Ennakot, Extended Universe, keskustelut ym.

Ennakot, arviot, tilastot, säännöt, ohjeet, äänestykset ja niin edelleen.
Teme
Main eventer
Viestit: 415
Liittynyt: 25 Huhti 2016, 13:18
Paikkakunta: Kärkölä

Re: Ennakot, Extended Universe, keskustelut ym.

Viesti Kirjoittaja Teme »

Discordissa käytiin keskustelua nxtstä. peetseta ja kazuxika ei pitänyt mun theme valinnasta, täyttyy kyllä kysyä jos tota ei annetta salapoliiseille, niin kelle se sitten sopisi :D
"Jos yrität selvittää keitä me olemme, tuhoamme sinut. Jos lähestyt Jack Gallagheria, me tuhoamme sinut. Ja jos haastat Gallagherin otteluun, niin me olemme varmistamassa että Gallagher kävelee voittajana ulos, sillä me olemme me."

Kana
Main eventer
Viestit: 264
Liittynyt: 16 Tammi 2017, 20:54

Re: Ennakot, Extended Universe, keskustelut ym.

Viesti Kirjoittaja Kana »

Teme kirjoitti:
09 Loka 2018, 21:04
Discordissa käytiin keskustelua nxtstä. peetseta ja kazuxika ei pitänyt mun theme valinnasta, täyttyy kyllä kysyä jos tota ei annetta salapoliiseille, niin kelle se sitten sopisi :D
:barrett:
Russon kana:
100 g broilerin rintafileitä (maustamaton)
600 g voita
10 kpl valkosipulinkynttä
3 rkl sitruunankuoriraastetta
2 hl vehnäjauhoja
2½ hl korppujauhoja
10 rkl valkopippuria
2 kpl strutsinmunaa

Avatar
kenitys
Main eventer
Viestit: 505
Liittynyt: 18 Tammi 2016, 20:44
Paikkakunta: HKI
Viesti:

Re: Ennakot, Extended Universe, keskustelut ym.

Viesti Kirjoittaja kenitys »

Elokuun top 10:n kanssa vähän kesti, mutta koska taaskaan mitään ppv:tä ei satu näppärästi kuun vaihteeseen, julkaistaan tämä omanaan! Tämä on kirjoitettu nyt siitä näkökulmasta kuin syyskuun jaksoja ei olisi tapahtunut.

ELOKUUN TOP10

1) New Generation of Destruction (7. & 8.) – Pitkästä aikaa joku muu kuin AJ Styles on listan kärjessä. Mutta pakko on näin elokuun lopussa todeta, että Tuhon uusi sukupolvi näyttää kuumemmalta kuin koskaan. FINN BALORIN käännös isäänsä ja setäänsä vastaan oli yksi SummerSlamin kovimmista hetkistä, vaikka itse ottelu olikin WWE-tyyliin taas räikeästi ylibuukattua meininkiä eikä sillä ollut varsinaisen painin kanssa mitään tekemistä. Balorista on kuitenkin onnistuttu tekemään supertähti, ja jotenkin tämä paritus Viktorin, Konnorin, Kevin Sullivanin ja kaikista maailman ihmisistä Eva Marien kanssa... Tässä on jotain, ja feudi Roman Reignsin kanssa saattaa hyvinkin pelastaa SD:n siitä tilanteesta, mihin WWE ajoi itsensä SummerSlamin screwjobilla.
2) Roman Reigns (-) - Ja screwjobista puheen ollen... Yksiuloitteinen ja itseään toistava heel-Reigns alkoi vähitellen menettää kiinnostavuuttaan, vaikka kuukausien ajan olikin yksi parhaista hahmoista. Sitten WWE päätti tempaista jotain aivan uutta hihastaan ja toteuttaa ilmeisesti ihan oikean screwjobin niin, että Reigns SÄILYTTI mestaruutensa sen avulla Nevilleä vastaan. Tuo tempaus nosti jälleen Reignsin kiinnostavuuden kattoon, koska nyt minä ja ihan jokainen muukin painifani emme malta odottaa sitä hetkeä, kun Reigns menettää mestaruutensa. Saa nähdä, miten WWE hyödyntää Reignsin tätä heattia juonikuvioissa. Yllättävä käänne oli ainakin se, että Paul Heymanista tehtiin myös Reignsin manageri.
3) Brock Lesnar (6.) - Melkein yhtä kiinnostava nimi Reignsin ohella on myös Brock Lesnar - erityisesti nyt kun Lesnar siirrettiin SD:hen. Elokuun viimeisessä SD:ssä paljastui, että Reigns ja Lesnar ovat ainakin ensihätään samalla puolella, mikä tekee tilanteesta entistä kiinnostavamman. Kuinka kauan yhteistyö kestää? Kääntyykö kaksikko heti toisiaan vastaan? Miten kauan Lesnar esiintyy täysipäiväisesti WWE:ssä? Harmittavaa on lähinnä se, että Lesnarilla oli alkamaisillaan tulikuuma feudi AJ Stylesin kanssa Raw'ssa, mutta nyt sitä lykätään hamaan tulevaisuuteen. Tästäkin huolimatta Lesnar on nyt yksi kiinnostavimpia nimiä, koska on täysin mahdotonta veikata, mitä Lesnar tekee SD:ssä Reignsin sidekickinä.
4) AJ Styles (1.) - AJ Styles tippuu todellakin pari sijaa alemmas top 10 -listalla pitkästä aikaa, mutta siitä huolimatta selväjärkinen Styles on edelleen rosterin kovimpia nimiä. Loistavia otteluita viikosta toiseen, mahtavaa menoa ME-kuvioissa... Ja nyt Styles sitten hävisi mestaruutensa meitä kaikkia kuukausikaupalla kusettaneelle Goldustille, mikä tekee Stylesin tulevaisuudesta mystisen. Elokuun viimeisessä Raw'ssa Braun Strowman voitti ykköshaastajuuden, mikä näyttää tarkoittavan sitä, että Styles ei ainakaan heti palaa mestaruuskuvioihin. Toivottavasti Styles pidetään silti esillä, koska ilman Rasputin-feudiakin hän on Raw'n kulmakivi. Rasputinin kiinnostavuus sen sijaan on pahassa syöksykierteessä.
5) Goldust (-) – ... Mutta onneksi Raw'lla on jo uusi friikki ME-kuvioissa, kun WWE tempaisi perseestään kaikkien aikojen käsittämättömimmän juonnenkäänteen ja pisti AJ Stylesin oikeasti jobbaamaan mestaruutensa Goldustille. Ja mikä pahinta, Goldust ei tietenkään oikeasti ollut sairastunut syöpään, vaan kusetti meitä koko ajan ja on nyt perustanut jo oman irstailijastablensa, johon kuuluu myös American Rasputin. Tämä on jollain tavalla niin mielenvikaista, että eihän tästä voi olla nauttimatta. Haluan todellakin tietää, mitä Goldustille käy, kun hän on vihdoin WWE:n päämestari.
6) Sami Zayn & Kevin Owens (-) – Owens ja Zayn saavat nyt yhteispaikan listalla, koska he kiinnostavat minua nimenomaan joukkueena. SummerSlamin preshow'ssa nähtiin siis mahtava hetki, kun Zayn ja Owens näyttivät palaavan yhteen, ja tätä käännettä vietiin elokuun viimeisessä SD:ssä entistä pidemmällä upean videopaketin voimalla. Toivon todella, että WWE osaa nyt vihdoin käyttää sekä Zaynia että Owensia hyvin (tämä on joku sadas Zaynin buuttaus tämän vuoden aikana), ja tekevät näistä kahdesta esimerkiksi hallitsevat nimet joukkuemestaruusdivarissa. Zayn ja Owens ovat yksi SD:n kiinnostavimpia kaksikoita juuri nyt.
7) CM Punk (-) - CM Punk teki paluunsa SummerSlamissa, ja se ei ollut hyvä. Sen sijaan seuraavassa SD:ssä Punk veti taas aivan upean promon ja teki vielä kerran itsestään pirun kiinnostavan anti-WWE-tyypin. "Vielä kerran" siksi, että syyskuun ensimmäisessä SD:ssä nähdään Punkin viimeinen esiintyminen WWE:ssä koskaan. Luultavasti WWE on ladannut tuohon aikamoiset paukut, ja toivon todella, että Punk (joka näyttää ihan oikeasti olevansa valmis lopettamaan uransa WWE:ssä ja koko showpainibisneksessä) tekee näyttävän exitin. Juuri nyt Punkin tulevaisuus kiinnostaa kuitenkin todella paljon.
8) Mojo Rawley (-) - Ja melkein yhtä kiinnostava Punkin kanssa on tämän viime viikkojen feudikumppani Mojo Rawley. Rawleyn ja Punkin minifeud on ollut WWE:ltä aivan täydellistä käsikirjoittamista ja upea tapa tehdä MITB-salkkua kantavasta Rawleysta tasaisesti koko ajan vähän enemmän kiinnostava niin, ettei häntä kuitenkaan tungeta kurkusta alas. Kiinnostavaa nähdä, miten Rawleylle käy Punk-ottelussa ja ennen kaikkea, mitä hän tekee seuraavaksi. Elokuun viimeisen SD:n perusteella feud Buddy Murphyn kanssa näyttäisi jatkuvan myös yhä. Tätä tahtia Rawley voi hyvin olla vuoden 2018 kovin nimi, kunhan oikea hetki MITB-salkun käyttämiseen tulee.
9) Baron Corbin (3.) - Corbin liittoutui elokuun viimeisessä Raw'ssa Goldustin kanssa, ja on kiinnostavaa nähdä, mitä tuosta yhteistyöstä syntyy. Oikeastaan juuri yhteistyö Goldustin kanssa pelasti "Korppi Mahtisen" ja piti hänet tällä listalla, koska muuten Corbinin kiinnostavuus oli jo pahasti laskussa. Kuvio John Cenan kanssa junnaa vähän paikallaan, ja erityisesti Cenan momentum on taas kateissa. Tuntuu, että buukkaustiimi ei tiedä, millaista roolia Cenan pitäisi oikein vetää. Verenhimoisessa orjuuttaja-eunukki-Corbinissa on kuitenkin edelleen jotain hyvin kiehtovaa: toivottavasti hän pääsee pian toteuttamaan suunnitelmansa.
10) The Neville (-) - Hämmentävää, Neville ei näyttänyt olevan heinäkuun top 10 -listassa ollenkaan. Nyt hän on ehdottomasti siellä paikkansa ansainnut, mutta hyvin ristiriitaisin tunnelmin. SummerSlamia edeltävinä viikkoina Neville oli yksi SD:n kiinnostavimmista nimistä, ja kaikki toivoivat, että Neville lopultakin päättäisi Reignsin mestaruuskauden. No, sitten kävi SummerSlam screwjob, ja nyt Neville on ennen kaikkea kiinnostava nimi siksi, ettei meillä ole kellään hajua siitä, nähdäänkö mestaruusvoitosta kusetettua Nevilleä enää ikinä WWE:ssä. Toivon todella että nähtäisiin, koska Neville vs. Reigns IV olisi vuoden isoin ottelu.
So Chris Jericho you can go straigh to hell and burn in hell because that's where you belong. And I'll help get you there by cutting your tongue in half. I think that would put end to your music career. That's all I have to say about Chris Jericho.

Avatar
PeeTseta
Main eventer
Viestit: 525
Liittynyt: 04 Tammi 2016, 19:04
Paikkakunta: Paltamo

Re: Ennakot, Extended Universe, keskustelut ym.

Viesti Kirjoittaja PeeTseta »

Ennakko: WWE No Mercy 2017

Punabrändi tuottaa tänä sunnuntaina ensimmäisen tapahtumansa sitten tapahtumarikkaan SummerSlamin. Tässä välissä on tapahtunut yhtä sun toista (pienimuotoinen brändien sekoitus, Randy Ortonin lähtö firmasta, yms). Raw/Impact on ollut erikoislähetyksissä se, joka tuottaa tasaisesti uskomatonta kuraa, mutta tällä kertaa meillä on jopa oikeastaan ihan hyvä kortti. Mutta eihän sitä koskaan tiedä. Käyn tämän kortin taas läpi kiinnostusjärjestyksessä, kuten normaalisti.

Nikki Bella (c) vs. Dana Warrior - Raw Women's Championship
Otteluna en odota tältä mitään. Nikki Bella osaa kehässä jotain ja Dana Brooke/Steiner/Warrior on enemmän hahmo kuin painija. Kiinnostavin osuus tässä on John Cena ja Baron Corbin, sillä Nikki kuuluu olennaisesti Corbinin orjiin. Tämä on todennäköisesti kusitaukomatsi kahden isomman ottelun välissä ja toivottavasti Dana tämän vie, sillä toivon Corbinin kuviolle päätöstä.

Chris Jericho vs. The Shinsuke
Chris Jerichon ja Shinsuke Nakamuran ottelu ppv-tasolla? NYT ON ODOTETTAVISSA LAATUA! No niinhän sitä tietysti luulisi. Okei, Shinsuken Raw-debyytti oli loistava, mutta kun hahmot ovat molemmilla mitä ovat, niin tämä ottelu pelottaa ihan helvetisti. En tiedä, kumpi tämän vie, mutta tämä voi olla joko wrestlecrap-legenda tai sitten oikeasti huipputason matsi.

Rybaxel (c) vs. Cesaro & The Broom - Raw Tag Team Championship
Curtis Axel on tänä vuonna osoittanut olevansa kehityskelpoinen painija ja hyvä esiintyjä. Cesaro taas, no, hän on niin ammattilainen, että painii hyvän ottelun vaikka luudanvarren kanssa. Ja nyt hän tekee sen kirjaimellisesti. Taas. Tämä voi olla matsina melkoista "komediaa", mutta kehässä on silti osaavaa porukkaa. Harmiton alakortin välipala.

Enzo Amore (c) vs. Noam Dar vs. Hideo Itami vs. Jeff Hardy- Cruiserweight(/Openweight) Championship
Tämä ottelu voisi olla listalla myöhemminkin, jos kuvio tässä taustalla ei olisi niin omituinen. Toki, olen Impactin Broken Hardy -setit nähnyt ja tämä ammentaa niistä paljon hyvää, mutta ikävä kyllä koko cruiseridivari on kusessa. Sen ilmeisesti WWE tietää myös, sillä he buukkasivat tällaisen ottelun, jossa joko on tai sitten ei ole panoksena uusi vyö, joka saattaa tai ei saata muuttaa koko divarin rakenteen. Kehässä on taitoa ja Enzo Amore, joten tämä voi olla hyvä spottihoroilu. Tai sitten ei.

Dean Ambrose vs. Dwarf Wyatt - Buried Alive
Ambrose ottelee kolmannessa Buried Alivessa tänä vuonna. Eikä ole hävinnyt yhtäkään. Nyt vastassa on karvainen kääpiö, joka ilmeisesti on entinen Dwarf Gulak. Ottelun kiinnostavin asia on Bray Wyattin mahdollinen paluu, mitä ollaan kovasti lupailtu ja vaikka en halua Brayn ja Ambrosen ikuisuusfeudille jatkoa, lähes mikä tahansa on parempaa kuin se tilanne, missä Dean on nyt.

Baron Corbin (c) vs. John Cena - Intercontinental Championship
Tämä tuli listalle korkeammalle kuin uskoin. Siihen on kaksi syytä: Corbinin liittoutuminen Goldustin kanssa, John Cenan hidas parantuminen Corbinin aivopesusta sekä se, että tämä on KOKO VUONNA ensimmäinen yksi vastaan yksi Intercontinental-mestaruudesta ppv:ssä. JA NYT ON HELVETTI SYYSKUU! Tässä matsissa kiinnostaa, että miten Cenan järkiintyminen hoidetaan ja se, että lisätäänkö tähän matsiin sittenkin vielä kolmas osallistuja tyhjästä. Cenan voittoon uskon, Corbin, vaikka miehestä pidänkin, saa puolestani hakea vauhtia alakortista tämän jälkeen.

AJ Styles vs. Ken Shamrock
Hetken olin laittamassa tätä matsia jo kiinnostavimmaksi, mutta en sitten laittanut. AJ Styles heiluu yhä ME-tasolla ja se on hyvä. Stylesin paikka ei ole missään muuallakaan. Feud Shamrockin kanssa on ollut perinteinen ja Styles on muuttunut koko ajan impulsiivisemmaksi. Tän feudin kantaminen on ollut pelkästään Stylesin heiniä ja hän on tällä hetkellä koko WWE:n isoin babyface. Tappio Shamrockille saattaisi tuhota Stylesin uran. Toivon, että Styles kantaa päälle viisikymppisen veteraanin (jälleen) hyvään otteluun. Ja voittaa.

Goldust (c) vs. Braun Strowman - WWE Championship
Goldust kusetti kaikkia, eikä hänellä ollutkaan syöpää. Kuvio, joka OLI mauttomin tänä vuonna. Toisaalla tapahtui jotain. Goldustin mestaruuskausi on alkanut hivenen kivikkoisesti ja jälleen on uusi pervoallianssi läsnä. Ja jota vastaan nousee alkuvuoden ties mihin rivoihin asusteisiin pukeutunut Braun Strowman, joka siis on nyt ilmeisesti eheytynyt perverssi. Ja jota American Rasputin kuumottelee ties millä peleillä. Strowmanin faceturn on erittäin omituisesti toteutettu, mutta Goldust on niin loistava heel, että kyllä tässä toivoo Strowmanin voittoa. Toisaalta kumpi vain käy, kunhan TLC:hen saadaan kiinnostava haastaja. Survivor Seriesissähän WWE-mestari kohtaa GOAT Climax -voittajan ja tähän korttiin ei yhtään GOAT-ottelua mahtunut.


Loppusanat: Tässä on jälleen mahdollisuudet olla vuoden ensimmäinen hyvä Raw'n ppv... mutta mahdollisuus siihen, että tässä mennään kahtasataa lepikkoon on myös olemassa. Ja tietysti tässä on se, että samana päivänä tulee myös Anthemin Great Collision. Ilmeisesti vieläpä osittain samaan aikaan. Todennäköisesti katson molemmat. Yhtä aikaa. Ja vajoan siihen psykoosiin, mikä tämä vuosi on. Näillä näkymin SurSer-saunaillassa riittää puhuttavaa, jos sinne edes saadaan se 15 henkeä.
Kirjallisuutta, taidetta tiedettä. Sä et tarvii niitä, mä tiedän oikotien!
Last.fm
Youtube

Avatar
PeeTseta
Main eventer
Viestit: 525
Liittynyt: 04 Tammi 2016, 19:04
Paikkakunta: Paltamo

Re: Ennakot, Extended Universe, keskustelut ym.

Viesti Kirjoittaja PeeTseta »

Ennakko: Anthem Amped Great Collision 2

Totutusta poiketen tämä ennakko tulee OOC-muodossa, ei sinä smarkkina, joka seurailee sivusilmällä tapahtumia silloisesta smarktubesta (milloin se edes muuttui smarksidetubeksi). Oli miten oli, käydään korttiin kiinni ja mennään nyt sitten ihan järjestyksesssä.

Boot or Banquet Match (Trevor Lee, Kongo Kong, Drew Gulak, Moose, Disco O'Neil
Tämä oli yksi omista hengentuotteistani näihin Amped-nauhoituksiin. Matsi, jonka olisin halunnut buukata (monen muun ohella), mutta en saanut. LHB on ratissa, joten pelottaa helvetisti kun kovaa puhetta on, että voittajat todellakin arvotaan. Osallistujalista ei ole sitä, mitä välttämättä hain takaa, vaikka Kongo toki on erittäin tervetullut. Jos olisi ollut mahdollisuus buukata matsi osallistujineen, olisin buukannut Eddie Edwardsin tähän ja Magnus Moan olisi hyökännyt kehään. Magnus ja Eddie olisivat repineet salkkua, kunnes se olisi revennyt kahtia ja Eddie ja Magnus olisivat saaneet tag-matsin. Toivon hyvää sekoilua ja toivon, että Fighting-vyö ei mene sille, joka saa joka tapauksessa kenkää, salkusta huolimatta.

Veterans of War vs. The Owl Tribe
Pöllöt on mahtavia olentoja. Ne kääntää päätä ja huhuilee. Sitten meillä on pöllöheimo. Ja siinä on Rosemary. Rosemarystä tykkään ja Idris Abrahamilla on aivan saakelin päheä hiuspehko. Pöllöille voitto tästä ja suunta kohti joukkuevöitä. Ei kai tätä muutenkaan olis rakennettu.

LAX (c) vs. Garza Jr. & Laredo Kid - Anthem Tag Team Championship
Tää kai on tavallaan LAX vs. LAX tai jotain, Ampedin joukkuedivari on niin tylsä että tämä matsi on aivan yhdentekevä. LAX vie ja tekee sen Alberton muistolle, vaikka.

Austin Aries vs. ??? - Austin Aries' Open Challenge
Tupla-A teki väliliikkeen. NXT ei kelpaa eikä pitkässä juoksussa kelpaa myös Ampedkaan. Aries on mestari siltojen poltossa, mutta myös pätevä kehässä. Paljastan, että veikkasin Rockhorn Swogglespudia vastustajaksi, mutta se on tuskin se. Vastaan asettunee joku täysin väritön x-divarilainen, joka antautuu hetkessä tai sitten tässä on tupla-paluun paikka, jolloin en tiedä, mitä sieltä tulee. Vastustajasta riippuen kiinnostavimmasta päästä.

Rosemary vs. Danica Patrick - Anthem Women's Championship #1 Contendership Match
Danica tuskin tekee isompaa sopparia, vaikka Danica vs. Bankz olisi Super Owlissa kova. Fanitan oikeastikin Rosemarya, joten Rosemary voittoon, mutta sijoitan pari euroa Danicalle, onhan se nyt niin väärin ja niin... TNA kuin olla ja sopii. Yksipuolinen matsi joka tapauksessa, ainakin pitäisi olla.

Low-Ki & Jessica Love vs. Chris Hero & Davey Richards
Mitä vähemmän kukaan puhuu Jessicasta, sen parempi. Tämä matsi hirvittää, buukkaaja hirvittää, kaikki hirvittää. Ei muuta sanottavaa.

Eddie Edwards & Matt Morgan & Johnny Lennon vs. Magnus Moan & Eli Drake & Ethan Carter III - Ice Hockey Match
Oma buukkaus. Winter Olympic Games oli yksi pidetyimmistä buukkauksistani ja nyt, ehkä hivenen pakolla, jouduin taas buukkaamaan tätä. BoB tai Ortonin debyytti olisivat olleet listalla edellä, mutta otin tämän velvollisuudentunnosta. Tämä on joko parempi kuin se aiempi tai sitten ei.

Randy Ortonin Amped-debyytti
Suurin palkkaus Ampedin, Impactin ja TNA:n historiassa koskaan. Kanalla on paljon tehtävää, jotta creative control -Orton hyväksyy paluun eeppisyyden. Tässä voi tapahtua (buukkaajan huomioiden) mitä vaan ja ainahan on Nordholmin erikoiset, jotka voi muutaa flow'n täysin. Ortonin debyytti on se, mistä tämä GC tullaan muistamaan.

Sonjay Dutt (c) vs. Matt Sydal - Anthem Altitude Championship
Dutt on mitä on, muta Goa-Sydal on vuoden kovin gimmick. Kun ottaa huomioon buukkaajan, tää voi olla kelpo AA-divarin matsi, mutta sitten jokaisella on se pimeä puolensa. Odotan kuitenkin tästä hyvää ottelua ja mahdollisesti hyvää sekoilua.

Jeff Jarrett (c) vs. Chris Adonis - Anthem World Heavyweight Championship
On kyllä ankea ME. Adonis ilman steroideja on kuin WCW2000 ilman sekoilua. Ei se vaan tunnu oikealta. Adonista vastassa on Tupla-J, matsin buukkaajana Saimou, Jarrett juhlii. Ja lujaa. Toivottavasti edes Assetin olemassaolo muistetaan.

Näin paperilla molemmat "sunnuntain" show't ovat melko kovia, mutta Amped häviää ehkä hivenen kortissa. Mutta katsotaan. Kanavoin vain sisäistä Nordholmiani, eikä minun hymy hyydy.
Kirjallisuutta, taidetta tiedettä. Sä et tarvii niitä, mä tiedän oikotien!
Last.fm
Youtube

Avatar
Los_Pebbels
Main eventer
Viestit: 929
Liittynyt: 04 Tammi 2016, 15:44
Paikkakunta: Tampereen Manchester

Re: Ennakot, Extended Universe, keskustelut ym.

Viesti Kirjoittaja Los_Pebbels »

Kuva
I'M SEEING DOUBLE! FOUR CHRIS CANDIDOS!

Voi kyllä, nyt on double feature NO GIMMICKS NEEDED ennakon aika.


GREAT COLLISION 2: THE GREATER COLLISION


Sivuhuomio: IYH-tyylinen lisänimi Great Collisioneille olisi ehdottomasti paikallaan.

Boot or Banquet Match (Trevor Lee, Kongo Kong, Drew Gulak, Moose, Disco O'Neil)
Boot or Banquet on mahdollisesti jopa kiinnostavin "ottelu" koko tapahtumassa. Sääli ettei WWEImpactissa taidettu koskaan nähdä Feast or Firedia, mutta eiköhän tämä toimi korvaajana. Jännittää todellakin, että kuka voittaa mitäkin ja kuka saa potkut. Jos bookkaajan uhka siitä, että hän todellakin arpoi tulokset pitää paikkaansa, niin tässä on mahdollisuudet sekä loistavaan sekamelskaan, että eeppiseen katastrofiin. Karsintamatsit tähän mestariteokseen eivät olleet jaksojensa huippukohtia missään vaiheessa, mutta eipä se haittaa, kun kilpaviisikko Trevor Leeta laskematta on oikein kova.
Build: 8/10
Hype: 10/10
Toive: psykoosihämmennys

Veterans of War vs. The Owl Tribe
Nyt on myönnettävä, että enhän minä edes tiedä miksi tämä matsi on tässä. Veteraanien ikuisuussota Fatuja vastaan on pyörinyt ympyrää jo pitkään, että näin toisen GC:n alla jonkinlainen ottelu siihen liittyen olisi ollut paikallaan. Owl Tribe on hauska idea ja etenkin tämä pörröpää on selvästi tuleva supertähti. Mutta miksi tämä matsi juuri nyt? Pushataanko pöllöt yhtäkkiä huipulle?
Build: 2/10
Hype: 3/10
Toive: Pöllötiimi

LAX (c) vs. Garza Jr. & Laredo Kid - Anthem Tag Team Championship
Luchasotaa! Tässä kuviossa on ehdottomasti parasta Alberton muiston kunnioittaminen. Muuta erinomaista tässä ei oikein olekaan ollut. Latinot sotii keskenään, mistä tulee mieleen ihan oikeankin elämän Impact-kuviot viimekuukausilta. Toivottavasti Alberton muistoa rienataan oikein olan takaa.
Build: 6/10
Hype: 6/10
Toive: LAX

Austin Aries vs. ??? - Austin Aries' Open Challenge
Hämmentävää kyllä olin jotenkin kokonaan unohtanut, että Arieskin oli lähtenyt lätkimään ja siirtynyt isoksi kalaksi pieneen lampeen. Asiaan toki liittyy Nevillen tyytymättömyys, sekä Isoin Palkkaus Ampedin Historiassa™, joten yksi Aries jää helposti unohduksiin. Mutta kenet Aries kohtaa? Jotenkin vaikea uskoa, että tässä segmentissä olisi kaksi Amped-palkkausta, sillä miten Ariesin ego kestäisi jos hän joutuisi jakamaan paluuspottivalon jo nyt? Eiköhän siellä ole siis joku rosterin alakortin luuseri ottamassa Ariesilta kuonoon. Ja kun bookkaajana on swerven kuningas, niin tietenkin Aries häviää.
Build: 5/10
Hype: 6/10
Toive: ??? :d

Rosemary vs. Danica Patrick - Anthem Women's Championship #1 Contendership Match
Oho, oma matsi. Rosemaryn Owl Tribe on hämmentävä, mutta sillä on potentiaalia. Danica on super random, mutta siksi niin eeppinen osa Ampedia, että toivottavasti Danican painiura jatkuu vähintään ikuisesti. Sääli tosin, että GC:ssä on ykköshaastajuusmatsi eikä mestaruusmatsi.
Build: 4/10
Hype: 100/1000
Toive: ähäkutti

Low-Ki & Jessica Love vs. Chris Hero & Davey Richards
Hnnnngghhhh Jessica. Oikeassa elämässä olisin toki hypeni kukkuloilla jos kuka tahansa suomikasvo olisi kansainvälisillä markkinoilla näinkin isossa roolissa, mutta hnnngghhh Bookedissa juuri Jessica kuumottaa esiintyminen esiintymiseltä enemmän. Myönnettäkööt, että paritus Low Ki'n kanssa on ollut hauska. Heron ja Daveyn tag team on taas todella random. Daveyn paskaämpärit on toki yllättävän over, mutta Hero on ihan ihmeellisessä paikassa. Eikö vaikka joku random KM olisi sopinut paremmin hänen tilalleen?
Build: 5/10
Hype: 5/10
Toive: Ki & Jessica

Eddie Edwards & Matt Morgan & Johnny Lennon vs. Magnus Moan & Eli Drake & Ethan Carter III - Ice Hockey Match
Vähän säälittää että jääkiekkomatsin säännöt jäivät ihan perus "hardcore matsi jääkiekkokamalla", sillä jokin taiteellisempi näkemys olisi voinut olla hulvaton. Edwardsin ja Moanin feudi on eeppinen, vaikka olisinkin ehkä toivonut pareiksi hieman värittömämpiä ihmisiä paljon alempaa kortista. Etenkin Lennon ja EC3 olisivat voineet jatkaa Best of Seveniään rauhassa. Toisaalta eikös tämän voisi laskea osaksi Best of Seveniä?
Build: 8/10
Hype: 10/10
Toive: Eddie tuo pojan kotiin!

Randy Ortonin Amped-debyytti
Voi kyllä, täällä se on - Isoin Palkkaus Ampedin Historiassa™. Onneksi tämä on oma segmenttinsä, sillä en malta odottaa kuiva-Randallin eeppistä shoottia, jossa hän hautaa entisen yhtiönsä ja sitä rataa. Vill veikkaus, tässäkin nähdään impromptu-ottelu kun random KM saapuu paikalle ja Orton pudottaa tämän yhteen R-Kutteriin/R-Knock Outiin/Randy Dandy's Kandyyn.
Build: 10/10
Hype: 10/10
Toive: Orton haastaa Triple H:n tappelemaan IRL

Sonjay Dutt (c) vs. Matt Sydal - Anthem Altitude Championship
Sydalin mystiset mielikuvitus-Goa-seikkailut Swogglespudia vastaan on noussut näissä nauhoituksissa Ampedin parhaaksi osaksi. En olisi ainakaan itse uskonut, että kannabishuuruinen Sydal tai Intia-Swogglespud-Khalikorvike olisi toiminut näin hyvin - mutta niin se vain toimi. Sinällään siis sääli, että Swogglespud vs Sydalia ei tulla näillänäkymin näkemään Super Owlissa, koska siinä matsissa on rahaa. Toisaalta Swogglespud tulee todella suurella todennäköisyydellä seikkailemaan kehänlaidalla ja siitäkös me kaikki nautimme.
Build: 10/10
Hype: 10/10
Toive: Matt Sydal

Jeff Jarrett (c) vs. Chris Adonis - Anthem World Heavyweight Championship Saimou
Chris Vitun Adonis on Jeff Jarrettin ensimmäinen puolustus. Voi jukupätkä sentään. Kuka olisi uskonut. Everybody Wants Jeff-turnaus oli jokseenkin unohdettava vetävästä nimestään huolimatta ja se oli sinällään sääli, koska samalla myös Jarrett on jäänyt hieman sivummalle. Finaalin koittaessa minulla ei ollut minkäänlaista aavistustakaan, keitä siellä finaalissa oli ja kun lopulta Adonis paljastui voittajaksi niin en voinut muuta kuin sanoa "jaa". Toisaalta toinen GC putkeen mikä päättyy eeppisiin voitonjuhliin - mikäs sen parempaa?
Build: 3/10
Hype: 4/10
Toive: Broke 6000 guitars, never drew a dime

Kokonaisuutena näyttää ihan Great Collisionin kortilta. Muutama täytematsi ja laiskanoloinen päämestaruusmatsi syövät vähän, mutta huippumatsit tulevat varmasti varastamaan viikonlopun.


Väliaika. Kahvia ja pullaa.

NO MERCY


Cruiserweight Championship: Enzo Amore (c) vs. Noam Dar vs. Hideo Itami vs. Jeff Hardy
CW-kuvioissa on ollut ihan ok pöhinää kesän huumorikuvioiden jäljiltä, mutta toisaalta ne ovat pyörineet päämäärättömästi paikoillaan. Yksi ongelma on ollut tietynlainen monimutkaisuus, sillä kuviossa on ehkä kuitenkin liian monta liikkuvaa osaa. Noam Darin ja Itamin feudi kiinnostaa, samoin Hardyjen anti-CW-pakotus (tosin hieman vähemmän) ja Enzon hölmistyneet promot, mutta kokonaisuutena vain Hardyjen CW-pakotus on tuntunut vievän divisioota eteenpäin. Noam Dar - joka oli mielestäni superkuuma SummerSlamin jälkeen - on tuntunut jäävän täysin tuuliajolle, sillä fokus ei ole missään vaiheessa ollut hänessä. Erityisen hämmentävän lisän tähän tuo tuo Hardyjen uhka tehdä CW-vyöstä Openweight-vyö. Lähinnä mietin siis käytännönongelmia - mitä tämä tulee tarkoittamaan kyseiselle divisioonalle tulevaisuudessa, jos uhka toteutuu? Siksi en siis oikeastaan halua Hardyjen voittoa, koska CW-divarin gimmick nimenomaan cruiserweightien temmellyskenttänä on mielestäni passeli. Kunhan kyseinen divisioona saisi rutkasti lisänimiä.
Build: 5/10
Hype: 4/10
Toive: Noam Dar tai Hideo Itami

Tag Team Championship: Rybaxel (c) vs. Cesaro & The Broomstick
Rybaxel oli hyvässä nosteessa SummerSlamin jälkeen, mutta ikävä kyllä tiimin momentum kuoli kuin seinään kun Summer Raesta tehtiin Lanan korvike - mikä oli mielestäni mälsin bookkauspäätös hyvin pitkään aikaan. Toisaalta en myöskään toivo, että Cesaron ja HALL OF FAMER luudanvarren tilille tulisi mestaruuskausi, sillä vaikka vitsi on hyvä, se on toisaalta nähty jo. Summer takaisin ja Rybaxelin täydellinen tiimi voittoon!
Build: 2/10
Hype: 2/10
Toive: Rybaxel

Women's Championship: Nikki Bella (c) vs. Dana Warrior
Muistaakseni bookkasin Danasta sekä ykköshaastajan, että Warriorin. Silloin Bella oli itsekäs heel, mutta jouduttuaan Corbinin piinan uhriksi hänestä on muotoutunut sympaattinen altavastaaja, mikä on sitten tarkoittanut että Danan on oltava feudin heel. Mikä ei mielestäni ihan kauhean hyvin toimi, vaikka Danasta hahmona pidänkin. Toivottavasti Dana voittaa minuutissa ja unohtaa Korppi-liittouman heti perään!
Build: 6/10
Hype: 7/10
Toive: Dana Warrior

Intercontinental Championship: Baron Corbin (c) vs. John Cena
Tämä on kestänyt jo tovin ja suurin kiima kuvion kohdalta on takanapäin. Toisaalta hyvä että se tärkein kuvion ottelu on nyt, sillä viime viikkoina on ollut hienoa kehitystä Cenalta, kun hän on paikoitellen herännyt transsistaan ja ollut liki järjissään. Eiköhän tästä tule eeppinen taistelu, minkä päätteeksi Cena muistaa kuka on tuhansien ja miljoonien Cenamaanikkojen huutaessa hänen nimeään kun hän bodyslammaa 1023-kiloisen Baron Corbinin ja tanner järisee! Ja vaikka se suurin kiima onkin jo ohi, niin onhan tämä ollut kokonaisuudessaan hieno kuvio sekä Vauvaselle, että Juu Vaikalle.
Build: 8/10
Hype: 9/10
Toive: John Cena

Chris Jericho vs. The Shinsuke
Tämä tuli ehkä hieman yllättäen, eikä tätä oikein ehtinyt pohjustaa lainkaan. Esimerkiksi virkaatekevä toimitusjohtaja ei tainnut kertaakaan ehtiä kommentoida tätä matsia. Toisaalta nyt kun TNA-invaasiosta on selvitty, niin tietenkin Shinsuke oksentaa vaahtoa Jerichon suuhun ja näin kryotankit sun muut mysteerit tekevät suuren paluun ja kaikilla on taas niin ihanaa.
Build: 3/10
Hype: 7/10
Toive: The Shinsuke

Buried Alive: Dean Ambrose vs. Dwarf Wyatt
Yäh! Likatahra. Muuten tämä olisi vuoden ensimmäinen tapahtuma ilman mitään erikoisottelumuotoa, mutta pakkohan Ambrosen on haudata jälleen yksi painija. Toivottavasti Mr. Buried Alive ei tapa Dwarfia, sillä kääpiön cameot ovat bookedin priimaa. Koskahan se oikea Wyatt tekee paluun?
Build: 6/10
Hype: 7/10
Toive: Isompi mark-out Dwarf Wyattin voitolle jos totta puhutaan

Ken Shamrock vs. AJ Styles
Lesnar vaihtoi leiriä, joten odotettua Styles vs. Lesnaria ei sitten ikinä saatu. Ehkä vihdoin Survivor Seriesissä? Sen sijaan saimme Shamrock vs. Stylesin, mikä on ihan ok korvike. Itseasiassa tästä on hyvin vähän mitään sanottavaa. Kuvio on ollut hyvä, mutta jatkuvasti takaraivossa on kummitellut se "what if" Styles vs. Lesnar WWE-mestaruudesta.
Build: 6/10
Hype: 7/10
Toive: AJ Styles, mutta Shamrock murtaa Stylesin nilkan

WWE Championship: Goldust (c) vs. Braun Strowman
Enpä olisi arvannut SummerSlamin jälkeen, että tältä näyttää seuraavan PPV:n main event. Goldustin paluu oli hieno hetki (... vaikka, noh) ja jollain ihmeen keinolla Strowmanin yhtäkkinen selväpäisyys on alkanut toimimaan - ehkä juuri lähinnä Rasputinin takia, joka on ottanut tehtäväkseen päästä Strowmanin päähän, kun hän niin siinä epäonnistui SummerSlamissa. Itsehän tosiaan bookkasin tämän matsin, että en nyt hirveästi mitään odotuksiani avaa. En muuten muista, että koska viimeksi olen bookannut main eventin. Fastlane? Nyt jännittämään, että onko tämä parempi kuin MAIN EVENT NIA JAX vs MAIN EVENT EVA MARIE.
Build: 8/10
Hype: :sheik:
Toive: :sheik:

Hassu kutina, että RAW'n PPV-kirouksesta on selvitty. Don't prove me wrong.
Aurinkoinen puoli ylöspäin

Avatar
kenitys
Main eventer
Viestit: 505
Liittynyt: 18 Tammi 2016, 20:44
Paikkakunta: HKI
Viesti:

Re: Ennakot, Extended Universe, keskustelut ym.

Viesti Kirjoittaja kenitys »

Kuva
SUMMERSLAM 2017

Niin sanottu "Booked By Era" oli kestänyt jo SummerSlamiin saakka, joten oli aika arvioidan kesän suurin, kaunein ja kauhein ppv. WrestleManian tapaan arvostelen tästä poikkeuksellisesti myös Kickoff-osuuden, koska näissä isoissa ppv:eissä Kick Offilla tuntui olevan paljon normaalia suurempi merkitys. Kickoff-paneelissa olivat Charly Caruso, Booker T, The Miz ja... Greg Valentine. Ja voi veljet. Jos haluatte nähdä psykoottisimman Kickoff-paneelin koskaan, katsokaa tämä show. Erityisesti Valentinen kommentit suoraan 1950-luvulta lähentelivät jo jonkinlaista luovaa neroutta.

Kickoff-tapahtuman selostajina toimivat ensimmäisen ottelun ajan Tom Phillips ja Percy Watson. Toisen Kickoff-ottelun selosti Philips itse, kolmannen Philips ja Iron Sheik. Itse tapahtumassa selostajina toimivat Tom Phillips, Matt Striker ja Iron Sheik.

Kuva Kuva
Kevin Owens vs. Andrade Almas
Kickoff alkoi eräänlaisella WWE vs. NXT -ottelulla, kun NXT-painija Anrade "Cien" Almas sai mahdollisuuden nousta päärosteriin. Los Ingobernables de America -nimistä heel-porukkaa NXT:ssä johtanut latinopainija oli voittanut NXT:n Regal of the Ring -turnauksen, ja tuon turnauksen voitosta hän sai palkinnokseen oikeuden painia SummerSlamissa ottelussa, jonka voittamalla hän nousisi WWE:n päärosteriin. Almasille ei kuitenkaan luvattu palkinto kelvannut, vaan hän vaati NXT:n GM:ltä Nigel McGuinnesilta, että SummerSlamissa koko LIDA saisi otella 4 vs. 4 -ottelussa paikasta päärosterissa. Tuohon vaatimukseen ei McGuinness kuitenkaan suostunut, vaan hän ilmoitti, että SummerSlamissa Almas kohtaisi menneisyyden haamunsa: La Sombra -maskiin pukeutuneen Kevin Owensin. Tiedoksi niille, jotka eivät ole seuranneet Almasin pitkää indyuraa: Almas paini siis Meksikossa vuosien ajan La Sombra -nimisenä maskipäisenä painijana. Nyt WWE oli päättänyt tuoda Almasin menneisyyden kuvioonsa, kun Great Balls of Firen jälkeen kuvioista kokonaan kadonnut Kevin Owens saapui vainoamaan Almasia mystisissä videopaketeissä maskipäisenä "La Sombrana". Tähänkin otteluun Owens saapui siis Sombra-maski päässään.

Itse ottelu oli ehdottomasti koko illan parhaita, mikä on toki sääli siinä mielessä, että osa yleisöstä ei ollut vielä ollenkaan paikalla areenalla, kun tämä ottelu oli käynnissä. Sinänsä ei ole ihme, että kaikki eivät olleet vielä vaivautuneet paikalle, koska edessä oli vähintään kuusi tuntia nyky-WWE:n menoa. Tämä ottelu olisi kuitenkin ansainnut paremmankin paikan kortissa kuin Kickoffin openerina toimimisen. Owens ja Almas pistivät kuitenkin parastaan ja painivat lähes tulkoon huipputasolle yltävän ottelun. Sellainen tämä olisi itse asiassa jopa voinut olla, mutta toki WWE:n oli sitten saatava mukaan pieni siivu tunnelmaa pilaavaa sekoilua siinä vaiheessa, kun Almas repi Owensilta Sombra-maskin päästä, pani sen omaan päähänsä ja sai jonkun hämmentävän kohtauksen. Sitten Almas repi maskin päästään, ja koko kohtauksella ei ollut lopulta mitään merkitystä mihinkään. Blaaaaah. No, muuten loistavaa painia, josta tuli hyvin vahvasti mieleen ennemmin esimerkiksi ROH kuin WWE. Ottelun jälkeen paikalle saapui Sami Zayn, joka yllättäen tarjoutui auttamaan vanhaa ystäväänsä Kevin Owensia. WWE on siis selvästi suunnittelemassa Owensin ja Zaynin joukkueen palauttamista.
***½ (13:00)
Voittaja:
► Näytä spoileri
Kuva Kuva Kuva
Vacant (c) vs. Sean Maluta vs. Enzo Amore w/ Matt & Jeff Hardy - WWE Cruiserweight Championship
Rehellisyyden nimissä minun on myönnettävä, että WWE:n cruiserweight-divisioonan käänteet alkavat olla niin käsittämättömän sekavaa paskaa, ettei minullakaan ollut SummerSlamiin tullessa enää minkäänlaista hajua, mistä oikein oli kyse. Jos muistan oikein, alun perin SummerSlamissa piti olla CW-mestaruusottelu Sean Malutan ja Ho Jong-Lunin välillä. Siis Roman Reignsin lähes painitaidottoman ja karismattoman sukulaisen, itseään supertähdeksi luulevan samoalaispainijan ja Pohjois-Korean diktaattoriksi paljastuneen Ho Ho Lunin välillä. Kyllä. Sitten kuitenkin Maluta hävisi mestaruutensa lampunhenki Daivarille. Daivari puolestaan toteutti Heath Slaterin toiveen ja luovutti CW-mestaruutensa tälle, mutta Shane McMahon riisti mestaruuden heti pois Slaterilta, koska hän ei noudattanut painorajoja. Näin ollen mestaruus vakatoitiin. Ja tässä kohtaa sitten WWE:n nerokas buukkaustiimi sai idean, että vakantti mestaruus tarkoittaakin sitä, että mestaruutta pitää hallussaan valkoiseen kokovartalopukuun ja kasvot peittävään maskiin pukeutunut "Vacant". Niin. Ja ilmeisesti SummerSlamissa piti olla CW-mestaruusottelu lopulta Vacantin, Malutan ja Ho Jong-Lunin välillä (Daivarin tippumista mestaruuskuvioista ei ollut selitetty mitenkään, vaikka Shane oli luvannut hänelle uusintaottelun). Ho Jong-Lunia ei kuitenkaan ollut nähty sen jälkeen, kun The Shinsuke oli teljennyt hänet rakettiin (tai jotain), joten tuota ottelua ei ollut tarjolla. Sen sijaan Dixie Carter toi paikalle hiljattain WWE-comebackinsa tehneet Hardyn veljekset, joilla oli mukana heidän ilmeisesti uusi liittolaisensa Enzo Amore. Hardyt olivat julistaneet tehtäväkseen "poistaa" koko keskiraskaan divisioonan, mikä ei ollut ollenkaan huonompi idea monien fanien mielestä.

Huh, tämä CW-mestaruusmeininki on niin kamalaa dadaa, etten pystyisi luultavasti enää nauttimaan tämän divisioonan otteluista, vaikka ne olisivat laadultaan hyviä. Onneksi siitä ei ole kuitenkaan pelkoa, sillä Sean Maluta, Enzo Amore ja "Vacant" eivät painineet keskenään millään tavalla kummoista ottelua. Maluta oli edelleen aivan surkea, ja minulla ei ole ollut oikeastaan edes halua ja intoa ottaa selvää, kuka Vacantin maskin alla oikeasti paini. Tuskin kukaan kovin merkittävä painija (saattaa olla jopa joku WWE:n koulutuksessa oleva nuori nimi), koska missään dirt sheeteissä ei ole asiasta pahemmin ollut puhetta. Ottelun suurin tähti olikin oikeastaan Amore, joka yritti parhaansa ja kannatteli ottelua sen verran, että tämä ei ollut ihan täyttä kuraa. Toki jostain syystä tähän otteluun oli pitänyt vielä buukata "botchi", eli Amore mukamas botchasi Suplexin Malutalle, ja Maluta "loukkaantui" tuon liikkeen takia. Hyväksyisin tuon botchin vain sillä ehdolla, että se tarkottaisi Malutan lopullista poistumista WWE:stä. No, tämä ottelu... oli. Mitään mainittavaa tästä heikosta räpellyksestä ei jäänyt.
*½ (9:00)
Voittaja:
► Näytä spoileri
Kuva Kuva
eMMA (c) w/ Cesaro vs. RybAxel & Summer Rae - 3 on 1 Handicap Match for the WWE Raw Tag Team Championship
Tämä oli Kickoff-lähetyksen kolmas ja viimeinen ottelu. Cesaron ja eMMAn erikoinen mutta sympaattinen joukkue oli pitänyt Raw'n joukkuemestaruuksia hallussaan jo tovin, ja nyt Rybackin ja Curtis Axelin joukkue halusi voittaa vyöt kuumeisesti itselleen. Nyt RybAxel sai tuohon mestaruusvoittoon täydellisen mahdollisuuden, kun he pääsivät painimaan managerinsa Summer Raen kanssa 3 on 1 -ottelussa joukkuemestaruuksista. Tämä oli mahdollista sen ansiosta, koska Ryback ja Axel olivat voittaneet hölmöilevän Cesaron ja MMA-taistelija eMMAn "täydellisessä kymmenottelussa". Tuon ottelun panoksena oli se, että voittaja saisi päättää SummerSlamin mestaruusottelun stipulaation, ja Axel ja Ryback päättivät, että stipulaatio olisi 3 on 1 -ottelu. Niinpä eMMA joutui nyt puolustamaan vöitään yksin.

No, tietenkin tämä olisi ollut parempi ottelu, jos tämä olisi ollut normaali 2 on 2 -joukkueottelu, eikä tällainen ihmeellinen pelleily. Tällaisenaankin tämä oli silti yllättävän viihdyttävää katsottavaa, koska eMMA yritti oikeasti parhaansa ja toimi hämmentävänkin hyvin kehässä Axelin ja Rybackin kanssa. Summer Rae nyt oli lähinnä turha lisä koko otteluun, mutta ei hänestä tässä kummemmin haittakaan ollut. Cesaro hoiti oman sekoiluroolinsa kehän ulkopuolella kiitettävän hyvin ja onnistui olemaan tietynlainen comic relief. Kokonaisuutena tämä oli aika lailla täydellinen Kickoff-ottelu. Pääshow'hun tämä ei olisi oikein sopinut, mutta tähän alkuillan piristeeksi tämä natsasi oikein mukavasti.
**½ (8:00)
Voittaja(t):
► Näytä spoileri
Kuva
John Cena w/ Baron Corbin & Nikki Bella vs. Zack Ryder/Bobby Lashley/Dana Warrior/Luke Gallows & Karl Anderson/Sin Cara/Dustin Runnels/Rhyno/Simon Gotch/Erick Rowan/Black Savage/Nikki Bella - 12 Rounds Match
Pääshow alkoi siis tällaisella sekoilulla. Tämä oli Korppi Mahtinen -kuvio oli ehdottomasti yksi Impactin/Raw'n hämmentävimmistä mutta sairaalla tavalla myös kiinnostavimmista kuvioista. Baron Corbinista - joka oli alun perin halunnut vain Cenan manageriksi - oli tullut sadistinen psykopaatti, joka halusi orjuuttaa koko Raw'n ja ennen kaikkea tuhota John Cenan täysin. Niinpä Corbin oli saanut piestyä Cenan niin pahasti, että Cenan mielenterveys oli romahtanut jotenkin täysin, ja Cenasta oli tullut paria sanaa toisteleva, tyhjäkatseinen Corbinin orja, joka teki mitä Corbin ikinä vain käski. Ja Cenan kihlattu Nikki Bella oli puolestaan ollut Corbinin vanki, eikä Cena ollut tehnyt elettäkään Nikkin pelastamiseksi. Nyt sitten tämä kuvio oli edennyt pisteeseen, jossa Corbinin määräyksestä Cena joutui ottelemaan "kaikkia Impactin vapaita painijoita vastaan" 12 Rounds -ottelussa. Ennen SummerSlamia kukaan ei ollut varma, mitä tuo 12 Rounds -ottelu oikeasti edes tarkoitti. SummerSlamin alkaessa tämä kävi kuitenkin selville: 11 Impactin painijaa odotti ringsidellä, että kukin pääsi vuorollaan painimaan Cenaa vastaan 1 on 1 -ottelussa. Jokainen, joka voittaisi Cenan, saisi Corbinia vastaan IC-mestaruusottelun. Jokainen, joka häviäisi Cenalle, joutuisi Corbinin orjaksi. Lisäksi 11 ringsidellä olleen painijan lisäksi Cena joutui viimeisenä painimaan vielä omaa kihlattuaan Nikki Bellaa vastaan.

Tämä ottelu ei ollut siis oikeastaan edes mikään kokonainen ottelu, vaan sarja yksittäisiä matseja. En niitä ala erikseen kuitenkaan arvostella, koska suurin osa otteluista oli täysin yhdentekeviä. Cenan ja Ryderin ottelu oli sarjan ensimmäinen, ja se olikin loistava matsi, joka yksinään olisi saanut arvosanakseen yli kolme tähteä. Sen jälkeen matsissa alkoi kuitenkin ihan käsittämätön sekoilu, jolle ei oikeastaan annettu mitään selitystä. Ryderille häviämisen jälkeen Cena ei yhtäkkiä pärjännyt melkein kenellekään, ja osa painijoista kävi suorastaan squashaamassa Cenan samalla, kun Corbin raivosi ringsidellä. Viimeisenä Cena joutui painimaan Nikki Bellaa vastaan, eikä onnistunut selättämään edes omaa kihlattuaan. Koko touhu muuttui sitä typerämmäksi, sekavammaksi ja vähemmän viihdyttävämmäksi, mitä pidemmälle ottelu eteni. Samalla myös kiinnostus koko Corbinia ja tämän orjuutuskuviota vastaan vähentyi huomattavasti. Blah, ei kovin kummoinen alku itse SummerSlamille.
** (25:00)
Voittajat:
► Näytä spoileri
Kuva Kuva
Mojo Rawley vs. Buddy Murphy
Buddy Murphyn ja Mojo Rawleyn feud on ollut yksi selkeimmin edenneistä kuvioista SmackDownin keskikortissa kesän ajan. Australialainen Murphy teki kesällä WWE-debyyttinsä hyökkämällä suoraan Rawleyn kimppuun. Syykin oli selvä: Murphyn mukaan Rawley oli varastanut hänen tyttöystävänsä Alexa Blissin. Tässä WWE siis yhdisteli tosielämää kayfabeen, koska oikeassa elämässä Bliss ja Murphy olivat pari. Pian Murphyn ja Rawleyn feud kääntyikin niin, että Bliss puukotti kihlattuaan Rawleyta selkään ja ilmoitti oikeasti olleensa koko ajan rakastunut Murphyyn. Yhdessä Murphy ja Bliss yrittivät kaikin mahdollisin keinoin tehdä MITB-salkun voittaneen Rawleyn elämästä helvettiä, ja Rawley puolestaan taisteli yhdessä isänsä ja siskonsa kanssa Murphya ja ex-kihlattuaan vastaan.

WWE:n peruslähtökohta Rawleyn ppv-otteluissa on ollut jo pidemmän aikaa se, että ne tuntuvat todella tappiinsa asti ylibuukatulta. Ei siis sillein WCW-tyylisesti ylibuukatulta, että matsit ovat täynnä käsittämätöntä sekoilua ja epäloogisia käänteitä, vaan niin, että otteluissa tapahtuu ihan HELVETIN PALJON asioita ja että jokaisessa matsissa on oltava ainakin joku merkittävä käänne. Erona on kuitenkin se, että kaikki isot buukkaukset ja merkittävät käänteet yleensä liittyvät täysin loogisesti Rawleyn kuvioon ja siksi tuntuvat erittäin viihdyttäviltä. Ongelma on lähinnä se, että nämä Rawleyn ottelut on buukattu aina kuin ne olisivat ME-tason koitoksia, vaikka oikeasti ne ovat enemmän keskikortin otteluita. Sen ei kai sinänsä pitäisi olla ongelma, että keskikortin ottelut tuntuvat isoilta, mutta näistä tulee kuitenkin vähän se ongelma, että nämä syövät muiden keskikortin otteluiden merkittävyyttä. No, tämän ranttauksen jälkeen on hyvä todeta, että tämä tappiinsa asti ylibuukattu Rawleyn ja Murphyn ottelu oli koko illan paras. Rawleyn kehitys kehässä sen kuin vain jatkuu, ja Murphy toimi Rawleylle hienosti vastustajana. Lopputulos oli huikea: todella kovaa menoa, jossa nähtiin pari hurjaa spottia (kuten Murphyn Moonsault kehästä ulos selostajapöydästä läpi). Ottelun tarina toimi pirun hyvin, sekaantumiset (yhtä lukuun ottamatta) kuuluivat täydellisesti tarinaan, ja lopussa nähty Alexa Blissin käänne oli kyllä todellinen yllätys. Ainut miinus on se, että ottelussa nähtiin CM Punkin täysin epäloogiselta tuntunut paluu, joka ei sopinut otteluun ja joka päättyi taas vain yhteen Punk-nöyryytykseen. Tästäkin huolimatta ottelu oli niin pirun kovaa kamaa, että kyllä tämä nousee huippuotteluiden joukkoon.
**** (17:00)
Voittaja:
► Näytä spoileri
Kuva Kuva
Shane McMahon vs. Noam Dar
Tässä ottelussa jos missä näkyy WWE:n buukkaustiimin todellinen epäloogisuus. Kickoff-show'ssa käydään ihan käsittämätöntä sekoilua oleva CW-mestaruusottelu, jossa mestaruudesta painii käytännössä kolme huumorihahmoa. Kukaan ei ole selittänyt, miten juuri he ovat päätyneet CW-mestaruusmatsiin, eikä ketään tunnu se edes kiinnostavan. Samalla CW-divariin kuuluva Noam Dar on käynyt tulista ja väkivaltaista feudia koko kesän ajan SmackDownin omistajan Shane McMahonin kanssa siitä, että Shane ei suostu myöntämään Darille CW-mestaruusottelua. Miksi ei suostu? Se ei ole selvinnyt missään vaiheessa, eikä tuohon kysymykseen ole yhtään helpompi keksiä vastausta, kun katsoo, ketkä pellet siitä mestaruudesta oikeasti painivat. No, nyt Dar ja Shane päätyivät vihdoin selvittämään tämän brutaaliksi edenneen feudinsa ppv-tasolla.

Kaikille lienee selvää, ettei Shane McMahon ole - varsinkaan vuonna 2017 - mikään painin ykkösnimi. Onneksi WWE ei ole hänestä kuitenkaan yrittänytkään tehdä semmoista, eikä ole esimerkiksi saanut ideaa, että Shane voisi voittaa jonkun kokonaisen painiturnauksen WWE:ssä. Ei, Shane on suurimmaksi osaksi pysytellyt backstage-roolissa, ja hyvä niin. Samalla on kuitenkin todella ilahduttavaa nähdä, että tämmöisessä harvinaisessa poikkeuksessa Shane pystyy edelleen pistämään parastaan. Voisin kuvitella, että esimerkiksi AJ Stylesiä vastaan Shane voisi painia ihan pirun kovatasoisen ottelun. Siitä antoi osviittaa ainakin tämä Noam Darin ja Shanen ottelu, koska hieman yllättäen tästä kuoriutui lopulta yksi koko illan parhaista matseista. Ottelussa oli selvä tarina: Dar työsti intensiivisesti Shanen jalkaa, ja Shane myi jalkansa vammoja todella intohimoisesti koko ottelun ajan. Erityisesti vajaaksi jäänyt Coast To Coast oli pirun toimiva hetki ottelussa. Kokonaisuutena Dar sai kannettua McMahonin siis oikein viihdyttävään ja suorastaan teknispainotteiseen otteluun, joka kertoi loistavan tarinan. Ei tämä nyt ihan mikään huippuottelu sentään ollut, mutta erittäin viihdyttävä matsi kuitenkin. Ottelun jälkeen nähtiin sitten Hideo Itamin comeback, kun Itami hyökkäsi sekä Shanen että Darin kimppuun. TÄLLÄISTÄ CW-painia WWE:ssä pitäisi olla. Saatana.
***½ (13:00)
Voittaja:
► Näytä spoileri
Kuva Kuva
Brock Lesnar w/ Paul Heyman vs. Raiders (Woods & Swann) w/ Brian Myers - Warfare Match
Muistatteko vielä WrestleManian backstage-anglen, jossa nähtiin kiveksistään katossa roikkuva Paul Heyman ja Brock Lesnarin brutaali pieksentä? Aivan, kukapa haluaisi muistaa. Surullisenkuuluisa "Raiders-angle" on yksi tämän vuoden WWE:n käsittämättömimmistä hetkistä, ja pitkään näyttikin siltä, ettei WWE aio palata siihen enää ollenkaan, koska Lesnar ja Heyman jäivät pois ruudusta heti tuon anglen jälkeen. Raiderseja ei mainittu pitkään aikaan ollenkaan, ja Swann sekä Woods etenivät muihin kuvioihin. Sitten kuitenkin kesällä Raiders teki yhtäkkiä paluunsa hirttämällä tällä kertaa Vince McMahonin kiveksistään. Hieman myöhemmin tuhokone Brock Lesnar palasi myös Impactiin ja pieksi kaiken, mikä tiellensä tuli. Yksi asia oli selvää: Lesnar ja Heyman halusivat kostaa näille Raiderseille kaiken sen nöyryytyksen, minkä he olivat aiheuttaneet. Niinpä SummerSlamiin buukattiin Warfare-ottelu, joka tarkoitti käytännössä sitä, että ottelu saattoi loppua vasta, kun se oli kestänyt 10 minuuttia. Kaikki olisi sallittua.

Jos tarvitsette joskus yhden ottelun määrittelemään sanaa "squash", valitkaa tämä ottelu. Tämä oli nimittäin niin brutaali persraiskaus kuin mikään vain voi olla, ja siksi tämä oli ihan äärimmäisen viihdyttävää kamaa. Brock Lesnar - joka oli tämän vuoden aikana näyttänyt WWE-urallaan muuten suorastaan hämmästyttävän heikolta - pääsi nyt olemaan taas vihdoin se todellinen tuhokone, jota kaikki olivat odottaneet Lesnarilta. Lesnar pieksi täysin silmittömästi Swannia ja Creediä niin kauan, kunnes 10 minuutin aikaraja oli täynnä, ja minä nautin joka hetkestä. Ei tämä toki nyt painiotteluna mikään erityinen mestariteos ole, mutta squashina kyllä niin viihdyttävä kuin vain voi olla.
**½ (10:00)
Voittaja:
► Näytä spoileri
Kuva Kuva
Jaakko Parantainen w/ Big Cass vs. Iku-Turso
Niin. Impactissa yksi kesän hauskimmista ja viihdyttävimmistä juonikuvioista (ainakin näin suomalaisfanin näkökulmasta) on ollut Jaako Parantaisen Kalevala-kuvio. Hetken aikaa pimennossa ollut Parantainen jatkoi siis jälleen Suomi-kuvioitaan matkaamalla "Tuonelaan", josta hän halusi lähteä etsimään Sampoa. Lopulta Parantainen myös löysi Sammon, ja siinä ohessa myös muun muassa Big Cassin, Rybackin, Rod Zapatan, Pörrön ja häränpaskaa. Ei, tässä missään ei ole mitään järkeä näin kirjoitettuna, ainut vaihtoehto koko kuvion ymmärtämiseen on katsoa viikottaiset Parantaisen videopaketit. Ne löytyvät kätevästi muun muassa Youtubesta koostettuna WWE:n kanavalta. Joka tapauksessa Parantainen siis seikkaili videoilla suomalaisessa tarumaailmassa, ja lopulta hän sai viimeisen haasteensa: hänen oli kohdattava Kalevalan maailman pelottavin peto, mystinen Iku-Turso. Parantaisen ja Iku-Turson kamppailu luvattiin SummerSlamiin, eikä kenelläkään ollut hajua, millainen mysteerinen hirviö Parantaisen vastustaja olisi...

...No, se oli sitten Kurt Angle ja Rusev violetin viitan alla. Kyllä. Samalla kun Impactissa oli kesän ajan nähty Parantaisen hauska huumorikuvio, oli SD:n puolella "saatu" "nauttia" Anglen, Rusevin ja Shinsuke Nakamuran täysin sekopäisestä sininen vaahto/kuoleman karanteeni -sekoilusta, josta kukaan (edes buukkaajat) ei lopulta ymmärtänyt mitään. Kaikki olivat kuitenkin olettaneet, että tuo sekoilu päättyisi Battleground-ppv:hen, mutta toisin kävi. Ilmeisesti jollain tavalla lopullisesti järkensä menettäneet ja täysin psykoottisiin mielenmaisemiin uponneet Angle ja Rusev esittivät nyt violetin viitan alla heiluvaa Iku-Turso-hirviötä, eikä minkäänlaista selitystä tälle millekään annettu. Samalla koko Parantaisen viihdyttävältä tuntunut huumorikuvio onnistuttiin parissa minuutissa muuttamaan taas vain täysin idioottimaiseksi sekoiluksi, eikä minua voinut enää vähempää kiinnostaa. Koko ottelu oli tietenkin aivan täyttä kuraa, koska siinä oli JUMALAUTA ANGLE JA RUSEV PAINIMASSA VIOLETIN VIITAN ALLA. Herenpaskaa, perseeseen.
DUD (4:00)
Voittaja:
► Näytä spoileri
Kuva Kuva Kuva
Team WWE (Jericho & Strowman & Hurri-Kane) vs. Team TNA (Bo & Steiner & Storm) vs. Team Rasputin (McMahon & Orton & Triple H) - WarGames Match
Impactin kesän ehdottomasti suurin juonikuvio oli tietenkin WWE:n ja TNA:n välinen sota, joka oli laajentunut selväjärkisen Chris Jerichon WWE:n, mielipuolisen pervertikon American Rasputinin WWE:n ja TNA:n väliseksi sodaksi. Kun pian WrestleManian jälkeen Bobby Lashleyn, Scott Steinerin ja James Stormin Team TNA teki debyyttinsä WWE:ssä, kukaan ei tuntunut ottavan koko kuviota oikeastaan edes tosissaan, koska se tuntui jotenkin niin väkinäiseltä eikä millään tavalla uskottavalta. Vähitellen Team TNA alkoi kuitenkin vaikuttaa kiinnostavammalta ja paremmalta (koska he muun muassa kävivät sairaalassa tappamassa Vince McMahonin), ja sitten yhtäkkiä Team TNA oikeasti voitti ottelun, jonka seurauksena Raw'sta tuli Impact ja Dixie Carter teki debyyttinsä WWE:ssä. Sen jälkeen tämä WWE:n ja TNA:n välinen tulinen sodankäynti on oikeasti ollut pirun kiinnostavaa, ja niinpä oli vain sopivaa, että lopulta Vince McMahon teki hetkellisen paluunsa ja ilmoitti, että nämä kolme leiriä kohtaisivat toisensa WarGames-ottelussa. Panokset olivat suuret: voittaja saisi Raw'n itselleen. Häviäjille ei jäisi mitään. American Rasputin oli ilmoittanut tekevänsä maanantai-illan ohjelmasta pervoilun keskittymän Sodomyn, jos hänen joukkueensa voittaisi ottelun.

Äh. Tässä ottelussa oli pirusti potentiaalia. Tämä olisi voinut olla ihan saatanan kova ja väkivaltainen tappelu näiden kolmen joukkueen välillä. Okei, WWE:n tiimi oli ehkä vähän turhan randomilta tuntuva, ja Rasputinin porukassa oikeastaan kaikki painijat tuntuivat olevan buukkauksen osalta aika umpikujassa (Ortonista oli tehty pedofiili, Seth McMahon oli vain Linda McMahonin seksiorja ja Triple H kuului Rasputinin porukkaan, vaikka kukaan ei edes tiennyt miksi - paitsi että Stephanie oli väittänyt Triple H:n olevan rakastunut Vince McMahoniin). Näistäkin seikoista huolimatta odotin tätä ottelua etukäteen todella paljon, mutta odotukseni petettiin kyllä ikävästi. Suurin ongelma oli tietenkin se, että kesken ottelun nähtiin aivan käsittämätön ja kaikin puolin totaalisen idioottimaiselta tuntuva käänne, kun Teddy vitun Long teki yhden illan paluunsa ja ilmoitti, että tämä ottelu onkin nyt 4 vs. 4 vs. 4 -ottelu. MIKSI? KENEN LUVALLA LONG PÄÄTTI NÄIN? MITÄ HELVETTIÄ? Eikä asiaa todellakaan parantanut se, että ylimääräiset osanottajat olivat Dixie Carter, "raskaana oleva" Stephanie McMahon ja Linda McMahon. Tämä käänne viimeistään söi kyllä paljon ottelun oikeaa viihdyttävyyttä, ja - no... Alkupuolella tämä oli parhaimmillaan kyllä oikein viihdyttävää ja toimivaa rymistelyä, ja lopussakin oli vielä jotain yksittäisiä hyviä hetkiä, mutta kyllä tämä pettymykseksi silti jäi.
**½ (25:00)
Voittajat:
► Näytä spoileri
Kuva Kuva
Big Show & Boys of Destruction (Viktor & Konnor) w/ KonMarie vs. Finn Balor & Brothers of Destruction (Undertaker & Kane) - Six Feet Under Match
Huh huh, sitten tämä. Koko kevään ja kesän yksi isoimmista kuvioista SmackDownissa oli pyörinyt Finn Balorin, Big Show'n ja Undertakerin sekä Kanen suvun ympärillä. Kaikki oli oikeastaan varmaan alkanut jo talvella, kun paljastui, että Viktor on Undertakerin poika. WrestleManiassa face Big Show voitti heel-Kanelta legendaarisen taistelun päätteeksi WWE-mestaruuden ja eläköityi sen jälkeen. Paitsi että muutamaa viikkoa myöhemmin Big Show tekikin "yllättävän paluunsa", kääntyi heeliksi ja alkoi manageroida Viktoria ja Konnoria. Tässä vaiheessa oli myös paljastunut, että Konnor oli Kanen poika. Ja Big Show oli heidän molempien kummisetänsä! Viktorilla ja Konnorilla oli puolestaan menossa jo feud "Demonikuningas" Finn Balorin kanssa, ja myöhemmin selvisi, että myös Balor on itse asiassa Undertakerin poika. Lopulta kesällä Undertaker (joka oli tippunut pilvenpiirtäjän katolta alas WrestleManiassa) ja Kane tekivät sitten paluunsa hyviksinä ja yhdistivät voimansa Takerin "ainoan oikean pojan" Balorin kanssa. Yhdessä isänsä ja setänsä kanssa Balor alkoi sitten taistella veljeään, serkkuaan ja kummisetäänsä (kyllä, Show oli myös Balorin kummisetä) vastaan. Vielä ennen SummerSlamia paljastui, että tähän sekopäiseen sukuun kuului myös Kanen tytär KonMarie (eli Eva Marie), joka muistutti vampyyriä. Pysyittekö kartalla? Hyvä, ei kukaan muukaan. Nyt tämä koko sukutaistelu oli sitten tarkoitus päättää Six Feet Under -ottelussa, joka tarkoitti käytännössä ottelua, johon oli yhdistetty kaikki Undertakerin ja Kanen erikoisottelut (Hell In A Cell, Casket, Last Ride, Buried Alive, Inferno ja Biker Chain Match).

Kuten olen joskus ennenkin arvosteluissani todennut, minä nautin hyvästä wrestlecrapista. Ja pakko todeta, että joku tässä koko feudissa ja ottelussa on miellyttänyt sairasta mieltäni sillä tavalla, että tämä jos mikä oli hyvää wrestlecrapia. Koko feud ja ennen kaikkea koko tämä ottelu oli toki täysin ylibuukattu, mutta ylibuukkaus oli tehty jotenkin aika näyttävästi. Six Feet Under -ottelun aivan järjetön stipulaatio toimi hämmentävän hyvin, ja painijat saivat jotenkin yhdisteltyä HIAC-, Inferno- yms. stipulaatiot oikeasti niin, että matsi näytti hyvältä. Ja vaikka kehässä olikin kaksi kankeaa nuorta brawleria (Viktor ja Konnor) ja kolme eläkeikäistä kankeaa brawleria (Big Show, Undertaker ja Kane), se ei haitannut, koska tämän ottelun ei ollut tarkoituskaan olla viihdyttävä PAINIottelu, vaan hurjaa ja sekopäistä entertainment brawlausta. Rajuja bumppeja nähtiin juuri oikea määrä. Niin ja nähtiinhän tässä jumalauta Kevin Sullivanin WWE-debyytti. Sullivanin ilmoitettiin olevan Big Show'n isä, koska miksipä ei. Ja sitten ottelun loppuun saatiin toki vielä suuri käänne, mikä oikeasti hypetytti minua kovasti, koska sen seurauksena syntynyt New Generation of Destruction voi tehdä hyvää SD:n päämestaruuskuvioille. Finn Balor oli ehdottomasti ottelun ja koko feudin suurin tähti, ja näytti viimeistään tämän matsin jälkeen täysin ME-kelpoiselta nimeltä.
*** (20:00)
Voittajat:
► Näytä spoileri
Kuva Kuva
Roman Reigns (c) vs. The Neville - WWE Universal Championship
Kuten olen näissä arvioissa ennenkin kirjoittanut, WWE oli onnistunut luomaan yksiulotteisesta, tylsästä ja itseään rakastavasta UUUUAAAA-Reignsistä todella ovelalla tavalla koko rosterin kovimman heelin ja vihattavimman päämestarin. Kun tähän sitten yhdistää sen, että Reigns on käytännössä koko mestaruuskautensa ajan feudannut The Nevillen ja Finn Balorin kaltaisten smarkkien suosikkien kanssa, oli tarina itsessään jo täysin valmis. Lopulta kaikki tiivistyi kuitenkin tähän Reignsin ja Nevillen feudiin. Nevillehän oli voittanut Reignsin viime vuoden lopulla täysin yllättäen, kun hän oli onnistunut nappaamaan Reignsiltä tämän US-mestaruuden itselleen. Lopulta US-mestari Neville ja päämestariksi noussut Reigns kohtasivat toisensa uudestaan Backlashissa, jossa hurjan kamppailun päätteeksi UUAA-Reigns tietenkin voitti. Neville sekosi, potkaisi tyttöystäväänsä Bayleyta päähän ja katosi kokonaan WWE:stä. Lopulta Battlegroundissa Neville kuitenkin teki paluunsa ja asettui tietenkin taas Reignsiä vastaan. Neville myös pyysi anteeksi Bayleylta ja sai potkun sekoittaman tyttöystävänsä palaamaan järkiinsä - kunnes Reigns kidnappasi Bayleyn. Tässä feudissa ei ollut siis kyse enää vain WWE:n päämestaruudesta, vaan ennen kaikkea keskinäisestä paremmuudesta ja äärimmäisen henkilökohtaisesta vihanpidosta. Etukäteen mainostettiin, että tämä saattaisi olla Nevillen viimeinen mahdollisuus voittaa WWE Universal-mestaruus.

Niin. Tämä ottelu on tämä. Jos ette ole vielä kuulleet "Barclays Screwjobista", olette onnistuneet elämään pimennossa niin hyvin, että olen hieman huolissani. Todettakoon nyt silti vielä kerran. Tämä ottelu päättyi toisin kuin oli tarkoitus. Ei, tämä ei ollut siis yksi WWE:n tuhannesta juonikuviosta, jossa "screwjobia" käytettiin kayfabessa osana storylinea. Tämän ottelun lopetus oli oikea kusetus. Sellainen, joka oli viimeksi nähty vuoden 1997 Survivor Seriesissä Montrealissa. The Nevillen oli tarkoitus voittaa tämä ottelu ja tämä mestaruus, mutta niin ei käynyt. Ilmeisesti SmackDownin pukuhuoneessa on menossa sellaiset power strugglet, että vastaavia ei ole nähty pitkään aikaan. Dirt sheetien mukaan ilmapiiri SmackDownin pukuhuoneessa on totaalisen tulehtunut, ja kaiken keskiössä on Roman Reigns, jonka ego on noussut sellaisiin sfääreihin, ettei kukaan pysty sanomaan hänelle vastaan. Niinpä Roman (ilmeisesti yhdessä Vince McMahonin ja tuomari Chad Pattonin kanssa) oli juoninut, että Nevillen suunniteltua voittoa ei nähdä ja että ottelu päättyy sen sijaan Reignsin voittoon. Aivan uskomatonta meininkiä. Neville oli tietenkin aivan totaalisen raivoissaan tästä, ja Nevilleä ei ole nähty tämän jälkeen WWE:ssä. On edelleen täysin auki, nähdäänkö Nevilleä firmassa enää koskaan. En osaa sanoa tähän oikein mitään. Tämän ottelun lopetus oli niin suuri "haista paska" -meininki WWE:ltä kuin mikään oli koskaan ollut. Sitä ennen Neville ja Reigns painivat toki ihan MOTYC-tasoista matsia, mutta se ei nyt paljon lämmitä, kun homma päätettiin pilata tällaisella pelleilyllä.
***½ (17:00)
Voittaja:
► Näytä spoileri
Kuva Kuva
AJ Styles (c) vs. American Rasputin - Special Referee: Ken Shamrock - Hardcore Match for the WWE Championship
Sitten vihdoin illan Main Event. Tämä show oli ollut todella pitkä, mutta mitäpä muuta saattoi olettaa WWE:ltä, jonka mielestä enemmän on aina enemmän. Silti yleisön toivottiin olevan vielä äskeisen screwjob-lopetuksenkin jälkeen kiinnostunut tästä ottelusta, jota oli kieltämättä rakennettu huhtikuusta lähtien. Tuolloin AJ Styles oli draftattu Raw'hon, joka osoittautui hyvin nopeasti olevan totaalinen sekoilun, pervoilun ja kaiken maailman irstailun tyyssija. Styles puolestaan ei edustanut mitään tätä, vaan halusi keskittyä pelkästään painiin ja järkevään toimintaan. Niinpä Stylesin ja Raw'n GM:n, irstailevan American Rasputinin välille alkoi kehittyä nopeasti hyvin henkilökohtainen ja likainen feud. Styles nousi melkein heti Raw-debyyttinsä jälkeen päämestariksi ja oli pitänyt mestaruusvyötä hallussaan siitä lähtien. Lopulta Great Balls of Firessä American Rasputin voitti Monster's Ball Matchin ja nousi ykköshaastajaksi Stylesin mestaruudelle. Se tarkoitti sitä, että nämä kaksi saisivat vihdoin ja viimein mahdollisuuden selvittää välinsä oikeassa ottelussa. WWE lisäsi vielä kierroksia tuomalla WWE:hen takaisin Ken Shamrockin, joka oli tuttu menneisyydestä sekä Rasputinille että Stylesille. Shamrock sai kunnian toimia tämän ottelun erikoistuomarina - vähän samoin kuin hän oli toiminut WrestleMania 13:ssa Bret Hartin ja Steve Austinin ottelun erikoistuomarina.

Todetaan nyt ensin itsestäänselvyydet: yli 50-vuotiaan Mick Foleyn ei varmastikaan pitäisi painia kesän suurimman ppv:n Main Eventissä Hardcore-ottelussa, jossa hän ottaa vielä rankkaa bumppia. Eikä olisi pitänytkään, koska Foley loukkaantui tässä ottelussa ja on nyt sivussa kehistä jonkun aikaa. Minun puolestani Foleyn ei tarvitsisi palata painikehään enää koskaan, koska tämä ottelu toimi täydellisenä jäähyväismatsina Foleylle. Lopun nastabumppi oli klassista Foleyta ja juuri sellainen tapa, johon oikeastaan koko Foleyn painiura voitaisiin hyvin päättää. Toivon tätä ihan vilpittömästi, koska hieman pelottaa se, että seuraavalla kerralla Foleylle käy tällaisessa ottelussa jo oikeasti paljon huonommin. No, Foleyn heikohko kunto vaikutti toki ottelun laatuun myös siinä mielessä, että vaikka AJ Styles yritti parhaansa kantaakseen Foleyn parhaaseen mahdolliseen otteluun, ei tämä yltänyt hyvää arvosanaa paremmaksi. Tarkkaan suunnitellut bumpit olivat toki näyttäviä, mutta muuten Foleyn liikkuminen oli jo niin kankeaa, että ei tässä ollut aineksia sellaisia 10 vuoden takaiseen HC-klassikkoon. Parhaansa molemmat silti tekivät, ja kyllä tämä antoi aivan arvokkaan lopetuksen koko feudille. Ainakin arvokkaamman kuin äsken nähty SD:n mestaruusottelu... Niin ja matsin jälkeen nähtiin toki melkein koko ppv:n paras hetki, kun Brock Lesnar ilmestyi paikalle ja tuhosi niin Stylesin, Shamrockin kuin syöpäsairaan Dustin Runnelsinkin.
*** (16:00)
Voittaja:
► Näytä spoileri
*** Mojo Rawley
** The Neville
* Andrade Almas

Kokonaisarvio SummerSlamista: Okei. Tässä show'ssa ei ollut yhtään todellista MOTYC-tasoista ottelua, ja vain yksi ottelu (sekin juuri ja juuri) ylsi huippuarvosanaan. Toisaalta taas: Iku-Tursoa ja Kickoff-show'n CW-sekoilua lukuun ottamatta tässä ei nähty mitään täyttä paskaa. Se on jo aika hyvä suoritus WWE:ltä, joka tarjosi esimerkiksi Battlegroundissa sellaista kuraa, etten halua muistella asiaa enää koskaan. Ja toki WWE Universal -mestaruusottelun screwjob oli ihan täyttä kuraa, mutta sitä nyt ei voi täysin laittaa show'n syyksi, vaan se oli ennemminkin Reignsin omaa käsittämätöntä egotrippailua, jonka Vince McMahon jostain syystä sallii. Oikeastaan tästä SummerSlamista jäikin lopulta varsin hyvä maku suuhun, vaikka mitään todellista klassikko-ottelua ei nähty. Lähes kaikki yrittivät parhaansa, moni iso feud sai päätöksensä, ja vaikka mukana oli pari pettymystä, oli kokonaisuus silti varsin vahva. Kyllä tämä Hyvän puolelle kääntyy, vaikka arvion aikana saatoinkin olla aika kriittinen.

1. WWE Elimination Chamber - Hieno
2. WWE Money In The Bank - Hieno
3. WWE WrestleMania 33 - Hieno
----------------------
4. WWE Royal Rumble - Hyvä
5. WWE SummerSlam - Hyvä
----------------------
6. WWE Backlash - Ok
----------------------
7. NXT TakeOver: Broadway - Kehno
8. WWE Great Balls of Fire - Kehno
9. WWE Siberian Payback - Kehno
10. WWE Polite Rules - Kehno
11. WWE Fastlane - Kehno
----------------------
12. WWE Battleground - Surkea
13. NXT TakeOver: Chicago - Surkea

--------------------------------

Ja sitten lyhyt ennakko vielä seuraavaksi vuorossa olevasta No Mercystä.

Goldust (c) vs. Braun Strowman - WWE Championship
  • Niin, AJ Stylesin mestaruuskausi todellakin päättyi SummerSlamin jälkeisessä Raw'ssa, kun "syöpäsairas" Dustin Runnels olikin vain huijannut kaikkia eikä ollut oikeasti ollenkaan sairas, vaan sen sijaan puukotti Stylesiä selkään ja voitti päämestaruuden ensimmäistä kertaa urallaan. Tätä sitten "tietenkin" seurasi se, että Goldust palasi totaaliseksi pervoksi, jonka epämääräiseen porukkaan kuuluivat muun muassa Baron Corbin, American Rasputin - ja Summer Rae. Paitsi että Summer Rae dumpattiin kuviosta heti pois, ja koko "Rybaxelin manageri hyppää Goldustin puolelle" -idioottimaisuus menetti kaiken merkityksensä. Mikä hämmentävintä, meillä on oikeasti ppv:ssä päämestaruusottelu Goldustin ja Braun Strowmanin välillä. Strowman on ollut taas WarGames-voitosta lähtien isossa nosteessa, ja tämä pervoilunsa unohtanut normaali Strowman on itse asiassa yllättävän kiinnostava hahmo. Odotan suurella mielenkiinnolla (ja pelolla), mitä WWE keksii tämän ottelun varalle.
Baron Corbin (c) vs. John Cena - WWE Intercontinental Championship
  • Corbinin ja Cenan kuukausia jatkunut kuvio on nyt siis edennyt tähän pisteeseen, jossa orjuuttaja kohtaa orjansa. Cena ei tosin ole vieläkään herännyt (ainakaan täysin) transsistaan, vaan tämä ottelu buukattiin siksi, koska Chris Jerichon mukaan Corbin ylipäänsä oli yhä IC-mestari Cenan jatkuvan avun takia. Viime viikkoina Cenan olemuksessa on kuitenkin ollut havaittavissa mystisen transsin hiipumisesta, ja odotan jännityksellä, onko tämä ottelu nyt vihdoin se, kun Cena palaa järkiinsä ja käy kunnolla Corbinin kimppuun. Toinen vaihtoehto on se, että tämä on puhdas squash. Saa nähdä. Jotain uutta buustia tämä kuvio kyllä alkaisi kaivata.
RybAxel (c) vs. Cesaro & The Broomstick - WWE Raw Tag Team Championship
  • Corbin vs. Cenan tavoin myös Raw'n joukkuemestaruudet kaipaisivat uutta buustia. CeMMAron ja RybAxelin feudi oli oikein kiva SummerSlamiin asti, mutta sen jälkeen ei ole taas tapahtunut oikein mitään uutta. eMMAn tippuminen pois joukkuemestaruuskuvioista, koska "naiset eivät saa painia miesten kanssa" on kyllä ollut kiinnostavaa, ja odotan sitä, mihin tämä kuvio Cesaron ja eMMAn välillä etenee. Sen sijaan luudanvarsihassuttelut ovat vähän vanhan toistoa, eivätkä siksi oikein jaksa kiinnostaa. RybAxel menetti paljon teräänsä, kun Summer Rae yhtäkkiä hylkäsi porukan. Ehkä tässä ottelussa nähdään kuitenkin joku suuri twisti, joka piristää taas joukkuemestaruuskuvioita.
Enzo Amore (c) vs. Noam Dar vs. Hideo Itami vs. Jeff Hardy - WWE Cruiserweight Championship
  • Jos jotakin hyvää voi CW-mestaruuskuvioista sanoa, nyt tarjolla on mestaruudesta ainakin ihan oikea ottelu, joka voi parhaimmillaan olla todella viihdyttävää kamaa. En muista, milloin viimeksi olen voinut sanoa samaa. On myös ollut hienoa, että vihdoin CW-mestaruuskuviohin keskiöön on nostettu Darin ja Itamin kaltaiset oikeasti lahjakkaat painijat. Ikävä kyllä samalla kuvion keskiöön on nostettu myös miljoona muuta asiaa, ja koko tämä Hardyjen sekoilu CW-mestaruusdivarin ympärillä on niin hämmentävää, etten ymmärrä siitä mitään. Ovatko Hardyt nyt Amoren puolella vai Amorea vastaan? Ja mitä WWE:lle oikein vielä käy, jos Jeff Hardy oikeasti voittaa tämän ottelun ja mestaruudesta tulee Hardyjen lupauksen mukaisesti Openweight-mestaruus? Tähän astihan idea on ollut se, että vain CW-painijat ovat saaneet painia molemmissa rostereissa, mutta jos Openweight-mestaruus onkin avoin kaikille, niin mitä se sitten tarkoittaa kaikelle muulle?
Nikki Bella (c) vs. Dana Warrior - WWE Raw Women's Championship
  • Huh, kaikkia mestaruuksia puolustetaan ppv:ssä, eikä yksikään otteluista ole erikoisottelu! Todella virkistävää buukkausta WWE:ltä, pakko nostaa hattua. Tältä naisten mestaruusottelulta en kyllä odota paljon mitään, koska Bella on ollut pitkän aikaa Corbinin vankina, ja Dana Warrior on puolestaan ollut jollain tavalla liittoutunut Corbinin kanssa. Saa nähdä, tuleeko tästä kunnollista ottelua ollenkaan. Kiinnostaisi kyllä välillä nähdä ihan oikeaakin naisten painia WWE:ssä.
AJ Styles vs. Ken Shamrock
  • Onko tämä WrestleManian jälkeen AJ Stylesin ensimmäinen ppv-ottelu, joka 1) ei ole Main Event ja 2) ei ole päämestaruudesta? Oletan että on. Sinänsä on toki virkistävää, että Styles on hetkellisesti tiputettu pois päämestaruuskuvioista, mutta kaipaisin kyllä kovasti sitä Styles vs. Lesnar -feudia, jonka buildaaminen aloitettiin räjähtävästi SummerSlamissa ja joka sitten päättyi seinään, kun Lesnar draftattiin SmackDowniin. Sääli, mutta ehkä tuo ottelu koittaa vielä joskus. Tämä feud Shamrockin kanssa haisee aika välifeudilta, mutta sellaiseksi tämä on ollut varsin toimiva. Saa nähdä, minkälaisen matsin Styles onnistuu repimään suhteellisen vanhasta Shamrockista.
Chris Jericho vs. The Shinsuke
  • Tästä ottelusta en ymmärrä yhtään mitään. Ydinsaastehirviö (tai jotain vastaavaa) Shinsuke Nakamurasta oli tullut siis vain simppelisti The Shinsuke, ja kun hän oli kylvänyt mystistä tuhoa tarpeeksi kauan SD:ssä, oli hänet päätetty draftata Raw'hon. Raw'ssa Shinsuke teki debyyttinsä oksentamalla taas sinistä vaahtoa ja kylvämällä kauhua erityisesti Raw'n General Manageriin Chris Jerichoon. Lisäksi Shinsuke oli ilmeisesti kiinnostunut IC-mestaruudesta. Nyt Raw'ta piinaava ydinsaastehirviö joutuisi kuitenkin kohtaamaan GM-Jerichon ottelussa, enkä todellakaan odota tältä ottelulta yhtään mitään. New Japanissa Jerichon ja Nakamuran ottelu voisi olla MOTY, WWE:ssä tämä lienee sitä klassista häränpaskaa.
Dean Ambrose vs. Dwarf Wyatt - Buried Alive Match
  • En voi mitään sille, että tämä Ambrosen viikko viikolta mystisemmäksi muuttuva feud WWE:stä kadonneen Bray Wyattin kanssa on jotenkin kamalan kutkuttava, vaikka epäilen, että WWE:llä itselläänkään ei ole hajua, mitä he tällä kuviolla oikein haluavat tehdä. Nyt Ambrose ottelee sitten vuoden kolmannen Buried Alive -ottelunsa ja samalla koko No Mercyn ainoan gimmick-ottelun Dwarf Wyattia, eli kääpiökokoista Wyatt-imitaattoria vastaan. En sano mitään. Tämä voi olla sulaa neroutta tai täyttä paskaa.
So Chris Jericho you can go straigh to hell and burn in hell because that's where you belong. And I'll help get you there by cutting your tongue in half. I think that would put end to your music career. That's all I have to say about Chris Jericho.

Avatar
Saimou
Main eventer
Viestit: 131
Liittynyt: 21 Kesä 2016, 22:31

Re: Ennakot, Extended Universe, keskustelut ym.

Viesti Kirjoittaja Saimou »

ANONYMOUS FORMER WWE WRITER SHARES INSIDE INFORMATION ABOUT RECENT STORYLINE - AND YOU'LL NEVER GUESS WHO EMERGED FROM THE QUARANTINE OF DEATH ALREADY IN 2008

The man we’ve come to know as “Anonymous Former WWE Writer” was once again visiting Mike Johnson’s PWInsider Elite radio, where we heard his latest 25+ minute rant about the state of WWE. You can hear the entertaining roast if you are a subscriber, but the highlight was what followed: AFWWEW shared some very interesting insight into Shinsuke Nakamura’s (or, how WWE now puts it, THE SHINSUKE’s), main-roster character and his rivalry with Kurt Angle and Rusev. What we have interpreted to be a story about Shinsuke’s dark, supernatural past could’ve been about something - or someone - different; and it’s Kurt Angle, not Nakamura, who’s the focal point of the creative process. Below is the extract from the full interview, if you like it, remember to subscribe to PWInsiderElite.com, new subscribers get a free 30-day trial!
Mike: Phew, I’ve been critical about current product for months myself, but hearing you tear it apart time and time again just underlines the flaws crystal clear to me. The new regime has really changed things, and I don’t think it’s been for the better.

AFWWEW: This might sound weird now, after bashing the new regime since Royal Rumble, but you know, at the same time that they have sort of changed the landscape, people give them way too much credit. I know, I know, I may be one of the reasons people talk about Ed Leaves, Pete Cheetah, Jay Parry these days. But it’s not like they invented bad booking. Actually, it’s not even true they would’ve invented all of the mind-boggling storylines we’ve seen lately.

Mike: What do you mean?

AFWWEW: Remember, crazy shit happened before November 2016. We didn’t call it “Leaves” back then. We didn’t call it “Ken’s chickenshit”. Heck, we didn’t even blame Russo. Unless you’ve forgotten, Vince McMahon’s still running the show. The new regime exists because Vince digs them. And let me give you the scoop of the week: Ed Leaves didn’t invent “The Quarantine of Death”. Vince did. In 2006.

Mike: Whow, that’s huge. But… Shinsuke Nakamura was nowhere near WWE in 2006?

AFWWEW: You see, the whole storyline, from the quarantine in Hiroshima to a tacky two-headed f***ng “sea monster” having a PPV match, is all about Kurt Angle, not poor Shinsuke, not poor Rusev, not us poor witnesses at home and at the arena. It’s all just a device to avenge Kurt his decision to leave WWE and jump to TNA in 2006.

Mike: That sounds quite heavy and sorry to say this, but unbelievable…

AFWWEW: Is it? You don’t see Vince as this grudgeful figure who does whatever it takes to get back at “those who’ve done wrong to him”, at the expense of fans, or at this point former fans? Putting out shitty TV week in, week out, that’s just a small side expense if you can make Kurt look like a total fool in front of that same audience, like he did to Vince in 2006, or that’s at least what Vince thinks Angle did to him.

Mike: Okay, at this point you have to tell us, give us the whole story.

AFWWEW: So we’re back at 2006, Kurt just left, Vince is furious. At the same time Vince is sure TNA will go bankrupt in a year or two, which means Kurt coming back tail between his legs. So I think it was like 3 days, a week at tops, after Kurt’s shocking TNA debut announcement when Vince started to plan for his WWE comeback - and to be precise, to make it as painful as possible.

I remember it clearly, September 2006, Vince to us writers one by one, swallowing his anger but still almost barking “Kurt Angle, when that sonofabitch comes home, we’re gonna have a surprise for that piece of shit, what’s your best idea to punish his sorry ass?!”. And we came up with the usual and unusual ideas, from a losing streak to being dressed as a baby, but nothing was enough. “IT NEEDS TO BE A TOTAL HUMILIATION, THAT’S NOT ENOUGH” he shouted when a colleague of mine proposed this crazy stupid storyline where one of the Spirit Squad guys would be Kurt’s illegitimate son and he would join the group.

Mike: Illegitimate son, well luckily Vince made most of that great idea with himself shortly after that…

AFWWEW: So nothing is enough, but then, one evening after a show, or this is what I heard from the touring crew back then, some of the crew and the boys are in the lobby, you know, relaxing with couple of drinks after a hard week of work, and suddenly Vince pops. “Good evening sir, how are you doing”, the typical chattery. But what’s important, there’s a TV in the room, and it’s playing the Matt Damon comedy “Stuck on You”. Vince takes a glance at the TV, then turns sharply back to it, his eyes open wide, manic smile on his face, having a ‘heureka’ moment. “THAT’S WHAT’S IN STORE FOR YOU, ‘SON’” he says and laughs, laughs and laughs. Yep, at that moment he realized the worst thing to do to a olympian would be to cripple him of his in-ring ability through attaching him to a “siamese twin”.

Mike: Yeah, that’s a logical turn of events for someone whom we’ve seen years and years as a solo artist…

AFWWEW: Exactly. So at this point Vince has two questions, a) who would be the twin, and b) how in hell he ends up attached to him. First things first, he goes through the OVW roster, and guess what, stars are aligned: they have this big, green-as-leaf Russian dude, Kozlov, there. Yeah, the guy the signed in early 2006 with big hype and then understood was shit and Vince had already forgotten about. And really, that’s perfect, who better than a guy who looks and moves like a stupid soviet thug from a 80s action movie to be attached to our proud American olympic hero? So that’s a match, now all that’s left is a story to make it happen. Vince actually came to my SmackDown team back then, promising a hefty bonus for anyone who writes that story, but we were just shaking our heads and after he’d left rolling our eyes, unfortunately we had some pride in our work still left - or probably just lack of creativity in the big bosses eyes - and no one stepped up to do it. But luckily for Vince, there was someone, again, a recent unfortunate turn of events turning into his victory.

Mike: ...Wait. You don’t say. Sci-Fi, right?

AFWWEW: Bingo. ECW on Sci-Fi, you remember, Kurt was actually part of their roster in his final moments as a WWE wrestler. And part of that TV deal was incorporating some sci-fi elements to the show.

Mike: Ah, the legendary ECW zombie.

AFWWEW: And resulting from that deal, WWE had couple of these C-grade sci-fi show writers on their payroll. And one of them was up for the task. Her logic was - yep, her, there are bad nerdy women writers out there as well - that it needs to be like a superhero creation story, nothing else would make sense. But Vince, of course, didn’t like the sound of ‘superhero’, as Kurt would need to be the most remote thing from a hero as end result. So the way to make the mutation accidental would be a nuclear incident, and then somehow the idea of Hiroshima survivors being underground mutants, and one of their offspring joining ECW to eventually reveal himself and “do the deed” to Angle and Kozlov came about.

Mike: ...So they would hire a Japanese talent to make Kurt Angle the siamese twin of a Soviet villain. Jeez.

AFWWEW: Yes. Or “Yes” - pun intended. In late 2007 a Japanese “talent” no one had heard of joined FCW with one goal in mind. Or he probably had another goal in mind, like making it big time in the US, but that’s not the point. You ever wondered why WWE wanted the sack of shit later known as ‘Yoshi Tatsu’ in their ranks? Because no Japanese talent in their right mind would join them at that point, and they really needed a Japanese guy, not for the Eastern marketing, but to pull of this crazy story. So there you have it: replace 2017 with 2007, Rusev with Kozlov and Nakamura with Yoshi Tatsu. Unluckily for Rusev and Shinsuke, who are real talents, Kurt stayed in TNA for a long time - Vince was aiming to hijack his contract negotiations in late 2007 but the plan fell through - and finally in 2017 when Kurt Angle became available for a grand WWE return, Vince had to hastily bring up his old master plan and throw in whoever the guys he would have available for the roles, and of course it being WWE in 2017, throw in Ellsworth and whatnot in the mix. I heard Triple H was furious enough to actually stand up to Vince and tell him he’s making a huge mistake, but Vince had made up his mind 10 years ago and he wouldn’t let this opportunity slide, even if it meant destroying two of HHH’s pet projects.

Mike: And here we were, thinking Rusev and Nakamura would’ve had bright WWE futures without the 2016 creative takeover. I don’t know what’s more depressing, that story, or the fact they never had a chance to begin with.
Kuva

Avatar
PeeTseta
Main eventer
Viestit: 525
Liittynyt: 04 Tammi 2016, 19:04
Paikkakunta: Paltamo

Re: Ennakot, Extended Universe, keskustelut ym.

Viesti Kirjoittaja PeeTseta »

En kyllä kaksi vuotta sitten ajatellut, että olisin vielä tässä ja olisi vielä jaksokin työn alla (siinä on nyt vähän kestänyt ja pyydän malttia, kyllä se sieltä tulee...), mutta näin vain on taas kulunut reaaliaikaa se vuosi ja on aika suunnata taas katse siihen, mitä vuoden aikana on tapahtunut. Heitetään tähän nyt sitten vaikka 30 kohdan listaus joistakin kohokohdista jokseenkin kronologisessa järjestyksessä.

1. Pohjola-saaga
Jaakko Parantaisen matka kohti Pohjolaa sekä tarunhohtoista Sampoa oli aivan uskomaton kuvio, joka päättyi miten päättyi. Kanan buukkaukset olivat jo itsessään timanttisia, mutta joku niissä vain sai lisäämään myös omaa värikynää aika reilullakin kädellä.

2. Halirinki
Legendaarinen halirinki. Vetää vertoja jopa Korppi Vauvaselle yleisöreaktion perusteella. Vaikka SD:n naistendivari olikin kuralla jo ennen tätä niin tämän jälkeen ei ole enää noustu. Kiitos tästä.

3. Mojo in the Bank
MITB on ollut tähän mennessä yksi parhaista tapahtumista. Siellä kruunattiin uusi mr. MITB eli Mojo Rawley. Rawleyn perheen saaga on yksi upeimpia tarinoita Bookedissa ja odotan innolla, mitä uutta ja hienoa sieltä on tulossa. Se hetki kun Mojo lunastaa salkkunsa tulee joko särkemään kaikkien fanien sydämet tai sitten on vuosikymmenen isoin markout.

4. Baron Corbin aivopesee John Cenan
Tämä oli jo ekoista segmenteistä alkaen mielenkiintoinen kuvio ja kenitys onnistui luomaan erittäin kuumottavan Corbinin meidän kaikkien iloksi. Kuvio on jatkunut pitkään, mutta pysynyt silti kiinnostavana, muutamasta ajoittaisesta notkahduksesta huolimatta.

5. Raideri-Paige
Kyllä te tiedätte, mitä mieltä olin tästä segmentistä. Olen samaa mieltä edelleen.

6. Rasputinin harjoitusleiri
Tämä oli pirun vaikea segmentti kirjoittaa, mutta olen tyytyväinen lopputulokseen. Eihän tämä loppujen lopuksi mitään uutta tainnut pöytään tuoda, mutta mielestäni oli ihan onnistunut paketti. Tule takaisin, Mr. Off.

7. Syöpäsairas Dustin Runnels
Kuvio, joka OLI vuoden mauttomin. Kaikesta huolimatta tämä oli hyvin kaunista. Runnelsia kohtaan koki viikko viikolta enemmän sympatiaa. Segmenttejä oli myös kiva kirjoittaa, sillä Enska antoi hyvät aihiot, joita oli helppo työstää tarpeen mukaan. Toki tämänKIN päätös oli mitä oli, mutta...

8. Daivari on lampun henki
Uskomattoman upea segmentti, joka oli lopulta aivan jotain muuta kuin odotin. Mainos elokuvan muodossa. Sitten elokuvasta tuli totta ja loppu on sitten historiaa.

9. Mumbai Street Fight
Yksi omista suosikkiotteluistani. Saimou antoi kyllä aika tarkat ohjeet, joita noudatin melko tarkasti, mutta tähän oli hauska keksiä kaikkia lisähuomioita ja muitakin mausteita, intialaiseen tapaan. Turhan välikuvion päätös oli yksi GBOF:n parhaista asioista.

10. Keerme
Kuviot voi rakentaa yhden vitsin varaan ja tehdä sen hyvällä maulla... tai sitten sen voi tehdä toisella tapaa. Ortonin ura ei ole tämän jälkeen ollut enää entisensä.

11. Sean Maluta
CW-mestarista vitsijobberiksi. Malutaa ei otettu koskaan hyvin vastaan, mutta kyllähän siitä ajoittain huumorihetkiä sai. Maluta on yksi syy sille, miksi cw-divari kyntää pohjalla.

12. Brock Lesnar on peto mieheksi
Lesnarin näkeminen on harvinaista herkkua niin tosielämässä kuin Bookedissakin. Kyllähän siitä aina saa jotain perverssiä tyydytystä kun kirjastoauton kokoinen mörkö niittää porukkaa kuin heinää. Sääli, että Styles-feud siirtyi hamaan tulevaisuuteen.

13. BiHive räjähtää
Jo ensimmäisestä jaksosta alkanut kuvio kulkee koko ajan kohti lopullista päätepistettä. Tässä vaiheessa BiHiven vaiheita ei voi selittää edes sillä kuuluisalla insinöörikaaviolla, mutta en voi sanoa, etteikö tämä olisi ollut oikein viihdyttävää. Tämä kuvio on tehnyt ainakin Mustafa Alista tähden.

14. Dean Ambrose on Buried Aliven mestari
Ambrosen ja Bray Wyattin kuviokin on jatkunut jo pitkään ja sukeltanut aina vain syvemmälle. Kaiken tämän keskellä Deano on luonut itselleen selvästi nimikkomatsin ja se on juurikin Buried Alive. Ei olisi ollut se, mitä ensimmäisenä olisin Ambroselle ajatellut. Deanon vajoaminen syvemmälle hulluuden suohon on ollut upeaa seurattavaa.

15. Sasha Banksin SmackDown
Revoluution henki haisi vahvalta tässä ja se oli hyvä asia. Sitten Kanan lista näytti jälleen mahtinsa. Kiitos kaikista ihanista muistoista, Sasha.

16. Big E toivoo isompaa penistä
Kyllä, tämä pitää erottaa omaksi kohdakseen. Tämä nosti Big E:n BiHiven kolmanneksi tai neljänneksi johtajaksi, vaikka kaikkihan kyllä tietää, että Alicia sitä valtaa pitää taustalla.

17. Ken vitun Shamrock
Ken Shamrock on vuonna 2017 relevantti. Veteraanin paluu ja vieläpä loogisella tavalla. Maailman vaarallisin mies ei ole helpoin kirjoitettava, koska en tietystä kapulakielisestä luonteestani johtuen saa aikaan sopivan pökkelöltä kuulostavaa puhetta, mutta Shamrock on hyvä hahmo, koska hän on oma itsensä.

18. James Stormin safarimatka
Videopaketti musiikkivideon muodossa. Ja millainen sellainen! Team TNA:n humalaisimmasta lehmipojasta on tullut vähitellen yksi suosikeistani. Storm on toiminut paljon paremmin kuin monet muut nostot, vaikka alku olikin mitä oli.

19. James Ellsworth matkustaa
Ellsworthin kohdalla on ollut hiljaista. Pelottavan hiljaista. Viimeksi hänet on nähty nahkansa luoneena junan katolla. Erinomaisen hieno segmentti, joka ei ole johtanut vielä mihinkään, mutta tiedetäänhän nämä slow burnit. :james: on emote, johon koko booked tiivistyy ja sille toivon jatkoa, ennemmin tai myöhemmin.

20. "Let's Get This Started Again
SummerSlamin preshow oli täyttä timanttia, vaikka oli siellä myös cruiseridivarin persraiskaus. Taas. Mutta joka tapauksessa nosti hyvin hypeä pääshow'ta kohtaan.

21. Screwjob
Tästä SummerSlam muistetaan. Sellainen kortti, jonka vaikutukset kantavat pitkälle. Nevillen mestaruusjuhlat olisivat olleet upeat, mutta sitten toisaalta tämä tulos on huomattavasti kutkuttavampi. Toki voidaan aina miettiä, että mitä vaihtoehtoisessa universumissa olisi tilanne nyt. Kortit luovat jänniä vaihtoehtotodellisuuksia. EU-artikkelin paikka joskus?

22. AJ Styles - ainoa täysijärkinen
SummerSlam on niin iso tapahtuma, että ansaitsee useamman paikan listalla. Stylesin ja Rasputinin feud oli kesän isoin, mutta ehkä kaikki ei ole vielä ohi. Herätettiinhän Raideritkin kuolleista. Rasputinia on hankala kirjoittaa, sillä voihkinnat ja hihitykset meinaavat unohtua koko ajan tai olen tunkemassa niitä liian usein ja liian moneen paikkaan. Mutta vihanpito oli hyvä!

23. Uusi pervoallianssi
Päämestari ja pervojen uusi kuningas Goldust kaipaa ympärilleen tietenkin stablen, koska kunnon superstableahan ei ole punabrändissä hetkeen ollutkaan, tai jotain. Goldustia on helpompi kirjoittaa kuin Rasputinia.

24. Kokkisota
Uskomattoman sumeaa settiä ja loistava alemman keskikortin feud. Fandango oli nousemassa jo suurempiin korkeuksiin, mutta sitten rakettipush söi kansansuosion ja yleisö ei enää "fandangoannutkaan". Hetkinen, mikäs vuosi tämä on? Vincen reaktio siihen kun Dango sai mustekalasta on luultavasti paras reaktio koskaan.

25. Maskin tarina
Pitihän se yks omakin buukkaus tähän ottaa mukaan. Zemppari hienosti elävöitti visioni tästä ja muutenkin kuvio on näyttää edelleen siltä, miltä sen haluankin näyttävän. Toivottavasti joskus pääsen saattamaan tämän loppuunkin saakka. Siitä sitten lisää kolmivuotiskatsauksessa. Ehkä.

26. The Shinsuken Raw-debyytti
Hetki, joka sai minut pitämään Shinsuken uudesta biisistä. Varmaan yksi hienoimmista hetkistä ikinä. Saimou on kyllä saanut melko paljon huomiota tässä katsauksessa, mutta menkööt. Upea video, sanotaan vielä kerran.

27. Worked SmackDown into a shoot, brother
SmackDownin pukuhuone on kaaoksessa ja jotkut kieltäytyvät jopa noudattamasta käsikirjoitusta. Vaan voiko heitä siitä syyttää? Se nyt vaan sattuu olemaan tilanne. Tällä hetkellä tuntuu, että sinibrändi on enemmän solmussa, sillä kortteja tunnutaan lyövän jokaiseen SD-jaksoon. Onko se hyvä asia, niin en tiedä.

28. Elias Samsonin henkiinherätys
Samson "Frankensteinin hirviönä", joka kärsii jatkuvista kalibrointiongelmista on jotain hienoa. Elias on oikeasti pätevä mikkimies, mutta tämäkin hahmo toimii. Elias on yksi punabrändin kiehtovimmista hahmoista, kunhan ei ala toistaa itseään.

29. Selostajat
Kirjoittajan varoventtiili sekä tapa purkaa muita paineita. Selostajat ovat kokeneet paljon tämänkin vuoden aikana. Daniel Bryan Zempparin peilikuvana oli mahtavuutta ja se sama viitta on periytynyt nyt Tom Phillipsille, ilmeisesti. Hitaasti hajoava Phillips on ollut yksi SD:n hienoimpia asioita. Vieressä kun on yli-innokas Striker sekä täysin kujalla oleva Otunga niin hyväähän siitä tulee. Punabrändin puolella taas Cole on muuttunut enemmän ja enemmän company-droneksi ja Sheik ei ole sittenkään jäänyt yhden vitsin ihmeeksi. Graves nyt on Graves, nyt ja aina.

30. Tämä yhteisö
Tietysti pitää lopuksi kiitellä vielä teitä kaikkia, jotka nyt olette osallistuneet näihin kinkereihin. Ei tämä ilman teitä olisikaan mahdollista. Booked by on luonut useita arkikieleen häiritsevällä tavalla tarttuneeta sanoja ja sanamuotoja sekä lukemattoman määrän omituisia sisäpiirivitsejä. Kiitos kaikille teille tästäkin vuodesta. Yritetään päästä seuraavana vuonna jo vuoteen 2018!
Kirjallisuutta, taidetta tiedettä. Sä et tarvii niitä, mä tiedän oikotien!
Last.fm
Youtube

Avatar
Los_Pebbels
Main eventer
Viestit: 929
Liittynyt: 04 Tammi 2016, 15:44
Paikkakunta: Tampereen Manchester

Re: Ennakot, Extended Universe, keskustelut ym.

Viesti Kirjoittaja Los_Pebbels »

Kuva

Great Collision II

Boot or Banquet Match (Trevor Lee, Kongo Kong, Drew Gulak, Moose, Disco O'Neil)
Ottelussa itsessään ei ollut oikein mitään kiinnostavaa, sillä tän tyyppisessä matsissa, missä kaikki voittavat ei se otteleminen tunnu niin oleelliselta. Voittajat olivat ennalta arvaamattomia ja yllättäviä - isoin miinus, että Kong ja Lee menivät väärinpäin. Tuo (ilmeisesti kortilla tullut) vaihtokauppa oli kiva lisä. Ja se, että potkulaatikossa oli kirjaimellisesti saapas. Ja se, että kaksi vikaa päättivät lopettaa painimisen - mikä olisi pitänyt tapahtua 15min aikasemmin.
***

Veterans of War vs. The Owl Tribe
Jokseenkin unohdettava matsina, joskin Veteraanien yllättävä megaväkivaltaisuus lopussa oli hämmentävä. Oli myös ehkä hieman liian pitkä ottaen huomioon kuinka rahakas matsi tämä lopulta oli. Tämä voi merkitä jotain kiinnostavaa Pöllöille, jos esim. pöllöt alkavat feudaamaan veteraanien kanssa, mikä luultavasti tarkoittaa, että veteraanit vs. Fatut on jo unohdettu täysin.
**

LAX (c) vs. Garza Jr. & Laredo Kid - Anthem Tag Team Championship
Ehdoton kohokohta oli tämä, että sekaista Westiä ei päästetty ääneen koko ottelun aikana. Muuten ikävän yhdentekevä matsi, mikä nyt oli toisaalta arvattavaa. Ampedin tag-divari on ankea ja kaipaa ehdottomasti piristysruisketta. Albertin kunnian kanssa ei rienailtu läheskään riittävästi. Post-match beat down jäi myös todella ankeaksi, sillä edellisen matsin con chair to tuntui paljon brutaalimmalta. Ja tässä sentään oli jotain tarinaa taustalla.
**

Austin Aries vs. ??? - Austin Aries' Open Challenge
En tiedä, kuka Shane Taylor on, mutta uskomaton debyytti! Näin niitä supertähtiä tehdään. Parasta luonnollisesti, että se kävi Arieksen kustannuksella. Loistavasti bookattu! Vaikea uskoa, että Arieksen ego kestäisi tällaista. Toisaalta, tuo post-match osuus oli sen verran... öööh, että jos tämä oli vahinko, saa se luultavasti jopa Arieksen nöyrtymään. Ehdottomasti eniten kiinnostaa, että mitä hittoa tuossa lopussa tapahtui. Joko tässä workattiin rosteria tai sitten Aries on erittäin epäturvallinen painija.
*****

Rosemary vs. Danica Patrick - Anthem Women's Championship #1 Contendership Match
Tahdoin Danicasta ykköshaastajan, mutta lukiessani jaksoja uusiksi tajusin Rosemaryn potentiaalin, joten tasapeliksi meni. Tarkoitus oli pitää lyhyenä koska a) Danica b) ei tästä kukaan mitään eeppistä ikuisuusmatsia halunnutkaan.
DUD

Low-Ki & Jessica Love Sienna vs. Chris Hero & Davey Richards
Olin jo käyttämässä tuota "erikoista" Ariekseen, mutta sitten huomasin, ettei sitä voinutkaan häneen käyttää. Love on kuumottanut aina, joten pienensin omaa ahdistusta, vaikka eipä hän olisikaan tehnyt mitään ihmeellistä vissiin tehnytkään. Ihan pätevästi bookattu, joskin eipä tässä lopulta tuntunut tapatuvan hirveästi. Odotin, että Ki kävisi kuumana rasputin-tyyliin. Lääh pyyh. Mystistä myös, että miksi Richards ei ollut paskanhajuinen hiiri?
**

Eddie Edwards & Matt Morgan & Johnny Lennon vs. Magnus Moan & Eli Drake & Ethan Carter III - Ice Hockey Match
Hieno matsi, mutta ei ihan edeltäjänsä veroinen. Suurin ongelma oli varmaan tosiaan se, että 6v6 matsit ovat aina vähän vaikeita seurattavia etenkin tekstimuodossa. Loistavia ideoita silti ja tahtoisin ehdottomasti nähdä tämän. Zambonikamppailu ja EC3:n jäähy kohokohdat. Loistava lopetus ja yksi tapahtuman valopilkkuja.
****

Randy Ortonin Amped-debyytti
Ortonin biisiä en ole vielä ehtinyt kuuntelemaan, mutta tietysti hieman harmittaa, että se ei ole legendaarinen 2ndrateorton.mp3. Promo itsessään oli juuri sopivaa Ortonia, joskin ehkä vielä enemmän "siellä toisessa paikassa" ja terkkuja HHH:lle olisin kaivannut. Aries oli hauska ja looginen valinta vastustajaksi, vaikka itse THE ANGLEN takia se olikin aika awkwardia. Aries tuplaluuserina! Headlock on nerokas finisher. OUTTA NOWHERE!
*****

Sonjay Dutt (c) vs. Matt Sydal - Anthem Altitude Championship
ROB VAN DAM! Höh, ei. Mahtava biisi silti, joten oikea valinta. Jotain tämän tyyppistä gimmickiä ajattelin joskus ekan TakeOverin aikaan Asukalle (tai että se toimisi kuin Sydal matsin alussa), kunnes Hayes vaati sen lopettamista. Workrate osuus oli matsin tylsin osuus, mutta toisaalta myös ehkä ihan paikallaan. Swogglespudin kuolema oli myös aivan nerokas spotti. Lopetus toimitti.
****

Jeff Jarrett (c) vs. Chris Adonis - Anthem World Heavyweight Championship
Huhhuh. Alku = nerokasta. Tietenkin Adonis on junailtu tähän sekaan. Lethalin osuus taas oli ... eh. Oikeastaan Lethal oli koko matsin eh. Siitä kuitenkin pisteet, etten aavistanut yhtään sen olevan Erikoinen. Luulin, että se oli vain bookkaajan omaa ylibookkausta. Masterlock ja siitä Strokeen oli itse ottelun paras spotti. Lopun övereille ylibookkauksille repeilin, enkä arvannut yhtään, että missä bookkaus loppuu ja erikoiset alkavat. Mikä nerokas lopetus. BUFF IS THE STUFF! Ja Orton kirsikkana kakun päällä. Mikä Super Owl hype. Ainoa miinus Lethalin mestaruusvoitosta, mutta luotan, että kyseinen virhe korjataan viikottaisissa.
*****-


Hyvä tapahtuma. Aries, Ranallo-segmentti ja main event jäivät todellakin mieleen. Altitude ja kiekkomatsi olivat huippumatseja. Tarviiko muuta. Kelpaa tästä dollarin maksaa.
Aurinkoinen puoli ylöspäin

Avatar
Saimou
Main eventer
Viestit: 131
Liittynyt: 21 Kesä 2016, 22:31

Re: Ennakot, Extended Universe, keskustelut ym.

Viesti Kirjoittaja Saimou »

Bookedby Smarkside ennakko: No Mercy 2017 (Soundcloud)

Kanavalla myös SummerSlamin jälkeen julkaistu "Eläköön humpuuki" jonka taisin aikanaan jakaa vain Discord-eksklusiivina.

Avatar
Los_Pebbels
Main eventer
Viestit: 929
Liittynyt: 04 Tammi 2016, 15:44
Paikkakunta: Tampereen Manchester

Re: Ennakot, Extended Universe, keskustelut ym.

Viesti Kirjoittaja Los_Pebbels »

Kuva


Alkuvideo oli kova. Kuplivuus ei auennut kun luin alunperin jakson ilman ääniä, mutta nyt näin uudelleenluettuna pystyn täysin kuvittelemaan miltä tämä näyttäisi.

Tomppa oli melkoisen masentunut jo nyt. Ilmeisesti ylimääräinen työpäivä ei ollut Phillipsin makuun. Kiusaakohan Reigns sitä backstagella, kun noin kiukuttaa?


Enzo Amore (c) vs. Hideo Itami vs. Noam Dar vs. Jeff Hardy
Illan ensimmäinen mark-out oli Jeff Hardy-vyön saapuminen. Matt Hardy-vyö olisi kuitenkin ehkä ollut vielä suurempi mark-out. Täytyy myöntää, että parin paragraafin jälkeen rupesin miettimään, että jopas on prinssi bookannut oudon matsin. Vaikka Sheik tanssimassa Village Breezoplen kanssa oli ihan hauska juttu, niin olen silti hieman harmissani tästä kortista. Ensinnäkin, olin suunnitellut kortin backstage-segmenttiä varten (tähän tyyliin), mutta toisaalta unohdin sen kortin kuvaukseen kirjoittaa, joten se on mun virhe. Toisekseen, olisin tahtonut nähdä sen prinssin lopullisen vision, vaikken idealle Openweight-mestaruudesta syttynytkään. Ja kolmanneksi, tapahtuma oli muutenkin sen verran absurdi, että ehkä Prinssi™ workrate olisi ollut paikallaan.
**


WWE Raw Tag Team Championship: Rybaxel (c) vs. Cesaro & The Broomstick
Sheik kaipaa Mr. Perfectiä. Kyllähän tässä herkistyy kyynisempikin henkilö. Traaginen hahmo koko Sheik. Homo Sapiensin hyökkäys luudan kimppuun oli kovaa kamaa ja Mopin eeppinen paluu suoraan vuosituhannen alusta. Jos joku ei bookkaa Mopin ja Luudanvarren romanssia, niin olen pettynyt. Hyvä myös, että Homo Sapiens tuli nyt tähän väliin riehumaan, sillä he ovat todennäköisin RyBaxelin mestaruushaastaja tulevaisuudessa. Matsiin oli bookattu hauskoja spotteja ja komediamatsina ihan kelpo, joskin todella lyhyt. En tosin usko, että tämän olisi tarvinnut yhtään pidempi olla - etenkin kun olisi voinut odottaa, että edellinen matsi olisi ollut kunnon workrate-mammutti.
****


WWE Raw Women’s Championship: Nikki Bella (c) vs. Dana Warrior
Tämähän oli käytännössä squash, joskin Bella antoi enemmän vastaan, mitä alunperin luin. Ja ihan hyvä että oli squash, koska Bellan juttu on ollut bookedissa se, että se on aika heikko... mitä nyt voitti yhden Jhon Cenan. En kummemmin välittänyt Corbinin jengistä kehänlaidalla ja olisi ollut kiva, jos lopetus olisi ollut puhdas ilman tuomaribumppia. Kyllä nyt maailman vahvin Dana pystyy tuhoamaan yhden Nikki Bellan ilman suurempia kommervenkkejä. Paras osuus oli eMMAn eeppinen run-in. Dana vs. eMMA mestaruudesta kuulostaa todella hyvältä - jos siis joku jaksaa bookata sellaista myös viikottaisissa.
***


Baron Corbinin ihmissusiseikkailut
Olisin tässä vaiheessa kyllä kaivannut sitä, että edes kello soi ja vähintään leikitään, että matsi on olemassa. Sinällään ihan hauska segmentti ja jossain toisessa jaksossa olisi varmasti ollut huippukamaa, mutta tämä tapahtuma tuntui hieman piinatulta. Yllättävää kyllä Stephanie oli segmentin paras osuus. Jatko kiinnostaa, mutta tämä tuntui enemmän hyvältä RAW-segmentiltä kuin joltain mitä katsoisin PPV:ssä.
**


The Shinsuken oksennusseikkailut
Vähän samat sanat kuin ylemmässä. Mainostetun ottelun tilalla segmentti. Enkä edes tiedä mistä tämä alkoi, kun niin hienosti soljui yhteen edellisen kanssa. Shinsuke varastamassa Jerichon ja Stephanien vauvan on hieno twisti, mutta tämäkin olisi sopinut paljon paremmin viikottaiseen kuin PPV:hen. Isoin ongelma kuitenkin oli, että tämä oli putkeen toinen segmentiksi muuttunut mainostettu matsi. Yksi vielä menettelee, mutta kaksi on liikaa - etenkin putkeen.
**


James Stormin todennäköisyyslaskentakurssiseikkailut
Tämä oli tapahtuman paras osuus. Ihan mielettömän hyvä segmentti. Olenkin miettinyt, että koskahan joku tuo Steinerin matikkapään bookediin ja vähän jännittänyt, että miten se kääntyy bookedissa hyväksi. Koska kaikki oikean elämän hauskat jutut eivät automaattisesti ole hauskoja bookedissa. Mutta tämä oli aivan loistava. Afrikan suurlähettiläs James Storm on kuin yllättäen noussut yhdeksi RAW:n parhaista hahmoista. En olisi arvannut tätä TNA-invaasion aikaan. Steinerin repliikeille nauroin ääneen.
*****


Buried Alive: Dean Ambrose vs. Dwarf Wyatt
Lopputwistiä jos ei lasketa, niin aika unohdettava tapaus. Toisaalta ymmärrän täysin, että miksi näin on. Miten Ambrosen momentumille kävisi, jos hän ei pystyisi edes pieksemään yhtä kääpiötä noin vain? Toisaalta jos tähän olisi lisätty ihan pikkuriikkisen jotain pientä ihan alkuun, missä vaikka Dwarf yrittää mätkiä jollain saappaalla Ambrosea, niin olisi ollut ihan kiva. Lopputwisti oli kyllä kova. Mitenköhän tämä loppumaton vuoristorata päättyy jatkuu. Ja koskahan se Wyatt tekee oikeasti paluunsa.
***


Singles Match: AJ Styles vs. Ken Shamrock
Illan toiseksiviimeinen ottelu ja ensimmäinen kunnon matsi. Tämänkö takia kukaan ei enää katso RAW-tapahtumia edes warettamalla? Ihan pätevähän tämä oli, vaikka jostain syystä oli välillä vaikea pysyä perässä. Ja hienoa, että joku joskus häviää vanhaan kunnon backslideen. Hieno liike. Post-match beatdown on melkoinen krizskin vakio, mutta sopihan se hyvin.
***


Goldustin pakettiseikkailut
Mielenkiintoista! Onko A.R. American Rasputin vai jokin ihan muu? Armenian Ransu? Lyhyt segmentti, joka ei räjäyttänyt maailmaa liekkeihin, mutta jotain jännää tässä oli. Mikä on kirjeen sisältö? Oliko sinne survottu kenties nuo seuraavan segmentin Braun Strowman-housut - vai jotain ihan muuta?
***


WWE Championship: Goldust (c) vs. Braun Strowman
Mystinen valinta tuo Careless Whisper Goldustille. Ja tavallaan tuollakin kortilla olisi voinut tehdä jotain hauskempaa - kuten tunkea Who Let The Dogs out Reignsille tai Gay Bar AJ Stylesille. Käytin varmaan enemmän aikaa Braun Strowmanin airbrush-kaltaiseen efektiin noihin housuihin kuin mitä koko muuhun bookkaukseen. Ja nauroin varmaan eniten sille, miten lihaksikas Goldustista on tullut. Hienon matsin PZ tästä kirjoitti. En tiedä oliko Goldustin mestaruudenpudotus paras ratkaisu nyt just, mutta tein sen silti, koska miksi ei? Muutenkin Strowmanin ja Rasputinin välinen tarina alkoi kiinnostamaan. Goldust sai sen kiitosmestaruuskautensa ja voi nyt palata keskelle korttia.
DUD


Hyvät arvosanat annoin monille segmenteille ja kyllä - yksittäisinä segmentteinä tässä oli ihan hyviä juttuja. Mutta kokonaisuutena joudun silti antamaan peukun alaspäin. Kaksi pelleilymatsia (toinen toki ihan syystä, koska siinä otteli luudanvarsi), kaksi squashia, kaksi matsia jotka eivät ole matseja lainkaan ja kaksi oikeaa ottelua. Eikä sekään välttämättä olisi ongelma, mutta pelleilymatsit, oikeat matsit ja olemattomat matsit tulivat putkeen, niin kokonaisuus jäi vähän kummalliseksi. Tämä tuntui enemmän tavalliselta RAW-jaksolta kuin PPV:ltä. Itseasiassa tämä olisi ollut todella hyvä random-RAW-jakso, mutta maksutapahtumana todella heikko. Jos sitten vihdoin TLC:ssä?
Aurinkoinen puoli ylöspäin

Avatar
Zemppari
Moderaattori
Viestit: 693
Liittynyt: 04 Tammi 2016, 08:43
Paikkakunta: Jokela

Re: Ennakot, Extended Universe, keskustelut ym.

Viesti Kirjoittaja Zemppari »

BRYAN & VINNY SHOW: GREAT COLLISION II
Kuva
"From the Figure Four Online studious, in beautiful Bothell, Washington, exclusively at wrestlingobserver.com, you're listening to the Bryan and Vinny Show, with your host Bryan Alvarez and Big Vinny V!"

https://www.youtube.com/watch?v=2ZaUf1fUgvE

Bryan Alvarez: ”That song sucks almost as much as North American wrestling this year.”

Vinny V: “Oh come on… the song isn’t that bad.”

Alvarez: “Buttrock, dear Vinny, it will never be good.”

Vinny: “Much like Impact. Or TNA. Or GFW. Or Amped, I guess.”

Alvarez: “What a segway. GREAT COLLISION TWO! What a fucking show.”

Vinny: “As if the weeks leading up to this PPV weren’t horrid.”

Alvarez: “Let’s not talk about that. Let’s just say that the Alberto angle did the unthinkable. Clenched the worst promotional tactic award from Goldust.”

Vinny: “EVEN AFTER THAT, THEY GOT TWO HOTTEST FREE AGENTS!”

Alvarez: “Vinny, please, not after this show.”

Vinny: “Let’s get this over with.”

Alvarez: “AUSTIN ARIES DID HIS COMEBACK IN COMMENTARY! Don’t get me wrong, Aries is a great talker and an excellent promo, but this forced beef with Ranallo was absolutely horrid.”

Vinny: “Oh yeah. Josh Matthews also sucks.”

Alvarez: “So we started off with the BOOT OR BANQUET MATCH! It’s like the one WCW match where Booker T found a portrait of Scott Hall in a box. Except even more dumb.”

Vinny: “So we had five guys and five boxes. Three for a #1 contendership, one for a new title and one for GETTING FIRED!”

Alvarez: “Not really fired, it seems.”

Vinny: “These boxes… they all look the fucking same. Why are these fighting for FIFTEEN MINUTES for absolutely nothing!”

Alvarez: “They could have just played rock-paper-scissors and the outcome would have been the same!”

Vinny: “I don’t even remember who got what!”

Alvarez: “Nor should you care.”

Vinny: “So then we had a tag team match. Which also sucked.”

Alvarez: “Owl Tribe. FUCKING OWL TRIBE! WHO ARE THESE GEEKS!”

Vinny: “I DON’T KNOW!”

Alvarez: “At least we had CRIMSON as the ring general here.”

Vinny: “Bring back Amazing Red. The Veterans suck and are a disgrace to the U.S Military and-”

Alvarez: “So they had a basic match, Veterans did a beatdown post-match, why was this on a PPV again?”

Vinny: “I just want to know why that other Owl guy tried to read five books during his entrance.”

Alvarez: “Who fucking cares. LAX VERSUS NOT LAX! NO HEAT! NO GOOD! Kid and Garza! GEEKS! Ortiz, fucking GONE!”

Vinny: “They’ll just dress Santana as an undead El Patron and Amped are back in business!”

Alvarez: “To be fair, the match was decent. The circumstances were just the worst possible.”

Vinny: “Next we got an Austin Aries promo and op-“

Alvarez: “My god, Vinny! THIS! FUCKING! SEGMENT! First, Aries buries the commentary, because that’s what you want, COMMENTATOR ANGLES! THEN, THEN, FUCKING THEN!”

Vinny: “Sweet. Sexy. Shane.”

Alvarez: “FUCKING BURIES ARIES! SHANE FUCKING TAYLOR! YOU COULD HAVE HIRED KEITH LEE! NO! ARIES IS A MASSIVE GEEK!”

Vinny: “That massive, well, not physically massive geek killed Mauro Ranallo. Looked pretty bad.”

Alvarez: “IT’S A FUCKING WORK! TRYING TO PASS IT OFF AS AN ACTUAL FUCKING SHOOT CHAIR SHOT! I HATE THIS SHIT! I HATE THIS FUCKING COMPANY! WHAT BRAIN DEAD GOD DAMN MONKEY WOULD WRITE SOMETHING LIKE THIS!”

Vinny: “Are you done?”

Alvarez: “NO!”

Vinny: “So then Rosemary did his best Sweet Sexy Shane impression.”

Alvarez: “SHE’S A FUCKING OWL! GET IT! THAT’S THE JOKE! MUCH LIKE THIS COMPANY!”

Vinny: “This was horrible. This NASCAR chick, I don’t get it. Buries the product every week and can’t even lose clean! Who does she think she is, Drew Carey?”

Alvarez: “Vinny, I am a trained professional wrestler. I can tell that this Patrick or whatever hasn't trained for a single fucking second. I will never watch another episode of this shitshow.”

Vinny: “Jessica Love was way ahead of you.”

Alvarez: “Didn’t even show up! I’d call that unprofessional if this wasn’t the worst led professional wrestling organization since WCW.”

Vinny: “So this tag match had no heat, no story and no purpose.”

Alvarez: “Imagine! You have Chris Hero, Davey Richards and Low-Ki in the same ring. That’s a dream match somewhere in the world! And this is the best they can do with them!”

Vinny: “Yeah.”

Alvarez: “Then we had a SLIGHT, VERY SLIGHT upward tick in quality. This Winter Games match was brainless, stupid and idiotic but IT WAS A FUN BRAWL! Imagine that, Vinny!”

Vinny: “It’s the very kind of stupid I can handle. Even Eddie has a character! What next, he becomes Tommy Dreamer’s prodigy?”

Alvarez: “Don’t even think about putting Dreamer in a ring in 2017.”

Vinny: “Then we had the hottest free agent in this business.”

Alvarez: “He’s getting paid so god damn much. It would be funny if one single contract finally kills TNA.”

Vinny: “This promo is dull but what else could you expect. He says he’s not like most WWE rejects and hates kids. Blah blah blah, monster push is guaranteed.”

Alvarez: “He is without a doubt the biggest signing since Hogan. And he gives even less about this company than the old geezer. Everything about his demeanor screams “just here to collect a paycheck.”

Vinny: “If he’s still there after six months, I’ll be surprised.”

Alvarez: “Three months and I can bet on that.”

Vinny: “A guy who IS going to leave in three months is Austin Aries!”

Alvarez: “JOBS! TWICE! TO A FUCKING HEADLOCK!”

Vinny: “Best laugh I’ve had in months.”

Alvarez: “Another headlock, Randy. No, that’s the NAME OF THE MOVE! This is not a joke.”

Vinny: “It is a joke! And a funny one!”

Alvarez: “You know what is a funny joke? Matt Sydal! I don’t give a shit anymore, this geek is getting my vote for the best character of the year. Higher than RVD this guy.”

Vinny: ”And the match had some good action!”

Alvarez: “And then they killed Vishnu.”

Vinny: “Comedy gold.”

Alvarez: “They should start co-operating with Chikara. Quackenbush would get a heart attack after a week but who cares.”

Vinny: “Jay Lethal was also there. And in the next match!”

Alvarez: “BLACK MACHISMO IS BACK BABY! AND RIGHT BACK OUT!”

Vinny: “This was garbage. Utter garbage.”

Alvarez: “We thought All Star Extravaganza was overbooked. Whoa boy, were we wrong.”

Vinny: “BUFF BAGWELL!”

Alvarez: “WHAT DID YOU EXPECT!”

Vinny: “I… just… can’t.”

Alvarez: “EVERYONE RAN IN AT THE END! PANDEMONIUM! JAY LETHAL WON THE TITLE! AND IMMEDIATELY LEFT THE COMPANY!”

Vinny: “Do we have to watch Super Owl?”

Alvarez: “I need someone here to share the pain.”

Vinny: “Good night everybody.”

Alvarez: “Hoot fucking hoot.”
BRYAN ALVAREZ RATING FOR GREAT COLLISION II:
MINUS THREE STARS
In the 27 years I've been doing this I never thought I'd find a better wrestler than me, but I found him.
Daniel Bryan.

-William Regal

Avatar
Zemppari
Moderaattori
Viestit: 693
Liittynyt: 04 Tammi 2016, 08:43
Paikkakunta: Jokela

Re: Ennakot, Extended Universe, keskustelut ym.

Viesti Kirjoittaja Zemppari »

WRESTLING OBSERVER RADIO - NO MERCY


Kuva

Alvarez: ”How’s it going everybody, Bryan Alvarez here with Dave Meltzer, Wrestling Observer Radio, FigureFourOnline DOT COM. It is little over midnight and we’re MERCIFULLY done with WWE No Mercy. DAVE, what did you think?”

Meltzer: “I, uhh, I guess they had no mercy for the audience, you know.”

Alvarez: “Has Vince lost the last remainders of his sanity? We’ve seen a lot during the last few years but these nine months have been just… just… AAARGH!”

Meltzer: “I mean, the sad part, really, is that, umm, Vince isn’t really the one to blame, well, not the sole reason, you know.”

Alvarez: “These names, these dimwits I’ve been hearing about for months. Guys like Ed Leaves, Pete Cheetah, Ken Titus, Chai Mo… AND MORE!”

Meltzer: “Yeah, there have been some, uh, key departures in the writing staff too. Mike Sue is gone, Olof Argi hasn’t been mentioned in the leaked scripts in a while, as well as Van Helsing…”

Alvarez: “What kind of name is VAN HELSING?”

Meltzer: “William Ertz, Raymond Lakeside, even Jeffrey Moss aren’t full time, really, it’s, it’s, ummm, well, not the healthiest work environment.”

Alvarez: “Not to mention JAY FUCKING PARRY, that talentless waste of air. Can they just fire that guy?”

Meltzer: *coughs*

Alvarez: “And look at what this has done to the attendance! Even KATIE VICK kept asses in seats! Every week I see half empty arenas and that’s not even mentioning the HARD CAM SIDE!”

Meltzer: “I mean, the sponsorships and ad revenue are not running out, you know? Those deals, are, are, well, not expiring in years! And when you look, well, outside the bubble, Raw is still pulling in the numbers, even if, you know, ratings are falling weekly…”

Alvarez: “Too big to fail, that’s what I always say to Vinny. ANYWHO, let’s get through this show, although I’d rather not.”

Meltzer: “Umm, can we talk about Tom Philips?”

Alvarez: “Sure! Good ol’ Tom, as dry as ever as the guest play-by-play commentator.”

Meltzer: “I mean, yeah, he’s just there, ummm, I don’t know what they’re doing with him! Striker was brought back to do play-by-play on Smackdown, and Philips isn’t a color guy. The plan, well, could be to write Cole permanently out, move him to a backstage role, so Philips can take the Raw seat with Graves… And, and, and, Sheik can’t be there too much longer, he’s looking rougher every week. And, ummm, it’s not like they don’t have options! Saxton isn’t doing anything, Maddox can do color, Coachman is free soon…”

Alvarez: “It doesn’t matter who’s behind the desk as long as Vince is screaming in their ear.”

Meltzer: “Well, yeah.”

Alvarez: “FOUR WAY CRUISERWEIGHT BONANZA TO OPEN THE NIGHT! In some weird alternate universe this had potential! You have Noam Dar and Hideo Itami, really the only two remaining cruiserweight swho haven’t yet been fucked to hell and back. Jeff Hardy, who is still popular and willing to bump. And Enzo who can at least talk! WHOOPDIDUU, THEY DONE FUCKED IT UP ANYWAYS!”

Meltzer: “Yeaaaaaaaah, so, well, ummm, the talent was there, but…”

Alvarez: “We had maybe, MAYBE, two minutes of wrestling! And then whoever planned this out decided to snort cocaine!”

Meltzer: “I mean, the original plan was to bring back Breeze in a more, well, serious manner, but, you know, plans change.”

Alvarez: “Remember when they tried to build up Breeze as a somewhat believable midcarder. Granted, it lasted all of two weeks, but I digress. THIS! This killed that!”

Meltzer: “If, if, say, this was a Chikara show, hey, perfectly acceptable. But, uhhh, not with this build and, well, this finish.”

Alvarez: “I’ve heard Quack has booked some weird stuff, but I doubt he has done a match WHICH JUST ENDS WITH RON SIMMONS SAYING DAMN AND CUTTIN TO COMMERCIALS!”

Meltzer: *sickening cough*

Alvarez: “And who would have guessed THAT THIS WAS THE HIGH POINT FOR THE NEXT TWO HOURS!”

Meltzer: “So they had an ad for Hell in a Cell and what was reeeeeeally int-“

Alvarez: “TAG TEAM TITLES! For some reason, WWE decided that intergender teams COULD NOT CHALLENGE for the tag titles. Hasn’t stopped the intergender violence in any other divisions. SO WE GOT BROOM IN A TITLE MATCH! AGAIN!”

Meltzer: “I mean, for what I’ve seen and heard, well, eMMA has been really unhappy with her position, for a while, really. Killed her motivation with the one day reigns and the dog gimmick…”

Alvarez: “THE DOG GIMMICK! HOW COULD I FORGET!”

Meltzer: “And, well, I guess she’s getting positioned back in the title picture, as we saw, but, but, but, if women’s wrestling was bigger, in the States, I mean, she could easily be a top girl… somewhere.”

Alvarez: “Cesaro deserves better.”

Meltzer: “He’s with, uhh, Del Ray, Amato.”

Alvarez: “That’s not what I meant! So the match was whatever, at least the broom took the pin. I can’t believe that is sentence I said.”

Meltzer: “And, umm, yeah. Rybaxel doing their thing, still. Some of my sources, well, one or two, have said that Ryback is getting a singles push.. later this year, early next year…”

Alvarez: “Despite being carried by Curtis Axel for six months. Jesus Christ, when CURTIS AXEl is the one doing the carrying, you sure are shit.”

Meltzer: “So the women’s match…”

Alvarez: “Oh don’t get me started! DANA BROOKE! As if the Steiner gimmick wasn’t enough, now she is THE ONE WARRIOR NATION! And my god, both these girls, bless them, suck ass. Post-match, eMMA attacks and will promptly get buried tonight on Raw. Any thoughts about this?”

Meltzer: “Well uh, Dana Brooke, about her, ummm, how should I say this. She, ummm, when she was in NXT, well she was, uhhhh… you know. Fitter? Now she, uh, has, I mean, not to be rude, but, she…”

Alvarez: “Uh huh.”

Meltzer: “She’s gotten, uhhh, oh geez, heavier, if, if, you know?”

Alvarez: “Implants, Dave, she got implants. And she’s on the road and not training for fitness competitions.”

Meltzer: “Yeah, yeah, yeah, that.”

Alvarez: “NEXT, NO MATCHES! We were SUPPOSED to see the EXCITING encounter between Cena and MIGHTY CROW! This guy! How is this guy employed! He can’t cut a good promo, he can barely stand in the ring and has no bloody charisma! How is he having a long as sin angle with Cena?”

Meltzer: “It’s just the mentality, you know?”

Alvarez: “INSTEAD, WE HAVE A SEGMENT WHERE CORBIN TELLS CENA TO WEAR A WEREWOLF MASK AND TALKS ABOUT SHIT, URINE AND VOMIT! WHY! AND THEN! THEN! STEPHANIE MCFUCKINGMAHON PRANCES AROUND LIKE THE SAVIOUR OF THE COMPANY, DESPITE INDEFINETELY SUSPENDING CHARLOTTE DAYS EARLIER, AND FREES CORBIN’S SLAVES, YES, SLAVES, BECAUSE LOGIC HASN’T STOPPED WRESTLING ANGLES BEFORE! AND! AND! AAAAAAAAAND!”

Meltzer: *blue-ish cough*

Alvarez: “I THOUGHT THIS SHIT WITH THE RADIOACTIVE BLUE PROJECTILE VOMIT -GIMMICK WAS DONE! NO! SHINSUKE NAKAMURA, PRAYING THAT HE GETS FIRED AND SAVES WHATEVER CREDIBILITY HE HAS LEFT AS AN PERFORMER, PUKES BLUE FAKE VOMIT IN CENA’S AND CORBIN’S MOUTH! AND THAT’S NOT ALL! NOT ALL FOLKS, THIS WAS THE FUCKING PRELUDE!”

Meltzer: “So Nakamura and Jericho were supposed to have a match, but Jericho was dealing with some nagging injuries and Nakamura had some wear and te-“

Alvarez: "SHINSUKE NAKAMURA, FORMER IWGP CHAMPION, FORMER GREAT WRESTLER, INVADES THE MCMAHON-LEVESQUE HOUSEHOLD AND ABDUCTS HER BASTARD CHILD! WITH MORE PUKE!”

Meltzer: “And we didn’t even get a match!”

Alvarez: “Fucks sake. And then James Storm did a parody from the Steiner Math promo from TNA. No complaints here.”

Meltzer: “I mean, it’s just, it’s 2017 and Steiner is good twenty years past his prime and Storm, well, he has seen better days.”

Alvarez: “AND THEN WE BURIED A MIDGET ALIVE! I remember when this angle between Wyatt and Ambrose was good. Hasn’t been in months. So I guess Wyatt took over Ambrose’s body, WHY NOT!”

Meltzer: “Well, it’s, uhhh, really weird. Wyatt’s been cleared, he’s been backstage, but creative has nothing for him, physically I mean. Like, I don’t know, Smackdown is looking really thin, you know, main event wise. You could do Balor and Wyatt there.”

Alvarez: “No thanks. THEN WE HAD AN ACTUAL MATCH! A godsend for this awful, awful show.”

Meltzer: “I mean, it wasn’t really anything special, you know. G1 had, ummm, too many matches to count, that, that, that were better than this. And, well, Shamrock looked better than he had any right to. I mean, well, I guess Severn looked decent earlier this year, so Shamrock shouldn’t be a surprise. Still, well, it was a match, you know.”

Alvarez: “In this show, even a decent match was a breath of fresh air! Styles and Shamrock clicked here, but Styles dragged a passable match out of Bo fucking Dallas, so no surprise there.”

Meltzer: “Dallas is actually being repackaged, so, you know, that’s why he hasn’t been on tv.”

Alvarez: “Oh no, I can’t believe were not going to see BO JARRETT again.”

Meltzer: *coughs 6000 times and doesn’t draw a dime in the process*

Alvarez: “So the main event. GOLDUST, yes, GOLDUST DEFENDS THE WWE CHAMPIONSHIP!”

Meltzer: “I mean, you know, the, the, ummmm, the win, I mean, the angle was in really poor taste but, you know, it was kind of an old school twist.”

Alvarez: “Good for Goldie, getting a title run. Too bad angle sucks even more now. BRAUNIE THE STROWMAN was the challenger, for reasons, and feuds with AMERICAN RASPUTIN!”

Meltzer: “Yeeeeeeah, Foley is hurting, but still on the road.”

Alvarez: “So the match happened and Braun won. Hooray. Zero build, zero emotion, just happened. Foley is probably back in the title picture by Series and the title somehow back with Kane and Big Show at Mania.”

Meltzer: ”I mean, Goldust was never a long term option, and, and, ummm, Vince has always liked Strowman, so, it was going to happen at some point…”

Alvarez: “Once again, we wasted three hours watching WWE programming.”

Meltzer: “I mean, we could always watch lucha, or independents, or Japan or, or, or…”

Alvarez: “TILL NEXT TIME EVERYBODY!”

Wrestling Observer Star Ratings
Amore vs Dar vs Itami vs Hardy: **
Rybaxel vs Cesaro & Broom: *
Bella vs Warrior:
Ambrose vs D. Wyatt: DUD
Shamrock vs Styles: ***½
Goldust vs Strowman: **
In the 27 years I've been doing this I never thought I'd find a better wrestler than me, but I found him.
Daniel Bryan.

-William Regal

Avatar
Los_Pebbels
Main eventer
Viestit: 929
Liittynyt: 04 Tammi 2016, 15:44
Paikkakunta: Tampereen Manchester

Re: Ennakot, Extended Universe, keskustelut ym.

Viesti Kirjoittaja Los_Pebbels »

Kuva

Pitäisi varmaan lukea jaksoja jostain sieltä SummerSlamin jälkimeiningistä, sillä olen aivan varmasti unohtanut noin 85% kaikesta mitä tässä välissä on käynyt. Ei se mitään - Chris Candido on silti jälleen kanssamme mutuilemassa ja haukkumassa juuri sinun bookkaukset.
HELLA IN A CELLA

Nia Jax vs Paige vs Trinity vs Bayley vs Alicia Fox - Women's Championship
Jos jokin näyttää Villezkan matsilta, niin tämä. Charlotten eeppinen shootti johti siihen, että hänet tungettiin hyllylle ja vyö riistettiin. Mikä saattaa jopa olla paras mahdollinen asia koko divarille - Galina kun oli pahasti jumissa. Ei sillä, että divari nyt noin muuten olisikaan ollut mitenkään liekeissä. Villezka saattaa olla ehkä paras mies tähän hommaan, sillä tämä divari vaatii pohjalle aika nyt todella ryppyotsaista fanifiktiobookkausta, että on jotain jonkin päälle taas paskoa ja oksentaa. Hyvin vaikea sanoa ottelijoista mitään. Bayley on varmaan huonoin valinta, sillä koko nainen on ollut aivan järkyttävässä kasassa sitten haliringin. Trinityn pikainen temepush ei sitten kuitenkaan ottanut tuulta alleen. Paigea damagecontrollattiin niin kauan, etten ole enää yhtään kartalla siitä, mitä hänelle kuuluu. Eniten kannatan siis Samoan valasta ja Aliciaa. Jaxille jälleen yksi mestaruus, millä hän sitten varmaan nousisi bookedin useamman eri mestaruuden voittaneeksi henkilöksi? Tai sitten Fox, joka tuo luonnollisesti jälleen BiHiven huipulle, kun se on taas kerran uhassa kuolla.
Hype: 5
Build: 3
Toive: ALIIICIAAAAAAA

Fandango vs Aiden English - Hell's Kitchen Match
Itseni antamasta kortista syntynyt kuvio, mikä on ollut oikein viihdyttävää alakorttikamaa. Toivottavasti bookkaaja saa erityisoikeuden tuoda Goldbergin ruutuun tuomaroimaan. En muista onko sääntöjä eritelty, joten en ole yhtään varma mitä tästä odottaa. Silti olen tästä lähes eniten hypeissäni koko tapahtumasta. Fandango on yksi suosikkihahmoistani koko bookedissa, joten toivottavasti hän voittaa. Tai vaikkei voittaisikaan, niin toivottavasti on hauska matsi. Ja vaikkei olisikaan, niin toivottavasti ainakin yksi Kana kynitään.
Hype: 9
Build: 8
Toive: Fandango

Ottelu TAI Segmentti kehässä
En yhtään tiedä mitä sieltä odottaa, mutta siksi käytänkin tämän tilanteen spekuloidakseni ääneen - puuttuuko tästä tapahtumasta mitään? Kofin US-jutut joo (mitkä itseasiassa varmaan tässä selviävät). Samoin SmackDownin tag-mestaruudet ovat jääneet BiHiven kuvion jalkoihin. Mojo Rawleyn perhedraaman jatko-osa olisi myös voinut sopia tähän (vaikka eiköhän sitä tule muutama segmentti myöhemmin). Ehkä kenties myös OW-mestaruuteen jonkinlainen "mitä vittua millä oikeudella Matt Hardy?" olisi sopinut. Samoin myös Parantaisen, Turson ja vaahtomysteerien jatkot olisivat voineet vielä jatkua täällä. Mitään suurta puutetta siis ei ole, että tässä voisi kyllä olla ihan mitä tahansa. Mutta toivon silti bookkaajan vievän kuvionsa maaliin.
Hype: N/A
Build: N/A
Toive: Kofi?

Nicole Michaels Open Challenge
Nicole Michaels on kyllä taas näitä sattuman oikusta syntyneitä hauskoja juttuja, joita ei voinut ennakoida. Nicolen debyytti viime Smackdownissa oli oikein viihdyttävä, mutta nyt odotan jotain paljon isompaa pommia Nicolen vastustajaksi. Toivon myös, että enska bookkaisi pitkästä aikaa ottelun.
Hype: 9/10
Build: 7/10
Toive: Nicole voittaa Rezar Ramonan

Cedric Alexander vs Chad Gable vs Big E vs Sexual Chocolate vs Kofi Kingston vs Jason Jordan vs Mustafa Ali© vs Apollo Crews© - BiHive’s Armageddon Scramble
Huhhuh. Voiko se viimein olla ohi? Kerran sitä jo rikottiin, mutta Dixie Carterin lailla tämäkin stable vain pysyy elossa kuin mikäkin torakka. Viimeiset viikot ovat olleet parasta BiHiveä sitten ihan stablen syntyhetkien. Matsin bookkaaja on tunnettu eeppisestä workratestaan, mutta nyt odotan, että hänkin vetää kermavaahtopullon auki ja tästä tulee täyttä orgiaa vielä viimeisen kerran, pojat. PS. kertoiko Jason Jordan ikinä, miksi hylkäsi Gablen?
Hype: 8/10
Build: 10/10
Toive: Jason Jordan

Sami Zayn vs Andrade Cien Almas
Muistelisin, että Almaksen La Sombra-maskisekoilu oli yksi omista suosikkihetkistäni koko SummerSlamissa, joten on ehkä sääli, että näistä Sombravoimista ei ole pidetty ihan niin kiinni. Välissä on ollut todella hyviä segmenttejä, mutta sitten myös hämäriä Amaterasu-Gun hetkiä, jotka eivät ainakaan itselleni kauheasti auenneet. Luotan kyllä, että tästä tulee oiva matsi, mutta SSlamin perusteella olisin odottanut hypeni olevan korkeammalla.
Hype: 6/10
Build: 6/10
Toive: Las Almas vie hikisen workraten jälkeen

Seth McMahon vs The Miz - 2/3 Falls, Special referee: Shane McMahon
Shane palasi lomalta ja päätyi heti Sethin ja Mizin draaman sekaan. Muuten rakentelu on ollut hyvää (erityisesti go homessa nähty saunasegmentti oli täydellinen), mutta seassa on vilahtanut myös Rich Swann, joka taisi tehdä yhden bookedin unohdettavimmista heel-turneista. Stipulaatioon taisi kuulua, että voittajasta tehdään SmackDownin joukkueen kapteeni Survivor Serieksessä, mikä on oikein pätevä stipulaatio. Stipulaatioon taisi myös kuulua, että sen SurSer-matsin voittajaviisikko on viisi vikaa Royal Rumblessa - mistä toivon, että se unohdetaan historiaan heti. Royal Rumblen saapumisjärjestystä ei tarvitsisi ilmoittaa lainkaan etukäteen. 5 varmaa rumblepaikkaa on melkeinpä liian kova panos jo itsessään. Mutta joo, ehdottomasti kiinnostava matsi ja tuomarin tuoma lisä on mahtava. McMahondraamaa, mutta myös Shanen inho Miziä kohtaan? KENEN PUOLELLA HÄN OIKEIN ON?
Hype: 9/10
Build: 7/10
Toive: The Miz

Roman Reigns(c) vs Finn Balor - Hell in a Cell for the Universal Championship
Ai että. Vuosisadan näytönpaikka. Bookkaustiimin tuorein aktiivijäsen on toistaiseksi kerännyt epäluottamusta kaadattamalla virtsaa painijoiden niskaan. Se on mahdollisesti joitain huvittanut, mutta nyt on tosi kyseessä. Iso Koira on bookedin yksi pyhimmistä asioista, jonka ego on verrattavissa yhteen samoalaissaareen täynnä Hoganeita. Mitä lorea! Ah! Miten pissabookkaaja selviää tästä pinteestä. Tuleeko tuttu ja turvallinen hyvä matsi kevyellä bookedswervellä? Vai kaataako Balor pissaa Reignsin kurkkuun ja FDR pääsee nauttimaan pääsiäissaarista loppuelämänsä? Isketäänkö tähänkin kortti? Selviääkö mystisen virtsamiehen henkilöllisyys? Saamme luultavasti näihin kysymyksiin vastauksen Hell in a Cellissä.

Näin muuten - tässä on ollut varmaan Reignsin paras feudi ikinä ja on iso sääli, että Kerberoksen K ei saapunutkaan tätä bookkaamaan.
Hype: 8/10
Build: 10/10
Toive: ISO! ISO! ISO! VIRTSA KOIRA!Kokonaisuutena oikein hyvältä näyttää. Kaksi matsia syntyi tavallaan itseni antamista korteista, mikä on aika iso vastuu korteille. Eiköhän tästä tule ihan hyvä tapahtuma. Ainakin keskiverto punabrändin tapahtumaa parempi. Kuva
Aurinkoinen puoli ylöspäin

Kana
Main eventer
Viestit: 264
Liittynyt: 16 Tammi 2017, 20:54

Re: Ennakot, Extended Universe, keskustelut ym.

Viesti Kirjoittaja Kana »

Elicks, vuorossa olisi Hell in a Cell. Jos tämä on oikeassa universumissa kulunut konsepti, niin Bookedissa ollaan menty vielä yksi askel taaksepäin, sillä häkkihelvettejä on nähty about jokaisessa maksutapahtumassa tämän vuoden puolella. Onneksi mukana on vain yksi "tavallinen" Hell in a Cell -ottelu. Otteluita löytyy ainoastaan seitsemän kappaletta, mikä on mukavaa vaihtelua.

Kuva

Naiset pääsevät aloittamaan illan, ja tässä kohtaa on pakkoa sanoa, että on harmillista, ettei Alexa Bliss ole mukana ottelussa. Twisted Bliss -spotteja on nähty jo useammassa tapahtumassa mm. eliminaatiokammion ja tikkaiden päältä, joten mikä olisikaan parempi tapa jatkaa tätä traditiota kuin murhata itsensä hyppäämällä häkin päältä kuin Shane McMahon konsanaan.

Mukana on siis natsi-Bayley, tärykalvoja puhkova Alicia Fox, Tarmo Kettusen suosikki Trinity, Raideri-Paige ja entinen Universal-mestari Nia Jax. Näistä neljä viimeisintä voisivat ihan hyvin voittaa ottelun, Bayley sen sijaan on menetetty tapaus. Neville-kuvion aikaan oli vielä toivoa, ja toki se voi vielä joskus jatkuakin, mutta niin pitkään kun Neville on poissa ei Bayley kiinnosta pätkääkään.

Toiveita löytyy kaksi kappaletta. Joko Nia Jax leg droppaa itsensä mestariksi ja aloittaa pitkän mestaruusfeudin vanhan kilpakumppaninsa KonMarien kanssa, tai Alicia Fox voittaa ja astelee myöhemmin vyön kanssa haihäkkiin. Mutta veikkaan, että buukkaaja swervaa ja voittajaksi selviytyy Trinity, joka on tämän kirjavan joukkion normaalein painija.

Kuva

Seuraavaksi oma kuvio. Koska on tärkeää, että kaikkia juttuja jatketaan tai edes selitetään jotenkin, ei Goldbergin kokkisodan ilmestyminen ruutuun kesken lähetyksen tietenkään voinut jäädä vain yhden illan vitsiksi, vaan siitä syntyi tämä feudi. En osaa tästä enempää sanoa, luvassa on varmaankin buukkaukseen asti päätyneitä Discord-vitsejä ja muuta hauskaa. :lance:

Kiinnostaa myös, meneekö tämä ottelu jollain tavalla ristiin ottelun jälkeisen segmentin kanssa.

Kuva

Kermavaahto ei edelleenkään ole käyttökelpoista parasta ennen -päiväyksen jälkeen. Nesstillä, Alicia Foxilla ja Jason Jordanin salaisuudella on vielä potentiaalia, mutta kokonaisuutena BiHiven voisi jo työntää syvälle Iron Sheikin perseeseen. Go-homen segmentti tosin oli ihan hauska ja kyllä tähän otteluun sellainen pieni hype on olemassa. Säännötkin kuulostavat toimivilta.

Voittaja löytynee ottelugrafiikan oikealta puolelta. Nesst ei voittoa tarvitse, Cedric ja Big E eivät puolestaan kiinnosta. Gable tai Jordan saisi voittaa ja ottelun jälkeen paljastuisi sitten Jordanin mystinen salaisuus. Kofi kelpaisi myös, ja itse asiassa tätä kirjoittaessa tuli mieleen pienen swerven mahdollisuus. Entä jos aiemmin illalla United States -mestaruus löytyy ja ilmoitetaan, että se on pelissä tässä ottelussa?

Kuva

Hengähdystaukona hieman normaalimpi ottelu, mikä on aina tärkeää, kun kortti on muuten täynnä sekoilua. Hieman harmittaa, että La Sombra ja sen maski vedettiin välittömästi sivuun kuviosta Owens-Almasin jälkeen, mutta looginen ja hyvä kuvio ollut silti. Hyvä juttu on myös se, että Almas ei ole kokenut monien muiden debytoivien ja palaavien nimien kohtaloa, eli jäänyt välittömästi varjoon tai vaihtoehtoisesti pongahtanut suoraan feudaamaan main event -nimien kanssa. Sen sijaan hän on midcard-feudissa, josta voi vähitellen nousta isompiin ja tärkeämpiin tarinoihin, jos sille on tarvetta.

Almas voittanee. Zayn hyötyisi toki voitosta, mutta Almaksen osakkeita laskisi vitun jobberille häviäminen. Zaynin omat osakkeet ovat niin alhaalla, että miehen voisi vaikka parittaa luudanvarren kanssa eikä tuntuisi missään.

Kuva

Tässä on stipulaatioita enemmän kuin Samoa Joella on ollut Booked-gimmickejä. Voittajasta tulee Survivor Series -kapteeni, mutta jos en ihan väärin muista, niin The Miz listasi ottelulle about 101 muutakin ehtoa ja Rollins McMahon vastasi samalla mitalla takaisin. Mielenkiintoista, että kortin kaksi tavallisinta feudia ovat peräkkäin, mutta ehkä tämä on pääkirjoittajalta tietoinen ratkaisu ja tapa ladata akkuja illan virtsantäyteistä huipennusta varten.

Itse feudista parhaiten on jäänyt mieleen lottovoittaja Rich Swann, joka otteli Rollinsia vastaan täysin identtisen ottelun monta viikkoa putkeen. Täysin en ole kärryillä siitä, miten tähän otteluun on päädytty, mutta ainakin stipulaatioiden puolesta tämä on kutkuttava kohtaaminen. The Mizistä pidän enemmän kuin Sethistä ja siksi toivoisin Mizin voittoa, mutta miksi Shane pettäisi perheenjäsenensä? Miz toive, Seth veikkaus, ja ainahan Shanekin voi liittää itsensä tähän otteluun ja voittaa.

Sivuhuomio: Miksi yksikään McMahon ei ole tällä hetkellä murhattuna?

Kuva

Nyt on kaikki ainekset siihen kuuluisaan ydinsotaan. Ottelussa on mukana näin iso koira, joka on Bookedin eniten suojaltu painija, kun taas buukkaajana on mies, joka tunki itsensä nopeasti Miksu-lokeroon. Oikeastaan toivon vain, että ottelussa ei nähdä virtsaa, ulostetta, siemennestettä, oksennusta, sinistä vaahtoa, ektoplasmaa tai muita eritteitä. Ja että irlantilainen kääpiö ei voita Haukkua (ei Big Show'n koira) puhtaasti.

Toive on Reignsin puhdas voitto, ja jos ajatellaan vielä pidemmälle, niin toivon, että Reignsin mestaruuskausi jatkuu aina Maniaan asti. Neville on ainut henkilö, jonka kuuluisi viedä vyö Reignsiltä, ja sen ottelun täytyy tapahtua Maniassa. Veikkaus? Bálor voittaa uloslaskulla, koska Reigns kokee pakottavaa tarvetta kusta palopostin juureen.
Russon kana:
100 g broilerin rintafileitä (maustamaton)
600 g voita
10 kpl valkosipulinkynttä
3 rkl sitruunankuoriraastetta
2 hl vehnäjauhoja
2½ hl korppujauhoja
10 rkl valkopippuria
2 kpl strutsinmunaa

Avatar
Los_Pebbels
Main eventer
Viestit: 929
Liittynyt: 04 Tammi 2016, 15:44
Paikkakunta: Tampereen Manchester

Re: Ennakot, Extended Universe, keskustelut ym.

Viesti Kirjoittaja Los_Pebbels »

Voiko se olla?Onko se?


Eihän se nyt vaan?Mutta, sehän on?!


NO
GIMMICKS
NEEDED
Kuva
BAYLEY VS TRINITY VS ALICIA FOX VS PAIGE VS NIA JAX – Smackdown Women’s Championship
Huhhuh, jopas oli mähinät. Ihan helvetin hyvin bookattu Nia Jaxia tässä ottelussa. En muista, onko Jax oikeasti tuntunut noin kovalta tekijältä missään vaiheessa. Edes silloin, kun oli naapuribrändin päämestarina. Ehkä toisaalta jopa liian hyvin, koska aloin oikeasti toivomaan, että Jax tämän veisi - niin vakuuttava hän oli. Suorastaan divarin Lesnar, joka tekee mitä haluaa ja muiden pitää liittoutua saadakseen hänet edes hetkeksi maihin. Ai että, mainiota. Ikävä kyllä Eva saapui pilaamaan kaiken, kuten hänellä on tapana. Paige nyt voittajana - noh. Eh. Ei huonoin ratkaisu, mutta ennakoin ennakossani, miten Fox ja Jax ovat ainoat piristävät nimet, niin olen hitusen pettynyt. Tosin, divarilla on suunta vain ylöspäin ja tämä oli kyllä loistava alku divarin uudelleenrakentamiselle.
****


FANDANGO VS AIDEN ENGLISH – Hell's Kitchen Match
Hauskat säännöt! Tosin se ei selvinnyt, että tarviiko ruuan olla jotenkin näyttävä? Koska näin "realistisesta näkökulmasta", eihän tässä olisi tarvinnut kuin uittaa kätensä chilissä ja tunkea ne sitten vastustajan silmiin. Mutta siis, onneksi ei tarvitse ajatella realistisesti, koska näin tämä oli erittäin viihdyttävää mättöä, jossa sai nauraa useasti. Se mikä hämmensi täysin, oli tämä detroittilaisjoukkio heittelemässä tursaita? Siis, mitä? Mikä tämä oli? Joku kortti? Vähän selvemmällä lopetuksella täydet viisi, nyt olen kuin nahkaBayley ja natsimaisesti verotan tähden, koska oli ihan liian diippiä mulle.
****


US-mestaruuden mysteeri
Hmm, okei, häh? Oli ehkä vähän antikliimaksi, kun mestaruus vain löytyi, eikä kerrottu, että miksi ja miten se katosi. Sitä tässä olisi tarvinnut. Vastataanko siihen edes tiistaina? Lisäksi olisin kyllä jättänyt Englishin ja Fandangon pois, koska oli vaarana, että ne olis tappaneet toisensa edellisessä segmentissä, eikä ne nyt tässäkään oikein sopineet sekaan. Tiistaina jos juttu jatkuu, niin siellä sitten toki sekaan sitten taas. Nyt jäi vähän ööh tunnelmat.
**


NICOLE MICHAELS VS SCOTT STEINER
Ennakossa toivoin, että Enska bookkaisi oikeasti ottelun, mutta jälkikäteen on oikeastaan hyvä, että tämä oli lähinnä tämmöinen hupsuttelu, missä action oli lähinnä dialogin muodossa. Kun koko muu tapahtuma oli silkkaa workratea, niin tämä oli ehdottomasti paikallaan - joskin olisi voinut ehkä olla hieman myöhempänä kortissa, mutta tämä nyt on vain sellaista, mille ei voi mitään. Ja Michaels on kyllä hauska hahmo, mitä nyt Mainen ilmastointikanavat pistivätkin vähän kysymysmerkkejä ilmaan.
***


KOFI KINGSTON VS JASON JORDAN VS CHAD GABLE VS APOLLO CREWS VS MARK HENRY VS BIG E VS MUSTAFA ALI VS CEDRIC ALEXANDER – BiHive's Armageddon Scramble
Huhhuh, olipa tässä. Prinssi pisti kyllä hienosti balanssiin BiHiven syvimmän draaman, mutta myös tavaramerkki hikisen workratensa ja lopputulos oli kyllä erinomainen. Erityisen iso plussa tuosta, että Fox toimi kehäkellona heti alussa. Toinen aivan mahtava huippukohta oli tuo Gablen sekoaminen tuoliniskuista. Lisäksi lopetuksessa oli hyvää draamaa. Mutta - Ali voitti? Mitä tämä tarkoittaa? Onko BiHive ohi vihdoin? Päästääkö Ali ihmiset valloilleen vai onko nyt Nesstin ensimmäinen maailmanvalloitus? Hyvää mähinää silti.
*****


Mojo Rawleyn perhedraama osa 666: liekehtivä pikari
Wanhus teki sen taas. Varasti shown ylibookkaamalla aivan vitusti - eikä tällä kertaa ollut kyseessä edes ottelua. Jos tämä olisi ollut joku muu show (esim. Raw'n edellinen), niin olisin ehdottomasti saattanut valittaa, että tämä oli aivan liian pitkä ja liian monta käännettä - mutta ei, tämä oli juuri loistava juuri tähän tapahtumaan juuri tuon edellisen mammutin jälkeen. Tässä tapahtumassa kun oli paljon erinomaisia, mutta pitkiä otteluita, niin vähän pidempi segmentti oli ehdottomasti paikallaan. Ja siis nämä wanhuksen tarinat on kyllä... Huhhuh. Erityisen iso plussa palokunta-Murphylle ja sen palokuntapossulle - mikä uskomaton cameo ja näen tässä hahmossa potentiaalia. Wanhuksen pitäisi kyllä oikeasti ruveta lukemaan jotain äänikirjoja lapsille. Tuli ihan oma lapsuus ja disneykasetit mieleen tuosta äänitteestä. Ja niin - toivottavasti Mojo sai pelastettua salkkunsa.
*****


SAMI ZAYN VS ANDRADE “CIEN” ALMAS
Puhhuh, ottelu alkoi niin vauhdilla, että meni hetki, ennen kuin pääsin edes kärryille. Muutenkin ottelu vähän tuntui, että alkulämmittelyistä mentiin suoraan kickoutfestareihin. Toki spotfesteillä on paikkansa, että en valita. Mutta se, missä innostuin taas kunnolla oli tuo lopetus - eli luonnollisesti tärkein osa matsia. La Sombra-maski tuntui jääneen kuviosta ikävästi pihalle, mutta nyt se on takaisin - enkä malta odottaa mitä tulevaisuus tuo! Ja mitä tuo kuumottava Owens tarkoittaa?! Siirtyvätkö Zayn ja Owens tag-divariin?
****


SETH MCMAHON VS THE MIZ - 2/3 Falls, Special Referee: Shane McMahon
Odotin, että Shanen tuomarointi on se osa, mikä tässä kiinnostaa eniten - ja taisin jopa olla oikeassa. Muuten oli kyllä ihan pätevää menoa (mikä oli kyllä tavallaan hieman liikaa, koska eeppisiä mahtiotteluita oli tässä tapahtumassa paljon). Erityisen mahtava hetki oli, kun Miz sai ekan pinfallin ja meni nauttimaan hovimestarin luo shampanjaa ja siitä curb stomp auton päälle. Loistavasti bookattu yksittäinen spotti. Toinen mistä pidin paljon oli tuo Figure-4, vaikka sen myynti jäikin vähän puolittain. Lisäksi lopetus oli myös mahtava, että Shane ei huomaa jalkoja köysissä - hyvin perinteistä bookkausta (kas), mutta toimi silti. Tästä saadaan hyvää isäpuoli-poika-draamaa Shanen ja Sethin välille, sillä tämä ei ole ohi.

Se mikä yllätti täysin, oli tuo ihme. Sitä on odotettu jo kuukausia (eli IRL varmaan päälle vuosi) ja vihdoin se tuli. Mutta luulin olevani ovela ja päätelleeni sen jo aikoja sitten - totta kai se on elävältä haudattu Bray Wyatt. Ai ei? Edge? KENELLÄ VITULLA ON SE BRAY WYATTIN PALUU-KORTTI? Mitä helvettiä!?

Edge nyt on ihan jees, tosin en tiedä millaisissa realismin rajoissa voin ottaa sen vastaan, ettei käy kuin Perro Aguayolle tai Silver Kingille. Tai mikä rooli tulee olemaan - ehkä Edge ei tullut edes painimaan? Nojoo, tuli se. Ei siihen muuten näin paljon aikaa olisi käytetty.
*****


Stingin eeppiset runot
Kana mutuili pähkinöissään, että Sting olisi tehnyt paluun main eventissä. Ja se oli eka idea, mutta mietin liian pitkään ja se varattiinkin nenän alta. Hyvin veikattu kana. :nordholm: Pitäähän Stingin eeppisen paluun hypetys aloittaa ajoissa, sillä Survivor Series on pian NYT SITTEN HITTO! Woo!


FINN BALOR VS ROMAN REINGS© - Hell in a Cell Match for the Universal Championship
Huhhuh, vielä viimeinen hidas. Mitähän tästä sanoisi. Samanlainen kova matsi kuin alkutapahtumassa, mutta ehkä olisi voinut olla vieläkin kovempi. Häkkiä ei tunnuttu käytettävän kunnolla lainkaan tässä (eikä kyllä muissakaan alkukortin matseissa, oliko se edes niissä?) ja luonnollisesti koko matsi oli yhtä finisherhuorausta. Ehkä vähän jäi se kovin vaihe (tai ehkä se vain tuntui siltä, kun koko alkukortti oli pelkkää kovinta vaihetta). Vielä hieman enemmän liekkejä ja ylibookkausta ja undertakereita ja mitä näitä nyt on - mutta joo, mikä tärkeintä, niin Iso Koira säilytti. En tiedä koska ja miten koira tulee mestaruutensa luovuttamaan, mutta sen pitää olla iso juttu.
Sitten case naamioitu mysteerimies. Hyvä, että selvisi, että kuka tämä on... mutta...

Miksi yleisö ei chantannut "Who are ya?"

Miten he voivat tunnistaa pakkelittoman Nicole Michaelsin?

Mystistä.
Ja noin muutenkin. Dolph vitun Ziggl-eh. Ei sitä kyllä kaivattaisi main event kuvioihin.
***

Mutta, kokonaisuutena. Mitä ihmettä, mitä tapahtui mun tuntemalle bookedille? Missä on sekunnin kestävät vitsiottelut? Missä on TNA-viittaukset? Kuka vaihtoi Russon 14-vuotiaaseen TEW-bookkaajaan? Kummallista. Laadullisesti on kyllä yksi bookedin parhaita tapahtumia ikinä. Ihan siis sitä EC-tasoa - joskin henk. koht. pidän EC:stä yhä enemmän, koska se oli monipuolisempi. Sanankäänteet, selostus ja teksti oli jälleen aivan mahtavaa - sai nauraa monesti kaikelle viihdyttävälle, etten edes muista yksittäisiä huippuhetkiä. Erittäin hyvä tapahtuma - miten sama jengi pystyy bookkaamaan <edellinen raw-tapahtuma> ja tämän? Käsittämätöntä.
Aurinkoinen puoli ylöspäin

Avatar
Zemppari
Moderaattori
Viestit: 693
Liittynyt: 04 Tammi 2016, 08:43
Paikkakunta: Jokela

Re: Ennakot, Extended Universe, keskustelut ym.

Viesti Kirjoittaja Zemppari »

WRESTLING OBSERVER RADIO - HELL IN A CELL
Kuva

Alvarez: ”How’s it going everybody, Bryan Alvarez here with Dave Meltzer, Wrestling Observer Radio, FigureFourOnline DOT COM. I’m here with Dave Meltzer, as usual. How ya doing, Dave?”

Meltzer: “Oh you know, ummmm, I’m doing pretty good. Had a great day with the family, and uhhhh, so we had dinner in.... what was the place...”

Alvarez: “Dave.”

Meltzer: “Oh gosh, what was it....”

Alvarez: “Dave.”

Meltzer: “Anyways, the food was great, and uhhh, just had a really great time. So my son recently-”

Alvarez: “Dave! Hell in a Cell!”

Meltzer: “No, that wasn’t it. It was an Italian place.”

Alvarez: “THE PAY-PER-VIEW!”

Meltzer: “Oh, right. Actually watched it with my son and his friends, so, uhh, I don’t have that many notes....”

Alvarez: “How’d they like it?”

Meltzer: “Well, you know, none of them are really fans, ordered the show on a whim, I guess. Hadn’t seen a full show in, god, I don’t even know. I mean, I tried to tell them that ROH had a PPV some days back...”

Alvarez: “Not here to talk about Ring of Honor, unfortunately.”

Meltzer: “I mean, yeah, I was dreading this show, but we had fun! Couple of drinks and company, and yeah, I can see why people do this.”

Alvarez: “I wish I had Vinny here to share the pain. Let’s get through this then. We opened with the women’s match and I was ready to tear this a new one. Women’s wrestling has been absolute ASS this year.”

Meltzer: “Ummm, you know Stardom has been pretty good this year, from what I’ve seen. And Io Shirai, my god. Just... her and Meiko, you know, Satomura, top of their game right now.”

Alvarez: “Well they’re not in America. So we get to ‘enjoy’ Nia Jax, Naomi, Alicia Fox, Bayley and Paige. TO BE FAIR, those last two are actually decent, when Vince doesn’t shit on them. So imagine my surprise when the match was, believe it or not, actually pretty fun!”

Meltzer: “Yeaaaaaaaaah, they went out there to, to, to, ummmm, to impress. I mean the agent and writer pretty much laid out this match from spot to spot, so you know. But they did a nice job, got the audience warmed up, even if they weren’t sure who to boo or cheer...”

Alvarez: “Hell, I DON’T KNOW who to boo or cheer and I’m subjected to this torture weekly!”

Meltzer
: “Jax was booked like a monster, for the first time, in, ummmm, in a while, I guess. And uh, Paige won.”

Alvarez: “Paige won! New champ! Take that Charlotte!

Meltzer: “I mean, they were putting the title on Paige eventually, Ezgard has been building that for months, but the Charlotte thing really, uhhh, hastened the situation. No word on Flair yet, Stephanie is pissed and wants her out, but Levesque has pull and can’t just fire the daughter of her mentor, like that.”

Alvarez: “Charlotte has been a Triple H project for since her start, so he’s not just going to throw that away.”

Meltzer: “And uh, Vince doesn’t care, until, you know, if ummmm, she, errrr, gets some work done.”

Alvarez: “THEN WE HAD AN IRON CHEF CONTEST!”

Meltzer: “It, it, it, it, it’s funny, you know! We had some snacks there, and, and we were howling at the stupidity of this, one guy almost choked on his dip.

Alvarez: “Fandango, who BEAT ROMAN REIGNS DURING THE SUMMER, had a comedy bout with Aiden English over some cooking contest trophy?”

Meltzer: “This was fun.”

Alvarez: “You could say that. For a while it looked they had something with Fandango, but now he loses again! TO A OCTOPUS BASED ATTACK FROM THE CROWD!”

Meltzer: “Plans change. I mean, Fandango was never a serious character, and uhhhhh, Vince will probably never see him as a bigger guy.”

Alvarez: “Dango and English are also doing a bit with the US title. Why was this segment on a PPV? Gran Metalik, the goofy lucha guy, finds the belt like Jim Duggan!”

Meltzer: “Yeah, this was definitely for TV. I guess they didn’t want to commit to a guy, before they had worked out who was going over later...”

Alvarez: “I have to say, Brad Maddox is killing it as a authority figure. I know, the whole concept has been burned to the grounf multiple times, but as cliched that the whole thing is, he makes it work.”

Meltzer: “I mean, he’s no Dario Cueto, but, you know, no one is.”

Alvarez: “Except Dario himself.”

Meltzer: *coughs*

Alvarez: “So then we got Nicole Michaels. What the fuck is this?”

Meltzer: “Ummm, women’s revolution?”

Alvarez: “Very funny, Dave. The sponsors must really love this.”

Meltzer: “That would require them to watch the show, you know.”

Alvarez: “So, ‘Nicole Michaels’ had an open challenge and he took on... SCOTT STEINER! PRAISE THE LORD!”

Meltzer: “The age is really starting to show... not on the muscle mass, he’s still huge, but in the ring. Shame, Scott, you know, back in the early 90s.... and, and, and in Japan! He and Rick had a great run and-”

Alvarez: “Almost thirty years ago. Steiner hasn’t been mobile since 1999. Sure, he gets a pop, but that’s it. Well, probably not after this. HE GOT GEEKED!”

Meltzer: “So Steiner didn’t get anything in, just a squash. It was a match. Most of us had their beverage break at this point.”

Alvarez: “What did they say about NICOLE?”

Meltzer: “Laughed, I guess.”

Alvarez: “Wish I could still laugh about this.”

Meltzer: *coughs*

Alvarez: “THE DOOMSDAY CAGE MATCH TO END BIHIVE! After almost eleven months of unending perversions, baby oil and whipped cream, the tale of BiHive might finally be finished. And they went out with a bang. Even with the god damn shark cage gimmick, they had a balls to the walls contest.”

Meltzer: “Yeah, it was a match. Not the best cell match, but considering they had that many people in, yeah, they did a good job.”

Alvarez: “Even Mark Henry looked good!”

Meltzer: “I mean, he’s on his way out, but can still do some great power spots, just, ummm, keep him in multimans and tags. And, you know, since he’s retiring soon, he’s probably going to be putting younger people over.”

Alvarez: “Or he’s winning the rumble and the title at Mania.”

Meltzer: “Yeah, or that.”

Alvarez: “Too many spots to really count, Jordan was booked to look great, Gable had a nice character moment, well, I wouldn’t call it nice, but I can call it development.”

Meltzer: “Gable is soooooooooo good, you know, he’s learned really fast, grew really fast in NXT, but has kind of floundered in the main roster...”

Alvarez: “Could you imagine, Angle versus Gable.”

Meltzer: “Angle is stuck with the, uhhhhh, other thing.”

Alvarez: “Don’t remind me. The match came down to Ali and Alexander, of course, with Ali going over. If Reigns ever drops the fucking belt, you have your next top heel here.”

Meltzer: “I, uuuuuuh, I don’t know. I mean, he has the tools. I can see him as a real effective babyface, but he’s going to be a midcard and a tag guy. And, you know, he can challenge for the US title now.”

Alvarez: “The Nesst is a goog team, so don’t fuck it up. After this hellish confrontation we had another. ZACK RYDER TRIED TO BURN PAPPA RAWLEY ALIVE!”

Meltzer: “This turn, ummm, yeah, I don’t know.”

Alvarez: “Apparently Ryder now hates Mojo Rawley.”

Meltzer: “I mean, he has reasons... just, you know, it came out of nowhere.”

Alvarez: “So Ryder is bitter or something, because why wouldn’t you be after Kane almost paralyzed you, John Cena stole your girlfriend and the company murdered your internet show. So he’s finally taking his aggressions out on the ones he cared about. Poetic, if you really look into it.”

Meltzer: “I don’t know about that.”

Alvarez: “So they set the parking lot on fire...”

Meltzer: “Contrary to what they said on the arena, a few cars actually were damaged. I just, ummmm, don’t know the size of the bill.”

Alvarez: “Brawling, talking and Buddy Murphy as a fireman.”

Meltzer: “Don’t forget Larry-Steve.”

Alvarez: “How could I forget Larry fucking Steve. So Rawley is feuding with Ryder now or...”

Meltzer: “I mean, plans change, but to me... It seemed like they had the build, the match and the blow-off in a single segment!”

Alvarez: “A mess.”

Meltzer: *coughs*

Alvarez: “After attempted arsony we got a hot match, when Sami Zayn and Andrade Almas threw theit psychology out the bloody window and had a spotfest! AND SURPRISE, THEY HAD A GREAT MATCH!”

Meltzer: “I mean, compared to the stuff they’ve done in the past... Zayn had some great stuff in NXT with Neville and Cesaro and Steen, and, and, and, Almas had a really great match with Atlantis before he signed... But this was still godd, best they’ve looked in the main roster, really.”

Alvarez: “Imagine if Zayn had the chance to pull off matches like this every month, instead of feuding with Kane and losing every match he’s in.”

Meltzer: “Well, I mean, he lost here.”

Alvarez: “That’s not the point. The roster they have should give us matches like this more often, not once in a year! We saw that here! Two guys, who haven’t been given much attention or spotlight, stol the show and had the audience with them the whole way! This is wrestling! IT’S NOT THAT FUCKING HARD!”

Meltzer: “It was a good match.”

Alvarez: “And the finish?”

Meltzer: “I mean, it’s not really their style of an angle... feels very, I don’t know, Lucha Underground?”

Alvarez: “Are you sure they didn’t steal a bunch of ideas while they grabbed Cage and Cobb.”

Meltzer: “Cage and Cobb weren’t writers.”

Alvarez: “That’s not what I-”

Meltzer: “But, you know, they’re watching the other promotions, for ideas, for inspiration, for fun. The boys, the writers... well, not Vince.”

Alvarez: “Is he aware that there are more promotions than his?”

Meltzer: “He wouldn’t make Cole call everything outside his domain a bingo hall otherwise.”

Alvarez: “We’re getting sidetracked here. Almas won AFTER UNLEASHING THE POWER OF THE MASK and destroying Zayn. Owens came out after and helped Zayn up.”

Meltzer: “Gosh, they could build to a Nesst and Steenerico feud, you know.”

Alvarez: “Dave, don’t set your expectations too high, because they will ALWAYS fuck it up.”

Meltzer: “My son said this was the match of the night, and I agree.”

Alvarez: “THE MIZ AND SETH ROLLINS HAD A MATCH! And it was, shockingly, GOOD! Can you believe it, THREE, count them, THREE GOOD MATCHES IN A ROW!”

Meltzer: “A first this year. For WWE, I mean.”

Alvarez: “I could have done without Shane as a referee, but what can you do, it’s not a show if a McMahon isn’t on screen. Miz might still suck, but when carried by a guy like Rollins, hell, you can do anything!”

Meltzer: “This was actually Miz’s first singles PPV match this year.”

Alvarez: “And thank god for that. Back and forth for almost twenty minutes, great near falls and kind of a flat finish.”

Meltzer: “I mean, ending a best of three falls match in two falls is kind of a rare thing in the US, different thing in Mexico of course, so it wasn’t that bad, but, yeah, I get that the crowd felt a little deflated.”

Alvarez: “Well they weren’t deflated for long, when EDGE RETURNED! Holy shit! What a pop!”

Meltzer: “Yeah, I had heard rumors since, I don’t know, early summer. Obviously he’s going to take it easy, very little house shows, more promos than in-ring, but it looks like his neck is good to go for a year or two.”

Alvarez: “Is it a wise call though?”

Meltzer: “You know, he’s, ummm, he’s got his acting gigs, the podcast, the network shows, so I can’t imagine he needs this financially... But the way his run ended... Maybe he wants to do it right this time.”

Alvarez: “No chance in hell with Vince and Jay fucking Parry in charge.”

Meltzer: “Well, yeah.”

Alvarez: “They might do Sting and Edge.”

Meltzer: “Please don’t.”

Alvarez: “MAIN EVENT BIG DOG! After screwing Neville, Reigns is still bogdogging his way through challengers. The whole angle has been an incoherent worked shoot mess, featuring demonic circumcisions, that has SOMEHOW made Finn Balor the leader of a demonic stable that are only cheered because their feuding against Reigns.”

Meltzer: “It was a match.”

Alvarez: “They barely used the cell! They took like, one bump against it and that was it!”

Meltzer: “And, ummm, even though Reigns has become, well, notoriously difficult to work with, he still bumps. But I guess he still trashed a locker room because Balor kicked out of the Spear at one”

Alvarez: "Un-fucking-believable.”

Meltzer: “So he won.”

Alvarez: “No surprises there, but the POST MATCH! THE NYSTERIOUS URINE MAN THAT HAS TERRORIZED SMACKDOWN FOR WEEKS! IT’S DOLPH ZIGGLER! DOLPH FUCKING ZIGGLER! WHO CARES ABOUT DOLH ZIGGLER?”

Meltzer: “Ummmm...”

Alvarez: “NO ONE, THAT’S WHO!”

Meltzer: “I guess, with Neville gone for the time being, they needed someone with Reigns for the later part of the year. Balor’s lost twice, Rollins is stuck with Miz and Edge, Zayn has no momentum to challenge, nor does Owens...”

Alvarez: “Last I checked, pouring piss over other people does not make you a babyface.”

Meltzer: “Tell that to Vince!”

Alvarez: “What a shitty surprise to end the show on. But it still beat most shows this year!”

Meltzer: “Yeah, some solid stuff and some bad stuff, but well, it’s Vince, that’s what you get. I mean, if they play their cards right, they could have some great programs in Smackdown for the rest of the year...”

Alvarez: “They won’t.”

Meltzer: *coughs*

Alvarez: “Until next time everybody.”


Wrestling Observer Star Ratings

Five-way: ***¼
Fandango vs English: **½
Michaels vs Steiner: *
Armageddon: ***¾
Zayn vs Almas: ****
Miz vs McMahon: ***¾
Balor vs Reigns: ***½
In the 27 years I've been doing this I never thought I'd find a better wrestler than me, but I found him.
Daniel Bryan.

-William Regal

Kana
Main eventer
Viestit: 264
Liittynyt: 16 Tammi 2017, 20:54

Re: Ennakot, Extended Universe, keskustelut ym.

Viesti Kirjoittaja Kana »

Survivor Series näyttää nyt jo hyvältä, vaikka kortissa ei vielä olekaan kuin kaksi ottelua. Potentiaalisia isoja otteluita on vaikka millä mitalla! Sitä ennen kuitenkin Tables, Ladders ja Chairs, jossa ei nimestään huolimatta nähdä yhtään tuoleja ja pöytiä, vaan legoja ja vauvojen lentotukialuksia. Kortin puolesta tämä näyttää pelkältä väli-PPV:ltä matkalla kohti Selviytymissarjaa, mutta jos jotain WWE:stä on oppinut tämän vuoden aikana, niin sen, että tapahtumaa ei koskaan kannata kehua eikä kritisoida pelkän kortin perusteella, koska sisältö on usein jotain aivan muuta.

Kuva

Tapahtuma alkaa hieman yllättäen suoraan GOAT Climaxin finaalilla. Koko turnaus on tuonut ihan mukavaa jatkuvuutta viikottaisjaksoihin, vaikkakin suurimman osan turnaukseen osallistuneista nimistä olisi voinut vaihtaa kiinnostavampiin nimiin. Esim. Black Savagella nykyisessä olomuodossaan ei ole mitään asiaa ykköshaastajuusturnaukseen.

James Stormia en olisi turnauksen alussa halunnut finaaliin, mutta niinpä vaan siitäkin muodostui tässä parin kuukauden aikana ihan kiinnostava hahmo heti kun pääsi irti Tits 'n' Ass -sekoilusta. Voittajasta en osaa sanoa mitään, molemmat kelpaisivat yhtä hyvin haastamaan mestaruudesta.


Kuva

Kääpiödivari on kyllä kärsinyt vielä surkeammasta buukkauksesta kuin kumpikaan naisten divisioona. Viimeksi kääpiöiden taru loppui siihen, kun Hornswoggle pistettiin mestariksi, mutta nyt on menty ihan uusiin sfääreihin, sillä mestareina on ollut Suiciden, Sean Malutan, Ho Ho Lunin ja vittu VACANTIN kaltaisia nimiä. Cruiserweight-divisioonan muuttaminen openweight-divisioonaksi on askel oikeaan suuntaan, paitsi että nyt WWE:llä on kolme mestaruutta, joilla on täysin sama funktio keskikortin mestaruutena. Toki ne kaksi muuta keskikortin mestaria ovat Iron Sheik ja Brad Maddox, joten ehkä tätä vyötä yritetään buukata vakavammalla naamalla.

Ei tämäkään ottelu mikään maailman kuumin ole, mutta ehdottomasti kiinnostavampaa kuin cruisereiden sekoilut. Hardyista Matt on se kiinnostavampi osapuoli ja Breezenkin paluu oli sanalla sanoen erikoinen, mutta uskon, että nämä kaksi kykenevät ottelemaan hyvän ottelun. Breezeä toivon voittajaksi.


Kuva

No niin, tässä ottelussa kiinnostaa, että miten ihmeessä tämä on edes toteutettu. Legoista tehtyä kehää ei ilmeisesti ole tulossa, mutta onko tämä normaali hardcore-ottelu legopalikoilla vai käydäänkö ottelu kenties Tanskassa? Buildi on ollut hyvää ja Homo Sapiensilla on ollut tähän mennessä yksi vuoden parhaista debyyteistä.

Luchaviikingit toimivat parhaiten jobberijoukkueena, joka saa muut näyttämään hyvältä, joten toivon, että tässäkin jatketaan samalla linjalla. Homo Sapiensit rakentavat legoista jättimäisen siittimen, mäjäyttävät sillä Rowania ja voittavat ottelun. Ja sen jälkeen suoraan haastamaan joukkuemestaruudesta.


Kuva

Viime hetkellä korttiin lisätty ottelu. En muista, mitä kaikkea tässä feudissa on tapahtunut, mutta molemmat ovat ainakin pyörineet päämestaruuskuvioissa. Hyvä nähdä, että Stylesia ei unohdettu, vaikka mestaruuskuvioissa onkin tällä hetkellä täyttä, vaan rosterin Ainoa Normaali Mies on edelleen relevantti. Styleshan on pyörinyt brändistä riippumatta päämestaruuden ympärillä koko "Booked-aikakauden" ajan.

Goldustista en tiedä, mihin suuntaan seuraavaksi pitäisi mennä. Syöpäkuvio oli ja meni, mestaruushaastajaksi ei ole palaamista ainakaan vielä GOAT Climaxin takia... Stylesilla on varaa hävitä, joten pistäisin Goldustin voittamaan tämän ottelun ja siirtymään ihan uusiin kuvioihin. Miten olisi Goldust vastaan Orlando Jordan?


Kuva

Koko tapahtuman kiinnostavin ottelu, ei pelkästään mystisen ottelumuodon vaan myös erinomaisen buildin ansiosta! Daivarista on tullut toiveita toteuttava henkiolento ja Sheik joutui peilin sisään. Juuri tällaista kekseliästä sekoilua Booked kaipaa niiden kuivien workrate-kuvioiden ja vaahtopervoilujen sekaan.

Voittajalla ei ole mitään merkitystä, kunhan itse ottelu on hyvä. Tuli myös mieleen, että tästä tapahtumastahan saattaa pahimmassa tapauksessa tulla Fastlane 2.0, koska kortissa on monta ottelua, jotka voivat hyvin olla parin minuutin squasheja, ja sitten on tämä ja lego-ottelu, jotka yleisö saattaa joutua katsomaan titantronilta. Toivottavasti niin ei tapahdu tapahtuu.


Kuva

eMMA on "ihan ok" hahmo, kun taas Dana Warrior pohjautuu yhteen vitsiin, joka meni jo vanhaksi. Muutenkin divari näyttää melko heikolta: Carmella, Lana, Mickie James, Natalya, Nikki Bella, Summer Rae, Tamina. Kuulostaa sanalla sanoen hirveältä.

Voittajaksi toivon eMMAa, joka kiittää jälleen luottamuksesta muttei tällä kertaa joudu pettymään vaan pitää vyötä pidempään. NXT:n puolelta voisi nostaa Survivor Seriesin jälkeen pari naista näin Stephanien aikakauden loputtua, jotta tätä divaria saadaan elvytettyä. Pelkästään edellä mainittujen nimien kanssa se ei tule tapahtumaan.


Kuva

Huoltajuuskuvio kiinnostaa yllättävän paljon. Siinä on vain yksi iso ongelma: se on kovaa vauhtia menossa kryotankkikuvion tapaan (vai ovatko kryotankkikuvio ja huoltajuuskuvio yhtä ja samaa kuviota? :james:) niin solmuun, että siitä ei pian enää kukaan ota selvää. Tältä ottelulta toivon siis vastauksia ja punaisten lankojen solmimista yhteen.

Onko kantotuolissa(?) oikea vauva? Sylkeekö vauva sinistä vaahtoa Jerichon suuhun? Sylkeekö SHINSUKE sinistä vaahtoa Jerichon suuhun ja hedelmöittää hänet? Onko Jericho Drago Industriesin pomo? En tiedä, mutta toivon loogista jatkoa.


Kuva

Tämä on main event. Tämä ottelu on main event. KEN SHAMROCK ja BRAUN STROWMAN. Strowmanin voin vielä ymmärtää, mutta mitä helvettiä Shamrock tekee tässä ottelussa? Okei, Survivor Series on vain kuukauden päässä ja Strowman tarvitsee välihaastajan ennen Climaxin voittajan kohtaamista, mutta olisi tässä joku muukin nimi voinut olla.

Shamrockin voitto menisi kategoriaan TOP10 huonoimmat buukkauspäätökset koskaan, joten toivottavasti Strowman voittaa. Toivon myös, että tässä ottelussa nähdään jotain kiinnostavaa, yllättävää, erilaista, jotakin. Monilla muilla vähemmän kiinnostavilla otteluilla tässä kortissa on mahdollisuus yllättää, mutta tästä ottelusta en osaa sanoa, mikä se jokin voisi edes olla.
Russon kana:
100 g broilerin rintafileitä (maustamaton)
600 g voita
10 kpl valkosipulinkynttä
3 rkl sitruunankuoriraastetta
2 hl vehnäjauhoja
2½ hl korppujauhoja
10 rkl valkopippuria
2 kpl strutsinmunaa

Avatar
Los_Pebbels
Main eventer
Viestit: 929
Liittynyt: 04 Tammi 2016, 15:44
Paikkakunta: Tampereen Manchester

Re: Ennakot, Extended Universe, keskustelut ym.

Viesti Kirjoittaja Los_Pebbels »

Kuva

[align=center]TLC
ENNAKKO[/align]


James Storm vs. Dean Ambrose – GOAT Climax Final Asuka
Ihan pätevä GOAT-finaalihan tämä, kun Ambrosen menneisyyden haamut ovat vieneet tämän aivan psykoottisille vesille. Vielä kun tietäisimme, että tuleeko se Bray joskus takaisin. James Storm on ollut ihan hauska kaveri ja taisi dominoida aika hyvin matsejansa, mutta nyt GOATin loppuessa voisi olla ehkä ihan hyvä, jos bookedissa ei nähtäisi ainakaan pidempiä turnauksia taas hetkeen. En tiedä mitä tästä finaalista odottaisin. Brayn paluu olisi se paras juttu, mutta olen päätellyt, ettei kyseisen kortin omistaja taida edes olla aktiivibookkaaja tällä hetkellä. Tai sitten hän on sadisti, joka nauttii ihmisten ahdistuksesta saada Bray takaisin ruutuun. Vähän olisi ehkä toivonut jotain segmenttiä vielä finalistin kesken ennen tapahtumaa, mutta oliko niin ettei finaalipari ollut edes ihan varma vielä vikassa jaksossa?
Hype: 6
Build: 5
Toive: Bray palaa


Tyler Breeze (c) vs. Jeff Hardy - Openweight Championship
En tiedä mitä koko tähän openweight-juttuun jaksaisin edes olla mieltä. Sinällään ei haittaa mestaruuden uudelleenpaketointi (Impactissa tämä aina puolustettava mestaruus on esimerkiksi mahtava idea, vaikka toteutus onkin ollut toistaiseksi aika 1/5). Nyt meillä on käytännössä kolme identtistä mestaruutta, joista Openweight eroaa tasan sillä, että se on molemmissa brändeissä puolustettavissa. Se toki on totta, että cw-kuviot ovat olleet niin hirveitä, että en ihmettele Hardyjen halun lakkauttaa koko divari. Ja miksei se Noam Dar saa koskaan mahdollisuuttaan?
Hype: 2
Build: 2
Toive: Noam Dar


Homo Sapiens vs. Lucha Vikings - Lego Match
Tässä on ollut ihan hupsu alakorttikuvio. Lucha Vikings on paras joukkue ja Homo Sapiens on noussut ihan hyvin päärosteriin. Vaan koska vitsi kulahtaa? No, ei ainakaan vielä. Lego-ottelu on ideana loistava, joten odotan innolla mitä kaikkea tähän on keksitty.
Hype: 9
Build: 5
Toive: Viikingit :batista:


AJ Styles vs. Goldust – Hardcore Match
Tässä on ollut ihan hyvää kamaa, vaikka vähän onkin jäänyt vähemmälle huomiolle viime viikkoina. Styles on vähän jo sen verran arvaamattomasti käyttäytynyt, että Rasputinin ja Goldustin pervoilut ovat menneet jo hieman syvemmälle päähän. Vaan missä on ollut Rasputin? En muista nähneeni tätä Amerikan munkkia hetkeen missään.
Hype: 8
Build: 6
Toive: Styles


Daivari (c) vs. The Iron Sheik (c) – Cave of Wonders Match for the Intercontinental Championship
Huhhuh, tämä on ollut... jotakin. Matsimuoto kiinnostaa - oikeastaan kaikki tämmöiset mystiset matsimuodot ovat aina hauskoja bookedissa, kun ei ikinä tiedä mitä sieltä tulee. Luultavasti joku tehosteinen tug of war, minkä jälkeen Daivari ja Sheik yhdistyvät samaksi henkilöksi.
Hype: 9
Build: 8
Toive: :perseeseen:


Dana Warrior (c) vs. eMMA – Women’s Championship
Naistenvallankumous kun naistenmatsi jäi taas vikaksi bookattavaksi. Itsehän sen siis sain. Tuoliottelua taisi olla luvassa. Hauska matsi sinällään, että minähän olen molempien gimmickien takana. Saisi kyllä nostaa NXT:stä kasa naisia ylös, koska naisdivarit ovat helvetin kuivia. Ei siinä, on tässä luultavasti kaksi kiinnostavinta nimeä ainakin tämän brändin puolella.
Hype: -
Build: 3
Toive: 5* t: Meltzer


Chris Jericho vs. The Shinsuke – Baby Carrier Ladder Match
Joo... joo-o. Tässä on... Onhan tämä. Tämähän se on. En ihmettelisi vaikka ottelu päätyisi vauvoja kantavaan lentotukialukseen, jota johtaa Korppi Vauvanen. Onkohan Jerichon ja Stephanien sikiö sitten viimeinkin tallessa kun tämä ottelu on ohi, vai mitä ihmettä.
Hype: 9
Build: 8
Toive: James


Braun Strowman (c) vs. Ken Shamrock – WWE Championship
Jos jokin haisee pahasti välipuolustukselta, niin tämä. Eikä siinä ole edes mitään vikaa, välttämättä. Välipuolustuksetkin ovat ihan jees. Valitettavasti tämä matsi taidettiin lukita hieman liian myöhään, eikä tässä ole tapahtunut oikeastaan mitään, minkä takia tästä jaksaisi kiinnostua - mitä nyt on ihan hauska nähdä Strowman Shamrockia vastassa. Shamrockin voitto voisi olla iso katastrofi, mutta en muista edes keitä haastajia nyt edes oli, joten kyllä minä tämän vastaanotan. Kunhan Shamrock häviää.
Hype: 5
Build: 4
Toive: Strowman


Tällä voi jopa olla potentiaalia hyvään tapahtumaan - ehkä ensimmäistä kertaa koko raw'n historiassa! Mutta eiköhän bookkauksessa iske taas jokaisella ne tutut aivopierut ja koko homma kusee kasaan. Kuten on tapana.
Aurinkoinen puoli ylöspäin

Enska
Ylläpitäjä
Viestit: 625
Liittynyt: 02 Tammi 2016, 23:19
Paikkakunta: Tampere
Viesti:

Re: Ennakot, Extended Universe, keskustelut ym.

Viesti Kirjoittaja Enska »

[align=center] Nyt niitä ennakkoja tulemaan, senkin löysäperseet![/align][/u]


Kuva
James Storm vs. Dean Ambrose - GOAT Climax Final Match
Elikkäs siis, James Storm soutaa vierailla vesillä ja kittaa kaljaa afrikkalaisen heimon jumaloimana. En välttämättä (eli todellakaan) muista kaikkea, mitä Bookedissa on viime aikoina tapahtunut, mutta en oikein osaa sanoa, onko Storm face vai heel. Miksi afrikkalaiset pitkäkaulat edes palvovat periamerikkalaista lehmipoikaansa? Myös Ambrose on kysymysmerkki. Jos muistan ja ymmärrän oikein, Bray Wyatt on ottanut Dean Ambrosen haltuunsa. Sitä en muista, mitä Renee Youngille tässä universumissa kuuluu. Onpahan soppa, mutta näillä eväillä toivon Stormin voittoa. Storm vastaan Strowman kuulostaa kuumalta ottelulta, kun taas Ambrose ei tällä haavaa mestaruuskuvioihin sovi. Hype: 6/10


Kuva
Tyler Breeze (c) vs. Jeff Hardy - Openweight Championship
Soppa syvenee. Tyler Breeze on pahasti solmussa, ja vielä pahemmin solmussa on tämä kirottu divisioona. Jeff Hardysta en osaa sanoa oikein mitään. Potentiaalia olisi vaikka mihin sisäisine monologeineen kaikkineen, mutta nyt Hardyn veljesten momentum on kyllä pakkasen puolella. Tässä on näin ollen sellaiset asetelmat, että tämä on kyllä koko tapahtuman kylmin matsi. Toivottavasti ottelu on lyhyt ja simppeli, mutta käsikirjoittajan tuntien sieltä voi tulla ihan mitä tahansa. Voittajaksi toivon Jeff Hardya. Hype: 2/10


Kuva
Homo Sapiens vs. Lucha Vikings - Lego Match
Limaiset homoseksuaalit on edelleen loistava joukkue, ja Lucha Vikings rokkaa, mutta, kuten todettua, Lego-stipulaatio ei kyllä sytytä. Homo Sapiens toimii muutenkin parhaiten silloin, kun joukkue ei feudaa jotakin toista joukkuetta vastaan, vaan selvittelee omia romanttisia ja eroottisia ristiriitojaan. Siksipä toivon, että tämä feudi päättyy tähän ja tietenkin Clarkin ja Bananin voittoon. Jos Lucha Vikings voittaa, toivon nousua joukkuemestaruuskuvioihin. Siitä puheen ollen, ketkä helvetit edes ovat Raw'n joukkuemestarit? Curtis Axel ja Ryback? Hype: 5/10


Kuva
AJ Styles vs. Goldust - Hardcore Match
Buukkasin tämän, joten en lähde analysoimaan sen enempää. Rakentelu on kuitenkin ollut menettelevää, ja on hyvä, että feudi sai paikan erikoistapahtumassa. Let's just see where this goes, guys. Hype: :vince2:

Kuva
Daivari (c) vs. The Iron Sheik (c) – Cave of Wonders Match for the Intercontinental Championship
Kuulun varmasti vähemmistöön, mutta itse olen jo kyllästynyt näihin Broken Universe -tyylisiin ottelumuotoihin. Tämä on taatusti vieläpä sellainen ottelu, jossa ei todellakaan paineta jarrua, vaan sukelletaan syvälle psykooseihin. Iron Sheikiä kaipaan myös kovasti selostamoon, enkä ole niin innoissani miehen painijaurasta. Daivarissa on potentiaalia korkealle, joten toivottavasti hän nyt pieksee Sheikin perseeseen, jottei tämä sekoilu ainakaan jatku. Hype: 4/10 (at best)

Kuva
Dana Warrior (c) vs. eMMA – Women’s Championship
Dana on siis Charlie Haas -tyylinen imitaattori, ja eMMA on hikinen vapaaottelija. Näistä ehdottomasti kiinnostavampi on eMMA, koska Warriorin vitsi on jo vanhentunut, ja eMMA on muutenkin innovatiivisempi hahmo. Olisi myös divisioonalle hyväksi, että mestarina olisi vakavasti otettava painija, joka sitten puolustaisi titteliään näitä kaiken maailman friikkejä vastaan. Toivon siis eMMAn voittoa mutta ennen muuta sitä, ettei tässä ottelussa ole mitään ylimääräistä sekoilua, sillä sitä tämä CW-divarin tavoin kirottu naisten divari ei todellakaan nyt kaipaa. Hype: 5/10

Kuva
Chris Jericho vs. The Shinsuke – Baby Carrier Ladder Match
Ottelumuoto ei nappaa jo periaatteesta, koska The Shinsuke ei tarvitse yhtään mitään erikoismatsimuotoja ollakseen kiinnostava (pl. Kuoleman Karanteeni, joka on iljettävästi irvistelevän ydinsaastehirviömme oma, erityinen kotikenttä). Tämä matsi kiinnostaa silti, varsinkin siksi, että Saimou on Discordissa hypettänyt keksineensä jonkin ultimaattisen ajatuksen tähän otteluun. Onko Chris Jerichon ja Stephanie McMahonin vauva sittenkin elossa? Oksentaako The Shinsuke sinistä vaahtoa Jerichon suuhun? Oksentaako Jericho sinistä vaahtoa The Shinsuken suuhun? Tekeekö vaaralliseksi ydinsaastehirviöksi muuttunut Michael Cole eeppisen paluunsa ruutuun? Vaaniiko James Ellsworth areenan lehtereillä? Niin paljon kysymyksiä, niin vähän vastauksia. Hype: 8/10

Kuva
Braun Strowman (c) vs. Ken Shamrock – WWE Championship
Grande finale, Strowman vs. Shamrock. Tiedän, että moni on parjannut tätä ottelua, ja oikeastaan ihan syystä, koska Shamrockin ei kuuluisi olla haastamassa mestaria SummerSlam-tappionsa jälkeen, mutta minulle tämä on itse asiassa koko kortin kiinnostavin ottelu ennakkoon. Menneisyyttään pakeneva Strowman on todella kiinnostava hahmo, ja puhtaasti väkivaltainen Shamrock on freesi lisäys Raw'n friikkisirkukseen. Tästä tulee, hyvät naiset ja herrat, mähinä, ja parasta on, että tätä hevonvitun mähinää ohjaa Ken vitun Titus. Odotukset ovat kovat, niin kuin Braun Strowmanin siitin tennissukassa konsanaan. Hype: 9/10
IMDb | last.fm | Goodreads

Big Show et Kane, qui es in caelis,
sanctificetur nomen tuum,
adveniat regnum tuum,
fiat voluntas tua,
sicut in caelo, et in terra.

Avatar
kenitys
Main eventer
Viestit: 505
Liittynyt: 18 Tammi 2016, 20:44
Paikkakunta: HKI
Viesti:

Re: Ennakot, Extended Universe, keskustelut ym.

Viesti Kirjoittaja kenitys »

Kuva
NO MERCY 2017

Palataanpas pienen tauon jälkeen näiden arvosteluiden pariin. WWE:n niin kutsuttu "Booked By Era" oli siirtynyt syyskaudelle SummerSlamin jälkeen, ja syksyn ensimmäisenä ppv:nä oli Raw-brändin No Mercy. Nimi oli siinä mielessä osuva, että katsojia ei tätä tapahtumaa buukatessa ollut todellakaan säälitty, ja minulla oli aikamoisia vaikeuksia saada ylipäänsä tämä arvostelu kirjoitettua loppuun saakka. Selostajinamme tässä tapahtumassa Raw'n vakioselostajat Corey Graves ja Iron Sheik sekä Michael Colea paikannut Tom Phillips. Cole ei ollut tapahtuman selostamossa, koska The Shinsuke (eli Shinsuke Nakamura) oli oksentanut hänen suuhunsa sinistä vaahtoa ppv:tä edeltävässä Raw'ssa. Kyllä. En aio selittää tätä sen enempää, mennään vain suoraan asiaan.

Kuva Kuva Kuva Kuva
Enzo Amore (c) vs. Noam Dar vs. Hideo Itami vs. Jeff Hardy w/ Matt Hardy - WWE Cruiserweight Championship
Tuntuu että CW-mestaruuskuviot ovat kokeneet täyskäännöksen joka ikinen kerta, kun tämä divisioona on esillä ppv:ssä. SummerSlamin aikaan mestaruuskuvioissa pyörivät vielä Vacantin (kyllä) ja Sean Malutan (kyllä) kaltaiset nimet. Nyt sitten oli taas saatu jotain ihan muuta - ja potentiaalisesti myös hieman vakavampaa - kun Enzo Amore oli noussut Hardyn veljesten avustuksella CW-mestariksi. Amoren nostaminen mestariksi ei kuitenkaan ollut WWE-paluunsa tehneiden Hardyn veljesten loppullinen päämäärä, vaan todellisuudessa he halusivat DELETOIDA koko CW-mestaruuden ja CW-divisioonan. Niinpä Hardyt kääntyivätkin myöhemmin Amorea vastaan, ja nyt vanha kunnon Jeff Hardy itse oli haastamassa Amorea CW-mestaruudesta. Hardyt eivät tosin halunneet, että koko vyötä kutsuttaisiin enää CW-mestaruudeksi: Hardyt olivat ennen No Mercyä ilmoittaneet, että tässä ppv:ssä kruunattaisiin historian ensimmäinen Openweight-mestari, kun Hardy veisi vyön Amorelta. Hardyt siis halusivat tehdä CW-divisioonasta kaikille avoimen Openweight-divisioonan, ja meidän katsojien pitäisi enää vain tietää, miten tämä hieno Openweight-mestaruus eroaisi sitten esim. IC-mestaruudesta tai US-mestaruudesta. Amoren ja Hardyn lisäksi tässä ottelussa olivat myös paluunsa tehnyt Hideo Itami ja Shane McMahonin SummerSlamissa tuhonnut Noam Dar. Molemmat olivat vakavasti otettavia nimiä CW-divarissa, ja molemmat halusivat vakavissaan voittaa mestaruuden itselleen. Darin nostaminen haastajaksi ja Itamin tuominen takaisin CW-mestaruuskuvioihin tuntuivat olevan WWE:n epätoivoisia yrityksiä tuoda tälle divisioonalle taas jotain uskottavuutta Vacant- ja Sean Maluta -sekoilujen jälkeen...

...Tai niin sitä ainakin olisi voinut luulla. Turha toki on edes luulla, koska kokemus on jo osoittanut, että nyky-WWE:ssä missään ei ole mitään järkeä, ei myöskään tässä ottelussa. Koko tämä nelikko sai ehkä parin minuutin ajan painia normaalisti, minkä jälkeen matsi muuttui totaaliseksi sekoiluksi. Aluksi ajattelin, että jauhopusseilla lyöminen ja minitikkailta loikkiminen liittyisivät vielä Hardyjen Broken-universumiin, mikä olisikin ollut ihan loogista, mutta sitten yhtäkkiä TYLER BREEZE teki comebackinsa loukkaantumiseltaan ilman mitään selitystä, marssi paikalle ilmeisesti YMCA-bändin kanssa ja kidnappasi Iron Sheikin, minkä jälkeen homma muuttui tanssimiseksi ja lopulta Ron Simmons saapui paikalle sanomaan "Damn", minkä jälkeen ottelu vain päättyi. Ei jumalauta, WWE, ei jumalauta.
*½ (8:00)
Voittaja:
► Näytä spoileri
Kuva Kuva
RybAxel (c) vs. Cesaro & Broom - WWE Raw Tag Team Championship
Öh, niin. Raw'n joukkuedivaria oli jo pidemmän aikaa hallinnut Rybackin ja Curtis Axelin täydellinen joukkue, mutta SummerSlamin jälkeen kaksikko oli joutunut yllättäen luopumaan täydellisestä manageristaan, kun Summer Rae oli hylännyt heidät ja loikannut WWE-mestari Goldustin (palataan tähän myöhemmin) pervoilevaan joukkueeseen. Nyt siis RybAxel oli ilman manageria, mutta meni heillä silti paremmin kuin haastajallaan Cesarolla, joka oli ilman joukkueparia. OIKEAA joukkueparia. Cesaro jatkoi siis edelleen RybAxelin kanssa feudaamista, mutta nyt ilman eMMAa, koska eMMA oli siirretty takaisin naistenkuvioihin, ja Cesaron sekä eMMAn joukkue oli rikottu ilman sen suurempaa draamaa. Draamaa tosin syntyi siitä, kun epäonninen Cesaro yritti etsiä itselleen uutta joukkueparia, ja lopulta hän valitsi... Luudanvarren. Oi kyllä vain. WWE toi alkuvuoden Luudanvarsi-vitsin vielä kerran takaisin, kun Cesaro paritettiin yhteen ihan oikean luudan kanssa ja pantiin nyt sitten painimaan joukkuemestareita vastaan luuta parinaan. Mikä parasta, Raw'hon NXT:stä siirtynyt Homo Sapiens -kaksikko Patrick Clark ja Cesar Banani yrittivät piestä Luudan vielä ennen ottelua, mutta Luuta selvisi tilanteesta Mopin avulla (ei, en keksi tätä kaikkea päästäni) ja laskeutui kesken ottelun kehään Cesaron "avuksi".

Cesaro pystyy tekemään kyllä ihmeitä, mutta aivovammaista sekoilua hänkään ei pysty muuttamaan oikeaksi joukkueotteluksi. Ja vaikka Curtis Axel onkin tänä vuonna kehittynyt huimasti ja ollut yksi Raw'n keskikortin kiinnostavimpia nimiä, ei hänestäkään nyt jumalauta ole painimaan kiinnostavaa joukkueottelua, jos mukana on luudanvarsi. Tämä oli kokonaisuutena aika lailla samanlaista "hassuttelua" kuin openerkin, enkä sinänsä ole mitenkään hassuttelua vastaan, jos se toimii lyhyenä mausteena oikean painin seassa. Esimerkiksi tämä ottelu olisi voinut olla ihan harmiton osa PPV:tä, jos sen jälkeen olisi nähty taas oikeaa painia. Ikävä kyllä nyky-WWE:ssä hassuttelu on se pääasia, ja oikea paini mauste - jos sitäkään.
*½ (6:00)
Voittajat:
► Näytä spoileri
Kuva Kuva
Nikki Bella (c) w/ Baron Corbin, Sin Cara, Luke Gallows & Karl Anderson vs. Dana Warrior - WWE Raw Women's Championship
Lisää mestaruusotteluita! Lisää mestaruusotteluita, joissa ei ole mitään järkeä! Voi pojat. Kuten me kaikki tiedämme, sadistiseksi sekopääksi muuttunut Baron Corbin oli siis kaapannut John Cenan, hänen tyttöystävänsä (vai vaimonsa vai kihlattunsa? en enää pysy perässä) Nikki Bellan ja pari muuta WWE:n painijaa, koska miksipäs ei. Sen jälkeen Corbin oli pitänyt Bellaa ja muita vankinaan ja tehnyt Cenasta jonkinlaisen zombin. Nyt Cenaa ei näkynyt missään, vaikka hänen pitäisi kohta painia Corbinia vastaan IC-mestaruudesta. Sen sijaan Corbin raahasi paikalle muut vankinsa ja heitti Nikki Bellan kehään, koska Ultimate Warrior -kopioksi muuttunut Dana Warrior (eli Dana Brooke eli Dana Steiner) oli ansainnut ykköshaastajuuden naistenmestaruuteen. Haluatteko tietää enemmän tämän ottelun taustoista? Vaikka haluaisitte, en oikeastaan osaa kertoa, koska Warriorin ja Bellan välillä ei ollut mitään varsinaista feudia.

Hämmentävää kyllä, jostain syystä juuri Nikki Bellan ja Dana Warriorin annettiin yrittää painia ihan oikeasti toisiaan vastaan sen jälkeen, kun yleisölle oli ensin tarjoiltu kaksi pelleilyottelua sellaisten painijoiden välillä, joilla olisi ollut kykyä painia viihdyttävä oikea painiottelu keskenään. Nikki Bellalla ja Dana Warriorilla sellaista kykyä ei sen sijaan ollut, ja lopputuloksena oli lähinnä kankeaa naistenpainia, mikä näin WWE:n Women's revolution -aikakaudella on lähinnä surullista. Rosteri täynnä lahjakkaita naispainijoita, ja naisten mestaruudesta painivat ppv:ssä Dana Brooke ja Nikki Bella... En edes... En. Onneksi ottelun jälkeen eMMA sitten hyökkäsi mestarin kimppuun, koska se voi tarkoittaa sitä, että tulevaisuudessa naisten mestaruudesta painisi ainakin yksi kunnon painija.
*½ (7:00)
Voittaja:
► Näytä spoileri
In ring angle w/ Baron Corbin, John Cena, Nikki Bella, Sin Cara, Luke Gallows, Karl Anderson, Stephanie McMahon, Chris Jericho & The Shinsuke
En enää oikeasti tiedä, mitä sanoa. Kaiken äskeisen pelleilyn jälkeen meillä piti olla ensin Intercontinental-mestaruusottelu Baron Corbinin ja John Cenan välillä ja sen jälkeen Singles-ottelu Raw'n toimitusjohtajan Chris Jerichon ja ydinsaastehirviö The Shinsuken välillä. Sen sijaan... Kumpaakaan ottelua ei käyty. Sen sijaan saimme "nauttia" yhdestä WWE:n historian käsittämättömimmistä ja idioottimaisimmista ja... EN ENÄÄ JAKSA ARERUHIHSIUDHUGFUYGSUYDGIUGADLIDHÖOIHDOADIHÖOHADIDdoAPÄJpDJdaihnöfsOIHFshkpdadpkadkdkpapkadkpadkpdapkadkpad.

Noin.

Eli siis.

Yritetään.

Baron Corbin odotti kehässä "vankiensa" kanssa, kun hänen zombikseen muuttunut John Cena saapui paikalle. Baron Corbin ilmoitti, että mitään ottelua ei tule. Sen sijaan hän puki Cenalle ihmissusinaamion päähän. Baron Corbin kertoi, että Cena tykkää syödä paskaa ja painia paskaisena. Cena ei sanonut tai tehnyt mitään. Stephanie McMahon saapui paikalle Chris Jerichon kanssa ja sanoi sekoilun loppuvan, erotti Corbinin, vapautti vangit, vangitsi Corbinin ja määräsi Cenan pakkohoitoon. The Shinsuke (JONKA PITI VITTU SOIKOON PAINIA CHRIS JERICHOA VASTAAN) ilmestyi paikalle, oksensi SINISTÄ VAAHTOA EI JUMALAUTA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARGH Corbinin ja Cenan suuhun, poistui paikalta, ilmestyi screenin välityksellä takahuoneeseen ja kidnappasi Jerichon ja Stephanien vauvan. Ei. Ei. EI. En sano tästä mitään. En olisikaan halunnut nähdä IC-mestaruusotteluta tai Shinsuke Nakamuran ja Chris Jerichon välistä ottelua. Katsoin paljon mielummin tätä. Hyvin tiedetty, WCW. Anteeksi, WWE.

Kuva Kuva
Dean Ambrose vs. Dwarf Wyatt - Buried Alive Match
Onneksi äskeisen sekoilun jälkeen oli mukava nauttia normaalista ja järkevästä painista... EI KUN TÄMÄ OLIKIN JUMALAUTA EDELLEEN VUODEN 2017 WWE. Niinpä äskeisen idiotismin jälkeen oli vuorossa lisää idiotismia, kun Dean Ambrose paini vuoden kolmannen Buried Alive -ottelunsa. Vielä toukokuussa kaikki oli loogista, kun Ambrosen ja Wyattin pitkä ja henkilökohtainen feud oli huipentunut Buried Alive -otteluun. Sen jälkeen kaikki olikin mennyt sekopäiseksi, kun ensin Bray Wyatt oli kaapannut Elias Samsonin ruumiin haltuunsa, ja Dean Ambrose oli päätynyt painimaan Samsonia vastaan Buried Alive -ottelussa. Tämäkin olisi vielä ollut joten kuten siedettävää, mutta seuraavaksi Ambrosea alkoi piinata Bray Wyattin näköinen kääpiö nimeltään Dwarf Wyatt, ja koska me kaikki tiedämme Vincen rakastavan kääpiöitä, oli Deam Ambrose yhtäkkiä feudissa kääpiön kanssa. Oikeaa Wyattia ei näkynyt edelleenkään missään, mutta kääpiö-Wyatt puhui oikean Wyattin äänellä ja ilmoitti, että Ambrose itse on Wyattin itselleen tekemä ase. Tai jotain. Ja nyt Ambrose halusi tuhota Dwarf Wyattin Buried Alive -ottelussa. Koska miksipä ei. Jotenkin tähän kaikkeen liittyi myös Ambrosen vaimo Renee Young, jonka Wyatt oli jossain vaiheessa kaapannut ja jolle Elias Samson oli Wyattin alaisuudessa ollessaan aiheuttanut keskenmenon, mutta minulla ei ole oikeastaan hajuakaan, missä kunnossa Renee Young oli nyt tässä vaiheessa. Ei sillä varmaan ollut mitään väliäkään.

Tämä oli ottelu, jossa Dean Ambrose pieksi kääpiötä viisi minuuttia säälimättömästi, ja se siitä. Tavallaan hauskaa katsottavaa, jos tykkää katsoa, kun kääpiö squashataan. Tavallaan ei hauskaa katsottavaa, jos ei tykkää. Ja koska tämä Ambrosen ja Wyattin feud on kestänyt aivan liian vähän aikaa, ottelun jälkeen Ambrose ITSE alkoi puhua Wyattin äänellä ja ilmoitti olevansa Bray Wyatt. Tai jotain. Tai. Jotain.
½ (5:00)
Voittaja:
► Näytä spoileri
Kuva Kuva
AJ Styles vs. Ken Shamrock
Hetkinen! Sitten oli ihan OIKEASTI vuorossa normaali painiottelu, jolla oli normaali taustatarina. Otetaan siis hetki ja nautiskellaan tästä. Toki tämänkin kuvion alku oli tullut aika puskista, koska loppukesästä paluunsa painibisnekseen tehnyt ja SummerSlamissa AJ Stylesin mestaruusottelun erikoistuomarina toiminut Ken Shamrock oli ollut puhdas babyface, kunnes yhtäkkiä Raw'ssa hän hyökkäsi brutaalisti AJ Stylesin kimppuun. Miksikö? Koska Styles hävisi mestaruutensa Goldustille Brock Lesnarin sekaantumisen jälkeen ja koska Lesnar lähti tuon hyökkäyksensä jälkeen Smackdowniin ja koska Shamrockin mukaan oli Stylesin vika, että Lesnar oli nyt Smackdownissa, vaikka Shamrock olisi halunnut päästä painimaan Lesnaria vastaan. Niin, ei tässäkään siis mitään logiikkaa ollut, mutta ainakaan kukaan ei paininut kääpiötä vastaan tai syöttänyt toiselle paskaa. Että niin. Tuon ensimmäisen raivokohtauksensa jälkeen Shamrock olikin sitten piinannut ex-mestari Stylesiä, ja Styles oli puolestaan janonnut kostoa Shamrockilta.

No niin, otetaan huomioon perusasiat. Ken Shamrock on todellakin 53-vuotias, ja se tarkoittaa sitä, että edes huippuiskussa ja läpi vuoden 2017 ajan WWE:n parhaita otteluita paininut AJ Styles ei pystynyt kantamaan häntä mihinkään erityisen loisteliaaseen otteluun. Parhaansa Styles toki yritti, ja toki myös Shamrock teki sen minkä pystyi. Kehäpsykologiaa molemmat onneksi ymmärsivät, ja LUOJAN KIITOS ottelu oli muutenkin buukattu järkevästi, joten kyllä tämä kokonaisuutena sellainen vahvasti hyvä ottelu oli. Lopetus oli myös buukattu hyvin, ja ratkaisua tuli oikeasti jännitettyä. Meltzer toki yliarvioi tämän lievästi, mutta ei hän sentään antanut tälle 5,25 tähteä tai jotain muuta yhtä idioottimaista.
*** (15:00)
Voittaja:
► Näytä spoileri
Kuva Kuva
Goldust (c) vs. Braun Strowman - WWE Championship
Niin, tämä oli illan Main Event. Muistatteko, kuinka Dustin Runnels kertoi kuukausien ajan olevansa syöpäsairas ja kuolevansa pian SummerSlamin jälkeen? Aivan, kuinka voisittekaan unohtaa vuoden 2017 mauttominta juonikuviota. No, SummerSlamin jälkeisessä Raw'ssa Runnels pääsi sitten painimaan pitkäaikaista mestaria AJ Stylesiä vastaan mestaruudesta, koska Styles oli säilyttänyt mestaruutensa American Rasputinia vastaan (ottelussa jossa Mick Foley oli loukkaantunut pahasti) ja koska Styles oli säälinyt Runnelsia ja luvannut hänelle mestaruusottelun SummerSlamin jälkeisessä Raw'ssa. No, Raw'ssa sitten nähtiin kaikkien aikojen ultimaattinen swerve, kun kävi ilmi, että Dustin Runnels oli valehdellut kaiken ja huijannut meitä kaikkia. Runnels ei oikeasti ollutkaan syöpäsairas, vaan terve kuin pukki, ja kun Stylesiä vastaan kaunaa kantava Brock Lesnar hyökkäsi Stylesin kimppuun brutaalisti sopivasti juuri ennen mestaruusottelun alkua, Runnels - tai siis Goldust - onnistui voittamaan mestaruuden henkihieveriin piestyltä AJ Stylesiltä. Tämä oli tietenkin totaalisokki kaikille, ja entistä suurempi sokki oli se, että seuraavalla viikolla Goldust toi Raw'hon uuden pervoiluporukan, johon kuuluivat hänen lisäkseen American Rasputin ja Summer Rae. Goldust oli siis Raw'n päämestari. Kyllä. Eikä tässä kaikki: ykköshaastajaksi nousi Raw'n original-pervoilija Braun Strowman, josta oli nyt tullut kuitenkin sivistynyt jätti, jota tosin American Rasputin yritti epätoivoisesti käännyttää pervoilun puoleen. Ja nyt siis Strowman ja Goldust painivat päämestaruudesta.

Goldustin ja Braun Strowmanin välinen päämestaruusottelu ppv:n Main Eventinä on niin absurdi konsepti, että voin puhtaasti sen takia suositella kaikille tämän ottelun katsomista. Painillisen annin takia sitä ei kannata missään tapauksessa tehdä, koska tämä Goldustin ja Strowmanin ottelu oli hädin tuskin sellainen ihan kiva -tasoinen tv-ottelumatsi, mutta jos tosiaan haluaa nähdä, kun Braun vitun Strowman ja Dustin vitun Rhodes painivat WWE:n arvokkaimmasta mestaruudesta ppv:n pääottelussa, niin kannattaa katsoa tämä. Yllättävää sinänsä, että tätä ottelua ei ollut jotenkin täysin naurettavasti ylibuukattu, en tiedä, pitäisikö melkein olla pettynyt.
** (8:00)
Voittaja:
► Näytä spoileri
*** AJ Styles
** Ken Shamrock
* Braun Strowman

Kokonaisarvio No Mercystä: Muistatteko, kun WWE järjesti vuonna 2006 December To Dismemberin? Muistatteko, kun yleisen konsensuksen mukaan tuo oli WWE:n historian surkein ppv? Hyvä. Nyt voitte pyyhkiä nuo muistikuvat vihdoin mielestänne, koska 11 vuoden ankaran yrittämisen jälkeen WWE on vihdoin ja viimein onnistunut järjestämään ppv:n, joka on vielä paskempi kuin D2D. Tässä oli yksi hädin tuskin kolmen tähden rajan ylittänyt ottelu, ja kaikki muu oli käytännössä pelkkää herenpaskaa. Tämä oli aivan hirvittävä ppv, enkä halua ajatella tätä enää hetkeäkään. WWE, onnea valitsemallanne tiellä, jos erityisesti Raw'n puolella tapahtumien taso on kerrasta toiseen tätä. Surkea.

1. WWE Elimination Chamber - Hieno
2. WWE Money In The Bank - Hieno
3. WWE WrestleMania 33 - Hieno
----------------------
4. WWE Royal Rumble - Hyvä
5. WWE SummerSlam - Hyvä
----------------------
6. WWE Backlash - Ok
----------------------
7. NXT TakeOver: Broadway - Kehno
8. WWE Great Balls of Fire - Kehno
9. WWE Siberian Payback - Kehno
10. WWE Polite Rules - Kehno
11. WWE Fastlane - Kehno
----------------------
12. WWE Battleground - Surkea
13. NXT TakeOver: Chicago - Surkea
14. WWE No Mercy - Surkea
So Chris Jericho you can go straigh to hell and burn in hell because that's where you belong. And I'll help get you there by cutting your tongue in half. I think that would put end to your music career. That's all I have to say about Chris Jericho.

Avatar
Los_Pebbels
Main eventer
Viestit: 929
Liittynyt: 04 Tammi 2016, 15:44
Paikkakunta: Tampereen Manchester

Re: Ennakot, Extended Universe, keskustelut ym.

Viesti Kirjoittaja Los_Pebbels »

Kuva


TABLES LEGOS AND CHAIRS
Tykkään tästä, että TLC:n sijasta koko tapahtuman teema on rakennettu legojen ympärille. Koko tapahtuma olisikin pitänyt uudelleennimetä Tables, Legos & Chairs.Vaikka Matt Striker on yksi bookedin parhaista selostajista, niin olin silti hieman pettynyt valintaan. Ei sillä, etteikö Strikerillä olisi ollut hyviä letkautuksia - niitä kyllä riitti - olisi vaan ollut kiva nähdä joku "laatikon ulkopuolelta"-valinta.GOAT Climax Final
Dean Ambrose vs. James Storm

Hassua, Storm on niin kovin dominoinut laatikkoaan, että pidin ennen kortin varausta itsestäänselvänä, että Storm vie koko turnauksen. Toisaalta Kanan varatessa matsin osasin jo aavistaa, että Ambrose tämän jollain keinolla vie. Kuopankaivuu tuntui vähän kummalliselta red herringiltä heti alkuun, mutta saatiin sekin sitten lopulta pyöräytettyä paikalleen. Uskomatonta, jos se on oikeasti Kana, jolla kyseinen kortti oli. Kaikki muut kortit pamautetaan pöytään heti, mutta tätä sitten on viivytelty ikuisuuskaupalla... jos se siis edes oli Kanalla. Ihan kiva matsi.
***Steiner oli ihan pätevä väriläiskä selostamossa. En tosin kaipaisi Steineriä vakituiseksi selostajaksi, mutta toimitti täällä sen verran mitä nyt selostikaan.


Openweight
Tyler Breeze vs. Jeff Hardy

Openweightissa on varmaan parasta se, että se on tosiaan vanha kunnon WWF Light Heavyweight-mestaruus. Joskin junior heavyweight-mestaruus olisi vieläkin kauniimpi vyö. Jokseenkin unohdettava ottelu, missä parasta oli Steinerin hämmennys koko konseptia varten. Openweight tarvitsee ehdottomasti jotain, mikä erottaa sen kaikesta muusta. Nyt se on vain molemmissa brändeissä puolustettava US/IC-tason workratevyö.
**


Lego-ottelu
Homo Sapiens vs. Lucha Vikings

Ah, koko tapahtuman teemaottelu. Hauskoja nämä aseet, Hurri-Kanen pitkä tikku ehdottomasti aiheutti hymyilyä. Strikerin "älä käännä selkää Patrick Clarkille" kommentista tuli mieleen rakastamani Michael Jackson vitsi prätkähiiristä. Erinomainen lego-hardcoreottelu, jossa oli ihan kekseliäitä spotteja. Jotain pientä jäin vielä kaipaamaan, joka olisi vienyt tämän vielä ihan uusille sfääreille, mutta hyvä näinkin.
****


Itami & Tozawa riehuvat
Ok, tämä on selvästi uusi projekti elävöittämään joukkuedivisioonia. Se on ihan hyvä. En valita japaninkielestä (se on itseasiassa tiimin paras juttu toistaiseksi - samoin pidin tästä rikkonaisesta puhetunnisteesta), mutta kaiken liikkuvan hakkaaminen loisteputkilla on jo nyt käynyt vanhaksi. Eikä se siis ole tämän tiimin vika, mutta vastaavia angleja on jo nähty niin paljon, missä kova jätkä tai kovat jätkät vetävät kasvottomia turvamiehiä/jobbereita/mitälie kuonoon. Tämä kuvio siis kaipaisi jotain muuta, mistä ottaa kiinni. Miksi he ovat yhdessä? Miksi he ovat niin vihaisia? Miksi kukaan ei tee heille mitään, vaikka he riehuvat kuin kunnon kriminaalit?
**


Hardcore-ottelu
Goldust vs. AJ Styles

No jopas, Goldustin painiasu ihhihihihiii... Stylesinkin epätoivo raw'ssa on hiljalleen sekoittanut pään, kun hän ei enää edes tajua pukeutua kuin painija. Tässä oli kyllä oikein hyvää tarinankerrontaa, enkä ollut uskoa, että ottelun bookkaaja bookkasi ihan oikean ottelun bookedin PPV:hen. Koska viimeksi? Tai no, pitäisi varmaan sanoa, että näinkin oikean oittelun. Erinomainen matsi tämä silti oli - ei mitään liikaa, eikä liian vähän.
*****


Cave of Wonders - IC
Iron Sheik vs. Daivari

Katsoisin tämän animen. Tätäkö on se Lucha Undergroundin legacy? Ihan mielenkiintoinen, joskin olisi voinut olla hieman pelkistetympikin. Sheikin on sitten parempi palata kivihirviöstablen kanssa...
***


Tuoliottelu - raw'n naiset
Itse tämän bookkasin. Ohjeena oli intensiivinen 2-4min matsi, missä lyödään tuolilla vitusti päähän. Aivovaurioita odotellessa. Arvelin, ettei ketään kiinnostaisi kumminkaan mitään kovinkaan pitkää tähän väliin, niin en lähtenyt väkisin mitään itseään suurempaa sitten vääntämäänkään. Ja pakko sanoa, että selostus antoi minulle suurta nautintoa tässä matsissa.
DUD


Turvakaukalotikapuuottelu
The Shinsuke vs. Chris Jericho

"Jericho ja Stephanie ilmoittavat poliisille ja poliisi tekee rynnäkön Shinsuken pesään. Pesä on tyhjä, mutta kaapista löytyy alaston Antonio Inoki."

Vain bookedbyjutut.

Ja itse matsi...

...

huh, vitun, huh. Visio Shinsukesta viskomassa pientä vauvaa kuin kendokeppiä on kyllä melkoinen. Tarkoittaako tämä, että Stephanie synnytti robotin?
****


The Mizin klubi
Mukavaa, että SD vs. RAW SS-matsia rakennetaan myöskin niin, että kaikki siihen jo ilmoitetut seikkailevat paikalla. Mutta en ehkä sanoisi, että Gable kuuluisi mihinkään The Mizin klubiin, vaikka liittyikin tähän SurSer-tiimiin. Harmiton, mutta ihan ok segmentti. Ei sen suurempia valittamisia. Mutta kuka ihme tulee olemaan RAW:n kapteeni?
***


WWE-mestaruus
Braun Strowman vs. Ken Shamrock

Tämä meni ehkä hieman liian aikaisen ylibookkauksen puolelle, kun Rasputin ja Styles saapuivat sekoilemaan suhteellisen aikaisin kehän reunukselle. Kamilla oli tosi hämärä lisäys ja se tuli kyllä aivan puskista. Kimakan naisäänen kuuluessa ehdin jo innostua, että Nia Jax saapuisi oikealle paikalleen raw:n main event kuvioihin. Oliko muuten Strowman ja Kamilla oikeasti pari jo tuolloin? Muistelisin, että ainakin julkisesti olivat vasta vuos tän tapahtuman jälkeen. Hienoa, että Strowman menee takaisin juurilleen, mutta toivottavasti tässäkin on jotain kiinnostavaa twistiä, ettei vaan mene sitten kierrätykseksi. Ihan kelpo matsi, olisin hieman enemmän lihaa toivonut vain alkuun ennen ylibookkausta.
***
Ja sitten se Brayn paluu. Alku ja loppu toki pyöristyivät nätisti yhdeksi ja Ambrose Strowmanin ykköshaastajana (etenkin nyt kun Bray on palannut) ehdottomasti kiinnostaa. Kumman valtias on sekopäisempi? En kyllä pitänyt siitä, mitä tapahtui Shamrockille - lähinnä siksi, että idea olisi ollut ja taaskaan en sitä pääse käyttämään. Ellei sitten joku Bob Backlund kaiva tätäkin zombia... hmmm... ideoita...


Kokonaisuutena taisi olla jopa raw'n ehein PPV. Ehdottomasti yksi parhaista niistä, joskin luultavasti ei kuitenkaan viihdyttävin, vaikken välttämättä muistakaan kaikkea tapahtunutta. Veikkaan silti, että tämä on se tapahtuma, mikä rikkoi raw-kirouksen. Omiin silmiin oli juuri sopiva määrä sekoilua, mutta myös hikiotsaista oikean painin bookkausta, mikä on se paras suhdeluku bookedin PPV:lle. Bookedin parhaimpiin jaksoihin en tätä laskisi (vaikka mahdollisesti paras raw-PPV olikin), sillä tästä kuitenkin puuttui se 6/5 parasta paskaa meininki, mitä ilman ei oikein huipputapahtumaksi pääse. Stylesin raivokohtaus tosin oli niillä rajoilla, mutta olisi kaivannut vielä jotain neronleimauksia.
Aurinkoinen puoli ylöspäin

Avatar
Saimou
Main eventer
Viestit: 131
Liittynyt: 21 Kesä 2016, 22:31

Re: Ennakot, Extended Universe, keskustelut ym.

Viesti Kirjoittaja Saimou »

WWE TLC 2017 PSYKOOSIENNAKKO
WWE:n uusi uljas “Bookedby-aikakausi” alkoi No Mercyn jälkeisestä Raw’sta, ja nyt on päästy punabrändin ensimmäiseen PPV:hen. Siinä missä SmackDownin Hell in a Cell meni vielä kohtuullisen normaaleja latuja, on Raw ehtinyt ajautua vajaassa kuukaudessa jo syvemmälle psykoosiin. Kyllähän tämä on vanhan kunnon PPV-ennakon paikka.

Cruiserweight Championship: Enzo Amore © vs. Drew Gulak
Muun Raw’n vajotessa enemmän tai vähemmän hulluteen on cruiserdivari pysynyt tavallisen buukkauksen turvasatamana. Enzo on hirveä heeli, urheilullisuutta korostavan 205-divarin mestari joka ei osaa painia, ja vastaan asettuu divarin todellinen painikone, karismaton indyjyrä Drew Gulak. Buukkaajan sanoin, luvassa lienee ottelu. Ja buukkaajan Enzo-antipatiat tiedostaen, eiköhän tässä juhlita uutta mestaria - ellei sitten ole niin, ettei edes SmackDownin kirjoittaminen tyydytä hänen masokistisia halujaan.

Tables Match: Braun Strowman vs. John Cena
Hävittyään jälleen maailmanmestaruusottelun No Mercyssä Braun Strowmanin itseluottamus on ollut koetuksella, ja Raw’n kamerat löysivätkin hänet puhumasta terapeutille pelostaan, ettei hän koskaan tule saavuttamaan urallaan suurinta ja kirkkainta menestystä suorituspaineista johtuvien henkisten lukkojen vuoksi. Terapiaistunnosta poistuessaan inhimillistynyt hirviö törmäsi odotushuoneessa totaalisen flegmaattiseen John Cenaan, jolta puolestaan tappio Roman Reignsille tuntuu vieneen täysin värit elämästä; “juu, vaikka” vastasi John kun Nikki Bella patisti hänet terapeutin sohvalle, ja tähänkin otteluun hän suostui vailla mitään intoa “huvikseen”. Niin, matsin tosiaan buukkasi terapeutti Doug, joka ajatteli tällaisen pöytärymistelyn tuovan Braunin eläimelliset ja Cenan touhukkaat piirteet jälleen esiin.

Mielenkiintoinen pohjustus. Saa nähdä mitä ottelusta tulee - kaatuuko Braun itsetunto-ongelmiin, otteleeko Cena laisinkaan, ovatko Nikki Bella tai Tohtori Doug kehän laidalla kannustamassa? Miten yleisön tulisi edes suhtautua tähän otteluun? Hämmentävää.

Ladder Match for the Raw Women’s Championship: Alexa Bliss © vs. Nia Jax
Alexa on ilkeä mestari joka pilkkaa Nia Jaxia rumaksi pullukaksi, Nia tuhoaa puolet naisten rosterista (sekä buukkauksellisesti että loukkaantumisten perusteella realistisesti) matkallaan mestaruusotteluun. Mutta viikkoa ennen tapahtumaa Alexa ilmoittaa viimeisen yllätyksen: mestarina hän saa päättää TLC:hen sopivan stipulaation, ja hän on valinnut tikasottelun. “Tuskin mistään löytyy tikapuita jotka kestäisivät tuollaisen laardikasan painon, hähhähhää!” ilkkuu Bliss, ja Nia näyttää herkän puolen juoksemalla itkien backstagelle.

Näemmekö samoalaisen itkupillin vai pysäyttämättömän tuhokoneen? Kaivaako Nia esiin Big Show’n erikoisvalmisteiset tikkaat joiden olemassaolosta Alexa on nähtävästi täysin tietämätön? Vai onko niiden olemassaolo kiistetty myös WWE:n tunnetusti aiemmat tapahtumat unohtavasta kaanonissa? Jos Nia alkaa heilua tikkaitten kanssa, selviääkö heiveröinen Alexa hengissä? Näihin kysymyksiin (ja moneen muuhun) odotan vastausta tänä sunnuntaina.

Tables, Ladders & Umbrellas Match for the Intercontinental Championship: The Miz © vs. Jack Gallagher
Juuh elikkästä… No Mercyn jälkeisessä Raw’ssa nähtiin segmentti, jossa Miz promotti olevansa vailla veroistaan haastajaa, mikä houkutteli paikalle sateenvarjon alle suojautuneen “Gentleman” Jack Gallagherin, joka kasteli Miztouragen (ja viattoman yleisön) laukaisemalla areenan sadettimet. Gallagher jatkoi sadeleikkejään tästä eteenpäin joka viikko (paljastaen mm. Jason Jordanin suuren salaisuuden mistä lisää tuonnempana), ja “huipennus” nähtiin sitten viimeisessä Raw’ssa ennen tätä PPV:tä kun… no kyllä te tiedätte. “Brittiläinen herrasmies’hän” tosiaan kruunasi go-home show’n viimeisellä segmentillä, jossa hän tunki sateenvarjonsa Miztourageen kuuluvan Bo Dallasin perärööriin, ja uhkasi tekevänsä saman rampilla kauhistuneena katselleelle Mizille PPV:ssä. Kyllä nyt lähti ostot nousuun.

Gallagherin tyhjästä tullut pakotus cruiserin sijaan IC-midcarderina on ollut hämmentävää ja PPV:TÄ EDELTÄVÄN SHOW’N HUIPENNUKSEKSIKIN NOSTETTU SADEVARJOSEKOILU vielä hämmentävämpää. Mutta onhan tällainen sekoilu hieno tribuutti ikiaikaiselle Alertin Directed By:lle, vieläpä ihan uuden neron kynästä. Eiköhän Gallagher toteuta uhkauksensa ja nouse siinä sivussa Intercontinental-mestariksi.

Raw Tag Team Championship: The Shield (Ambrose & Rollins) © vs. Lovers from Hell (Demon King & Sister Abigail)
Jatketaan vähintään äskeisen veroisella tykittelyllä. Finn Balorin päihitettyä Bray Wyattin kahdessa edellisessä PPV:ssä, ensin SummerSlamissä demonina ja sitten No Mercyssä omana itsenään, alkoi Bray Wyatt vaatia kolmatta kohtaamista - mutta tällä kertaa hän tulisi paikalle Sister Abigailina. Balor suostui haasteeseen, ja ottelu olikin jo Raw’n kortissa kaksi viikkoa sitten. Siinä sitten nähtiinkin melkoinen twisti, kun irvokkaaseen, repeytyneeseen ja likaiseen kesämekkoon sekä “leatherface” naisnaamariin pukeutuneet Sisar ja Demoni kohtasivat kehässä… ja antautuivat intohimoiseen suuteloon. Kyllä. Feudin blow-off matsin sijaan nähtiinkin vahvasti indikoitu peitonalainen blow job, kun demonisissa asuissa esiintyneet Balor ja Wyatt pistivät pystyyn live sex celebrationin. Ja ettei sopan liemi jäisi liian kirkkaaksi, seuraavalla viikolla vielä hetki aiemmin kiistattomina hyviksinä esiintyneet Ambrose ja Rollins lisäsivät sakeutusainetta kertomalla olevansa rehtejä, tavallisia ja ennen kaikkea miehekkäitä miehiä Amerikan sydänmailta, joita moinen irvokas pervoilu oksettaa, ja täten he tulisivat tekemään “Helvetin rakastajista” lopun ennen kuin heidän tarinansa ehtii kunnolla alkaakaan.

Huh huh. Kuviossa näkyy selvästi Enskan ja Kenityksen vuorotteleva kädenjälki, enkä tiedä yhtään mitä tältä Enskan varaamalta ottelulta tulisi odottaa. Väkivaltainen mestaruusottelu? Keskilännen Kilpimiehet löytävät itsensä ja antautuvat ryhmäorgiaan? Mikä tahansa on mahdollista.

Jason Jordan vs. Kurt Angle
Kurt Angle järkytti maailmaa heinäkuussa paljastamalla, että Jason Jordan on hänen avioton poikansa. Jack Gallagher järkytti maailmaa lokakuussa sadettamalla vettä Jason Jordanin päälle, minkä seurauksena… ruskea väri valui Jasonin iholta paljastaen valkean pigmentin. Hätääntynyt Jordan pakeni backstagelle, mutta joutui seuraavalla viikolla isäpapan kuulusteluun. “Oletko oikeasti valkoinen, etkö olekaan poikani, VASTAA” huusi Kurt pää violettina Hollywood-poliisin kuulustelua muistuttaneessa segmentissä, mutta ahdistunut Jason pysyi vaiti ja pakeni tilanteesta iskemällä mahdollisesti-isälleen mojovan low blow’n. Tämän jälkeen Kurt näki vain yhden mahdollisuuden: vetää painitrikoot jälleen päälleen, antaa äpärälle isän kädestä (riippumatta verisiteestä) ja selvittää sen jälkeen totuus vedellä ja saippualla.

Eli siis… Anglen ja Jordanin juustoinen perhekuvio on alusta alkaen ollut problemaattinen, ja yksi ongelma on ollut etteivät isä ja poika hirveästi näytä toisiltaan. Mutta nyt sitten idea onkin, että ihonväriltään valkoinen Jason Jordan on naamioitunut vuosia tummaihoiseksi, koska hän tiesi valkoisella Kurt Anglella olleen yliopistossa tummahipiäisen heilan, ja tätä kautta hän voisi sitten tekeytyä olympialegendan pojaksi? Tässä menisi pää pyörälle ja itselleen tekstiviestejä lähettävällä Kevin Nashillä. En tiedä yhtään mitä kuviolta ja ottelulta odottaa, mutta mielenkiinto nousi kun vaille tag-mestaruusmatsia nopeuskisassa jäänyt Kenitys otti tämän buukattavakseen. MOONSAULT.

TLC Match for the Universal Championship: Brock Lesnar © vs. Roman Reigns
Klassinen main event. Lesnar on ollut pysäyttämätön mestari, Reigns nousi ykköshaastajaksi päihittämällä Cenan, RIVALRY RENEWED sanoi Michael Cole. Matkalla TLC:hen on nähty klassisia segmenttejä Paul Heymanin uhkailusta allekirjoitustilanteeseen, ja go-home Raw’n lyhyessä brawlissa Roman oli niskan päällä, mutta Lesnar livahti kehästä ennen seivästystä ja uhkasi tekevänsä Reignsistä PPV:ssä koiranruokaa. TLC-ottelusta nähdään kaiketi variantti, joka päättyy selätykseen.

Main eventin buukannut Krizski on profiloitunut “Bookedin normaalina äänenä” ottelun rakentelussa, ja mikäli Hell in a Cellin buukkaus antaa osviittaa, on tässä luvassa niin hikistä workratea kuin Lesnarin ja Reignsin HC-mätöltä voi odottaa. Ei niin kiinnostava tapaus kuin kortin lennokkaaammat kuviot, mutta varmasti arvoisensa päätös illalle.


Armotonta menoa, tuskin maltan odottaa - ja kuten Sister Abigail sanoi kömpiessään epämääräisen viltin alle, hauskanpito on vasta alkamassa.

Avatar
Zemppari
Moderaattori
Viestit: 693
Liittynyt: 04 Tammi 2016, 08:43
Paikkakunta: Jokela

Re: Ennakot, Extended Universe, keskustelut ym.

Viesti Kirjoittaja Zemppari »

WRESTLING OBSERVER RADIO - TLC 2017


Kuva
Alvarez: “How’s it going everybody, Bryan Alvarez here with Dave Meltzer, Wrestling Observer Radio, FigureFourOnline DOT COM. We’re done with No Mercy, mercifully."

Meltzer: “TLC.”

Alvarez: “Who cares. But before we get to that, how was your week, Dave?”

Meltzer: “Well, uhh, you know, not much, writing the Observer, catching up on some shows, the usual really.”

Alvarez: “Uh-huh. We’ll you know what I’ve been doing?”

Meltzer: “Well, yeah, we talked about before going on air.”

Alvarez: “Ladies and gentlemen, I’m doing it again. I’ve been prepping, I’ve been studying, I’ve been gathering old articles, I’ve talked to people and by god, if not now, when. The Death of TNA, available in a bookstore near you, hopefully soon.”

Meltzer: “Well, I mean, they’re not dead.”

Alvarez: “Yet. It took me three years to finish Death of WCW. I thought I’d get a head start this time.”

Meltzer: *coughs*

Alvarez: “Speaking of promotions that should be dead, World Wrestling *Entertainment* graced us with another PPV tonight. What did you think about the show, Dave."

Meltzer: “I mean, it was better than No Mercy.”

Alvarez: “Dave, if this show was WORSE than No Mercy, A SHOW SO BAD I REFUSED TO REVIEW IT, we would have had to have a serious discussion if this is even worth it.”

Meltzer: “It’s what the subscribers pay for, Bryan, well, some of them do.”

Alvarez: “The show started with Matt Striker on commentary. I hate him. I thought Cole was bad with his robotic mouth being just a vehicle for Vince to get his shit in... BUT STRIKER? Every minute spend with the audio turned on is slowly but surely rotting my brain.”

Meltzer: “Well, I mean, the angle they’re doing, you know, with Nakamura and Cole and the blue foam, the table is really, well, ummmmm, how should I put this...”

Alvarez: “They don’t know what the fuck they are doing?”

Meltzer: “Well, yes.”

Alvarez: “And before some nitwit tweets at me saying uuuuuh, brian, you wouldnt hate him in lucha overground or some other outlaw promotions!’ NEWSFLASH, DIPSHIT! WWE HAS A HABIT OF HIDING POSITIVES AND ACCECUATING NEGATIVES! STRIKER IS INSUFFERABLE, COLE IS A LITTLE PIECE OF SHIT, JBL IS TWERKING MAGGLE, OTUNGA IS BEYOND HORRID, GRAVES IS A POMPOUS PRICK, PHILIPS IS DEAD INSIDE, NIGEL IS A ROBOT, WATSON IS A CARBON COPY OF COLE WITH AN EXTRA BROWN TONGUE ADDED IN AND BYRON SAXTON IS A FUCKING SPAWN OF SATAN!”

Meltzer: “And Scott Steiner was there.”

Alvarez: “FUCK!”

Meltzer: “No, he didn’t do that. Or say that. I think. Let me get my notes real quick...”

Alvarez: “SO THE SHOW ACTUALLY OPENS WITH THE PRESTIGIOUS GOAT CLIMAX FINALS! This shitshow has been going on for what feels like YEARS!”

Meltzer: “I mean, it’s, it’s, it’s just a poor attempt at doing a G1. And, well, there’s multiple reasons why a round robin style tournament just doesn’t work, you know, in America. Well, I mean, back in the day at the territories-”

Alvarez: “Could you imagine that the G1 final actually opened the show?”

Meltzer: “This was an afterthought, yes... I mean, surely they planned this whole thing to be a bigger deal but, well, plans change, I guess!”

Alvarez: “James Storm, the african tribe cult hero SLASH cowboy SLASH a common drunkard took on the THE LUNATIC FRIDGE-”

Meltzer: “I believe, ummm, I believe it’s Fringe.”

Alvarez: “I CAN’T SPEAK GOOD RIGHT NOW, OKAY DAVE! THIS IS A SHOW, ABOUT A SHIT SHOW, GEEEEEZ!”

Meltzer: “So Ambrose is feuding with Wyatt, right?”

Alvarez: “I DON’T KNOW!”

Meltzer: “So, uh, yeah, They had a match. Not a long one. It was decent... I mean, it wasn’t a G1 match or anything, but, but, but... yeah.”

Alvarez: “On paper, ON PAPER, Storm and Ambrose, with good little feud, bit of heat and a hardcore stipulation could be a neat little match. NAH! We had none of those things!”

Meltzer: “So we have some back and forth, both men do their spots...”

Alvarez: “And Dean fucking Ambrose is doing his worst work yet. You can clearly see that this man doesn’t care! This fucking, fucking... FUCK! Bray Wyatt controls Ambrose because... WHO KNOWS! This story should have been dead and buried ages ago! NO ONE CARES ANYMORE!”

Meltzer: “So Ambrose won.”

Alvarez: “Whatever. Next we got the cruiserweights, oh no, wait, NOT THE CRUISERWEIGHTS, become some asshat decided that it’s now the “Openweight” division. Why? Why does this matter? I should be celebrating this as a mercy killing to the cruiserweights, because god knows how badly they have been fucked after the CWC, but this benefits no one! ANOTHER FUCKING BELT! AND ALL THE SAME GOD DAMN GEEKS ARE FIGHTING FOR IT!”

Meltzer: “The match was fine.”

Alvarez: “Sure, the was no Sean Maluta, Vacant, Ho Ho Lun, umberellas or sexual orgys, thank christ, but the audience STILL decided to sit on their hands, look at their phones and do anything but care for these guys.”

Meltzer: “I mean, Breeze is good, well, he might be... might be if, you know, he had a chance to show it somewhere outside of New York...”

Alvarez: “Like, NXT? You know, THAT LITTLE RENEGADE UNDERGROUND CULT HIT THAT IN NO WAY OPERATES UNDER THE WWE UMBERELLA!”

Meltzer: “No, I was talking about, you know, ROH or... I don’t know. Billy Corgan is making moves with the NWA...”

Alvarez: “Imagine, in 2017, putting ANY FAITH in the NWA led by BILLY CORGAN!”

Meltzer: *coughs*

Alvarez: “LEGO MATCH!”

Meltzer: “Rowan got injured.”

Alvarez: “CAN’T FUCKING IMAGINE HOW! You know those funny ha-ha jokes I get at every indy show I’m at? HEY BRYAN, WHY NOT REPLACE THUMBTACKS WITH LEGOS, HUR HUR HUR! Well, shitheads, it’s because LEGOS FUCKING SUCK.”

Meltzer: “Umm, they had some fun spots...”

Alvarez: “LEGO MEATBALLS!”

Meltzer: “Ummm...”

Alvarez: “LEGO SWORD AND SHIELD!”

Meltzer: “So, ummm...”

Alvarez: “A LEGO PENIS!”

Meltzer: “...”

Alvarez: “LEGO-”

Meltzer: “It was a match.”

Alvarez: “Augvyseuysg!”

Meltzer: “So, ummm, they’ve been building up a new team, uhhh, with Tozawa and KENTA...”

Alvarez: “I GET IT! THEY ARE A TEAM BECAUSE THEY ARE JAPANESE!”

Meltzer: “Yeah, I mean, they were never in the same company before WWE and, ummm, well, I guess they’re getting a push?”

Alvarez: “No. They are not getting a push. You know ehy, Dave? YOU KNOW WHY!”

Meltzer: “Well, I mean, knowing Vince... Small and foreign?”

Alvarez: “SMALL AND EVIL FOREIGNERS!”

Meltzer: “Ummm, well, back in the day, you know, when Fritz brought in the Great Kabuki... In Texas...”

Alvarez: “LET’S NOT! AJ STYLES AND GOLDUST!”

Meltzer: “I mean, as a segment... it got the point across. Styles, well, snapping was done well, and, and, and, ummmm, gosh, I can’t even read my own notes here...”

Alvarez: “And as a match, it blew.”

Meltzer: “Well, I mean, it was, ummm, the WWE-style storytelling match...”

Alvarez: “You hit the nail on the head, Dave, much like Styles hit the chair on Goldust’s head. First part of the match, Goldust moans after every hit. Second part of the match, they redux the cancer angle, AGAIN!”

Meltzer: “I mean, they didn’t bring back the cancer,”

Alvarez: “Is this a heel turn? Is this a double turn? Will this be forgotten inside the month? Answer for one of my questions is yes.”

Meltzer: *coughs*

Alvarez: “CAVE OF WONDERS! The latest matchtype to screw over the PAYING AUDIENCE AT THE ARENA and have them watch a “match” over the screen!”

Meltzer: “Ummm, it was, I mean, it kind of resembled Lucha Underground...”

Alvarez: “In theory.”

Meltzer: “Yeah. WWE, ummm, WWE has their style of filming things, so, umm, how do I put this...”

Alvarez: “They filmed it like everything else, shakycam and all and slapped a shitty filter on top of it to make it look SPOOKY, MYSTERIOUS and MAGICAL!”

Meltzer: “Yeah.”

Alvarez: “Like a god damn video game, this match.”

Meltzer: “Well, ummn, they had to write Sheik out... He’s, what, 75 and really shouldn’t have been touring every week with Raw for the past how many months...”

Alvarez: “Classic WWE.”

Meltzer: “As for Daivari... He’s not the guy. I mean, anyone can be a champion there, well, these days at least...”

Alvarez: “Just ask Brad Maddox!”

Meltzer: “He’s not a guy who can carry a title, long term, or, well, even short term. Just looking at the roster, well...”

Alvarez: “If they hadn’t screwed up the momentum for EVERY SINGLE ONE OF THEIR WRESTLERS they would have an awesome roster.”

Meltzer: *coughs*

Alvarez: “Women’s championship... Dana Warrior and eMMA clash in a CHAIRS MATCH!”

Meltzer: “This was just... dangerous. Unnecessary, really.”

Alvarez: “Everyone has given shit to this stipulation for years, for a good reason, mind you, but this just went to the other end of the spectrum! All these chair shots to the head! Does this company realize that ALMOST FIFTY OF THEIR FORMER WRESTLERS ARE SUING THEM OVER CTE AND CONCUSSION RELATED ISSUES.”

Meltzer: “Yeah, and, and, and, and, and Dana Brooke is not the safest worker in the world.”

Alvarez: “WAFFLED eMMA a couple of times! It’s a wonder if neither one was hurt.”

Meltzer: “The finish was cool and they kept it short, but just, geez, I don’t know.”

Alvarez: “Almost at the end here... THE SHINSUKE! The god awful nuclear weapon character that Shinsuke Nakamura has been given continues to deliver in worse ways possible, this time IN A LADDER MATCH, WHERE THE PRIZE WAS A BABY CARRIER... WITH A ROBOT BABY!”

Meltzer: “Jericho and Nakamura, well, they tried to make it work, in the beginning at least.”

Alvarez: “Shinsuke Nakamura is gone, Dave. That guy who stole the show in New Japan died the moment he put his ink on that dotted line on that WWE contract. Are we going to get good matches? No. Are we going to get an entertaining angle? Fuck no. ARE WE GOING TO GET AN INCOMPREHENSIBLE MESS WITH BLUE VOMIT, BABIES, STEPHANIE MCMAHON, NUCLEAR RADIATION, QUARANTINE OF DEATH, IKU-TURSO, ROBOT BABIES, ACTUAL BABIES AND A NAKED ANTONIO GOD SHITTING FUCK ASS INOKI!”

Meltzer: “They should stop.”

Alvarez: “NO SHIT THEY SHOULD STOP! VINCE MCMAHON SHOUL STOP BREATHING! THIS FUCKING COMPANY SHOULD STOP! THEY SHOULD FIRE EACH AND EVERY ON THESE MOTHERFUCKERS WHO HAVE BEEN WRITING THESE SHITTY STORYLINES FOR THE PAST YEAR! EXECUTE JAY PARRY IN HIGH COURT AND SEND THE REST OF THEM, I DON’T FUCKING KNOW, SIBERIA!”

Meltzer: “So Nakamura won.”

Alvarez
: “AFTER USING A ROBOT BABY AS A WEAPON! A ROBOT BABY!”

Meltzer: “Umm, yeah. So after that...”

Alvarez: “A ROBOT BABY, DAVE!”

Meltzer: “I’ve seen weirder things.”

Alvarez: “...”

Meltzer: *coughs*

Alvarez: “Smackdown invaded Raw.”

Meltzer: “Yeah.”

Alvarez: “With no robot babies.”

Meltzer: “No, they had Chad Gable.”

Alvarez: “So Miz, Swann and Gable fucked around the backstage area a bit, beat up some GEEKS and then Cena and Steiner stumbled in for reasons. Brand warfare sucks, this match will sucks, this show sucks.”

Meltzer: “Yeaaaaaaah, they have no idea what to do with Cena... again.”

Alvarez: “Let’s get this over with. MAIN EVENT KEN SHAMROCK CHALLENGING FOR THE WWE CHAMPIONSHIP!”

Meltzer: “Strowman is no AJ Styles.”

Alvarez: “Absolutely not. A slow, plodding contest with AMERICAN RASPUTIN playing an integral part, AJ Styles interference and the worst of all, the ending.”

Meltzer: “I mean, it wasn’t awful, the in-ring I mean. They tried to do a nice little story, but the ending just, geez, I don’t know, is this the way you want to build your new star?”

Alvarez: “It’s not, because Strowman isn’t a star, no one is. Nothing matters.”

Meltzer: “So Foley brought in Strowman’s girlfriend...”

Alvarez: “How much did they pay her?”

Meltzer: “Not enough. I mean, from what I heard she was told about the plan minutes before the match and, well, Vince told her he’d fire Strowman if she didn’t do it.”

Alvarez: “Should I be surprised, no.”

Meltzer: “So then Wyatt came back.”

Alvarez: “FINALLY! With Ambrose as his partner so we’re back to... February? January? Will Ambrose turn again before the year is done? Who cares!”

Meltzer: *coughs*

Alvarez
: “Can we stop doing these, Dave? Can we stop watching this garbage every week?”

Meltzer: “I mean, it’s the job.”

Alvarez: “Urgh. At least I can watch literally anything else when I actually want to enjoy wrestling. Well, not AMPED, but you get my point.”

Meltzer: “Want to watch some old FMW tapes I just found?”

Alvarez: “WE’LL SEE YOU NEXT TIME!”Wrestling Observer Star Ratings

Storm vs Ambrose: ***¼

Hardy vs Breeze: ***

Vikings vs Sapiens: ***

Goldust vs Styles:

Cave of Wonders: N/A

Warrior vs eMMA: **

Shinsuke vs Jericho: **

Strowman vs Shamrock: **
In the 27 years I've been doing this I never thought I'd find a better wrestler than me, but I found him.
Daniel Bryan.

-William Regal

Vastaa Viestiin