Impact Wrestling

Keskustelua showpainiohjelmista, kuten WWE:n Raw'sta tai SmackDownista.
Vastaa Viestiin
Enska
Ylläpitäjä
Viestit: 625
Liittynyt: 02 Tammi 2016, 23:19
Paikkakunta: Tampere
Viesti:

Impact Wrestling

Viesti Kirjoittaja Enska »Impact Wrestling tiistain ja keskiviikon välisinä öinä Pop TV:llä klo 4–6.
IMDb | last.fm | Goodreads

Big Show et Kane, qui es in caelis,
sanctificetur nomen tuum,
adveniat regnum tuum,
fiat voluntas tua,
sicut in caelo, et in terra.

Enska
Ylläpitäjä
Viestit: 625
Liittynyt: 02 Tammi 2016, 23:19
Paikkakunta: Tampere
Viesti:

Re: TNA Impact Wrestling

Viesti Kirjoittaja Enska »

Ensimmäinen Pop TV -jakso (joka siis nähdään huomenna) on suora lähetys, jossa kruunataan uusi maailmanmestari. Välieräparit ovat Matt Hardy vs. Eric Young ja Bobby Lashley vs. EC3. Luvassa myös The Dollhousen ja The Beautiful Peoplen välinen vääntö ja ottelu, jossa Bobby Roode puolustaa King of the Mountain -mestaruuttaan.

Voisin ehkä, ehkä antaa vielä tälle yhdelle live-spesiaalille mahdollisuuden, mutta jos tämä on taas kerran sitä samaa vanhaa TNA:ta, niin lafka jää kyllä taas kerran unholaan. Torakan tavoin se vaan pysyy elossa, mutta kuinka pitkään...
IMDb | last.fm | Goodreads

Big Show et Kane, qui es in caelis,
sanctificetur nomen tuum,
adveniat regnum tuum,
fiat voluntas tua,
sicut in caelo, et in terra.

Stopper
Ylläpitäjä
Viestit: 75
Liittynyt: 02 Tammi 2016, 00:57
Paikkakunta: Helsinki

Re: TNA Impact Wrestling

Viesti Kirjoittaja Stopper »

Morbidisti toivon, että tuo on virallisesti ohjelman uusi logo, ja TNA olisi yleensäkin päättänyt naureskellen pistää koko sotkun ihan poskelleen. Samanlainen itsetietoinen ja -ironinen kaaos kuin NXT Redemption aikoinaan (juuri ennen Full Sail -eraa), ja sehän oli viimeisinä päivinään aivan loistavaa viihdettä! Kyllä, minä ja muistaakseni ainakin viisi muuta ihmistä katsoivat sitä.

"Liiga, jolla ei ole enää mitään menetettävää..."

Enska
Ylläpitäjä
Viestit: 625
Liittynyt: 02 Tammi 2016, 23:19
Paikkakunta: Tampere
Viesti:

Re: TNA Impact Wrestling

Viesti Kirjoittaja Enska »

Katsoin koko jakson. Viihdyin jollain oudolla tavalla.

Painillisesti Impact ei toki tarjonnut juuri mitään sen jälkeen, kun on katsonut tämän viikon aikana jo suurin piirtein kahdeksan tuntia NJPW:tä – ei vaikka selostajat Josh Mathews ja The Pope kuinka koettivat hehkuttaa pääottelun (EC3 vs. Matt Hardy) olevan jonkin sortin "match of the year contender". Jokin omituinen tässä silti viehätti. Ehkä se oli jo se, kuinka erilainen TNA:n ympäristö on esim. NXT:hen tai jopa WWE:hen verrattuna. Tuollainen ihmeellinen punaniskojen freakshow, joka on kuin portaali kokonaan toiseen maailmaan.

Eräs kohokohdista oli Eli Draken promo, jossa hän kutsui Kurt Anglea "Anglesaurukseksi". Muistan kuinka tykästyin Drakeen jo silloin kun hänet ensi kerran näin Bound For Gloryssa, mutta olin sittemmin unohtanut miekkosen tyystin. Nyt hän palasi takaisin tajuntaani ja on kyllä ehdottomasti yksi TNA:n kiinnostavimmista nimistä. Toinen nuori nousija, josta tykkään, on Jessie Godderz. Drake ja Godderz ovat molemmat vanhan koulukunnan painijoita, jotka erottuvat positiivisella tavalla tästä nykyajan modernista massasta. Isoja, lihaksikkaita ja hieman kömpelöitä atleetteja, jotka eivät osaa tehdä ilmiömäisiä kierrevoltteja – ja se on vain hyvä asia.

Muita kohokohtia olivat uuden mestarin
► Näytä spoileri
kruunaaminen, James Stormin paluu ja Michael Bennettin debyytti. Maria ja eritoten Bennett promottivat oikein hyvin, ja olen juuri nyt kiinnostuneempi Bennettistä kuin koskaan ennen. Tunnarikin oli hyvä.

TNA kärsii näistä raikkaista tuulahduksistaan huolimatta yhä edelleen siitä, kuinka kulahtanut koko lafka on. TNA:n pitäisi viimeistään nyt kokeilla rajojaan ihan toden teolla ja tehdä jotain todella innovatiivista eikä nojautua samoihin vanhoihin kaavoihin, jotka on jo moneen kertaan todettu surkeiksi. Ensimmäisenä pitäisi siis päästä eroon vanhoista kasvoista aina veteraanituomari Earl Hebneristä kehäkuuluttaja Christy Hemmeen asti ja tehdä siten tuotteesta freesimpi. Myös moni painija olisi syytä potkia pihalle tai ainakin pakottaa vaihtamaan hahmoaan jollain tavalla. En yksinkertaisesti tahdo nähdä esim. Mr. Andersonia enää 2010-luvun puolivälissä. (Ei sillä, ei Anderson tässä lähetyksessä esiintynytkään, mutta kirjoilla hän on yhä.) Lisää Eli Draken, Jessie Godderzin ja Mike Bennettin kaltaisia uusia tuulia ja vähemmän niitä WWE:n kadonneen sukupolven kulahtaneita keskikorttilaisia, kiitos.

Ohjelman uusi tunnari oli muuten jollain lailla hyvä. Sopi juuri tähän valkoroskaestetiikkaan mainiosti. Jokin kummallinen viehätysvoima tässä vaan on. Ehkä tämä on sitä todellista aivot narikkaan -viihdettä, jossa ei tarvitse olla huolissaan yhtään missään. Ehkä juuri se tekee Impactista tietyllä tavalla toimivan. En osaa selittää. :D
IMDb | last.fm | Goodreads

Big Show et Kane, qui es in caelis,
sanctificetur nomen tuum,
adveniat regnum tuum,
fiat voluntas tua,
sicut in caelo, et in terra.

Avatar
Wanhus
Main eventer
Viestit: 301
Liittynyt: 04 Tammi 2016, 00:15

Re: TNA Impact Wrestling

Viesti Kirjoittaja Wanhus »

En jaksanut kokonaan katsoa, mutta minulle uusi tuttavuus Mike Bennett veti varsin mielenkiintoisen setin ja ainakin hänen osuuksiaan voisi jatkossakin katsoa TNA:n puolelta. Muutoin show vaikutti juuri tuolta "WWE:n kadonneen sukupolven kulahtaneiden keskikorttilaisten" liigalta.
"Taas vauva naapuriin, vittu en kestä vauvoja. Meen katsoo Rumblen"
- Chris Jericho

" joudun olemaan viikkoja täällä jos pylly leikataan, en pääse ees bookediin"
- Teme

Avatar
Los_Pebbels
Main eventer
Viestit: 929
Liittynyt: 04 Tammi 2016, 15:44
Paikkakunta: Tampereen Manchester

Re: TNA Impact Wrestling

Viesti Kirjoittaja Los_Pebbels »

En ikinä ole ollut mikään TNA-fani (etenkin kun nämä kaikkien rakastamat 06-08 vuodet tuli skipattua painista lähes kokonaan), mutta silti ajauduin puolivahingossa katsomaan/kuuntelemaan tämän uuden kanavadebyytin, kun kerta poptv:n sivuilta sen näki. Eipä tarjonnut oikein mitään mullistavaa, etenkin kun lähes kaikki spoilerit olin kuullut, joten lähinnä tunnelmaa menin aistimaan. Ja yleisön tunnelma se vasta hyvää oli. Siinä missä WWE:n yleisö istuu perseellään ja NXT:n yleisö yrittää keksiä kaikesta jotain todella hupsua ja hulvatonta chanttia, niin TNA:n yleisö tuntui loistavalta markikkaalta painiyleisöltä. Kiitos tästä.

Sisällöllinen anti nyt oli mitä oli. Matt Hardy näytti todella karulta naamastaan. Kurt Angle oli sympaattinen. EC3 mielenkiintoinen (tosin saatoin häntä katsoa vähän tarkemmin kuin muita, koska hänen ympärillään jopa on jotain hypeä inttterrrnetttissä). Ja ainoa segmentti joka liimasi minut ruutuun oli tämä Marian intro Bennettille. Oli muuten harvinaisen huvittava tuo James Stormin paluu, sillä vain pari tuntia aiemmin olin vasta nähnyt tämän jakson jossa hän debytoi NXT:ssä. :lol:

Jakson paras hetki oli Tyrusin "cool". En luultavasti tule toista jaksoa katsomaan, mutta eipä tämä mitään paskaa ollut.

enska kirjoitti:Sopi juuri tähän valkoroskaestetiikkaan mainiosti.
Hassua muuten miten tämä sama valkoroskaestetiikka viehättää itseäni todella paljon WCW:ssä, mutta TNA:ssa se on aina vituttanut.
Aurinkoinen puoli ylöspäin

OzzGary
Jobber
Viestit: 6
Liittynyt: 04 Tammi 2016, 08:03
Paikkakunta: Helsinki

Re: TNA Impact Wrestling

Viesti Kirjoittaja OzzGary »

Minäkään en ole juuri koskaan seurannut TNA:ta. Yksittäisiä jaksoja sieltä täältä ja muutaman isomman tapahtuman joskus... Eka kertaa taisin katsoa joskus 05 tai 06 ja silloin varsinkin X-divari säväytti räväkällä menollaan. Hoganin debyytin aiheuttaman hypen pohjalta yritin alkaa katsomaan silloin joskus ja alku oli ihan lupaava, mutta kiinnostus lopahti, koska WWE oli helpompi valinta tuttujen painijoiden ja tarinoiden pohjalta...

Mutta joo, tulipahan katsottua tämä uusin jakso ja täytyy myöntää että ihan mukava pläjäys pro rässlingiä tuo oli! Ihan mielenkiintoisia uusia tuttavuuksia rosterissa ja ihan kiva nähdä Lashleytä, Anglea ym entisiä WWE jamppoja vielä vauhdissa. Painin laadusta tulee pientä miinusta... Vähän sellaista liian perusmenoa ja vähän kömpelöä sellaista. Pope heitti hyviä pieniä kommentteja matseihin esim sen, että miksi painija yritti selättää toista niin löysällä selätyksellä, kun olisi voinut tehdä sen tiukemmin... Tämmöisiä ei JBL:n ja kumppaneiden suusta kuule.

Erityisesti jäi mieleen Kurtin tunteikas promo ja ihan hätkähdin, kun mainitsi Rockit ja Austinit ja muut WWE starat nimeltä... WWEssä ei TNA:ta mainita mutta näillä taitaa olla erilainen politiikka tämän asian suhteen vai liekö Kurtilla ihan omat sääntönsä...

Vois ehkä katsoa jatkossakin jos ei muuta käyttöä elämälleen keksi :)
"Ei voi muuta sanoa kuin hattua nostaa" -Bull Mentula

OzzGary
Jobber
Viestit: 6
Liittynyt: 04 Tammi 2016, 08:03
Paikkakunta: Helsinki

Re: TNA Impact Wrestling

Viesti Kirjoittaja OzzGary »

Tulipahan nyt tämä uusi jakso katsastettua, koska viime viikkoinen jätti ihan hyvän maun suuhun... Jotenkin vaikea päästä sisään tähän tuotteeseen, kun on niin pitkään katsonut vain WWEtä

No mutta itse showsta lyhyesti:

- EC3 vaikuttaa ihan pätevältä mestarilta. Lookki ja mikkitaidot on ihan jees, painitaidoista ei en osaa vielä sanoa. Jeffiin on vaikea suhtautua tällaisessa ympäristössä, koska minulle hän on vähän suuremman luokan stara, mutta kiva että vielä painii ja yleisö tuntuu tykkäävän. Tais tulla Jeffillä kiire naamamaalien kanssa ennen esiintymistä, sen verran sotkussa oli toinen poski :)

- Tää Hardyn vastustajahan oli aivan hulvaton ilmestys, kuka lie olikaan...

- Naisten hommista ei mitään sanottavaa, paitsi että hyvä vaihtoehto WWEn diivoille, jos kaipaa vähän "pornompaa" tuotetta

- Kaljaraha-hemmot yhdessä jälleen. Hämärä muistikuva, että nää kaksi oli joskus vuosia sitten aika kova tiimi..? Vaikutti siltä, että tämä tiimi ei kauaa kestä yhdessä johtuen molempien suurista egoista. Plussaa siitä, että herrat ilmoittivat olevansa jurrissa, koska ovat juopotelleet pitkin päivää. Kiitos pg14! Sitten joku ihme sekopää tuli rampille huutelemaan ja voitti Roodelta sen kukkulan kuningas -vyön... Olipahan yllätys tuohon vaiheeseen. Tämä Eric Young vaikutti aika epävakaalta herralta :)

- Misteeeeeeeerrrr Ke... eiku Anderson!Anderson! Huikea äijä, ei voi muuta sanoa! Periaatteessa ihan hauska segmentti, mutta loppu lässähti kummallisesti. Yleisössä n. 2 ihmistä taisi taputtaa tälle, muut eivät ehkä tajunneet, että segmentti loppui...

- Tag matsin skippasin tylysti

- Tykkäsin tosta Matt Hardyn tarjouksesta EC3:lle. Ura panoksena on aina jännittävä tilanne ja toi LMS sopii siihen kyl hyvin. Joutuu siis katsomaan ensi viikkollakin. Itseäni ainakin jännittää, koska minulla ei ole mitään käryä siitä, onko Hardy jo lopettelemassa uraansa vaiko eikö. Enkä halua tietääkään!

- Kurtti se jaksaa painaa! Hattua päästä! Vielä ois herralla bensaa tankissa vähän isommillekin areenoille ;) Raju lopetus, näytti ihan kuin ois vähän meinannut epäonnistua mutta perille meni ja Kurtti voittajana bäkkärille!

Tällaistahan tämä oli tällä kertaa... Kyllähän tätä katselee ennemmin kuin turpaansa ottaa.
"Ei voi muuta sanoa kuin hattua nostaa" -Bull Mentula

Phenomenon
Lower Midcarder
Viestit: 22
Liittynyt: 05 Tammi 2016, 10:02

Re: TNA Impact Wrestling

Viesti Kirjoittaja Phenomenon »

Voisihan sitä yrittää tänään katsella yhden jakson kun on tota taukoa ollut sellaiset 6 vuotta Hoganin tulon jälkeen. Helvetin kova rosteri TNA:lla oli vielä silloin 2009 ennenkuin nämä pallinaamat (Mr. Anderson, RVD ja kumppanit + vitun Flair) tulivat viemään ajan oikeilta legendoilta ja taitavilta nuorilta TNA painijoilta. Viimeksi kun joskus yritin katsella Eurosportilta jotain jaksoa niin vaikutti helvetin köyhältä TNA:n budjetti noihin jaksoihin. Jollain ihmeen puhelimellako ne kuvaa segmenttejä?

Main Event Mafia, Team 3D, Foley, Jarrett, AJ Styles, Samoa Joe jne... :(

Miksu
Main eventer
Viestit: 349
Liittynyt: 04 Tammi 2016, 00:42

Re: TNA Impact Wrestling

Viesti Kirjoittaja Miksu »

Kaiken nostalgiavyöryn jälkeen on hyvä muistaa, ettei tuo kyseinen firma ole ikinä osannut bookata PPV:tä ilman, että siellä olisi jotain WCW-tyylistä aivotonta swerveä tai WWE:n apinointia. Vaikka rosteri oli kova ja vuonna 2009 siellä tosiaan oli se ainoa ja oikea mies kantamassa firman päämestaruutta, silloinkin nähtiin ties mitä idioottimaisia bookkauspäätöksiä, jotka takasivat jo silloin etten itse ainakaan katso tämän painifirman järjestämää show'ta. Loppu onkin historiaa.

Natureboy
Lower Midcarder
Viestit: 11
Liittynyt: 17 Tammi 2016, 03:26
Paikkakunta: Lahti / Helsinki

Re: TNA Impact Wrestling

Viesti Kirjoittaja Natureboy »

Ihmettelen suuresti että TNA on vielä hengissä, mutta Dixiellä ja taustajoukoilla on ilmeisesti aika syvät taskut ja hilloa mitä kaataa vähän turhempiinkin juttuihin. Itse katselin nuo kultaiset vuodet ja jaksoin vielä Hoganin ja Bishoffinkin tulon jälkeen hitusen mulkata.. Oli jotenkin hellyyttävää kun yrittivät tuoda maanantai-illan sodat takas sillon 2010 alkuvuodesta. Penkin allehan se meni niin että heilahti. Mutta viimeinen pisara oli, kun yrittivät tehdä AJ Stylesistä uutta Ric Flairia. Ei paljoakaan väärempi jätkä ois voinut osua tuohon hommaan.
Woooooooooooooooooooooooooooooo!

Phenomenon
Lower Midcarder
Viestit: 22
Liittynyt: 05 Tammi 2016, 10:02

Re: TNA Impact Wrestling

Viesti Kirjoittaja Phenomenon »

Kauheaa paskaa nykyään. Pari jaksoa kelasin, eikä kyllä tule varmaan enempää katseltua. Muutama huomiota ranskalaisin viivoin.

- Matt "I am iconic" Hardy aiheuttaa lähinnä pelkästään hekottelua.
- Bobby Lashley näyttää hikipannassa joltain vitun Turtlesilta.
- Angle on vanha.
- Beer Money, vielä pystyssä? 6 vuotta seuraamatta ja Bobby Roode esittää nykyään yhtä junttia kuin Cowboy James Storm. Jotenkin olisin luullut näiden nousseen tälläisessä tilanteessa kortissa ylöspäin. Mutta jos on väsynyttä niin on väsynyttä.
- Eric Young. Kerran huumorihahmo, aina huumorihahmo. Typerää yrittää saada väsyneestä yleisöstä jotain irti huutamalla "shut up" moneen kertaan.
- JB, struuma vai muuten vaan syönyt jotain lääkkeitä kun on turvonnut naamasta kuin pallokala?
- Selostus järkyttävää kun verrataan vanhaan kunnon Tenay & West duoon.
- Shown budjetti vaikuttaa järkyttävältä. Entrance musiikistaan ei meinaa kuulla mitään. Pari kaiutinta nyt paljoa maksa?
- Knock-outtien keski-ikä taitaa olla lähempänä 50 vuotta kuin 20 vuotta.

Zemppari
Moderaattori
Viestit: 682
Liittynyt: 04 Tammi 2016, 08:43
Paikkakunta: Jokela

Re: TNA Impact Wrestling

Viesti Kirjoittaja Zemppari »This day must be documented
Viimeksi muokannut Zemppari, 07 Heinä 2016, 21:16. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
In the 27 years I've been doing this I never thought I'd find a better wrestler than me, but I found him.
Daniel Bryan.

-William Regal

Avatar
Los_Pebbels
Main eventer
Viestit: 929
Liittynyt: 04 Tammi 2016, 15:44
Paikkakunta: Tampereen Manchester

Re: TNA Impact Wrestling

Viesti Kirjoittaja Los_Pebbels »

Zemppari kirjoitti: This day must be documented
Ota noi välilyönnit pois linkistä :)

Final Deletion ehdottomasti yksi vahva ehdokas parhaaksi juonikuvioksi ja matsiksi. Mikään workrateklassikko ei tietenkään ole kyseessä, vaan Hardyt Hardyilemassa niin vitusti, ettei tästä voi kuin tykätä. Hardyt saisivatkin bookata loppu-uransa ihan keskenään.

Ps RIP in deletion Brother Nero. Millähän nimellä tekee eeppisen paluunsa. Willow taas?
Aurinkoinen puoli ylöspäin

Phenomenon
Lower Midcarder
Viestit: 22
Liittynyt: 05 Tammi 2016, 10:02

Re: TNA Impact Wrestling

Viesti Kirjoittaja Phenomenon »

Sanattomaksi vetää. :D

Avatar
Los_Pebbels
Main eventer
Viestit: 929
Liittynyt: 04 Tammi 2016, 15:44
Paikkakunta: Tampereen Manchester

Re: TNA Impact Wrestling

Viesti Kirjoittaja Los_Pebbels »

Tulipa katsottua Bound for Glory. Pikaiset ajatukset:

+++++ Matt Hardy on nero.
+ Hardyjen entrance oli oikeasti vuoden paras.
+ Codyn debyytti oli ihan jees
+ Marian ja Allien juonikuvio on toki sama mitä Charlotella ja Danalla, mutta Maria ja Allie tekee sen paljon paremmin
- Onko kuivempaa henkilöä kuin Aron Rex? Antakaa hänelle äkkiä joku komediaheelgimmick!
- Vain 2 matsia oli sellaisia, mitä jaksoin katsoa (Hardyjen matsi ja naisten matsi)
- Gail Kimin HOF-seremonia... melkoista unilääkettä
- Dixie vitun Carter ei ole vieläkään luopunut ohjaksista
Aurinkoinen puoli ylöspäin

Luru
Main eventer
Viestit: 192
Liittynyt: 04 Tammi 2016, 00:30
Paikkakunta: Kotka

Re: TNA Impact Wrestling

Viesti Kirjoittaja Luru »

En ole mitään muuta TNA:ta katsonut tältä vuodelta kuin näitä rikkoutuneen Matt Hardyn juttuja. Eihän tuota voi liikaakaan hehkuttaa. Aivan käsittämätöntä, kuinka Hardyt ovat vielä vuonna 2016 nousseet niin relevanteiksi. Bound for Gloryn ottelu tuli katsottua eilen ja tuli kyllä ottelusta tykättyä. Tuli mieleen vanhat, hyvät Attitude-ajat mieleen BFG:n ottelusta. Matt Hardy on valintani vuoden painijaksi ja gimmicikiksi.
TAFKAB - The Artist Formerly Known As Blaster (BlasterMaster, MasterBlaster, The Blasterpiece)

Vastaa Viestiin