WWE SmackDown Live

Keskustelua showpainiohjelmista, kuten WWE:n Raw'sta tai SmackDownista.
Avatar
renzokuken
Main eventer
Viestit: 172
Liittynyt: 27 Tammi 2016, 17:07

Re: WWE SmackDown Live

Viesti Kirjoittaja renzokuken »

Wanhus kirjoitti:
25 Tammi 2020, 11:08
Tuo kuvio ollut kyllä kultaa, kun Rusevin kuvio Rawissakin on lässähtänyt.
Toiveisiin on vastattu! Treffit tulossa ystävänpäiväjaksossa, Otis sinä teit sen! 8-)

Jakso oli nimetty jostain syystä Super SmackDowniksi, vaikka aika välimallin smäkkäriltä tuntui:

-Kaikkien näiden vuosien jälkeen Strowman saa ekan yksilövyön ja vielä hmv Intercontinental tittelin. Title shotteja on ollut lukuisia mm Reignsiä ja Lesnaria vastaan. Nyt mestaruus tuli aika helpolla 5 minuutin matsissa ja liikuttuu ihan täysin :D

-En enää uskalla sanoa, että joko tämä Reigns vs Corbin ikifeudi oikeasti päättyi. Facet saivat ainakin kostonsa ja kaikilla on kivaa.

Kuva

SmackDown Quick Hits
A humiliating stipulation is added to the main event pitting The Bloodline against King Corbin and his court
The Miz & John Morrison def. Heavy Machinery, The Revival and The Lucha House Party to earn a SmackDown Tag Team Title Match against The New Day at WWE Super ShowDown
Alexa Bliss & Nikki Cross def. Mandy Rose & Sonya Deville
Braun Strowman def. Shinsuke Nakamura to win the Intercontinental Title
Sheamus def. Shorty G
Naomi made a statement and took down Bayley
Roman Reigns & The Usos def. King Corbin, Dolph Ziggler & Robert Roode, forcing Corbin to eat dog food

Avatar
renzokuken
Main eventer
Viestit: 172
Liittynyt: 27 Tammi 2016, 17:07

Re: WWE SmackDown Live

Viesti Kirjoittaja renzokuken »

SmackDown 21/2

Sadepäivän kunniaksi SmackDown katseltu, ei mikään huippujakso:

-Otis-Mandy romanssi edelleen käytännössä parasta SmackDownissa. Kuvio on pysynyt yllättävän hyvin kasassa.
-Fiend vs Goldberg sai pääkuvioksi hävyttömän vähän aikaa. Saa nähdä minkälainen buukkaus ja lopetus Saudi-Arabiassa nähdään.
-John Cena palaa viikon päästä: huhuissa on pyörinyt kiinnostus otella 'Maniassa ja lisäksi tämä kova puffaus viittaa ettei jää pelkästään yhden illan ihmeeksi. 2019 oli historiallinen vuosi, eikä Cena otellut kertaakaan PPV:ssä. Kyllähän Cena korkean profiilin vastustajan tarviaa. Toivotaan Reingsiä tai Bryania, vaikka molempia kanssa on vuosien saatossa jo feudattu. Vähemmän kiinnostavia vaihtoehtoja löytyy kuten King Corbin tai Sheamus. Strowmanista en osaa sanoa, Cena ei ole tainnut ikinä voittaa Intercontinental vyötäkään?

Kuva

Avatar
renzokuken
Main eventer
Viestit: 172
Liittynyt: 27 Tammi 2016, 17:07

Re: WWE SmackDown Live

Viesti Kirjoittaja renzokuken »

Kokonaisuutena lähes surkea SmackDown 28/2. Pitihän puffatun Cenan paluun takia vilkasta, vaikka SuperShowDownin vuoksi mielenkiinto valui lavuaariin.

+Jakson parasta antia oli Cenan uran tähtihetkien videot! Näitä oli onneksi useampia ripolteltu pitkin jaksoa.
+Toinen positiivinen asia oli Sashan paluu. Face Bayley vs Heel Sasha kuuluis 'maniaan, mutta sekavalta näyttää...
+Sami Zayn palannee vihdoin kehään, ellei jotain ihme twistiä taas vedetä hatusta
-Kehäraakki Goldberg vs Reigns kiinnostus aivan pohjalukemissa. 'Manian titteliottelu vahvistettiin "avoimella haasteella", johon Reigns ehti vain ekana paikalle. Muu pukuhuone oli vissiin nukkunu pommiin tai jääny Saudeihin.
-Sheamus ehti jo viikko sitten ilmottautua Elimination Chamberiin, Vince päätti sitten sekottaa 'Mania kuvioita ja tämä matsi lakaistiin maton alle :D
-Cenan päätössegmentti oli ihan hyvä, kunnes edellisenä iltana kuumuutensa menettänyt Fiend ilmestyi paikalle. Jotain shokkiarvoa olisi tähänkin sentään tullut, jos Fiend ois käyny Cenan kimppuun (ja ois sopinu Fiendin hahmoon). Sen sijaan osotellaan WrestleMania-kylttiin ja nyökytellään puolin ja toisin.

Kuva

Avatar
renzokuken
Main eventer
Viestit: 172
Liittynyt: 27 Tammi 2016, 17:07

Re: WWE SmackDown Live

Viesti Kirjoittaja renzokuken »

SmackDown 6/3 oli kyllä luokattoman huono, ei tapahtunut käytännössä mitään merkittävää. Tällä vuosikymmenellä taso on laskenut kuin lehmän häntä, mitähän mahtaa miettiä FOX pamput.

-Gauntlet-helvetti se vaan jatkuu. Otis&Tuckerin tarina oli ihan sympaattinen, mutta WWE:llä taitaa vain kaksi tapaa buukata näitä Gauntletteja. Joko symppis facetiimi vetää kaikista esteistä läpi TAI viimeisenä ilkeä heel tiimi korjaa hedelmät päihittämällä väsyneen facetiimin. Myös joku ilkeä heel kilahtaa omasta elimininoinnistaan niin paljon, että päättää vähän purkaa kiukkua matsin jälkeen facepainijaan. Sentään Ziggler-Rose-Otis draama ois voinut edetä vähän enemmän.

-Elimination Chamber matsi on varmasti hyvä, ja eiköhän joku hurja bumppikin nähdä kun rämäpäät Morrison ja Kofi on matsissa mukana. Morrisonin kiipeäminen häkinkattoa pitkin on yksi tämän matsimuodon ikimuistoisimmista hetkistä.

-Kaiken kruunuksi annettiin vihiä Corbin vs Elias feudista. Huh huh, näiden kahden pökkelön feudi saa luonnollisesti rutkasti ruutuaikaa tulevina viikkoina.


Kuva

Avatar
renzokuken
Main eventer
Viestit: 172
Liittynyt: 27 Tammi 2016, 17:07

Re: WWE SmackDown Live

Viesti Kirjoittaja renzokuken »

SmackDown 9/10/2020

Pitkästä aikaa tuli kateltua koko SmackDown Draftin kunniaksi.

-Selätykset lasketaan kaikkialla oli mukiinmenevä tv-matsi. Vertakin näkyi enemmän kuin aikoihin. WWE:llä joku hyvä diili tuulilasivalmistajien kanssa :)

-Draftin ekalla kierroksella liikkui isot kalat ja ehti jo muutaman sekunnin ajatella, että nyt menee oikeasti isot kalat ensin. Jakson aikana mainostettiin, että jatkuu Raw'ssa joten tottakai toisella kierroksella liikkui hupivarauksia kuten Naomi ja Ricochet.

-Sykähdyttävimmät hetket oli Rollinsin siirto SmackDowniin, ja New Dayn rikkoontuminen. Hetkenä tuo jäi mieleen, mutta eihän tuossa logiikkaa ollut miksi ihmeessä RAW jättäisi Big E:n huutamatta, koska olisi voinut hänetkin ottaa. Ja miksi SmackDown käyttäisi pickin heti häneen, kun ei kuitenkaan kelvannut Raw'lle :D

-Lars Sullivan näköjään vielä WWE palkkalistoilla. En muista miestä nähneen sitten Helsingin SmackDown show'n, sinnekin piti tuoda tekemään yksi liike Matt Hardylle. Parta ja naamataulu muuttunu ainakin salonkikelpoiseen suuntaan. Snitsky vibat edelleen, Vincen tuntien pushia luvassa.

-Fiendin eka tv-matsi oli viihdyttävä, Kevin Owens ollut ihan tuuliajoilla WrestleMania-voiton jälkeen. Hylkiö AJ Styles treidataan puolen vuoden välein, Raw'ssa toivottavasti päämestaruuskuvioihin. Hyvä pätkä oli Stylesin tulistuminen SmackDownin pickeihin, painijoiden reaktioita ois toivonu enemmänkin.

Reigns vs Uso ja Sasha vs Bayley on kiinnostavimmat feudit tällä hetkellä. Lisäksi Mysteriot vs Rollinsista halutaan varmasti lypsää vielä lisää perjantai-illoissakin, pitkä feudi on ollut vuoden parhaimmistoa.

Kuva

Vastaa Viestiin