WWE Greatest Royal Rumble (27.4.)

Keskustelua showpainitapahtumista, kuten WWE:n WrestleManiasta tai FCF:n Talvisodasta.
Avatar
Villezka
Main eventer
Viestit: 292
Liittynyt: 04 Tammi 2016, 00:03
Paikkakunta: Hyvinkää

WWE Greatest Royal Rumble (27.4.)

Viesti Kirjoittaja Villezka »

Kuva

Sijainti: Jeddah, Saudi Arabia (King Abdullah International Stadium)

OTTELUT:

50-Man Royal Rumble Match
Osallistujat: Daniel Bryan, Big Show, Braun Strowman, Kurt Angle, Apollo Crews, Titus O'Neil, Elias, Goldust, Mojo Rawley, Dolph Ziggler, Baron Corbin, Chad Gable, Big E, Kofi Kingston, Xavier Woods, Shelton Benjamin, Sin Cara, Chris Jericho, Bobby Roode, Kevin Owens, Sami Zayn, Shane McMahon, Randy Orton, Rey Mysterio, The Great Khali, Mark Henry

WWE Championship
AJ Styles (c) vs. Shinsuke Nakamura

WWE Universal Championship - Steel Cage Match
Brock Lesnar (c) vs. Roman Reigns

WWE Intercontinental Championship - Fatal 4-Way Ladder Match
Seth Rollins (c) vs. The Miz vs. Finn Bálor vs. Samoa Joe

WWE United States Championship
Jeff Hardy (c) vs. Jinder Mahal

WWE Raw Tag Team Championship
Cesaro & Sheamus vs. Matt Hardy & Bray Wyatt

WWE SmackDown Tag Team Championship - Triple Threat Match
The Bludgeon Brothers (c) vs. The Usos

Singles Match
John Cena vs. Triple H

Casket Match
The Undertaker vs. Rusev

WWE Cruiserweight Championship
Cedric Alexander (c) vs. Kalisto
Viimeksi muokannut Villezka, 12 Heinä 2018, 01:37. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
Ehkä otin, ehkä en

Avatar
renzokuken
Main eventer
Viestit: 166
Liittynyt: 27 Tammi 2016, 17:07

Re: WWE Greatest Royal Rumble (27.4.)

Viesti Kirjoittaja renzokuken »

Mielenkiintoinen kortti kasassa ja varsinkin ajankohta on hyvin sopivasti primetimessä meille suomalaisille 8-) Shake-upin, mestaruusvaihdosten ja Backlashin johdosta kuvioita on kunnolla tuuletettu.

Korttiin on kunnolla panostettu mm. Undertaker, Chris Jericho, Rey Mysterio. Naisten matsit puuttuvat tapahtumasta kulttuurisista syistä.

Veikkaan ja toivon Reignsin voittoa ystävällisemmän arabiyleisön edessä, koska Lesnaria ei mestarina jaksa. Lesnar on selätetty edellisen kerran Survivor Seriesissä 2016, eikä matsimuoto nytkään välttämättä vaadi miehen selättämistä. WrestleManian verilöylyn jälkeen ovesta pakeminen ja mestaruusvoitto kuulostaa kauhealta.

Styles vs Nakamura ei WrestleManiassa täyttänyt odotuksia, mutta sen jälkeiset tapahtumat ovat olleet lupaavia. Feudin kannalta Nakamuran voitto lienee järkevämpi, mutta Stylesin saamat selkäsaunat tiistai-illoissa puoltavat miehen voittoa. Pääasia, että feudi jatkuisi tämänkin jälkeen.

Royal Rumble-matsin näkeminen tähän aikaan vuodesta kuulostaa oudolta. Nimilistan perusteella Strowman on suurin suosikki ja varmasti tulee tekemään paljon eliminointeja. Matsissa ei taida olla sen kummempaa panosta kuin voiton tuoma pushi.

Teme
Main eventer
Viestit: 415
Liittynyt: 25 Huhti 2016, 13:18
Paikkakunta: Kärkölä

Re: WWE Greatest Royal Rumble (27.4.)

Viesti Kirjoittaja Teme »

No siis olihan tämä aika paska show, en ois varmaa kyllä ikinä ees katsonut tätä jos tää ois tullut yöllä, mania yhä katsomatta ja puolet 2017 ppv showt. hyvä live aika suomalaisille ja discordin chatti piti mua tän shown parissa. rumble oli ihan ok mutta muut matsit olivat perus wwe.
"Jos yrität selvittää keitä me olemme, tuhoamme sinut. Jos lähestyt Jack Gallagheria, me tuhoamme sinut. Ja jos haastat Gallagherin otteluun, niin me olemme varmistamassa että Gallagher kävelee voittajana ulos, sillä me olemme me."

Avatar
renzokuken
Main eventer
Viestit: 166
Liittynyt: 27 Tammi 2016, 17:07

Re: WWE Greatest Royal Rumble (27.4.)

Viesti Kirjoittaja renzokuken »

Komppaan Temeä, kohtalaisen tylsä ja yllätyksetön "house show'mainen" erikoistapahtuma. Oma WWE-veikkausrivikin osui melkein nappiin, eikä yksikään vyö vaihtanut omistajaa.

-Ladder Match oli illan paras, vaikka ei mikään ikimuistoinen ollut.

-Odottelin Reignsin voittoa, mutta part-timer Lesnarin kausi se vain jatkuu. Näky Lesnarista kiipeämässä häkistä pois aiheutti jostain syystä pienet naurut :D

-Styles vs Nakamura oli aika säästöliekillä vedetty matsi. Stylesin kilahtaminen ja tasapeli oli järkevin ratkaisu tässä vaiheessa.

-Isossa Rumblematsissa oli hetkensä, mutta myös tylsiä hetkiä matsissa riitti (Kaiken maailman turhakkeita oli kyllä raahattu Lähi-itään, mutta Sami Zayn loisti poissaolollaan). Daniel Bryan toimi odotetusti matsin työjuhtana alusta loppuun, vaikka oli pitkiä aikoja keskivaiheilla aivan unohduksissa. Muutamia herkullisia kohtaamisiakin nähtiin kuten mm. Bryan-Angle , Bryan-Shane ja Kevin Owens-Chris Jericho. Ja tottakai pitää nostaa Tituksen pesäpallosyöksy kehän alle, jota selostamokin mehusteli :D Miehekkään kokoinen voittopokaali meni odotetusti Strowmanille!

Crest
Midcarder
Viestit: 48
Liittynyt: 05 Tammi 2016, 22:46

Re: WWE Greatest Royal Rumble (27.4.)

Viesti Kirjoittaja Crest »

Ei tästä nyt sinänsä paljoa sanottavaa ole. Kokonaisuudessaan ihan viihdyttävä, mutta loppujen lopuksi täysin yhdentekevä tapahtuma. Muutama oikein hyvä matsi (cruiserweight-, intercontinental- ja WWE-mestaruusottelut), ja kohtalaisen viihdyttävä rumble-ottelu. Millään ottelulla ei vain ollut mitään merkitystä. Yksikään mestaruus ei vaihtanut omistajaa, ja rumble-ottelun voittajalla ei ollut mitään merkitystä. Olisivat edes antaneet sen voittajalle mestaruusottelun tulevaisuudessa niin siinä olisi ollut jotain panoksia.

Inkfish
Midcarder
Viestit: 53
Liittynyt: 06 Tammi 2016, 15:07

Re: WWE Greatest Royal Rumble (27.4.)

Viesti Kirjoittaja Inkfish »

renzokuken kirjoitti:
28 Huhti 2018, 22:38
(Kaiken maailman turhakkeita oli kyllä raahattu Lähi-itään, mutta Sami Zayn loisti poissaolollaan).
Sami Zayn oli jätetty pois hänen etnisen taustansa takia, Sami Zayn on syyrialais-kanadalainen, eikä Saudi-Arabiassa hirveästi taideta arvostaa syyrialaisia ihmisiä. WWE oli jättänyt siis Zaynin pois ilmeisesti ihan vaan turvallisuussyistä. Vähän samalla tavalla kuin että naiset eivät olleet tapahtumassa mukana.

Avatar
Los_Pebbels
Main eventer
Viestit: 929
Liittynyt: 04 Tammi 2016, 15:44
Paikkakunta: Tampereen Manchester

Re: WWE Greatest Royal Rumble (27.4.)

Viesti Kirjoittaja Los_Pebbels »

+++ Titus O'Neilin sukellus on hauskin hetki, mitä olen todistanut painissa. Yksi GOAT botch, samaa luokkaa Royal Rumble 2005 ja Shockmasterin kanssa.
+ Venue oli hieno. WWE voisi sijoittaa nämä 200 miljoonaansa erilaisiin PPV-lavasteisiin. Ainakin muutaman kerran vuodessa.
+ Rumble itsessään oli viihdyttävä, vaikka siinä oli noin 20 täysin yhdentekevää nimeä - ja samalla myös puuttui paljon nimiä, joita olisi tahtonut nähdä
+ Iran vs. Saudi-Arabia -angle oli mahtava. Vanhemman Daivarin paluu oli yllättävä, mutta Iran-heat oli kultaista. Samoin se pitkätukkainen (ilmeisesti vain 17v) nuori mies on jo valmiiksi supertähden oloinen - hänestä tullaan kuulemaan vielä.
+ Rollinsin laddervoitto oli freesillä tavalla tehty. Saisi olla enemmän tän tyyppistä actionia laddereissa nykyään.
+ Nakamura vs. Styles oli n. 100 kertaa parempi kuin WrestleManiassa. Kuka olisi uskonut, että oikea tarina taustalla auttaakin jotain? Yleisökin tuntui tykkäävän. Tai ainakin niistä lähti ääntä.
- Styles vs. Nakamuran antikliimaksilopetus
- Reigns vs. Lesnarin vieläkin heikompi lopetus. Pitääkö WWE:n järjestää maksutapahtuma Intiassa, että saamme vihdoin sen ISON KOIRAN mestaruusvoiton hurraavan ihmisjoukon edessä?
- "Glorifioitu house show" samalla tapaa kuin 2000-luvun alun britti-PPV:t. Osa otteluista meni hieman säästöliekillä ja merkittäviä tuloksia ei ollut kuin ainoastaan yhden vacant-mestaruuden voittajassa - mikä sekin oli antikliimaksi, koska rosterijaon takia tuloksen arvasi
--- tapahtumaa ei pystynyt kuuntelemaan arabiaksi networkin kautta, vaikka arabiselostajat olivat kehänlaidallaAll in all, onnistunut tapahtuma, vaikka tulokset eivät olleetkaan merkittäviä.
Aurinkoinen puoli ylöspäin

Vastaa Viestiin