Booked by Smarkside: WWE Hidden Gems - Centennial State Wrestling

Booked by Smarkside on kollektiivinen ja interaktiivinen simulointifanifiktio.
Avatar
Los_Pebbels
Main eventer
Viestit: 929
Liittynyt: 04 Tammi 2016, 15:44
Paikkakunta: Tampereen Manchester

Booked by Smarkside: WWE Hidden Gems - Centennial State Wrestling

Viesti Kirjoittaja Los_Pebbels »

Kuva

Centennial State Wrestling
WWE-networkilla alkaa pyörimään outo mainos.

► Näytä spoileri


WWE.comin ennakko:
► Näytä spoileri


Erityissäännöt:
► Näytä spoileri
Roster:
Abdullah the Butcher
Big Bubba (Earthquake/Typhoon/Shockmaster)
Black Bart
Bobby Eaton
Bruiser Brody
Chief Vincent Virgil (Virgil)
Dennis Condrey
Dick Murdoch (WWF:ssä, palaa 9. jaksossa)
Dick Slater
Ed Wiskowski
George South
Goldie Rogers (WWF:ssä)
Goose Gossage
Jack Foley (Mick Foley)
Jacques Rougeau jr.
Jeff Farmer
Jimmy Garvin
Marty Jannetty
Nikita Koloff
Ricky Morton
Robert Gibson
Stan Hansen
Steve Borden
Steve Regal
Wahoo McDaniel

Joukkueet:
Cowboys from Hell (Black Bart & Stan Hansen)
Gorgeous Electricity (Jimmy Garvin & Steve Regal /w Precious)
Jim Duggan & Dick Slater
The Midnight Express (Bobby Eaton & Dennis Condrey /w Jim Cornette)
Rock N' Roll Express (Ricky Morton & Robert Gibson)

Muu henkilökunta:
Haystacks Calhoun (auktoriteetti)
Kendo Nagasaki
Kip Winger (kehäkuuluttaja & haastattelija)
Precious

Selostajat:
Gordon Solie
Jim Cornette

Mestaruudet:
Colorado Heavyweight Championship - Jim Duggan (???)

Colorado Tag Team Championship - The Midnight Express (Eaton & Condrey) 4.1.1985
Viimeksi muokannut Los_Pebbels, 20 Elo 2019, 18:16. Yhteensä muokattu 7 kertaa.
Aurinkoinen puoli ylöspäin

Avatar
Los_Pebbels
Main eventer
Viestit: 929
Liittynyt: 04 Tammi 2016, 15:44
Paikkakunta: Tampereen Manchester

Re: Booked by Smarkside: WWE Hidden Gems - Centennial State Wrestling

Viesti Kirjoittaja Los_Pebbels »

Championship Wrestling from Colorado
Centennial State Wrestling
Loveland, Colorado
5.1.1985

► Näytä spoileri
Pikatulokset
► Näytä spoileri
Aurinkoinen puoli ylöspäin

Avatar
Los_Pebbels
Main eventer
Viestit: 929
Liittynyt: 04 Tammi 2016, 15:44
Paikkakunta: Tampereen Manchester

Re: Booked by Smarkside: WWE Hidden Gems - Centennial State Wrestling

Viesti Kirjoittaja Los_Pebbels »

Seuraavat dokumentit ovat vain Centennial State Wrestlingin bookkauskomitealle. Polta tämä dokumentti sen luettuasi.

Pavel Chesnokovin terveiset.

Kuva

9/10
Kjiitos! Kjiitos! Kjiitos tjeille kjaikille. Mjikä sjhow! jColorado on mjeidän. Ikuisesti. jSaatte kjaikki pjalkankorotuksen! Hjeti!

Leonid Hadrien Bobrov - olet mjainio! Tjämä Djuggan on mjitä ljoistavin mjestari. Ja mjikä mjahtava ottelu! Mjurdoch ja Sjlater vjetivät pjarhaan ottelun, mjitä tjämä mjaa on njähnyt kjoskaan. Hjuhhuh! Tjästä kjohtaamisesta tjullaan pjuhumaan vjielä vjuosisatoja. Ja vjoi pjojat - bjaseballtjähti! Bjaseball on tjämän rjakkaan mjaan kjansallisurheiluljaji ja tjulemme vjarmasti sjaamaan ljukuisia sjilmäpareja tjämän kjiinnityksen mjyötä.

Vanya Shukov - olet sjelvästi aallon hjarjalla. Jedin pjaluu oli sjuuri hjitti ja sjeuraava osa tjätä elokuvasarjaa ilmestyy vjarmasti pjian, joten on hjyvä rjakentaa hjyvä pjohja, kun sjeuraava osa tjaas ilmestyy. Eikä intiaaneissakaan ole mjitään vjikaa. Ljisäksi tjämä Bjig Bjubba ja Cjhief Vjincent Vjirgil ovat vjarmasti tjulevaisuuden sjupertähtiä!

Tit Kirillov! Mjinä rjakastan cjowboyta. En mjalta odottaa njäkeväni tjämän khjehitystä.

Prokopiy Olev Kurganov - mjahtavaa. Minä rakastan jo nyt tätä tag-divisioonaa! Njuo vjaatteet mjuistuttivat mjinun isoisästäni. Mjikä mjahtava mjies hjän olikaan...

Petiya Zubov - oi kyllä! Mjinä vjihaan, mjitä ne sjaastaiset kjommunistit tjekivät isänmaallemme, joten on hjyvä mjuistuttaa, että kjommunismi on vjäärin ja tjuhoaa mjaailman. Tjirautin itsekin mjuutaman kjyyneleen tämän aikana. jUSA! jUSA! Ja se idiootti, joka erehdyksessä sjoitti Njeuvostoliiton kjansallislaulua - tjoivottavasti vjeitte hjänet sjeinän taakse ja ammuitte, kjuten kjommunistit kjuuluukin. Hjän pjilasi mjuuten tjäydellisen ensimmäisen illan.

Eduard Leschyov - njäin ortodoksina rakastan, että tjuot uskontoa mukaan. Kjuulin huhua, että Cjolorado on yksi ateistisimmista osavaltioista USA:ssa, mjihin tjoivottavasti tjeemme mjuutoksen. Ateismi on kjommunismia.

Karp Kuritsav, oikein hyvä. Tjämä Gjoldie Rjogers on sjelvästi tjulevaisuuden sjupertähti - vjaikka vjoisitkin ehkä pjitää hjuolen, että hänen tjulevat vjastustavat ovat sjaaneet edes njimellisen pjainikoulutuksen.

Feodor Fedorov - OI ETTÄ MJITÄ MJÄISKETTÄ! Ihan sjama, vjaikka uusien ljavasteiden rjakentaminen mjaksaisi mjaltaita, tjämä oli sjitä tjoimintaa, mjitä rjakastan. Tjätä ljisää! Ja pjaljon!

Ja ljopuksi Mjiron Mjaksimov. Ottelusi oli kjlassikko jo sjyntyessään. Tjoivottavasjti Rjock en Rjoll Express vjoittaa mjestaruuden pjian, sjillä yleisjö sjelvästi rjakasti hjeitä.

Njyt anteeksi pjoistun tjoimistooni vjuorille. Sjain ljaatikollisen kjuubalaisia sjikareita, eivätkä nje pjolta itseään. Njähdään mjuutaman vjiikon pjäästä. до свидания!
--

Bob Geigelin terveiset.

Kuva
6/10
Katsoin suurella mielenkiinnolla ensimmäisen jakson, sillä arvostan pomoanne ja hänen miljooniaan suuresti - ja tietenkin uuden territorion avaaminen on aina iso juttu. Näin paljon hyvää, mutta valitettavasti myös jonkin verran pahaa.


Ensinnäkin LHB ja Kana. Katsokaa tarkkaan ketä bookkaatte. Dick Murdoch ja Goldie Rogers ovat vielä WWF:n palkkalistoilla. Tiedän, tiedän. He olivat sopivasti täällä, eivätkä kertoneet, että he ovat WWF:n sopimuksen alaisia. Meillä ei kuitenkaan ole varaa lakitaisteluihin, mikäli WWF saa vihiä. Onneksi myyrämme WWF:ssä kertoivat, että kenelläkään ei ollut hajuakaan Rogersin ja Murdochin visiitistä. Ilmeisesti molempien sopimus loppuu piakkoin, minkä takia he ovat aikaisin etsimässä uutta työpaikkaa. Ehkä he painivat vain house showeissa, mutta NWA:n presidenttinä minun pitää tietää nämä asiat. Alakortin painijat ovat useasti epätoivoisia löytämään parempaa paikkaa. Tehkää kuitenkin taustatyönne ensikerralla, perhana.


Noin muuten LHB, hyvää työtä. Toit tuoreen mestarinne, Jim Dugganin, ruutuun heti, mutta et tuhlannut häntä mitäänsanomattomalla ottelulla - vaan hait hänelle haastajaa. Muutenkin ottelu oli todella hyvä, mikä toivon mukaan liimasi paikallisia katsojia ruudun ääreen. Ja lopetus Goose Gossagen kanssa! Katsoin Goosen sopimusta ja hän on käytettävissä huhtikuun alkuun asti - mutta silloin alkaa MLB:n kausi ja Goose painuu takaisin San Diegoon. Suosittelen siis keräämään mahdollisimman paljon katsojia hänen avullaan, mutta rakentakaa samalla muuta rosteria. Älkääkä välittäkö hänen olemattomista painitaidoistaan. Painiminen ei tule olemaan hänen työnsä - ainakaan vielä.


Mitä ihmettä tämä oli, Wanhus? Wahoo McDaniel on arvostetun lajimme yksi arvostetuimmista legendoista ja sinä buukkaat häntä tällaiseen roskasegmenttiin? Toki tiedän, että esimerkiksi Lawlerilla Memphisissä on ollut tapana bookata mitä idioottimaisimpia juttuja, jotka kuitenkin toimivat paikalliseen väestöön, joten ehkä tämä tulee olemaan se tyyli, joka puree täkäläisiin. Lisäksi nämä, öh, Big Bubba ja Chief… Vincent Virgil? Kuinka idioottimainen nimi. Kuitenkin. He ovat aivan liian vihreitä kantaakseen kokonaisia segmenttejä. Molemmissa on varmasti potentiaalia, mutta voi mennä vuosia, kunnes se on valjastettu.


Hansenin ja Black Bartin promo sen sijaan oli tulista! Heh, heh. Kiitos tästä tom_killer. Sinulla on selvästi silmää uuden joukkueen rakentamiseen. Varoitan kuitenkin, että Hansen on hieman arvaamaton, enkä usko, että hän on kovinkaan halukas jäämään vain tag-divisioonaan.


Sinä tiedät juuri mistä vivuista vetää, Kyrgyzstanin Prinssi. En tunne kovinkaan tarkasti Verne Gagnen painijoita, mutta tämä Steve Regalin ja Jimmy Garvinin joukkue vaikuttaa mainiolta. He keräsivät loistavaa heatia muuten varsin apaattiselta yleisöltä. Jobberiottelut ovat täydellinen keino rakentaa niitä oikeita tähtiä. Olette selvästi panostaneet kaikki joukkuedivisioonaanne - hyvä niin!


PeeTseta - USA vastaan Neuvostoliitto toimii aina - ja Nikita on varma tulevaisuuden tähti. Mutta mistä revit tämän Jack Foleyn? Hän ei ollut mikään täysi katastrofi, mutta hänen promonsa oli kummallinen. Pitäisin hänet kaukana mikrofonista tai auttaisin häntä keksimään parempaa materiaalia.


Enska… mitä ihmettä? Ensinnäkin, aivan naurettavaa, että segmenttiin osallistuvat henkilöt eivät osoita kameran olevan huoneessa, kuin tämä olisi elokuva. Mikä Hitchcock kuvittelet olevasi? Toiseksi - yritätkö rienata tai jotain? Pistän viestiä eteenpäin, että sinua tulee pitää silmällä.


FDR, senkin idiootti. Yritätkö tuhlata pomosi rahat kaikki heti kättelyssä? Lavasteet eivät ole ilmaisia. Eikä haastattelijanne Kip Wingerin vakuutus - joka muuten, miksi valitsitte juuri hänet? Hänhän on aivan surkea! Mutta niin, Bruiser ja Butcher ovat isoja tähtiä, mutta todella arvaamattomia. Heitä kannattaa siis käyttää varoen. Ja kuka hemmetti oli se paikalleen jämähtänyt samurainukke? Miksi hän oli ruudussa?


MinimiMax! Loistava lopetus. Rock n’ Roll Expressin ja Midnight Expressin feudi on räjäyttänyt Memphisin liekkeihin ja suunnitelmiimme kuuluukin, että tuomme tämän feudin myös Crockettin territorioon. En kuitenkaan näe ongelmaa antaa näiden joukkueiden otella myös täällä, mikäli pomonne maksaa yhä kyseisten painijoiden lentoliput. Lisäksi huomautus: te ette saa rikkoa kumpaakaan näistä joukkueista. Vaikka olettekin kaukana muista territorioista, niin Bill Apter lentää luultavasti jossain vaiheessa sinne kuvaamaan tapahtumianne Pro Wrestling Illustratediin, joten näiden joukkueiden tulee olla kasassa. Meillä on liian isoja suunnitelmia, että sallisin teidän pilaavan ne.


Käytitte hienosti isoja tähtiä, joilla on hyvä rakentaa pohjaa ja luoda kiinnostusta. Samalla rakensitte hyvin tuoreita painijoita, sillä isoja tähtiä tuskin pystyy käyttämään loputtomiin - heillä kun on velvoitteita muuallekin. Hyvä niin. Tästä on hyvä jatkaa. Juttelin pomonne kanssa hetken puhelimessa ja hänen yltiömäinen optimistisuutensa oli kuitenkin jossain määrin hälyttävää. Minulla ei tule olemaan aikaa vahtia teidän toimintaanne joka viikko, joten lähetän luultavasti sinne jonkun vahtimaan teitä, että ette aja territoriota alas ennen kuin se edes alkoi.


Sitten muutama ilmoitusluontoinen asia. Sovin Giant Baban kanssa jonkinlaisesta yhteistyökumppanuudesta. Jahka teillä on täysin omia painijoita, voitte lähettää osan heistä All Japaniin hakemaan kokemusta. Ennen sitä Baba on kuitenkin luvannut lähettää muutaman omista painijoistaan ainakin muutamaksi viikoksi tänne.


Ja toinen, isompi juttu. Teidän kahdeksannessa jaksossa, mikä esitetään 23.2., Ric Flair saapuu Coloradoon puolustamaan NWA-mestaruutta. Luonnollisesti mestaruus ei tule vaihtamaan omistajaa. Teillä kuitenkin pitää olla hänelle haastaja siihen mennessä.

Ja kolmanneksi. En tiedä kuinka tarkkaan tunnette maatamme tai tapojamme, mutta lähetän teille liitteenä NWA:n virallisen sääntökirjan. Kenties opitte jotain.

--


Kuva

Jim Cornette Drive Through
Brian Last: “So Jim. Something special happened this week. You’ve heard of this?”

Cornette: “Well my twitter did blow up so I might have heard of something but please continue.”

Brian Last: “WWE uploaded the very first episode of Championship Wrestling from Colorado. How come you’ve never talked about this?”

Cornette: “Well, it didn’t really matter in the long run, right? It folded like after 2 or 3 months. I actually thought that the tapes were forever gone too.”

Brian Last: “Well to no surprise we’ve gotten loads of questions about it. So many big names in such a minor territory. Hansen, Brody, Butcher, Rock n’ Roll, Midnight… what do you remember about it?”

Cornette: “Not much if we’re being honest but I did watch the episode because I was curious. It was better than I remembered but it might be that it went to shit after few episodes.”

Brian Last: “How did they manage to get so many big stars of the era? I would imagine that would have been expensive.”

Cornette: “Well, the boss - the P whatever from Soviet Union - he was good friends with all the big shots. Crockett, Owens, Gagne, Jarrett, Fritz and so on. And Bob Geigel really, really liked him, apparently. Plus he was loaded and didn’t care how his money was used. Though the way he ran it I’m pretty sure he used it for tax evasion or money laundering or something.”

Brian Last: “How so?”

Cornette: “Well.. he was never really there. He had his stupid goons run the place with no imput from the man himself.”

Brian Last: “What do you remember about this mysterios Pavel?”

Cornette: “I only met him like once or twice so not much. He seemed friendly and quiet but that’s about it. Like I said, he really wasn’t there.”

Brian Last: “One thing lots of people have asked - how was announcing with Solie? We all know you and Solie did some announcing together few years later in WCW but this was way before.”

Cornette: “Solie was always a pro. I could tell that he didn’t care for all the angles but he never told anyone whether he liked it there or not.”

Brian Last: “I’m used to seeing Solie look like he’s hungover as fuck but I don’t think I’ve ever seen him look that pale.”

Cornette: “Well, knowing Solie he might just have been doing commentary after an afternoon in a bar. You could never tell with Solie if he was sober or black out drunk. That’s the way he was.”

Brian Last: “One thing he said that was weird was that he told they were in Loveland, Colorado. Is it a nickname to a city there or what was that?”

Cornette: “Well, no, silly. It is a city there, actually called Loveland. Yeah, imagine that. You would think that settling in Colorado Springs or Denver would’ve made sense but for some reason they chose Loveland. I guess they found a cheap studio to film their TV or something. I don’t really know.”

Brian Last: “If the town was called Loveland… how were the rats?”

Cornette: *laughs uncontrollably* “Well let’s just say that they were really loving people and leave it at that.”

Brian Last: “One thing I noticed immediately and I think many others did too - why did they hire Kip Winger of all people as their ring announcer? I think this was just before Alice Cooper and way before his solo success.”

Cornette: “I have honestly no idea. I think they wanted as many local celebrities as possible. I’m pretty sure he had been part of that one Kix album that had some success. Apparently that counts as a celebrity.”

Brian Last: “Did you think he was any good?”

Cornette: “Oh he was the drizzling shits! *bursts laughing* He was so bad. But I think one of the guys booking the show knew him or something. But to me he felt like he didn’t care at all and only wanted to party with the guys.”

Brian Last: “How about that baseball guy, Goose Gossage?”

Cornette: “Well it was pretty usual that during the offseason some athletes tried the world of pro wrestling. And hey, some of them became really good. You know, Bronko Nagurski, Wahoo, Ernie Ladd, Randy Savage…”

Brian Last: “So was Goose one of them?”

Cornette: *laughs* “No, absolutely not. I guess he wasn’t the worst ever but he had like 2 weeks of training before this. I guess with some proper training and will to get better he could have become good but there weren’t really any time for that.”

Brian Last: “A lot of the fans have also asked about all those future stars having their first steps there. Mick Foley, Typhoon, Sting, Virgil… and I’m really confused about the whole Virgil thing. Chief Vincent Virgil. That’s like way too specific to be a coincidence. But I thought Virgil was called Virgil as a rib to Dusty and later Vincent as a rib to Vince. Right?”

Cornette: “Who knows. I had completely forgotten about it. Maybe Vince asked Virgil all his previous names and thought Virgil was hilarious rib to Dusty? But I haven’t really thought about Virgil in my spare time if we’re being honest.”

Brian Last: “How about the rest of the youngsters? Sting especially was so bad you couldn’t even think it was the same man that would become a huge star in JCP just few years later.”

Cornette: “Sting did have some growing pains. I don’t think he had done anything but Memphis at this point and you know how he sucked there with Warrior. But like I’ve said - the difference between Sting and Warrior was that Sting understood he was bad and tried to get better. And eventually he did! But he was pretty much worthless in his first year. Who were the rest of the young stars?”

Brian Last: “Big Bubba who would later be better known as Earthquake AKA Typhoon AKA Shockmaster - and Mick Foley. And there was Marty Jannetty vignette too!”

Cornette: “Oh yeah. Yeah Foley was pretty good, right? He has always been a good talker, I think. Though I didn’t buy the America stuff at all from him. I think they were trying to ride with Hulkamania’s success or something. Marty was young too and I think this was before all those vices got to him so he was really good even being really new to the business. And Big Bubba… Well I like Fred - still do - but he did kinda stink here.”

Brian Last: “What did you think about the angle? Chief Virgil and Jedi Fred Ottman?”

Cornette: “Oh that was absolutely horrible! Poor Wahoo. I don’t know how they managed to talk Wahoo into it but I can tell he wasn’t happy. I think I remember hearing that they wanted Jay Strongbow there at first…”

Brian Last: “Oh god that would’ve been even worse! At least Wahoo is a good performer.”

Cornette: “Yeah. Strongbow was luckily a road agent for the fed at the time.”

Brian Last: “So a lot of people have wondered what the deal was with Murdoch being so over as a babyface? At least he got a strong reaction from a certain part of the crowd.”

Cornette: “Well, eh. You know. You’ve heard the rumors.”

Brian Last: “The KKK? Really?”

Cornette: “Well the KKK in Colorado was pretty active in the 70s and I guess Dick still had some friends there... “

Brian Last: “Oh boy. That’s actually kinda depressing. Oh well. Moving on I guess. Gotta ask about the Duggan’s world championship win. What was the deal with that Indianapolis thing?”

Cornette: “Well, I don’t think anyone is surprised if I tell no such tournament ever happened. At least to my knowledge. It was just a way to give him the title without wasting any time with tournaments on TV.”

Brian Last: “And lastly - the main event saw your Midnight Express facing Rock N’ Roll Express. How would you rank it in all time Rock n’ Roll vs Midnight matches?”

Cornette: “Oh boy, that’s a tricky one. It’s definitely not the best. But you know, there are like hundreds of those matches and the guys always gave their best to every single one. But this is so early in this feud that it’s hard to tell.”

Brian Last: “Will you be watching next week too?”

Cornette: “You know what - I just might.”
--

Kommentteja pukuhuoneesta:

Kuva
Kip Winger: “Hey, dudes, c’mon! Ei mun sopparissa puhuttu mitään tollasesta. Seuraavan kerran lähen kyllä käveleen…”

Kuva
Bruiser Brody: “En tule sitten häviämään yhtäkään ottelua. Piste.”

Kuva
Dick Murdoch: “Sori oikeesti. Mutta hei, tuun sitten takaisin maaliskuussa, ok?”

Kuva
Jim Duggan: “Hei, tosi mahtavaa! Aion olla paras mestari!”

Kuva
Steve Regal: “Olisiko sittenkin ollut fiksumpaa laittaa mestaruus Rock N’ Roll Expressille, niin voisimme haastaa heidät vaikka heti?”

Kuva
Marty Jannetty: “Wow, tää on erilaista. Oon aikas innoissani!”

Kuva
Goose Gossage: “Varokaa sitten. Minulla on kymmenentuhannen taalan heittokäsi.”

Kuva
Wahoo McDaniel: “En ole tuntenut itseäni näin häväistyksi vuosikymmeniin. Olen hemmetti soikoon iso tähti!”

Kuva
Kendo Nagasaki: “Satun olemaan lomalla täällä muutaman viikon, joten saatte käyttää minua vapaasti. Valitettavasti olen bumpannut viimeisen bumppini, mutta ehkä joku managerirooli?”

Kuva
Stan Hansen: “HITTO!”

--


Poimintoja Rocky Mountain News -lehdestä 1/1985
James F.E. Coolidge, 49, kaivosmies
“Tekisi mieli opettaa sille silmälasipäiselle tennispojalle opetus…”

Jenna O’Connelly, 30, opettaja
“Meidän paikallinen kanavamme pärjäsi ihan hyvin ilman tämmöistä öykkäriviihdettä. Ja millaisen mallin se antaa lapsille, kun ruudussa on vain yksi nainen ja sekin on vain riisumassa miehiä.”

Buck Colt, 7, koululainen
“O-o-o-o! Minäkin haluan olla isona inkkari!”

Archie Gobbly, 28, lakimies
“Saa olla kyllä melkoinen idiootti, jos ei tajua, kuinka näyteltyä roskaa tämä on.”

Robert Abbey, 78, eläkeläinen
“Onpas tämä kyllä… Eihän tässä edes pysy perässä enää... Toista se oli silloin minun nuoruudessani… Silloin oli miehet rautaa… Oli French Angel… Oli Ed Lewis… Ne oli aikoja…”

Oz Mousey, 69, kylähullu
“Jack Foley haisee ¤#%#!”
--

Kommentteja nykypäivän smarkeilta
@AmerikanRaspikurkku: “Katsokaa heti tämä networkiin ilmestynyt kummajainen. Chief Vincent Virgil? Mitä ihmettä tämä on ja miksei siitä ole paisunut isompaa asiaa”

@GeneralCharisma: “Todiste siitä, että paini oli kasarillakin silkkaa sirkusta.”

@KnowsItAllBecauseImSmart: “Eikös tämä introbiisi ole siitä paskasta kasarileffasta, missä ammutaan pahista singolla? Blood Debts tai jotain?”

@PigurePourPigPock: “Tuskin tuosta Steve Bordenista tulee koskaan mitään. Heh, heh, tämä on hauskaa, koska siitä tulee supertähti kymmenen vuoden sisään!”

@SimplyTheBestOfThe80s: “Selostaisipa Solie elämääni.”

@TheFlyingKabuki: “Ei tämä ollut läheskään niin outoa, mitä WWE:n mainosteksti antoi ymmärtää. Rahat takaisin!”
--

Lainauksia shooteista:
William Regal, RF 2017

RF: “Mitä muistat painiuraltasi Coloradosta?”

Regal: “Hmm. En muista painineeni Coloradossa.”

RF: “Tein taustatyötä ja löysin pienen maininnan, että sinä ja Jimmy Garvin olitte siellä tag team vuonna 1985?”

Regal: “Hetkinen. Sekoitatko minut nyt AWA:n Steve Regaliin?”

RF: “Öö… hmmm…”

Regal: “Voi hemmetti sentään.”
--
Virgil, KC 2010

Oliver: “... mistä Vince keksii nimetä sinut Virgiliksi?”

Virgil: “Okei. Okei. Okei. Okei. Siis. Tätä ei moni tiiä, mutta painin tosi pienen hetken nimellä Chief Vincent Virgil. Okei? Taisin mainita Vincelle jotain siitä, jota nauratti painija nimeltä Virgil niin paljon, että hän päätti nimetä minut siksi. Jotenkin se kai liittyi Dustyyn. En tiedä.”

Oliver: “Siis, missä painit nimellä Chief Vincent Virgil?”

Virgil: “Siis. Jossain keskellä ei mitään. Se oli lyhyt keikka.”

Oliver: “Entä Vincent?”

Virgil: “Se ei kai liittynyt tähän mitenkään. Se oli silkkaa Ericiä.”
--
Kip Winger, Sam Roberts, 2015

Winger: “... ovatkos nuo painijulisteita taustalla?”

Roberts: “Joo, olen iso fani. Oletkos itse?”

Winger: “En oikeastaan. Aika aivotonta puuhaa. Mutta olin nuorena kehäkuuluttajana yhdessä mestassa.”

Roberts: “Ai! Missä?”

Winger: “Äh, se oli Coloradossa joku pikkupaikka. Olin vasta breikkaamassa ja siitä sai hyvät fyffet. Olin kyllä aika naamat koko sen ajan, että en muista hirveesti…”

Roberts: “Oliko siellä mitään isoja tähtiä? Kenties Hulk Hogania, Randy Savagea, Sting? Soittaako kelloja?”

Winger: “Tuskin. Se oli joku ihan pikku paikka. Luultavasti vaan paikallisia.”
--
Goldie Rogers, Oakville Beaver, 1997

Painit pitkin Amerikan mannerta 80-luvulla. Onko mitään, mitä tekisit toisin?
  • “Olin WWF:ssä 84-85. Lähinnä alakortin matseja. Se oli masentavaa. Halusin pois. Kävin jopa ottelemassa salaa Coloradossa uuden työpaikan toivossa, koska en halunnut jäädä New Yorkiin. Jäin kiinni, eikä minulla ollut enää asiaa yhteenkään NWA:n territorioon. Ja mikä pahinta, WWF pääsi jyvälle myös - kuukausia myöhemmin - eikä niillä ollut enää mitään halua pitää minua. Se pilasi urani.”

--
Wrestling Observer Rewind 1/1985
  • A new territory opened in Colorado. Dave hasn’t seen the show but heard it was alright. Gordon Solie did the commentary with Jim Cornette and the card included Rock N’ Roll Express, Midnight Express, a very young Sting, a very young Mick Foley, Brody, Hansen, Butcher… and honestly this all sounds very interesting to see. I wonder if a tape of this exists somewhere.
  • Dave also notes that Kendo Nagasaki AKA Peter Thornley from World of Sport worked the show (not to be confused with the Japanese wrestler of the same name). Thornley retired in 1978 with some minor appearances in early 1980s. Dave says that apparently the deal is to make him a body guard or manager or similar since he can’t wrestle and take bumps. Fun fact: Kendo Nagasaki returned full time in 1986 and wrestles sporadically to this day.
--

Jokerit olivat:
► Näytä spoileri
Ja muutama OOC-huomio.
► Näytä spoileri
Aurinkoinen puoli ylöspäin

Avatar
Los_Pebbels
Main eventer
Viestit: 929
Liittynyt: 04 Tammi 2016, 15:44
Paikkakunta: Tampereen Manchester

Re: Booked by Smarkside: WWE Hidden Gems - Centennial State Wrestling

Viesti Kirjoittaja Los_Pebbels »

Championship Wrestling from Colorado
Centennial State Wrestling
Loveland, Colorado
12.1.1985
► Näytä spoileri
Pikatulokset:
► Näytä spoileri
Aurinkoinen puoli ylöspäin

Avatar
Los_Pebbels
Main eventer
Viestit: 929
Liittynyt: 04 Tammi 2016, 15:44
Paikkakunta: Tampereen Manchester

Re: Booked by Smarkside: WWE Hidden Gems - Centennial State Wrestling

Viesti Kirjoittaja Los_Pebbels »

Seuraavat dokumentit ovat vain Centennial State Wrestlingin bookkauskomitealle. Polta tämä dokumentti sen luettuasi.Haystacks Calhounin arvio: 5/10

Kuva

Huoh…Okei.NWA nimesi minut teidän vahtikoiraksenne. En ole iloinen siitä, mutta teen silti parhaani. Ehdin jo kuvitella, ettei minun tarvitsisi tehdä enää mitään tämän halvatun bisneksen hyväksi. Jouduin ajamaan äitini kanssa helvetti soikoon Teksasista asti asuntoautossamme? Osaatteko arvata kuinka paskaa se on. Aivan hirveetä jöötiä. Ruudussa saatan olla hyväntahtoinen, hölmö, kiltti jätti - ja hyvällä tuulella ehkä sitä olenkin, mutta hemmetti sentään matka oli pitkä ja en kyllä nauti juuri nyt yhtään mistään.


Tehdään sitten pelisäännöt selväksi.

  1. Minua kannattaa miellyttää. Jos ette sattuneet huomaamaan, omistajanne on jälleen jossain imppaamassa liimaa, joten kun hän ei ole täällä, niin minä olen laki.
  2. Jos miellytätte minua, saatte kuudennen segmentin. Toisin sanoen, aina kun annan arvion 6/10 tai paremman, niin seuraavalla viikolla on 6 segmenttiä 5 sijaan.
  3. Kyllä, minä olen myös ruudussa NWA:n lähettämä puhemies ja auktoriteetti. Toivon kuitenkin, että käytätte minua vain tarkkaan, harkiten ja harvoin, sillä terveyteni ei ole kuten ennen ja vaivoin jaksan edes nousta sängystäni.


En ikinä nähnyt ensimmäistä jaksoa, mutta luin kyllä sen, mitä niistä sanottiin. Olen siis suunnilleen perillä teidän lähtökohdistanne.Ensinnäkin teidän mestarinne Jim Duggan. Hyvä alku - hän voisi olla isompikin, mutta hän on intensiivinen ja karvainen, joten hän kiinnittää huomion. Joten miksi ihmeessä LHB pistät hänet ja hänen ihan yhtä ison häviämään kahdelle spottiapinalle? Ymmärtäisin, jos he olisivat edes joukkuemestarit, mutta he eivät ole. Okei, he menivät sekaisin tästä Goosesta - joka on muuten loistonappaus, sillä kun katsojamme kanavasurffaavat, he saattavat tunnistaa tämän baseball-tähden.


Sitten Wanhus. Pidän tästä, mitä olet tehnyt Wahoon ja tämän uuden mustan intiaanipäällikön kanssa, sillä he ovat värikkäitä hahmoja - sellaisia, jotka kiinnittävät huomion. Mutta muista - Wahoo on lajin legenda. Lähes yhtä iso nimi kuin minä, mikä on uskomatonta ottaen huomioon, kuinka lyhyt hän on. Et voi vain pistää häntä häviämään ilman mitään syytä. Wahoo vaihtoi itse ottelun lopetuksen DQ-voitoksi, sillä onhan tuollainen ihan silkkaa haaskausta. Mieti ensikerralla.


Kana, miksi bookkaat samaa jobberia viikosta toiseen? Oletko ihastunut häneen? Kyllä, hänellä on muskelit, jotka varmasti saavat katsojia ruutuun, mutta hän on uskomattoman kömpelö, karismaton ja surkea. Lisäksi, etkö huomannut, että Dick Slater otteli jo pääottelussa? Onneksi jollakulla oli ylimääräinen maski mukanaan. On naurettavaa ohjelma-ajan tuhlausta bookata otteluita samojen naamojen kesken.


Hyvä Tom Killer! Tämmöiset mähinät saavat varmasti ihmiset ruutuun. JA SAMALLA KADOTTAVAT KAIKKI KATSOJAT MEIDÄN TAPAHTUMISTA - EIHÄN KUKAAN ENÄÄ USKALLA TULLA KATSOMOOMME JOS PAINIJAT HYÖKKÄÄVÄT SIVUSTAKULKIJOIDEN KIMPPUUN!


Huhhuh. Niin. Näen molemmissa miehissä ainesta, etenkin tässä Stanissa. Tuntuu, että molemmat näistä menevät suorastaan hukkaan tag-divisioonassa. Ei minulla ole mitään tag-painia vastaan - se on ihan hyvä alakortin viihdyke, aivan kuten naiset ja kääpiötkin. Mutta aito raha tehdään rehdeillä 1 vastaan 1 otteluilla! Lisäksi teillä on tämä yksi fanien suosikkijoukkue vastaan… en jaksa laskea, LIIAN MONTA pahaa joukkuetta. Etenkin, kun nämä rokkipojat eivät ole edes mestareita.


PeeTseta, kiva, että olet oppinut maamme tavoille ja tiedät, että kaikkien meidän sydämessä sykkii sinipunavalkoinen sydän. Tämä karvapallero on myös ihan hauskan näköinen, mutta en tiedä voiko häntä ottaa millään tasolla vakavissaan. Hän näyttää ihan liian… kiltiltä. Joo toki, minäkin näytän kiltiltä, mutta olen saatana sentään 7 kertaa painavampi, joten kaikki tietävät, että minulle ei ryttyillä.


Okei, ei tämä ollut mitään hirveetä roskaa. Pelkäsin pahempaa. Mutta ei tätä voi liikojakaan kehua. Teillä ei ole tarpeeksi tähtiä, jotka olisivat elämää suurempia. Tiedättekö miksi Andre The Giant on niin suosittu? Tiedättekö te miksi minä tein vuosikymmenien uran? Koska kun ihmiset näkivät minut, he olivat naulittuja. Olen elämää suurempi. Kiinnitän huomion. Ja mikä tärkeintä - he pystyvät uskomaan minuun.

Okei, on minulla muutama ilmoitusluontoinen asiakin. Teillä on kaksi suurta house showta tulossa. Ensimmäinen on viikolla 5 viidennen jakson jälkeen Colorado Springsissä ja toinen viikolla 9 Denverissä. Rakentakaa näihin tapahtumiin otteluita, sillä kuten tiedätte, TV:n koko idea on myydä livetapahtumia.
No niin, menkääs nyt. Säärtäni kirvelee ja voisin syödä hevosen…Ja varmaan syönkin.
--

Kuva
Jim Cornette Experience: Jim watches Colorado #2

Brian Last: “Aloha Jim.”

Jim Cornette: “Well hello to you my dear Brian.”

Brian Last: “So, did you watch the second episode of Championship Wrestling from Colorado?”

Jim Cornette: “I promised I would, didn’t I?”

Brian Last: “Actually you didn’t - you just said you might.”

Jim Cornette: “Hey now. Of course I wanted to watch it. As you can imagine, this is all new to me too since I don’t actually remember any of it.”

Brian Last: “Not a thing?”

Jim Cornette: “Well some bits and pieces - and obviously when I watch this I recall some stuff. But it’s not like I’ve thought about this one silly territory for the past 30 years.”

Brian Last: “Allright. So first things first, at the beginning of the episode we hear that NWA & Colorado Championship Committee have named a commissioner or ‘matchmaker’ if you will - Haystacks Calhoun.”

Jim Cornette: “Yes - and it actually wasn’t just an on screen role. He actually was a supervisor for those monkeys running the shop who booked the show.”

Brian Last: “I thought he retired in 1980 or 1981 or so.”

Jim Cornette: “He did. But apparently he was really broke and pleaded for a paycheck and this is what they gave him. And it did make sense, really. It wasn’t that physical job and they needed someone they could trust to make sure things stay sane.”

Brian Last: “So how was Haystacks? Did he like it there?”

Jim Cornette: “Oh, he was miserable. He was always grumpy and hated everyone and everything. But I think it was his health failing mostly that got him angry. You know this was just a year before they had to cut his leg due to diabetes.”

Brian Last: “Yeah, I read his last years were really depressing. Refusing to move from the bed and just staring at a wall and all that. Really makes you wonder if things would have gone differently if this territory would have worked out.”

Jim Cornette: “Yeah, well. I don’t think it would have changed anything, really.”

Brian Last: “Do you know if there were any plans for anyone else for that role?”

Jim Cornette: “Yeah, actually I do. They actually tried to get Grizzly Smith from Mid-South. But both Watts and Smith refused because well, Smith had a good gig there and Watts loved him as the on-screen matchmaker.”

Brian Last: “He would have been insane to get out of mid-south during some of their hottest years.”

Jim Cornette: “Oh and I just remembered! This you’ll never guess. Someone - I think it was that Kendo Nagasaki that was there - recommended Jimmy Savile as well.”

Brian Last: “Wait, WHAT?”

Jim Cornette: “Yeah. I think it was just an idea. Could you imagine though?”

Brian Last: “I wasn’t going to mention this with just Grizzly Smith but… Jimmy Savile? It’s like they had a type of sexual deviants. Who next in the recommended pedo ring? Buck Zumhofe?”

Jim Cornette: *laughs* “Hey now! I don’t think anyone knew about Grizzly’s dark secrets at the time.”

Brian Last: “Do you know if anyone ever approached Savile or was it really just a name thrown out there?”

Jim Cornette: “No, but I doubt it. What was the show he was doing?”

Brian Last: “Oh, Top of the Pops was the big one right. Man, Savile was a mainstream celebrity in the UK but I can’t see how that would have worked in Colorado.”

Jim Cornette: “Probably would’ve died a quicker death.”

Brian Last: “Wow… Moving on. Wahoo with Virgil once again with this stupid indian chief play. This time they face Ed Wiskowski - and this is actually pretty interesting because this is just before he would go to AWA and become the really hated pro-Apartheid racist Colonel DeBeers.”

Jim Cornette: “Yeah. I actually didn’t even know much about him. He was mostly in Portland with Owens before and no-one outside Portland really knew what was going on in there. And after this he was in the dying days of AWA so I didn’t see him after either.”

Brian Last: “The racist gimmick really was something else there. You know, changing referee’s because they are black or refusing to fight Jimmy Snuka because he’s not white. Definitely wouldn’t fly today but he really got under people’s skin. Did he get the idea here or what?”

Jim Cornette: “Well, I don’t really know but I have to imagine it was an idea he had for a long time. And it's not that he was racist. Quite the opposite! And he was a really charming man, well liked backstage.”

Brian Last: “Yeah, so I’ve heard.”

Jim Cornette: “Can you imagine this match originally was supposed to end with Wiskowski pinning Wahoo?”

Brian Last: “I can’t think Wahoo was happy about that.”

Jim Cornette: “Yeah, he threw a fit and actually got it changed.”

Brian Last: “Do you think DeBeers minded?”

Jim Cornette: “Well he knew Wahoo was a legend so I doubt it. Back then guys had respect, you know.”

Brian Last: “So at the beginning Wahoo has a really weird promo where he talks about how good Virgil is cooking… err, guinea pigs?”

Jim Cornette: “Oh yeah - and that brought memories. Wahoo hated that line so much. He said he had never been so embarrassed. And he made it known he never wanted to say anything like that ever again.”

Brian Last: “Why did he say it though? It’s not like there were script writers like today.”

Jim Cornette: “I guess whoever booked the segment really loved that line. And Wahoo wanted to show he was a team player since he already refused to job to Ed.”

Brian Last: “So next up was… err, Dick Slater in a Tiger Mask mask against Steve Borden? What was this about?”

Jim Cornette: “I thought you were smart Brian! When you don’t have enough guys around to fill the card you put a mask on someone and doublebook him. Simple.”

Brian Last: “This was such a nothing match and I feel like the idea was just to embarrass Sting. Why did they even book him after the last week’s fiasko?”

Jim Cornette: “Well, he looked good and I think they just wanted to give him experience. And eventually it paid off. Not in Colorado, mind you, but later in his career.”

Brian Last: “Also, after the match… did Sting have a boner?”

Jim Cornette: “Yeah, it really looked like that, didn’t it. I have no recollection of this whatsoever and I don’t think the guys in the back made any remarks about it - at least I don’t remember anything.”

Brian Last: “Black Bart is finally here with Stan Hansen, they are interviewed and after it they just attack a random dude who walks by them with walkman on.”

Jim Cornette: “Yeah, it was pretty good until the last part. I have no idea what idiot thought it would be a good idea to show that the wrestlers might attack whoever was in the studio at any moment.”

Brian Last: ”They also talk about how they want to fight the Rock ‘n’ Roll Express. They sure have made loads of enemies - Midnight, Duggan and Slater later in the evening and now this. Why Hansen & Bart weren’t going to take the titles from Midnight? They could’ve easily been just rugged bad-ass babyfaces.”

Jim Cornette: “That is a good point and to tell you the truth - I don’t know. Rock n’ Roll really was stretched thin here. I guess everyone just wanted to work with them since Morton was so good at making everyone look good.”

Brian Last: “Next up the super patriot Jack Foley faced Jacques Rougeau. No flag matches this time but an evil foreigner nevertheless.”

Jim Cornette: “I think WWF’s influence was really showing here. I wasn’t used to this blatant USA vs foreign heel stuff in south-east. To me this felt like the stuff from the 40s or 50s - but it was 1985 and Hogan loved to fight his foreign enemies so it was back on the menu.”

Brian Last: “What are you talking about? Foreign heels happened all the time.”

Jim Cornette: “Oh, foreign heels were everywhere - yes. But it’s this ultra patriotic character that I really don’t remember seeing that much until Hogan started eating his vitamins.”

Brian Last: “All right, don’t know if I agree there. What did you think about the segment?”

Jim Cornette: “Well, I was surprised how good performer Foley was even at that point. The contents of the promo were maybe not that exciting but it was still a good job. And the match was fine though I wasn’t a big fan of the ending.”

Brian Last: “You don’t like low blows?”

Jim Cornette: “Yeah, it felt kind of out of place. I wasn’t really used to them in the 80s.”

Brian Last: “And finally - our main event - Duggan & his - and this had to be a rib - his protege “Dirty” Dick Slater against Rock ‘n’ Roll Express.”

Jim Cornette: “Yes! I popped. Dick Slater didn’t really think it was funny though.”

Brian Last: “For those listening who don’t understand the joke - Slater is 3 years older than Duggan and had wrestled for about 7 years before Duggan even thought about joining the wrestling business.”

Jim Cornette: “Exactly.”

Brian Last: “So what’s the deal with all this biker stuff?”

Jim Cornette: “Oh, I don’t know. Maybe Eric Bischoff snuck backstage or something. It had something to do with that imaginary tournament in Indianapolis. I guess they really wanted to sell these guys as though guys.”

Brian Last: “By playing music from the 1960s?”

Jim Cornette: “Well, aren’t you afraid?”

Brian Last: “Oh boy. So Rock n’ Roll Express answer the open challenge - and at first I didn’t realize what was wrong with it but… they work towards the Duggan hot tag.”

Jim Cornette: “That caught my attention too! I thought about everything else that Duggan was a heel - at least considering how the crowd loved that baseball guy - but in this match Duggan and Slater clearly worked babyface.”

Brian Last: “After the hot tag Duggan clears house but after that, Goose Gossage comes out, Rock n’ Roll surprises Duggan & Slater and get the victory.”

Jim Cornette: “At least it wasn’t their local champion getting pinned. I guess it made sense considering Rock n’ Roll was a very hot and popular tag team.”

Brian Last: “And then Goose beats up once again Duggan & Slater - and hits him with a DDT.”

Jim Cornette: “Yeah, I think the guys tried to give him a move he could do - and it’s not like Jake Roberts was on national TV yet so it was good looking, unique move that wasn’t the most complicated.”

Brian Last: “So that was the end of that. Did you like the episode?”

Jim Cornette: “Well you know. It’s 80s wrasslin’. Sure there were some stupid shit out there but I’d much rather watch this than whatever is going on in WWE nowadays. Have you heard about the piss segments there? Not like going to take a leak segments, actual people pissing on each other? What has this world gone to…”
--

Kommentteja pukuhuoneesta:

Kuva
Wahoo McDaniel:WANHUS! EN OLE IKINÄ HÄVENNYT NÄIN PALJON! MITÄ HELVETTIÄ PISTÄT MINUT SANOMAAN JOTAIN NOIN IDIOOTTIMAISTA MARSUISTA! ENSIKERRALLA MINÄ… MINÄ… MINÄ… MINÄ LÄHDEN KÄVELEMÄÄN! SAATANA!”

Kuva
Ed Wiskowski: “Ei hitto, aivoni ruksuttavat jo niin moneen pahaan juttuun mitä voisin sanoa. Voitteko tuoda minulle jonkun mustan miehen, jota voisin käskyttää? Sitä vihan määrää!”

Kuva
Steve Borden: “Okei, Kana. Olet vähän outo.”

Kuva
Dick Slater:LHB, onko tämä joku ihmeen vitsi?”

Kuva
Jack Foley: “Tämä on oikeastaan aika mukavaa tämä absurdi patriotismi.”

Kuva
Black Bart: “PIRU VIE!”

--

Poimintoja Rocky Mountain News -lehdestä 2/1985
Alex Norman, 50, puuseppä
“Käy sääliksi sitä tyyppiä, joka joutuu rakentamaan lavasteita näille huligaaneille.”

Dan Spook, 12, koululainen
“GOOSE! GOOSE!”

Miranda Tyer, 17, opiskelija
“Robert Gibson, mennään naimisiin.”

Jasper Header, 35, baarimikko
“Hei, paljon mitä se Ed sanoi on ihan tieteellisesti todistettu.”

Oz Mousey, 69, kylähullu
“Hyi !”%¤ toi Steve! Ihme homo!”
--

Kommentteja nykypäivän smarkeilta.
MartinLutherLawler: “Tarviiko enää vuonna 2017 laittaa tuollaisia menneiden vuosien kulttuurinomimisia näytille? #CancelWiskowski”

BritishBullfrog: “Minulle luvattiin miehiä kumipuvuissa. Missä ne ovat?”

Naito&Okada&Omega&Tanahashi: “Mitä, Tiger Mask otteli USA:ssa? 5 tähteä!”

Lars_Ankka: “Siis onko tämä läski nyt se Dungeon of Doomin Loch Ness?”

KennysTits: “Vihaan Jim Duggania.”
--

Lainauksia shooteista.
Sting, Gospel Advocate, 2001

“… olet varmasti tavannut monia ihmeellisiä promoottoreita urasi aikana. Mikä on typerintä, mitä sinun on ikinä pyydetty tekemään?”
- “Ihan ensimmäisenä vuotenani - siis ihan ekoja juttuja mitä ylipäänsä tein painissa - multa pyydettiin, että söisin ottelun aikana pillerin viagraa, jotta ottelun päätteeksi minulla olisi erektio ja vastustaja nauraisi minulle.”

“Teitkö sen?”
- “En tietenkään.”
--

Wrestling Observer Rewind 2/1985
  • Remember that territory that opened last week with a decent show headlined all the current and future mega stars? Well, they had another show and he heard it was… decent. Not much about it. What’s interesting is that their on-air matchmaker is 600 pound Haystacks Calhoun. As far as I know, this would be the very last thing in wrestling that he would end up doing. And that’s how it goes. You’re one of the biggest attractions of the industry for 20-30 years and then your final job is being a sidenote in a territory that doesn’t even make it to 4 months.
  • Dave also mentions, that while Haystacks is mostly on-screen authority, he also has some pull backstage and apparently has some real power. So while he’s not a booker, he makes sure the books look nice.
--


Jokerit olivat:
► Näytä spoileri

Ja vielä nopea OOC-huomio.
► Näytä spoileri
Aurinkoinen puoli ylöspäin

Avatar
Los_Pebbels
Main eventer
Viestit: 929
Liittynyt: 04 Tammi 2016, 15:44
Paikkakunta: Tampereen Manchester

Re: Booked by Smarkside: WWE Hidden Gems - Centennial State Wrestling

Viesti Kirjoittaja Los_Pebbels »Championship Wrestling from Colorado
Centennial State Wrestling
Loveland, Colorado
19.1.1985
► Näytä spoileri
Pikatulokset:
► Näytä spoileri
Aurinkoinen puoli ylöspäin

Avatar
Los_Pebbels
Main eventer
Viestit: 929
Liittynyt: 04 Tammi 2016, 15:44
Paikkakunta: Tampereen Manchester

Re: Booked by Smarkside: WWE Hidden Gems - Centennial State Wrestling

Viesti Kirjoittaja Los_Pebbels »

Seuraavat dokumentit ovat vain Centennial State Wrestlingin bookkauskomitealle. Polta tämä dokumentti sen luettuasi.


Pavel Chesnokovin terveiset.

Kuva

8/10
Mjahtavaa! Mjahtavaa! Mjukava ojlla tjaalla tjeiden kjanssanne jelleen kjerran. Ota sjikari! Sjinulle mjyös! Ja sjinulle!

Timofei Mecheslav mjiten mjukava tjavata. Zhenya Pasternak mjahtava tjavata mjyös. Vodka? Ejn hjyväksy kjieltävää vjastausta.

Mjinulla ojn ojllut kjiireiset pjari vjiikkoa, joten ojn ilahjduttavaa tjietää, ejttä tjeille tjäällä pjyyhkii hjyvin. Olette vjarmaan tjavanneetkin jo Hjaystackes Culhonin, joka sjaapui ystjävällisestji auttjamaan mjeite.

Tjämäkin ohjelmja ojli.. Aivjan mjahtava! Tjiesin ejttä vjoin luottaa tjeihin! Ojlette njeroja! Mjutta… ei mjikään njapakymppi. Mjine tjorkahdjin hjetkeksi… njet njet, pjaha. Mjutta sjitten kjuulin “Gallifrey”. Kjyllä! Joku tjeista on jeljilla! Scji-fi! Sje sje on, mjitä mje tjarvitsjemme. Sjolaris! Sjtalkjer! Tjaidetjeoksia... joskin tjylsiä. Sjen sjijaan ljaser-pjyssyt ja rjobotit! Ljatekx ja sjuippokjorvat! хорошо!

Njähdään tjaas pjarin vjiikon pjääste. Mjinulla on pjaljon - öh, tjuota - bjusiness-tjapaamisia, jotta sjaamme *khrm* rjahoitusta tjulevaisuutta vjarten. до свидания
--

Haystacks Calhounin arvio.

Kuva
4/10
Taisin mainita viime viikolla, että Goose Gossage on loistonappaus. Ja hän onkin - älä ota tätä väärin, LHB. Mutta jumalauta, hän on harjoitellut painia vasta muutaman viikon ja sinä pistät hänet sitten ottelemaan pitkän ottelun ja bookkaat vielä mestaruusmatsin tulevalle viikolle? Etkä edes sinne Colorado Springsin house show’hun, minne lippuja ei ole myyty kuin muutama hassu. Meillä on useamman tuhannen areena täytettävänä, hemmetti soikoon! Toivottavasti kuka tahansa tulevan viikon mestaruusottelusta kopin ottava tajuaa, että Goosen kaltaista megatähteä pitää varjella. Hän on nähtävyys, ei kehätaituri. Kohdelkaa häntä kuin sellaista.


Enkö minä juuri viime viikolla sanonut, että meillä on liikaa pahoja joukkueita yhden hyvän joukkueen kimpussa? Miksi koko jakso menee siihen, että kaikki nämä potentiaaliset megatähdet hyökkäävät kahden pienen luuserin kimppuun? Haluatte selvästi panostaa joukkuedivisioonaan - mitä nyt en välttämättä täysin ymmärrä - mutta jos kerta se on agendananne, niin palkatkaa nyt sitten muitakin joukkueita. Pentele. Katson erityisesti teitä Zemppari, FDR ja Prinssi.


Teme, oletko täysi taliaivo? Wanhus on yrittänyt rakentaa sympaattista tarinaa intiaanipäällikön soihdunviemisestä, missä pahat viholliset kuten tämä Ed Wiskowski ovat piikkinä lihassa. Joten sinä pistät inkkarit hyökkäämään raukkamaisesti toisen kimppuun, jotta Ed voi tehdä sankarimaisen pelastuksen? Ymmärrätkö mitään tästä lajista?


FDR - mitä saatanaa? Mikä pakkomielle sinulla on hyökätä sivustakatsojien kimppuun? Toimistoomme on satanut lukuisia huolestuneita soittoja siitä, miten Butcher ja Brody hyökkäsivät viattoman tuomarin kimppuun. Tämä ei saa jatkua. Onneksi meillä oli sattumalta Nick Patrick paikalla, jotta oli edes joku tuomari, joka osaisi lennellä ympäriinsä. Jouduin kyllä maksamaan aika paljon extraa tämän segmentin johdosta… Toisaalta segmenttisi antoi minulle idean… kyllä, joo. Pidän sinua silti silmällä.


Lisäksi mitä nämä lopetukset olivat? Tasapelit ja diskaukset menettävät merkityksensä, jos kaikki päättyvät näin. Tiedän toki, että Wahoon olisi pitänyt voittaa omansa, mutta kukaan ei tajunnut viisastaa kellonsoittajaamme ja hän päätti hoitaa aikarajat shootisti. Naurettava amatöörivirhe, jonka en toivo toistuvan. Te muut sen sijaan - hävetkää.


Muistutan yhä parin viikon päässä olevasta Coloradon televisioimattomasta tapahtumasta. Sinne on parempi saada edes jokunen vetävä ottelu, että pääsemme edes omillemme.

Hemmetti kun sattuu...
--

Kuva
Jim Cornette Experience: Jim watches Colorado #3

Brian Last: “Aloha jim.”

Jim Cornette: “Aloha to you Brian.”

Brian Last: “Due to popular demand we’re back with yet another piece of the forgotten Colorado territory wrestling.”

Jim Cornette: “Yes. Yes we are.”

Brian Last: “So first things first - The Midnight Express once again not there second week in a row?”

Jim Cornette: “I think they were there but for some reason they didn’t make it on air. It didn’t make sense to me then and it doesn’t now.”

Brian Last: “One who is used is the team of Wahoo McDaniel and Virgil. 3rd week in a row.”

Jim Cornette: “Someone in charge said they wanted this match to be short and sweet. However… Wahoo hated everyone in the committee so much he did the opposite. He decided to wrestle a long and grueling match instead.”

Brian Last: “It was mostly just headlocks though.”

Jim Cornette: “Yes, well. It was also poor Fred Ottman having the first year in his career. He just wasn’t ready for what Wahoo had in mind.”

Brian Last: “Sadly this match had some audio issues so the ending was really confusing. First they are brawling and then suddenly ref starts freaking out and the match ends.”

Jim Cornette: “So this should tell you what an amateur hour that place was. They just picked up someone random to do the timekeeping and never bothered to smart him up. So when 10 minutes was up, 10 minutes was up and he started baning the bell. I guess the referee played along to keep the integrity but I can tell you, Wahoo was pissed.”

Brian Last: “Was he supposed to win?”

Jim Cornette: “Absolutely.”

Brian Last: “After the match Wahoo and Virgil start to beat up defenseless Big Bubba… and then our racist hero Ed Wiskowski saves the day. What on earth was that?”

Jim Cornette: “I guess someone in the committee was part of that Colorado section of KKK and thought Wiskowski was the good guy. Either that or the booker had no clue how heels and faces are supposed to work.”

Brian Last: “At least Wiskowski showed some good babyface fire. Maybe it’s a shame he was a heel for most of his peak career. Next up audio issues continue when Rock n’ Roll Express are interviewed by Kip Winger. There’s also some weird new musician. Who was he?

Jim Cornette: “Just some local musician. He was there just to make sure everyone knew how rock they were.”

Brian Last: “... by playing Johnny B. Goode?”

Jim Cornette: “They would have been really rock in the 50s.”

Brian Last: “I just had to check and this was about 6 months before Back to the Future came out and made a hit of it once again.”

Jim Cornette: “There you have it. Ahead of time.”

Brian Last: “Thank god the audio issues are fixed just in time for Hansen and Black Bart to come in and raise havoc.”

Jim Cornette: “Yeah. So I guess the reason Midnight was just sitting backstage was that there were all these other teams they wanted to put on the limelight… and fight Rock n’ Roll.”

Brian Last: “So why not just get some other babyface teams so Rock n’ Roll wasn’t stretched so thin?”

Jim Cornette: “That what I was screaming at them at the time. Hire some new teams! Hire some new teams!”

Brian Last: “Did they listen to you?”

Jim Cornette: “Well we’ll find out.”

Brian Last: “So Bruiser Brody comes out to save the day and Cowboys run away. Then in a twisted shock Brody starts to beat up Express instead of saving them. Isn’t this some Russo level stuff? Multiple turns in the same segment?”

Jim Cornette: “Oh c’mon, it wasn’t nearly that bad. Besides they wanted to sell Brody as this badass loner that was against everybody.”

Brian Last: “But they teamed him up with Abdullah?”

Jim Cornette: “Obviously they didn’t think these things through.”

Brian Last: “And as if that wasn’t enough, they had a match on the card against Gorgeous Electricity. Why have the match? Why not either have another team out there instead of the Rock n’ Roll?”

Jim Cornette: “I don’t remember! I think it was because they really wanted to sell Rock n’ Roll as these never-give-up good guys.”

Brian Last: “But wasn’t that too much? And didn’t it make Gorgeous Electricity look like a bunch of muppets when they couldn’t beat up already beaten Rock n’ Roll Express?”

Jim Cornette: “Who knows what was going on in the committee’s booking sessions but I agree. This didn’t help Gorgeous Electricity at all. But it did make Rock n’ Roll look amazing.”

Brian Last: “In a theme of the show, it’s the second match of the show without a decisive finish - even if the first one didn’t go as planned.”

Jim Cornette: “So if you people think Russo invented shit finishes I’ll have to let you know that idiots existed in this business before. They just didn’t last very long.”

Brian Last: “Next up we have yet another tag match. Brody is out again this time with Butcher and Kendo Nagasaki. What even was the function of Nagasaki here?”

Jim Cornette: “I have no idea and I’m not even sure if we get an answer. He was gone the week after this, you know.”

Brian Last: “And their opponents - and this is a treat - popular NWA jobber George South and… Jumpin’ Jeff Farmer.”

Jim Cornette: “You know I’ve seen those hilarious promos but I had no idea I had ever been in the same territory with that guy.”

Brian Last: “Boy was he awkward. One of the most awkward wrestlers I’ve ever seen.”

Jim Cornette: “Well he wasn’t the star so who cares.”

Brian Last: “Did you know Ric Flair has called George South as one of his favourite opponents?”

Jim Cornette: “What, no? Really? Well how about that.”

Brian Last: “The match goes haywire immediately when Butcher & Brody just beat the living shit out of everyone instantly.”

Jim Cornette: “This was a wild brawl.”

Brian Last: “At least they continued making Brody look like a beast.”

Jim Cornette: “I actually thought this was a great segment - if we forget the ending where they attack the referee.”

Brian Last: “Did I recognize Nick Patrick there?”

Jim Cornette: “He was visiting town but he also knew how to referee and take a beating so they asked if he wanted to take part in it. It did cost a big penny.”

Brian Last: “The last match of the episode saw Goose Gossage in his first match.”

Jim Cornette: “What a treat…”

Brian Last: “First things first. The ring announcer hails Dick Slater coming from Gallifrey. I had no idea what that was but apparently twitter knew to tell me it’s a Dr. Who thing?”

Jim Cornette: “I was just as confused as you were. I know that Kendo Nagasaki liked to help around so maybe he wrote the cue cards and added a little joke? So what is this Gall-I-don’t-care actually?”

Brian Last: “I think it’s a planet in that show. I can assure no-one understood the joke in 1985 in Colorado area.”

Jim Cornette: “Dick Slater sure didn’t get the joke.”

Brian Last: “He really looked pissed.”

Jim Cornette: “He was in a foul mood. I think he knew he couldn’t get anything out of Goose. Ring announcer talking nonsense definitely didn't help.”

Brian Last: “So - Goose. Was this really his first match ever?”

Jim Cornette: “I would believe you if you said it was the first time he saw a wrestling ring. Ha! Yes. I could very well imagine this being his first actual match in front of actual paying people.”

Brian Last: “Poor Dick Slater really had no clue how to work around this guy but they did make it through eventually.”

Jim Cornette: “I don’t get whose wise idea was to put this man in the ring for 10 minutes. They could have done the same exact thing in 2 minutes - even in a single minute - and Goose would have actually maybe even looked good.”

Brian Last: “So the next week Duggan gets to defend his title against Goose. Is it gonna be good?”

Jim Cornette: “Well… Guess.”

Brian Last: “No?”

Jim Cornette: “That is a good guess and I’m leaving it at that.”

Brian Last: “So one last thing. Did you like this episode? Did you like the previous ones more?”

Jim Cornette: “It was not the worst shit show ever though honestly it wasn’t that great either. And I hated all the stupid finishes.”

Brian Last: “They definitely weren’t as impactful when the whole show was full of them.”

Jim Cornette: “However I would still rather watch this than whatever is going on in modern wrestling. Have you heard the latest in Impact Wrestling? They had a match where you had to put an umbrella up the opponent’s ass! Have you heard it? Absolute fucking horseshit. I thought Ed Nordholm was a good guy - I did - but apparently he’s as detrimental to wrestling business as everyone else.”

--

Kommentteja pukuhuoneesta:

Kuva
Wahoo McDaniel: “Uaaaagh! Menen hulluksi täällä! Miten te kaikki olette täysiä amatöörejä! Apinoita! Viimeinen mahdollisuus!”

Kuva
Dick Slater: “Hei en minäkään pysty ihmeisiin…”

Kuva
Ricky Morton: “On kiva, että haluatte päästää meidät ruutuun, mutta emme mekään voi olla kaikkialla. Maailmassa on hei muitakin tiimejä.”

Kuva
Robert Gibson: “Fabolous Ones, Rock n’ Roll RPM’s, The Fantastics, Adams & Hernandez…”

Kuva
Abdullah the Butcher: “Aaaahh! Koska saan upottaa haarukan otsaasi! Aaah! Verrrrrta!!!”

Kuva
Jeff Farmer: “Moi pitää mennä."

--

Poimintoja Rocky Mountain News -lehdestä 3/1985.
Matoskah McGirt, 56, kasino
“Wahoo tai hänen orjansa ei edusta meitä tai meidän kansaamme.”

Matthew Haven, 40, puhtaanapitolaitos
“Goosehan voisi perustaa MLB-joukkueen tänne? Eikös?”

Mary Lee, 20, kotiäiti
“Esikoiseni yritti raastaa veljensä otsaa haarukalla. Eikö kukaan ajattele lapsia?”

Oz Mousey, 69, kylähullu
“Hyi &¤#% rokkenrollia! Saatanan musiikkia!”
--

Kommentteja nykypäivän smarkeilta.
Pole_on_a_pole_on_a_pole: “Siinäs näitte, aina painissa on ollut tyhmiä lopetuksia. Kenen muun mielestä Cornette väärässä, Russo oikeassa?”

Bixespaña: “Tämän jakson yllättävänä kuriositeettina Jeff Farmerin harvinainen esiintyminen painissa. Ei se Jeff Farmer, vaan se Jeff Farmer.”

CanOfHurri: “Kuka vittu on Goose Gossage?”

NationOfSlamnation: “Jos haluat vihata itseäsi enemmän, niin katso Wahoon ja Bubban ottelu. Joudut tosin keksimään ääniefektit itse.”

BigBoot99: “Luulin että toi Ed on heel ja Wahoo face, mutta ilmeisesti ei?”
--

Lainauksia shooteista.
Dick Slater, RF Shoot, 2007

“Oliko hän urasi huonoin vastustaja?”
“Ei, ei missään nimessä. Huonoin… En ala nimeämään nimiä, mutta vuosia sitten kultaisella kasarilla jouduin ottelemaan jotain paikallista urheilukuuluisuutta vastaan. Hän ei ollut mikään Ernie Ladd.”

”Millainen hän sitten oli?”
”Aivan paska.”


--

Wrestling Observer Rewind 3/1985
  • Colorado’s NWA-affiliate had another TV episode. Dave hasn’t seen it but runs down the card. Dave also mentions how everyone seems to be really high on Rock n’ Roll Express there - apart from Haystacks Calhoun who is running the show on and off-screen.
  • They have also booked a 5000 seat arena in Colorado Springs for the near future. Dave says the roster is strong but Colorado isn’t a wrestling hotbed and doubts they sell even nearly that many tickets.


Jokerit olivat:
► Näytä spoileri
OOC-huomio:
► Näytä spoileri
Aurinkoinen puoli ylöspäin

Vastaa Viestiin