Smarkside: PANDEMIA

Fiktiivinen painiaiheinen tarinankerronta.
Vastaa Viestiin
Avatar
kenitys
Main eventer
Viestit: 512
Liittynyt: 18 Tammi 2016, 20:44
Paikkakunta: HKI
Viesti:

Re: Smarkside: PANDEMIA

Viesti Kirjoittaja kenitys »

Kello on kolme yöllä.

Enska herää huoneestaan, kuten jokaisena yönä aiemminkin. On aika lähteä yölliselle kierrokselle. Varmuuden vuoksi Enska pukee päähänsä tutun suojanaamarin, joka pitää hänet varmasti turvassa. Käsiinä hän pujottaa suojahanskat. Enska on valmis. Huoneen ovi aukeaa, ja varmoin askelin hän lähtee kävelemään kohti areenan keskusaukiota. Askel askeleelta Enska kuuntelee ympärilleen, muttei tälläkään kertaa näe mitään. Areenan aukiolle saavuttuaan hän kaivaa taskustaan pienen paperilapun, toisesta taskustaan mustekynän ja alkaa kirjoittaa. Enska raapustaa tutut sanat lapulle ja kiinnittää sen teipillä areenan seinälle. Enska katsoo lappua hetken aikaa tyytyväisenä, nyökkää sitten itselleen ja lähtee kävelemään takaisin kohti huonettaan.

"Hei! Mitä sinä teet täällä?"

Huoneensa ovelle saapuessa Enska huomaa, että Saunassa tuijottaa on rynkyttämässä hänen huoneensa ovenkahvaa. Saunassa tuijottaa näyttää jotenkin kummalliselta - tosin eikös hän aina?

"ENSKA! SINE HUORENPÄNIKKÄ! SINE METEPEISE! MINE TEEN SINUT NYÖRÄKSI!" Saunassa tuijottaa raivoaa Enskalle.

Enska ei tajua yhtään mistä on kyse.

"SINE OLET KOKO TEMEN SAASTAN SYYPEE! MINE LAITAN SINUT MATALAKSI KUIN TARTTUMISKEYREN! MINE.... *KÖH*"

Yhtäkkiä Saunassa tuijottaa suustaan kovan yskäisyn.

*KÖH*

Sitten toisen yskäisyn.

*KÖH* *KÖH* *KÖH*

Yhtäkkiä Saunassa tuijottaa yskii Enskan edessä kuin viimeistä päivää. Ja sellainen hänellä taitaa pian ollakin edessä - ainakin päätellen siitä, että hän vaipuu maahan kaksin kerroin. Enska katsoo tilannetta kauhuissaan.

"Mitä täällä oikein tapahtuu?"

Samalla paikalle on ilmestynyt Merovingi, joka on suojannut kasvonsa oikeaoppisella hengityssuojaimella. Hän katsoo ensin Enskaa, sitten maassa raivoisasti yskivää Saunassa tuijottaata. Molemmat nyökkäävät toisilleen. Kaikki on selvää. Saunassa tuijottaa on selvästi kaiken pahan alku ja juuri, ja nyt hänestä on tehtävä selvää. Saunassa tuijottaa yrittää epätoivoisesti vastustella, kun Enska ja Merovingi hyökkäävät hänen kimppuunsa suojahanskat käsissään ja alkavat raahata Saunassa tuijottaata kohti areenan lääkintähuonetta.

"Tämä on omaksi parhaaksesi", Enska selittää.

Saunassa tuijottaa vastustelee vimmaisesti, mutta ei voi lopulta mitään. Tauti on vienyt hänen voimansa, eikä hän muutenkaan enää tämän ikäisenä ole parhaassa mahdollisessa kunnossa. Merovingi ja Enska raahaavat väsyneen Saunassa tuijottaan lääkintähuoneessa odottavilla paareille. Kumpikaan ei oikeastaan näytä tietävän, mitä seuraavaksi pitäisi tehdä.

"Siis... Tapammeko me nyt hänet?" Enska kysyy.
"Ei meillä muutakaan vaihtoehtoa ole. Vai onko?" Merovingi vastaa.

Niin. Eipä kai. Jos he tästä haluavat selvitä hengissä, heidän on tehtävä nyt tästä sairaasta yksilöstä selvää. Enska näyttää siltä kuin hänellä ei olisi hajuakaan, miten ihminen tapetaan. Ei se Merovingillekaan näytä olevan tuttua puuhaa, mutta siitä huolimatta hän rohkaistuu kaksikosta ensin ja alkaa käydä läpi lääkintähuoneen kaappeja. Yhdestä kaapista löytyy skalpelli. Merovingi tarttuu siihen ja lähtee kävelemään kohti paareilla makaavaa Saunassa tuijottaata. Saunassa tuijottaa karjuu solvauksia ties millä kielellä, ilmoittaa Merovingin olevan "säästäinen pettyri" ja "panevansa tätä pärseeseen"... Ja Enska seuraa välikohtausta silmät ja suu ymmyrkäisinä.

"NO MITÄS HELVETTIÄ TÄÄLLÄ TAPAHTUU?"

Yhtäkkiä ovi aukeaa, ja sisään astuu PeeTseta.

"Edes minun sairas mielikuvitukseni ei keksisi tällaista", PeeTseta jatkaa ja astelee huoneeseen. Merovingi ja Enska kääntyvät tuijottamaan häntä. Jopa Saunassa tuijottaa nousee istumaan paarien päälle ja suuntaa katseensa PeeTsetaa kohtaan.

"HERENPASKAA!" huutaa Saunassa tuijottaa.
"Olen täsmälleen samaa mieltä. Sinua... SINUA EI KAIPAA TÄÄLLÄ KUKAAN SENKIN AIVOVAMMAINEN PARASIITTI!" raivoaa Merovingi.

Merovingin katseessa paistaa viha. Näyttää siltä, että hän on vihdoin tajunnut, kuka PeeTseta on. Enska ei tajua mistään mitään. Paitsi että kello 4.37 ja että aamu alkaa sarastaa kohta. Ja että he kaikki ovat nyt tässä samassa huoneessa ja että joku tai jotkut heistä kantavat tappavaa tautia. Ja että hänen suojanaamarinsa alkaa hiostaa häntä pahasti ja että hänen on kohta pakkoa riisua se. Ja että hän ei ole kertaakaan tähän mennessä pitänyt suojanaamaria yhtä pitkään kasvoilla. Ja että... Häntä... alkaa... heikottaa.
Kello on kuusi aamulla.

Enska avaa silmänsä.

Hän ei ole enää lääkintähuoneessa. Ei, joku tai jotkut ovat raahanneet hänet areenan aukiolle. Hän makaa lattialla kehän vieressä. Seinällä on yhä kiinnitettynä lappu, jonka Enska on tuonut sinne parisen tuntia sitten. Yhtäkkiä Enska kuulee ympäriltään puhetta. Merovingi, Saunassa tuijottaa ja PeeTseta ovat kerääntyneet hänen ympärilleen. PeeTseta näyttää huonovointiselta, kun hän katsoo vieressään seisovaa Merovingiä ja Saunassa tuijottaata.

"Sinäkö... Sinäkö olet varma tästä?" PeeTseta kysyy.
"Tämän yhden kerran. Usko minuun. Sinä paskainen limanuljaskaa", Merovingi vastaa.
"Hei! Hei! Yhteinen ärvöstys. Nyt ei panna nöyräksi keteen", Saunassa tuijottaa puuttuu keskusteluun.

Ei, nyt ei panna nöyräksi ketään. Nyt pannaan kuoliaaksi. PeeTseta, Merovingi ja Saunassa tuijottaa ovat tulleet siihen lopputulokseen, että Enskasta on pakko päästä eroon. Pyörtyminen lääkintähuoneessa ei voi olla merkki mistään muusta kuin siitä, että Enska on niin sanottu "Patient Zero". Se, kenestä koko tartuntaketju on lähtenyt liikkeelle. Se olisi toki pitänyt tajuta jo ajat sitten, kaikki vaikuttaa nyt ilmeiseltä. Vai vaikuttaako sittenkään? PeeTseta katsoo edelleen epäillen Merovingiä ja Saunassa tuijottaata. Myös Saunassa tuijottaan kädet haparoivat edelleen, mutta ei tässä nyt muutakaan voi. Jokin ratkaisu on tehtävä. Muuten tälle areenalle ei koita enää yhtään uutta aamua. Enska katsoo kauhuissaan kolmikkoa, mutta on niin väsynyt, nälkäinen ja muuten vain uupunut, ettei edes pysty taistelemaan vastaan.

"Hyvä on. Te olette tehneet päätöksenne. Tehkää minusta selvää, niin me kaikki pääsemme tästä pois", Enska sanoo.


Ne jäävät hänen viimeisiksi sanoikseen.

Merovingi iskee tennismailan tylpän pään läpi Enskan kallosta, ja hänen vieressään Saunassa tuijottaa ja PeeTseta katsovat ihmetellen. Enskan aivot lentävät pitkin areenan seiniä. Näky ei ole kaunis. Sen jälkeen tehtävänä on enää yksi asia. Enskan henkilökortti on hänen povitaskussaan. Siitä selviää, että Enska oli...


► Näytä spoileri


Hetkinen.
Terve?
PeeTseta katsoo Merovingiä.
Merovingi katsoo Saunassa tuijottaata.
Saunassa tuijottaa PeeTsetaa.


Se on siinä.
Areenan seinällä on vielä lappu. Merovingi repäisee sen pois. Siinä on tuttu teksti.

"Enska on terve."

Merovingi katsoo lappua nauraen.

"Ei ole enää", hän sanoo ja heittää lapun roskiin.

PeeTseta ja Saunassa tuijottaa nauravat vieressä. He eivät ole edelleenkään varmoja, miten ovat ajautuneet tähän tilanteeseen, mutta tietävät, että se on loppu. Taistelu on ohi. Ja.... Se on heidän syytään.

"Nyt lähdetään juhlimaan maailmanloppua", Merovingi sanoo ja kaksi muuta nyökkäävät hänen vierellään.

Aurinko paistaa ulkona. Musta aurinko.

---------------------------------

HELLUREI! ONNITELUT VOITTAJALLE!

Smarkside PANDEMIAn voittaja:
Merovingi - sairastunut Jim Cornette
Saunassa tuijottaa - sairastunut Iron Sheik
PeeTseta - sairastunut Vince Russo

Huh, loppu oli... Loppu. Syytän sekoilusta vain ja ainoastaan itseäni. Avaan kaikkea jossain vaiheessa, kun jaksan. Keskustelu on nyt avoin Discordissa.
So Chris Jericho you can go straigh to hell and burn in hell because that's where you belong. And I'll help get you there by cutting your tongue in half. I think that would put end to your music career. That's all I have to say about Chris Jericho.

Avatar
kenitys
Main eventer
Viestit: 512
Liittynyt: 18 Tammi 2016, 20:44
Paikkakunta: HKI
Viesti:

Re: Smarkside: PANDEMIA

Viesti Kirjoittaja kenitys »

Oi voi. Olen yrittänyt useamman kerran kirjoittaa tämän koosteviestin, mutta en ole saanut aikaiseksi. Yritetäänpä vielä kerran nyt mahdollisimman tiiviisti. Erityisen hauskaa tämä on siksi, etten nyt enää itsekään muista pelin tapahtumista paljon mitään, ja tuskin muistaa kukaan muukaan. Ensin kaikki roolit, eli minkälaiset viestit ihmiset saivat pelin alkaessa minulta:

#1 LostHardyBoy - murhanhimoinen KUMA
"Olet murhanhimoinen KUMA. ÖÖÖÖÖÖÖÖÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄRGHRRGRHRGRHRG. MITÄ HELVETTIÄ TÄMÄ ON? MURHAA! MURHAA! Olet tämän planeetan VAARALLISIN painija, ja olet jo etukäteen Suomen kummalliseen painitapahtumaan tullessasi päättänyt yksinkertaisesti TUHOTA kaikki muut paikalla olevat painijat. Mutta nyt onkin niin, että täällä porukan keskuudessa riehuu joku tappava kulkutauti. EI KÄY! EI TODELLAKAAN KÄY! SINÄ TAPAT KAIKKI! VIRUKSEN. TERVEET. SAIRAAT. KUOLLEET. KAIKEN.

Toisin kuin muut terveet pelaajat, et ensisijaisesti välitä tappavaa tautia kantavien pelaajien poistamisesta. Sen sijaan sinulle on oleellisinta tappaa kaikki muut. Pystyt joka yö tappamaan yhden valitsemasi henkilön raa'asti. Kannattaa kuitenkin miettiä tarkkaan, haluatko heti alkaa murhata porukkaa öisin, koska silloin ihmiset tajuavat, että heitä uhkaa täällä muukin kuin tappava kulkutauti. Lisäksi mitkään yölliset erikoiskyvyt - myöskään tappavan taudin tartuttaminen - eivät tehoa sinuun. Sinut voidaan poistaa pelistä siis vain päivävuorolla lynkkausäänestyksessä.

Voitat pelin, kun olet tappanut kaikki muut. Käytännössä sinun on selvittävä siis pelin loppuun saakka toiseksi viimeisen pelaajan kanssa, jolloin teidän kahden ollessa jäljellä tapat hänet ja voitat pelin."

#2 Los_Pebbels - terve Kevin Nash
"Olet terve Kevin Nash. Jos jotain tästä vallitsevasta kusisesta tilanteesta voi sanoa, niin ainakin sen, että et buukannut itseäsi olemaan tähän tyytyväinen. Jumalauta, miksi ihmeessä suostuit lentämään Suomeen esiintymään täysin tuntemattoman painipromootion tapahtumassa vain, koska joku Kenitys-niminen mies lupasi maksaa sinulle hurjan summan rahaa? Eihän siinä ole mitään järkeä, nyt kun asiaa tarkemmin miettii. Miettiminen on tässä kohtaa kuitenkin myöhäistä, koska tappava tartuntatauti jyllää juuri tällä areenalla.

Ovelana kettuna olet onnistunut tyhjemtämään koko areenan lääkevaraston saman tien kun Kenityksen kuolema on käynyt selville. Olet pumpannut itsesi niin täyteen antibiootteja, ibuprofeiinia ja kaiken maailman sikainfluenssarokotteita, että selviät ensimmäisestä kerrasta terveenä, jos joku yrittää tartuttaa sinuun tappavan taudin. Toista kertaa lääkkeet eivät sinua enää sen sijaan suojele.

Voitat pelin, kun kaikki uhat porukaltanne on poistettu."

#3 Wanhus - terve John Cena
"Olet terve John Cena. Vaikka sinulle on kertynyt jo ikävuosia, kaikki tietävät, että John Cena on aina ja ikuisesti Thuganomiikan tohtori. Ja nyt jos koska täällä tarvitaan tohtoria! Olet vahingossa päätynyt Suomeen Kenitys-nimisen kaverin järjestämään painitapahtumaan, ja yhtäkkiä juuri kaikista maailman paikoista täällä alkaa riehua tappava tartuntatauti. Jotain on tehtävä, mutta onneksi hätä ei ole tämän näköinen, koska tohtorin taidoillasi sinä saat kyllä yhden pandemian taltutettua tuosta vain. Sinä teet sen, huvikseen.

Pystyt joka yö valitsemaan yhden henkilön, jonka luokse menet tohtorin tarvikkeidesi kanssa, asialliseen suojavarustukseen pukeutuneena ja parannat hänet. Jos kyseinen pelaaja kantaa tappavaa tautia, hän muuttuu takaisin terveeksi. Jos hän on jo terve, toimillasi ei ole vaikutusta.

Voitat pelin, kun kaikki uhat porukaltanne on poistettu."

#4 Kana - terve Jeff Hardy
"Olet terve Jeff Hardy. Uh, oh, kaikenlaista olet nähnyt tässä menneinä vuosina, ja välillä olet hölmöillyt itsekin tapahtumissa aika pahasti, mutta tämä on kyllä ennenkuulumatonta. Suomessa järjestettävä painitapahtuma, jonne iskee tappava kulkutauti... Miten tämä on päässyt käymään? Miten oikeastaan olet itse edes päätynyt esiintymään tänne? Kai se oli jotenkin hyvä idea sinä yhtenä iltana, kun olet vetänyt vähän tavallista kovemman satsin... Noh, oleellista on se, että selvinpäin täällä ei ainakaan selviä.

Sinulla on pakottava tarve löytää jonkinlaista "piristystä" täällä kulkutaudin riivaamaan areenan keskellä. Niinpä voit joka yö valita yhden pelaajan, jota lähdet seuraamaan siinä toivossa, että hänellä olisi edes jonkinlaista tätä tilannetta helpottavaa päihdettä. Seuratessasi tätä henkilöä saat samalla selville, jos hän vierailee joidenkin muiden pelaajien luona kyseisenä yönä. Et saa tietää, mitä varten hän on jonkun pelaajan luokse yön aikana mennyt, mutta vierailutiedoista voi silti olla apua yrittäessä jäljittää tappavaa tautia tartuttavia henkilöitä.

Voitat pelin, kun kaikki uhat porukaltanne on poistettu."

#5 PeeTseta - terve/sairastunut Vince Russo
"Olet terve Vince Russo. Tuo on lause, mitä moni ei ehkä olisikaan valmis allekirjoittamaan. Terve? Vince Russo? Ne sanat harvoin sopivat yhteen, mutta nyt todella on niin - ainakin toistaiseksi. Bro, olet todella tyytyväinen siitä, että tuo kummallinen tappava tauti ei ole toistaiseksi iskenyt vielä sinuun. Toisaalta... Jos et olisi päättänyt lähteä salaa juuri tänne Suomessa järjestettävään tapahtumaan kuultuasi, että vanha tuttusi Jim Cornette on palkattu heidän konsultiksi, et olisi nyt näin pahassa pulassa. Koska sinulla on ollut sopivasti ylimääräistä aikaa, olet ajatellut tulla tekemään hieman jäynää Cornettelle kesken tapahtuman, mutta nyt jäynä saattaa osua omaan nilkkaasi, jos sinä, Cornette ja kaikki muutkin kuolette tyhjällä areenalla.

Pystyt vanhana kunnon swerve-mestarina joka yö tekemään pienen jäynän valitsemalla kaksi pelaajaa, joiden huoneiden nimikyltit vaihdat keskenään, jolloin henkilöön A kohdistetut yölliset kyvyt kohdistuvat henkilöön B ja toisinpäin.

Voitat pelin, kun kaikki uhat porukaltanne on poistettu."

#6 Tom_Killer89 - terve/sairastunut Dixie Carter
"Olet terve Dixie Carter. Maailmassa on muutamia eliöitä, jotka selviävät vaikka ydinsodasta tai maailmanlaajuisesta pandemiasta. Sellaisia kuin torakat ja... Dixie Carter. Niinpä on vain sopivaa, että kun tappava kulkutauti näyttää iskevän keskelle Suomessa järjestettävää painitapahtumaa, olet tietenkin juuri sopivasti paikalla. Et kuitenkaan osaa olla toistaiseksi itsestäsi kovin huolissasi, koska - kuten todettua - sinä kyllä selviät mistä vain. Niin haluat ainakin uskoa.

Pystyt vanhalla TNA-pomon auktoriteetillasi kerran pelin aikana julistamaan keskellä yötä poikkeustilan, jonka jälkeen mitkään yökyvyt eivät onnistu ja jonka jälkeen alkaa saman tien lynkkausäänestys, joka vaatii vain puolet tavallisesta äänimäärästä.

Voitat pelin, kun kaikki uhat porukaltanne on poistettu."

#7 Merovingi - terve/sairastunut Jim Cornette
"Olet terve Jim Cornette. Ja voi perrrrrrrrrrrrrrrrkele soikoon millaisten älykääpiöiden, sukurutsaajien, avohoitopotilaiden ja ties minkä muiden yhteiskunnan pohjasakan joukkoon olet oikein päätynytkään. Miksi helvetissä menit suostumaan siihen, että matkustat Suomeen, Jumalan selän taakse, keskelle ei mitään, konsultoimaan Kenitys-nimistä miestä uuden painitapahtuman järjestämisessä? Kyllä, hän lupasi maksaa hyvin. Kyllä, hän kertoi fanittavansa podcastejasi. Kyllä, sinulla on juuri nyt rahallisesti tiukkaa kaikkien viime kuukausien - köh - ongelmien vuoksi. Mutta että joutua nyt yhtäkkiä keskelle uuden tartuntataudin lähtöpistettä. Tässä ei saatana soikoon käy hyvin.

Erikoiskykysi käytetään poikkeuksellisesti yön sijaan PÄIVÄLLÄ. Pystyt joka päivävuoron päätteeksi nappaamaan yhden hahmon ja viemään tämän tutkittavaksi huoneeseesi. Koska olet jokaisen alan asiantuntija, uskot pystyväsi jäljittämään tiedon siitä, onko henkilöllä tappava tauti. Lisäksi tutkimasi henkilö ei pysty tuona yönä käyttämään omia erikoiskykyjään. Sinun on ilmoitettava halustasi tämän kyvyn käyttämiseen ennen kuin päivävuoron lynkkausäänestysaika on ohi.

Voitat pelin, kun kaikki uhat porukaltanne on poistettu."

#8 Inkfish - terve Billy Graham
"Olet terve Billy Graham. So Chris Jericho you can go straigh to hell and burn in hell because that's where you belong. And I'll help get you there by cutting your tongue in half. I think that would put end to your music career. That's all I have to say about Chris Jericho.

Olet aivan varma, että koko tämä tappava kulkutauti on jollain tavalla Chris Jerichon vika. Siksi sinun on joka päivävuoro ennen äänestämistä paasattava porukalle siitä, miten joukossa on taatusti naamioitunut Jericho ja miten kaikkien pitäisi yhteistuumin lynkata juuri Jericho ensimmäisenä. Jos et pidä Jerichoa mollaavaa puhetta päivävuorolla, et voi äänestää kyseisen päivän lynkkausäänestyksessä.

Voitat pelin, kun kaikki uhat porukaltanne on poistettu."

#9 Helsing#65 - terve/sairastunut David Otunga
"Olet terve David Otunga. Tappavat taudit pelottavat sinua, pojat. Ja miksipä eivät pelottaisi? Pelottavathan ne kaikkia muitakin tänne Suomeen päätyneitä painijoita, joiden kanssa olet nyt jumissa tässä tyhjässä rakennuksessa. Mielessäsi kiroat Kenitys-nimistä miestä, joka sai houkuteltua sinut tänne asti. Samalla kiroat myös asemaasi juuri täällä, juuri nyt. Jostain syystä tuntuu siltä, että kaikki muut paikalla olevat pitävät sinua surkeana pellenä, jonka kanssa eivät halua olla missään tekemisissä. Se on niin masentavaa, ettet tiedä, kuinka kauan kestät tätä tilannetta.

Sinulla ei ole yöllisiä erikoiskykyjä. Sen sijaan olet tässä porukassa niin halveksitussa asemassa, että lynkkausäänestyksessä tarvitset yhden vaadittua äänimäärää vähemmän ääniä ennen kuin kaikki saavat sinusta tarpeeksesi ja päättävät pistää sinut päiviltä.

Voitat pelin, kun kaikki uhat porukaltanne on poistettu."

#10 Mr. Off - terve/sairastunut Michael Hayes
"Olet terve Michael Hayes. SE TALO MAKSOI OMAISUUDEN, POJAT! Se maksoi itse asiassa niin paljon, että sinun on viime aikoina ollut pakko ottaa vastaan kaikki mahdolliset buukkaukset, että saisit joskus kuitattua velkasi. Niinpä kun mystinen Kenitys-niminen mies halusi buukata sinut painimaan Suomessa järjestettävään tapahtumaan, otit buukkauksen vastaan enemmän kuin mielelläsi. Sehän tietäisi hyvää lisätienestiä, jolla pystyisi maksamaan jälleen yhden kuukauden lainalyhennykset. Ja nyt sitten... Yhtäkkiä juuri täällä suljetussa tilassa jyllääkin tappava tartuntatauti, ja ei ole mitään tietoa, selviääkö kukaan tästä selvissä. Ei saatana.

Pystyt joka yö raahaamaan yhden henkilön omaan huoneeseesi ja kuulustelemaan tätä koko yön ajan. Jumalauta, sinä olet sentään alkuperäinen Freebird, joten saat taatusti selvitettyä, kuka täällä on mennyt hankkimaan itselleen taudin, jota nyt levittää eteenpäin.

Voitat pelin, kun kaikki uhat porukaltanne on poistettu."

#11 saunassa tuijottaa - terve/sairastunut Iron Sheik
"Olet terve Iron Sheik. TEME ON HERENPASKAA! PANEN TEIDET KAIKKI NYÖRÄKSI! CAMEL CLUTCH! IRAN NUMBER ONE! PANDEMIA NUMBER TWO, PTHYI! Sen enempää sinulla ei ole sanottavaa tästä tilanteesta. Olet elävä legenda, painin suurimpia ikoneita, ja sinua ei yksi tappava kulkutauti hetkauta. Ei, vaikka olet riskiryhmää ja kaikin puolin muutenkin päästäsi vialla. Jos joku tästä sekoilusta selviää, se olet sinä.

Sinulla on pakottava tarve joka yö yrittää panna joku muista pelaajista nyöräksi. Et oikeastaan tiedä, onko sillä minkäänlaista vaikutusta toiseen pelaajaan, mutta jos joku yö unohdat yrittää toisen pelaajan nöyryyttämistä, olet seuraavana päivänä niin häpeissäsi itsestäsi, ettet voi äänestää lynkkausäänestyksessä ollenkaan.

Voitat pelin, kun kaikki uhat porukaltanne on poistettu."

#12 FDR - terve Don West
"Olet terve Don West. VAIN KAKSIKYMMENTÄ EUROA! VAIN KAKSIKYMMENTÄ EUROA! VOI POJAT MIKÄ TAPAHTUMA JA SEN PÄÄSEE NÄKEMÄÄN VAIN KAHDELLAKYMMENELLÄ EUROLLA! Olet mielessäsi hokenut tuota lausetta nyt jo parin päivän ajan, koska sinut on palkattu mainostamaan Kenitys-nimisen miehen Suomessa järjestämää AIVAN MAHTAVAA painitapahtumaa. Ei ole tietenkään ihme, että juuri sinut on palkattu tuohon mainostyöhön, koska olethan sinä PARAS MAINOSTAJA MAINOSTAJIEN HISTORIASSA! Mutta nyt... Nyt täällä riehuukin tappava tauti, etkä tiedä, selvitäkö tästä ollenkaan hengissä. Onkohan kyseessä TAPPAVIN TAUTI TAUTIEN HISTORIASSA?

Sinulla on erikoiskyky, jonka pystyt käyttämään kerran pelin aikana ja joka käytetään poikkeuksellisesti PÄIVÄLLÄ. Pystyt kerran pelin aikana julistamaan päivän päätteeksi MAHTAVIMMAT BILEET BILEIDEN HISTORIASSA, jolloin poikkeuksellisesti ihmiset eivät menekään nukkumaan yöksi, vaan pysyvät valveilla. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että kenenkään yölliset erikoiskyvyt eivät toimi tuona yönä. Sinun on ilmoitettava halustasi tämän kyvyn käyttämiseen ennen kuin päivävuoron lynkkausäänestysaika on ohi.

Voitat pelin, kun kaikki uhat porukaltanne on poistettu."

#13 Enska - terve Nigel McGuinness
"Olet terve Nigel McGuinness. On 5. päivä huhtikuuta vuonna 2020 ja kello on 8.43. Olet Helsingissä, Uudenmaan läänissä, Suomessa, Euroopassa ja vielä tarkemmin ottaen jonkinlaisessa tyhjässä teollisuushallissa, jossa oli tarkoitus tänä viikonloppuna käydä Kenitys-nimisen miehen järjestämä ammattilaispainitapahtuma. Ja sinun, Nigel McGuinnessin oli tarkoitus osallistua tuohon tapahtumaan ja samalla pitää huolta siitä, että tässä tapahtumassa ei kerrottaisi mitään huolimattomia puolitotuuksia tai typeriä "kielikuvia". Nyt sitten on niin sanotusti piru merrassa (Mitä se ikinä tarkoittakaan, niin olet kuullut sanottavan tällaisessa tilanteessa). On toistaiseksi vaikea arvioida, miten suuri todennäköisyys on, että selviät tästä hengissä, mutta eiköhän se tulevina päivinä selviä.

Sinulla ei ole yöllisiä erikoiskykyjä. Sen sinulla on kuitenkin joka päivä niin pakottava tarve julistaa totuus, että aina päivävuoron aluksi teollisuushallin seinälle ilmestyy lappu, jossa kerrotaan, oletko terve vai sairastunut. Et voi itse estää tämän lapun ilmestymistä.

Voitat pelin, kun kaikki uhat porukaltanne on poistettu."

#14 Saimou - terve Shlak
"Olet terve Shlak. GRAUH! URGH! MRAAAAAAAAAAUH! NATSEJA! JUUTALAISIA! VALKOISEN RODUN YLIVALTAA! VÄKIVALTAA! NAULOJA PÄÄHÄN! TERÄSTUOLILLA PÄÄHÄN!

...Mitä?

Niin, kukaan ei oikeastaan tiedä, mitä päässäsi liikkuu, ja se ei ole ihme, koska showpainimaailmassa on tuskin nähty toista aivotonta tapausta. Ja koska olet äärioikeistolaissympatioillasi onnistunut polttamaan sillat lähes jokaiseen amerikkalaiseen painipromootioon, olet innoissasi tarttunut tarjoukseen lentää Suomeen painimaan Kenitys-nimisen miehen järjestämään tapahtumaan. Nyt vain täällä liikkuu tappava tauti, mutta sehän ei sinua pidättele.

Sinulla ei ole yöllisiä erikoiskykyjä. Samalla sinulla on kuitenkin tunne siitä, että jotain pahaa tulee tapahtumaan sille idiootille, joka yrittääkään tartuttaa sinuun tätä tapaavaa tautia...

Voitat pelin, kun kaikki uhat porukaltanne on poistettu."

#15 J00nas - terve Gangrel
"Olet terve Gangrel. "On aika ripustaa työsaappaat jalkaan ja matkustaa toiselle puolelle maailmaa painimaan paras painiottelu, mikä Suomessa on koskaan nähty". Näin ajattelit vielä pari viikkoa sitten, kun Kenitys-niminen mies otti sinuun yhteyttä ja ilmoitti haluavasi buukata sinut painimaan harvinaiseen Suomessa käytävään tapahtumaan. Ja nyt sitten... Täällä riehuukin tappava tauti, kukaan teistä ei pääse ulos areenalta ja vaikuttaa pahasti siltä, että te kaikki olette tuhon omia. Kunpa olisit oikeasti vampyyri, niin sinulla olisi hyvät mahdollisuudet selvitä tästä hengissä.

Pystyt joka yö halutessasi valitsemaan yhden henkilön, jonka raahaat sivukäytävälle kuuntelemaan loputonta saarnaasi Blackcraft Wrestlingin No Apologies -tapahtumassa käymästäsi upeasta ottelustasi Matthew Justicea vastaan. Saarnan päätteeksi valelet teidät molemmat tietenkin verellä, kuten oikeaoppiseen rituaaliin kuuluu. Koko yön kestävä paasaus toimii turvasatamana siinä mielessä, että yölliset kyvyt eivät toimi teihin. Toisaalta kaverisi ei tietenkään pysty käyttämään muita yökykyjään tuolloin, eikä kumpikaan teistä ole seuraavana päivänä äänestyskunnossa, koska olette niin poikki. Kannattaa miettiä siis tarkkaan oikeat hetket kykysi käyttämiseen.

Voitat pelin, kun kaikki uhat porukaltanne on poistettu."

HUOMIOITA PELISTÄ:
 • Aivan ensiksi kiitos jälleen kerran kaikille osallistujille! Erityisesti alussa oli ilahduttavaa huomata, miten käytännössä KAIKKI olivat aktiivisia. Tosi virkistävää katsella, kun tuli paljon viestejä ja keskustelu soljui tiiviinä. Loppua kohti tämä sitten väheni, mutta ymmärrän, koska homma muuttui enemmän ns. "asemasodaksi" ja oleellisempaa oli sitten toisten käyttäytymisten tarkkailu.
 • Kuten rooleista huomaatte, kaikki (KUMAa lukuun ottamatta) aloittivat pelin terveenä. Ideani oli se, että arvoin ensimmäisenä yönä pelaajista sen, josta paljastuisi pelin Patient Zero, eli henkilö, josta tauti on lähtenyt leviämään eteenpäin. Tuo rooli osui Michael Hayesille, eli Mr. Offille. Hän sai ensimmäisen yön jälkeen minulta tällaisen viestin:
Sinä olet tämän pelin Patient Zero. Areenalla liikkeelle lähdössä oleva tappuva tartuntatauti on siis lähtöisin sinusta. Olet pelin suurin uhka muille pelaajille.

Koska nyt kun olet nähnyt Kenityksen kohtalon, tiedät, mikä on sinullakin edessä. Ja jos tämän taudin saaminen tarkoittaa sitä, että tämä maailma on menettämässä "Freebird" Michael Hayesin, niin sitten jumalauta saavat kuolla kaikki muutkin! Koska miksi kukaan edes haluaisi enää elää täällä ilman maailman suurimman painitähden läsnäoloa?

Peliroolisi muuttuu tästä lähtien:
- Voitat pelin, jos hengissä olevista pelaajista useampi kantaa tarttuvaa tautia kuin on terve. Tällöin on käytännössä varmaa, että tappava tauti tuhoaa koko porukan.
- Voit joka yö valita yhden pelaajan, jonka luokse menet tartuttaaksesi taudin hänelle. Tuo pelaaja saa tietää seuraavana yönä, että hän kantaa tarttuvaa tautia. Hän saa myös tietää, ketkä muut pelaajat kantavat tarttuvaa tautia. Tämän jälkeen voitte keskustella pelistrategiastanne keskenään pelialueen ulkopuolella yksityisviesteillä.
- Koska olet Patient Zero, jostain syystä sinulla on vahvempi vastustuskyky tautia kohtaan kuin normaaleilla ihmisillä. Tauti ei jostain syystä tapa sinua, vaan pystyt vain tartuttamaan sitä eteenpäin.
 • Idea oli siis se, että Patient Zero pystyy joka yö valitsemaan yhden henkilön, johon tauti tarttuu, mutta tauti ei tapa häntä ollenkaan. Sen sijaan muiden tartutettujen kohtalo oli se, että kolmantena yönä tartunnan saamisen jälkeen he kuolisivat tautiin. Tätä heille ei kuitenkaan kerrottu etukäteen viestissä, jonka he saivat minulta sairastumisensa jälkeen. Muut tartunnan saaneet eivät myöskään pystyttäneet tartuttamaan tautia eteenpäin, vaan ainoastaan Patient Zero pystyi jakamaan tautia muille pelaajille. Olin myös varautunut siihen, että Patient Zerolle saattaisi käydä, kuten hänelle kävikin (eli kuolema tulisi muista syistä aikaisessa vaiheessa). Siksi olin päättänyt, että "Patient Zeron" rooli pystyy kerran pelin aikana siirtymään toiselle pelaajalle, jos ensimmäinen Patient Zero kuolee - olettaen, että tämä alkuperäinen Patient Zero oli ehtinyt tartuttaa taudin edes yhdelle henkilölle ennen kuolemaansa. Mr. Off oli ehtinyt tartuttaa taudin Merovingille ennen kuin kuoli itse, ja näin Merovingistä tuli uusi Patient Zero. Jos Merovingi olisi kuollut pelin aikana, uutta Patient Zeroa ei olisi enää tullut. Silloin tautia ei olisi siis voitu enää levittää eteenpäin yöllä, ja sairastuneiden olisi pitänyt pyrkiä voittamaan päivittäisten lynkkausäänestysten avulla.
 • Homma näyttikin skulaavan toivomallani tavalla aivan loppumetreille saakka, jolloin peli koki itseäni hämmentäneen täyspysähdyksen. Lopulta syy selvisi, ja se oli... Noh, oma mokani. Tämän aiheen ensimmäisen viestin sääntöihin minulta oli jäänyt väärä muotoilu. Siellä lukee ensimmäisessä lausessa, että "Suurin osa on terveitä, jotka voittavat pelin, jos kaikki tappavaa tautia kantavat kuolevat. Pieni osa pelaajista on tappavaa tautia kantavia ihmisiä, jotka voittavat, jos heitä on enemmän tai yhtä paljon kuin terveitä." Olin ihan varma, että olin kaikkialta korjannut tuon oikeaan muotoon, mutta tuonne se oli jäänyt. Jokaiselle sairastuneelle kyllä lähetin yksityisviestillä muotoilun, jossa luki oikein: "Sairastuneet voittavat, kun heitä on ENEMMÄN kuin terveitä." Ideani alusta lähtien oli siis tässä, että yhtä paljon sairastuneita ja terveitä ei riitä, vaan sairastuneet voittavat vasta kun he ovat enemmistössä. Jokainen sairastunut sai siis PM:llä tästä kyllä oikeean tiedon, mutta en tajunnut, että joku saattoi tietenkin ensisijaisesti seurata säännöissä lukevia ohjeitani eikä yksityisviesteilläni tulevia ohjeitani. Niinpä sairastuneet odottivat lopussa vain, että peli päättyisi, koska heitä oli saman verran kuin terveitä, kunnes aloin selvitellä asiaa. No, lopulta homma päättyi, kuten oikeus ja kohtuus oli.
 • Suurin osa rooleista selittyy varsin pätevästi noista lähettämistäni rooliviesteistä. Erityisen ilahduttavaa oli toki se, miten Enskan Nigel McGuinness -henkiset päivittäiset lappuset hämäsivät pelaajia varsin pitkään. Ilahduttavaa oli myös se, miten lähes tulkoon kaikkia erikoiskykyjä käytettiin jossain kohtaa peliä, koska monesti harmillisesti jotkut tosi tehokkaat kyvyt jäävät käyttämättä pelin aikana kokonaan, mikä vie osan hauskuudesta pois. Nyt oikeastaan vain Gangrelin erikoiskyky taisi jäädä käyttämättä kokonaan.
 • Erityispisteitä pitää antaa Kanalle siitä, miten hyvin hän hyödynsi Jeff Hardyn erikoiskykyä, jossa hän siis pystyi selvittämään, onko joku pelaajista käynyt jonkun toisen pelaajan luona yön aikana - tietämättä oikeastaan, mitä varten tämä vierailu oli tapahtunut. Tämä oli petollinen kyky, kun ottaa huomioon, että pelissä oli perinteisiä lääkärin ja etsivän kaltaisia rooleja. Samoin erityismaininta MAFIA-kenraali Saunassa tuijottaalle, joka yritti saada kaiken mahdollisen hyödyn irti täysin hyödyttömästä Iron Sheikin kyvystä. Iron Sheikin rooli oli siis käytännössä lumerooli. Yrittipä Sheik nöyryyttää kenet tahansa, hän sai aina vastaukseksi, ettei nöyryytys onnistunut. Kun Sheik oli epäonnistunut yöllisessä nöyryytyksessä viidesti, hän masentui niin pahasti, ettei pystynyt seuraavana päivänä osallistumaan äänestykseen. Ja kuten rooliviestissä sanotaan, sama kohtalo olisi Sheikillä ollut edessä, jos hän olisi jonain yönä jättänyt nöyryytysyrityksen väliin.
 • Shlakin rooli on niitä harvoja, joiden merkitys ei selvinnyt pelaajalle itselleen saadusta rooliviestistä. Käytännössä Shlak oli pelin "Pommi". Idea oli se, että jos Patient Zero erehtyy menemään Shlakin luokse yöllä tartuttaakseen tälle taudin, Shlak tappaa sekä tartuttajan että itsensä brutaalin verisessä taistelussa. Ja juuri näin sitten kävikin.
 • Kevin Nashin rooli jää myös hieman auki viestistä. Käytännössä Nashilla oli nauttimiensa lääkkeiden ansiosta suoja yhteen tartutusyritykseen. Ironista on se, että heti pelin ensimmäisellä yövuorolla Mr. Off otti nimenomaan Los_Pebbelsin (eli Nashin) kuulusteltavaksi. Ja vaikka Off ei tuolloin tiennyt vielä olevansa Patient Zero, hän olisi tietämättään siirtänyt taudin tuossa kuulustelun aikana myös Pebbelsille - ellei Pebbelsillä olisi ollut tuota erikoiskykyä, mikä esti häntä saamasta tartunnan. Vielä hauskempaa tästä tosin tekee se, että pelin virallinen lääkäri John Cena (eli Wanhus) päätti ensimmäisenä yönä parantaa nimenomaan Pebbelsin, eli Pebbels olisi parantunut taudista myös ilman omaa erikoiskykyään, joten oikeastaan hänen tehokas yhden kerran erikoissuojansa meni täysin hukkaan. Lopulta tällä millään ei ollut kamalasti väliä, koska KUMA tappoi Nashin seuraavana yönä.
 • KUMA oli siis pelin villi kortti: ainut poikkeus terveistä ja sairastuneista. KUMAn tehtävä oli varsin simppeli: yrittää tappaa kaikki. Ja kuten rooliviestissä lukee, mitkään yölliset erikoiskyvyt - edes tappavan taudin tartutus - ei olisi tehonnut KUMAan. LHB teki parhaansa pärjätäkseen tässä yksinäisen tappajan roolissa, mutta lopulta lynkkausäänestys oli KUMAlle liikaa.
 • Kunniamaininta vielä PeeTsetalle, joka onnistui Vince Russo -roolillaan sekoittamaan peliä juuri niin kuin Russo vain osaa. En ole näköjään kaikkia yöllisiä siirtoja muistanut kirjata ylös muistiooni, mutta useampana yönä PeeTsetan russoilut johtivat todella kummallisiin tilanteisiin. Yhtenä yönä Kana olisi esimerkiksi halunnut seurata LHB:tä. Se olisikin ollut loistava siirto, koska LHB oli menossa murhaamaan J00naksen, ja seuraavana päivänä Kanan olisi ollut helppoa laskea 1+1, kun J00nas olisi löytynyt kuolleena. Ikävä kyllä PeeTseta päätti vaihtaa nimenomaan Kanan ja LHB:n nimikylttejä, jolloin Kana päätyi seuraamaan yöllä itseään.
 • Jotain jää nyt varmaan mainitsematta, kun pelin päättymisestä on jo niin kauan aikaa, mutta kyselkää, jos jokin jäi mietityttämään. Hauskaa oli! Oli kiva kokeilla vähän erilaista MAFIA-konseptia taas. Otetaan ehkä taas joskus uusiksi. Kannustan edelleen myös muita järjestämään MAFIOITA, niin voin itsekin joskus osallistua pelaajana.
 • Ai niin: Kaikki tämän siis tajusivatkin, mutta captain obvious -mainintana loppuun siis se, että pelin hahmot oli valittu sen mukaan, keistä löytyy Discordissa oma emoji. Tarkoituksena oli, että ainut poikkeus on pelin outolintu KUMA, mutta pelin aikana huomasin, että Kevin Nash -emoji olikin menty poistamaan Discordista. No, muuten tuo logiikka pelasi aukottomasti.
So Chris Jericho you can go straigh to hell and burn in hell because that's where you belong. And I'll help get you there by cutting your tongue in half. I think that would put end to your music career. That's all I have to say about Chris Jericho.

Vastaa Viestiin