Smarkside: PANDEMIA

Fiktiivinen painiaiheinen tarinankerronta.
Vastaa Viestiin
Avatar
kenitys
Main eventer
Viestit: 491
Liittynyt: 18 Tammi 2016, 20:44
Paikkakunta: HKI
Viesti:

Re: Smarkside: PANDEMIA

Viesti Kirjoittaja kenitys »

Kello on kolme yöllä.

Enska herää huoneestaan, kuten jokaisena yönä aiemminkin. On aika lähteä yölliselle kierrokselle. Varmuuden vuoksi Enska pukee päähänsä tutun suojanaamarin, joka pitää hänet varmasti turvassa. Käsiinä hän pujottaa suojahanskat. Enska on valmis. Huoneen ovi aukeaa, ja varmoin askelin hän lähtee kävelemään kohti areenan keskusaukiota. Askel askeleelta Enska kuuntelee ympärilleen, muttei tälläkään kertaa näe mitään. Areenan aukiolle saavuttuaan hän kaivaa taskustaan pienen paperilapun, toisesta taskustaan mustekynän ja alkaa kirjoittaa. Enska raapustaa tutut sanat lapulle ja kiinnittää sen teipillä areenan seinälle. Enska katsoo lappua hetken aikaa tyytyväisenä, nyökkää sitten itselleen ja lähtee kävelemään takaisin kohti huonettaan.

"Hei! Mitä sinä teet täällä?"

Huoneensa ovelle saapuessa Enska huomaa, että Saunassa tuijottaa on rynkyttämässä hänen huoneensa ovenkahvaa. Saunassa tuijottaa näyttää jotenkin kummalliselta - tosin eikös hän aina?

"ENSKA! SINE HUORENPÄNIKKÄ! SINE METEPEISE! MINE TEEN SINUT NYÖRÄKSI!" Saunassa tuijottaa raivoaa Enskalle.

Enska ei tajua yhtään mistä on kyse.

"SINE OLET KOKO TEMEN SAASTAN SYYPEE! MINE LAITAN SINUT MATALAKSI KUIN TARTTUMISKEYREN! MINE.... *KÖH*"

Yhtäkkiä Saunassa tuijottaa suustaan kovan yskäisyn.

*KÖH*

Sitten toisen yskäisyn.

*KÖH* *KÖH* *KÖH*

Yhtäkkiä Saunassa tuijottaa yskii Enskan edessä kuin viimeistä päivää. Ja sellainen hänellä taitaa pian ollakin edessä - ainakin päätellen siitä, että hän vaipuu maahan kaksin kerroin. Enska katsoo tilannetta kauhuissaan.

"Mitä täällä oikein tapahtuu?"

Samalla paikalle on ilmestynyt Merovingi, joka on suojannut kasvonsa oikeaoppisella hengityssuojaimella. Hän katsoo ensin Enskaa, sitten maassa raivoisasti yskivää Saunassa tuijottaata. Molemmat nyökkäävät toisilleen. Kaikki on selvää. Saunassa tuijottaa on selvästi kaiken pahan alku ja juuri, ja nyt hänestä on tehtävä selvää. Saunassa tuijottaa yrittää epätoivoisesti vastustella, kun Enska ja Merovingi hyökkäävät hänen kimppuunsa suojahanskat käsissään ja alkavat raahata Saunassa tuijottaata kohti areenan lääkintähuonetta.

"Tämä on omaksi parhaaksesi", Enska selittää.

Saunassa tuijottaa vastustelee vimmaisesti, mutta ei voi lopulta mitään. Tauti on vienyt hänen voimansa, eikä hän muutenkaan enää tämän ikäisenä ole parhaassa mahdollisessa kunnossa. Merovingi ja Enska raahaavat väsyneen Saunassa tuijottaan lääkintähuoneessa odottavilla paareille. Kumpikaan ei oikeastaan näytä tietävän, mitä seuraavaksi pitäisi tehdä.

"Siis... Tapammeko me nyt hänet?" Enska kysyy.
"Ei meillä muutakaan vaihtoehtoa ole. Vai onko?" Merovingi vastaa.

Niin. Eipä kai. Jos he tästä haluavat selvitä hengissä, heidän on tehtävä nyt tästä sairaasta yksilöstä selvää. Enska näyttää siltä kuin hänellä ei olisi hajuakaan, miten ihminen tapetaan. Ei se Merovingillekaan näytä olevan tuttua puuhaa, mutta siitä huolimatta hän rohkaistuu kaksikosta ensin ja alkaa käydä läpi lääkintähuoneen kaappeja. Yhdestä kaapista löytyy skalpelli. Merovingi tarttuu siihen ja lähtee kävelemään kohti paareilla makaavaa Saunassa tuijottaata. Saunassa tuijottaa karjuu solvauksia ties millä kielellä, ilmoittaa Merovingin olevan "säästäinen pettyri" ja "panevansa tätä pärseeseen"... Ja Enska seuraa välikohtausta silmät ja suu ymmyrkäisinä.

"NO MITÄS HELVETTIÄ TÄÄLLÄ TAPAHTUU?"

Yhtäkkiä ovi aukeaa, ja sisään astuu PeeTseta.

"Edes minun sairas mielikuvitukseni ei keksisi tällaista", PeeTseta jatkaa ja astelee huoneeseen. Merovingi ja Enska kääntyvät tuijottamaan häntä. Jopa Saunassa tuijottaa nousee istumaan paarien päälle ja suuntaa katseensa PeeTsetaa kohtaan.

"HERENPASKAA!" huutaa Saunassa tuijottaa.
"Olen täsmälleen samaa mieltä. Sinua... SINUA EI KAIPAA TÄÄLLÄ KUKAAN SENKIN AIVOVAMMAINEN PARASIITTI!" raivoaa Merovingi.

Merovingin katseessa paistaa viha. Näyttää siltä, että hän on vihdoin tajunnut, kuka PeeTseta on. Enska ei tajua mistään mitään. Paitsi että kello 4.37 ja että aamu alkaa sarastaa kohta. Ja että he kaikki ovat nyt tässä samassa huoneessa ja että joku tai jotkut heistä kantavat tappavaa tautia. Ja että hänen suojanaamarinsa alkaa hiostaa häntä pahasti ja että hänen on kohta pakkoa riisua se. Ja että hän ei ole kertaakaan tähän mennessä pitänyt suojanaamaria yhtä pitkään kasvoilla. Ja että... Häntä... alkaa... heikottaa.
Kello on kuusi aamulla.

Enska avaa silmänsä.

Hän ei ole enää lääkintähuoneessa. Ei, joku tai jotkut ovat raahanneet hänet areenan aukiolle. Hän makaa lattialla kehän vieressä. Seinällä on yhä kiinnitettynä lappu, jonka Enska on tuonut sinne parisen tuntia sitten. Yhtäkkiä Enska kuulee ympäriltään puhetta. Merovingi, Saunassa tuijottaa ja PeeTseta ovat kerääntyneet hänen ympärilleen. PeeTseta näyttää huonovointiselta, kun hän katsoo vieressään seisovaa Merovingiä ja Saunassa tuijottaata.

"Sinäkö... Sinäkö olet varma tästä?" PeeTseta kysyy.
"Tämän yhden kerran. Usko minuun. Sinä paskainen limanuljaskaa", Merovingi vastaa.
"Hei! Hei! Yhteinen ärvöstys. Nyt ei panna nöyräksi keteen", Saunassa tuijottaa puuttuu keskusteluun.

Ei, nyt ei panna nöyräksi ketään. Nyt pannaan kuoliaaksi. PeeTseta, Merovingi ja Saunassa tuijottaa ovat tulleet siihen lopputulokseen, että Enskasta on pakko päästä eroon. Pyörtyminen lääkintähuoneessa ei voi olla merkki mistään muusta kuin siitä, että Enska on niin sanottu "Patient Zero". Se, kenestä koko tartuntaketju on lähtenyt liikkeelle. Se olisi toki pitänyt tajuta jo ajat sitten, kaikki vaikuttaa nyt ilmeiseltä. Vai vaikuttaako sittenkään? PeeTseta katsoo edelleen epäillen Merovingiä ja Saunassa tuijottaata. Myös Saunassa tuijottaan kädet haparoivat edelleen, mutta ei tässä nyt muutakaan voi. Jokin ratkaisu on tehtävä. Muuten tälle areenalle ei koita enää yhtään uutta aamua. Enska katsoo kauhuissaan kolmikkoa, mutta on niin väsynyt, nälkäinen ja muuten vain uupunut, ettei edes pysty taistelemaan vastaan.

"Hyvä on. Te olette tehneet päätöksenne. Tehkää minusta selvää, niin me kaikki pääsemme tästä pois", Enska sanoo.


Ne jäävät hänen viimeisiksi sanoikseen.

Merovingi iskee tennismailan tylpän pään läpi Enskan kallosta, ja hänen vieressään Saunassa tuijottaa ja PeeTseta katsovat ihmetellen. Enskan aivot lentävät pitkin areenan seiniä. Näky ei ole kaunis. Sen jälkeen tehtävänä on enää yksi asia. Enskan henkilökortti on hänen povitaskussaan. Siitä selviää, että Enska oli...


► Näytä spoileri


Hetkinen.
Terve?
PeeTseta katsoo Merovingiä.
Merovingi katsoo Saunassa tuijottaata.
Saunassa tuijottaa PeeTsetaa.


Se on siinä.
Areenan seinällä on vielä lappu. Merovingi repäisee sen pois. Siinä on tuttu teksti.

"Enska on terve."

Merovingi katsoo lappua nauraen.

"Ei ole enää", hän sanoo ja heittää lapun roskiin.

PeeTseta ja Saunassa tuijottaa nauravat vieressä. He eivät ole edelleenkään varmoja, miten ovat ajautuneet tähän tilanteeseen, mutta tietävät, että se on loppu. Taistelu on ohi. Ja.... Se on heidän syytään.

"Nyt lähdetään juhlimaan maailmanloppua", Merovingi sanoo ja kaksi muuta nyökkäävät hänen vierellään.

Aurinko paistaa ulkona. Musta aurinko.

---------------------------------

HELLUREI! ONNITELUT VOITTAJALLE!

Smarkside PANDEMIAn voittaja:
Merovingi - sairastunut Jim Cornette
Saunassa tuijottaa - sairastunut Iron Sheik
PeeTseta - sairastunut Vince Russo

Huh, loppu oli... Loppu. Syytän sekoilusta vain ja ainoastaan itseäni. Avaan kaikkea jossain vaiheessa, kun jaksan. Keskustelu on nyt avoin Discordissa.
So Chris Jericho you can go straigh to hell and burn in hell because that's where you belong. And I'll help get you there by cutting your tongue in half. I think that would put end to your music career. That's all I have to say about Chris Jericho.

Vastaa Viestiin