Monday Night Raw (1.2.)

Enska
Ylläpitäjä
Viestit: 625
Liittynyt: 02 Tammi 2016, 23:19
Paikkakunta: Tampere
Viesti:

Monday Night Raw (1.2.)

Viesti Kirjoittaja Enska »

Kuva

Brock Lesnar janoaa kostoa. WWE.comin ennakkokatsaus.
IMDb | last.fm | Goodreads

Big Show et Kane, qui es in caelis,
sanctificetur nomen tuum,
adveniat regnum tuum,
fiat voluntas tua,
sicut in caelo, et in terra.

Avatar
PeeTseta
Main eventer
Viestit: 525
Liittynyt: 04 Tammi 2016, 19:04
Paikkakunta: Paltamo

Re: Monday Night Raw (1.2.)

Viesti Kirjoittaja PeeTseta »

Eihän tämä mikään paras Raw ollut, mutta ei missään nimessä sieltä surkeammastakaan päästä. Matsit olivat (ehkä pääottelua ja Owens-Ziggleriä) lukuun ottamatta aika heikkotasoisia enkä oikein voittajistakaan pitänyt. Miz TV oli illan paras segmentti, vaikka AJ:n taustoja olisi voinut valoittaa toisellakin tapaa kuin näin. Miz mikkivelhona sai kuitenkin käännettyä yleisön lähes täydestä hiljaisuudesta AJ:n puolelle. Smackdowniin on sitten luvassa miesten välinen ottelu. Eihän tämä mitään parasta bookkausta Stylesille ole, mutta ei myöskään kaikista huonointakaan. Jericho-revanssia pukkaa lähitulevaisuudessa, se on selvä.

Team B.A.D. on nyt sitten virallisesti kuopattu. Olisin ehkä lähtenyt purkamaan tätäkin eri tyylillä, koska pikku hiljaa rupeaa risomaan tämä klisee, että joukkue ei voi hajota orgaanisesti, vaan siihen tarvitaan aina väkivaltainen ero mukaan. Hyvä kuitenkin, että Sasha on nyt omillaan. Muista naisten kuvioista: Brie Bellan ei kyllä olisi pitänyt voittaa Charlottea, ei Brie ole vain sillä tasolla. Toivottavasti Briestä nyt ei tule sentään ykköshaastajaa. Ehkä joku ykköshaastajuusmatsi Brien ja Sashan välille Fastlaneen?

Mutta illan tähti oli ehdottomasti Dean Ambrose. Alkuun tuntui siltä, että Ambrose on tulevassa kolminottelussa vain selätettävän roolissa, mutta (luultavasti tämän nykyisen tähtipulan vuoksi) Deanista ollaan leipomassa ainakin joksikin aikaa pääottelijaa. Hyvä niin. Tällä kertaa Ambrose ei näyttänyt alleviivatusti Reignsin kahjolta pikkukaverilta vaan oli selvästi oma yksilönsä. Teki sisääntulonsa viimeisenä, oli selättäjän roolissa ja oli se, jota kamera kuvasi viimeisenä kun hän makasi kanveesissa Lesnarin jäljiltä. Tämmöiset pienet jutut fokuksessa tekee ihmeitä uskottavuudelle.

Sitten vielä pikkuhuomioita: Breezen kohtalo harmittaa päivä päivältä enemmän, mene Tyler takaisin NXT:hen, jooko? Luke Harper on perheen pää silloin kun Bray on poissa, näin sen kuuluukin mennä. Miksei Del Rion ja Kaliston mestaruusmatsiin ole laitettu mitään stipulaatiota, tässä vaiheessa se jo tarvitsee sellaisen. New Day esitteli Bullet Club -paitaista poikaa ja vähän tuntuu, että sitä ei oltu mietitty ihan loppuun saakka.

TL;DR: Helposti unohtuva Raw, jossa kuitenkin tehtiin jotain oikein ja ainakin pääottelukuviot näyttää hyvältä. Toivottavasti ensi viikolla muutkin kuviot kehittyy. Road to WrestleMania näyttää jopa ihan valoisalta.
Kirjallisuutta, taidetta tiedettä. Sä et tarvii niitä, mä tiedän oikotien!
Last.fm
Youtube

Miksu
Main eventer
Viestit: 349
Liittynyt: 04 Tammi 2016, 00:42

Re: Monday Night Raw (1.2.)

Viesti Kirjoittaja Miksu »

Käsittämätöntä paskaa vaihteeksi. Eikö ne siellä osaa oikeasti kirjoittaa viihdyttävää show'ta? Kokoajan sitä toivoisi, että Road to Wrestlemania lähtisi jo kunnolla käyntiin mutta ei, ei se vieläkään ole lähtenyt. Ainoa kehumisen aihe on mestarit, sillä heitä bookataan fiksusti ja ei kenenkään heistä soisi ainakaan ennen WM:tä tiputtaa mestaruutta pois. Ambrosella tosin on turhan panttina nyt IC-vyö, kun kilpailee firman päämestaruudesta, mutta eipä se paljoa haittaa.

Itse RAW:ista muuten, tykkäsin kyllä Styles-Miz segmentistä. Näin muistuteltiin Bryanin olemassaolosta ja Stylesin historiasta. En toisaalta edelleenkään tykkää siitä, että Stylesiä on pakko sanoa rookieksi joko selostajan tai painijan näkökulmasta. Mies on kuitenkin 18 vuotta paininut jo ja uran loppuvuodet ovat lähitulevaisuudessa, joten en itse tätä ymmärrä.

Avatar
Los_Pebbels
Main eventer
Viestit: 929
Liittynyt: 04 Tammi 2016, 15:44
Paikkakunta: Tampereen Manchester

Re: Monday Night Raw (1.2.)

Viesti Kirjoittaja Los_Pebbels »

Höh, musta tämä oli todella hyvä RAW. :o Okei suurin osa tuli sivusilmällä vilkuiltua ruokaa tehdessä ja tiskaillessa, mutta ihan hirveästi mitään täyttä paskaa ei oikeastaan ollut.

Ambrose tosiaankin oli illan tähti. Ambrose on mielenkiintoinen tapaus, että hän voi olla kuukausia tuuliajolla, mutta sitten kymmenessä minuutissa hän rakentaa taas itsestään supertähden. Toivottavasti Vincekin tajuaa ettei kaikki murot yhdessä kupissa ole aina se ratkaisu ja päästää Romanin johonkin vähemmän ennalta-arvattavaan matsiin sitten 'maniassa.

Naisten kuviot etenivät ihan kivasti, paitsi että haistakoot se vitun joka päätti että Brie Bella ansaitsee voiton Charlottesta. Face-Bella? Eeeh. Olisivat nyt vain pitäneet tuon päämestaruuskuvion näiden NXT-alumnikolmikon omana kuviona. Banks vs. Charlotte vs. Lynch on WrestleManian arvoinen tapaus.

The Miz on loistava. Tätä olen jo hetken aikaa paukuttanutkin ja mukava että monet muutkin ovat sen huomanneet. Tasavarmasti viihdyttävä mikrofonissa. Synnynnäinen heel. Stylesiltä ja Miziltä voisin jopa jonkun pikkufeudin toivoakin tuonne Fastlaneen.

New Day oli viihdyttävempi kuin viikkoihin, IMO. Social Outcastkin ihan hupaisa, vaikka Bo Rida veljineen olikin mitä luultavimmin hyvästelemässä isoisäänsä.

Negatiivisimmat asiat: Big Show on taas face (ehdin jo unohtaa), eikä hän vain voi kiinnostaa ketään enää facena. Silti yleisöstä kuulin Big Show chantin. Toinen on että Ziggler voitti Owensin. Jobberi-Ziggler voisi painua takaisin Superstarsiin.
Aurinkoinen puoli ylöspäin

Avatar
Wanhus
Main eventer
Viestit: 301
Liittynyt: 04 Tammi 2016, 00:15

Re: Monday Night Raw (1.2.)

Viesti Kirjoittaja Wanhus »

Pitkälti kelatessa meni.

- Grammy/Slammy-pottuilu oli syvältä. Hyvä on, kävi botchi, mutta pitääkö sitä hirnua seuraavat viisi minuuttia?

- Miz TV oli tosi jeesh. En uskonut aluksi, että mitään kovinkaan muistettavaa saadaan, mutta Miz promotti oikein komeasti loppujen lopuksi. Edeltävien kirjoittajien kanssa tosin samaa mieltä, että AJ Stylesia tulisi myydä suurena tähtenä eikä minään rookiena. Harmitti kun yleisö oli aika kuollutta AJS:n sisääntulossa, mutta Miz sai onneksi promotessaan yleisön heräämään. Nyt haluan nähdä, kuinka AJ Styles pistää Mizia pataan SmackDownissa.

- Dean Ambrose on kyllä älytön jojoilija. Nyt eletään onneksi Ambrosen mielenkiintoista kautta, Rumblen matsi Owensia vastaan ja Rumble-matsi olivat kovia suorituksia Ambroselta ja tässä Raw'ssa mies oli ehdottomasti jakson tähti. En jaksa uskoa, että häntä pistetään WrestleManian pääotteluun, mutta olisihan se uskomattoman hienoa nähdä Ambrose pistämässä Triple H nippuun ja lopuksi Ambrose viimeinkin nousisi päämestariksi.
"Taas vauva naapuriin, vittu en kestä vauvoja. Meen katsoo Rumblen"
- Chris Jericho

" joudun olemaan viikkoja täällä jos pylly leikataan, en pääse ees bookediin"
- Teme

Partyass
Lower Midcarder
Viestit: 23
Liittynyt: 04 Tammi 2016, 01:47

Re: Monday Night Raw (1.2.)

Viesti Kirjoittaja Partyass »

+++Styles oli kyllä loistava. Pitää kuitenkin antaa isot plussat myös Mizille, joka teki ison työn tuossa segmentissä.
++New Day on ihana
+Ambrose ja Lesnar.

-Ambrose ja Lesnar. Dean on kyllä kova, mutta tuo alkupromo oli ihan järkyttävää ripulia. Ihme nöyristelyä. Lesnaria oli kyllä kiva nähdä, mutta eipä se mitään taaskaan tarjonnut.

Porcupine
Main eventer
Viestit: 117
Liittynyt: 05 Tammi 2016, 12:15
Paikkakunta: Haaparanta

Re: Monday Night Raw (1.2.)

Viesti Kirjoittaja Porcupine »

Tämä taisi olla ensimmäinen kerta kun katsoin MizTv:n kokonaan. Jotain on siis tehty oikein. Suurena syynä AJ Styles, jonka tulevat kuvio kiinnostavat suuresti. Olisi mielestäni suurta haaskausta jättää toteuttamatta jokin hemmetin suuri ottelu Stylesin ja jonkun muun ison nimen kanssa. Toivotaan parasta. Miz on itselleni ollut yksi suuria inhokkejani koko sen ajan kun häntä on täytynyt katsella, mutta tässä segmentissä jaksoin häntäkin katsella. Hyvinhän hän veti, ei kiistämistä, mutta en toivo tästä pitempää kuvioita. Saa ja pitäisikin päättyä tuohon Smackdownin otteluun. Fastlaneen Chris Jericho ja 'Maniaan joku suuri yllättäjä. Saisikohan Daniel Bryan jo luvan painia. Edes yhden ottelun..

Dean Ambrose, hieno mies. Odotan suuresti sitä selkäsaunaa minkä hän ottaa vastaa, mutta voisin hyvinkin kuvitella hänen laittavan pedolle suuresti vastaankin. Tässä olisi ainesta vaikka ja mihin, mutta siihen vain on niin vaikea uskoa. Nyt on kieltämättä alkanut suuresti ärsyttämään se, että Brock Lesnarin kaltainen iso nimi haaskataan mitä luultavammin Bray Wyatille 'Maniaan. Voisin olla todella tyytyväinen siihen, että Wyatt Family viellä Fastlanessa estää Lesnarin aikeet lähtä Hunterin perään, mutta tulevilla viikoilla se feudi pitäisi päättää johonkin angleen tai beatdowniin.

Esimerkiksi Luke Harper voisi ottaa komennon perheestä ja asettua Brayta vastaan. Katsoisin mielummin heidän välisen ottelun kuin Lesnarin ja Brayn välisen. Lesnarille sitten joku, joka on tarpeeksi hyvässä nosteessa asettua siihen rooliin ja ennen kaikkea ansaitsee siinä asemassa olla. Kyllä tuosta rosterista muutamiakin nimiä heti keksisin.
Pissing our pants yet?

Vastaa Viestiin