Monday Night Raw (11.1.)

Vastaa Viestiin
Enska
Ylläpitäjä
Viestit: 625
Liittynyt: 02 Tammi 2016, 23:19
Paikkakunta: Tampere
Viesti:

Monday Night Raw (11.1.)

Viesti Kirjoittaja Enska »

Kuva
"The Beast Incarnate" Brock Lesnar palaa Raw'hon. Royal Rumble lähestyy. WWE.comin ennakkokatsaus.
IMDb | last.fm | Goodreads

Big Show et Kane, qui es in caelis,
sanctificetur nomen tuum,
adveniat regnum tuum,
fiat voluntas tua,
sicut in caelo, et in terra.

PentagonSr
Midcarder
Viestit: 48
Liittynyt: 04 Tammi 2016, 00:01
Paikkakunta: Suomen Chicago

Re: Monday Night Raw (11.1.)

Viesti Kirjoittaja PentagonSr »

Unohdin aivan kokonaan, että Lesnar tulee takaisin tällä viikolla! Hienoa saada mies jälleen mukaan, etenkin kun Royal Rumble näyttää kaikkien loukkaantumisten ansiosta melko köyhältä. Star powerin lisääminen piristää aina. Saa nähdä, alkaako Lesnar pullistelemaan Romanin edessä, jolloin tällä on jälleen uusi seinä edessä.
Cero miedo!

Marauderi
Main eventer
Viestit: 170
Liittynyt: 05 Tammi 2016, 09:30
Paikkakunta: Rovaniemi
Viesti:

Re: Monday Night Raw (11.1.)

Viesti Kirjoittaja Marauderi »

Oletettavasti Lesnar... tai siis Heyman ilmoittaa Lesnarin rumble otteluun, ja kenties Brock tekee parit suplexit vaikka tuolle uudelle jobber stablelle. Reignsille heitetään varmasti lisää paskaa niskaan (ekana osallistujana rumbleen yms).

Toivoisin, että itse Rumble matsiin saataisiin joitain minifeudeja. Esim. muut osallistujat (vaikka League of Nations) ottaisivat isoimman uhkan (siis Lesnarin) silmätikuksi, Wyatt Familyn sisällä voisi tulla pientä riitaa ja toki ne karsintamatsit olisivat kivoja, mutta mennään ilmeisesti sillä vanhalla "minä olen mukana rumblessa" ilmoittautumisella.

PentagonSr
Midcarder
Viestit: 48
Liittynyt: 04 Tammi 2016, 00:01
Paikkakunta: Suomen Chicago

Re: Monday Night Raw (11.1.)

Viesti Kirjoittaja PentagonSr »

Marauderi kirjoitti: Toivoisin, että itse Rumble matsiin saataisiin joitain minifeudeja. Esim. muut osallistujat (vaikka League of Nations) ottaisivat isoimman uhkan (siis Lesnarin) silmätikuksi, Wyatt Familyn sisällä voisi tulla pientä riitaa ja toki ne karsintamatsit olisivat kivoja, mutta mennään ilmeisesti sillä vanhalla "minä olen mukana rumblessa" ilmoittautumisella.
Tää ois kyllä todella hyvä. Ainakin nyt viime vuosien rumbleissa on vaan muistuteltu katsojia vanhoista feudeista, joita osallistujilla on, mutta feudien tuoreus toisi kyllä oman mausteensa mukaan otteluun.
Cero miedo!

Avatar
Los_Pebbels
Main eventer
Viestit: 929
Liittynyt: 04 Tammi 2016, 15:44
Paikkakunta: Tampereen Manchester

Re: Monday Night Raw (11.1.)

Viesti Kirjoittaja Los_Pebbels »

Eipä kummempia tunnelmia jaksosta, ehkä semisti positiivisemmat kuin yleensä, vaikken esim. otteluita katsonut lähes lainkaan. Wyattin osallistuminen Vincen alkupromoon oli aika laimea, mutta muuten alkupromosta pidin.

Stardustin homage Bowielle oli aika cool.

Jerichon highlight reeliä olen kaivannut. Tämä toimi ihan hyvin, eikä Usotkaan olleet mikissä ihan anaalista.

Social Outcasteille lämpenen, vaikka musan voisivatkin vaihtaa.

Kaliston ylläri US-voitto? Mitä kummaa.

Lynchin ja Charlotten kuvio on yllättävän mielenkiintoinen.

Main Eventin 1 vs All oli ihan hauska idea, mutta olisin melkein halunnut tämän olevan handicap-matsi, missä kaikki vain seisovat kehän reunuksella. Olisin nauttinut paljon enemmän. Lesnar lopussa todisti taas miksi hän on koko rosterin kovin nimi. Tosin nyt tämä rakentelu tuntuu siltä, että tänä vuonna Reigns peittää Lesnarin puhtaasti. Tykkäsin muuten siitäkin, miten Heymanin mielestä Lesnarin ei tarvitse osallistua Rumbleen vaan Rumblen voittaja voi tulla suoraan Lesnaria vastaan Wrestlemanian main eventtiin. Lisäksi nautin paljon tästä Heymanin ja McMahonin kohtaamisista. Mitä Heymanin juttuja olen kuunnellut, niin heidän suhteensa on hyvinkin paljon tuontapainen ihan oikeastikin. Kayfabe 2.1
Aurinkoinen puoli ylöspäin

PentagonSr
Midcarder
Viestit: 48
Liittynyt: 04 Tammi 2016, 00:01
Paikkakunta: Suomen Chicago

Re: Monday Night Raw (11.1.)

Viesti Kirjoittaja PentagonSr »

Aika välimallin jakso jälleen tällä viikolla. Positiivisimmat käänteet olivat todella yllättävä Kaliston US-mestaruuden voitto oikein mukiinmenevässä ottelussa, jota en olisi ainakaan Raw:ssa uskonut näkeväni. Erittäin hienoa veto WWE:lta. Ilmeisesti firmalla muuten menossa latinoyleisön kosiskelukausi menossa kun jo toinen perättäinen latino USA:n mestarina. :mrgreen: Toinen ilahduttava asia oli Ambrosen meltdown Sheamukselle, jonka otsa aukesi nätisti tämän käsittelyssa. Heti perään tullut Owensin hyökkäys myös lisäsi taas kierroksia kaksikon feudiin. Toivottavasti Royal Rumbleen saadaan jotain brutaalia ottelua näille kahdelle. Kolmas voisi olla tuon Social Outcastsin esiin tuominen jälleen. Kivaa nähdä tällainen joukko, jonka ei koko ajan tarvitse olla parrasvaloissa ja joka sopii kaikenlaisiin segmentteihin. Toivon tälle pitkää ikää!

Sitten se loppu jakso... Ei paljoa hyvää sanottavaa.

- Jericho oli todella vaivaannuttava, samoin New Day. :roll: Ei naurattanut, ei viihdyttänyt. Tag match sentään oli ihan ok.

- Joka viikko toistuva Reigns vs. Authority kuvio alkaa olla jo ERITTÄIN kulunut kuvio. Kuinka monta viikkoa tätä vielä jatketaan?

- Sheamus piestiin huonoon kuntoon jakson alussa ja Del Rio häviää mestaruuden ja kumpikin heiluu ME:ssa kuin mitään ei olisi tapahtunut? Del Rio toki oli siellä aggressiivinen, mutta pisti silti jotenkin silmään ikävästi.

- Titus O'neal ei kiinnosta ketään ja silti kaveria tuputetaan jatkuvasti. Yleisö oli täysin hiljaa ison osan Tituksen ja Stardustin ottelusta. O'neal ei ole yhtään sopiva vastustaja Stardustin kaltaiselle outolinnulle.

Vielä ensi viikko aikaa rakentaa kuviot Royal Rumbleen, mutta tällä hetkellä tunnelmat vähän niin ja näin. Itse Royal Rumble ottelu kiinnostaa, mutta tahtoisin hieman muutakin.
Cero miedo!

Avatar
Krizski
Main eventer
Viestit: 214
Liittynyt: 04 Tammi 2016, 19:55
Paikkakunta: Seinäjoki
Viesti:

Re: Monday Night Raw (11.1.)

Viesti Kirjoittaja Krizski »

Kaliston mestaruusvoitto oli erittäin hieno veto tähän kohtaan! Underdog, joka päihitti pahamaineisen Del Rion! Nyt WWE:llä on mahdollisuus rakentaa Kalistosta vielä parempi altavastaajasankari kuin, mitä hän tällä hetkellä onkaan. Kun herra on vielä todella taitava, varmasti nuorempi ja vanhempi väestö kannustaa pientä altavastaajaa tilanteessa kuin tilanteessa.

IC kuvio on muuttunut mun silmissä kuukauden aikana todella hienoksi kuvioksi! Varsinkin Kevin Owens on sekoiluillaan nostanut osakkeitaan todella paljon mestaruushäviönsä jälkeen. Myös tämän jakson Ambrosen sekoaminen oli loistavaa, kuten Pentagon tuossa äsken mainitsi. Street Fight tyylinen voisi sopia herroille Rumbleen oikein mainiosti!

New Day on kärsimässä pientä inflaatiota, koska hahmojen kehitys on jäänyt junnaamaan paikoilleen. Nyt olisikin oiva paikka taas näyttää jätkien vaarallisuus, kun Jericho hajotti Xavierin rakkaan vetopasuunan. New Day voisi ottaa pienen vakavamman vaihteen silmään ja piestä Y2J kunnolla ensi viikolla.

Myös pidin todella paljon Becky Lynchin hyökkäyksestä! Yleisökin lähti hienosti Lynchin taakse, kun Charlotte sai maistaa irkun polvia ja rystysiä moneen otteeseen. Tää naisten kuvio on yksi loogisimmista kuvioista! Ei tartte ydinfysiikkaa vaan johdonmukaisuutta :)

Roman vs. All... Ihan näppärä idea ja tietyllä tapaa looginen jatko kuvion kannalta. Onhan se totta, että face vs. paha johtoporras on jo kulunut kuvio, mutta se on saanut yllättävän hyvin varsinkin kasuaalit fanit kääntymään Romanin puolelle. Hienoa kuulla sitä positiivista reaktiota yleisöstä! Paremmin Roman toimii mestarina kuin haastajana tällä hetkellä!

Kyl tää jakso toimi ihan ok:sti! Edelleen kolmeen tuntiin valitettavasti mahtuu liikaa höttöä ja kaava jaksoissa on suurin piirtein ollut sama jo vuosien ajan, mutta edelleen parempaa tämä oli kuin viikkoja takaperin viime vuoden puolella. Varsinkin Kalisto vs. ADR ja illan avannut matsi jälkipöhinöineen olivat oikein maukkaita hetkiä.
KrizskiMania is running wild!!

PentagonSr
Midcarder
Viestit: 48
Liittynyt: 04 Tammi 2016, 00:01
Paikkakunta: Suomen Chicago

Re: Monday Night Raw (11.1.)

Viesti Kirjoittaja PentagonSr »

Krizski kirjoitti: Roman vs. All... Ihan näppärä idea ja tietyllä tapaa looginen jatko kuvion kannalta. Onhan se totta, että face vs. paha johtoporras on jo kulunut kuvio, mutta se on saanut yllättävän hyvin varsinkin kasuaalit fanit kääntymään Romanin puolelle. Hienoa kuulla sitä positiivista reaktiota yleisöstä! Paremmin Roman toimii mestarina kuin haastajana tällä hetkellä!
Joo, tottahan tuo on, että fanit ovat kääntyneet Romanin puolelle, mutta itse vain kaipaisin vähän vaihtelua. Kuvio kyllä voi puolestani jatkua, mutta jokaviikkoinen saman toisto on kyllästyttävää. Pieni väliviikko aina silloin tällöin olisi paikallaan.
Krizski kirjoitti: New Day voisi ottaa pienen vakavamman vaihteen silmään ja piestä Y2J kunnolla ensi viikolla.
Tätä toivon itsekin! New Dayn hölmöilyä oli hauska seurata ennen unicorn-vaihetta, koska tiimi oli hölmöydestään huolimatta uskottava vastus.
Cero miedo!

Avatar
Wanhus
Main eventer
Viestit: 301
Liittynyt: 04 Tammi 2016, 00:15

Re: Monday Night Raw (11.1.)

Viesti Kirjoittaja Wanhus »

Pitkälti kelaten tuli katsottua. Social Outlasts toimi sen pienen hetken kun kävi ja Lesnarin muistutus olemassaolosta toimi. Kaliston voitto positiivista, ottelua en jaksanut katsoa.
"Taas vauva naapuriin, vittu en kestä vauvoja. Meen katsoo Rumblen"
- Chris Jericho

" joudun olemaan viikkoja täällä jos pylly leikataan, en pääse ees bookediin"
- Teme

Avatar
PeeTseta
Main eventer
Viestit: 525
Liittynyt: 04 Tammi 2016, 19:04
Paikkakunta: Paltamo

Re: Monday Night Raw (11.1.)

Viesti Kirjoittaja PeeTseta »

Ei ihan yltänyt viime viikon tasolle, mutta sangen toimivaa menoa kuitenkin. Aluksi pelotti todella paljon, että onko pääottelun pointti se, että Roman murskaa yksinään koko rosterin ja jää sitten lopuksi Lesnarin jalkoihin, mutta tilanne ei onneksi mennyt niin. Owens sai hyvin iskua vastaan ja näytti uskottavalta eikä häntä myöskään selätetty. Toivon, että tässä on ainekset KO:n päämestaruuspushille, mutta hoidetaan tuo IC-feudi eka alta pois.

Onhan se toki kieltämättä vähän outoa, että IC-vyöstä tappelee kaksi oikeasti hyvää mikkimiestä, mutta koko vihanpito on rakentunut yllätyshyökkäysten varaan. Toisaalta tämä toimii. Molemmista miehistä on kuoriutunut todella arvaamattomia tapauksia ja tämä tosiaan tuntuu henkilökohtaiselta. Samaten naisten vihanpito on kehittynyt hitaasti, varmasti ja loogisesti. En olisi pari vuotta sitten sanonut, että uskoisin ikinä näkeväni Ric Flairin vihattuna heel-managerina koskapa Hall of Fame -nimet nyt yleensä pysyttelevät melko visusti hyviksinä sen jälkeen kun ovat kunniagalleriaan päässeet.

Wyatt Family vs. Social Outcasts oli ihan okei segmenttinä, vaikka tuntuu vähän omituiselta, että Ryback nyt saapuu yhtäkkiä auttamaan jobberiporukkaa. Feed Me More? Eikö enää? Highlight Reel olisi voinut olla parempi, mutta Jerichon mikkityöskentely on aina loistavaa vaikka promon sisältö nyt sattuisikin olemaan ihan puuta heinää. New Daylle toivoisin kyllä jotain kehityssuuntaa tästä eteenpäin, vitsi alkaa käydä jo vähän vanhaksi. Royal Rumbleen oletan joukkuemestaruusottelua New Day vs. Usot ja Usoista uusia mestareita.

Uusista mestareista puheenollen: Kalisto. Kiitos. Mukavaa, että mestaruudet vaihtuvat nykyään useammin viikottaisissakin ja Kalisto on mainio valinta uudeksi US-mestariksi. Altavastaaja, jota tahtoo kannustaa. Hyvin samat fiilikset tulee mitä silloin joskus junnuna kun Mysteriota näki ekan kerran Smackdownissa. Toivottavasti tämä nyt houkuttelis uusia fanejakin samalla mittakaavalla.

Niin, ja Stardustin kasvomaalit olivat upeat.

TL;DR: Hieman viimeviikkoisesta jäätiin, mutta ainakin nyt tuntuu, että WrestleMania-kausi on käynnistynyt. Kerrankin tuntuu, että kuviot kulkevat loogisesti, vaikka lopputulos ei välttämättä miellyttäisikään.
Kirjallisuutta, taidetta tiedettä. Sä et tarvii niitä, mä tiedän oikotien!
Last.fm
Youtube

Porcupine
Main eventer
Viestit: 117
Liittynyt: 05 Tammi 2016, 12:15
Paikkakunta: Haaparanta

Re: Monday Night Raw (11.1.)

Viesti Kirjoittaja Porcupine »

Ei tämä jakso kyllä paljoa päätä huimannut. Aika laimea, josta ainoastaan aloitus-ja lopetuskohtaukset olivat toimivia.

Kalisto mestarina ei herättänyt valitettavasti mitään fiiliksiä, josta olen jopa hieman yllättynyt. Varsinkin kun olen hänen kehätyöskentelystä sekä hahmosta pitänyt jo jonkin aikaa. Suurena syynä tähän voi olla se, että en näe Kaliston pitävän US-vyötä merkittävänä kovinkaan pitkää aikaa. US-vyön merkittävyys laski jo huimasti Del Rion pitäessä sitä ja tämä lähinnä tuo tuon mestaruuden takaisin alkuasetelmiin ja siihen arvokkuuteen mitä se oli ennen Cenan viimeisimpiä mestaruuskausia. Voin toki olla väärässä ja toivonkin niin. Kaikki riippuu hyvin pitkälti bookkauksesta.

Lesnarin näkeminen oli jakson kohokohtia. Varsinkin tuo lopun beatdown oli hyvä vaikkakin hieman ennalta-arvattava. Rumblessa nähdään mitä todennäköisemmin mielenkiintoinen kohtaaminen Lesnarin ja Reignsin ottaessa jälleen yhteen. Näyttää viellä toistaiseksi siltä, että tulevat myös kohtaamaan toistamiseen 'Maniassa.

Yksi mielenkiintoinen asia tässä jaksossa oli myöskin se, että Bo Dallas ja Bray Wyatt olivat ilmeisesti ensimmäistä kertaa tekemisissä toisiensa kanssa. Enemmän näitä ja näkisin myös mielelläni Dallasin muuttavan gimmickiään, sillä tuo kehitysvammaisen esittäminen alkaa olla jo aika nähtyä.

En usko, että mitään mullistavaa tulee tapahtumaan ennen Rumblea. Rumblen ja 'Manian välinen aika on semmoista, josta voi jo jotain odottaa.
Pissing our pants yet?

kossi5
Midcarder
Viestit: 29
Liittynyt: 04 Tammi 2016, 09:18
Paikkakunta: Helsinki

Re: Monday Night Raw (11.1.)

Viesti Kirjoittaja kossi5 »

Kyllä oli jotenkin pannukakku tää Raw. En tiedä, jotenkin toi lopun Lesnarin "huikea" paluu summas koko jakson. Oltas ehkä vähän paremmin voitu tuokin suorittaa. Kaliston mestaruuden voitto nyt jotenkin aika erikoinen juttu. Eka Del Rio tulee ja voittaa Cenan puhtaasti ja nyt sit pudottaa Kalistolle. Tästä voisi joku tehdä artikkelin, mutta mikä siinä on kun Cenan jälkeen toi vyö on taas ollut ihan arvoton esine. Onko WWE:llä ongelmana, että ei panosteta tarpeeksi noihin juonikuvioihin, kun nytkin Del Rio on tuossa League Of Nationissa. Vai puuttuuko midcardista oikeesti tähdet. Dean Ambrosen ja Owenssin tapaisia kiinnostavia hahmoja ja aikaa noille US kuvioillekkin. Mid Cardissa juuri noiden vöiden ympärillä pitäisi se keskittyminen olla juuri siinä mestaruudessa. Siten että painijat oikeesti näyttävät siltä, että haluaa sen vyön.

Helsing#65
Main eventer
Viestit: 168
Liittynyt: 12 Tammi 2016, 04:25

Re: Monday Night Raw (11.1.)

Viesti Kirjoittaja Helsing#65 »

Mua ärsyttää nykyään näissä paluissa, kuten Lesnarin tämänkertaisessa, että hyvin harva niistä tulee yllätyksenä, sillä liian usein WWE ilmoittaa ne hyvissä ajoin etukäteen ennen jaksoa. Lähivuosilta esimerkkeinä muun muassa Batistan, Hoganin ja RVD:n paluut, jotka olisivat olleet varmasti helvetisti sähköisempiä, jos niitä ei olisi ilmoitettu etukäteen. Siksi myös tämä Lesnarin saapuminen jakson lopussa ei herättänyt mitään sen suurempia tunteita, sillä tokihan sen sen mainostamisen jälkeen tiesi, että jossain vaiheessa se pamahtaa paikalle. Olisi ollut vain niin paljon siistimpi hetki, jos Lesnarin biisi olisi alkanut soimaan ihan "out of the blue", ja Brock olisi rynnännyt kehään hakkaamaan koko porukan.

Toki ymmärrän, että WWE kalastelee näillä jaksoille lisäkatsojia, mutta eikö niitä ratingseja voisi nostaa, hmmmm I don't know.... Kyvykkäämmällä käsikirjoittamisella? Juuri yllätyspaluut ovat yksi isoja asioita painissa, ja varmasti myös ne toisivat niitä lisäkatsojia, kun ihmiset alkavat katsomaan show'ta sillä mielikuvalla, että aina on mahdollista, että joku iso nimi pamahtaa täysin puskista paikalle. Miettikääpä vaikka olisiko Rockin vuoden '11 tai Lesnarin vuoden '12 paluut tuntuneet ihan niin sähköisiltä ja aiheuttaneet ihan niin suurta tunnekuohua jos WWE olisi spoilannut ne katsojilleen jo etukäteen.
”I cherish the memories of a question my grandson asked me the other day when he said, 'Grandpa, were you a hero in the war?'

Grandpa said 'No... but I served in a company of heroes.'”

Partyass
Lower Midcarder
Viestit: 23
Liittynyt: 04 Tammi 2016, 01:47

Re: Monday Night Raw (11.1.)

Viesti Kirjoittaja Partyass »

Helsing#65 kirjoitti:Toki ymmärrän, että WWE kalastelee näillä jaksoille lisäkatsojia
Eka kalastelee lisäkatsojia, jonka jälkeen koko jakso on taattua paskaa-->Hetkellinen hyöty ja ensi viikolla ratingsit on taas pohjissa. Mites meni noin niinku... :lol:

kossi5
Midcarder
Viestit: 29
Liittynyt: 04 Tammi 2016, 09:18
Paikkakunta: Helsinki

Re: Monday Night Raw (11.1.)

Viesti Kirjoittaja kossi5 »

On olemassa todellisia paluita ja sit on näitä Chris Jericho paluita. Esim Batistan paluu oli juurikin paluu isolla peellä, mutta se että siitä ilmoitettiin etukäteen latisti kyllä koko touhua. Juurikin Rockin ja Lesnarin yllätyspaluut, sillon ensimmäisen kerran pitkän taukonsa jälkeen, oli mahtavia koska ne tuli ihan puun takaa. Kyllähän Lesnar palasi kesällä yllätyksenä vikassa segmentissä vähän samalla tavalla ja sillon se toimi miljoona kertaa paremmin kun tämän viikkonen einespurilaispaluu.

Teppo Tulppu
Jobber
Viestit: 3
Liittynyt: 09 Tammi 2016, 15:20

Re: Monday Night Raw (11.1.)

Viesti Kirjoittaja Teppo Tulppu »

Jerichon paluut alkavat olla samanlainen vitsi kuin Big Showin face/heel-turnit. Pistäisi taas puvun päälle ja alkaisi tarjoamaan loistavia promoja kuten 2008-2010.

kossi5
Midcarder
Viestit: 29
Liittynyt: 04 Tammi 2016, 09:18
Paikkakunta: Helsinki

Re: Monday Night Raw (11.1.)

Viesti Kirjoittaja kossi5 »

No tossa pitää olla kyllä vahvasti eri mieltä. :D Ne sen heel promot oli niin samaa kaavaa toistavia ja todella tylsiä. Hitaalla temmolla hoettiin "I am the best in the world at what I do" muuta sisältöä niissä ei juuri ollutkaan.

Vastaa Viestiin