Monday Night Raw (2.5.)

Enska
Ylläpitäjä
Viestit: 625
Liittynyt: 02 Tammi 2016, 23:19
Paikkakunta: Tampere
Viesti:

Monday Night Raw (2.5.)

Viesti Kirjoittaja Enska »

Kuva

Shane ja Stephanie McMahonin valtakausi alkaa. WWE.comin ennakko.
Jakso lähetetään tuttuun tapaan Smarktubessa klo 21.
IMDb | last.fm | Goodreads

Big Show et Kane, qui es in caelis,
sanctificetur nomen tuum,
adveniat regnum tuum,
fiat voluntas tua,
sicut in caelo, et in terra.

Marauderi
Main eventer
Viestit: 170
Liittynyt: 05 Tammi 2016, 09:30
Paikkakunta: Rovaniemi
Viesti:

Re: Monday Night Raw (2.5.)

Viesti Kirjoittaja Marauderi »

Kyllä Raw edelleen tuntuu mukavan raikkaalta ja viihdyttävältä.

Ilta avattiin sisarusten kesken, valokuvia jaettiin ja muutenkin suhteellisen hyvissä väleissä, vaikka jokainen varmasti tajuaa/näkee että Steph ei täysin puhtoinen ole. Eiköhän se HHH sieltä Summerslamiin viimeistään saavu ja sitten nähdään kuka todella saa Rawin haltuun.

IC-mestaruuskuviota jatkettiin odotetusti näiden neljän kesken, eikä tämä sen hullumpi ratkaisu ole. Kaikki ovat todella viihdyttäviä omilla osa-alueillaan (Miz mikissä, Cesaro ja Sami kehässä ja Owens kaikessa).

Truthilla ja Goldustilla mennyt välit jossakin välissä poikki? Veikkaan että Smackissä. En oikein tiedä mitä tästä ottelusta/segmentistä olen mieltä. Tavallaan se oli ihan hauska, mutta toisaalta todella tyhmä. Mutta hei! Tyler Breeze voitti ottelun!

Tag kuviot jatkui Enzon loukkaantumisen jälkeen vaikeasti, mutta ihan hyvin tuosta päästiin yli. Aiden Englishistä diggaan, mies hoitaa mikki työn todella hienosti, mutta Simon on astetta heikompi siinä. Dudleyt hiukan yllättäen saapuivat kehään haukkumaan Vaudevillainseja ja ehdin jo luulla että ukot ovat taas faceja, mutta sitten saapui Iso Cassi, joka yllävän hyvin sai reaktiota yleisöstä ilman kaveriaan illan aikana. Kaikki varmaan osasivat laskea 3 + 1 ja 2 +2 eli 4 vs 4 tag team match tiedossa. Ottelu meni aikalailla pahisten piesten Xavieria ja Kofia. Turhan kauan sitä kesti, odotetusti Cass sai hot tagin ja veti ihan toimivan setin matsin päätteeksi. Bubban opetukset oli ihan hauskat ottelun aikana.

Becky ja Emma veti ihan kivan matsin. Ei tämä niin hyvä ollut, mutta nättejä taitavia naisia katsoo ihan mielellään. Ja jatkoa on lopetuksen perusteella tiedossa joka kyllä käy minulle.

Ambrose Asulym lopetettiin, ja Deanin ruukku meni paskaksi. Tykkäsin kyllä segmentistä, en parista ottelulliseti kuitenkaan ole innoissani, mutta ehkä tuolla Extreme Rulesissa nähtäisiin Street Fight yms, joka ehkä toimisi herrojen välillä paremmin.

Kalisto sai uuden mörssärin vastustajaksi, kun Rusev vei Battle Royalin. Mestari oli turhan arka kommentaariossa, eikä ottelu kummoinen ollut. Ryder kyllä saa yleisön edelleen lämpimäksi kun sille päälle sattuu, tuossa on jotain todella hienoa.

Seuraavaksi Flairit ja Pikku Naitch selvitti edellisen illan kusetusta. Natalya ilmeisesti oli sanallisesti pyytänyt Robinsonia lopettamaan ottelun. Ric pääsi sitten Natalyan käsittelyyn ja mieheltä jäi helyt naisen huomaan. Extreme Rulesissa nähdään siis Submission match ja isukki on vihdoin bannattu kehänlaidalta.

Main eventtinä nähtiin Samoalaiset vs "Japanilaiset". Pidin kovasti matsista itsessään, mutta rakastin tuota lopetusta. Tykkään ettei Reignistä ole tehty puhdasta heeliä ja Stylesinkin turnilla vähän kiusattiin, mutta ei mies suostunut tuolilla kumauttamaan Romania kylkeen. Saa nähdä mihin tämä lopulta vie. Edelleen olen siinä uskossa että Balorista tehdään kaljujen pomo ja Styles jatkaa soolona toimivana yleisön suosikkina. Reignsin paljastuminen Clubin johtajaksi olisi se tyhmin ratkaisu, mutta eihän sitä koskaan WWE:stä tiedä.

Edelleen Raw jatkaa hyvällä polulla. Ei tässä oikeastaan mitään tullut kelattua, ja muutenkin show oli mukavan tasapainoinen. Kaikki mestaruudet oli hyvin jaksossa esillä (jopa US-title), niin ei tässä jaksa valittaa.

Avatar
PeeTseta
Main eventer
Viestit: 525
Liittynyt: 04 Tammi 2016, 19:04
Paikkakunta: Paltamo

Re: Monday Night Raw (2.5.)

Viesti Kirjoittaja PeeTseta »

Hyvä Raw, oikeastaan todella hyvä. Toki McMahoneiden avaussegmentit on vähän jäänne "vanhalta aikakaudelta", mutta tämäkin toimi. Ja siirtymä openeriin oli hyvä siitä, pidän tästä suunnasta. Kuten Paybackin arvostelussa sanoin, Cesaro painii vaikka perunasäkin kanssa hyvän matsin ja nyt ei vastassa ollut edes perunasäkkiä vaan mies, joka tietää mitä tekee. KO vs. Cesaro oli todella hyvä tv-ottelu, mutta ei niin hyvä että sen olisi nähnyt PPV:ssä mieluummin. Tosiaan, 4-waytä pukannee Extreme Rulesiin ja se on hyvä, IC-vyö tuntuu merkittävältä kun sitä halutaan.

Big Cass sai isot hetkensä kahdeksan miehen joukkueottelussa ja se on hyvä. Cass toimii pelottavan hyvin yksinkin, mutta Enzon (ja Carmellan) puute rinnalta on todella iso miinus. Hyvä, että Enzo on tosiaan paremmassa kunnossa kuin miltä se Paybackin kuvissa näytti. Mutta antaa Enzon parannella itseään kunnolla ennen kehäpaluuta, koska aivotärähdysten kanssa ei tosiaan pidä leikkiä. Vaudevillains vs. New Day toimittaa varmaan matsina, mutta aikaa on kaksi viikkoa, Vaudevillains kaipaisi uskottavuutta. Toivon mykkäelokuva-videoita, mutta en pidätä hengitystäni.

Nautin myös tästä Goldustin/Breezen/Truthin/Fandangon kuviosta. Jos WWE ei tätä unohda, ainoa looginen lopputulema on BreezeDango vs. Golden Truth. Olen Breezestä pitänyt niin pitkään kuin olen NXT:tä katsonut (MIKSI Tyler ei vienyt NXT-mestaruutta ;_;) ja Fandangokin on ollut semmoinen alikäytetty lahjakkuus. Välillä on ihan hyvä nähdä tämmöistä hidasta kehitystä, mutta tässä tapauksessa se on ollut ehkä liian hidasta. Mukavaa kyllä, että Tyler sai voiton!

Ihmisistä, jota olisi ansainnut NXT:ssä enemmän on todella hyvä aasinsilta illan naistenmatsiin, Becky ja Emma on molemmat sellaisia, jotka on ottaneet "naisten (divojen) vallankumouksessa" eniten kuokkaan. Emma oli kuitenkin hitto vie se, joka oli luomassa tätä ilmiötä aikoinaan Paigen kanssa NXT:ssä. Ja Becky taas on täysin unohdettu. Naiset ottelivat 2014-standardeilla hyvän tv-matsi, mutta 2016-standardeilla korkeintaan keskiverron. Emma tarvitsi voittoa ehkä enemmän, joten mukava päätös.

US-mestaruuden ykköshaastajuudesta oteltiin jälleen Battle Royalessa, jipii? US ja IC on pakko yhdistää jossakin välissä tai keksiä jotain muuta koska WWE ei näemmä ole kykenevä bookkaamaan kahta "samanarvoista" vyötä samaan aikaan. Rusev vs. Kalisto on toisaalta semmoinen ottelupari mitä en ole koskaan toivonut näkeväni mutta nyt se tuntuu oikein hyvältä idealta. Hyvä veto.

Illan pääottelu oli semmoinen ottelu, mikä olisi voinut olla jopa jonkun pienemmän PPV:n toinen main event, mutta se johtuu siitä, että hyvän tv-ottelun standardit ovat laskeneet viime aikoina, kuten myös hyvän maksutapahtumaottelun. Styles-Reigns on vuoden toiseksi paras feud tähän mennessä ja pidän siitä, että molemmat ovat harmaalla alueella. Kerrankin tuntuu siltä että pallo on oikeasti yleisöllä. Paybackin ottelua vaivasi katkonaisuus, mutta Extreme Rulesissa ei katkoja tule olemaan (miinus Reignsin sopimuksen mukaiset levähdystauot) ja kiistakin käy paljon kuumempana.

"Uusi aikakausi" saa minulta yläpeukun, joskin hyvin varovaisen sellaisen, kun kuitenkin tietää, mistä firmasta puhutaan. Tästä on hyvä jatkaa!
Kirjallisuutta, taidetta tiedettä. Sä et tarvii niitä, mä tiedän oikotien!
Last.fm
Youtube

Avatar
Los_Pebbels
Main eventer
Viestit: 929
Liittynyt: 04 Tammi 2016, 15:44
Paikkakunta: Tampereen Manchester

Re: Monday Night Raw (2.5.)

Viesti Kirjoittaja Los_Pebbels »

Marauderi kirjoitti:Aiden Englishistä diggaan, mies hoitaa mikki työn todella hienosti, mutta Simon on astetta heikompi siinä.
Tätä olen päivitellyt itsekin usein. Aiden English on helvetin hyvä mikin varressa, mutta Simon Gotch taasen on todella hyvä painija. Onneksi siis ovat tag-team. Ei sillä että Gotch olisi huono mikrofonissa tai että English olisi huono kehässä - mutta sanoisin molempia ehkä keskinkertaiseksi niissä, kun taas todella hyviä omalla alueellaan.

Muutenkin tykkäsin todella paljon miten tämä tag-team kuvio rakennettiin. New Day ja Vaudevillains vetivät hyvin toisiaan kohtaan, Dudley Boyz oli vähän satunnainen, mutta luultavasti paikalla vain siksi että Vaudevillaineilla olisi jokin pari ja Big Cassilla oli todellinen paikka näyttää ettei hän kuulu Enzon varjoon. Ja mielestäni hän sen näytti - tykkäsin hänen promostaan todella paljon. Matsi itsessään ei ollut kovinkaan kiinnostava. Bubba taisi olla kiiinnostavin esiintyjä.

Stephanien ja Shanen valtataistelut eivät lopulta niin kauhean kiinnostavia olleet, tosin lähinnä siksi että Stephanie oli se joka oli äänessä. Heidän aloitussegmenttinsä paras hetki oli Owens. Tästä seurannut Owensin ja Cesaron matsi oli aikas jees, eikä Mizissä selostamossa ollut mitään pahaa, mutta vähän taas ärsytti että #1 contendermatsi päättyy shenaniganeihin. Toki Zayn keskeytti myös jälkibeatdownit, joten jos tämä ei pääty 4-way matsiin Extreme Rulesissa niin jo on ihme. Ja jos sitä ennen ei ole monta viikkoa tag-matseja niin on vielä isompi ihme.

Tyler Breezen ja Goldustin matsi oli outo. Breeze on ehdottomasti paljon lahjakkaampi painija, mitä hänen annetaan olla. Jos Golden Truthin ja Breeze/Fandango-kuvion lopputuloksena ei ole Breezen ja Fandangon tag team niin jo on kumma. Ai niin, Breeze voitti!

Becky Lynchin ja Emman ottelu oli lyhyt, mutta Emma voitti Blue Thunder Bombilla Michinoku Driverilla!

Vähemmän yllättäen Stephanie Amborsen vieraana päätti lopettaa hänen talk shown. Näkihän sen jo aika kauas. Jerichokin yhä mukana? Se vähän yllätti. Ps. RIP MITCH.

US-mestaruudesta Battle Royal! Kiitos, tällaiset asiat lämmittävät aina mieltä. Battle Royalit ja turnaukset ovat liian vähän käytettyjä, mutta nyt kuukauden sisään saadaan molemmat. Kiitos Shane McMahon? Tituksenkin paluu tässä. Eniten toivoin Rusevin voittoa - ja ehkä vähän myös Corbinin ylläriä. Sin Carakin olisi myös ollut kiva voittaja. Sen sijaan Ryder ja Sheamus taisivat olla ainoita, joiden en nimenomaan tahdonnut tätä voittaa. Eipä siinä, Rusev vei ja tulen luultavasti nauttimaan tästä paljon.

Lil' Naitch saa... mikkiaikaa? Ok, tämä oli Flairien kanssa, mutta silti. Aikamoista. Charlotte vetää vähän Sharpshooteria Ric Flairiin, mutta sitten Charlotte repii isänsä todella kömpelösti kehäsät pois. No joo.

Main Eventtinä Baller Club vs. Rocks "Cousins". Itse matsi ei ollut ihan hirveän kiinnostava, mutta kyllä niitä lopun beatdowneja katsoi mielellään. Doc ja Karl yrittävät saada Stylesin iskemään Reignsiä tuolilla, mutta Styles ei jaksa. Usot hyökkäävät ja hakkaavat Balletteja, mutta Styles häätää nämä tuolin kanssa pois. Reigns näkee tämän ja raiskaa Stylesin. Aww yiss. Roided Rages on paras Reigns.
Aurinkoinen puoli ylöspäin

Vastaa Viestiin