WWE RAW 18.4.

Avatar
Los_Pebbels
Main eventer
Viestit: 929
Liittynyt: 04 Tammi 2016, 15:44
Paikkakunta: Tampereen Manchester

WWE RAW 18.4.

Viesti Kirjoittaja Los_Pebbels »

Tääl ollaan!
Aurinkoinen puoli ylöspäin

Marauderi
Main eventer
Viestit: 170
Liittynyt: 05 Tammi 2016, 09:30
Paikkakunta: Rovaniemi
Viesti:

Re: WWE RAW 18.4.

Viesti Kirjoittaja Marauderi »

Eipä tämäkään hullumpi Raw ollut. Matsit tuli aika sivusilmällä katottua tai ei niistä muuten jäänyt mitään mieleen. Mutta muutama hyvä segmentti tässä nähtiin.
-Openerina nähtiin Ambrose Asulym, jossa mieleen jäi Owensin uhoaminen ja Ambrosen kukan pelastaminen. Saatiin myös pari selvää matsia paybackiin.
-Jericho/Zayn matsista ei pahaa tai hyvää sanottavaa. Niinkuin sanoin meni jotenkin ohi illan ottelut.
-Stylesin kohtaus kaljujen kanssa oli illan mielenkiintoisempia segmenttejä samoin kuin itse kohtaaminen mestarin kanssa kehässä. Jotenkin tuntuu että tässä pedataan Andersonin ja Gallowsin kääntymistä Stylesiä vastaan tuolla kaveeraamisella. Ihan hieno tag finisher oli miehillä.
-Enzo ja Cass vs Dudleyt oli ihan ok menoa. Mieleen tästä oikeastaan jäi vika tag, kun Cass lyö Enzoa vahingossa päähän :lol:
-MizTV oli myös viihdyttävä segmentti ja Cesaro toimii tuollaisena pukumiehenä. Tätä seurannut tag matsi ei kovin kummoinen ollut.
-Naistenmatsi oli kans melko keskinkertainen. Eikä nuo Colonien Puerto Ricon mainostamiset aiheuta mitään mielenkiintoa.
-Vaudevillains vs Usos oli mielestäni mukavan vauhdikas matsi. Ja turnauksen finaali nähdään itse ppv:ssä mikä on ihan jees, onko itse mestaruusmatsi sitten samana iltana vai?
-Crews nostettiin ehkä päärosteriin liian aikaisin. Kehässä toki taitava ollut aina, mutta hahmoa ja mikkityötä ei ehditty NXT:ssä hioa juuri ollenkaan.
-Main Event meni myös sivusilmällä tsiigattua. Ihan hyvää menoa kai sekin oli. Lopun Jerichon hyökkäys toimi.

Itteä hiukan vitutti tuo yleisö kun chanttasi Mizille sekä Romanille "Boring", omasta mielestä illan parhaimmat hetket. Ymmärrän kyllä että chantti oli tarkoitettu juurikin tietyille painijoille, mutta minusta nuo on kaksi todella mielenkiintoista kuviota, varsinkin päämestaruus puolella.

Edit. US-mestaruus on kyllä kadonnut 'manian jälkeen kokonaan. Hiukan panostamista Kalistoon tai vyö kuumemmalle nimelle.

Enska
Ylläpitäjä
Viestit: 625
Liittynyt: 02 Tammi 2016, 23:19
Paikkakunta: Tampere
Viesti:

Re: WWE RAW 18.4.

Viesti Kirjoittaja Enska »

Oli kyllä todella kova Raw! Loppua kohden ehkä vähän lässähti (kolmituntinen show, tuo ikuinen kirous), mutta ensimmäinen puolitoistatuntinen oli silkkaa ilotulitusta. Iso kiitos brittiyleisölle, joka loi lähetykseen yhtä hyvän ellei jopa paremman tunnelman WrestleManian jälkeiseen Raw'hon verrattuna. (Tähän tosin vaikutti myös show'n laatu: tämä oli mielestäni paljon parempi kuin WrestleManian jälkeinen Raw.)

Hyviä juttuja:

– Jericho, Owens, Zayn ja Ambrose muodostavat todella raikkaan ja hyvän lauman pääottelijoita. Zaynin tappio aiheutti närää Smarktubessa, mutta toisaalta on täysin loogista, että kuusinkertainen maailmanmestari kykenee kokemuksellaan varastamaan Samin kaltaiselta "WWE-tulokkaalta" voiton. Oli kuitenkin sääli, että tämä matsi nähtiin jo tapahtuman alussa eikä lopussa: Ambrose vs. Owens olisi ollut parempi valinta openeriksi.

– Roman Reignsin promo oli mielestäni ihan hiton hyvä. Tällaisena hahmona Reigns on täyttä kultaa, ja on hyvä, ettei hän ole liikaa ruudussa. Diggaan ja paljon. AJ:n promotus ei ollut ihan yhtä vakuuttavaa settiä (mikä ei tosin yllätä: Styles yksinkertaisesti on kehno mikissä), mutta uppouduin silti segmenttiin totisesti, sillä tällainen kahden hyviksen välinen feudi on äärimmäisen virkistävää seurattavaa. Andersonin ja Gallowsin hyökkäys sitten tietysti räjäytti pankin lopullisesti, ja nyt on todella kiehtovaa seurata, mihin kuvio vielä johtaa. Parhaita WWE-feudeja miesmuistiin! Todella raikasta ja kiinnostavaa tarinankerrontaa.

– Enzo ja Cass olivat liekeissä. Toivottavasti kaksikon setti tarttuisi myös valtavirtaan, ja toisaalta miksei tarttuisi. Vaudevillains ei ihan yhtä viihdyttävään otteluun kyennyt, mistä tosin voi syyttää taas kerran matsijärjestystä: Vaudevillains vs. Usos olisi toiminut paremmin Enzon ja Cassin ottelun paikalla ja toisin päin.

– Hienoa, että Bret Hart tulee Natalyan kulmaukseen Paybackissa. Tämäkin feudi kiinnostaa totisesti, ja mielestäni on ihan hyvä, että sitä Sasha Banksin mestaruusvoittoa pitää odottaa jonkin verran.

– Miz ja Maryse ovat kultaa yhdessä. Cesaro sen sijaan ei edelleenkään iske minuun esiintyjänä, mutta kehässä mies on toki mainio. Odotan Paybackin ottelulta paljon ja toivon Mizin voittoa Marysen avustuksella.

Huonoja juttuja:

– Väärä matsijärjestys teki show'sta hieman liian raskaan.

– Big Show ja Kane loistivat taas kerran poissaoloillaan. :batista:

– Ei oikeastaan mitään muuta!

Varsin tiukka show, joka muuttui entistä tiukemmaksi Smarktuben ansiosta. Hyvää läppää läpi illan!
IMDb | last.fm | Goodreads

Big Show et Kane, qui es in caelis,
sanctificetur nomen tuum,
adveniat regnum tuum,
fiat voluntas tua,
sicut in caelo, et in terra.

Avatar
Los_Pebbels
Main eventer
Viestit: 929
Liittynyt: 04 Tammi 2016, 15:44
Paikkakunta: Tampereen Manchester

Re: WWE RAW 18.4.

Viesti Kirjoittaja Los_Pebbels »

Enska kirjoitti: – Big Show ja Kane loistivat taas kerran poissaoloillaan. :batista:
Big Show ja Kane oli Superstarsin ja
► Näytä spoileri
draw. Ja ihan suosittelen katsomaan ne matsitkin. Etenkin se mikä oli Superstarsissa. MOTY molemmat.

Jaksoa en ole vielä nähnyt miltä se TV:ssä näytti, mutta livenä oli kyllä melkoinen kokemus. Toki paikat olivat hieman kusiset kun aivan reunalla oltiin ja sen takia esim. titantronia ei näkynyt ollenkaan. Tosin ohitse kulki aika moni painija takahuoneelle matsien jälkeen ja kävi Summer Raekin ottamassa jotain kuvia yleisöstä.

+++ Dark Segment oli aivan huippu. Jericho ja Owens vs. Ambrose ja Styles. Matsina oli hieman pelleilyä, mutta promot mitä tähän mahtui olivat kyllä aivan älyttömän hauskoja. Säälitti kun hyvin moni (ei toki suurin osa) poistui areenalta heti kun Ambrose vs. Owens loppui.
+ Baron Corbinin näkeminen oli uskomattoman hienoa. Siinä on mies.
+ Mizin segmentti oli huisi. Ja se "Boring" oli mielestäni hyvää heel-heattia (myös Roman Reignsille, joka oli varmaan #1 tai #2 heel Lontoossa). Itsekin sitä huusin molemmille, vaikka segmentit hyviä olivatkin. Jos oikeasti olisivat olleet boring segmenttejä, niin perseelläänhän siellä oltaisiin istuttu. Että ei niitä niin vakavasti kannata ottaa.
+ Ambrose, Shane ja muut vetivät hyvin.
+ Matsit olivat kaikki ihan viihdyttäviä.
+ Enzo & Cass
+/- AJ Stylesin "miksi te näin teitte" Gallowsille ja Andersonille on sellainen, josta en vielä tiedä mitä ajatella. Joko tästä tulee Gallows & Anderson vs. Styles tai Styles nähdään heidän pomonaan ja se sitten johtaa heel-turniin (mikä ei onnistumaan tule)
- New Dayn segmentti jäi ohkaiseksi. Kuitenkin aivan varmasti Lontoon eniten merchandisea myynyt tiimi, eivätkä edes lyhyttä promoa saaneet.
Aurinkoinen puoli ylöspäin

bookert
Midcarder
Viestit: 43
Liittynyt: 05 Tammi 2016, 16:51

Re: WWE RAW 18.4.

Viesti Kirjoittaja bookert »

About samoilla linjoilla Enskan kanssa. Jakso oli kunnon tykitystä! Mitään turhaa tai varsinaisesti huonoa en voi sanoa jaksosta löytäneeni. Reigns veti hyvin ja toimii hahmona ihan demonisen hyvin tuollaisena tweenerinä, joka on castattu oikein. Sympaattinen auktoriteettiä vastustava sankari ei vain toiminut massoihin, joten on piristävää nähdä tätä Romania ja kaikinpuolin mielenkiintoista seurata hahmon kehitystä ja yleisöjen reaktioita. Tuntuu, että tässä vaiheessa yleisön käännyttämiseksi ei auta oikein mikään sillä massat on päätöksensä tehnyt eli joko mennään Cena-linjalla tai sitten se heelturn on väistämätön. Meneillään oleva kuvio AJ:n kanssa on mehukas. Kääntyykö Bullett Club-kamut AJ:tä vastaan ja jopa liittoutuu Romanin kanssa vai nähdäänkö pian Bullett Club vs. Evil Samoans Usojen asettuessa Reignsin taakse? Can't wait.

Avaus Ambrose Asylumilla oli mahtava ja jo pelkästään Shanen theme tuo mielihyvää ja raikkautta(tai enemmänkin ehkä nostalgiaa) WWE:hen. Owens, Zayn ja Jericho kaikki toivat oman tervetulleen lisänsä segmenttiin ja ylipäätänsä ME-kuvioihin. Kuka olisi uskonut, että Manian jälkeen WWE:n landscape näyttää näin hyvältä? Gotta love it!

Tag-divari voi todella hyvin, kuten IC-kuviotkin sillä Miz sai Marysen tultua takaisin uskomattoman tehokkaasti overiutensa ja heattinsa takaisin. Hulvatonta menoa. Ja Cesaro! Tuo käsittämättömän viihdyttävä, vahva ja taitava kehävelho on vihdoin saamassa hahmonkehitystä ja ansaitsemaansa pushia? Pakko rakastaa!

Veikkei jaksossa itsessään mitään huonoa ollut niin pari puutetta sensijaan löytyi:

1: Kalisto & U.S-kuviot ansaitsevat myös näkyvyyttä. Sinänsä ymmärrän että tässä Manian jälkeen on tuotu monet uudet hahmot sisään ja rakenneltu muutenkin monia kuumia kuvioita niin kaikkea ei millään saada mahtumaan ja varsinkaan itse PPV:hen Paybackiin ei loputtomasti buildattavia otteluita mahdu. Sieltähän on nytkin jäämässä tulikuuma Apollo Crews pois ellei tungeta parin minuutin impromptu-matsiin. Myös Emmalla ja Beckyllä on kuvio meneillään, mutta tuskin mahtuvat korttiin. Corbin vs. Ziggler todennäköisesti saa kunnian päästä korttiin kun tuota on ahkerasti buildattu. Eli ikävä kyllä omistakin bookkauksissani Kalistolla on pieniä hankaluuksia mahtua Paybackin korttiin, mutta tottakai RAW:sta pitäisi se pieni aika löytyä.

2. Wyatt-perhe. Bray siis vissiin meni ja loukkaantui mikä on todella harmi kun meno alkoi juuri mennä harvinaisen kiinnostavaksi viime viikolla. Tällehän ei mitään voi, mutta tuosta ei tainnut olla edes mitään mainintaa? Koko perhe vaan katosi nyt sitten kunnes Bray on kunnossa? Tämä injurysuma on kyllä karu. Paybackissähän olisi mitä luultavammin nähty LoN vs. WyattFamily, joten Brayn injurystä johtuen WWE vissiin muokkasi vähän pläänejä ja New Day varmaan laitetaan uudestaan LoN:ia vastaan PPV:ssä. Näinollen Tournamentin finaali ilmeisesti käydäänkin Paybackissä itse mestaruusottelun sijaan. Eipä tuo nyt sinänsä haittaa, mutta tämä on jo kolmas PPV putkeen kun superkuuma New Day ei puolusta vöitään.

Zemppari
Moderaattori
Viestit: 682
Liittynyt: 04 Tammi 2016, 08:43
Paikkakunta: Jokela

Re: WWE RAW 18.4.

Viesti Kirjoittaja Zemppari »

Manian jälkeen Rawit ovat olleet yllättävän kelvollisia, mutta parista asiasta täytyy silti nipottaa. Sanotaan nyt kuitenkin että suurelta osin ihan katsottavia jaksoja (Smarktuben kanssa).

- Roman Reigns. Kaveri ei kyllä jaksa kiinnostaa nykyiselläkään hahmomuutoksella. I'm just some guy tmsp. on hirvein catchphrase vähään aikaan. Se oikea heel-turn tulee toivottavasti nopeasti. Tämä Styles-storyline on ihan kivaa vaihtelua normaaleihin authority-perseilyihin, mutta Stylesin uskottavuutta haastajana olisi ehkä auttanut Jerichon VOITTAMINEN Maniassa.

- Apollo Crews. Kehässä ihan taidokaskin kaveri (etsikää käsiinne Crewsin viimeinen ottelu Dragon Gatessa BxB Hulkia vastaan), mutta nosto päärosteriin tuli ihan liian aikaisin. Hahmo ja karisma puuttuu ja nykyisellään kaveri on vaan Bobby Lashley 2.0. Edes jokin storyline olisi hyvä saada alle, ei tämä jobberien voittaminen meinaa herättää minkäänlaista kiinnostusta. Osittain sama pätee Baron Corbiniin, jolla on hahmo kunnossa, mutta kehä- ja mikkityöskentely paikoitellen ontuu. Sentään sai jonkin juonikuvion heti kärkeen.

- Shanen juonikuviossa ei ole mitään järkeä. Onneksi sentään Staph ja Hopla pysyvät poissa ruudusta.

- Talentin hukkaan heittäminen. Kalistoa ei ole TV:ssä pahemmin näkynyt, Tyler Breeze on haudattu lähes yhtä syvälle kuin Damien Sandow, Stardustilla ei ole minkäänlaista päämäärää, Zack Ryder katosi yhtä nopeasti kuin ilmestyikin... Joo, kaikille ei TV-aikaa aina riitä (ei edes Big Showlle ja Kanelle), mutta jotain kuvioita ihan alakorttiinkin olisi kiva saada. Kalistolle vaikka feudi Sin Caran kanssa, Breeze tiimiksi Fandangon kanssa, Ryder maksamaan Mizille mestaruus ja Stardustille vaikka Rhodes Scholars reunion ja paluu takaisin Codyksi. Edes jotain.

- Turhia rematcheja nähdään edelleen liikaa. New Day/Jobberiliiga on nähty eri variaatioissaan varmaan joka viikko Rumblen jälkeen. Yrittäkää edes vähän vaihdella näitä. Tietysti rosterin kapeus loukkaantumisten takia haittaa.

- Ambrosen Loony Tunes hahmo. Ihan hauskaa settiä kaveri välillä heittää, mutta haikailen takaisin sitä väkivaltaista ja arvaamatonta Ambrosea, en tätä HAHA THE ABSOLUTE MADMAN MAGGLE hahmoa.
In the 27 years I've been doing this I never thought I'd find a better wrestler than me, but I found him.
Daniel Bryan.

-William Regal

Avatar
Wanhus
Main eventer
Viestit: 301
Liittynyt: 04 Tammi 2016, 00:15

Re: WWE RAW 18.4.

Viesti Kirjoittaja Wanhus »

Luulen että tuon Shanen annetaan johtaa Paybackiin asti ja kun Paybackin main event päättyy jäätävään swerveen BULLETPROOFin ansiosta, niin Rawissa Authority palaa johtoon, koska "kaikki on mennyt pieleen Shanen aikana". Ja sitten eletään pari vuotta todeksi sitä, että kaikki menee päin helvettiä, kun HHH ja Stephanie pääsevät vetämään puolituntisia promojaan.
"Taas vauva naapuriin, vittu en kestä vauvoja. Meen katsoo Rumblen"
- Chris Jericho

" joudun olemaan viikkoja täällä jos pylly leikataan, en pääse ees bookediin"
- Teme

Ultimate
Upper Midcarder
Viestit: 76
Liittynyt: 06 Tammi 2016, 11:29

Re: WWE RAW 18.4.

Viesti Kirjoittaja Ultimate »

Jos nämä kolmen tunnin RAW-jaksot ovat yleensä kaatuneet siihen, että niihin mahtuu liikaa höttöä, niin nyt konsepti toimi kyllä todella tasapainoisesti. Tietysti osasyynä siihen oli myös mainio brittiyleisö. Toisaalta välillä yleisö oli myös oudon hiljaa, esimerkiksi Ambrosen ja Owensin ME:n aikana jengistä ei lähtenyt oikein ääntä.

Parasta hommassa oli, että kokonaisuus pyöri edellä mainittujen Ambrosen ja Owensin lisäksi Jerichon ja Zaynin kaltaisten hienojen ottelijoiden ympärillä. Kyseinen nelikko pyöräyttikin illan kovimmat matsit ja parhaan segmentin. Niin Samin ja Y2J:n kuin Deanin ja Kevininkin koitokset olivat erinomaisia. Myös hiton overeiden Enzon ja Cassin turnausmatsia Dudleyta vastaan oli mukava seurata kuuman yleisön ansiosta ja hyvää settiä tarjosi myös New Dayn ja Cesaron taistelu Miziä ja League of Nationsia vastaan. Miz toimii mestarina ja Cesaroa on mahtavaa nähdä taas tositoimissa. Myös Vaudevillains selvitti tiensä joukkuemestaruusturnauksen finaaliin, mikä oli totta kai iloinen asia. Kahden "NXT-tiimin" kohtaamisesta tulee toivottavasti Paybackissa tulinen!

Erityisen maininnan ansaitsee myös Charlotten ja Natalyan kuvio, jota on bookattu kivasti ja jonka kiinnostavuutta nosti hienosti ilmoitus Bret Hartin läsnäolosta Paybackin mestaruusmatsissa! Reignsin ja Stylesinkin kuvio sai hyvän käänteen – juuri kun miesten pelkästään promoilun varassa ollut feudi alkoi herättää hieman ristiriitaisia fiiliksiä, lisättiin mukaan Gallows ja Anderson. Simppeli, mutta kuvion kiinnostavuutta rutkasti lisännyt muuvi.

Jospa RAW onnistuisikin pysyttelemään tällä tasolla. Nyt jakso oli ehdottomasti ihan samaa tasoa kuin post-WrestleMania RAW'kin pari viikkoa sitten. Hyvää työtä!

Avatar
Krizski
Main eventer
Viestit: 214
Liittynyt: 04 Tammi 2016, 19:55
Paikkakunta: Seinäjoki
Viesti:

Re: WWE RAW 18.4.

Viesti Kirjoittaja Krizski »

Kans täytyy mainita, kuten Ultimate, että tää 3h oli viihdyttävää katseltavaa. Muutenkin Manian jälkeiset viikottaiset ovat olleet mukavia piristyksiä. Jotenkin tuore konsepti, joka varmasti johtuu uusien nimien Main Event -statuksesta. Silti edelleen tuo kolme tuntia on vähän turhan pitkä pala katottavaksi, vaikka kuinka kiinnostavaa matskua saisi nenän eteensä. Nooh, 40 minuuttia on mainoksia, jos livenä seuraisi, jolloin saisi niitä taukoja. Silti ei niitä katkoja jaksa määräänsä enempää...

Olen tällä hetkellä todella tyytyväinen, miten Manian jälkeen hommat on mennyt eteenpäin. Joo, Shane johdossa tuntuu järjettömältä, kun miettii kuviota, mutta paljon mieluummin katson tällä hetkellä Shanen johtamaa RAW'ta kuin jo monessa pitkässä puurossa keitettyjä HHH:ta ja Stephanieta :)
KrizskiMania is running wild!!

Vastaa Viestiin