Videopelit

Vaihtoehtoiset puheenaiheet maan, taivaan ja kosmoksen väliltä.
Avatar
MinimiMax
Main eventer
Viestit: 234
Liittynyt: 09 Touko 2016, 19:37
Paikkakunta: Tampere

Re: Videopelit

Viesti Kirjoittaja MinimiMax »

Los_Pebbels kirjoitti:Odottaisitko siis mieluummin sen 4 vuotta, että pelintekijät ehtivät tehdä kaikennäköiset lisäosat vai pelaatko mieluummin peliä ja odottelet, että aina välillä peliin tulee jotain uutta lisäosien muodossa ja se pysyy näin ns. tuoreena.
Noista vaihtoehdoista valitsen jälkimmäisen joka on juurikin se johon saa upottaa satoja euroja jos kaiken maksaa. Mutta siis eniten ärsyttää juurikin se että sitten ne julkaisee uuden pelin joka on aina raakana entistä tyhjempi. Tuo Sims 4 on omillaan ihan naurettavan vähäpuolinen ja kahdella lisäosallakin vielä aika suppea verratessa Sims 3:n pääpeliin. Jos olisin tuosta pelistä täyden hinnan maksanut niin voisin sanoa että kyllä vituttaisi aika urakalla. Se näyttääkin omaan silmään paljon rumemmalta, ei uskoisi että se on se jatko-osa vaan pikemminkin olettaisi sen olevan joku prototyyppi. Ja joskus nuo lisäosat on luokkaa "Joo nyt saat vesisateen, ole hyvä."
"Unohda kaikki mitä tiedät niin tulet tietämään paljon enemmän."
-Teme, 2016

Avatar
Los_Pebbels
Main eventer
Viestit: 929
Liittynyt: 04 Tammi 2016, 15:44
Paikkakunta: Tampereen Manchester

Re: Videopelit

Viesti Kirjoittaja Los_Pebbels »

Nojuu, onhan toki paljon erilaisia kokonaisuuksia. Olen toki kuullut, että Sims 4 oli isokin pettymys saapuessaan ja ei ilmeisesti vieläkään ole kovinkaan hyvä kokonaisuus verrattuna edeltäjäänsä.

Ja niin, itsekin olen ehdottomasti vastaan joidenkin pelistudioiden day #1 DLC-meininkiä vastaan - ja muutenkin sitä että peruspeli tehdään huolettomasti ja aukot paikataan maksullisilla lisäosilla. Mutta on myös näitä pelejä, jotka saavat paljon laadukkaita lisäosia ja silti ihmiset itkevät.
Aurinkoinen puoli ylöspäin

Avatar
Wanhus
Main eventer
Viestit: 301
Liittynyt: 04 Tammi 2016, 00:15

Re: Videopelit

Viesti Kirjoittaja Wanhus »

MinimiMax kirjoitti: Kaikkien aikojen suosikkipelisarja on Kingdom Hearts josta on merkkinä myös tatuointi ihossa. Kuolen vanhuuteen odottaessani että Kingdom Hearts 3 julkaistaan.
Kingdom Hearts! Tuo ihana ja suloinen pelisarja, joka autuaasti usein unohtuu, koska KH3 ei etene yhtään mihinkään. Tuota jaloa paruusiaa odotetaan, mutta odottamisen puolelle se tuntuu pitkälti jäävänkin, kun ohi viilettävät Duke Nukem Foreverit ja Final Fantasy Ver.... siis 15. Onkohan ollut niin, että jokaisen pelin kakkosen jälkeen on pitänyt olla jossain kohtaa viimeinen ennen kolmosta? Ainakin Birth By Sleepin piti olla jossain kohtaa viimeinen ennen kolmosta, sitten 3D:llä sama juttu ja nyt pusketaan vielä jotain 0.2 vai 2.8.

Hieno pelisarja kyllä! En tiedä, syttyisikö tuolle nykyään enää samalla tavalla kuin lapsena syttyi sille ykköselle, mutta kyllä se kolmonen tulee ehdottomasti pelattua ja kolmosen prologi vol 1273124. Birth By Sleep noista peleistä varmaan paras, 3D oli myös hyvä sekä 358/2 Days omalta osaltaan varsin toimiva. Arrrghghgh sais tulla jo!

Witcher 3 sitten parhaita pelejä koskaan. Koko sarja on toimiva, ykkönen nyt vain gameplayltaan aivan kammottava, mutta tarinaltaan hieno, kakkonen gameplayltaan toimii ja tarina toimii varsin hyvin ja Witcher 3 oli sitten täysosuma kaikin puolin. Kolmosen ensimmäinen lisäosa (Hearts of Stone) on varmaan paras lisäosa ikinä.

Seuraavana spoilereissa vähän aatteita Blood and Wine -lisäosasta
► Näytä spoileri
Tässä tuli pelattua myös Tales From Borderlands hiljattain. Oli yllättävän hyvä, en ole juurikaan Borderlandsin fani (aika ärsyttävä peli oikeastaan), mutta Telltale sai tehtyä siitä kyllä varsin mielenkiintoisen. Huumoria on tietenkin ja poikkeuksellisesti vielä varsin laadukasta sekä mukana aidosti jännittäviä ja koskettavia kohtia. Suosittelen pelaamaan, jos Telltalen pelit muuten kiinnostavat, jos Borderlands kiinnostaa tai jos haluaa kokeilla jotain uutta ja erilaista. Toimii, vaikka Borderlands olisi entuudestaan vieras. Jotkin vitsit varmasti uppoavat syvemmälle jo entisiin faneihin, mutta on sitä ympytty fiksuakin huumoria joukkoon.
"Taas vauva naapuriin, vittu en kestä vauvoja. Meen katsoo Rumblen"
- Chris Jericho

" joudun olemaan viikkoja täällä jos pylly leikataan, en pääse ees bookediin"
- Teme

Avatar
MinimiMax
Main eventer
Viestit: 234
Liittynyt: 09 Touko 2016, 19:37
Paikkakunta: Tampere

Re: Videopelit

Viesti Kirjoittaja MinimiMax »

Vastailen tässä vähän niinkun Wanhukselle mutta jätän lainaukset pois koska en jaksa poimia noita pieniä kohtia tuolta joukosta erikseen lainauksiksi. Liikaa työtä.

Itsehän en lapsena nimenomaan syttynyt Kingdom Heartsille ollenkaan. PS2:n mukana tuli Kingdom Hearts sekä Jak & Daxter joista en muuten kummastakaan välittänyt kovin paljon ensiyrityksellä näin tarkemmin ajateltuna. Koska niitä pelejä oli siinä alussa vain se kaksi, niin pienempi paha oli Jak & Daxter joten sitä tuli hakattua aika ahkerasti ja Kingdom Hearts jäi hyllyyn pölyttymään. Sitten eräänä synkkänä kesälomapäivänä yläasteen aikana ja teini-ikäisenä olin pelannut kaikki pelini puhki ja hyllyssä vielä kummitteli tuo perkele. Päätin sitten ottaa sen pelaukseen ja rakastuin ja ennen kun edes olin läpi päässyt pistin jo tilaukseen kakkosen. The rest is history. Omistan myös nuo 1.5 ja 2.5 remixit PS3:lle. Aikaisemmin en ollut edes pelannut noita muiden konsolien pelejä paitsi ihan vähän Chain of Memoriesia emulaattorilla, ja senkin remake on nyt sitten tuossa 1.5:ssä pelattavana. 2.5 on jäänyt sen verran kesken että en ole edes ehtinyt aloittaa sitä toista joka siinä on (en edes muista mikä) koska jopa se kakkonen on jäänyt jostain syystä kesken. Todennäkösiesti semmoinen ähkyilmiö kun pelasin ykkösen, Re:Chain of Memoriesin ja sitten aloitin kakkosen ihan putkeen. Just eilen illalla mietin että pitäis jatkaa kun olen vähän pähkäillyt että mikä peli tällä hetkellä maistuisi.

Tästä päästäänkin sitten Witcher 3:een. Sekin on jäänyt kesken ja senkin pariin pitäisi kyllä ehdottomasti palata. Kyseisen pelisarjan aikaisemmat osat ei edes ole tuttuja, ostin sen käytännössä siksi että tarvitsin PS4:lle lisäystä arsenaaliin ja Witcher 3 tuntui nousevan aina esiin kun etsi hyviä PS4-pelejä. Eikä se kyllä pettänyt. Tai petti se aluksi. Pelasin sitä jonkun aikaa ja totesin että jopas on paska peli koska en osaa pelata sitä. Sitten pistin helpomman vaikeustason ja opettelin paremmin pelaamaan jotta voin nostaa vaikeustason takaisin siihen millä aloitinkin kun se alkoi jo tuntua liian helpolta. En vieläkään kyllä ole mikään mestari kyseisessä pelissä mutta selviän ainakin jostain susilaumasta jotka oli silloin aluksi aivan liian suuri este. Plus se korttipeli on loistava, sen voisi ostaa vaikka ihan omana pelinä täyteen hintaan.

Tales from the Borderlands oli itsellekin sellainen että ostin sen lähinnä juuri siksi että se on Telltalesin tekemä, Borderlands ei iske, ei sitten yhtään. Sama juttu oli mm. The Walking Deadin kanssa. En seuraa sarjaa, vihaan zombeja yli kaiken anyways, mutta Telltale kun tekee pelin Walking Deadista niin kyllähän minä sen ostan. Aikaisemmin firma tuli tutuksi Back to the Future-pelistään ja taisinpa The Wolf Among Usin pelata myös ennen kun Walking Dead tuli ostettua ja käytännössä ostaa sen juuri sen takia että tajusin että kyseisen firman peleistä voi nauttia vaikkei se lähdemateriaali olisi tuttua. Toista kautta tosin en raaskinut ostaa.
"Unohda kaikki mitä tiedät niin tulet tietämään paljon enemmän."
-Teme, 2016

Avatar
MinimiMax
Main eventer
Viestit: 234
Liittynyt: 09 Touko 2016, 19:37
Paikkakunta: Tampere

Re: Videopelit

Viesti Kirjoittaja MinimiMax »

Aloitinpa tossa tänään tommosen pienimuotoisen retropelailu-urakan. Latasin NES-emulaattorin ja sellaisen paketin jossa on kaikki NES-romit miyä löytyy. Tämän jälkeen hankin ohjelman joka arpoo randomisti listalta nimikkeitä, pistin pelilistan sinne ja annan sen arpoa aina mitä pelaan seuraavaksi. Kirjoittelen siinä sitten samalla mietteitäni ja pistän jokaisen pelin listalle parhaimmasta huonoimpaan. Mukavaa ajanvietettä jos ei muuta. Tarkoituksena ei siis ole läpäistä kaikkia vaan edes kokeilla.
"Unohda kaikki mitä tiedät niin tulet tietämään paljon enemmän."
-Teme, 2016

Miksu
Main eventer
Viestit: 349
Liittynyt: 04 Tammi 2016, 00:42

Re: Videopelit

Viesti Kirjoittaja Miksu »

Crash Bandicoot 1, 2 ja 3 ovat vitun kovia. Olen viime päivät hakannut näitä pelejä tajuttoman paljon ja pakko sanoa että mahtavia pelejä. Kunniamaininnat saa myös Crash Team Racing ja Crash Bash, jotka on kaverin kanssa hauskaa pelattavaa.

Avatar
MinimiMax
Main eventer
Viestit: 234
Liittynyt: 09 Touko 2016, 19:37
Paikkakunta: Tampere

Re: Videopelit

Viesti Kirjoittaja MinimiMax »

Miksu kirjoitti:Crash Bandicoot 1, 2 ja 3 ovat vitun kovia. Olen viime päivät hakannut näitä pelejä tajuttoman paljon ja pakko sanoa että mahtavia pelejä. Kunniamaininnat saa myös Crash Team Racing ja Crash Bash, jotka on kaverin kanssa hauskaa pelattavaa.
Ehdoton lapsuuden suosikkisarja kyllä toi Crash Bandicoot. Itsehän omistin noista mainitsemistasi kaikki muut paitsi Crash Bashin mutta serkkuni taas omisti sen niin pääsi sitäkin pelailemaan. Bash juuri nousi niistä ehkä suosikiksi varmasti lähinnä sen takia että se oli harvinaisempaa herkkua kuin nuo muut. Tuli nimittäin joskus pari vuotta sitten kokeiltua sitä emulaattorilla eikä se sitten loppupeleissä ollutkaan sen oman pään muodostaman hypen arvoinen.
"Unohda kaikki mitä tiedät niin tulet tietämään paljon enemmän."
-Teme, 2016

Avatar
Zemppari
Moderaattori
Viestit: 688
Liittynyt: 04 Tammi 2016, 08:43
Paikkakunta: Jokela

Re: Videopelit

Viesti Kirjoittaja Zemppari »

Bumpataas jättimäisellä uutisella painipelien saralla eli UUSI FIRE PRO WRESTLING! IT'S A PARTY UP IN HERE!

Kuva
In the 27 years I've been doing this I never thought I'd find a better wrestler than me, but I found him.
Daniel Bryan.

-William Regal

Wormatsu
Jobber
Viestit: 3
Liittynyt: 29 Touko 2017, 14:04
Paikkakunta: Helsinki

Re: Videopelit

Viesti Kirjoittaja Wormatsu »

Tylsistyneen järjestöjyrän liha oli heikkoa ja meni noukkimaan Gigantin tarjouksesta Xbox Onen.

Löytyykö täältä palstalta muita Xbox-pelureita ja minkä pelien parissa? Ainakin GTA V ja Battlefield 1 olisi tarkoitus noukkia.

Avatar
Zemppari
Moderaattori
Viestit: 688
Liittynyt: 04 Tammi 2016, 08:43
Paikkakunta: Jokela

Re: Videopelit

Viesti Kirjoittaja Zemppari »

Painipelien rintamalla käy varsinainen kuhina. Fire Pro World iskeytyy Steamissa early accessiin Suomen aikaa ensi yönä. Tämän lisäksi MDickien kulttipeli Wrestling Revolution 3D saapuu myös Steamiin jo ensi viikolla. Tämän päälle WWE 2k18:sta on annettu ensimmäisiä tietoja ja kovasti lupailtu kuuta taivaalta. Saa nähdä. Fire Pro on tosin pakko-ostos.

Muilla rintamilla AssCreed Syndicate meni vitutuksen voimalla lävitse. Sen jälkeen on lähinnä vähän räjäytelty Just Causea ja fiilistelty Yakuza Nollaa. Witcher 3 katsoo tuomitsevana edelleen hyllyssä.
In the 27 years I've been doing this I never thought I'd find a better wrestler than me, but I found him.
Daniel Bryan.

-William Regal

Pedrosa
Jobber
Viestit: 2
Liittynyt: 27 Elo 2017, 22:40

Re: Videopelit

Viesti Kirjoittaja Pedrosa »

Mites onko kukaan teistä hommannu Tekken 7:ää? Julkaistiin kesällä. Mielestäni ihan jees,tuttua Tekkeniä..

Vastaa Viestiin