Painimedia

Kaikenlainen showpainiaiheinen keskustelu.
Avatar
Los_Pebbels
Main eventer
Viestit: 929
Liittynyt: 04 Tammi 2016, 15:44
Paikkakunta: Tampereen Manchester

Painimedia

Viesti Kirjoittaja Los_Pebbels »

Täällä keskustelemme kaikesta mielenkiintoisesta painiin liittyvästä mediasta, kuten dokumenteista, musavideoista, arvosteluista, nettisarjoista ja niin edelleen. Toivon kuitenkin, että tästä ei tehtäisi mitään painilinkkien dumppia. Siihen tuo facebook sopii paljon paremmin.


Wrestling isn't Wrestling
Max Landisin liki 25-minuuttinen selitys siitä, miksi showpaini ei ole painia. Tämän hän tekee sivuamalla Hunter Hearst Helmsleyn uraa, jossa rooleja esittää niin kauniit naiset kuin yllättävät cameot. Itse kehuisin tätä parhaaksi yksittäiseksi oodiksi showpainille. Tämä on myös hyvä näyttää niille ihmisille, jotka eivät voi ymmärtää miksi ihmiset katsovat painia. Jos Max Landis ei ole tuttu, niin hän on yhdysvaltalainen käsikirjoittaja (kirjoittanut Chroniclen) ja hänen isänsä on John Landis (Blues Brothersin ja An American Werewolf in Londonin ohjaaja). Max Landis on myös tähän Wrestling isn't Wrestling tyyliin tehnyt selityksen siitä miten DC Comics käsitteli Supermanin kuoleman. Kunniamainintana vielä Max Landis selittämässä kaverilleen showpainin hienoutta haastattelussa Dolph Zigglerin kanssa. Hyvin selittää jo tuossa neljässä minuutissa miksi tämä laji vain on lopulta niin hieno.


BotchaMania
Eiköhän jokainen täällä tiedä Botchamanian. Wrestlingin bloopersit ja pilalle menneet hetket pelimusiikin säestämänä. Itselle Botchamania on siinä mielessä tärkeä nettisarja, että tämä toi minut painin pariin takaisin. Sattumalta törmäsin linkkiin ja katsoin pari jaksoa huvikseni. Parin viikon päästä olin nähnyt nämä kaikki monen kymmenen jakson päivävauhdilla. Siksi annan ihan hyvillä mielin muutaman euron per jakso Patreonissa. Maffewilla on muuten todella viihdyttävä twittertili.
botchamania.com
Patreon
Botchamania archive


Old School Wrestling Review
OSWReview on myös luultavasti monille tuttu. Brittikolmikko Irkkukolmikko (ja toisinaan Botchamanian Maffew osallistuu mukaan) arvostelee niin vanhoja kuin toisinaan vähän uudempiakin painitapahtumia. He ovat arvostelleet mm. jokaisen Hulkamania-ajan PPV:n kuin myös Scooby Doo elokuvan WWE:stä. Oma suosikkisegmenttini näissä jaksoissa on WHAT BAR? jossa mietitään mihin karkkikääreeseen mikäkin painija on milloinkin pukeutunut.
OSWReview.com
OSWReview youtubessa


Wrestling With Wregret
Brian Zane on yhdysvaltalainen independent painija/manageri (en tosin tiedä kuinka usein hän esiintyy - viimeisin ottelu on cagematchin mukaan 2008), joka tekee videoita lähinnä painin heikoista hetkistä. Toisin kuin botchamania, WWW keskittyy juurikin huonosti bookattuihin hetkiin. Tyyliltään hän muistuttaa lähinnä Nostalgia Criticia ja muita Channel Awesomen henkilökuntaa, joten välttämättä hänen tyylinsä ei ole ihan jokaisen makuun. Välillä hän tekee painiaiheisia covereita ja välillä kokkailee ruokaa WWE:n kokkikirjasta.


The Whole F'N Show
Tämä on mitä luultavimmin oman listani vihatuin nettisarja, eikä ihan syyttä. TWFS on vähän kuin Opie ja Anthony olisivat 20v nuorempia, paljon rääväsuisempia ja hieman vielä edgympiä. Itse kuitenkin tykkään välillä kuunnella heidän juttujaan, sillä tuollainen kipakkasanainen "banter" on välillä ihan hauskaa kuunneltavaa. Youtubeen he lataavat ymmärtääkseni lähinnä podcastinsa parhaita paloja.
thewholefuckingshow.com
Viimeksi muokannut Los_Pebbels, 20 Tammi 2016, 14:16. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
Aurinkoinen puoli ylöspäin

Zemppari
Moderaattori
Viestit: 682
Liittynyt: 04 Tammi 2016, 08:43
Paikkakunta: Jokela

Re: Painimedia

Viesti Kirjoittaja Zemppari »

OSW Review on aivan mahtava videopodcasti. Tollaisia mukavia lämminhenkisiä arvosteluja menneistä tapahtumista. Suosittelisin tsekkaamaan.

PS. Ne on irlantilaisia, ei brittejä ;)
In the 27 years I've been doing this I never thought I'd find a better wrestler than me, but I found him.
Daniel Bryan.

-William Regal

Stopper
Ylläpitäjä
Viestit: 75
Liittynyt: 02 Tammi 2016, 00:57
Paikkakunta: Helsinki

Re: Painimedia

Viesti Kirjoittaja Stopper »

Erinomaisia vinkkejä Pebblesiltä! WIW on jo kulttikamaa ja kuuluuhan Botchamania ihan painifanin yleissivistykseen; alusta asti on seurattu ja itsekin olen sarjaan matskua tuottanut. Wregret on tuorein tuttavuus johon on tullut tykästyttyä. Järkeviä mietteitä sopivan letkeästi ilmaistuna. Maininnan ansaitsee jo yksinään tämä hulvaton Cornette-klippi, jonka kautta tuotantoon alunperinkin tutustuin.

Asialinjaisia medioita on moneen lähtöön, mutta itse olen erityisesti tykästynyt muuan Tim Kailin pyörittämään Work of Wrestlingiin. Luen hänen poikkeuksetta loistavan perspektiivinsä viikottaisista Raw-jaksoista sen sijaan, että itse kärsisin jaksoja läpi. On sinänsä valitettavaa, että viihdyn kritiikin äärellä paremmin kun itse tuotteen. WOW:ilta löytyy myös podcast, jota tulee aina silloin tällöin kuunneltua. Yhtä lailla suositeltavaa tavaraa, vaikka joidenkin mielestä liian hänen lähestymisensä on liian kyynistä. Itse tykkään juuri tästä napakasta tavasta pureutua ongelmiin. Yleensäkin jaan hänen filosofiansa: vaatikaa parempaa!

OzzGary
Jobber
Viestit: 6
Liittynyt: 04 Tammi 2016, 08:03
Paikkakunta: Helsinki

Re: Painimedia

Viesti Kirjoittaja OzzGary »

OSW Review on ollut pitkään oma suosikkini. Todella viihdyttäviä alusta loppuun! Sit Youtubessa löytyy sellainen kanava, kuin Attitude Reviews, jossa on muutama ihan hyvä OSW:n tapainen video. https://www.youtube.com/channel/UCHYrc- ... oEv1eQUMfQ

Täytyy tässä yhteydessä suositella myös WrestletalkTV -kanavaa, joka on jo pitkään ollut itselläni aktiivisessa seurannassa. Löytyy painimaailman kuumimmat uutiset reaaliajassa ja oma suosikkini Daily Squash -podcastit, joissa paneudutaan WWE:n ajankohtaisiin aiheisiin kompaktissa n. 20 minuutin ajassa.

https://www.youtube.com/user/WrestletalkTV/featured

Ja tietysti paras viimeiseksi, eli Whatculture Wrestling! Kyseisen kanavan "kuinka WWE:n tulisi bookata..." nostattaa joka kerta kylmät väreet!

https://www.youtube.com/channel/UCq8jp0 ... mBxjJ-JLgA
"Ei voi muuta sanoa kuin hattua nostaa" -Bull Mentula

Avatar
Los_Pebbels
Main eventer
Viestit: 929
Liittynyt: 04 Tammi 2016, 15:44
Paikkakunta: Tampereen Manchester

Re: Painimedia

Viesti Kirjoittaja Los_Pebbels »

Mega Ran - "Mat Mania"

Nörttiräppäri Mega Ranin tuorein albumi on painiaiheinen ja taustat ovat painiteemoista inspiroituneita. Muutaman biisin kuultuani annan varovaisen arvion "ihan jees", vaikka osa biiseistä ei toimi ainakaan itselleni lainkaan.
Aurinkoinen puoli ylöspäin

nixu-
Midcarder
Viestit: 28
Liittynyt: 03 Tammi 2016, 23:58
Paikkakunta: Turku

Re: Painimedia

Viesti Kirjoittaja nixu- »

Ihmettelen suuresti, ettei ketään ole vielä maininnut Colt Cabanan aivan loistavaa podcastia Art of Wrestling.

Cabanan ohjelmaa on todella miellyttävä kuunnella. Ohjelmassa käydään keskusteluja vähän tunnetumpie ja vähän vähemmän tunnetumpien painijoiden kanssa. Koskaan ei mitään WWE-huipputähteä juuri ohjelmassa nähdä, mutta ei se menoa haittaa ollenkaan, vaan päinvastoin. Ohjelmassa kuullaan yleensä vieraan omia kokemuksia tienvarrelta, jotka ovat todella mielenkiintoisia. mm. Abyssin tie painijaksi oli todella mielenkiintoista kuunneltavaa.

Ohjelma vie vain mukanaan ja sitä kuunteleekin todella mieluusti! Suosittelen kaikille, jotka eivät ole törmänneet syystä tai toisesta tähän podcastiin vielä. Saatavilla myös iTunesista (vissiinkin), itsehän kuuntelen YouTuben kautta.
And that's the bottom line, 'cause Stone Cold said so!
R.I.P. Eddie Guererro 1967-2005

Avatar
Los_Pebbels
Main eventer
Viestit: 929
Liittynyt: 04 Tammi 2016, 15:44
Paikkakunta: Tampereen Manchester

Re: Painimedia

Viesti Kirjoittaja Los_Pebbels »


Cultaholic eli Whatculture 1.5. Kaikki ne henkilöt, jotka tekivät WhatCulturen painisiivestä suositun miinus Simon Miller perustivat siis käytännössä saman kanavan, mutta heikommilla resursseilla. Lisäksi se kanavan "draw" eli Adam Blampied otti hatkat heti alkuunsa kun julkisuuteen tuli, että hän oli lähettänyt naisfaneilleen vihjailevia viestejä. Eipä tämä kanava kovinkaan viihdyttävä ole ollut. Itse siis pidin WhatCulturesta kun he olivat vielä siellä, mutta tilalle tulleet uusi WhatCulture ja Cultaholic ovat aika vaisuja.


Original Wrestling Documentaries eli kuten nimikin sanoo, alkuperäisiä painidokumentteja. Toistaiseksi suurin osa materiaalista on esitellyt kaikenlaisia painiterritorioita, mikä toisaalta on ainakin minun mielestäni hyvä, sillä territorioita esitteleviä videoita ei ole youtubessa paljoakaan. Sisällöltään nämä eivät ole kaikista syvimpiä vaan lähinnä juuri pintaraapaisuja, mutta toisaalta videot ovat myös sopivan tiiviitä suurimmaksi osaksi. Tuorein video John "Earthquake" Tentasta taas menee mukavan syvälle ja itsekin opin hänestä asioita, joita en tiennyt aiemmin.
Aurinkoinen puoli ylöspäin

Vastaa Viestiin