WWE:n vuosi 2016

Kaikenlainen showpainiaiheinen keskustelu.
What
Main eventer
Viestit: 193
Liittynyt: 04 Tammi 2016, 10:36
Paikkakunta: Joensuu

WWE:n vuosi 2016

Viesti Kirjoittaja What »

Tarkoitukseni on katsella uudelleen WWE:n vuonna 2016 tuottamat erikoistapahtumat. Ryhtymys on perua siitä, että tältä vuodelta en ole valinnut "leijonia ja lampaita", muuten WWE:n osalta dataa on katkeamattomasti vuodesta 2004 alkaen ja tahdon korjata tämän kauneusvirheen. Julkaisen tapahtumista hyvin tiivistetyt arviot Matin showpainiblogiin ja Smarksiden foorumille.


Kuva
Sunnuntai 24. Tammikuuta 2016
Amway Center, Orlando, Florida

Roayl Rumble avasi vuoden erikoistapahtumien osalta sillä NXT Takeoveria ei tammikuussa järjestetty, koska sellainen oli käyty juuri joulukuussa. Alla otsikkotasolla viisi mieleen jäänyttä asiaa tapahtumasta.

1) AJ Stylesin debyytti

Styles tuli Royal Rumbleen sisään numerolla 3 ja loppu on historiaa. Aivan mieletön hetki. Paljon puhuvaa on, että yleisö ei tahtonut millään lopettaa buuausta, kun Kevin Owens noin puolen tunnin kohdalla eliminoi Stylesin.

2) Rumblessa mestaruus pelissä

Ensimmäistä kertaa ikinä WWE:n mestaruutta puolustettiin Royal Rumble- ottelussa. Taustalla oli se, että Roman Reigns oli joutunut McMahonin perheen hampaisiin ja Vincen johdolla Romanilta haluttiin riistää mestaruus pois. Tähän liittyen Roman Reigns pakotettiin myös aloittamaan ottelu. Rumble siis rakentui hänen ympärilleen teemalla One versus All.


3) Becky ja Charlotte kohtasivat myös tässä

Tässä elettiin vielä diivojen mestaruuden aikakautta ja nykypäivään mielenkiintoisesti peilaten siitä ottelivat Charlotte Flair ja Becky Lynch. Lisäksi Charlottella oli isänsä Ric Flair kulmauksessaan. Ottelu itsessään ei ollut erityinen ja jäikin illan heikoimmaksi esitykseksi.


4) Kesto tasan kolme tuntia

Vuonna 2019 Royal Rumblen päälähetys venyi 4 tunnin ja 53 minuutin mittaiseksi, mutta kolmea vuotta aiemmin pidettiin vielä tiukasti kiinni aikarajoituksesta. Tapahtuman kesti nimittäin oli 2 tuntia 59 minuuttia ja 45 sekuntia.

5) Yhteenveto

Miellyttävä tapahtuma. Viisi mestaruusottelua, ei mitään turhaa tauhkaa. Kolmen tunnin aikarajassa pysyttäytyminen oli siten eduksi.


Tulokset

WWE Intercontinental Title Last Man Standing Match
Dean Ambrose (c) vs. Kevin Owens
(20:27) 7/10

WWE Tag Team Title Match
The New Day (c) vs. The Usos
(10:54) 6/10

WWE United States Title Match
Alberto Del Rio (c) vs. Kalisto
(11:30) 6/10

WWE Divas Title Match
Charlotte Flair (c) vs. Becky Lynch
(11:40) 5/10

WWE World Heavyweight Title Royal Rumble Match
Winner: Triple H
(61:45) 8/10

Kolme tähteä

*** AJ Styles
** Kevin Owens
* Chris Jericho

[align=center]8 / 10[/align]
It ain't about how hard you hit, it's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done!
- Rocky Balboa

What
Main eventer
Viestit: 193
Liittynyt: 04 Tammi 2016, 10:36
Paikkakunta: Joensuu

Re: WWE:n vuosi 2016

Viesti Kirjoittaja What »

Kuva
Sunnuntai 21. Helmikuuta 2016
Quicken Loans Arena, Cleveland, Ohio

1) Owens ja Ziggler ottelivat IC-mestaruudesta

Intercontinental-mestaruus oli vaihtanut omistajaa edellisessä Raw’ssa, kun Stephanie McMahon pakotti Dean Ambrosen puolustamaan Fatal 5-Way ottelussa. Kevin Owens selvisi tuosta voittajana ja puolusti vyötään nyt toista 2010-luvun keskikortin tukipilaria Dolph Ziggleriä vastaan. Ottelunahan tämä oli ihan hyvä, kuten odottaa sopikin.
Kuva
2) Hirviömäinen joukkueottelu

Eipä ollut mitään muistikuvaa, että Fastlane tarjosi myös tällaisen hirviömäisen joukkueottelun. Nyt kolmea vuotta myöhemmin siitä pystyi nauttimaan paljon enemmän kuin aikanaan. Big Show’n aloittama ”Feed Me More” kannustus ja Rybackin lennokkaat polvipotkut huvittivat suorastaan äärettömän paljon. Meemimielessä todella hauska ottelu.

3) Brie Bella toimi hyvin

Daniel Bryan oli juuri ilmoittanut uransa päättymisestä niskavaivojen vuoksi ja lisäksi Nikki Bella oli toipumassa leikkauksesta. Niinpä Brie Bella oli nostettu sympaattisen altavastaajan rooliin Divas-mestari Charlotte Flairia vastaan. Juustoisuudestaan huolimatta tämä tarina toimi ja kyseessä lienee Brie Bellan paras ottelu koskaan.

4) Styles ja Jericho kohtasivat kolmatta kertaa

AJ Stylesin ensimmäinen feudi oli Chris Jerichoa vastaan ja kaksikko olikin ehättänyt kohdata jo kaksi kertaa. Näissä voitot oli jaettu tasan. Kyseessähän oli monella tapaa unelmamatsi ja Jericho ilman muuta sopi hyvin Stylesin feudipariksi. Ihan parhaalle tasolle tämä ei kuitenkaan noussut, vaikka ihan hyvä olikin.

5) Reigns WrestleManiaan

Pääottelussa Roman Reigns päihitti Shield-veljensä Dean Ambrosen sekä Brock Lesnarin ja varmisti paikkansa WrestleManian pääottelussa Triple H:ta vastaan. Yleisö ei tästä toki suuremmin pitänyt vaan kannusti ensisijaisesti Ambrosea ja toissijaisesti Lesnaria. Huomion arvoista oli, että Lesnar rysähti kahteen kertaan selostajanpöydän läpi ja muutenkin joutui toden teolla töihin. Hyvä ottelu, jota kuitenkin ilmiselvä lopputulos vähän laimensi.

6) Yhteenveto

Miinuspuolena oli, että ei tässä tapahtumassa oikein mitään suurempaa paloa ollut. Stylesin ja Jerichon kohtaaminen oli ennakolta kiinnostavin, mutta sitäkin laimensi se, että kyseessä oli jo miesten kolmas kohtaaminen lyhyen ajan sisään. Hyvänä puolena oli se, että painin tasoltaan tapahtuma ei ollut ollenkaan hassumpi.

Tulokset

Tag Team Match
Becky Lynch & Sasha Banks vs. Naomi & Tamina
(9:51) 4/10

WWE Intercontinental Title Match
Kevin Owens (c) vs. Dolph Ziggler
(15:13) 6/10

Six Man Tag Team Match
Kane, Ryback & The Big Show vs. The Wyatt Family
(10:37) 6/10

WWE Divas Title Match
Charlotte (c) vs. Brie Bella
(12:28) 5/10

Singles Match
AJ Styles vs. Chris Jericho
(16:26) 7/10

Singles Match
Curtis Axel vs. R-Truth
(2:18) 2/10

#1 Contendership Triple Threat Match
Brock Lesnar vs. Dean Ambrose vs. Roman Reigns
(16:50) 7/10

Kolme tähteä

*** AJ Styles
** Chris Jericho
* Brock Lesnar


6 / 10
It ain't about how hard you hit, it's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done!
- Rocky Balboa

Vastaa Viestiin