Ludvig-palkinnot 2017

Kaikenlainen showpainiaiheinen keskustelu.
Enska
Ylläpitäjä
Viestit: 625
Liittynyt: 02 Tammi 2016, 23:19
Paikkakunta: Tampere
Viesti:

Ludvig-palkinnot 2017

Viesti Kirjoittaja Enska »

Kuva

Ludvig-palkintoäänestys 2017 on käynnistynyt! Lomakkeen löydät täältä.

Tässä ketjussa saa kertoa ja perustella omat valintansa. Äänestysiloa!
IMDb | last.fm | Goodreads

Big Show et Kane, qui es in caelis,
sanctificetur nomen tuum,
adveniat regnum tuum,
fiat voluntas tua,
sicut in caelo, et in terra.

Avatar
Zemppari
Moderaattori
Viestit: 685
Liittynyt: 04 Tammi 2016, 08:43
Paikkakunta: Jokela

Re: Ludvig-palkinnot 2017

Viesti Kirjoittaja Zemppari »

No niin, jos sitä tänä vuonna hieman skriivailisi...

Vuoden sisääntulokappale
Kategoria, jossa WWE:llä on etulyöntiasema ihan vain tuotettujen uusien kappaleiden määrällä. Tässä kategoriassa äänestetään yleensä vuoden aikana syntynyttä kappaletta. Muutenhan Minoru Suzukin Kaze Ni Nare voittaisi joka vuosi. Tänä vuonna "debytoineista" kappaleista pahimmiksi korvamadoiksi ovat päätyneet Chris Heron Hero's Welcome sekä Aleister Blackin Root of Evil. Vuoden kappaleeksi äänestin kuitenkin Katsuyori Shibatan tunnaria, koska 2017 on viimeinen vuosi, jolloin sitä kuullaan säännöllisesti.

Vuoden yksittäinen sisääntulo
Kategoria, joka jää minulta yleensä tyhjäksi. Toki Wrestle Kingdomin Omegan Terminaattori-sisääntulo oli kova, mutta oma ääneni menee toiseen ääripäähä. Katsuyori Shibata kävelee kehään G1 Finals -tapahtumassa elämää uhanneen loukkaantumisen jälkeen. Yksi vuoden sykähdyttävimmistä hetkistä.

Paras juontaja
Yksi vaihtoehto: Excalibur. On hauska ja osaa asiansa. Ranallo jää lohdutussijalle.

Paras manageri:
Managerit ovat kovasti katoavaa kansanperinnettä. WWE:n riveissä vain Paul Heyman ja Paul Ellering jatkavat tätä hienoa perinnettä. Ääntä antaessani unohdin Elleringin kokonaan, joten jätin ääneni Evolvessa vaikuttavalle Stokely Hathawaylle.

Kehittynein painija:
Tasan vuosi sitten ihmettelin, miksi Juice Robinson oli yksilöottelussa Wrestle Kingdomissa Codya vastaan. Tänä vuonna ihmettelin, miksi Juice ei ollut Codyn paikalla Ibushia vastaan. Entinen CJ Parker on kehittynyt huimasti tänä vuonna ja onkin yllättäen Trentin ja Garganon ohella yksi bisneksen parhaimpa babyfaceja. Huippuottelut Naitoa ja Omegaa vastaan sekä hyvä G1-turnaus. Robinson on tärkeä palanen New Japanin keskikorttia.

Paras esiintyjä
Öh, kriteerit on määritelty hieman jännästi, mutta kai tässä haetaan karismaattisinta tai parasta mikkimiestä. Zack Gibson on vuoden paras mikkimies, mutta Chuck Taylor nappaa tämän palkinnon. Chuckie T viihdyttää itseäni aivan helvetisti aina esiintyessään.

Paras hahmo:
Kyllähän WWE:lle voi myös antaa palkintoja. Nimittäin Fashion Police on ainoa osa WWE:stä jota seurasin jotakuinkin aktiivisesti. Valitettavasti yleinen hauskuus ja viihdyttävyys ei materialisoidu pushin muodossa.

Paras kehässä:
Äänestyksessä tämä lienee kolmen kovan kauppa. AJ Styles, Kenny Omega ja Kazuchika Okada ovat viettäneet jälleen kovan vuoden, mutta jäätävänä indyhomoilijana ääneni menee WALTERille. WALTER on vakuuttava iso mies, jonka kaikki offensiivi näyttää hyvältä. Psykologia on kohdallaan ja mies myy myös uskottavasti.

Paras ottelu
Toisessa ketjussa listasinkin jo 50 vuoden ottelua, mutta sanoisin että top 3 on liian lähellä toisiaan asettaakseen niitä paremmuusjärjestykseen. Okada/Omega I, Okada/Shibata ja WALTER/Dragunov olivat kaikki omalla tavallaan ikimuistoisia otteluita, enkä pysty näitä paremmuusjärjestykseen laittamaan. Kunniallisen neljännen sijan nappaa Taylor/ZSJ.

Paras naisten ottelu:
Kategoria, joka kärsii siitä etten katso joshia. Jos saisin nimetä parhaan intergender-ottelun, olisi valinta King of Triosin Team Sendai/BSS, mutta ei. Parhaaksi naisten matsiksi päätyy Asukan ja Ember Moonin kesäinen kohtaaminen, jossa Asuka sai viimein sen todellisen huippuottelun kaudelleen.

Paras joukkueottelu
Revival joutui jättämään joukkuedivarin kantamisen joten NXT:n joukkuedivari ei tuottanut yhtä timanttia kuin viime vuonna. Sen sijaan vuoden joukkueottelusta vastaan Ringkampfin ja Massive Productin ottelu wXw:n World Tag Leaguesta. Mainio ottelu, joka rakensi vahvasti turnauksien aiempien tapahtumien päälle.

Paras viikoittainen:
No contest. Lucha Underground oli jälleen kukkulan kuningas

Paras tapahtuma:
Vuonna 2017 ei löytynyt enää Wrestle Kingdomin voittanutta. Neljä timantinkovaa yläkortin ottelua sekä muutama viihdyttävä tapaus alakortissa. Vain BOLA ja muutama Progressin tapahtuma pääsivät edes lähelle New Japanin kruununjalokiveä.

Paras liiga/promootio:
Saatan hehkuttaa New Japania, mutta itselleni ykköspaikka oli edelleen Progress. Keväällä oli timantinkovia tapahtumia lähes peräkkäin. Kurssi ailahteli hieman vuoden aikana (enemmän tai vähemmän WWE:n vaikutuksesta), mutta ensi vuodesta on jälleen rakentumassa kovatasoinen.

Paras joukkue:
Revival oli telakalla valtaosan vuodesta, South Pacific Power Trip kärsi viisumu- ja loukkaantumishuolista tulisen alkuvuoden jälkeen, Ringkampf joutui tekemään uudelleenjärjestelyjä Axel Dieter Jr:n pakattua laukkunsa ja suunnattuaan Floridaan. Ja sitten Young Bucks olivat oma itsensä. Vuoden joukkue on siis Best Friends.

Paras naispainija:
Kuten sanottua, en katso joshia. Meiko Satomura oli aivan jäätävn kova King of Triosissa, mutta otanta jäi ohkaiseksi. Asukalla oli NXT:ssä paras vuotensa tähän asti, mutta valintani kohdistuu Toni Stormiin. Aussi/Kiwi/Aivansama oli Progressin naistendivarin kulmakivi läpi vuoden ja toimitti laatuotteluita luotettavalla tahdilla.

Vuoden miespainija:
Niin, kuten vuoden kehäsuorittajassa, on vaihtoehtoja periaatteessa kolme (tai viisi). Styles, Okada, Omega, WALTER sekä Tetsuya Naito. Mutta tämä palkinto on annettava traagisesti kaatuneelle soturille. Katsuyori Shibata, tämä oli sinun vuotesi.


Vuosi 2017 oli jälleen timantinkova painivuosi WWE:n ulkopuolella. NJPW paukutti laatua lähes läpi vuoden (kunhan jätetään World Tag League ulos laskuista), ROH veti yleisöennätyksensä ja tuotti vähintään hyviä maksutapahtumia, PWG palasi ruotuun parhaana näyttämönä indypainijoille, Dragon Gate toipui laimeasta alkuvuodestaan ja sai koneen taas tappavaan kuntoon kesän jälkeen, AJPW sekä NOAH paransivat asemiaan, AAW, Beyond ja Evolve olivat kirkkaimpia indyjä Yhdysvaltojen puolella sekä kotimaassa FCF piti tasonsa muutamien nimien astuttua isosti esiin.

Toivottavasti vuosi 2018 on vieläkin parempi!
In the 27 years I've been doing this I never thought I'd find a better wrestler than me, but I found him.
Daniel Bryan.

-William Regal

Avatar
Wanhus
Main eventer
Viestit: 301
Liittynyt: 04 Tammi 2016, 00:15

Re: Ludvig-palkinnot 2017

Viesti Kirjoittaja Wanhus »

Vuoden sisääntulokappale
Mitään kovinkaan erikoista tällä kaudella ei kuultu ja viime vuoden suosikit (Nakamuran ja Rooden) tunnusmusiikit ovat vahvasti kulahtaneet herrojen hahmojen oltua aivan syvältä. Aleister Blackin Root of All Evil on mainiosti palvellut hahmoa ja toimii todella hyvin. Toivottavasti niin myös jatkossa - Black sentään on muutakin kuin vain sisääntulomusiikkinsa.

Vuoden yksittäinen sisääntulo
Mitään kovinkaan suurta ja ihmeellistä ei tänä vuonna nähty ja WWE:kin tuntui tuottavan vähemmän spesiaalisisääntuloja. Täytynee kompata Zempparia ja lykätä ääni Shibatan sisääntulolle G1 Finalsissa. Miehinen kyynel valahti poskelle, kun ei uskonut miehen välttämättä edes kävelevän - saati palaavan kehään. Uskomaton hetki, hieno yllätys!

Paras juontaja

Musta tuntuu, et oon miettinyt tätä aiemminkin, et mitä tällä juontajalla haetaan. Selostajaa? Selostajista ääni menee tällä kertaa Nigel McGuinnessille, josta olen pitänyt paljon NXT:ssä sekä 205:ssa, vaikka kyyniset paininörtit täällä eivät häntä osaakaan arvostaa. Suosikkihetkeni on, kun McGuinness rykäisi pätkän laulua Aladdinista 205:ssa eikä kukaan reagoinut siihen mitenkään.

Paras manageri:
Titus O'Neil! Kerrankin pääsee äänestämään häntä muuallakin kuin viskeraaleissa. Mies toimii mainiosti managerin roolissa pyörittäessä Titus Worldwidea. Toivottavasti sitä jatketaan eikä laiteta häntä esim. painimaan.

Kehittynein painija:
Tässä komppailen jälleen Zempparia. Juice Robinsonia ihmettelin valinnaksi otella Codya vastaan Wrestle Kingdomissa eikä se ottelu ollut oikein mistään kotoisin. Myöhemmin ihmettelin, miksi ihmeessä hänet on laitettu G1 turnaukseen. Kun turnaus lähti käyntiin ja miehen otteita seurasi, en ihmetellyt enää. Aivan loistava talentti, todella sympaattinen babyfaceveijari, jolle olisin suonut mieluummin hänelle singles-ottelun WK:hon kuin esimerkiksi Codylle. Juice Robinsonille toivon upeaa vuotta 2018 ja toivottavasti jonkinlaista kultaa vyötäisille.

Paras esiintyjä

Kenny Omega vangitsee esiintymisellään ja on onnistunut myymään isot ottelunsa hyvin, että mielellään on koneen virittänyt New Japanin taajuuksille. WWE:n puolella tähän kandidaatteja olisi 205:n puolelta Neville ja Drew Gulak, mutta kumpikaan heistä ei kokonaista vuotta dominoinut ruutua, niin näin tällä kertaa.

Paras hahmo:
Viime vuonna annoin tämän palkinnon Broken Matt Hardylle, mutta tällä kertaa sitä mahdollisuutta ei todellakaan ole. WWE on mennyt flanderisoimaan Broken-gimmickin ja se on juuri sitä. 205:n puolelta pyörittelen mielessäni nimiä Neville, Drew Gulak sekä Enzo Amore. Gulakin muutos tänä vuonna mainioksi periaatteiden mieheksi on ollut upeaa katsottavaa, Enzo Amoren rooli on ollut mahtava, kun Cassista päästiin eroon, sekä häilyvä raja kayfaben ja todellisuuden välillä on hyvin kiehtovaa. Paras hahmo tänä vuonna oli tosin Neville, cruisereiden kuningas, joka suuren osan vuodesta kantoi 205-sarjaa. Nevillen hahmo toimi erittäin hyvin sekä mies toimitti täydellisesti myös kruununsa menettäneen kuninkaan roolin - ikävä kyllä se ilo loppui lyhyen. Pieni toivomus elää sisälläni, että Neville palaisi vielä voittamaan vyönsä takaisin.

Paras kehässä:

Tämän vuoden paras kehässä on ollut ehdottomasti Kazuchika Okada, jonka otteluiden keskiarvo on varmaan jotain yli 5.

Paras ottelu
Okada ja Omega väänsivät uskomattoman trilogian, joka jää showpainin historiaan suurimpina trilogioina koskaan. Tässä yhteydessä parhaaksi äänestän kuitenkin Wrestle Kingdomin Okada vs Omegan, koska se ylitti silloin kaikki mahdolliset odotukset ja vielä enemmänkin. Kaksi myöhempää kohtaamista olivat myös loistavia ja rationaalisesti ehkä parempiakin, mutta kaikessa yllätyksellisyydessään WK:n kohtaaminen on tällä kertaa paras.

Paras naisten ottelu:
Mae Young vs Pyhä Pietari w/ Titus O'Neal

Paras joukkueottelu
Viime vuoden joukkueottelumätöistä jäätiin tänä vuonna, vaikka Usot toimittavat varsin hyvää materiaalia ympäri vuoden. Vuoden joukkuottelu menee kuitenkin Takeoverin DIY vs Authors of Pain vs Revival. Mahtavaa tarinankerrontaa, mahtavaa kehätoimintaa.

Paras viikoittainen:
LU jäi pahasti rästiin tänä vuonna itsellä, joten itseäni eniten viihdyttänyt viikottainen on 205 Live.

Paras tapahtuma:
Heti alkuvuodesta Wrestle Kingdom tyrkkäsi niin kovan setin ulos, että sitä ei kyetty koko vuotena ylittämään.

Paras liiga/promootio:
Tänä vuonna voiton vie New Japan Pro Wrestling kuten näistä merkittävimmistä äänistä (vuoden tapahtuma, vuoden ottelu, vuoden painija, vuoden esiintyjä) voisi vähän päätellä.

Paras joukkue:
Vuosi 2017 oli Usojen vuosi. Tasaisen hyvää suorittamista ympäri vuoden ja nämä uudet hahmot ovat pitäneet mainiosti otteessaan.

Paras naispainija:

Vuosi 2017 ei ollut mikään lottovoitto naistenpainille (pl. Netflixin GLOW), joten suurimman vaikutuksen itseeni teki ihastuttava Toni Storm. Tasaisen hyvä suorittaminen Progressissa sekä Mae Youngin Muistojen Tärveltämis Turnauksessa.

Vuoden miespainija:
Kazuchika Okada.

JAAAA SITTEN SUOMALAISET AWARDSIT!


Vuoden ottelu:

Aivan uskomattoman loistavat ottelut kaikki kolme vaihtoehtoa - Luupäiden matsi vuoden ekasta Talvisodasta, Möykyn ja Shemeikan singles-matsi ja sitten tagiottelu.

Luupäiden matsi yllätti ja todellakin ylitti kaikki odotukset. Muistan tapahtumassa keskustelleeni jonkun kanssa, että luvassa lienee vähän tuolilla läpsyttelyä. Ja kaikkea muuta sitä sitten saatiinkin! Hieman vieroksuin tämän ottelun rakentelua mikrofoniin täysillä huutavine Joseph Parkkeineen kaikkineen, mutta ottelu lunasti todellakin ja sen jälkeen Vili teki jotain odottamatonta ja otti äitinsä tyttönimen! Mikä raadollinen teko!

Möykkyä ja Shemeikkaa olen päässyt seuraamaan miesten debyytistä alkaen ja petyin suuresti, kun heidän taginsä päättyi heti yhden ottelun jälkeen. Ja Möykky paritettiin Pyöveli vitun Petrovin kanssa, joka on ketterä kuin kettu ja ovela kuin vuohi. Todella antiklimaattinen käännös, mutta onneksi siitä saatiin jotain hyvääkin aikaiseksi - nimittäin tämä otteluparitus. Möykky ja Shemeikka painivat loistavan singles-ottelun aiemmin syksyllä, mutta Talvisodassa Petrovin (...) ja Timmy Forcen täydentäessä pakkaa rockattiin entistä kovempaa. Möykky ja Petrov vs Shemeikka ja Timmy Force oli täydellinen ottelu Talvisotaan ja vuoden ottelu 2017.


Vuoden tapahtuma:

Joulukuun Talvisota XII vie vuoden tapahtuman palkinnon, vaikka loppua pidin antiklimaattisena eikä tapahtuma ehkä jaksanut pitää otteessaan koko aikaa - siitä huolimatta, näimme vuoden ottelun ja upeita hetkiä kuitenkin. Puitteet olivat myös mainiot ja Forumiin kelpaisi palata vielä joskus tulevaisuudessakin.


Vuoden kehittynein:

Make Smooth, Möykky, Shemeikka ja Vili Raato. Kaikki herrat ovat vuoden aikana kehittyneet roimasti. Make Smooth on saanut varmuutta kehään, rentoutta esiintymiseen ja on luontaisesti hyvis, Möykyn otteet ovat varmistuneet sekä kontakti yleisön kanssa on tullut vahvasti mukaan, Shemeikka on saanut varmuutta kehätoimintaan ja Vili Raato on uusinut hahmonsa täysin. Ääni menee tällä kertaa Shemeikalle, jonka kyytiin tuntui olevan vaikea päästä aluksi, mutta nyt mies vetää varmasti, rennosti ja yleisön syleilyssä.


Vuoden vierailija:

Tänä vuonna suurimman vaikutuksen teki Demolition Davies, joka oli hiton karu näky ja miehen ottelu Karhulaa vastaan sai pari kertaa aidosti huolestumaan, että sattuiko. Toimii.
ja sitten

Vuoden kotimainen painija:

Karhula paini hyvin ympäri vuoden, joka saattanee jäädä miehen viimeiseksi

Starbuck oli tasaisen vanha ja kankea suorittaja

Vili Raato on viihdyttänyt jokaisessa esiintymisessään

Möykky on vuoden kotimainen painija. Möykky saa yleisön liekkeihin joka kerta - huolimatta siitä, että Petrov on hänen vierellään, niin yleisö reagoi häneen tavalla tai toisella. Möykky oli mukana kahdessa vuoden parhaista otteluista sekä jokainen esiintyminen on ollut varsin katsomisen arvoinen. Hyvää työskentelyä kehässä, erinomaista hahmotyöskentelyä ja loistavaa yleisönhuomioimista. Kaikkea hyvää Möykylle, toivottavasti nähtäisiin kultaa vyötäisillä jo pian!
"Taas vauva naapuriin, vittu en kestä vauvoja. Meen katsoo Rumblen"
- Chris Jericho

" joudun olemaan viikkoja täällä jos pylly leikataan, en pääse ees bookediin"
- Teme

Teme
Main eventer
Viestit: 415
Liittynyt: 25 Huhti 2016, 13:18
Paikkakunta: Kärkölä

Re: Ludvig-palkinnot 2017

Viesti Kirjoittaja Teme »

Pitäähän sitä tähänkin vastata koska haluaisin että foorumi olisi aktiivinen.

Äänestin Pete Dunnea vuoden painijaksi ja vuoden matsiksi Dunne vs Batea. Nykyaikana tää wwen seuraaminen on mennyt lähinnä tulosten lukemiseksi niin pystyn äänestin noita kahta. Dunne ja Bate takeover chiagago oli jotain aivan mahtavaa ja koko tää Dunnen matka viime vuonna uk Classicista minun lempipainijakseni on ollut jotain mahtavaa. Ilman Dunnea tuskin olisin katsonut yhtään matsia viime vuonna. Ja Dunnen ansiosta katsoin vähän progressiakin ja lisää katson pian.

eli yksinkertaisesti sanottuna: Vuoden 2017 Painija: Pete Dunne
"Jos yrität selvittää keitä me olemme, tuhoamme sinut. Jos lähestyt Jack Gallagheria, me tuhoamme sinut. Ja jos haastat Gallagherin otteluun, niin me olemme varmistamassa että Gallagher kävelee voittajana ulos, sillä me olemme me."

Kuva-arvoitus miäs
Main eventer
Viestit: 159
Liittynyt: 26 Maalis 2016, 17:41

Re: Ludvig-palkinnot 2017

Viesti Kirjoittaja Kuva-arvoitus miäs »

Mikään sisääntulokappale ei erityisemmin hetkauttanut paitsi kun G1 Climax turnauksen viimeisenä päivänä Katsuyori Shibatan kappale pärähti soimaan. Samalla siinä myös paras yksittäinen sisääntulo. Paras juontaja voisi olla Chuck Taylor mutta annan ääneni Excaliburille, joka virallisesti hoitaa PWG:ssa juontajan hommia. Excalibur + Chuck Taylor = kultaa. Parhaan managerin palkinnon annan Chikaran omalle Chuck Taylorille eli Stokely Hathawaylle. Kehittynein painija oli Chuck Taylor joka kyllä nosti osakkeitaan voittamalla PWG:n mestaruuden ja pääsemällä ottelemaan ROH:ssa sekä NJPW:ssä. Hän oli mielestäni paras esiintyjä myös.

Heavyweight Trent Beretta oli vuoden paras hahmo. Paras kehässä -palkinnossa kova kamppailu Kazuchika Okadan ja Tetsuya Naiton välillä. Molemmat vetivät huippuotteluja toisensa jälkeen NJPW:ssä. Kallistun lopulta kuitenkin Little Kazun puoleen. NJPW:ssä vedettiin tosiaan huippuotteluja joka välissä mutta itselle rakkain ottelu vuonna 2017 oli Chuck Taylor vs. Marty Scurll PWG Game Over, Man -tapahtumasta. Naisten painia en paljoa katsellut mutta muistan tykänneeni alkuvuodesta Stardomissa käydystä Io Shirai vs. Shayna Baszler -ottelusta joten sille annan ääneni. Paras joukkueottelu oli Best Friends vs. Leaders of the New School (PWG Nice Boys (Don't Play Rock N' Roll)).

NJPW vuoden 2017 paras liiga, Wrestle Kingdom 11 paras tapahtuma ja NJPW on AXS paras viikoittainen ohjelma. Best Friends oli paras joukkue. Shayna Baszlerista pidin kaikista naisista eniten joten hän saa ääneni parhaaksi naispainijaksi. Parhaan miespainijan tittelin saakoon Little Kazu. NJPW:n ykkösnimi joka piti IWGP Heavyweight mestaruutta koko vuoden vyötäröllään ja paini läpi vuoden todella kovia otteluja.

Avatar
Los_Pebbels
Main eventer
Viestit: 929
Liittynyt: 04 Tammi 2016, 15:44
Paikkakunta: Tampereen Manchester

Re: Ludvig-palkinnot 2017

Viesti Kirjoittaja Los_Pebbels »

► Näytä spoileri
Spoilerin sisällä muillekin koodit. Jos kukaan jaksaa edes perustella valintojaan enää.


Vuoden sisääntulokappale - DREW GULAK
Tässä on ainakin itsellä tapana äänestää sitä biisiä, mikä kolahti kuluneena vuonna kaikkein eniten. Baron Corbinin uusi tunnari on mahtava, vaikka pidinkin edellisestä enemmän. Velveteen Dreamin tunnari on aivan uskomattoman letkeä, mutta silläkään ei päästä huippusijoille. Sen sijaan vuoden paras tunnari menee ehdottomasti Drew Gulakille. Uliseva kitara pärisee aina. Sääli, että menivät vaihtamaan.

Vuoden yksittäinen sisääntulo - THE SHIELD @ TLC 2017
En muista yhtään erityisen upeaa yksittäistä sisääntuloa vuodelta 2017. Wrestle Kingdomissa, Lucha Undergroundissa, NXT:ssä, jopa WrestleManiassa oli aika tylsiä yksittäisiä sisääntuloja. Siksi hieman vitsillä annan ääneni The Shieldin TLC-sisääntulolle, koska Kurt Angle oli niin veikeän näköinen.

Paras juontaja - RENEE YOUNG
Wanhukselle tiedoksi, että tässähän annetaan mahdollisuus mm. haastattelijoille, kehäkuuluttajille ja muille epämääräisten roolien tekijöille olla vuoden juontaja. Esimerkiksi Renee olisi varmasti monena vuonna varma voittajaehdokas, vaikkei olekaan selostanut tapahtumia 3 vuoteen. Ja Renee sen äänen myös täältä saa, sillä Talking Smack oli alkuvuodesta vain niin hyvä. Corey Graves ja Tom Phillips parhaat selostajat.

Paras manageri - FAMOUS B
Managereita on valitettavan vähän WWE:ssä nykyään. Lana vaihtoi Rusevista Taminaan - miksi? Marysea on näkynyt valitettavan vähän viimeaikoina. Sihteerikködanaan tutustuin vasta hiljattain. Heyman toistaa itseään. Palkinto on helppo antaa Famous B:lle, sillä hän on aina hulvaton päästessään ruutuun Lucha Undergroundissa.

Kehittynein painija - BRAUN STROWMAN
Strowman oli todella kiinnostava jobbereita squashaava monsteri 2016, mutta 2017 hän otteli myös aivan mahtavia otteluita. Tehnyt todella paljon töitä ja tuntuu olevan paljon itsevarmempi kehässä. Ja mikä parasta, hänen kaikki ottelunsa ovat aina hahmolleen uskollisia. Ei ole mikään yksinkertainen homma olla suuri monsteri ja otella kiinnostavia otteluita.

Paras esiintyjä - BRAUN STROWMAN
Braunin hahmo on yksinkertaisesti aivan mahtava ja hän esittää sitä täydellisesti. Kaikkien ei tarvitse olla hauskoja moottoriturpia, joskus ambulanssien kaataminen on tarpeeksi.

Paras hahmo - BRAUN STROWMAN
Kuka muka oikeasti tulee edes lähelle? Mizin 2017 oli paljon heikompi kuin vaikka 2016, Jerichon suurin terä jäi sinne ekaan 3 kuukauteen, Matt Hardy... eh. Gulak ja Fashion Police olivat virkistävät huumorilisät, mutta mikään ei ole kiinnostanut niin paljoa kuin Braun läpi vuoden. Velveteen Dream toki lähellä, mutta silti kaukana.

Paras kehässä - AJ STYLES
Jos katsoisin enemmän NXT:tä tai NJPW:tä, antaisin ääneni varmaan jonnekin muualle. Tällä hetkellä kuitenkin AJ ottelee tasaisesti kiinnostavimmat ottelut. Vaikka myönnän, että inhosin Styles vs. Owenseja ja en välittänyt tippaakaan Styles vs. Balorista.

Paras ottelu - KILLSHOT VS DANTE FOXTuntuu, että olen katsonut painia koko vuoden välittämättä painista tippaakaan ja keskittynyt vain segmentteihin. Muutama hyvällä tavalla mieleenpaininut ottelu kuitenkin on jäänyt. Tyler Bate vs. Pete Dunne (TakeOver: Chicago), Brock Lesnar vs. Goldberg (WM), AoP vs. DIY vs. Revival (TakeOver: Orlando), Velveteen Dream vs. Aleister Black (TakeOver: WarGames), Braun Strowman vs. Big Show (mikä tahansa niistä). Mutta kaikkein eniten mieleen on jäänyt Killshotin ja Dante Foxin erittäin brutaali Hell of War. Teknisesti kyseessä on vuoden 2016 ottelu, mutta en anna sen häiritä.

Paras naisten ottelu - MITB @ MITB
Varmaan koko Ludvigien vaikein palkinto, sillä en muista yhtään todella unohtumatonta naistenottelua. Ainakaan hyvällä tavalla unohtumatonta. Eniten muistan sen AAA TripleManian 4-way naistenottelun, missä Sexy Star oli harvinaisen kusipäisellä tuulella ja hyökkäsi shoot armbarin kanssa Rosemaryn kimppuun. Toiseksi eniten mieleen on varmaan jäänyt se Bayleyn ja Charlotten välinen Fastlane ottelu, missä Charlotten PPV-putki katkaistiin täysin yllättäen juuri WrestleManian alla. Annetaan ääni vaikka naisten Money in the Bankille (Ellsworth-versiolle), koska itse jopa pidin siitä lopetuksesta.

Paras joukkueottelu - AOP vs. DIY vs. REVIVAL @ TAKEOVER: ORLANDO
Tämän mainitsinkin jo vuoden parhaiden otteluiden seassa, joten on helppo antaa sille ääni täällä.

Paras viikoittainen - LUCHA UNDERGROUND
Ei tee edes tiukkaa. LU on ihan toisella tasolla muiden kanssa. Tosin vuonna 2017 en katsonut juuri lainkaan NXT:tä tai TNA:ta. WWE:n sisäisesti Talking Smack oli paras kunnes se loppui, sitten 205, sitten RAW ja kaukana jossain SmackDown, joka muuttui WrestleManian jälkeen todella tylsäksi ohjelmaksi.

Paras tapahtuma - ULTIMA LUCHA 3
Kolmosainen finaali, jossa jokainen osa oli mahtava. WWE:n sisäisesti parhaat oli WrestleMania ja sitten TakeOver: WarGames. Muita tapahtumia en kummemin katsonut ja esim. Wrestle Kingdomin 6 tähden matsista en muista lähes mitään. Ei ollut mun juttu.

Paras liiga/promootio - LUCHA UNDERGROUND
Katsoin lähinnä LU ja WWE. LU voittaa.

Paras joukkue - THE USOS
Kuivakoista maskisamoalaisista muuttui jo 2016 kiinnostavat gangstausot, mutta täysin kukkaansa he puhkesivat 2017. Yksi vuoden ikimuistoisimmista hetkistä oli Usos vs. New Day rap battle, jossa Usot suorastaan nöyryyttivät New Dayn.

Paras naispainija - ALICIA FOX
Ai tuliko yllärinä? Ei pitäisi. Alicia varmisti tämän paikan jo tammikuussa ollessaan mukana kaikkien aikojen parhaassa segmentissä. Muutenkin olen nauttinut Aliciasta paljon pitkin vuotta. Päärosterpainijana hän on ihan yhtä viihdyttävä kuin "lahjakkaammat" NXT:stä nousseet siskonsa, mutta hahmotyöskentelyssä ainoastaan Alexa Bliss on Alician veroinen. Ja Alicia sentäs ei ollut mukana This is your lifessä.

Vuoden miespainija - BRAUN STROWMAN
Helppoa. 2017 oli Braunin vuosi ja hän oli ehdottomasti koko vuoden kiinnostavin painija. Vitut Omegasta, Okadasta, Jinderistä tai Stylesistä. BRRRRRRRRRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAUUUUUUUUUUUUUUUNNNNNNNNNN!!!!!!!!!!!


muutama lisäpalkinto vielä, koska this ain't enough

Vuoden segmentti CEEEEDRIIIIIIIIIIC (ks. paras naispainija)
Festival of Friendship? Pffft. Braun rikkomassa ambulanssia? Enzo dissaamassa koko CW-divaria? Eeeeeih. Lol ei. Lucha Undergroundin "dokumentti" Johnny Mundosta? Tekee jo tiukkaa. Mutta kaikkein eniten olen nauttinut tuosta Alician korvia särkevästä huudosta.

Vuoden feudi - BRAUN STROWMAN VS ROMAN REIGNS
Iso paha Strowman, joka kerää vain hurrauksia mäiskimässä ah niin ihanaa Romania oli koko feudin idea ja missään välissä ei käynyt tylsäksi.

Vuoden läpimurto - MONTEZ FORD
Tässä siis ajattelen painijaa, josta en tiennyt juuri mitään aiemmin, mutta johon rakastuin 2017. Montez Ford on yksi karismaattisimmista painijoista, joita olen nähnyt hetkeen. Lisäksi hän tuntuu olevan todella viihdyttävä kehässäkin.
Aurinkoinen puoli ylöspäin

Enska
Ylläpitäjä
Viestit: 625
Liittynyt: 02 Tammi 2016, 23:19
Paikkakunta: Tampere
Viesti:

Re: Ludvig-palkinnot 2017

Viesti Kirjoittaja Enska »

Äänestys loppuu tänään. Vielä ehtii vaikuttamaan painivuoden palkintoihin!

Lomake löytyy täältä.
IMDb | last.fm | Goodreads

Big Show et Kane, qui es in caelis,
sanctificetur nomen tuum,
adveniat regnum tuum,
fiat voluntas tua,
sicut in caelo, et in terra.

Enska
Ylläpitäjä
Viestit: 625
Liittynyt: 02 Tammi 2016, 23:19
Paikkakunta: Tampere
Viesti:

Re: Ludvig-palkinnot 2017

Viesti Kirjoittaja Enska »

Tulokset on laskettu.

Yksi kohta päättyi kuitenkin tasapeliin, joten luvassa on vielä jatkoäänestys, joka päättyy sunnuntaina.

Käy äänestämässä tästä!
IMDb | last.fm | Goodreads

Big Show et Kane, qui es in caelis,
sanctificetur nomen tuum,
adveniat regnum tuum,
fiat voluntas tua,
sicut in caelo, et in terra.

Enska
Ylläpitäjä
Viestit: 625
Liittynyt: 02 Tammi 2016, 23:19
Paikkakunta: Tampere
Viesti:

Re: Ludvig-palkinnot 2017

Viesti Kirjoittaja Enska »

Tulokset löytyvät täältä!
IMDb | last.fm | Goodreads

Big Show et Kane, qui es in caelis,
sanctificetur nomen tuum,
adveniat regnum tuum,
fiat voluntas tua,
sicut in caelo, et in terra.

Vastaa Viestiin