Tervetuloa Smarksiden viralliselle keskustelualueelle! Luo tunnukset ja tule mukaan vaihtamaan mielipiteitä. Muista lukea foorumin säännöt!

Tarkasta kotisivumme osoitteessa smarkside.com. Facebookista löydät fanisivumme sekä keskusteluryhmämme Discussion ja Talk. Olemme myös Twitterissä, Instagramissa, Soundcloudissa ja YouTubessa. Reaaliaikaisen chattailun löydät Discordista.

Smarksidetubessa Raw tiistaisin klo 20 ja SmackDown keskiviikkoisin klo 20. Muu ohjelmisto elää tilanteen mukaan. Parhaiten pysyt kärryillä seuraamalla Discordin kanavaa #smarktube.

WWE Summerslam (11.8.)

Keskustelua showpainitapahtumista, kuten WWE:n WrestleManiasta tai FCF:n Talvisodasta.
Avatar
renzokuken
Main eventer
Viestit: 138
Liittynyt: 27 Tammi 2016, 15:07

WWE Summerslam (11.8.)

Viesti Kirjoittaja renzokuken » 27 Heinä 2019, 07:59

Kuva


Paikka: Scotiabank Arena, Toronto
Aika: 11.8.2019

Varmistuneet ottelut:

Universal Championship
Brock Lesnar (c) vs. Seth Rollins

WWE Championship
Kofi Kingston (c) vs. Randy Orton

Raw Women's Championship (Submission Match)
Becky Lynch (c) vs. Natalya

SmackDown Women's Championship
Bayley (c) vs. Ember Moon

United States Championship
AJ Styles (c) vs. Ricochet

Cruiserweight Championship
Drew Gulak (c) vs. Oney Lorcan

Singles Match (If Owens loses, he quits WWE)
Kevin Owens vs. Shane McMahon

Singles Match
Charlotte Flair vs. Trish Stratus

Singles Match
Goldberg vs. Dolph Ziggler

Singles Match
Bray Wyatt vs. Finn BalorAvatar
renzokuken
Main eventer
Viestit: 138
Liittynyt: 27 Tammi 2016, 15:07

Re: WWE Summerslam (11.8.)

Viesti Kirjoittaja renzokuken » 11 Elo 2019, 15:01

SummerSlam siis jo ensi yönä.

Omituisuus kortissa ettei herroilla kuten Roman Reignsillä, Daniel Bryanilla, Drew McIntyrellä, Samoa Joella tai Braun Strowmanilla ole ottelua tapahtumassa. Ehkä Reignsin kohdalla mystery attacker kuviota viedään eteenpäin, oliko Bryan jonkin sortin mastermind vai toimiko Rowan yksin. Joka tapauksessa tämän kuvion olisi kuulunut varmaan alkaa viikkoja sitten, jotta se olisi ehtinyt huipentua tähän tapahtumaan. Bryan isoissa kuvioissa kelpaisi, sillä 'manian jälkeen harvakseltaan käydyt joukkueottelut on puhdasta potentiaalin haaskausta. WWE vyön rematch clausekin jäi käyttämättä.

AJ Styles vs Ricochet, Naisten luovutusottelu (tätä matsimuotoa voisi käyttää aavistuksen verran useamminkin), päämestaruusottelut ja buukkauksen kannalta Ziggler vs Goldberg erityisesti kiinnostaa.

Owens McMahon kuvion saisi lopettaa heti. Kaksi vuotta sitten tämä feudi käytiin käänteisellä face-heel jaolla, ja päättyi Owensin ja Sami Zayn potkuihin viime vuoden WrestleManiassa. Niin ja Drew McIntyre omille teilleen äkkiä Shanen selänpesijän roolista.

Kingston-Orton on mielenkiintoinen pari ja herrojen 2009 feudi on jäänyt itsellä mieleen. Esim. tämä segmentti missä Kofi tuhoaa Randyn lahja-auton: https://www.youtube.com/watch?v=nWofU-HPM7k :D

Vastaa Viestiin