Tervetuloa Smarksiden viralliselle keskustelualueelle! Luo tunnukset ja tule mukaan vaihtamaan mielipiteitä. Muista lukea foorumin säännöt!

Tarkasta kotisivumme osoitteessa smarkside.com. Facebookista löydät fanisivumme sekä keskusteluryhmämme Discussion ja Talk. Olemme myös Twitterissä, Instagramissa, Soundcloudissa ja YouTubessa. Reaaliaikaisen chattailun löydät Discordista.

Smarksidetubessa Raw tiistaisin klo 20 ja SmackDown keskiviikkoisin klo 20. Muu ohjelmisto elää tilanteen mukaan. Parhaiten pysyt kärryillä seuraamalla Discordin kanavaa #smarktube.

Smarkside: SELVIYTYJÄT

Fiktiivinen painiaiheinen tarinankerronta.
Vastaa Viestiin
Avatar
Villezka
Main eventer
Viestit: 286
Liittynyt: 03 Tammi 2016, 22:03
Paikkakunta: Hyvinkää

Re: Smarkside: SELVIYTYJÄT

Viesti Kirjoittaja Villezka » 24 Elo 2018, 20:40

Kevin muistatko varoitukseni?


.....

.....


....
Kuva

Saatanan selkäänpuukottaja.


Ehkä otin, ehkä en

Avatar
kenitys
Main eventer
Viestit: 429
Liittynyt: 18 Tammi 2016, 18:44
Paikkakunta: HKI
Viesti:

Re: Smarkside: SELVIYTYJÄT

Viesti Kirjoittaja kenitys » 26 Elo 2018, 14:54

PÄIVÄ 33

Kuva

Vihdoin se hetki on koittanut. Viimeinen aamu Samoan Upolun saarella. Kevin Owens ja Alberto Del Rio molemmat nousevat ylös Uso-heimon leirissä - tai ennemminkin siellä, mitä leiristä on enää jäljellä - jo hyvissä ajoin ennen auringonnousua. Kumpikaan ei ole saanut nukuttua viimeisenä yönä silmäystäkään. Edessä on jännittävin hetki. Lopullinen taistelu. Kilpailu, jossa he eivät voi vaikuttaa kohtaloonsa enää mitenkään. Nyt on seitsemän muun painijan käsissä, kummasta heistä tulee lopulta Selviytyjät: WWE:n todellinen voittaja. WWE:n historian ensimmäinen oikea Selviytyjä.

Owensilla ja Del Riolla ei ole oikeastaan sanottavaa toisilleen. Del Rio tuntuu olevan jopa hieman yllättynyt siitä, että hän sai herätä vielä tänä aamuna Uso-heimon leirissä. Del Rio on tiennyt Owensin ja Ambrosen vahvasta liittoumasta ja pelännyt, että tilaisuuden saadessaan Owens valitsee lopulta Ambrosen finaaliin. Niin ei kuitenkaan käynyt. Owens petti Ambrosen ja valitsi sen sijaan Del Rion. Del Rio on siihen tietenkin enemmän kuin tyytyväinen, mutta ei oikeastaan osaa sanoa mitään Owensille. Ei tänne ole tultu kiittelemään. Tänne on tultu voittamaan.

Hiljaisuuden vallitessa Owens ja Del Rio keräävät kaikki tavaransa ja heittävät sitten pois kaiken sen, mitä eivät enää ikinä tule tarvitsemaan. Kaksikko jättää Uso-heimon leirin autioksi, ainoaksi merkiksi leirin olemassaolosta jää vihreä heimolippu, joka heiluu nyt tuulessa rannalla. Sitten Owens ja Ambrose nappaavat reppunsa mukaan ja lähtevät taivaltamaan kohti heimoneuvostoaluetta viimeisen kerran.

Tällä kertaa matka on kuitenkin tavallista pidempi. Vince McMahonin ohjeistuksen mukaisesti Owens ja Del Rio marssivat heimoneuvostoalueelle nimittäin reittiä, jonka varrelle on asetettu kuva jokaisesta kilpailussa pudonneesta painijasta. Näin Owensilla ja Del Riolla on vielä kerran mahdollisuus muistella menneitä kilpatovereitaan ja miettiä samalla, mitä sanoisivat heille tilaisuuden tullen.

Kuva

Reitillä ensimmäisenä vastassa on Braun Strowmanin kuva. Afa-heimoon kuulunut Strowman putosi kilpailusta ensimmäisenä, eikä tullut Owensille tai Del Riolle kummallekaan kovin tutuksi, koska Owens ja Del Rio kuuluivat Fatu-heimoon. Owens ja Del Rio pysähtyvät silti katsomaan Strowmanin kuvaa.

"Iso ja typerä", murahtaa Owens.

"Jos Braun olisi perro, hän olisi tanskandoggi. Iso, mutta ei juuri muuta. Ei yllättävä putoaja", komppaa Del Rio.

Kuva

Strowmanin kuvan katselun jälkeen Del Rio ja Owens jatkavat matkaa. Seuraavaksi edessä on Stingin kuva, musta nahkatakki ja pesäpallomaila. Sting onkin kaksikolle huomattavasti tutumpi, ja Stingin äänestämistä ulos ensimmäisenä Fatu-heimosta pidettiin todellisena yllätyksenä. Toisessa tilanteessa Sting olisi saattanut olla kova kilpailija loppuun saakka. Mitä sanottavaa Owensilla ja Del Riolla on Stingistä?

"Kilpailun alussa muodostimme liittouman Joen ja Mizin kanssa ja totesimme yhdessä, että Aiden olisi helppo houkutella myös mukaan. Tällöin meitä oli neljä neljää vastaan ja päätimme äänestää ulos joko Stingin tai Owensin. Uhriksi päätyi Sting. Harmillista, mutta jonkun piti lähteä. Si, ja tietysti Sting yritti muistaakseni ottaa liian suurta roolia Fatussa, mikä ei tietenkään sopinut minulle", Del Rio alkaa selittää pitkästi. Owens katsoo Del Rioa hämmentyneenä kuullessaan oman päänsä menoksi tehdyistä suunnitelmista, mutta tyytyy sitten katsomaan Stingin kuvaa.

"Sting lähti harmillisen aikaisin, olisi voinut olla kova luu vielä muutaman päivän", Owens toteaa.

Kuva

Kolmantena on edessä niin ikään molemmille hyvin tutun miehen kuva. Aiden English ei ollut varsinaisesti pidetty henkilö sen enempää vastustajaleirissä kuin omiensakaan joukossa. Silti English joutui lähtemään Fatusta vasta toisena. Mitä sanottavaa Del Riolla ja Owensilla on Englishistä?

"Kisan hyödyttömin kilpailija", murahtaa Owens.

"Seuraavassa heimoneuvostossa Aidenia ei enää tarvittu. Aiden oli hyödytön kaikissa kilpailuissa siihen asti, vaikka uskonkin, että Kymppitonnissa hänestä oli enemmän hyötyä kuin Stingistä olisi ollut", Del Rio muistelee.

Kuva

Mark Henryn kuva odottaa kaksikkoa seuraavana. Afa-heimoon koko kilpailunsa ajan kuulunut Henry kuuluu myös niihin henkilöihin, joihin Owens tai Del Rio eivät ehtineet solmia henkilökohtaisia suhteita. Kilpailuissa he toki ottivat yhteen Henryn kanssa useammankin kerran.

"En osaa sanoa Henrystä muuta kuin sen, että voitin hänet kaksi kertaa. Hänen kohtalonsa oli tippua tässä kohtaa", Del Rio sanoo.

"Maailman vahvin mies ei jättänyt juurikaan jälkeä tänne saarelle", Owens jatkaa.

Kuva

Vincen oman pojan Shane McMahonin matka päättyi kilpailussa viidentenä, eikä Owensilla tai Del Riolla ole hänestäkään erityisen vahvoja mielikuvia, koska Shane kuului myös Afa-leiriin koko kilpailun ajan. Shanen kuvaa katsellessaan Owens ja Del Rio saavat silti päähänsä jotain ajatuksia.

"Shane, tuo korruptoitunut paperinpyörittäjä oli aivan väärässä paikassa", Owens sanoo.

"Shane oli viihdyttävä kilpailun alussa Aidenin kanssa taistellessaan, mutta kun se vihanpito päättyi, oli Shanen aika lähteä", Del Rio kommentoi.

Kuva

Kuudentena vuorossa oleva Rusev on sen sijaan jo hieman tutumpi Owensille ja Del Riolle. Rusev siirtyi kilpailun aikana Afa-leiristä Fatu-leiriin Del Rion ja Owensin seuraksi ja joutui pian sen jälkeen pihalle leikistä. Owens ja Del Rio eivät ole jääneet muistelemaan Rusevia erityisen lämmöllä.

"Rusev halusi yhdessä Big E:n kanssa äänestää pois Ambrosen, mutta se ei siinä kohtaa sopinut omiin suunnitelmiini, joten Rusev sai luvan lähteä. Lisäksi se voitto tikapuuottelussa oli liian dominoiva", Del Rio sanoo.

"Rusev saattoi menestyä tikapuuotteluissa, mutta jäi syystäkin lyhytaikaiseksi Fatun jäseneksi", Owens jatkaa.

Kuva

Seitsemäntenä polulla on Seth Rollinsin kuva. Rollins on viimeinen kilpailusta pudonnut painija, joka ei ole mukana tuomaristossa - hänen kohtalokseen koitui tippua heimojen yhdistymisen yhteydessä. Owens ja Del Rio ehtivät tutustua Rollinsiin vain hyvin pintapuolisesti, mutta tietynlaisen vaikutuksen hän selvästi kaksikkoon teki.

"Rollins oli uhka, jonka Afa tiputti suojellaakseen omia päänahkojaan", Owens arvioi.

"Ehkäpä kilpailun suurin uhka. Tappio Royal Rumblessa oli liian hyvä tilaisuus ohitettavaksi, joten vaikka kaikki Rumblen TOP5:stä eivät olleetkaan samaa mieltä, äänestimme Rollinsin pois. Pahoittelut, ei mitään henkilökohtaista", sanoo Del Rio.

Kuva

Kahdeksantena polulla on Big E:n, tuomariston ensimmäisen jäsenen, kuva. Big E siirtyi niin ikään Afasta Fatuun, ja heimojen yhdistymisen jälkeen hän oli tietenkin osa yhtenäistä Uso-heimoa Owensin ja Del Rion kanssa. Mitä muistoja Big E on jättänyt Owensille ja Del Riolle?

"Big E:n palkintokilpailun voitto ja ylimääräisen heimoneuvostoäänen saaminen tuli huonoon kohtaan, sillä E:llä ja Ortonilla oli jonkinlaisia erimielisyyksiä ja oli selvää, että toinen heistä tippuu pois. Rumblen voittaneen porukan kanssa päätimme yhdessä äänestää Owensia, mutta lopulta kukaan ei niin tehnyt. Ortonin kanssa sovimme äänestävämme Big E:tä, sillä en uskonut E:n luottavan minuun Rusevin pois äänestämisen jälkeen", Del Rio muistelee. Owens vilkaisee jälleen ärtyneesti Del Rioa. Miksi hän on valinnut finaaliparikseen kilpailijan, joka on toistuvasti juoninut hänen putoamistaan?

"Big E taisi voittaa jonkun kisan. Hassua, minulla ei ole mitään muistikuvaa siitä", Owens tyytyy toteamaan Big E:stä.

Kuva

Keermemäinen Randy Orton tippui kilpailusta yhdeksäntenä, joten hänen kuvansa on polulla seuraavana. Orton kuului heimojen yhdistymiseen saakka Afa-leiriin, mutta Owens ja Del Rio ehtivät silti tutustua Ortoniin hyvin heimojen yhdistymisen jälkeen. Tässä vaiheessa oli kuitenkin jo alkanut alkuperäisen Fatu-heimon dominanssi, ja Orton joutui sen uhriksi.

"Orton, keerme. Yhteistyömme kesti hetken aikaa, mutta tiesimme molemmat ettei se tulisi kestämään", Owens mutisee ja tuijottaa Ortonin kuvaa.

"Yksi omista voittajasuosikeistani, mutta oman kilpailun kannalta liian suuri uhka, koska Orton dominoi immuniteettikilpailusta ja teki lisäksi yhteistyötä Jerichon kanssa, joka oli myös immuniteettikilpailuissa paha vastus", Del Rio jatkaa.

Kuva

Kymmenentenä polulla on koko kilpailun mystisimmän hahmon Undertakerin kuva sekä yksi Undertakerin tekemistä arkuista. Sekä Owens että Del Rio olivat samassa leirissä Undertakerin kanssa alussa, mutta sitten Undertaker siirtyi välissä Afa-leiriin. Heimojen yhdistymisen jälkeen Owens ja Del Rio olivat taas kuitenkin samassa leirissä Undertakerin kanssa, mutta kaikista yhteisistä päivistä huolimatta sen enempää Owens kuin Del Rioakaan eivät tuntuneet pääsevän missään vaiheessa kunnolla tutustumaan Takeriin. Tuskin häneen sai tutusttua oikein kukaan.

"Ehkä kilpailun hämmentävin tapaus. Oletan, että Undertakeria saamme kiittää siitä, että saimme Stingin pudotettua kilpailun alussa ilman, että äänestys päättyi tasapeliin. Pärjäsi hyvin pitkälle kilpailuun, vaikka ei tietääkseni ollut solminut mitään vahvempia liittoumia muiden kanssa", Del Rio sanoo.

"Kiitos arkuista, kuollut mies. Hiljainen, mutta tappava", Owens sanoo ja tuijottaa Takerin kuvan vieressä olevaa arkkua.

Kuva

Chris Jerichon kuva on polulla yhdentenätoista. Jericho selvisi alkuperäisistä Afa-heimon jäsenistä pisimpään, mutta hänet äänestettiin pois, kun alkuperäisen Fatun viisikko näytti yhdistävän voimansa. Jerichon kanssa Owens ja Del Rio ehtivät silti viettää paljon aikaa yhdessä Uso-heimossa - vaikka varsinkin Owens on tietenkin vihannut Jerichoa siitä lähtien, kun miesten välit tuhoutuivat lopullisesti WWE:ssä.

"Chris Jericho voi palaa helvetissä. Siinä kaikki mitä minulla on hänestä sanottavaa", Owens sanoo.

"Ortonin putoamisen jälkeen oli melko selvää, että Jericho ei tulisi pääsemään finaaliin. Varsinkin, kun Jericho oli ainut Afa-heimolainen kilpailun tässä vaiheessa. Jericho oli lisäksi Ambrosen ohella suurin uhka immuniteettikilpailuissa", Del Rio kommentoi.

Kuva

Kahdentenatoista polulla tulee vastaan The Mizin kuva. Vaikka kilpailun alkupuolella Miz joutuikin siirtymään hetkeksi aikaa Fatu-heimosta Afan puolelle, ehti hän silti olla suurimman osan kilpailusta samassa heimossa Owensin ja Del Rion kanssa. Siksi Mizistä on molemmille kertynyt paljon muistoja.

"Mizin kanssa tein yhteistyötä kilpailun alkuvaiheessa, mutta heimojen sekoittumisen jälkeen se jäi tauolle, ja kun heimot viimein yhdistyivät, oli Miz ilmeisesti ehtinyt jo solmimaan uusia sopimuksia. Siitä huolimatta teimme hänen ja Joen kanssa yhteistyötä, mutta arvelinkin Mizin yrittävän puukottaa selkään juuri tässä kohtaa ja ehdotin Ambroselle ja Owensille Mizin äänestämistä", Del Rio sanoo.

"Fatun välienselvittelyssä valitettavasti Miz oli se etäisin liittolainen", Owens tyytyy toteamaan.

Kuva

Kolmastoista kuva on Samoa Joen. Alkuperäiseen Fatuun kuulunut Joe vietti 30 päivää Upolu-saarella Del Rion ja Owensin kanssa, joten molemmat tietävät hyvin, mitä Joe on kilpailun aikana saavuttanut. Sekä Owens että Del Rio olivat myös läheisessä liittoumassa Joen kanssa, mutta lopulta liittouma katkesi.

"Luotettavin liittolainen koko kilpailun ajan. Oletin Ambrosen ja Owensin äänestävän minua, joten jättäydyin pois palkintokilpailusta tavoitteena uskotella kaikille, että amuletti löytyy minulta. En tiedä oliko sillä mitään vaikutusta, mutta valitettavasti äänet menivät kuin menivätkin Joelle. Joe pärjäsi upeasti häviöputkestaan huolimatta", Del Rio sanoo.

"Joe oli ensiluokkainen johtaja viidakossa, vaikka kehässä tulikin paljon epäonnistumisia. Ehkäpä juuri siksi sinua ei pidetty uhkana vaan pääsit tänne asti", Owens jatkaa.

Kuva

Ja sitten on "kuuhullun jääkaapin" Dean Ambrosen kuva. Erityisesti Owens katselee murheellisesti Ambrosea, joka on selvästi ollut alusta lähtien Owensin hyvin läheinen liittolainen. Lopulta Owens päätyi valitsemaan kuitenkin Del Rion, ja nyt hänen pitäisi muotoilla sanat kenties entisestä ystävästään, jonka hän joutuu kohtaamaan aivan pian heimoneuvostossa.

"Olen pahoillani, mutta valinta oli tehtävä", on kaikki mitä Owens saa sanottua katsoessaan Ambrosen kuvaa.

"Ambrosen kanssa kommunikoin Fatun jäsenistä vähiten koko kilpailun aikana, mutta hän pärjäsi todella hyvin sekä palkinto- että immuniteettikilpailuissa. Ansaittu kolmossija", Del Rio sanoo.

Lopulta polku on käyty läpi kokonaan, ja Owens ja Del Rio jatkavat matkaa kohti heimoneuvostoaluetta. Ilta on alkanut jo hämärtyä.

VIIMEINEN HEIMONEUVOSTO

Tutulla heimoneuvostoalueella Vince McMahon odottaa jo myhäillen, kun väsyneet, riutuneet ja kaikin puolin kamalalta näyttävät Alberto Del Rio ja Kevin Owens saapuvat viimeistä kertaa heimoneuvostoon. Owens ja Del Rio ovat olleet koko kilpailun ajan kaksi äänekkäintä Vincen arvostelijaa, joten he tyytyvät katsomaan hyvin tympeästi Vinceä, joka näyttää olevan erittäin tyytyväinen siihen, miten rankan koettelemuksen juuri Del Rio ja Owens ovat joutuneet kokemaan.

McMahon: "Tervetuloa, Kevin ja Alberto. Tänään te ette pääse haukkumaan minua tai tätä kilpailua, eikä teidän todellakaan sitä kannata edes yrittää tehdä, koska kohta toinen teistä on koko Selviytyjät: WWE:n voittaja. Kumpi, sitä en kuitenkaan päätä minä ettekä varsinkaan te. Sen sijaan kutsun paikalle seitsenhenkisen tuomariston, joka lopulta päättää teidän kohtalostanne. TULKAA PEREMMÄLLE!"

Kuin käskystä esiin marssivat Big E, Randy Orton, Undertaker, Chris Jericho, The Miz, Samoa Joe ja Dean Ambrose. Suurimmalla osalla tuomariston jäsenistä on päällään siistit kauluspaidat ja pitkät farkut: kaikki ovat myös hyvin siistissä kunnossa ja näyttävät siltä, että ovat ehtineet ruokaillakin kunnolla. Dean Ambrose tekee tosin poikkeuksen ja on edelleen sotkuisen näköinen. Ambrose ei ole ehtinyt edes ajaa partaansa. Samoin Undertaker ei ole tokikaan pukeutunut farkkuihin ja kauluspaitaan, vaan tuttuun pitkään nahkatakkiinsa.

Tuomaristo katselee edessään istuvia Kevin Owensia ja Alberto Del Rioa hetken aikaa hiljaa. Sitten Vince McMahon ilmoittaa, että jokaisella tuomariston jäsenellä on nyt mahdollisuus esittää yksi kysymys finalisteille.

Big E aloittaa kysymyskierroksen. E marssii päättäväisesti Owensin ja Del Rion eteen, katselee heitä hieman arvostelevan oloisesti ja alkaa sitten puhua.

Big E: "Onneksi olkoon finaalipaikastanne. Olisin mielellään itse ollut siinä jomman kumman teidän sijastanne, ja siksi kysynkin teiltä molemmilta, keitä olisitte ennustaneet finaalikaksikoksi ensimmäisen heimojaon jälkeen, jos ette laske itseänne?"

Kevin Owens vastaa ensin.

Owens: "Seth Rollins ja Alberto Del Rio. Kaksi saaren ovelinta miestä."

Del Rio: "Saanko laskea Owensin mukaan? Jos ei, niin finaalikaksikoksi olisin veikannut Miziä ja Ortonia. Orton oli kilpailuissa mukavan ylivoimainen, Mizillä puolestaan taisi olla liittoumia molemmissa heimoissa yhdistymisen jälkeen. Paitsi että taidat meinata heimojaolla kilpailun alkua? Silloin - jos Owensia ei edelleenkään lasketa mukaan - olisin veikannut finaalikaksikoksi Rollinsia ja Undertakeria."

Big E kiittää kaksikkoa vastauksista ja istuutuu takaisin penkilleen. Big E:n jälkeen kysymysvuoroon astelee Randy Orton. Orton katselee tympääntyneen oloisesti finalistikaksikkoa.

Orton: "Onneksi olkoon... kaiketi. Te molemmat olette pääseet finaaliin ennen kaikkea siksi, että olette kieroilleet ja huijanneet liitolaisianne. Siksi kysyn teiltä molemmilta, keitä puukotetti selkään kilpailun aikana. Toivon rehellistä vastausta."

Alberto Del Rio aloittaa vastaamaan tällä kertaa.

Del Rio: "Hyvä kysymys. Sting, Aiden, Big E, sinä, Undertaker, Chris, Miz. Näiden kaikkien nimien kanssa olen sopinut äänestäväni jotakuta toista ja äänestänytkin heitä. Onko se selkään puukottamista? Ehkä, mutta itse koen puukottaneeni selkään ainoastaan Stingiä ja Miziä, ja jälkimmäinen yritti tehdä samoin minulle."

Owens: "En puukottanut ketään selkään, saatoin vain jättää tiettyjä aikeitani kertomatta."

Orton näyttää mietteliäältä molempien vastauksen jälkeen, mutta tyytyy niihin. Seuraavaksi kysymysvuoroon pääsee Undertaker. Kuollut mies katselee hetken aikaa ilmeettömänä Owensia ja Del Rioa ja alkaa sitten puhua.

Undertaker: "Miksi kusetit... The Undertakeria?"

Owens ja Del Rio näyttävät molemmat olevan hyvin hämmästyneitä kysymyksestä, mutta Owens vastaa silti ensin.

Owens: "En tiedä, mistä puhut."

Del Rio: "Perrot on hyvä käydä kusettamassa vähintään kolme kertaa päivässä."

Undertaker ei sano mitään vastauksien jälkeen, vaan kääntyy kannoillaan ja käy takaisin istumaan tuomariston rivistöön. Neljätenä kysymysvuoroon astelee Chris Jericho, jota Kevin Owens katsoo raivoisan vihan vallassa. Jericho virnuilee tyytyväisenä katsellessaan Del Rio ja Owensia.

Jericho: "Onnea - kaiketi. Jos olisin saanut itse veikata, en olisi uskonut, että teistä kumpikaan on finaalissa. Olette aika epätodennäköinen finalistikaksikko. Kertokaa siis, miksi juuri sinun pitäisi voittaa tämä Selviytyjät-kilpailu?"

Alberto Del Rio aloittaa vastausvuoron.

Del Rio: "Si, numerot puhuvat puolestaan. Viimeinen heimoneuvosto oli koko kisan aikana ainut, jossa minä olin mukana äänestämässä ja äänestämäni painija ei ollut se, joka lopulta tippui. Owens on myös ollut vakuuttava, joten valinta on sinun."

Owens: "Tuollaiselle paskiaselle ei pitäisi vastata yhtään mitään. Minun pitäisi voittaa, koska se antaa minulle valtaa ja vetovoimaa pistää MEIDÄN työntekijöiden liittomme alulle."

Chris Jerichoa näyttää Owensin raivo lähinnä huvittavan. Hän kiittää molempia ja käy istumaan takaisin paikoilleen. Viidentenä vuoroon astelee The Miz. Mizin ilme on hyvin totinen, melkein suorastaan vihainen, kun hän alkaa puhua.

Miz: "Olen edelleenkin todella pettynyt siitä, millä tavalla tipuin tästä kilpailusta pois. Se oli halpamainen temppu... Halpamainen. Siksi haluan kysyä ERITYISESTI SINULTA, Alberto Del Rio: Äänestitkö minua, kun putosin heimoneuvostossa?"

Del Rio katsoo hetken vakavasti Miziä. Sen jälkeen hän tyytyy vastaamaan lyhyesti.

Del Rio: "Äänestin."

Miz on ehkä odottanut kuulevansa jatkoselityksen, mutta sellaista ei tule. Niinpä hän kääntyy Owensin puoleen.

Miz: "Hyvä on. Entäs sinä, Owens. Sama kysymys: äänestitkö minua, kun putosin heimoneuvostossa?"

Owens katsoo myös hetken aikaa Miziä suoraan silmiin ja vastaa sitten.

Owens: "En."

Miz näyttää mietteliäältä saatuaan Owensin lyhyen vastauksen. Hän kuitenkin kiittää molempia ja käy istumaan. Kuudentena kysymään pääsee Samoa Joe, joka näyttää siltä, ettei ole erityisen tyytyväinen tilanteeseensa.

Joe: "Pitkin kilpailua te molemmat monien muiden ohella kutsuitte minua "heimon henkiseksi johtajaksi" ja ties miksi. Haluan nyt tietää, pidittekö minua oikeasti heimon johtajana ja tärkeänä liittolaisena vai käytittekö minua pelinappulana päästäksenne pitkälle kisassa?"

Owens vastaa ensin.

Owens: "Kyllä, olit Fatun kiistaton johtaja. Voin myös kutsua sinua liittolaisekseni, vaikket ollutkaan se kaikista tärkein."

Del Rio: "Pidin, en käyttänyt. En koko kisan aikana juoninut sinua vastaan kertaakaan tai äänestänyt sinua. Toki tämä on peliä enkä tiedä miten olisi käynyt siinä kohtaa, jos olisit päässyt kolmen parhaan joukkoon, mutta kyllä, pidin sinua tärkeänä liittolaisena."

Joe näyttää tyytyvän kaksikon vastauksiin. Sen jälkeen viimeisenä kysymysvuoroon pääsee Dean Ambrose. Sekopäisen oloinen Ambrose katsoo raivostuneen oloisena erityisesti Owensia, mutta päättää kuitenkin kääntää sitten katsensa Del Rioon.

Ambrose: "Minulla on teille molemmille... Omat kysymykset. Aloitetaan sinusta, Alberto. Miten helvetissä sulla on vielä noin valkoiset hampaat? Meinaan monen helvetillisen päivän jälkeen luulis niitten olevan vähän likaisemmat, mutta ei sulla. Kerro salaisuutesi."

Del Rioa kysymys näyttää naurattavan, mutta hän virnistää leveästi, paljastaa hammasrivinsä ja sanoo sitten tiiviin kommentin.

Del Rio: "Jos kertoisin, se ei olisi enää salaisuus. Siihen kuitenkin liittyy kookosöljy."

Ambrose nyökkää Del Rion vastaukselle ja kääntyy sitten kohti Kevin Owensia. Katseessa on vähintään yhtä paljon vihaa kuin Owensin katsoessa Jerichoa.

Ambrose: "Kevin... Haluatko puukkosi takaisin? Meinaan se tuntuu ikävältä selässä. Voin palauttaa sen muutaman rystysen kera."

Kysymys on lähinnä retorinen, mutta jonkinlaisen vastauksen Ambrose tuntuu siihen haluavan Owensilta.

Owens: "Pidä se vaan, minulla ei ole sille mitään käyttöä", Owens murahtaa.

Ambrose näyttää siltä, että olisi melkein valmis käymään Owensin kimppuun, mutta saa kuitenkin hillittyä halunsa ja palattua tuomariston penkkiriville. Vince McMahon katsoo kysymysten päätyttyä ensin Owensia ja Del Rioa, sitten tuomaristoa.

McMahon: "Kiitos kaikille kysymyksistä. Ja vastauksista. Koska pääsitte myös jo kertomaan, miksi teidän pitäisi voittaa tämä kilpailu, en kysy sitä teiltä enää erikseen. Puheiden aika on nyt siis ohi. Selittelyillä ei enää pidemälle päästä. Alberto ja Kevin, te olette molemmat pelanneet tätä peliä, kuten olette parhaaksi kokeneet. Siinä tulee aina suututettua osa kilpailijoista ja yleensäkin kerättyä enemmän vihollisia kuin ystäviä. Silti jokainen näistä seitsemästä tuomariston jäsenestä joutuu äänestämään toista teistä kilpailun voittajaksi... NYT RATKEAA, KUKA ON WWE:N HISTORIAN ENSIMMÄINEN SELVIYTYJÄ! ÄÄNESTYS ALKAKOON!"

Big E nousee ensimmäisenä ylös penkiltä ja lähtee kävelemään kohti tuttua äänestysaluetta... On ratkaisevien hetkien aika. Hiki kohoaa Owensin ja Del Rion otsalle.

------

Ja sitten on sen viimeisen äänestyksen aika. Kaikki seitsemän tuomariston jäsentä: toivon teiltä ääniä huomiseen 27.8. kello 18 mennessä (saa tarvittaessa mennä vähän kauemminkin, mutta älkää turhaan pitkittäkö äänestämistä silti). Lähettäkää siis minulle yksityisviestillä äänenne, jossa siis äänestätte SITÄ KILPAILIJAA, JONKA HALUATTE VOITTAVAN SELVIYTYJÄT. Ja kirjoittakaa myös mielellään hieman tavallista pidemmät äänestysperustelut. Kohta kaikki on ohi!
So Chris Jericho you can go straigh to hell and burn in hell because that's where you belong. And I'll help get you there by cutting your tongue in half. I think that would put end to your music career. That's all I have to say about Chris Jericho.

Avatar
kenitys
Main eventer
Viestit: 429
Liittynyt: 18 Tammi 2016, 18:44
Paikkakunta: HKI
Viesti:

Re: Smarkside: SELVIYTYJÄT

Viesti Kirjoittaja kenitys » 28 Elo 2018, 14:53

ILTA 33

Kuva

Alberto Del Rio ja Kevin Owens istuvat jännittyneenä vierekkäin leiritulen valossa ja katsovat, kun ensimmäinen tuomariston jäsen nousee ylös ja lähtee kävelemään kohti äänestyspaikkaa. Vince McMahon myhäilee tyytyväisenä. On tullut hetki, kun 33 päivän piinan jälkeen ratkeaa, kenestä todella tulee WWE:n historian ensimmäinen Selviytyjä.

Big E on kävellyt samalla jo äänestyspaikalle. Siellä hän katsoo äänestyslappua totisena, tyypillinen Big E:n virnuileva hymy on kokonaan poissa kasvoilta. Lopulta hetken mietinnän jälkeen E näyttää tehneen päätöksensä. Hän kirjoittaa nimen lappuun, pudottaa sen uurnaan ja katsoo sitten kameraan.
Kumpaakaan finalistia en haluaisi äänestää, mutta pakko on pakko. Top 5:stä voittajasuosikkini oli Joe, nyt kävi miten kävi. Ratkaisevaa oli lopulta toisen teistä perseily viime metreillä tärkeässä kilpailussa. Jos näin pitkällä alkaa perseilemään, ei todellakaan ansaitse voittoa. Tänään kuulemani perusteella toinen teistä myös vakuutti minut parempana pelaajana.
Randy Orton luikertelee äänestyspaikalle sen jälkeen, kun Big E on sieltä kävellyt myös. Tyylikkään sliipattu Orton on myös äärimmäisen totisen oloinen, eikä hänellekään äänestyspäätöksen tekeminen näytä olevan helppoa. Sitten Orton kirjoittaa kuitenkin toisen finalistin nimen lapulleen, näyttää lapun kameralle ja lausuu perustelunsa.
Finaalikaksikosta toinen teistä selviytyi paremmin saarella kuin toinen. Yhtiön miehenä en voi sietää niskurointia meidän pomoamme kohtaan, se oli erittäin lapsellista. Lisäksi koen toisen teistä pelanneen itsensä parhaiten finaaliin onnistumalla tehtävissä ja kilpailuissa. Suon pitkin hampain voiton jollekin muulle kuin itselleni, joten ole hyvä, sinä saat ääneni.
Undertaker on jälleen täysin ilmeetön noustessaan ylös tuomariston penkkiriviltä, sulkiessaan nahkatakkinsa kiinni ja lähtiessään kävelemään hitaasti kohti äänestyspaikkaa. Taker ei katso edes kameraan alkaessaan kirjoittaa nimeä lapulle. Hitaasti mutta varmasti hän pudottaa lappunsa uurnaan ja nostaa vasta sitten kasvonsa kohti kameraa.
Toinen teistä... puukotti The Undertakeria... selkään. The Undertaker... ei anna sellaista... tekoa... anteeksi. Myös toinen... leikki... hengellänsä. Silti vain toinen... teistä on... kohtalonsa... sinetöinyt. Lepää... rauhassa. Toivottavasti... kalmosi palaa... Helvetin liekeissä... hamaan loppuun... saakka.
Chris Jericho näyttää jopa hieman virnuilevalta kävellessään äänestyspaikalle sen jälkeen, kun Undertaker on sieltä palannut. Jericho steppailee hetken aikaa paikallaan äänestysuurnan vieressä, nappaa sitten äänestyslapun käsiinsä ja kirjoittaa itsevarmasti siihen toisen finalistin nimen.
Toinen teistä on vihannut minua koko Selviytyjien ajan ihan vain sen takia, että polkumme menivät eri teille WWE:ssä. Taisin olla sinullekin lopulta liian suuri uhka, koska olet aina kuin perseelle ammuttu karhu kun näämme toisemme. Olisi ollut mukava itse voittaa sinut finaalissa, mutta hyvä että joku muu voi tehdä sen minun puolestani.
The Miz on viidentenä äänestysvuorossa. Mizinkin tyyli on palannut rähjäisestä Selviytyjät-lookista takaisin viimeisen päälle sliipatuksi. Ilme on myös Mizin kasvoilla totinen, kun hän näyttää pohtivan lopullista päätöstään jo kävellessään äänestyspaikalle. Siellä hän poimii kynän käteensä, kirjoittaa finalistin nimen paperille ja nostaa sen näkyviin kameralle.
Olit minulle läheisempi kisan aikana, ja kaikesta huolimatta pidän sinua hyvänä ja taitavana ja ennen kaikkea ovelana kisaajana. Toisesta teistä en missään vaiheessa pitänyt.
Samoa Joe pääsee äänestämään toiseksi viimeisenä. Joe näyttää olevan edelleen hyvin pettynyt siihen, ettei päässyt itse finaaliin omalla kotisaarellaan järjestetyssä kilpailussa. Äänestyspaikalla Joe yrittää silti niellä pettymyksensä ja keskittyy siihen, kummalle suo kilpailun lopullisen voiton. Hetken harkittuaan Joe kirjoittaa finalistin nimen lapulle ja pudottaa sen uurnaan.
Ei ole varmasti jäänyt kenellekään epäselväksi, että olen ollut liittoutunut molempien finalistien kanssa tämän kisan ajan, ja myönnän, että ilman näitä liittoja olisin todennäköisesti pudonnut ensimmäisten joukossa. Olette molemmat ystäviä, joten valinta juuri teidän välillänne on äärimmäisen vaikea... mutta... meitä oli jäljellä neljä, minä sain kaksi ääntä. On siis selvää, että jompikumpi teistä on ollut osallisena minun äänestämiseeni ulos. Olen päättänyt tehdä tämän äänestyspäätöksen sen perusteella, kumpaan luotan enemmän. Minulla oli unelma, että sinä ja minä olisimme olleet finaalikaksikko. Mutta koska sitä ei tapahtunut, toivon että edes toinen meistä kuitenkin voittaa. Oli voittaja kumpi tahansa, FATU DOMINOI KOKO KISAA PASKIAISET!
Dean Ambrosella on edessään jännittävin tehtävä. Kuusi painijaa on antanut jo äänensä, ja nyt on enää Ambrosen äänen vuoro. Se saattaa olla ratkaiseva... Tai sitten olla olematta. Yhtä kaikki, Ambrose harppoo tuttuun tapaansa äänestyspaikalla lähes raivokkaan oloisena. Siellä hänelle näyttää tekevän todella suuria vaikeuksia päättää lapulle kirjoitettavaa nimeä, mutta lopulta Ambrose on tehnyt valintansa.
Luulin olevani aivan varma päätöksestäni, mutta tämä onkin yllättävän vaikea päätös, sillä jos totta puhutaan en halua äänestää kumpaakaan teistä. Jopa Rollins ja Sting -kaksikosta oisin saanu helpommin valittua voittajan.

Alberto, en tiedä miten onnistuit keplottelemaan itsesi finaaliin asti, mutta propsit siitä. Sitten taas en arvostanut yhtään sitä ettet antanut Sethille mahdollisuutta edes yrittää kunnolla yksilökilpailussa ja eikä se mun lähettäminen karkotussaarelle kahdeksi päiväksi auta sun osakkeita, mutta toisaalta sinä et puukottanu minua selkään.

Selkäänpuukottajasta puheenollen... Kevin sinä saamarin selkäänpuukottaja. Minähän varoitin sinua, etten pidä selkäänpuukottajista, mutta toisaalta sinä et lähettäny minua karkotussaarelle pariksi päiväksi ja odotit yllättävän pitkään selkäänpuukottamista, sillä jos totta puhutaan, niin odotin sitä selkäänpuukotusta paljon aikasemmin, mutta sitten taas...

Valinta on kuitenkin tehtävä, ja valitsen vastenmielisesti sinut.
TULOS

Vince McMahon nousee seisomaan, kävelee äänestyspaikalle ja hakee uurnan painijoiden eteen. Viimeisen kerran Selviytyjien aikana.

McMahon: "On tullut aika lukea viimeisen äänestyksen tulos. Ratkaisevan äänestyksen tulos. Enemmän ääniä saanut painija on Selviytyjät: WWE:n voittaja ja WWE:n historian ensimmäinen virallinen Selviytyjä. Kun äänet on luettu, päätös on lopullinen."


Ensimmäinen ääni menee... KEVIN OWENSILLE.Toinen ääni menee... KEVIN OWENSILLE.

Kolmas ääni menee... ALBERTO DEL RIOLLE.


Neljäs ääni menee...


...ALBERTO DEL RIOLLE.

Jännitys tiivistyy äärimmilleen heimoneuvostoalueella. Äänet ovat tasan neljän ensimmäisen äänen jälkeen. Owens ja Del Rio katsovat toisiaan, ja hikikarpalot valuvat molempien otsalta.


Viides ääni menee...


..
..


ALBERTO DEL RIOLLE.


Kuudes ääni menee...
..


..


KEVIN OWENSILLE.


Ei voi olla totta! Voittaja ratkeaa yhden äänen erolla. Viimeinen ääni on ratkaiseva. Nyt tuomaristonkin jäsenet nousevat jo lähes tulkoon seisomaan, kun Vince McMahon nostaa esille viimeisen lapun, katsoo sen sisällä olevaa nimeä ja kääntää lapun kilpailijoita kohti.


Seitsemäs - ja ratkaiseva - ääni menee...
..
....

KEVIN OWENSILLE.Kuva

SE ON SIINÄ!


KEVIN OWENS NOUSEE SEISOMAAN JA PÄÄSTÄÄ SUUSTAAN VALTAVAN ONNENKARJAISUN!Alberto Del Rio hautaa kasvonsa pettyneenä käsiinsä ja katsoo, kun Vince McMahon nousee ylös ja onnittelee Owensia hieman vastahakoisesti voitosta. Jostain paikalle ryntää Hideo Itami, jolla on kädessään kummallisen näköinen mestaruusvyö. Sen keskilaatassa on Samoan lippu. Itami ojentaa tuon mestaruusvyön Owensin olalle, ja Vince ilmoittaa mestaruusvyön symboloivan sitä, että Owens on WWE:n historian ensimmäinen virallinen Selviytyjä.

Samalla myös koko tuomaristo on noussut seisomaan, ja hekin kävelevät yksi toisensa perään onnittelemaan Owensia. Kaikkein jäisin hetki nähdään Chris Jerichon ja Kevin Owensin välillä. Jericho tarjoutuu puristamaan Owensin kättä, mutta Owens tyytyy lähinnä läpsäisemään Jerichoa rystysille. Sen suurempaa tappelua ei Jerichon ja Owensin välillä kuitenkaan nähdä, koska muut tuomariston jäsenet nostavat Owensin olkapäilleen, ja Owens juhlii riehakkaasti virallista voittoaan. Lopulta myös Alberto Del Rio nousee ylös penkistään, kävelee Owensin luo ja onnittelee tätä puristamalla Owensin kättä.

Owensin musiikki alkaa soida heimoneuvostoalueella, ja kuva rupeaa pimenemään. Samoan saarella käyty 33 päivän kamppailu on tullut päätökseensä.

Kevin Owens on virallisesti Selviytyjä.

---------------------

And that's a wrap. Kiitos tuhannesti kaikille osallistujille. Tämä finaaliviesti on kirjoitettu Los Angelesissa aamulla ennen rannalle lähtöä, joten en nyt ala tässä sen enempää runoilemaan. Kun pääsen täältä Suomeen, kirjoitan vielä jonkinlaisen koosteviestin kaikista kilpailuun liittyvistä ajatuksistani ja siitä, keiden liittoumia itse seurailin kisan järjestäjän roolissa ja keitä veikkailin voittajaksi.

Nyt sana on kuitenkin täysin vapaa. Olisikin tosi kiinnostavaa kuulla kaikilta kisaajilta (jotka vain jotain jaksavat kirjoittaa) omista taktiikoistaan, liittoumistaan, juonitteluistaan ja muistaan. Nyt ei tarvitse enää peitellä mitään!

Ja tietenkin tässä saa myös antaa nyt palautetta koko foorumipelistä. Mistä tykkäsitte? Mistä ette? Mitä ajatuksia? Ym. Pahoittelut jo nyt siitä, että loppuvaihessa kisan tahti tosiaan hidastui - kulunut kesä on ollut oman elämän kannalta sellaista säätöä, että tämän järjestely osoittautui odottamaani vaikeammaksi. Siispä vielä kerran: kiitos kaikille osallistujille! Kiitos siitä, että innostuitte kaikista kilpailuista ja olitte niin täysillä mukana.

EDIT: Niin ja todella iso kiitos Ravenwoodille, joka vapaaehtoisesti auttoi muutaman kisan tuomaroinnissa, vaikkei mitenkään ollut siihen velvoitettu! Siitä oli suuri apu. Samoin kiitos saunassa-Mikolle ja PeeTsetalle, jotka kilpailusta tiputtuaan auttoivat kilpailun tuomaroinnissa pari kertaa. Muutkin (ainakin Krizski) tarjoutuivat tuomarointiavuksi, mutta pidin linjana sitä, että tuomaristoon kuuluvia en enää ottanut mukaan tehtävien arvosteluun ihan vain siksi, ettei kukaan voisi valittaa mistään suosimisesta.
So Chris Jericho you can go straigh to hell and burn in hell because that's where you belong. And I'll help get you there by cutting your tongue in half. I think that would put end to your music career. That's all I have to say about Chris Jericho.

Vastaa Viestiin