Tervetuloa Smarksiden viralliselle keskustelualueelle! Luo tunnukset ja tule mukaan vaihtamaan mielipiteitä. Muista lukea foorumin säännöt!

Tarkasta kotisivumme osoitteessa smarkside.com. Facebookista löydät fanisivumme sekä keskusteluryhmämme Discussion ja Talk. Olemme myös Twitterissä, Instagramissa, Soundcloudissa ja YouTubessa. Reaaliaikaisen chattailun löydät Discordista.

Smarksidetubessa Raw tiistaisin klo 20 ja SmackDown keskiviikkoisin klo 20. Muu ohjelmisto elää tilanteen mukaan. Parhaiten pysyt kärryillä seuraamalla Discordin kanavaa #smarktube.

Smarkside: SELVIYTYJÄT

Fiktiivinen painiaiheinen tarinankerronta.
Vastaa Viestiin
Avatar
kenitys
Main eventer
Viestit: 429
Liittynyt: 18 Tammi 2016, 18:44
Paikkakunta: HKI
Viesti:

Re: Smarkside: SELVIYTYJÄT

Viesti Kirjoittaja kenitys » 26 Heinä 2018, 21:30

PÄIVÄ 26

Kuva

Viisi alkuperäistä Fatun jäsentä marssii mietteliäänä kohti Vince McMahonin ohjeissa antamia koordinaatteja. Kilpailussa on alkamassa uusi vaihe. Vaihe, johon kukaan ei ole osannut varautua. Kaikki alkuperäisen Afan jäsenet on äänestetty pois. Vain Kevin Owens, Alberto Del Rio, Dean Ambrose, Samoa Joe ja The Miz ovat jäljellä.

Eilisillan äänestyksen jälkeen porukka on kippistänyt yhdessä nuotion äärellä - ikään kuin kilpailun alkuvaiheen aikoihin, jolloin Fatu juhli voittoa toisensa perään. Nyt he olivat melkein kuin voittaneet taas. Päässeet yhdessä viiden parhaan joukkoon. Olivatko he suunnitelleet tätä alusta alkaen? Siltä toki nyt ainakin näytti, mutta totuus voi olla toinen.

Vähitellen aamun aikana edellisillan juhlatunnelma alkoikin kaikota. Kaikki tiesivät karun todellisuuden. Tässä ei kilpailla yhdessä, ei puhalleta yhteen hiileen. Fatua ei enää ole. On vain viisi yksilöä, joista jokainen haluaa voittaa koko kilpailun. Ja nyt heidän on pakko kääntyä toisiaan vastaan, jos he ehkä tähän asti ovatkin jollain tasolla tehneet yhteistyötä. Mutta kuka kääntyy ketä vastaan?

Näitä ajatuksia viisikko pyöritteli päässään kävellessään tällä kertaa edessä olevalle kilpailualueelle. Jälleen painijat hämmästyvät, kun hietä vastassa on vain Vince McMahon ja pitkä pystypöytä, johon jokaisella on merkattu nimikyltillä paikka. Jokainen käy seisomaan omalle paikalleen Vincen ohjeistuksen mukaisesti.

McMahon: SELVIYTYJÄT, tervetuloa! Nyt päästään jännään vaiheeseen. Nyt päästään kilpailemaan jo lähes viimeisistä palkinnoista. Vielä viimeisistä oikeasti arvokkaista eduista, joita teidän kannattaa tavoitella varmistaaksenne paikan jatkossa. Kilpailua on jäljellä enää viikko, mutta jotenkin teidän on vielä jaksettava.

Kaikki ovat aivan uupuneen oloisia, eivätkä Vincen sanat lohduta yhtään.

McMahon: Tänään palkintona on varsin erikoinen mahdollisuus, mutta palataan siihen myöhemmin. Erikoinen on nimittäin tämän päivän palkintotehtäväkin. Tänään nimittäin...PELATAAN TOTUUTTA JA TEHTÄVÄÄ!

Kaikki viisi katsovat hämmentyneinä toisiaan. Mitä ihmettä?

McMahon: KYLLÄ! Olen kerännyt hiljattain teiltä kaikilta vastauksia kysymyksiin, jotka koskevat toisia pelaajia, liittotumisia ja omaa taktiikkaanne pelissä. Te olette vastanneet kysymyksiin rehellisesti. Lupasin teille, etten paljasta niitä vastauksia missään tilanteessa... JA MINÄ PUHUIN TOTTA, KUTEN VINCE MCMAHON AINA PUHUU! Ei, minä en paljasta mitään. Sen sijaan te... Te saatte itse tehdä sen!

Nyt viisikon ilmeet muuttuvat entistä järkyttyneimmiksi. Mitä tämä on?

McMahon: Mutta jos ette halua kertoa totuutta, aina on vaihtoehtona myös tehtävä. Kannattaa vain ottaa huomioon, että tämänkertaisessa palkintotehtävässä pärjää varmimmin puhumalla totta. Haluatteko siis kuulla, mistä on kyse?

Kaikki viisi nyökkäävät, vaikka tunnelma onkin nyt jännittyneempi kuin kertaakaan.

McMahon: Tässä palkintotehtävässä on VIISI KIERROSTA. Jokaisella kierroksella teille kaikille esitetään yksi kysymys, johon olette antaneet minulle aikaisemmin totuudenmukaisen vastauksen. Jokaisella kierroksella teillä on kaksi vaihtoehtoa: TOTUUS tai TEHTÄVÄ. Jos valitsette totuuden, paljastatte ääneen saman vastauksen, jonka olette antaneet minulle aiemmin. Jos taas valitsette tehtävän, joudutte suorittamaan valitsemani tehtävän. Oleellista on se, että TOTUUDEN valitsemalla etenette automaattisesti seuraavalla kierrokselle. Sen sijaan jos valitsette TEHTÄVÄN, vähiten pisteitä tuon kierroksen tehtävässä saanut tippuu pois seuraavalta kierrokselta. Jos kaikki valitsevat totuuden, kaikki etenevät jatkoon. Viimeisellä kierroksella voittaja ratkeaa sen mukaan, ketkä puhuvat totta - ja ehkä myös, ketkä pärjäävät tehtävässä. Viimeisellä kierroksella valinnastanne huolimatta joudutte nimittäin varmuuden vuoksi suorittamaan myös tehtävän. Jos kaikki finaalikierroksella olevat valitsevat totuuden, parhaat pisteet tehtävästä saanut voittaa kilpailun. Samoin jos kaikki valitsevat finaalikierroksella tehtävän, parhaat pisteet tehtävästä saanut voittaa. Sen sijaan jos vain yksi valitsee finaalikierroksella totuuden... Hän voittaa. ONKO SELVÄÄ? HYVÄ! SITTEN SELVITETÄÄN, KUKA TEISTÄ USKALTAA PUHUA TOTTA JA KUKA VOITTAA HIMOITUN PALKINNON!

Painijat katsovat vihaisina Vinceä. He eivät voi uskoa, että saattavat joutua paljastamaan ne tiedot, jotka ovat luottamuksellisesti kertoneet Vincelle...

------------------------

Kyllä, vuorossa on "Totuus vai Tehtävä" -palkintokilpailu. Säännöt vielä lyhyesti:

1) Pelissä on viisi kierrosta. Joka kierroksella pitää valita totuus tai tehtävä. Jos valitsee totuuden, oma vastaus paljastuu. Jos valitsee tehtävän, vastaus pysyy salassa mutta joutuu pelaamaan joka kierroksella olevan pelin.
2) Jos valitsee totuuden, pääsee automaattisesti jatkoon. Joka kierroksella huonoimmat pisteet tehtävässä saanut tippuu pois. Jos kaikki valitsevat totuuden, kaikki etenevät jatkoon.
3) Finaalikierroksella pitää tehdä myös tehtävä, vaikka valitsisi totuuden. Tämä siksi, että jos kaikki valitsevat totuuden, voittaja ratkeaa tehtävän pisteillä. Jos vain yksi valitsee totuuden, hän voittaa.
4) Lähettäkää valintanne (ja tarvittavilta kierroksilta tehtävien tulokset) sunnuntaihin klo 12 mennessä. En viikonlopun aikana ehdi nyt tätä kuitenkaan jatkaa, joten aikaa on.
5) HUOM! KESKUSTELU MUIDEN KILPAILIJOIDEN KANSSA OMISTA VALINNOISTA/TEHTÄVIEN TULOKSISTA/YLIPÄÄNSÄ MISTÄÄN TÄHÄN TEHTÄVÄÄN LIITTYVÄSTÄ ON EHDOTTOMASTI KIELLETTYÄ. Koko homman juju on se, että pitää itse päätellä, haluaako riskata totuuden vai ei.

Kierros 1: Kuka on lähin liittolaisesi?
- TEHTÄVÄ: The Samoa Quiz

Kierros 2: Kenen uskot luottavan sinuun vaikkei kannattaisi?
- TEHTÄVÄ: 16,384

Kierros 3: Kuka ansaitsee vähiten olla vielä pelissä mukana?
- TEHTÄVÄ: Wrestler or Supervillain

Kierros 4: Kenen haluaisit tulevan äänestetyksi ulos juuri ennen viimeistä heimoneuvostoa, jossa valitaan voittaja?
- TEHTÄVÄ: Flappy Dog

Kierros 5: Järjestä jäljellä olevat pelaajat siihen järjestykseen, mihin uskot heidän lopulta sijoittuvan - itsesi pois lukien.
- TEHTÄVÄ: Jigsaw Puzzle


So Chris Jericho you can go straigh to hell and burn in hell because that's where you belong. And I'll help get you there by cutting your tongue in half. I think that would put end to your music career. That's all I have to say about Chris Jericho.

Avatar
kenitys
Main eventer
Viestit: 429
Liittynyt: 18 Tammi 2016, 18:44
Paikkakunta: HKI
Viesti:

Re: Smarkside: SELVIYTYJÄT

Viesti Kirjoittaja kenitys » 29 Heinä 2018, 19:47

PÄIVÄ 26

Kuva

The Miz, Alberto Del Rio, Dean Ambrose, Kevin Owens ja Samoa Joe mutisevat pahasti närkästyneenä. Heitä on huijattu. Vince McMahon on huijannut heitä. Udellut heiltä heidän yksityiskohtaisia tietojaan ja heidän salaisuuksiaan, ja nyt he saattavat joutua paljastamaan ne pärjätäkseen kilpailussa. Tämä ei voi olla oikein...

Vinceä ei kuitenkaan viiden kilpailijan mutinat kiinnosta. Nyt on aika hämmentää soppaa kunnolla, katsoa mitä kukakin oikeasti ajattelee toisistaan ja samalla ratkaista suuren palkintokilpailun voittaja.

On aika pelata TOTUUTTA VAI TEHTÄVÄÄ.

KIERROS 1

Ensimmäisen kierroksen kysymys on seuraava:

"KUKA ON LÄHIN LIITTOLAISESI"

Alberto Del Rio valitsee... TOTUUDEN. Del Rion vastaus on SAMOA JOE.

Samoa Joe valitsee... TOTUUDEN. Joen vastaus on ALBERTO DEL RIO.

Kevin Owens valitse... TEHTÄVÄN. Owensin vastaus jää mysteeriksi.

The Miz valitsee... TEHTÄVÄN. Mizin vastaus jää mysteeriksi.

Dean Ambrose valitsee... TOTUUDEN. Ambrosen vastaus on KEVIN OWENS.

Vince McMahon katsoo hetken viisikkoa. Del Rio, Joe ja Ambrose etenevät suoraan jatkoon, koska valitsevat totuuden. Miz ja Owens joutuvat suorittamaan Samoaa koskevan tietokilpailun. Huonommat pisteet saanut putoaa jatkosta.

Owens paljataa ensin vastauksensa. Hänen loppupistemääränsä on... 15!

Miz näyttää vastauksensa heti perään. Hänen loppupistemääränsä on... 14
Alberto Del Rio - Totuus
Samoa Joe - Totuus
Dean Ambrose - Totuus
Kevin Owens - Tehtävä (15)
-------------------
The Miz - Tehtävä (14)
Yksi piste riittää: Kevin Owens etenee jatkoon, Miz putoaa!

KIERROS 2

Toisen kierroksen kysymys on seuraava:

"KENEN USKOT LUOTTAVAN SINUUN VAIKKEI KANNATTAISI?"

Alberto Del Rio valitsee... TEHTÄVÄN.

Samoa Joe valitsee... TEHTÄVÄN.

Kevin Owens valitse... TEHTÄVÄN.

Dean Ambrose valitsee... TEHTÄVÄN.

Vince McMahonin ilme vaikuttaa jopa hieman huvittuneelta. Kukaan ei halua kertoa vastaustaan tällä kierroksella. Selvästi tieto lisäisi tuskaa ja epäluottamusta liikaa tässä kohtaa, eikä kukaan halua ottaa sitä riskiä. Niinpä kysymyksen vastaus jää kaikkien kohdalla epäselväksi, ja jokainen joutuu suorittamaan vaikean numeropelin. Huonoimmat pisteet saanut putoaa.

Hetken pelaamisen jälkeen on aika tarkastaa tulokset.

Del Rion pistemäärä on... 535 812!

Joen pistemäärä on... 470 220!

Owensin pistemäärä on.. 198 628!

Ambrosen pistemäärä on.. 433 884!
Alberto Del Rio - Tehtävä (535 812)
Samoa Joe - Tehtävä (470 220)
Dean Ambrose - Tehtävä (433 884)
-----------------
Kevin Owens - Tehtävä (198 828)
Owens kiroaa äänekkäästi. Hän saa selvästi muita huonomman pistemäärän ja tippuu jatkosta. Muut etenevät kolmoskierrokselle.

KIERROS 3

Kolmannen kierroksen kysymys on seuraava:

"KUKA ANSAITSEE VÄHITEN OLLA VIELÄ PELISSÄ MUKANA?"

Alberto Del Rio valitsee... TOTUUDEN. Del Rion vastaus on SAMOA JOE.

Samoa Joe valitsee... TOTUUDEN. Joen vastaus on DEAN AMBROSE.

Dean Ambrose valitsee... TOTUUDEN. Ambrosen vastaus on SAMOA JOE.

McMahon katsoo kolmikkoa kiinnostuneesti. Tällä kertaa kaikki ovat valmiita puhumaan totta, ja se tarkoittaa sitä, että heistä jokainen pääsee jatkoon seuraavalle kierrokselle. Tehtäviä ei tarvita.
Alberto Del Rio - Totuus
Samoa Joe - Totuus
Dean Ambrose - Totuus
KIERROS 4

Neljännen kierroksen kysymys on seuraava:

"KENEN HALUAISIT TULEVAN ÄÄNESTETYKSI ULOS JUURI ENNEN VIIMEISTÄ HEIMONEUVOSTOA, JOSSA VALITAAN VOITTAJA?"

Alberto Del Rio valitsee... TOTUUDEN. Del Rion vastaus on KEVIN OWENS.

Samoa Joe valitsee... TEHTÄVÄN.

Dean Ambrose valitsee... TOTUUDEN. Ambrosen vastaus on THE MIZ.

Samoa Joe kiroaa ääneen, kun Vince McMahon käskee hänet pois rivistä. Joen tehtäväpisteillä ei ole väliä, koska hän on ainut, joka ei ole halunnut puhua totta. Silloin totuuden valinneet etenevät finaalikierrokselle, ja Joe putoaa pois.
Alberto Del Rio - Totuus
Dean Ambrose - Totuus
--------------
Samoa Joe - Tehtävä
KIERROS 5

Viidennen ja viimeisen kierroksen kysymys on seuraava:

"JÄRJESTÄ JÄLJELLÄ OLEVAT PELAAJAT SIIHEN JÄRJESTYKSEEN, MIHIN USKOT HEIDÄN LOPULTA SIJOITTUVAN - ITSESI POIS LUKIEN"

Alberto Del Rio valitsee... TOTUUDEN. Del Rion vastaus on: 1. KEVIN OWENS, 2. SAMOA JOE, 3. DEAN AMBROSE, 4. THE MIZ

Dean Ambrose valitsee... TOTUUDEN. Ambrosen vastaus on 1. KEVIN OWENS, 2. ALBERTO DEL RIO, 3. SAMOA JOE, 4. THE MIZ

Koska molemmat ovat valinneet ratkaisevalla kierroksella totuuden, tarkoittaa se sitä, että voittaja ratkeaa kuitenkin tehtävässä. Molemmat saavat ratkaistavakseen jättimäisen palapelin, ja sen nopeammin ratkaissut voittaa kilpailun. Molemmat käyvät palapein kimppuun.

Lopulta molemmat ovat saaneet palapelinsä ratkaistua.

Del Riolla meni ratkaisuun aikaa...
38 minuuttia ja 16 sekuntia!
Ambrosella meni ratkaisuun aikaa...84 minuuttia ja 28 sekuntia!
VOITTAJASTA EI OLE EPÄSELVYYTTÄ!

Alberto Del Rio alkaa riemuita voittoaan, ja neljä muuta kilpailijaa katsovat Del Rioa nyreänä. Viisikko käy kuitenkin seisomaan Vince McMahonin eteen, jotta tämä voi kertoa, mitä Del Rio on voittanut.

McMahon: Onneksi olkoon, Alberto! Totuudella ja sopivalla taitavuudella olet ansainnut itsellesi tänään tärkeän voiton. Se on tärkeä, koska palkintosi on kaksiosainen. Ensinnäkin saat palkinnoksi ison paketillisen energiarikasta retkimuonaa. Kun ajoitat sen nauttimisen oikein, saat retkimuonasta valtaisan hyödyn seuraavaan immuniteettikilpailuun.

Vince ojentaa ison retkimuonapakkauksen Del Riolle, ja muut katsovat meksikaania katkerana.

McMahon: Tässä ei kuitenkaan ole kaikki! Ei suinkaan. Huomenna ei nimittäin käydä immuniteettikilpailua. Ei, huomenna käydään YLIMÄÄRÄINEN PALKINTOTEHTÄVÄ, jonka voitosta saa ehkä jopa vielä suuremman hyödyn immuniteettikilpailuun. Se hyöty selviää kuitenkin vasta huomenna. On nimittäin niin, että YKSI TEISTÄ EI TULE OSALLISTUMAAN TUOHON PALKINTOKILPAILUUN OLLENKAAN. ITSE ASIASSA: yksi teistä tulee viettämään kaksi seuraavaa yötä eristettynä samaiselle karmealla karkotussaarelle, jossa poikani Shane McMahon joutui selviytymään tämän kilpailun alussa. Karkotussaarelle joutuva kilpailija viettää siis tuolla saarella aikansa aina siihen saakka, kunnes seuraava immuniteettikilpailu koittaa, ja hänet palautetaan teidän muiden joukkoon.

Tämä tieto näyttää ahdistavan Selviytyjiä paljon. Kuka joutuu karkotussaarelle peräti kahdeksi päiväksi?

McMahon: Ja kyllä, sinä Alberto saat päättää, kuka joutuu karkotussaarelle! KENET VALITSET?

Del Rio katsoo hetken neljää muuta kilpatoveriaan, ja virnistää sitten tyytyväisenä.

Del Rio: Si, valitsen DEAN AMBROSEN!

Viimeiseen asti Del Rion kanssa kilpailussa taistellut "kuuhullu jääkaappi" kiroaa todella äänekkäästi kuullessaan oman äänensä. Kiroaminen on kuitenkin turhaa, koska helikopteri on jo saapumassa paikalle noutamaan Ambrosea ja viemään hänet täysin eristyksiin omalle pienelle saarelle, jossa ei ole mitään: ei leiriä, ei nukkumapaikkaa, ei vettä, ei tulta, ei ruokaa... Siellä Ambrosen on selvittävä kaksi seuraavaa päivää, jos hän haluaa vielä voittaa kilpailun.

Muut neljä lähtevät kävelemään mietteliäinä kohti Uso-heimon leirialuetta. Tämä kilpailu ei ole ollut rankka fyysisesti, mutta sitäkin enemmän psyykkisesti.

-------------------------------

Tässä siis kaikki tältä erää! Seuraavaksi on tosiaan vuorossa ylimääräinen palkintokilpailu, siitä tietoa toivottavasti lisää huomenna. Alberto Del Rio ansaitsi siis tämän palkintokilpailun voitollaan 5 pisteen parannuksen omaan overalliinsa seuraavaan immuniteettikisaan, ja lisäksi hän sai lähettää haluamansa henkilön karkotussaarelle.

Karkotussaarelle joutuneen Dean Ambrosen overallia vähennetään 5 pisteellä seuraavaan immuniteettikisaan. Lisäksi Ambrose missaa kokonaan seuraavan palkintotehtävän, eikä hän saa puhua kenenkään muun kilpailijan kanssa minkäänlaisilla yksityisviesteillä ennen kuin hänet on immuniteettikilpailun alkaessa palautettu heimonsa luokse. Ambrose voi kommunikoida siihen asti muiden kanssa vain tässä aiheessa julkisilla viesteillä (ja toki Discord-kanavan julkisessa keskustelussa).
So Chris Jericho you can go straigh to hell and burn in hell because that's where you belong. And I'll help get you there by cutting your tongue in half. I think that would put end to your music career. That's all I have to say about Chris Jericho.

Avatar
kenitys
Main eventer
Viestit: 429
Liittynyt: 18 Tammi 2016, 18:44
Paikkakunta: HKI
Viesti:

Re: Smarkside: SELVIYTYJÄT

Viesti Kirjoittaja kenitys » 03 Elo 2018, 15:59

PÄIVÄ 27

Kuva

Uusi aamu valkenee polttavan kuumana Upolun saarella. Samalla uudessa aamussa on kuitenkin jotain kummallista. Uso-heimon leirissä ei ole vielä kertaakaan ollut näin hiljaista, mikä ei ole ihme. Samoa Joe, Kevin Owens, Alberto Del Rio ja The Miz heräävät mietteliäinä makuualustaltaan. Kellään ei ole oikeastaan mitään sanottavaa toisille. Tunnelmaa kiristää entisestään tieto siitä, että Del Rion päätöksellä Dean Ambrose on lähetetty kahdeksi yöksi karkotussaarelle. Miksi juuri Ambrose? Miten Ambrose pärjää siellä? Mitä Ambrose oikein ajattelee heistä palattuaan?

Hiljaisuuden vallitessa nelikko pistää taas kamansa kasaan, ottaa heimolippunsa mukaan ja lähtee kohti kilpailualuetta, jonka sijainnista Vince McMahon on tuttuun tapaan antanut ohjeensa.

Perillä nelikkoa odottavat McMahonin lisäksi myös Brock Lesnar ja Hideo Itami. Lesnar näyttää totaalisen kypsyneeltä oloonsa saarella. Itami hymyilee varovaisesti. McMahonilla on sen sijaan kasvoillaan tuttu leveä virne, jota väsyneet selviytyjät ovat jo oppineet vihaamaan.

McMahon: SELVIYTYJÄT! Koska Alberto Del Rio lähetti Dean Ambrosen eilen karkotussaarelle, tänään käydään ylimääräinen palkintokilpailu. Sen voittajalle on luvassa todella suuri etu immuniteettikilpailuun, joten minun tuskin tarvinnee taas korostaa sitä, että voittoa kannattaa todellakin tavoitella. Ja koska Ambrose on karkotussaarella, ei hän osallistu tähän palkintokilpailuun ollenkaan. Voittomahdollisuutenne ovat entistä suuremmat.

Näiden sanojen jälkeen McMahon vilkaisee taakseen. Viidakon keskelle on aseteltu neljä nojatuolia. Painijoilla ei näytä olevan mitään hajua, mistä on kyse.

McMahon: Tämänpäiväisen kilpailunne nimi on KUUTAMOLLA.

Kuutamolla? Mitä?

McMahon: Ettekö tiedä mistä tv-ohjelmasta on kyse?

Ei, kukaan ei tiedä.

McMahon: IDIOOTIT! Kuutamolla on yksi tv-viihteen parhaimmista ohjelmista, ja nyt se on tuotu historian ensimmäistä kertaa minun keksintönäni Samoalla. Samalla se jatkaa tietyllä tavalla samaa teemaa kuin edellinen kilpailu. Tässä kilpailussa nimittäin testataan, kuinka hyvin osaatte valehdella toisillenne niin, että he uskovat teidän puhuvan totta.

Joe, Owens, Miz ja Del Rio näyttävät edelleen siltä, etteivät tajua, mistä on kyse.

McMahon: Hyvä on, selitetään sitten! Tässä kilpailussa jokainen teistä kertoo lyhyesti KOLME TAPAHTUMAA omasta elämästänne. On kuitenkin yksi yllätys: yksi näistä tapahtumista ei ole totta. Ette kuitenkaan kertoessanne kerro, mikä on totta - vaan teidän kilpailijoidenne täytyy pyrkiä arvastamaan, mikä kertomuksista ei pidä paikkaansa. Teidän tehtävännä on siis yrittää keksiä niin uskottava valheellinen tapahtuma omasta elämästänne, etteivät kilpatoverinne osaa sanoa, mikä on totta ja mikä ei. Samalla teidän on muiden kierroksilla tehtävänä pyrkiä tietenkin arvaamaan, mitkä muiden tarinoista eivät pidä paikkaansa. Se, kenellä on lopulta eniten pisteitä, voittaa koko kilpailun. Onko selvä? HYVÄ! SITTEN ALOITETAAN KERTOMUKSILLA.

------------------------

Ah, vuorossa on suomalaisen tv-viihteen klassikko 2000-luvun taitteesta. Tässä vielä säännöt lyhyesti, homma on aika simppeli:

1) Jokainen lähettää minulle kolme tarinaa oman painijansa elämästä. Tarinat voivat koskea periaatteessa ihan mitä tahansa: uraa ennen painijana, painiuraa, painijan kokemia buukkauksia, yksityiselämää... Jotain, mitä on omalle painijallanne sattunut. Pitäkää tarinat aika lyhyinä, parin lauseen mittaisina. Ei siis mitään perusteellisia yksityiskohtia. Kahden tarinoista on oltava oikeasti totta (pistäkää vaikka mielellään jotkut lähteet jos mahdollista) ja yhden on oltava valheellinen (saa toki olla niin, että valheellisessa tarinassa on jotain totuuden perää mutta osa tapahtumista on vaihdettu valheelliseksi tms). Merkatkaa minulle lähettäessänne tietenkin, mikä on päästä keksitty tarina ja mitkä kaksi totta.
2) Deadline näiden lähettämiseen on sunnuntaille 5.8. kello 12.
3) Kun kaikki ovat lähettäneet oman tarinansa, lähetän kaikille toisten tarinat.Tietenkin niin, ettei niistä käy ilmi, mikä tarinoista on valheellinen. Sitten teidän tehtävänänne on yksinkertaisesti arvata kunkin painijan kohdalta, mikä tarinoista on valheellinen.
4) Lopuksi lasketaan pisteet. Omista tarinoistaan saa pisteitä sen mukaan, kuinka moni on arvannut valheellisen tarinan oikein. Jos kukaan ei ole arvannut valheellista oikein, saa 3 pistettä. Jos vain yksi on arvannut valheellisen oikein, saa 2 pistettä. Jos kaksi on arvannut valheellisen oikein, saa 1 pisteen. Jos kaikki ovat arvanneet valheellisen oikein, ei saa yhtään pistettä. Omista arvauksista saa tietenkin pisteitä sen mukaan, onko arvannut valheellisen tarinan oikein. Jos on arvannut valheellisen tarinan oikein, saa 1 pisteen. Jos ei, ei saa mitään. Kenellä on lopuksi eniten pisteitä, voittaa koko palkintokilpailun.

Jos jotain kysyttävää, kysykää!

EDIT: Niin ja vielä selvennykseksi. Dean Ambrose ei siis osallistu tähän kilpailuun ollenkaan.
So Chris Jericho you can go straigh to hell and burn in hell because that's where you belong. And I'll help get you there by cutting your tongue in half. I think that would put end to your music career. That's all I have to say about Chris Jericho.

Avatar
kenitys
Main eventer
Viestit: 429
Liittynyt: 18 Tammi 2016, 18:44
Paikkakunta: HKI
Viesti:

Re: Smarkside: SELVIYTYJÄT

Viesti Kirjoittaja kenitys » 05 Elo 2018, 18:22

PÄIVÄ 27

Kuva

Samoa Joe, The Miz, Alberto Del Rio ja Kevin Owens asettuvat istumaan keskelle Samoan viidakkoa asetetuilla nojatuoleille. Jokainen on kehittänyt itsestään kolme tarinaa: kaksi totuudenmukaista ja yhden valheellisen. Vince McMahon asettuu juontamaan kilpailua. Hideo Itami ja Brock Lesnar käyvät valvomaan kilpailua kauemmas.

Kilpailun aloittaa SAMOA JOE.

Kuva

1. "Olen muokannut painityylini usean harrastamani taistelulajin mukaan ja nuoruudessani olen myös ollut mestari yhdessä niistä lajeista, Muay Thaissa."

2. "Vanhempani ovat perustaneet tanssiryhmän jossa minäkin pikkupoikana esiinnyin. Ensiesiintymiseni yleisön edessä tapahtui vuoden 1984 kesäolympialaisten avausseremoniassa."

3. "Minun hallussani on ennätys pisimmästä Ring of Honorin maailmanmestaruuskaudesta, se kesti noin 21 kuukautta."

The Miz, Alberto Del Rio ja Kevin Owens kuuntelevat tarinat tarkkaan. Jokainen miettii hetken aikaa, ja sitten Vince McMahon käskee jokaista arvaamaan, mikä tarinoista on valheellinen.

Miz: "Sen on pakko olla tarina mestaruuskautesi pituudesta. Et ole koskaan taatusti pitänyt mitään mestaruusvyötä noin pitkään."

Del Rio: "Si, varmastikin tarina tanssiryhmään osallistumisesta. Sinun mahallasi ei tanssita minkäänlaisissa avausseremonioissa - ei varsinkaan olympialaisten."

Owens: "Helppoa, se on ensimmäinen tarinasi. Et ole todellakaan Muay Thain mestari. Sen tietävät kaikki."

Kaikki ovat veikanneet eri tarinaa, jännittävää! Vince McMahon katsoo hetken kolmikkoa, sitten hän kääntää katseensa Joehen ja käskee tätä kertomaan, mikä tarina ei ole totta.

Joe: "Hah, teistä osaa on helppoa huijata! Minä todellakin olen esiintynyt vanhempieni perustamassa tanssiryhmässä kesäolympialaisissa. Samoin olen pitänyt ROHin mestaruutta todellakin lähes kaksi vuotta. Mutta Owens... Sinä olet oikeassa. Ensimmäinen tarinani on valheellinen."

Joe saa ansioituneesta tarinankerronnastaan silti 2 pistettä! Owens saa 1 pisteen oikeasta veikkauksesta.

PISTETILANNE:

Samoa Joe - 2
Kevin Owens - 1
Alberto Del Rio - 0
The Miz - 0

Seuraavana vuorossa on THE MIZ.

Kuva

1. "Kun olin aloittelemassa mahtavaa Hollywood-uraani, en ollut vielä - uskokaa tai älkää - mikään kummoinen näyttelijä. Niinpä tekstasin itse The Rockille kysyäkseni neuvoa, ja hän soitti takaisin minuutin kuluessa ja puhuimme seuraavat puoli tuntia näyttelemisestä."

2. "Niin kuin kaikki tietävät, osallistuin WWE:n Tough Enoughin neljännelle kaudelle. Silloin äitini jakoi 50 000 lehtistä kotikaupunkinsa kirjastoissa levittääkseen kannatusta minulle ja auttaakseen minut voittoon. Ja minähän olin sen koko homman moraalinen voittaja!"

3. "8-vuotiaana isäni vei minut katsomaan WrestleMania V:ta New Jerseyyn. Siellä sain virallisen WrestleMania-ohjelman, johon isäni sai Hulk Hoganin, Randy Savagen ja Honky Tonk Manin nimikirjoitukset."

Alberto Del Rio, Kevin Owens ja Samoa Joe kuuntelevat Mizin polveilevia tarinoita. Vince McMahon käskee miehet arvaamaan, mikä tarina ei pidä paikkaansa.

Del Rio: "Si, ensimmäinen tarina ei ole totta. The Rock ei ole todellakaan vastannut sinun soittopyyntöihisi - eikä varsinkaan ole puhunut kanssasi puolta tuntia."

Owens: "Viimeinen tarina ei ole totta. Tuo on jonkun toisen painijan kokemus, ei sinun."

Joe: "Peesaan Owensia. Viimeinen tarina ei ole millään totta."

Vince McMahon katsoo taas kolmikkoa. Nyt kaksi on veikannut samaa tarinaa. Mutta mikä ei ole totta? The Miz saa kertoa totuuden.

Miz: "Alberto, sinä hölmö. The Rock todellakin vastasi minun soittopyyntööni heti! Samoin rakas äitini todellakin auttoi minua Tough Enoughin kanssa... Mutta on totta, ettei tarina WrestleMania V:stä ole täysin totta. Hemmetin Owens ja Joe."

The Miz on onnistunut sentään huijaamaan yhtä kilpailijaa, joten saa 1 pisteen. Samoin saavat Owens ja Joe, jotka ovat arvanneet oikein.

PISTETILANNE:

Samoa Joe - 3
Kevin Owens - 2
The Miz - 1
Alberto Del Rio - 0

Seuraavaksi vuorossa on ALBERTO DEL RIO.

Kuva

1. "Olin osallistumassa vuoden 2000 olympialaisiin, mutta loukkaannuin juuri ennen kisoja."

2. "Olen omistanut ravintolan, mutta se oli toiminnassa alle puolitoista vuotta."

3. "Olen otellut tasan 15 minuuttia pitkän ottelun Nakamuraa vastaan."

Alberto Del Rion tarinat ovat selvästi ytimekkäämmät kuin The Mizin. Kevin Owens, Samoa Joe ja The Miz miettivät hetken aikaa, ja antavat sitten veikkauksensa.

Owens: "Ensimmäinen tarina ei ole totta. Et ole ollut osallistumassa olympialaisiin."

Joe: "Minä en usko viimeiseen tarinaan. Et ole otellut 15-minuuttista matsia Nakamuran kanssa."

Miz: "Minä uskon samaan kuin Owens. Ensimmäinen tarina olympialaisista ei ole totta."

Alberto Del Rio näyttää kiroavan kuultuaan kolmikon vastaukset. Vince McMahon käskee häntä kertomaan totuuden.

Del Rio: "Hyvä on... Tarina olympialaisista ei ole totta! Mutta ei siksi, ettenkö olisi ollut kykeneväinen osallistumaan olympialaisiin. Minä todellakin olin! Enkä edes ollut loukkaantunut! Ikävä kyllä Meksikon olympiajoukkueella ei ollut varaa lähettää painijoukkuetta ollenkaan olympialaisiin, ja siksi en päässyt osallistumaan. Sen sijaan omaa ravintolaa olen todellakin pyörittänyt noin vuoden, ja Kazuhiro Nakamuraa vastaan olen paininut tasan 15-minuuttisen MMA-ottelun."

Del Rio saa 1 pisteen onnistuttuaan huijaamaan Joeta. Samoin Owens ja Miz saavat oikeista arvauksistaan 1 pisteen.

PISTETILANNE:

Samoa Joe - 3
Kevin Owens - 3
The Miz - 2
Alberto Del Rio - 1

Viimeisenä vuorossa on KEVIN OWENS. Tämä ratkaisee, miten kilpailussa käy.

Kuva

1. "Olen voittanut joukkuemestaruuden Kaliforniassa naamioidun kanadalaisen kanssa kolmesti. Ne olivat vielä niitä hyviä aikoja, ennen kuin jätin hänet taakseni."

2. "Olemme olleet tikapuuhelvetissä samaisen miehen kanssa seitsemän kertaa, joko vastakkain tai samalla puolella. Pysäyttämättömiä yhdessä, tietenkin vain ja ainoastaan minun takiani."

3. "Olen kaikesta huolimatta ylpeä perheenisä, jolla on kaksi lasta. Toisella heistä on jo voitto painikehässä allaan, isäänsä tullut. Minulla on myös kaunis vaimo, jota kaipaan täällä helvetin saarella jatkuvasti."

Samoa Joe, The Miz ja Alberto Del Rio miettivät kuumeisesti. Del Riolla ei mahdollisuuksia voittoon enää ole, mutta Miz, Joe tai Owens saattavat kuka tahansa vielä voittaa tämän. Vince McMahon käskee miehet vastaamaan.

Joe: "Ensimmäinen tarina ei ole totta. Tiedän kyllä, ettet ole kantanut joukkuemestaruuksia kolmea kertaa El Genericon kanssa."

Miz: "Joe on vakuuttava vastauksensa kanssa. Peesaan häntä. Ensimmäinen tarina on valetta."

Del Rio: "Ääh, nämä kaksi ovat väärässä. Viimeinen tarina ei ole totta! Poikasi ei varmasti ole voittanut kehässä yhtään mitään."

Jännitys tiivistyy. Mikä on oikea vastaus? Kuka voittaa? Kuka on oikeassa?

Owens: "Ensimmäinen tarina... on valetta. PERHANA! Totta se on. Vain kaksi joukkuemestaruuskausistani on El Genericon kanssa, yksi Super Dragonin kanssa. Genericon kanssa olemme painineet yhteensä seitsemän kertaa tikapuuottelussa, se on totta. Ja mitä tulee poikaani Owen Steeniin... Hän on todellakin voittanut Excaliburin kehässä. Siitäs saat, Alberto!"

Hetken aikaa kaikki ynnäilevät, mitä tämä tarkoittaa tilanteelle. Hideo Itami pyörittelee pistetaululle lopputilanteen.

Neljänneksi jää... ALBERTO DEL RIO 1 pisteellä!
Kolmanneksi jää... THE MIZ 3 pisteellä!

...


MUTTA SAMOA JOE JA KEVIN OWENS OVAT TASOISSA 4 PISTEELLÄ! MITÄ NYT KÄY?

Joe ja Owens tuijottavat toisiaan raivoissaan. Hetken näyttää jo siltä, että miehet käyvät toisiinsa käsiksi. Sitä Vince ei kuitenkaan salli.

McMahon: "EI! TÄNÄÄN EI PAINITA! Koska meillä on voittaja selvillä!"

Miten muka? Joe ja Owens ovat tasoissa!

McMahon: "Kyllä vain... Tämän kilpailun voittaa SAMOA JOE! Ei, Owens, en kuuntele mitään valitusta! JOE VOITTAA, KOSKA HÄN OLI TEISTÄ AINUT, JOKA SAI HUIJATTUA KAHTA KILPAILIJOISTA TARINALLAAN! Kaikilla teillä muilla kaksi kolmesta arvasi valheellisen tarinan, Joe sai huiputettua kahta kolmesta. Ja koska tässä kilpailussa oli ensisijaisesti kyse huiputtamisen jalosta taidosta, Joe on ansainnut voittonsa!"

Samoa Joe repeää hurjaan tuuletukseen. Tämä on hänen ensimmäinen voittonsa henkilökohtaisessa kilpailussa. Muut kolme katsovat todella katkerana, kun Joe juhlii voittoaan. Mutta mikä on Joen palkinto?

McMahon: "Ja tästä pääsemmekin palkintoon... Huomenna immuniteetti ratkaistaan kahdessa ottelussa. Ensin käydään 2 vs. 2 -ottelu. Kyllä, 2 vs. 2 -ottelu. Ja kyllä, Dean Ambrose palaa sitä ennen takaisin karkotussaarelta. Ehkä osaattekin jo laskea, että 2 + 2 = 4. Se tarkoittaa siis sitä, että Samoa Joe... TÄMÄN KILPAILUN VOITON ANSIOSTA SINÄ ET OSALLISTU TUOHON JOUKKUEOTTELUUN OLLENKAAN! Sen sijaan sinä kohtaat huomisen immuniteettikilpailun finaalissa tuon joukkueottelun voittaneen kaksikon Triple Threat -ottelussa. ONNEKSI OLKOON, JOE! Lisäksi saat korillisen hedelmiä, joka auttaa sinut parempaan kuntoon huomisessa kilpailussa."

Joe on todellakin etulyöntiasemassa huomiseen immuniteettikilpailussa. Pystyykö hän hyödyntämään sen? Tätä jäävät Selviytyjät-kilpailijat miettimään kävellessään takaisin Uso-leiriin. Leiriinsä päästyään heitä odottaa kuitenkin yllätys.

Se on kirje Vince McMahonilta.

"YLLÄTYS! Leirialueellenne on piilotettu VIELÄ YKSI henkilökohtainen immuniteettiamuletti. Sen löytäjä saa amuletista arvaamattoman hyödyn kilpailussa. Amuletin voi käyttää heimoneuvostoissa siihen asti, kunnes teitä on jäljellä enää kolme. Amuletti on henkilökohtainen, ja sillä pystyy suojautumaan yhdessä heimoneuvostossa kaikilta itseen kohdistuvilta ääniltä. Amuletin käytöstä pitää kertoa heimoneuvostossa ennen ääntenlaskemista. Tuolloin kaikki amuletin käyttäjään kohdistetut äänet hylätään, ja toiseksi eniten ääniä saanut äänestetään pois. ONNEA ETSINTÖIHIN!"

Tunnelma kiristyy. Leirialueella on vielä yksi immuniteettiamuletti. Se saattaa muutaa kaiken. Ja Dean Ambrose ei pääse etsimään amulettia ennen kuin huomenna. Sitä ennen koko amuletti on saattanut jo löytyä. Mutta kuka löytää sen?

-------------------------

Näin! Seuraavaksi on vuorossa immuniteettiskaba, jonka pyrin järjestämään huomenna maanantaina kello 21. Alberto Del Rio saa +5 overalliinsa Totuus vai Tehtävä -kilpailun voitosta. Joe saa +3 overalliinsa Kuutamolla-kilpailun voitosta. Dean Ambrose saa -5 overalliinsa jouduttuaan karkotussaarelle. Lisäksi Joe pääsee suoraan finaaliin. Edessä ovat seuraavat ottelut:

Kevin Owens & Alberto Del Rio vs. Dean Ambrose & The Miz
Samoa Joe vs. ??? vs. ???

Lisäksi! Leiriin on siis piilotettu vielä yksi henkilökohtainen immuniteettiamuletti. Se toimii samoin kuin aiemminkin löydetyt. Käytännössä siis henkilökohtaisella immuniteettiamuletilla voi suojautua yhdessä heimoneuvostossa saamiltaan ääniltä. Jos haluaa käyttää amuletin, siitä pitää kertoa heimoneuvostoäänestysviestin yhteydessä.

Miten henkilökohtaisen immuniteettiamuletin voi sitten löytää? Samoin kuin viimeksi. Lähetän jokaiselle teistä yhden arvoituksen. Jos uskot tietäväsi arvoitukseen vastauksen, lähetä minulle veikkauksesi Discordissa (mielellään Discord tässä tapauksessa, koska muuten veikkaukset tukkivat foorumiviestilaatikon). Veikata saa kuinka monta kertaa tahansa. Jos veikkaus on oikein (ja olet ensimmäinen oikein vastannut), ilmoitan asiasta. Olet silloin löytänyt amuletin. Jos veikkaus on väärin tai jos joku muu on jo löytänyt amuletin, vastaan vain "Ei". En siis kerro, onko amuletti jo löytynyt. Se teidän pitää itse päätellä. Amuletin löytänyt saa tietenkin halutessaan kertoa löydöksestään kenelle vain haluaa - tai pitää löydön omana tietonaan. Ja toki joku voi myös huijata löytäneensä amuletin... Olkaa siis tarkkana. Dean Ambrose saa arvoituksen yksityisviestillä vasta immuniteettikilpailun jälkeen. Muut saavat arvoituksen heti.
So Chris Jericho you can go straigh to hell and burn in hell because that's where you belong. And I'll help get you there by cutting your tongue in half. I think that would put end to your music career. That's all I have to say about Chris Jericho.

Avatar
kenitys
Main eventer
Viestit: 429
Liittynyt: 18 Tammi 2016, 18:44
Paikkakunta: HKI
Viesti:

Re: Smarkside: SELVIYTYJÄT

Viesti Kirjoittaja kenitys » 06 Elo 2018, 19:26

PÄIVÄ 28

Kuva

Loppu häämöttää jo Kevin Owensin, The Mizin, Alberto Del Rion ja Samoa Joen mielessä, kun he raahautuvat heimolippua kantaen kohti tuttuakin tutumpaa uimarantaa, jossa kuluneen ja pahasti Samoan auringossa haalentuneen painikehän luona painijoita odottavat jo Vince McMahon, Rod Zapata, Hideo Itami ja Brock Lesnar.

Kaikki ajattelevat yhtä ja samaa asiaa: tämä on kolmanneksi viimeinen kerta, kun kukaan heistä joutuu painimaan enää tällä saarella. Samalla toki jokainen toivoo, että he pääsevät myös osallistumaan kaikkiin noihin kolmeen painikertaan, koska muussa tapauksessa he ovat tippuneet kilpailusta liian aikaisin. Ja sitä kukaan ei halua. Ei enää tässä vaiheessa, kun he ovat viettäneet saarella melkein kuukauden.

Kevin Owens käy ojentamassa Vince McMahonille Dean Ambrosen immuniteettiriipuksen, joka on jäänyt leiriin, kun Ambrose on kyyditetty äkillisesti karkotussaarelle.

Ja Ambrosesta puheenollen... yhtäkkiä mereltä alkaa kuulua tutun moottoriveneen ääni, ja vielä paljon aikaisempaa riutuneemman näköinen Ambrose istuu veneen kyydissä. Moottorivene ajaa rantaan, ja Ambrose lähtee kahlaamaan siitä kohti muuta nelikkoa. Kaikki katsovat Ambrosea ja ajattelevat luultavasti aivan samalla tavalla: kaksi yötä yksin saarella ilman vettä, ruokaa tai majapaikkaa ei todellakaan ole tehnyt kuuhullulle jääkaapille hyvää. Jos Ambrose on aikaisemminkin ollut jo hulluuden rajamailla, nyt tuo raja on saatettu ylittää. Ambrose tuijottaa mitään sanomattomana suoraan kohti painikehää ja pureskelee omia kynsiään. Tummat silmänaluset paistavat kirkkaassa auringossa.

Edes Vince McMahonilla ei ole tilanteeseen mitään sanottavaa, vaan hän käskee Zapatan ja tarvittavat painijat kehään. Itami, Lesnar ja Vince jäävät seuraamaan matsia kauemmas porottavassa auringonpaisteessa.

(Ottelut katsottavissa täältä)

KuvaKuva KuvaKuva
KEVIN OWENS & ALBERTO DEL RIO vs. DEAN AMBROSE & THE MIZ

Rod Zapata tarkistaa vielä Ambrosen kunnon ennen ottelun alkua, mutta Ambrose vakuuttaa pystyvänsä painimaan, joten Zapata ei voi muuta kuin ilmoittaa ottelun alkaneeksi. Samoa Joe jää katsomaan tyytyväisenä Vincen, Itamin ja Lesnarin seuraan, kun muut kamppailevat siitä, että pääsevät Joen kanssa Triple Threat -otteluun.

Ottelun alettua Ambrose ei suostu menemään edes vaihtoon, vaan hyökkää heti Del Rion kimppuun. Ambrosen väsymys painaa kuitenkin päälle, ja Del Rio saa tempaistua Ambrosen helposti maahan. Double Foot Stomp maasta Ambrosen päälle! ADR hallitsee ottelua hetken, kunnes Ambrose onnistuu kiskaisemaan Del Rion maahan ja turvautuu vaihtoon läpsäisemällä Mizin kättä.

Miz ei pärjää Del Rioa vastaan kuitenkaan yhtään paremmin, vaan Del Rio hallitsee ottelua hetken, kunnes Miz onnistuu yllättämään Del Rion Vertical Suplexilla. Miz vaihtaa jostain syystä riutuneen Ambrosen takaisin kehään, ja Del Rio saa jälleen yliotteen. Tiger Suplex Ambroselle! Del Rio vaihtaa Owensin kehään, mutta hieman yllättäen Ambrose onnistuu jyräämään Owensin Neckbreakerilla maahan ja vaihtamaan sitten Mizin kehään.

Miz ottaakin ottelun hallintaansa, teloo maassa makaavaa Owensia potkuilla ja Knee Dropeilla ja repii lopulta Owensin takaisin ylös. Silloin Owens onnistuu kiskaisemaan Mizin maahan Back Suplexilla... JA HYPPÄÄ HETI PERÄÄN MIZIN PÄÄLLE KAHDELLA PERÄKKÄISELLÄ CANNONBALL SENTONILLA! Owens iskee Mizille Package Piledriver -tyylisen Powerbombin, vaihtaa Del Rion kehään... JA KAKSIKKO TEKEE MIZILLE YHDESSÄ 3D:N! Del Rio selättää.

1!

2!

Miz pääsee vielä irti!

Miz saakin ottelusta taas hallinnan selvittyään selätyksestä ja iskee Del Rion maahan matalalla DDT:llä. Sen jälkeen Miz vaihtaa taas uupuneen Ambrosen kehään, ja se on virhe. Del Rio ottaa ottelun nopeasti haltuunsa ja vaihtaa Owensin kehään. Owens jyrää Ambrosen maahan Samoan Dropilla ja jatkaa Ambrosen telomista. Knee Drop selkään! Ambrose nousee ylös. Enzuigiri! Owens heittää Ambrosen istumaan kulmaukseen... CANNONBALL! Owens selättää Ambrosen, joka on täysin poikki eikä jaksa enää tehdä mitään.

1!


2!

MIZ HYÖKKÄÄ ZAPATAN KIMPPUUN!

Ottelu olisi päättynyt taatusti ilman Miziä, mutta nyt se on vielä kesken! Miz on onnistunut kolkkaamaan tuomari Zapatan hetkeksi tajuttomaksi, mutta Owens ei välitä, vaan repii niin ikään tajunnan rajamailla olevan Ambrosen pystyyn... POP UP POWERBOMB! Zapata kömpii juuri samalla ylös! Del Rio häiritsee Miziä!

1!2!


2,9999999999999!

MITÄ HELVETTIÄ? KAKSI YÖTÄ KARKOTUSSAARELLA OLLUT AMBROSE RIUHTAISEE VIELÄ OLKAPÄÄNSÄ YLÖS!

Owens ei voi uskoa tätä, ja selättää heti perään Ambrosen uudestaan jalat köysillä, mutta nyt Miz katkaisee. Owens turhautuu ja potkaisee Ambrosea päähän. Ambrose alkaa vuotaa verta. Ambrose kömpii verta vuotavana ylös... LARIAT! CANNONBALL SENTON! AMBROSE ON TAJUTON!PAITSI ETTEI OLEKAAN!


Jostain viimeisistä voimistaan Ambrose vielä repii kyvyn kömpiä pystyyn... Ja Ambrose onnistuu yllättämään ylimielisen Owensin nopealla Snap Suplexilla! Ambrose ryömii kulmaukseensa ja tarjoaa hot tagin Del Riolle!

Hot tag kylmenee kuitenkin nopeasti, kun Owens lyö kehään päässyttä Miziä suoraan päähän! SWINGIN BACK SUPLEX! Owens selättää, mutta Miz saa vielä olkapäänsä ylös. Hurjassa vireessä oleva Owens ei kuitenkaan luovuta, vaan jatkoo vastustajiensa telomista armottomasti. KO DRIVER MIZILLE! Owens selättää, tällä on ennenkin ottelu päättynyt Samoalla.

1!2!

2,9999999!

MIZ SAA VIELÄ OLKAPÄÄNSÄ YLÖS!

Owensia ei kuitenkaan kiinnosta. Hän kiskoo Mizin heti uudestaan jaloilleen... POP UP POWERBOMB! POP UP POWERBOMB! Ambrose on kulmauksessa edelleen niin poikki, ettei pääse edes jaloilleen - saati sitten katkaisemaan selätystä.

1!2!3!

VOITTAJAT: Kevin Owens & Alberto Del Rio

Owens ja Del Rio juhlivat yhdessä, mutta vain hetken. Tämä tarkoittaa sitä, että he joutuvat heti perään ottelemaan levännyttä Samoa Joeta vastaan Triple Threatissa. The Miz kierii turhautuneena ulos kehästä. Rod Zapata joutuu auttamaan täysin muissa maailmoissa olevan Dean Ambrosen lepäämään rantahiekalle. Vince tilaa paikallisen lääkärin tarkastamaan Ambrosen kunnon.

Kuva Kuva Kuva
SAMOA JOE vs. KEVIN OWENS vs. ALBERTO DEL RIO

Samoa Joe nousee ylimielisenä kehään samalla, kun Kevin Owens ja Alberto Del Rio hengähtävät hetken aikaa kehän ulkopuolella. Sitten Rod Zapata käskee kaikki kolme kehään ja ilmoittaa ottelun alkaneeksi.

Itse matsi alkaa todella tasaväkisellä väännöllä. Kukaan ei saa selvää yliotetta. Joe saa tempaistua sekä Del Rion että Owensin maahan, ja Owens kierähtää kehästä ulos, mutta hallinta on vain hetkellinen. Sitten Del Rio tempaisee Joen maahan Back Suplexilla. Samalla Owens palaa kehään. SUPLEX JOELLE! HETI PERÄÄN GERMNA SUPLEX OWENSILLE! Miehet paiskovat toisiaan Suplexeilla, eikä kukaan pääse hallitsemaan ottelua kunnolla. Del Rio jyrää Owensin maahan Gutbusterilla. Tornado Neckbreaker Joelle! Joe kierii ulos kehästä. Owens pääsee jaloilleen... Tornado DDT Owensille! Del Rio juhlii hetken aikaa hallintaansa.

Del Rion ilo jää kuitenkin lyhyeksi, kun Owens onnistuu tempaisemaan hänet maahan. Samalla myös Joe nousee takaisin kehään ja jyrää Del Rion maahan Exploder Suplexilla. Tasaväkinen vääntö sen kuin jatkuu. Owens repii yhdestä kehäkulmaukset pehmusteet pois. Samalla Joe ja Del Rio aloittavat lyhyen yhteistyön Owensin telomiseksi. Owens kierii ulos kehästä, ja Joe päättää yhteistyön iskemällä Del Rion Backbreakerilla maahan. Joe iskee Knee Dropin Del Rion päähän, ja Del Rio alkaa vuotaa verta. Joe jatkaa Del Rion telomista, ja Del Rio pyörähtää ulos kehästä. Samalla Owens palaa kehään... POP UP POWERBOMB JOELLE TYHJISTÄ! SELÄTYS!

1!

2!
JOE PÄÄSEE IRTI!

Myös Del Rio palaa samalla kehään, ja Owens hyökkää Del Rion kimppuun... MUTTA DEL RIO YLLÄTTÄÄ OWENSIN BACKCRACKERILLA! SELÄTYS!

1!

2!OWENS SELVIÄÄ!

Del Rio jatkaa hallintaansa ja tempaisee nyt puolestaan Joen maahan Cross Armbreakerilla. Joe ei kuitenkaan luovuta, ja Owens puuttuu tilanteeseen loikkaamalla Del Rion päälle Cannonballilla. Del Rio kierii ulos kehästä. Joe ja Owens aloittavat tasaväkisen taistelun kehässä, mutta kumpikaan ei saa ratkaisevaa selätystä. Myös Del Rio palaa kehään ja iskee Tiger Suplexin Joelle. Mikään ei riitä! Del Rio hallitsee hetken aikaa ottelua suvereenisti, kunnes Joe onnistuu kiskaisemaan hänet maahan ja lukitsemaan Del Rion STF:ään. Owens katkaisee luovutusliikkeen.

Kamppailu jatkuu jatkumistaan, eikä mikään riitä. Kun Del Rio kierii STF:n jäljiltä ulos kehästä, Owens iskee Joelle KO Driverin ja selättää, mutta saa vain laskun kahteen. Samalla Joe kierähtää ulos kehästä, ja Del Rio asettelee Owensin roikkumaan kulmauksesta Tree of Woe -asennossa. Samalla Del Rio nousee yläköydelle... MIELETÖN DOUBLE FOOT STOMP TREE OF WOE -ASENNOSSA ROIKKUVALLE OWENSILLE! JOKO RIITTÄÄ?

1!

2!2,999999999999!

EI RIITÄ!

Del Rio ei usko enää tätä todeksi ja pomppaa raivoissaan maasta Double Foot Stompilla Owensin päälle. Joe onnistuu kuitenkin kömpimään tällä välin ylös ja jyräämään Del Rion maahan. Del Rio kierii ulos kehästä, ja Joe aloittaa taistelun Owensin kanssa. Kumpikaan ei edelleenkään saa selätettyä toista, ja Del Rio palaa kehään. Samalla hän heittää Owensin pehmustamattomaan kulmaukseen... PAITSI ETTÄ OWENS KÄÄNTÄÄ TILANTEEN JA ISKEE DEL RIOLLE POP UP POWERBOMBIN! JOE EI HUOMAA MITÄÄN, KUN OWENS SELÄTTÄÄ!

1!


2!EI NIIN EI! EI RIITÄ!

KUKAAN NÄISTÄ KOLMESTA EI LUOVUTA! KAIKKI TIETÄVÄT, ETTÄ TÄSSÄ VAIHEESSA IMMUNITEETTI ON KULTAAKIN ARVOKKAAMPAA!

Raivostunut Owens heittää Joen pehmustamattomaan kulmaukseen, ja Joe kierii tuskissaan ulos kehästä. Samalla Owens lukitsee Del Rion Sharpshooteriin....


MUTTA DEL RIO EI LUOVUTA!

Del Rio onnistuu kuin onnistuukin pääsemään ylös ja jyrää Owensin maahan Back Suplexilla! Owens kierii nyt ulos kehästä, ja Joe nousee kehään taistelemaan Del Rion kanssa. KORKEA SUPLEX DEL RIOLLE! POWERBOMB! Joe selättää, mutta Owens katkaisee selätyksen! Del Rio kierii ulos kehästä, ja Owens jyrää Joen maahan Neckbreakerilla. Kaikki kolme ovat nyt niin väsyneitä, että jokainen tilaisuus käytetään hyväksi. Owens yrittää selättää Joen Neckbreakerin jälkeen, mutta Joe riuhtaisee hartiansa yls ajoissa. Samalla Del Rio palaa kehään, ja kolmikko aloittaa joukkotappelun.

Joukkotappelu päättyy, kun Joe onnistuu kiskaisemaan Owensin maahan DDT:llä. Owens kierähtää ulos kehästä, ja samalla Del Rio heittää Joen pehmustamattomaan kulmaukseen! Joe rojahtaa maahan selkäänsä pidellen, nousee hitaasti polvilleen... SUPERKICK! DEL RION TAPPAVA SUPERKICK! SE ON SIINÄ!

1!2!2,99999999999!

EI! TÄNÄÄN EI RIITÄ MIKÄÄN!

Joe saa hartiansa ylös, ja Owens palaa kehään! Turhautunut Owens potkaisee Del Rioa vyön alle, eikä tuomari Zapata voi tehdä asialle mitään! Del Rio karjuu tuskasta ja Owens jyrää hänet maahan. Del Rio kierii ulos kehästä, ja samalla Joe onnistuu kaatamaan Owensin maahan. Chop rintaan! Potku selkään! Joe selättää, mutta Owens saa hartiansa ylös 2 countin kohdalla.

Kaikki kolme ovat aivan poikki, eikä kukaan enää keksi, miten ottelu saataisiin loppumaan. Joe nappaa Owensin luovutusliikkeeseen, mutta se katkeaa, kun Del Rio palaa kehään. Owens kierii ulos kehästä ja on niin voipuneen oloinen, ettei välttämättä jaksa nousta hiekalta enää ollenkaan. Kehässä Del Rio tempaisee Joen maahan DDT:llä ja selättää, mutta Joe saa vielä hartiansa ylös. Del Rio karjuu turhautumisesta ja tuskasta ja pyyhkii verta silmistään, kun hän kiskoo Joen ylös...

JA JOSTAIN JOE KERÄÄ VIELÄ VOIMIA PAISKATAKSEEN DEL RION MAAHAN SUPLEXILLA! EIKÄ VAIN YHDELLÄ! JOE PITÄÄ OTTEEN KIINNI... TOINEN SUPLEX DEL RIOLLE! JOE PITÄÄ EDELLEENKIN OTTEEN KIINNI! VIELÄ YKSI GERMAN SUPLEX DEL RIOLLE! JOE SELÄTTÄÄ DEL RION SILLASSA!

1!2!

3!

Kevin Owens on juuri päässyt polvilleen kehän ulkopuolella, mutta liian myöhään! Samoa Joe on vihdoin ja viimein voittanut Selviytyjät-uransa ensimmäisen ottelun hurjan taistelun päätteeksi!

VOITTAJA: Samoa Joe

Uupunut Samoa Joe suutelee kotimaansa hiekkaa, kun hän kierähtää ulos kehästä, ja Vince McMahon ojentaa immuniteettiriipuksen hänelle. Se tarkoittaa sitä, että Joe on neljän parhaan joukossa varmasti. Sen sijaan muut ovat lähtöuhan alla. Verinen Alberto Del Rio, aivan uupunut Kevin Owens, hädin tuskin tajuissaan oleva Dean Ambrose ja vittuuntunut The Miz katsovat, kun Joe nappaa Uso-heimon lipun kantoonsa ja lähtee johdattamaan joukkojaan kohti leirialuetta.

-------------------------------

Näin. Seuraavaksi on heimoneuvoston vuoro. Tuttu kaava. Teillä on nyt 24 tuntia aikaa (eli huomiseen 7.8. kello 22.30 asti) lähettää oma äänenne minulle täällä foorumilla yksityisviestillä. Kenet haluatte äänestää täältä pois? Samoa Joeta ei voi äänestää. Liittäkää mielellään äänen yhteyteen taas jotain fiiliksiä, jos siltä tuntuu. Ja jos onnistutte löytämään piilotetun immuniteettiamuletin ennen heimoneuvostoa ja halutte käyttää sen, siitä pitää ilmoittaa myös viimeistään huomiseen kello 22.30 mennessä. Dean Ambrose on nyt palannut leiriin ja voi taas keskustella muiden kanssa normaalisti - ja saa nyt myös arvoituksen, jonka ratkaistessaan voi löytää salaisen amuletin.
So Chris Jericho you can go straigh to hell and burn in hell because that's where you belong. And I'll help get you there by cutting your tongue in half. I think that would put end to your music career. That's all I have to say about Chris Jericho.

Avatar
Villezka
Main eventer
Viestit: 286
Liittynyt: 03 Tammi 2016, 22:03
Paikkakunta: Hyvinkää

Re: Smarkside: SELVIYTYJÄT

Viesti Kirjoittaja Villezka » 06 Elo 2018, 19:59

Kuva

*Köh* Sanotaanko näin että ette halua tietääkkään millaisen helvetin jouduin kokemaan siellä helvetin... *köh* karkoitussaarella. Sitä ei kuka tahansa kestäisi, mutta minä en olekkaan kuka tahansa. MINÄ OLEN DEAN AMBROSE JA MINÄ EN OLE KUKA TAHANSA! Täytyy jopa myöntää, vaikka se oli yhtä... *köh* helvettiä se olo siellä, niin jollain kierolla jopa nautin näistä kahdesta päivästä siellä.

Mutta nyt taidan mennä... lepäämään.
Ehkä otin, ehkä en

Avatar
Zemppari
Moderaattori
Viestit: 658
Liittynyt: 04 Tammi 2016, 06:43
Paikkakunta: Jokela

Re: Smarkside: SELVIYTYJÄT

Viesti Kirjoittaja Zemppari » 07 Elo 2018, 11:54

Kuva

Tik tok... tik tok... tik tok...

Aika loppuu... pian...
In the 27 years I've been doing this I never thought I'd find a better wrestler than me, but I found him.
Daniel Bryan.

-William Regal

Avatar
MinimiMax
Main eventer
Viestit: 229
Liittynyt: 09 Touko 2016, 16:37
Paikkakunta: Tampere

Re: Smarkside: SELVIYTYJÄT

Viesti Kirjoittaja MinimiMax » 07 Elo 2018, 14:00

Kuva
"Unohda kaikki mitä tiedät niin tulet tietämään paljon enemmän."
-Teme, 2016

Avatar
Kana
Main eventer
Viestit: 227
Liittynyt: 16 Tammi 2017, 18:54

Re: Smarkside: SELVIYTYJÄT

Viesti Kirjoittaja Kana » 07 Elo 2018, 18:55

Kuva

¡Hoy hace mucho calor!
Täällä on kuumempi kuin Meksikossa. Onneksi pääsemme pian kotiin. Muut häviäjinä, minä voittajana. Ennen sitä joudun kuitenkin kouluttamaan näitä perroja vielä muutaman päivän ajan.
Russon kana:
100 g broilerin rintafileitä (maustamaton)
600 g voita
10 kpl valkosipulinkynttä
3 rkl sitruunankuoriraastetta
2 hl vehnäjauhoja
2½ hl korppujauhoja
10 rkl valkopippuria
2 kpl strutsinmunaa

Avatar
kenitys
Main eventer
Viestit: 429
Liittynyt: 18 Tammi 2016, 18:44
Paikkakunta: HKI
Viesti:

Re: Smarkside: SELVIYTYJÄT

Viesti Kirjoittaja kenitys » 08 Elo 2018, 04:47

ILTA 28

Kuva

Viisi kilpailijaa. Viisi päivää. Viiden päivän päästä koittaa viimeinen ja ratkaiseva heimoneuvosto, jossa valitaan historian ensimmäisen Selviytyjät: WWE:n voittaja. Sitä ennen kuitenkin näistä viidestä kilpailijasta vielä kolme siirtyy tuomariston puolelle. Joutuu sammuttamaan soihtunsa. Tulee äänestetyksi pihalle. Kukaan heistä ei halua sitä omalle kohdalleen, mutta joillakin se on väistämättömänä edessä.

Mutta keillä? Kuka pyörittää peliä niin tehokkaasti, että on yhä etenemässä jatkoon? Kenen liittoumat eivät enää pidä? Kuka on joutunut ulkopuolelle? Kysymyksiä on loputtomia, ja niitä viisi entistä Fatu-heimon jäsentä on pyöritellyt taas koko pitkän päivän immunniteettikilpailun jälkeen. Nyt kysymysten, epäilyjen ja ennen kaikkea juonittelujen aika on kuitenkin ohi.

The Miz, Alberto Del Rio, Samoa Joe, Kevin Owens ja Dean Ambrose marssivat totisena kohti nuotioaluetta, jossa Vince McMahon odottaa heitä jo tuttuun tapaan. The Miz, Del Rio ja Joe käyvät istumaan tutulle penkille eturiviin. Owens ja Ambrose istuvat taakse. McMahon katsoo porukkaa tuttu virne kasvoillaan.

Ennen kuin Vince sanoo mitään, paikalle saapuu myös tuomaristo. Big E, Randy Orton, Undertaker ja CHRIS JERICHO astelevat esiin. Jericho on siistinyt leukansa ja hiuksensa ja pukeutunut muutenkin rock-tähden tyyliin. Jerichon kasvoilla välähtää outo virne, kun hän katsoo jäljellä olevaa porukkaa.

McMahon: Viisi viimeistä. Viisi alkuperäistä Fatu-heimon jäsentä. Jos tämä on ollut koko ajan teidän strategianne, olette onnistuneet siinä todella hyvin. Olette onnistuneet savustamaan yksi kerrallaan kaikki alkuperäisen Afa-heimon jäsenet pois pelistä. Kolme heistä istuu nyt tuomaristossa.

Vince katsoo kohti tuomariston penkkiä, jossa Big E, Orton ja Jericho tuijottavat tiukasti viisikkoa.

McMahon: Mutta nyt tuo helppo osuus on ohi. Olette selvästikin toteuttaneet yhden vaiheen strategiastanne. Mutta mitä seuraavaksi? Kehen voitte luottaa toisistanne? Mikä on se TODELLINEN suunnitelma? Ketkä teistä jatkavat finaaliin saakka? Se on ainakin selvää, että Samoa Joe on neljän parhaan joukossa, koska hän voitti aiemmin tänään koskemattomuuden.

Joe myhäilee tyytyväisenä immuniteettikoru kaulassaan, muttei sano mitään.

McMahon: Hyvä on, Joella ei ole ilmeisesti mitään kommentoitavaa. Entä te muut, mitä sanottavaa teillä on kisan viimeisistä päivistä?

Del Rio alkaa puhua.

Del Rio: Kaipaan jo takaisin kotiin. Palattuani takaisin Meksikoon lupaan adoptoida itselleni oman perron, jonka nimeän Hideoksi ja jätän heitteille seuraavana kesänä. Ai niin - ja olen valmis kannattamaan sitä liittoa painijoiden oikeuksien ajamiseksi, mistä Owens on aiemmin puhunut.

Owens näyttää yllättyneeltä kuullessaan Del Rion sanat. McMahon ei näytä ollenkaan tyytyväiseltä siihen, että vanha kunnon "painijoiden liitto" nostetaan taas esille. Ennen kuin McMahon ehtii sanoa mitään, Owens alkaa mutista omiaan.

Owens: Luonto on ainakin täällä kaunista... mutta voin elää loppuelämäni näkemättä viidakkoa enää kertaakaan.

Owens katsoo murhaavan oloisesti kohti Vinceä - jopa niin murhaavan oloisesti, ettei Vince uskaltaudu tällä kertaa karjumaan mitään, vaan käskee Selviytyjät saman tien äänestyspuuhiin.

The Miz aloittaa äänestämisen ja kävelee itsevarman oloisesti äänestyspaikalle. Siellä hän näyttää hetken aikaa pohtivan päätöstään, mutta kirjoittaa sitten lappuun nimen, jonka nostaa esille kameralle. "Anteeksi, mutta jotta voin voittaa tämän kisan, sinun on lähdettävä nyt."

Alberto Del Rio kävelee Mizin jälkeen äänestyspaikalle. Del Rio väläyttää kameralle tutun hymynsä ja raapustaa sitten lapulle nimen ja tiputtaa lapun uurnaan. "Adios", Del Rio mutisee.

Samoa Joe on tavallistakin itsevarmemman oloinen marssiessaan äänestyspaikalle koskemattomuuskoru kaulassaan. Äänestyspaikalla hän näyttää puntaroivan päätöstään hetken, mutta tekee sitten valinnan. "Totta puhuakseni olisin halunnut tämän tapahtuvan jo kauan sitten, mutta muiden pudottaminen on ollut tärkeämpää. Nyt ei ole enää mitään syytä pitkittää oloasi täällä."

Kevin Owens ei katsokaan Vinceä päin, kun lähtee kävelemään äänestyspaikalle. Siellä hän nappaa nopeasti lapun käteensä, sutaisee siihen nimen ja katsoo sitten kameraan. "En kestä tätä enää."

Dean Ambrose on viimeisenä äänestysvuorossa. Ambrose harppoo tuttuun tyyliinsä äänestyspaikalle, repäisee siellä lapun käteensä ja sottaa nopeasti nimen lapulle. "Sun vuorosi lähteä", Ambrose murahtaa.

TULOS

Vince McMahon nousee seisomaan, kävelee äänestyspaikalle ja hakee uurnan painijoiden eteen.

McMahon: Jos joku haluaa käyttää henkilökohtaisen immuniteettiamulettinsa, nyt on sen hetki. Muistutan, että tämä on toiseksi viimeinen heimoneuvosto, jossa henkilökohtaisia immuniteettiamuletteja voi käyttää.

Uusi immunuteettiamuletti on hiljattain piilotettu Uso-heimon leiriin. Onko joku löytänyt sen? Jos on, käyttääkö hän sen tänään? Se voi muuttaa kaiken...

..

Mutta ei. Kukaan ei nouse esiin. Jos immuniteettiamuletti onkin löydetty, se pysyy vielä piilossa.

McMahon: Selvä on. Uso-heimo, luen nyt antamanne äänet. Kun äänet on luettu, päätös on lopullinen. Eniten ääniä heimoneuvostossa saanut on kahdestoista Selviytyjät: WWE:stä ulos äänestetty kilpailija ja juryn viides jäsen.


Ensimmäinen ääni menee... DEAN AMBROSELLE.Toinen ääni menee... THE MIZILLE.


Kolmas ääni menee... ALBERTO DEL RIOLLE.


Hämmennys näyttää valtaavan porukan. Kolme ääntä, kolme eri henkilöä. Kuka oikein lähtee tänään?Neljäs ääni menee...


...THE MIZILLE.


Jännitys tiivistyy entisestään. Miz näyttää hermostuneelta.

McMahon: Kaksi ääntä Mizille. Yksi ääni Ambroselle. Yksi ääni Del Riolle. Jos viimeinen ääni menee Mizille, äänestys on selvä. Jos se menee Ambroselle tai Del Riolle, olemme tasatilanteessa.Viides ääni menee...


..
...

...THE MIZILLE.

Kuva

Mizin kasvoilla ollut virne valahtaa pois. Miz näyttää järkyttyneeltä. Muut kilpailijat eivät edes katso häntä päin.

McMahon: The Miz, sinut on äänestetty ulos Selviytyjät: WWE:stä. Ole hyvä ja tuo soihtusi.

Miz katsoo vielä hämmentyneenä muita Uso-heimon jäseniä, nappaa sitten soihtunsa ja tavaransa ja kävelee niiden kanssa Vincen luokse.

McMahon: The Miz, tuli edustaa elämää tällä saarella, ja kun tuli sammuu, kilpailusi on ohi. Heimo on puhunut.

Kuva

Ja jäljelle jäi neljä. Alkuperäisen Fatu-heimon "Fabulous Five" on nyt murentunut, eikä täysin ilman epäselvyyksiä. Mutta mitä tämä tarkoittaa jatkon kannalta? Ketkä kaksi näistä neljästä selviävät loppuun asti? Kuka voittaa koko kilpailun? Se ratkeaa aivan pian, ja sitä Samoa Joe, Kevin Owens, Alberto Del Rio ja Dean Ambrose miettivät kävellessään takaisin Uso-heimon leiriin.

------

Huomenna seuraavaa palkintokisaa!
So Chris Jericho you can go straigh to hell and burn in hell because that's where you belong. And I'll help get you there by cutting your tongue in half. I think that would put end to your music career. That's all I have to say about Chris Jericho.

Avatar
kenitys
Main eventer
Viestit: 429
Liittynyt: 18 Tammi 2016, 18:44
Paikkakunta: HKI
Viesti:

Re: Smarkside: SELVIYTYJÄT

Viesti Kirjoittaja kenitys » 09 Elo 2018, 07:22

PÄIVÄ 29

Kuva

Sanoja ei ole. Kevin Owens, Alberto Del Rio, Samoa Joe ja Dean Ambrose ovat marssineet edellisiltana takaisin Uso-heimon leiriin mietteliäänä. Juuri he ovat onnistuneet selviämään neljän viimeisen joukkoon. 12 kilpailijaa on tippunut matkalla pois. Osa heistä istuu nyt tuomaristossa ja päättää lopulta sen, kuka koko roskan voittaa. Kaksi heistä joutuu vielä tuomariston puolelle ennen kuin viimeinen heimoneuvosto koittaa viiden päivän päästä.

Nämä ovat ajatuksia, jotka ovat pyörineet kilpailijoiden päässä jo useiden päivien ajan. Nyt ne muuttuvat kuitenkin koko ajan todellisemmiksi. Tuntuu siltä, että kaikki mahdollinen on jo tehty. Liittoumista on sovittu kymmeniä kertoja, ja kukaan nelikosta tuskin uskoo voivansa enää luoda mitään uusia tai aikaisemmasta poikkeavia sopimuksia. Nyt pitää vain luottaa siihen, että se omin läheisin liittolainen on samalla puolella loppuun asti. Että ei ole se tyyppi, jota puukotetaan viime hetkellä selkään.

Ja sitten on toki mahdollisuus muuttaa kohtaloa menestymällä viimeisissä kilpailuissa.

Owens, Del Rio, Joe ja Ambrose eivät enää jaksa muodostaa kasvolleen innostunutta ilmettä, kun he nappaavat heimolippunsa matkaan ja lähtevät kohti tämänpäiväistä palkintokilpailualuetta. Siellä Vince McMahon odottaa jo heitä Brock Lesnarin ja Hideo Itamin kanssa.

Helle on ahavoittanut myös Vincen kasvot, mutta hän jaksaa silti virnuilla levyesti, kun lopen uupunut Selviytyjät-nelikko astelee hänen eteensä.

McMahon: "TERVETULOA! On Selviytyjät: WWE:n toiseksi viimeisen palkintokilpailun aika."

Toiseksi viimeisen. Se kuulostaa samaan aikaan lohdulliselta ja silti niin ahdistavalta. Mitä heidän pitää vielä tehdä?

McMahon: "29 viime päivän aikana olette mitelleet melkein kaikissa mahdollisissa taidoissa. On kuitenkin vielä yksi kyky, jota emme ole testanneet... Se on LUOVA AJATTELU!"

Luova ajattelu? 29 viidakkossa vietetyn päivän jälkeen? Oikeasti?

McMahon: "Kuten te tiedätte, kaikki WWE:n painikehässä tapahtuva on TOTTA eikä todellakaan 'HARJOITELTUA', kuten jotkut fake news -lähteet netissä väittävät. Samaan aikaan on kuitenkin totta, että WWE:ssä työskentelee monia käsikirjoittajia. He luovat raamit niille väkivaltaisille riidoille, joita te uljaat soturit selvittelette urheiluviihteen nimissä."

Mihin tämä oikein johtaa?

McMahon: "Ja yksi käsikirjoittajan suurimmista töistä on suunnitella vuoden suurimman urheiluviihdetapahtuman WRESTLEMANIAN pääottelu. Mitä siinä tapahtuu? Mitkä tapahtumat ovat johtaneet siihen? Miten kaikki päättyy? Ja nyt TEIDÄN tehtävänne on luoda mielikuvituksenne avulla mahdollisimman kiinnostava ja kutkuttava WrestleManian Main Event. Tehtävässä on vain yksi reunaehto: tuossa pääottelussa toisensa kohtaavat vieressäni seisovat herrasmiehet Hideo Itami ja Brock Lesnar! Teillä on puoli tuntia aikaa luoda näistä lähtökohdista HISTORIAN PARAS WRESTLEMANIAN PÄÄOTTELU!

------------------------

Kyllä vain! Nyt pääsette ikään kuin "Booked By" -hengessä luomaan täysin vapaamuotoisesti mahdollisimman mahtavan WrestleMania-buukkauksen. Parhaan buukkauksen luonut voittaa palkinnon (joka on upea, kuten aina).

Ohjeet ovat simppelit:

1) WrestleManian Main Eventissä toisensa kohtaavat Brock Lesnar ja Hideo Itami. Teidän tehtävänänne on luoda näistä lähtökohdista täydellinen buukkaus, jossa samalla selviää tiiviisti myös ottelun taustatarina ym.
2) Lesnarin ja Itamin lisäksi buukkauksessa voi käyttää kaikkia vielä Selviytyjät-saarella aktiivisesti mukana olevia henkilöitä (Del Rio, Joe, Owens, Ambrose, Vince, Rod Zapata...)
3) Buukkauksen kirjoitusasu ym. on täysin vapaa. Tärkeintä on idea ja sen välittäminen mahdollisimman nerokkaasti.
4) Aikaa on lauantai-illalle klo 21 saakka.
So Chris Jericho you can go straigh to hell and burn in hell because that's where you belong. And I'll help get you there by cutting your tongue in half. I think that would put end to your music career. That's all I have to say about Chris Jericho.

Avatar
Zemppari
Moderaattori
Viestit: 658
Liittynyt: 04 Tammi 2016, 06:43
Paikkakunta: Jokela

Re: Smarkside: SELVIYTYJÄT

Viesti Kirjoittaja Zemppari » 11 Elo 2018, 07:07

Kuva

Minä tulin tänne tappelemaan, helvetti TAPPAMAAN, ja tehtävä on kirjoittaa jotain saatanan fanifiktiota! Heti kun tämä on ohitse, alkaa sellainen soittoralli liiton perustamiseksi....
In the 27 years I've been doing this I never thought I'd find a better wrestler than me, but I found him.
Daniel Bryan.

-William Regal

Avatar
kenitys
Main eventer
Viestit: 429
Liittynyt: 18 Tammi 2016, 18:44
Paikkakunta: HKI
Viesti:

Re: Smarkside: SELVIYTYJÄT

Viesti Kirjoittaja kenitys » 15 Elo 2018, 15:05

PÄIVÄ 29

Kuva

Vince McMahonin kasvoille leviää poikkeuksellisen leveä virne, kun neljä jäljellä olevaa kilpailijaa alkavat raapustaa omia visioitaan siitä, miten Brock Lesnarin ja Hideo Itamin välinen WrestleMania-pääottelu voitaisiin käydä. Myös Lesnar ja Itami näyttävät seuraavan kirjoitustyötä suurella mielenkiinnolla - ja erityisesti he kiinnittävät huomiota siihen, ettei Alberto Del Rio näytä tekevän mitään. Kevin Owens sen sijaan kiroilee äänekkäästi, mutta raapustaa silti tarinaa vauhdilla paperiinsa. Samoa Joe ja Dean Ambrose keskittyvät lähinnä kirjoittamiseen.

Lopulta aika loppuu, ja Vince käskee painijoita lopettamaan kirjoittamisen.

Silloin Alberto Del Rio nousee pystyyn vauhdikkaasti.

Del Rio: "Si, Vince... Tämä kilpailu on - miten se oikein sanotaan - täyttä paskaa. Minä en rupea miksikään kirjalijaksi. Niinkuin señor Owens jo tässä vieressä sanoi... Me emme ole tulleet tätä varten tänne. Minä en osallistu tähän kilpailuun ollenkaan. En kirjoittanut mitään."


..
..
Kuva

McMahon: "MITÄ HELVETTIÄ! MITÄ! MITEN SINÄ KEHTAAT? MITÄ... MITÄ SAATANAA? MITÄ... EI! EI! KUKAAN EI VASTUSTA VINCE MCMAHONIN KÄSKYÄ! EI KUKAAN! SINÄ... DEL RIO.... TÄMÄ OLI VIHOVIIMEINEN TEMPPUSI! OLET PAHEMPI PELLE KUIN TUO OWENS! VAIKKA OWENS ON VALITTANUT TÄÄLLÄ ENSIMMÄISESTÄ PÄIVÄSTÄ LÄHTIEN, HÄN ON SILTI OSALLISTUNUT KAIKKIIN KILPAILUIHIN! JA SINÄKÖ LUULET OLEVASI MINUA PAREMPI PÄÄTTÄMÄÄN, MITKÄ KILPAILUT OVAT OLEELLISIA? NO SIINÄ OLET IHAN HELLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLVETIN VÄÄRÄSSÄ, SENKIN MEKSIKOLAINEN PELLE! TEKISI MIELI HÄÄTÄÄ SINUT SAMAN TIEN TÄÄLTÄ SAARELTA ULOS JA ANTAA SINULLE POTKUT WWE:STÄ, MUTTA KOSKA OLEN TUNNETTU ARMOLLISUUDESTANI, EN TEE SITÄ! SINUT LÄHETETÄÄN SAMAN TIEN KARKOTUSSAARELLE, JA SINUT PALAUTETAAN SIELTÄ VASTA HEIMONEUVOSTOON. MISSAAT SIIS KOKO IMMUNITEETTIKILPAILUN, ETKÄ PÄÄSE KESKUSTELEMAAN HEIMOTOVEREIDESI KANSSA OLLENKAAN ENNEN ÄÄNESTÄMISTÄ. JA EIKÖHÄN YHDELLÄ YÖLLÄ KARKOTUSSAARELLA OLE TÄSSÄ VAIHEESSA VAIKUTUSTA SIIHENKIN, MISSÄ KUNNOSSA OLET LOPPUKILPAILUN AJAN - JOS SIIS LUULET SELVIÄVÄSI VIELÄ JATKOON TÄMÄN JÄLKEEN. HYVÄSTI! Brock, hoida señor Del Rio sinne, minne hän kuuluu."

Kaikki Selviytyjä-kilpailijat, Lesnar ja Itami ovat kuunnelleet korvat punaisena Vincen raivoa. Kaikkein raskaimmin reagoi tietenkin Del Rio, joka yrittää änkyttää Vincelle vielä jotain vastaan, mutta turhaan. Brock Lesnar nappaa Del Rion olkapäilleen ja lähtee kantamaan kohti ranta-aluetta, jossa todennäköisesti odottaa jo vene, joka kuljettaa Del Rion tutulle karkotussaarelle.

Vince näyttää tasailevan hetken aikaa hengitystään, minkä jälkeen hän kysyy, haluaako joku muukin ilmoittaa jättäneensä tehtävän väliin. Kukaan ei uskalla edes pilailla asialla, vaan jäljellä oleva kolmikko kaivaa paperinsa esille. Samalla Lesnar marssii takaisin paikalle ilman Del Rioa.

McMahon: "No niin... Nyt kun tästä ikävästä välikohtauksesta on selvitty, päästään itse asiaan. Katsotaan, mitä olette saaneet aikaiseksi. Owens, sinä saat aloittaa, kun niin kovasti kiroilit tätä tehtävää."

Kuva

Owens esittelee buukkauksensa, joka kuuluu seuraavasti:
- Lesnar hallitseva Universal-mestari, koska tietysti
- Itami voittaa Rumblen mystisten ninjojen hyökättyä Samoa Joen kimppuun ja vietyä hänet mystiseen pakuun. Joeta ei nähdä koko Mania-kaudella
- Lesnar puolustaa vyötään Maniaa edeltävässä väli-ppv:ssä Ambrosea ja Owensia vastaan, tietenkin voittaen. Ottelun aikana ninjat kuitenkin ympäröivät kehän Itamin käskystä. Itami ja ninjalauma tuhoaa Lesnarin ja haastajat ottelun jälkeen.
- Seuraavalla viikolla Lesnar yrittää metsästää Itamia käsiinsä, muttei löydä tätä mistään. Videofeedin välityksellä paljastuu että Itami on Lesnarin kotona/farmilla ja kertoo kaapanneensa tämän perheen ja suosikkijuutalaisen (eli Heymanin). Itami uhoaa tuhoavansa Lesnarin kuten Pearl Harborin.
- Seuraavilla viikoilla Vince vetoaa Lesnariin, että tämä pelastaa koko amerikkalaisen unelman japanilaisen invaasion edessä. Lesnar suostuu, joten MMA-pöksyt vaihtuvat Apollo Creed -henkisiin Murica-shortseihin
- Itami ja ninjat terrorisoivat Rawia seuraavina viikkoina, mutta Lesnar saapuu aina pelastamaan päivän patrioottisesti
- Go-home: viikkojen aikana vallasta humaltunut Itami nimittää itsensä aurinkokeisariksi, Lesnar yrittää antaa pataan, GREEN MIST! Itami heiluttaa katanaa voitokkaana Lesnarin ollessa tuskaisena
- Mania: Lesnar tuhoaa Itamia miten tahtoo, välillä ninjojen sekaantuminen, green mist tai tappavat potkut kääntävät kulun, mutta Lesnar taistelee tuhannen omenapiirakan voimalla voittoon iskien viisi F5-liikettä putkeen.
- Siniset, valkoiset ja punaiset ilmapallot tippuvat kehään, Amerikka on pelastettu. Yleisön sotaveteraanit itkevät onnesta. Lesnar tuulettaa...
- MUTTA MITB-VOITTAJA, ILKEÄ MEKSIKOLAINEN ADR HYÖKKÄÄ KEHÄÄN JA LUNASTAA SALKUN!
- Mutta Amerikkaa ei voi voittaa tänä kauniina iltana, vaan Lesnar pistää myös Del Rion pakettiin patrioottista voimaa uhkuen. Yhä enemmän konfettia, ilotulitteita, hävittäjien ylilento, Amerikka-videopaketti ja valkopäämerikotka vieräyttämässä yksinäisen onnen kyyneleen. Kiitos Lesnar, koko Amerikka kiittää sinua.
Vince ja Lesnar kuuntelevat Owensin buukkausta myhäillen. Itami näyttää hieman huolestuneelta, mutta ei uskalla sanoa mitään.

McMahon: "Hyvä... Hyvä... Seuraavaksi vuoroon Samoa Joe!"

Kuva

Samoa Joe kaivaa myös buukkauspaperinsa esille ja alkaa kertoa, mitä siinä lukee.
Brock Lesnar on selvinnyt jälleen yhteen WrestleManiaan Universal mestarina. Tuona aikana hän on tuhonnut kaikki tielleen tulevat haastajat, mutta vaikuttanut eksyneeltä yksin ilman Paul Heymania. Samaan aikaan Hideo Itami on alkanut kehittää promotustaitojaan ja oppinut puhumaan paremmin englantia. Voitettuaan Royal Rumblen Itami alkoi feudata itse Samoa Joen, eli minun, kanssa. Tuon feudin aikana Itami alkoi käydä laiskaksi ja lihoi hieman. Koska hän oli lihonut ja kehittynyt mikkitaidoissaan, häntä verrattiin paljon minuun joka toi välillemme paljon kilpailuhenkeä. Hän voitti käymämme ottelun ja ilmoitti haastavansa Brock Lesnarin Maniassa. Erään Rawin aikana kun Lesnar vihdoin päätti saapua paikalle, häntä odotti entistäkin lihavampi Itami joka suorastaan dominoi häntä mikkitaidoillaan. Provosoitu peto aikoi hyökätä Itamin kimppuun, mutta tuolloin hänen äänestään saattoi kuulla ripauksen tuttua ääntä, Paul Heymanin ääntä. Lesnar jäätyi tämän tapahtuman keskellä ja sai pahasti köniin Itamilta. Seuraavalla viikolla Itami selitti että ei voi enää piilotella totuutta, sillä hänen transformaationsa alkaa olla jo liian ilmiselvä. Hän on syönyt Paul Heymanin ja saanut haltuunsa hänen voimansa, ilmiömäiset mikkitaidot ja iskuilta suojaavan läskikerroksen. Tällä tuntui olevan myös psyykkinen vaikutus Lesnariin, eikä hän ole voinut edes lyödä Itamia koko feudin aikana.

Itse matsin aikana Lesnar ottaa ensin hetken aikaa iskuja vastaan edes koittamatta estää niitä, mutta ajatus Paul Heymanista joka vain pieksee häntä ja tekee hänestä "bitchinsä" saa jonkun napsahtamaan Lesnarin päässä ja hän päättää blokata yhden potkun, josta alkaa tietysti kaikkien rakastama 10 minuutin suplex party. Itamia on hieman vaikeampi kuitenkin nostaa suplexeihin hänen uuden massansa vuoksi ja hän ei myöskään ota niistä yhtä paljon vahinkoa kuin luulisi. Lesnar väsyy hyvin näkyvästi, jolloin Itami alkaa taas saada iskuja vastaan ja lopulta myös Go To Sleepin... mutta Lesnar no-sellaa sen totaalisesti samalla kun selostamossa hehkutetaan että olipas paska liike ja kaikki jotka luulevat tuon olevan hyvä valinta finisheriksi ovat idiootteja. Tämän jälkeen Lesnar tuhoaa Itamin F5:llä ja jatkaa mestaruuskauttaan vieläkin.
Vince näyttää pitävän buukkauksesta. Lesnar on hieman huolestuneen oloinen, mutta Itami nyökkäilee sen sijaan oikein tyytyväisenä.

McMahon: "Kiinnostavaa, kiinnostavaa... Sitten vuoroon Dean Ambrose."

Kuva

Dean Ambrosen paperissa näyttää olevan kaikkein eniten kirjoitusta, kun hän alkaa esitelle hengentuotostaan.
Taustatarina:

Hideo Itami on voittanut Royal Rumblen.
Lesnar puolusti mestaruuttansa onnistuneesti samaisessa tapahtumassa.
Hideo joutuu Vincen silmätikuksi tuleviksi viikoiksi pistäen tätä erilaisiin matseihin, koska tämä epäilee ettei Hideo ole kokonsa perusteella sopiva päämestariksi.
Lesnar lähinnä ihmettelee haastatteluissa että kuka Hideo Itami on ja hän ei välitä paskaakaan kenet hän kohtaa Wrestlemaniassa.
Vince pistää Hideon ottelemaan Fastlaneen Gauntlet ottelussa, jossa on panoksena hänen Rumble voittonsa. Muut osallistujat on Kevin Owens, Alberto Del Rio, Samoa Joe ja Dean Ambrose.
Hideo aloittaa ottelun ja onnistuu selviytymään voittajana ottelusta.
Vince väittää PPV:n jälkeisessä Raw:ssa Hideon olleen onnekas voittaessaan ottelun ja Hideo ei enää jaksa kuunnella Vincen pään aukomista, joten hän nappaa Vincen olkapäillensä ja on tekemässä GTS:ää, mutta Lesnarin musiikki keskeyttää tämän.
Lesnar ja Hideo on nokikkain keskellä kehää, kunnes Lesnar yllättää tämän F5:sella. Lesnar poistuu naureskellen paikalta todeten kuinka helppoa toi oli.
Hideo yrittää seuraavat viikot saada Lesnaria tappelemaan, mutta Lesnar ei saavu koskaan paikalle.
Go-Home show:hun Lesnar vihdoin saapuu paikalle ja Hideo hyökkää hänen kimppuunsa, mutta ottaa lukua melko nopeasti. Lesnar nostaa Hideota ylös naureskellen, kunnes Hideo onnistuu yllättämään Lesnarin GTS:llä. Lesnar tokenee melko nopeasti iskusta ja vannoo tuhoavansa Hideon Wrestlemaniassa.

Ottelu:

Lesnar dominoi ottelua suurimmaksi osakseen. Hideo onnistuu kuitenkin saamaan suht kovia iskuja perillä pienen kokonsa ja vikkelyytensä ansiosta.
Lesnar vakuuttavasti dominoi ottelua viskellen Hideota kuin märkää rättiä tehden suplexeja peräjälkeen.
Hideo pääsee vihdoin otteluun mukaan, kun Lesnar täräyttää ittensä olkapää edellä kehätolppaan, kun tämä yritti jyrätä Hideon.
Hideo alkaa jakamaan kovia iskuja ja Lesnar yrittää epätoivoisesti saada omia iskujansa perille, mutta turhaan.
Hideo onnistuu täräyttämään GTS:än, mutta Lesnar nousee melko nopeasti ja täräyttää heti toisen perään, mutta Lesnar nousee melko nopeasti ylös ja Hideo täräyttää kolmannen kerran GTS:än.
Hideo selättää, mutta Lesnar onnistuu nostamaan olkapäänsä ylös.
Hideo antaa kovia potkuja suoraan päähän. Hideo yrittää GTS:ää vielä kerran, mutta Lesnar blokkaa ja täräyttää F5:sen Hideolle.
Lesnar peittää ja Hideo onnistuu nostamaan olkapäänsä ylös yllättäen.
Lesnar alkaa mukiloimaan huolella Hideota. Hideon naama on verillä tämän seurauksena.
Hideo provosoi Lesnaria antamaan kovempia iskuja sylkäisemällä tätä päin.
Lesnar suuttuu tästä ja täräyttää uuden F5:sen.
Lesnar voittaa ottelun.

After match:

- Vince tulee irvailemaan Hideolle, kuinka oli oikeassa tästä ja Hideota ei kiinnosta kuunnella tätä ja täräyttää GTS:än Vincelle saaden yleisöltä hurraukset.

- Rod Zapata toimii näissä otteluissa tuomarina.
Vince, Lesnar ja Itami kuuntelevat kiinnostuneina, mutta kaikkien ilmeet ovat varsin vakavia. Vince pyörittelee hieman päätään.

McMahon: "Selvä on... Vetäydymme hetkeksi herrojen Lesnar ja Itami kanssa tekemään lopullisen päätöksemme."

TULOS:

Hetken mietinnän jälkeen Vince kutsuu Owensin, Joen ja Ambrosen takaisin eteensä.

McMahon: "Kiitos teille kaikille kolmelle ensinnäkin siitä, että ymmärrätte tällä saarella MINUN SANAN OLEVAN LAKI. Ja toivottavasti tämän päivän jälkeen kenellekään teistä ei tule enää PIENEEN MIELENKÄÄN kieltäytyä yhdestäkään tehtävästä. HYVÄ! Sitten tuloksiin. Kaikkien visiot olivat oikein hyviä, ja olen erityisen ilahtunut siitä, että jokainen teistä ymmärsi, kenen voittoon WrestleManian pääottelun kuuluukin päättyä. Olemme päätyneet yhteistuumin seuraavaan lopputulokseen..."
Kolmanneksi jää....DEAN AMBROSE!Ambrose manaa pettyneenä ja marssii kauemmas. Joe ja Owens katsovat jännittyneinä toisiaan.Toiseksi tulee...

..


..SAMOA JOE!JA SE TARKOITTAA TIETENKIN SITÄ, ETTÄ KEVIN OWENS ON VOITTANUT TÄMÄN TEHTÄVÄN!

Owens mutisee edelleen jotain tehtävän typeryydestä, kun Vince ylistää Owensin nerokasta visionäärin taitoa ja kykyä olla välittämättä "idioottimaisten paininörttien mielipiteistä".

McMahon: "Kevin Owens, sinä olet siis voittanut tämän tehtävän - ja sen kunniaksi saat loistavan palkinnon seuraavaa immuniteettitehtävää varten. Seuraavassa immuniteettikilpailussa te ette nimittäin paini toisianne vastaan. Ei, te kohtaatte... TÄMÄN VIERESSÄNI SEISOVAN MIEHEN!"

Hetken aikaa kaikki elättelevät toivoa, että Vincen vieressä seisoisi Hideo Itami. Niin ei tietenkään ole, vaan Vincen vieressä heiluu raivokkaasti puuskuttava kirkkaanpunainen Brock Lesnar.

McMahon: "KYLLÄ! SEURAAVASSA IMMUNITEETTIKILPAILUSSA KUKIN TEISTÄ PAINII BROCK LESNARIA VASTAAN! Miten koskemattomuuden saaja sitten ratkaistaan? No, oletettavaa on, että KUKAAN TEISTÄ ei päihitä Brock Lesnaria. Jos näin on, PISIMPÄÄN Lesnarin kanssa kehässä kestänyt voittaa koskemattomuuden. Jos kuitenkin yksi teistä kolmesta onnistuu voittamaan Lesnarin, hän tietenkin voittaa koskemattomuuden! Ja jos jotenkin ihmeessä useampi kuin yksi teistä onnistuisi päihittämään Lesnarin, silloin nopeimmin ottelun voittanut voittaa koskemattomuuden."

Joe, Owens ja Ambrose näyttävät kaikki siltä, ettei hyvässä kunnossa olevan Lesnarin kohtaaminen kuukauden saarella olon jälkeen kiinnosta kovinkaan paljon.

McMahon: "Mikä sitten on palkintosi, Owens? No, se on seuraava: jos häviät Lesnarille, aikaasi lisätään kuitenkin PUOLI MINUUTTIA, mikä voi hyvinkin olla ratkaiseva lisä, jolla voitat koko kilpailun. Ja jos onnistuisi voittamaan Lesnarin, ajastasi nipistetään vielä puoli minuuttia pois! Saat siis tulevaan kilpailuun kaikkein arvokkaimman palkinnon: aikaa. Ole hyvä! No niin, menkäähän leiriinne! Ja jos ette ole vielä onnistuneet löytämään siellä olevaa piilotettua immuniteettiamulettia, nyt on viimeiset hetket etsiä sitä - varsinkin kun teitä on yllättäen yksi etsijä vähemmän."

----------------------

Näin on taas yksi palkintokilpailu käyty. Seuraavan immuniteettikilpailun askelmerkitkin tuli selitettyä, mutta en ikävä kyllä ole varma, milloin pääsen skaban järjestämään, koska en tiedä, milloin olen seuraavan kerran toimivan telkkarin äärellä. Pleikkari on kyllä mukana. Viimeistään kuitenkin sunnuntai-iltana tämä skaba - ja ensi viikolla sitten viedään koko Selviytyjät maaliin! Loppu häämöttää!

Alberto Del Rio tosiaan ilmoitti skippaavansa tehtävän ja siitä näin kisan loppuvaiheessa ankaran rangaistuksen. Del Riolta jää koko seuraava immuniteettikilpailu väliin, minkä lisäksi hän ei saa olla kenenkään heimotoveriinsa missään yksityisviestiyhteydessä ennen seuraavaa heimoneuvostoa. Del Rio saa myös heikennyksiä tuleviin kilpailuihin, joihin osallistuu, jos jatkaa kisassa vielä seuraavan heimoneuvoston jälkeen.
So Chris Jericho you can go straigh to hell and burn in hell because that's where you belong. And I'll help get you there by cutting your tongue in half. I think that would put end to your music career. That's all I have to say about Chris Jericho.

Avatar
kenitys
Main eventer
Viestit: 429
Liittynyt: 18 Tammi 2016, 18:44
Paikkakunta: HKI
Viesti:

Re: Smarkside: SELVIYTYJÄT

Viesti Kirjoittaja kenitys » 20 Elo 2018, 14:12

PÄIVÄ 30

Kuva

Kuukausi. Jumalauta, kuukausi. Niin kauan Kevin Owens, Samoa Joe ja Dean Ambrose ovat olleet tällä pirun saarella. Kukaan heistä ei enää muista, miksi he edes alun perin suostuivat lähtemään mukaan tähän kilpailuun. Lupasiko Vince tästä oikeasti palkkion? Kuinka suuren? Tehtiinkö siitä kirjallinen sopimus? Mitä jos he eivät saakaan tästä paskasta mitään hyvitystä? Ei... Se ei voi olla mahdollista. Paljonko edes tämän roskan voitosta saa rahaa? Kaikki järkevät ajatukset ovat kadonneet kilpailijoiden päästä, kun he kävelevät jälleen kerran kohti rannalla sijaitsevaa tuttua painialuetta.

Samanlaisia ajatuksia päänsä sisällä käynee myös Alberto Del Rio. Hän ei ole kuitenkaan paikalla. Ei, Del Rio on passitettu eilen suoraan karkotussaarelle, eikä hän pääse sieltä pois ennen kuin illalla koittava heimoneuvosto on edessä. Del Riolla ei ole siis tänään edes mahdolisuutta napata himoittua koskemattomuutta, ja tässä kohtaa kilpailua se voi olla kohtalokas kuolinisku Del Rion uralle Selviytyjissä. Ehkä Del Rio haluaakin sitä? Ehkä hän ei vain enää... jaksa.

Vince McMahon sen sijaan jaksaa. WWE:n toimitusjohtaja myhäilee tyytyväisenä rannalla, kun kolmen hengen Uso-heimo marsii hänen eteensä voipuneena. Selviytyjien katsojaluvut ovat olleet Networkissa koko kauden ajan loistavat, ja Vince suunnittelee jo kovaa vauhtia mielessään seuraavaa Selviytyjät-kilpailua. Se voitaisiin käydä vieläkin tukalemmissa oloissa...

Tänään Vincen hyvään mieleen vaikuttaa kuitenkin erityisen paljon se, että luvassa on kilpailu, jota hän on odottanut koko kauden ajan. Tänään hänen LEMPIMONSTERINSA Brock Lesnar TUHOAA kolme painijaa kehässä totaalisesti. No, alkuperäisen suunnitelman mukaan lempimonsteri oli toki Roman Reigns, mutta se samoalainen pelle osoittautui niin hyödyttömäksi, että hänen nimeään ei tällä saarella enää koskaan mainita. Ja mikä parasta, jokainen noista väsyneistä rassukoista yrittää selvitä TUHOKONEEN kanssa mahdollisimman kauan - ja se joka selviää kaikkein kauimmin, voittaa säälittävän immuniteettiamuletin.

Brock Lesnar puhisee Vincen vierellä raivokkaana. Tätä hän on odottanut siitä lähtien kun hän saapui paikalle historiallisen ison palkkiosumman perässä. Tänään hän pääsee painimaan tasan ne kolme painiottelua, joihin hän suostui pannessaan nimensä paperiin. Tänään hän tuhoaa nuo kolme surkimusta kuin muurahaiset. Tänään hän... tuhoaa. Hideo Itami hieroo hermostuneena Lesnarin hartioita, ja Rod Zapata verryttelee jo valmiina kehäalueella.

Pitemmittä puheitta Vince käskee ensimmäisenä vuoroon arvotun Dean Ambrosen kehään, ja Lesnar nousee sinne Ambrosen perässä.

(Ottelut katsottavissa täältä)

Kuva Kuva
DEAN AMBROSE vs. BROCK LESNAR

Tuomari Rod Zapata ilmoittaa ottelun alkaneeksi, ja Hideo Irtami käynnistää kädessään olevan sekuntikellon. Nyt mitataan kestävyyttä!

Brock Lesnar on heti valmis hakaamaan Ambrosen, ja hän tempaisee Ambrosen saman tien maahan hurjalla German Suplexilla. Itami aloittaa kehänlaidalla "Suplex City" -chantin, ja Vince myhäilee tyytyväisenä, kun Lesnar jatkaa Ambrosen kurmoottamista jyräämällä hänet maahan Lariatialla. Lesnar repii Ambrosen ylös... GUTWRENCH SUPLEX! Ambrose paiskautuu kanveesiin tuskaisesti... TOINEN GUTWRENCH SUPLEX! KOLMAS HETI PERÄÄN! Ambrose huutaa tuskasta, ja Lesnar tuulettelee tyytyväisenä. Vince myhäilee rannalla: juuri näin tämän piti mennäkin!

Mutta! Sitten alkaa tapahtua! Ambrose onnistuu yhtäkkiä kiskaisemaan Lesnarin maahan Arm Dragilla ja repäisee hänet heti perään kanveesiin matalalla DDT:llä! Ambrose jatkaa Lesnarin pään hakkaamista ja alkaa potkia Lesnaria selkään. Ambrose ottaa kulmauksesta vauhtia... ja potkaisee Lesnaria päähän! Ambrose selättää, mutta raivokas Lesnar repäisee olkapäänsä heti ylös.

Lesnar ei näytä ollenkaan tyytyväiseltä, että hänet on onnistuttu yllättämään näin, joten hän nousee ylös... ja jää Ambrosen Bulldogin kynsiin! Kuuhullu jääkaappi on yhtäkkiä täysin niskan päällä ja jysäyttää polvellaan Lesnaria suoraan päähän. Maaniseen vaiheeseen päässyt Ambrose jatkaa hallintaansa repimällä Lesnarin ylös ja heittämällä hänet kulmaukseen... TORNADO DDT! Lesnar kömpii hitaasti ylös, ja Ambrose nousee uudestaan kulmauksen päälle... TOP ROPE ELBOW DROP SEISOVALLE LESNARILLE! AMBROSE HALLITSEE OTTELUA TÄYSIN...

Tai no.

Nyt Lesnar on saanut tarpeekseen. Ambrose haukkaa liian ison palan yrittäessään tehdä Lesnarille Belly To Belly Suplexia. Siinä kohtaa Suplex Cityn pormestari nimittäin hakkaa Ambrosea nyrkillä päähän... JA ISKEE AMBROSEN MAAHAN GERMAN SUPLEXILLA! LESNAR PITÄÄ TAKAVYÖOTTEEN KIINNI... TOINEN GERMAN SUPLEX! KOLMAS! AMBROSE ON AIVAN HAJALLA! Silti Ambrose kömpii vielä epätoivoisesti jaloilleen... MUTTA SE ON VIRHE!

F-5!

F-5!

AMBROSE ISKEYTYY KANVEESIIN, LESNAR SELÄTTÄÄ! Aikaa on tässä vaiheessa mennyt reilut viisi minuuttia, joko riittää Ambroselle?

1!


2!
2,9999999999999!

EI! AMBROSE SAA OLKAPÄÄNSÄ YLÖS!

Rannalla seisova Vince ei ole uskoa tätä todeksi, eivätkä sitä usko Owens tai Joekaan. Ambrose jatkaa taistelemista! Lesnar raivostuu tästä entisestään ja paiskaa taas Ambrosen maahan Gutwrench Suplexilla! Ambrose onnistuu vielä kömpimään kuitenkin pystyyn... JA VIIMEISILLÄ VOIMILLAAN HÄN REPII LESNARIN MAAHAN BACK SUPLEXILLA! Ambrose alkaa taas hakata raivoisasti Lesnarin päätä ja kiskoo sitten Lesnarin ylös. Lesnar yrittää iskeä Ambroselle Clotheslinen, mutta Ambrose väistää... WACKY LINE! Lesnar on yhtäkkiä taas hätää kärsimässä, mutta nousee vielä jaloilleen...


DIRTY DEEDS!


AMBROSE JYRÄÄ LESNARIN MAAHAN DIRTY DEEDSILLÄ! EIHÄN TÄSSÄ NÄIN PITÄNYT KÄYDÄ! AMBROSE SELÄTTÄÄ!

1!


2!2,9999999999!

LESNAR PÄÄSEE VAIVOIN YLÖS!

Ambrose on jo todella lähellä asiaa, minkä ei pitänyt olla mahdollista: Brock Lesnarin voittoa. Vaikka voittoa ei vielä tullutkaan, Ambrose jatkaa yrittämistä. Ambrose nousee yläköydelle... TOP ROPE KNEE DROP! MENEE OHI! Lesnar väisttää ja aloittaa nyt taas Ambrosen hakkaamisen. Lesnar nappaa jaloillaan Triangle Choke -tyylisen otteen Ambrosesta ja alkaa hakata nyrkeillään Ambrosen päätä. Iskut ovat liikaa: Ambrose alkaa vuotaa verta! Lesnar tajua tilanteensa tulleen ja hakee selätystä, mutta Ambrose saa olkapäänsä ylös kahden kohdalla.

Lesnar jatkaa nyt kuitenkin vahvaa hallintaansa ja nappaa Ambrosen Arm Lockiin. SIitä Ambrose pääsee irti, mutta Lesnar on päättänyt lopettaa nyt jo lähes kymmenen minuuttia jatkuneen ottelun. GERMAN SUPLEX AMBROSELLE! LESNAR PITÄÄ TAAS OTTEEN KIINNI! TOINEN! KOLMAS! SUPLEX CITY ON VOIMISSAAN! Lesnar repii Ambrosen ylös...

F-5!

EI! AMBROSE PÄÄSEE IRTI F-5:STÄ! AMBROSE ISKEE LESNARIN MAAHAN INVERTED DDT:LLÄ!

Eikä Ambrose jätä hyökkäystään siihen, vaan mäjäyttää taas polvella Lesnaria päähän! DDT Lesnarille! Mutta nyt totaalisen raivokas Lesnar onnistuu vielä kääntämään tilanteen edukseen. Vincenkin kasvoilta hymy on kadonnut jo aikaa sitten, kun Lesnar ei vain millään onnistu voittamaan Ambrosea. Tämän ei todellakaan pitänyt mennä näin... Turhautunut Lesnar paiskaa Ambrosen maahan kolmella perättäisellä Powerbombilla, mutta sekään ei vain riitä! Ambrose saa edelleen olkapäänsä ylös, ja Lesnar sen enempää kuin Vincekään ei voi uskoa asiaa todeksi...


F-5!NYT SE ONNISTUU! AMBROSE NOUSEE JALOILLEEN POWERBOMBIEN JÄLKEEN JA JÄÄ ILLAN TOISEN F-5:N KYNSIIN! LESNAR SELÄTTÄÄ AMBROSEN VARMAN OLOISESTI, JA VINCE TUULETTELEE!

1!2!


EEEEEEEEEEEEI!


EI?EI!


AMBROSE ON SELVINNYT TOISESTAKIN F-5:STÄ! MITEN SE ON MAHDOLLISTA? KUKAAN EI TIEDÄ!

Kaikkein vähiten sitä ymmärtää Lesnar, joka menettää hermonsa nyt lopullisesti. Lesnar hakkaa Ambrosea polvillaan ja käy niin sekopäisesti Ambrosen kimppuun, että Ambrose onnistuu yllättämään Lesnarin DDT:llä! Lesnar nousee vielä ylös... JA MAISTAA ILLAN TOISEN WACKY LINEN! Lesnar on taas aivan pyörällä päästään, eikä tajua mitään, kun nousee ylös...
DIRTY DEEDS! ILLAN TOINEN DIRTY DEEDS ONNISTUU! LESNAR VUOTAA VERTA! AMBROSE SELÄTTÄÄ LESNARIN!

1!

2!

3!

VOITTAJA: Dean Ambrose

Tunnelma Upolun saaren rannalla hiljenee täysin. Kukaan ei uskalla sanoa mitään. Brock Lesnar on selätetty. Brock Lesnar on päihitetty. Niin ei pitänyt käydä. Sen ei pitänyt olla mahdollista. Vince McMahon katsoo raivoisasti kehään. Puna nousee Vincen kasvoille nopeammin kuin puna on koskaan noussut kenenkään kasvoille. Vince on aivan valmis raivoamaan, mutta sitten hän tajuaa, että siihen ei ole aikaa nyt. Verinen Lesnar pyyhkii kasvonsa pyyhkeeseen eikä sano yhtään mitään. Lesnar ei itsekään suostu ymmärtämään, että hänet on oikeasti selätetty. On kuitenkin vielä mahdollista, että Lesnar puhdistaa sekä oman että Vincen maineen. Jos kaksi viimeistä ottelua päättyvät Lesnarin täyteen dominanssiin, Ambrosen tuurivoitto voidaan vielä antaa anteeksi. Sitten Ambrose vain voittaa koskemattomuuden ja joutuu myöhemmin normaalissa ottelussa Lesnarin tuhoamaksi. Niin tämän on mentävä.

Ambrose itse on toki täysin uupunut mutta silti totaalisen ylpeä voitostaan. Hän ei uskaltanut toivoa, että pystyisi oikeasti päihittämään Lesnarin, mutta niin on käynyt. Hideo Itami ilmoittaa, että Ambrosella meni Lesnarin voittamiseen 12 minuuttia ja 34 sekuntia. Se on aika, joka Kevin Owensin tai Samoa Joen pitäisi pystyä alittamaan - ja siis sen lisäksi voittamaan Brock Lesnar, joka on vihaisempi kuin luultavasti koskaan.

Kuva Kuva
KEVIN OWENS vs. BROCK LESNAR

Ennen ottelun aloittamista Rod Zapata muistuttaa, että Kevin Owens saa puoli minuuttia hyvitystä suoritukseensa, jos onnistuu voittamaan Lesnarin. Owens katselee hieman pelokkaasti Lesnaria, jonka otsasta tippuu edelleen yksittäisiä veripisaroita ja joka puuskuttaa totaalisen raivon vallassa. Owensilla on siis noin 13 minuuttia aikaa päihittää Lesnar. Voiko se olla mahdollista?

Jos Lesnarilta kysytään, ei voi. Lesnar hyökkää nimittäin heti voimallisemmin kuin koskaan Owensin kimppuun ja jyrää hänet maahan Spinebusterilla. Vince näyttää huokaisevan helpotuksesta, koska tämä ottelu alkaa taas juuri niin kuin pitää.

Sitten tapahtuu kuitenkin jotain! Owens onnistuu pyöräyttämään Lesnarin maahan Victory Rollin tyyppisellä liikkeellä ja jyrää Lesnarin heti perään maahan DDT:llä. Owens tajuaa, että tämä voi olla hänen ainut tilaisuutensa ottelun hallintaan, ja hän alkaa kuristaa Lesnaria. Headlock! Lesnar pääsee siitä irti, mutta hyvistä suorituksistaan innostunut Owens kiskaisee Lesnarin ylös... Ja nostaa hänet Torture Rack -tyyliseen otteeseen, josta pyöräyttää Lesnarin maahan Neckbreakerilla!

Rannalla seisova Vince ei ole uskoa näkyä todeksi, eikä sitä näytä kukaan muukaan tajuavan. Kevin Owens todellakin pyörittelee Lesnaria mennen tullen, vaikka Lesnar on nyt kaiken muun hyvän lisäksi vielä suututettu pahanpäiväisesti. Owens ei uskalla edes ajatella, kuinka kauan tilanne voi jatkua, vaan hän iskee Lesnarin seuraavaksi maahan Backbreakerilla. Lesnar yrittää pyristellä mukaan nappaamalla Owensin Armbariin, mutta Owens pääsee siitä irti... JA ISKEE PACKAGE PILEDRIVERIN LESNAR! OWENS NOUSEE APRONILLE... JA HYPPÄÄ SIELTÄ SPRINGBOARD SPLASHILLA LESNARIN PÄÄLLE!!

Mitä täällä tapahtuu? Kukaan ei usko näkemäänsä, kun Lesnar pääsee vielä jaloilleen ja yrittää Owensille Vertical Suplexia, mutta Owens estää senkin. Owens paiskaa taas Lesnarin maahan ja raahaa sen jälkeen Lesnarin kulmaukseen... CANNONBALL! Owens selättää!

1!


2!

EI SENTÄÄN!

Vince huokaisee vielä helpotuksesta: toivo Lesnarin voitosta on yhä mahdollinen. Mutta. Nyt joku on todella pahasti vialla. Minkään tässä ei pitänyt mennä näin. Kaikkein viimeisimpänä Vince olisi kuvitellut, että Lesnar ei saa iskuakaan perille Kevin Owensia vastaan. Juuri niin kuitenkin nyt on käymässä. Owens onnistuu nimittäin taas väistämään Lesnarin Lariatin... Ja jyrää Lesnarin maahan Inverted DDT:llä!

MUTTA!

SITTEN LESNAR VIHDOIN JYRÄÄ OWENSIN MAAHAN GERMAN SUPLEXILLA!

Tästäkö tämä alkaa? Lesnar hakkaa kyynärpäällä Owensin päätä, ja Owens kömpii tuskaisena pystyyn. Owens nojaa köysiin, ja Lesnar jatkaa nyt vihdoin alkanutta hallintaansa paiskaamalla Owensin kehästä ulos Lariatilla! Ottelua on kulunut yli neljä minuuttia, kun Owens keräilee itseään hetken rantahietikolla ja nousee sitten takaisin kehään. Lesnar hakee kehään palanneelle Owensille uutta Suplexia...MUTTA OWENS ESTÄÄ SEN JA ISKEE SEN SIJAAN ITSE LESNARILLE GERMAN SUPLEXIN!

EI OLE MAHDOLLISTA!


Vincen silmät pullistuvat kohta päästä, kun hän katsoo tilannetta kauhun vallassa. Brock Lesnar on itse saanut maistaa German Suplexia, ja Owens repii Lesnarin uudestaan pystyyn... KO DRIVER LESNARILLE! Owens selättää Lesnarin, tällä liikkeellä on ottelut ennenkin saarella lopetettu!

1!
2!

2,999999999!

LESNAR SAA OLKAPÄÄNSÄ VAIVOIN YLÖS!

Vince ei enää edes uskalla katsoa, ja hyvä niin. Lesnarin raivosta ei ole nimittäin jäljellä enää mitään, ja tilalla on vain väsymys, kun Kevin Owens vaanii Lesnaria...
POP

UP

POWERBOMB!
OWENS JYSÄYTTÄÄ LESNARIN MAAHAN FINISHERILLÄÄN JA SELÄTTÄÄ!

1!


2!3!

VOITTAJA: Kevin Owens

Hiljaiseksi vetää. Vince ei osaa sanoa enää mitään: näyttää melkein siltä, kuin hän alkaisi itkeä hetkenä minä hyvänsä Upolun saaren rantahietikolla. Kevin Owens sen sijaan tuulettelee villisti, ja täysin syytä. Hän ei ole vain voittanut Brock Lesnaria, vaan suorastaan TUHONNUT Pedon. Tehnyt siis jotain, minkä ei yksinkertaisesti pitänyt olla mahdollista. Hideo Itami ilmoitta Owensin voittoajaksi 5 minuuttia ja 48 sekuntia. Kun siitä vielä vähennetään pois Owensin puolen minuutin etu, on alitettava aika nyt 5 minuuttia ja 18 sekuntia.

Kehässä Brock Lesnar nousee taas ylös, mutta hänkään ei näytä enää raivoisalta. Lesnar tietää, että kaikki hänen maineestaan on jo mennyttä. Millään ei ole mitään väliä. Vaikka hän tuhoaisi Samoa Joen sekunnissa, kukaan ei pitäisi enää häntä minkäänlaisena uhkana. Ja mitä Vincekään oikein sanoo? No, sitä voi murehtia kohta. Sitä ennen Samoa Joen pitää saada vielä mahdollisuus alittaa Kevin Owensin aika ja voittaa koskemattomuus tavalla, jota kukaan ei olisi pitänyt puoli tuntia sitten mahdollisena...

Kuva Kuva
SAMOA JOE vs. BROCK LESNAR

Samoa Joe tajuaa, että hänen pitää olla nopea, jos hän haluaa voittaa koskemattomuuden. Mahdollisuudet siihen ovat pienet, mutta ovat ne silti olemassa: Lesnar on nyt nimittäin sellaisessa mielentilassa, ettei koskaan ole ollut. Joe yrittää iskeä Lesnarille heti alkuun Back Suplexia, mutta Lesnar on sentään valppaana ja pamauttaa itse Joen maahan. Sen jälkeen Lesnar alkaakin hakata Joeta ja nappaa tämän Camel Clutchiin. Ei näytä hyvältä kummankaan kannalta: yhdentekevällä pyöritellyllä Lesnar ei kerää minkäänlaista uskottavuutta, mutta aika kuluu Joen kannalta uhkaavasti.

Joe pääsee irti Lesnarin Camel Clutchista, minkä jälkeen miehet alkavat hakata toisiaan keskellä kehää. Vince ei enää edes katso ottelua, vaan seuraa vain ajan kulumista Hideo Itamin sekuntikellosta. Lesnar nappaa Joen Headlockiin, ja Vince pyörittelee päätään. Headlock ei tehoa, mutta Lesnar paiskaa Joen maahan ja alkaa polkea tätä eri ruumiinosiin. Lesnarkaan ei näytä oikein tietävän, mitä tehdä, koska hän ei ikinä uskonut olevansa tässä tilanteessa.

Niinpä Joe onnistuukin yhtäkkiä taas yllättämään Lesnarin... JA JOE ISKEE LESNARILLE OVERHEAD SUPLEXIN! Mikään ei enää yllätä ketään, mutta Vince näyttää silti hautaavansa kasvonsa vielä syvemmälle kämmeniin, kun Joe nappaa Lesnarin Headlockiin. Se ei tokikaan tehoa, mutta Joe kiskoo Lesnarin heti perään ylös... POWERBOMB UUPUNEELLE LESNARILLE!

Onko Lesnarissa enää mitään jäljellä? Voiko Joe vielä voittaa alle viidessä minuutissa? Aikaa ei ole kovinkaan paljon jäljellä, mutta Joe yrittää epätoivoisesti vielä lyömällä ja polkemalla Lesnaria. Joe nappaa Armbarin, mutta sillä ei ottelua voiteta nopeasti. Heti perään Joe nappaa Cross Armbreakerin, mutta siitäkin Lesnar pääsee irti. Niinpä Joe kiskoo Lesnarin ylös ja heittää tämän kulmaukseen. Lesnar onnistuu vielä väistämään Joen hyökkäyksen ja heittää Joen puolestaan kulmaukseen. Ilo on lyhyt: Joe pääsee ylös, jyrää Lesnarin maahan ja iskee Lesnarille Knee Dropin! Lesnarin vanha haava aukeaa uudestaan, ja Lesnarin naama on taas yltä päältä veressä.

Kukaan ei näytä olevan enää kiinnostunut ottelusta, koska aika on jo melkein lopussa, eikä Lesnar näytä sentään siltä, että hänet aivan vielä pystyisi selättämään kolmannen kerran. Toisaalta näyttää päivänselvältä, ettei verinen Lesnar tätä ottelua voitakaan. Ja vaikka voittaisi, mitä väliä? Kun sekunnit kuluvat, Joe hakee vielä viimeistä yritystä Lesnarin selättämiseen, mutta se epäonnistuu! Lesnar estää Joen hyökkäyksen ja nappaa Joen Powerbomb-asentoon...


KuvaMUTTA SILLOIN VINCE MCMAHON SAA TARPEEKSEEN!

Aika on kulunut loppuun, joten Joen ja Lesnarin välisen matsin lopputuloksella ei ole enää väliä! Joe ei voi voittaa koskemattomuutta, ja Lesnar on menettänyt kasvonsa lopullisesti. Kaikkein pahimmin kasvonsa - ja hermonsa - on menettänyt silti WWE:n puheenjohtaja itse.

McMahon: "BROCK LESNAR! SINÄ.... SINÄ SÄÄLITTÄVÄ PASKA SINÄ ONNETON VÄTYS SINÄ HEVONHELVETINMOINEN PELLE, OLET PAHEMPI KUIN ROMAN REIGNS JA ALBERTO DEL RIO YHTEENSÄ! MINÄ LUULIN, ETTÄ SINÄ OLET UHKA! PETO! TUHOKONE! SUPLEX CITYN JOHTAJA! MUTTA EI! SINÄ OLET PELKKÄ HIIRI! PELKKÄ VÄTYS! PELKKÄ SURKIMUS! SINÄ ANNOIT KAHDEN NÄISTÄ KILPAILUN VÄSYTTÄMISTÄ SANKAREISTA SELÄTTÄÄ SINUT, ETKÄ SAANUT KOLMATTAKAAN EDES TUHOTTUA! SINÄ... SINÄ... YOUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU'RE FIRED! HYVÄSTI! KATOA SAARELTA!"Kuva

Niin. Tätä ei ollut vaikea arvata. Lesnar kuuntelee McMahonin raivonpurkauksen viimeiseen sanaan asti, mutta sitten alkaa tapahtua!

F-5 VINCE MCMAHONILLE!

F-5!

BROCK LESNAR JYSÄYTTÄÄ VINCE MCMAHONIN F-5:LLÄ MAAHAN, PYYHKII VERENSÄ VIELÄ VINCEN PUVULLE JA HYPPÄÄ RANNASSA ODOTTAVAN VESISKOOTTERIN KYYTIIN! Brock Lesnaria emme näe enää koskaan.

Samoan lääkintähenkilökunta saa jälleen töitä, kun he ryntäävät Vince McMahonin apuun keskellä kehää. Samalla Hideo Itami ottaa tilanteen haltuun ja luovuttaa koskemattomuusamuletin Kevin Owensille, joka on sen ansaitusti voittanut. Owens, Joe ja Ambrose tuntuvat olevan kaikki yksimielisiä siitä, että heidän on parempi poistua paikalta ennen kuin Vince McMahon toipuu Lesnarin hyökkäyksestä.

-------------------------------

Näin. Seuraavaksi on heimoneuvoston vuoro. Tuttu kaava. Teillä on nyt 24 tuntia aikaa (eli huomiseen 21.8. kello 17 asti) lähettää oma äänenne minulle täällä foorumilla yksityisviestillä. Kenet haluatte äänestää täältä pois? Kevin Owensia ei voi äänestää. Liittäkää mielellään äänen yhteyteen taas jotain fiiliksiä, jos siltä tuntuu. Ja Alberto Del Rio ei saa siis edelleenkään olla muihin yhteyksissä yksityisviesteillä, eivätkä muut saa olla yhteysksissä Del Rioon. Ja jos onnistutte löytämään (tai olette jo onnistuneet löytämään) piilotetun immuniteettiamuletin ennen heimoneuvostoa ja halutte käyttää sen, siitä pitää ilmoittaa myös viimeistään huomiseen kello 17 mennessä. Tämä on viimeinen heimoneuvosto, jossa amulettia voi käyttää.
So Chris Jericho you can go straigh to hell and burn in hell because that's where you belong. And I'll help get you there by cutting your tongue in half. I think that would put end to your music career. That's all I have to say about Chris Jericho.

Avatar
MinimiMax
Main eventer
Viestit: 229
Liittynyt: 09 Touko 2016, 16:37
Paikkakunta: Tampere

Re: Smarkside: SELVIYTYJÄT

Viesti Kirjoittaja MinimiMax » 20 Elo 2018, 14:19

Kuva
Mitä ihmettä? Kyllähän minä nyt Lesnarin olisin Owensia nopeammin päihittänyt, mutta käsitin säännöt väärin. Luulin että kisan voittaa vain selviämällä pisimpään kehässä. Voidaanko ottaa uusiksi nyt kun tajusin säännöt?
"Unohda kaikki mitä tiedät niin tulet tietämään paljon enemmän."
-Teme, 2016

Avatar
Zemppari
Moderaattori
Viestit: 658
Liittynyt: 04 Tammi 2016, 06:43
Paikkakunta: Jokela

Re: Smarkside: SELVIYTYJÄT

Viesti Kirjoittaja Zemppari » 20 Elo 2018, 14:31

Kuva

Tämäkö oli tuhokoneesi, Vince? Brock Lesnar oli vaan säälittävä kasa kuonaa. Nautin tosin suunnattomasti kärsimyksestäsi F5-kurimuksessa, toivottavasti lonkkasi on mennyttä.

Ei enää montaa päivää... tik tok...
In the 27 years I've been doing this I never thought I'd find a better wrestler than me, but I found him.
Daniel Bryan.

-William Regal

Avatar
Villezka
Main eventer
Viestit: 286
Liittynyt: 03 Tammi 2016, 22:03
Paikkakunta: Hyvinkää

Re: Smarkside: SELVIYTYJÄT

Viesti Kirjoittaja Villezka » 21 Elo 2018, 06:51

Kuva

Täytyy kyllä myöntää, että Lesnar mukiloi mua ihan huolella, mutta osasin odottaaki sitä.

Tiedän myös sen ettei Lesnar osannut odottaa sitä, että onnistuisin voittamaan hänet. Täytyy myös myöntää, että Vincen ilme oli katsomisen arvoinen myös, kun hänen petonsa ei ollut se peto mitä hän odotti.

Ikävä kyllä aikani ei riittänyt voittoon, mutta sainpahan hyvät naurut.
Ehkä otin, ehkä en

Avatar
kenitys
Main eventer
Viestit: 429
Liittynyt: 18 Tammi 2016, 18:44
Paikkakunta: HKI
Viesti:

Re: Smarkside: SELVIYTYJÄT

Viesti Kirjoittaja kenitys » 21 Elo 2018, 17:57

ILTA 30

Kuva

Uupumus on vallannut Dean Ambrosen, Kevin Owensin ja Samoa Joen mielet täysin, kun he kävelevät kohti heimoneuvostoa jälleen kerran. Vaikka Brock Lesnar osoittautui päivän immuniteettikilpailussa paljon odotettua heikommaksi, on Lesnarin kanssa kamppailu käynyt silti voimille jokaiselle kolmesta. Ja se on vain pienin huoli: ruuan puute, unen vähäisyys, porottava kuumuus, jatkuva jano ja lukemattomat muut fyysiset tuskat painavat tässä vaiheessa, kun edessä on Selviytyjät: WWE:n kolmanneksi viimeinen heimoneuvosto.

Tämä kaikki on silti pientä verrattuna Alberto Del Rion oloon. Del Rio on joutunut olemaan yli vuorokauden karkotussaarella ilman veden pisaraakaan, ilman ruokaa... Ilman mitään. Del Rio suorastaan tärisee tuskaisen oloisena, kun hän saapuu yhtäkkiä heimoneuvostoalueen lähellä kolmen muun Uso-heimon jäsenen luokse. Del Rio ei ehdi vaihtaa sanaakaan kolmikon kanssa ennen kuin heidän on astuttava sisään leirinuotion äärelle. Del Rion on vain luotettava siihen, etteivät nämä kolme ole juonineet keskenään hänen päänsä menokseen jotain lopullista...

Kuva

Tämä kaikki unohtuu kuitenkin, kun leirinuotion äärellä nelikkoa ei odotakaan Vince McMahon vaan HIDEO ITAMI. Kaikki neljä hakevat sanoja, mutta kukaan ei saa suustaan yhtään mitään. Itami ojentaa Owensin ja Del Rion istumaan eturiviin, Ambrosen ja Joen takariviin. Erityisesti Owens näyttää suorastaan hykertelevän sille, että Vince ei ole tänään siinä kunnossa, että pystyisi saapumaan paikalle ollenkaan.

Samalla paikalle kävelee myös tuomaristo: Big E, Randy Orton, Undertaker, Chris Jericho ja THE MIZ. Tuomariston viisikko näyttää totitselta katsellessaan jäljellä olevaa nelikkoa.

Itamia: Hyvät serviytyjät. Hella McMahon loukkaantua pahasti idioottimaisen Block Lesnalin kynsissä. Hella McMahon ei olla tänään kunnossa, joten MINÄ hoitaa heimoneuvosto hänen puolestaan. Kaikki toimia samalla tavoin kuin ennen! Tänään ei kuitenkaan aika ylimääläisille kysymyksirre - siillytään suolaan asiaan! Kevin Owens, ore hyvä!

Kukaan nelikosta ei osaa sanoa edes mitään, kun he katsovat totisena leirinuotion edessä istuvaa Hideo Itamia. Owens myhäilee edelleen Vincen kivulle. Ilmeisesti Vince on siis todellakin loukkaantunut niin pahasti Brock Lesnarin F-5:n seurauksena, ettei pysty tänään hoitamaan edes heimoneuvoston vetämistä. Myös tuomaristo tuntuu olevan hieman ihmeissään tästä käänteestä.

Kevin Owens ei kuitenkaan liikaa välitä asiasta, vaan suunnistaa nopeilla harppauksilla kohti tuttua äänestysaluetta. Siellä hän näyttää puntaroivan päätöstään hetken, mutta raapustaa sitten nimen lapulle. "Hombre, jonkun tien oli loputtava tähän", Owens murahtaa.

Alberto Del Rio näyttää todella riutuneelta ja tuskaiselta noustessaan ylös, mutta vaivoin hän jaksaa kävellä äänestysalueelle. Siellä hän näyttää olevan varma päätöksestään ja rustaa nimen lapulle. "Olet perro. Tietenkin."

Dean Ambrose suuntaa äänestyspaikalle kolmantena. Myös Ambrose on hyvin päättäväisen oloinen, eikä hän aikaile äänestyspaikalla hetkeäkään. Pudotettuaan lapun uurnaan Ambrose katsoo suoraan kameraan. "Sun taival päättyy tähän."

Samoa Joe päättää lyhyen äänestyskierroksen marssimalla äänestyspaikalle niin ikään totisen oloisena. Joe näyttää olevan varma päätöksestään ja nostaa lappunsa kameralle näkyville. "Tässä vaiheessa kisaa mukana pitäisi olla vain ne fiksuimmat yksilöt, joten en tiedä miten olet selvinnyt näin pitkälle."

TULOS

Hideo Itami nousee seisomaan, kävelee äänestyspaikalle ja hakee uurnan painijoiden eteen.

Itami: Jos joku haruaa käyttää henkilökohtaisen immuniteettiamulettinsa, nyt on sen hetki. Tämä olla VIIMEINEN heimoneuvosto, jossa henkirökohtaisia immuniteettiamuretteja voida käyttää.

Onko kukaan löytänyt uutta Uso-heimoon piilotettua immuniteettiamulettia? Jos on, se voi muuttaa vielä kaiken...
..

ALBERTO DEL RIO NOUSEE SEISOMAAN!

..

Kaikki katsovat järkyttyneenä Del Rioa, joka kaivaa rikkinäisten shortsiensa taskusta jotain...

..SE EI OLE OIKEA AMULETTI!
Räkäisesti naurava Del Rio katsoo kolmea muuta järkyttynyttä Selviytyjät-kilpailijaa, kun hän esittelee lehdistä ja kivestä karkotussaarella tekemäänsä "immuniteettiamulettia".

Del Rio: Pitihän teidän kustannuksellanne nyt vähän pilailla, perrot!

Sen sanottuaan Del Rio viskaa "amulettinsa" suoraan kohti tuomariston jäseniä. Koska kukaan muu ei ole noussut ylös, piilotettuja immuniteettiamuletteja ei tässä kilpailussa voida enää käyttää.

Itami: Hyvä on. Uso-heimo, luen nyt antamanne äänet. Kun äänet olla luettu, päätös olla lopullinen. Eniten ääniä saanut olla kolmastoista Serviytyjät: WWE:stä ulos äänestetty kirpairija ja julyn kuudes jäsen.


Ensimmäinen ääni menee... DEAN AMBROSELLE.Toinen ääni menee... SAMOA JOELLE.Dean Ambrose ja Samoa Joe katsovat toisiaan. Molempien ilmeet ovat vakavat. Itami ilmoittaa, että molemmilla on yksi ääni, vaikka se varsin ilmiselvää onkin.Kolmas ääni menee...
...
DEAN AMBROSELLE.Ambrose näyttää tuskaiselta. Joe huoahtaa helpotuksesta - mutta vain hetkeksi. Mitään ei ole vielä ratkaistu.

Itami: Kaksi ääntä Ambloselle. Yksi ääni Joelle. Jos viimeinen ääni mennä Ambloselle, turos olla selvä. Jos viimeinen ääni mennä Joelle, oremme tasatiranteessa.Neljäs ääni menee...


..
...

...SAMOA JOELLE.

Hämmennys valtaa tilan. Joe ja Ambrose katsovat toisiaan. Owens ja Del Rio tuijottavat maahan. Tilanne on tasan. Mitä nyt tapahtuu? Hideo Itami on vakava, mutta näyttää tietävän, mitä tehdä.

Itami: Ei hätää! Hella McMahon olla antanut talkat ohjeet, mitä tehdä, jos heimoneuvosto päättyä näin. Nolmaalisti tasatilanteessa jäljestetään UUSINTAÄÄNESTYS vain tasatiranteessa orevien kilpailijoiden välillä. Nyt ei tehdä niin, koska kun järjerrä olla vain neljä kilpailijaa, uusintaäänestys ei muuttaa mitään!

Mitä sitten tehdään? Kuka tippuu? Joe ja Ambrose ovat täysin häkeltyneitä.

Itami: Sen sijaan... DEAN AMBLOSE JA SAMOA JOE KOHTAAVAT TOISENSA KIRPAIRUSSA, JONKA HÄVINNYT TIPPUA POIS!

Tuomaristo katsoo jännittyneenä tilannetta ja niin tekevät myös Owens ja Del Rio. Ambrosen ja Joen eteen kannetaan äkkiä isot kuvataulut samalla, kun Hideo Itami selittää kilpailun sääntöjä.

Itami: Teidän tehtävänänne olla TUNNISTAA MAHDOLLISIMMAN MONTA WWE:N HALL OF FAME -JÄSENTÄ! Aikaa olla 10 minuttia... JA SE ALKAA NYT!

(Tehtävä on tässä)

Sekä Joe että Ambrose uppoutuvat täysillä nimeämään Hall of Fame -jäseniä. Molemmat tietävät, että tämä ratkaisee heidän jatkonsa kilpailussa. Tämä. Tämä tehtävä. Millään muulla ei ole väliä. Vähemmän Hall of Fame -jäseniä tietänyt putoaa kilpailusta pois. Raakaa, mutta niin se vain on. Molempien kynä sauhuaa, ja minuutit kuluvat. Kaikki katsovat heimoneuvostossa kuumeisesti, kun Joe ja Ambrose yrittävät parhaansa...Ja sitten aika loppuu. Ambrose ja Joe tiputtavat tussinsa maahan. Ensin tuloksensa esittelee Samoa Joe...


..JOELLA ON 70 NIMEÄ OIKEIN.
Kukaan ei uskalla reagoida mitenkään. Dean Ambrose ojentaa esille oman taulunsa...


..AMBROSELLA ON 89 NIMEÄ OIKEIN!

SAMOA JOE ON TIPPUNUT POIS!

Kuva

Samoa Joe ei osaa sanoa mitään. Joe hautaa kasvonsa käsiinsä ja mutisee, että ei hänen kaltaisensa aito samoalainen voi tippua pois Samoalla järjestettävästä kilpailusta.

Itami: Samoa Joe, sinut olla äänestetty ulos Selviytyjät: WWE:stä. Ore hyvä ja tuo soihtusi.

Joe ei sano mitään. Hän vain nappaa soihtunsa ja kassinsa ja kävelee niiden kanssa Itamin luokse sanomatta mitään ja katsomatta keneenkään.

Itami: Samoa Joe, turi edustaa erämää tärrä saalerra, ja kun turi sammuu, kilpailusi on ohi. Heimo on puhunut.

Kuva

Ja sitten oli kolme. Dramaattiset vaiheet jättävät Kevin Owensin ja Alberto Del Rion täysin sanattomaksi. Dean Ambrose lähes tulkoon kyynelehtii onnesta tajutessaan, että Hall of Fame -jäsenten nimien tietäminen on pelastanut hänen paikkansa kilpailussa. Lopulta kolmikon on pakko nousta ylös ja suunnata jälleen yhdeksi yöksi Uso-heimon leiriin. Yhdeksi viimeisistä - ja samalla ehkä kaikkein vaikeimmista - öistä.

------

Palkintokisaa joko tänä yönä tai huomenna aamulla.
So Chris Jericho you can go straigh to hell and burn in hell because that's where you belong. And I'll help get you there by cutting your tongue in half. I think that would put end to your music career. That's all I have to say about Chris Jericho.

Avatar
MinimiMax
Main eventer
Viestit: 229
Liittynyt: 09 Touko 2016, 16:37
Paikkakunta: Tampere

Re: Smarkside: SELVIYTYJÄT

Viesti Kirjoittaja MinimiMax » 21 Elo 2018, 18:10

Kuva

No olisihan se pitänyt arvata, että minusta halutaan eroon kun vielä voidaan. Muutenhan minä olisin vienyt koko kisan. Harmi että kävi se kämmi tuossa koskemattomuuskisassa, josta syytän vain ja ainoastaan Vince McMahonia sillä MINÄ VARTUIN SAMOALLA JA ENGLANTI EI OLE ENSIMMÄINEN KIELENI joten käsitin säännöt väärin. Tapelkaa te tollot keskenänne, olen oikeastaan onnellinen etten joudu viettämään enää sekuntiakaan teidän seurassanne.
"Unohda kaikki mitä tiedät niin tulet tietämään paljon enemmän."
-Teme, 2016

Avatar
Villezka
Main eventer
Viestit: 286
Liittynyt: 03 Tammi 2016, 22:03
Paikkakunta: Hyvinkää

Re: Smarkside: SELVIYTYJÄT

Viesti Kirjoittaja Villezka » 21 Elo 2018, 20:47

Kuva

Se oli lähellä, ehkä vähän turhanki lähellä ja minun täytyy jopa myöntää, että uskoin jopa tippuvani varsinkin, kun en ole kovin kummoisesti menestynyt täällä tietovisoissa, mutta täällä vielä ollaan ja loppu lähenee kovaa vauhtia.

Nyt vain täytyy voittaa viimeiset kilpailut, niin finaalipaikka on varma. Se ei tule olemaan helppoa, mutta olisihan se aika tylsää, jos kaikki olisi helppoa.
Ehkä otin, ehkä en

Avatar
Kana
Main eventer
Viestit: 227
Liittynyt: 16 Tammi 2017, 18:54

Re: Smarkside: SELVIYTYJÄT

Viesti Kirjoittaja Kana » 22 Elo 2018, 06:10

Kuva

Te... perrot... hnnnnghhhhh.

Toisella saarella. Siellä, siellä ei ollut edes vettä. Ei ruokaa. Ei mitään. Nada de nada.
Ja nyt minä olen nälkäinen, nimittäin voitonnälkäinen.

Dean Ambrose. Kevin Owens. Paras mies voittakoon. Mutta te, te tiedättekin jo kuka se paras mies on.

;)
Russon kana:
100 g broilerin rintafileitä (maustamaton)
600 g voita
10 kpl valkosipulinkynttä
3 rkl sitruunankuoriraastetta
2 hl vehnäjauhoja
2½ hl korppujauhoja
10 rkl valkopippuria
2 kpl strutsinmunaa

Avatar
kenitys
Main eventer
Viestit: 429
Liittynyt: 18 Tammi 2016, 18:44
Paikkakunta: HKI
Viesti:

Re: Smarkside: SELVIYTYJÄT

Viesti Kirjoittaja kenitys » 22 Elo 2018, 09:38

PÄIVÄ 31

Kuva

Kolmanneksi viimeinen päivä valkenee Samoalla Upolun saarella yhtä kuumana ja paahteisena kuin suurin osa päivistä tähänkin mennessä. Uso-heimon leirissä on hiljaisempaa kuin kertaakaan, eikä ihme. Eilinen heimoneuvosto on ollut kaikin puolin dramaattinen. Äänet Samoa Joen ja Dean Ambrosen välillä ovat menneet tasan. Se osoittaa, että pitkään yhtenäisyyttään vannonut alkuperäinen Fatu-porukka on ollut sittenkin jakautunut kahtia. Ja nyt Joe on poissa, tiukan tehtävän päätteeksi. Kenen kohtaloksi se koituu? Ketkä kaksi selviävät finaaliin?

Dean Ambrose nousee ylös ensimmäisenä ja lähtee rannalle etsimään epätoivoisesti jonkinlaisia ruuanmuruja. Leirissä olevat riisi- ja papuvarannot on käytetty lähes kokonaan. Jauhosta pystyisi paistamaan vielä muutamia lettuja, mutta kukaan kolmikosta ei saa niitä enää alas 31 päivän jälkeen. 31 päivää tässä saatanan viidakossa. "Miten olen ikinä suostunut tähän", Ambrose pohtii ja kiittää samalla onneaan siitä, että muisti tarpeeksi paljon Hall of Fame -jäseniä. Nyt hänellä on vielä mahdollisuus voittaa koko roska. Se on ainut ajatus, minkä avulla hän jaksaa yhä lähtiessään etsimään kalaa vedestä.

Kevin Owens heräilee samaan aikaan makuualustaltaan. Tai no, "heräilee" on ehkä väärä sana. Ei Owens ole nukkunut viikkoihin lähes ollenkaan. Owens sukii partaansa, joka on räjähtänyt täysin kammottavan näköiseksi viidakossa vietetyn kuukauden aikana. Owens katsoo rannassa rämpivää Ambrosea mietteliäästi ja kävelee sitten leirin nuotiopaikalle. Owens sytyttää tulen ja alkaa keittää juomavettä tällekin päivälle. Päässä pyörii vain yksi ajatus: "Jotenkin minä kostan Vincelle tämän kaiken."

Alberto Del Rio ei saa sen sijaan päähänsä edes noin järkevää ajatusta. Reilu vuorokausi karkotussaarella tässä vaiheessa on lähes tulkoon sekoittanut Del Rion pään. Jano, nälkä ja unettomuus ovat ajaneet Del Rion psykoosiin, jossa hän näkee kaikkialla vain koiria. Koiria kaikkialla. Kaikki ovat koiria. Kaikki ovat häntä vastaan. Ja silti hän on jotenkin vielä mukana tässä pelissä - siitäkin huolimatta, ettei saanut kommunikoida kenenkään kanssa noin 36 tuntiin. Nyt Del Rio keräilee itseään makuualustalla maatessaan ja miettii, miten selviäisi vielä kahdesta tehtävästä.

Hiljaisen aamun jälkeen Owens, Ambrose ja Del Rio nappaavat mukaan Uso-heimon lipun ja lähtevät kävelemään kohti kilpailualuetta. Jo kaukaa he näkevät, että tällä kertaa tehtävä ei ole helpoimmasta päästä. Aukealla alueelle porottaa kuuma aurinko, ja alueen keskelle on asetettu kolme paalua. Alueen keskellä hymyilee Vince McMahon, joka näyttää toipuneen eilisestä F-5:stä. Hideo Itami seisoo McMahonin takana.

McMahon: "Kevin Owens, Dean Ambrose, Alberto Del Rio... Tervetuloa! Tämä on VIIMEINEN palkintotehtävänne. VIIMEINEN mahdollisuutenne hankkia merkittävä etu tulevaa VIIMEISTÄ immuniteettitehtävää varten. Ja tuon immuniteettikilpailun voittaja ansaitsee varman paikan finaalissa. Joten suosittelen todella, että suhtaudutte tähän tehtävään vakavasti... Yhtä vakavasti kuin minä suhtaudun aikeeseeni tehdä Brock Lesnarin elämästä helvettiä hänen loppuelämänsä ajan."

Viimeisten sanojensa aikana McMahon pitelee niskaansa ja irvistelee hampaitaan. F-5 ei ole selvästikään ollut turhan helppo koettelemus.

McMahon: "Tämän enempää minun tuskin tarvitsee pohjustaa tämänpäiväistä tehtävää. Näette edessänne kolme paalua, ja osaattekin ehkä jo aavistaa, mitä se tarkoittaa. Yksi Selviytyjät-ohjelman perinteisimmistä kilpailuista on tehtävä, jossa mitataan KESTÄVYYTTÄ. Voimaa, tahdonlujuutta, päättäväisyyttä... Sitä, kuka jaksaa pisimpään roikkua paikassa, jossa oleminen tuntuu sekunti sekunnilta tukalammalta. Ja nyt teidän on aika asettua roikkumaan noihin paaluihin... Voittaja on se, joka kestää kauimmin. Onko tämä ymmärretty?"

Kaikki kolme nyökkäävät vaitonaisina. Tämä ei ole todellakaan se tehtävä, jota kukaan heistä enää tässä vaiheessa jaksaisi... Mutta vaihtoehtoja ei ole.

McMahon: "AI NIIN! Melkein jo unohdin! Alberto Del Rio, koska sinä päätit, että edellinen palkintotehtävä ei ollut arvollesi sopiva, saat nauttia tästä tehtävästä nyt hieman kauemmin kuin muut! Sinä aloitat roikkumisen puolitoista minuuttia aikaisemmin kuin Kevin Owens ja Dean Ambrose - katsotaan, saako se sinun kielenkantasi hiljenemään!"

Del Rio päästää suustaan pari espanjankielistä kirosanaa, mutta lähtee kävelemään kohti omaa paaluaan. Owens ja Ambrose jäävät hetkeksi seisomaan vielä maahan.

------------------------

Näin. Tämä on viimeinen palkintotehtävä. Ja tällä kertaa ohjeet ovat todellakin aika simppelit:

1) Tehtävänne on pelata tämä peli: https://www.kongregate.com/games/spiltc ... rance-test (Toimii ainakin desktopilla)
2) Pelatkaa vaikeusasteella "Easy".
3) Ensimmäinen suoritus ratkaisee. Ottakaa print screen tuloksestanne.
4) Huomaatte nopeasti, että ratkaisevaa pelissä on oikeastaan vain se, kuinka kauan jaksatte pysyä mukana ennen kuin hermot menevät. Tässä siis todellakin mitataan kestävyyttä! Ja HUOM! ette saa puhua toisillenne tuloksistanne tai muutenkaan mitenkään ilmaista muille kilpailijoille, kuinka pitkään olette peliä jaksaneet pelata.
5) Alberto Del Rion tuloksesta miinustetaan rangaistuksena viime palkintotehtävän väliinjättämisestä 10 000 pistettä.
6) Toivon, että ehtisitte suorittaa tämän mielellään tämän keskiviikon aikana, mielellään torstaiaamuun klo 8 mennessä. Silloin suunnittelemani aikataulu loppukilpailun osalta pitää kutinsa.
So Chris Jericho you can go straigh to hell and burn in hell because that's where you belong. And I'll help get you there by cutting your tongue in half. I think that would put end to your music career. That's all I have to say about Chris Jericho.

Avatar
Zemppari
Moderaattori
Viestit: 658
Liittynyt: 04 Tammi 2016, 06:43
Paikkakunta: Jokela

Re: Smarkside: SELVIYTYJÄT

Viesti Kirjoittaja Zemppari » 22 Elo 2018, 11:32

Kuva

VINCE, SINÄ VOIT TUNKEA NÄMÄ PAALUT POIKITTAIN SYVÄLLE PER-
In the 27 years I've been doing this I never thought I'd find a better wrestler than me, but I found him.
Daniel Bryan.

-William Regal

Avatar
kenitys
Main eventer
Viestit: 429
Liittynyt: 18 Tammi 2016, 18:44
Paikkakunta: HKI
Viesti:

Re: Smarkside: SELVIYTYJÄT

Viesti Kirjoittaja kenitys » 23 Elo 2018, 06:24

PÄIVÄ 31

Kuva

Alberto Del Rio kiroo äänekkäämmin kuin koskaan, kun hän hilaa itsensä keskimmäisen paalun huipulle. Vince McMahon myhäilee tyytyväisenä alhaalla, ja Hideo Itami taputtaa vieressä. Sen sijaan Kevin Owensin ja Dean Ambrosen ilmeet ovat lähes yhtä raivoisat kuin Del Rion. Aikooko tämä vanha seniili oikeasti laittaa heidät roikkumaan jostain saatanan paalusta tässä paahtavassa helteessä sen jälkeen, kun he ovat viettäneet 31 päivää tällä pirun saarella?

Kyllä aikoo.

"KILPAILU ALKAA NYT!", Vince ilmoittaa.

Alberto Del Rio vapauttaa jalkansa tukipalkeista ja alkaa roikkua paalussa täydellä painollaan. Heti ensimmäisten sekuntien aikana meksikaanin otsalle kirpoaa hiki. Tässä hän sitten joutuu olemaan. Ja kuinka kauan? Sitä ei tiedä kukaan. Tämä kestävyystaistelu saattaa kestää tunteja...

Kun puolitoista minuuttia on kulunut, Vince käskee myös Kevin Owensin ja Dean Ambrosen paalujen luokse. Ambrose ja Owens alkavat kivuta paalujen päälle, ja kun he ovat omilla paikoillaan, Vince käskee myös heitä irrottamaan jalkansa tukipalkeilta. Samalla Hideo Itami käynnistää virallisen sekuntikellon: se ei ole raksuttanut ollenkaan Del Rion rangaistusjakson aikana.

Del Rio näyttää jo kahden minuutin roikkumisen jälkeen hyvin tuskaiselta irvistellessään ja roikkuessaan paalussa. Myös Kevin Owens - joka on kolmikosta edelleen olemattoman ruokamääränkin jälkeen selvästi painavin - näyttää siltä, että paalussa roikkuminen ei ole todellakaan hänen juttunsa. Eikä Dean Ambrosekaan näytä tilanteesta nauttivan, mutta hänen irvistyksessään on silti kummallista nautintoa.

5 MINUUTTIA...

Viisi minuuttia on kulunut, eikä kukaan painijoista näytä vielä luovuttamisen merkkiä. Owens kiroilee ja sylkee verta: hänen huuleensa on tullut jostain haava. Del Rio näyttää siltä, että saattaa olla pyörtymisen partaalla tässä kuumuudessa. Ambrosen ilme näyttää puhtaasti sekopäiseltä: tämä tehtävä ja auringonpaiste on saattanut viedä häneltä lopullisesti mielenterveyden.

10 MINUUTTIA...

Hideo Itami ilmoittaa, että 10 minuuttia on kulunut, mutta se ei aiheuta kilpailijoissa mitään reaktiota. He eivät luovuta. Vince myhäilee tyytyväisenä, kun koko jäljellä oleva Selviytyjä-kolmikko kamppailee epätoivoisesti viimeisestä palkinnosta.

15 MINUUTTIA...

Aikaa on kulunut vartti (Del Riolla vielä hieman pidempäänkin), mutta kilpailulle ei näy loppua alkuunkaan. Owens, Ambrose ja Del Rio roikkuvat kaikella voimalla paalustaan ja vilkuilevat toisiaan.

"Ambrose... Owens... te perrot. Ette te tule tätä voittamaan. Ette, vaikka minulla on takamatka teihin nähden. Minä olen ovelin, ketterin ja ennen kaikkea kevyin. Voitte luovuttaa vaikka heti", Del Rio uhoaa hieman epätoivoisen kuuloisesti, mutta Owens ja Ambrose eivät näytä hänen puheistaan välittävän...

MUTTA SITTEN!

KEVIN OWENSIN OTE PAALUSTA LIPEÄÄ JUURI, KUN HÄN ON KÄÄNTYNYT KUUNTELEMAAN DEL RION UHOAMISTA!
Owens yrittää ottaa vielä kiinni paalusta ja hilata itsensä takaisin tuttuun asentoon...
MUTTA TURHAAN!
KEVIN OWENS ROJAHTAA PAALUSTAAN ALAS MAAHAN!

Del Rio myhäilee ivallisena, ja Ambrose katsoo hyvin vakavana, kun Owens raivoaa ja sylkee verta maassa. Toivuttuaan pudotuksesta Owens nousee ylös, kävelee raivoisasti Vincen luokse ja sylkäisee ison veriklimpin suoraan McMahonin jalkoihin. Sen jälkeen hän menee istumaan murheellisena.

20 MINUUTTIA...

Alberto Del Rio ja Dean Ambrose eivät enää katso toisiaan. Del Rio yrittää psyykata Ambrosea puheillaan, mutta mielipuoliseen tilaan ajautunut Ambrose ei kuule mitään, koska hän hokee hiljaa itsekseen jonkinlaista epämääräistä mantraa. Vince McMahonkin näyttää olevan hieman huolissaan kilpailijoidensa tilasta, mutta ei voi asialle mitään.

25 MINUUTTIA...

Hideo Itamin sekuntikello saavuttaa 25 minuutin rajapyykin, ja kaksi kilpailijaa roikkuu paaluissaan yhä. Kevin Owens kiroilee edelleen maassa maatessaan, mutta...YHTÄKKIÄ DEAN AMBROSEN TOINEN KÄSI LIPSAHTAA PAALULTA!Alberto Del Rio ei tajua ensin mitään, koska on oikeasti jo lähes tulkoon menettänyt tajuntansa. Sitten hänen silmänsä kuitenkin rävähtävät auki. Ambrose on tippumaisillaan paalulta! Ambrose...
..
HILAA VIELÄ ITSENSÄ TAKAISIN ROIKKUMAAN PAALUSTA!

Del Rio päästää suustaan pari ruminta meksikolaista kirosanaa, kun Ambrose vilkaisee häneen mielipuolinen virne kasvoillaan.

"Tämä ei ole vielä ohi", Ambrose mutisee.

"Niinhän sinä luulet", Del Rio vastaa......
JA YHTÄKKIÄ DEL RION KÄSI KRAMPPAA!
DEL RION TOINEN KÄSI IRTOAA PAALUSTA, EIKÄ DEL RIO SAA SITÄ PURISTETTUA OLLENKAAN KIINNI! DEL RIO ROIKKUU PAALUSTA YHDELLÄ KÄDELLÄ, PURISTAA JALOILLAAN KIINNI, AURINKO PAAHTAA...

DEL RION KÄSI VÄÄNTYY TUSKALLISEEN ASENTOON...


..JA DEL RIO JOUTUU IRROTTAMAAN OTTEEN PAALUSTA TOISELLAKIN KÄDELLÄÄN! ALBERTO DEL RIO ROJAHTAA PAALUSTAAN ALAS MAAHAN!DEAN AMBROSE ON VOITTANUT PALKINTOKILPAILUN!
Ambrose itse ei tosin näytä tajuavan sitä: Kuuhullu jääkaappi jää roikkumaan paalustaan epätoivoisen tiukasti, ja Ambrose roikkuu paalussaan kiinni tuskaisen kuumassa auringossa vielä minuuttien ajan, kunnes lääkintähenkilökunta saapuu paikalle repimään hänet väkisin irti paalusta.

Lääkintähenkilökunta tarkistaa muutenkin kaikkien kolmen kunnon, mutta koska kellään ei näytä olevan mitään vakavia vammoja, päästävät he Ambrosen, Owensin ja Del Rion seisomaan Vince McMahonin eteen. On aika kuulla, mitä Ambrose saa palkinnoksi viimeisen palkintokisan voitosta.

McMahon: "MAHTAVAA! Tämä oli juuri sellainen brutaali kamppailu, jota toivoinkin! UPEAA! Ja nyt... Nyt on viimeisen palkinnon aika. Se on kaikkea, mitä voittaja vain saattaa toivoa! Heti tämän palkintokilpailun jälkeen Dean Ambrose sinut viedään Samoan upeimpaan hotelliin, jossa saat viettää koko päivän ja ensi yön. Saat nukkua siellä hyvin, saat syödä mitä ikinä haluatkaan, saat kylpeä hotellin kylpylässä, käydä kävelemässä läheisessä kylässä... Ja lisäksi sinulle on varattu illalla viisi minuuttia puhelinaikaa vaimosi Renee Youngin kanssa."

Reneen nimen kuuleminen saa kyynelet nousemaan Ambrosen silmiin. Ambrose vajoaa hetkeksi polvilleen, mutta sitten hän nousee ylös ja lähtee Hideo Itamin kanssa suuntaamaan kohti rantaa, jossa vene odottaa häntä. Kevin Owens ja Alberto Del Rio eivät saa sanaakaan suustaan. Heillä olisi ollut mahdollisuus päästä puhumaan läheisimmän ihmisensä kanssa, mutta... Se mahdollisuus meni nyt.

McMahon: "Teille kahdelle minulla ei ole enää mitään sanottavaa. Hyvä yritys ei aina riitä! Nähdään huomisessa immuniteettikilpailussa, se on viimeinen laatuaan - ja samalla brutaalein kamppailu, joka tällä saarella on nähty!"

------------------------

Viimeinen palkintokilpailu on siis ohi. Dean Ambrose saa palkinnoksi 5 pisteen parannuksen overalliinsa viimeiseen immuniteettiotteluun, joka on tietenkin Extreme Rules Triple Threat -ottelu. Tuon ottelun voittaja pääsee finaaliin ja valitsee sen, kuka hänen kanssaan finaaliin pääsee. Alberto Del Rion overallista miinustetaan 5 pistettä karkotussaarelle joutumisen vuoksi. Niin ja Ambrose ei voi puhua yksityisviesteillä Owensin tai Del Rion kanssa ennen immuniteettikilpailun alkamista.

Tässä vielä Owensin, Ambrosen ja Del Rion pisteet pelistä:

Owens - 33 119
Del Rio - 53 099 (eli 63 099 - 10 000)
Ambrose - 615 100

Voittaja oli siis aika selvä... Heh.

Viimeinen immuniteettikilpailu käydään huomenna perjantaina kello 20 Twitchissä.
So Chris Jericho you can go straigh to hell and burn in hell because that's where you belong. And I'll help get you there by cutting your tongue in half. I think that would put end to your music career. That's all I have to say about Chris Jericho.

Avatar
kenitys
Main eventer
Viestit: 429
Liittynyt: 18 Tammi 2016, 18:44
Paikkakunta: HKI
Viesti:

Re: Smarkside: SELVIYTYJÄT

Viesti Kirjoittaja kenitys » 24 Elo 2018, 20:29

PÄIVÄ 32

Kuva

Se päivä on koittanut. Se päivä, kun Kevin Owens, Dean Ambrose ja Alberto Del Rio joutuvat astumaan viimeisen kerran tähän Samoan saarelle kasattuun painikehään. Kukaan muu Samoan saarella oleva Selviytyjät-kilpailija ei ole otellut yhtä monta hikistä, veristä, brutaalia ja väsyttävää ottelua kuin nämä kolme. Kaikki mahdollinen on koettu: Elimination Chamber, Royal Rumble, Hell In A Cell, ottelut Brock Lesnaria vastaan...

Mutta nyt luvassa on se ottelu, joka voi ratkaista kaiken. Viimeinen immuniteettiottelu. Viimeinen kamppailu. Taistelu, jonka voittaja pääsee suoraan finaaliin. Taistelu, jonka voittaja saa myös valita, kuka hänen kanssaan finaaliin etenee. Owens, Ambrose ja Del Rio ajattelevat kaikki tämän ottelun merkitystä, kun he kävelevät yhdessä kohti tuttua ranta-aluetta.

Owensin kaulassa roikkuu edellisellä kerralla voitettu immuniteettiamuletti, mutta heti ranta-alueella päästyään hän joutuu ojentamaan sen takaisin Vince McMahonille, joka katsoo myhäillen edessään seisovaa kolmikkoa. Hideo Itami ja Rod Zapata seisovat hiljaa taustalla. Owens on totinen, suorastaan jopa vihaisen oloinen. Alberto Del Rio näyttää edelleen todella uupuneelta karkotussaarelle joutumisen seurauksena. Ambrose on puolestaan paljon levänneemmän oloinen kuin mitä on pitkiin aikoihin ollut.

McMahon: "Selviytyjät, tervetuloa VIIMEISEEN immuniteettiotteluun! Tänään te kohtaatte toisenne vielä kerran, ettekä missä tahansa ottelussa, vaan Extreme Rules -matsissa. Selvä etulyöntiasema on tietenkin Dean Ambrosella, joka on saanut viettää viime yön luksushotellissa ja puhua vaimonsa Renee Youngin kanssa. Miten tuo keskustelu meni, Dean?"

Ambrose: "Vince, en ole koskaan jakanut yksityiselämäni asioita ulkopuolisille, enkä tee sitä tänäänkään. Sanon silti sen, että tuo puhelu oli elämäni paras viiden minuutin puhelinkeskustelu!"

Ambrose virnistää sanojensa takeeksi kuin Alberto Del Rio parhaimmillaan. Ambrose näyttääkin olevan jo valmis otteluun, ja niin ovat myös Owens ja Del Rio. Rod Zapata astelee kehään, ja sen enempää aikailematta Vince ilmoittaa, että viimeisen immuniteettiottelun aika on nyt.

(Ottelu katsottavissa täältä)

Kuva Kuva Kuva
ALBERTO DEL RIO vs. DEAN AMBROSE vs. KEVIN OWENS - EXTREME RULES MATCH

Rod Zapata julistaa ottelun alkaneeksi, ja lähes tulkoon heti käy selväksi, että tästä ottelusta ei tule kaunista. Eikä välttämättä edes kovin pitkää taikka veristä. Vaikka Dean Ambrose on viettänyt viime yön luksushotellissa, on hänkin silti aivan uupuneen oloinen oltuaan 32 päivää Samoan viidakossa. Kevin Owens on vielä paljon riutuneemman oloinen, ja kaikkein pahin on tietenkin Alberto Del Rio, joka näyttää siltä, ettei häntä saisi edes päästää painikehään. Ja nyt nämä kolme väsynyttä, riutunutta, nälkäistä hermorauniota joutuvat painimaan toisiaan vastaan vielä kerran.

Ottelu alkaa väsyneesti, kun Del Rio yrittää käydä vastustajiensa kimppuun, mutta siitä ei tule mitään. Sen sijaan Kevin Owens saa ottelun hallinnan itselleen, kun hän jysäyttää Del Rion maahan ja loikkaa tämän päälle väsyneellä Cannonballilla. Heti perään Owens pamauttaa Ambroselle Samoan Dropin, mutta Owensin ilo jää lyhyeksi, kun Ambrose onnistuu yllättämään hähnet Jawbreakerilla. Silloin puolestaan Del Rio on noussut ylös, ja hän iskee Ambroselle Armbreakerin.

Yllättäen Del Rio saakin ottelun hetkeksi haltuunsa, kun hän jatkaa Ambrosen kurittamista pamauttamalla tälle Snap Suplexin. Sen jälkeen Del Rio käy Owensin kimppuun... ja siihen Del Rion hallinta päättyy. Ambrose on onnistunut nimittäin nousemaan ylös, ja nyt hän lyö Del Rioa polvella päähän. Vertical Suplex Ambroselta Kevin OWensille! Elbow Drop heti perään! Scoop Slam pystyyn pääseelle Del Riolle! Ambrose on nyt liekeissä, eikä se ole ihme, koska hän on todellakin parhaimmassa kunnossa olevan näköinen tästä kolmikosta. Ambrose jatkaa hallintaansa jyräämällä Kevin Owensin kanveesiin Back Suplexilla. Ambrose tietää, että mikä tahansa saattaa riittää tänään voittoon, joten hän selättää.

1!

2!Alberto Del Rio puuttuu tilanteeseen ja katkaisee selätyksen.

Del Rion puuttuminen tilanteeseen ei muuta sitä, että Ambrose yrittää jatkaa ottelun hallitsemista. Lopulta Ambrosen hallinta kuitenkin päättyy, kun Del Rio onnistuu iskemään hänelle Back Suplexin. Ambrose kierähtää nopeasti ulos kehästä haukkaamaan henkeä. Kehässä Del Rio käy puolestaan Owensin kimppuun, mutta se päättyy lyhyeen, kun Owens jyrää hänet maahan. Sen jälkeen Owens yrittää jotain villiä: hän nousee apronille ja jää odottamaan, että Del RIo pääsee yli... MISSILE DROPKICK! MUTTA SE MENEE METRIKAUPALLA OHI! Väsyneen Owensin väsynyt Missile Dropkick näyttää lähinnä surulliselta, ja samalla Del Rio on kiinnittänyt katseensa kehään palanneeseen Del Rioon... TORNADO DDT DEL RIOLLE!

Del Rio saa taas lisää itseluottamusta kaikesta väsymyksestään huolimatta, ja hän heittää nyt Kevin Owensin kehäkulmaukseen. Siellä Del Rio repii Owensin vielä viimeisillä voimillaan yläköydelle... Mutta silloin Owens potkaisee Del Rioa päähän, kääntyy ympäri... TOP-ROPE CROSSBODY SUORAAN DEL RION PÄÄLLE! NYT OWENSIN HIGH RISK -LIIKE ONNISTUU! Del Rio kierii kehästä karkuun ennen kuin Owens ehtii hakea selätystä.

Koska Del Rio on poissa pelistä, Owens kääntää katseensa Ambroseen... LARIAT! JÄLLEEN METRIKAUPALLA OHI! Owens on todellakin hyvin väsynyt, ja Ambrosella on helppo työ iskeä hänelle kaksi Russian Leg Sweepiä putkeen... Mutta samalla Ambroselta on jäänyt huomaamatta, että Del Rio on palannut kehään. DEL RIO ISKEE AMBROSELLE RAJUN SHOULDERBREAKERIN! Ambrose kierii pois kehästä, ja Del Rio jää ihailemaan kättensä töitä. Se on virhe, koska Kevin Owens on päässyt salakavalasti ylös ja käy nyt Del Rion kimppuun.

Owens onnistuu heittämään Owensin kehäkulmaukseen, jossa hän asettelee Del Rion Tree of Woe -asentoon... Mutta jotenkin ihmeessä Del Rio kerää vielä energiaa ja potkaisee Tree of Woe -asennossa roikkuessaan Owensia polvella päähän! Kulmauksesta päästyään Del Rio käy täysillä Owensin kimppuun... MUTTA SILLOIN AMBROSE YLLÄTTÄÄ HÄNET BULLDOGILLA! "Kuuhullu jääkappi" näyttää saaneensa taas uutta tarvittavaa energiaa oltuaan hetken poissa kehästä, ja nyt hän jyrää myös Owensin uudestaan kanveesiin DDT:llä. Owens kierii ulos kehästä, ja Ambrose yrittää jatkaa Del Rion telomista...
MUTTA DEL RIO ONNISTUU YLLÄTTÄMÄÄN AMBROSEN TÄYSIN JA PYÖRÄYTTÄMÄÄN HÄNET CROSS ARMBREAKERIIN!
LUOVUTTAAKO DEAN AMBROSE CROSS ARMBREAKERISSA, ALBERTO DEL RION TAPPAVASSA FINISHERISSÄ?
..EI LUOVUTA!

Ambrose pääsee vielä irti otteesta! Ambrose taistelee itsensä irti ja heittää Del Rion nopeasti kehäköysiin... JA SILLOIN KEVIN OWENS ILMESTYY JOSTAIN KEHÄÄN JA JYRÄÄ DEL RION ULOS KEHÄSTÄ CLOTHESLINELLA! Samalla kuitenkin Owensin keskittyminen herpaantuu... DEAN AMBROSE YLLÄTTÄÄ OWENSIN WACKY LINELLA! Ambrose selättää!

1!2!

ALBERTO DEL RIO KOLKKAA ROD ZAPATAN!

Del Rio on ehtinyt viime hetkellä liukua takaisin kehään, ja hän keskeyttää Ambrosen selätyksen hyökkäämällä Rod Zapatan kimppuun! Ambrose ei tietenkään tätä sulata, vaan hyökkää raivoisasti Del Rion kimppuun... JA JYRÄÄ DEL RION MAAHAN RAJULLA POWERBOMBILLA! Selätyksessä ei ole järkeä, koska Zapata on yhä maassa. Niinpä Ambrose kääntyy nyt Kevin Owensin puoleen valmiina päättämään koko touhun...
DIRTY DEEDS!

EI!KEVIN OWENS COUNTERAA DIRTY DEEDSIN JA KISKAISEE AMBROSEN MAAHAN ARM DRAGILLA! AMBROSE KIERII PETTYNEENÄ ULOS KEHÄSTÄ!

Heti perään Kevin Owensin katse osuu Alberto Del Rioon, joka on kömpimässä pystyyn Ambrosen Powerbombin jäljiltä. Ylös on kömpimässä myös Rod Zapata, ja Kevin Owens tajuaa tilanteensa tulleen...
POP UP POWERBOMB!


EHKÄ KOKO SELVIYTYJÄT-KILPAILUN TAPPAVIN FINISHER!

OWENS ISKEE POP UP POWERBOMBIN DEL RIOLLE, JOKA EI EHDI PUOLUSTAUTUA OLLENKAAN! AMBROSE MAKAA VIELÄ KEHÄN ULKOPUOLELLA! OWENS SELÄTTÄÄ DEL RION, ZAPATA ON TOIPUNUT!

1!


2!3!

VOITTAJA: Kevin Owens

Se on siinä. Selviytyjät-kilpailun viimeinen ottelu ei ole ollut todellakaan kaunista, hienoa tai edes erityisen brutaalia painia. Se on ollut kolmen väsyneen miehen epätoivoinen tappelu, ja sen lopputulemana Kevin Owens on onnistunut yllättämään kilpakumppaninsa. Se tarkoittaa sitä, että Owens on varmasti finaalissa ja saa päättää, kumpi hänen kanssaan finaaliin pääsee. Rod Zapata nostaa Owensin käden ilmaan voiton merkiksi, ja Owens näyttää melkein kuin tirauttavan pari kyyneltä onnesta - siitäkin huolimatta, että on vihannut koko kilpailua monen viikon ajan.

Itkua vääntää myös Dean Ambrose, joka oli aivan varma voitostaan. Hän oli parhaassa kunnossa. Hän oli jo iskemässä Kevin Owensille Dirty Deedsin... Ja sitten tapahtui jotain. Pari sekuntia tyhjää, ja kaikki oli ohi. Alberto Del Rio ei osaa edes sanoa mitään, hän istuu pettyneenä kehässä ja katsoo, kun Kevin Owens tuulettaa voittoaan. Lopulta Vince McMahon kutsuu koko kolmikon seisomaan eteensä.

McMahon: "Se on nyt ohi... Kilpailut on kilpailtu. Jäljellä on enää huomenna järjestettävä VIIMEINEN heimoneuvosto. Siellä ratkeaa, kuka on voittanut historian ensimmäisen Selviytyjät: WWE:n. Sitä ennen on edessä kuitenkin yksi ratkaiseva asia. Tänään ei nimittäin käydä enää erillistä heimoneuvostoa, jossa "äänestettäisiin". Se on turhaa, koska vain yhdellä äänellä on väliä. Kevin Owens, sinä olet voittanut viimeisen immuniteettikilpailun, ja se tarkoittaa sitä, että sinä olet varmasti finaalissa. Samalla se tarkoittaa sitä, että sinun täytyy tehdä valinta siitä, kumman näistä kilpakumppaneistasi - kenties liittolaisistasi - otat kanssasi finaaliin. Ja sitä päätöstä ei tehdä tuntien viivyttelyn jälkeen heimoneuvostossa. Ei, se tehdään... TÄSSÄ JA NYT! MIKÄ ON VALINTASI?"

Kevin Owens on varautunut siihen, että tämä hetki tulee hänen eteensä. Hän astuu pari askelta eteenpäin ja katsoo sitten Ambrosea ja Del Rioa. Toinen heistä joutuu jättämään kisan tässä vaiheessa kesken ja asettumaan tuomariston viimeiseksi jäseneksi. Toinen heistä etenee finaaliin Owensin kanssa. Päätös on täysin Owensin, ja se päätös on ilmoitettava nyt.

Owens katsoo vielä kerran Vinceä ja alkaa puhua.

Owens: "Täällä helvetissä... yli kolmekymmentä päivää... ja pian se on ohitse. Kello lyö pian kaksitoista keskiyöllä... Tuomiopäivän kello lyö viimeiset lyöntinsä... Tik. Tok.

On siis kohtalon ivaa, että minun on päätettävä juurikin kahdesta liittolaisestani se, joka tulee finaaliin kanssani, päätyyn asti....

Dean, kiitos kaikista niistä villisioista, jotka olet löytänyt täältä helvetin syvyyksistä. Saatat olla kuuhullu jääkaappi, mutta Vincen aiheuttamassa hulluuden pyörteessä olet ollut lähestulkoon koherentti.

Berto, kiitos kaikesta. Me olimme tiimi jo ensimmäisessä immuniteettikisassa, kauan sitten. Saatat olla ylimielinen, mutta ainakin sinulla on ollut munaa sanoa vastaan Vincelle tästä paskasta.

Me olimme Fatu. Me olimme Uso. Me olimme selviytyjiä.

Mutta minä en unohda.

Berto, Dean... minä en unohda.

Sillä Dean, sinä olit oikeassa.

Minä en ole unohtanut sitä Intercontinental-mestaruutta.

Berto, amigo, sinä olet kärsinyt eristyssaarella Vincen oikusta. Me päätämme tämän paskan yhdessä. Vince, sinua tulee odottamaan sen asteen paskamyrsky kun palaamme takaisin kotiin. Painijoiden liittoa ei pysäytä enää mikään.

Berto, sinä olet ansainnut tämän. Sori Dean.

Valintani finaaliin on Alberto Del Rio."

Kevin Owens katsoo Alberto Del Rioa. Alberto Del Rio katsoo Kevin Owensia. Jälleen kerran vittuilun kohteeksi joutunut Vince McMahon katsoo ärtyneenä molempia, mutta ei sano mitään. Del Rio ja Owens eivät myöskään tee heti mitään, mutta sitten he paiskaavat kättä. He ovat finalistit. Sen sijaan Dean Ambrose... Ambrose ei osaa reagoida mitenkään. Näyttää siltä, kuin Owensin päätös olisi suistanut kuuhullun jääkaapin lopullisesti raiteiltaan. Ambrose katsoo vain tyhjyyteen, katsoo Owensiin muttei kuitenkaan katso mihinkään.

"...Miksi? ...Miten?" Ambrose saa suustaan sanat kuiskaten, muttei odotakaan niihin mitään vastausta.

Owens ei pysty edes katsomaan Ambrosea, hän katsoo vain maahan. Del Rio sen sijaan tuijottaa nyt virnuillen Ambrosea. Del Rio on sittenkin selvinnyt finaaliin. Ambrose on sittenkin pudonnut viime hetkellä. Muulla ei ole väliä. Vince McMahon katsoo totisena Ambrosea.

McMahon: "Dean Ambrose, sinut on äänestetty ulos neljäntenätoista kilpailijana Selviytyjät: WWE:stä. Heimo on puhunut."

Kuva

Sitten Vince ohjeistaa Ambrosen poistumaan uimarannalta toiseen suuntaan kuin mistä hän on tullut. Ambrosen on aika siirtyä tuomariston majapaikalle. Kevin Owens ja Alberto Del Rio sen sijaan katsovat vielä kerran toisiaan, nappaavat sitten Uso-heimon lipun viimeisen kerran mukaansa ja lähtevät kävelemään kohti leiriä, jossa heidän on nukuttava vielä yksi yö. Viimeinen yö.

-------------------------------

Tässä se oli. Seuraavaksi on vuorossa kaiken huipennus. Siitä tarkempia ohjeita oleellisille ihmisille Discordissa.
So Chris Jericho you can go straigh to hell and burn in hell because that's where you belong. And I'll help get you there by cutting your tongue in half. I think that would put end to your music career. That's all I have to say about Chris Jericho.

Vastaa Viestiin