Smarkside: SELVIYTYJÄT II

Fiktiivinen painiaiheinen tarinankerronta.
Vastaa Viestiin
Avatar
kenitys
Main eventer
Viestit: 586
Liittynyt: 18 Tammi 2016, 20:44
Paikkakunta: HKI
Viesti:

Re: Smarkside: SELVIYTYJÄT II

Viesti Kirjoittaja kenitys »

PÄIVÄ 31

Kuva

Tunnelma Selviytyjät: WWE:ssä on kiristynyt äärimmilleen, eikä ihme. Tänään joku kolmikosta AJ Styles, Big Show ja R-Truth tippuu pois pelistä. Eikä suinkaan perinteisellä keinolla, eli heimoneuvoston enemmistöäänillä. Ei, tällä kertaa kaiken ratkaisee kilpailusuoritus. Styles, Show ja Truth joutuvat mittelemään jonkinlaisessa huimassa kilpailussa, jossa viimeiseksi jäänyt putoaa saman tien pelistä pois ja liittyy tuomaristoon. Hideo Itami voi seurata tätä mieletöntä kamppailua tyytyväisenä sivusta, koska hän on eilisillä painisuorituksillaan ansainnut suoraan paikan kolmen parhaan joukosta. Mietteliäät Ludvig-heimon jäsenet kävelevät kylmässä viimassa kohti palkintokilpailualuetta, jossa Vince McMahon heitä jo odottaa.

Ja totta kai Vincellä on luvassa yllätys, kun kilpailijat ovat saapuneet paikalle.

Se on jättimäinen Jeopardy-pistetaulu, jota mitä ilmeisemmin Kevin Owens pitää jälleen toiminnassa polkemalla viimaisesti sähköä tuottavaa aggregaattia. Owens kiroilee, minkä ehtii, mutta se on nyt sivuseikka. Pääasia on tämä taulu.

Kuva

McMahon: AJ Styles, Big Show, R-Truth... TERVETULOA KILPAILEMAAN JEOPARDYYN!

O-ou.

McMahon: Oletan, että Jeopardy - klassinen tv-visailu vuosikymmenten ajalta - on teille kaikille tuttu. Jos jostain syystä ei kuitenkaan ole, nyt kannattaa tutustua mitä pikimmiten. Tämän päivän pudotuskilpailu on nimittäin hyvin simppeli. Te kolme kilpailette toisianne vastaan TÄYSIMITTAISESSA JEOPARDY-KILPAILUSSA! Se kilpailija, jolla on pelin päätteeksi vähiten pisteitä, HÄVIÄÄ JA PUTOAA PELISTÄ KOKONAAN POIS! Mutta kannattaa taistella tosissaan myös voitosta, koska kilpailun voittajalle on luvassa merkittävä palkinto, joka saattaa olla ratkaiseva koko kilpailun voittamisen kannalta. Sen pidemmittä puheitta... ALOITETAAN JEOPARDYN ENSIMMÄINEN KIERROS!

--------

Vuorossa on pudotuskilpailu nimeltään "JEOPARDY".

Säännöt ovat täysin samat kuin oikeassa Jeopardy-visailuohjelmassa. Jos ette koskaan katsoneet tuota Yhdysvalloissa ikuisuuden ajan jatkunutta tv-visaa, jota Suomessakin jonkin aikaa lähetettiin, katsokaa tästä yksi jakso.

Säännöt menevät näin:

1. Jeopardy-kisassa on kolme kierrosta. Kaksi ensimmäistä kierrosta ovat identtisiä toistensa kanssa (paitsi pisteiden osalta), kolmas on erilainen.
2. Jeopardy-kisan pääidea on se, että kilpailijoiden pitää antaa KYSYMYKSIÄ taululta paljastuviin VASTAUKSIIN. Esimerkki: Jos taululta paljastettaisiin vastaus: "WWE:n pitkäaikainen omistaja", pitäisi kilpailijoiden osata sanoa kysymykseksi: "Kuka on Vince McMahon?". TÄRKEÄÄ on siis se, että jokaisessa kohdassa vastataan aina kysymysmuotoisella lauseella. Joko siis "Mikä on X?" tai "Kuka on X?"
3. Jeopardy-kisan ensimmäisellä ja toisella kierroksella taululla on kuusi aihealuetta. Kaikki aihealueet tässä kisassa liittyvät painiin. Kussakin aihealueessa on viisi kysymystä (tai siis vastausta, mutta you get the point). Ensimmäisellä kierroksella aihealueiden kysymykset (eli vastaukset) ovat pistearvoltaan 10, 20, 30, 40 ja 50. Toisella kierroksella 20, 40, 60, 80 ja 100. Kysymykset vaikeutuvat pistearvon mukaisesti (eli 10 on helpoin, 50 vaikein).
4. Ensimmäisellä kierroksella kilpailun aloittaa pelaaja, jonka olen arponut aloitusvuoroon. Hän saa päättää ensimmäiseksi, mistä aihealueesta ja minkä arvoisen kysymyksen hän haluaa. Aihealueita ei tarvitse käydä järjestyksessä läpi, ja pisteissä ei tarvitse edetä alhaalta ylöspäin, mutta se on yleensä tavallisin ja toimivin strategia Jeopardyssa. Poikkeusyrityksiä on silti myös ollut varsin menestyksekkäästi. Miettikää itse, miten haluatte edetä. Joka tapauksessa kierros päättyy siis vasta sitten, kun kaikkien aihealueiden kaikki luukut on käyty läpi.
5. Ensimmäisen kysymyksen (...tai siis vastauksen) päättää siis arpomani pelaaja. Sitten esitän ensimmäisen vastauksen, johon teidän pitää keksiä kysymys. Vastausvuoron saa aina Discordissa huutamalla "HEP!". Kysymyksen valinneella pelaajalla ei ole siis minkäänlaista etuoikeusasemaa vastaamiseen (...tai siis kysymiseen), vaan nopein pelaaja saa vastausvuoron.
6. Jos vastaa oikein, saa pistesaldokseen sen pistemäärän, minkä arvoinen vastaus oli. Jos vastaa väärin, menettää sen verran kokonaispistesaldostaan, minkä arvoinen vastaus oli (miinuksille voi joutua). Kannattaa siis koko ajan miettiä, minkä verran uskaltaa ottaa riskiä. Jos ensimmäisenä "HEP" huutanut vastaa väärin, muut pelaajat saavat halutessaan myös yrittää vielä vastata. Pakko ei ole vastata ollenkaan, silloin kysymys menee kokonaan ohi.
7. Oikein vastannut saa päättää seuraavaksi kysyttävän kysymyksen, eli aihealueen ja pistemäärän. Näin edetään aina siihen asti, että kierros on kokonaan ohi. Toinen kierros toimii siis täsmälleen samalla tavalla kuin ensimmäinen. Toisen kierroksen aloittaa kilpailija, jolla on vähiten kokonaispisteitä ensimmäisen kierroksen jälkeen.
8. LISÄKSI: Ensimmäisellä kierroksella on yksi SUPER-luukku ja toisella kierroksella on kaksi SUPER-luukkua. Näiden luukkujen paikat on arvottu satunnaisesti, ja ne paljastuvat vasta siinä kohtaa, kun pelaaja sattuu valitsemaan tuon luukun alla olevan vastauksen kysyttäväksi. Super-luukussa pelaaja saa itse päättää kysymyksen (eli vastauksen) kuultuaan, millä pistearvolla hän haluaa pelata – kuitenkin vain sen mukaan, minkä verran hänellä on kokonaispisteitä. Jos hän on siis täysin varma, että tietää oikean kysymyksen, voi pelaaja laittaa peliin kaikki sillä hetkellä hallussaan olevat pisteet. Jos hän vastaa oikein, hän saa pisteet tuplana takaisin. Jos hän vastaa väärin, hän menettää kaikki pelaamansa pisteet.
9. Kolmas kierros muistuttaa hieman SUPER-luukun ideaa. Se on ratkaiseva kierros, ja siinä on vain yksi vastaus, joka esitetään kaikille. Vastauksen lukemisen jälkeen pelaajilla on 30 sekuntia aikaa päättää, millä pistemäärällä he haluavat pelata – jälleen he voivat panostaa vain sen verran, kuinka paljon heillä on kokonaispisteitä. Jos vastaa (eli kysyy) väärin, menettää kaikki panostamansa pisteet. Jos vastaa (eli kysyy) oikein, saa kaikki panostamansa pisteet tuplana. Tässä on siis suuri taktikoinnin mahdollisuus. Jos näyttää, että on kolmannella kierroksella häviämässä, kannattaako laittaa kaikki pisteensä peliin ja toivoa, että nousee toiseksi, vaikkei tiedäkään vastausta varmasti? Vai kannattaako toivoa, että muut vastaavatkin väärin, menettävät pisteensä ja tippuvat alemmas? Kannattaako johdossa olevan panostaa ollenkaan, jos on epävarma? Mitä jos muut panostavatkin kaikki pisteensä ja menevät hänestä ohi ja johdossa ollut tippuu viimeiseksi? Riskit ovat suuret. Kun 30 sekuntia on kulunut, pelaajien pitää ensin ilmoittaa Discordissa yksityisviestillä minulle, paljonko panostavat tähän kierrokseen. Sen jälkeen jokainen kertoo vuorollaan kysymyksensä, ja jokaisen kohdalla katsotaan, onko se oikein vai väärin ja paljonko pelaaja saa kokonaispisteitä.
10. Näin! Vaikeinta tässä Jeopardyssa on oikeastaan tämä typerä termistövaikeus: vastaukset ovat kysymyksiä ja kysymykset ovat vastauksia. Oikeasti sillä ei ole muuta väliä kuin se, että muistatte antaa aina vastauksenne (...eli kysymyksenne) muodossa "Mikä on X?" tai "Kuka on X"?

Nyt jos on kysyttävää, kysykää Discordissa ennen kuutta! Sitten mennään.
So Chris Jericho you can go straigh to hell and burn in hell because that's where you belong. And I'll help get you there by cutting your tongue in half. I think that would put end to your music career. That's all I have to say about Chris Jericho.

Avatar
kenitys
Main eventer
Viestit: 586
Liittynyt: 18 Tammi 2016, 20:44
Paikkakunta: HKI
Viesti:

Re: Smarkside: SELVIYTYJÄT II

Viesti Kirjoittaja kenitys »

PÄIVÄ 31

Kuva

Vince McMahon seisoo Jeopardy-taulun edessä kuin Alex Trebek konsanaan, ja Kevin Owens pumppaa sähköiseen tauluun virtaa raivolla. Kilpailijat asettuvat omien pömpeleidensä taakse, on aika pelata JEOPARDYA! Panokset ovat huikean kovat, ja sen tietää myös turvassa oleva Hideo Itami, joka asettuu yleisöön seuraamaan tätä pudotuskilpailua. Big Show, AJ Styles ja R-Truth ottavat mittaa toisistaan tosissaan, koska vähiten pisteitä kerännyt kilpailija putoaa suoraan pelistä pois. Armoa ei tunneta.

Ensimmäinen kierros Jeopardysta alkaa. Aihealueet ovat seuraavat:

WRESTLEMANIAT
LEMPINIMET
TUNNUSMUSIIKIT
SUOMIPAININ MESTARIT
HARDCORE
LOPETUSLIIKKEET

Aloitusvuoro on arvottu R-Truthille. Peli alkaa.

Truth: Lopetuslikkeet, 10.
McMahon: Liike, jota ennen Shawn Michaels polkee maata
Show: HEP! Mikä on Sweet Chin Music?
McMahon: Oikein, Big Show jatkaa.
Show: Lopetusliikkeet, 20.
McMahon: Tähtien määrä, joka on Rob Van Damin Frog Splashin nimen edessä.
Styles: HEP! Mikä on viisi tähteä?
McMahon: Oikein. AJ Styles jatkaa.
Styles: Lopetusliikkeet, 30.
McMahon: Maskinaamainen pienikokoinen painija, joka käyttää Chokeslamia lopetusliikkeenään.
Styles: HEP! Kuka on The Hurricane?
McMahon: Oikein. AJ Styles jatkaa.
Styles: Lopetusliikkeet, 40.
McMahon: Koiranruoka, joka on myös WWE-painijan lopetusliikkeen nimi.
Truth: HEP! Mikä on Pedigree?
McMahon: Oikein, R-Truth jatkaa.
Truth: Lopetusliikkeet, 50. Henkilö, jonka mukaan Daniel Bryanin käyttämä "Yes Lock" on alun perin nimetty.
Styles: HEP! Mikä on Crossface?
McMahon: ...Ei. Se on väärin. Eikä edes henkilö.
Show: HEP! Kuka on LeBell?
McMahon: Hyväksytään! Oikein. "Kuka on Gene LeBell?" olisi tarkalleen oikea kysymys.

Ensimmäinen kategoria on käyty läpi, ja tilanne on tiukka: Show 60, Truth 40, Styles 0. Show jatkaa valitsemista.

Show: Lempinimet, 10.
McMahon: Luokitus, jonka Edge oli supertähtenä saanut lempinimensä mukaan.
Show: HEP! Mikä on Rated R?
McMahon: Oikein, Show jatkaa.
Show: Lempinimet, 20.
McMahon: Väri, jollainen iso kone Kane oli lempinimensä mukaan.
Styles: HEP! Mikä on punainen?
McMahon: Oikein. Styles jatkaa.
Styles: Lempinimet, 30.
McMahon: Psyykkinen häiriö, johon Lex Lugerin WWF-aikainen lempinimi perustui.
Styles: HEP! Kuka on Psycho?
McMahon: Väärin!
Show: HEP! Mikä on narsismi?
McMahon: Oikein. Show jatkaa.
Show: Lempinimet, 40.
McMahon: Painija, jolta Ric Flair peri lempinimen "Nature Boy".

Ensimmäistä kertaa kaikki kolme kilpailijaa hiljenevät täysin. Oikeaa kysymystä ei tule.

McMahon: Oikea kysymys olisi ollut "Kuka on Buddy Rogers"? Show jatkaa.
Show: Lempinimet, 50.
McMahon: Luonteenpiirre, jolla The Undertakeria luonnehdittiin lempinimessään, kun hän paini WCW:ssä nimellä Mark Callous.
Styles: HEP! Mikä on ilkeä?
McMahon: Se on oikein!

Kahden kategorian jälkeen tilanne on Show 100, Styles 40 ja Truth 40. Styles jatkaa seuraavan kategorian pariin.

Styles: Suomipainin mestarit, 20.
McMahon: Yllättävä loikka kympin yli. Henkilö, jonka mukaan Pohjoismaiden mestaruus on nimetty.
Show: HEP! Kuka on Mark Anderson?
McMahon: Väärin!
Styles: HEP! Kuka on Frank Anderson?
McMahon: Se on oikein. Styles jatkaa.
Styles: Suomipainin mestarit, 10.
McMahon: Esine, johon Valentine joutui hävitessään Suomen mestaruuden Pyöveli Petroville.
Show: HEP! Mikä on arkku?
McMahon: Oikein, Show jatkaa.
Show: Suomipainin mestarit, 30.
McMahon: Painija, joka on pitänyt Suomen mestaruutta hallussaan yhtä monta kertaa kuin Starbuck.
Styles: HEP! Kuka on Valentine?
McMahon: Oikein. Styles jatkaa.
Styles: Suomipainin mestarit, 40.
McMahon: Vuosi, jolloin ensimmäinen showpainin Suomen mestari kruunattiin.
Show: HEP! Mikä on 2005?
McMahon: Se on väärin!
Styles: HEP! Mikä on 2004?
McMahon: Juuri näin. Styles jatkaa.
Styles: Suomipainin mestarit, 50.
McMahon: Huoltoasemaketju, jonka painitapahtumassa Suomen mestaruus on vaihtanut omistajaa.
Show: HEP! Mikä on Snacky?
McMahon: Oikein!

Kilpailu on alkanut muuttua Show'n ja Stylesin kaksintaisteluksi, kun Truth seuraa tilannetta vain vierestä. Pistetilanne on Styles 130, Show 100 ja Truth 40. Show jatkaa.

Show: Tunnusmusiikit, 10.
McMahon: Yhtye, joka esitti Triple H:n sisääntulokappaleen WrestleMania 21:ssä.
Show: HEP! Mikä on Motörhead?
McMahon: Oikein. Show jatkaa.
Show: Tunnusmusiikit, 20.
McMahon: Painija, joka käytti WWE:ssä Randy Ortonin entistä sisääntulomusiikkia.
Show: HEP! Kuka on CM Punk?
McMahon: Oikein. Show jatkaa.
Show: Tunnusmusiikit, 30.

*TUUUUUUUUUUUT*

Taululta pääsee karmea torventörähdys, ja näytölle ilmestyy iso "SUPER"-teksti. Se tarkoittaa sitä, että tämä on Super-luukku. Show saa itse päättää, paljonko panostaa. Jos hän tietää oikean kysymyksen, hän saa panoksensa tuplana takaisin. Jos ei, hän menettää panostamansa summan. Muut eivät saa arvata tähän vastausta.

McMahon: Show, paljonko panostat?
Show: 25 pistettä.
McMahon: Selvä on. Elokuva, josta Ric Flairin sisääntulokappale on peräisin.
Show: Mikä on Avaruusseikkailu 2001?
McMahon: Ja se on oikein! Show saa 50 pistettä ja jatkaa.
Show: Tunnusmusiikit, 40.
McMahon: Laulaja, joka saapui WrestleMania I:ssä sen painijan kulmaukseen, joka käytti tämän kappaletta sisääntulomusiikkinaan.
Styles: HEP! Kuka on Cyndi Lauper?
McMahon: Oikein! Styles jatkaa.
Styles: Tunnusmusiikit, 50.
McMahon: Yhtye, jossa Jeff Hardy laulaa ja jonka musiikkia Hardy on käyttänyt sisääntulokappalenaan.

Nyt mennään niin vaikean vastauksen pariin, ettei kukaan tiedä oikeaa kysymystä. Kolmikko katselee toisiaan hämmentyneenä, kun Vince kertoo oikean vastauksen olevan "Mikä on PeroxWhy?Gen?". Pistetilanne kolmen kategorian jälkeen on Show 180, Styles 170 ja Truth 40. Styles saa jatkaa.

Styles: WrestleManiat, 10.
McMahon: Kaupunki, jossa ensimmäinen WrestleMania järjestettiin.
Styles: HEP! Mikä on New York?
McMahon: Oikein. Styles jatkaa.
Styles: WrestleManiat, 20.
McMahon: Vuosi, jolloin Steve Austin kohtasi The Rockin ensimmäisen kerran WrestleManiassa.
Styles: HEP! Mikä on 1999?
McMahon: Oikein, Styles jatkaa.
Styles: WrestleManiat, 30.
McMahon: Painija, joka päätti The Undertakerin WrestleMania-voittoputken.
Show: HEP! Kuka on Brock Lesnar?
McMahon: Oikein! Show jatkaa.
Show: WrestleManiat, 40.
McMahon: Asu, johon selostajat olivat pukeutuneet WrestleMania IX:ssä.
Truth: HEP! Mikä on frakki?
McMahon: Se on väärin. Haluavatko muut yrittää?
Styles: HEP! Mikä on tooga?
McMahon: Se on oikein! Styles jatkaa.
Styles: WrestleManiat, 50.
McMahon: Rahasumma, jonka André The Giant sai voittaessaan Big John Studdin WrestleManiassa.

Nyt mennään jälleen niin vaikeaksi, ettei kukaan osaa sanoa mitään. Truth kiroaa edelleen ainoa väärää vastaustaan. Vince kertoo, että oikea kysymys on "Mikä on 15 000 dollaria?". Siirrytään viimeiseen kategoriaan ensimmäisellä kierroksella. Styles jatkaa.

Styles: Hardcore, 10.
McMahon: Painija, jolle WWE:n Hardcore-mestaruus luovutettiin ensimmäisenä.
Styles: HEP! Kuka on Mankind?
McMahon: Oikein. Styles jatkaa.
Styles: Hardcore, 20.
McMahon: Lopetus, jota Hardcore-ottelussa ei voi tapahtua.
Show: HEP! Mikä on diskaus?
McMahon: Oikein. Show jatkaa.
Show: Hardcore, 30.
McMahon: Perinteinen metallinen istuttava ase, jota käytetään usein Hardcore-otteluissa.
Show: HEP! Mikä on terästuoli?
McMahon: Oikein. Show jatkaa.
Show: Hardcore, 40.
McMahon: Vuosi, jolloin viimeinen virallinen Hardcore-mestari kruunattiin WWE:ssä.
Styles: HEP! Mikä on 2002?
McMahon: Oikein, ja sitten viimeinen vastaus tällä kierroksella. Painija, joka lähti WCW:stä ollessaan hallitseva Hardcore-mestari.

Tätä ei jälleen tiedä kukaan. Vince odottaa hetken aikaa ja luovuttaa sitten. Oikea kysymys olisi "Kuka on Meng?" Ensimmäisen kierroksen päätteeksi pistetilanne on:

AJ STYLES: 290
BIG SHOW: 260
R-TRUTH: 0

Tilanne näyttää hyvin pahalta R-Truthin kannalta. Hänen pitäisi nyt rykäistä hurja kiri päälle, tai muuten tässä käy niin, että Truth tippuu auttamattomasti pois Selviytyjät: WWE:stä. Jännitys tiivistyy, kun siirrytään toiselle kierrokselle. Kategoriat ovat:

SUOMIPAININ TAPAHTUMAT
VINCE MCMAHON
OLD SCHOOL
WRESTLECRAP
TONY HALME
MONDAY NIGHT WARS

McMahon: R-Truth saa jälleen aloittaa, koska on viimeisenä kokonaispisteissä.
Truth: Tony Halme, 20.
McMahon: Laji, jossa Tony Halme teki mittavan uran showpainin jälkeen.
Show: HEP! Mikä on nyrkkeily?
McMahon: Oikein, Show jatkaa.
Show: Tony Halme, 40.
McMahon: Lempinimi, jolla Tony Halme tunnettiin Gladiaattorit-ohjelmassa.
Show: HEP! Mikä on Viikinki?
McMahon: Oikein. Show jatkaa.
Show: Tony Halme, 60.
McMahon: Kaupunki, jonne Tony Halme muutti lapsena vartuttuaan Lauttasaaressa.

Nyt lyö kaikilla tyhjää. Kukaan ei ryhdy edes arvaamaan.

McMahon: Oikea kysymys olisi ollut "Mikä on Espoo?" Show jatkaa.
Show: Tony Halme, 80.
McMahon: Painija, jota vastaan Ludvig Borga paini ensimmäisen ppv-ottelunsa WWF:ssä.
Show: HEP! Kuka on Tatanka?
McMahon: Se on väärin.
Styles: HEP! Kuka on Marty Jannetty?
McMahon: Oikein! Styles jatkaa.
Styles: Tony Halme, 100.
McMahon: Poliitikko, joka pääsi eduskuntaan Tony Halmeen ja Timo Soinin lisäksi perussuomalaisten listoilta vuonna 2003.

Suomalainen politiikka ei selvästikään ole kilpailijoille tuttua. Kaikki seisovat täysin hiljaa, kun Vince kertoo oikean kysymyksen olevan "Kuka on Raimo Vistbacka?" Pistetilanne on Styles 370, Show 240, Truth 0. Styles alkaa karata ja saa jatkaa jälleen.

Styles: Monday Night Wars, 20.
McMahon: Tapahtuma, jossa nWo teki debyyttinsä.

Hämmentävää kyllä, tätä ei tiedä kukaan. Kaikki odottavat oikeaa kysymystä hiljaa.

McMahon: Tietenkin: "Mikä on Bash At The Beach?" Styles jatkaa.
Styles: Monday Night Wars, 40.
McMahon: Kulkuväline, jolla D-Generation X hyökkäsi WCW:n pääkonttorille.
Show: HEP! Mikä on tankki?
McMahon: Se on oikein! Show jatkaa.
Show: Monday Night Wars, 60.
McMahon: Vuosi, jolloin WCW voitti WWF:n viikoittain katsojalukuvertailuissa.
Styles: HEP! Mikä on 1996?
McMahon: Se on väärin!
Show: HEP! Mikä on 1997?
McMahon: Aivan oikein. Show jatkaa.
Show: Monday Night Wars, 80.
McMahon: Painija, joka pudotti WWF:n naisten mestaruuden roskikseen loikattuaan WCW:hen.
Styles: HEP! Kuka on Alundra Blayze?
McMahon: Aivan oikein. Styles jatkaa.
Styles: Monday Night Wars, 100.
McMahon: Kuukausi, jolloin ensimmäinen Monday Nitro järjestettiin.

Tätä ei taas tiedä kukaan. Vince kertoo, että oikea kysymys on "Mikä on syyskuu?" Pistetilanne on taas tiukentunut: Styles 390, Show 340, Truth 0. Truth tarvitisi nyt kiperästi loppukiriä, muuten loppuu aika kesken. Truth näyttää hermostuneelta, ja Styles jatkaa.

Styles: Old School, 20.
McMahon: Painija, joka on pitänyt WWE:n päämestaruutta hallussaan pisimmän ajan yhtäjaksoisesti.
Show: HEP! Kuka on Bruno Sammartino?
McMahon: Oikein. Show jatkaa.
Show: Old School, 40.
McMahon: Osavaltio, jossa Von Erichien pyörittämä WCCW toimi.
Styles: HEP! Mikä on Texas?
McMahon: Oikein. Styles jatkaa.
Styles: Old School, 60.
McMahon: Kaupunki, jossa WWE:n Intercontinental-mestaruudesta mestaruuden perustamisen aikaan käyty väitetty turnaus järjestetiin.

Seuraa jälleen hiljaisuutta. Kukaan ei uskalla arvata.

McMahon: Oikea kysymys olisi ollut "Mikä on Rio De Janeiro?" Styles jatkaa.
Styles: Old School, 80.
McMahon: Maa, josta japanilaisen painin isänä pidetty Rikidozan on kotoisin.

Aika on juuri loppumassa kesken. Vince on jo ilmoittamassa tämänkin oikeaa kysymystä, kun Styles karjahtaa vielä.

Styles: HEP! Mikä on Pohjois-Korea?
McMahon: Aivan oikein! Styles jatkaa.
Styles: Old School, 100.
McMahon: Pituus, joka André The Giantille ilmoitettiin hänen huippuvuosinaan.
Styles: HEP! Mikä on 224 senttimetriä?
McMahon: ILMIÖMÄISTÄ! Se on oikein! En olettanut kenenkään osaavan vastata tähän oikein.

Styles todellakin tekee käsittämättömän tempun vastaamalla oikein erikoiskysymykseen. Se myös parantaa hänen tilannettaan taulukossa selvästi. Kategorioita on jäljellä kolme, Truthin tuska sen kuin syvenee. Styles jatkaa.

Styles: Wrestlecrap, 20.
McMahon: Asia, jonka Mae Young synnytti ollessaan raskaana Mark Henrylle.
Show: HEP! Mikä on käsi?
McMahon: Oikein. Show jatkaa.
Show: Wrestlecrap, 40.
McMahon: Henkilö, jota esittävän nuken kanssa Triple H harrasti seksiä pukeuduttuaan Kaneksi.
Show: HEP! Kuka on Katie Vick?
McMahon: Oikein. Show jatkaa.
Show: Wrestlecrap, 60.
McMahon: Lääkeaine, joka roikkui paalusta yhdessä WCW:n ottelussa.
Styles: HEP! Mikä on Viagra?
McMahon: Oikein! Styles jatkaa.
Styles: Wrestlecrap, 80.

*TUUUUUUUUUUUT*

Taululta pääsee taas karmea torventörähdys, ja näytölle ilmestyy iso "SUPER"-teksti. Se tarkoittaa sitä, että tämä on Super-luukku.

McMahon: Paljonko panostat tähän, Styles?
Styles: En ota riskiä. Panostan vain 20.
McMahon: Selvä on. Vastaus tulee tässä, muut eivät saa arvata. Turnaus, jonka Vince Russo buukkasi antaakseen aidosti opetuksen Bradshaw'lle.

Styles miettii, miettii, mietti.... Ja aika loppuu. Styles menettää 20 pistettä turvallisen taktikoinnin ansiosta.

McMahon: Oikea kysymys olisi ollut "Mikä on Brawl for All?" Styles jatkaa.
Styles: Wrestlecrap, 100.
McMahon: Syy, jonka takia Al Wilson kuoli mentyään naimisiin tyttärensä Torrien entisen ystävän Dawn Marien kanssa.
Styles: HEP! Mikä on sydänkohtaus?
McMahon: Se on jälleen kerran oikein!

Styles on noussut Jeopardyn edetessä vahvaksi ykköstietäjäksi, vaikka Show yrittää parhaansa mukaan roikkua kannoilla. Truth näyttää luovuttaneelta. Hän taitaa jo uumoilla, että putoaa Selviytyjät: WWE:stä tuota pikaa. Pistetilanne on Styles 750, Show 420, Truth 0. Styles jatkaa.

Styles: Suomipainin tapahtumat, 20.
McMahon: Nimi, jolla Showpainia-tapahtumat tunnettiin aiemmin FCF:ssä.
Show: HEP! Mikä on Sideshow?
McMahon: Oikein! Show jatkaa.
Show: Suomipainin tapahtumat, 40.

*TUUUUUUUUUUUT*

Taululta pääsee taas karmea torventörähdys, ja näytölle ilmestyy iso "SUPER"-teksti. Se tarkoittaa sitä, että tämä on Super-luukku.

McMahon: Show, sinulla on nyt hyvä tilaisuus kiriä. Paljonko laitat panokseksi?
Show: Laitetaan panokseksi 180.
McMahon: Sillä lailla! Muut eivät saa arvata, tässä tulee vastaus: FCF:n iso keväinen tapahtuma, joka järjestettiin ensimmäisen kerran vuonna 2018 Gloriassa.
Show: Mikä on Omega?
McMahon: Se on aivan oikein! Show jatkaa.
Show: Suomipainin tapahtumat, 60.
McMahon: Vuosi, jolloin ensimmäinen FCF:n Talvisota järjestettiin.

Tätä ei tiedä taas kukaan. Truth kiroaa tilannettaan koko ajan enemmän, tilanne on epätoivoinen. Pelissä siirrytään eteenpäin.

McMahon: Oikea kysymys olisi ollut "Mikä on 2006?" Show jatkaa.
Show: Suomipainin tapahtumat, 80.
McMahon: Kanava, joka esitti Valhalla Pro Wrestlingin ensimmäisen tapahtuman.
Show: HEP! Mikä on Urheilukanava?
McMahon: Se on aivan oikein! Show jatkaa.
Show: Suomipainin tapahtumat, 100.
McMahon: Paikka, jossa FCF:n ensimmäinen tapahtuma järjestettiin.

Aika on jo loppumassa, ja Vince ehtii jo ilmoittaa, ettei kukaan uskaltautunut arvaamaan. Samalla Styles kuitenkin avaa sanaisen arkkunsa.

Styles: HEP! HEP!
McMahon: Hyvä on, anna oikea kysymys.
Styles: Mikä on Tikkurilan urheiluhalli?
McMahon: Se on aivan oikein!

Kun viimeinen kategoria on enää jäljellä, on tilanne Stylesin ja Show'n välillä huipputiukka. Show'lla on pisteitä 860, Stylesillä 850. Truthilla sen sijaan pisteitä on 0, mikä käytännössä tarkoittaa jo varmasti Truthin lähtöä, ellei kolmannella kierroksella tapahdu jotain täysin käsittämätöntä. Styles jatkaa.

Styles: Vince McMahon, 20.
McMahon: WWE:n omistajan toinen nimi.
Show: HEP! Mikä on Kennedy?
McMahon: Oikein, Show jatkaa.
Show: Vince McMahon, 40.
McMahon: Mestaruus, jonka Vince McMahon voitti Bobby Lashleyltä.
Styles: HEP! Mikä on ECW:n mestaruus?
McMahon: Juuri näin. Styles jatkaa.
Styles: Vince McMahon, 60.
McMahon: Osavaltio, josta Vince McMahonin ilmoitetaan olevan kotoisin.
Truth: HEP!

Big Show ja AJ Styles kääntyvät totaalisen hämmentyneinä Truthin puoleen. Truth on ollut hiljaa ties kuinka kauan tässä kilpailussa, mutta nyt hän herää taistelemaan.

Truth: Mikä on Connecticut?
McMahon: Se on aivan oikein! Truth jatkaa!
Truth: Vince McMahon, 80.
McMahon: Painija, jonka piti alun perin olla juonikuviossa Vince McMahonin poika.
Show: HEP! Kuka on Mr. Kennedy?
McMahon: Aivan oikein. Ja sitten viimeinen vastaus tällä kierroksella: Maa, josta Vince McMahonin suku on kotoisin.
Styles: HEP! Mikä on Irlanti?
McMahon: JA SE ON OIKEIN!

Huh, mikä jännitysnäytelmä nähtiin toisen kierroksen päätteeksi. Pistetilanne on toisen kierroksen lopussa tämä:

AJ STYLES: 990
BIG SHOW: 960
R-TRUTH: 60

Tulostaulu kertoo karua kieltään R-Truthille. Elleivät AJ Styles ja Big Show munaa tilannettaan aivan totaalisesti viimeisessä kysymyksessä, ei Truthilla ole enää minkäänlaisia mahdollisuuksia. Käytännössä Truth voi jo alkaa pakata kamojaan, mutta pelataan silti peli loppuun asti.

McMahon: Sitten jäljellä on kolmas kierros, joka koostuu vain yhdestä vastauksesta, johon teidän kaikkien pitää yrittää tietää oikea kysymys. Päätätte samalla, kuinka suuren summan panostatte tähän. Jos tiedätte oikean kysymyksen, saatte panoksenne tuplana. Jos kysymyksenne on väärin, menetätte panoksenne. Simppeliä!

Kaikki nyökyttelevät. Nyt mennään.

McMahon: WWE:ssä mestaruutta hallinnut painija, joka kuulutettiin yhdessä tapahtumassa olevan kotoisin Suomesta vaikkei ollut suomalainen.

Aika alkaa. 30 sekuntia rullaa. Show, Styles ja Truth miettivät vastauksiaan ja panostuksiaan kuumeisesti. Kuka painija on kyseessä? Paljonko laittaa pisteitä peliin? Lopulta aika on päättynyt!

McMahon: No niin, sitten aletaan käydä läpi teidän kysymyksiänne! Samalla selviää tämän pudotuskilpailun lopullinen tilanne. R-Truth, aloitetaan sinusta. Paljonko panostit?
Truth: Älä nyt Vince pelästy sanavalintaani mutta olen all in, eli kaikki rahat panokseksi.
McMahon: Vai niin! Mikä on kysymyksesi?
Truth: Pitkän harkinnan jälkeen voin sanoa että en tiedä.
McMahon: Surkeaa! Se tarkoittaa silloin sitä, että pisteesi putoavat nollaan.

Tämä käytännössä viimeistään varmistaa, että R-Truthin kilpailu on ohi. Vince silti siirtyy Big Show'n luokse, koska kaikki on periaatteessa vielä mahdollista.

McMahon: Big Show, paljonko sinä panostit?
Show: Panostin... 0.
McMahon: Ahaa! Sitten kysymykselläsikään ei ole mitään väliä, koska pisteesi pysyvät kuitenkin ennallaan. Mennään AJ Stylesin luokse. Styles, paljonko sinä panostit?
Styles: Panostin 490 pistettä.
McMahon: HUH! No niin, katsotaan miten käy. Mikä on kysymyksesi?
Styles: Kuka on D'lo Brown?
McMahon: SE ON AIVAN OIKEIN! Styles, olet ilmiömäisesti tämän pudotuskilpailun voittaja!

Samalla näytölle ilmestyvät kokonaispisteet.

AJ STYLES: 1970
BIG SHOW: 960
R-TRUTH: 0

Tästä ei ole epäselvyyttä. AJ Styles on voittanut pudotuskilpailun ylivoimaisesti, mutta se tuntuu nyt sivuseikalta, koska kaikkien katseet kääntyvät R-Truthin puoleen.

Kuva

Niin se vain on. R-Truth on pudonnut kilpailusta. Karusti. Ilman kummempia seremonioita. Vince kääntyy synkkänä Truthin puoleen.

McMahon: R-Truth, tuli edustaa elämää tällä saarella, ja kun tuli sammuu, kilpailusi on ohi. Heimo on puhunut.

Kuva

Big Show kyynelehtii katsoessaan, kun Truth kerää kamppeensa ja lähtee kävelemään pois kilpailualueelta. Hideo Itami ja AJ Styles ovat totisen oloisia. Kilpailu on lähestymässä loppuaan. Kolmikko seisoo rivissä Vincen edessä.

McMahon: MUTTA! Ennen kuin siirrytään viimeiseen immuniteettikilpailuun, on vielä yksi asia tämän päivän kilpailuun liittyen. AJ Styles: Sinä voitit tämän pudotuskilpailun, ja tästä voitosta seuraa myös palkinto! Tällä hetkellä tässä Selviytyjissä tuomaristossa on jo seitsemän jäsentä. Koska yksi teistä joutuu vielä tuomaristoon ennen viimeistä heimoneuvostoa, olisi tuomariston jäsenmäärä parillinen lukema. Se ei kelpaa, joten niinpä sinä saat nyt Styles päättää yhden tuomariston jäsenistä, jonka lähetät kotiin! Hän ei osallistu viimeiseen heimoneuvostoon eikä saa äänestää kilpailun voittajasta. Kenet valitset?

Styles näyttää arpovan kuumeisesti. Valinta on vaikea. Itami yrittää supattaa jotain Stylesin korvaan, mutta Styles ei kuuntele. Lopulta Styles on tehnyt valintansa.

Styles: Muistan mitä sanoin eräästä henkilöstä, joka voisi painua takaisin sinne mistä tulikin, mutta sitten muistin, että eräs kaveri sai muuan toisen mahdollisuuden, jota se ei edes ansainnut joten.... BROCK LESNAR OLET ULKONA!

Tämä tieto näyttää järkyttävän Vince McMahonia, koska hän joutuu kertomaan Lesnarille, ettei tämä esiinnykään viimeisessä Selviytyjät: WWE:n jaksossa. Tiedossa lienee aikamoiset rahalliset korvaukset jälleen kerran. Mutta... Ei voi mitään.

McMahon: SELVÄ ON! Sitten jäljellä on enää viimeinen koitos. Huomenna te kolme kohtaatte toisenne ratkaisevassa painiottelussa. Siinä on kaikki pelissä. Ottelun voittaja pääsee finaaliin ja saa päättää, kumman kilpakumppaneistaan ottaa mukaansa finaaliin. Miettikää valintojanne tarkkaan... Huomenna on ratkaiseva päivä.

--------

Näin. R-Truth on siis ulkona. Jäljellä on kolme viimeistä. Tällä tietoa HUOMENNA MAANANTAINA KLO 21.30 RATKAISEVA TRIPLE THREAT TWITCHISSÄ!
So Chris Jericho you can go straigh to hell and burn in hell because that's where you belong. And I'll help get you there by cutting your tongue in half. I think that would put end to your music career. That's all I have to say about Chris Jericho.

Avatar
Saimou
Main eventer
Viestit: 145
Liittynyt: 21 Kesä 2016, 22:31

Re: Smarkside: SELVIYTYJÄT II

Viesti Kirjoittaja Saimou »

Kuva

Viime päivät ovat olleet yksiä ihan parhaista Posiolla, vaikka kaikki päivät täällä Poikien kanssa ovatkin tietysti olleet ikimuistoisia. Mutta todella rehtiä ja hienoa toimintaa Herra McMahonilta ettei meitä Poikia ole enää yritetty ajaa toisiamme vastaan vaan voittajaa on lähdetty hakemaan rehdillä kisailulla! Juuri sitä mitä olen alusta asti peräänkuuluttanut, reilu ja rehti peli. Se on taatusti sattumaa että taas minä kärsin teknisistä ongelmista palkintokisassa, heh, pakkasen hidastama vastausnappulan signaali, ihan sattumaahan se kenen kohdalle moinen osuu, voi vietävä sentään että juuri minulle! :D Ei haittaa että oikea jalkapöytäni on edelleen rasitusvammainen sen kaiken yhdellä jalalla seisomisen jäljiltä, eikä varpaatkaan siinä yhtään paleltuneet, ei suinkaan! Ja miniturnaus immuniteetista, rehti kolminottelu, kaikki vastaan kaikki, nämä ympäri maailman mestaruuksia voittaneet vikkelät kaverit eivät taatusti liittoutuneet isoa WWE-jättiä vastaan! Kyllä siinä vain pitää peiliin katsoa ja myöntää että tänään kaveri oli parempi! :)

Ja sitten tämä Jeopardy. Mikä jännitysnäytelmä! Mutta minkä sille voi, AJ:llä on ilmiömäisen kehäosaamisen lisäksi hallussaan myös ilmiömäinen tietosanakirjamuisti aiheista kuten Suomen Tikkurilassa nolkytluvun vaihteessa pidetyt wrestling-tapahtumat! Kaikkea tietoa sitä kertyykin kun ympäri maailman mestaruuksia voittaa, vitsi miten hienoa kun on tällaisia Poikia pukuhuoneessa!

Kuva

Niin... vaikka peli olikin rehti ja juonittelulle ei jätetty sijaa, niin kyllä se silti sattuu kun taas yksi niin hienosti kisanneista Pojista joutuu pakkaamaan laukkunsa ja lähtemään kotimatkalle. Tai siis pukeutumaan toppatakkiin ja liittymään tuomaristoon, mutta kuitenkin. R-Truth - siitä on jo yli 20 vuotta kun ensi kerran pukkarissa tapasimme. Nuoret kollit intoa ja itseluottamusta täynnä. Ne oli hienoja aikoja ne... Suru vihloo sydäntäni kun mietin ettet päässyt kisaamaan Selviytyjien voitosta, niin hienosti olet tähän asti täällä kamppaillut ja hassuilla Jimmy-jutuillasi henkeä ylläpitänyt! Voi veljet, voi veljet...

Kuva

Enää yksi ottelu. One More Match. Pistän kaiken peliin, kaiken mitä se vaatii. Haluun sen pokaalin. Ah. Tai siis, olisi kunnia päästä finaaliin, mutta kuka nyt finaaliin pääseekin, niin kyllä se on kovalla työllä ansaittu. Mutta käsillä on vuosisadan revanssi. Kolminottelu joka määritteli WWE:n modernin aikakauden. Vain Peacockissa. Mies vastaan mies vastaan mies. Poika vastaan Poika vastaan Poika. Pidä puhelimesi käden ulottuvilla sillä tämä tulee trendaamaan maailmanlaajuisesti. Osallistu keskusteluun aihetunnisteella #SelviytyjätFinaalinKarsintaOttelu.

Tout. It. Out.

Avatar
Villezka
Main eventer
Viestit: 313
Liittynyt: 04 Tammi 2016, 00:03
Paikkakunta: Hyvinkää

Re: Smarkside: SELVIYTYJÄT II

Viesti Kirjoittaja Villezka »

Kuva

Huh huh olipahan Jeopardy. Aluksi näytti pahalta, mutta sitten pääsinkin näyttämään minun ilmiömäisen tietämykseni ja voitinkin ehkä jopa yllättäen ilmiömäisen ylivoimaisesti kilpailun. Harmittaa kyllä hieman Truthin putoaminen, sillä kuitenkin kovalla taistelutahdolla selvisi näinkin pitkälle, mutta joskus peli on kovaa.

Ainiin ilmiömäisestä voitosta puheenollen pääsin myös päättämään kuka joutuu tuomaristosta pois ja myönnän sen että mietin aluksi heivaavaan sen erään wannabe elokuvatähden pois, mutta se ei olisi ollut oikein, joten sen takia lähetin Brockin ja hänen ison rahanippunsa kotiin, sillä en pitänyt siitä että hän sai Alberton kanssa toisen mahdollisuuden päästä takaisin kilpailuun ja se ei ollut minusta reilua muita kohtaan. Jos sinut äänestetään kerran ulos, niin silloin sinut on myös äänestetty ulos.

Miksi esimerkiksi Sami Zayn, Daniel Bryan, Dolph Ziggler tai kuka tahansa muu saanut toista mahdollisuutta? Koska se ei olisi ollut reilua muita kohtaan, joten siksi Lesnar sai lähteä. Menetinkö mahdollisesti yhden äänistä? Todennäköisesti, mutta se on sen ajan murhe, sillä finaaliin on myös ensin selviydyttävä ja selviytymisestä puheenollen...

Kuva

Hideo... Show...

Viimeinen immuniteettikisa lähestyy kovaa vauhtia pojat ja viimeksi kun ottelimme kolminottelussa, niin silloin onnistuin voittamaan ilmiömäisesti sen ja aion voittaa ilmiömäisesti nytkin, mutta toivotan kummallekkin tasapuolisesti onnea matsiin, sillä tulette tarvitsemaan sitä.
Ehkä otin, ehkä en

Avatar
kenitys
Main eventer
Viestit: 586
Liittynyt: 18 Tammi 2016, 20:44
Paikkakunta: HKI
Viesti:

Re: Smarkside: SELVIYTYJÄT II

Viesti Kirjoittaja kenitys »

PÄIVÄ 32

Kuva

32. päivä.

Toiseksi viimeinen päivä.

Lunta tupruttaa jälleen taivaan täydeltä, mutta se ei kilpailijoita enää kiinnosta. Oikeastaan MIKÄÄN ei kiinnosta heitä enää tässä vaiheessa. Selviytyjät: WWE on loppua vaille valmis. Huomenna kruunataan Selviytyjät: WWE II:n voittaja. Sitä ennen kuitenkin vielä yksi tippuu pois ja liittyy viimeiseksi jäseneksi tuomaristoon. Yksi, mutta kuka? AJ Styles, Big Show ja Hideo Itami marssivat vaitonaisena kohti immuniteettikilpailualuetta, jonne tietävät joutuvansa viimeisen kerran.

Vielä yksi ottelu.

Yksi matsi.

Yksi vihoviimeinen ottelu tässä perkeleellisessä paikassa. Suomen Lapissa. Keskellä talvea.

Ludvig-heimon oranssinvärinen lippu heiluu vielä kerran kilpailualueen reunalla, kun AJ Styles asettaa sen pystyyn. Vince McMahon ja Kevin Owens tuijottavat painijoita mietteliäänä. Kuka heistä on Selviytyjät-voiton arvoinen? Kohta se tiedetään.

McMahon: Kilpailijat, tänään minulla ei ole enää mitään sanottavaa teille. Te tiedätte, miten tämä toimii. John Cone odottaa jo kehässä. Te painitte toisianne vastaan, ja voittaja varmistaa paikkansa finaalissa. Samalla hän saa päättää, kumpi teistä kahdesta pääsee hänen kanssaan finaaliin. Huomenna kilpailijat, joita te olette olleet äänestämässä pois, ratkaisevat sen, kumpi tämän kilpailun voittaa. Joku teistä kolmesta seuraa Kevin Owensin jalanjäljissä.

(HUOM! Kaikki ottelut on simuloitu WWE 2k17:lla, ja striimaan simulointilähetykset Twitchillä livekatsottavaksi. Striimit on katsottavissa aina kaksi viikkoa jälkikäteen. Halutessasi voit katsoa tämänkertaiset matsit tästä.)

Kuva Kuva Kuva
AJ STYLES vs. BIG SHOW vs. HIDEO ITAMI

Kun nämä kolme kohtasivat toisensa edellisessä immuniteettikilpailussa, Hideo Itami voitti tuon matsin selättämällä Big Show'n. Tuolloin Itami oli kuitenkin viettänyt vuorokauden Helsingin Lauttasaaressa Tony Halmeen kotiseuduilla. Miten käy tällä kertaa? Se ratkeaa nyt, kun tuomari Cone julistaa ottelun valmiiksi alkamaan sakeassa lumisateessa.

Ottelu alkaa hienoisessa kaaoksessa, mikä on ymmärrettävää, koska panokset ovat niin suuret. Big Show tönäisee AJ Stylesin maahan, mutta Styles pyörähtää nopeasti jaloilleen ja potkaisee puolestaan Itamin maahan. Tämän jälkeen Styles käy Show'n kimppuun ja alkaa latoa tälle kovia käsivarsi-iskuja. Show ei pysty puolustautumaan ollenkaan, mutta tilanne helpottuu, kun Itami yllättää Stylesin Dropkickillä niskaan. Show hyödyntää saman tien tilanteen, nousee Stylesin yläpuolelle ja jysähtää koko painollaan Stylesin selän päälle.

BUSAIKU KNEE KICK!

Itami yrittää yllättää Show'n saman tien Busaiku Knee Kickillä, mutta Show väistää sen... JA TARJOAA VALTAISAN SUPERKICKIN ITAMIN LEUKAPERIIN! MISTÄ LÄHTIEN BIG SHOW ON OSANNUT TEHDÄ SUPERKICKIN?!

Siihen ei nyt saada vastausta, koska Show jatkaa saman tien Itamin kurittamista... Kunnes AJ Styles puuttuu väliin ja hyökkää Show'n kimppuun! Samalla myös Itami kömpii jaloilleen päätään pidellen, ja Show'ta selvästi pienempi kaksikko päättää yhdistää voimansa saadakseen Show'n maahan. Ikävä kyllä taktiikka ei toimi, koska Show onnistuu ensin tönäisemään Itamin kumoon, sen jälkeen viskaamaan Stylesin köysiin ja tarjoamaan tälle massiivisen Back Body Dropin! Itami kömpii puolestaan jaloilleen... JA BIG SHOW JYRÄÄ HÄNET MAAHAN MASSIIVISELLA MILITARY PRESS SLAMILLA! Itami kierii ulos kehästä, ja Show on tällä hetkellä ylivoimaisen oloinen...

MUTTA SITTEN AJ STYLES YLLÄTTÄÄ SHOW'N RUNNING NECKBREAKERILLA! Stylesillä on nyt mahdollisuus taistella yksin Show'ta vastaan, ja koska Show makaa maassa yllätettynä, Stylesillä on etulyöntiasema. Styles teloo ensin Show'n jalkaa, jottei tämä pääsisi kovin nopeasti ylös, minkä jälkeen Styles pomppaa apronille... JA LOIKKAA SHOW'N PÄÄLLE VALTAVALLA SPRINGBOARD 450 SPLASHILLA!

Styles on kuitenkin sitä mieltä, että ottelu ei pääty vielä tähän, ja se taitaa olla virhe. Styles yrittää nimittäin jatkaa Show'n potkimista, mutta Show nappaakin kiinni Stylesin jalasta... Ja tempaisee Stylesin maahan! Sitten Show käy taas raivoisasti Stylesin kimppuun, ja tilanne näyttää jo pahalta... MUTTA HIDEO ITAMI ON PALANNUT KEHÄÄN, JA NYT VUOROSTAAN HÄN YLLÄTTÄÄ SHOW'N STO:LLA! Piesty Show kierii kehästä päätään pidellen, ja Styles sekä Itami pääsevät aloittamaan keskinäisen taistelun.

"This is wrestling", chanttaisi yleisö, jos sellaista olisi paikalla. Nyt nimittäin kaksi todellista painineroa asettuu toisiaan vastaan, ja matsi alkaakin saman tien tekniikkapainilla. Itami tempaisee Stylesin maahan Arm Dragilla ja lukitsee sitten Stylesin Front Facelockiin, mutta Styles punnertaa siitä itsensä irti ja heittää Itamin maha edellä kanveesiin. Itami kierii nopeasti polvilleen, mutta Styles on valppaana... Ja potkaisee Itamia päähän Shining Wizardilla!

Tämä hieno cruiserweight-henkinen taistelu päättyy tähän, koska samalla Big Show on palannut kehään, ja hän onnistuu nappaamaan pahaa-aavistamattoman Stylesin Full Nelson -otteeseen... Ja Show paiskaa Stylesin kanveesiin hurjalla Full Nelson Slamilla! EI PAISKAAKAAN! Styles onnistuu kääntämään heiton, ja hän kieräyttää Show'n kanveesiin! Stylesin ilo jää kuitenkin lyhytikäiseksi, kun Itami täräyttää hänelle valtaisan DDT:n! Styles kierii ulos kehästä, ja Itami tajuaa, että myös Show makaa vielä kanveesissa. Niinpä Itami pomppaa nopeasti apronille... JA LOIKKAA SHOW'N PÄÄLLE SPRINGBOARD FROG SPLASHILLA!

Mutta tämäkään high flying -liike ei ole vielä näin isossa ottelussa sen veroinen, että matsia kannattaisi edes yrittää lopettaa siihen. Tai ehkä sittenkin olisi kannattanut, koska kun Itami kiskoo Show'n ylös, Show pääsee saman tien niskan päälle. Show heittää Itamin koko voimalla kehäköysien välistä kehätolppaa päin, minkä jälkeen hän pamauttaa Itamin vielä täysillä kanveesiin, ja kivusta huutava Itami kierii taas kehän ulkopuolelle. Samalla Styles on juuri palannut kehään, ja nyt vuorostaan hän yrittää pärjätä Show'ta vastaan, mutta huonosti käy. Show jyrää Stylesin Sidewalk Slamilla maahan ja näyttää ylivoimaiselta. Niinpä Show jää odottamaan, että Styles pääsee ylös...

SPEAR!

EI!

MENEE OHI!

SHOW YRITTÄÄ SPEARIA, MUTTA STYLES VÄISTÄÄ VIIME HETKELLÄ!

Samalla Styles tajuaa tilaisuutensa tulleen! Nyt tai ei koskaan! Styles nousee apronille, jää odottamaan, että Show nousee pystyyn ja...

PHENOMENAL FOREARM!

OSUU TÄYDELLISESTI!

Styles selättää...EI!

HIDEO ITAMI ON NOUSSUT VIIME HETKELLÄ KEHÄÄN, JA HÄN ESTÄÄ STYLESIN SELÄTYKSEN!

Sen sijaan Itami heittää Stylesin brutaalisti kehäkulmaukseen niin, että Styles rojahtaa istumaan kulmaukseen. Ja nyt. Nyt on Itamin hetki. Itami ei odota hetkeäkään, vaan... TÄRÄYTTÄÄ STYLESILLE TÄYDELLISEN CORNER DROPKICKIN! Itami selättää!!

1!2!EIEIEIEIEIEI!

BIG SHOW ON NOUSSUT AIVAN VIIME HETKELLÄ YLÖS, JA HÄN KATKAISEE SELÄTYKSEN!

MATSI JATKUU!

Peacock-katsojat ovat aivan ilmiliekeissä!

JA MITÄ HELVETTIÄ?! HIDEO ITAMI OSOITTAA FIGHTING SPIRITIÄ! HÄN ON PÄÄTTÄNYT VOITTAA OTTELUN! Itami kääntyy katsomaan Show'ta, joka on katkaissut selätyksen... JA TÄRÄYTTÄÄ SHOW'LLE MIELETTÖMÄN HURRACANRANAN! Hurracanrana on niin hieno, että Show lentää sen voimasta suoraan kehän ulkopuolelle! Kehässä ovat nyt vain Itami ja Styles. Itami asettuu polvilleen kehäkulmaukseen. Kaikki tietävät, mitä Itami nyt aikoo. Niin varmaan Styleskin, mutta... Osaako hän väistää? Styles nousee polvilleen. Itami lähtee juoksuun...

BUSAIKU KNEE KICK!

TÄYDELLINEN BUSAIKU KNEE KICK SUORAAN STYLESIÄ PÄÄHÄN! ITAMI SELÄTTÄÄ! TÄSSÄKÖ SE ON?!

1!

2!


3!

EI!

EI!

MITÄ HELVETTIÄ?!

AJ STYLES SAA HARTIANSA YLÖS MATOSTA! ITAMI EI OLE USKOA TÄTÄ TODEKSI!

Itami on totaalisen pöllämystynyt. Mitä hän voi enää tehdä? Hän on tehnyt isoimman liikkeensä, ja Styles on selvinnyt siitä. Voiko hän voittaa tätä ottelua ollenkaan? Nyt ei ole aikaa tuhlattavaksi, joten Itami päättää kokeilla vielä yhtä salaista temppuaan. Itami nousee yläköydelle. Styles makaa edelleen maassa täysin lyötynä. Itami katsoo hetken Stylesiä...

DOUBLE FOOT STOMP YLÄKÖYDELTÄ STYLESIN RINTALASTAN PÄÄLLE! SIINÄKÖ SE ON?

EI OLE!

KOSKA BIG SHOW ON NOUSSUT KEHÄÄN, JA BIG SHOW YLLÄTTÄÄ HIDEO ITAMIN JÄRKÄLEMÄISELLÄ SPEARILLA!

Show'n Spear osuu täydellisesti Itamiin, ja Show selättää!

1!
2!

2,998889!

JUMALAUTA, HIDEO ITAMI TAISTELEE!

SPEAR EI RIITÄ! BIG SHOW EI OLE USKOA TÄTÄ TODEKSI!

Tämä on mieletön taistelu. Tahtojen taisto. Kukaan ei luovuta. Show ei tajua, mitä hän voi enää tehdä. Tai no, rehellisyyden nimissä hän kyllä tietää, mitä voisi tehdä, mutta ei halua tehdä sitä kummallekaan näistä Pojista. Ei. Hän ei halua lyödä kumpaakaan heistä murhaavalla nyrkillään. Ei edes tässä kohtaa. Nämä molemmat ovat liian rakkaita. On oltava joku muu keino.

Sitä pohtiessaan Show ei ole tajunnut, että Itami on pyörähtänyt jaloilleen, ja häikäilemättömästi Itami tempaisee Show'n kanveesiin. Samalla myös AJ Styles on toipunut hurjista vastaanottamista iskuistaan, ja nyt Itami ja Styles aloittavat stiffien käsivarsi-iskujen ja potkujen vaihtamisen keskellä kehää. Tämä on jälleen jokaisen indyrunkkarin märkä päiväuni, ja intensiivinen taistelu päätyy siihen, kun Styles tempaisee Itamin kanveesiin Lariatilla. Epätoivoinen Styles selättää Itamin, mutta Big Show on päässyt jaloilleen ja katkaisee selätyksen ennen kuin tuomari Cone on ehtinyt laskea edes yhteen. Samalla Itami kierii tuskissaan kehästä ulos.

Kehässä puolestaan Show ja Styles aloittavat nyt tasaväkisen taistelun, joka kääntyy Show'n eduksi, kun hän jysäyttää Stylesin polvensa päälle hurjalla Backbreakerilla. Stylesillä on jotenkin ihmeessä kuitenkin vielä voimaa selvitä tästä iskusta, koska kun Show lähestyy häntä uudestaan... STYLES KISKAISEE SHOW'N MAAHAN VETÄMÄLLÄ HÄNET JALAT ALTA! Styles tajuaa, että hänen on yritettävä jokaista mahdollista tilaisuutta ottelun päättämiseen, ja hän selättää Show'n!

1!
2!

EI!

SHOW SAA HÄDIN TUSKIN HARTIANSA YLÖS AJOISSA!

Show ja Styles kömpivät molemmat ylös ja aloittavat tasaväkisen iskujen vaihdon...

DDT!

HIDEO ITAMI ON ILMESTYNYT JOSTAIN KEHÄÄN, JA HÄN TEMPAISEE STYLESIN MAAHAN FLOAT OVER DDT:LLÄ! STYLES KIERII TUSKAISENA ULOS KEHÄSTÄ!

Ja...

Ei.

Ei sitä.

Big Show katsoo Hideo Itamia kyyneleet silmissään. Hän on tajunnut, että tämä ottelu ei ratkea muuten kuin sillä Yhdellä Liikkeellä, jota hän ei haluaisi tehdä.

Mutta jos hän haluaa voittaa, hänen on pakko.

Show kääntyy Itamia päin käsi nyrkissä.

W!

M!

D!

WMD OSUU TÄYDELLISESTI HIDEO ITAMIA PÄÄHÄN!

Big Show itkee kovempaa kuin kertaakaan kilpailun aikana, kun hän laskeutuu Itamin päälle selättääkseen tämän.

1!


2!3!

Kyyneleet vuotavat edelleen Show'n silmistä.

VOITTAJA: Big Show

Tässä tilanteessa ei ole sanoja. Big Show on voittanut viimeisen immuniteettikilpailun WMD:llä. Samalla se tarkoittaa sitä, että Big Show menee finaaliin. Show itkee edelleen, kun hän kierii ulos kehästä ja Vince McMahon tulee onnittelemaan häntä. Lopulta kun Show on saanut keräiltyään itseään tarpeeksi, hän asettuu seisomaan hieman etäälle AJ Stylesistä ja Hideo Itamista, jotka edelleen keräilevät voimiaan äskeisen matsin jälkeen. He antoivat kaikkensa, mutta se ei riittänyt tänään. Se tarkoittaa sitä, että nyt heidän kohtalonsa on Big Show'n massiivisissa käsissä. Ja se kohtalo ratkeaa nyt.

McMahon: Big Show, onneksi olkoon. Sinä olet päässyt Selviytyjien finaaliin. MUTTA! Jäljellä on ratkaiseva kysymys. Kumman otat mukaan finaaliin kanssasi?

Show katsoo AJ Stylesiä. Sitten Hideo Itamia. Sitten taas Stylesiä ja sitten taas Itamia. Kaksi Poikaa. Molemmat upeita Poikia. Molemmat ansaitsivat päästä finaaliin, mutta vain toinen voi päästä. Show murtuu taas, kerää sitten itsensä ja alkaa puhua.
Tämä on todella vaikea valinta. Olisi ollut helpompi ellen olisi joutunut tähän asemaan, ylituomariksi Poikien välille. Teillä molemmilla olisi perusteet päästä finaaliin.

AJ. Rehellisyyden nimissä olet vahvempi pelaaja, jo tilastosi palkinto- ja immuniteettikisoista sen todistaa.

Hideo. On pieni ihme että olet selvinnyt näin pitkälle. Mutta olet tehnyt urotekoja siellä missä sillä on ollut eniten väliä: Lesnarin eliminointi Rumblessa ja tuplavoittosi edelliskierroksella joka varmisti paikkasi kolmen kärjessä. Ottaen huomioon ettei aiempi urasi WWE:ssä mennyt toivotulla tavalla, olisi Selviytyjät-voitto sinulle valtaisa saavutus.

On myös syitä, miksi emmin teidän molempien kohdalla.

AJ. Olet koko kisan ajan ollut ylimielinen ja täynnä ”ilmiömäistä” itseäsi. Nyt viime metreillä itseluottamuksesi näyttää kuitenkin rakoilevan: kryptinen kiristysyrityksesi ”tietyllä nauhoitetulla keskustelulla jota sinun ei toivottavasti tarvitse käyttää”, oikeasti? Näinkö ilmiömäinen on suuri AJ Styles kohtalon hetkellä? Minua et voi kiristää, nilkki.

Hideo. Suuren osan ajasta tässä kilpailussa olet haahuillut mystisten muumien perässä. Tahdotko edes voittaa? Ja tiedän että äänestit minua edellisessä heimoneuvostossa. Ymmärrän että se on pelin henki, mutta en voi sanoa etteikö se olisi hieman sieluuni sattunut.

AJ. Jos vastassa olisi joku muu, en epäröisi hetkeäkään lähettää sinua kuuntelemaan ilmiömäisiä nauhoitteitasi tuomariston puolelle. Mutta Selviytyjät ansaitsee suurimman mahdollisen finaalin. Hideo, sinulla oli tilaisuutesi, mutta se olit sinä joka katseli kattoa kolminottelun päätteeksi. Siksi sinun on aika jatkaa muumijahtisi loppuun tuomariston puolella.

AJ Styles - ole hyvä finaalipaikasta - heimoneuvosto päättäköön kuinka ilmiömäinen olet.
Näin se on. AJ Styles riemuitsee. Hideo Itami tiputtautuu polvilleen Posion lumiseen maahan. Hänestä tulee tuomariston seitsemäs jäsen. AJ Styles ja Big Show poimivat Ludvig-heimon lipun viimeisen kerran routaisesta maasta ja lähtevät viimeiseksi yöksi kohti leiriä, josta huomenna he matkaavat ratkaisevaan heimoneuvostoon. Huomenna selviää, kumpi on Selviytyjät-voittaja:

AJ Styles vai Big Show.

-----

Ja näin. Seuraavaksi on vuorossa kaiken huipennus. Siitä tarkempia ohjeita oleellisille ihmisille Discordissa.
So Chris Jericho you can go straigh to hell and burn in hell because that's where you belong. And I'll help get you there by cutting your tongue in half. I think that would put end to your music career. That's all I have to say about Chris Jericho.

Avatar
Villezka
Main eventer
Viestit: 313
Liittynyt: 04 Tammi 2016, 00:03
Paikkakunta: Hyvinkää

Re: Smarkside: SELVIYTYJÄT II

Viesti Kirjoittaja Villezka »

Kuva

Viimeinen päivä ja tämä ilmiömäinen matka on ohi. On kuitenkin myönnettävä, että olin hieman huolissani etten selviytyisi viimeisestä äänestyksestä, mutta luojan kiitos että selvisin. Harmittaa kyllä vietävästi Hideon puolesta, sillä olisi ollut kunnia kohdata hänet vielä kerran, mutta Big Show ansaitsee yhtä paljon olla finaalissa, kuin me. Tosin en tajunnut mistä ihmeen nauhoitteesta hän, sillä missä vaiheessa olisin saanut jonkun nauhurin tänne, jolla olisin voinut nauhoittaa keskusteluja? No ehkä vaan pakkanen teki tepposet hänelle mikä selittää tuon hourailun.

Tiedän olevani altavastaaja finaalissa, sillä tiedän kuinka paljon tuomaristo pitää ja kunnioittaa finaalivastustani, sillä minäkin kunnioitan häntä ja tiedän että ainakin osa tuomaristosta ei ole minun isompia faneja, mutta toivon tietysti olevani väärässä. Jos finaali olisi käyty painiotteluna tai jonkinlaisena kilpailuna, niin tottakai olisin tottakai ilmiömäisesti luottavaisempi siihen, että onnistuisin voittamaan, mutta nyt minun täytyy vakuuttaa tuomaristo ja toivoa että he tekevät oikean valinnan.

Kaikki ne ilmiömäiset voitot palkinto- ja immuniteettikilpailuissa, Helheim helvetistä selviytyminen ja kaikki muu ilmiömäisen kova työ mitä olen joutunut tekemään selviytyäkseni täällä olisi tehty turhaan.

Mutta kumpi meistä ikinä voittaakaan kilpailua, niin hän on ansainnut voittonsa. Olisinko ilmiömäisesti pettynyt, jos häviäisin? Tottakai olisin, mutta olen valmis rehdisti onnittelemaan voittajaa, jos en itse onnistu siinä, joten Big Show paras mies voittakoon.
Ehkä otin, ehkä en

Avatar
kenitys
Main eventer
Viestit: 586
Liittynyt: 18 Tammi 2016, 20:44
Paikkakunta: HKI
Viesti:

Re: Smarkside: SELVIYTYJÄT II

Viesti Kirjoittaja kenitys »

ILTA 33

Kuva

On totuuden hetken aika. Kaksi miestä kävelee Posion pimeässä illassa kohti tuttua mökkiä, jossa kumpikin on niin monta kertaa jo istunut tämän kilpailun aikana. Tällä kertaa tunnelma on kuitenkin erilainen. Molemmat tietävät, että tähän tämä päättyy. Niin paljon hyvää, niin paljon kaunista. Jonka raajat kuolleet on. Tän täytyy mennä näin.

AJ Styles, ilmiömäinen atleetti.

Big Show, yksi Pojista.

Toinen heistä voittaa Selviytyjät: WWE II:n. Toinen jää kakkoseksi, joutuu nielemään tappion karvaan kalkin.

Mutta kumpi voittaa? Kumpi häviää? Se selviää nyt. Miehet avaavat mökin oven, ja nuotion luona istuu kaksi miestä. Tällä kertaa Vince McMahon ei ole yksin. Hänen vieressään istuu edellisen kilpailun voittanut Kevin Owens. Hän on tullut ojentamaan voittajalle kruunun, jonka hän on voittonsa jälkeen ansainnut. Tunnelma on vakava, vakavampi kuin kertaakaan kilpailun aikana. Päivän aikana Big Show ja AJ Styles ovat siivoilleet Ludvig-heimon leiristä kaikki oleelliset tavarat talteen. He ovat jättäneet Lapin luonnon siistiin kuntoon ja poistuneet sitten paikalta lopullisesti, tietäen etteivät enää koskaan palaa tuohon paikkaan, jossa ovat viime viikot yöpyneet. Ei enää koskaan.

AJ Styles ja Big Show käyvät istumaan Vincen ja Owensin eteen. Samalla he huomaavat, että sivussa istuu jo seitsemän painijan muodostama jury. Daniel Bryan, The Miz, Dolph Ziggler, Rusev, Big Cass, R-Truth ja Hideo Itami ovat niin ikään totisen oloisia. Kaikki ovat pukeutuneet tyylikkäisiin asuihin, mutta lämpimästi. Monella on päällään suorat housut, villapaita ja pipo. Tämä seitsikko päättää tänään. He ratkaisevat, kuka voittaa. Ja sitä ennen he saavat vihdoin puhua täällä heimoneuvostossa. Kysyä yhden ratkaisevan kysymyksen, joka on saattanut askarruttaa heidän mieltään viikkokaupalla.

Yksi asia herättää kuitenkin huomion. Brock Lesnar ei ole paikalla. Ei, vaikka hänen piti alun perin kuulua tuomaristoon. AJ Styles hääti Lesnarin tuomaristosta voitettuaan Jeopardy-kilpailun. Ja nyt paikalla on Lesnarin sijaan pukuun pukeutunut Paul Heyman. Hän seisoo tuomaristoseitsikon takana ja hieroo käsiään. Show ja Styles katsovat ihmeissään Heymania. Mitä hän tekee täällä?

McMahon: Kilpailijat. AJ Styles. Big Show. Tänään emme aikaile, koska sitä tuskin kukaan haluaa. Tänään me ratkaisemme tässä heimoneuvostossa, kumpi teistä voittaa Selviytyjät: WWE II -kilpailun. Te molemmat olette tehneet kaikkenne voittaaksenne tuon tittelin. Olette selvinneet täällä 33 päivän ajan. Tänään ratkeaa, oletteko tehneet tarpeeksi, että tekonne oikeuttavat teidät voittoon tästä kilpailusta. Mutta ennen kuin mennään asiaan, haluan huomauttaa, että paikalla on myös Paul Heyman. Hän ei osallistu päätöksentekoon, vaan kellottaa tämän viimeisen heimoneuvoston keston. Herra Heyman itse voinee kertoa, miksi toimii näin.

Heyman: Se on harvinaisen selvää, herra McMahon. MINUN ASIAKKAANI BROOOOOOOOOCK LESNARIN kuului olla täällä tänään päättämässä voittajasta. Puhumassa. Keräämässä iso palkkashekki koko suuren show'n suurimmasta esiintymisestä. Ja koska se on nyt estetty häneltä sopimusrikkomuksen vuoksi, minä aion selvittää, kuinka suuren summan velkaa WWE jää herra Lesnarille tästä yksipuolisesta esiintymisen perumisesta.

McMahon pudistelee päätään ja kiroaa. Jumalauta, kaiken muun hyvän lisäksi hän joutuu vielä tappelemaan Brock Lesnarin kanssa miljoonista dollareista tämän kilpailun päätteeksi.

McMahon: Niin. Mutta mennään sitten itse asiaan. Nyt jokaiselle teillä tuomariston OIKEALLA jäsenellä on mahdollisuus esittää kummallekin kilpailijalle yksi kysymys. Se voi olla sama kysymys molemmille tai yksi eri kysymys kummallekin. Olkaa hyvä, Daniel Bryan, sinä aloitat.

Daniel Bryan astelee ensimmäisenä AJ Stylesin ja Big Show'n eteen, katselee kumpaakin hetken ja alkaa sitten puhua.

Bryan: Onneksi olkoon. Te teitte sen, johon me muut emme pystyneet. Tavoista voi olla montaa mieltä, mutta teitte silti. AJ Styles, kysyn ensin sinulta. Jos voitat kilpailun, kuinka ison osan palkintorahoista käytät bilettämiseen "gay communityn" kanssa?

Styles katsoo Bryania hämmentyneenä. Mikä kysymys tämä oikein on?

Styles: Miksi käyttäisin osan palkintorahoista bilettämiseen yhteisön kanssa, jonka kanssa mulla ei ole mitään tekemistä? Toisekseen en edes tiennyt että saamme voitosta jonkinlaista palkintorahaa myös, mutta käyttäisin ne itseni elättämisen lisäksi oman perheeni elättämiseen ja ostaisin tietysti muutaman retropelin.

Bryan nyökkää ja kääntyy Big Show'n puoleen.

Bryan: Show, sinulle minulle on simppeli kysymys. Olenko yksi Pojista?

Show nielaisee pari kertaa, katsoo Bryania suoraan silmiin, yrittää välttää kyyneleet ja alkaa puhua.

Show: Daniel. Kohtalosi tässä kisassa oli päätyä väärään heimoon. Valhallan yhteishenki johti siihen että heimojaossa annetuista omista pojista pidettiin huoli, mutta ei ole epäilystäkään ettetkö olisi päässyt osalliseksi samasta hurmoksesta jos arpa vain olisi osunut toisin. Taistelit tiesi WWE:n huipulle muttet koskaan nostanut itseäsi pukukopissa muiden poikien yläpuolelle. Sinä olet yksi Pojista.

Bryan nyökkää ja poistuu paikalleen. The Miz on seuraavaksi vuorossa. Reteästi hän saapastelee finalistikaksikon eteen, virnistää vielä kerran ja alkaa sitten puhua.

Miz: Katsokaa nyt itseänne! Siinä te olette. Finalisteina. Ette kovinkaan hyvän näköisinä finalisteina, jos vertaa siihen, miltä minun kaltaiseni filmitähti olisi teidän paikallanne näyttänyt... Mutta finalisteina silti. Big Show, minä aloitan sinusta, koska kysymykseni on hyvin sama kuin oppipojallani Danielilla minua ennen. Vaikka äänestit minut ulos, olinko silti yksi Pojista?

Show nielee taas kyyneliään, katsoo Miziä silmiin ja alkaa puhua.

Show: Miz. Kun astelit pukukoppiin ensimmäisen kerran, kaikki pitivät sinua pelkkänä vitsinä. Mutta työskentelit perseesi ruvelle tullaksesi yhdeksi pojista, ja se sinusta tulikin, valioluokan urheiluviihdyttäjä. Eikä pelkästään sitä - olet esimerkilläsi näyttänyt, että meistä WWE:n supertähdistä on niin paljon muuhunkin kuin urheiluviihdyttämiseen, ties vaikka saisin omastakin näyttelijänurastani kiittää osin sinun viitoittamaa tietä. Hitto, ehkä koko Selviytyjät WWE:tä ei olisi ilman osoittamaasi tosi-tv:n vetovoimaa! On totta että menestyksesi on välillä noussut sinulla päähän ja yhteistyömme ei ole aina sujunut kitkatta, mutta sitä tosiasiaa pienet kuprut eivät murenna että sinä olet yksi Pojista.

Miz nyökkää. Sitten virne hänen kasvoiltaan katoaa, kun hän katsoo kohti Stylesiä hyvin tyly ilme kasvoillaan.

Miz: AJ Styles, mikä hitto sinua oikein hiertää?

Styles ei näytä ilahtuvan Mizin hyökkäävästä kysymyksestä. Hän miettii hetken vastaustaan.

Styles: Sinä tällä hetkellä.

Sen enempää Stylesillä ei ole sanottavaa, ja niinpä Miz astelee istumaan. Mizin jälkeen finalistikaksikon eteen kävelee vähintäänkin yhtä ylimielisellä tyylillä Dolph Ziggler, joka vilkuttelee vielä viimeisen kerran suoraan kameroille ennen kuin pääsee itse asiaan.

Ziggler: Aijaijaijai. Miz-kaveri tuossa edellä sanoikin jo kaiken oleellisen. Siinä te olette, onnea teille. Mutta jos tämä kilpailu olisi haluttu huipentaa OIKEAAN supertähtien kamppailuun, olisi finaaliin ehkä kannattanut valita Dolph Zigglerin kaltainen supertähti. Nyt on myöhäistä, joten kysytäänpä sitten teiltä jotain. AJ Styles: Jos äänestit minut ulos, miksi? Jos et, niin miksi et?

Styles näyttää siltä, että hän osasi odottaa tätä kysymystä. Hän katsoo Ziggleriä suoraan silmiin kun alkaa vastata.

Styles: Haluaisin sanoa etten äänestänyt sinua ulos, mutta en halua että minut muistetaan valehtelijana. Äänestin sinut ulos, koska pidin silloin sinua ilmiömäisimpänä uhkana silloin. Voin kuitenkin sanoa sen, ettet ollut ainoa, jota mietin äänestäväni silloin, koska mielestäni olisit tavallaan ansainnut olla jatkossa tasaisen palkinto- ja immuniteettikisojen menestyksen vuoksi, mutta en halunnut ottaa riskiä, koska se olisi saattanut kostautua myöhemmin.

Ziggler nyökkää ja näyttää tyytyväiseltä saamaansa vastaukseen. Sitten hän kääntyy kohti Show'ta. Show näyttää jo pelkäävän hieman, mikä kysymys hänelle on tällä kertaa vuorossa.

Ziggler: Big Show. Kerro iso mies, olinhan… olinhan minä yksi Pojista?

Ei. Ei taas. Show ei kestä enää näitä kysymyksiä. Jälleen kerran hän nielee kyyneleensä ja alkaa sitten vastata, vaikka vaikeaa se tekee.

Show: Dolph. Vaikka minä olen Goljat ja sinä Daavid, on urissamme ollut paljon samaa. Ne eivät ole olleet pelkästään nousujohteiset. Emme ole aina saaneet suuresti kunnioitusta tai parhaita mahdollisuuksia. Mutta me olemme aina tehneet parhaamme siitä mitä meille on annettu ja tehneet parhaamme WWE-Universumin viihdyttämiseksi. Ja olemme palvelleet sillä uralla pitkään, naamoja on tullut ja mennyt mutta me olemme pysyneet pukukopin kulmakivinä. Sinulla on ison showmiehen elkeet jotka saattavat välillä hämätä, mutta niin oli isot showmiehen elkeet myös Macho Manilla ja Shawn Michaelsilla, kiistattomilla legendoilla. Eli Dolph, kyllä - sinä olet yksi Pojista.

Ziggler nyökkää tyytyväisenä ja astelee juryn paikoille takaisin. Rusev on jo kävelemässä finalistien eteen, kun raivostuneena kysymyskierrosta seurannut Vince McMahon pomppaa pystyyn.

McMahon: NYT! NYT JUMALAUTA SAA RIITTÄÄ! EI ENÄÄ YHTÄKÄÄN KYSYMYSTÄ SIITÄ, OLETTEKO TE "YKSIÄ POJISTA"! TOTTA HELVETISSÄ TUO JÄTTI KERTOO TEILLE KAIKILLE TÄSSÄ TILANTEESSA, ETTÄ OLETTE, MUTTA OIKEASTI SILLÄ EI OLE EDES VÄLIÄ! VAIN MINÄ JA YKSIN MINÄ, MR. VINCENT KENNEDY MCMAHON PÄÄTÄN, KETKÄ OVAT YKSIÄ POJISTA JA KETKÄ EIVÄT! YMMÄRRÄTTEKÖ? HYVÄ! KYSYKÄÄ KUNNON KYSYMYKSIÄ!

Rusev näyttää hieman hämmästyneeltä McMahon raivokohtauksen jälkeen ja näyttää siltä, että miettii, mitä uskaltaa oikein kysyä. Sitten hän katsoo molempia ja murahtaa kysymyksensä.

Rusev: Onnea, kai. Toivottavasti olette mielestänne tehneet tarpeeksi, että olette ansainneet voiton. Minulla on sama kysymys teille molemmille: Oletko suoritunut heimoneuvostoista enemmän luottamuksella liittolaisiin vai selkään puukotuksella?

Show ja Styles katsovat toisiaan. Show nyökkää Stylesille ja vastaa ensin.

Show: Kertaakaan kisan aikana en ole luvannut äänestää jotakuta täyttämättä sitä lupausta. Heimoneuvoston edellä olen käynyt poikien kanssa keskustelut ja arvioinut ketkä ovat vielä isoimmalla sydämellä mukana pelissä. Sen mukaan on äänestyspäätökset tehty ja sehän näkyy että enemmistöpäätökseen on aina päädytty.

Styles: En tietääkseni ole puukottanut ketään selkään, mutta olen saattanut jättää joitakin asioita kertomatta, joten olen suoriutunut heimoneuvostoista enemmän luottamalla liittolaisiini.

Rusevin kasvoista on mahdotonta päätellä, onko hän tyytyväinen saamiinsa vastauksiin. Hän kuitenkin kävelee takaisin paikalleen, kun Big Cass nousee pystyyn ja astelee itsevarman oloisena Show'n ja Stylesin eteen. Cass näyttää siltä, että hänellä on selvä kysymys mielessään.

Cass: Hahaa, onnea. Sitä te olette tarvinneetkin päästäksenne tänne. Katsotaanpa siis, miten selviätte tästä kysymyksestä: Mitä mieltä olet Vince McMahonista - rehellisesti?

Nyt Vince McMahon herää nuotion äärellä. Nämä vastaukset hän todellakin haluaa kuulla. Big Show ja AJ Styles näyttävät järkyttyneeltä. Tällaiseen he eivät ole varautuneet. Mitä oikein voi sanoa pysyäkseen rehellisenä mutta säilyttääkseen työpaikkansa? On Stylesin vuoro aloittaa vastaaminen, vaikka Styles ei niin todellakaan haluaisi tehdä.

Styles: En ainakaan työskentelisi hänelle, jos vihaisin häntä. Henkilönä hän aiheuttaa kyllä välillä ristiriitaisia tuntemuksia hänestä, enkä ole ollut kovin iso fani joistakin hänen päätöksistään, mutta se että ylläpidät Pohjois-Amerikan suurinta painipromootiota vielä 75-vuotiaana, niin se antsaitsee kyllä kunnioitukseni. En ole hänen paras kaverinsa, mutta kunnioitan häntä.

McMahon kuuntelee sanoja tarkkaan. Näyttää ainakin siltä, että tällä vastauksella voi säilyttää työpaikkansa. Mitä sanoo kyynelehtivä Show?

Show: Herra McMahon. Olet suuri visionääri ja piinkova liikemies. Ilman sinua ei olisi sitä pukukoppia jossa olen niin monet vuodet ollut osallisena, on sinun ansiota että pojat ovat saaneet mahdollisuutensa kurkottaa tähtiin. Siitä olen sinulle suuresti kiitollinen ja sinua siitä myös kunnioitan. Mutta on myös totta, ettet aina ole kohdellut kaikkia poikia reilusti. Teet välillä impulsiivisia, harkitsemattomia päätöksiä. Sellainen ei ole hyvää johtajuutta. Siksi pukukopissa pojilla on aina ollut omat johtajansa ja onneksi heillä on yleensä ollut hyvä keskusteluyhteys sinuun. Toivoisin, ettei sitä olisi tarvittu, vaan olisit osoittanut kaikille meistä takaisin sitä kunnioitusta jota olemme sinulle osoittaneet.

Tämä vastaus ei näytä miellyttävän McMahonia yhtä paljon. Hän ei kuitenkaan ala raivota, vaan käskee Big Cassin paikalleen. Kuudentena kysymysvuorossa on R-Truth, jota tilanteen vakavuus näyttää hieman huvittavan.

Truth: Wazzap! Onnea, hemmot. Olette todellakin ansainneet paikkanne siinä, kovaa suorittamista koko kisan ajan. Minulla on teille molemmille simppeli kysymys. Aloitetaan sinusta, ilmiömäinen veli. Styles: Jos toinen finalisti ei olisi Big Show, kenet haluaisit mieluiten nähdä ns. vastakkaisessa kulmauksessa?

Styles: Olisi ollut ilmiömäistä kohdata Hideo Itami vielä kerran ja varsinkin finaalissa, mutta loppupeleissä sillä ei olisi ollut mitään väliä, kuka se toinen finalisti olisi ollut, sillä minun mielestäni jos onnistut selviytymään finaaliin asti ilman mitään toisia mahdollisuuksia tietysti, olet myös ansainnut olla finaalissa.

Truth nyökkäilee. Kyllä, kyllä. Sitten hän asettelee sanansa Show'lle.

Truth: Entäs sitten sinä, iso mies. Iso poika. Kumpi tulos itkettäisi enemmän: voitto vai häviö?

Vaikea kysymys Show'lle, joka on jo valmiiksi itkemisen partaalla. Hetken mietittyään Show alkaa vastata.

Show: Tätä on vaikea arvioida ja tämä on myös kysymys johon emme koskaan saa lopullista vastausta. Voitto olisi niin upea kunnianosoitus kaikilta Pojilta, ettei varmaan suurempaa ole edes mahdollista saada. Kyllähän sellainen vetää nöyräksi ja nostaa tunteet pintaan. Häviö, tulla niin lähelle ykkössijaa mutta todeta että nyt yksi Pojista oli parempi - kyllähän se pettymys olisi. Tämä on kuitenkin lähes ainutkertainen mahdollisuus, esimerkiksi mahdollisuuksia voittaa maailmanmestaruus on osunut uralleni suorastaan satumainen määrä tähän verrattuna. Siinä pitäisi yrittää myötäelää, iloita Voittaja-Pojan menestyksestä ja suunnata katseensa seuraaviin haasteisiin, mutta kyllä siinä varmasti roska silmään menisi. Mutta kun näitä pettymyksiä on uralle muutenkin sattunut, niin kyllä se ehkä olisi voitto joka kaikkein suurimmat padot murtaisi.

Truth näyttää tyytyväiseltä. Hän harppoo takaisin paikalleen, ja on vuorossa viimeisen tuomariston jäsenen. Niin lähellä maalia, mutta ei kuitenkaan finalistikaksikossa. Hideo Itami katsoo totisena kilpakumppaneitaan ja alkaa sitten puhua.

Itami: Viime Selviytyjien aikaan en päässyt mukaan kilpailuun ollenkaan, mutta soudin veneellä Samoalle ja Vince McMahon hyväksyi minut osaksi tuotantotiimiä. Tällä kertaa halusin todistaa McMahonille olevani kykenevä voittamaan – ja samalla halusin löytää mystisen Muumipeikon. Voittoa en saanut, Muumipeikko jäänee toistaiseksi mysteeriksi. Mutta nyt, minulla on teille molemmille kysymys. AJ... Miten näet voittomahdollisuutesi?

Styles: Jos kyseessä olisi painiottelu tai jonkinlainen kilpailu, niin näkisin voittamahdollisuuteni ilmiömäisesti parempana, mutta nyt en ainakaan näe ilmiömäisen isona niitä. Toivottavasti olen väärässä.

Styles katsoo Show'ta viimeisen vastauksensa jälkeen. Show katsoo Stylesiä mietteliäänä. Itamilla puolestaan näyttää olevan selvä kysymys mielessään Show'lle.

Itami: Big Show... Oletko oikeasti yksi pojista?

Huh. Nyt on kysymys. Tämä pistää Show'n sanattomaksi. Hän ei näytä ensin tietävän, mitä sanoa, eikä Vince McMahonkaan osaa raivostua tästä. Tässä pannaan nyt Show paikkaan, jossa hän ei ole kertaakaan ollut.

Show: Ei ole minun asiani vastata tähän kysymykseen, sillä kukaan ei voi itseään yhdeksi Pojista nostaa - kyllä se on muu pukukoppi joka tämän päätöksen tekee ja hyväksynnän antaa tai kieltää. Uskon että olen poikuuden mukaisesti kaikki vuodet pukukopissa luovinut ja luotsannut, ja todella toivon että vaikeista hetkistä ja päätöksistä huolimatta olette vielä samaa mieltä tämän kilpailun jälkeenkin. Mutta se on teidän käsissänne.

Itami nyökkää kohteliaasti ja kävelee takaisin paikalleen. Sitten Vince McMahon alkaa puhua.

McMahon: Jokainen teistä on saanut nyt esittää yhden kysymyksen kummallekin finalistille. Ihan kohta seuraa loppuhuipennus: te tuomariston jäsenet päätätte, kumpi näistä kahdesta voittaa koko kilpailun. Sitä ennen annan heille kuitenkin vielä viimeisen tilaisuuden vakuuttaa omalla puheenvuorollaan, miksi juuri hänen kuuluisi voittaa koko kilpailu. AJ Styles, aloitetaan sinusta. Ole hyvä.

Styles nousee seisomaan. Hän on selvästi valmistellut tätä puheenvuoroaan, joten hetken aikaa itseään keräiltyään hän alkaa puhua katsoen suoraan tuomariston jäseniä.

AJ STYLES:
Ilmiömäinen voittotilastoni palkinto- ja immuniteettikisoissa on jo yksi hyvä syy, että miksi antsaitsen voittaa ja olen aina ajatellut itseni lisäksi heimoni parasta oli sitten kyseessä Valhalla, Helheim tai jopa Ludvig. Tein toivon mukaan myös palveluksen tuomaristolle, kun hankkiuduin eroon siitä rahaahneesta. Tiedän ettei kaikki tuomaristosta pitänyt siitä, että millä tavalla osa voitoistani tuli, mutta olen aina kilpaillut sääntöjen puitteissa.

Se että onnistuin Helheimin helvetistä selvitytymään ilmiömäisesti peräti finaaliin asti, niin se vaatii jo melkoista ilmiömäistä suorittamista. Ehkä olen hieman ylimielinen välillä, mutta kukapa ei olisi ylimielinen, jos sinut kutsutaan jatkuvasti ilmiömäiseksi.

Uskallan kyllä rehellisesti myöntää itselleni, että kaikesta ilmiömäisyydestäni huolimatta tiedän olevani altavastaajana finaalissa, sillä ainakin osa tuomaristosta ei ole minun isompia faneja ja ehkä juuri sen takia Big Show valitsi minut Hideon sijasta finaaliin, koska olen hänelle helpompi finaalivastus.

Voin myöntää myös kaikille rehellisesti sen, että jos olisin päässyt valitsemaan finaalivastusjani, niin olisin valinnut Hideon ja valinta ei todellakaan olisi ollut sen takia, että hän olisi helpompi vastus vaan olisin tehnyt sen takia, että olisi ollut brutaalia puukottaa lähimpää liittolaista selkään viimeisessä äänestyksessä ennen finaalia ja enkä halua että minut muistetaan voittajana, joka valehtelijana, lupausten rikkojana ja selkäänpuukottajana.

Jos en olisi päässyt valitsemaan Hideota finaaliin, niin olisin valinnut sen joka antsaitsee enemmän olla finaalissa.

En väitä etteikö Big Show ansaitse olla finaalissa, sillä hän ansaitsee. Hän on kuitenkin tehnyt yhtä kovasti töitä päästäkseen finaaliin asti valitsemalla oikeat liittolaiset joihin voi luottaa ja voittamalla oikeat kilpailut tarvittaessa, mutta kumpi tahansa meistä nyt voittaa koko kilpailun, niin hän on myös ansainnut voittonsa. Olisinko ilmiömäisesti pettynyt, jos en voittaisi kilpailua? Tottakai olisin, sillä se saisi kaikki voittoni, selviytymiseni Helheimin helvetissä ja kaiken muun kovan työn mitä olen joutunut tekemään selviytyäkseni täällä näyttämään turhalta.
Styles nyökkää, kiittää jurya kuuntelemisesti ja istuu sitten paikalleen. On Big Show'n vuoro nousta pystyyn. Nyt kyyneleet kimmeltävät jo silmäkulmissa. Tämä ilta on ollut liikaa Show'lle, mutta vähän aikaa pitäisi vielä jaksaa. Jättiläismäinen Show katsoo jury-seitsikkoa ja alkaa puhua.

BIG SHOW:
Uskon, että vastaukseni kysymyksiinne ja kaikki mitä olen aiemmin kisan aikana osoittanut riittävät teille päätöksentekoon. Te annatte äänenne niiden pohjalta ja päätöstänne ei enää kauniit korulauseet lopussa muuta, kyllä minä teidät Pojat sen verran hyvin tunnen. Daniel, Miz, Dolph, Rusev, Cass, Truth, Itami - ja AJ - oli hienoa kulkea rinta rinnan kanssanne täällä Posiolla ja toivon että teistä on tuntunut samalta. Selviytyjien voittaminen, Poikien äänestämänä, olisi minulle valtava kunnia, urani suurin saavutus. Mestaruuksia tulee ja menee, raha on katoavaista - mutta Poikien kunnioitus, se on jotain mitä kirjataan hautakiveen.

Moni täällä olisi ansainnut voittaa, mutta tuskin kenellekään voitto merkitsisi yhtä paljon kuin minulle. Teillä on vielä aikaa saavuttaa urallanne suuria. Minulle tämä on ehkä viimeinen mahdollisuus suuruuteen - [ääni särkyy ja kyyneleet nousevat silmiin] ja verrattuna mihin tahansa, olisi Selviytyjät-voitto minulle urani kirkkain kruunu ja sen satumainen huipentuma.
Äänekkäästi vollottaen Show rojahtaa istumaan paikalleen eikä pysty edes katsomaan enää juryn jäseniä, Vince McMahonia tai Kevin Owensia. Tunteet ovat pinnassa, kuten odotettua on.

McMahon: Kiitos AJ, Kiitos Paul. On aika äänestää. Viimeisen kerran. Daniel Bryan, sinä aloitat.

Daniel Bryan nousee pystyyn ensimmäisenä ja lähtee kävelemään uurnan luokse viimeisen kerran. On ratkaisevien hetkien aika...

------

Sitten. Kaikki seitsemän tuomariston jäsentä: toivon teiltä ääniä huomiseen 27.7. kello 12 mennessä. Lähettäkää minulle yksityisviestillä äänenne, jossa siis äänestätte SITÄ KILPAILIJAA, JONKA HALUATTE VOITTAVAN SELVIYTYJÄT. Ja kirjoittakaa myös mielellään hieman tavallista pidemmät äänestysperustelut. Kohta kaikki on ohi!
So Chris Jericho you can go straigh to hell and burn in hell because that's where you belong. And I'll help get you there by cutting your tongue in half. I think that would put end to your music career. That's all I have to say about Chris Jericho.

Avatar
kenitys
Main eventer
Viestit: 586
Liittynyt: 18 Tammi 2016, 20:44
Paikkakunta: HKI
Viesti:

Re: Smarkside: SELVIYTYJÄT II

Viesti Kirjoittaja kenitys »

ILTA 33

Kuva

Kaikki on sanottu.

On enää jäljellä viimeinen huipennus.

AJ Styles ja Big Show istuvat vierekkäin nuotion ääressä. Heitä vastapäätä istuvat Vince McMahon ja Kevin Owens. Kohta selviää, kenet kruunataan Selviytyjät: WWE:n uudeksi voittajaksi. Kuka liittyy kunniakkaaseen joukkoon Owensin seuraksi. Kuka ansaitsee automaattisen paikan WWE:n Hall of Famessa. Kuka... No, tajuatte kyllä. Nyt on suurista asioista kyse. Styles ja Show ovat tehneet kaikkensa. Nyt heidän kohtalonsa on seitsemän jury-jäsenen käsissä.

Daniel Bryan on tuomaristosta ensimmäisenä äänestysvuorossa. Bryan on hyvin totisen oloinen, kun hän kävelee tutulle äänestyspaikalle vielä kerran. Siellä hän poimii eteensä lapun ja tussin ja alkaa kirjoittaa lapulle toisen kilpailijan nimeä. Sitten Bryan tiputtaa lapun uurnaan ja alkaa puhua kameralle.
Minulla ja Stylesilla on pitkä yhteinen historia takana. Jo 2000-luvun alkupuolella väänsimme hikisissä jumppasaleissa kuuden tähden matseja.. Styles oli niissä otteluissa ilmiömäinen, kuten hän oli myös tässäkin kilpailussa. Kovan kaliiberin kilpailija ja atleetti. Big Show on ollut tämän kisan aikana vilpitön ja herkkä, mutta tarpeen tullen iskenyt WMD:tä päin pläsiä. Minua herkisti se, että Show sanoi minun olevan yksi pojista... Toivottavasti minut otetaan vastaan yhtenä pojista myös siellä toisen firman pukukopissa.
The Miz on tuttuun tyyliinsä itsevarman oloinen astellessaan äänestyspaikalle sen jälkeen, kun Bryan on sieltä poistunut. Miz näyttää tietävän heti, kummalle antaa äänensä, joten hän suttaa nimen lapulle nopeasti ja nostaa sen sitten nähtäväksi kameralle.
AJ Styles, saatat olla peto kehässä. Kukaan ei kiellä sitä. En silti ymmärrä, että mikä ihme sinuun iski, kun valitsit kaikista henkilöistä minut silmätikuksesi, jonka perään huudella jatkuvasti. Olen The Miz ja olen mahtava, ei minun tarvitse kuunnella kaltaisesi hörhön ärsytystä. Vaikka kisasta putoaminen ei ollutkaan mielekästä, niin ainakaan minun ei tarvinnut enää jakaa leiriä kaltaisesi idiootin kanssa. Menisit parturiin.

Big Show, olen iloinen että kutsuit minua kuitenkin yhdeksi pojista. Olin pettynyt kun olit mukana äänestämässä minua ulos, sillä ajattelin JeriShown palanneen kuntoon yhteisten viikkojemme aikana Valhalla 2.0:n leirissä. Olit hyvä joukkuetoveri ja vaikea vastus. Olen iloinen, että sain olla kaltaisesi konkarin kanssa mukana.

Mikään ei ole ollut helpompi valinta.
Dolph Ziggler poseeraa vielä viimeisen kerran kuvaajalle antaumuksella, kun hän on päässyt äänestyspaikalle. Leveä hymy kasvoillaan Ziggler taiteilee lapulle oman voittajasuosikkinsa nimen, pudottaa lapun uurnaan ja nappaa sitten kameran aivan lähelle kasvojaan ennen kuin alkaa puhua.
Toinen teistä on pelannut, puhunut ja *selvitynyt* suoraan sydämestä. Kumpikaan ei tietenkään varastanut showta samalla tavalla kuin minä, Dolph Ziggler, jota pystytte seuraamaan Twitterissä, Instagramissa,TikTokissa ja tietenkin Toutissa... mitä minä olin sanomassa? Niin, te ette varastaneet showta, mutta te olitte *teknisesti* parhaimpia täällä tundralla. Mutta vain yksi voi voittaa. Sinä teit kaiken mitä selviytymiseen vaaditaan. Säälimätön. Joukkuepelaaja. Itsekäs. Voittaja.

Et ole Dolph Ziggler, mutta kukaan ei ole. Ansaitset tämän.
Rusev näyttää siltä, että olisi mielummin missä tahansa muualla kuin täällä. Välinpitämätön bulgaari marssii äänestyspaikalle, nappaa lapun kouraansa, raapustaa puoliväkisin siihen toisen kilpailijan nimen ja katsoo sitten kameraan.
Örh.
Big Cass on äänestysvuorossa viidentenä. Cass näyttää puolestaan siltä, ettei voi edelleenkään käsittää, miten Show ja Styles ovat finaalissa ja miten hän itse ei ole siellä mukana. Niin nyt kuitenkin on, ja siksi myös Cass joutuu äänestämään toista kilpailijoista voittajaksi. Tehtyään sen Cass alkaa puhua kameralle.
Niin, itsehän en kokenut, että tähän kisaan millään lailla tulisi edes panostaa. Aika pitkälle se kantoikin, mutta olisi tietysi pitänyt ottaa huomioon muiden venkoilut - kun eiväthän kaikki omin avuin pärjää.

Kuitenkin, nyt teitä on kaksi - ja vain toinen voi voittaa. AJ Styles on selvästi vahvempi ottelija, ja selviytyi kaikkia odotuksia vastaan tänne asti. Missään vaiheessa en uskonut, että näin päästettäisiin tapahtumaan - mutta niin vain kävi. Kaikinpuolin hieno suoritus, vaikka etenkin lukuisat immuniteettivoitot yksilökisoissa varmasti auttoivat. Sitte meillä on Big Show. Mielenvikainen, hidas löntystelijä, joka selittää aivan mitä sattuu jostain imaginäärisestä poikakerhosta - ja samalla pistää porukkaa pihalle. En usko hetkeäkään, etteikö tässä Shown menossa olisi ollut nimenomaan sitä showta reilusti mukana, sillä noin monien itkujen ja raivarien takana on varmasti kylmä ja laskelmoiva koljatti. Ei kukaan noin summittaisella hulluudella tänne asti päädy.

Yksi ääni on annettava, eikä siitä sinällään ole mitään epäselvyyttä kummalle sen annan. Isojen poikien kerhossa oli mukavaa, vaikkakin melko katkerasti päätit katkaista minun matkani kesken kaiken. Tohellustasi on kuitenkin ollut siinä määrin huvittavaa seurailla, etten voisi kuvitellakkaan muita voittajia.
R-Truth on edelleen suorastaan riemukkaan oloinen, vaikka ei voittanutkaan kilpailua. Rempseästi äänestyspaikalle harppoen hän huutelee vielä kerran "Wazzap"ia ja alkaa sitten sutata äänestyslapulle toisen kilpailijan nimeä. Sen tehtyään hän nostaa lapun kameralle ja kertoo perustelunsa valinnalleen.
Aivan kuten me alkuperäiset Valhallan jäsenet heimojen yhdistyessä toisillemme vannoimme, Valhalla dominoi tätä kisaa. Molemmat finalisteista olivat ns. rikostovereita tässä juonessa ja valehtelisin jos väittäisin ettei molemmat ansaitse omalla tavallaan tätä voittoa. Mutta tässä kilpailun viimemetreillä on myös tullut käytyä suurta ajatustyötä ja keskustelua siitä, ketkä voiton oikeasti ansaitsevat. WWE universumissa on kahdenlaisia ihmisiä, menestyjiä ja niitä jotka jäävät taka-alalle syystä tai toisesta. Finaalikaksikossa on kaksi miestä jotka edustavat näitä eri leirejä ja tämä ajatus takaraivossani olen tehnyt päätökseni siitä, kummalle puolelle haluan tukeni antaa.
Hideo Itamilla on kunnia päättää äänestyskierros. Vakavailmeinen muuminmetsästäjä astelee äänestyspaikalle, ja myös hän näyttää tietävän heti, kummalle äänensä antaa. Kauniisti kirjailleen Itami taiteilee äänestyslappuun toisen finalistin nimen ja pudottaa lappunsa uurnaan.
Olit ainoa rehti ja rehellinen kisailija. Et yritä olla jotain ja junailla itseään voittajaksi
TULOS

Vince McMahon nousee seisomaan, kävelee äänestyspaikalle ja hakee uurnan painijoiden eteen. Viimeisen kerran Selviytyjien aikana.

McMahon: On tullut aika lukea viimeisen äänestyksen tulos. Ratkaisevan äänestyksen tulos. Enemmän ääniä saanut painija on Selviytyjät: WWE:n voittaja ja WWE:n historian TOINEN virallinen Selviytyjä. Kun äänet on luettu, päätös on lopullinen.


Ensimmäinen ääni menee... BIG SHOW'LLE.Toinen ääni menee... BIG SHOW'LLE.

Kolmas ääni menee... AJ STYLESILLE.


Neljäs ääni menee......
BIG SHOW'LLE.


Tunnelma alkaa sähköistyä äärimmilleen. AJ Styles katsoo huolissaan Big Show'ta. Kyyneleet alkavat kihota Show'n silmäkulmiin. Kumpikaan ei tiedä, mitä sanoa.

McMahon: Äänistä neljä on luettu. Niistä kolme on annettu Big Show'lle, yksi AJ Stylesille. Se tarkoittaa sitä, että Show tarvitsee enää yhden äänen, jotta hänestä tulee Selviytyjät: WWE II:n voittaja. Jos siis vielä yksikin ääni menee Show'lle, tulos on selvä.


Viides ääni menee...
..


....


BIG SHOW'LLE.
Kuva

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry:


BIG SHOW ITKEE VALTOIMENAAN! BIG SHOW VAJOAA POLVILLEEN NUOTION ETEEN JA ITKEE KOVEMPAA KUIN KERTAAKAAN KILPAILUN AIKANA.AJ Styles katsoo ilmeettömänä Big Show'ta, joka on rojahtanut polvilleen ja jonka itkusta ei tule loppua. Show vollottaa vollottamistaan ja höpisee jotain epäselväksi jääviä sanoja "Pojista" ja "kiitollisuudesta" ja jostakin muusta. Vince McMahon nousee ylös, astelee nuotion toiselle puolelle Show'n luokse, kiskoo Show'n ylös ja halaa tätä onnitteluksi voitosta. Kevin Owens astelee myös Show'n luokse ja ojentaa tälle virallisen Selviytyjät-mestaruusvyön, jota Owens on pitänyt hallussaan. Aiemmin keskilaatan kohdalla on ollut Samoan lippu, nyt siihen on vaihdettu Suomen lippu. Owens nostaa Show'n käden ylös sen merkiksi, että WWE:ssä on uusi Selviytyjä. Myös AJ Styles astelee lopulta Show'n eteen... ja halaa tätä onnitteluksi voitosta! Show alkaa itkeä jälleen.

Myös koko muu tuomaristo astelee Show'n luokse, ja liki pitäen kaikki tuntuvat olevan lämpimästi onnellisia Show'n voitosta. Yksi kerrallaan Pojat käyvät halaamassa kyynelehtivää Show'ta. Posiossa sijaitsevan mökin katosta alkaa yhtäkkiä sataa konfettia, ja juhlatunnelma sen kuin vain yltyy Lapin pimeydessä. Vince McMahon panee soimaan juhlallista musiikkia. Selviytyjät on tullut tälläkin kertaa päätökseen. Peacockin striimausluvut huitelevat korkeammalla kuin koskaan aiemmin. Paul Heyman kalkuloi mökin kulmassa koko ajan, monestako minuutista hän voi laskuttaa Brock Lesnarille puuttuvan esiintymisen korvauksia.Yhtäkkiä äänentoistolaitteista mökissä alkaa soida ainut oikea tilanteeseen sopiva musiikki. Big Show'n musiikki kaikuu mökissä, ja kilpailijat taputtavat. Kuva alkaa pimentyä. Pitkä kisa Posiolla on tullut päätökseensä.

WWE:ssä on uusi Selviytyjä, ja hänen nimensä on Big Show.

Tämä on Poikien juhla.

---------------------

Näin. Enpä tiedä, mitä enempää enää oikeastaan sanoa tässä kohtaa. Tällä kertaa ratkaiseva äänestys oli selvempi kuin edellisellä kerralla, mikä ei toki poista sitä, etteivätkö molemmat finalistit olisi ehdottomasti voineet ansaita voittoa!

Yritän ehkä kirjoittaa tänne vielä jonain päivänä jonkinlaisia mietteitä, joita näin kilpailunvetäjänä heräsi kisasta, sen etenemisestä ja siitä, mitä olisin odottanut tapahtuvan mutta ei sitten tapahtunutkaan. Olisi myös todella kiinnostavaa kuulla teidän ajatuksianne, pohdintojanne, paljastuksianne liittoumista ja kaikesta muusta. Nyt sana on täysin vapaa, toivottavasti käytätte sen!

Samoin kuulen jälleen ehdottomasti ideoita parannusehdotuksista ja muutenkin kaikenlaista kommenttia. Tämän Selviytyjät-pelin pyörittäminen oli taas paljon isompi homma kuin olin muistanut, ja välillä meinasi loppua jo usko, etten ehkä jaksakaan vetää tätä loppuun. Tuntui ihan hölmön hommalta, että käytän tuntikausia aikaa viikoistani johonkin... foorumipeliin. Varsinkin kun en välillä ollut edes ihan varma, kuinka mielekästä tämä kenenkin mielestä edes on :D Hölmöin olo tuli, jos olin ideoinut jotain kilpailua ja sitten se todettiinkin paskaksi tai huonosti toteutetuksi. Mutta sellaista se on, aina ei voi onnistua! Ehdottomasti suurimmaksi osaksi tämän vetäminen oli kuitenkin ihan mielettömän hauskaa, enhän minä tätä muuten tekisi.

Ja siksipä siis JÄRKYTTÄVÄN SUURI KIITOS kaikille aktiiviselle osallistujille! Kiitos, että olitte mukana. Kiitos, että osallistuitte kilpailuihin kunnolla. Kiitos, että olitte katsomassa Twitch-striimejä ja kommentoimassa siellä. Kiitos, että äänestitte ja vastasitte muihin juttuihin hienosti aikataulussa. Kiitos, että keskustelitte Discordissa ja seurasitte Discordissa kisoja. Kiitos, että uhrasitte OMAA AIKAANNE tähän varsin paljon – tiedän siis todellakin, etten ollut ainut, jolta foorumipeliin on viime viikkoina mennyt paljonkin aikaa. Toivottavasti tämä ei ollut liian työlästä kellekään, se ei ollut tarkoitus! Kiitos myös kaikille jo kisasta pudonneille ja kisaa seuranneille, jotka autoitte palkintokilpailuiden ylimääräisissä jutuissa. Toivottavasti teillä oli hauskaa tämän parissa. Kiitos.

Ja onnea Saimou voitosta. Olet todella yksi Pojista.
So Chris Jericho you can go straigh to hell and burn in hell because that's where you belong. And I'll help get you there by cutting your tongue in half. I think that would put end to your music career. That's all I have to say about Chris Jericho.

Avatar
PeeTseta
Main eventer
Viestit: 543
Liittynyt: 04 Tammi 2016, 19:04
Paikkakunta: Paltamo

Re: Smarkside: SELVIYTYJÄT II

Viesti Kirjoittaja PeeTseta »

Kuva

Nyt kun kilpailu on ohi ja nauhat on tarkastettu, on aika hieman valottaa tämän kisan ja sen taustalla olleen suuren salaliiton taustoja. (Tämä on kirjoitettu osittain Zaynin näkökulmasta ja osittain OOC)

Heti alkuun totesin, että Zaynin hahmo on hieman haastava, koska salaliittohullulla tuskin on kamalasti ystäviä, joten olin ensimmäiseen äänestykseen tultaessa vailla liittolaisia, mutta äänestyksestä päättelin, että Jericho äänesti Reignsiä, kuten minäkin, joten totesin, että Jericho näkee kisan samalla tavalla kuin minä ja koska kanadalaisia molemmat ollaan, niin sekin on hyvä, yhdistävä tekijä. Reignsin pudottamista yritimme joka kerta kun ei ollut parempia vaihtoehtoja tarjolla. Todettiin kuitenkin Jerichon kanssa, että jos meitä on samassa liigassa vain me kaksi, se ei välttämättä kanna pitkälle ja meidän olisi hyvä katsella myös muita liittolaisia. Sopivimmiksi totesimme Bryanin ja joko ADR:n tai Mizin. Itse otin yhteyttä Bryaniin ja totesin Bryanin loppujen lopuksi luotettavamman oloiseksi liittolaiseksi kuin Jerichon ja jos vastaan olisi tullut tilanne, jossa pitää äänestää jompaa kumpaa, olisin varmaan äänestänyt Jerichoa.

Sitten tuli kohtalokas äänestys, jossa Jericho putosi juuri kun olimme pääsemässä tavoitteeseemme saada Reigns pois. Olen varma, että olin lähellä immuniteettiamuletin löytämistä, mutta Reigns oli vain nopeampi. Tässä vaiheessa siirrytään vaihtoehtotodellisuuteen, jossa löysin immuniteettiamuletin ja sen ansiosta Jericho säilyi leirissä. Seuraavana pudotusuhan alla olisi ollut joko Miz tai ADR. Todellisuudessa tässä vaiheessa otin ensimmäistä kertaa yhteyttä Miziin, koska ADR äänesti minua ja Miz oli kolmas Reignsiä äänestänyt. En tiedä, olisinko vaihtoehtomaailmassa kosiskellut Miziä tässä vaiheessa. Uskon, että olisimme joka tapauksessa seuraavaksi pudottaneet Del Rion pelistä pois.

Joten jos heimojen uusjako olisi mennyt saman kaavan mukaan, Jericho olisi ottanut ADR:n paikan uudessa Asgårdissa. Olisiko Jericho äänestetty ulos samalla tavalla kuin ADR? Uskon, että heimon valinta olisi saattanut olla Rusev Jerichon sijaan. Mutta sitten päästään siihen, jossa minut äänestettiin ulos. Jos olisin löytänyt immuniteettiamuletin, olisin käyttänyt sen tässä vaiheessa, koska Helheimin ainoana ex-asgårdina tiesin olleeni heikoilla. Totesin, että apua pitää jostain saada, joten käännyin Helheimin luotettavimman oloisen painijan puoleen. Big Cass on sellainen lihamöhkäle, joka ei ymmärrä hyvän taktikoinnin arvoa ja Itamilla on vaivana tuo pirun japanilainen kunniakäsitys, joten AJ Styles osoittautui parhaaksi vaihtoehdoksi.

Sanoin Stylesille suoraan, että säästä minut tällä kertaa ja äänestä jompaa kumpaa toista. Äänestimme molemmat Cassia, mutta uusintaäänestyksessä Styles pyörsi päätöksensä, koska ei halunnut riskeerata läheistä allianssia Itamin kanssa. Päätös, jota kunnioitan suuresti, vaikka se tuhokseni koituikin.

Sitten päästään heimojen yhdistymiseen. Jos asiat olisivat menneet, kuten spekuloin, uusi Ludvig-heimo olisi ollut Zayn, Miz, Jericho, Bryan, Lesnar, Show, Itami, Truth, Ziggler, Styles. Neljä ex-asgårdia, kuusi ex-valhallaa. Huomattavasti tasaisempi. Lesnar olisi varmaan tässäkin vaiheessa lähtenyt ensimmäisenä ja tilanne olisi neljä viittä vastaan. Tässä vaiheessa peli olisi mennyt mielenkiintoiseksi. Koska olin Stylesille palveluksen velkaa, olisin varmaan joutunut äänestämään The Miziä, mutta olisin samalla lähtenyt etsimään henkivakuutusta esimerkiksi Dolph Zigglerin suunnalta. En tiedä, miten äänestykset olisivat muuten tällä jaolla menneet ja miten immuniteettikilpailut olisivat muuttuneet, mutta uskon saumoja olleen ainakin viiden parhaan joukkoon. Bryania olisin yrittänyt suojella parhaani mukaan. AJ Styles olisi ollut mieluisampi voittaja, mutta Show ansaitusti vei kisan.

Kiitoksia tästä, hauskaa oli! Ja olen edelleen sitä mieltä, että jouduin massiivisen salaliiton uhriksi.
Kirjallisuutta, taidetta tiedettä. Sä et tarvii niitä, mä tiedän oikotien!
Last.fm
Youtube

Avatar
Saimou
Main eventer
Viestit: 145
Liittynyt: 21 Kesä 2016, 22:31

Re: Smarkside: SELVIYTYJÄT II

Viesti Kirjoittaja Saimou »

Kuva

Mieletöntä… Pojat… kiitos… kiitos oikeasti… todella paljon…

...Uskomatonta...Kuva

...

...USKOMATONTA ETTÄ TÄMÄ PASKANJAUHANTA VETOSI TEIHIN!!

Kuva

HAHAHAHAHAHAHA!!

Miten voittekin olla niin naiiveja?? Luulitte ihan oikeasti että tällainen peli voitetaan olemalla yksi pojista? Kukaan ei ole koskaan saanut tässä firmassa mitään olemalla yksi pojista!! Minä jos joku sen jumalauta tiedän! Ja tiedoksenne: minua ei kiinnosta paskaakaan onko joku yksi pojista, mutta tiesin että tuollainen sentimentaalinen höpinä riisuu kaltaisenne millenniaalit betaurokset aseista! Ahahahaha! Tässä firmassa pärjäävät ne jotka kiipeävät kyynärpäin muiden yli, suunnittelevat jokaisen askeleensa tarkoin ja ovat valmiita tekemään sen mitä voittaminen vaatii - ja sen minä perkele vie tein!

Peli alkoi mitä parhaiten kun voitimme kisan toisensa jälkeen ja Asgård-leirin torakat saivat keskittyä äänestämään toisiaan pihalle. Jo varhaisessa vaiheessa Brock ehdotti, että leirien yhdistyessä äänestäisimme ensin loput asgårdlaiset ulos. Loistava suunnitelma - mutta arvatkaa mitä…

Kuva

SE OLIN MINÄ BROCK. SE OLIN MINÄ JOKA ENSIMMÄISEN TILAISUUDEN TULLEN MASINOIN LOPUN VALHALLAN ÄÄNESTÄMÄÄN TYYRIIN PERSEESI HELVETTIIN LAPISTA! Se “ettet ole yksi pojista” oli mahtava tekosyy, oikeasti olit vain liian vahva potentiaalinen vastustaja jätettäväksi eloon.

Kun sitten vanha Asgård oli hoidettu pois päiväjärjestyksestä, alkoi pelin haastavin vaihe - junailla oma paikka finaaliin vetäen samalla munattoman hiirulaisen roolia. Taivaan lykkynä vuorossa oli “Voitto kotiin” -peli ja siinä meille arvottu “Team Big” jossa näin opportunistisen mahdollisuuden: ilman aktiivista juonittelua hopeatarjottimella annetun liittouman. DOLPH - pahaa-aavistamattomana lähestyit minua ja pyysit äänestämään Rusevia, MUTTA KOHTALOSI OLI JO SINETÖITY JA SEN TAKANA OLIN MINÄ. HAHAHAHA! Kisan vaarallisin pelaaja poissa pelistä, eikä luuseri edes tajunnut mikä häneen osui!

Kuva

Seuraavalla kierroksella Rusevin eliminointi oli luonnollinen jatke Team Bigin voittokululle, minkä jälkeen koitti seuraava mestarivetoni - BIG CASS. Jo ennen tätä vaihetta laskelmoin mahdollisuuksiani ja pyrkimys “Maailman Isoimman Joukkueen” finaaliin oli hyvin varteenotettava vaihtoehto, olithan avoimesti yhtä säälimätön bisnesmies kuin minä varjoissa. Tässä skenaariossa oli vain yksi iso miinus - en ollut varma voisinko voittaa sinua finaalissa, kyynisemmät tuomariston jäsenet kääntyisivät helposti puolellesi ja lisäksi olet helvetin hyvä piirtämään! Joten oli aika pistää tikari lapaluittesi väliin - ja mikä olisikaan ollut parempi tekosyy kuin ettet osallistunut huutokauppaan, täydellinen peruste tehdä aloite ison perseesi hilaamisesta heimoneuvostossa koska “et ole täysillä mukana”. Ja jäljellä olleet kisaajat nappasivat tietenkin syötin…

Kuva

Tässä kohtaa tilanne kävi vaikeaksi. Paras skenaario top3-kolminotteluun olisi ollut minä, Truth ja Itami - mutta epäilin Itamin muodostaneen jonkinlaisen liittouman AJ:n kanssa, äänestihän hän minua edellisessä heimoneuvostossa. Tämän vuoksi paras vaihtoehto oli muodostaa liittouma Truthin kanssa - mutta sitä ei koskaan nähty käytännössä koska putoaja määräytyi kisassa. Itse kisassa olikin sitten suuri onni että immuniteetin oli saanut juuri Itami eikä uusi liittolaiseni Truth - kahta maailmaa matkannutta nörttiä vastaan minulle olisi tullut tukalat oltavat Jeopardyssä, mutta nyt Little Jimmynsä kanssa ulapalla seilaileva Truth pelasti minut kolmen kärkeen. Ennen kolminottelua yritin vielä manipuloida AJ:tä valitsemaan minut finaaliin Itamin sijaan - vedoten siihen että Itami olisi selvästi helpompi finaalivastus ja siksi se voisi AJ:n valintana kääntyä häntä vastaan tuomariston halutessa rankaista AJ:tä valinnasta - ja tällä keskustelulla kuvittelin AJ:n kiristävän minua. Mutta lopulta kaikki meni suunnitelman mukaan: täräytin siltä lävitseni nähneeltä japanilaiselta tajun kankaalle, kun taas maalaispoika-AJ oli liian kiltti kiristämään minua millään, saati sitten tajuamaan juontani tai varoittamaan tuomaristoa.

Kuva

Tässä teille oppitunti kuinka hommat hoidetaan, pojat. Nyt voittekin jäädä nahistelemaan keskenänne koululuokkaan kun minä, tämän koulun Rehtori, kerään Selviytyjät-mestarina rahakkaimmat esiintymispalkkiot! Ja Vince, jos sinulla on yhtään aivosolua jäljellä seniilissä kallossasi, kiinnität Selviytyjät-mestarin firmaasi rautapäällystetyllä sopimuksella - muuten voi olla, että vien tämän mestaruusvyön mukanani Aivan Erityiseen Wirmaan...

Vince, pojat ja jokainen toukka siellä kotona: polvistukaa Selviytyjän edessä, tai laitan teidät polvistumaan. Sinulla Vince onkin siitä jo kokemusta, hahahaha! Ja nyt, haluan yksityislennon pois täältä hyisestä hevonperseestä ja sassiin!! Kiitos ja näkemiin, luuserit.

Kuva

Vastaa Viestiin