Yleinen suomipainikeskustelu

Kaikenlainen showpainiaiheinen keskustelu.
Avatar
Zemppari
Moderaattori
Viestit: 738
Liittynyt: 04 Tammi 2016, 08:43
Paikkakunta: Jokela

Yleinen suomipainikeskustelu

Viesti Kirjoittaja Zemppari »

Tällainen on jäänyt tältäkin foorumilta uupumaan, enkä usko että Tapahtuma-puolella yksittäisistä tapahtumista hirveästi jutun juurta irtoaa. Eli siis tänne pölinää FCF Wrestlingistä ja SLAM Wrestlingistä.

FCF Wrestling:
Kotisivut: http://www.wrestling.fi/
Twitter: https://twitter.com/fcfwrestling
FB: https://www.facebook.com/fcfwrestling/
Instagram: https://www.instagram.com/fcfwrestling/
Youtube: https://www.youtube.com/c/fcfwrestling

SLAM Wrestling:
Kotisivut: https://www.slamsports.eu/
Twitter: https://twitter.com/slamwres?lang=fi
FB: https://www.facebook.com/slamwres/
Instagram: https://www.instagram.com/slamwres/?hl=fi
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCmeUvf ... 1Ih6xwnd1w

__________________________________________________________________________

Kätevästi FCF Wrestlingin kauden päättävä Omega onkin jo aivan nurkan takana tänä lauantaina, joten ennakoidaan hieman tekstimuodossakin. Podcasthan löytyy tietysti täältä: http://smarkside.com/ennakot/ennakko-fc ... 25-5-2019/

Viggen(SWE) vs Toni Tamminen

Rauman oma poika Tammisen Toni kohtaa Suomen suosituimman ruotsalaisen Viggenin. Itsevarma Tamminen hakee itselleen isoa päänahkaa isossa tapahtumassa, kun taas Viggen jahtaa edelleen ensimmäistä voittoaan FCF:n kehässä debytoituaan viime vuoden helmikuussa. Tamminen ehti näyttää pienen vilauksen turnin mahdollisuudesta halattuaan Polar-Pekkoa edellisen WSL:n ottelun jälkeen. Tammisen rinnalla on kuitenkin edelleen Leo Lemmetty.

Tällä kohtaamisella on omissa kirjoissa mahdollisuus varastaa show, etenkin jos paikkana on illan avausottelu. Molemmat ovat karismaattisia kehäesiintyjiä ja Tamminen on ottanut harppauksia kehätyöskentelyssään alkuvuodesta. Viggenin ottelu Vili Raatoa vastaan oli viime vuoden kovimpia otteluita, joten odotukset ovat korkealla. Tamminen ei kehässä ole samalla tasolla kuin Raato, mutta odotukset ovat silti kohtuullisen korkealla. Katkeaako Viggenin tappioputki viimein? Löytääkö Tamminen sisästään jotain uutta? Näemmekö jälleen hevonvitun Croyth's Wrathin?

Steinbolt(SWE) vs Polar-Pekko

"The Supreme Swede" Steinbolt saapuu ensimmäistä kertaa SUomen vierailulle sitten vuoden 2015. Vastassa on FCF:n "Super Rookie" eli Polar-Pekko. Pekko on nyt hieman reilu vuoden kestäneen uransa aikana räjähtänyt FCF-universumin tietoisuuteen upeilla otteillaan vuoden mittaan. Viimeistään veren maku suussa oteltu Sisu8-finaali Vili Raatoa vastaan räjäytti Kisahallin katsojilta sukat jalasta. Keväällä Pekon ja Starbuckin tiet kohtasivat takahuoneissa muutamaan otteeseen, mutta kyseistä ottelua ei nyt sattuneista syistä tulla näkemään. Sen sijaan Mustan Aukon The San kävi hakemassa Ruotsista kookkaan ja kokeneen Steinboltin näyttämään nuorukaiselle kaapin paikan.

Pekko (kuten Tamminen edellisessä ottelussa) saa jo tässä vaiheessa uraansa vastaansa yksilöottelussa ulkomaisen vierailijan. Mukava huomata, että taannoin rosterin kokeneemmalle kaartille (tai naisille) varattuja koitoksia on nyt myös tarjolla nuorille kolleille. Steinboltin otteita en ole itse vielä saanut todistaa, mutta NeVillen ja muiden asiantuntijoiden mukaan 190-senttinen ruotsalainen on karismaattinen ja erittäin pätevä painija, kuuluen Ruotsin skenen kärkinimiin Raivo-Harrin ja Vallun kanssa. Illan toinen ottelu, jossa ei oikeastaan ole mitään tarinaa taustalla, vaan on lähinnä näytön paikkana Pekolle. Miten soljuu kehätyöskentely isompaa karpaasia vastaan? Nähdäänkö Shooting Star Press? Ei kai vaan The San tunge nokkaansa paikalle?

Liiga (H.C. Andersen, Jack the Strangler(SWE) & Stanislaw van Dobroniak(POL)) vs Jake Luupää, TEUVO & Keke

H.C. Andersenin johtamat viekkaat vekkulit, eli Liiga, hyökkää Omegaan kokoonpanolla H.C., Ruotsin Jack The Strangler sekä Puolan Stanislav van Dobroniak (alias Captain Toot Toot). Keljua kolmikkoa on vastassa Suomen suurimmat toivot elikkäs Jake Luupää, TEUVO sekä Keke.

H.C. Andersen on tosiaan viime vuonna muuntautunut lähestulkoon normaalista sadistista kummalliseksi perverssiksi, joka mielellään tunkee ahteriaan kameraan. Kuristaja-Jaska on mysteerinen naamiomies, joka tykkää, yllättäen, kuristaa vastustajiaan ja on vieraillut Suomessa tasaiseen tahtiin Liigan rinnalla kymmenennestä Talvisodasta eteenpäin. Van Dobroniak teki ensiesiintymisensä Suomessa viime syksynä Andersenin joukkueparina ja vaikutti karismaattisena hoopoilijana eikä niinkään varsinaisilla painitaidoillaan.

Jake Luupää teki paluunsa kehiin vuosi sitten ja on pitkälti ryypännyt veljeillyt TEUVOn kanssa. Vähän vakavampaa Jakea nähtiin pitkästä Attitude Sideshown Street Fightissa, jossa Luupää pääsi vuodattamaan hieman raumalaisverta. TEUVO nauttii valtavaa kansansuosiota ja viime vuosi olikin monen mielestä TEUVOn tähänastisen uran paras. Viimeisimmän koulutuserän Keke debytoi viime kesänä joukkueena ja onkin pyörinyt lähinnä joukkuehommissa tuomassa massaa mukaan.

Kaiken järjen mukaan tämä tulee olemaan illan komediallisin sekoilu, joka nojaa paljolti yleisön kanssa interaktioon. Kaikkien vahvuudet ovat nimenomaan hahmotyöskentelyssä, joten tämä kuuden hengen mäiske onkin mukava hengähdystauko vakavampien otteluiden keskellä. Juoko TEUVO Karhua vai Karjalaa? Kaivaako Andersen rahkat esiin? Kuinka monta kloussaria Keke paukuttaa? Kaikuvatko HC TOOT TOOT -ujellukset läpi teatterin?

Salomon Strid & Septimus vs EstoniaBoyZ (Kert Kukk & Mike Nomad)

Tammikuun Sideshowssa entinen FCF-mestari, Suomipaini Messias, Salomon Strid tuli keskeyttämään Naantalin Maajussien Sepin ja Keken voitonjuhlat. Strid ilmoitti, että hän oli etsimässä itselleen opetuslasta. Tällainen tarjous annettiin lupsakoille maajusseille, mutta paikkoja olisi vaan yksi tarjolla. Niimpä Sepin hymy hyytyi ja hän niittasi joukkueparinsa mattoon, liittyen Stridin uudeksi opetuslapseksi. Päihitettyään Keken ja Murskaaja Miedon helmikuussa, oli maaliskuussa aika Sepin kastajaisille. Kyseessä ei ollut mikään perintenen kristillinen kirkkotoimitus vaan jotain aivan muuta. Strid ja Sepi raahasivat kehään huputetun uhrin. Sepin tehtävänä oli piestä uhri tohjoksi Stridin ojentaman puumiekan voimin. Hupun alta paljastui kauhuissaan oleva Kert Kukk, mutta ennen kuin tuoreen Septimuksen miekka ehti hipaistakaan Kukkin päänahkaa, ryntäsi paluunsa Suomeen tehnyt Kukkin joukkupari Mike Nomad kehään ja ajoi konnat karkuteille. Virolaiskaksikko haastoi Messiaan ja opetuslapsen otteluun Omegassa ja siihen myös suostuttiin. Strid kuitenkin lupaili, että kastetilaisuus saatetaan päätökseensä...

Herkullisen näköinen joukkueottelu, jossa Strid astuu kehään kolmen oppilaansa kanssa (jotka kaikki ovat siis viimeisimmästä koulutusryhmästä valmistuneita). EstoniaBoyz toimitti hyvin joukkueena ennen Nomadin rauhanturvaajakomennusta ja toivon saman menon jatkuvan. Dynamiikka ison ja pienen miehen välillä pelaa mainiosti eikä Suomessa ainakaan liikaa Nomadin kaltaisia mörssäreitä ole. Strid on mielestäni Suomen kärkikastia kokonaispakettina ja pitänee homman kasassa. Septimuksen seikkailuja odotan mielenkiinnolla, sillä tämä on ensimmäinen kerta kun heel-roolissa jähmistelevää hongankolistajaa pääsen näkemään. Mielenkiintoinen kohtaaminen, jossa pelottaa Kukkin kohtalo. Päätyykö hän sittenkin uhrilahjaksi? Haukkuuko Strid vastustajansa runkkareiksi vai junteiksi? Kuka voittaa tuijotuskisan Septimuksen ja seinän välillä?

Regina Rosendahl & Vanki/Vangit vs Smooth & Stoned Connection (Make Smooth & Jami Aalto)

Suomen Jääkuningatar Regina on puolentoista vuoden takaisen asennemuutoksensa jälkeen kerännyt ympärilleen Vankien armadaa. Kukaan ei tiedä monta heitä on ja miten Regina saa heidät kaikki mahtumaan kellarivarastoon. Vankien ketkuilujen ansiosta Reginaa ei ole selätetty tai saatu luovuttamaan puoleentoista vuoteen. Lokakuussa Regina iski silmänsä Smooth & Stoned Connectioniin, jotka pelastivat Reimin Reginan ja Vankien hyökkäykseltä. Talvisodan kuuden hengen joukkueottelu päättyi Reginan joukkueen voittoon, mutta kauhistuttavasti Suomen ykkösjoukkueen välille tuli hieman erimielisyyksiä Smoothin syyttäessä Aaltoa viime aikojen epäonnistumisista ja vähän kaikesta muustakin, jättäen lopulta Aallon kehään. Helmikuussa Aalto kohtasi Reginan ottelussa ja sai maistaa tappion karvasta kalkkia. Jälkimainigeissa Regina leikkasi paholaismaisesti yhden Aallon hartaasti kasvattamista rastoista. Smoothia ei kaverin tukena näkynyt, vaan mies heilui mieluummin haastatteluhommissa. Maaliskuussa Smooth tuli kuitenkin pyytämään anteeksi. Vangit yrittivät hyökätä kaksikon kimppuun, mutta niputettiin nopeasti Vitun Sairaiden Joukkueliikkeiden (tm) voimin. Smooth & Stoned haastoi yhteisenä rintamana Reginan ja Vangin/Vangit joukkueotteluun Omegassa. Seuraavan kuukauden ajan someen on ilmestynyt videoita, jossa Smooth ja Aalto eivät kuitenkaan ole aivan samalla aaltopituudella, samalla kun Aallon korviin kantautuu kerta toisensa jälkeen Reginan ilkkuva kikatus. Mielenterveys järkkyy selväjärkisemmälläkin lappalaisella.

No huh, tässäkin on tarinaa taustalla. Smooth & Stoned on Suomen paras joukkue ja olisikin huutava vääryys, jos tämän kuvion kulminaatio on toisen kääntyminen Reginan puolelle. Se on itselle tämän ottelun suurin pelkokerroin. Kehätoiminnallisesti on varmasti luvassa toimiva koitos. Smooth & Stoned on saanut ennenkin Vangeista hyvää settiä irti ja etenkin Aalto pystyy kehässä koviinkin suorituksiin. Regina on päässyt loistamaan heel-hommissa etenkin hahmotyöskentelyn puolella. Ehkä noin ottelulaadullisesti illan niukasti vähiten odotetuin kohtaaminen, mutta juonellisesti sitäkin kiinnostavampi. Montako Vankia Omegassa nähdään? Irtoaako Aallolta useampikin rasta? Joudunko kuivaamaan kyyneleeni Smoothin heittäessä Aallon ikkunasta lävitse?

Musta Aukko (VIli Raato(c), Heimo Ukonselkä, Viktor Tykki, Pyöveli Petrov & The San) vs Team FCF (Shemeikka, Mikko Maestro, Jessica Love, Stark Adder & IONI) - Omegan Eliminointiottelu

Takavuosien pirulainen, Mahtava Perkules teki yllättävän paluunsa viime vuoden alussa ja otti välittömästi Mustan Aukon haltuunsa, kengäisten pellolle entisen managerin Herra Tapaturman. Perkuleksen johdolla Viktor Tykki repäisi ensimmäisen kerran Shemeikalta naamion irti. Omegassa Perkules sai uuden suojatin Tykin ja Petrovin rinnalle tuoreen tulokkaan The Sanin liittyessä joukkoihin eliminaatio-ottelussa Kolmea Ässää (Shemeikka, Smooth, Aalto) vastaan. Tuo päättyi Mustan Aukon voittoon. Syksyllä alkanut Sisu8-turnaus alkoi myös ruusuisesti, kun Perkules värväsi saatanallisen Vili Raadon Aukon riveihin. Tuo sopimus sinetöityyn Tuomiopäivän Tökkäyksellä Sanin rintaan, lahjoittaen jatkopaikan Raadolle. Talvisodassa Raato sitten voitti kyseisen turnauksen ja nettosi itselleen kärkipaikan haastajuuslistalla. Tykki puolestaan taisteli arkkivihollistaan Shemeikkaa vastaan brutaalissa "I Quit" -ottelussa. Kesken ottelun Tykki repi Shemeikan maskin irti. Tämä kuitenkin irroitti Shemeikasta ennennäkemätönstä raivoa, jolla hän tuhosi Tykin ja kolautti vielä terästuolilla päähän Tykin jo luovutettua. Shemeikka pakeni hysterisenä Kisahallilta, kauhistuen omaa purkaustaan. Mustan Aukon ilta ei ollut vielä siinä. Illan päätteeksi koko joukkio hyökkäsi uuden mestarin Mikko Maestron kimppuun, pisti sen jälkeen nippuun toimitusjohtaja Juhana Karhulan ja niittasi vielä kehään rynnänneen ratsuväen kanveesiin.

Vuoden ensimmäisessä Sideshowssa Aukon edustajat voittivat Maestron ja Shemeikan tasoitusottelussa. Ottelun jälkeen Aukko pieksi vielä Maestron, sillä Shemeikka oli paennut paikalta Tykin uhattua repiä maskin jälleen irti. Helmikuun WSL:ssä sattui ja tapahtui. Takahuoneissa Aukon jäsenet hyökkäsivät Jessica Loven kimppuun ja pakottivat tämän suutelemaan Perkuleksen kenkiä. Joukkio murjoi Johnny McMetalin ja Tykki korvasi hänet Pohjoismaiden mestaruuden ykköshaastajuusottelussa Ionia vastaan. Tykki voitti Aukon sekaantumisten jälkeen. Aukko oli sekaantunut Shemeikan otteluun Norjan Björn Semiä vastaan, mutta yllättävän avuliaasti, tarjoten Shemeikalle terästuolin käyttöön. Shemeikka käytti tuota tuolia voittaakseen Aukon taputtaessa tyytyväisenä. Maestron ja Raadon välinen koitoskaan ei puhdasta päätöstä saanut. Aukon sekaannuttua otteluun ja iskettyä Maestron ja Tuomari Teemun kanveesiin, teki suomipainin elävä legenda Heimo Ukonselkä paluunsa FCF:n kehiin. Ilo Heimon paluusta oli kuitenkin ennenaikainen, sillä Heimo monotti ensi töikseen Maestroa suoraan päähän ja lahjoitti voiton Raadolle, joka nousi näin FCF:n mestariksi. Ilta päättyi Mustan AUkon juhliin, kun katosta laskeutuivat Mustan Aukon logoa kantaneet bannerit. Takahuoneissa Perkules vielä tarjosi Shemeikalle mestaruusottelun seuraavaan tapahtumaan.

Maaliskuun WSL oli sitten MA Wrestlingin tarjoama, omaa kehäkuuluttajaa myöten. Illan aikana Aukko tuhosi Stark Adderin tämän kieltäydyttyä liittymästä Aukkoon. Maestro haki kostoa Heimosta ja sai "Red Mistit" naamalleen. Pääottelussa Perkules houkutteli Shemeikkaa liittymään Aukkoon, tarjoten tälle jopa FCF:n mestaruutta kuin hopeatarjottimella. Shemeikka kieltäytyi ja taisteli rehdisti Raatoa vastaan. Raato veti kuitenkin pidemmän korren ja säilytti mestaruutensa. Ottelun jälkeen Aukko tuhosi Karhulan totaalisesti, mutta ennen kuin Shemeikka kärsi saman kohtalon, iskivät Maestro, Adder, Love ja IONI paikalle pelastamaan Shemeikan. Musta Aukko ajettiin pakosalle ja Shemeikka haastoi Aukon viisi vastaan viisi -eliminointiotteluun Omegassa. Panoksena kevyesti koko firman tulevaisuus.

No jopas oli sepustus. Aukon nousu ja Shemeikan hahmonkehitys ovat olleet kovaa seurattavaa tässä viimeisen vuoden aikana ja nyt kuvio saa massiivisen päätöksen(?). Kehässä on talenttia ja kulku tulee varmasti olemaan draamaa täynnä. Aikaakin tälle siunaantunee runsaasti. Kehätoiminta tulee olemaan messevää ja Survivor Series -tyylisen eliminointiottelun tapaan erittäin mielenkiintoista seurattavaa eliminointien osalta. Saako FCF vihdoin erävoiton Aukon dominanssista? Ei kai Shemeikka voi oikeasti kääntyä pimeälle puolelle? Saako Petrov perille kaikki kolme liikettään? Tässä asetellaan pelimerkit paikoilleen seuraavaan kauteen.


Illan top 3 odotetuimmat:

1. Omegan Eliminointiottelu
2. Viggen vs Tamminen
3. EstoniaBoyz vs Strid & Septimus


Tapahtuman Hypearvo: 8/10

____________________________________
Tulevat tapahtumat:
FCF @ Sideways 7. - 8.6
SLAM Wrestling - Wrestle Aid Rauma 29.6
In the 27 years I've been doing this I never thought I'd find a better wrestler than me, but I found him.
Daniel Bryan.

-William Regal