WWE Wrestlemania 34 (8.4.)

Keskustelua showpainitapahtumista, kuten WWE:n WrestleManiasta tai FCF:n Talvisodasta.
Avatar
Villezka
Main eventer
Viestit: 313
Liittynyt: 04 Tammi 2016, 00:03
Paikkakunta: Hyvinkää

WWE Wrestlemania 34 (8.4.)

Viesti Kirjoittaja Villezka »

Kuva

Sijainti: New Orleans, Louisiana (Mercedes-Benz Superdome)

OTTELUT:

WWE Championship
AJ Styles (c) vs. Shinsuke Nakamura

WWE Universal Championship
Brock Lesnar (c) (w/Paul Heyman) vs. Roman Reigns

Intercontinental Championship - Triple Threat Match
The Miz (c) vs. Seth Rollins vs. Finn Bálor

WWE United States Championship - Fatal 4-Way Match
Randy Orton (c) vs. Bobby Roode vs. Jinder Mahal vs. Rusev

WWE Raw Tag Team Championship
Cesaro & Sheamus (c) vs. Braun Strowman & ????

WWE SmackDown Tag Team Championship - Triple Threat Match
The Usos (c) vs. The New Day vs. The Bludgeon Brothers

WWE SmackDown Women's Championship
Charlotte Flair (c) vs. Asuka

Mixed Tag Team Match
Kurt Angle & Ronda Rousey vs. Triple H & Stephanie McMahon

Tag Team Match - If Owens and Zayn win, they will be rehired
Daniel Bryan & Shane McMahon vs. Kevin Owens & Sami Zayn

Kick-Off:

The finals of the WWE Cruiserweight Championship Tournament
Cedric Alexander vs. Mustafa Ali

Andre the Giant Memorial Battle Royal
Osallistujat: Dash Wilder, Scott Dawson, Baron Corbin, Mojo Rawley, Tye Dillinger, Matt Hardy, Dolph Ziggler, Fandango, Tyler Breeze, Goldust, Heath Slater, Rhyno, Zack Ryder, Primo Colón, Kane, Curt Hawkins, Shelton Benjamin, Chad Gable, Aiden English

Wrestlemania Women's Battle Royal
Osallistujat: Sasha Banks, Becky Lynch, Liv Morgan, Naomi, Natalya, Ruby Riott, Sarah Logan, Bayley, Lana, Mandy Rose, Sonya Deville, Mickie James, Carmella, Dana Brooke
Viimeksi muokannut Villezka, 15 Huhti 2018, 23:15. Yhteensä muokattu 6 kertaa.
Ehkä otin, ehkä en

Avatar
Wanhus
Main eventer
Viestit: 303
Liittynyt: 04 Tammi 2016, 00:15

Re: WWE Wrestlemania 34 (8.4.)

Viesti Kirjoittaja Wanhus »

Tällä hetkellä WrestleMania näyttää ihan hyvältä. Muutama ajatus.

- Toivottavasti Nakamura kohtaa AJ Stylesin pääottelussa eikä sinne sotketa ketään muita sekoilemaan. Potentiaalia on vaikka mihin ja miehet ovat vetäneet jo viiden tähden pari vuotta aiemmin - nyt se olisi mahdollista toteuttaa vielä länsimaiden suurimmalla areenalla. Toivottavasti tämä ottelu päättää Manian.

- Lesnar vs Reigns on pakollinen paha, jota on monta vuotta jo rakennettu. En vain jaksa kiinnostua siitä. Braun Strowman on kuuminta hottia Rawissa ja miehen pitäisi minusta otella Rawin suurimmassa ottelussa Maniassa. Universal mestaruus on stipulaationa ihan perseestä edelleen.

- Intercontinental mestaruus ottelusta tullee sellainen turvallinen ~3,5-4 tähden ottelu. Baloria olen inhonnut pitkään, koska miehen WWE-ura on ollut ihan hirveä, mutta Rumblessa miehen tekemisistä tykkäsin ja nyt ottelukavereina on yksi WWE:n viihdyttävimmistä esiintyjistä ja toisena parhaimmillaan mahtava painija.

- Aiemmin en ollut yhtään kiinnostunut ajatuksesta HHH vs Anglesta enkä Rondan kuvioista. Onneksi nämä kaksi kuviota sovitettiin yhteen ja Angle on mukana, koska Angle on onnistunut myymään minulle tämän kuvion. Mies tekee mainiota työtä ja kantaa varmaan tätä kuviota jatkossakin ja mahdollisesti myös ottelua. Haluan jo nähdä, kun Stephanie saa VIIMEIN selkäänsä.

- Cruiseriturnauksen finaali tulee olemaan mahtava Gulak vs Alexander, mutta valitettavasti se käydään kuitenkin kickoffissa.
"Taas vauva naapuriin, vittu en kestä vauvoja. Meen katsoo Rumblen"
- Chris Jericho

" joudun olemaan viikkoja täällä jos pylly leikataan, en pääse ees bookediin"
- Teme

Avatar
renzokuken
Main eventer
Viestit: 172
Liittynyt: 27 Tammi 2016, 17:07

Re: WWE Wrestlemania 34 (8.4.)

Viesti Kirjoittaja renzokuken »

Huh huh... kyllä oli tapahtumalla pituutta, mutta nyt se on katsottu. Tapahtuma alkoi hyvin, mutta buukkaus huonontui loppua kohden. Erityisesti viimeiset 45 min oli surullista katsottavaa.

Muutamia plussia ja miinuksia tapahtumasta:

+Illan avannut Intercontinental championship matsi. Rollins ei kyllä vyöllä yhtään mitään tee, mutta WWE on innostunut antamaan näitä pikkuvöitä isoimmille tähdilleen.
+Charlotte vs Asuka oli todella aikaisin kortissa, mutta oli kyllä loistava matsi loistavalla lopetuksella
+Hienot sisääntulot mm. Nakamura, Authority
+Daniel Bryanin paluu ja Shanen sopivan pieni rooli
+Styles Clash lopetus ja Nakamuran heel turn
+Ronda & Kurt vs The Authority oli illan onnistuneimpia matseja odotuksiin nähden
+Pääottelun chantit ja Ison Koiran veri
+Kylmät väreet tuli, kun Undertaker asteli kehään ja Cena epäuskoisesti tuijotti Kuollutta miestä. Matsihan itsessään oli täysi squash ja Cena kaatui jo ensimmäiseen Tombstoneen, joten seuraavat viikot lienee tappioputkessa olevan Cenan itsepohdiskelua. Pistää toki miettimään, että oliko tämä useiden viikkojen pohjustus nyt tämän muutaman minuutin matsin arvoista.

-Overille Ruseville ei sitten annettu sitä vyötä vaan pökkelö ja painitaidoton Modern Day Maharaja sai hänen WrestleMania-hetken.
-Strowman voittamassa joukkuevyöt Make-A-Wish lapsen kanssa oli järkyttävää ja typerää. Tämän alemmaksi joukkuemestaruuskuviot ei varmaan voi enää vajota?
-SmackDownin joukkuevyömatsi oli myös pettymys. Tuntui ettei koko matsi edes ehtinyt alkanut, kun se jo loppui.
-Pääottelu oli ihan kauheampi kuin uskalsi odottaa. Iso Koiran piti vastaanottaa kuusi (6) F5:sta ennen laskua kolmoseen. Corey Gravesin sanoin, tuskin on kukaan selvinnyt pitkään aikaan edes yhdestä. Lesnarin voitto oli kyllä yllätys ja saa nähdä mistä revitään miehelle seuraava haastaja.

Avatar
Los_Pebbels
Main eventer
Viestit: 941
Liittynyt: 04 Tammi 2016, 15:44
Paikkakunta: Tampereen Manchester

Re: WWE Wrestlemania 34 (8.4.)

Viesti Kirjoittaja Los_Pebbels »

renzokuken kirjoitti: 09 Huhti 2018, 14:40 -Strowman voittamassa joukkuevyöt Make-A-Wish lapsen kanssa oli järkyttävää ja typerää. Tämän alemmaksi joukkuemestaruuskuviot ei varmaan voi enää vajota?
Pah. Strowmania on bookattu nyt kaksi vuotta niin elämää suurempana monsterina, että jos hänen tag-parinaan olisi ollut joku oikea nimi (Big Show, Neville, Elias, Samoa Joe jne.), niin kaikista tag-team matseista olisi mennyt mielenkiinto, sillä miten Strowmanin saa häviämään jonkun oikean parin kanssa. Itse toivoin siitä asti kun tämä ottelu nimettiin, että kyseessä on joku epäuskottava luuseri (itse toivoin toki joko Curt Hawkinsia tai Ellsworthia), mutta tämähän oli melkeinpä vielä parempaa. Tästä saa hyvän gimmickin, missä Braun freebirdaa mestaruuttaan satunnaisen fanin kanssa ja dominoi divaria, koska Braun > heikot midcard-tagteamit.

Preshow'n battle royalit olivat aika unohdettavia, kuten arvata saattaa. Toisin kuin viime vuonna, missä oli sentäs Gronk, näissä ei ollut oikein mitään kunnon hetkeä. Brayn paluuta ei voi sellaisena pitää, koska hyi vittu Bray. Oikeastaan paras hetki oli, että Bayley ei voittanutkaan vaan Naomi. Onneksi pääsee miitissä nauramaan Villezkan ilmeelle.

CW-matsi oli mitäänsanomaton. Muutama hieno liike, mutta aivan hirveän hidas tempo. Miksi tässä oli niin paljon restholdeja? Miksei tässä menty täyttä häkää vaikka 5min vaan sen sijaan mentiin säästöliekillä 12min? Tylsä lopetus muuten ihan kivalle turnaukselle.

Avannut IC-matsi oli oikein hyvä. Miz - vaikka onkin WWE:n mahdollisesti paras esiintyjä - ei painitaitojensa puolesta herätä hurraahuutoja, mutta hän on aina oiva lisä 3-way matseissa. Rollinsin entrance piilareineen oli yksi illan parhaista, kun taas Balorin gay community club oli todella laiska. Ei yhtään haittaa, että demonia ei ole näkynyt pitkään aikaan, mutta ei tässäkään ollut mitään järkeä tai siistiä. Ei edes, vaikka Balor tulisi huomenna kaapista ulos. Olisi edes ottanut OJ:sta mallia. Mizin Naruto-asu sai aikaan lähinnä huvitusta.

Flairin ja Asukan ottelu oli todella hyvä. Illan toisiksiparas. Samalla myös paras naisten WrestleMania-matsi ikinä ja paras Asukan WWE-ottelu tähän mennessä. Lopputulos oli toki vähän kummallinen - etenkin kun myös illan toinen rumble titleshot päättyi rumble-voittajan tappioon. Tietysti tämä inhimillistää Asukaa, mutta mielestäni tämän streakin katkaisun olisi voinut siirtää esim. kesään. Ja vaikka yleensä pidänkin, että submissioneissa taputetaan nopeasti, niin nyt se tuli ihan liian nopeasti.

US-matsi oli ihan yhtä tylsä, kuin miltä se kuulostikin. Rusev ei voittanut, joten nolla tähteä.

Eniten pelkäämäni ottelu, eli Rondan debyytti, olikin sitten se paras. Hyvin on opit menneet perille ja hienosti Ronda liikkui kehässä. Samoin Angle näytti paremmalta kuin muutamissa edellisissä WWE-matseissaan. Samoin tässä oli hyvää intergenderpainia, missä sekoitettiin pakkaa kivasti. Ainoa osa, mistä en pitänyt, oli Stephin liian pitkä dominointiosuus. Mikä ei edes kokonaisuuden kannalta tainnut olla kauhean pitkä, se vain tuntui liian pitkältä ottaen huomioon kuka Ronda on.

SD:n tag-matsi oli ohi silmänräpäyksessä, enkä edes muista siitä muuta kuin New Dayn pannukakkukääpiöt.

John Cena tarjosi koko preshown ja alkushown ihan hauskaa viihdettä fanina kehän laidalla oluen kera. Sitten tuli tämä outo pitkä angle, missä Cena ensiksi saapuu kehään otteluvalmiina, mutta Undertaker ei saavukaan. Kunnes ... Elias saapuu. No joo. Todella hyvä että Elias sai ohjelmanumeronsa, eikä oikeastaan haitannut että hän sitten saikin Cenalta kuonoonsa. Undertakerin paluu olikin sitten meh. Joo ihan hienoja efektejä ja hienosti Undertaker liikkui, mutta aika turha ohjelmanumero silti. Tosin veikkaan, että sitten tulevassa RAW:ssa kylvetään siemenet WM35 ONE LAST MATCH. Isoin miinus, että prätkää ei näkynyt vieläkään.

Shane/Bryan vs. Owens/Zayn ottelussa alkoi sitten sen verta väsyttämään, että pistin livekatsomon kiinni ja painuin petiin. Ihan hyvä valinta, sillä tapahtuman parhaat palat olivat jo menneet. Tämäkin ottelu oli todella mitäänsanomaton. Bryanin kehäpaluu oli sanalla sanoen antiklimaattinen. Erityisen paljon hallaa tälle teki se, että Bryan telottiin ennen ottelua ja alkumatsi oli puisevaa Shanen köniinsä ottamista. Eihän tässä ollut edes mitään Shane/Bryan-draamaa. Zzz.

Jaxin ja Blissin ottelu oli mitä siltä odottikin. Pituutta olisi saanut karsia ja Blissin dominointia vähentää. Oikeastaan parasta ottelussa oli, kun Nia heitteli Mickietä pitkin kehälaitaa, joten hän olisi saanut tehdä saman kohtelun Alexallekin. Mutta juu, kiva että Niakin voitti nyt vihdoin ja viimein mestaruuden. On ollut jokseenkin vaikea ottaa Niaa todesta, kun hän on ollut lähestulkoon ainut päärosterin nainen, jolla ei ole ollut mestaruutta kertaakaan. Nia Jax-markkina nautin ihan.

Nakamuran ja Stylesin ottelua on odotettu kuin kuuta nousevaa ja tässä on lopputulos? Ja siis, itse en ollut missään vaiheessa tippaakaan kiinnostunut tästä ottelusta, mutta ajattelin sentäs, että ottelun aikana he voittavat minut puolelleen ja että tästä tulee kuitenkin mahtava matsi. Ja vitut, yksi tämän WrestleManian tylsimmistä otteluista, missä ei ottelun aikana säväyttäynt mikään. Hävetkää. Sen sijaan Nakamuran heelturn ottelun jälkeen oli mahtava hetki, missä näin ensimmäistä kertaa sen karismaattisen Nakamuran, josta kaikki ovat puhuneet jo vuosien ajan. Kysymys kuuluukin... miksi tämä tapahtui vasta nyt? Tähänkin otteluun olisi saanut niin paljon tunteellista latausta enemmän, jos tämä käännös olisi tapahtunut viimeistään Fastlanessa. Nakamura jopa viihdytti potkiessaan maassa makaavaa Stylesia vittuilevasti naamaan.

RAW-tagia ehdin jo kehumaan aiemmin, mutta kehutaan yhä. Loistava bookkauspäätös ja mahtava feelgood-hetki. Olisihan se nyt ollut vammaista, jos Strowman, joka ensiksi tuhoaa koko RAW-tag-divarin yksinään, ei voittaisi myös tätä ottelua käytännössä yksinään.

Lesnar vs. Reigns oli outo ottelu. Hyvin samantapainen kuin WM31, mutta itse jopa pidin tästä enemmän. Tosin voi johtua siitä, että en pitänyt WM31 matsista yhtään, kun taas tässä oli muutama hieno hetki. Paras osuus oli totta kai Reignsin verestä tihkuva Great Muta-naamio. Aivan tajuttoman siistin näköinen. Se on tosin valitettavaa, että Lesnar voitti. Lesnar on ollut todella tylsä jo muutaman vuoden, kun taas Reigns on alkanut hiljalleen olemaan aika kova. Tässä on parempi olla joku hieno suunnitelma alla, sillä en todellakaan tahdo nähdä Lesnaria toista vuotta mestarina.

tldr; ihan kelpo alkukortti, mutta hieman himmeni loppuja kohden. Lisäksi tässä oli todella ennalta-arvaamattomia bookkauspäätöksiä, mistä on ihan liian aikaista sanoa, että olivatko ne hyviä vai huonoja juttuja. Heikompi kuin WM33, mutta vain hieman.
Aurinkoinen puoli ylöspäin

Teme
Main eventer
Viestit: 416
Liittynyt: 25 Huhti 2016, 13:18
Paikkakunta: Kärkölä

Re: WWE Wrestlemania 34 (8.4.)

Viesti Kirjoittaja Teme »

Los_Pebbels kirjoitti: 09 Huhti 2018, 15:29
renzokuken kirjoitti: 09 Huhti 2018, 14:40 -Strowman voittamassa joukkuevyöt Make-A-Wish lapsen kanssa oli järkyttävää ja typerää. Tämän alemmaksi joukkuemestaruuskuviot ei varmaan voi enää vajota?
Pah. Strowmania on bookattu nyt kaksi vuotta niin elämää suurempana monsterina, että jos hänen tag-parinaan olisi ollut joku oikea nimi (Big Show, Neville, Elias, Samoa Joe jne.), niin kaikista tag-team matseista olisi mennyt mielenkiinto, sillä miten Strowmanin saa häviämään jonkun oikean parin kanssa. Itse toivoin siitä asti kun tämä ottelu nimettiin, että kyseessä on joku epäuskottava luuseri (itse toivoin toki joko Curt Hawkinsia tai Ellsworthia), mutta tämähän oli melkeinpä vielä parempaa. Tästä saa hyvän gimmickin, missä Braun freebirdaa mestaruuttaan satunnaisen fanin kanssa ja dominoi divaria, koska Braun > heikot midcard-tagteamit.

kyseessöhön ei ollut mikään make a wish lapsi, kyseessä oli tuomari john conen poika
"Jos yrität selvittää keitä me olemme, tuhoamme sinut. Jos lähestyt Jack Gallagheria, me tuhoamme sinut. Ja jos haastat Gallagherin otteluun, niin me olemme varmistamassa että Gallagher kävelee voittajana ulos, sillä me olemme me."

Vastaa Viestiin