Monday Night Raw (25.1.)

Vastaa Viestiin
Stopper
Ylläpitäjä
Viestit: 75
Liittynyt: 02 Tammi 2016, 00:57
Paikkakunta: Helsinki

Monday Night Raw (25.1.)

Viesti Kirjoittaja Stopper »

Kuva

Porcupine
Main eventer
Viestit: 117
Liittynyt: 05 Tammi 2016, 12:15
Paikkakunta: Haaparanta

Re: Monday Night Raw 25.1.

Viesti Kirjoittaja Porcupine »

Kyllä huomaa, että nyt ollaan jälleen matkalla kohti Wrestlemaniaa. Todella hyvä Raw, josta varsinkin AJ Stylesin ja Jerichon ottelu jäi päällimmäiseksi mieleen ja ei tietenkään pidä unohtaa lopun ilmoitusta Fastlaneen. Hemmetin kova veto, kyllä nyt painifania hemmotellaan.

Rumblea katsellessa eilen illalla mietin päässäni kuinka unelmaottelu tuo AJ Styles - Y2J olisi ja siitä nähtiinkin jo tässä jaksossa mahdollisesti ensimmäinen kohtaaminen. Kyllä mielelläni näkisin tuosta uusinnan viellä Fastlanessa ja sitten 'Maniaan joku todella kova nimi. Daniel Bryan voisi olla todella toimiva vastustaja AJ Stylesille kuin myös tosin Jerichollekin. Ei auta kuin odotella ja katsoa miten tuossa käy.

The Rock viihdytti ihan kiitettävästi ja en antanut tuon jatkuvan hymyilyn yhtään haittaavan, sillä täysin huumorisegmenttinä tuo täytyi mielestäni ottaa. Mitään vakavaa tuossa ei nähty. Toivottavasti Rockilta on jotain yllätyksellistä luvassa sitten 68 päivän päästä.

Lopun ilmoitus sitten viimeistään räjäytti pankin. Fastlanesta tuli hetkessä todella kiinnostava tapahtuma, jonka main event tulee varmasti pankin räjäyttämään. Todella selväähän se on, että Reigns voittaa kun Wyatit ilmestyvät paikalle käyden Lesnarin kimppuun, mutta ei anneta sen häiritä. Ennalta-arvattavuus ei ole aina huono asia. Tuosta lopusta viellä sen verran, että olisi ollut myös ihan toimivaa jos Lesnar olisi tehnyt pienen esiintymisen. Olisi vaikka laittanut pakettiin juuri ottelun voittaneet "veljekset".
Pissing our pants yet?

Avatar
Wanhus
Main eventer
Viestit: 303
Liittynyt: 04 Tammi 2016, 00:15

Re: Monday Night Raw 25.1.

Viesti Kirjoittaja Wanhus »

Hyvä Raw pitkästä aikaa. Kiireessä tuli paljoa kelattu, mutta sen mitä näin, niin nautin todella paljon.

AJ Styles WWE:ssä on kyllä niin uskomaton juttu ja mies on varsin hyvältä vaikuttanut vielä toistaiseksi. Ottelu Jerichoa vastaan oli myös varsin kiva. Tässä ei haittaisi Best of 3 sarja, joka päättyisi Fastlanessa. Royal Rumblessa tuumin, että aikamoisia paskasäkkejä vastaan AJS tässä nyt saa painia ja odotin, että Raw'ssa olisi ottelu vaikka Nevillea vastaan, mutta se saadaan toivottavasti vielä joskus tulevaisuudessa.

The Rockin backstage burial tour oli ihan toimi huumorisegmentti ja sanailu New Dayn kanssa ihan toimivaa. Samaan sarjaan menee myös Social Outcastsin segmentti, joka oli toisaalta varsin kiusallinen, kun Bo Dallas sylki paremmin kuin Flo Rida.

Kevin Owensia kaipailin, koska mies oli Royal Rumblen paras juttu. Ambrose-Lesnar-Reigns voi olla ihan jeesh toimiva ottelu Fastlanessa, vaikka en usko WrestleManian pääottelun muodostuvan millään tällä hetkellä realistisella kokoonpanolla mitenkään kovin korkeatasoiseksi otteluksi. Triple threat Reignsin, Ambrosen ja HHH:n välillä olisi paras vaihtoehto, mutta saa nähdä kuinka tuon Fastlanen nyt bookkaavat.
"Taas vauva naapuriin, vittu en kestä vauvoja. Meen katsoo Rumblen"
- Chris Jericho

" joudun olemaan viikkoja täällä jos pylly leikataan, en pääse ees bookediin"
- Teme

Marauderi
Main eventer
Viestit: 170
Liittynyt: 05 Tammi 2016, 09:30
Paikkakunta: Rovaniemi
Viesti:

Re: Monday Night Raw 25.1.

Viesti Kirjoittaja Marauderi »

Kyllähän tämä selkeästi oli viime viikkoista parempi jakso, taisin ainoastaan Kane vs Wyatt matsin kelata.

AJ Styles oli luonnollisesti illan odotetuin tapaus. Matsi Jerichoa vastaan ei kuitenkaan ollut niin hyvä kuin olisi voinut odottaa. En tiedä oliko Stylesin totuttelua vai onko Y2J huonontunut viime vuosina kehässä? Viihdyttävä matsi toki oli ja Jerichon heel turn kiusoittelu toisi mielenkiintoa nykyiseen kulahtaneeseen "Faija" Jerichoon.

Social Outcast tosiaan on kiva piristys, ja Flo Rida jäi niin jalkoihin tuossa Rap-battlessa.

Rock oli liekeissä ja pelasi hienosti New Dayn kanssa yhteen. Mikähän niissä neljässä hemmossa oli, kun illan alussa olivat toisella puolella kehää? Ei kai WWE ollut siirtänyt heitä pois kamerasta, koska Hulk Hogan...?

Fastlanen Main Event kuulostaa erittäin herkulliselta, vaikka itselle heti tuli mieleen Wyattin sekaantuminen ja Lesnarin hakkaus, ja Reigns menee 'maniaan Triple H:ta vastaan. Huvittavaa tosin oli kuinka aloitus segmentissä McMahonit hehkuttaa, kuinka illan aikana tähtien tulee pistää parastaa, jotta pääsevät 1. haastajuusotteluun, johon lopulta nimetään mies ketä ei edes näkynyt.

Bullhammer
Jobber
Viestit: 5
Liittynyt: 04 Tammi 2016, 00:10

Re: Monday Night Raw 25.1.

Viesti Kirjoittaja Bullhammer »

Marauderi kirjoitti:Rock oli liekeissä ja pelasi hienosti New Dayn kanssa yhteen. Mikähän niissä neljässä hemmossa oli, kun illan alussa olivat toisella puolella kehää? Ei kai WWE ollut siirtänyt heitä pois kamerasta, koska Hulk Hogan...?
.
Varmaan koska Macho Man veti kaiken huomion heihin. Toinen Hulk-fani jäi kameraan, joten se tuskin oli ainoa syy.

Jomppa
Midcarder
Viestit: 27
Liittynyt: 04 Tammi 2016, 00:10
Paikkakunta: Tampere

Re: Monday Night Raw 25.1.

Viesti Kirjoittaja Jomppa »

Tykkäsin oikein kovasti tämän viikon RAW:sta. AJ Styles on noussut jo minun suosikki painijaksi, Jerichoa vastaan matsi oli kova, mutta tuossa selvästi säästeltiin eväitä vielä parempaan otteluun, joka varmaan tapahtuu Fastlanessa, ja ei haittaisi ollenkaan jos vielä Maniassakin kohtaisivat jossain erikoisottelussa.

The Rock veti pitkästä aikaa oikein kovan huumori painotteisen promon, ja New Day oli hyvä kuten aina. Ykköshaastajuus matsi vaikuttaa liian ennalta arvattavalta vain, eiköhän se Reigns sen voita ja kohtaa HHH:n Wrestlemaniassa.

bookert
Midcarder
Viestit: 43
Liittynyt: 05 Tammi 2016, 16:51

Re: Monday Night Raw 25.1.

Viesti Kirjoittaja bookert »

Olipa kova jakso! Viimeksi TLC:n jälkeiset kaksi episodia olivat lähellä tätä tasoa, joten Road to WM has begun baby!

- Parasta: Rockin eeppinen ja pitkä segmentti. Rakastin tämän bookkaustapaa segmentin alkaessa parkkihallista vanhaan kunnon tapaan päätyen lopulta kehään. Sielläkään ei menty ihan peruskaavan kautta vaan mentiin vähän impron puolelle kuten Austinilla ja Rockylla oli usein tapana tehdä in the days. Tähän vielä yhteinen moment WWE:n kuumimman sakin, New Dayn kanssa niin vuoden tähän mennessä viihdyttävin segmentti on tosiasia. Harmi ettei miestä tulla ilmeisesti näkemään enää ennen Maniaa.

- AJ:n ja Jerichon ottelu oli jotain mistä on tullut vuosien varrella unelmoitua, joten tavallaan harmitti ensin että se tuhlattiin jo RAW:ssa, mutta eipä tälle feudille välttämättä montaa tilaisuutta tule kun Jerichon visiitti tuskin jatkuu kovin pitkään ja kuka tietää tuleeko enää seuraavaa kertaa. Oli myös viisasta tietysti laittaa AJ HETI isoa nimeä vastaan, jotta impact on mahdollisimman iso, ja Jericho sopi tähän täydellisesti, joten osasin nauttia tästä täysin siemauksin. Matsi oli hyvä, vaikkei kaikkea potentiaalia selkeästikään käytetty mikä on ihan hyvä. Jerichon eleistä oli luettavissa, että tästä saattaa feudiakin kehkeytyä. Ehdotankin ja veikkaan seuraavaa:

Jericho kääntyy heeliksi tulevina viikkoina ja kohtaa AJ:n Fastlanessa. Maniassa Jericho kohtaa sitten Ambrosen IC-vyöstä kun taas AJ ottaa yhteen Owensin kanssa. Siinä olisi kaksi melko huikeaa matsia kaikinpuolin.

Social Outcasts on hulvaton! Toivottavasti heitä näkyy aktiivisesti TV:ssä jatkossakin. Gonna be GOOD.

Fastlanen ME oli melkoinen pommi. Tämähän on bookattu ihan siää ajatuksella, että Fastlanesta halutaan tehdä mahdollisimman iso PPV, joten Brock tuo starpoweria mukaan. Jokainen tietää, ettei Ambrosella ja Lesnarilla ole tuossa chäänssiä sillä ainoa syy miksi HHH voitti vyön on hänen ja Reignsin välille pitkään rakenneltu kuvio, joka kulminoituu tottakai Maniaan. Näin sen pitääkin mennä, enkä edes vaivaudu toteamaan kuvion, tai Fastlanen matsin ennalta-arvattavuudesta, koska tässä tilanteessa se ei haittaa. Tarinankaari on olemassa ja se on läpinäkyvä, mutta toimiva. Wyatt-perhe tulee Lesnarin riesaksi Fastlanessa ja Reigns vie.

Avatar
renzokuken
Main eventer
Viestit: 172
Liittynyt: 27 Tammi 2016, 17:07

Re: Monday Night Raw 25.1.

Viesti Kirjoittaja renzokuken »

Ihan mielenkiintoinen Raw verrattuna muihin tammikuun jaksoihin

- AJ Styles vs Y2J oli kiva "perushöntsämatsi", oikealla voittajalla. Vieläkään ei nähty Styles Clashia loppuun asti, ehkä sitten ensi viikolla. Toivottavasti tämä jatkuisi "tulokas vs veteraani" -feudina Fastlaneen.
- Bray Wyattin kiinnostus on kyllä itsellä pohjalukemissa. Painija ei koskaan voita mitään/ketään ja alkaa feudailla ihan puskista sekaantumalla milloin kenenkin kanssa. Kaukaiselta tuntuu kahden vuoden takaiset ajat, kun Wyatt ja Daniel Bryan ottelivat tunnelmallisessa teräshäkkiottelussa.
-Fastlanen Triple threatin lopputulos kuulostaa tässä vaiheessa harvinaisen selvältä tapaukselta. Odotin itse henkilökohtaisesti enemmän tältä suurelta ilmoitukselta esim. jotakin turnausta tai Elimination chamberia.

Ultimate
Upper Midcarder
Viestit: 76
Liittynyt: 06 Tammi 2016, 11:29

Re: Monday Night Raw 25.1.

Viesti Kirjoittaja Ultimate »

Mahtavan Royal Rumblen jälkeen RAW jäi ikävän keskinkertaiseksi. Miksi?

— Yleisö. Kovimmat reaktiot katsomolta taisi Rockin jälkeen saada Macho Man -asuun pukeutunut fani, mikä kertonee tarpeeksi asiasta.

— Flo Rida. Social Outcasteja oli hauska nähdä, mutta Flo Ridan onneton julkkisvierailu vei hohdon tältä hetkeltä.

— Wyatt Family. Joukkio vaikutti kiinnostavalta vielä edellisenä iltana, mutta nyt luvassa oli umpitylsä Bray vs. Kane. Plääh.

— ME. Illan viimeinen matsi ei oikein jaksanut kiinnostaa Rock-show'n jälkeen ja ennen isoa Fastlane-ilmoitusta...

— ... Joka jäi lopulta vaisuksi ja oudoksi. Kuten Marauderikin ihmetteli, miksi illan merkitystä korostettiin johtoportaan toimesta, jos illan suorituksilla ei oikeastaan tuntunut juuri olevan väliä?

Nähtiin tässä kasa toimiviakin juttuja: avaussegmentti (etenkin Triple H:n osuus) oli toimivaa settiä, Stylesin ja Jerichon kuvio oli kiinnostava (vaikka totuuden nimissä herrojen matsi ei noussut hyvää paremmaksi), naisten kuviot jatkuivat kivasti, Goldustin ja R-Truthin segmentti oli hulvaton (Golden Truth kuulostaa nyt jo klassikkokamalta), Ziggler ja Owens painivat erinomaisen ottelun ja kaiken kruunasi loistava Rock (joka taisi vetää yhden pisimmistä segmenteistä ohjelmassa koskaan).

Pakko kyllä vielä sanoa, että Stylesiä oltaisiin voitu tuoda esiin paremminkin. Alkanut Jericho-kuvio oli toki hyvä juttu, mutta muuten miestä olisi voitu hehkuttaa enemmän ja tuoda isommin esiin. Nyt AJ tuntui enemmän keltä tahansa midcarderilta kuin suurelta kansainväliseltä tähdeltä.

Juuso
Lower Midcarder
Viestit: 20
Liittynyt: 08 Tammi 2016, 17:12

Re: Monday Night Raw (25.1.)

Viesti Kirjoittaja Juuso »

Tätä Raw:ta vaivasi sellainen "pienuuden tunne".
-The Rock oli mukavaa nähdä, mutta jotenkin sen arvasi jo etukäteen, koska miehen 'Mania-esiintymisestä on infottu aika päivää sitten. Eli se tietynlainen yllätysmomentti, jota tässä haettiin, jäi uupumaan.
-AJ Stylesin RAW-debyytti oli odotettu ja matsi oli hyvä, mutta jotenkin tämä "ottele Y2Jobberia vastaan ottelussa, jossa ei ole panosta" lamaannutti hiukan sitä fiilistä. Toivottavasti AJ saa jonkun feudin 'Maniaa varten, mutta toisaalta toivoisin sen olevan jotakuta muuta kuin Jerichoa vastaan. Ei siksi ettenkö tykkäisi Jerichosta, mutta siinä ei ole Stylesille oikein mitään voitettavaa, kun Jericho on pyörinyt jo niin pitkään tuossa "pass the torch" -vaiheessa voittamatta mitään.
-Odotin mikä tämä lopun ilmoitus olisi. Noh, se oli pääasiassa se, että tämä "aivan vitun tärkeä ilta" oli aivan yhdentekevä ilta, kun Fastlaneen bookataan matsi, jossa Roman "beattaa oddsit" ja etenee 'Maniaan kohtaamaan HHH:n. Hienoa, että näillä muillakin illan aikana käydyillä otteluilla oli painoarvoa tämän päätöksen teossa.

WWE:n pitäisi nyt keksiä jotain oikeasti todella suurta ja mahtavaa, ja nopeasti! Nyt kannattaisi käyttää isoja nimiä ja antaa heille hiukan tuoreempia vastustajia, joista rakennettaisiin heille varteenotettavia haastajia. Juuri nyt 'Mania uhkaa jäädä pelottavasti midcarder-show:ksi. Koittaisivat nyt vaikka signata sitten Anglen johonkin muutaman kuukauden part-time-dealiin, edes 'Maniaa varten.

Jos mietitään viime vuoden WrestleManiaa, niin siellä oli 5-6 suurta ottelua. Tänä vuonna tuo starpower riittää 2-4 samantasoiseen otteluun nyt, kun Triple H kahmi päämestaruuden itselleen ja tavallaan söi joltakin muulta ottelulta sen mahdollisuuden olla yksi illan suurista kohtaamisista. Nyt pitäisi siis keksiä joku fiksu keino löytää tie ulos tästä tilanteesta ja saada rakennettua suuria otteluita ripottelemalla sitä starpoweria eri matseihin. Samalla olisi mitä mainioin tilaisuus nostaa nousevia tähtiä, kuten Owens, Wyatt ja Ambrose, antamalla heille voitto jostakin kovemmasta nimestä. Bray Wyatt ei, ainakaan tämänhetkisellä bookkauksella, pysty loihtimaan suurta ottelua jonkun pienemmän nimen kanssa.

Vastaa Viestiin