Tervetuloa Smarksiden viralliselle keskustelualueelle! Luo tunnukset ja tule mukaan vaihtamaan mielipiteitä. Muista lukea foorumin säännöt!

Tarkasta kotisivumme osoitteessa smarkside.com. Facebookista löydät fanisivumme sekä keskusteluryhmämme Discussion ja Talk. Olemme myös Twitterissä, Instagramissa, Soundcloudissa ja YouTubessa. Reaaliaikaisen chattailun löydät Discordista.

Smarksidetubessa Raw tiistaisin klo 20 ja SmackDown keskiviikkoisin klo 20. Muu ohjelmisto elää tilanteen mukaan. Parhaiten pysyt kärryillä seuraamalla Discordin kanavaa #smarktube.

Yleinen indykeskustelu

Kaikenlainen showpainiaiheinen keskustelu.
Avatar
Zemppari
Moderaattori
Viestit: 660
Liittynyt: 04 Tammi 2016, 06:43
Paikkakunta: Jokela

Yleinen indykeskustelu

Viesti Kirjoittaja Zemppari » 13 Tammi 2016, 13:56

Yleisesti keskustelua kaiken maailman pienemmistä indypromootioista. Kirjoitan alkuun vähän yleisesti muutamasta eri promootiosta. Pistän jokaisen oheen pienen listan promootioiden tähtiä tai mielenkiintoisia nimiä.

USA
PWG (Pro Wrestling Guerilla):
Ylivoimainen suosikkipromootioni. Kalifornialainen promootio on tullut tunnetuksi Amerikan korkeatasoisimpana ns. ”superindynä”. Suurin osa Amerikan kovimmista independent-nimistä ovat painineet Resedassa ehkä maailman parhaan yleisön edessä. PWG ei ole järjestänyt yhtään huonoa showta vuosiin. 2015 oli yksi PWG:n kovatasoisimmista ehkä ikinä, vaikken ole vielä vuoden viimeistä päässyt näkemään.
Top Wrestlers: Chris Hero, Roderick Strong, Mike Bailey, Trevor Lee, Zach Sabre Jr.
Kotisivut: http://www.prowrestlingguerrilla.com/
Youtube: https://www.youtube.com/user/PWGWrestling/videos

CHIKARA:
Huumoripitoista ja storylinevetoista lämminhenkistä painia. Shutdown-anglen jälkeen Chikara löysi jälleen oman rytminsä viime vuonna ja vuoden päätöstapahtuma (Top Banana) sai hyvän vastaanoton.
Top Wrestlers: Eddie Kingston, Hallowicked, The Colony, Chuck Taylor, Princess KimberLee
Kotisivut: http://chikarapro.com/
On-Demand palvelu: http://chikarapro.com/chikaratopia-subscriptions
Youtube: https://www.youtube.com/user/CHIKARAoffice

CZW (Combat Zone Wrestling):
Koskaan ei ole tullut seurattua enkä osaa hirveästi kuvailla. Hardcorepainotteinen promootio, joskin myös perinteisempää indymenoa nähdään. Deathmatchejä enää vain ajoittaisesti (Tournament of Death ja Cage of Death-tapahtumat). Joku muu osaa ehkä paremmin selittää.
Top Wrestlers: Matt Tremont, AR Fox, Drew Gulak, Sami Callihan, (Nick Cage)
Kotisivut: http://www.czwrestling.com/
On-Demand: https://www.czwstudios.com/
Youtube: https://www.youtube.com/user/CZWNews/videos

Muut:
EVOLVE: DG USA:n perillinen, aloitti yhteistyön NXT:n kanssa.
Top Wrestlers: Johnny Gargano, Timothy Thatcher, Anthony Nese, Ethan Page, Andrew Everett
Kotisivut: http://dgusa.tv/
Youtube: https://www.youtube.com/user/dgusadottv/videos

Beyond Wrestling: ”Itärannikon PWG”, en ole ehtinyt tsekata, mutta olen kuullut paljon hyvää.
Youtube(paljon yksittäisiä otteluja) : https://www.youtube.com/user/BeyondWrestling/videos

ISO-BRITANNIA:
Iso-Britannian skene on kuumempi kuin vuosiin kahden hyvinkin erilaisen promootion ansiosta.

ICW (Insane Championship Wrestling):
Skotlannin ykköspromootio. ECW:n todellinen perillinen. Vaikeaselkoisista aksenteista huolimatta kaikesta paistaa läpi asenne ja intohimo. Hardcorea, huumoria ja teknisiä taidonnäytteitä tarjoava promootio on kerännyt itselleen uskollisen fanikunnan. Viime vuoden pääshow, Fear And Loathing 8, myi 4000 lippua, saavutus johon yksikään promootio ei ole Brittein saarilla kyennyt kolmeenkymmeneen vuoteen. Ensi vuodelle on jo varattu 11000 henkeä vetävä areena (sama, jossa WWE pitää kiertueshowejaan!) ja ei ole lainkaan mahdotonta että tämäkin tapahtuma myytäisiin loppuun.
Top Wrestlers: Grado, Drew Galloway, Chris Renfrew, Joe Coffey, Mikey Whiplash
Kotisivut: http://insanewrestling.co.uk/
On Demand: https://icwondemand.pivotshare.com/
Youtube: https://www.youtube.com/user/ICWOnline/videos

Progress Wrestling:
Lontoon Camdenissa toimiva promootio on taas oma suosikkini näistä kahdesta. Kehätoiminta on parhaimmillaan lähes PWG:n tasolla, huumori toimii ainakin itselleni ja yleisö on aivan mahtava. Suosittelen ehdottomasti. Myös Progress suunnittelee tälle vuodelle isoa show’ta ja on buukannut 2000 katsojaa vetävän hallin tätä tarkoitusta varten. 700 henkeä vetävät Electric Ballroomin Chapter-pääshowt myydään loppuun kahdessakymmenessä minuutissa!
Top Wrestlers: Will Ospreay, Marty Scrull, Mark Haskins, Sumerian Death Squad, (Jimmy Havoc)
Kotisivut: http://www.progresswrestling.com/
On Demand: https://demandprogress.pivotshare.com/
Youtube: https://www.youtube.com/user/progresswrestling/videos

JAPANI:
Dragon Gaten ulkopuolelta en ole paljon pienempiä puropromootioita seurannut. Saatavuus on täällä lännessä paikoitellen melko haastavaa. (XWT todennäköisesti paras paikka löytää)

DRAGON GATE:
Helvetin nopeatahtista painia, joka on sekoitus puroa ja lucha libreä. Omalaatuista huumoria ja maailman parhaat multiman tag-ottelut.
Top Wrestlers: CIMA, Shingo Tagaki, Akira Tozawa, YAMATO, Masato Toshino

Meksikosta ja lucha-skenestä ei itselläni ole valitettavasti mitään tietoa, mutta http://boards.420chan.org/wooo/ löytyy Lucha-general ketju (General-ketjuja löytyy myös naisten painista, purosta ja indyistä)
Tulipas tekstiä. Kaikki nämä ovat tietenkin vain mielipiteitä enkä teeskentele olevani asiantuntija.
tl;dr: Maailma on täynnä hyvää painia.


In the 27 years I've been doing this I never thought I'd find a better wrestler than me, but I found him.
Daniel Bryan.

-William Regal

Nalle
Midcarder
Viestit: 56
Liittynyt: 04 Tammi 2016, 21:56

Re: Yleinen indykeskustelu

Viesti Kirjoittaja Nalle » 13 Tammi 2016, 18:22

Dragon Gate taitaakin olla heti NJPW:n jälkeen se Japanin merkittävin promootio. Ainakin DG:n isompien tapahtumien yleisömäärät ovat melko hurjia. Liikevaihdosta tai muusta näkyvyydestä en osaa sen enempää sanoa, mutta aika varmasti se toiseksi isoin.

Melko lähelle Dragon Gatea pääsee myös kulttipromootio DDT, josta muunmuassa Kota Ibushi ja Kenny Omega ovat ponnahtaneet supertähteyteen. Tämä on juuri se pahamaineinen firma, jossa painitaan kumisia nukkeja ja pikkutyttöjä vastaan. Toisin sanoen erittäin huumoripainotteista painia, mutta erittäin hyvää sellaista. DDT:llä on ilmeisen hyvät välit New Japanin kanssa, joka lainaa välillä painijoitaan isompiin tapahtumiin.

NOAH on varmasti monelle vähänkään puroresua seuranneelle tuttu. Tunnettiin aiemmin todella stiffistä painista, mutta nykyään vaihdettu hieman entertainment-painotteisempaan suuntaan. Vuosituhannen alkupuolella NOAH oli Japanin ykköspromootio, mutta sittemmin suosio on kärsinyt erilaisten tragedioiden (Mitsuharu Misawan kuolema, Yakuza-skandaali) vuoksi. Pahimmasta suvantovaiheesta on kyllä jo selvitty hyvin. New Japan vastaa nykyään firman bookkauksesta, joten tietyssä mielessä tätä voisi kutsua NJPW:n kakkosbrändiksi. Tärkeimpiä nimiä ovat Minoru Suzuki, Naomichi Marufuji ja Go Shiozaki. Myös Chris Hero ja Colt Cabana tekevät usein esiintymisiä.

All Japan Pro Wrestling on hieman kuin NWA: Historiallisesti todella merkittävä ja arvokas, muttei nykypäivänä mitenkään tärkeässä asemassa. Keiji Mutoh lähti lätkimään AJPW:stä pari vuotta sitten erimielisyyksien vuoksi ja vei puolet rosterista mukanaan. All Japanin suurin ongelma on viime vuosina ollut kykenemättömyys luoda uusia tähtiä, ja main event-painijoiden keski-ikä onkin ollut viime aikoina huolestuttavan korkea. Myöskään itse painin taso ei ole nykyään kovin korkealla, ainakaan jos on Botchamaniaa uskominen.

Wrestle-1 on siis seurausta siitä, kun Keiji Mutoh lähti All Japanista perustaakseen oman promootionsa. Moni pitää tätä AJPW:n todellisena jatkumona, ja uusi firma onkin ollut ihan hyvässä nosteessa jo pari vuotta. Wrestle-1 on myös se sama promootio jonka kanssa TNA järjesti Bound For Gloryn toissa vuonna. En ole katsonut W1:ltä kuin jotain hajanaisia matseja, joten en osaa kovinkaan hyvin sanoa minkälaista painia se tarjoaa. Mutta jos kiinnostaa tietää minkälaisia otteita Keiji "The Great Muta" Mutohilla on nykyään tarjota, niin Wrestle-1:sta hänet löytää.

Big Japan Pro Wrestling on sitten ihan oma lukunsa. Hurjista deathmatcheistaan maineeseen nousseella BJW:llä on kaksi divisioonaa: Deathmatch BJ, joka nimensä mukaisesti on sitä aseilla höystettyä verenvuodatusta, sekä Strong BJ, joka puolestaan tarjoaa erittäin kovatasoista strong style-painia. Nimenomaan nämä Strong-divisioonan puhtaat painimatsit ovat saaneet viime aikoina valtavasti ylistystä, ja niitä on verrattu jopa New Japanin NEVER Openweight-sarjan otteluihin. Eilen julkaistiin asian tiimoilta ihan kiintoisa artikkelikin: The Rise of the Big Japan Wrestling Strong Division.

Avatar
Zemppari
Moderaattori
Viestit: 660
Liittynyt: 04 Tammi 2016, 06:43
Paikkakunta: Jokela

Re: Yleinen indykeskustelu

Viesti Kirjoittaja Zemppari » 19 Tammi 2016, 18:06

Tänä sunnuntaina tosiaan ICW:n Square Go- tapahtuma. Livenä tapahtumaa ei ole valitettavasti tarjolla, mutta tapahtuma löytyy ICW:n on-demand palvelusta jo maanantaina. Itse en ole vielä ICW:n päässyt kovin hyvin sisälle, mutta yritän katsoa nämä isommat tapahtumat. Kortti näyttää seuraavanlaiselta:

ICW World Championship:
Grado (c) vs Chris Renfrew
Hypevideo: https://www.youtube.com/watch?v=FBNkLvrfD24 (Suosittelisin katsomaan myös Renfrewin "shoot"-promon ja Gradon vastauksen tähän. Jäätävän hyvää settiä.)

The 5th Annual Square Go-match (Winner Gets a Title Shot)
(Käsittääkseni ICW:n oma Rumble-ottelu)

Carmel vs Liam Thomson
Hypevideo: https://www.youtube.com/watch?v=drQSsS_uwVA

For the #30 spot in the Square Go-match
Kenny Williams vs Lionheart

ICW Tag Team Championship:
The 55 (Sha Samuels & Kid Fite) (c) vs Polo Promotions (Mark Coffey & Jackie Polo)
► Show Spoiler
Lisäksi brittiläinen RevPro järjesti paljon kehuja keränneen High Stakes-tapahtuman menneenä viikonloppuna. Varsinkin Ospreay/Scurll sekä Main Event Styles/Sabre Jr. keräsivät runsaasti kehuja. Tämähän oli tietysti se tapahtuma, jossa Styles teasasi tuota Rumble-esiintymistä. Muutenkin kortti oli tasokas:

Styles/Sabre Jr.
Ospreay/Scurll
Big Damo/Mike Bailey
Jay Lethal/Mark HASKINS
Colt Cabana/Doug Williams
Pete Dunne/Flash Morgan Webster
Jimmy Havoc, Tyson T-Bone & ??/Sha Samuels, James Castle & Josh Bodom
Viimeksi muokannut Zemppari, 31 Tammi 2016, 18:57. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
In the 27 years I've been doing this I never thought I'd find a better wrestler than me, but I found him.
Daniel Bryan.

-William Regal

Avatar
Zemppari
Moderaattori
Viestit: 660
Liittynyt: 04 Tammi 2016, 06:43
Paikkakunta: Jokela

Re: Yleinen indykeskustelu

Viesti Kirjoittaja Zemppari » 24 Tammi 2016, 20:06

Tosiaan tuo RevPron High Stakes tapahtuma näytetään TÄNÄÄN klo 11 /wooo/tubessa.
In the 27 years I've been doing this I never thought I'd find a better wrestler than me, but I found him.
Daniel Bryan.

-William Regal

Avatar
Zemppari
Moderaattori
Viestit: 660
Liittynyt: 04 Tammi 2016, 06:43
Paikkakunta: Jokela

Re: Yleinen indykeskustelu

Viesti Kirjoittaja Zemppari » 26 Tammi 2016, 15:01

Tulipas katsottua tuo High Stakes ja pitääpäs siitä vähän skriivailla.

Avausotteluna toimi Pete Dunnen ja Suomessakin käväisseen Morgan Websterin taisto Cruiserweight-mestaruudesta. Webster ei ollut minua kovinkaan paljoa vakuuttanut ennen tätä, mutta nyt klikkasi vastustajan kanssa oikein mukavasti. Vauhdikasta menoa heti alkuun. Pete Dunne vaikuuti myös varsin lahjakkaalta kaverilta.

Seuraavaksi nähtiinkin illan omituisin taistelijapari. Belfastin Peto "Big" Damo O'Connor kohtasi kanadalaisen potkukone "Speedball" Mike Baileyn. Iskurikas taistelu, jossa molemmat ottelijat esiintyivät edukseen. Baileyn hyvyys on ollut tiedossa jo jonkun aikaa, mutta nyt myös ymmärrän miksi Damosta pidetään niin paljon brittipiireissä. Helvetin toimiva mörssäri. Kokonaisuudessaan hyvä ottelu.

Colt Cabana ja Doug Williams vetivät tähän väliin hyvinkin kevythenkisen ottelun. Roolissaan toimi hyvin hengähdystaukona kahden tasokkaan avausottelun ja seuraavan ottelun välissä. Cabana veti tavallisesta komediasettiään eikä siitä sen enempää.

JA SITTEN, illan ottelu. Will Ospreay ja Marty Scurll pamauttivat sellaisen koitoksen, että huh huh. Helvetin komeita spotteja, upeita loikkia Ospreaylta ja toimivaa lukotusta Scurllilta. Aivan mahtava ottelu joka jää omissa kirjoissani tänä vuonna vaan Wrestle Kingdomin kolmen kovan Main Eventin taakse. Scurll on aivan mahtava talentti niin karismansa kuin kehätaitojensa puolesta ja Ospreay on ehkä maailman lahjakkain nuori painija. Ikää on vasta 22 vuotta ja mies vetää ihan huippulaatuisia matseja kerrasta toiseen. Hänestä voi tulla jotain suurta. Tämä sai minut innolla odottamaan kaksikon kohtaamista Progressin Chapter 25-tapahtumassa (joka siis oli sunnuntaina, tapahtumasta juttua kun sen ehdin katsomaan :) )

EDIT: Myös itse Dave Meltzer antoi hyvää palautetta https://clyp.it/g3ttfkow

Valitettavasti missasin Mark Haskinsin ja Jay Lethalin kohtaamisen ROH:n päämestaruudesta. Valitettavasti tittelin mukanaolo poisti sen tietyn osan ottelun jännitteestä.

Kuuden miehen No DQ kohtaaminen Revolutionistejen (Sha Samuels, James Castle & Josh Bodom) ja Jimmy Havocin, T-Bonen ja mysteerimiehen välillä toimi toiseksi viimeisenä otteluna. Valitettavasti taistelu jäi varsin geneeriseksi brawlaukseksi ympäri areenaa. Havocia oli vähintääkin mielenkiintoista nähdä facena ja juomassa kaljaa läpi ottelun, mutta muuten ottelu oli varsin unohdettava. Tämä ottelu myös korosti paikoitellen heikkoa kameratyöskentelyä tässä tapahtumassa.

Ja illan Main Event. Kaksi maailman ehkäpä parasta painijaa. Britannian lahja käsilukoille, Zach Sabre Jr vastaan The Phenomenal AJ Styles viimeisessä independent-ottelussaan. Ja ottelu oli hyvä. Mutta ei niin hyvä kuin olisi voinut toivoa. Ehkä se kuuluisa jokin ei vaan klikannut, mutta silti esimerkillinen ottelu. Vaikka ZSJ:lla on omat vikansa on omat vikansa, ovat hänen ottelunsa lähes aina nautinnolisia katsoa. Ja AJ Styles loukkaantumisten vaivaavana on edelleen yksi maailman parhaista. Toivon näkeväni nämä kaksi herraa vielä joskus vastakkain, (kunhan se ei ole kuuden minuutin ottelu Smackdownissa :P )

Kokonaisuudessaan nautinnollinen tapahtuma. Vain yhtä ottelua voi sanoa keskinkertaiseksi (6-man tag), mutta muut suoriutuivat roolissaan erinomaisesti. Suosittelisin tsekkaamaan vähintään tuon Ospreay/Scurllin, aivan huikeaa. Viikon päästä todennäköisesti jotain juttua ICW:n Square Gosta.
► Show Spoiler
► Show Spoiler
In the 27 years I've been doing this I never thought I'd find a better wrestler than me, but I found him.
Daniel Bryan.

-William Regal

Nalle
Midcarder
Viestit: 56
Liittynyt: 04 Tammi 2016, 21:56

Re: Yleinen indykeskustelu

Viesti Kirjoittaja Nalle » 23 Helmi 2016, 14:09

Kuva

All Japan otti hiljattain askelen oikeaan suuntaan, kun 26-vuotias Kento Miyahara voitti avoimena olleen Triple Crown-mestaruuden, nousten samalla firman kaikkien aikojen nuorimmaksi päämestariksi. AJPW on ollut jo jonkin aikaa melkoisella tuuliajolla huonon bookkauksen sekä tähtivoiman puutteen vuoksi, ja yleisömäärät ovat romahtaneet siinä samalla. Nopea push pääottelijaksi on nuoren painijan kohdalla aina melko suuri riski, mutta ainakin itse uskon että tästä voi kehkeytyä paljon hyvää. Viimeisen vuoden sisällä kun Triple Crown-vyö on ollut muunmuassa viittäkymmentä lähestyvien Akebonon ja Jun Akiyaman hallussa, niin Miyahara on kyllä pitkään kaivattu piristysruiske All Japanin main event-skenelle. AJPW on myös loppuvuodesta järjestämässä ensimmäisen Ryogoku-shownsa kolmeen vuoteen, joten varmastikin jotain isoa heillä on suunnitteilla.

JaMSS
Jobber
Viestit: 1
Liittynyt: 27 Helmi 2016, 10:34
Paikkakunta: TRE

Re: Yleinen indykeskustelu

Viesti Kirjoittaja JaMSS » 27 Helmi 2016, 12:43

Lontoosta löytyy tällainenkin, onko tämä sitten enemmän jonkunlainen kuriositeetti ja enemmän teatteria ja burleskia, mutta voi olla hyvä meininki omalla tavallaan.

http://www.luchabritannia.com

Avatar
Zemppari
Moderaattori
Viestit: 660
Liittynyt: 04 Tammi 2016, 06:43
Paikkakunta: Jokela

Re: Yleinen indykeskustelu

Viesti Kirjoittaja Zemppari » 07 Maalis 2016, 13:56

Olinko tänne luvannut mietteitä Square Gosta joskus :) Noh, nyt pistän lyhyehköt mietteet näistä parista britti-indyshowsta mitä olen tämän vuoden puolella ehtinyt katsastaa.

ICW Square Go
Alkukortin Williams/Lionheart ja tag-mestaruus ottelu eivät suuria tunteita herättäneet, vaikka varsin kelvollisia otteluita olivatkin. Carmel/Thomson taas oli vaan tönkkö intergender ottelu. Onneksi shown pelastivat keskinkertaisuudesta kaksi main eventtiä. Ensin Gradon ja Cris Renfrewin välinen mestaruusottelu oli paikoin oikein brutaalia entertainment brawlausta. Otteluun perehtymistä helpottavat mainioot promot molemmilta miehiltä (löytyvät YouTubesta). Illan kovin matsi.
Varsinainen ME oli Square Go-ottelu eli ICW:n oma versio Royal Rumble-ottelusta sillä erotuksella, että neljä eri henkilöä saivat tuoda aseen mukanaan kehään. Hyvin buukattu ottelu muutamilla hienoilla hetkillä höystettynä. "Tuntemattomien" nimien määrä haittasi välillä, mutta isoja nimiä oli tarpeeksi mukana tasapainoittamassa. Viikottaisohjelman katseleminen olisi ollut eduksi storylinejen ja painijoiden tutuksi tulemisessa.
Kokonaisuudessaan ihan OK tapahtuma. Ilman Renfrew/Gradoa tapahtumasta olisi saattanut jäädä huonompi maku suuhun.

Progress Chapter 25: Chat Shit, Get Banged
Lontoolaisindy pamautti yhden parhaimmista tapahtumistaan ehkäpä ikinä heti vuoden alkuun. Opener oli ainoi hieman lässähteneeksi jäänyt ottelu, jossa FSU (Eddie Dennis ja TNA:sta tuttu Mark Andrews) haastoivat joukkuemestarit Nathan Cruzin ja El Ligeron mestaruuskilvistä. Onneksi loppukortti toimitti: ensin Damian Dunne ja Tyler Bate painivat varsin mukavan koitoksen, sitten Michael Dante ja Rob Lynch mäiskivät toisiaan raskassarjalaisten hyvässä kohtaamisessa ja ensimmäisen puoliskon huipensi tekninen kohtaaminen Mark Haskinsin ja Zack Gibsonin välillä. Kaikki nautinnollisia kohtaamisia kruununaan Haskins/Gibson.
Toisen puoliskon aluksi Morgan Webster ja Paul Robinson painivat täysin kelvollisen, mutta varsin unohdettavan koitoksen. Onneksi Progressin naisedustus yllätti jälleen varsin maistuvalla 4-way ottelulla. Pollyanna, Dahlia Black, Jinny ja Suomeen saapuva Toni Storm todistivat kuuluvansa samaan tapahtumaan Britannian kovimpien nimen kanssa.
Ja lopussa pamahti kunnolla. Will Ospreay ja Marty Scurll kohtasivat päämestaruudesta aivan mahtavassa No DQ-kohtaamisessa. Ottelu jää alkuvuoden kakkoseksi laadussa edellään vain Tanahashi/Omega.

Progress Chapter 26: Unknown Pleasures
Valitettavasti Manchesterin show ei yltänyt samalle tasolle. 4-way tag shown alussa oli ihan kiva, mutta toisaalta sitä seurannut Sexsmith/Bubblegum oli melko kehno. Alakulo jatkui mixed tag-ottelulla joka jatkui aivan liian pitkään. Onneksi ensimmäisen puolikkaan pääsivät lopettamaan mattopainin messiaat Timothy Thatcher ja Jack Gallagher. Kivuliaita lukkoja ja kunnon vääntöä matossa.
Rampage Jackson ja Mikey Whiplash tulivat tauon jälkeen pistämään tuolirivit uuteen järjestykseen varsin kovassa brawlissa. Seuraavaksi Tommy End ja James Davis iskivät yhteen taasen varsin kivassa kohtaamisessa.
Illan Main Event
► Show Spoiler
nappasi jälleen illan parhaimman ottelun palkinnon. Molemmat miehet kuuluvat ehdottomasti Englannin eliittiin ja tämä ottelu kuvasti sitä. Lopetus myös kertoo että tarina ei vielä ohi.

Sivuhuomautuksena en halua Progressista kirjoittaa kovinkaan yksityiskohtaisesti vielä, sillä suunnitelmissa on aloittaa Progressproggis ja arvostella kaikki Chapter-tapahtumat (ja ehkä niitä muitakin) tuonne arvosteluketjuun.
In the 27 years I've been doing this I never thought I'd find a better wrestler than me, but I found him.
Daniel Bryan.

-William Regal

Nalle
Midcarder
Viestit: 56
Liittynyt: 04 Tammi 2016, 21:56

Re: Yleinen indykeskustelu

Viesti Kirjoittaja Nalle » 25 Huhti 2016, 20:17

Kuva

All Japan Pro-Wrestlingin vuoden suurin turnaus, Champion Carnival saatiin eilen päätökseen. Se on järjestetty ensimmäistä kertaa vuonna 1973, ja on siten yksi pisimpään jatkuneita painiturnauksia. All Japanin huippuvuosina CC:tä pidettiin jopa G1 Climaxin vertaisena, mutta viime vuodet se on ollut melko unohdettu tapaus.
Tänä vuonna turnauksen taso oli kuitenkin aivan poikkeuksellisen kova, ja mukaan mahtui jopa pari MOTYC-tason otteluakin. Voittajaksi selviytyi Big Japan-konkari Daisuke Sekimoto. Vaikka 35-vuotias Sekimoto onkin jo veteraanin iässä, hän on siitä huolimatta nuorin Champion Carnival-voittaja 8 vuoteen. AJPW:ssa ollaan siis viimeinkin herätty pushaamaan tuoreempia nimiä, ja promootion tilanne alkaa parin heikon vuoden jälkeen näyttämään jo hieman valoisammalta. Paljon on kuitenkin vielä tekemistä yleistilanteen parantamiseksi, ja tämä vuosi tuleekin varmasti määrittämään sen, tuleeko All Japanin toiminta jatkumaan vielä ensi vuoteenkin.

Avatar
Zemppari
Moderaattori
Viestit: 660
Liittynyt: 04 Tammi 2016, 06:43
Paikkakunta: Jokela

Re: Yleinen indykeskustelu

Viesti Kirjoittaja Zemppari » 28 Huhti 2016, 11:25

WWE on ladannut Youtube-kanavalleen Progressin Global Cruiserweight Serieksen karsintaotteluiden kohokohdat. En olisi koskaan uskonut että WWE tällä tavalla "mainostaa" jotain indyfirmaa. Pientä esimakua mitä kesällä toivottavasti nähdään.

https://www.youtube.com/watch?v=1BbHM9g0420

https://www.youtube.com/watch?v=XfufIj9hY_Y
In the 27 years I've been doing this I never thought I'd find a better wrestler than me, but I found him.
Daniel Bryan.

-William Regal

Avatar
Zemppari
Moderaattori
Viestit: 660
Liittynyt: 04 Tammi 2016, 06:43
Paikkakunta: Jokela

Re: Yleinen indykeskustelu

Viesti Kirjoittaja Zemppari » 02 Touko 2016, 17:57

ICW latasi youtubesivuilleen Square Go -tapahtumassa nähdyn mestaruusottelun Gradon ja Chris Renfrewin välillä. Jos olette ICW:stä kuullut niin tämä on varsin mainio esittely firmaan. Ottelussa nähdään myös huumoripainijaksi leimautuneen Gradon vakavampi puoli. Kovaa kamaa ja suosittelen tsekkaamaan.

https://www.youtube.com/watch?v=FBNkLvrfD24(Hypevideo)

https://www.youtube.com/watch?v=JpKT7ffY1dM
In the 27 years I've been doing this I never thought I'd find a better wrestler than me, but I found him.
Daniel Bryan.

-William Regal

Avatar
Zemppari
Moderaattori
Viestit: 660
Liittynyt: 04 Tammi 2016, 06:43
Paikkakunta: Jokela

Re: Yleinen indykeskustelu

Viesti Kirjoittaja Zemppari » 08 Touko 2016, 10:23

Lisää linkkejä~ Eräs kanava Dailymotionissa on lisännyt muutaman kovan indyottelun viime kuukausilta, jotka suosittelisin tsekkaamaan. (Kanavan osoite http://www.dailymotion.com/user/DipsetWrestling/1

EVOLVE: WM-viikonlopun otteluja.
http://www.dailymotion.com/video/x43zwg ... in_animals (Will Ospreay vs Ricochet)
http://www.dailymotion.com/video/x3x5bs ... die_people (Sami Callihan (eli entinen Solomon Crowe) & Zack Sabre Jr. vs Chris Hero & Tommy End (Evolven tag-mestaruusturnauksesta))
http://www.dailymotion.com/video/x41t2i ... assin_auto (Zack Sabre Jr. vs Will Ospreay)

PWG: ASW 11 ja Lemmy
http://www.dailymotion.com/video/x3wftj ... -re_people ("Mr. Charisma" Roderick Strong vs Matt Sydal)
http://www.dailymotion.com/video/x3u5n2 ... eaner_auto (Mike Bailey vs Kenny Omega)
http://www.dailymotion.com/video/x3wftj ... sin_people (Kenny Omega vs Will Ospreay)
Varsinkin Omegan molemmat ottelut ovat aivan mahtavia.
http://www.dailymotion.com/video/x3xbnz ... bay_people (Adam Cole vs Mike Bailey)
http://www.dailymotion.com/video/x3xbnz ... asy_people (ZSJ vs Akira Tozawa)
http://www.dailymotion.com/video/x3xbnz ... ero_people (Roddy Strong vs Chris Hero)

Progress: Chapter 25 ja 29
http://www.dailymotion.com/video/x3u3n2 ... match_auto (Marty Scurll vs Will Ospreay) MOTYC
Miesten RevPro ottelua kehuin maasta taivaisiin ja tämä oli mielestäni vieläkin parempi. Hypevideo: https://www.youtube.com/watch?v=FepgDwQSt14
http://www.dailymotion.com/video/x442as ... llain_auto (Samojen miesten kohtaaminen WrestleConissa)
http://www.dailymotion.com/video/x48267 ... -hero_auto (Tommy End vs Marty Scurll viimeisimmästä tapahtumasta)

BONUS: Noam Darin ja Josh Bodomin välinen karsintaottelu WWE:n Cruiserweight Classiciin: http://www.dailymotion.com/video/x4969s ... m-dar_auto
In the 27 years I've been doing this I never thought I'd find a better wrestler than me, but I found him.
Daniel Bryan.

-William Regal

Avatar
Zemppari
Moderaattori
Viestit: 660
Liittynyt: 04 Tammi 2016, 06:43
Paikkakunta: Jokela

Re: Yleinen indykeskustelu

Viesti Kirjoittaja Zemppari » 06 Kesä 2016, 13:38

Youtubesta tunnettu Whatculture Wrestling-kanava on päättänyt perustaa oman painipromootion. Kyllä, oman promootion. Kanava tunnetaan erityisesti erinäisistä Top 10 listoista ja sillä on yli 700 000 tilaajaa.

https://www.youtube.com/watch?v=2pbOfBxavOk

Ensimmäiset tapahtumat on jo myyty loppuun, mutta kokonaiset jaksot näkyvät Youtubessa. Tähän mennessä mukana olevia painijoita on julistettu Rampage Brown, El Ligero, Joe Coffey sekä Noam Dar. Lisäksi JAY LETHAL puolustaa ROH:n mestaruutta ensimmäisessä tapahtumassa.
In the 27 years I've been doing this I never thought I'd find a better wrestler than me, but I found him.
Daniel Bryan.

-William Regal

Avatar
Zemppari
Moderaattori
Viestit: 660
Liittynyt: 04 Tammi 2016, 06:43
Paikkakunta: Jokela

Re: Yleinen indykeskustelu

Viesti Kirjoittaja Zemppari » 28 Kesä 2016, 15:40

Pro Wrestling Guerilla on ilmoittanut ensimmäiset osallistujat syyskuun alussa pidettävään klassiseen Batlle of Los Angeles -turnaukseen. Turnaus jossa viime vuosina on nähty indymaailman kovimpien nimien ottavan yhteen. Viime vuoden turnaus oli yksi parhaista kolmipäiväisistä tapahtumista noin ikinä, joten odotukset ovat kovat tällekin vuodelle. Käydään nopeasti läpi ensimmäiset neljä osanottajaa.

1) Cody Rhodes
WWE:stä vastikään lähtenyt "Son of a Son of a Plumber" tekee siis PWG-debyyttinsä BOLA:ssa. Mies ei varmaan yhtään esittelyä kaipaa. Mielenkiinnolla odotan miten Cody muovautuu "indytyyliin".

2) Kamaitachi
New Japanin nuorukainen joka on viettänyt viime vuodet Meksikossa ja nyt liittynyt Ring of Honorin riveihin ennen paluutaan Japaniin. Vaikken miehen otteita ole vielä nähnytkään niin mies on kerännyt valtavasti kehuja. Varsinkin ottelusarja meksikolaisnuorukaisen Dragon Leen kanssa CMLL:ssä on suitsutettu maasta taivaisiin. Teki PWG-debyyttinsä Princessä Michael Elginiä vastaan.

3) Jeff Cobb
Jos nimi ei sano mitään niin ei ihme, Cobb on pääasiassa pyörinyt etelä-Californian indyissä, jotka jäävät melko vähälle huomiolle. Mutta kun tietää että tämä on mies MATANZAN takana, niin hype nousee huippuunsa. Hirviömäisen vahva mies debytoi Chris Heroa vastaan edellisessä PWG:n tapahtumassa ottelussa, jonka palan halusta nähdä. Nähtyäni klipin jossa Cobb heitteli Heroa ympäriinsä kuin märkää rättiä niin tiesin että tuo ottelu on pakko nähdä.

4) Mark Haskins
Tästä nelikosta olen eniten innostunut Mark Haskinsin debyytistä. Britti on Marty Scurllin ohella Britannian parhaita teknisiä painijoita ja yksi saarten kovimmista nimistä. Olen erittäin iloinen, sillä tämä on yksi kaveri joka taidoillaan ansaitsee kansainvälisen läpimurron.

4 julistettu, 20 jäljellä...
Käyn ottelijoita läpi sitä tahtia kun heitä julkistetaan.
In the 27 years I've been doing this I never thought I'd find a better wrestler than me, but I found him.
Daniel Bryan.

-William Regal

Avatar
Zemppari
Moderaattori
Viestit: 660
Liittynyt: 04 Tammi 2016, 06:43
Paikkakunta: Jokela

Re: Yleinen indykeskustelu

Viesti Kirjoittaja Zemppari » 29 Kesä 2016, 15:54

Seuraava setti BOLA:n nimiä tulikin nopeasti perään

5) Dalton Castle
ROH:sta ja CHIKARAsta tuttu keimailija, jolla on ROH:n värikkäin hahmo ja persoona. Painitaitojakin löytyy ja mies omaakin erittäin komean Deadlift German Suplexin. "Poikiensa" kehään saattamana Castle on tänä vuonna esiintynyt kahdessa PWG:n tapahtumassa.

6) Pete Dunne
Tämän turnauksen shokkinimi. Dunne liittyy kasvavaan brittiaaltoon. Entinen high flyer, mutta viime vuosina hankki runsaasti massaa ja vaihtoi mattopainotteisempaan tyyliin ja ansaitsi "Bruiserweight" lempinimen. Kehässä hyvinkin taitava ja edelleen nuori, muttei vielä läheskään Britannian huippua. Jos Noam Daria ei valita myöskin mukaan niin tämä valinta herättää runsaasti kysymysmerkkejä.

7) Sami Callihan
Pieni ja nopea brawleri ja hardcore osaaja. Suuremmalle yleisölle ehkä tuttu Solomon Crowena. Indyihin paluun jälkeen Callihan on taas löytänyt oman tyylinsä ja tulee todennäköisesti vain parantumaan.

8) Tommy "Vitun" End
Kiitos PWG. Endiä huhutaan vahvasti NXT:hen syksyksi, joten on ilo nähdä mies vielä kerran PWG:n riveissä. Yksi maailman parhaita puhtaita iskijöitä, jonka potkunyrkkeilytausta antaa rajuihin potkuihin vielä lisäpotkua.

9) Trevor Lee
TNA:ssa nykyisin vaikuttava Lee on loistanut PWG:ssä ja toimii nykyään heelinä varsin loistavasti. Osaa lentää, brawlata ja painia matossa.

10) Adam Cole (baybay~)
Ylimielinen Cole teki paluunsa PWG:hen viime vuoden lopulla ja on ollut jälleen oma taidokas itsensä. Uusi Bullet Clubin jäsen on yksi pisimpään hallinneista PWG:n mestareista ja BOLA 2012 voittaja.

11) John Hennigan (Mundo/Morrison)
Vihdoin ja viimein. Hennigan astuu PWG:n kehään ensi kertaa. Mies on ollut aivan terästä Lucha Undergroundissa ja sama meno tulee jatkumaan tulikuumassa Resedassa.

12) Jack Gallagher
WWE:n CWC-turnauksessakin otteleva Jack edustaa klassista brittiläistä World of Sport tyyliä. Yksi Britannian parhaista teknisistä painijoista astuu kansainväliselle indynäyttämölle ensi kertaa.

8 ensikertalaista BOLA:ssa tähän mennessä. Nimilista on jo helvetin kova, mutta muutamia vakionimiä vielä odotellaan. Hero on ainakin varma, mutta Elgin, Ricochet ja Sydal saattavat olla Japanissa. Sabre on todennäköisesti mukana kunhan parantuu loukkaantumisestaan, akselilta Andrews/Scurll/Ospreay mukana on vähintään yksi. Everett, Cage, Trent?, Chuckie T.... Kyllä tästä jälleen kova turnaus saadaan aikaan. Sormet ristissä vielä Tozawan ja Darin puolesta. Roddy on vielä suuri kysymysmerkki.
In the 27 years I've been doing this I never thought I'd find a better wrestler than me, but I found him.
Daniel Bryan.

-William Regal

Avatar
NeVille
Moderaattori
Viestit: 107
Liittynyt: 03 Tammi 2016, 22:03
Paikkakunta: Helsinki

Re: Yleinen indykeskustelu

Viesti Kirjoittaja NeVille » 29 Kesä 2016, 21:29

Zemppari kirjoitti:5) Dalton Castle
ROH:sta ja CHIKARAsta tuttu keimailija, jolla on ROH:n värikkäin hahmo ja persoona. Painitaitojakin löytyy ja mies omaakin erittäin komean Deadlift German Suplexin. "Poikiensa" kehään saattamana Castle on tänä vuonna esiintynyt kahdessa PWG:n tapahtumassa.
Ei hemmetti, tajusin vasta tämän myötä että Castle ja Ashley Remington ovat yksi ja sama mies. Kiitos.

Avatar
Zemppari
Moderaattori
Viestit: 660
Liittynyt: 04 Tammi 2016, 06:43
Paikkakunta: Jokela

Re: Yleinen indykeskustelu

Viesti Kirjoittaja Zemppari » 30 Kesä 2016, 16:23

Muutama BOLA-nimi lisää...

13) Chris Hero
PWG-veteraani ja yksi maailman parhaita painijoita. Hero on NXT:stä lähdön jälkeen ollut pelkkää terästä enkä ole nähnyt herralta sen jälkeen yhtäkään matsia joka olisi ollut alta neljän tähden. Aina voittajasuosikki ja entinen PWG:n mestari.

14) Mark Andrews
Brittiläinen taidokas high flyer, joka on saattanut tulla joillekin tutuksi TNA:n riveistä. Varasti viime vuonna shown muuan Will Ospreayn kanssa ja on sen jälkeen ollut aktiivisesti mukana. Vasta vuoden vanhempi kuin Ospreay ja yksi Britannian lahjakkaimpia nuoria nimiä.

15) Ricochet
"The King of Flight". Monen mielestä maailman paras high flyer, joka on tullut tutuksi New Japanissa sekä Lucha Undergroundissa. Kuulunut PWG:n vakiokalustoon jo vuosia ja vuoden 2014 BOLA:n voittaja.

16) Matt Riddle
Jälleen debytantti. Matt Riddle on entinen UFC(?)-ottelija rekordilla 4-0, mutta potkut saatuaan siirtyi painin pariin. WWE scouttasi miehen ja lähetti oppiretkelle Evolveen. Mattopainija, jonka tyylissä on paljon MMA-vaikutteita. Joutui Enskan shitlistille Maniareissun aikana otellessaan "sysipaskan" ottelun Timothy Thatcherin kanssa.
In the 27 years I've been doing this I never thought I'd find a better wrestler than me, but I found him.
Daniel Bryan.

-William Regal

Avatar
Enska
Ylläpitäjä
Viestit: 594
Liittynyt: 02 Tammi 2016, 21:19
Paikkakunta: Turku
Viesti:

Re: Yleinen indykeskustelu

Viesti Kirjoittaja Enska » 01 Heinä 2016, 18:26

Zemppari kirjoitti:Joutui Enskan shitlistille Maniareissun aikana otellessaan "sysipaskan" ottelun Timothy Thatcherin kanssa.
Saimou voinee todistaa, että se ottelu oli ihan oikeasti todella huono. :lol:

Vai mitä,
Saimou kirjoitti:Saimou?
(Quote siksi, että saat tästä viestistä ilmoituksen.)
IMDb | last.fm | Goodreads

Big Show et Kane, qui es in caelis,
sanctificetur nomen tuum,
adveniat regnum tuum,
fiat voluntas tua,
sicut in caelo, et in terra.

Avatar
Zemppari
Moderaattori
Viestit: 660
Liittynyt: 04 Tammi 2016, 06:43
Paikkakunta: Jokela

Re: Yleinen indykeskustelu

Viesti Kirjoittaja Zemppari » 02 Heinä 2016, 11:52

BOLA-nimiä pari lisää. Kohta on turnaus täynnä....

17) Marty Scurll
Englannin yksi parhaista painijoista tällä hetkellä ja Gallowayn ohella paras "kokonaispaketti". Brittiskenen paras promottaja ei pääse esittelemään mikkitaitojaan pahemmin, mutta onneksi Scurll kuuluu myös maailman kovimpiin teknisiin painijoihin. Debytoi viime vuoden BOLA:ssa ja vakuutti kaikki ja onkin päässyt palaamaan PWG:hen muutamaan otteeseen.

18) Matt Sydal
Se oikeasti maailman paras high flyer ( 8-) ). WWE:ssä Evan Bournena tutuksi tullut on Heron tapaan ollut liekeissä indyihin palattuaan. Yksi PWG:n vakionimistä, joka vaikuttaa myös ROH:ssa ja New Japanissa.

19) Kyle O'Reilly
Entinen PWG:n mestari ja yksi indyjen ja ROH:n taitavimpia painijoita. Voitti BOLA:n vuonna 2013. Tyyliltään muistuttaa hieman Daniel Bryania.

20) Fenix
Lucha Underground -tähti tekee paluunsa PWG:hen! Taidokas ja nuori hyppypapu, joka on kotonaan myös hardcore-otteluissa (Grave Consequences sanoo terve). Vakuutti LU-hepuista eniten viime vuoden BOLA:ssa ottelussaan Matt Sydalia vastaan ja varastaessaan shown seuraavan päivän lucha-tagissa (Fenix & Aerostar vs Drago & Pentagon)

Enää neljä henkeä julkistamatta. Kaikki kovat nimet eivät tietenkään mukaan pääse, mutta toiveissa olisi Chuckie T, Pentagon, Galloway sekä Yack Evans.
In the 27 years I've been doing this I never thought I'd find a better wrestler than me, but I found him.
Daniel Bryan.

-William Regal

Avatar
Saimou
Main eventer
Viestit: 116
Liittynyt: 21 Kesä 2016, 19:31

Re: Yleinen indykeskustelu

Viesti Kirjoittaja Saimou » 02 Heinä 2016, 15:58

Enska kirjoitti:
Zemppari kirjoitti:Joutui Enskan shitlistille Maniareissun aikana otellessaan "sysipaskan" ottelun Timothy Thatcherin kanssa.
Saimou voinee todistaa, että se ottelu oli ihan oikeasti todella huono. :lol:
Ei ollut sysipaska. Sysipaska on yleensä kahden heikon painijan tai pahimmillaan kykenemättömän atleetin ottelu. Esimerkiksi Khalin ja Shelly Martinezin ottelut ovat sysipaskoja. Thatcherin ja Riddlen eeppinen katastrofi oli kuitenkin jotain enemmän:
  • Pseudo-MMA eli "naamioitu Orton". Jos Randy Orton tekee minuutin headlockin, huutaa yleisö boringia ja kriittisin internet tuomitsee paskasäkiksi. Jos Pseudo-MMA-ottelija tekee erinäköisen headlockin muuttuu se saman kriittisimmän indykansan mielestä mahtavaksi strongstyleksi. Meille muille pseudo-MMA on wrestlingissä kuin aperitiivi: pienenä alkupalana se herättää nälkää ja saa aterian maistumaan paremmalta, mutta juo 10 ja oksennat. Thatcher vs. Riddle oli pullollinen sherryä.
  • TNA:n NWA-mestaruusottelu, Evolve style. Jotkut meistä muistavat TNA:n hämmentävät NWA-mestaruusottelut, joissa ei voinut tietää voiko matsissa tulla diskatuksi vai ei, ja mikäli diskaus tulee, kumpi ottelijoista poistuu mestarina. Evolve vei hämmennyksen vielä astetta pidemmälle, kun kukaan yleisössä ei tiennyt, onko mestaruus ylipäänsä pelissä vai ei. Tai vielä parempaa, ennätysyleisön lukuisista Mania-turisteista moni ei edes tajunnut, että kehässä oli lafkan päämestari.
  • Screwjob-lopetus, jossa uhrina heel. WWE:n taannoinen "screwjob" oli todella vammainen. Mutta kuinka paljon typerämpi se olisi ollut, jos kaiken muun lisäksi uhrina olisi ollut Natalyan sijaan Charlotte, ja kuviolla ei olisi ollut minkäänlaista tarkoitusta kääntää face-heel-rooleja? Tämän ja edellisen pallukan yhdistelmä oli Evolve-matsin lopetus, jossa Riddle hakkasi mestarin sääntöjen rajoissa niin huonoon kuntoon, että tuomari päätti keskeyttää ottelun... ja tämän jälkeen palautti mestaruusvyön juhlivalta Riddleltä takaisin Thatcherille. Riddle oli tietysti tämänkin jälkeen hirveä heeli. Mitä. Vittua.
  • Väärä matsijärjestys.Titus O'Neil ja Rusev pääsevät mittelemään toisiaan vastaan "kusitauolla" pääotteluiden välissä. Zayn vs. Nakamura räjäyttää arenaalta katon ilmaan minkä jälkeen hyvätkään matsit eivät tunnu miltään. Väärä matsijärjestys voi terrorisoida sekä yksittäisen ottelun että koko tapahtuman. Evolve onnistui jälleen tuplassa. Ensinnäkin matsia oli vaikea tunnistaa maailmanmestaruusotteluksi koska se tuli tyyliin toisena kortissa. Sille ei myöskään tästä syystä antanut pääottelun painoarvoa mikä olisi "pakottanut" keskittymään alusta asti. Lopputapahtuman matsi olisikin sitten terrorisoinut myös onnistuessaan, mutta tässä tapauksessa tehtiin sentään jotain poikkeuksellista, kun yksi käsittämättömän kamala matsi onnistui imemään energian lähestulkoon koko loppushow'sta. Hitto, Enska ei kyennyt innostumaan edes Zack Sabre Jr. vs. Will Ospreaysta, mistä syytän tätä ottelua.
Matsi pilasi hyvän openerin jälkeen tapahtuman flow'n ja sai päämestaruuden, ja sitä myötä tavallaan koko lafkan, näyttämään täydeltä fiaskolta lukuisien uusien naamojen ja ennätysyleisön edessä. Ei tämä ollut sysipaska. Tämä oli joko yli tavallisten indypainifanien ymmärryskyvyn menevä avantgarde-taidepläjäys, tai sitten sisuskaluja polttava ja vatsalihakset kramppaava hirvittävä ripuli. Pidemmän linjan Evolve-fanitkin tuntuivat päätyvän jälkimmäiseen.

Avatar
Zemppari
Moderaattori
Viestit: 660
Liittynyt: 04 Tammi 2016, 06:43
Paikkakunta: Jokela

Re: Yleinen indykeskustelu

Viesti Kirjoittaja Zemppari » 10 Heinä 2016, 08:13

BOLA:n viimeiset neljä nimeä ovat:

21) Zack Sabre Jr.
Hallitseva PWG:n mestari ja yksi maailman parhaista teknisistä painijoista. Kilpailee myös WWE:n Cruiserweight Classic turnauksessa.

22) Will Ospreay
Yksi painimaailman nousevista kyvyistä. Erittäin taitava high flyer, jonka "ihan kiva" ottelu Ricochetin kanssa nostatti aaltoja painimaailmassa noin kuukausi takaperin. Voitti hiljattain New Japanin arvostetun Best of Super Juniors turnauksen ensimmäisenä englantilaisena ja neljäntenä gaijinina.

23) Pentagon Jr.
Lucha Undergroundin avainpainijoita ja yksi AAA:n parhaimpia nuoria painijoita. Saanut paljon buukkauksia myös Amerikassa.

24) Jushin Thunder Liger
Mitä helvettiä.
Japanilaisen painin elävä legenda tekee PWG-debyyttinsä.

Nimilista on jälleen uskomattoman kova. Chucky T:n puute on ainoa isompi pettymys, mutta turnaus tulee jälleen olemaan perkeleellisen hyvä.
In the 27 years I've been doing this I never thought I'd find a better wrestler than me, but I found him.
Daniel Bryan.

-William Regal

Mr. Off
Main eventer
Viestit: 134
Liittynyt: 01 Helmi 2016, 20:44

Re: Yleinen indykeskustelu

Viesti Kirjoittaja Mr. Off » 10 Heinä 2016, 17:12

Missä Chuckie on nykyään paininut? Ainoa asia, mikä WWE:n bracketology ohjelmassa ärsytti oli, kun Gargano sanoi Ciampan olevan paras ystävänsä. Mitä vittua Johnny, Chuckie T all the way! Chuck Taylor on muuten ihan kyvyiltään indyjen parhaimistoa, miehellä on vain pirun rento asenne painiin niin ei oo noussu isommaksi nimeksi.

Avatar
Zemppari
Moderaattori
Viestit: 660
Liittynyt: 04 Tammi 2016, 06:43
Paikkakunta: Jokela

Re: Yleinen indykeskustelu

Viesti Kirjoittaja Zemppari » 10 Heinä 2016, 17:34

Mr. Off kirjoitti:Missä Chuckie on nykyään paininut?
Chuckie vetää edelleen Chikarassa ja PWG:ssä (ja kai pari keikkaa Evolvessa ja GFW:ssä), mutta isommat kuviot edelleen karttavat.

Käsittämätöntä miten Taylor ei koskaan ole päässyt edes Ring of Honoriin. Ykkösluokan komediapainija, mutta myös muuten erittäin taitava ja sopisi ROH:n keskikorttiin varsin mukavasti. Harmi ettei tyyliltään sovi yhtään WWE:hen ja mieshän vihjaili jo eläköitymistä viime vuonna.
Chuck Taylor kirjoitti:You guys know Cody Rhodes is taking my BOLA spot right?
In the 27 years I've been doing this I never thought I'd find a better wrestler than me, but I found him.
Daniel Bryan.

-William Regal

Avatar
Los_Pebbels
Main eventer
Viestit: 877
Liittynyt: 04 Tammi 2016, 13:44
Paikkakunta: Tampereen Manchester

Re: Yleinen indykeskustelu

Viesti Kirjoittaja Los_Pebbels » 10 Heinä 2016, 21:04

Eikös nuo Chuck Taylorin eläköitymispuheet liittyneet hänen nimenvaihtamissekoiluihin?
Aurinkoinen puoli ylöspäin

Nalle
Midcarder
Viestit: 56
Liittynyt: 04 Tammi 2016, 21:56

Re: Yleinen indykeskustelu

Viesti Kirjoittaja Nalle » 25 Heinä 2016, 16:46

Kuva

Japanissa tapahtui eilen myös G1 Climaxin ulkopuolella, kun sekä Dragon Gate että Big Japan Pro-Wrestling järjestivät kumpikin vuoden suurimmat tapahtumansa. Kuvassa näkyvä Kobe World Memorial Hall täyttyi peräti 9 800 fanilla Dragon Gaten Pro Wrestling-Festival 2016-tapahtumalle. En ole tapahtumaa vielä katsonut, mutta tiettävästi koko viisituntinen spektaakkeli tarjosi oikein viihdyttävää menoa, ja erityisesti shown pääottelua Shingo Takagin ja Yamaton välillä on kehuttu paljon.


BJW järjesti 21-vuotisjuhlansa Tokion Sumohallissa. Show veti paikalle 3 293 katsojaa, joka on noin kolmanneksen hallin täydestä kapasiteetista, mutta on siitä huolimatta varsin hyvä yleisömäärä BJW:n kokoiselle promootiolle. Katselin ajankuluksi tapahtumaa eilen suorana, ja erityisesti ottelu BJW World Strong Heavyweight-mestaruudesta pisti silmään poikkeuksellisen kovana taistona. Ottelussa siis kohtasivat yli vuoden mestaruutta hallussaan pitänyt lihaskimppu Yuji Okabayashi, sekä 24-vuotias nousukas Hideyoshi Kamitani. Matsia on kehuttu jopa BJW:n parhaaksi otteluksi ikinä, ja myös minun mielestäni se oli tämän painivuoden ehdotonta parhaimmistoa. Suosittelen matsin katsomista aivan kaikille, mutta erityisesti Old School-tyylisen painin ystäville tämä on pakollista katsottavaa.

http://www.dailymotion.com/video/x4lmf1u

Vastaa Viestiin