Tervetuloa Smarksiden viralliselle keskustelualueelle! Luo tunnukset ja tule mukaan vaihtamaan mielipiteitä. Muista lukea foorumin säännöt!

Tarkasta kotisivumme osoitteessa smarkside.com. Facebookista löydät fanisivumme sekä keskusteluryhmämme Discussion ja Talk. Olemme myös Twitterissä, Instagramissa, Soundcloudissa ja YouTubessa. Reaaliaikaisen chattailun löydät Discordista.

Smarksidetubessa Raw tiistaisin klo 20 ja SmackDown keskiviikkoisin klo 20. Muu ohjelmisto elää tilanteen mukaan. Parhaiten pysyt kärryillä seuraamalla Discordin kanavaa #smarktube.

Wrestling Show Live! (27.5.2017)

Keskustelua showpainitapahtumista, kuten WWE:n WrestleManiasta tai FCF:n Talvisodasta.
Avatar
NeVille
Moderaattori
Viestit: 107
Liittynyt: 03 Tammi 2016, 22:03
Paikkakunta: Helsinki

Wrestling Show Live! (27.5.2017)

Viesti Kirjoittaja NeVille » 20 Huhti 2017, 05:17

Kuva

Aika: 27.5.2017 klo 17
Paikka: Nightclub Pressa. Eteläinen rautatienkatu 4, Helsinki.
Tapahtumasivu Facebookissa
Liput Tiketistä 16,50 / 11,50
http://wrestling.fi

OTTELUT:

Kuva
Sisu 8-turnauksen ensimmäinen kierros:

Tohtori Ioni vs. Mikko Maestro

Shemeikka vs. Vili Raato

Jami Aalto vs. Möykky

Salomon Strid vs. Make Smooth

Kuva
Fatal 4-way:
Jake Luupää vs. Stark Adder vs. Toni Tamminen vs. HC AndersenWormatsu
Jobber
Viestit: 3
Liittynyt: 29 Touko 2017, 11:04
Paikkakunta: Helsinki

Re: Wrestling Show Live! (27.5.2017)

Viesti Kirjoittaja Wormatsu » 30 Touko 2017, 11:05

Otetaan debyytti tälle palstalle pois alta ja heitetään muutamia mietteitä. Talvisodassa näin livenä FCF:n menoa viitisen vuoden mittaisen tauon jälkeen ja jätkät tekivät minusta jälleen uskovaisen. Huikea show. Sitä myötä myös tähän eventtiin oli pakko tulla.

Harmillisesti tämä kyllä jäi pahasti varjoon edeltävästä. Ei siis sinällään mitään valittamista, action oli mukiinmenevää ja pari tuntinen kului ihan hyvissä merkeissä. Mutta ongelmaksi jäi oikeastaan se, että nyt jälkeen päin kun tapahtumaa miettii, niin... eipä kovin montaa muistikuvaa ylitse muiden jäänyt. Tasapaksuja, lyhyitä otteluita.

Vili Raato def. Shemeikka
- Matsin kohokohta lähinnä Järvenpää-huudot. Hyvin yksinkertainen matsi lopulta, Raato piti Shemeikasta tiukkaa otetta ja työsti tämän jalkaa, Shemeikka alkoi saada tuulta alleen ja sitten jalat vedettiin comebackista alta ja Raato voitti. Suurempia tunteita ei herättänyt.

Stark Adder def. Tammisen Toni, H.C. Andersen ja Jake Luupää
- Sekamelska, ei oikein tiennyt mihin suuntaan pitäisi seurata. Tammisen Toni on kyllä kultaa hahmona.. eikä siihen yhtään tietenkään vaikuta oma taustani siellä opiskelleena.. eihän? Ihan ok mättöä, jonka Adder sitten lopulta vei paketoituaan Tonin selätyspredikamenttiin. Matsi tuntui vähän siltä, että loppui seinään.

Mikko Maestro def. Tohtori Ioni
- Ehkäpä show'n parasta antia. Matsi saikin turnausotteluista eniten aikaa kertoa tarinaa, vaikkei tämäkään ihan kymmeneen minuuttiin päässyt. Ioni vetää kyllä hahmoaan todella hyvin. Hyvää settiä, jonka Maestro lopulta tosiaan vei. Lienee myöskin vahvoilla koko turnauksen voittajaksi.

Möykky (w/ Pyöveli Petrov) def. Jami Aalto
- Tosiaan, kun ei FCF:n tapahtumissa ollut hetkeen pyörinyt, niin moni hahmo oli itselle täysin uusi, kuten esimerkiksi Möykky. Siksi Talvisodan heelturn ei ehtinyt juuri herättää itsessä tunteita eikä myöskään tämä allianssi Petrovin kanssa. Ihan hyviä otteita kuitenkin esittivät molemmat ottelijat ja kyllähän se ihan nähtävissä oli, että Möykky vie.

Make Smooth def. Salomon Strid
- Pakko sanoa, että tykkään Stridin habituksesta. Make veti myös hahmoaan todella hyvin ja yllätysvoitto todella oli yllätys. Stridin matsin jälkeinen outburst tuolispotteineen myös sai irvistämään itsekin kivusta. Hyvä angle / matsi, jäin odottamaan miten kuvio jatkuu.

Demolition Davies def. Juhana "King Kong" Karhula (c) via DQ
- Ensimmäiset minuutit meni ihmetellessä Daviesia. Kehän ulkopuolella brawlaus jäi itseltä lähes kokonaan näkemättä huonon paikkavalinnan puolesta. Jäi myös ihmetyttämään, mihin tuomarin uloslasku jäi. Kehässä Davies pääsikin esittelemään omia kykyjään ja kyllähän miehen liike varsin vaikuttavaa oli. Matsi oli ihan ok. Mutta lopetuksesta jäi paska maku suuhun. En tiedä, odotanko tauon jälkeen liikaa loogisuutta, mutta miksi tämän ottelun piti olla Suomen mestaruudesta, jos se päätetään lopettaa näin? Miksi Daviesia ei kiinnosta pätkänkään vertaa, että Starbuck vei tältä mestaruusmahdollisuuden? Kiinnostiko mestaruus lainkaan tätä? Kärsiikö mestaruuden arvostus siitä, ettei kilpailijaa lainkaan kiinnosta se? Ajattelenko asian liian vakavissaan?

Pressa oli kyllä tapahtumapaikkana todella ahdas ja tosiaan, kun paikkansa oli valinnut väärin, niin jäi näkemättä lähes kokonaan Karhulan ja Daviesin kehän ulkopuolella tapahtunut brawlaus sekä suurin osa sisääntuloista. Kehässä nyt oleellisimmat onneksi näki.

Tapahtuma oli siis ihan ok ja sen ongelmaksi jäi lähinnä se, että se jäi siihen "ihan ok" maastoon eikä luonut hirvittävästi ylempiä elämyksiä suuntaan tai toiseen. Eri asia toki, pitäisikö sellaista edes odottaa jokaiselta eventiltä vai oliko omat ennakko-odotukset yliammuttuja, kun aiemmasta muisti, kuinka jokainen eventti vei mukanaan ja sieltä lähti edelleen hehkuen adrenaliinia. Toki nyt myös itseä harmitti Heimon puuttuminen cardista. Valentinekin ilmeisesti on siirtynyt vallan painimaan Ruotsiin?

Talvisota oli hyvä. Tämä oli meh.

Avatar
Wanhus
Main eventer
Viestit: 237
Liittynyt: 03 Tammi 2016, 22:15

Re: Wrestling Show Live! (27.5.2017)

Viesti Kirjoittaja Wanhus » 30 Touko 2017, 12:30

Tervetuloa foorumille Wormatsu!

Itse pidin tapahtumasta paljon. Mitään erityisen hyvää ottelua ei ollut, mutta kokonaisuutena palveli ja loi pohjaa tulevalle.

- Raato vs Shemeikka, Raatoa toivoin voittajaksi ja hän sen sitten veikin. Järvenpää-huutelut jäi tosin parhaaksi osuudeksi tästä taistosta, harmitti kun tämän ottelun dynamiikka ei oikein toiminut. Jos Raato huutaa ensimmäisen potkun kohdalla "mä tapan sut", niin miten siitä lähtee enää kasvattamaan? Hiomista hahmotyöskentelyyn vielä niin Raato tulee olemaan loistava.

- Tammisen Toni vastaan kolme tyyppiä, joista en juurikaan välitä. Adderista tykkäsin joulukuun tapahtumassa, mutta varvaslukkotaistelu Heimoa vastaan Talvisodassa oli aika hirveä. En ole käsiksi päässyt tuohon hahmoon oikein ennen, mutta Enska kertoi tämän olevan jokin suuri itämainen filosofi ja sillä filtterille tämäkin hahmo vaikutti paljon mielenkiintoisemmalta. Adderin look ja toiminta ovat hyviä, mutta itse en ole sitä persoonaa nähnyt muuten - mitä hän oikein haluaa? Tammiselle toivoin voittoa tästä, mutta Adderin voitto ei haittaa. Onhan hän suuri itämainen filosofi.

- En välitä Maestrosta enkä Ionista. Maestro on vetänyt aiemmissa show'eissa hyvät ottelut, jotka olen nähnyt (vs Markov ja vs Starbuck), mutta en syty tuolle parodiahahmolle. Maestro vaikuttaa niin teennäiseltä promoissaan ja segmenteissään, kun tekstikin on The Rockin promon suomennosta. Rentoutta esiintymiseen ja puhumiseen sekä aidompaa tekstiä, niin tämäkin voisi olla toimiva tyyppi. Mies vaikuttaa muuten mukavalta. Ioni on ihan ok kehässä, mutta en erityisemmin välitä miehestä.

- Petrov. Miksi helvetissä Möykky paritettiin Petrovin kanssa? Möykystä tuli joulukuussa, kun olin ensimmäistä kertaa FCF:ää katsomassa, oma suosikkini ja sitten Talvisodassa pilattiin nousevin kuuma lupaus parittamalla se Petrovin kanssa. Miksi Möykky pariutui tuon jättiläisautistin kanssa? Koska se on entinen FCF-mestari? Siihen on syy, että se on entinen. Nyt en oikein tiennyt, miten pitää suhtautua, en halua buuata Möykkyä, mutta sen Petrovin vois heivata helvettiin siitä kyljestä. Möykky vs Jami Aalto oli tosin mainio ottelu, vaikka Möykyn heel-työskentely ei toiminutkaan, kun yleisö oli varsin polarisoitunut miehen suhteen.

- Illan hetki oli Make Smoothin voitto Stridista. Ottelu oli ihan kiva pieni mättö, mutta se lopetus oli kuuma ja sen jälkeinen beatdown oli mainio. En ole tainnut markata yhtä kovin FCF:n tapahtumissa aiemmin kuin Maken voittaessa. Mielenkiinnolla odotan jatkoa.

- Demolition Davies vs Karhula ottelusta tykkäsin paljon. Davies tosin ensimmäinen jätti, jonka itse näkee livenä kehässä. Mainio ottelu, upeaa kerrontaa ja tässä ottelussa käytettiin tilaakin kivasti. Itse näin aika läheltä miesten mätön, mutta varmasti kismittää huonomman paikan valinneita katsojia. Lopetus oli mitä oli, mutta ottelu oli muuten mainio ja Davies vakuutti minut. <3

Karhula vs Starbuck tulee olemaan kova matsi, toivon että sitä ei tosin Talvisotaan asti venytetä vaan että se päästäisiin jo syksyllä todistamaan. Miesten segmentti keskellä show'ta oli hyvä, mutta tuntui vähän hölmöltä, että Starba tuli lopussa vielä keskeyttämään ottelun. Se olisi ollut vahvempi juttu, jos sitä keskellä show'ta ollutta promottelua ei olisi ollut - tiesimmehän jo ennen sekaantumista, että Starbuck on menossa Karhulan perään.

Hyvä show, itse tykkäsin.
"Taas vauva naapuriin, vittu en kestä vauvoja. Meen katsoo Rumblen"
- Chris Jericho

" joudun olemaan viikkoja täällä jos pylly leikataan, en pääse ees bookediin"
- Teme

Avatar
Zemppari
Moderaattori
Viestit: 563
Liittynyt: 04 Tammi 2016, 06:43
Paikkakunta: Jokela

Re: Wrestling Show Live! (27.5.2017)

Viesti Kirjoittaja Zemppari » 31 Touko 2017, 11:49

Tapahtuman reportaasi on julkaistu!

http://smarkside.com/reportaasit/wrestl ... hdeksikko/
In the 27 years I've been doing this I never thought I'd find a better wrestler than me, but I found him.
Daniel Bryan.

-William Regal

Vastaa Viestiin