Tervetuloa Smarksiden viralliselle keskustelualueelle! Luo tunnukset ja tule mukaan vaihtamaan mielipiteitä. Muista lukea foorumin säännöt!

Tarkasta kotisivumme osoitteessa smarkside.com. Facebookista löydät fanisivumme sekä keskusteluryhmämme Discussion ja Talk. Olemme myös Twitterissä, Instagramissa, Soundcloudissa ja YouTubessa. Reaaliaikaisen chattailun löydät Discordista.

Smarksidetubessa Raw tiistaisin klo 20 ja SmackDown keskiviikkoisin klo 20. Muu ohjelmisto elää tilanteen mukaan. Parhaiten pysyt kärryillä seuraamalla Discordin kanavaa #smarktube.

Smarksiden Suosikki Sisääntulokappale Knockout 2018 alkaa 1.4.

Kaikenlaiset showpainiaiheiset kilpailut ja foorumipelit.
LostHardyBoy
Upper Midcarder
Viestit: 90
Liittynyt: 15 Marras 2017, 21:45

Re: Smarksiden Suosikki Sisääntulokappale Knockout 2018 alkaa 1.4.

Viesti Kirjoittaja LostHardyBoy » 09 Huhti 2018, 12:04

Jatketaan osallistumisaikaa perjantaille 13.4. klo 22Avatar
Teme
Main eventer
Viestit: 279
Liittynyt: 25 Huhti 2016, 10:18
Paikkakunta: Kärkölä

Re: Smarksiden Suosikki Sisääntulokappale Knockout 2018 alkaa 1.4.

Viesti Kirjoittaja Teme » 12 Huhti 2018, 22:24

Triple H - My Time
Shawn Michaels - Sexy Boy

Shawn Michaelsin biisi on paljon parempi, triple hn eka theme song ois pistänyt vähän haastetta jopa. mutta olenhan minä seksikäs poika

4 Horsemen - "Coast"
Mark Andrews - Fall to Pieces

MARK ANDREWS MENEE KYLLÄ TÄYSIN EDELLE TÄSSÄ PARISSA.

nWo
AJ Styles - LabRats - DemiGods

Kuuntelin tätä biisiä aina ennen kun ees tiesin stylesiä ja silleen ja tää theme on iskenyt aina helvetin kovaa

Hayabusa - "Fight With Dream"
Simon Dean - Simon System

Simon Deanin theme ja entrance ja kaikki menee ton hayabusan edelle.

Bryan Danielson - Final Countdown
Evolution - Line In the Sand

Evolution on kova ryhmä ja kova biisi.

Batista - I Walk Alone Entrance
Paul Robinson - Let 'Em Come

Miksi näin vaivaa paulin themen hakemiseen :D

CM Punk: This Fire Burns
Roderick Strong - Next Level

Hyvä yritys punk hyvä yritys mutta roderick strong vie tämän.

Mr. Perfect - Perfection
Drew McIntyre - Broken Dreams

Broken Dreams on niitä mitä meen nyt itsekin katsomaan ja täydellisempi kuin täydellisempi, näittekö mitä tein tässä.

Joe Hendry - I C Double Me and You
Tommaso Ciampa - They Are Lost

JOE JOE JOE JOE, TÄMÄ ON JOTAIN USKOMATONTA. BIISI JOKA VALLOITTI SYDÄMENI.

JBL - Jim Johnston - Longhorn
Johnny Mundo - "Welcome to Slamtown"

Pakko antaa JBL biisille ääni koska nostalgia ja JBL oli yksi alkuperäisistä ajalta milloin aloin seuraa. veljeni aina koittaa vihelellä tätä laulua ja kerran revetiin kun auton rekkarissa luki jbl. ja onhan tää biisi ihan ok, welcome to slamtown oli vähän itsensä toistoa.

Randy Savage: Pomp and Circumstance
The Rock - Is Cookin

Sori Great one mutta randyn theme on parempi kun sun taas oli hieman tylsempi.

Razor Ramon - Bad Boy
British Strong Style - Love is Blindness

LOVE IS BLINDNESS AND silleen. tää on todella hyvä biisi. tätä voisi kuunnella ilman painiakin ja sopiihan tää aika hyvin kolmelle suloiselle pojalle. tää razorin theme on vaan theme, ei tää ikinä ees ala

Taz - Survive (If I Let You)
Hulk Hogan - Real American

Kyllähän Hogan vie tän vaikka onkin nykyään seksijutuissa mukana kuin mikäkin axel smith ja rasisti.


The Miz - "I Came to Play"
Minoru Suzuki - Kaze Ni Nare

Ihan ok toi kaze ni kare ja japani iskee aina mutta kyllähän toi i came to play sopii mizille kuin maryselle tissit.

AJ Styles - Styles Clash
Aleister Black - Root of All Evil feat. Incendiary

Tota noin en ole ikinä kuullut paskempaa biisiä kun tää stylesin styles clash :D, mitä vittua. aleisterin biisi vie ihan sata nolla


Myzteziz - Ameno
Kenta Kobashi - Grand Sword

EI VITTU MITEN MAHTAVA TÄÄ AMENO BIISI ON, EHDOTTOMASTI KOKO PASKAN VOITTOON. grand sword kyllä yritit kaikkensa mutta jäi nyt kakkoseksi hyvällä suorituksella. ois voinut olla jopa finaalipari tämä.
"Jos yrität selvittää keitä me olemme, tuhoamme sinut. Jos lähestyt Jack Gallagheria, me tuhoamme sinut. Ja jos haastat Gallagherin otteluun, niin me olemme varmistamassa että Gallagher kävelee voittajana ulos, sillä me olemme me."

Avatar
PeeTseta
Main eventer
Viestit: 348
Liittynyt: 04 Tammi 2016, 17:04
Paikkakunta: Paltamo

Re: Smarksiden Suosikki Sisääntulokappale Knockout 2018 alkaa 1.4.

Viesti Kirjoittaja PeeTseta » 13 Huhti 2018, 00:59

Triple H - My Time
Shawn Michaels - Sexy Boy

My Time on niin Attitude Eraa kuin voi olla ja vieläpä hyvällä tavalla. Mutta vastassa yksi kaikkien aikojen wrestling-teemoista. Sexy Boyssa on tehty jos ei kaikkea niin hyvin paljon oikein. Yksi kierroksen selvimmistä pareista.

4 Horsemen - "Coast"
Mark Andrews - Fall to Pieces

Neljä hevosmiestä eikä edes sitä parasta biisiä. Mitä rienausta tämä nyt on? Coast kuulostaa myös sopivalla tavalla 90-luvun taitteen kaljamainokselta (hyvällä tavalla) ja siinä on hyvä syntikka ja kitara. Kovat McGyver-vibat tulee. Andrewsin biisi taas on brittirokkia parhaalla tavalla. Jopa tuo toinen Horsemenin biisi olisi saattanut hävitä Andrewsille. Niin hyvät energiat siinä biisissä on.

nWo
AJ Styles - LabRats - DemiGods

En syttynyt Stylesin biisille, koska hänellä on ollut parempiakin. Biisi elää, mutta ei sovi omaan korvaan. New World Orderin biisi taas on melkoinen silmukka. Mutta hyvän kitarasoundin puolesta jatkoon. Ei nämä kumpikaan olleet kyllä hyviä.

Hayabusa - "Fight With Dream"
Simon Dean - Simon System

Hayabusan themestä tulee heti semmonen olo, että nyt perkele lähetään, nyt on taistelufiilis päällä! Simon Dean taas ei pääse juustoista syntikkalooppia pidemmälle. Biisillä olisi mahdollisuuksia, jos se olisi jotain muuta kuin pelkkä looppi.

Bryan Danielson - Final Countdown
Evolution - Line In the Sand

Final Countdown on hyvää kasaria ja erittäin toimivaa sellaista ja kyllähän se yleisön sytyttää missä vaan. Line in the Sand puolestaan on kovimpia sisääntulobiisejä koskaan. Paras Motörheadin biisi, mitä HHH on käyttänyt. Sisääntulo itsessään on upea ja spektaakkelimainen. ONE THOUSAND SEVENTY TWO POUNDS!

Batista - I Walk Alone Entrance
Paul Robinson - Let 'Em Come

I Walk Alone sopii Batistalle täydellisesti. Biisin rakenne on kohdillaan. Harmi, että Let 'Em Come toimii paremmin. Alun perusteella olin antamassa voittoa Batukalle, mutta mitä pidemmälle Robisonin biisi kehittyi, sitä enemmän siitä pidin. Biisi elää ja sopii sisääntuloon täydellisesti.

CM Punk: This Fire Burns
Roderick Strong - Next Level

Punkilla on ollut monia kovia biisejä, mutta This Fire Burnsissa on jotain oikein. Oikeastaan hyvin paljon. Kun olin nuori, tämä oli yksi harvoista painibiiseistä, mitä uskalsin kuunnella julkisesti. Hävettää näin jälkikäteen, mutta teiniys ja paineet. En silti anna voittoa nostalgian vuoksi, vaikka Strongin biisi on parempaa CFO$-laatua. Hyvät tuplabasarit ja alun piano eivät riitä voittoon, vaikka hyvä wrestling-theme onkin.

Mr. Perfect - Perfection
Drew McIntyre - Broken Dreams

Mr. Perfectin biisi on klassikko, mutta kyllä vaan DrewMacin biisi iskee enemmän. Toimi täydellisesti kun McIntyre oli "Chosen One". Liian hyvä biisi jollekin, joka on niin alhaalla kortissa. Biisin rakenne toimii hyvin ja se kuulostaa nätiltä. Niin härskiltä kuin se kuulostaakin, niin McIntyreä vastassa olisi ollut Curtis Axelin theme, olisin saattanut äänestää toisin.

Joe Hendry - I C Double Me and You
Tommaso Ciampa - They Are Lost

Hendryn biisi on poikabändiballadi Jare "Cheek" Tiihosen asenteella. Ja vieläpä vallan loistava sellainen. Ciampan biisi alkaa hyvin ja siinä on hyvä vaihtoehtorock-asenne, mutta ei se riitä.

JBL - Jim Johnston - Longhorn
Johnny Mundo - "Welcome to Slamtown"

JBL:n biisi sopii hahmoon täydellisesti, mutta ei ole biisinä mikään erikoinen. Alun nautojen mölinä toimii biisiin hyvin, mutta nautoja saisi olla enemmänkin, sillä biisi lähtee toistamaan itseään. Mundon Slamtown on sekin hahmoon sopiva ja selvästi oikea biisi. Biisi, jota Radio Rock saattaisi soittaa, mutta hyvällä tavalla.

Randy Savage: Pomp and Circumstance
The Rock - Is Cookin

Savagen biisi on todellakin klassikko. Kappaletta kuunnellessa tekee mieli nousta seisomaan. Rockin intro on hyvä ja nautin siitä, että painijan perusteemaa varioidaan kulloisenkin hahmon mukaan eikä lähdetä tekemään uutta sisääntulokappaletta. Hyvää kitara-ilottelua, mutta Savagelle tämä erä kuitenkin menee. OOH YEAH!

Razor Ramon - Bad Boy
British Strong Style - Love is Blindness

Razor Ramonin biisiä olen pitänyt hyvänä ja sopiihan se hahmoon täydellisesti. Sisääntulo kun ei kuitenkaan pitkään kestä. Kappaleesta tulee Miami Vice -vibat, mutta se ei anna muuta. Love is Blindness puolestaan on juuri sitä genreä, mistä minä tykkään. Vokalisti kuulostaa nuorelta Paul McCartneyltä ja kappaleessa on muutenkin kaikki kohdallaan. Yllättävän selvä valinta.

Taz - Survive (If I Let You)
Hulk Hogan - Real American

Vaikka Tazin biisissä onkin hyvää särökitaraa, se ei ikävä kyllä riitä, koska kappale ei etene mihinkään. Pari on helppo, varsinkin kun vastassa on tosiaan ehkä legendaarisin painibiisi ikinä. Real American kuulostaa niin amerikkalaiselta stadionrockilta kuin olla ja voi. Ja tämä hyvällä tavalla. Kappaleessa on myös ihan oikea rakenne, eikä se ole puolen minuutin silmukka. Biisistä löytyy syntikkaa, kitarasooloa ja sanat, joiden tahtiin voi laulaa mukana tai ainakin hytkyä. CFO$, ota oppia.

The Miz - "I Came to Play"
Minoru Suzuki - Kaze Ni Nare

Mizin kappale sopii hahmoon kuin aurinkolasit Hollywood-tähdelle. Biisi itsessään ei ole erikoinen, mutta kun siihen pääsee sisälle, niin kyllähän sen tahtiin fiilistelee. Suzukin theme taas... en ymmärrä teitä, jotka äänestitte tätä vastaan. Teidän mielipidehän se on, mutta onhan tämä nyt kova. Tarkemmat perustelut Kaze ni Naren hyvyydestä sitten ensi rundilla.

AJ Styles - Styles Clash
Aleister Black - Root of All Evil feat. Incendiary

Äänestän jo toista kertaa Stylesiä vastaan. On tämä parempi paljon kuin Demigods, mutta ikävä kyllä se ei riitä kun vastassa on CFO$-ryhmittymän varmaan paras kappale koskaan. Root of All Evil istuu hahmoon täydellisesti ja kuulostaa hyvältä. Voiko sisääntulokappaleelta muuta vaatia?

Myzteziz - Ameno
Kenta Kobashi - Grand Sword

Kumpikaan kappale ei ollut tuttu (häpeä, minä!), mutta molemmat olivat todella kovia. Tämä oli varmaan vaikein pari. Olisihan pitänyt tietää, että Ameno on TÄMÄ. Kobashilla taas on biisissään loistava piano ja jopa yllättävän toimiva metallihenkinen osio. Ameno kuitenkin... Biisi kehittyy loistavasti ja siinä on mukana instrumentti, jota toivoisin käytettävän enemmänkin eli viulu. Listan isoin yllättäjä. Ja menee pitkälle, jos se vain on minusta kiinni.
Kirjallisuutta, taidetta tiedettä. Sä et tarvii niitä, mä tiedän oikotien!
Last.fm
Youtube

Avatar
Komzu
Lower Midcarder
Viestit: 16
Liittynyt: 15 Tammi 2018, 15:17

Re: Smarksiden Suosikki Sisääntulokappale Knockout 2018 alkaa 1.4.

Viesti Kirjoittaja Komzu » 13 Huhti 2018, 06:22

Triple H - My Time
Shawn Michaels - Sexy Boy

Yksinkertaisesti parempi biisi.

4 Horsemen - "Coast"
Mark Andrews - Fall to Pieces

Fall to Pieces ei ole edes Andrewsin paras biisi, mutta kyllä sillä hevosmiehet kaatuu.

nWo
AJ Styles - LabRats - DemiGods

nWo on saanut yllättävän vähän kannatusta, ottaen huomioon että biisi on todella menevä. Harmi sinänsä, mutta Demigods on jumalainen kappale.

Hayabusa - "Fight With Dream"
Simon Dean - Simon System

Onhan tässä Hayabussa nyt paljon enemmän tekemisen meininkiä.

Bryan Danielson - Final Countdown
Evolution - Line In the Sand

Line in the sand on vähän liian paikoillaan junnaava ja räjähtämätön biisi. Final Countdown on... hyvä.

Batista - I Walk Alone Entrance
Paul Robinson - Let 'Em Come

Robinsonin biisi ei ollut kovin kaksinen, eikä siinä ollut konekivääri-pyroja.

CM Punk: This Fire Burns
Roderick Strong - Next Level

Strongin kipale ei tunnu missään, ja WWE vielä editoi siitä sen hyvän alun pois. This Fire on täydellinen sisääntulokappale.

Mr. Perfect - Perfection
Drew McIntyre - Broken Dreams

Paras biisi.

Joe Hendry - I C Double Me and You
Tommaso Ciampa - They Are Lost

Taidan huvikseen jättää tähän Temen perustelun koska se kuvaa aika hyvin omia fiiliksiäni: JOE JOE JOE JOE, TÄMÄ ON JOTAIN USKOMATONTA. BIISI JOKA VALLOITTI SYDÄMENI.

JBL - Jim Johnston - Longhorn
Johnny Mundo - "Welcome to Slamtown"

Longhorn ois mun theme jos oisin painija.

Randy Savage: Pomp and Circumstance
The Rock - Is Cookin

Täysin tarpeeton mahtipontisuus on aina plussaa themeissä.

Razor Ramon - Bad Boy
British Strong Style - Love is Blindness

Oon varmaan outo, mutta tykkään BSS:n nykyisestä, lyriikattomasta biisistä enemmän kuin tästä. Bad Boy on ihan jees ja sillä mennään jatkoon.

Taz - Survive (If I Let You)
Hulk Hogan - Real American

Real Americanissa on helvetin juustoiset sanoitukset, paras.


The Miz - "I Came to Play"
Minoru Suzuki - Kaze Ni Nare

Tähän ei perusteluja tarvita.

AJ Styles - Styles Clash
Aleister Black - Root of All Evil feat. Incendiary

Styles Clash on varmaan kaikista Stylesin themeistä kuivin, Blackin kappale on mahtava.


Myzteziz - Ameno
Kenta Kobashi - Grand Sword

Missä tämä biisi on ollut koko elämäni, aivan loistava.

Avatar
MinimiMax
Main eventer
Viestit: 182
Liittynyt: 09 Touko 2016, 16:37
Paikkakunta: Tampere

Re: Smarksiden Suosikki Sisääntulokappale Knockout 2018 alkaa 1.4.

Viesti Kirjoittaja MinimiMax » 13 Huhti 2018, 06:45

Triple H - My Time
Shawn Michaels - Sexy Boy
-En ole koskaan erityisesti Sexy Boystä välittänyt. Ei sillä että My Time kuuluisi myöskään suosikki sisääntulobiiseihini mutta kyllä se mielestäni sisääntulobiisinä toimii hiukan paremmin. Ja nyt kun katsoin molempien biisien kanssa sisääntulot niin tajusin kuinka lame Sexy Boy oikeastaan on sisääntulon kera. Koko biisin highlight on alku ja sekin saanut sinänsä "eeppisyyttä" vasta nyt kun Michaels ei ole enää aktiivinen. Vähän sama kun jos yllättäen kesken Rawin kuuluu "If ya smeeeeeeeel", samoin myös tämä saattaa aiheuttaa kovat reaktiot, muuten ei mitenkään kovin hyvä sisääntulokappale.

4 Horsemen - "Coast"
Mark Andrews - Fall to Pieces
-Mark Andrewsin theme ei mielestäni kuulu painikehään alkuunkaan. Kun kuulen sen, en voi yhdistää sitä mihinkään muuhun kun johonkin NHL-pelin soundtrackiin. Tämä ei ehkä ole suosikkiniversio hevosmiesten tunnarista mutta toimiva silti.

nWo
AJ Styles - LabRats - DemiGods
-En ole koskaan ollut suuri fani tuolla nWo-themelle. Musiikkityylillisesti sen ehkä luulisi iskevän näistä kahdesta paremmin mutta tämä Stylesin biisissä oleva taustaulina imee kyllä välittömästi otteeseensa.

Hayabusa - "Fight With Dream"
Simon Dean - Simon System
-Nämä molemmat kieltämättä toimii hyvin ja juuri niille joiden tunnareina ovatkin. Tää Hayabusan biisi ei ollut itselleni entuudestaan tuttu ja se nosti heti kylmänväreet kun pistin soimaan, huhhuh.

Bryan Danielson - Final Countdown
Evolution - Line In the Sand
-Line in the Sand on ehkä paras noista Motörheadin esittämistä themeistä, mutta ei se vedä vertoja sille eeppiselle tunteelle kun Final Countdown lähtee soimaan. Käsittääkseni tämän biisin valinta tapahtui sillä perusteella että Danielson piti sitä ihan paskana biisinä tms. mutta tämähän olikin sit loppupeleissä täydellinen valinta sisääntulokappaleeksi. Alussa on jännitystä nostattava alkusoitto, biisi lähtee räväkästi käyntiin kun mies astelee sisään ja yleisö voi laulaa mukana.

Batista - I Walk Alone Entrance
Paul Robinson - Let 'Em Come
-Mä en edes oikein tiedä mitä ajattelen tästä biisistä, mutta tätä ei ainakaan voi syyttää geneerisyydestä. Batistan theme on vähän sellainen että siihen on turtunut kun sitä on kuullut niin paljon. En edes ole varma miksi, mutta varmasti joku WWE-peli jossa se on soinut menussa on osallisena tähän.

CM Punk: This Fire Burns
Roderick Strong - Next Level
-Vaikka tuo Stronging biisi on todella hyvä niin tämä oli silti aika helppo valinta. Onko Strongin theme mun Spotify-soittolistalla? Ei, mutta This Fire Burns on.

Mr. Perfect - Perfection
Drew McIntyre - Broken Dreams
-Ehdottomasti yksi suosikeistani ikinä. Myös se titantron video joka tässä oli kaverina on yksi suosikeistani. Ei huono biisi tuo toinenkaan mutta jumalauta kun nautin tästä. Toistaiseksi ainoa joka on ollut pakko kuunnella loppuun tässä näitä kuunnellessa koska se on niin vitun hyvä.

Joe Hendry - I C Double Me and You
Tommaso Ciampa - They Are Lost
-Vihaan sitä että tykkäsin tästä Hendryn biisistä. Mies on ehdottomasti parempi laulaja kuin WhatCulture-videoiden tekijä (ai että kun mä vihaan jokaista sanaa jonka se päästää suustaan niissä). Tää Ciampan biisi taas ei iske kyllä oikein yhtään. Toki se sopii Ciampalle hyvin mutta tää Hendryn theme on jotenkin niin absurdi ja osoittaa juuri sen että paini ei ole niin vakavasti otettavaa.

JBL - Jim Johnston - Longhorn
Johnny Mundo - "Welcome to Slamtown"
-En mä oikein tiedä edes mitä tähän voisi sanoa. Tähän mennessä ehkä vaikein koska tajusin nyt juuri tänään että tykkään tosta JBL:n themestä enemmän kuin aikanaan ja tää Mundon theme oli ihan ensimmäinen kuuntelu ja tykkäsin heti. Ehkä sen perusteella sitten se on parempi.

Randy Savage: Pomp and Circumstance
The Rock - Is Cookin
-Tässä oli ilmeisesti hieman jotain hämmennystä siitä että mikä biisi Rockilta loppuenlopuksi kyseessä, mutta luotan siihen jonka löysin linkin takaa ja ignooraan sen että se ei ollut edes sama kun entrance-linkin takana. Juu elikkäs mun mielestäni tämä on tylsin variaatio Rockin themestä, eikä pelkästään pitkäveteisen intron vuoksi vaan myös siksi että tässä ei ole hirveästi potkua. Plus Savagen theme on niitä biisejä joita kuulee aina välillä painin ulkopuolellakin ja aina aiheuttaa pienen mark-outin.

Razor Ramon - Bad Boy
British Strong Style - Love is Blindness
-Ramonin theme on mielestäni aivan älyttömän tylsä. Tätä British Strong Stylen biisiä voisin oikeastaan jopa kuvitella kuuntelevani enemmänkin.

Taz - Survive (If I Let You)
Hulk Hogan - Real American
-Tää Tazin theme on joku generic wrestling theme #270. Voisin oikeesti kuvitella tän olevan jossain WWE-pelissä jollain nimellä "Metal" siellä entrancen muokkauksen musiikkivalikossa. Hoganin theme taas on sellainen että vaikka kuinka paljon Hulksteria vihaisi, niin kun tämä pärähtää soimaan niin ei voi olla innostumatta vähintään hetkeksi, kunnes tajuaa että ei vittu sehän on Hulk Hogan, mene nyt vittuun.

The Miz - "I Came to Play"
Minoru Suzuki - Kaze Ni Nare
-Voi vittu Japani, miksi teillä on niin hyviä sisääntulobiisejä? Mizin theme toki on myös hyvä mutta eihän siinä nyt ole tippaakaan samaa eeppisyyttä. Tää kuulostaa joltain anime shown introlta joka on jollain tavalla ihan helvetin mahtavaa.

AJ Styles - Styles Clash
Aleister Black - Root of All Evil feat. Incendiary
-Aleister Blackin theme on nopeasti noussut yhdeksi suosikeistani kautta aikojen, kun taas tämä kyseinen Stylesin theme menee taas siihen geneerinen painitheme kategoriaan.

Myzteziz - Ameno
Kenta Kobashi - Grand Sword
-Ihan vaan siksi näin että tämä on paljon enemmän omalaatuisen tuntuinen. Vaikka Kobashin theme on myös taattua Japanilaatua ja voittaisi helposti monet muut tämän kierroksen biisit, ei se tunnu yhtä paljon massasta erottuvalta. Se ei missään nimessä ole geneerinen mutta näistä kahdesta se ehdottomasti kallistuu enemmän sinne päin.
"Unohda kaikki mitä tiedät niin tulet tietämään paljon enemmän."
-Teme, 2016

Avatar
Helsing#65
Main eventer
Viestit: 133
Liittynyt: 12 Tammi 2016, 02:25

Re: Smarksiden Suosikki Sisääntulokappale Knockout 2018 alkaa 1.4.

Viesti Kirjoittaja Helsing#65 » 13 Huhti 2018, 09:29

Triple H - My Time
Shawn Michaels - Sexy Boy

Kaverukset vastakkain, mutta siinä missä My Time ei ole edes HHH:n toisiksi paras biisi, niin Sexy Boy on yksi kaikkien aikojen legendaarisimpia ja parhaiten toimivia tunnareita. Helppo.

4 Horsemen - "Coast"
Mark Andrews - Fall to Pieces

Ei ehkä ole se Horsemenin tunnarin paras versio, mutta silti. Tuonakin versiona paljon parempi kuin Andrewsin renkutus.

nWo
AJ Styles - LabRats - DemiGods

DemiGods on hyvä ja sopi Stylesille erinomaisesti, mutta satun olemaan tämmönen nostalgiarunkkari, ja nWo:n teema nyt vaan sytyttää aina kun sen kuulee.

Hayabusa - "Fight With Dream"
Simon Dean - Simon System

Hayabusa tai hänen entrance ei ollut aikaisemmin mitenkään tuttu, mutta huhhuh olipahan hieno. Kylmät väreet. Simon System myös ihan hyvä, mutta olihan toi Hayabusan nyt vaan komeampi ja parempi.

Bryan Danielson - Final Countdown
Evolution - Line In the Sand

Final Countdowniin liittyy jääkiekollisia traumoja (Lukko-Jokerit, kevät 2013....), mutta onhan se kova biisi ja sopi kyllä indy-Bryanille todella hyvin. Line In the Sand taas ei oo koskaan kummosemmin napannut.

Batista - I Walk Alone
Paul Robinson - Let 'Em Come

Joku tossa Batistan tunnarissa on aina vaan viehättänyt, vaikkei se mikään lempparitunnarini olekaan. Ääni siis sille. Robinson ei ollut mitenkään tuttu aiemmin, ja toi biisi oli omaan korvaan nyt lähinnä tasoa ihan jees.

CM Punk: This Fire Burns
Roderick Strong - Next Level

This Fire Burns. Nyt, aina ja ikuisesti. Punkin paras tunnari, ja se on paljon sanottu, kun Cult of Personalitykin on kultainen.

Mr. Perfect - Perfection
Drew McIntyre - Broken Dreams

Perfectin tunnari on kanssa mahtava, mutta Broken Dreams on rakkautta. Pidin siitä heti ensikuulemalta, on se vaan jotenkin niin eeppinen. Toivoin niin kovasti, että McIntyre olis sen ottanut nyt palattuaan uudestaankin käyttöön. :batista:

Joe Hendry - I C Double Me and You
Tommaso Ciampa - They Are Lost

Hahah, toi Hendryn tunnari on mahtava. Jotenkin niin erilainen. Ja mähän en kaljua paskiaista äänestä missään tilanteessa. Sen paras entrance-theme on muutenkin The Chorus of Boos. :x

JBL - Jim Johnston - Longhorn
Johnny Mundo - "Welcome to Slamtown"

Ei toi Mundon tunnari niin erikoinen ollut, että sillä voitettaisiin yhtä ekaa suosikkithemeäni.
g
Randy Savage: Pomp and Circumstance
The Rock - Is Cookin

Savagen ja Pomp and Circumstancen on parempi voittaa tää koko paska.

Razor Ramon - Bad Boy
British Strong Style - Love is Blindness

Kuulin Love is Blindnessin nyt ekaa kertaa, ja oli kyllä aivan loistava biisi ja myös tunnari. Sopi tolle kolmikolle jotenkin tosi hyvin. Mutta ei ne nyt vaan Bad Boy'ta voita. Razorissa kaikki oli täydellistä, mukaan lukien entrance.

Taz - Survive (If I Let You)
Hulk Hogan - Real American

Tazin geneerinen, joskin tosi toimiva, theme ei tässä nyt riitä, kun vastassa on yksi parhaista. Rukoilen, että se päivä vielä koittaa kun Real American pärähtää soimaan WWE:n lähetyksessä. (Ja Miz saapuu areenalla, NUCLEAR HEAT amirite)

The Miz - "I Came to Play"
Minoru Suzuki - Kaze Ni Nare

Mizin tunnarista pidin joskus paljonkin, mutta onhan se toisaalta aika perustasapaksu WWE-tunnari. Kaze Ni Nare on kiva, japanilaiset osaa kyllä nää entrancet.

AJ Styles - Styles Clash
Aleister Black - Root of All Evil feat. Incendiary

Eh, rehellisesti sanoen tossa Stylesin tunnarissa ei ollut oikein mitään, mikä ois saanut mut innostumaan. Blackin theme taas on oikein hyvä, ja sopii hahmoon loistavasti.

Myzteziz - Ameno
Kenta Kobashi - Grand Sword

Kaksi tosi hienoa themeä vastakkain, ääni mututuntumalta Kobashille.
Beat that Nigga ass!

Rakkautta painiin, jääkiekkoon ja kaljaan

Avatar
Villezka
Main eventer
Viestit: 216
Liittynyt: 03 Tammi 2016, 22:03
Paikkakunta: Hyvinkää

Re: Smarksiden Suosikki Sisääntulokappale Knockout 2018 alkaa 1.4.

Viesti Kirjoittaja Villezka » 13 Huhti 2018, 17:52

Triple H - My Time
Shawn Michaels - Sexy Boy

- My Time ei ole kovinkaan kummoinen theme ja olen aina tykänny HBK:n themestä.

4 Horsemen - "Coast"
Mark Andrews - Fall to Pieces

- Andrewsin theme on hirveä painithemeksi. 4 Horsemenin theme aiheuttaa mulle tietyt Miami Vice-vibat, joten sen perusteella jatkoon.

nWo
AJ Styles - LabRats - DemiGods

nWo:n tunnari on legendaarinen, mutta Stylesin ROH-theme on kova.

Hayabusa - "Fight With Dream"
Simon Dean - Simon System

- Ei oikein uponnut Hayabusan theme en toki kattonu entrancea, mutta sekää ei todennäköisesti muuta mielipidettäni. Simon Deanin tunnari taas on aivan täydellinen sen hahmolle.

Bryan Danielson - Final Countdown
Evolution - Line In the Sand

- Tykkään Motörheadista ja Evolutionin theme on oikein mainio, mutta Final Countdown menee hieman edelle.

Batista - I Walk Alone
Paul Robinson - Let 'Em Come

- Ei kyllä napannu Robinsonin theme ja tykkään Salivasta.

CM Punk: This Fire Burns
Roderick Strong - Next Level

- This Fire Burns vie ihan kevyesti tämän.

Mr. Perfect - Perfection
Drew McIntyre - Broken Dreams

Tämä oli yllättävän vaikea pari, mutta Broken Dreams vie piirun verran tämän taiston.

Joe Hendry - I C Double Me and You
Tommaso Ciampa - They Are Lost

- Ciampan tunnari ei ollu kovinkaan kummoinen. Joe Hendryn biisi oli ihan okei, joten se riittää tällä kertaa.

JBL - Jim Johnston - Longhorn
Johnny Mundo - "Welcome to Slamtown"

- Longhorn on ihan kiva theme, mutta Mundon biisi toimii täydellisesti hänelle, joten hän jatkoon.

Randy Savage: Pomp and Circumstance
The Rock - Is Cookin

- Tykkäsin -Hollywood-Rockista sillo, kun se oli ja sen theme sopi myös täydellisesti sille introineen, mutta Savagen themessä on vaan se jokin, joten hänelle menee ääni.

Razor Ramon - Bad Boy
British Strong Style - Love is Blindness

- Olin aivan varma aluksi, että tulen äänestämään Razorin themen jatkoon tästä, mutta sitten annoin mahdollisuuden briteille kuunnellen heidän tunnarinsa ja tykkäsin siitä.

Taz - Survive (If I Let You)
Hulk Hogan - Real American

- Tazin theme on hyvä ja jotain muuta vastaan se olisi ehkä päässyt jatkoon, mutta Hoganin biisi on niin legendaarinen ettei sitä vastaan voi äänestää tässä.

The Miz - "I Came to Play"
Minoru Suzuki - Kaze Ni Nare

- Mizin theme sopii hyvin hänen hahmolleen, mutta ei ole Kaze Ni Naren voittanutta.

AJ Styles - Styles Clash
Aleister Black - Root of All Evil feat. Incendiary

- Pidin tätä alunperin vaikeimpana parina, mutta sitten kuuntelin Stylesin themen uudestaan ja se oliki geneerisempi, kuin muistin ja Blackin theme on kova ja miehen entrance myös toimii.

Myzteziz - Ameno
Kenta Kobashi - Grand Sword

- Ei voita Ameno ja katoin jopa molempien entrancen, niin silti Kobashin Grand Sword vie voiton.
Ehkä otin, ehkä en

Avatar
Wanhus
Main eventer
Viestit: 231
Liittynyt: 03 Tammi 2016, 22:15

Re: Smarksiden Suosikki Sisääntulokappale Knockout 2018 alkaa 1.4.

Viesti Kirjoittaja Wanhus » 13 Huhti 2018, 19:00

Triple H - My Time
Shawn Michaels - Sexy Boy

4 Horsemen - "Coast"
Mark Andrews - Fall to Pieces

nWo
AJ Styles - LabRats - DemiGods

Hayabusa - "Fight With Dream"
Simon Dean - Simon System

Bryan Danielson - Final Countdown
Evolution - Line In the Sand

Batista - I Walk Alone Entrance
Paul Robinson - Let 'Em Come

CM Punk: This Fire Burns
Roderick Strong - Next Level

Mr. Perfect - Perfection
Drew McIntyre - Broken Dreams

Joe Hendry - I C Double Me and You
Tommaso Ciampa - They Are Lost

JBL - Jim Johnston - Longhorn
Johnny Mundo - "Welcome to Slamtown"

Randy Savage: Pomp and Circumstance
The Rock - Is Cookin

Razor Ramon - Bad Boy
British Strong Style - Love is Blindness

Taz - Survive (If I Let You)
Hulk Hogan - Real American

The Miz - "I Came to Play"
Minoru Suzuki - Kaze Ni Nare

AJ Styles - Styles Clash
Aleister Black - Root of All Evil feat. Incendiary

Myzteziz - Ameno
Kenta Kobashi - Grand Sword
"Taas vauva naapuriin, vittu en kestä vauvoja. Meen katsoo Rumblen"
- Chris Jericho

" joudun olemaan viikkoja täällä jos pylly leikataan, en pääse ees bookediin"
- Teme

Avatar
Kärtyperseprinsessa
Lower Midcarder
Viestit: 19
Liittynyt: 24 Tammi 2018, 21:15
Paikkakunta: Tampere

Re: Smarksiden Suosikki Sisääntulokappale Knockout 2018 alkaa 1.4.

Viesti Kirjoittaja Kärtyperseprinsessa » 14 Huhti 2018, 20:53

Triple H - My Time
Shawn Michaels - Sexy Boy

Kyllä HBK vie tämän. Se iskee paremmin kuin Triple H:n juuri tuo tunnari. Shawn Michaelsin biisissä on sitä jotain vanhan ajan meininkiä, jossa hahmo tulee heti kättelyssä tutuksi ja tietää millaisesta tyypistä on kyse. Ja onhan tässä se nostalgia-arvokin.

4 Horsemen - "Coast"
Mark Andrews - Fall to Pieces

Vaikka Mark Andrewsin biisistä tykkäänki ja se on virkistävä tuulahdus uutta vanhaan totuttuun, Hevosmiesten tunnari tuo paljon muistoja mieleen ja pelkkä biisin kuuleminen saa kylmät väreet selkärankaan. Tääki on sitä nostalgiapärinää.

nWo
AJ Styles - LabRats - DemiGods

Meen taas tällä nostalgia-linjalla. New World Orderin biisi nostattaa tunteita pintaan ja AJ Stylesin kyseinen kappale ei väräytä mitään mittaria.

Hayabusa - "Fight With Dream"
Simon Dean - Simon System

Bryan Danielson - Final Countdown
Evolution - Line In the Sand

Evolution, koska meissä kaikissa asuu sisällä pieni Evolution-fani, jonka niskakarvat tää biisi saa pystyyn!

Batista - I Walk Alone Entrance
Paul Robinson - Let 'Em Come

Vetoan edelliseen vastaukseeni. Voi kun Batistaa on ikävä. <3 Hyi kun ihan kylmät väreet menee edelleen tästä biisistä.

CM Punk: This Fire Burns
Roderick Strong - Next Level

Tykkään ihan mielettömästi Roderick Strongin tunnarista, mut edelleen nostalgiapärinät vie tämän. CM Punkissa on ollu aina kaks asiaa ihan kohdallaan: Sitä on ollu ihana inhota ja sen sisääntulobiisit on mahtavia.

Mr. Perfect - Perfection
Drew McIntyre - Broken Dreams

En koskaan lämmenny Drew McIntyrelle, mut sen tunnari on ihan mieletön. Taattua korvamato-laatua ja kiitos tästä, se soi varmaan seuraavan viikon mulla päässä taas.

Joe Hendry - I C Double Me and You
Tommaso Ciampa - They Are Lost

JBL - Jim Johnston - Longhorn
Johnny Mundo - "Welcome to Slamtown"

Nyt uusi meni vanhan edelle. En ollutkaan kuullut Mundon kyseistä tunnaria ja kuultuani taisin rakastua vähän. Sori JBL, teini-ihastukset best. <3

Randy Savage: Pomp and Circumstance
The Rock - Is Cookin

Kyllähän Randy Savagen tunnari edelleen säväyttää, mutta nykyisin siihen assosioituu muitakin musiikki-muistoja. Silti The Rock vie ehdottomasti tämän, koska suurempia tunteita ja muistoja liittyy kyseisen herran kanssa jaettuihin hetkiin katsottujen matsien äärellä.

Razor Ramon - Bad Boy
British Strong Style - Love is Blindness

Nyt mennään jo vähän häilyvimmillä rajoilla. Joo, Razor Ramonin biisi tuo pintaan nostalgiapärinää vuosien takaa, mutta Jack Whiteä tykkäilevänä tyttölapsena otan askeleen tuntemattomaan ja tän vie BSS.

Taz - Survive (If I Let You)
Hulk Hogan - Real American

Tarviiko tätä perustella? ÖÖ, ei. Taas nää nostalgiapärinät ja vaikka Taz painijana oliki ihan jepa, sen tunnari ei ollu näemmä juurikaan jääny mieleen.

The Miz - "I Came to Play"
Minoru Suzuki - Kaze Ni Nare

Voi perse, toinen häilyvä raja. Teini-ihastusten lisäksi teiniaikaa väritti japsipoppi ja Hamasaki-rakkaus on vahva. Silti voisin mennä tällä samalla, millä perustelin CM Punkin: Miziä on ihana inhota ja sen tunnarit on raivostuttavan hyviä. Saatans.

AJ Styles - Styles Clash
Aleister Black - Root of All Evil feat. Incendiary

Ei tätäkään tarvi perustella. Voi luoja, että rakastan Aleister Blackin tunnaria. Tää kans on niitä, jotka soi monesti päässä. Tässä on kans sitä jotain hienoa meininkiä, jossa tulee heti kättelyssä selväksi et millainen hahmo on kyseessä. Tykkään!

Myzteziz - Ameno
Kenta Kobashi - Grand Sword

LostHardyBoy
Upper Midcarder
Viestit: 90
Liittynyt: 15 Marras 2017, 21:45

Re: Smarksiden Suosikki Sisääntulokappale Knockout 2018 alkaa 1.4.

Viesti Kirjoittaja LostHardyBoy » 14 Huhti 2018, 22:14

Kierroksen 1 tulokset

Lohko 1
Triple H - My Time 1
Shawn Michaels - Sexy Boy 12

4 Horsemen - "Coast" 7
Mark Andrews - Fall to Pieces 5

nWo 5
AJ Styles - LabRats - DemiGods 8

Hayabusa - "Fight With Dream" 9
Simon Dean - Simon System 2

Bryan Danielson - Final Countdown 8
Evolution - Line In the Sand 5

Batista - I Walk Alone Entrance 8
Paul Robinson - Let 'Em Come 5

CM Punk: This Fire Burns 12
Roderick Strong - Next Level 1

Mr. Perfect - Perfection 2
Drew McIntyre - Broken Dreams 10

Joe Hendry - I C Double Me and You 10
Tommaso Ciampa - They Are Lost 1

JBL - Jim Johnston - Longhorn 3
Johnny Mundo - "Welcome to Slamtown" 9

Randy Savage: Pomp and Circumstance 9
The Rock - Is Cookin 2

Razor Ramon - Bad Boy 2
British Strong Style - Love is Blindness 11

Taz - Survive (If I Let You)
Hulk Hogan - Real American 13

The Miz - "I Came to Play" 4
Minoru Suzuki - Kaze Ni Nare 8

AJ Styles - Styles Clash 2
Aleister Black - Root of All Evil feat. Incendiary 10

Myzteziz - Ameno 7
Kenta Kobashi - Grand Sword 5

LostHardyBoy
Upper Midcarder
Viestit: 90
Liittynyt: 15 Marras 2017, 21:45

Re: Smarksiden Suosikki Sisääntulokappale Knockout 2018 alkaa 1.4.

Viesti Kirjoittaja LostHardyBoy » 14 Huhti 2018, 22:18

Kierros 2 Äänestysaikaa 22.4. klo 22 asti

Hulk Hogan - Real American
CM Punk: This Fire Burns

Myzteziz - Ameno
AJ Styles - LabRats - DemiGods

4 Horsemen - "Coast"
Randy Savage: Pomp and Circumstance

British Strong Style - Love is Blindness
Shawn Michaels - Sexy Boy

Minoru Suzuki - Kaze Ni Nare
Johnny Mundo - "Welcome to Slamtown"

Hayabusa - "Fight With Dream"
Bryan Danielson - Final Countdown

Aleister Black - Root of All Evil feat. Incendiary
Drew McIntyre - Broken Dreams

Batista - I Walk Alone
Joe Hendry - I C Double Me and You

Avatar
JefreAkemire
Lower Midcarder
Viestit: 23
Liittynyt: 15 Joulu 2016, 09:20
Paikkakunta: Tornio

Re: Smarksiden Suosikki Sisääntulokappale Knockout 2018 alkaa 1.4.

Viesti Kirjoittaja JefreAkemire » 14 Huhti 2018, 22:34

Hulk Hogan - Real American
CM Punk: This Fire Burns

Vaikka Hoganin teema on kuinka legendaarinen, TFB vie puhtaasti.

Myzteziz - Ameno
AJ Styles - LabRats - DemiGods

En pitänyt Myztezizin kappaleesta ensimmäiselläkään kierroksella, en pidä siitä vieläkään.

4 Horsemen - "Coast"
Randy Savage: Pomp and Circumstance

Näin se olis pitäny olla ekalla kierroksella jo.

British Strong Style - Love is Blindness
Shawn Michaels - Sexy Boy

Kyllä nyt vie nostalgia brittipoikien yli.

Minoru Suzuki - Kaze Ni Nare
Johnny Mundo - "Welcome to Slamtown"

Nyt on vaikea taistelupari, mutta ei oo kyllä juustosen Pieksämäen voittanutta.

Hayabusa - "Fight With Dream"
Bryan Danielson - Final Countdown

Final Countdownilla on aina paikka sydämessä, siksi.

Aleister Black - Root of All Evil feat. Incendiary
Drew McIntyre - Broken Dreams

Aleister Black vie tämän erän. Molemmat erittäin kovia, mutta Aleisterin tunnari on hiuskarvan verran kovempi.

Batista - I Walk Alone
Joe Hendry - I C Double Me and You

Niin paljon kuin Hendryn hahmosta ja tuosta tunnarista pidänkin, nostalgiajuna ajaa tämän pojan yli.

Avatar
Los_Pebbels
Main eventer
Viestit: 702
Liittynyt: 04 Tammi 2016, 13:44
Paikkakunta: Tampereen Manchester

Re: Smarksiden Suosikki Sisääntulokappale Knockout 2018 alkaa 1.4.

Viesti Kirjoittaja Los_Pebbels » 15 Huhti 2018, 15:29

Hulk Hogan - Real American
CM Punk: This Fire Burns
- Eipä tuo Punkin biisi nyt loppujenlopuksi hirveesti sytytä. Real American on yksi hienoimmista WWE-teemoista.

Myzteziz - Ameno
AJ Styles - LabRats - DemiGods
- Demi-Gods on hyvä biisi, mutta ei mielestäni sovi kauheasti sisääntuloon. Ameno - vaikka sitä vastaan äänestinkin edellisellä kierroksella - on yksi lapsuuteni suosikkibiiseistä ja sopii Sin Caralle Misticolle Caristicolle Mistic 2.0:lle Myztezizille loistavasti.

4 Horsemen - "Coast"
Randy Savage: Pomp and Circumstance
- Annan äänen 4 Horsemenille vain siksi, ettei se jäisi täysin ilman ääniä. Olen täysin varma, että Pomp & Circumstance tämän voittaa (hyvä vaan), mutta pidän silti 4 Horsemenin sisääntulobiisistä paljon.

British Strong Style - Love is Blindness
Shawn Michaels - Sexy Boy
- Sexy Boy on toki legendaarinen, mutta en ole oikeasti koskaan pitänyt siitä erityisemmin. Love is Blindess on kova.

Minoru Suzuki - Kaze Ni Nare
Johnny Mundo - "Welcome to Slamtown"
- Katsoin useamman version Kaze Ni Naresta ymmärtääkseni hieman paremmin tätä hypeä kyseisen biisin ympäriltä. Onhan se hieno biisi ja kontrasti Suzukin hahmon kanssa on mahtava, mutta en silti yksinkertaisesti syty sille ihan niin täydellisesti kuin mitä monille muille biiseille. Sanon tosin sen verran, että tästä versiosta biisistä pidän enemmän, koska jotenkin se kuulostaa enemmän suomi-iskelmältä. Mutta noh, Johnny Mundo on varastanut sydämeni - Mundo siis viekööt tällä kertaa.

Hayabusa - "Fight With Dream"
Bryan Danielson - Final Countdown
- Final Countdown on klisee ja hauska vitsi, mutta Hayabusan teema on mielestäni yksi kaikkien aikojen parhaista teemoista ikinä.

Aleister Black - Root of All Evil feat. Incendiary
Drew McIntyre - Broken Dreams
- Blackin tunnari on paras näistä vihaisista metallibiiseistä, mitä tunnutiin lyhyen ajan sisään annettavan jokaisen NXT-kiinnityksen biisiksi. McIntyren biisi on hieman liian "eeppinen" McIntyrelle. Sopisi paremmin esimerkiksi eeppisen feudin hypevideon biisiksi kuin sisääntulobiisiksi.

Batista - I Walk Alone
Joe Hendry - I C Double Me and You
- Olen aina pitänyt Batistasta, mutta eihän tässä sisääntulobiisissä ole oikein mitään mistä ottaa kiinni. Sisääntulo itsessään on hieno, mutta biisi on kuiva kuin mikä. Hendry on hauska. En ole ikinä nähnyt yhtään Hendryn matsia, mutta näitä hänen sisääntulobiisejään olen kuunnellut paljon.
Aurinkoinen puoli ylöspäin

Avatar
Zemppari
Moderaattori
Viestit: 546
Liittynyt: 04 Tammi 2016, 06:43
Paikkakunta: Jokela

Re: Smarksiden Suosikki Sisääntulokappale Knockout 2018 alkaa 1.4.

Viesti Kirjoittaja Zemppari » 19 Huhti 2018, 14:51

Hulk Hogan - Real American
CM Punk: This Fire Burns
Real American on kyllä niin ikoninen kappale, ettei Punkista ole sille pysäyttäjää. Cult of Personalityn kanssa olisi ehkä joutunut miettimään.

Myzteziz - Ameno
AJ Styles - LabRats - DemiGods
Ameno kolahti yllättävän kovaa ja nytkin on pakko heittää sille ääni, vaikka pidänkin DemiGodsista.

4 Horsemen - "Coast"
Randy Savage: Pomp and Circumstance
No contest.

British Strong Style - Love is Blindness
Shawn Michaels - Sexy Boy
Love is Blindness on erittäin kova kipale, mutta sallin nyt nostalgian viedä tämän kierroksen. Eihän tuo Sexy Boy kuvannut Michaelsia nyt yhtään enää tällä vuosituhannella, mutta oli se vaan silti kova tunnari.

Minoru Suzuki - Kaze Ni Nare
Johnny Mundo - "Welcome to Slamtown"
Rakastan juustoisen geneeristä Slamtownia, mutta Kaze Ni Nare on paras SISÄÄNTULOkappale tässä kisassa.

Hayabusa - "Fight With Dream"
Bryan Danielson - Final Countdown
Viimeisellä lähtölaskennalla mennään.

Aleister Black - Root of All Evil feat. Incendiary
Drew McIntyre - Broken Dreams
Kuten joku taisi sanoa, Broken Dreams on mahtava kappale, mutta ei sovellu sisääntuloksi hitaan alkunsa vuoksi. Root of All Evil sopii Timmylle kuin nenä päähän, vaikka kaipaakin hieman toista säestöä ja sooloa.

Batista - I Walk Alone
Joe Hendry - I C Double Me and You
Batistan tunnari ei suurempia tunteita herätä ja Hendryn "normaali" tunnari pesee sen aika helposti.
In the 27 years I've been doing this I never thought I'd find a better wrestler than me, but I found him.
Daniel Bryan.

-William Regal

Avatar
Kärtyperseprinsessa
Lower Midcarder
Viestit: 19
Liittynyt: 24 Tammi 2018, 21:15
Paikkakunta: Tampere

Re: Smarksiden Suosikki Sisääntulokappale Knockout 2018 alkaa 1.4.

Viesti Kirjoittaja Kärtyperseprinsessa » 19 Huhti 2018, 15:45

Hulk Hogan - Real American
CM Punk: This Fire Burns

Kyllä sitä kummankin mielellään kuulisi vielä viikottaisia jaksoja ja PPV:tä katsellessa, mutta kallistunen tässä ehkä CM Punkin puoleen enemmän. Vaikka Hoganin tunnari on nostalgiapärinää aiheuttava, CM Punkin tunnari nostaa niskakarvat pystyyn. Cult of Personality vielä enemmän.

Myzteziz - Ameno
AJ Styles - LabRats - DemiGods

Jätän tähän vastaamatta, koska kumpikaan tunnari ei väräytä mittaria suuntaansa tai toiseen.

4 Horsemen - "Coast"
Randy Savage: Pomp and Circumstance

Tämä menee ehdottomasti hevosmiehille, koska jumalauta tota tunnaria kun se rikkoo pientä ihmistä nostalgiafläsäreillään.

British Strong Style - Love is Blindness
Shawn Michaels - Sexy Boy

Vaikka rakastanki Jack Whiteä, HBK:n tunnari vetää tämän kotiin. Nostalgiapärinää tämäkin on ja sydän sykkii Sexy Boylle.

Minoru Suzuki - Kaze Ni Nare
Johnny Mundo - "Welcome to Slamtown"

Johnny Mundo vie tämän. Tota videota vois katsella loopilla ja onhan toi musiikkikin hyvää. On aina ilo katsella mieskauneutta.

Hayabusa - "Fight With Dream"
Bryan Danielson - Final Countdown

Näistä kahdesta Final Countdownilla on aina paikka mun sydämessä. En silti äänestä kumpaakaan kun tässä haetaan parasta sisääntuloa ja semmosena tunnarina kumpikaan ei väräytä viisaria.

Aleister Black - Root of All Evil feat. Incendiary
Drew McIntyre - Broken Dreams

Anteeksi Herra Black, mutta Drew vie tämän. Alesteir Blackin tunnari on päräyttävä, upee ja ihana, mutta nyt se häviää tän mun silmissä. Drew McIntyren biisi hajottaa mut aina yhä uudestaan ja uudestaan, vaikka ite jätkästä en koommin välitäkään. Jos sillä olis yhä sama biisi, voisin lämmetäkki.

Batista - I Walk Alone
Joe Hendry - I C Double Me and You

No mikäs kysymys tää nyt on? Batista tietenkin. Mieskauneus kunniaan ja nostalgiapärinöistä voimaa. Odotan yhä kuulevani tän biisin joku päivä.

LostHardyBoy
Upper Midcarder
Viestit: 90
Liittynyt: 15 Marras 2017, 21:45

Re: Smarksiden Suosikki Sisääntulokappale Knockout 2018 alkaa 1.4.

Viesti Kirjoittaja LostHardyBoy » 19 Huhti 2018, 17:24

Hulk Hogan - Real American
CM Punk: This Fire Burns
Real American on vaan törkeen päräyttävä biisi jonka aikana suomalainenkin muuttuu amerikkalaiseksi. This Fire Burnista en oo ikinä hirveemmin välittäny.

Myzteziz - Ameno
AJ Styles - LabRats - DemiGods
Demigods on biisi jota kuuntelisin mielelläni autoa ajaessa, mut Ameno on vaan järjettömän kova sisääntulobiisinä.

4 Horsemen - "Coast"
Randy Savage: Pomp and Circumstance
Molemmat itellä jääny loppupeleissä aika vähälle huomiolle mut Savagen sisääntulot saa aina kylmät väreet menemään pitkin kroppaa.

British Strong Style - Love is Blindness
Shawn Michaels - Sexy Boy
Love is Blindness on ihan hauska biisi mut samaa luokkaa DemiGodsin kanssa. Miksen toki kuuntelis Sexy Boytakin autoa ajaessa mut onhan se kova.

Minoru Suzuki - Kaze Ni Nare
Johnny Mundo - "Welcome to Slamtown"
Ei toi Kaze Ni Nare huono oo mut onhan tää Slamtown mielettömän kova biisi.

Hayabusa - "Fight With Dream"
Bryan Danielson - Final Countdown
Final Countdown on ehkä kokenut pienen inflaation kun sitä renkutetaan tasaisin väliajoin joka paikassa. Fight with Dreams kyllä kova biisi.

Aleister Black - Root of All Evil feat. Incendiary
Drew McIntyre - Broken Dreams
Zemppari sanoi hyvin että Broken Dreamsissa on liian hidas alku sisääntulobiisiksi, muuten todella kova tapaus. Biisinä Root of All Evil häviää mut toimittaa paremmin tosiaan tarkoituksessaan.

Batista - I Walk Alone
Joe Hendry - I C Double Me and You
Batistan biisi ei edelleenkään nappaa. Hendry on nero.

Avatar
Kana
Main eventer
Viestit: 135
Liittynyt: 16 Tammi 2017, 18:54

Re: Smarksiden Suosikki Sisääntulokappale Knockout 2018 alkaa 1.4.

Viesti Kirjoittaja Kana » 19 Huhti 2018, 17:36

Hulk Hogan - Real American
CM Punk: This Fire Burns

Tää on hankala pari, mutta tosiaan Cult of Personalitysta pidän enemmän, tästä en ihan yhtä paljon. Joten mennään Hoganilla.

Myzteziz - Ameno
AJ Styles - LabRats - DemiGods

Kyllästyin Amenoon jo nyt. :D Ei vaan, se on hyvä sisääntulobiisi, mutta fanitan Demigodsia enemmän.

4 Horsemen - "Coast"
Randy Savage: Pomp and Circumstance

Älkää lyökö liian kovaa. Tää ei oo vieläkään 4 Norsemenin paras biisi, mutta päihittää silti Savagen CAW-musiikin. Se on ihan ok, mutta ei täällä saaneen ylistyksen arvoinen.

British Strong Style - Love is Blindness
Shawn Michaels - Sexy Boy

Liian vaikeeeeeeta. Sexy Boy on itselleni Hoganin biisin veroinen legenda, Love is Blindness hieman uudempi tuttavuus, johon tykästyin välittömästi. Olkoon tämä sitten sitä recency biasia, mutta mennään BSS:llä. Tunnin päästä äänestäisin eri tavalla.

Minoru Suzuki - Kaze Ni Nare
Johnny Mundo - "Welcome to Slamtown"

Kai mä nyt sit äänestän vielä Kaze Ni Narea, koska onhan se loistava. Salaa silti toivon, että tämä pari päättyy tasapeliin ja molemmat pääsee jatkoon.

Hayabusa - "Fight With Dream"
Bryan Danielson - Final Countdown

En osaa äänestää tässä.

Aleister Black - Root of All Evil feat. Incendiary
Drew McIntyre - Broken Dreams

Millä todennäköisyydellä McIntyre ottaa jälleen Broken Dreamsin käyttöön päärosterissa? Ja niille jotka sanoo ettei tää sovi sisääntulomusiikiksi, niin mun mielestä mikä tahansa biisi sopii oikeanlaiseen entranceen ja hahmoon yhdistettynä sisääntulobiisiksi, ja McIntyrelle on toi kombinaatio toimii erittäin hyvin. Samoin pidän esim. Bianca Belairin musasta, vaikkei se biisi itsessään sovi sisääntulomusaksi ollenkaan.

Batista - I Walk Alone
Joe Hendry - I C Double Me and You

No mikäs kysymys tää nyt on? Hendry tietenkin. Mieskauneus kunniaan ja... en äänestä vielä omaa valintaani vastaan, koska Batistan biisi ei aiheuta (enää) minkäänlaisia tuntemuksia. Tästä knockoutista löytyy monta paljon parempaa samaa genreä edustavaa biisiä.
Russon kana:
100 g broilerin rintafileitä (maustamaton)
600 g voita
10 kpl valkosipulinkynttä
3 rkl sitruunankuoriraastetta
2 hl vehnäjauhoja
2½ hl korppujauhoja
10 rkl valkopippuria
2 kpl strutsinmunaa

Vastaa Viestiin