Tervetuloa Smarksiden viralliselle keskustelualueelle! Luo tunnukset ja tule mukaan vaihtamaan mielipiteitä. Muista lukea foorumin säännöt!

Tarkasta kotisivumme osoitteessa smarkside.com. Facebookista löydät fanisivumme sekä keskusteluryhmämme Discussion ja Talk. Olemme myös Twitterissä, Instagramissa, Soundcloudissa ja YouTubessa. Reaaliaikaisen chattailun löydät Discordista.

Smarksidetubessa Raw tiistaisin klo 20 ja SmackDown keskiviikkoisin klo 20. Muu ohjelmisto elää tilanteen mukaan. Parhaiten pysyt kärryillä seuraamalla Discordin kanavaa #smarktube.

WWE SmackDown Live

Keskustelua showpainiohjelmista, kuten WWE:n Raw'sta tai SmackDownista.
Avatar
renzokuken
Upper Midcarder
Viestit: 81
Liittynyt: 27 Tammi 2016, 15:07

Re: WWE SmackDown Live

Viesti Kirjoittaja renzokuken » 07 Helmi 2018, 17:30

-Sami vs Kevin oli loistavaa PPV-tason menoa! Tasapeli oli aika odotettu ratkaisu, kun vihainen Styles kilahti mussuttavalle Samille. Näin saatiin Fastlaneen Triple threat, joka kyllä tuntuu vähän pöhköltä saman porukan Handicap Matchin jälkeen.

-Rumblevoitosta huolimatta mielestäni Nakamura tarvitsisi momentumia ja päänahkoja. Tässä jaksossa mies vain virnuili backstagella muutaman sekunnin. Äkkiä kun katsastin, niin ei herralla juuri PPV-voittoja ole Backlashin ja Royal Rumblen lisäksi. Rumblevoittaja ansaitsee parempaa buukkausta!

-Yleisö kannusti enemmän babyface Rusevia kuin Bobby Roodea. Ilmeisesti hiukset kasvattanut Randy tekee "Cenat" ja lähtee US mestaruuden perään.

-SmackDownia vaivaa kyllä kunnon heelien puuttuminen. Randy-Rusev-Roode kolmikosta kaikki on faceja ja tulevassa AJ Styles-Nakamura feudissa molemmat on tällä hetkellä faceja.Avatar
renzokuken
Upper Midcarder
Viestit: 81
Liittynyt: 27 Tammi 2016, 15:07

Re: WWE SmackDown Live

Viesti Kirjoittaja renzokuken » 14 Helmi 2018, 15:41

Kovin oli keskinkertainen tuorein SmackDown-jakso.

-Päämestari AJ Styles, Rumblevoittaja Nakamura ja Rusev loistivat poissaoloillaan, joka kertoo jakson tasosta.

-Daniel Bryan-Shane McMahon välinen ruutitynnyri on tainnut kastua, koska sen verran draamattomaksi meno on mennyt kuin mitä esimerkiksi reilu kuukausi sitten.

-Kovasti WWE:ssä yleistynyt matsimuoto Fatal 5-Way nähdään myös Fastlanessa. Corbin ja Ziggler oli odotetut lisäykset Fastlaneen ja ainakin "paluun tehnyt" Ziggler käyttäytyi kovin facemaisesti. Matsi Samia vastaan oli illan paras.

-Jinder Mahal keräsi hyvät heatit ja veti ihan hyvää propagandaa. Kulahtanut Randyn hahmokin kaipaisi heel turnia, jolla vähän vihjailtiin.

-Positiivisena asiana Usot vs Bludgeon Brothers kiusottelu jatkui.

Avatar
renzokuken
Upper Midcarder
Viestit: 81
Liittynyt: 27 Tammi 2016, 15:07

Re: WWE SmackDown Live

Viesti Kirjoittaja renzokuken » 01 Maalis 2018, 18:59

Nopeat huomiot uusimmasta SmackDownista.

-Triple threat...Fatal 4-way...Fatal 5-way... Six pack challenge...Fastlanen mestaruusmatsi paisuu viikko toisensa jälkeen. John Cenan nosto mukaan sopii miehen WrestleMania-kuvioon. Matsi Stylesiä vastaan oli taattua laatua, tämä kaksikko ei varmaan saisi huonoa matsia edes Blinfold Matchissa. 8-)

-New Day vs Usos oli myös kuuma ja hieman vakavampi segmentti, erityisesti Big E on kehittynyt hurjasti mikissä. Tykkäsin. Tavallaan pöhköä, että edellisen kerran joukkueet kohtasivat loistavassa Hell in a Cellissä ja nyt ilmeisesti ihan normaali matsi (joka on varmasti illan parhaimpia). Kyllä SmackDownin joukkuekuviot ovat huomattavasti kiinnostavammat kuin Raw'n.

-On kyllä surullista ettei tuoreella Rumble-voittajalla ole lainkaan matsia Fastlaneen. Nakamuran status on ollut viimeisen kuukauden ajan vain odotella Stylesiä vapautuvan omista kuvioista. Ehkä babyface Rusev Fastlanessa, joka taitaa saada enemmän kannustusta yleisöstä kuin Nakamura :roll:

Avatar
renzokuken
Upper Midcarder
Viestit: 81
Liittynyt: 27 Tammi 2016, 15:07

Re: WWE SmackDown Live

Viesti Kirjoittaja renzokuken » 08 Maalis 2018, 09:00

Viimeinen SmackDown ennen Fastlanea.

-Pääottelu(t) vei leijonanosan jakson ajasta. Styles vs Ziggler oli hyvää settiä, toivottavasti kohtaavat jossain vaiheessa PPV:ssä. Moni muukin varmaan odotti Shanen tekevän "Teddylongit", joten Fatal 5-way oli positiivinen yllätys. Ottelu toimi hyvänä maistiaisena sunnuntaille, jossa Styles voi hävitä vyön vastaanottamatta selätystä tai luovutusta. Ilmeisesti lopetus myös "varmisti" WrestleManiaan tulevan face Kevin vs heel Sami matsin.

-Muuten jaksosta ei jäänyt paljoa mieleen. Mahalin rooli kummastuttaa tässä Randy vs Roode feudissa. Intialainen on jäänyt ilmeisesti jokaisessa segmentissä/matsissa viimeisenä miehenä pystyyn.

Avatar
renzokuken
Upper Midcarder
Viestit: 81
Liittynyt: 27 Tammi 2016, 15:07

Re: WWE SmackDown Live

Viesti Kirjoittaja renzokuken » 11 Huhti 2018, 16:11

SmackDown After Mania. Aivan Raw'n tasolle ei päästy, vaikka jaksossa oli todellinen Dream Match AJ Styles vs Daniel Bryan.

-Paige on mielenkiintoinen valinta uudeksi GM:ksi.

-Carmella teki "Zigglerit" ja cashauksen näki jo kauas. Olisin itse toivonut uudempaa juonikuviota salkun ympärille, mutta tällä ilmeisesti saatiin nyt Charlotte siirtymään Raw'hon ensi viikolla. P.S. Aivan kamala tuo Carmellan theme.

-Outoa ettei ex mestarit (Randy & Usos) saaneet käyttää Rematch clausea vastaavasti Reigns sai title shotin tyhjästä Saudi Arabiaan.

-Rusevin saamat popit oli kyllä huikeat!

-Heel Nakamura toimii paremmin ja Dream Matchiin sekaantuminen oli helppo keino tuoda miehelle heattiä tämän yleisön edessä.

-AJ Stylesin ja Bryanin kohtaamisen tuhlaaminen tiistai-illassa kuulosti ensiksi totaaliselta tuhlaamiselta, mutta eiköhän tämä ollut vain 9 minuutin traileri esimerkiksi Summerslamiin tai ensi vuoden WrestleManiaan 8-) Tai vaihtoehtoisesti tämä haluttiin alta pois, jotta saadaan Bryan siirrettyä ensi viikolla Raw'hon.

Avatar
renzokuken
Upper Midcarder
Viestit: 81
Liittynyt: 27 Tammi 2016, 15:07

Re: WWE SmackDown Live

Viesti Kirjoittaja renzokuken » 18 Huhti 2018, 16:29

Positiivisella mielellä Shake-upista. SmackDown sai kaipaamiaan vahvistuksi Raw'sta.

-Big Cassille nähtävästi edessä suurta pushia jakson perusteella ja onhan hän Vincen ihannoima iso korsto. Itse olisin vaihtanut Joen ja Cassin roolit keskenään tässä jaksossa.

-Toivottavasti Samoa Joe saa tulevaisuudessa voittoja eikä buukkaus ole "Baron Corbinmaista" vuorotellen voitosta tappioon. Mikissä mies on myös hyvä, joten pushia kohti päämestaruuskahinoita.

-Nakamuran heel turn on ollut kyllä täysosuma. Nuo ilmeet ja eleet sopivat paljon paremmin pahikselle. Low blow'stahan alkaa tulla miehen tavaramerkki.

Tulevaisuudessa nähtäneen mahtavia feudeja kuten Styles vs Bryan, Styles vs The Miz, Bryan vs The Miz, Bryan vs Samoa Joe ja toki TNA nostalginen Styles vs Samoa Joe 8-)

Avatar
renzokuken
Upper Midcarder
Viestit: 81
Liittynyt: 27 Tammi 2016, 15:07

Re: WWE SmackDown Live

Viesti Kirjoittaja renzokuken » 25 Huhti 2018, 15:39

Uusimmasta SmackDownista:

-Odotettua The Mizin ja Daniel Bryanin kohtaamista ei saatu ennakkomainoksista huolimatta. Tämä oli tottakai pieni pettymys, mutta venyttäminen tämän kuvion kohdalla ei ole yhtään huono asia.

-Big Cassin promo MizTV:ssä yllättävän kova. Backlashiin varmistettiin Big Cass vs Daniel Bryan.

-Carmella saa kunnon heel heattia yleisöstä. Ehkä pieni mestaruuskausi ei ollutkaan niin huono idea, kuin itsekin etukäteen ajattelin.

-Nakamuran sisääntuloa oli remixattu ja nyt WrestleManian jälkeen tämä feudi on saanut kaipaamaansa sähköä viikko toisensa jälkeen. Styles on ottanut turpaansa joka viikko 'Manian jälkeen, joten hänen voitolta haiskahtaa Greatest Royal Rumblessa.

Vastaa Viestiin