Tervetuloa Smarksiden viralliselle keskustelualueelle! Luo tunnukset ja tule mukaan vaihtamaan mielipiteitä. Muista lukea foorumin säännöt!

Tarkasta kotisivumme osoitteessa smarkside.com. Facebookista löydät fanisivumme sekä keskusteluryhmämme Discussion ja Talk. Olemme myös Twitterissä, Instagramissa, Soundcloudissa ja YouTubessa. Reaaliaikaisen chattailun löydät Discordista.

Smarksidetubessa Raw tiistaisin klo 20 ja SmackDown keskiviikkoisin klo 20. Muu ohjelmisto elää tilanteen mukaan. Parhaiten pysyt kärryillä seuraamalla Discordin kanavaa #smarktube.

Ennakot, Extended Universe, keskustelut ym.

Ennakot, arviot, tilastot, säännöt, ohjeet, äänestykset ja niin edelleen.
Avatar
Teme
Main eventer
Viestit: 327
Liittynyt: 25 Huhti 2016, 10:18
Paikkakunta: Kärkölä

Re: Ennakot, Extended Universe, keskustelut ym.

Viesti Kirjoittaja Teme » 09 Loka 2018, 18:04

Discordissa käytiin keskustelua nxtstä. peetseta ja kazuxika ei pitänyt mun theme valinnasta, täyttyy kyllä kysyä jos tota ei annetta salapoliiseille, niin kelle se sitten sopisi :D


"Jos yrität selvittää keitä me olemme, tuhoamme sinut. Jos lähestyt Jack Gallagheria, me tuhoamme sinut. Ja jos haastat Gallagherin otteluun, niin me olemme varmistamassa että Gallagher kävelee voittajana ulos, sillä me olemme me."

Avatar
Kana
Main eventer
Viestit: 196
Liittynyt: 16 Tammi 2017, 18:54

Re: Ennakot, Extended Universe, keskustelut ym.

Viesti Kirjoittaja Kana » 09 Loka 2018, 18:22

Teme kirjoitti:
09 Loka 2018, 18:04
Discordissa käytiin keskustelua nxtstä. peetseta ja kazuxika ei pitänyt mun theme valinnasta, täyttyy kyllä kysyä jos tota ei annetta salapoliiseille, niin kelle se sitten sopisi :D
:barrett:
Russon kana:
100 g broilerin rintafileitä (maustamaton)
600 g voita
10 kpl valkosipulinkynttä
3 rkl sitruunankuoriraastetta
2 hl vehnäjauhoja
2½ hl korppujauhoja
10 rkl valkopippuria
2 kpl strutsinmunaa

Avatar
kenitys
Main eventer
Viestit: 400
Liittynyt: 18 Tammi 2016, 18:44
Paikkakunta: HKI
Viesti:

Re: Ennakot, Extended Universe, keskustelut ym.

Viesti Kirjoittaja kenitys » 23 Loka 2018, 18:05

Elokuun top 10:n kanssa vähän kesti, mutta koska taaskaan mitään ppv:tä ei satu näppärästi kuun vaihteeseen, julkaistaan tämä omanaan! Tämä on kirjoitettu nyt siitä näkökulmasta kuin syyskuun jaksoja ei olisi tapahtunut.

ELOKUUN TOP10

1) New Generation of Destruction (7. & 8.) – Pitkästä aikaa joku muu kuin AJ Styles on listan kärjessä. Mutta pakko on näin elokuun lopussa todeta, että Tuhon uusi sukupolvi näyttää kuumemmalta kuin koskaan. FINN BALORIN käännös isäänsä ja setäänsä vastaan oli yksi SummerSlamin kovimmista hetkistä, vaikka itse ottelu olikin WWE-tyyliin taas räikeästi ylibuukattua meininkiä eikä sillä ollut varsinaisen painin kanssa mitään tekemistä. Balorista on kuitenkin onnistuttu tekemään supertähti, ja jotenkin tämä paritus Viktorin, Konnorin, Kevin Sullivanin ja kaikista maailman ihmisistä Eva Marien kanssa... Tässä on jotain, ja feudi Roman Reignsin kanssa saattaa hyvinkin pelastaa SD:n siitä tilanteesta, mihin WWE ajoi itsensä SummerSlamin screwjobilla.
2) Roman Reigns (-) - Ja screwjobista puheen ollen... Yksiuloitteinen ja itseään toistava heel-Reigns alkoi vähitellen menettää kiinnostavuuttaan, vaikka kuukausien ajan olikin yksi parhaista hahmoista. Sitten WWE päätti tempaista jotain aivan uutta hihastaan ja toteuttaa ilmeisesti ihan oikean screwjobin niin, että Reigns SÄILYTTI mestaruutensa sen avulla Nevilleä vastaan. Tuo tempaus nosti jälleen Reignsin kiinnostavuuden kattoon, koska nyt minä ja ihan jokainen muukin painifani emme malta odottaa sitä hetkeä, kun Reigns menettää mestaruutensa. Saa nähdä, miten WWE hyödyntää Reignsin tätä heattia juonikuvioissa. Yllättävä käänne oli ainakin se, että Paul Heymanista tehtiin myös Reignsin manageri.
3) Brock Lesnar (6.) - Melkein yhtä kiinnostava nimi Reignsin ohella on myös Brock Lesnar - erityisesti nyt kun Lesnar siirrettiin SD:hen. Elokuun viimeisessä SD:ssä paljastui, että Reigns ja Lesnar ovat ainakin ensihätään samalla puolella, mikä tekee tilanteesta entistä kiinnostavamman. Kuinka kauan yhteistyö kestää? Kääntyykö kaksikko heti toisiaan vastaan? Miten kauan Lesnar esiintyy täysipäiväisesti WWE:ssä? Harmittavaa on lähinnä se, että Lesnarilla oli alkamaisillaan tulikuuma feudi AJ Stylesin kanssa Raw'ssa, mutta nyt sitä lykätään hamaan tulevaisuuteen. Tästäkin huolimatta Lesnar on nyt yksi kiinnostavimpia nimiä, koska on täysin mahdotonta veikata, mitä Lesnar tekee SD:ssä Reignsin sidekickinä.
4) AJ Styles (1.) - AJ Styles tippuu todellakin pari sijaa alemmas top 10 -listalla pitkästä aikaa, mutta siitä huolimatta selväjärkinen Styles on edelleen rosterin kovimpia nimiä. Loistavia otteluita viikosta toiseen, mahtavaa menoa ME-kuvioissa... Ja nyt Styles sitten hävisi mestaruutensa meitä kaikkia kuukausikaupalla kusettaneelle Goldustille, mikä tekee Stylesin tulevaisuudesta mystisen. Elokuun viimeisessä Raw'ssa Braun Strowman voitti ykköshaastajuuden, mikä näyttää tarkoittavan sitä, että Styles ei ainakaan heti palaa mestaruuskuvioihin. Toivottavasti Styles pidetään silti esillä, koska ilman Rasputin-feudiakin hän on Raw'n kulmakivi. Rasputinin kiinnostavuus sen sijaan on pahassa syöksykierteessä.
5) Goldust (-) – ... Mutta onneksi Raw'lla on jo uusi friikki ME-kuvioissa, kun WWE tempaisi perseestään kaikkien aikojen käsittämättömimmän juonnenkäänteen ja pisti AJ Stylesin oikeasti jobbaamaan mestaruutensa Goldustille. Ja mikä pahinta, Goldust ei tietenkään oikeasti ollut sairastunut syöpään, vaan kusetti meitä koko ajan ja on nyt perustanut jo oman irstailijastablensa, johon kuuluu myös American Rasputin. Tämä on jollain tavalla niin mielenvikaista, että eihän tästä voi olla nauttimatta. Haluan todellakin tietää, mitä Goldustille käy, kun hän on vihdoin WWE:n päämestari.
6) Sami Zayn & Kevin Owens (-) – Owens ja Zayn saavat nyt yhteispaikan listalla, koska he kiinnostavat minua nimenomaan joukkueena. SummerSlamin preshow'ssa nähtiin siis mahtava hetki, kun Zayn ja Owens näyttivät palaavan yhteen, ja tätä käännettä vietiin elokuun viimeisessä SD:ssä entistä pidemmällä upean videopaketin voimalla. Toivon todella, että WWE osaa nyt vihdoin käyttää sekä Zaynia että Owensia hyvin (tämä on joku sadas Zaynin buuttaus tämän vuoden aikana), ja tekevät näistä kahdesta esimerkiksi hallitsevat nimet joukkuemestaruusdivarissa. Zayn ja Owens ovat yksi SD:n kiinnostavimpia kaksikoita juuri nyt.
7) CM Punk (-) - CM Punk teki paluunsa SummerSlamissa, ja se ei ollut hyvä. Sen sijaan seuraavassa SD:ssä Punk veti taas aivan upean promon ja teki vielä kerran itsestään pirun kiinnostavan anti-WWE-tyypin. "Vielä kerran" siksi, että syyskuun ensimmäisessä SD:ssä nähdään Punkin viimeinen esiintyminen WWE:ssä koskaan. Luultavasti WWE on ladannut tuohon aikamoiset paukut, ja toivon todella, että Punk (joka näyttää ihan oikeasti olevansa valmis lopettamaan uransa WWE:ssä ja koko showpainibisneksessä) tekee näyttävän exitin. Juuri nyt Punkin tulevaisuus kiinnostaa kuitenkin todella paljon.
8) Mojo Rawley (-) - Ja melkein yhtä kiinnostava Punkin kanssa on tämän viime viikkojen feudikumppani Mojo Rawley. Rawleyn ja Punkin minifeud on ollut WWE:ltä aivan täydellistä käsikirjoittamista ja upea tapa tehdä MITB-salkkua kantavasta Rawleysta tasaisesti koko ajan vähän enemmän kiinnostava niin, ettei häntä kuitenkaan tungeta kurkusta alas. Kiinnostavaa nähdä, miten Rawleylle käy Punk-ottelussa ja ennen kaikkea, mitä hän tekee seuraavaksi. Elokuun viimeisen SD:n perusteella feud Buddy Murphyn kanssa näyttäisi jatkuvan myös yhä. Tätä tahtia Rawley voi hyvin olla vuoden 2018 kovin nimi, kunhan oikea hetki MITB-salkun käyttämiseen tulee.
9) Baron Corbin (3.) - Corbin liittoutui elokuun viimeisessä Raw'ssa Goldustin kanssa, ja on kiinnostavaa nähdä, mitä tuosta yhteistyöstä syntyy. Oikeastaan juuri yhteistyö Goldustin kanssa pelasti "Korppi Mahtisen" ja piti hänet tällä listalla, koska muuten Corbinin kiinnostavuus oli jo pahasti laskussa. Kuvio John Cenan kanssa junnaa vähän paikallaan, ja erityisesti Cenan momentum on taas kateissa. Tuntuu, että buukkaustiimi ei tiedä, millaista roolia Cenan pitäisi oikein vetää. Verenhimoisessa orjuuttaja-eunukki-Corbinissa on kuitenkin edelleen jotain hyvin kiehtovaa: toivottavasti hän pääsee pian toteuttamaan suunnitelmansa.
10) The Neville (-) - Hämmentävää, Neville ei näyttänyt olevan heinäkuun top 10 -listassa ollenkaan. Nyt hän on ehdottomasti siellä paikkansa ansainnut, mutta hyvin ristiriitaisin tunnelmin. SummerSlamia edeltävinä viikkoina Neville oli yksi SD:n kiinnostavimmista nimistä, ja kaikki toivoivat, että Neville lopultakin päättäisi Reignsin mestaruuskauden. No, sitten kävi SummerSlam screwjob, ja nyt Neville on ennen kaikkea kiinnostava nimi siksi, ettei meillä ole kellään hajua siitä, nähdäänkö mestaruusvoitosta kusetettua Nevilleä enää ikinä WWE:ssä. Toivon todella että nähtäisiin, koska Neville vs. Reigns IV olisi vuoden isoin ottelu.
So Chris Jericho you can go straigh to hell and burn in hell because that's where you belong. And I'll help get you there by cutting your tongue in half. I think that would put end to your music career. That's all I have to say about Chris Jericho.

Avatar
PeeTseta
Main eventer
Viestit: 440
Liittynyt: 04 Tammi 2016, 17:04
Paikkakunta: Paltamo

Re: Ennakot, Extended Universe, keskustelut ym.

Viesti Kirjoittaja PeeTseta » 30 Marras 2018, 20:58

Ennakko: WWE No Mercy 2017

Punabrändi tuottaa tänä sunnuntaina ensimmäisen tapahtumansa sitten tapahtumarikkaan SummerSlamin. Tässä välissä on tapahtunut yhtä sun toista (pienimuotoinen brändien sekoitus, Randy Ortonin lähtö firmasta, yms). Raw/Impact on ollut erikoislähetyksissä se, joka tuottaa tasaisesti uskomatonta kuraa, mutta tällä kertaa meillä on jopa oikeastaan ihan hyvä kortti. Mutta eihän sitä koskaan tiedä. Käyn tämän kortin taas läpi kiinnostusjärjestyksessä, kuten normaalisti.

Nikki Bella (c) vs. Dana Warrior - Raw Women's Championship
Otteluna en odota tältä mitään. Nikki Bella osaa kehässä jotain ja Dana Brooke/Steiner/Warrior on enemmän hahmo kuin painija. Kiinnostavin osuus tässä on John Cena ja Baron Corbin, sillä Nikki kuuluu olennaisesti Corbinin orjiin. Tämä on todennäköisesti kusitaukomatsi kahden isomman ottelun välissä ja toivottavasti Dana tämän vie, sillä toivon Corbinin kuviolle päätöstä.

Chris Jericho vs. The Shinsuke
Chris Jerichon ja Shinsuke Nakamuran ottelu ppv-tasolla? NYT ON ODOTETTAVISSA LAATUA! No niinhän sitä tietysti luulisi. Okei, Shinsuken Raw-debyytti oli loistava, mutta kun hahmot ovat molemmilla mitä ovat, niin tämä ottelu pelottaa ihan helvetisti. En tiedä, kumpi tämän vie, mutta tämä voi olla joko wrestlecrap-legenda tai sitten oikeasti huipputason matsi.

Rybaxel (c) vs. Cesaro & The Broom - Raw Tag Team Championship
Curtis Axel on tänä vuonna osoittanut olevansa kehityskelpoinen painija ja hyvä esiintyjä. Cesaro taas, no, hän on niin ammattilainen, että painii hyvän ottelun vaikka luudanvarren kanssa. Ja nyt hän tekee sen kirjaimellisesti. Taas. Tämä voi olla matsina melkoista "komediaa", mutta kehässä on silti osaavaa porukkaa. Harmiton alakortin välipala.

Enzo Amore (c) vs. Noam Dar vs. Hideo Itami vs. Jeff Hardy- Cruiserweight(/Openweight) Championship
Tämä ottelu voisi olla listalla myöhemminkin, jos kuvio tässä taustalla ei olisi niin omituinen. Toki, olen Impactin Broken Hardy -setit nähnyt ja tämä ammentaa niistä paljon hyvää, mutta ikävä kyllä koko cruiseridivari on kusessa. Sen ilmeisesti WWE tietää myös, sillä he buukkasivat tällaisen ottelun, jossa joko on tai sitten ei ole panoksena uusi vyö, joka saattaa tai ei saata muuttaa koko divarin rakenteen. Kehässä on taitoa ja Enzo Amore, joten tämä voi olla hyvä spottihoroilu. Tai sitten ei.

Dean Ambrose vs. Dwarf Wyatt - Buried Alive
Ambrose ottelee kolmannessa Buried Alivessa tänä vuonna. Eikä ole hävinnyt yhtäkään. Nyt vastassa on karvainen kääpiö, joka ilmeisesti on entinen Dwarf Gulak. Ottelun kiinnostavin asia on Bray Wyattin mahdollinen paluu, mitä ollaan kovasti lupailtu ja vaikka en halua Brayn ja Ambrosen ikuisuusfeudille jatkoa, lähes mikä tahansa on parempaa kuin se tilanne, missä Dean on nyt.

Baron Corbin (c) vs. John Cena - Intercontinental Championship
Tämä tuli listalle korkeammalle kuin uskoin. Siihen on kaksi syytä: Corbinin liittoutuminen Goldustin kanssa, John Cenan hidas parantuminen Corbinin aivopesusta sekä se, että tämä on KOKO VUONNA ensimmäinen yksi vastaan yksi Intercontinental-mestaruudesta ppv:ssä. JA NYT ON HELVETTI SYYSKUU! Tässä matsissa kiinnostaa, että miten Cenan järkiintyminen hoidetaan ja se, että lisätäänkö tähän matsiin sittenkin vielä kolmas osallistuja tyhjästä. Cenan voittoon uskon, Corbin, vaikka miehestä pidänkin, saa puolestani hakea vauhtia alakortista tämän jälkeen.

AJ Styles vs. Ken Shamrock
Hetken olin laittamassa tätä matsia jo kiinnostavimmaksi, mutta en sitten laittanut. AJ Styles heiluu yhä ME-tasolla ja se on hyvä. Stylesin paikka ei ole missään muuallakaan. Feud Shamrockin kanssa on ollut perinteinen ja Styles on muuttunut koko ajan impulsiivisemmaksi. Tän feudin kantaminen on ollut pelkästään Stylesin heiniä ja hän on tällä hetkellä koko WWE:n isoin babyface. Tappio Shamrockille saattaisi tuhota Stylesin uran. Toivon, että Styles kantaa päälle viisikymppisen veteraanin (jälleen) hyvään otteluun. Ja voittaa.

Goldust (c) vs. Braun Strowman - WWE Championship
Goldust kusetti kaikkia, eikä hänellä ollutkaan syöpää. Kuvio, joka OLI mauttomin tänä vuonna. Toisaalla tapahtui jotain. Goldustin mestaruuskausi on alkanut hivenen kivikkoisesti ja jälleen on uusi pervoallianssi läsnä. Ja jota vastaan nousee alkuvuoden ties mihin rivoihin asusteisiin pukeutunut Braun Strowman, joka siis on nyt ilmeisesti eheytynyt perverssi. Ja jota American Rasputin kuumottelee ties millä peleillä. Strowmanin faceturn on erittäin omituisesti toteutettu, mutta Goldust on niin loistava heel, että kyllä tässä toivoo Strowmanin voittoa. Toisaalta kumpi vain käy, kunhan TLC:hen saadaan kiinnostava haastaja. Survivor Seriesissähän WWE-mestari kohtaa GOAT Climax -voittajan ja tähän korttiin ei yhtään GOAT-ottelua mahtunut.


Loppusanat: Tässä on jälleen mahdollisuudet olla vuoden ensimmäinen hyvä Raw'n ppv... mutta mahdollisuus siihen, että tässä mennään kahtasataa lepikkoon on myös olemassa. Ja tietysti tässä on se, että samana päivänä tulee myös Anthemin Great Collision. Ilmeisesti vieläpä osittain samaan aikaan. Todennäköisesti katson molemmat. Yhtä aikaa. Ja vajoan siihen psykoosiin, mikä tämä vuosi on. Näillä näkymin SurSer-saunaillassa riittää puhuttavaa, jos sinne edes saadaan se 15 henkeä.
Kirjallisuutta, taidetta tiedettä. Sä et tarvii niitä, mä tiedän oikotien!
Last.fm
Youtube

Avatar
PeeTseta
Main eventer
Viestit: 440
Liittynyt: 04 Tammi 2016, 17:04
Paikkakunta: Paltamo

Re: Ennakot, Extended Universe, keskustelut ym.

Viesti Kirjoittaja PeeTseta » 03 Joulu 2018, 23:04

Ennakko: Anthem Amped Great Collision 2

Totutusta poiketen tämä ennakko tulee OOC-muodossa, ei sinä smarkkina, joka seurailee sivusilmällä tapahtumia silloisesta smarktubesta (milloin se edes muuttui smarksidetubeksi). Oli miten oli, käydään korttiin kiinni ja mennään nyt sitten ihan järjestyksesssä.

Boot or Banquet Match (Trevor Lee, Kongo Kong, Drew Gulak, Moose, Disco O'Neil
Tämä oli yksi omista hengentuotteistani näihin Amped-nauhoituksiin. Matsi, jonka olisin halunnut buukata (monen muun ohella), mutta en saanut. LHB on ratissa, joten pelottaa helvetisti kun kovaa puhetta on, että voittajat todellakin arvotaan. Osallistujalista ei ole sitä, mitä välttämättä hain takaa, vaikka Kongo toki on erittäin tervetullut. Jos olisi ollut mahdollisuus buukata matsi osallistujineen, olisin buukannut Eddie Edwardsin tähän ja Magnus Moan olisi hyökännyt kehään. Magnus ja Eddie olisivat repineet salkkua, kunnes se olisi revennyt kahtia ja Eddie ja Magnus olisivat saaneet tag-matsin. Toivon hyvää sekoilua ja toivon, että Fighting-vyö ei mene sille, joka saa joka tapauksessa kenkää, salkusta huolimatta.

Veterans of War vs. The Owl Tribe
Pöllöt on mahtavia olentoja. Ne kääntää päätä ja huhuilee. Sitten meillä on pöllöheimo. Ja siinä on Rosemary. Rosemarystä tykkään ja Idris Abrahamilla on aivan saakelin päheä hiuspehko. Pöllöille voitto tästä ja suunta kohti joukkuevöitä. Ei kai tätä muutenkaan olis rakennettu.

LAX (c) vs. Garza Jr. & Laredo Kid - Anthem Tag Team Championship
Tää kai on tavallaan LAX vs. LAX tai jotain, Ampedin joukkuedivari on niin tylsä että tämä matsi on aivan yhdentekevä. LAX vie ja tekee sen Alberton muistolle, vaikka.

Austin Aries vs. ??? - Austin Aries' Open Challenge
Tupla-A teki väliliikkeen. NXT ei kelpaa eikä pitkässä juoksussa kelpaa myös Ampedkaan. Aries on mestari siltojen poltossa, mutta myös pätevä kehässä. Paljastan, että veikkasin Rockhorn Swogglespudia vastustajaksi, mutta se on tuskin se. Vastaan asettunee joku täysin väritön x-divarilainen, joka antautuu hetkessä tai sitten tässä on tupla-paluun paikka, jolloin en tiedä, mitä sieltä tulee. Vastustajasta riippuen kiinnostavimmasta päästä.

Rosemary vs. Danica Patrick - Anthem Women's Championship #1 Contendership Match
Danica tuskin tekee isompaa sopparia, vaikka Danica vs. Bankz olisi Super Owlissa kova. Fanitan oikeastikin Rosemarya, joten Rosemary voittoon, mutta sijoitan pari euroa Danicalle, onhan se nyt niin väärin ja niin... TNA kuin olla ja sopii. Yksipuolinen matsi joka tapauksessa, ainakin pitäisi olla.

Low-Ki & Jessica Love vs. Chris Hero & Davey Richards
Mitä vähemmän kukaan puhuu Jessicasta, sen parempi. Tämä matsi hirvittää, buukkaaja hirvittää, kaikki hirvittää. Ei muuta sanottavaa.

Eddie Edwards & Matt Morgan & Johnny Lennon vs. Magnus Moan & Eli Drake & Ethan Carter III - Ice Hockey Match
Oma buukkaus. Winter Olympic Games oli yksi pidetyimmistä buukkauksistani ja nyt, ehkä hivenen pakolla, jouduin taas buukkaamaan tätä. BoB tai Ortonin debyytti olisivat olleet listalla edellä, mutta otin tämän velvollisuudentunnosta. Tämä on joko parempi kuin se aiempi tai sitten ei.

Randy Ortonin Amped-debyytti
Suurin palkkaus Ampedin, Impactin ja TNA:n historiassa koskaan. Kanalla on paljon tehtävää, jotta creative control -Orton hyväksyy paluun eeppisyyden. Tässä voi tapahtua (buukkaajan huomioiden) mitä vaan ja ainahan on Nordholmin erikoiset, jotka voi muutaa flow'n täysin. Ortonin debyytti on se, mistä tämä GC tullaan muistamaan.

Sonjay Dutt (c) vs. Matt Sydal - Anthem Altitude Championship
Dutt on mitä on, muta Goa-Sydal on vuoden kovin gimmick. Kun ottaa huomioon buukkaajan, tää voi olla kelpo AA-divarin matsi, mutta sitten jokaisella on se pimeä puolensa. Odotan kuitenkin tästä hyvää ottelua ja mahdollisesti hyvää sekoilua.

Jeff Jarrett (c) vs. Chris Adonis - Anthem World Heavyweight Championship
On kyllä ankea ME. Adonis ilman steroideja on kuin WCW2000 ilman sekoilua. Ei se vaan tunnu oikealta. Adonista vastassa on Tupla-J, matsin buukkaajana Saimou, Jarrett juhlii. Ja lujaa. Toivottavasti edes Assetin olemassaolo muistetaan.

Näin paperilla molemmat "sunnuntain" show't ovat melko kovia, mutta Amped häviää ehkä hivenen kortissa. Mutta katsotaan. Kanavoin vain sisäistä Nordholmiani, eikä minun hymy hyydy.
Kirjallisuutta, taidetta tiedettä. Sä et tarvii niitä, mä tiedän oikotien!
Last.fm
Youtube

Avatar
Los_Pebbels
Main eventer
Viestit: 814
Liittynyt: 04 Tammi 2016, 13:44
Paikkakunta: Tampereen Manchester

Re: Ennakot, Extended Universe, keskustelut ym.

Viesti Kirjoittaja Los_Pebbels » 09 Joulu 2018, 11:43

Kuva
I'M SEEING DOUBLE! FOUR CHRIS CANDIDOS!

Voi kyllä, nyt on double feature NO GIMMICKS NEEDED ennakon aika.


GREAT COLLISION 2: THE GREATER COLLISION

Sivuhuomio: IYH-tyylinen lisänimi Great Collisioneille olisi ehdottomasti paikallaan.

Boot or Banquet Match (Trevor Lee, Kongo Kong, Drew Gulak, Moose, Disco O'Neil)
Boot or Banquet on mahdollisesti jopa kiinnostavin "ottelu" koko tapahtumassa. Sääli ettei WWEImpactissa taidettu koskaan nähdä Feast or Firedia, mutta eiköhän tämä toimi korvaajana. Jännittää todellakin, että kuka voittaa mitäkin ja kuka saa potkut. Jos bookkaajan uhka siitä, että hän todellakin arpoi tulokset pitää paikkaansa, niin tässä on mahdollisuudet sekä loistavaan sekamelskaan, että eeppiseen katastrofiin. Karsintamatsit tähän mestariteokseen eivät olleet jaksojensa huippukohtia missään vaiheessa, mutta eipä se haittaa, kun kilpaviisikko Trevor Leeta laskematta on oikein kova.
Build: 8/10
Hype: 10/10
Toive: psykoosihämmennys

Veterans of War vs. The Owl Tribe
Nyt on myönnettävä, että enhän minä edes tiedä miksi tämä matsi on tässä. Veteraanien ikuisuussota Fatuja vastaan on pyörinyt ympyrää jo pitkään, että näin toisen GC:n alla jonkinlainen ottelu siihen liittyen olisi ollut paikallaan. Owl Tribe on hauska idea ja etenkin tämä pörröpää on selvästi tuleva supertähti. Mutta miksi tämä matsi juuri nyt? Pushataanko pöllöt yhtäkkiä huipulle?
Build: 2/10
Hype: 3/10
Toive: Pöllötiimi

LAX (c) vs. Garza Jr. & Laredo Kid - Anthem Tag Team Championship
Luchasotaa! Tässä kuviossa on ehdottomasti parasta Alberton muiston kunnioittaminen. Muuta erinomaista tässä ei oikein olekaan ollut. Latinot sotii keskenään, mistä tulee mieleen ihan oikeankin elämän Impact-kuviot viimekuukausilta. Toivottavasti Alberton muistoa rienataan oikein olan takaa.
Build: 6/10
Hype: 6/10
Toive: LAX

Austin Aries vs. ??? - Austin Aries' Open Challenge
Hämmentävää kyllä olin jotenkin kokonaan unohtanut, että Arieskin oli lähtenyt lätkimään ja siirtynyt isoksi kalaksi pieneen lampeen. Asiaan toki liittyy Nevillen tyytymättömyys, sekä Isoin Palkkaus Ampedin Historiassa™, joten yksi Aries jää helposti unohduksiin. Mutta kenet Aries kohtaa? Jotenkin vaikea uskoa, että tässä segmentissä olisi kaksi Amped-palkkausta, sillä miten Ariesin ego kestäisi jos hän joutuisi jakamaan paluuspottivalon jo nyt? Eiköhän siellä ole siis joku rosterin alakortin luuseri ottamassa Ariesilta kuonoon. Ja kun bookkaajana on swerven kuningas, niin tietenkin Aries häviää.
Build: 5/10
Hype: 6/10
Toive: ??? :d

Rosemary vs. Danica Patrick - Anthem Women's Championship #1 Contendership Match
Oho, oma matsi. Rosemaryn Owl Tribe on hämmentävä, mutta sillä on potentiaalia. Danica on super random, mutta siksi niin eeppinen osa Ampedia, että toivottavasti Danican painiura jatkuu vähintään ikuisesti. Sääli tosin, että GC:ssä on ykköshaastajuusmatsi eikä mestaruusmatsi.
Build: 4/10
Hype: 100/1000
Toive: ähäkutti

Low-Ki & Jessica Love vs. Chris Hero & Davey Richards
Hnnnngghhhh Jessica. Oikeassa elämässä olisin toki hypeni kukkuloilla jos kuka tahansa suomikasvo olisi kansainvälisillä markkinoilla näinkin isossa roolissa, mutta hnnngghhh Bookedissa juuri Jessica kuumottaa esiintyminen esiintymiseltä enemmän. Myönnettäkööt, että paritus Low Ki'n kanssa on ollut hauska. Heron ja Daveyn tag team on taas todella random. Daveyn paskaämpärit on toki yllättävän over, mutta Hero on ihan ihmeellisessä paikassa. Eikö vaikka joku random KM olisi sopinut paremmin hänen tilalleen?
Build: 5/10
Hype: 5/10
Toive: Ki & Jessica

Eddie Edwards & Matt Morgan & Johnny Lennon vs. Magnus Moan & Eli Drake & Ethan Carter III - Ice Hockey Match
Vähän säälittää että jääkiekkomatsin säännöt jäivät ihan perus "hardcore matsi jääkiekkokamalla", sillä jokin taiteellisempi näkemys olisi voinut olla hulvaton. Edwardsin ja Moanin feudi on eeppinen, vaikka olisinkin ehkä toivonut pareiksi hieman värittömämpiä ihmisiä paljon alempaa kortista. Etenkin Lennon ja EC3 olisivat voineet jatkaa Best of Seveniään rauhassa. Toisaalta eikös tämän voisi laskea osaksi Best of Seveniä?
Build: 8/10
Hype: 10/10
Toive: Eddie tuo pojan kotiin!

Randy Ortonin Amped-debyytti
Voi kyllä, täällä se on - Isoin Palkkaus Ampedin Historiassa™. Onneksi tämä on oma segmenttinsä, sillä en malta odottaa kuiva-Randallin eeppistä shoottia, jossa hän hautaa entisen yhtiönsä ja sitä rataa. Vill veikkaus, tässäkin nähdään impromptu-ottelu kun random KM saapuu paikalle ja Orton pudottaa tämän yhteen R-Kutteriin/R-Knock Outiin/Randy Dandy's Kandyyn.
Build: 10/10
Hype: 10/10
Toive: Orton haastaa Triple H:n tappelemaan IRL

Sonjay Dutt (c) vs. Matt Sydal - Anthem Altitude Championship
Sydalin mystiset mielikuvitus-Goa-seikkailut Swogglespudia vastaan on noussut näissä nauhoituksissa Ampedin parhaaksi osaksi. En olisi ainakaan itse uskonut, että kannabishuuruinen Sydal tai Intia-Swogglespud-Khalikorvike olisi toiminut näin hyvin - mutta niin se vain toimi. Sinällään siis sääli, että Swogglespud vs Sydalia ei tulla näillänäkymin näkemään Super Owlissa, koska siinä matsissa on rahaa. Toisaalta Swogglespud tulee todella suurella todennäköisyydellä seikkailemaan kehänlaidalla ja siitäkös me kaikki nautimme.
Build: 10/10
Hype: 10/10
Toive: Matt Sydal

Jeff Jarrett (c) vs. Chris Adonis - Anthem World Heavyweight Championship Saimou
Chris Vitun Adonis on Jeff Jarrettin ensimmäinen puolustus. Voi jukupätkä sentään. Kuka olisi uskonut. Everybody Wants Jeff-turnaus oli jokseenkin unohdettava vetävästä nimestään huolimatta ja se oli sinällään sääli, koska samalla myös Jarrett on jäänyt hieman sivummalle. Finaalin koittaessa minulla ei ollut minkäänlaista aavistustakaan, keitä siellä finaalissa oli ja kun lopulta Adonis paljastui voittajaksi niin en voinut muuta kuin sanoa "jaa". Toisaalta toinen GC putkeen mikä päättyy eeppisiin voitonjuhliin - mikäs sen parempaa?
Build: 3/10
Hype: 4/10
Toive: Broke 6000 guitars, never drew a dime

Kokonaisuutena näyttää ihan Great Collisionin kortilta. Muutama täytematsi ja laiskanoloinen päämestaruusmatsi syövät vähän, mutta huippumatsit tulevat varmasti varastamaan viikonlopun.


Väliaika. Kahvia ja pullaa.

NO MERCY

Cruiserweight Championship: Enzo Amore (c) vs. Noam Dar vs. Hideo Itami vs. Jeff Hardy
CW-kuvioissa on ollut ihan ok pöhinää kesän huumorikuvioiden jäljiltä, mutta toisaalta ne ovat pyörineet päämäärättömästi paikoillaan. Yksi ongelma on ollut tietynlainen monimutkaisuus, sillä kuviossa on ehkä kuitenkin liian monta liikkuvaa osaa. Noam Darin ja Itamin feudi kiinnostaa, samoin Hardyjen anti-CW-pakotus (tosin hieman vähemmän) ja Enzon hölmistyneet promot, mutta kokonaisuutena vain Hardyjen CW-pakotus on tuntunut vievän divisioota eteenpäin. Noam Dar - joka oli mielestäni superkuuma SummerSlamin jälkeen - on tuntunut jäävän täysin tuuliajolle, sillä fokus ei ole missään vaiheessa ollut hänessä. Erityisen hämmentävän lisän tähän tuo tuo Hardyjen uhka tehdä CW-vyöstä Openweight-vyö. Lähinnä mietin siis käytännönongelmia - mitä tämä tulee tarkoittamaan kyseiselle divisioonalle tulevaisuudessa, jos uhka toteutuu? Siksi en siis oikeastaan halua Hardyjen voittoa, koska CW-divarin gimmick nimenomaan cruiserweightien temmellyskenttänä on mielestäni passeli. Kunhan kyseinen divisioona saisi rutkasti lisänimiä.
Build: 5/10
Hype: 4/10
Toive: Noam Dar tai Hideo Itami

Tag Team Championship: Rybaxel (c) vs. Cesaro & The Broomstick
Rybaxel oli hyvässä nosteessa SummerSlamin jälkeen, mutta ikävä kyllä tiimin momentum kuoli kuin seinään kun Summer Raesta tehtiin Lanan korvike - mikä oli mielestäni mälsin bookkauspäätös hyvin pitkään aikaan. Toisaalta en myöskään toivo, että Cesaron ja HALL OF FAMER luudanvarren tilille tulisi mestaruuskausi, sillä vaikka vitsi on hyvä, se on toisaalta nähty jo. Summer takaisin ja Rybaxelin täydellinen tiimi voittoon!
Build: 2/10
Hype: 2/10
Toive: Rybaxel

Women's Championship: Nikki Bella (c) vs. Dana Warrior
Muistaakseni bookkasin Danasta sekä ykköshaastajan, että Warriorin. Silloin Bella oli itsekäs heel, mutta jouduttuaan Corbinin piinan uhriksi hänestä on muotoutunut sympaattinen altavastaaja, mikä on sitten tarkoittanut että Danan on oltava feudin heel. Mikä ei mielestäni ihan kauhean hyvin toimi, vaikka Danasta hahmona pidänkin. Toivottavasti Dana voittaa minuutissa ja unohtaa Korppi-liittouman heti perään!
Build: 6/10
Hype: 7/10
Toive: Dana Warrior

Intercontinental Championship: Baron Corbin (c) vs. John Cena
Tämä on kestänyt jo tovin ja suurin kiima kuvion kohdalta on takanapäin. Toisaalta hyvä että se tärkein kuvion ottelu on nyt, sillä viime viikkoina on ollut hienoa kehitystä Cenalta, kun hän on paikoitellen herännyt transsistaan ja ollut liki järjissään. Eiköhän tästä tule eeppinen taistelu, minkä päätteeksi Cena muistaa kuka on tuhansien ja miljoonien Cenamaanikkojen huutaessa hänen nimeään kun hän bodyslammaa 1023-kiloisen Baron Corbinin ja tanner järisee! Ja vaikka se suurin kiima onkin jo ohi, niin onhan tämä ollut kokonaisuudessaan hieno kuvio sekä Vauvaselle, että Juu Vaikalle.
Build: 8/10
Hype: 9/10
Toive: John Cena

Chris Jericho vs. The Shinsuke
Tämä tuli ehkä hieman yllättäen, eikä tätä oikein ehtinyt pohjustaa lainkaan. Esimerkiksi virkaatekevä toimitusjohtaja ei tainnut kertaakaan ehtiä kommentoida tätä matsia. Toisaalta nyt kun TNA-invaasiosta on selvitty, niin tietenkin Shinsuke oksentaa vaahtoa Jerichon suuhun ja näin kryotankit sun muut mysteerit tekevät suuren paluun ja kaikilla on taas niin ihanaa.
Build: 3/10
Hype: 7/10
Toive: The Shinsuke

Buried Alive: Dean Ambrose vs. Dwarf Wyatt
Yäh! Likatahra. Muuten tämä olisi vuoden ensimmäinen tapahtuma ilman mitään erikoisottelumuotoa, mutta pakkohan Ambrosen on haudata jälleen yksi painija. Toivottavasti Mr. Buried Alive ei tapa Dwarfia, sillä kääpiön cameot ovat bookedin priimaa. Koskahan se oikea Wyatt tekee paluun?
Build: 6/10
Hype: 7/10
Toive: Isompi mark-out Dwarf Wyattin voitolle jos totta puhutaan

Ken Shamrock vs. AJ Styles
Lesnar vaihtoi leiriä, joten odotettua Styles vs. Lesnaria ei sitten ikinä saatu. Ehkä vihdoin Survivor Seriesissä? Sen sijaan saimme Shamrock vs. Stylesin, mikä on ihan ok korvike. Itseasiassa tästä on hyvin vähän mitään sanottavaa. Kuvio on ollut hyvä, mutta jatkuvasti takaraivossa on kummitellut se "what if" Styles vs. Lesnar WWE-mestaruudesta.
Build: 6/10
Hype: 7/10
Toive: AJ Styles, mutta Shamrock murtaa Stylesin nilkan

WWE Championship: Goldust (c) vs. Braun Strowman
Enpä olisi arvannut SummerSlamin jälkeen, että tältä näyttää seuraavan PPV:n main event. Goldustin paluu oli hieno hetki (... vaikka, noh) ja jollain ihmeen keinolla Strowmanin yhtäkkinen selväpäisyys on alkanut toimimaan - ehkä juuri lähinnä Rasputinin takia, joka on ottanut tehtäväkseen päästä Strowmanin päähän, kun hän niin siinä epäonnistui SummerSlamissa. Itsehän tosiaan bookkasin tämän matsin, että en nyt hirveästi mitään odotuksiani avaa. En muuten muista, että koska viimeksi olen bookannut main eventin. Fastlane? Nyt jännittämään, että onko tämä parempi kuin MAIN EVENT NIA JAX vs MAIN EVENT EVA MARIE.
Build: 8/10
Hype: :sheik:
Toive: :sheik:

Hassu kutina, että RAW'n PPV-kirouksesta on selvitty. Don't prove me wrong.
Aurinkoinen puoli ylöspäin

Avatar
kenitys
Main eventer
Viestit: 400
Liittynyt: 18 Tammi 2016, 18:44
Paikkakunta: HKI
Viesti:

Re: Ennakot, Extended Universe, keskustelut ym.

Viesti Kirjoittaja kenitys » 09 Joulu 2018, 12:37

Kuva
SUMMERSLAM 2017

Niin sanottu "Booked By Era" oli kestänyt jo SummerSlamiin saakka, joten oli aika arvioidan kesän suurin, kaunein ja kauhein ppv. WrestleManian tapaan arvostelen tästä poikkeuksellisesti myös Kickoff-osuuden, koska näissä isoissa ppv:eissä Kick Offilla tuntui olevan paljon normaalia suurempi merkitys. Kickoff-paneelissa olivat Charly Caruso, Booker T, The Miz ja... Greg Valentine. Ja voi veljet. Jos haluatte nähdä psykoottisimman Kickoff-paneelin koskaan, katsokaa tämä show. Erityisesti Valentinen kommentit suoraan 1950-luvulta lähentelivät jo jonkinlaista luovaa neroutta.

Kickoff-tapahtuman selostajina toimivat ensimmäisen ottelun ajan Tom Phillips ja Percy Watson. Toisen Kickoff-ottelun selosti Philips itse, kolmannen Philips ja Iron Sheik. Itse tapahtumassa selostajina toimivat Tom Phillips, Matt Striker ja Iron Sheik.

Kuva Kuva
Kevin Owens vs. Andrade Almas
Kickoff alkoi eräänlaisella WWE vs. NXT -ottelulla, kun NXT-painija Anrade "Cien" Almas sai mahdollisuuden nousta päärosteriin. Los Ingobernables de America -nimistä heel-porukkaa NXT:ssä johtanut latinopainija oli voittanut NXT:n Regal of the Ring -turnauksen, ja tuon turnauksen voitosta hän sai palkinnokseen oikeuden painia SummerSlamissa ottelussa, jonka voittamalla hän nousisi WWE:n päärosteriin. Almasille ei kuitenkaan luvattu palkinto kelvannut, vaan hän vaati NXT:n GM:ltä Nigel McGuinnesilta, että SummerSlamissa koko LIDA saisi otella 4 vs. 4 -ottelussa paikasta päärosterissa. Tuohon vaatimukseen ei McGuinness kuitenkaan suostunut, vaan hän ilmoitti, että SummerSlamissa Almas kohtaisi menneisyyden haamunsa: La Sombra -maskiin pukeutuneen Kevin Owensin. Tiedoksi niille, jotka eivät ole seuranneet Almasin pitkää indyuraa: Almas paini siis Meksikossa vuosien ajan La Sombra -nimisenä maskipäisenä painijana. Nyt WWE oli päättänyt tuoda Almasin menneisyyden kuvioonsa, kun Great Balls of Firen jälkeen kuvioista kokonaan kadonnut Kevin Owens saapui vainoamaan Almasia mystisissä videopaketeissä maskipäisenä "La Sombrana". Tähänkin otteluun Owens saapui siis Sombra-maski päässään.

Itse ottelu oli ehdottomasti koko illan parhaita, mikä on toki sääli siinä mielessä, että osa yleisöstä ei ollut vielä ollenkaan paikalla areenalla, kun tämä ottelu oli käynnissä. Sinänsä ei ole ihme, että kaikki eivät olleet vielä vaivautuneet paikalle, koska edessä oli vähintään kuusi tuntia nyky-WWE:n menoa. Tämä ottelu olisi kuitenkin ansainnut paremmankin paikan kortissa kuin Kickoffin openerina toimimisen. Owens ja Almas pistivät kuitenkin parastaan ja painivat lähes tulkoon huipputasolle yltävän ottelun. Sellainen tämä olisi itse asiassa jopa voinut olla, mutta toki WWE:n oli sitten saatava mukaan pieni siivu tunnelmaa pilaavaa sekoilua siinä vaiheessa, kun Almas repi Owensilta Sombra-maskin päästä, pani sen omaan päähänsä ja sai jonkun hämmentävän kohtauksen. Sitten Almas repi maskin päästään, ja koko kohtauksella ei ollut lopulta mitään merkitystä mihinkään. Blaaaaah. No, muuten loistavaa painia, josta tuli hyvin vahvasti mieleen ennemmin esimerkiksi ROH kuin WWE. Ottelun jälkeen paikalle saapui Sami Zayn, joka yllättäen tarjoutui auttamaan vanhaa ystäväänsä Kevin Owensia. WWE on siis selvästi suunnittelemassa Owensin ja Zaynin joukkueen palauttamista.
***½ (13:00)
Voittaja:
► Show Spoiler
Kuva Kuva Kuva
Vacant (c) vs. Sean Maluta vs. Enzo Amore w/ Matt & Jeff Hardy - WWE Cruiserweight Championship
Rehellisyyden nimissä minun on myönnettävä, että WWE:n cruiserweight-divisioonan käänteet alkavat olla niin käsittämättömän sekavaa paskaa, ettei minullakaan ollut SummerSlamiin tullessa enää minkäänlaista hajua, mistä oikein oli kyse. Jos muistan oikein, alun perin SummerSlamissa piti olla CW-mestaruusottelu Sean Malutan ja Ho Jong-Lunin välillä. Siis Roman Reignsin lähes painitaidottoman ja karismattoman sukulaisen, itseään supertähdeksi luulevan samoalaispainijan ja Pohjois-Korean diktaattoriksi paljastuneen Ho Ho Lunin välillä. Kyllä. Sitten kuitenkin Maluta hävisi mestaruutensa lampunhenki Daivarille. Daivari puolestaan toteutti Heath Slaterin toiveen ja luovutti CW-mestaruutensa tälle, mutta Shane McMahon riisti mestaruuden heti pois Slaterilta, koska hän ei noudattanut painorajoja. Näin ollen mestaruus vakatoitiin. Ja tässä kohtaa sitten WWE:n nerokas buukkaustiimi sai idean, että vakantti mestaruus tarkoittaakin sitä, että mestaruutta pitää hallussaan valkoiseen kokovartalopukuun ja kasvot peittävään maskiin pukeutunut "Vacant". Niin. Ja ilmeisesti SummerSlamissa piti olla CW-mestaruusottelu lopulta Vacantin, Malutan ja Ho Jong-Lunin välillä (Daivarin tippumista mestaruuskuvioista ei ollut selitetty mitenkään, vaikka Shane oli luvannut hänelle uusintaottelun). Ho Jong-Lunia ei kuitenkaan ollut nähty sen jälkeen, kun The Shinsuke oli teljennyt hänet rakettiin (tai jotain), joten tuota ottelua ei ollut tarjolla. Sen sijaan Dixie Carter toi paikalle hiljattain WWE-comebackinsa tehneet Hardyn veljekset, joilla oli mukana heidän ilmeisesti uusi liittolaisensa Enzo Amore. Hardyt olivat julistaneet tehtäväkseen "poistaa" koko keskiraskaan divisioonan, mikä ei ollut ollenkaan huonompi idea monien fanien mielestä.

Huh, tämä CW-mestaruusmeininki on niin kamalaa dadaa, etten pystyisi luultavasti enää nauttimaan tämän divisioonan otteluista, vaikka ne olisivat laadultaan hyviä. Onneksi siitä ei ole kuitenkaan pelkoa, sillä Sean Maluta, Enzo Amore ja "Vacant" eivät painineet keskenään millään tavalla kummoista ottelua. Maluta oli edelleen aivan surkea, ja minulla ei ole ollut oikeastaan edes halua ja intoa ottaa selvää, kuka Vacantin maskin alla oikeasti paini. Tuskin kukaan kovin merkittävä painija (saattaa olla jopa joku WWE:n koulutuksessa oleva nuori nimi), koska missään dirt sheeteissä ei ole asiasta pahemmin ollut puhetta. Ottelun suurin tähti olikin oikeastaan Amore, joka yritti parhaansa ja kannatteli ottelua sen verran, että tämä ei ollut ihan täyttä kuraa. Toki jostain syystä tähän otteluun oli pitänyt vielä buukata "botchi", eli Amore mukamas botchasi Suplexin Malutalle, ja Maluta "loukkaantui" tuon liikkeen takia. Hyväksyisin tuon botchin vain sillä ehdolla, että se tarkottaisi Malutan lopullista poistumista WWE:stä. No, tämä ottelu... oli. Mitään mainittavaa tästä heikosta räpellyksestä ei jäänyt.
*½ (9:00)
Voittaja:
► Show Spoiler
Kuva Kuva
eMMA (c) w/ Cesaro vs. RybAxel & Summer Rae - 3 on 1 Handicap Match for the WWE Raw Tag Team Championship
Tämä oli Kickoff-lähetyksen kolmas ja viimeinen ottelu. Cesaron ja eMMAn erikoinen mutta sympaattinen joukkue oli pitänyt Raw'n joukkuemestaruuksia hallussaan jo tovin, ja nyt Rybackin ja Curtis Axelin joukkue halusi voittaa vyöt kuumeisesti itselleen. Nyt RybAxel sai tuohon mestaruusvoittoon täydellisen mahdollisuuden, kun he pääsivät painimaan managerinsa Summer Raen kanssa 3 on 1 -ottelussa joukkuemestaruuksista. Tämä oli mahdollista sen ansiosta, koska Ryback ja Axel olivat voittaneet hölmöilevän Cesaron ja MMA-taistelija eMMAn "täydellisessä kymmenottelussa". Tuon ottelun panoksena oli se, että voittaja saisi päättää SummerSlamin mestaruusottelun stipulaation, ja Axel ja Ryback päättivät, että stipulaatio olisi 3 on 1 -ottelu. Niinpä eMMA joutui nyt puolustamaan vöitään yksin.

No, tietenkin tämä olisi ollut parempi ottelu, jos tämä olisi ollut normaali 2 on 2 -joukkueottelu, eikä tällainen ihmeellinen pelleily. Tällaisenaankin tämä oli silti yllättävän viihdyttävää katsottavaa, koska eMMA yritti oikeasti parhaansa ja toimi hämmentävänkin hyvin kehässä Axelin ja Rybackin kanssa. Summer Rae nyt oli lähinnä turha lisä koko otteluun, mutta ei hänestä tässä kummemmin haittakaan ollut. Cesaro hoiti oman sekoiluroolinsa kehän ulkopuolella kiitettävän hyvin ja onnistui olemaan tietynlainen comic relief. Kokonaisuutena tämä oli aika lailla täydellinen Kickoff-ottelu. Pääshow'hun tämä ei olisi oikein sopinut, mutta tähän alkuillan piristeeksi tämä natsasi oikein mukavasti.
**½ (8:00)
Voittaja(t):
► Show Spoiler
Kuva
John Cena w/ Baron Corbin & Nikki Bella vs. Zack Ryder/Bobby Lashley/Dana Warrior/Luke Gallows & Karl Anderson/Sin Cara/Dustin Runnels/Rhyno/Simon Gotch/Erick Rowan/Black Savage/Nikki Bella - 12 Rounds Match
Pääshow alkoi siis tällaisella sekoilulla. Tämä oli Korppi Mahtinen -kuvio oli ehdottomasti yksi Impactin/Raw'n hämmentävimmistä mutta sairaalla tavalla myös kiinnostavimmista kuvioista. Baron Corbinista - joka oli alun perin halunnut vain Cenan manageriksi - oli tullut sadistinen psykopaatti, joka halusi orjuuttaa koko Raw'n ja ennen kaikkea tuhota John Cenan täysin. Niinpä Corbin oli saanut piestyä Cenan niin pahasti, että Cenan mielenterveys oli romahtanut jotenkin täysin, ja Cenasta oli tullut paria sanaa toisteleva, tyhjäkatseinen Corbinin orja, joka teki mitä Corbin ikinä vain käski. Ja Cenan kihlattu Nikki Bella oli puolestaan ollut Corbinin vanki, eikä Cena ollut tehnyt elettäkään Nikkin pelastamiseksi. Nyt sitten tämä kuvio oli edennyt pisteeseen, jossa Corbinin määräyksestä Cena joutui ottelemaan "kaikkia Impactin vapaita painijoita vastaan" 12 Rounds -ottelussa. Ennen SummerSlamia kukaan ei ollut varma, mitä tuo 12 Rounds -ottelu oikeasti edes tarkoitti. SummerSlamin alkaessa tämä kävi kuitenkin selville: 11 Impactin painijaa odotti ringsidellä, että kukin pääsi vuorollaan painimaan Cenaa vastaan 1 on 1 -ottelussa. Jokainen, joka voittaisi Cenan, saisi Corbinia vastaan IC-mestaruusottelun. Jokainen, joka häviäisi Cenalle, joutuisi Corbinin orjaksi. Lisäksi 11 ringsidellä olleen painijan lisäksi Cena joutui viimeisenä painimaan vielä omaa kihlattuaan Nikki Bellaa vastaan.

Tämä ottelu ei ollut siis oikeastaan edes mikään kokonainen ottelu, vaan sarja yksittäisiä matseja. En niitä ala erikseen kuitenkaan arvostella, koska suurin osa otteluista oli täysin yhdentekeviä. Cenan ja Ryderin ottelu oli sarjan ensimmäinen, ja se olikin loistava matsi, joka yksinään olisi saanut arvosanakseen yli kolme tähteä. Sen jälkeen matsissa alkoi kuitenkin ihan käsittämätön sekoilu, jolle ei oikeastaan annettu mitään selitystä. Ryderille häviämisen jälkeen Cena ei yhtäkkiä pärjännyt melkein kenellekään, ja osa painijoista kävi suorastaan squashaamassa Cenan samalla, kun Corbin raivosi ringsidellä. Viimeisenä Cena joutui painimaan Nikki Bellaa vastaan, eikä onnistunut selättämään edes omaa kihlattuaan. Koko touhu muuttui sitä typerämmäksi, sekavammaksi ja vähemmän viihdyttävämmäksi, mitä pidemmälle ottelu eteni. Samalla myös kiinnostus koko Corbinia ja tämän orjuutuskuviota vastaan vähentyi huomattavasti. Blah, ei kovin kummoinen alku itse SummerSlamille.
** (25:00)
Voittajat:
► Show Spoiler
Kuva Kuva
Mojo Rawley vs. Buddy Murphy
Buddy Murphyn ja Mojo Rawleyn feud on ollut yksi selkeimmin edenneistä kuvioista SmackDownin keskikortissa kesän ajan. Australialainen Murphy teki kesällä WWE-debyyttinsä hyökkämällä suoraan Rawleyn kimppuun. Syykin oli selvä: Murphyn mukaan Rawley oli varastanut hänen tyttöystävänsä Alexa Blissin. Tässä WWE siis yhdisteli tosielämää kayfabeen, koska oikeassa elämässä Bliss ja Murphy olivat pari. Pian Murphyn ja Rawleyn feud kääntyikin niin, että Bliss puukotti kihlattuaan Rawleyta selkään ja ilmoitti oikeasti olleensa koko ajan rakastunut Murphyyn. Yhdessä Murphy ja Bliss yrittivät kaikin mahdollisin keinoin tehdä MITB-salkun voittaneen Rawleyn elämästä helvettiä, ja Rawley puolestaan taisteli yhdessä isänsä ja siskonsa kanssa Murphya ja ex-kihlattuaan vastaan.

WWE:n peruslähtökohta Rawleyn ppv-otteluissa on ollut jo pidemmän aikaa se, että ne tuntuvat todella tappiinsa asti ylibuukatulta. Ei siis sillein WCW-tyylisesti ylibuukatulta, että matsit ovat täynnä käsittämätöntä sekoilua ja epäloogisia käänteitä, vaan niin, että otteluissa tapahtuu ihan HELVETIN PALJON asioita ja että jokaisessa matsissa on oltava ainakin joku merkittävä käänne. Erona on kuitenkin se, että kaikki isot buukkaukset ja merkittävät käänteet yleensä liittyvät täysin loogisesti Rawleyn kuvioon ja siksi tuntuvat erittäin viihdyttäviltä. Ongelma on lähinnä se, että nämä Rawleyn ottelut on buukattu aina kuin ne olisivat ME-tason koitoksia, vaikka oikeasti ne ovat enemmän keskikortin otteluita. Sen ei kai sinänsä pitäisi olla ongelma, että keskikortin ottelut tuntuvat isoilta, mutta näistä tulee kuitenkin vähän se ongelma, että nämä syövät muiden keskikortin otteluiden merkittävyyttä. No, tämän ranttauksen jälkeen on hyvä todeta, että tämä tappiinsa asti ylibuukattu Rawleyn ja Murphyn ottelu oli koko illan paras. Rawleyn kehitys kehässä sen kuin vain jatkuu, ja Murphy toimi Rawleylle hienosti vastustajana. Lopputulos oli huikea: todella kovaa menoa, jossa nähtiin pari hurjaa spottia (kuten Murphyn Moonsault kehästä ulos selostajapöydästä läpi). Ottelun tarina toimi pirun hyvin, sekaantumiset (yhtä lukuun ottamatta) kuuluivat täydellisesti tarinaan, ja lopussa nähty Alexa Blissin käänne oli kyllä todellinen yllätys. Ainut miinus on se, että ottelussa nähtiin CM Punkin täysin epäloogiselta tuntunut paluu, joka ei sopinut otteluun ja joka päättyi taas vain yhteen Punk-nöyryytykseen. Tästäkin huolimatta ottelu oli niin pirun kovaa kamaa, että kyllä tämä nousee huippuotteluiden joukkoon.
**** (17:00)
Voittaja:
► Show Spoiler
Kuva Kuva
Shane McMahon vs. Noam Dar
Tässä ottelussa jos missä näkyy WWE:n buukkaustiimin todellinen epäloogisuus. Kickoff-show'ssa käydään ihan käsittämätöntä sekoilua oleva CW-mestaruusottelu, jossa mestaruudesta painii käytännössä kolme huumorihahmoa. Kukaan ei ole selittänyt, miten juuri he ovat päätyneet CW-mestaruusmatsiin, eikä ketään tunnu se edes kiinnostavan. Samalla CW-divariin kuuluva Noam Dar on käynyt tulista ja väkivaltaista feudia koko kesän ajan SmackDownin omistajan Shane McMahonin kanssa siitä, että Shane ei suostu myöntämään Darille CW-mestaruusottelua. Miksi ei suostu? Se ei ole selvinnyt missään vaiheessa, eikä tuohon kysymykseen ole yhtään helpompi keksiä vastausta, kun katsoo, ketkä pellet siitä mestaruudesta oikeasti painivat. No, nyt Dar ja Shane päätyivät vihdoin selvittämään tämän brutaaliksi edenneen feudinsa ppv-tasolla.

Kaikille lienee selvää, ettei Shane McMahon ole - varsinkaan vuonna 2017 - mikään painin ykkösnimi. Onneksi WWE ei ole hänestä kuitenkaan yrittänytkään tehdä semmoista, eikä ole esimerkiksi saanut ideaa, että Shane voisi voittaa jonkun kokonaisen painiturnauksen WWE:ssä. Ei, Shane on suurimmaksi osaksi pysytellyt backstage-roolissa, ja hyvä niin. Samalla on kuitenkin todella ilahduttavaa nähdä, että tämmöisessä harvinaisessa poikkeuksessa Shane pystyy edelleen pistämään parastaan. Voisin kuvitella, että esimerkiksi AJ Stylesiä vastaan Shane voisi painia ihan pirun kovatasoisen ottelun. Siitä antoi osviittaa ainakin tämä Noam Darin ja Shanen ottelu, koska hieman yllättäen tästä kuoriutui lopulta yksi koko illan parhaista matseista. Ottelussa oli selvä tarina: Dar työsti intensiivisesti Shanen jalkaa, ja Shane myi jalkansa vammoja todella intohimoisesti koko ottelun ajan. Erityisesti vajaaksi jäänyt Coast To Coast oli pirun toimiva hetki ottelussa. Kokonaisuutena Dar sai kannettua McMahonin siis oikein viihdyttävään ja suorastaan teknispainotteiseen otteluun, joka kertoi loistavan tarinan. Ei tämä nyt ihan mikään huippuottelu sentään ollut, mutta erittäin viihdyttävä matsi kuitenkin. Ottelun jälkeen nähtiin sitten Hideo Itamin comeback, kun Itami hyökkäsi sekä Shanen että Darin kimppuun. TÄLLÄISTÄ CW-painia WWE:ssä pitäisi olla. Saatana.
***½ (13:00)
Voittaja:
► Show Spoiler
Kuva Kuva
Brock Lesnar w/ Paul Heyman vs. Raiders (Woods & Swann) w/ Brian Myers - Warfare Match
Muistatteko vielä WrestleManian backstage-anglen, jossa nähtiin kiveksistään katossa roikkuva Paul Heyman ja Brock Lesnarin brutaali pieksentä? Aivan, kukapa haluaisi muistaa. Surullisenkuuluisa "Raiders-angle" on yksi tämän vuoden WWE:n käsittämättömimmistä hetkistä, ja pitkään näyttikin siltä, ettei WWE aio palata siihen enää ollenkaan, koska Lesnar ja Heyman jäivät pois ruudusta heti tuon anglen jälkeen. Raiderseja ei mainittu pitkään aikaan ollenkaan, ja Swann sekä Woods etenivät muihin kuvioihin. Sitten kuitenkin kesällä Raiders teki yhtäkkiä paluunsa hirttämällä tällä kertaa Vince McMahonin kiveksistään. Hieman myöhemmin tuhokone Brock Lesnar palasi myös Impactiin ja pieksi kaiken, mikä tiellensä tuli. Yksi asia oli selvää: Lesnar ja Heyman halusivat kostaa näille Raiderseille kaiken sen nöyryytyksen, minkä he olivat aiheuttaneet. Niinpä SummerSlamiin buukattiin Warfare-ottelu, joka tarkoitti käytännössä sitä, että ottelu saattoi loppua vasta, kun se oli kestänyt 10 minuuttia. Kaikki olisi sallittua.

Jos tarvitsette joskus yhden ottelun määrittelemään sanaa "squash", valitkaa tämä ottelu. Tämä oli nimittäin niin brutaali persraiskaus kuin mikään vain voi olla, ja siksi tämä oli ihan äärimmäisen viihdyttävää kamaa. Brock Lesnar - joka oli tämän vuoden aikana näyttänyt WWE-urallaan muuten suorastaan hämmästyttävän heikolta - pääsi nyt olemaan taas vihdoin se todellinen tuhokone, jota kaikki olivat odottaneet Lesnarilta. Lesnar pieksi täysin silmittömästi Swannia ja Creediä niin kauan, kunnes 10 minuutin aikaraja oli täynnä, ja minä nautin joka hetkestä. Ei tämä toki nyt painiotteluna mikään erityinen mestariteos ole, mutta squashina kyllä niin viihdyttävä kuin vain voi olla.
**½ (10:00)
Voittaja:
► Show Spoiler
Kuva Kuva
Jaakko Parantainen w/ Big Cass vs. Iku-Turso
Niin. Impactissa yksi kesän hauskimmista ja viihdyttävimmistä juonikuvioista (ainakin näin suomalaisfanin näkökulmasta) on ollut Jaako Parantaisen Kalevala-kuvio. Hetken aikaa pimennossa ollut Parantainen jatkoi siis jälleen Suomi-kuvioitaan matkaamalla "Tuonelaan", josta hän halusi lähteä etsimään Sampoa. Lopulta Parantainen myös löysi Sammon, ja siinä ohessa myös muun muassa Big Cassin, Rybackin, Rod Zapatan, Pörrön ja häränpaskaa. Ei, tässä missään ei ole mitään järkeä näin kirjoitettuna, ainut vaihtoehto koko kuvion ymmärtämiseen on katsoa viikottaiset Parantaisen videopaketit. Ne löytyvät kätevästi muun muassa Youtubesta koostettuna WWE:n kanavalta. Joka tapauksessa Parantainen siis seikkaili videoilla suomalaisessa tarumaailmassa, ja lopulta hän sai viimeisen haasteensa: hänen oli kohdattava Kalevalan maailman pelottavin peto, mystinen Iku-Turso. Parantaisen ja Iku-Turson kamppailu luvattiin SummerSlamiin, eikä kenelläkään ollut hajua, millainen mysteerinen hirviö Parantaisen vastustaja olisi...

...No, se oli sitten Kurt Angle ja Rusev violetin viitan alla. Kyllä. Samalla kun Impactissa oli kesän ajan nähty Parantaisen hauska huumorikuvio, oli SD:n puolella "saatu" "nauttia" Anglen, Rusevin ja Shinsuke Nakamuran täysin sekopäisestä sininen vaahto/kuoleman karanteeni -sekoilusta, josta kukaan (edes buukkaajat) ei lopulta ymmärtänyt mitään. Kaikki olivat kuitenkin olettaneet, että tuo sekoilu päättyisi Battleground-ppv:hen, mutta toisin kävi. Ilmeisesti jollain tavalla lopullisesti järkensä menettäneet ja täysin psykoottisiin mielenmaisemiin uponneet Angle ja Rusev esittivät nyt violetin viitan alla heiluvaa Iku-Turso-hirviötä, eikä minkäänlaista selitystä tälle millekään annettu. Samalla koko Parantaisen viihdyttävältä tuntunut huumorikuvio onnistuttiin parissa minuutissa muuttamaan taas vain täysin idioottimaiseksi sekoiluksi, eikä minua voinut enää vähempää kiinnostaa. Koko ottelu oli tietenkin aivan täyttä kuraa, koska siinä oli JUMALAUTA ANGLE JA RUSEV PAINIMASSA VIOLETIN VIITAN ALLA. Herenpaskaa, perseeseen.
DUD (4:00)
Voittaja:
► Show Spoiler
Kuva Kuva Kuva
Team WWE (Jericho & Strowman & Hurri-Kane) vs. Team TNA (Bo & Steiner & Storm) vs. Team Rasputin (McMahon & Orton & Triple H) - WarGames Match
Impactin kesän ehdottomasti suurin juonikuvio oli tietenkin WWE:n ja TNA:n välinen sota, joka oli laajentunut selväjärkisen Chris Jerichon WWE:n, mielipuolisen pervertikon American Rasputinin WWE:n ja TNA:n väliseksi sodaksi. Kun pian WrestleManian jälkeen Bobby Lashleyn, Scott Steinerin ja James Stormin Team TNA teki debyyttinsä WWE:ssä, kukaan ei tuntunut ottavan koko kuviota oikeastaan edes tosissaan, koska se tuntui jotenkin niin väkinäiseltä eikä millään tavalla uskottavalta. Vähitellen Team TNA alkoi kuitenkin vaikuttaa kiinnostavammalta ja paremmalta (koska he muun muassa kävivät sairaalassa tappamassa Vince McMahonin), ja sitten yhtäkkiä Team TNA oikeasti voitti ottelun, jonka seurauksena Raw'sta tuli Impact ja Dixie Carter teki debyyttinsä WWE:ssä. Sen jälkeen tämä WWE:n ja TNA:n välinen tulinen sodankäynti on oikeasti ollut pirun kiinnostavaa, ja niinpä oli vain sopivaa, että lopulta Vince McMahon teki hetkellisen paluunsa ja ilmoitti, että nämä kolme leiriä kohtaisivat toisensa WarGames-ottelussa. Panokset olivat suuret: voittaja saisi Raw'n itselleen. Häviäjille ei jäisi mitään. American Rasputin oli ilmoittanut tekevänsä maanantai-illan ohjelmasta pervoilun keskittymän Sodomyn, jos hänen joukkueensa voittaisi ottelun.

Äh. Tässä ottelussa oli pirusti potentiaalia. Tämä olisi voinut olla ihan saatanan kova ja väkivaltainen tappelu näiden kolmen joukkueen välillä. Okei, WWE:n tiimi oli ehkä vähän turhan randomilta tuntuva, ja Rasputinin porukassa oikeastaan kaikki painijat tuntuivat olevan buukkauksen osalta aika umpikujassa (Ortonista oli tehty pedofiili, Seth McMahon oli vain Linda McMahonin seksiorja ja Triple H kuului Rasputinin porukkaan, vaikka kukaan ei edes tiennyt miksi - paitsi että Stephanie oli väittänyt Triple H:n olevan rakastunut Vince McMahoniin). Näistäkin seikoista huolimatta odotin tätä ottelua etukäteen todella paljon, mutta odotukseni petettiin kyllä ikävästi. Suurin ongelma oli tietenkin se, että kesken ottelun nähtiin aivan käsittämätön ja kaikin puolin totaalisen idioottimaiselta tuntuva käänne, kun Teddy vitun Long teki yhden illan paluunsa ja ilmoitti, että tämä ottelu onkin nyt 4 vs. 4 vs. 4 -ottelu. MIKSI? KENEN LUVALLA LONG PÄÄTTI NÄIN? MITÄ HELVETTIÄ? Eikä asiaa todellakaan parantanut se, että ylimääräiset osanottajat olivat Dixie Carter, "raskaana oleva" Stephanie McMahon ja Linda McMahon. Tämä käänne viimeistään söi kyllä paljon ottelun oikeaa viihdyttävyyttä, ja - no... Alkupuolella tämä oli parhaimmillaan kyllä oikein viihdyttävää ja toimivaa rymistelyä, ja lopussakin oli vielä jotain yksittäisiä hyviä hetkiä, mutta kyllä tämä pettymykseksi silti jäi.
**½ (25:00)
Voittajat:
► Show Spoiler
Kuva Kuva
Big Show & Boys of Destruction (Viktor & Konnor) w/ KonMarie vs. Finn Balor & Brothers of Destruction (Undertaker & Kane) - Six Feet Under Match
Huh huh, sitten tämä. Koko kevään ja kesän yksi isoimmista kuvioista SmackDownissa oli pyörinyt Finn Balorin, Big Show'n ja Undertakerin sekä Kanen suvun ympärillä. Kaikki oli oikeastaan varmaan alkanut jo talvella, kun paljastui, että Viktor on Undertakerin poika. WrestleManiassa face Big Show voitti heel-Kanelta legendaarisen taistelun päätteeksi WWE-mestaruuden ja eläköityi sen jälkeen. Paitsi että muutamaa viikkoa myöhemmin Big Show tekikin "yllättävän paluunsa", kääntyi heeliksi ja alkoi manageroida Viktoria ja Konnoria. Tässä vaiheessa oli myös paljastunut, että Konnor oli Kanen poika. Ja Big Show oli heidän molempien kummisetänsä! Viktorilla ja Konnorilla oli puolestaan menossa jo feud "Demonikuningas" Finn Balorin kanssa, ja myöhemmin selvisi, että myös Balor on itse asiassa Undertakerin poika. Lopulta kesällä Undertaker (joka oli tippunut pilvenpiirtäjän katolta alas WrestleManiassa) ja Kane tekivät sitten paluunsa hyviksinä ja yhdistivät voimansa Takerin "ainoan oikean pojan" Balorin kanssa. Yhdessä isänsä ja setänsä kanssa Balor alkoi sitten taistella veljeään, serkkuaan ja kummisetäänsä (kyllä, Show oli myös Balorin kummisetä) vastaan. Vielä ennen SummerSlamia paljastui, että tähän sekopäiseen sukuun kuului myös Kanen tytär KonMarie (eli Eva Marie), joka muistutti vampyyriä. Pysyittekö kartalla? Hyvä, ei kukaan muukaan. Nyt tämä koko sukutaistelu oli sitten tarkoitus päättää Six Feet Under -ottelussa, joka tarkoitti käytännössä ottelua, johon oli yhdistetty kaikki Undertakerin ja Kanen erikoisottelut (Hell In A Cell, Casket, Last Ride, Buried Alive, Inferno ja Biker Chain Match).

Kuten olen joskus ennenkin arvosteluissani todennut, minä nautin hyvästä wrestlecrapista. Ja pakko todeta, että joku tässä koko feudissa ja ottelussa on miellyttänyt sairasta mieltäni sillä tavalla, että tämä jos mikä oli hyvää wrestlecrapia. Koko feud ja ennen kaikkea koko tämä ottelu oli toki täysin ylibuukattu, mutta ylibuukkaus oli tehty jotenkin aika näyttävästi. Six Feet Under -ottelun aivan järjetön stipulaatio toimi hämmentävän hyvin, ja painijat saivat jotenkin yhdisteltyä HIAC-, Inferno- yms. stipulaatiot oikeasti niin, että matsi näytti hyvältä. Ja vaikka kehässä olikin kaksi kankeaa nuorta brawleria (Viktor ja Konnor) ja kolme eläkeikäistä kankeaa brawleria (Big Show, Undertaker ja Kane), se ei haitannut, koska tämän ottelun ei ollut tarkoituskaan olla viihdyttävä PAINIottelu, vaan hurjaa ja sekopäistä entertainment brawlausta. Rajuja bumppeja nähtiin juuri oikea määrä. Niin ja nähtiinhän tässä jumalauta Kevin Sullivanin WWE-debyytti. Sullivanin ilmoitettiin olevan Big Show'n isä, koska miksipä ei. Ja sitten ottelun loppuun saatiin toki vielä suuri käänne, mikä oikeasti hypetytti minua kovasti, koska sen seurauksena syntynyt New Generation of Destruction voi tehdä hyvää SD:n päämestaruuskuvioille. Finn Balor oli ehdottomasti ottelun ja koko feudin suurin tähti, ja näytti viimeistään tämän matsin jälkeen täysin ME-kelpoiselta nimeltä.
*** (20:00)
Voittajat:
► Show Spoiler
Kuva Kuva
Roman Reigns (c) vs. The Neville - WWE Universal Championship
Kuten olen näissä arvioissa ennenkin kirjoittanut, WWE oli onnistunut luomaan yksiulotteisesta, tylsästä ja itseään rakastavasta UUUUAAAA-Reignsistä todella ovelalla tavalla koko rosterin kovimman heelin ja vihattavimman päämestarin. Kun tähän sitten yhdistää sen, että Reigns on käytännössä koko mestaruuskautensa ajan feudannut The Nevillen ja Finn Balorin kaltaisten smarkkien suosikkien kanssa, oli tarina itsessään jo täysin valmis. Lopulta kaikki tiivistyi kuitenkin tähän Reignsin ja Nevillen feudiin. Nevillehän oli voittanut Reignsin viime vuoden lopulla täysin yllättäen, kun hän oli onnistunut nappaamaan Reignsiltä tämän US-mestaruuden itselleen. Lopulta US-mestari Neville ja päämestariksi noussut Reigns kohtasivat toisensa uudestaan Backlashissa, jossa hurjan kamppailun päätteeksi UUAA-Reigns tietenkin voitti. Neville sekosi, potkaisi tyttöystäväänsä Bayleyta päähän ja katosi kokonaan WWE:stä. Lopulta Battlegroundissa Neville kuitenkin teki paluunsa ja asettui tietenkin taas Reignsiä vastaan. Neville myös pyysi anteeksi Bayleylta ja sai potkun sekoittaman tyttöystävänsä palaamaan järkiinsä - kunnes Reigns kidnappasi Bayleyn. Tässä feudissa ei ollut siis kyse enää vain WWE:n päämestaruudesta, vaan ennen kaikkea keskinäisestä paremmuudesta ja äärimmäisen henkilökohtaisesta vihanpidosta. Etukäteen mainostettiin, että tämä saattaisi olla Nevillen viimeinen mahdollisuus voittaa WWE Universal-mestaruus.

Niin. Tämä ottelu on tämä. Jos ette ole vielä kuulleet "Barclays Screwjobista", olette onnistuneet elämään pimennossa niin hyvin, että olen hieman huolissani. Todettakoon nyt silti vielä kerran. Tämä ottelu päättyi toisin kuin oli tarkoitus. Ei, tämä ei ollut siis yksi WWE:n tuhannesta juonikuviosta, jossa "screwjobia" käytettiin kayfabessa osana storylinea. Tämän ottelun lopetus oli oikea kusetus. Sellainen, joka oli viimeksi nähty vuoden 1997 Survivor Seriesissä Montrealissa. The Nevillen oli tarkoitus voittaa tämä ottelu ja tämä mestaruus, mutta niin ei käynyt. Ilmeisesti SmackDownin pukuhuoneessa on menossa sellaiset power strugglet, että vastaavia ei ole nähty pitkään aikaan. Dirt sheetien mukaan ilmapiiri SmackDownin pukuhuoneessa on totaalisen tulehtunut, ja kaiken keskiössä on Roman Reigns, jonka ego on noussut sellaisiin sfääreihin, ettei kukaan pysty sanomaan hänelle vastaan. Niinpä Roman (ilmeisesti yhdessä Vince McMahonin ja tuomari Chad Pattonin kanssa) oli juoninut, että Nevillen suunniteltua voittoa ei nähdä ja että ottelu päättyy sen sijaan Reignsin voittoon. Aivan uskomatonta meininkiä. Neville oli tietenkin aivan totaalisen raivoissaan tästä, ja Nevilleä ei ole nähty tämän jälkeen WWE:ssä. On edelleen täysin auki, nähdäänkö Nevilleä firmassa enää koskaan. En osaa sanoa tähän oikein mitään. Tämän ottelun lopetus oli niin suuri "haista paska" -meininki WWE:ltä kuin mikään oli koskaan ollut. Sitä ennen Neville ja Reigns painivat toki ihan MOTYC-tasoista matsia, mutta se ei nyt paljon lämmitä, kun homma päätettiin pilata tällaisella pelleilyllä.
***½ (17:00)
Voittaja:
► Show Spoiler
Kuva Kuva
AJ Styles (c) vs. American Rasputin - Special Referee: Ken Shamrock - Hardcore Match for the WWE Championship
Sitten vihdoin illan Main Event. Tämä show oli ollut todella pitkä, mutta mitäpä muuta saattoi olettaa WWE:ltä, jonka mielestä enemmän on aina enemmän. Silti yleisön toivottiin olevan vielä äskeisen screwjob-lopetuksenkin jälkeen kiinnostunut tästä ottelusta, jota oli kieltämättä rakennettu huhtikuusta lähtien. Tuolloin AJ Styles oli draftattu Raw'hon, joka osoittautui hyvin nopeasti olevan totaalinen sekoilun, pervoilun ja kaiken maailman irstailun tyyssija. Styles puolestaan ei edustanut mitään tätä, vaan halusi keskittyä pelkästään painiin ja järkevään toimintaan. Niinpä Stylesin ja Raw'n GM:n, irstailevan American Rasputinin välille alkoi kehittyä nopeasti hyvin henkilökohtainen ja likainen feud. Styles nousi melkein heti Raw-debyyttinsä jälkeen päämestariksi ja oli pitänyt mestaruusvyötä hallussaan siitä lähtien. Lopulta Great Balls of Firessä American Rasputin voitti Monster's Ball Matchin ja nousi ykköshaastajaksi Stylesin mestaruudelle. Se tarkoitti sitä, että nämä kaksi saisivat vihdoin ja viimein mahdollisuuden selvittää välinsä oikeassa ottelussa. WWE lisäsi vielä kierroksia tuomalla WWE:hen takaisin Ken Shamrockin, joka oli tuttu menneisyydestä sekä Rasputinille että Stylesille. Shamrock sai kunnian toimia tämän ottelun erikoistuomarina - vähän samoin kuin hän oli toiminut WrestleMania 13:ssa Bret Hartin ja Steve Austinin ottelun erikoistuomarina.

Todetaan nyt ensin itsestäänselvyydet: yli 50-vuotiaan Mick Foleyn ei varmastikaan pitäisi painia kesän suurimman ppv:n Main Eventissä Hardcore-ottelussa, jossa hän ottaa vielä rankkaa bumppia. Eikä olisi pitänytkään, koska Foley loukkaantui tässä ottelussa ja on nyt sivussa kehistä jonkun aikaa. Minun puolestani Foleyn ei tarvitsisi palata painikehään enää koskaan, koska tämä ottelu toimi täydellisenä jäähyväismatsina Foleylle. Lopun nastabumppi oli klassista Foleyta ja juuri sellainen tapa, johon oikeastaan koko Foleyn painiura voitaisiin hyvin päättää. Toivon tätä ihan vilpittömästi, koska hieman pelottaa se, että seuraavalla kerralla Foleylle käy tällaisessa ottelussa jo oikeasti paljon huonommin. No, Foleyn heikohko kunto vaikutti toki ottelun laatuun myös siinä mielessä, että vaikka AJ Styles yritti parhaansa kantaakseen Foleyn parhaaseen mahdolliseen otteluun, ei tämä yltänyt hyvää arvosanaa paremmaksi. Tarkkaan suunnitellut bumpit olivat toki näyttäviä, mutta muuten Foleyn liikkuminen oli jo niin kankeaa, että ei tässä ollut aineksia sellaisia 10 vuoden takaiseen HC-klassikkoon. Parhaansa molemmat silti tekivät, ja kyllä tämä antoi aivan arvokkaan lopetuksen koko feudille. Ainakin arvokkaamman kuin äsken nähty SD:n mestaruusottelu... Niin ja matsin jälkeen nähtiin toki melkein koko ppv:n paras hetki, kun Brock Lesnar ilmestyi paikalle ja tuhosi niin Stylesin, Shamrockin kuin syöpäsairaan Dustin Runnelsinkin.
*** (16:00)
Voittaja:
► Show Spoiler
*** Mojo Rawley
** The Neville
* Andrade Almas

Kokonaisarvio SummerSlamista: Okei. Tässä show'ssa ei ollut yhtään todellista MOTYC-tasoista ottelua, ja vain yksi ottelu (sekin juuri ja juuri) ylsi huippuarvosanaan. Toisaalta taas: Iku-Tursoa ja Kickoff-show'n CW-sekoilua lukuun ottamatta tässä ei nähty mitään täyttä paskaa. Se on jo aika hyvä suoritus WWE:ltä, joka tarjosi esimerkiksi Battlegroundissa sellaista kuraa, etten halua muistella asiaa enää koskaan. Ja toki WWE Universal -mestaruusottelun screwjob oli ihan täyttä kuraa, mutta sitä nyt ei voi täysin laittaa show'n syyksi, vaan se oli ennemminkin Reignsin omaa käsittämätöntä egotrippailua, jonka Vince McMahon jostain syystä sallii. Oikeastaan tästä SummerSlamista jäikin lopulta varsin hyvä maku suuhun, vaikka mitään todellista klassikko-ottelua ei nähty. Lähes kaikki yrittivät parhaansa, moni iso feud sai päätöksensä, ja vaikka mukana oli pari pettymystä, oli kokonaisuus silti varsin vahva. Kyllä tämä Hyvän puolelle kääntyy, vaikka arvion aikana saatoinkin olla aika kriittinen.

1. WWE Elimination Chamber - Hieno
2. WWE Money In The Bank - Hieno
3. WWE WrestleMania 33 - Hieno
----------------------
4. WWE Royal Rumble - Hyvä
5. WWE SummerSlam - Hyvä
----------------------
6. WWE Backlash - Ok
----------------------
7. NXT TakeOver: Broadway - Kehno
8. WWE Great Balls of Fire - Kehno
9. WWE Siberian Payback - Kehno
10. WWE Polite Rules - Kehno
11. WWE Fastlane - Kehno
----------------------
12. WWE Battleground - Surkea
13. NXT TakeOver: Chicago - Surkea

--------------------------------

Ja sitten lyhyt ennakko vielä seuraavaksi vuorossa olevasta No Mercystä.

Goldust (c) vs. Braun Strowman - WWE Championship
  • Niin, AJ Stylesin mestaruuskausi todellakin päättyi SummerSlamin jälkeisessä Raw'ssa, kun "syöpäsairas" Dustin Runnels olikin vain huijannut kaikkia eikä ollut oikeasti ollenkaan sairas, vaan sen sijaan puukotti Stylesiä selkään ja voitti päämestaruuden ensimmäistä kertaa urallaan. Tätä sitten "tietenkin" seurasi se, että Goldust palasi totaaliseksi pervoksi, jonka epämääräiseen porukkaan kuuluivat muun muassa Baron Corbin, American Rasputin - ja Summer Rae. Paitsi että Summer Rae dumpattiin kuviosta heti pois, ja koko "Rybaxelin manageri hyppää Goldustin puolelle" -idioottimaisuus menetti kaiken merkityksensä. Mikä hämmentävintä, meillä on oikeasti ppv:ssä päämestaruusottelu Goldustin ja Braun Strowmanin välillä. Strowman on ollut taas WarGames-voitosta lähtien isossa nosteessa, ja tämä pervoilunsa unohtanut normaali Strowman on itse asiassa yllättävän kiinnostava hahmo. Odotan suurella mielenkiinnolla (ja pelolla), mitä WWE keksii tämän ottelun varalle.
Baron Corbin (c) vs. John Cena - WWE Intercontinental Championship
  • Corbinin ja Cenan kuukausia jatkunut kuvio on nyt siis edennyt tähän pisteeseen, jossa orjuuttaja kohtaa orjansa. Cena ei tosin ole vieläkään herännyt (ainakaan täysin) transsistaan, vaan tämä ottelu buukattiin siksi, koska Chris Jerichon mukaan Corbin ylipäänsä oli yhä IC-mestari Cenan jatkuvan avun takia. Viime viikkoina Cenan olemuksessa on kuitenkin ollut havaittavissa mystisen transsin hiipumisesta, ja odotan jännityksellä, onko tämä ottelu nyt vihdoin se, kun Cena palaa järkiinsä ja käy kunnolla Corbinin kimppuun. Toinen vaihtoehto on se, että tämä on puhdas squash. Saa nähdä. Jotain uutta buustia tämä kuvio kyllä alkaisi kaivata.
RybAxel (c) vs. Cesaro & The Broomstick - WWE Raw Tag Team Championship
  • Corbin vs. Cenan tavoin myös Raw'n joukkuemestaruudet kaipaisivat uutta buustia. CeMMAron ja RybAxelin feudi oli oikein kiva SummerSlamiin asti, mutta sen jälkeen ei ole taas tapahtunut oikein mitään uutta. eMMAn tippuminen pois joukkuemestaruuskuvioista, koska "naiset eivät saa painia miesten kanssa" on kyllä ollut kiinnostavaa, ja odotan sitä, mihin tämä kuvio Cesaron ja eMMAn välillä etenee. Sen sijaan luudanvarsihassuttelut ovat vähän vanhan toistoa, eivätkä siksi oikein jaksa kiinnostaa. RybAxel menetti paljon teräänsä, kun Summer Rae yhtäkkiä hylkäsi porukan. Ehkä tässä ottelussa nähdään kuitenkin joku suuri twisti, joka piristää taas joukkuemestaruuskuvioita.
Enzo Amore (c) vs. Noam Dar vs. Hideo Itami vs. Jeff Hardy - WWE Cruiserweight Championship
  • Jos jotakin hyvää voi CW-mestaruuskuvioista sanoa, nyt tarjolla on mestaruudesta ainakin ihan oikea ottelu, joka voi parhaimmillaan olla todella viihdyttävää kamaa. En muista, milloin viimeksi olen voinut sanoa samaa. On myös ollut hienoa, että vihdoin CW-mestaruuskuviohin keskiöön on nostettu Darin ja Itamin kaltaiset oikeasti lahjakkaat painijat. Ikävä kyllä samalla kuvion keskiöön on nostettu myös miljoona muuta asiaa, ja koko tämä Hardyjen sekoilu CW-mestaruusdivarin ympärillä on niin hämmentävää, etten ymmärrä siitä mitään. Ovatko Hardyt nyt Amoren puolella vai Amorea vastaan? Ja mitä WWE:lle oikein vielä käy, jos Jeff Hardy oikeasti voittaa tämän ottelun ja mestaruudesta tulee Hardyjen lupauksen mukaisesti Openweight-mestaruus? Tähän astihan idea on ollut se, että vain CW-painijat ovat saaneet painia molemmissa rostereissa, mutta jos Openweight-mestaruus onkin avoin kaikille, niin mitä se sitten tarkoittaa kaikelle muulle?
Nikki Bella (c) vs. Dana Warrior - WWE Raw Women's Championship
  • Huh, kaikkia mestaruuksia puolustetaan ppv:ssä, eikä yksikään otteluista ole erikoisottelu! Todella virkistävää buukkausta WWE:ltä, pakko nostaa hattua. Tältä naisten mestaruusottelulta en kyllä odota paljon mitään, koska Bella on ollut pitkän aikaa Corbinin vankina, ja Dana Warrior on puolestaan ollut jollain tavalla liittoutunut Corbinin kanssa. Saa nähdä, tuleeko tästä kunnollista ottelua ollenkaan. Kiinnostaisi kyllä välillä nähdä ihan oikeaakin naisten painia WWE:ssä.
AJ Styles vs. Ken Shamrock
  • Onko tämä WrestleManian jälkeen AJ Stylesin ensimmäinen ppv-ottelu, joka 1) ei ole Main Event ja 2) ei ole päämestaruudesta? Oletan että on. Sinänsä on toki virkistävää, että Styles on hetkellisesti tiputettu pois päämestaruuskuvioista, mutta kaipaisin kyllä kovasti sitä Styles vs. Lesnar -feudia, jonka buildaaminen aloitettiin räjähtävästi SummerSlamissa ja joka sitten päättyi seinään, kun Lesnar draftattiin SmackDowniin. Sääli, mutta ehkä tuo ottelu koittaa vielä joskus. Tämä feud Shamrockin kanssa haisee aika välifeudilta, mutta sellaiseksi tämä on ollut varsin toimiva. Saa nähdä, minkälaisen matsin Styles onnistuu repimään suhteellisen vanhasta Shamrockista.
Chris Jericho vs. The Shinsuke
  • Tästä ottelusta en ymmärrä yhtään mitään. Ydinsaastehirviö (tai jotain vastaavaa) Shinsuke Nakamurasta oli tullut siis vain simppelisti The Shinsuke, ja kun hän oli kylvänyt mystistä tuhoa tarpeeksi kauan SD:ssä, oli hänet päätetty draftata Raw'hon. Raw'ssa Shinsuke teki debyyttinsä oksentamalla taas sinistä vaahtoa ja kylvämällä kauhua erityisesti Raw'n General Manageriin Chris Jerichoon. Lisäksi Shinsuke oli ilmeisesti kiinnostunut IC-mestaruudesta. Nyt Raw'ta piinaava ydinsaastehirviö joutuisi kuitenkin kohtaamaan GM-Jerichon ottelussa, enkä todellakaan odota tältä ottelulta yhtään mitään. New Japanissa Jerichon ja Nakamuran ottelu voisi olla MOTY, WWE:ssä tämä lienee sitä klassista häränpaskaa.
Dean Ambrose vs. Dwarf Wyatt - Buried Alive Match
  • En voi mitään sille, että tämä Ambrosen viikko viikolta mystisemmäksi muuttuva feud WWE:stä kadonneen Bray Wyattin kanssa on jotenkin kamalan kutkuttava, vaikka epäilen, että WWE:llä itselläänkään ei ole hajua, mitä he tällä kuviolla oikein haluavat tehdä. Nyt Ambrose ottelee sitten vuoden kolmannen Buried Alive -ottelunsa ja samalla koko No Mercyn ainoan gimmick-ottelun Dwarf Wyattia, eli kääpiökokoista Wyatt-imitaattoria vastaan. En sano mitään. Tämä voi olla sulaa neroutta tai täyttä paskaa.
So Chris Jericho you can go straigh to hell and burn in hell because that's where you belong. And I'll help get you there by cutting your tongue in half. I think that would put end to your music career. That's all I have to say about Chris Jericho.

Avatar
Saimou
Main eventer
Viestit: 110
Liittynyt: 21 Kesä 2016, 19:31

Re: Ennakot, Extended Universe, keskustelut ym.

Viesti Kirjoittaja Saimou » 09 Joulu 2018, 19:55

ANONYMOUS FORMER WWE WRITER SHARES INSIDE INFORMATION ABOUT RECENT STORYLINE - AND YOU'LL NEVER GUESS WHO EMERGED FROM THE QUARANTINE OF DEATH ALREADY IN 2008

The man we’ve come to know as “Anonymous Former WWE Writer” was once again visiting Mike Johnson’s PWInsider Elite radio, where we heard his latest 25+ minute rant about the state of WWE. You can hear the entertaining roast if you are a subscriber, but the highlight was what followed: AFWWEW shared some very interesting insight into Shinsuke Nakamura’s (or, how WWE now puts it, THE SHINSUKE’s), main-roster character and his rivalry with Kurt Angle and Rusev. What we have interpreted to be a story about Shinsuke’s dark, supernatural past could’ve been about something - or someone - different; and it’s Kurt Angle, not Nakamura, who’s the focal point of the creative process. Below is the extract from the full interview, if you like it, remember to subscribe to PWInsiderElite.com, new subscribers get a free 30-day trial!
Mike: Phew, I’ve been critical about current product for months myself, but hearing you tear it apart time and time again just underlines the flaws crystal clear to me. The new regime has really changed things, and I don’t think it’s been for the better.

AFWWEW: This might sound weird now, after bashing the new regime since Royal Rumble, but you know, at the same time that they have sort of changed the landscape, people give them way too much credit. I know, I know, I may be one of the reasons people talk about Ed Leaves, Pete Cheetah, Jay Parry these days. But it’s not like they invented bad booking. Actually, it’s not even true they would’ve invented all of the mind-boggling storylines we’ve seen lately.

Mike: What do you mean?

AFWWEW: Remember, crazy shit happened before November 2016. We didn’t call it “Leaves” back then. We didn’t call it “Ken’s chickenshit”. Heck, we didn’t even blame Russo. Unless you’ve forgotten, Vince McMahon’s still running the show. The new regime exists because Vince digs them. And let me give you the scoop of the week: Ed Leaves didn’t invent “The Quarantine of Death”. Vince did. In 2006.

Mike: Whow, that’s huge. But… Shinsuke Nakamura was nowhere near WWE in 2006?

AFWWEW: You see, the whole storyline, from the quarantine in Hiroshima to a tacky two-headed f***ng “sea monster” having a PPV match, is all about Kurt Angle, not poor Shinsuke, not poor Rusev, not us poor witnesses at home and at the arena. It’s all just a device to avenge Kurt his decision to leave WWE and jump to TNA in 2006.

Mike: That sounds quite heavy and sorry to say this, but unbelievable…

AFWWEW: Is it? You don’t see Vince as this grudgeful figure who does whatever it takes to get back at “those who’ve done wrong to him”, at the expense of fans, or at this point former fans? Putting out shitty TV week in, week out, that’s just a small side expense if you can make Kurt look like a total fool in front of that same audience, like he did to Vince in 2006, or that’s at least what Vince thinks Angle did to him.

Mike: Okay, at this point you have to tell us, give us the whole story.

AFWWEW: So we’re back at 2006, Kurt just left, Vince is furious. At the same time Vince is sure TNA will go bankrupt in a year or two, which means Kurt coming back tail between his legs. So I think it was like 3 days, a week at tops, after Kurt’s shocking TNA debut announcement when Vince started to plan for his WWE comeback - and to be precise, to make it as painful as possible.

I remember it clearly, September 2006, Vince to us writers one by one, swallowing his anger but still almost barking “Kurt Angle, when that sonofabitch comes home, we’re gonna have a surprise for that piece of shit, what’s your best idea to punish his sorry ass?!”. And we came up with the usual and unusual ideas, from a losing streak to being dressed as a baby, but nothing was enough. “IT NEEDS TO BE A TOTAL HUMILIATION, THAT’S NOT ENOUGH” he shouted when a colleague of mine proposed this crazy stupid storyline where one of the Spirit Squad guys would be Kurt’s illegitimate son and he would join the group.

Mike: Illegitimate son, well luckily Vince made most of that great idea with himself shortly after that…

AFWWEW: So nothing is enough, but then, one evening after a show, or this is what I heard from the touring crew back then, some of the crew and the boys are in the lobby, you know, relaxing with couple of drinks after a hard week of work, and suddenly Vince pops. “Good evening sir, how are you doing”, the typical chattery. But what’s important, there’s a TV in the room, and it’s playing the Matt Damon comedy “Stuck on You”. Vince takes a glance at the TV, then turns sharply back to it, his eyes open wide, manic smile on his face, having a ‘heureka’ moment. “THAT’S WHAT’S IN STORE FOR YOU, ‘SON’” he says and laughs, laughs and laughs. Yep, at that moment he realized the worst thing to do to a olympian would be to cripple him of his in-ring ability through attaching him to a “siamese twin”.

Mike: Yeah, that’s a logical turn of events for someone whom we’ve seen years and years as a solo artist…

AFWWEW: Exactly. So at this point Vince has two questions, a) who would be the twin, and b) how in hell he ends up attached to him. First things first, he goes through the OVW roster, and guess what, stars are aligned: they have this big, green-as-leaf Russian dude, Kozlov, there. Yeah, the guy the signed in early 2006 with big hype and then understood was shit and Vince had already forgotten about. And really, that’s perfect, who better than a guy who looks and moves like a stupid soviet thug from a 80s action movie to be attached to our proud American olympic hero? So that’s a match, now all that’s left is a story to make it happen. Vince actually came to my SmackDown team back then, promising a hefty bonus for anyone who writes that story, but we were just shaking our heads and after he’d left rolling our eyes, unfortunately we had some pride in our work still left - or probably just lack of creativity in the big bosses eyes - and no one stepped up to do it. But luckily for Vince, there was someone, again, a recent unfortunate turn of events turning into his victory.

Mike: ...Wait. You don’t say. Sci-Fi, right?

AFWWEW: Bingo. ECW on Sci-Fi, you remember, Kurt was actually part of their roster in his final moments as a WWE wrestler. And part of that TV deal was incorporating some sci-fi elements to the show.

Mike: Ah, the legendary ECW zombie.

AFWWEW: And resulting from that deal, WWE had couple of these C-grade sci-fi show writers on their payroll. And one of them was up for the task. Her logic was - yep, her, there are bad nerdy women writers out there as well - that it needs to be like a superhero creation story, nothing else would make sense. But Vince, of course, didn’t like the sound of ‘superhero’, as Kurt would need to be the most remote thing from a hero as end result. So the way to make the mutation accidental would be a nuclear incident, and then somehow the idea of Hiroshima survivors being underground mutants, and one of their offspring joining ECW to eventually reveal himself and “do the deed” to Angle and Kozlov came about.

Mike: ...So they would hire a Japanese talent to make Kurt Angle the siamese twin of a Soviet villain. Jeez.

AFWWEW: Yes. Or “Yes” - pun intended. In late 2007 a Japanese “talent” no one had heard of joined FCW with one goal in mind. Or he probably had another goal in mind, like making it big time in the US, but that’s not the point. You ever wondered why WWE wanted the sack of shit later known as ‘Yoshi Tatsu’ in their ranks? Because no Japanese talent in their right mind would join them at that point, and they really needed a Japanese guy, not for the Eastern marketing, but to pull of this crazy story. So there you have it: replace 2017 with 2007, Rusev with Kozlov and Nakamura with Yoshi Tatsu. Unluckily for Rusev and Shinsuke, who are real talents, Kurt stayed in TNA for a long time - Vince was aiming to hijack his contract negotiations in late 2007 but the plan fell through - and finally in 2017 when Kurt Angle became available for a grand WWE return, Vince had to hastily bring up his old master plan and throw in whoever the guys he would have available for the roles, and of course it being WWE in 2017, throw in Ellsworth and whatnot in the mix. I heard Triple H was furious enough to actually stand up to Vince and tell him he’s making a huge mistake, but Vince had made up his mind 10 years ago and he wouldn’t let this opportunity slide, even if it meant destroying two of HHH’s pet projects.

Mike: And here we were, thinking Rusev and Nakamura would’ve had bright WWE futures without the 2016 creative takeover. I don’t know what’s more depressing, that story, or the fact they never had a chance to begin with.
Kuva

Vastaa Viestiin