Tervetuloa Smarksiden viralliselle keskustelualueelle! Luo tunnukset ja tule mukaan vaihtamaan mielipiteitä. Muista lukea foorumin säännöt!

Tarkasta kotisivumme osoitteessa smarkside.com. Facebookista löydät fanisivumme sekä keskusteluryhmämme Discussion ja Talk. Olemme myös Twitterissä, Instagramissa, Soundcloudissa ja YouTubessa. Reaaliaikaisen chattailun löydät Discordista.

Smarksidetubessa Raw tiistaisin klo 20 ja SmackDown keskiviikkoisin klo 20. Muu ohjelmisto elää tilanteen mukaan. Parhaiten pysyt kärryillä seuraamalla Discordin kanavaa #smarktube.

Booked by Smarkside

Booked by Smarkside on kollektiivinen ja interaktiivinen simulointifanifiktio.
Vastaa Viestiin
Avatar
Zemppari
Moderaattori
Viestit: 679
Liittynyt: 04 Tammi 2016, 06:43
Paikkakunta: Jokela

Re: Booked by Smarkside

Viesti Kirjoittaja Zemppari » 01 Kesä 2019, 13:03

HELL IN A CELL – PALAUTE
Kuva
Vincen Arvio: 5/10
Kuva

HA HA HAHAAAAA! SE HOMO! PATTERSON! SE HOMO! SE, HAH HAH HAH HOH HOO! HOMO! TURSAASTA! SUORAAN PÄÄHÄN! PATTERSON, HEH HOH HAA, OLISITPA SE OLLUT SINÄ, AAAAAH HA HAHA HAAAAAAA!

Mitä vittua te täällä teette?

Ai mitä?PALAUTETTA?

KEITÄ TE OLETTE VAATIMAAN MINULTA, VINCENT KENNEDY MCMAHONILTA, YHTÄÄN MITÄÄN? MAKSAN TEIDÄN PALKKANNE, TYYDYTÄN NAISENNE JA SALLIN TEIDÄN HENGITTÄÄ SAMAA ILMAA NYKYPÄIVÄN JUMALTEN KANSSA!Mitä? Lukee sopimuksessa?

Selvä, täältä pesee.VILLEZKA, MITÄ VITTUA? EI KETÄÄN KIINNOSTA KATSOA NAISIA NOIN KAUAA KEHÄSSÄ JA VIELÄ SÄÄLITTÄVÄSTÄ RÄPIKÖIMÄSSÄ! PORNOA SEN OLLA PITÄÄ! TYTTÄRENI PAKKOMIELTEENÄ SAATTAA OLLA USKOTTAVA DIVISIOONA, JOSTA VOI OTTAA KAIKEN KUNNIAN, MUTTA MINUN PUOLESTANI VOITTE PALAUTTAA KOKO ROSKAN 90-LUVUN LOPULLE! TISSIÄ JA PERSETTÄ RUUTUUN JA MIELUITEN BLONDEJA!KANA, HAAAAAAAAH HAAAH HHAHAH HAA HAAA, SE HOMO! SE HOMO! EN PYSTY JUMALAUTA EDES PIDÄTTELEMÄÄN, PERKELE KUSEN KOHTA HOUSUUN!LHB, ANNA SE MESTARUUS SILLE SWAGGERILLE! HÄN ON SENTÄÄN PITKÄ! KETÄÄN EI KIINNOSTA MEKSIKOLAISET, HOMOT TAI PRAMEAMMAT HOMOT!ENSKA, LEMPILAPSENI, OSUIT JÄLLEEN NAPAKYMPPIIN! MICHAELSIN LIHAKSISET PAKARAT OVAT VOITTANEET MINUT PUOLELLEEN! PATTERSON, KÄSKE SITÄ LUTKAA MENEMÄÄN VEITSEN ALLE! SEN WCW-LOIKKARIN HAUTAUS OLI MYÖS MAHTAVAA!PRINSSI, ET YMMÄRRÄ TÄSTÄ BISNEKSESTÄ HÖLKÄSEN PÖLÄYSTÄ! MUSLIMIT EIVÄT VOITA YHTÄÄN MITÄÄN AMERIKAN YHDYSVALTOJEN KAMARALLA! SINULLA OLI KÄSISSÄSI BIG E, MARK HENRY JA JOPA... JOPA... MIKÄ VITTU SEN HYMYILEVÄN NEEKERIN NIMI NYT OLIKAAN... SHELTON! FOX OLISI VOINUT ÖLJYTÄ ITSEÄÄN JA TARJOTA YLEISÖLLE JOTAIN NÄHTÄVÄÄKIN!WANHUS, TIEDÄT MITEN SAADA MIEHEN ILOISEKSI! SUURIA LIEKKEJÄ, SUURTA DRAAMAA JA SE YKSI PELLE POLTETTIIN ELÄVÄLTÄ! BUDDY MURPHYN PALOMIESKALENTRIT LENTÄVÄT JO HYLLYILTÄ ENNÄTYSTAHTIIN! MOJO RAWLEY ON TÄHTI, ÄLKÄÄ UNOHTAKO SITÄ!PEETSETA, EN MUISTA OTTELUSTASI YHTÄÄN MITÄÄN! SEURAAVA!KRIZZ- KRETZ- GEOR- VITTU! MISSÄ OLI MARYSE? OTTELUN JÄLEEN NÄHTIIN JOTAIN OIKEASTI JÄRKEVÄÄ! AINOA KEINO TEHDÄ RAHAA ON SYÖTTÄÄ NYKYAJAN SOIJALUUSERIT TAKAVUOSIEN OIKEILLE SUPERSTAROILLE!LOS_PAULOS, SE WCW-HYYPIÖ HÄVIÄÄ SITTEN JOKAISEN OTTELUNSA! MINÄ VOITIN SEN SODAN!FDR! REIGNS VOITTI JA SE ON TÄRKEINTÄ! JA SHAWN MICHAELSIN SYÖTTÄMINEN FIRMAN ISOIMMALLE NIMELLE ON AINOA OIKEA RATKAISU!YRITTÄKÄÄ EDES SEURAAVASSA TAPAHTUMASSA, KUKAAN TÄLLAISTA KUIVAKKAA KORPPUA JAKSA KATSOA SAATI UPOTTAA RAHOJAAN SÄILIÖÖNI!
Hoplan Arvio: 8/10
Kuva

En... en voi uskoa tätä.Koherentti.Tapahtumarikas.HYVIÄ OTTELUITA?

Pojat, olenko unessa? Älkää vastatko.

Huh huh. Sitten ne risut ja ruusut.

Villezka, hyvää työtä avausottelun kanssa. Tiedän, että olit mukana ottelun valmistelussa vahvasti mukana ja se näkyi. Paige oli oikea ratkaisu voittajaksi ja sait kaikki osallistujat näyttämään vähintään kelvolliselta. Teillä on käytettävissä Paige, Lynch ja Bayley. Niistä palasista pitäisi saada hyvä divisioonan ydin aikaan... jos teistä on kaiken pilaamanne uudelleenrakennukseen.Kana, en tiedä mistä revit ideoitasi, enkä halua tietää. Fandangon ja Englishin vihanpito on ollut juuri sellaista, mitä pitkän linjan fanimme ovat kaivanneet, kahden alakorttilaisen viihdyttävää feudaamista. Englishin voitto oli ehkä jopa yllättävä ratkaisu.LHB, hmmm... Pidän kyllä siitä, että pidät US-mestaruuden esillä, mutta tämä ratkaisutapa oli nyt mitä oli. Salapoliisityön jälkeen mestaruus on vain jossain pussissa käytävällä? Muutenkin olisi soveltunut enemmän viikottaiseen, etenkin kun päätit pantata ratkaisua vielä tiistaille.Enska... Enska... ENSKA! KAIKEN TÄMÄN KESKELLÄ OLET EDELLEENKIN MURHEENKRYYNI! SCOTT STEINERIN TÄYSI HAUTAUS JA VIELÄ VÄÄRÄSSÄ BRÄNDISSÄ? EN PIDÄ TÄSTÄ “NICOLE”-KUVIOSTA PÄTKÄN VERTAA! OLE HYVÄ JA PIDÄ MAANANTAI LOMAA!Puuh, Prinssi. Hoidit homman kotiin, BiHive-ottelu oli hyvä HC-ottelu, jossa kaikki pääsivät valokeilaan. Toivottavasti teillä on järkeviä jatkosuunnitelmia kaikille. Parasta olisi...Wanhus, en tiedä mitä sanoa. Vakuumissa Ryderin ja Rawleyn välirikko on aivan mahtavaa draamaa. Tätä olisi voinut lypsää jopa kuukausia... mutta nyt kaikki tämä on poltettu loppuun yhdessä illassa. Olet ailahteleva, joskus panttaat ratkaisua ja jatkat feudia vaikka kuinka kauan ja joskus käy näin... Pidä vaan opit mielessä.PeeTseta, teit aivan oikein, kun annoit Zaynin ja Almasin iskeä jalan reippaasti kaasupolkimelle. Juuri tällaisilla otteluilla herätämme fanien mielenkiinnon seuraavaan sukupolveemme, jotka ovat tämän firman peruskiviä seuraavan vuosikymmenen. Ja vaikka mystinen erikoisvoimia antava naamio on hieman sarjakuvamainen kuvio omaan makuuni, niin se näyttää kuitenkin toimivan.Krizski, luottomieheni, et edelleenkään petä. Ottelu, yllättävä ratkaisu, se paluu... Hyvää työtä. Sethin tappio ei ehkä tullut parhaaseen paikkaan, joten toivottavasti teillä on jotain hyvää suunniteltuna hänen varalleen.Los_Pebles, tämä oli segmentti ja juuri sopiva hengähdystauko kahden ison ottelun välillä, pohjustaen samalla Stingin paluuta, hyvä hyvä...FDR... Kyllä, Reignsin ja Balorin välinen ottelu oli hyvä. Mutta... Dolph Ziggler uskottavana pääottelijana KAIKEN TÄMÄN JÄLKEEN? KAIKEN VIRTSAN JÄLKEEN? VAADIN HELVETIN HYVIÄ SELITYKSIÄ TÄHÄN KUSISEEN KUVIOON!Puuh.Kaikesta huolimatta, positiivinen kokonaisuus. Toivottavasti jatkatte TLC:ssä tällä mallilla...Kommentteja pukuhuoneesta:

Kuva
Dolph Ziggler: “MINÄ TIESIN! MINÄ TIESIN, ETTÄ FDR TEKEE MINUSTA SEN TÄHDEN, JOKA KAATAA REIGNSIN!

Kuva
Roman Reigns: “Tuo ruipelo häviää yhteen Speariin alle viidessä minuutissa. Se on käsky. Ja se yksi vammainen vanhus saa etsiä uuden lopetusliikkeen.

Kuva
Paige: Kiitoksia luottamuksesta... älkää pistäkö minua katumaan sanojani.

Kuva
Mustafa Ali: Tämän on parasta tarkoittaa pushin jatkumista, eikä paluuta öljyn ja kermavaahdon pariin...

Kuva
Scott Steiner: TAJUATTEKO KENELLE VITTUILETTE HÄH? TÄMÄ GENEETTINEN LIHAVASARA ON KOHTA PERSEESSÄNNE!Kommentteja markeilta:
@Bayley_RP: backstage i smelled paiges wet armpits and farted with glee

@phil_from_delhi: dirk diggler can eat my azzzzzzzzzz. And pizzzzzzzzzz.

@storahunden: ja älskar stora hunden, han är besten #dengliderin #uuuuåååå

@tomychimsel: rated r ssssssssoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooouperstaaaaaaaaarrrrr

@Osmoosi69: vitun jobberi


Kommentteja smarkeilta:
@Kekkonen316: Zayn haudattu taas vaihteeksi, mutta mitä muuta olisi voinut olettaa

@StoneColdLager: Palomiesgimmick ei ollut ensimmäinen asia, mitä Buddy Murphyltä odotin

@PrussianLegSweep: Edes Edgen paluu ei saa minua katsomaan seuraavasta Smackdownista muuta kuin kohokohdat

@Consu: Katsokaa All Japania ja hylätkää likaiset länsimaalaiset pelleilyt

@MigelNcGuinness: Dolph. Vitun. Ziggler.


Uutisia:
Adam “Edge” Copeland on allekirjoittanut uuden sopimuksen WWE:n kanssa. Sopimus on tietojemme mukaan vuoden mittainen. Vuonna 2011 eläköitynyt Edge on käynyt lävitse rankan kuntoutusjakson sekä kokeellisen niskaleikkauksen. Tulokset näyttävät uskomattomilta ja Edge on saanut luvan palata kehään. Edge aikoo kuitenkin jatkaa näyttelijänuraansa painimisen rinnalla. Edge liittyy osaksi Smackdownia. Edgen sopimus toimii kuitenkin rajoitetulla aikataululla, eikä miestä ole velvoitettu osallistumaan kuin harvoihin house show –tapahtumiin. Alustavien suunnitelmien mukaan Edge on liitetty juonikuvioon Seth Rollins/McMahonin kanssa.

Jack Gallagher on nähty Hell in a Cellin takahuoneissa keskustelemassa tulevaisuudestaan WWE:ssä. Gallagher hyllytettiin kesällä, sillä hänet pidätettiin perheväkivallasta epäiltynä. Avovaimo Clara ei kuitenkaan ole nostanut syytteitä. Poliisitutkinta on lopetettu. WWE:stä saamiemme tietojen mukaan Gallagherin hyllytys on loppunut ja mies on valmiina palaamaan kehiin. Roolitus tulee olemaan kysymysmerkki, kuten asema pukuhuoneessa skandaalin jälkeen.

Mark Henry on lopettamassa uransa. Teksasilaislähtöinen 46-vuotias voimamies on ollut WWE:n riveissä noin kaksi vuosikymmentä. Lyhyessä sosiaalisessa mediassa julkaistussa viestissä Henry ilmoitti lopettavansa WrestleManiaan mennessä. Henry on ilmoittanut syyksi kyllästymisen tien päällä elämiseen. Perheellinen Henry haluaa elää vihdoin rauhassa perheensä kanssa. Viimeisen vuoden Henry on viettänyt BiHive-kuviossa. Rooli WWE:n lähettiläänä ei ole poissuljettu.

Saamiemme tietojen mukaan Roman Reigns tuhosi yksityisen pukuhuoneensa saatuaan tietää, että Balor nousee ylös ensimmäisestä Spearista. Ottelun avustavana agenttina toiminut Jamie Noble on saanut huomattavat sakot spotin suunnittelemisesta.
Niin... se kortti.
► Show Spoiler


In the 27 years I've been doing this I never thought I'd find a better wrestler than me, but I found him.
Daniel Bryan.

-William Regal

Avatar
PeeTseta
Main eventer
Viestit: 500
Liittynyt: 04 Tammi 2016, 17:04
Paikkakunta: Paltamo

Re: Booked by Smarkside

Viesti Kirjoittaja PeeTseta » 25 Kesä 2019, 16:48

WWE Raw #34 (9.10.2017)

Kuva

Indianapolis, Indiana


“Listen up there’s not a moment to spare…”
► Show Spoiler
Kirjallisuutta, taidetta tiedettä. Sä et tarvii niitä, mä tiedän oikotien!
Last.fm
Youtube

Avatar
PeeTseta
Main eventer
Viestit: 500
Liittynyt: 04 Tammi 2016, 17:04
Paikkakunta: Paltamo

Re: Booked by Smarkside

Viesti Kirjoittaja PeeTseta » 27 Kesä 2019, 09:25

Raw #34 palaute

Vince McMahon: 2/10
Kuva
MITÄ HELVETTIÄ TÄMÄ TÄMÄN VIIKON JAKSO OLI OLEVINAAN? HÄ? MIKSI KÄÄPIÖT, KIINALAISET JA HISPAANIT SAAVAT NÄIN SAATANASTI AIKAA RUUDUSSA KUN TARJOLLA OLISI BOBBY LASHLEYN KALTAISIA SUPERTÄHTIÄ, JOITA KAIKKI FANIT KAIPAAVAT RUUTUUN!

MIKSI CENA NÄYTTI NOIN HEIKOLTA TUOTA NARKOMAANIN NÄKÖISTÄ RASVALETTIÄ VASTAAN? TAJUATKO, KANA, ETTÄ KÄYTÖSSÄSI ON BISNEKSEN SUURIN NIMI, JOKA ON OMISTAUTUNUT TÄLLE BISNEKSELLE TÄYSIN?

FDR, MITEN TAJIRI TAI TÄMÄ TOINEN, MIKÄ PERKELE OLIKAAN NIMELTÄÄN, HIROHITO, SAAVAT OTELLA NOIN JUMALATTOMAN PITKÄN OTTELUN MYSTERIOA JA TUOTA LIHAKSIKASTA KÄÄPIÖTÄ VASTAAN? MEINASIN NUKAHTAA KESKEN KAIKEN! AINOA KIINNOSTAVA JAPANILAINEN ON SE PITKÄ HIRVITYS, JOKA TOIVOTTAVASTI JOUTUU CENAN MURSKAAMAKSI INSURREXIONISSA!

JA MIKSI WILLIE NELSON ON VIHREÄ? HÄN ON PITKÄ JA LIHAKSIKAS, MUTTA HÄVIÄÄ KOKO AJAN TIES KENELLE!

KRIZSKI, KUUNTELIT OHJEITANI JA LAITOIT NAISET BIKINEIHIN, SINÄ TIEDÄT, MIKÄ MYY!

TEME, KEN SHAMROCK ON AIVAN TÄYDELLINEN VASTUSTAJA BRAUN STROWMANILLE! ISOJEN JA VAHVOJEN MIESTEN KOHTAAMISTA KAIKKI ODOTTAVAT! JA HYVÄ, ETTÄ SHAMROCK NÄYTTI SILLE POLKKATUKKAISELLE MANLETILLE, KUKA ON TOSIMIES!

JA TE MUUT, EN MUISTA TEIDÄN TUOTOKSISTA MITÄÄN! MENKÄÄ POIS NYT JA ENSI VIIKOLLA TEIDÄN OLISI PAREMPI TUOTTAA VALIOLUOKAN SHOW, JA SAATTE MUUTEN UNOHTAA SEN YLIMÄÄRÄISEN KOHTAUKSEN ENNEN PPV:TÄ!
Triple H: 6/10
Kuva
Juupa juu, pojat. Juupa juu. Olen jopa vähän positiivisesti yllättynyt siitä, mitä saitte aikaan. Aloitetaan kehuista ja siirrytään sitten siihen, missä voisitte parantaa. FDR, kiitos tuosta ottelusta. Tämä on juuri sitä, mitä cruiserweight-divisioonan pitäisi olla. Kaunis, nopealentoinen ottelu, jossa kaikki saavat näyttää vahvuuksiaan. Tozawa ja Itami olivat vähän tuuliajolla ja heidän sijoittaminen samaan joukkueeseen voi olla ihan hyvä idea. En tosin ihan ymmärrä tätä heidän hahmoa. Ja toinen mitä en ymmärrä oli Lince Doradon rooli tässä ottelussa. Doradolla on meneillään ihan hyvää settiä SmackDownissa Andraden kanssa. Toivottavasti et ole rikkomassa sitä tiimiä. Mutta älä luule, että olisin unohtanut virtsajuttuja tai Ziggleriä…

Ja tiimeistä puheen ollen, MinimiMax. Saisit keskittyä välillä muihinkin kuvioihin kuin Homo Sapiensiin, josta on taas tullut vähän kielteistä palautetta, mutta olen sinun onneksesi saanut vielä selitettyä asiat parhain päin. En ole varma, kuinka pitkään pystyn jatkamaan tätä. TLC:n ottelun gimmick on vähän erikoinen, mutta luotan painijoidemme kykyihin.

Zemppari, olet ollut aina turhan ankara itsellesi, sillä Breezen ja Gallagherin tuleva vihanpito saattaa jopa pelastaa koko divisioonan. Ette nyt sotke tätä.

Ja sitten ne haukut: Saimou, MINÄ VIHAAN TÄTÄ KUVIOTA JA TOIVOTTAVASTI TÄMÄ NYT SITTEN PÄÄTTYY TLC:SSÄ! Olet tehnyt yleensä hyvää työtä ja ymmärtääkseni paikkasitkin tässä vähän Enskaa. Eli tämä ei ole täysin sinun vikasi.

Teme, Ken Shamrockin voitto oli järjetön veto, joka ei sopinut kuvioon mitenkään. Ymmärtääkseni annoit aika suppeat muistiinpanot tästä ottelusta. Kirjoita tarkemmin ensi kerralla!

Tällä kertaa turnausottelut olivat täydellisiä pettymyksiä. Elias Samson on lahjakas ja jumissa aivan kamalassa hahmossa, Black Savagella ei ole suuntaa, Dean Ambrose vaikuttaa tyytymättömältä ja tämän Wyatt-kuvion olisi parempi päättyä mahdollisimman pian ja Cena puhuu taas Hollywoodiin lähdöstä. Orton-tapauksen jälkeen meillä ei ole varaa menettää yhtään supertähteä.

LHB, en ymmärrä tästä kuviosta yhtään mitään. Tiedätkö sinä, kuinka vanha Iron Sheik edes on? Toivottavasti sinulla on hyvä ajatus sille, miten tämä päättyy.

Niin, ja Krizski, luottomieheni. Et onnistunut tällä viikolla ihan täydellisesti, vaikka tämä hyvin rakensikin tulevaa ottelua. Tämä ei ole sitä vaimoni peräänkuuluttamaa vallankumousta. Mutta näin meidän kesken, pidän naiskauneudesta yhtä paljon kuin kuka tahansa muukin.

Kokonaisuutena ehkä vähän parempi mitä yleensä maanantaisin, mutta parantamisen varaa teillä on roimasti - varsinkin Hell in a Cellin jälkeen, joka oli malliesimerkki hyvästä tapahtumasta. Jatkakaa samaa virettä TLC:ssä. Teillä on viikko aikaa lisätä kolme ottelua korttiin. Täyttäkää ne viisaasti.


Kommentteja pukuhuoneesta:

Kuva
Dean Ambrose: “Tämä ei ole ‘hyvää paskaa’”

Kuva
Tony Nese: “Kiitos ruutuajasta. Toivottavasti teillä on jotain kuviota mielessä.”

Kuva
Jack Gallagher: “Ymmärsitte, että menneet on menneitä. Toivon mukaan saan otella Tyler Breezeä vastaan tulevaisuudessa.”

Kuva
AJ Styles: “Toivon, että Krizski buukkaisi minua.”

Kuva
Iron Sheik: “Mite?”


Kommentteja markeilta:
@VB4skin: The Monster Champion Among Men Braun Strowman will destroy The Most Dangerous Man at TLC and we will have a deserving champion

@SethMcMahonMizSlayer: this japanese team is a CHEATER!!!!!

@PAIGEEMMASASHA: The Bikini segment was sooo hot wish they do more of them with paige or becky...it would be so good

@rakeshibombay: where roma regins

@Osmoosi69: homo sapiens on homo
Kommentteja smarkeilta:
@Will_E_Mack: Ken Shamrock haastaa WWE:n mestaruudesta. Mieluummin katselisin vaikka Goldbergiä.

@PaulMcCartneyGuy: Miksi WWE ei voi pushata Tony Neseä. Valehtelematta koko divarin lahjakkain painija.

@morgana: Eikö Emman hahmo ollut “no fun allowed”? Tämä photoshoot ei ollut ihan hahmossa.

@Christian4Keks: WWE on pilannut Shinsuke Nakamuran

@lukkoseppo: cruiserien tag-matsi oli illan paras matsi, kaikki muu oli paskaa
Uutisia ja huhuja:

TLC:n paikkamyynti takkuaa
Vajaan kahden viikon päässä siintävän WWE TLC -tapahtuman paikoista on myyty tällä hetkellä alle 60%. TLC jatkaa WWE:n nykyistä trendiä myyntiluvuissa.

Survivor Seriesin pääottelu julkistettu?
Houstonin Toyota Centerissä järjestettävän Survivor Seriesin pääotteluksi mainostetaan paikallisesti Braun Strowman vs. Dean Ambrosea, mutta nämä suunnitelmat voivat vielä muuttua.
Kirjallisuutta, taidetta tiedettä. Sä et tarvii niitä, mä tiedän oikotien!
Last.fm
Youtube

Avatar
Zemppari
Moderaattori
Viestit: 679
Liittynyt: 04 Tammi 2016, 06:43
Paikkakunta: Jokela

Re: Booked by Smarkside

Viesti Kirjoittaja Zemppari » 29 Kesä 2019, 11:31

Smackdown #45


Kuva
(10.10.2017, Grand Rapids, Michigan)


► Show Spoiler
In the 27 years I've been doing this I never thought I'd find a better wrestler than me, but I found him.
Daniel Bryan.

-William Regal

Avatar
Zemppari
Moderaattori
Viestit: 679
Liittynyt: 04 Tammi 2016, 06:43
Paikkakunta: Jokela

Re: Booked by Smarkside

Viesti Kirjoittaja Zemppari » 23 Heinä 2019, 06:49

Smackdown #45 Palaute Vincen Arvio: 3/10
Kuva

Pojat, pojat, pojat... teidän pitäisi kuunnella pomoanne, herra Vincent Kennedy McMahonia enemmän.

SILLÄ TÄMÄ OLI JÄLLEEN YKSI TYLSÄNPULLEA PAISTOS! MISSÄ OVAT TISSIT, TOIMINTA JA DOMINOIVA SANKARI! PERKELE!

KÄÄPIÖITÄ OTTELEMASSA, KÄÄPIÖITÄ TAKAHUONEISSA, KÄÄPIÖITÄ KAIKKIALLA!

SAMOA JIM, SE LÄSKI USO, SIINÄ SAATTAA OLLA IDEAA UUDELLA KOMEDIAGIMMICKILLÄ! LÄSKIT OVAT LUUSEREITA JA SE NAURATTAA KANSAA, ELI MINUA! HYVÄ!

JA... JA... JAA... VITTU, MINÄ EN MUISTA TÄSTÄ ILLASTA YHTIKÄS MITÄÄN! TAJUATTEKO, ETTÄ JOKAISEN WWE:N TUOTTAMAN URHEILUVIIHDELÄHETYKSEN PITÄISI OLLA USKOMATON KOKEMUS, JOKA EI LÄHDE HOUSUISTA EDES PESEMÄLLÄ!

MUTTA SAIMOU, KYLLÄ, LEMPILAPSENI! HULK HOGAN TÄYTTÄÄ TASKUNI JÄLLEEN SETELITUKUILLA! JA MIKÄ TÄRKEÄMPÄÄ, HÄN TEKEE ROMANISTA ENTISTÄ SUUREMMAN KANSANSANKARIN!

SURVIVOR SERIES LÄHESTYY JA MINÄ HALUAN TÄYTTÄ LAATUA, PAINAKAA SE KALLOIHINNE!

Hoplan Arvio: 5/10
Kuva

Niin... tämä oli jakso.

Hoidetaan ne hyvät puolet pois alta. Edgen videopaketti oli vallan mainio ja feudi Sethin kanssa ei voi olla muuta kuin priimaa. Parasta olisi... Myös illan ottelut olivat pääasiassa onnistuneita ja ajoivat vähintään asiansa. Panostitte selkeästi keskikortin kuvioihin tällä kertaa. Joukkueotteluissa ei nyt sisällöllisesti ollut vikaa...

MUTTA MITÄ HELVETTIÄ TOM_KILLER JA LHB! TIEDÄTTE VARSIN HYVIN, ETTÄ USOILLA JA NESSTILLÄ ON ENSI VIIKOLLA MESTARUUSOTTELU, JOTEN MIKSI HELVETISSÄ PISTÄTTE MOLEMMAT HÄVIÄMÄÄN JA KAUPAN PÄÄLLE HAETTE JOELLE JOTAIN IDIOOTTIMAISTA UUTTA HAHMOA! VITTU, TAJUATTEKO MITEN LÄHELLÄ JOEN ULOSKÄVELY OLI KEVÄÄLLÄ KAIKEN SEN PERSEILYN TULOKSENA, JA NYT TÄMÄ?

Kröhöm.

Zigglerin promo oli myös hyvä, vaikka vaaditaan paljon, paljon työtä että häntä voi pitää uskottavana haastajana kenellekään.

Saimou... Hulk Hogan saattaa saada vielä nostalgiapopit irti, mutta ET KAI OLE JUMALAUTA TUNKEMASSA HÄNTÄ KEHÄÄN?

Minä... minä en vaan jaksa...

Kommentteja pukuhuoneesta:

Kuva
Brad Maddox: Tuota noin, tämä tuli aika yllätyksenä. Olen ehtinyt jo myydä vanhat painikenkäni...

Kuva
Sampo Joe: Anteeksi, Tom_Killer, mutta mitä vittua tämä nyt taas on olevinaan!

Kuva
Kevin Owens: PZ, ensimmäistä kertaa pitkään, pitkään aikaan tuntuu siltä, että joku teistä tietää mitä on tekemässä.

Kuva
Alexa Bliss: Saan vihdoin näyttää, että käyttämäni minuutit Performance Centerissä eivät ole menneet hukkaan!

Kuva
Hulk Hogan: Veljet, kyllä te tiedätte, että minulla riittää kunto vielä päämestariksi asti! Roman Reigns ja Kuolematon Hulk Hogan WrestleManiassa, kyllä vain, tyypit!


Kommentteja markeilta:
@otunga_lovez_nicole: gretest love story since twilight

@bombaibomber: nia jax give me a hug, i want to suffocate myself on your tummy. yummy

@sethFREAKINmcmahon: edge will diet at surser, baloo dat

@1234qwerty: UUAAAAAA THE BIG DOG!!!!!!!!!

@Osmoosi69: Hogan on vittu antiikkia

Kommentteja smarkeilta:
@BorgaManiac: Ai että, Hoganin miljoonas paluu saa kyllä kaikki perseet penkkiin, ainakin omani.

@PoroMania: Ketä kiinnostaa Dolph Ziggler vakavasti otettavana pääottelijana vuonna 2017? Juna meni jo.

@DingoTakagi: Katsokaa Dragon Gatea.

@CurfewManPunk: Olisipa tässä firmassa edes yksi uskottava keskikortin mestaruus.

@HootHoot: KM on tämän bisneksen tulevaisuus.

Uutisia:
Mustafa Ali potee määrittelemätöntä keskivartalovammaa. Ali otteli Smackdownissa vahvasti teipattuna. Hallitseva joukkuemestari ei kuitenkaan aio pitää sairauslomaa elämänsä suurimman pushin aikana, voitettuaan BiHiven Armageddonin Hell in a Cell -tapahtumassa. Ensi viikolle on edelleen merkitty joukkuemestaruusottelu Uson serkusten sekä The Nesstin välillä.

Hulk Hoganin lisääminen Survivor Seriesiin johtuu mitä ilmeisimmin lipunmyynnistä. Tapahtuman ennakkomyynti on käynyt hitaasti ja WWE:ssä koettiin tapahtuman tarvitsevan legendaarista tähtivoimaa areenan täyttämiseen. Saamiemme tietojen mukaan Survivor Series juhlistaa nykyisen kirjoittajatiimin vuosipäivää ja on todennäköisesti ladattu täyteen paukkuja. Suunnitelmat voivat kuitenbkin vielä muuttua.
In the 27 years I've been doing this I never thought I'd find a better wrestler than me, but I found him.
Daniel Bryan.

-William Regal

Avatar
PeeTseta
Main eventer
Viestit: 500
Liittynyt: 04 Tammi 2016, 17:04
Paikkakunta: Paltamo

Re: Booked by Smarkside

Viesti Kirjoittaja PeeTseta » 20 Elo 2019, 16:24

WWE Raw #35 (16.10.2017)

Kuva

Portland, Oregon


“Listen up there’s not a moment to spare…”
► Show Spoiler
Kirjallisuutta, taidetta tiedettä. Sä et tarvii niitä, mä tiedän oikotien!
Last.fm
Youtube

Avatar
PeeTseta
Main eventer
Viestit: 500
Liittynyt: 04 Tammi 2016, 17:04
Paikkakunta: Paltamo

Re: Booked by Smarkside

Viesti Kirjoittaja PeeTseta » 22 Elo 2019, 16:43

Raw #35 palaute

Vince McMahon: 5/10
Kuva
MITÄ TÄMÄ NYT TAAS OLI? MINÄ MAKSAN TEILLE MAAILMAN PARHAASTA URHEILUVIIHTEESTÄ JA TE KIRJOITATTE JOTAIN KESKINKERTAISTA RIPULIA TAAS KERRAN! Olisi pitänyt kirjoittaa jakso itse uusiksi…

Teillä oli hyviä ajatuksia. Vahva Braun Strowman. HÄNEN OLISI PITÄNYT OLLA VAHVEMPI! NÄETTEKÖ, MINKÄ KOKOINEN HÄN ON! HÄN ON MASSIIVINEN! Ja Ken Shamrock… mies on vanhempi kuin minä ja näyttää lähes yhtä lihaksikkaalta! MIKSI TÄMÄ EI SAANUT ENEMPÄÄ HUOMIOTA?

Tämä Ted DiBiasen pojan kanssa liikkuva kaljupää, WWWAU! MIKSI TUOLLA MASTODONTILLA EI OLE OTTELUA SUNNUNTAINA? KATSOJAT JANOAVAT NÄHDÄ LISÄÄ TUOTA… TUOTA… ELUKKAA! EIKÖS “ELUKKA” OLISI HYVÄ LEMPINIMI?

MUTTA TÄMÄ KAIKKI MUU, KALPEITA KÄÄPIÖITÄ, JAPANILAISIA KÄÄPIÖITÄ, INTIALAISIA KÄÄPIÖITÄ! JOS MINÄ HALUAN KÄÄPIÖITÄ RUUTUUNI, NIIN SANON NIIN!

SUNNUNTAISTA TULEE UPEA PÄIVÄ, TUNNEN SEN JO MUNASKUISSANI!
Triple H: 5/10
Kuva
Annoitte taas kehujen nousta hattuun. Tämä ei ollut mikään täydellinen pannukakku, mitä Raw’ssa ison tapahtuman alla on yleensä nähty, vaan tässä oli ihan yritystäkin. Milloin tahansa muulloin tämä olisi voinut olla jopa hyvä jakso.

Illan avaaminen keskikortin kuviolla ei ollut mikään paras veto varsinkaan silloin, kun isoimpia otteluita on rakennettu heikosti. Se ajoi kyllä asiansa, mutta oli väärässä paikassa korttia.

TLC:n iso mestaruusottelu sai myös hyvää rakentelua. En ole tämän ottelun isoin fani, mutta toivottavasti ymmärrätte, kenen pitää voittaa sunnuntaina. Ja jos ette ymmärrä vihjettä, niin MEIDÄN PITÄÄ PANOSTAA TULEVAISUUTEEN. Tässä on minun tulevaisuuden ohella teidänkin tulevaisuus pelissä. Omaksi parhaaksenne, ymmärrättehän.

Ottelut näin muutenkin olivat liian lyhyitä ja SE HEMMETIN PÄÄOTTELU OLISI VOINUT OLLA JOTAIN MUUTA!

Olette silti rakentaneet James Stormin ja Dean Ambrosen ottelusta mielenkiintoisen, siitäkin huolimatta, että en näe Stormissa minkäänlaista supertähteä. Eikös hänellä ole ikääkin jo aika lailla?

AJ Styles vastaan Goldust voi olla myös sunnuntaina hyvä ottelu, mutta jälleen kerran pitäkää mielessä se, että me rakennennamme 2020-luvun WWE:tä.

Niin, ja FDR. Saat buukata aika monta hyvää ottelua, jotta unohdan virtsat ja Zigglerin.
Kommentteja pukuhuoneesta:

Kuva
Braun Strowman: “Hurm.’”

Kuva
Tyler Breeze: “Tämä on parempaa kuin kesällä.”

Kuva
Enzo Amore: “Haloo? Jätkät?”

Kuva
Daivari: “Tämä kuvio on mahtava! Iron Sheikin kaltaisen legendan kanssa on ilo työskennellä!”

Kuva
Corey Graves: “Tahdon palkankorotuksen.”


Kommentteja markeilta:
@TFri3dl: I want to see Goldust versus A.J. Styles in a steel cage!!!

@divalover87: i want mud wrestling with paige,emma,becky and trish

@tghLippen: The Chamber Of Wonders Match Will Be The Match Of The Year

@Spongebob885: WHY IS KEN SHAMROCK SO OLD??????

@Osmoosi69: john cena vitun kusipää runkkari
Kommentteja smarkeilta:
@Kysymys-Erkki: Kokonaisuutena keskiverto jakso, mutta parempi kuin viime viikolla. AJ Styles on WWE:n paras painija ja en varmaan TLC:stä edes muita otteluita katso.

@Bodyslammer: Mikä vittu tämä “ihmeiden onkalo” on olevinaan? Daivari on paskasäkki.

@SaxtonHardcastle: Eipä ollu hääppöinen jakso. Pidin kyllä Ambrosen kuvioista ja Daivari-videosta. Hyvää LU-henkistä meininkiä.

@checkwunt2: Haluaisin pitää Jerichosta. Tämä nykyinen hahmo on perseestä.

@matkustaja90: Haukutte vaan koska se on WWE. Ette voi väittää, etteikö tässä olisi ollut hyvääkin. Itse odotan, että TLC tulee olemaan vuoden paras ppv.
Uutisia ja huhuja:
Amped ja ROH kiinnostuneita potkituista NXT-nimistä?

WWE irtisanoi viime viikolla kymmenen painijaa NXT:stä. Heti uutisen tullessa julki sekä Ring of Honor että Anthem ovat tietojemme mukaan lähestyneet muutamia yllättävimpiä potkittuja. Ainakin Johnny Gargano ja The Machine (Brian Cage) ovat tietojemme mukaan lähellä solmia sopimuksia.

Uusi WWE:n maksulähetys tiedossa?

Tiistaiaamuna WWE:n viralliselle twitter-tilille ilmestyi twiitti, jossa mainostettiin marraskuulle Raw-brändättyä tapahtumaa, joka kantoi nimeä WWE Greatest Stomping. Twiitti kuitenkin poistettiin noin puolen tunnin kuluttua julkaisusta.
Viimeksi muokannut PeeTseta, 24 Elo 2019, 20:57. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
Kirjallisuutta, taidetta tiedettä. Sä et tarvii niitä, mä tiedän oikotien!
Last.fm
Youtube

Avatar
Zemppari
Moderaattori
Viestit: 679
Liittynyt: 04 Tammi 2016, 06:43
Paikkakunta: Jokela

Re: Booked by Smarkside

Viesti Kirjoittaja Zemppari » 23 Elo 2019, 16:33

Smackdown #46

Kuva
(17.10.2017, Seattle, Washington)

► Show Spoiler
In the 27 years I've been doing this I never thought I'd find a better wrestler than me, but I found him.
Daniel Bryan.

-William Regal

Avatar
Zemppari
Moderaattori
Viestit: 679
Liittynyt: 04 Tammi 2016, 06:43
Paikkakunta: Jokela

Re: Booked by Smarkside

Viesti Kirjoittaja Zemppari » 25 Elo 2019, 06:43

Smackdown #46 Palaute Vincen Arvio: 2/10
Kuva

MISSÄ VITUSSA
OLI ROMAN


VITUN


REIGNS?

PAINUKAA VITTUUN TOIMISTOSTANI!

Hoplan Arvio: 7/10
Kuva

En tiedä ovatko kehut paikallaan, mutta tämä oli, jotakuinkin, katsottava jakso maailman toiseksi pitkäkestoisinta viikoittaista televisio-ohjelmaa.

Ottelut, lukuun ottamatta SITÄ YHTÄ, olivat erittäin hyviä televisio-otteluita. Kaksi isohkoa mestaruusottelua niistä mestaruuksista, jotka olette yleensä jättäneet hunningolle, olivat illan kohokohtia. AJ Lee lisännee paljon naisten divisioonaan, jos jaksaisitte panostaa siihenkin… En jaksaisi enää Stephanien rääkymistä, kun yritän katsoa urani suurimpia hetkiä WWE Networkista viikoittain.

Hyvä että aloitatte Survivor Seriesin rakentelun suuren joukkueottelun osalta ajoissa. Myös Mizin ja Sethin jatkuva kuvio vaikuttaa hyvältä. Itse karsintaottelu nyt sisälsi… Iku… helvetin aivojenne syövereiden paskasäiliön, joten ei. Ei. Jos Stingin sekaantuminen päättää tämän paskan täysin, niin luojan kiitos. Smackdownilla olisi kun katsokaas tarvetta KURT ANGLEN JA RUSEVIN kaltaisille nimille.

Avaussegmentti… Saimou, sille on syy, miksi Lucha Underground ei tule koskaan olemaan kärpäsenpaskaa suurempi. Ja se Otungan ja Zigglerin segmentti…

En halua edes ajatella, mitä tulevan pitää.

Kommentteja pukuhuoneesta:

Kuva
El Generico: EL GENERICO NUMERO UNO!

Kuva
AJ Lee: Minulla olisi teidän kanssanne hieman keskusteltavaa naisten asemasta tässä firmassa...

Kuva
Tom Philips: …

Kuva
Chad Gable: En edes muista milloin viimeksi olen voittanut ottelun! Kiitos, Los_Pebbels!

Kuva
Becky Lynch: Se on morjes.


Kommentteja markeilta:
@athimAbraham: ramen rongs is wwe. no her no sport enterntment

@GoOdNeWzBaRrEtT: im afraid i have hepatitis

@real_jesus: send credit card # to my email adress at real.jesus@heaven.ru

@pussyman69: why is small indian boy assulting goddess alex bliss????????

@Osmoosi69: Punkin lutka palasi, hohhoijaa
Kommentteja smarkeilta:
@Rovert: Suuri uutinen tulee WWE:stä ulos tällä viikolla, en voi kertoa tarkemmin, mutta tietäkää, että minä tiedän

@T-MDK: Dolph Zigglerin pitäisi mennä New Japaniin

@MJeff: Olenko ainoa, jonka mielestä Seth McMahonin, Kofi Kingstonin, Mojo Rawleyn, Mustafa Alin ja Brad Maddoxin välisen ottelun voisi tunkea Velocityyn #bringbackkevinnashera

@Mähinämies: Usoksien hajottaminen on lähes yhtä järkyttävä hetki kuin Corren hajoaminen.

@DeadMengWalking: Katsooko joku vielä tätä? Vitun homot.

Uutisia:
AJ Lee on solminut sopimuksen WWE:n kanssa. Sopimus kestää tietojemme mukaan WrestleMania 34 -tapahtumaan asti. Entinen Divas-mestari lähti WWE:stä keväällä 2015 ja eläköityi. Nyt WWE on kuitenkin tarjonnut 30-vuotiaalle Leelle tietojemme mukaan ”huikeaa” sopimusta, uskoen että muutaman vuoden takainen nostalgianimi antaisi kaivattua lisäarvoa naisten divisioonalle.

Becky Lynch on lähtenyt määrittelemättömän pituiselle tauolle. Lynch on jo pitkään ilmaissut takahuoneissa tyytymättömyyttään käyttöönsä ja ailahtelevaan face/heel-statukseensa. Lynchin kanssa läheiset painijat ovat kertoneet lähteillemme, että Lynch tarvitsi pahasti hermolomaa, kuten valtaosa muistakin painijoista. Varovaista arviota paluusta ei ole. Internet-huhujen mukaan tauko on vain WWE:n tapa antaa hiljaiset potkut jonkun ajan kuluttua, sillä sitkeiden huhujen mukaan Lynch on ollut mielipiteidensä vuoksi ”mustalla listalla” jo pitkään.
► Show Spoiler
In the 27 years I've been doing this I never thought I'd find a better wrestler than me, but I found him.
Daniel Bryan.

-William Regal

Avatar
PeeTseta
Main eventer
Viestit: 500
Liittynyt: 04 Tammi 2016, 17:04
Paikkakunta: Paltamo

Re: Booked by Smarkside

Viesti Kirjoittaja PeeTseta » 01 Loka 2019, 14:14Valkeassa huoneessa on yksi legopalikka pystyssä. Palikkaa seuraa toinen, kolmas, neljäs. Ensimmäinen palikka kaatuu ja dominoefekti on voimissaan. Palikka kaataa seuraavat palikat ja kamera seuraa. Palikoita tulee ja tulee ja ne ovat eri värisiä ja muotoisia. Palikat kaatuvat ja muodostavat valkealle lattialle rakean kuvan Tyler Breezestä.

Rakeinen kuva terävöityy ja vaihtuu oikeaksi videokuvaksi. Matt Hardy toteuttaa suunnitelmansa cruiserweight-divisioonan poistamiseksi. Tyler Breeze on uusi openweight-mestari. Jeff Hardy haastaa. Jack Gallagher näkee, missä tilassa divisioona on. Matt Hardy nauraa.

Palikat jatkavat kaatuiluaan ja muodostavat vähitellen lattialle kuvan GOAT Climaxin turnauskaaviosta. Rakeinen, palikoista koottu kuva muuttuu James Stormin ja Dean Ambrosen matkaksi kohti turnauksen finaalia. Molempien voitot nähdään nopeasti, kunnes päästään viimeisimpään Raw’hon.


Dean Ambrose: “James Storm… tänä sunnuntaina… seuraa… haukkoja.”


Palikat jatkavat kaatumistaan ja liike-enegia kaataa ison seinän palikoita. Seinä kaatuu kalisten ja lopulta kamera tarkentaa yhteen palikoista.

Hurri-Kane astuu palikan päälle, Erick Rowan syyttää tanskalaisia, mutta syylliseksi paljastuukin Homo Sapiens.


Patrick Clark: “Tässä ottelussa ovat sallittuja kaikki lego-palikoista tehdyt aseet.”


Rowan heittää Clarkin läpi legopöydästä. Lucha Vikings jättää Homo Sapiensin legohuoneseen.

Mutta palikat kaatuvat edelleen. Eräs kaatuvan seinän palikoista on vapauttanut pienoisjunan, joka kulkee vauhdikkaasti pitkin puista rataa, kunnes katoaa tunneliin.

Enegianpurkaukset pieksävät tunnelia ja Iron Sheik ja Daivari, mahtava henki, yrittävät napata Intercontinental-mestaruutta itselleen.


Daivari: “Ih...mei...den… on...ka...lo… ottelu.”


Pienoisjuna syöksyy tunnelista suoraan kytkimeen ja liike-enegia vapauttaa vaijerissa roikkuvan neljän maalatun tuolin mobilen liikkeelle. Ensimmäiseen tuoliin on maalattu Dana Warrior, täysissä kasvomaaleissa.

Dana voittaa Raw’n naistenmestaruuden, mutta joutuu eMMAn hyökkäyksen uhriksi. EMMA voittaa Warrior Thriatlonin ja saa valita ottelumuodon tapahtumaan.


eMMA: “Dana, TLC:ssä meidän ottelumme on tappava TUOLIOTTELU! Tavataan siellä.”


Tuolimobile jatkaa kulkuaan. Toisessa tuolissa on kuva Ken Shamrockista. Shamrock voittaa ykköshaastajuuden WWE:n mestaruuteen epämääräisesti. Braun Strowman murisee ja tuhoaa Hurri-Kanen.

Kolmannessa tuolissa on AJ Stylesin kuva. Tuoli vapauttaa epämääräisen kasan rojua, jossa on pöytiä, tuoleja metalliputkia, kendokeppejä ja kaikkea muuta. Tavarat leviävät lattialle.


Styles: “GOLDUST! VALEHTELIT MINULLE! TAKIASI EN OLE ENÄÄ WWE:N MESTARI! MAKSAT KAIKEN KORKOJEN KERA!”


Styles iskee tuolilla erehdyksessä lämmitysputkea ja Goldust lyö Stylesia vyön alle.


Goldust: “Tämän tarinan pitää saada päätös, joten hyväksyn haasteesi. Sinä vastaan minä hardcore-ottelussa TLC:ssä.”


Rojun keskellä tikkaat kaatuvat kuin legopalikat aiemmin. Lopulta viimeinenkin tikapuu menee nurin ja vapauttaa katossa roikkuvan turvakaukalon.


The Shinsuke: “Katossa turvakaukaro. Nouse tikapuu. Hae kaukaro. Saa huoltajuus.”

The Shinsuke: “Jos haluat nähda lapsesi, sinä suostut ottelu.”


Tumma varjo laskeutuu kaukalon ylle ja möreä traileriääni puhuu:


“Ja nyt… WWE Network ja LEGO esittävät: WWE Tables, Ladders, Chairs (and Legos): T… L… C!”


WWE TLC 2017: 22.10.2017 (Minneapolis, Minnesota)

Kuva
(Juliste: Kazu)

“American Dreams”
► Show Spoiler
Kirjallisuutta, taidetta tiedettä. Sä et tarvii niitä, mä tiedän oikotien!
Last.fm
Youtube

Avatar
PeeTseta
Main eventer
Viestit: 500
Liittynyt: 04 Tammi 2016, 17:04
Paikkakunta: Paltamo

Re: Booked by Smarkside

Viesti Kirjoittaja PeeTseta » 01 Loka 2019, 14:17

Kuva
(Juliste: Pebles)
► Show Spoiler
Kirjallisuutta, taidetta tiedettä. Sä et tarvii niitä, mä tiedän oikotien!
Last.fm
Youtube

Avatar
PeeTseta
Main eventer
Viestit: 500
Liittynyt: 04 Tammi 2016, 17:04
Paikkakunta: Paltamo

Re: Booked by Smarkside

Viesti Kirjoittaja PeeTseta » 08 Loka 2019, 07:01

WWE TLC:n palaute

Vince McMahon: 3/10
Kuva

MIKSI JOHN CENA OLI NOIN PIENESSÄ ROOLISSA? HÄN ON FIRMAMME YKKÖSTÄHTI JA HÄN VAATII KAIKEN MAHDOLLISEN NÄKYVYYDEN!

MIKSI TUO ALKOHOLISTIN NÄKÖINEN SEKOPÄÄ VOITTI TUON KOMEAN LEHMIPOJAN? YMMÄRRÄTTEKÖ TE MITÄÄN VIIHTEESTÄ - COWBOYT OVAT AINA RAHAA! MIKSI JEFF HARDY EI VOITTANUT? OLEN YMMÄRTÄNYT, ETTÄ NAISET RAKASTAVAT HÄNTÄ!

GOLDUST HÄVISI TUOLLE POLKKATUKKAISELLE NÖRTILLE, MUTTA AINAKIN SE NÖRTTI NÄYTTI LUONNETTA! HYVÄ! MIKSI KESKELLÄ TAPAHTUMAA OLI YLIPITKÄ MAINOSELOKUVA JOLLEKIN FANTASIAELOKUVALLE? ONKO SE ELOKUVA EDES MEIDÄN STUDION TUOTTAMA?

NAISTEN OTTELU OLI LYHYT! HYVÄ!

PALIKKAOTTELUSSA OLI PALJON HYVÄÄ, MUTTA TÄMÄ ISO BRASILIALAINEN NÄYTTI LIIAN HEIKOLTA! ONNEKSI KEHÄSSÄ OLI MYÖS TÄMÄ PUNAPARTAINEN OLENTO, LISÄÄ ISOJA MIEHIÄ, NIITÄ ME TARVITSEMME!

TUO PITKÄJALKAINEN JAPANILAINEN ON ILJETTÄVÄ OLENTO! RAKASTAN SITÄ!

BRAUN STROWMAN ON ELÄIN JA EN TIEDÄ KUKA TUO TOINEN ISO MIES OLI TUOSSA LOPUSSA, MUTTA HÄN ON UPEA HAHMO, EHKÄ VOISIMME TEHDÄ HÄNESTÄ UNDERTAKERIN POJAN!

SURKEA ESITYS KAIKIN PUOLIN, MUTTA AIVOTON VÄVYNI ON JOSTAIN SYYSTÄ SITÄ MIELTÄ, ETTÄ TEITÄ EI SAA RANKAISTA! MINÄ NÄYTÄN SILLE, KUKA TÄÄLLÄ MÄÄRÄÄ!
Triple H: 7/10
Kuva

En saata uskoa tätä. Useampi hyvä ottelu, ehjä kokonaisuus ja johdonmukaista tarinankerrontaa. Ja vieläpä Raw’n tapahtumassa. Onko tämä unta?

Ilta avattiin Ambrosen ja Stormin ottelulla ja se oli mielestäni oikea veto. Tämä Ambrosen hahmo on toki vedetty hieman turhan yli, mutta itse ottelu oli ihan kelvollinen, vaikka Ambrosen ja Stormin kemiat eivät ihan täysin kohdanneetkaan. Alan viimeinkin ymmärtää, mitä näette James Stormissa. Hän on otteiltaan vakaa suorittaja ja toimii varmasti hyvin roolissa, jossa hän nostaa nuorempia supertähtiämme parrasvaloihin.

Vaikka openweight-konsepti nyt onkin hieman hämärä enkä oikein usko, että tarvitsemme kolmatta samanarvoista vyötä, niin Hardy ja Breeze pistivät pystyyn oivallisen ottelun, joka sytytti yleisön. Jeff Hardylla ei ole montaa vuotta painiuraa jäljellä, joten hänenkin paikkansa on nuorempien supertähtien nostattajana. Erityiskiitos siitä, että ottelussa ei nähty mitään ylimääräistä sekoilua, mitä pelkäsin koko ottelun ajan.

Lego-ottelussa oli omat isot miinuksensa (tiedätte kyllä, mistä puhun), mutta olen saanut Lego-yhtiöltä viestiä, että he ovat halukkaita jatkamaan yhteistyötä kanssamme vielä tämänkin jälkeen. On kerrankin mukavaa kuulla positiivisia uutisia sponsoririntamalta. Toki Rowanille kävi tässä ottelussa kuten kävi, mutta näiltähän ei voi välttyä. Patrick Clark on todellinen tulevaisuuden supertähti, joten voitto meni ihan oikeaan osoitteeseen.

Itamin ja Tozawan ultraväkivaltainen linja ei välttämättä edusta WWE:n ja minun toivomaa linjaa, mutta hyvä, että heillä on jotain tekemistä. Tarkkailen tätä kuviota.

Stylesin ja Goldustin ottelu ei suoranaisesti ollut ottelu enkä tiedä, onko tämä ihan oikea suunta Stylesille, joka on siis Raw’n rakastetuin kasvo. En lähde kuitenkaan vielä tuomitsemaan tätä, sillä olen huomannut, että AJ on yksi niistä harvoista, joita ette edes yritä pilata. Lisäksi korviini on kantautunut, että tämä angle on saanut paljon positiivista huomiota. Pitäkääkin tämä linja.

Ihmeiden onkalo oli tuota… niin. En ole ihan vakuuttunut Daivarista mestarina ja tämä kesti ihan liian pitkään, mutta Daivari on parempi mestari kuin Sheik. Videopuolen nörtit toki vaativat tuosta paljon isompaa palkkaa mitä normaalisti, joten meidän tulisi olla näissäkin asioissa hivenen säästöliekillä tulevaisuudessa. Ymmärrän kyllä, että te pojat seuraatte Lucha Undergroundia suurella mielenkiinnolla, mutta sellainen tyyli ei vain toimi WWE:ssä.

Emma ja Dana hoitivat osansa hyvin, mutta Emma tarvitsee nyt uskottavia vastustajia ja oikeita otteluita tästä eteenpäin. Meillä ei ole varaa siihen, että suuri yleisö nauraa vaimoni ideoimalle “vallankumoukselle”.

Vihaan Shinsuken hahmoa, koska palkkasin hänet WWE:hen sen takia, että hän on karismaattinen esiintyjä ja hyvä painija ja hyvät painijat poissa kilpailijoiden riveistä on WWE:n etu. Tällä kertaa onneksi oli oikea ottelukin ja se oli ihan kelvollinen. Jericho on uskollinen WWE:n soihdunkantaja nyt ja tulevaisuudessa. Huomautan kuitenkin Stephaniesta. Vaimollani on ollut rankkaa viime aikoina ja hän haluaa pitää lomansa rauhassa.

Pidin siitä, että Survivor Seriesin isoa joukkueottelua rakennettiin. Tapahtumaan on enää muutama viikko ja se vaatii isoja otteluita, sillä kyse on kuitenkin aina perinteisestä tapahtumasta.

Pääottelu nyt oli niin hyvä kuin se näillä pelimerkeillä voi olla. Braun Strowman on motivoitunut iso mies ja ansaitseva mestari. Ottelussa oli hyvät ja huonot hetkensä ja lopetusta vihasin. Tätä pervoilua ei jaksa katsoa enää kukaan. Lopettakaa se hyvän sään aikaan! Bray Wyattin paluu sen sijaan oli hyvin toteutettu. Ihmettelin, miksi siinä niinkin pitkään kesti, sillä hän on ollut valmis paluuseen jo kuukausia. Toivottavasti luottamukseni teihin ei ole turhaa. Tiedätte, missä tilanteessa WWE supertähtiensä kanssa on. Meillä ei ole varaa menettää enää yhtään supertähtiä mihinkään.
Kommentteja pukuhuoneesta:

Kuva
Braun Strowman: “En pidä tästä kuviosta yhtään enempää mitä alkuvuonna.’”

Kuva
Tyler Breeze: “Kai tämä on oikea suunta.”

Kuva
AJ Styles: “Ainakin voitin. Muusta en tiedä.”

Kuva
Daivari: “KIITOS KIITOS KIITOS KIITOS KIITOS”

Kuva
eMMA: “Hmmm...”


Kommentteja markeilta:
@minecraftboy3322: lego is so ripping the greatest game ever made! SHAME!

@WatchWrestlingOnYoutube: Daiveri KILLS The Iron Sheik in CAVE OF WONDERZ - Live Reactions & Link In Bio

@mitch_cenafan: SCOTT STIANER SAID A BAD WORD!!!!

@umbrellaisbest: This Is Why We All Love WWE <3 <3 <3

@Osmoosi69: Bray Wyatt on läski
Kommentteja smarkeilta:
@Rommicola-Olli: Katsoin tapahtuman kun Ken Shamrock oli pääottelussa. Näytti ikäisekseen hyvältä, mutta lopetus oli ehtaa WWE:tä.

@TheMackDuck: Ihmeiden onkalo oli täyttä Lucha Undergroundia. Rakastin sitä, vaikka Daivari onkin korkeimmillaan välttävä painija.

@Villi_aine: Brayn paluu aiheutti kylmät väreet, mutta eiköhän siitä tule kolmen kuukauden sisällä tanssiva runkkari

@JohnnyCurtisAxel: @Villi_aine Tarkoitatko kolmea viikkoa? Sen verran annan Braylle.

@SeanMooneyForHOF: Cruiserit odotetusti varasti show’n. Kerrankin niiden annettiin painia pitkä ja hyvä ottelu ja tulos on tässä. Gallagher vs. Breeze SurSerissä on juuri sitä mitä painiltani haluan.
Uutisia ja huhuja:
Erick Rowan loukkaantui - sivussa kuukausia

WWE-painija Erick Rowan kärsi loukkaantumisen TLC-maksulähetyksen Lego-ottelussa. Rowan on sivussa määrittelemättömän käsivamman vuoksi vähintään tammikuuhun asti.

Ken Shamrock valmis ottelemaan vielä kolme ottelua

Ken Shamrock hävisi ottelunsa Braun Strowmanille TLC:ssä, mutta tietojemme mukaan hänen sopimuksensa päättyy vasta ensi vuoden SummerSlamissa. Shamrock kirjoitettiin ulos kuvioista ja hänen paluutaan odotellaan nykytietojen mukaan Royal Rumblessa.

Muutoksia WWE:n kirjoittajatiimissä

Monet 11 kuukautta sitten WWE:n käsikirjoittajatiimissä aloittaneet ovat joko lähteneet tai lähdössä tiimistä. Haastattelemamme entinen käsikirjoittaja on sanonut yhdeksi syyksi valtavat paineet takahuoneessa sekä käsikirjoittajien jatkuvat riidat keskenään. Nykyisten tietojen mukaan Pete Cheetah ja Jay Parry kuitenkin jatkavat Raw’n ja Smackdownin kirjoitustiimien johdossa.
► Show Spoiler
Kirjallisuutta, taidetta tiedettä. Sä et tarvii niitä, mä tiedän oikotien!
Last.fm
Youtube

Vastaa Viestiin