Tervetuloa Smarksiden viralliselle keskustelualueelle! Luo tunnukset ja tule mukaan vaihtamaan mielipiteitä. Muista lukea foorumin säännöt!

Tarkasta kotisivumme osoitteessa smarkside.com. Facebookista löydät fanisivumme sekä keskusteluryhmämme Discussion ja Talk. Olemme myös Twitterissä, Instagramissa, Soundcloudissa ja YouTubessa. Reaaliaikaisen chattailun löydät Discordista.

Smarksidetubessa Raw tiistaisin klo 20 ja SmackDown keskiviikkoisin klo 20. Muu ohjelmisto elää tilanteen mukaan. Parhaiten pysyt kärryillä seuraamalla Discordin kanavaa #smarktube.

Booked by Smarkside

Booked by Smarkside on kollektiivinen ja interaktiivinen simulointifanifiktio.
Vastaa Viestiin
Avatar
PeeTseta
Main eventer
Viestit: 390
Liittynyt: 04 Tammi 2016, 17:04
Paikkakunta: Paltamo

Re: Booked by Smarkside

Viesti Kirjoittaja PeeTseta » 10 Kesä 2018, 17:03

Impact #10: 7.8.2017 (Toronto, Ontario, Kanada)

► Show Spoiler


Kirjallisuutta, taidetta tiedettä. Sä et tarvii niitä, mä tiedän oikotien!
Last.fm
Youtube

Avatar
PeeTseta
Main eventer
Viestit: 390
Liittynyt: 04 Tammi 2016, 17:04
Paikkakunta: Paltamo

Re: Booked by Smarkside

Viesti Kirjoittaja PeeTseta » 14 Kesä 2018, 22:36

Palaute tulee tähän kun tulee. Tiedätte homman nimen.
Kirjallisuutta, taidetta tiedettä. Sä et tarvii niitä, mä tiedän oikotien!
Last.fm
Youtube

LostHardyBoy
Main eventer
Viestit: 139
Liittynyt: 15 Marras 2017, 21:45

Re: Booked by Smarkside

Viesti Kirjoittaja LostHardyBoy » 15 Kesä 2018, 10:55

SmackDown #36
Kuva
8.8.2017 Toronto, Ontario, Kanada
► Show Spoiler

LostHardyBoy
Main eventer
Viestit: 139
Liittynyt: 15 Marras 2017, 21:45

Re: Booked by Smarkside

Viesti Kirjoittaja LostHardyBoy » 15 Kesä 2018, 22:46

SD 36 -PALAUTE

Vincen arvio: 9/10

Kuva
MITÄ HELVETTIÄ TÄÄLLÄ TAPAHTUU??? JAY PARRYN HYLLYTYS ON OLLUT PARAS PÄÄTÖKSENI IKINÄ! Harmi kun hän on edelleen palkkalistoillani… No, ehkä hän saa lomallaan taottua isoon kalloonsa järkeä. No, niin kauan kun nämä uudet kaverit jatkavat samaa rataa ei mitään kiirettä takaisin.

Kyrgyzstanin prinssi, loistavaa. Kääpiöiden hävittäminen on paras ideasi pitkään aikaan. Mutta MIKSI HELVETISSÄ tuo punkero on koko ajan äänessä?? Sanoin jo viime viikolla, että naiset pitävät siitä hoikemmasta veljestä. Onko hänestä tullut vuosien varrella mykkä?

Meinasin jo lähteä paskalle kun kuulin, että naiset ottelevat seuraavaksi. Mutta sitten tämä tummat neitokaiset astelivat tv-ruutuuni. Tälläistä naisten toimintaa tahdon nähdä! Pidän uudesta tyylistäsi Peetseta, jatka samaan malliin. Mutta kuka helvetti on Jonah Bark vai mikä se oli? Kuka helvetti on Abyss? Onko hän palkkalistoillani?

Los Pebblelbs ja Krizsrktr… PERKELE, MIKSI TEILLÄ ON NÄIN VAIKEITA NIMIÄ?! Pidän tästä vekkulista nuoresta kaverista. Hänen toilailujaan on hauska seurata ja ohjelmaan on hyvä saada vähän jännitystä. Muistuttakaa kuitenkin minua, että hankin hänelle apua alkoholiongelmaan. Disney oli minuun yhteydessä heti jakson jälkeen…

Taas nämä avaruusolennot ovat ruudussa. Päästäkää jo Rusev ja Kurt mukaan oikeisiin kuvioihin, tämä on isojen miesten tuhlausta. Saimou! Mitä helvettiä?? Tuo pieni leuaton rääpäle halkeaa kahtia? Melkein oksensin vaimoni uudelle matolle. SINÄ, olisit saanut nuolla sen puhtaaksi perkele. Enska, en tiedä olenko jo maininnut aiemmin, mutta P-O-H-J-O-I-S-K-O-R-E-A VITTUUN TÄÄLTÄ!! Disney alkaa oikeasti olla kypsä meihin, jos meno ei muutu SummerSlamin jälkeen, olemme pahassa pulassa. Lisäksi, nämä vinosilmät eivät saa vallata tätä ohjelmaa. Shinsuke on kuitenkin näistä kahdesta vakuuttavampi, joten jos jonkun japsin on pakko näkyä ruudussa olkoon se hän. Kääpiö saa homehtua siellä siilossa.

KANA! Minä nimenomaan sanoin viime viikolla että sen kääpiön heivaaminen tästä kuviosta oli loistava päätös. Ja nyt sinä toit sen takaisin? Missä se rahamies on? Kuitenkin, SummerSlam uhkasi jäädä alle kahdeksan tuntiseksi spektaakkeliksi, joten hyväksyn tämän.

Hah, mustien miesten kokoontuminen oli mukava välipala tähän väliin, ehdin myös käymään siellä paskalla. Ruudussa olivat taas ne herkulliset tummaveriköt. TAHDON LISÄÄ HEITÄ! Vihdoinkin Yhdysvaltain-mestarimme palasi ruutuun. Vaikka vyötä pitääkin tuo ruikku,haluan nähdä hänet kehässä ensi viikolla. Älkää pettäkö minua.

KENITYS, HUONEESEENI JA HETI! Tämä oli täydellistä. Romanini näytti erittäin vahvalta ja tuhosi jälleen sen helikopterilta näyttävän kääpiön. Kehässä oli isoja miehiä ja mikä tärkeintä, naisten välistä kontaktia. Tälläisiä otteluita haluan nähdä joka viikko. Tämä punatukka tuo meille vielä paljon rahaa. Kenitys, minä rakastan sinua, seuraavassa palkkashekissäsi sinua odottaa pieni bonus.

Hoplan arvio: 0,5/10

Kuva
EI JUMALAUTA! YRITÄTTEKÖ TE OIKEASTI TUHOTA MINUN KOVALLA VAIVALLA RAKENTAMANI KESKIRASKAAN DIVISIOONAN? VOI JUMALAUTA JÄTKÄT! Hardyn veljekset oli hyvä palkkaus mutta tämä on aivan väärä suunta heille. Tehkää asialle jotain!

Jos tästä naisten ottelusta pitää jotain hyvää löytää, niin se ainakin herätti katsojat. Muistakaa, että naiset eivät ole objekteja, he ovat samanvertaisia Supertähtiä kuin miehetkin. Vaimoni on aivan hiilenä. Olen aina pitänyt sinusta Peetseta, tämä oli jo toinen PASKA viikko sinulta. Alä enää tuota minulle pettymystä. En haluaisi etsiä uutta pääkirjoittajaa maanantai-iltoihin.

Ainiin, hyvä että keksit Abyssille tekemistä…


Los Pebbels, Krizski, miksi tätä paskaa piti jatkaa? Ainut hyvä asia näissä segmenteissä oli, ettei Wyatt esiintynyt niissä. Pistäkää vaikka Ambrose ja Miz feudaamaan, tai VITTU VAIKKA SUUTELEMAAN! Kunhan tämä paska ei enää jatku… Olen varma ettei tästä kuviosta saada enää mitään hyvää aikaan, jos kuitenkin uskotte että olen väärässä, kokeilkaa…. Jos uskallatte laittaa henkenne pantiksi.

Oletteko te vain aivan SAATANAN tyhmiä vai missä on vika? Tämän vaahtokuvion piti loppua Battlegroundiin! Nyt ihmiset repeilevät kahtia ja Pohjois-Korea uhkailee raketeilla. Ei vittu, EI VITTU JÄTKÄT! Jos joku uskaltaa edes mainita sinisen tai punaisen tai ihan minkä värisen tahansa vaahdon SummerSlamissa, hän saa välittömästi rangaistuksen. Ymmärretty?

Löytyyhän tästä jaksosta jotain hyvääkin sanottavaa. Kana, hyvä että et antanut Shanen ja Noamin kuvion kuolla. Tätä on rakennettu pitkään ja uskottavasti. Toivon mukaan feudi saa arvoisensa päätöksen SummerSlamissa.

Miksi tämä älöttävä kuvio piti herättää uudestaan henkiin? Luulin että BiHive laskettiin viimeiseen lepoon Battlegroundissa, mutta ei. VITTU! Ei lisättävää.

“Pääottelu oli jakson ylivoimaisesti paras asia.” Näin sanoisin, ELLEI SITÄ VERTA OLISI TAAS PUDONNUT KATOSTA! Tämä oli yksi vuoden kuumimmista kuvioista. Miksi, miksi, miksi. Miten vitussa te onnistuitte tuhoamaan sen muutamassa viikossa. Teillä on vielä yksi jakso aikaa ennen H-hetkeä korjata tilanne. Tehkää se.
Kommentteja pukuhuoneesta:

Kuva

Naomi: Voisiko joku kutsua poliisit hakemaan tuon pervon oveni takaa?

Kuva

DEAN AMBROSE: En voi hyvin…

Kuva
BIG E: Kiitos kovasti ruutuajasta!

Kuva
NEVILLE: En halua olla osa tuota pelleilyä enää ikinä…

Kuva
Bayley: Kiitos tuhannesti uudesta hahmosta. Kenitys, pelastit juuri urani.


Kommentteja markeilta:
@2HaRdYs1TeAm: “!DELETE ALL TINY FAGGOTS!”

@STROWMANZPEN-IS: “BIG E, I wunt u to cum here and chanze muh wyrld”

@JUUSOSUSINEN: “Nämä jaksot ovat aivan liian pitkiä”

@Osmoosi69: “Ei saatana, vittu mitä paskaa. Katsoisin mielummin mitä tahansa muuta. Sentään tuo leuaton homo päätti kuolla”

@Ismoosi96: “Jos @Osmoosi69 on maailman paras tyyppi tykäktää!”
Kommentteja smarkeilta:
@WWEONPASKAAJAKUSI: “Miksi mä erehdyin katsomaan tätä? Voisin luetella kymmenen promootiota jotka ovat parempia”

@Kummitus_tohtori: “Tämä jakso oli täydellinen. En uskonut että WWE vielä pystyy tällaiseen.”

@619KALISTO619: “WWE voisi laajentaa reality markkinoille. Valmiita formaatteja on vaikka kuinka.”

@PARONIKORPPINEN: The Shinsuke on paras asia Smackdownissa, antakaa hänelle mestaruus.
Uutisia:
► Show Spoiler
Summerslamin kortti:
AJ Styles© vs American Rasputin - WWE Championship
Roman Reigns vs The Neville - Universal Championship
Team WWE (Jericho, Braun Strowman, Hurri-Kane) vs Team TNA (Bo, Scott Steiner, James Storm) vs Team Rasputin (Rollins, Orton, Triple H) - War Games for the control of Impact
Raiders vs Brock Lesnar - Warfare Match
Jaakko Parantainen vs Iku-Turso
CeMMAro© vs Rybaxel - Raw Tag Team Championship
Finn Balor & Brothers of Destruction vs Big Show & Boys of Destruction - Six Feet Under Match Buddy
Murphy vs. Mojo Rawley
Andrade Almas vs. Kevin Owens
Shane McMahon vs. Noam Dar

Vastaa Viestiin