Tervetuloa Smarksiden viralliselle keskustelualueelle! Luo tunnukset ja tule mukaan vaihtamaan mielipiteitä. Muista lukea foorumin säännöt!

Tarkasta kotisivumme osoitteessa smarkside.com. Facebookista löydät fanisivumme sekä keskusteluryhmämme Discussion ja Talk. Olemme myös Twitterissä, Instagramissa, Soundcloudissa ja YouTubessa. Reaaliaikaisen chattailun löydät Discordista.

Smarksidetubessa Raw tiistaisin klo 20 ja SmackDown keskiviikkoisin klo 20. Muu ohjelmisto elää tilanteen mukaan. Parhaiten pysyt kärryillä seuraamalla Discordin kanavaa #smarktube.

Smarkside: SELVIYTYJÄT

Fiktiivinen painiaiheinen tarinankerronta.
Vastaa Viestiin
Avatar
kenitys
Main eventer
Viestit: 421
Liittynyt: 18 Tammi 2016, 18:44
Paikkakunta: HKI
Viesti:

Re: Smarkside: SELVIYTYJÄT

Viesti Kirjoittaja kenitys » 28 Kesä 2018, 08:40

PÄIVÄ 18

Kuva

Maailmankartta levittäytyy Alberto Del Rion, Big E:n, Chris Jerichon, Dean Ambrosen, Kevin Owensin, Randy Ortonin, Samoa Joen, The Mizin ja Undertakerin nenän eteen koko komeudessaan. Samoalainen aurinko paahtaa tuskastuttavan kuumana, ja Vince McMahon katsoo tyytyväisenä, kun painijat hikoilevat tehtäväradan ensimmäisen tehtävän valjetessa heille. Hiki ei suinkaan nouse painijoiden pintaan vain sään takia, vaan osansa on taatusti tehtävän aiheuttamalla lisätuskalla. Painijat lukevat edessään olevan ohjelapun.

"Tehtävänne on nimetä edessänne olevaan karttaan KAIKKI maailman 197 valtiota. Teillä on aikaa 15 minuuttia. Seitsemän parhaiten suoriutunutta etenee tehtäväradan toiseen vaiheeseen. Kaksi huonoimmat pisteet saanutta tippuvat tästä palkintokilpailusta pois."

Samalla Hideo Itami päästää kovan kirkaisun, jolla yrittää ilmeisesti ravoitella Roman Reignsin UUAA-huutoa. Se on merkki siitä, että palkintokisan ensimmäinen tehtävä on valmis alkamaan. Painijat alkavat kirjoittaa karttaan maiden nimeä hurjalla vauhdilla. (Peli löytyy täältä)

KIERROS 1

Aika kuluu loppuun, ja Vince McMahon ilmoittaa siitä kovalla huudolla. On aika käydä läpi, millaisia tuloksia painijat ovat saaneet karttoihinsa.

The Miz esittelee karttaansa itsevarmana. Siinä on 138 valtion nimet oikein kirjoitettuna. Samoan Miz on kuitenkin onnistunut unohtamaan ja saa siitä tiukan mulkaisun Vinceltä.

Samoa Joe sen sijaan näyttää tympääntyneemmältä ja tuijottelee lähinnä maata esitellessään karttaansa. Hänellä on kartassa 54 valtion nimet.

Big E virnuilee voitonvarmasti esitellessään karttaansa Vincelle. Syytäkin on: Big E:llä on peräti 158 valtion nimet kartassaan.

Myös Chris Jericho vaikuttaa varsin itsevarmalta esitellessään aikaansaannoksiaan. Kartassa on 123 valtion nimet.

Undertakerin kasvoilta on mahdoton lukea minkäänlaista ilmettä. Hän osoittaa karttaansa tyynesti. Siinä on 89 valtion nimet. Riittääkö se?

Kevin Owens on tarkastuskierroksella vuorossa seuraavana. Owensin ilme näyttää vähintään yhtä tyytymättömältä kuin Samoa Joen. Syytä siihen ei tosin ole: Owensille on kartassaan 111 valtion nimet.

Alberto Del Riolla on puolestaan leveä virne kasvoillaan, kun hän esittelee karttaansa - siitäkin huolimatta, että Mizin tavoin hän on unohtanut kilpailun kotimaan Samoan kartastaan. Yhteensä Del Riolla on kuitenkin 108 valtion nimet kartassaan, ja sen pitäisi riittää jatkoon.

Dean Ambrose polkee hiekkaa hermostuneena, kun tulee hänen vuoronsa esitellä karttaa. Myös Ambrose on unohtanut Samoan - ja monta muuta maata. Ambrose saa 51 valtion nimellä tähän mennessä kierroksen huonoimman tuloksen ja on varma putoaja, kun yhden kilpailijan tulos on tarkastamatta.

Randy Orton on vuorossa viimeisenä, mutta "käärmettä" ei näytä huolestuttavan. Eikä ihme, sillä Orton on tehnyt kierroksen toiseksi parhaan tuloksen! Yhteensä Ortonilla on kartassaan 146 valtion nimet.

Vince McMahon esittelee ensimmäisen kierroksen lopullisen tulostaulun:

1. Big E - 158
2. Randy Orton - 146
3. The Miz - 138
4. Chris Jericho - 123
5. Kevin Owens - 111
6. Alberto Del Rio - 108
7. Undertaker - 89
------------------------
8. Samoa Joe - 54
9. Dean Ambrose - 51

Samoa Joe ja Dean Ambrose näyttävät molemmat sekä pettyneiltä että raivokkailta siirtyessään syrjään. He tippuvat jatkosta. Samalla seitsemän muuta painijaa etenevät tehtäväradan toiseen vaiheeseen.

KIERROS 2

Toisella kierroksella seitsemää painijaa odottaa hämmentävä rakennelma. Vince McMahonin apujoukot ovat rakentaneet Samoan viidakkoon bambusta seitsemän alkeellista keilarataa, ja jokaisen radan eteen on tuotu yksi painava kuula, joka hoitaa keilapallon tehtävää.

"Tehtävänne on pelata kokonainen normaali yhden hengen keilakierros tällä radalla. Viisi parhaat pisteet saanutta painijaa etenee jatkoon. Kaksi huonoimmat pisteet saanutta tippuu tästä palkintokilpailusta."

"Keilaradalla" alkaa käydä kuhina, kun kukin painijoista alkaa kaataa alkeellisia keiloja kuulallaan. Hideo Itami kirjaa kovaa vauhtia painijoiden tuloksia omaan lappuunsa. (Peli löytyy täältä).

Lopulta kaikki ovat suorittaneet kymmenen kierroksen keilailunsa, ja Vince McMahonin johdolla aletaan käydä läpi Hideo Itamin kirjaamia keilailupisteitä.

The Miz näyttää jälleen itsevarmalta, vaikka tällä kertaa katseessa näyttää olevan pieni epäilys. Hideo Itami ilmoittaa Mizin kokonaispisteiksi 101.

Big E:llä ei sen sijaan epäilystä ole kasvoillaan edelleenkään, vaan E:n kasvoja komistaa leveä hymy. Itami ilmoittaa Big E:n kokonaispisteiksi 148.

Chris Jericho on vuorossa kolmantena. Hänen pisteensä ovat Itamin laskennan mukaan tasan 100. Jericho näyttää hieman huolestuneelta kuulleessaan tuloksensa.

Undertaker on jälleen niin totinen kuin kukaan voi olla. Keilailun kuollut mies näyttää silti taitavan. Kokonaispisteitä on kertynyt 138.

Kevin Owens on taas todella pettyneen oloinen omaan suoritukseensa. Itseään soimaava Owens tuntuu olevan ehkä jopa turhan ankara. Itamin mukaan Owensin kokonaispisteet ovat nimittäin 124.

Alberto Del Rio on jälleen oma leveästi virnuileva itsensä, ja hän hoputtaa Itamia kertomaan jo tuloksen. Ei ole ihme, että Del Rion virne on leveä: hänen lopputuloksensa on 139.

Viimeisenä on jälleen Randy Orton. Käärme on jälleen vakava, eikä hänen kasvoiltaan pysty lukemaan mitään. Ei edes sitä, että Orton kerää tästä tehtävästä huimat 213 pistettä!

Vince McMahon tekee nopean kalkuloinnin Itamin ilmoittamista pisteistä ja julistaa lopullisen tulostaulun:

1. Randy Orton - 213
2. Big E - 148
3. Alberto Del Rio - 139
4. Undertaker - 138
5. Kevin Owens - 124
---------------------------
6. The Miz - 101
7. Chris Jericho - 100

Mizin hymy hyytyy täysin, kun hän tajuaa pudonneensa. Myös Chris Jericho kiroaa äänekkäästi siirtyessään metsän laitaan Samoa Joen ja Dean Ambrosen seuraksi. Viisi muuta painijaa jatkavat tehtäväradan kolmanteen vaiheeseen.

KIERROS 3

Kolmannella kierroksella painijia odottaa jälleen iso arkki, johon on listattuna 20 erilaista määritelmää, joihin painijoiden täytyy löytää oikeat vastaavuudet. Tehtäväarkin yläpuolella lukee vielä tarkat ohjeet.

"Tehtävänne on nimetä viidessä minuutissa jokaiseen 20 eri kategoriaan sopiva painija. Tässä tehtävässä mitataan teidän monipuolista tietämystänne painihistoriasta! Koska se on teidän monen vahvaa osa-aluetta, suosittelen olemaan tehtävässä nopea. Jos kaikki tietävät kaikki vastaukset, jatkoon pääsevät nopeiten tehtävänsä loppuun suorittaneet. Kolme parhaiten suoriutunutta etenevät neljänteen vaiheeseen."

Aika käynnistyy saman tien, ja painijat käyvät nopeasti tehtävään käsiksi. (Peli löytyy tästä).

Hideo Itami pyörii tarkkailemassa painijoiden luona, saavatko jotkut tehtävänsä valmiiksi jo ennen aikarajan loppumista. Pari onnekasta karjahdusta myös joukosta kuuluu. Lopulta aika loppuu kokonaan, ja on aika käydä läpi tulokset.

Big E:n hymy on hyytynyt ensimmäistä kertaa pitkään aikaan. E näyttää olevan pettynyt siihen, ettei ole saanut kaikkiin kohtiin oikeaa vastausta. Hänen lopputuloksensa on 18 oikeaa vastausta.

Undertaker on sen sijaan onnistunut paremmin, vaikka sitä ei hänen kasvoiltaan pysty taaskaan lukemaan. Hideo Itamin mukaan Taker on saanut kaikkiin kohtiin oikean vastauksen, ja vastausaikaa on jäänyt häneltä yli 25 sekuntia.

Kevin Owens ei soimaa itseään tällä kertaa samalla tavalla kuin kahden edellisen kierroksen kohdalla. Ei ihme, koska Owens on saanut kaikkiin kohtiin oikean vastauksen - ja ylimääräistä vastausaikaakin on jäänyt peräti 2 minuuttia ja 6 sekuntia!

Alberto Del Riolle ei ole sen sijaan käynyt yhtä hyvin. Del Rio vaikuttaa hieman huolestuneelta, kun Itami ilmoittaa, että Del Rio on saanut oikein 18 vastausta: saman verran kuin Big E.

Viimeisenä oleva Randy Orton ratkaisee siis jälleen lopullisen kohtalon - ja Ortonin tulos on jälleen käärmemäisen kova. Orton on saanut oikein kaikki vastaukset, ja ylimääräistä vastausaikaakin on jäänyt huimat 3 minuuttia ja 36 sekuntia!

Vince McMahon kertaa vielä lopputuloksen tulostaululle.

1. Randy Orton - 20/20, ylimääräistä aikaa 3:36
2. Kevin Owens - 20/20, ylimääräistä aikaa 2:06
3. Undertaker - 20/20, ylimääräistä aikaa 0:25
---------------------------------
4. Big E - 18/20
5. Alberto Del Rio - 18/20

Kaksi aikaisemmilla kierroksilla leveästi virnuilutta miestä - Big E ja Alberto Del Rio - joutuvat siirtymään nyt pettyneenä metsän laidalle. Sen sijaan kolme jäljellä olevaa painijaa siirtyvät seuraavaan vaiheeseen tehtäväradalla.

KIERROS 4

Neljännellä kierroksella painijoita odottaa hämmentävä näky. Painijoiden edessä lojuu kolme kivääriä, ja kiväärien edessä on puolestaan pitkä ampumarata, jossa lentää suuri joukko keinotekoisia "samoalaisia ankkoja". Ei siis oikeita eläimiä, vaan konetekoisia ampumiskohteita.

"Tehtävänne on tällä kierroksella ampua näitä ankkoja mahdollisimman kauan ja mahdollisimman tehokkaasti. Saatte pisteitä kaikista osumista. Jos ette osu tietyn aikarajan sisällä tarpeeksi monta kertaa ankkoihin, tiputte pois. Kaksi parhaat pisteet saanutta etenevät viimeiseen vaiheeseen."

Kyllä, nyt ollaan ankkajahdissa! Painijat poimivat kiväärit maasta ja alkavat ampua. Pauke jatkuu kauan, kunnes lopulta kaikki ovat ampuneet ohi liian monta kertaa. (Peli on tässä).

Sitten on tulosten läpikäymisen aiki. Painijat näyttävät jopa uupuneilta kovan ammuskelun päätteeksi, ja tulokset jännittävät kaikkia.

Undertaker on hieman uupuneen oloinen, mutta muuten kasvoilta ei ole luttavissa jälleen mitään. Takerin kokonaispisteet ammuskelusta ovat 500 000.

Äskeisellä kierroksella hyvin onnistunut Kevin Owens näyttää olevan nyt taas pettynyt itseensä. Pettymys ei helpota, kun Itami ilmoittaa Owensin pisteiksi 210 00.

Sen sijaan Randy Orton on nyt hyvin itsevarman oloinen. Orton on heilunut Samoassa kaikkein pisimpään kiväärin kanssa, ja se näkyy tulostaululla. Ortonin kokonaispisteet ovat 1 119 000.

Vince McMahonin ylläpitämää tulostaulua on nyt helppo lukea.

1. Randy Orton - 1 119 000
2. Undertaker - 500 000
---------------------------
3. Kevin Owens - 210 000

Owens pyörittelee päätään pettyneenä ja siirtyy muiden kilpailusta tippuneiden painijoiden joukkoon metsän laidalle. Undertaker ja Randy Orton siirtyvät kilpailun viimeiseen vaiheeseen.

KIERROS 5

Viidennellä kierroksella Undertakeria ja Randy Ortonia - pitkäaikaista taisteluparia - odottaa taas yksi yllättävä näky. Nyt ei ole luvassa kivääreitä, vaan golfmaila! Taker ja Orton joutuvat kilpailemaan samoalaisella viheriöllä täydessä 18 radan golfkilpailussa.

"Golf on kuningaslaji, joten on vain oikeus ja kohtuus, että tämän monipuolisia tietoja ja taitoja mittaavan palkintotehtävän herruus ratkaistaan golfkilpailussa. Pisteenne mitataan sen mukaan, miten paljon vähemmän tai enemmän lyöntejä teiltä on vaadittu verrattuna radan par-tulokseen. Jos siis lyötte radan läpi kahdella osumalla ja radan par on 3, on tuloksenne radasta -1. Tähdätkää siis mahdollisimman pieneen - mielellään miinusmerkkiseen - kokonaistulokseen! Paremman golftuloksen saanut voittaa koko kilpailun ja huiman palkinnon."

Taker ja Orton poimivat maasta käteensä sopivan mailan ja aloittavat golfin pelaamisen saman tien. Hideo Itami seuraa tiukasti molempien suoriutumista radasta toiseen ja kirjaa tuloksia paperille. (Peli on tässä).

Lopulta golfkierros on pelattu, ja on aika kuulla lopulliset tulokset. Kumpi voittaa koko palkintokilpailun?

Undertaker luovuttaa mailansa Vincelle tyynenä, ja Hideo Itami ilmoittaa Takerin lopputuloksen. Takerin tulos ei jää miinuksen puolelle, vaan painuu 16 lyönnin verran yli parin.

Entä sitten Randy Orton? Ortonilla on kasvoillaan taas tuttu käärmemäisen ylimielinen virne, eikä suotta. Hideo Itami ilmoittaa Ortonin tuloksen, ja se on kova: 8 lyöntiä alle parin.

Lopputuloksesta ei ole epäselvyyttä, mutta Vince kirjaa tulokset vielä taululle.

1. Randy Orton -8
--------------------------
2. Undertaker +16

LOPPUTULOS

Vince McMahon näyttää tyytyväiseltä katsellessaan yhdeksän painijan rivistöä. Kaikki ovat janonneet palkintoa, mutta lopulta vain yksi voittaa sen tiukan kamppailun päätteeksi. Osa painijoista on hyvin pettyneitä, osa näyttää sulattavan tappionsa paremmin.

McMahon: Onneksi olkoon, Randy Orton! Nyt haluat varmasti kuulla, mitä olet ansainnut voittosi kunniaksi? No, olen huomannut, että teillä kaikilla on ollut täällä aika rankkaa. Ei ruokaa, ei suihkua, ei kunnon nukkumapaikkaa, ei... No, ei paljon mitään. Ehkä yksi kokonainen ilta ja yö luksushotellissa mahtavien ruokien, peseytymismahdollisuuksien ja muiden ääressä kuulostaisi aika hyvältä? Niin ajattelinkin! Ja juuri sen sinä olet ansainnut tällä voitollasi!

Kahdeksan hävinnyttä katsovat todella tympääntyneenä kilpailun voittajaa. Kaikki olisivat halunneet takuuvarmasti juuri tämän palkinnon.

McMahon: Mutta, ei tässä kaikki! Onhan tämmöiselle hemmottelulomalle lähteminen aika tylsää yksin. Niinpä saat valita yhden Uso-heimon kaverisi mukaan tälle illalle - saatte yhdessä nauttia kaikista hemmotteluista. Valitse tarkkaan!

Orton näyttää miettivän hetken aikaa, ja hän katselee tarkkaan kahdeksaa muuta jäljellä olevaa kilpailijaa.

Orton: Valitsen Chris Jerichon. Hän on tehnyt kovasti töitä ja ansaitsee palkinnon siitä.

Jericho näyttää innostuneelta ja ryntää melkein halaamaan Ortonia - muttei sentään kuitenkaan.

McMahon: HIENOA! Eikä tässäkään vielä kaikki: tulevan immuniteettikilpailun otteluparit - tai tarkalleen ottaen ottelukolmikot - on jo arvottu, mutta te kaksi saatte yhdessä päättää jokaisen ottelun stipulaation. Valitkaa taas tarkkaan ja ilmoittakaa päätöksenne tämän päivän aikana. Matkoihinne siitä!

Tyylikäs luksusvene odottaa jo rannassa Randy Ortonia ja Chris Jerichoa, jotka suuntaavat hymyillen veneeseen. Seitsemän muuta kilpailijaa lähtevät murtuneina kohti kotileiriään.

--------------------------------

Näin siis tämänkertainen palkintotehtävä. Hyvin saatiin tämän avulla myös pieni juhannustauko kuljetettua läpi! Toivottavasti tehtävät olivat edes suurimmaksi osaksi hauskoja. Voittaja (Orton) ansaitsi siis painijalleen 5 pisteen parannuksen overalliinsa immuniteettiotteluihin. Hänen valitsemansa kaveri (Jericho) saa puolestaan 2 pisteen parannuksen overalliinsa.

Ja immuniteettimatsit käydään nyt tällä kertaa Triple Threat -otteluina:

Dean Ambrose vs. Big E vs. Alberto Del Rio
Samoa Joe vs. Kevin Owens vs. Randy Orton
Chris Jericho vs. The Miz vs. Undertaker

Näiden otteluiden voittajat kohtaavat sitten toisensa ratkaisevassa Triple Threatissa, jonka voittaja saa ensimmäisen henkilökohtaisen immuniteetin. Randy Orton ja Chris Jericho saavat yhdessä päättää kaikkien neljän ottelun (eli kolme arvottua matsia + finaali) stipulaatiot. Ilmoittakaa ne minulle yksityisviestillä!

LISÄHUOMIO! Koska Jericho ja Orton ovat nauttimassa palkintonsa voitosta kahdestaan luksusresortissa, eivät he voi kommunikoida yksityisviesteillä ym. muiden kuin toistensa kanssa ennen seuraavan immuniteettikilpailun alkua, jolloin he palaavat takaisin heimonsa joukkoon. Samoin seitsemän muuta kilpailijaa eivät tietenkään voi lähettää Jericholle tai Ortonille yksityisviestejä tm. ennen kuin he ovat palanneet takaisin.


So Chris Jericho you can go straigh to hell and burn in hell because that's where you belong. And I'll help get you there by cutting your tongue in half. I think that would put end to your music career. That's all I have to say about Chris Jericho.

Avatar
kenitys
Main eventer
Viestit: 421
Liittynyt: 18 Tammi 2016, 18:44
Paikkakunta: HKI
Viesti:

Re: Smarkside: SELVIYTYJÄT

Viesti Kirjoittaja kenitys » 29 Kesä 2018, 19:38

PÄIVÄ 19

Kuva

Seitsemän Uso-heimon painijaa kävelee uupuneena, väsyneenä ja kaikin puolin todella epäsiistin näköisenä kohti tuttua rantaa Upolun saarella. Vince McMahon, Brock Lesnar, Hideo Itami ja Rod Zapata odottavat kilpailijoita jo valmiina. Vince myhäilee tyytyväisenä ja vilkuilee takanaan olevaa bungalowia.

Samalla mereltä alkaa kuulua moottoriveneen pärinä, ja rivissä seisovat ärtyneen oloiset seitsemän painijaa saavat toljottaa merelle päin, kun luksusvene tuo Chris Jerichon ja Randy Ortonin takaisin saarelle. Jericho ja Orton ovat sen oloisia, että he ovat levänneet hyvin, syöneet herkullista ruokaa ja käyneet oikeassa suihkussa. Partaa tai hiuksiaan kumpikaan ei ole silti päässyt siistimään.

McMahon: Tervetuloa takaisin, Randy ja Chris! Uso-heimon muut jäsenet ovat varmasti jo täällä odotelleetkin teitä.

Kukaan muu seitsemästä painijasta ei sano mitään. Jopa Brock Lesnar virnistää hieman tilanteen kiusallisuudelle.

McMahon: Niin, ehkä joku muukin olisi halunnut päästä nauttimaan luksusateriasta? Niin ei kuitenkaan käynyt. Orton ja Jericho, te ansaitsitte palkinnon ja nautitte siitä kunnolla. Nyt saamme nähdä, onko tuosta palkinnosta teille apua ensimmäisen henkilökohtaisen immuniteettipalkinnon tavoittelussa! Tästä lähtien jaossa ei ole siis enää immuniteettipokaalia, eikä kukaan pysty jättämään heimoneuvostoa kokonaan väliin. Tapaan teidät kaikki tästä lähtien jokaisessa jäljellä olevassa heimoneuvostossa, mutta joka kerta yksi teistä voittaa immuniteettikilpailussa henkilökohtaisen immuniteettiriipuksen, mikä tarkoittaa sitä, että tuota henkilöä ei voi äänestää ollenkaan kyseisenä iltana. Onko selvä? Hyvä!

Kukaan ei sano edelleenkään mitään. Ortonilla on kasvoillaan käärmemäinen virne.

McMahon: Jos kenellekään ei ole mitään lisättävää, mennään itse asiaan! Tänään painitaan ensin kolmessa Triple Threat -ottelussa, ja noiden otteluiden voittajat kohtaavat toisensa ratkaisevassa Triple Threatissa. Chris Jericho ja Randy Orton ovat saaneet päättää kaikkien otteluiden stipulaatiot, ja siksi täällä kehän ympärillä on tikkaita, pöytiä ja tuoleja - ja sen takia tuolla kauempana kohoaa uljas Hell In A Cell -häkki. Se päättää tämänkertaisen immuniteettikilpailun. Mutta, sitä ennen siirrytään ensimmäiseen matsiin!

Matsit katsottavissa parin viikon ajan tästä

Kuva Kuva Kuva
DEAN AMBROSE vs. BIG E vs. ALBERTO DEL RIO - TLC MATCH

Illan ensimmäinen ottelu käydään siis TLC-otteluna. Niinpä kehän yläpuolella alkaa taas pörrätä drone-lennokki, josta roikkuu vanha tuttu immuniteettipokaali. Nyt sen rooli on enemmänkin symbolinen: pokaalin nappaaja ansaitsee yksinkertaisesti jatkopaikan Hell In A Cell -finaaliin. Ei sen kummempaa. Dean Ambrose, Big E ja Alberto Del Rio nousevat vuorotellen kehään, ja Rod Zapata ilmoittaa ottelun olevan valmis alkamaan.

Dean Ambrose käy heti ottelun alussa Big E:n kimppuun, ja Del Rio kierähtää puolestaan kehän ulkopuolelle hakemaan tikkaita. Kehässä E niittaa Ambrosen maahan, ja Del Rio palaa kehään tikkaiden kanssa. Del Rio töötää E:n rajusti maahan tikkailla. Ambrose on päässyt ylös E:n iskun jälkeen, ja nyt hän riistää tikkaat Del Rion käsistä. Ilo jää lyhyeksi, koska Big E pääsee ylös ja riistää puolestaan tikkaata Ambroselta - ja lyö niillää sekä Amrbosea että Del Rioa! Ambrose kierähtää ulos kehästä hiekalle tuskaisena.

Big E tajuaa tilaisuutensa tulleen, ja hän asettelee tikkaat ylös. E lähtee kiipeämään tikkaita ylös... mutta Del Rio on päässyt pystyyn ja kiipeää myös tikkaiden päälle! Samalla myös Dean Ambrose palaa kehään ja yrittää kaataa tikkaat - MUTTA EI SAA NIITÄ YKSIN KAADETTUA! Tikkaat ovat E:n ja Del Rion painon takia liian painavat. Del Rio tiputtaa E:n tikkaiden päältä parilla rajulla Chopilla! E kierähtää ulos kehästä. Samalla Ambrose saa kaadettua tikkaat maahan, ja Del Rio rojahtaa maahan. Ambrose kiipeää yläköydelle ja hyppää sieltä Elbow Dropilla Del Rion päälle.

Ambrose yrittää kiivetä ylös tikkaita, mutta Big E on ehtinyt palata kehään ja kaataa tikkaat. Del Rio kierähtää ulos kehästä, ja E jää kehään tappelemaan Ambrosen kanssa. BIG E HEITTÄÄ AMBROSEN SUPLEXILLA KEHÄKÖYSIEN PÄÄLLÄ LOJUNEIDEN TIKKAIDEN PÄÄLLE! Samalla Del Rio ryntää kehään... BELLY TO BELLY DEL RIOLLE! BIG E DOMINOI!

Mutta Dean Ambrose on jotenkin toipunut äskeisestä tikasiskusta ja tiputtaa nyt E:n maahan DDT:llä! E kierähtää ulos kehästä. Ambrose heittää myös Del Rion ulos kehästä ja alkaa kiivetä tikkaitta. Del Rio ja E makaavat maassa... Mutta E tokenee ajoissa! Big E liukuu kehään ja alkaa nousta tikkaiden päälle. Samalla myös Del Rio palaa kehään - JA KAATAA TIKKAAT! Ambrose ja E tippuvat alas, Ambrose kierähtää ulos kehästä.

Nyt on Del Rion vuoro asetella tikkaat ylös ja tavoitella immuniteettipokaalia, mutta E ehtii napata tikkaat Del Rion alta pois - JA E ISKEE DEL RION POWERBOMBILLA KANVEESIIN! Del Rio kierii ulos kehästä - mutta samalla puolestaan Ambrose palaa kehään ja pamauttaa tikkailla E:tä päähän! Ambrose alkaa kiivetä tikkaita ylös... Kiipeää...MUTTA EI EHDI!

Big E on toipunut, ja nyt hän estää Ambrosen pokaalintavoittelun! E kiipeää tikkaiden päälle ja alkaa hakata Ambrosea. Samalla myös Del Rio on palannut jälleen kehään - ja hän saa kaadettua tikkaat taas! E ja Ambrose makaavat maassa. Ottelu alkaa toistaa itseään. Muut painijat ja myös Vince McMahon alkavat turhautua. Eikö kukaan tästä kolmikosta saa todellakaan etulyöntiasemaa?

Lopulta Big E näyttää pääsevän niskan päälle. E kaataa Ambrosen ja Del Rion maahan ja asettelee tikkaat pystyyn. Del Rio kierii ulos kehästä tuskaisena. E kiipeää tikkaiden päälle... Mutta Ambrose puuttuu taas tilanteeseen! Ambrose on sittenkin ajoissa pystyssä. Hän ryntää tikkaita ylös ja hyökkää E:n kimppuun... MUTTA E VASTAA ISKEMÄLLÄ AMBROSELLA JÄRISYTTÄVÄN SUPERPLEXIN TIKKAIDEN PÄÄLTÄ! Molemmat miehet jäävät makaamaan kehänpintaan...


ALBERTO DEL RIO!


Opportunisti Del Rio on noussut juuri samalla takaisin kehään, ja hän heittää nyt Big E:n ulos kehästä hiekalle! Kaikkien yllätykseksi Del Rio ei kuitenkaan ala tavoitella immuniteettipokaalia, vaan tiputtautuu itsekin kehän ulkopuolelle ja hyökkää E:n kimppuun. Samalla Ambrose on toipunut kehästä... JA AMBROSE ALKAA KIIVETÄ TIKKAITA!BIG E JYRÄÄ DEL RION HIEKALLE KEHÄN ULKOPUOLELLA!

Ehtiikö Big E ajoissa estämään Ambrosea?EHTII! E TEMPAISEE POKAALISTA ROIKKUVAN AMBROSEN KANVEESIIN HURJALLA POWERBOMBILLA! Ambrose kierii ulos kehästä!

JA SAMALLA ALBERTO DEL RIO PALAA KEHÄÄN! DEL RIO ISKEE BIG E:TÄ TIKKAILLA! E KIERII ULOS KEHÄSTÄ.Alberto Del Ro on nyt yksin kehässä, ja hän alkaa kiivetä tikkaita ylös. Del Rio kiipeää. Molemmat vastustajat makaavat maassa...
Ambrose alkaa nousta! Ehtiikö Ambrose ajoissa?


EI EHDI! DEL RIO REPÄISEE POKAALIN DRONE-LENNOKISTA!

VOITTAJA: Alberto Del Rio

Kuva Kuva Kuva
SAMOA JOE vs. KEVIN OWENS vs. RANDY ORTON

Samoa Joe, Kevin Owens ja Randy Orton ovat valmiina käymään toistensa kimppuun. Orton on huomattavasti virkeämmän oloinen kuin kaksi vastustajaansa. Orton jää kuitenkin jalkoihin, kun Kevin Owens hyökkää. Owens iskee ensin Samoa Joen maahan Back Suplexilla ja käy sen jälkeen Ortonin kimppuun. Suplex! CANNONBALL SENTON! Orton kierii ulos kehästä, ja Owens jää kehään tappelemaan Joen kanssa.

LOU THESZ PRESS! Orton on palannut kehään keskeyttämään Joen ja Owensin tappelun ja hyökkää nyt Joen päälle Lou Thesz Pressillä. Joe kierähtää ulos kehästä, ja Orton jää tappelemaan Owensin kanssa. Backbreaker Owensille! Elbow Drop. JOE PALAA KEHÄÄN! Joe jyrää Ortonin maahan Clotheslinella! Owens jatkaa vuorostaan Ortonin kurittamista: Exploder Suplex Ortonille! Orton pakenee jälleen kehän ulkopuolelle. Kehässä Joe ottaa hallinnan jyräämällä Owensin maahan Belly To Belly Suplexilla.

Ja sitten Orton palaa taas kehään! Orton yllättää Joen Olympic Slamilla! Joe pakenee kehän ulkopuolelle...RKO OWENSILLE!EI! OWENS ESTÄÄ RKO:N!Vince McMahon on hämmästynyt! Muut painijat ovat hämmästyneitä... Ja nyt ovat vielä enemmän:


POP UP POWERBOMB ORTONILLE! SELÄTYS!

1..


Mutta Joe keskeyttää selätyksen! Tappelu jatkaa kovana kolmen miehen välillä. Orton tekee Superplexin Joelle, ja Joe pakenee kehästä. Hetkeä myöhemmin Orton hyppää Crossbodylla Owensin päälle. Joe palaa kehään, mutta jää Ortonin Backbreakerin uhriksi. Sitten Orton saa maistaa omaa lääkettään, kun Owens nostaa Ortonin roikkumaan kehäkulmauksen päältä jalkojensa varassa ja jyrää tämän maahan DDT:llä. Orton pakenee kehästä. Kun Orton palaa kehään, Joe tekee Ortonille kolmen Suplexin sarjan ja selättää, mutta Owens ehtii katkaista selätyksen. Kaikki miehet ottavat kovia osumia vastaan, mutta kukaan ei näytä saavan ratkaisevaa etua ottelusta. Meno on silti hurjaa ja todella viihdyttävää. Muut painijat haukkovat henkeään.

Lopulta Owens näyttää saavan otteluun hallintaansa: KO DRIVER SAMOA JOELLE! Orton on ulkona kehästä! Owens selättää.

1!2!

Mutta Orton estää viime hetkellä! Owens raivostuu ja käy brutaalisti Ortonin kimppuun. Gutbuster! Cannonball! Selätys!

1!2!Nyt Joe puolestaan katkaisee selätyksen. Samalla Joe saa ottelun hallintaansa. Powerbomb Owensille... Ja joe kääntää sen Boston Crabiksi! Orton katkaisee selätyksen, ja Owens kierii ulos kehästä. POWERBOMB ORTONILLE! Selätys!


1!2!
2,99999!Samalla Owens palaa kehään... JA ISKEE POP UP POWERBOMBIN ORTONILLE! Joe estää kuitenkin selätyksen hyökkäämällä Owensin kimppuun. Owens onnistuu estämään hyökkäyksen ja heittää Joen ulos kehästä. Orton makaa yhä tajuttomana maassa. Owens selättää.

1!

2!2,999999!

EI VAIN RIITÄ! HURJAA TAISTELUA KAIKILTA!

Owens repii Ortonin ylös ja jatkaa hurjaa meininkiä. KO Driver! Gutbuster! Cannonball! Joe palaa kehään ja estää Owensia nappaamasta ottelun voittoa. Joe nappaa Owensin Coquina Clutchiin! Mutta Owens pääsee irti! Joe peruuttaa kulmaukseen... JA JOSTAIN TYHJÄSTÄ RANDY ORTON ILMESTYY JA JYRÄÄ JOEN KULMAUSTA PÄIN CLOTHESLINELLA! Joe kierii ulos kehästä. Samalla Owens on päässyt jaloilleen, ja...

R

K

O!

Selätys.

1!2!

3!

VOITTAJA: Randy Orton

Kuva Kuva Kuva
CHRIS JERICHO vs. THE MIZ vs. UNDERTAKER - LADDER MATCH

Viimeistä ensimmäisen kierroksen ottelua varten dronelennokki palaa surraamaan kehän yläpuolelle immuniteettipokaalin kanssa. Hideo Itami tuo kehänlaidalle muutamat tikkaat. Chris Jericho näyttää Randy Ortonin tavoin selvästi virkeämmältä kuin vastustajansa The Miz ja Undertaker. Ottelu on valmis alkamaan.

Ottelu alkaakin järjestelmällisesti, kun kaikki kolme miestä kierähtävät ulos kehästä ja hakevat tikkaat kehään. Kehässä Undertaker pystyttää omat tikkaansa, ja Miz sekä Jericho puolestaan ajautuvat tappelemaan keskenään. Undertaker on jopa päästä tavoittelemaan immuniteettipokaalia dronesta, kunnes Jericho ja Miz tajuavat alkaa estää häntä. Lopulta Miz ja Jericho kaatavat tikkaat yhdessä, ja Jericho jyrää immuniteettipokaalista vielä roikkuvan Takerin maahan järisyttävällä Powerbombilla! Tämän jälkeen Miz ja Jericho jakatvaat toistensa hakkaamista. Lopulta Miz jää alakynteen ja kierähtää ulos kehästä.

Kehässä Jericho lähtee tavoittelemaan pokaalia, mutta Undertaker ehtii nousta ylös, kiivetä tikkaiden päälle ja estää Jerichon tavoittelut. Taker tiputtaa Jerichon alas tikkailta parilla kovalla nyrkinlyönnillä, mutta samalla Miz on palannut kehään - ja Miz onnistuu kaatamaan tikkaat sekä Undertakerin siinä mukana. On Mizin vuoro päästä tavoittelemaan immuniteettipokaalia, mutta se päättyy epäonnisesti. Mizin kivutessa tikkaiden päälle ovat Jericho ja Undertaker nousseet ylös, ja Taker on nostanut Jerichon kehäkulmauksen päälle. Kun Taker iskee Jericholle hurjan Superplexin, osuu Jericho samalla Mizin tikkaisiin niin, että ne kaatuvat! Miz jää roikkumaan kyllä immuniteettipokaalista, mutta lopulta ote ei ole tarpeeksi vahva, ja myös Miz rojahtaa maahan. Miz kierii ulos kehästä, ja Jericho käy Takerin kimppuun.

Hetken päästä myös Miz palaa kehään - JA MIZ ONNISTUU YLLÄTTÄMÄÄN TAKERIN SCULL CRUSHING FINALELLA! Ilo jää kuitenkin lyhyeksi, koska Jericho iskee Miziä tikkailla suoraan päähän! Miz kierii ulos kehästä tuskaisena. Jericho on yksin kehässä pystyssä, MUTTA JOSTAIN SYYSTÄ HÄN EI LÄHDE TAVOITTELEMAAN POKAALIA! Sen sijaan Jericho käy Takerin kimppuun. Taktiikka osoittautuu surkeaksi, koska Taker onnistuu jyräämään Jerichon kulmaukseen. Sen jälkeen Taker nousee kehän ulkopuolelle ja alkaa teloa Miziä siellä.

Hetken aikaa kaikkien huomio on kehän ulkopuolella, mutta se päättyy, kun Jericho on toennut kehässä ja onnistunut jälleen pystyttämään tikkaat. Taker ehtii huomata tämän - ja hän heittää Jerichon ulos kehästä! Taker alkaa tavoitella immuniteettipokaalia, mutta myös Miz on taas palannut otteluun mukaan, ja nyt molemmat seisovat tikkaiden päälle. Samalla myös Jericho on toennut, ja hän onnistuu kaatamaan tikkaat sekä molemmat miehet tikkaiden mukana. Jericho pystyttää tikkaat takaisin pystyyn...

JA TEKEE ELBOW DROPIN TIKKAIDEN PÄÄLTÄ MIZILLE!

Jericho ottaa kuitenkin niin pahasti itsekin osumaa liikkestä, ettei pääse tavoittelemaan immuniteettipokaalia. Sen sijaan Undertaker nousee tikkaiden päälle - MUTTA MIZ ESTÄÄ HÄNET! MIZ JYRÄÄ UNDERTAKERIN TIKKAILTA ALAS HURJALLA NECKBREAKERILLA! Miz ponnistaa takaisin jaloilleen, alkaa kiivetä tikkaita ylös... MUTTA MIZ EI OLE TARPEEKSI NOPEA! Chris Jericho on vihdoin selvinnyt takaisin jaloilleen, ja Jericho alkaa kiivetä tikkaita vastakkaiselta puolelta.

Miz ja Jericho aloittavat hurjan tappelun tikkaiden päällä. Molemmat lyövät toisiaan nyrkeillä armottomasti. Samalla myös Undertaker alkaa päästä polvilleen Neckbreakerin jäljiltä...

JA CHRIS JERICHO HEITTÄÄ MIZIN TIKKAILTA SUORAAN UNDERTAKERIN PÄÄLLE! TAKER JÄÄ MIZIN RUHON ALLE, JA MIZ KIERII ULOS KEHÄSTÄ! TAKER ON KOLKATTU TAJUTTOMAKSI! CHRIS JERICHO ALKAA TAVOITELLA POKAALIA...

Ja nappaa sen!

VOITTAJA: Chris Jericho

Katsokaa itse (gifistä kiitos Krizski):

Kuva

Kuva Kuva Kuva
ALBERTO DEL RIO vs. RANDY ORTON vs. CHRIS JERICHO - HELL IN A CELL MATCH

Sitten on finaalin aika. Alberto Del Rio, Randy Orton ja Chris Jericho ovat selvinneet hurjista alkuerän otteluista, mutta jäljellä on vielä kaikkein rankin. Lähistöllä oleva helikopteri saapuu kehän yläpuolelle, ja helikopterista roikkuu täysikokoinen Hell In A Cell -häkki. Kun painijat ja Rod Zapata ovat kehän sisällä, lasketaan häkki heidän yllleen. Muut pettyneet painijat seuraavat nyt sivusta, kun nämä kolme tekevät toisistaan selvää historian ensimmäisessä samoalaisessa Hell In A Cell -ottelussa. Orton ja Jericho ovat levänneet paremmin kuin Del Rio, mutta tuoko se voiton - ja immuniteetin - jommalle kummalle heistä?

Ottelu alkaa tasaisena vääntönä, eikä kukaan saa ottelussa selvää etulyöntiasemaa. Jericho onnistuu muun muassa iskemään Del Riolle Bulldogin. Del Rio puolestaan tekee Ortonille Powerbombin. Orton jyrää Jerichon maahan Clotheslinella.

Ottelu alkaa sähköistyä vasta, kun Jericho nappaa Del Rion Walls of Jerichoon. Del Rio pääsee uovutusliikkeestä vielä irti... MUTTA JERICHO ISKEE HETI PERÄÄN CODEBREAKERIN! Jericho ei kuitenkaan selätä, koska samalla Orton palaa kehään. Orton iskee Jericholle Second Rope Uppercutin - JA JYRÄÄ DEL RION HETI PERÄÄN MAAHAN OLYMPIC SLAMILLA! Del Rio kierii ulos kehästä, ja Jericho jää yksin kehään Ortonin kanssa.

Se on virhe!


RKO!
RKO OUT OF NOWHERE!

Orton selättää.

1!
2!

EIIIIIIIII!

Ei?

Kyllä!

Jericho on ensimmäinen mies Samoalla, joka selviää RKO:sta! Orton raivostuu ja käy Jerichon kimppuun muilla liikkeillään. Samalla Del Rio on kuitenkin palannut kehään... JA DEL RIO ISKEE ORTONILLE TAPPAVAN SUPERKICKINSÄ! SELÄTYS!

1!
EI!

Chris Jericho on päässyt ylös ja katkaisee selätyksen! Nyt Del Rio ja Jericho aloittavat puolestaan tappelun, mutta se päättyy epäreilusti, kun Orton nousee ylös ja iskee Jerichon kanssa yhdessä Del Rion maahan Double DDT:llä. Vanha Afa-kaksikko näyttää pitävän yhtä - hetkellisesti. Sitten Jericho jyrää Ortonin maahan DDT:llä. Orton pääsee vielä ylös...CODEBREAKER ORTONILLE! ORTON VUOTAA VERTA! JERICHO SELÄTTÄÄ!


1!

2!Alberto Del Rio katkaisee selätyksen!! Verta vuotava Orton ponnistaa ylös ja jyrää Del Rion maahan kiitokseksi. Sen jälkeen Orton käy Jerichon päälle ja paiskaa tämän Snake Eyesilla kehäkulmaukseen. Myös Jericho alkaa vuotaa verta. Del Rio puuttuu tilanteeseen ja iskee Ortonille Dropkickin. Orton kierii ulos kehästä. Del Rio nappaa Jerichon Small Packageen!

1!

2!EI RIITÄ!

Samalla Orton nousee ylös... JA JYRÄÄ ROD ZAPATAN KANVEESIIN! ROD ZAPATA NO-SELLAA ORTONIN ISKUN JA PONNISTAA HETI YLÖS! MITÄ TÄÄLLÄ TAPAHTUU? Kukaan ei enää tiedä! Jericho jyrää Ortonin maahan. LIONSAULT ORTONILLE! Jericho selättää, mutta Orton saa olkapäänsä taas ylös. Del Rio puuttuu peliin, mutta Jericho jyrää Del Rion maahan Bulldogilla! NYT MYÖS DEL RIO VUOTAA VERTA! KAIKKI VUOTAVAT VERTA!

Verta vuotava Del Rio saa kuitenkin tästä kaikesta uutta energiaa ja iskee nyt German Suplexin Jericholle! Jericho kierii ulos kehästä. Orton yllättää De Rion Russian Leg Sweepillä. Del Rio nousee sen jälkeen vielä ylös...RKO! RKO! OTTELUN TOINEN RKO! ORTON SELÄTTÄÄ.


1!

2!

2,99999999999999999999999999!


MYÖS DEL RIO PÄÄSEE YLÖS RKO:STA!

MITÄ TÄÄLLÄ TAPAHTUU?

Orton ei tajua enää mitään - ja silloin hänen keskittymisensä herpaantuu! Jericho on palannut kehään, ja hän yllättää nyt Ortonin Bulldogilla! Orton kierii kehästä ulos tuskaisena. Samalla myös Del Rio kompuroi jaloilleen RKO:n jäljiltä...CODEBREAKER DEL RIOLLE!
Jericho selättää.

1!2!

3!

VOITTAJA: Chris Jericho

Hurja taistelu päättyy Chris Jerichon onnenkyyneliin. Helikopteri saapuu nostamaan häkin miesten yläpuolelta, ja verinen Chris Jericho hoippuroi hakemaan henkilökohtaisen immuniteettiamulettinsa Vince McMahonilta. Kun kaikki ovat toipuneet ottelusta, asettuvat yhdeksän hikistä painijaa riviin Vince McMahonin eteen.

McMahon: Tänään nähtiin hurjia otteluita. TODELLA hurjia otteluita. Hyvä niin. Olette selvästi tajunneet koskemattomuuden tärkeyden. Koska tänä iltana on edessä vielä jotain hurjempaa: Uso-heimon ensimmäinen heimoneuvosto. Chris Jericho on varmasti turvassa, mutta joku muu teistä joutuu jättämään tämän kilpailun vielä tänään.

-------------------------------

Näin. Tässä hurjien immuniteettiotteluiden tiiviit raportit. Seuraavaksi on heimoneuvoston vuoro. Tuttu kaava. Teillä on nyt 24 tuntia aikaa (eli huomiseen 30.6. kello 22.30 asti) lähettää oma äänenne minulle täällä foorumilla yksityisviestillä. Kenet haluatte äänestää täältä pois ensimmäisenä? Chris Jerichoa ei voi äänestää. Liittäkää mielellään äänen yhteyteen myös lyhyt perustelu, miksi haluatte kyseisen henkilön äänestää pois. Myös muita kommentteja kisasta ja sen etenemisestä voi halutessaan laittaa, hyödynnän niitä sitten heimoneuvostokirjoittelussa.

HUOM! Muistutuksena vielä, että Big E:llä on tässä neuvostossa käytettävänään kaksi ääntä.
So Chris Jericho you can go straigh to hell and burn in hell because that's where you belong. And I'll help get you there by cutting your tongue in half. I think that would put end to your music career. That's all I have to say about Chris Jericho.

Avatar
Villezka
Main eventer
Viestit: 284
Liittynyt: 03 Tammi 2016, 22:03
Paikkakunta: Hyvinkää

Re: Smarkside: SELVIYTYJÄT

Viesti Kirjoittaja Villezka » 30 Kesä 2018, 12:00

Kuva

Ei nyt ihan putkeen mennyt kumpikaan kisa, mutta sitä on vaan mentävä eteenpäin. Heimoneuvosto odottaa ja jotakuta pitää äänestää. Pitkän harkinnan jälkeen tiedän tasan tarkkaan ketä äänestän.
Ehkä otin, ehkä en

Avatar
kenitys
Main eventer
Viestit: 421
Liittynyt: 18 Tammi 2016, 18:44
Paikkakunta: HKI
Viesti:

Re: Smarkside: SELVIYTYJÄT

Viesti Kirjoittaja kenitys » 01 Heinä 2018, 08:24

ILTA 19

Kuva

Uso-heimo on uuden tilanteen edessä. Illan hämärtyminen tietää heimoneuvostoa, ja tästä eteenpäin yksikään painija ei pysty enää välttämään näitä iltoja. Yhdellä on tosin aina ratkaiseva etu: immuniteettikilpailun voittanutta painijaa ei voi äänestää ulos illan heimoneuvostossa. Sen sijaan kaikki muut painijat ovat vapaata riistaa, ja yksi heistä joutuu tänään jättämään kilpailun kesken.

Ulos äänestetty kilpailija ei kuitenkaan poistu enää tässä vaiheessa saarelta kokonaan. Tästä illasta eteenpäin ulos äänestetyt kilpailijat muodostavat juryn: seitsenhenkisen porukan, joka lopulta päättää sen, kuka tämän kilpailun voittaa. Finaaliin ja yhden henkilön voittoon on kuitenkin aikaa vielä tasan kaksi viikkoa. Sitä ennen ehtii tapahtua paljon.

Nämä kaikki ajatukset pyörivät yhdeksän Uso-heimon jäsenen mielessä, kun he astelevat vaitonaisena kohti tuttua heimoneuvostoaluetta, jossa Vince McMahon odottaa heitä jo myhäillen. Undertaker, Alberto Del Rio, Samoa Joe, Dean Ambrose ja The Miz käyvät istumaan eturiviin. Kevin Owens, Randy Orton, Big E ja Chris Jericho asettuvat takariviin. Jerichon kaulassa roikkuu komea immuniteettiamuletti.

Heimon tunnelma vaikuttaa hyvin jännittyneeltä. On selvää, että parin viime päivän aikana on harrastettu rankkaa kieroilua ja sopimuksien solmimista. Mutta kuka voi luottaa enää kehen tässä vaiheessa? Se selviää pian.

McMahon: Uso-heimo, tervetuloa. Tämä on teidän ensimmäinen heimoneuvostonne yhteisenä Uso-heimona. Kuten olette varmasti jo huomanneet, kilpailun luonne on nyt muuttunut täysin. Nyt te käytte yksilökilpailua. Välitätte vain itsestänne. Mutta silti täysin yksin olemalla ei ehkä pärjää. Tarvitsee luotettavia liittolaisia. Onko teillä sellaisia?

Kukaan ei sano oikein mitään. Useampikin painijoista katsoo toisiinsa hieman mietteliäänä. McMahonia pieni epävarmuus näyttää vain miellyttävän.

McMahon: Selvä on. Kevin Owens, millaisia ensimmäiset päivät yhteisessä Uso-leirissä ovat olleet?

Owens: ...

McMahon hämmästyy, kun Owens ei sano mitään.

McMahon: Etkö kuullut kysymystäni? Millaisia ovat ensimmäiset päivät Uso-heimossa olleet?

Owens: Minulla ei ole mitään sanottavaa.

McMahonia vastaus ei näytä tyydyttävän.

McMahon: VAI NIIN! EI MITÄÄN SANOTTAVAA? Entä te muut? Mitä sanottavaa TEILLÄ on?

Kukaan ei vastaa mitään. Kukaan ei uskalla puhua tai katsoa enää edes toisiinsa.

McMahon: Heimonne tila on selvästi niin tulehtunut, ettei teistä kenestäkään ole miestä sitä edes myöntämään ääneen tässä ja nyt. OLKAA SITTEN HILJAA! Ensi heimoneuvostossa revin jokaisesta silloin jäljellä olevasta irti kommentin. Nyt, menkää äänestämään siitä! Ja muistutuksena vielä kaikille: Royal Rumble -voittonsa ansiosta Big E saa käyttää tänään KAKSI ÄÄNTÄ yhden sijaan. Katsotaan, miten se vaikuttaa asiaan. Ja koska Chris Jericho voitti immuniteettikilpailun, häntä ei voida äänestää tänään.

McMahon huutaa porukalle pää punaisena, mutta kukaan ei näytä järkyttyvän tästäkään. Uso-heimo näyttää selvästi odottavan, että tämän illan äänestys ratkaisee jotain.

Undertaker nousee hitaasti ylös, ottaa muutaman rauhallisen askeleen äänestyspaikalle ja tarttuu sitten kynään. Sillä hän kirjoittaa nimen paperiin varman oloisesti ja lausuu sitten perustelunsa kameralle. "Kukaan ei puukota The Undertakeria selkään... Ei kukaan."

Edes Alberto Del Rion kasvoilla ei ole tuttua virnettä, jonka meksikaani on yleensä pitänyt kasvoillaan. Tällä kertaa Del Rio näyttää hyvin totiselta astellessaan äänestysalueelle ja kirjoittaessaan nimen paperiin. "Swervasi itsesi ulos kilpailusta, bro."

Samoa Joe on vuorossa kolmantena. Joe marssii päättäväisesti äänestysalueelle, eikä aikaile hetkeäkään. Saatuaan nimen lappuun hän katsoo suoraan kameraan. "Tässä vaiheessa kisaa pitää jo miettiä sitä, ketkä uhkaavat omaa menestystäni. Sinä olet osoittanut olevansa monellakin tavalla uhka."

Dean Ambrose harppoo äänestysalueelle neljäntenä tuttuun tapaansa. Äänestysalueella Ambrose repäisee palan paperia, sottaa epäselvällä käsialalla nimen paperiin ja murahtaa sitten pari sanaa perusteluiksi. "Saatat olla iso uhka myöhemmin."

The Miz näyttää lähes kolmen viidakossa vietetyn viikon jälkeen hyvin erilaiselta kuin millaisena Hollywood-tähti on totuttu näkemään, mutta silti hän loihtii kasvoilleen vielä itsevarman hymyn kävellessään äänestyspaikalle. "En luota sinuun. Olet uhka kilpailuissa", Miz mutisee.

Kevin Owens on vuorossa kuudentena. Totinen Owens astelee nopeasti äänestyspaikalle eikä tuhlaa sielläkään yhtään ylimääräistä aikaa. "Ei mitään henkilökohtaista, mutta lähtösi on parasta meille kaikille", Owens sanoo kirjoitettuaan nimen paperiin.

Randy Orton luikertelee äänestyspaikalle lähes käärmemäisesti. Siellä hän näyttää miettivän hetken aikaa, ja laittaa sitten yhden nimen paperille. "R...K...O! Maitojuna odottaa sinua poika."

Big E on äänestysvuorossa toiseksi viimeisenä. Toisin kuin muut, Big E nappaa äänestyspaikalle käteensä kaksi paperia. Hän kirjoittaa jotain molempiin papereihin, sujauttaa ne uurnaan ja nostaa katseensa sitten kohti kameraa. "Olet liian suuri uhka meille kaikille."

Chris Jericho on viimeinen, joka pääsee äänestämään. Jerichon kaulassa roikkuu immuniteettiamuletti, mikä tarkoittaa sitä, että Jericho on tänään varmasti turvassa. Ehkä sen takia hän on hieman tavallistakin itsevarmemman oloinen kirjoittaessaan nimeä paperille. "Sinä tulet olemaan uhka jatkossa, koska yrität haalia kaikki puolellesi ja potkia ne pois joukosta, jotka ovat tehneet eniten tämän heimon vuoksi."

TULOS

Vince McMahon nousee seisomaan, kävelee äänestyspaikalle ja hakee uurnan painijoiden eteen.

McMahon: Jos joku haluaa käyttää henkilökohtaisen immuniteettiamulettinsa, nyt on sen hetki.

Tunnelma sähköistyy. Näyttää siltä, kuin kaikki olisivat jo unohtaneet immuniteettiamuletit. Onko niitä vielä? Haluaako joku käyttää sellaisen? Yksi käytettiin viimeksi, toinen on vielä käyttämättä.....


Mutta kukaan ei käytä amulettiaan ainakaan tänään.

McMahon: Selvä. Uso-heimo, luen nyt antamanne äänet. Kun äänet on luettu, päätös on lopullinen. Eniten ääniä heimoneuvostossa saanut on kahdeksas Selviytyjät: WWE:stä ulos äänestetty kilpailija - ja samalla juryn ensimmäinen jäsen.


Ensimmäinen ääni menee... BIG E:LLE.Toinen ääni menee... RANDY ORTONILLE.
Kolmas ääni menee... RANDY ORTONILLE.


Neljäs ääni menee... BIG E:LLE.Uso-heimon jäsenet katsovat toisiaan. Tilanne on tasan 2-2. Kaikki on mahdollista.
Viides ääni menee... BIG E:LLE.Kuudes ääni menee... RANDY ORTONILLE.


Tilanne on edelleen tasan. Jännitys tiivisty.

McMahon: Big E:llä kolme ääntä. Randy Ortonilla kolme ääntä. Neljä ääntä jäljellä.

Seitsemäs ääni menee... BIG E:LLE.Kahdeksas ääni menee......


BIG E:LLE.

Big E:n kasvoille nousee tutun hymyn sijaan järkytys. E alkaa pälyillä heimokavereitaan. Myös Orton on edelleen hermostuneen oloinen.

McMahon: Big E:llä viisi ääntä. Randy Ortonilla kolme ääntä. Big E, jos saat vielä yhdenkin äänen, sinusta tulee seuraava Selviytyjistä ulos äänestetty kilpailija ja juryn ensimmäinen jäsen.Yhdeksäs ääni menee...

.....
BIG E:LLE.

Kuva

Hymy hyytyy lopullisesti Big E:n kasvoilta. Tilannetta ei voi enää muuttaa.

McMahon: Big E, sinut on äänestetty kolmantena ulos Selviytyjät: WWE:stä. Ole hyvä ja tuo soihtusi.

E nappaa selkäreppunsa, asettelee sen selkäänsä ja poimii soihtunsa selkänsä takaa. Muihin Uso-heimon jäseniin hän ei katsokaan astellessaan Vincen luokse.

McMahon: Big E, tuli edustaa elämää tällä saarella, ja kun tuli sammuu, kilpailusi on ohi. Heimo on puhunut.

Kuva

Kahdeksan Uso-heimon jäsentä jää istumaan penkille. Oliko tämä heiltä oikea päätös? Avaako tämä tarvittavia lukkoja heimon keskuudessa? Ainakin päätös vaikutta suhteellisen yhtenäiseltä. Mitä Big E:n poislähtö tarkoittaa tuleville kilpailuille? Näihin kysymyksiin saadaan todennäköisesti vastaus seuraavina päivinä. Lopulta porukka nousee seisomaan ja lähtee kävelemään kohti leirialuettaan.

------

Heimoneuvosto on ohi. Seuraavaksi palkintokisa, se ilmestynee todennäköisesti huomenna! Stay tuned.
So Chris Jericho you can go straigh to hell and burn in hell because that's where you belong. And I'll help get you there by cutting your tongue in half. I think that would put end to your music career. That's all I have to say about Chris Jericho.

Avatar
Krizski
Main eventer
Viestit: 203
Liittynyt: 04 Tammi 2016, 17:55
Paikkakunta: Seinäjoki
Viesti:

Re: Smarkside: SELVIYTYJÄT

Viesti Kirjoittaja Krizski » 01 Heinä 2018, 15:43

Kuva

Heimoomme laskeutui hiljaisuus, se on otettava vastaan. Kuten äänestystulos osoittaa, olin joillekin uhka tässä vaiheessa. Muut heimon jäsenet varmasti tietävät, että tässä vaiheessa kisaa jokaisella on uhkia, kun taistellaan WWE: SELVIYTYJÄT -voitosta.
KrizskiMania is running wild!!

LostHardyBoy
Main eventer
Viestit: 195
Liittynyt: 15 Marras 2017, 21:45

Re: Smarkside: SELVIYTYJÄT

Viesti Kirjoittaja LostHardyBoy » 01 Heinä 2018, 16:18

Kuva

Nyt on positiivisuuden voima koetuksella. Kai tässä pitäisi olla imarreltu, että minua pidettiin tässä vaiheessa liian suurena uhkana. Turha tulla ulisemaan jos tää kostautuu myöhemmin. Noh, saanpahan olla estämässä tiettyjen ihmisten voittoa...

Avatar
kenitys
Main eventer
Viestit: 421
Liittynyt: 18 Tammi 2016, 18:44
Paikkakunta: HKI
Viesti:

Re: Smarkside: SELVIYTYJÄT

Viesti Kirjoittaja kenitys » 03 Heinä 2018, 18:21

PÄIVÄ 20

Kuva

Upolun saarella sataa pitkästä aikaa, ja tällä kertaa se ei näytä edes oikeastaan ärsyttävän Selviytyjät-kilpailijoita. Kahdeksan jäljellä olevaa selviytyjää ovat olleet Samoan saarella jo lähes kolme viikkoa, ja se todellakin näkyy porukasta. Kaikki ovat laihtuneet useita kiloja. Kaikille on kasvanut raskas parta kasvoille.

Kaikki ovat polttaneet ihonsa, ja porukka on muutenkin aivan uupunut. Samalla ei voi kuitenkaan olla liian uupunut, koska jos haluaa voittaa kilpailun, pitää selvitä täällä vielä lähes kaksi viikkoa. Kaikkein pahinta on tietenkin se, että nyt omasta heimosta ei saa edes sen vertaa tukea kuin aiemmin. Nyt jokainen on aivan yksin. Ainakin kilpailuissa. Yhteistä hyvää ei ole enää. On vain oma etu: oma pärjääminen ja se, että jollain kierolla konstilla pystyy selvittämään itsensä jälleen yhdestä heimoneuvostosta läpi.

Nämä kaikki ajatukset pyörivät Samoa Joen, Undertakerin, Dean Ambrosen, Randy Ortonin, Kevin Owensin, The Mizin, Chris Jerichon ja Alberto Del Rion päässä, kun he kävelevät kohti saaren keskiosaa odottavaa palkintokilpailualuetta. Siellä heitä odottaa kukapas muukaan kuin Vince McMahon yhdessä Hideo Itamin ja Brock Lesnarin kanssa. Lesnarin iho punoittaa taas, vaikka nyt on tavallista kylmempi ja sateisempaa. Muuten Lesnar ei näytä olevan edelleenkään millään tavalla kiinnostunut kilpailijoista, mutta Vince tuijottaa kahdeksikkoon hymyillen.

McMahon: "Tervetuloa selviytyjät! Te olette päässeet jo aika pitkälle. Kahdeksan parhaan joukkoon. Jos tiputte nyt, teille on luvassa varma paikka tuomaristossa. Mutta kukaan teistä ei tullut tänne päästäkseen aika pitkälle ja selviytyäkseen tuomaristoon. Te tulitte VOITTAMAAN. Ja sinne on vielä paljon matkaa."

Porukka nyökkäilee uupuneena. Kenelläkään ei ole mitään järkevää sanottavaa.

McMahon: Äänestitte eilen ulos Big E:n. Nähtäväksi jää, oliko se hyvä ratkaisu. Nyt kuitenkin siirrytään palkintotehtävään - ja se käydään tällä kertaa pareittain!

Kahdeksan painijaa näyttävät kaikki hämmästyneiltä. He sittenkin pääsevät vielä kilpailemaan jonkun kanssa yhdessä.

McMahon: Kyllä vain, katsokaa taakseni!
Kuva

McMahon: KYLLÄ! Tämän päivän palkintokilpailu on UUTISVUOTO! Olen jakanut teidät neljäksi pariksi, ja jokainen teistä kilpailee tuon valitun parin kanssa kolmiosaisessa Uutisvuoto-kilpailussa. Saatte ensin ratkottavaksi kuvasarjan, josta teidän pitää päätellä, mistä viime päivien painiuutisesta on kyse. Sen jälkeen saatte toisen kuvasarjan, josta teidän pitää päätellä, kuka ei kuulu joukkoon ja miksi. Lopuksi saatte kaksi vanhaa painiuutista, joista on poistettu sanat tai sanoja, ja teidän pitää tietää, mitä nuo sanat ovat.

Kaikki kahdeksan katsovat Vinceä hämmästyneenä. Tämä vain todistaa jälleen kerran epäilyt oikeaksi: Vince on mennyt sekaisin.

McMahon: Onko kysyttävää? Ei taaskaan! HYVÄ! Parit ovat seuraavat: Dean Ambrose & Undertaker. Alberto Del Rio & Samoa Joe. The Miz & Chris Jericho. Kevin Owens & Randy Orton. Ja MUISTAKAA: kuten kunnon Uutisvuotoon kuuluu, pisteitä ei jaeta pelkästään oikeista vastauksista, vaan ratkaisevassa osassa on myös se, miten upean tarinan osaatte rakentaa arvoituksien rakentamisesta ja miten loistavasti pystytte perustelemaan vastauksenne. Tyylillä on siis tässä melkein yhtä paljon merkitystä kuin tiedolla. Hyvä, sitten aloitetaan kilpailu!

Kaikki ovat jo valmiina aloittamaan tehtäviään.

McMahon: AI NIIN! Voin taata jälleen, että voittajaparille on todellakin luvassa upea palkinto. Älkää epäilkö sitä.

-------------------------------------

Ja näin on palkintokilpailu valmis alkamaan. Tässä siis vielä parit:

Dean Ambrose & Undertaker
Alberto Del Rio & Samoa Joe
The Miz & Chris Jericho
Kevin Owens & Randy Orton

Jokainen pari saa pian yksityisviesteillä kolmeosaisen tehtävän:
1) Neljän kuvan sarjan, josta teidän pitää päätellä, mistä ajankohtaisesta painiuutisesta on kyse.
2) Neljän kuvan sarjan, josta teidän pitää päätellä, kuka ei kuulu joukkoon ja miksi (Nämäkin liittyvät painimaailman uutisiin)
3) Kaksi old school -uutista Wrestling Observer Rewindeistä, joissa teidän pitää täyttää puuttuvat sanat.

Ja todellakin: TYYLI MERKKAA LÄHES YHTÄ PALJON KUIN OIKEAT VASTAUKSET! Älkää siis vain lähettäkö vastauksianne, vaan lähettäkää esim. ykköskohdassa kunnon tarinallinen perustelu, miten olette päätyneet tähän uutiseen ja kakkoskohdassa kunnon perustelut sille, miksi yksi ei kuulu joukkoon ja mihin kaikkeen tämä voi liittyä.

Näin. Aikaa on sanotaanpa vaikka torstai-iltaan kello 21 asti. Nopeampikin saa mielellään olla, niin päästään taas eteenpäin.
So Chris Jericho you can go straigh to hell and burn in hell because that's where you belong. And I'll help get you there by cutting your tongue in half. I think that would put end to your music career. That's all I have to say about Chris Jericho.

Avatar
kenitys
Main eventer
Viestit: 421
Liittynyt: 18 Tammi 2016, 18:44
Paikkakunta: HKI
Viesti:

Re: Smarkside: SELVIYTYJÄT

Viesti Kirjoittaja kenitys » 08 Heinä 2018, 08:11

PÄIVÄ 20

Kuva

Vince McMahon asettuu istumaan keskelle viidakkoa rakennetun pitkän pöydän keskelle, ja hänen molemmille puolilleen käy istumaan kaksi joukkuetta kummallekin puolelle. Yhteensä siis neljä joukkuetta. Vincen vasemmalla puolella istuvat Dean Ambrose ja Undertaker sekä Alberto Del Rio ja Samoa Joe. Oikealla puolella istuvat The Miz ja Chris Jericho sekä Kevin Owens ja Randy Orton.

McMahon: "No niin, sitten päästään itse asiaan! Katsotaan, miten hyvin te osaatte päätellä painimaailman viimeaikaiset uutiset. Virallisina valvojina toimivat herrat Itami ja Lesnar. Kierroksia on kolme. Voittajan valinta tapahtuu juuri niin mielivaltaisesti kuin minusta tuntuu."

Hideo Itami ja Brock Lesnar seisovat sivussa ja katsovat vakavina kahdeksaa pöydän takana istuvaa painijaa.

KIERROS 1

Ensimmäisellä kierroksella kukin parivaljakko saa nähtäväkseen neljän kuvan sarjan, mistä heidän pitää päätellä, mistä viime aikojen painiuutisesta on kyse. Vastausvuorossa aloitavat THE MIZ ja CHRIS JERICHO.

Kuva

The Miz aloittaa vastaamisen nähtyään kuvat.

Miz: "Kyseessä on selvästi SmackDown ohjelman lähetysoikeuksien myynti Foxille. Kuva ketusta symboloi selvästi että Vince McMahon on bisnesmiehenä taitava ja ovela kuin kettu ja onnistui myymään B-show’nsa Foxille ennätysmäisellä summalla. Kuva Undertakerista taasen on symboli sille kuinka SmackDown nousee kuin kuolleista firman tärkeimmäksi lähetykseksi."

Jericho: "Eli ottakaa kalenterinne esiin ja merkatkaa sinne tarkasti perjantait kun pääsette näkemään Foxilta maailman parasta urheiluviihdettä!"

Vincen mielistely ja SmackDownin kehuminen näyttävät miellyttävän Vinceä, joka nyökkäilee kaksikon vastaukselle.

McMahon: "Aivan oikein! Kyseessä todellakin on siitä, että ensi vuonna SmackDown Live siirtyy Foxille, ja sitä aletaan lähettää perjantaisin. Undertaker ei tokikaan symboloi minkäänlaista SmackDownin kuolemaa, vaan kyseinen kuva on vain klassinen SmackDown-symboli! Joka tapauksesa kaksi pistettä oikeasta vastauksesta."

Seuraavana vastausvuoroon tulevat ALBERTO DEL RIO ja SAMOA JOE.

Kuva

Del Rio alkaa puhua kuvasarjan esittämisen jälkeen.

Del Rio: "Si, tämä on joko äärimmäisen yksinkertainen tehtävä tai sitten se on ovelasti piilotettu uutinen joka on valepuvussa ja esittää toista uutista. Näitä kuvia kun katsoo niin ei kyllä voi välttyä siltä yhdeltä tietyltä ajatukselta. Onhan tässä tietysti esimerkiksi sellainen elementti että ylärivi koostuu saamelaisista jotka ovat jollain tapaa oma pieni klaaninsa, stable niin sanotusti ja heidän vieressään komistelee oletettavasti Zayn, tuo petturi joka jätti teinityttöjen suosikkibändin, One Directionin."

Joe: "Periaatteessa tällaisen asetelman voisi myös helposti painimaailmaan asettaa mutta miten alarivi sitten istuisi tähän? Ei mitenkään, eli sen on oltava se yksinkertainen ja itsestäänselvä joka tuli ensimmäisenä mieleen. Ylärivihän selkeästi muodostaa nimen Sami Zayn. Olen tietoinen Sami Zaynin loukkaantumisesta, mutta sen yksityiskohdat ovat itselleni aika hämärän peitossa eikä se minua suoraan sanottuna kiinnostakaan."

Del Rio: "Si, minäkään en kuulu hänen kaveripiiriinsä, mutta näiden kuvien antaman informaation avulla uskallan heittää arvauksen että kyseessä on uutinen siitä että Sami Zayn on loukannut olkapäänsä ja tulee olemaan sivussa vähintään vuoteen 2019."

McMahon kuuntelee hetken aikaa Joen ja Del Rion sanailua ja nyökkää sitten tyytyväisenä.

McMahon: "Kyllä, juuri siitä on kyse! Sami Zayn - tuo pikkunilkki - meni loukkaantumaan ja palaa takaisin kehiin aikaisintaan vuonna 2019. Siis luultavasti samaan aikaan kuin Brock Lesnar - vai mitä Brock?"

McMahonin piikki Lesnarille ei näytä korstoa miellyttävän, mutta ei hän uskalle pomolleen vastaankaan sanoa.

McMahon: "Eli kaksi pistettä oikeasta vastauksesta myös Del Riolle ja Joelle. Seuraava pari!"

Kolmantena vastausvuorossa ovat DEAN AMBROSE ja UNDERTAKER.

Kuva

Undertaker näyttää siltä, että ei aio sanoa mitään, vaan istuu vain hiljaa. Ambrose yrittää saada Takeria puhumaan, mutta ei onnistu siinä, joten hän alkaa itse puhua nopealla tahdilla.

Ambrose: "Big Show on iso kaveri. Sitten siellä on jonkun takamus. Trump selvästi antamassa jollekki potkuja. Sitten siellä on joku huutamassa vuorilla. Joo kyllä tämä on selvästi Big Cassin potkut, joka on ollu aika ajankohtainen uutinen viime päivinä."

McMahon katsoo hetken aikaa Ambrosea ja Undertakeria. Siinäkö kaikki? Ambrose nyökkää sen näköisenä, että muuta sanottavaa ei ole.

McMahon: "Aivan oikeinhan se on. Kuten ystäväni Donald Trump, myös minä osaan antaa potkuja tarvittaessa. Ja nyt ne annettiin hyödyttämölle Big Cassille, minkä takia toivotamme hänelle toki onnea tulevaisuuden tavoitteissaan - sitä tuo viimeinen kuva kuvastaa. Kaksi pistettä oikeasta vastauksesta."

Viimeisenä vuorossa ovat KEVIN OWENS ja RANDY ORTON.

Kuva

Kaksikko alkaa selostaa vastauksiaan jo kuvien esittämisen aikaan.

"Braun Strowman kertoo kanssapainijoilleen tippuneensa ensimmäisenä selviytyjistä"
"Tiedemiehet ovat vihdoin paikantaneet Australian myös kartalta"
"Tämän lähemmäs Halloween Havocin paluuta emme pääse"
"Ja tässä Vince vielä kaupittelemassa käytettyjä autoja rahoittaakseen XFL:n uuden tulemisen"


Orton: "Hmm, Braun Strowman on iso mies, jolla on myös isot jutut. En yhtään ihmettelisi jos tässä hän myös kertoo kalasaaliistaan Samoan saarilla"

Owens: "Mutta sitten tässä on Australia. Haetaanko tässä nyt Australian suurinta luuseria? Nathan Jones? Buddy Murphy? Emma?"

Orton: "Kuka on Buddy Murphy? Ikinä kuullutkaan koko miehestä... Emma taas, siinä on viehättävä nainen. Harmi vaan, kun lähti seurustelemaan sen luuseri-Ryderin kanssa. Monoahan se lopulta tiesi tyttöselle"

Owens: "Surullista. Kurpitsat... kiitospäivä... kalkkunat... ruokaa... Tällä saarella ei ole tarpeeksi ruokaa."

Orton: "No ei todellakaan ole! Vaikka osaan saalistaa niin silti mahdottomuuksiin en kykene. Voisiko pomomme Mr. McMahon viitata kurpitsoilla legendaarisen eventin palaamista PPV-kalenteriin? Muistatko Owens, siellä lokakuun tienoilla se yleensä käytiin? Toki Australiassa ei ole mitään legendaarista tapahtunut"

Owens: "Eikös se Ho- hetkinen! Ensimmäisessä kuvassahan Strowman rähinöi Saudi-Arabiassa, jossa järjestettiin taannoin Greatest Royal Rumble... johon sinä et tainnut päästä paikalle. Onko käärmeiltä kielletty maahantulo Saudeissa?"

Orton: "Niin tosiaan muuten rähinöi! Taisi voittaakin koko Rumblen. Kyllä mä pääsin livahtamaan luikerrellen maahan sisään, mutta se kamala trubaduuri eliminoi minut Rumblessa... Sen sijaan Australia ottaa mieluusti vastaan kyykäärmeet, jossa pitäisi muistaakseni seuraava iso WWE Network -livetapahtuma käydä."

Owens: "Auringon käristämät aivosoluni alkavat vihdoin hyrrätä. Herra McMahonhan hiljattain julkisti, että Melbournessa tullaan käymään Super... Super Show-Down? Mikä lie, "ausseilta rahat pois ja vikkelään" -tapahtuma"

Orton: "Totta! Lokakuussa lähdemme Austraaliaan pienelle kiertueelle ja päätapahtuma taisi juurikin olla tuo Super-Showdown Lokakuun alkupuolella. Löytäisinköhän paikallisesta hotellista hyvännäköisen kiertuemuijan kainalooni? Mut siis ööö, ollaanko samaa mieltä, että vastauksemme on Mr. McMahonin ilmoitus lokakuussa Australiassa käytävästä WWE Super-Showdownista?"

Owens: "Olemme."

Orton: "Vastauksemme on: WWE järjestää lokakuussa Super Show-Down tapahtuman Australiassa 100 000 katsojan stadionilla."

Vince kuuntelee kaksikon sanailua kiinnostuneena ja nyökkää sitten erittäin tyytyväisenä, kun he ovat sanoneet vastauksensa.

McMahon: "HIENOA PÄÄTTELYÄ! Ja vastaus on aivan oikein. Kyllä, juuri tuosta tässä lähistöllä järjestettävästä supertapahtumasta on kyse. Kaksi pistettä oikeasta vastauksesta! Ja nyt kun ensimmäinen kierros on ohi, käydään läpi virallisten valvojien kirjaama pistetilanne."

KEVIN OWENS & RANDY ORTON - 4
ALBERTO DEL RIO & SAMOA JOE - 3
THE MIZ & CHRIS JERICHO - 2
UNDERTAKER & DEAN AMBROSE - 2

Painijat katsovat hieman ihmeissään pöytiensä alapuolelle ilmestyneitä pisteitä, mutta Vincen ilme on sen oloinen, ettei Vincelle uskalla väittää vastaan.

KIERROS 2

McMahon katsoo taas vierellään istuvia neljää joukkuetta ja alkaa puhua.

McMahon: "Toisella kierroksella saatte jokainen joukkue oman kuvasarjan, josta teidän on pääteltävä, kuka ei kuulu joukkoon ja miksi. Oikeasta vastauksesta saa taas kaksi pistettä."

Vastaamisen aloittavat taas THE MIZ ja CHRIS JERICHO.

Kuva

Miz ja Chris Jericho katsovat täysin hämmentyneenä neljää kuvaa, joista heillä ei ole mitään sanottavaa. Pingviini? Martin Luther King Jr? Tove Jansson? Rey Mysterio? Kaksikko supisee pitkään kahdestaan, ja sitten Miz rykäisee vastauksen.

Miz: "Eli... Rey Mysterio on näistä ainoa pelattavissa oleva hahmo WWE 2K19-videopelissä, joten hän ei kuulu joukkoon. Pingviini on toki joukosta ainoa eläin, mutta sehän ei liity meidän hienoon bisnekseemme."

Vince McMahon katsoo ihmeissään kaksikkoa, ja kun kumpikaan ei sano enää mitään, alkaa hän ärjyä.

McMahon: "EIKÖ TEILLÄ TUON PAREMPAA VASTAUSTA OLE? TAI MITÄÄN KUNNON PERUSTELUITA! No olkoon sitten niin. Ei, vastaus ei ole Rey Mysterio eikä tuo ole oikea perustelu. Oikea vastaus on tietenkin Tove Jansson, tuo suomalainen klassikkokirjailija! Miksikö? No siksi, koska kaikille kolmelle muulle kuvassa oleville henkilöille ja eläimille on jo olemassa viralliset päivät. Martin Luther King Dayn tiedämme kaikki. Maailman pingviinipäivää juhlitaan huhtikuussa. Ja juuri hiljattain San Diego ilmoitti, että 19. kesäkuut on tästä lähtien San Diegossa Rey Mysterio Day - mikä on se uutinen, johon tämä arvoitus liittyi. Tove sen sijaan... Hänellä ei omaa päivää ole, vaikka sellaista on Suomessa pitkään ehdotettu. NOLLA PISTETTÄ, seuraavat!"

Seuraavana ovat ALBERTO DEL RIO JA SAMOA JOE, joita näyttää hieman hermostuttavan.

Kuva

Kaksikko ei turhaan supattele keskenään, vaan alkaa pohtia oikeaa vastausta.

Del Rio: "Si, tämä on hyvin mielenkiintoinen kuvasarja sillä tästä tulee mieleen useitakin eri assosiaatioita. Osaan ihan heittämällä sanoa jokaiselle vähintään yhden syyn miksi he eivät kuulu joukkoon. Daniel Bryan on joukon ainoa joka työskentelee vielä WWE:ssä, Ryback on heistä ainoa joka ei ole voittanut päämestaruutta WWE:ssä ja myös ainoa joka ei ole voittanut Money in the Bankia, Alberto on ainoa joka ei ole yhdysvaltalainen. CM Punk on oikeastaan ainoa josta ei tule mitään erityisen ilmiselvää mieleen, paitsi ehkä se että hän ei ole enää koko painibisneksessä. En kyllä oikeastaan tiedä onko Ryback myöskään."

Joe: "Mutta miten nämä voisi liittää johonkin uutiseen? Kuka heistä on ollut uutisotsikoissa lähiaikoina? No ainakin CM Punk hänen oikeudenkäyntinsä kanssa. Rybackin voi liittää helposti kyseiseen juttuun, Alberto heitti joskus shoottia Punkin tilanteesta ja se jättäisi Bryanin ainoaksi joka ei kuulu joukkoon, toisaalta sitten taas Punk on heistä ainoa joka on viety oikeuteen asti asioista mitä hän on sanonut. Voisiko se olla avain voittoon?"

Del Rio: "Si, olen melko varma että jokainen näistä miehistä on jossain vaiheessa puhunut negatiiviseen sävyyn WWE:stä. Se olkoon vastaukseni, CM Punk ei kuulu joukkoon sillä vaikka nämä muutkin ovat heittäneet paskaa WWE:n suuntaan, he eivät ole joutuneet vastuuseen sanoistaan oikeudessa."

Vince McMahon kuuntelee kaksikon päättelyä kiinnostuneena, mutta lopulta hänen kasvoilleen nousee pettymys.

McMahon: "Hyvää päättelyä... MUTTA VÄÄRÄ VASTAUS! Oikea vastaus on tietenkin Daniel Bryan, koska hän on nelikon ainut, joka on viime aikoina kehdannut kritisoida MINUN WWE:TÄNI, vaikka on armollisesti yhä töissä WWE:ssä. Ja juuri noihin haastatteluissa tuoreeltaan annettuihin törkykommentteihin tämä arvoitus liityikin. Nämä muut paskahousut ovat sen sijaan keskittäneet kritiikkinsä sen jälkeen, kun ovat saaneet kenkää. Annan teille kuitenkin yhden pisteen oikean perustelun keksimisestä, vaikka vastaus olikin väärä!"

Joe ja Del Rio huokaisevat helpotuksesta saatuaan edes yhden pisteen. Seuraavaksi vuoroon tulevat UNDERTAKER ja DEAN AMBROSE.

Kuva

Brock Lesnar säpsähtää, kun näkee ruudulla oman kuvansa. Undertaker ei sano taaskaan mitään, joten Ambrose alkaa puhua.

Ambrose: "Tämä liittyy WWE-peleihin ja sen kansikuviin. AJ Styles julkistettiin juuri uuden WWE-pelin kansikuva painijaksi. Rollins ja Lesnar oli kaksi edellistä, joten Cena ei kuulu joukkoon."

Vince näyttää siltä, ettei odotakaan nyt pidempää vastausta Ambroselta. Sen sijaan Vincen ilme on mietteliäs.

McMahon: "Itse asiassa aika hyvä perustelu... ELLEI OTA HUOMIOON SITÄ, ETTÄ MYÖS JOHN CENA ON OLLUT VAIN PARI VUOTTA SITTEN WWE-PELIN KANNESSA. Hyvä yritys, mutta nolla pistettä! Oikea vastaus on TIETENKIN se, että kuvassa on kolme mestaria, jotka ovat aloittaneet "taistelevina mestareina" omat open challenget puolustaakseen mestaruuttaan. Ja sitten on yksi, joka keskittyy puolustamaan mestaruuttaan noin kaksi kertaa vuodessa. Oikea vastaus on siis tietenkin Brock Lesnar. Uutinen liittyy tietenkin siihen, että juuri hiljattain ilmoitettiin, että herra Lesnar ei esiinny SummerSlamissa."

Lesnar näyttää nyt niin hermostuneelta ja punakalta, että haluaisi käydä Vincen kimppuun, mutta hillitsee itsensä. Undertaker ei reagoi vääräänkään vastaukseen mitään. Ambrosea näyttää ärsyttävän. Viimeisenä vastausvuorossa ovat KEVIN OWENS ja RANDY ORTON.

Kuva

Kaksikko aloittaa sanailunsa heti.

Owens: "Neljä legendaa, joku ei kuulu joukkoon... Rudella on ainakin näkyvät vatsalihakset."

Orton: "Se ei ole saavutus eikä mikään, katso vaikka omaa kreikkalaisjumalan vartaloani. Olen myös aika varma, että Macho Manilla oli aikamoinen pakkaus aikanaan."

Owens: "Hrhrhrm, entäs sitten Bossman? Hän on ainoa porukasta, joka omaa oikean työn. Vankien vartiointi ei ole helppoa puuhaa, siellä tulee vaikka mitä hulluja vastaan."

Orton: "Dean Ambrose, Nailz, mitä näitä nyt on... mutta Bossman on ainoa, joka on kohdannut Undertakerin Hell in a Cell -ottelussa."

Owens: "Niin, muut taisivat kuolla jotenkin muuten kuin hirttämällä. Sitten meillä on Randy Savage, ainoa mies joka on saanut onnelliset häät WWE-kehässä."

Orton: "Onneksi hääni olivat yksityiset."

Owens: "Savagella taitaa olla myös ainoana perheenjäsen painijana. Lanny Poffo, muistatko, The Genius? Osasi kuulemma imeä omaa p-"

Orton: "Köh, Vaderin poika paini myös jokusen vuoden. Savagella on voitto Hoganista..."

Owens: "Toisin kuin sinulla."

Orton: "Kaltaisistasi läskeistä paskoista puheen ollen, Vader. Isävartalon edelläkävijä."

Owens "Bossman on myös tukeva, tämä ei voi olla nyt erottava tekijä. Bossman on puolestaan ainoa, joka ei ole voittanut maailmanmestaruutta."

Orton: "Milloin muka Rude ja Vader ovat olleet WWE:n mestareita?"

Owens: "Japa-"

Orton: "Vaderin on pakko olla oikea vastaus. Ja miksi... hänhän ei ole vielä Hall of Famessa? Tässä legendapoppoossa se erottuu pitkälle!"

Owens: "Minun on luotettava legendantappajavaistoosi."

Orton: "Vastauksemme on Vader, ainoa joka EI ole WWE:n Hall of Famen jäsen."

Vince ja muut kilpailijat kuuntelevat jälleen Owensin ja Ortonin sanailua jännityneenä. Lopulta Vince näyttää pohtivan pitkään ennen kuin sanoo mitään.

McMahon: "Hmm... Olette sinänsä aivan oikeassa, mutta VASTAUS EI OLE TÄYDELLINEN! Tämä arvoitus liittyy tietenkin siihen suru-uutiseen, että Vader kuoli hiljattain. Big Bossman, Randy Savage ja Rick Rude ovat kaikki painijoita, jotka ovat ehtineet Hall of Fameen ikävä kyllä vasta kuolemansa jälkeen. Vader puolestaan ei ole vielä Hall of Famessa - kuten sanoitte - joten hän on tästä nelikosta ainut painimaailman menettämä henkilö, jonka valitseminen HOFiin kuoleman jälkeen on vasta edessä. Olitte kuitenkin niin lähellä täsmälleen oikeasta vastauksesta, että annan teille yhden pisteen! Ja nyt katsotaan pistetilanne toisen kierroksen jälkeen."

Lesnar ja Itami esittelevät jälleen pistetaulua.

KEVIN OWENS & RANDY ORTON - 7
ALBERTO DEL RIO & SAMOA JOE - 5
THE MIZ & CHRIS JERICHO - 2
UNDERTAKER & DEAN AMBROSE - 2

Oudosti jakautuneet pisteet herättävät taas hieman hämmennystä, mutta kukaan ei uskalla sanoa mitään.

KIERROS 3

McMahon: "Sitten on jäljellä viimeinen osio! Tehtävä, jossa jokainen pari saa kaksi legendaarista painiuutista luettavakseen. Ainut ongelma on se, että uutisista on poistettu pari sanaa - ja teidän pitää nyt kertoa, mitkä nuo sanat ovat. Yhdestä täysin oikeasta lauseesta saa aina kaksi pistettä."

Tälläkin kertaa vastaamisen aloittavat THE MIZ ja CHRIS JERICHO.

Ensimmäinen lause:

"Marty Jannetty was officially fired, by the way, which Dave notes is the _________ time and only trails __________ for the all-time record."

Miz ja Jericho mutisevat hetken taas keskenään, laskeskelevat jotain sormillaan, ja sitten Miz kajauttaa vastauksen ääneen.

Miz: "Marty Jannetty was officially fired, by the way, which Dave notes is the FOURTH time and only trails THE IRON SHEIK for the all-time record."

Vince tarkastaa jotain lapuistaan ja nyökkää sitten hyväksyvästi. Se on täysin oikein! Kaksi pistettä Mizille ja Jericholle! Toinen lause tulee ratkaistavaksi:

"Jim Ross’s WWF contract won’t be renewed when it expires in March, which is something of a surprise on one hand but completely not a surprise in any fashion on the other hand. JR was never really a good fit in Titan, plus the whole Bell’s Palsy thing. - - The sticking point is believed to be that Vince wanted Ross to become more of a comedic character, who would wear _________ and become _________ as a play on _________"

Jälleen Miz ja Jericho mutisevat jotain keskenään, pohdiskelevat, näyttävät naurahtavan ja sitten Jericho sanoo vastauksen.

Jericho: "Jim Ross’s WWF contract won’t be renewed when it expires in March, which is something of a surprise on one hand but completely not a surprise in any fashion on the other hand. JR was never really a good fit in Titan, plus the whole Bell’s Palsy thing. - - The sticking point is believed to be that Vince wanted Ross to become more of a comedic character, who would wear A BLACK COWBOY HAT and become ”GOOD OL' JR” as a play on JR EWING"

Mizin ja Jerichon suorastaan hämmentävän tarkka tietämys kummastuttaa muita kilpailijoita ja myös Vinceä, mutta Vince ei voi muuta kuin nyökätä hyväksyvänä ja antaa Mizille ja Jericholle toiset kaksi pistettä! Seuraavana vastausvuoroon tulevat ALBERTO DEL RIO ja SAMOA JOE.

Ensimmäinen lause:

"Vince asked the Heavenly Bodies to wear _____ on their jackets and have _____ over their heads as a part of their gear, but they refused and only had to wear the ______ as a compromise."

Joe ja Del Rio pohtivat hetken, ja sitten Del Rio alkaa selittää vastausta ääneen.

Del Rio: "Heavenly Bodies? Voi pojat, tuon ajan joukkueskene on itselleni niin vieras että tässä pitää lähteä kyllä aika sokeasti arvailemaan jotain. Ei minulla ole hajuakaan mitä heillä on ollut päällään. Mutta jos nyt lähdetään tuosta nimestä... heavenly. Voisiko tämä olla se pelastava vihje, halusiko Vince tehdä heistä jotain taivaallisia olentoja? Enkeleitä kenties? Ensimmäiseen tyhjään kohtaan jos pistäisi "wings", jälkimmäiseen "halos" ja viimeiseen jompikumpi noista, olettaisin sen olevan "wings". Näin saadaan kasaan uutinen jossa Vince halusi miehille siivet sekä sädekehät mutta kompromissin kautta päätyttiin pelkkiin siipiin."

Hetken aikaa Vince näyttää taas katsovan tiukasti Joea ja Del Rioa, mutta nyökkää sitten hyväksyvästi. Se on täysin oikea vastaus! Toinen lause tulee heti perässä:

"Sid Vicious brought in Col. Parker and also wanted to bring in his friends from Texas, the Ebony Experience (Harlem Heat). Well, Sid’s idea for them was to be called “The Possee” and be managed by Parker, playing __________ who are led to the ring in chains and shackles because they’re ____________ who are now owned by Parker. This got amazingly close to making television before Eric Bischoff stopped them from going out to the ring for the taping and killed the idea before it could happen."

Lyhyen mietinnän jälkeen Joe vastaa nyt joukkueensa puolesta.

Joe: "Tämä vaikuttaa heti kättelyssä siltä että nyt leikitään jollain todella herkällä aiheella, mahdollisesti rasismilla. Olen aika varma siitä että jälkimmäinen tyhjä kohta on "slaves", mutta mikä voisi olla tuo edeltävä sana? Ensislimäyksellä ajattelin että tässä etsittiin tuota Parkerin roolia, mutta uudella vilkaisulla tajusin että tässä kuvaillaan edelleen tätä joukkuetta, joka nyt sattuu muodostumaan mustista miehistä niin voisiko vastaus olla simppelisti "black guys"? En kyllä usko. Joukkueen nimi olisi ollut The Possee, olisiko se kenties ollut joku jengiaiheinen juttu? Olisiko Harlem Heat ollut gangstajoukkue? Okei, sanotaan nyt että ensimmäiseen tyhjään kohtaan isketään "gang members" ja toiseen "slaves"."

Vince näyttää jo nyökkäilevän hyväksyvästi vastaukselle, mutta yhtäkkiä tajuaakin, että se on väärin!

McMahon: "EI! Hyvä yritys, Del Rio ja Joe - ja oikeastaan olette osin oikeassa. Siksi saatte tästä lauseesta yhden pisteen. Oikea vastaus olisi ollut se, että "slaves" on lauseen ENSIMMÄINEN tyhjä kohta - ja jälkimmäinen on "escaped murderers" - miettikääpä sitä! Kokonaisuutena Joelle ja Del Riolle kolme pistettä tästä."

Osittainen virhe näyttää harmittavan Del Rioa ja Joea, mutta he ovat kuitenkin kohtuullisen tyytyväisiä kolmeen pisteeseen. Seuraavaksi vuoroon tulevat UNDERTAKER ja DEAN AMBROSE.

Ensimmäinen lause:

"Dale Gagner, the guy who is trying to use the AWA name and even started using "Gagne" as his last name, ran a show this week. They even aired ads for the show on TV and announced it as a "WWF & AWA Superstars Present Shotgun Saturday Night." The TV ads showed clips of guys like Ric Flair, Larry Zbyszko, Sgt. Slaughter, and Eric Bischoff. The print ads (flyers, newspapers, etc.) listed The Oddities, The Brood, and the Hart Foundation as being there. When they had the show, of course, none of those people were there. But they brought out __________ and announced them as __________. Goddamn, that's the carniest shit I've ever heard."

Undertaker näyttää jälleen siltä, ettei aio sanoa mitään. Niinpä Ambrose kajauttaa keksimänsä vastauksen.

Ambrose: "Dale Gagner, the guy who is trying to use the AWA name and even started using "Gagne" as his last name, ran a show this week. They even aired ads for the show on TV and announced it as a "WWF & AWA Superstars Present Shotgun Saturday Night." The TV ads showed clips of guys like Ric Flair, Larry Zbyszko, Sgt. Slaughter, and Eric Bischoff. The print ads (flyers, newspapers, etc.) listed The Oddities, The Brood, and the Hart Foundation as being there. When they had the show, of course, none of those people were there. But they brought out NASTY BOYZ and announced them as ROAD WARRIORS. Goddamn, that's the carniest shit I've ever heard."

Ambrosen keksimä vastaus aiheuttaa ensimmäisen kunnon naurunremakan kilpailun aikana, mutta oikein se ei ikävä kyllä ole. Vince kertoo, että puuttuvat sanat olisivat olleet "random nobodies" ja "current or former WWF superstars". Nolla pistettä Takerille ja Ambroselle ensimmäisestä lauseesta. Miten käy toisen kanssa?

"Eddie Gilbert beat Jerry Lawler to win the Unified title in the match where he put his _________ as a prize. However, Lawler got Gilbert to then put __________ up in a rematch, which Lawler won."

Vihdoin viimeisen arvoituksen kohdalla Undertaker näyttää heräävän epämääräisestä tilastaan ja alkaa puhua.

Undertaker: "Eddie Gilbert beat Jerry Lawler to win the Unified title in the match where he put his.... CARREER as a prize. However, Lawler got Gilbert to then put.... CROWN up in a rematch, which Lawler won."

Vince pudistelee päätään jälleen pettyneenä. Oikeat sanat olisivat olleet "own car" ja "own mother's car". Kyllä vain. Nolla pistettä siis kokonaisuudessaan Undertakerille ja Dean Ambroselle. Ratkaisevatko KEVIN OWENS ja RANDY ORTON pelin omalla kierroksellaan?

Ensimmäinen lause:

"Tammy Sytch did an online auction where she sold the implants she had in her breasts while she was in WWF. She's gotten new ones since then so these are the old ones. They ended up going for ________ dollars"

Orton ja Owens alkavat jälleen pohtia vastausta ääneen.

Owens: "Hyi helvetti, kuka myy vanhoja implanttejaan huutokaupassa?"

Orton: "Ei sentään Skypen välityksellä."

Owens: "Älä pakota minua ajattelemaan 2010-luvun Sunnyä. Muistelen hinnaan ollen aivan absurdia luokkaa..."

Orton: "10 000 dollaria?"

Owens: "Olisiko ollut enemmän? 12 000?"

Orton: "Kuka helvetti maksaa niin paljon?"

Owens: "Fanikunnastamme löytyy paljon sairaita perverssejä."

Orton: "Tässä on pakko olla mukana ostos-tv alennus. Mukana myös rintaliivit?"

Owens: "Tasasumma kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta. 11 999?"

Orton: "Surullista, mutta totta."

Owens: "Vastauksemme on 11 999"

Vince on kuunnellut Owensin ja Ortonin keskustelua todella hämmentyneen oloisena... ja vielä enemmän hän hämmentyy tajutessaan, että Orton ja Owens ovat tienneet summan dollarin tarkkuudella oikein. Kyllä, kaksi pistettä Owensille ja Ortonille! Jokainen voi toki miettiä, oliko tämän lauseen kohdalla näin tarkka tietämys enemmän hyvä vai huono asia. Toinen lause:

"At the 3/17 FMW show, the finish of Onita v. Pogo saw Pogo wrap up Onita in barbed wire, then choke him over more barbed wire while Goro pulled his throat down with a rope, and then Pogo clotheslined him with barbed wire wrapped around his arm before blowing ________ onto Onita’s back, which had previously been cut open with _____, and then three piledrivers onto a chair for the pin."

Orton ja Owens aloittavat taas pohdintansa.

Orton: "Japanilaiset ovat sairasta porukkaa."

Owens: "Deathmatcheissa on jotain kaunista. Tahtoisin haastaa Jerichon sellaiseen. Tämä lopetus kuulostaa mainiolta tavalta päättää sen pellen ura."

Orton: "En ota kantaa sinun fantasioihin, mutta mitä Pogo puhalsi Onitan selkään? Muistikuvani ovat kovin hataria..."

Owens: "Ottaen huomioon japanilaisten sairauden, mitä tulee mieleen? Suola? Wasabi? Polttoöljy?"

Orton: "Tulta... muistan nähneeni kuvia ja otsikkoja. Olisikohan tässä ollut kyseessä tulipallo?"

Owens: "Mutta millä Onitan selkä oli leikattu auki? Minulla on muistikuva, että herra Pogo käytti aikoinaan sirppiä aseenaan."

Orton: "Tämä on tieto. Se on "ax""

Owens: "Ax? Demolitionista?"

Orton: "Ei, vaan kirves."

Owens: "Eikö se kirjoiteta axe?"

Orton: "Luota vaan minuun."

Owens: "Vastauksemme on "a fireball" ja "ax""

Vince hätkähtää taas, kun sanailu on ohi. Sitten hän kertoo oikean vastauksen.

McMahon: "Hyvää selitystä, Orton ja Owens. Vaadin näissä tehtävissä kuitenkin TÄYDELLISTÄ TARKKUUTTA - ja siksi minun on kerrottava, että ensimmäinen sana on "a giant fireball". Olette kuitenkin muuten niin lähellä jälleen oikeaa vastausta, että saatte tästä tietenkin yhden pisteen."

Owens ja Orton yrittävät protestoida : heidän vastauksensa on käytännössä täysin oikein, mutta yksi lause verottaa pisteen. Vince ei kuitenkaan valituksia enää kuuntele.

TULOKSET

Enää ei ole jäljellä muuta kuin voittajien julistaminen. Vince myhäilee tyytyväisenä tarkkaillessaan painijoiden pistesaalista.

McMahon: "Ja näin olemme saaneet tämän päivän Uutisvuodon päätökseen. On aika julistaa voittajat! Neljänneksi tänään KAHDELLA PISTEELLÄ jäävät... DEAN AMBROSE ja UNDERTAKER."

Ambrose näyttää raskaasti pettyneeltä. Undertakerin kasvoille ei nouse taaskaan minkäänlaista ilmettä.

McMahon: "Kovasta loppukiristä huolimatta kolmanneksi tänään SEITSEMÄLLÄ PISTEELLÄ jäväät... THE MIZ ja CHRIS JERICHO."

Erityisesti Miz näyttää suorastaan raivostuvan kolmanneksi jäämisestä, mutta ei voi asialle mitään.

McMahon: "Ja sitten kaksi viimeistä... Toiseksi tänään KAHDEKSALLA PISTEELLÄ jäävät......


...ALBERTO DEL RIO JA SAMOA JOE! Ja se tarkoittaa sitä, että kilpailun ovat KYMMENELLÄ PISTEELLÄ voittaneet KEVIN OWENS ja RANDY ORTON!"

Owens ja Orton nousevat pöydälleen tuulettamaan voittoaan, ja kaksikko meinaa hetken aikaa jopa halata toisiaan. Ihan sellaiseen eivät ryytyneet Selviytyjät kuitenkaan päätä ryhtyä, vaan taputtavat ennemmin toisiaan miehisesti olalle. Muut kilpailijat - erityisesti Del Rio ja Joe - katsovat happamana, kun Orton ja Owens juhlivat voittoaan. Lopulta kaikki kahdeksan käyvät seisomaan Vincen eteen, jotta tämä voi julistaa palkinnon.

McMahon: "Onneksi olkoon Randy ja Kevin, te olette voittaneet tämänkertaisen palkintotehtävän! Kuten lupasin, palkinto on jälleen sellainen, että sitä todellakin kannatti tavoitella. Kuten tiedätte, tämä Upolu ei suinkaan ole Samoan ainut saari. Helikopteri tulee aivan kohta hakemaan teitä kahta, ja se vie teidät satamaan, josta pääsette vuorokauden kestävälle risteilyllä Samoan saaristoon! Laivalla on tietenkin tarjolla hyvää ruokaa - ja illalla mahdollisesti jopa viihdettä. Nauttikaa siis risteilystä, koska tuon levon voimalla olette huomenna paljon paremmassa kunnossa, kun kamppaillaan jälleen henkilökohtaisesta koskemattomuudesta."

Orton ja Owens myhäilevät tyytyväisenä, kun helikopterin ääni alkaa kuulua yläpuolelta, ja kopteri tulee poimimaan Owensin ja Ortonin kyytiin. Muut kuusi kilpailijaa potkivat pettyneen oloisena maata, nappaavat vihreän heimolippunsa maahan ja lähtevät masentuneena kävelemään kohti ankeaa leirialuettaan.

--------------------------

Pahoittelut, että on kestänyt! Pahoittelen myös jo etukäteen sitä, että tulevina viikkoina tämä saattaa oman henkilökohtaisen elämäni juttujen takia edetä vähän suunnittelemaani hitaammin. Kerron enemmän aikatauluista kun tiedän. Seuraavaksi on kuitenkin luvassa immuniteettikilpailu, ilmoitan Discordissa heti kun tiedän, milloin ehdin sen järjestää. Palkintokilpailun voittanut kaksikko (Orton ja Owens) saavat siis immuniteettiskabaan painijalleen 5 pisteen parannuksen overalliinsa.

Immuniteetti puolestaan ratkaistaan tällä kertaa.... KING OF THE RING -TURNAUKSENA!

Turnauskaavio on seuraava:

Samoa Joe vs. Randy Orton
Dean Ambrose vs. Chris Jericho
Undertaker vs. The Miz
Alberto Del Rio vs. Kevin Owens

Joe/Orton vs. Ambrose/Jericho
Undertaker/Miz vs. Del Rio/Owens

Ja lopuksi tietenkin finaali.

LISÄHUOMIO! Koska Owens ja Orton ovat nauttimassa palkintonsa voitosta kahdestaan risteilyllä, eivät he voi kommunikoida yksityisviesteillä ym. muiden kuin toistensa kanssa ennen seuraavan immuniteettikilpailun alkua, jolloin he palaavat takaisin heimonsa joukkoon. Samoin muut eivät tietenkään voi lähettää Owensille tai Ortonille yksityisviestejä tm. ennen kuin he ovat palanneet takaisin.

EDIT:

AI NIIN! Jos (ja kun) ihmettelitte Uutisvuoto-tyyliin tulleita randomeita lisäpisteitä kahdella ensimmäisellä kierroksella, jaoin ylimääräisiä pisteitä noilla kierroksilla niille joukkueille, jotka olivat arvovaltaisen ja anonyymin tuomariston perusteella kirjoittaneet parhaimmat ja parhaiten Uutisvuodon tyyliin sopivat vastaustekstit. Parhaan tekstin kirjoittanut joukkue sai molemmilla kierroksilla kaksi pistettä, toiseksi parhaan yhden pisteen.
So Chris Jericho you can go straigh to hell and burn in hell because that's where you belong. And I'll help get you there by cutting your tongue in half. I think that would put end to your music career. That's all I have to say about Chris Jericho.

Avatar
kenitys
Main eventer
Viestit: 421
Liittynyt: 18 Tammi 2016, 18:44
Paikkakunta: HKI
Viesti:

Re: Smarkside: SELVIYTYJÄT

Viesti Kirjoittaja kenitys » 10 Heinä 2018, 14:36

Ups, unohdin tämän. Tyhjä väliviesti siis.
Viimeksi muokannut kenitys, 11 Heinä 2018, 21:23. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
So Chris Jericho you can go straigh to hell and burn in hell because that's where you belong. And I'll help get you there by cutting your tongue in half. I think that would put end to your music career. That's all I have to say about Chris Jericho.

Avatar
kenitys
Main eventer
Viestit: 421
Liittynyt: 18 Tammi 2016, 18:44
Paikkakunta: HKI
Viesti:

Re: Smarkside: SELVIYTYJÄT

Viesti Kirjoittaja kenitys » 11 Heinä 2018, 21:22

PÄIVÄ 21

Kuva

Kahdeksan viimeistä Selviytyjää, kahdeksan Uso-heimon jäsentä kävelevät väsyneinä, nääntyneinä, nälkäisinä ja kaikin puolin vittuuntuneina jälleen kerran kohti Upolun saarella odottava a painikehää. Se on tullut jokaiselle heistä tutuksi. Suorastaan liian tutuksi. He ovat vuodattaneet siellä verta, hikeä ja kyyneliä. He ovat tavoitelleet siellä voittoa, antaneet kaikkensa. Ja mikään ei ole riittänyt vielä voittoon. Koska tahansa kuka tahansa heistä saattaa joutua ulos kilpailusta. Kukaan ei ole vielä vienyt voittoa. Jäljellä on vielä 12 tuskaista päivää.

Näitä ajatuksia kahdeksan Uso-heimolaista miettivät kävellessään rannalle. Vain kaksi heistä näyttää hieman parempikuntoiselta: Kevin Owens ja Randy Orton on tuotu helikopterilla takaisin leiriiin risteilyltä juuri ennen immuniteettikilpailualueelle lähtöä. Owens ja Orton ovat nauttineet risteilyaluksella hyvästä ruuasta, siistiytyneet ja viettäneet illan kivasti viihdykkeiden äärellä. Kuutta muuta Selviytyjää tämä tieto ei selvästikään lämmitä.

Vince McMahon seisoo tutusti tyytyväisen näköisenä uimarannalla Brock Lesnarin, Hideo Itamin ja Rod Zapatan kanssa. Lesnarin iho on saavuttanut sellaisen punaisuuden tason, ettei luultavasti kukaan odottanut sen olevan mahdollista. Itami näyttää olevan aivan hukassa - kuten on näyttänyt koko saarella oloaikansa. Zapata valmistautuu tuomarointitehtäviin. Kahdeksan selviytyjää asettuvat Vincen eteen, ja The Miz laskee heimolipun maahan. Chris Jericho tuo Vincelle immuniteettiamuletin, joka on roikkunut hänen kaulassaan.

McMahon: Kiitos Chris. Tästä, tästä taistellaan jälleen tänään! Immuniteetista. Yksi teistä voittaa koskemattomuuden. Yksi teistä on turvassa tämän illan heimoneuvostossa. Mutta te seitsemän muuta... Yksi teistä joutuu jättämään leikin kesken. Siksi kannattaa taistella kaikin voimin koskemattomuudesta tässä SAMOAN ENSIMMÄISESSÄ KING OF THE RING TURNAUKSESSA!

Vince repäisee takaansa esin turnauskaavion.

Kuva

McMahon: Tämän mukaan edetään tänään! Onko idea kaikille tuttu? HYVÄ! Sitten aloitetaan.

Matsit katsottavissa parin viikon ajan tästä ja tästä

Kuva Kuva
SAMOA JOE vs. RANDY ORTON - KING OF THE RING QUARTER FINAL MATCH

Turnauksen aloittavat Samoa Joe ja Randy Orton. Joe ei ole edelleenkään onnistunut voittamaan koko kilpailun aikana yhtään ottelua. Ortonin win/loss-tilasto on puolestaan koko kilpailun kovimpia. Ei ole siis vaikeaa tulkita, kumpi lähtee otteluun ennakkosuosikkina, kun vielä otetaan huomioon, että Orton on viettänyt edellisen päivän rentouttavalla risteilyllä. Mutta ei pidä aliarvioida sitä, että Joe voi yllättää!

Ottelu alkaa Ortonin hyökkäyksellä, mutta Joe kääntää nopeasti tilanteen edukseen ja kaataa Ortonin maahan. Potku Ortonin alavatsaan! Orton kääntää kuitenkin tilanteen, iskee Joen maahan Clotheslinella ja potkaisee nyt puolestaan Joen selkää. Matala DDT Joelle! Joe pääsee ylös ja alkaa taas murjoa Ortonia. Knee Drop Ortonin selkään. Joe alkaa Ortonin nousta ylös, kiipeää itse kehäkulmaukseen kakkosköydelle... HURJA SECOND ROPE LEG LARIAT!

Joe ei lopeta Ortonin telomista, vaan paiskaa tämän seuraavaksi maahan Overhead Suplexilla. Joe jää kuitenkin tuulettelemaan, ja se on virhe. EXPLODER SUPLEX JOELLE! Orton heittää Joen kulmaukseen, nostaa Joen roikkumaan jaloistaan köysistä... BACKBREAKER JOELLE! Joe nousee ylös, ja miehet aloittavat epämääräisen iskujenvaihdon. Kumpikaan ei pääse niskan päälle. BACK SUPLEX JOELTA ORTONILLE! Orton löytää kehäköysien päälle! Joe repii Ortonin ylös... ja iskee toisen Overhead Suplexin!

Joe dominoi nyt ottelua, mutta juuri silloin keerme iskee. Backbreaker! Orton alkaa tavaramerkkimäisesti polkea kaikkia Joen ruumiinosia ja selättää.

1!

2!EI!

Joe on kuitenkin nyt uupuneen oloinen, eikä hän tajua, että Orton on alkanut vaania häntä ja paukuttaa kuumeisesti nyrkkejään mattoon. Joe on jaloillaan....RKO!

Orton selättää.

1!

2!

2,9999999!


JOE PÄÄSEE YLÖS! ORTONIN RKO:N MAINE ALKAA OLLA HISTORIAA!

Orton hämmentyy tilanteesta täysin, ja Joe ottaa hallinnan itselleen. Joe paiskoo Ortonin Spinebusterilla maahan. Orton nousee ylös. Lariat! German Suplex! Tiger Suplex! Suplex! Lesnar seuraa kehässä alkanutta Suplex-kimaraa kiinnostuneena. Joe selättää Ortonin viimeisen Suplexin jälkeen.

1!
2!


EI!

Mutta Joe ei hellitä nyt, kun on täysin hallinnassa. CANNONBALL SENTON! Orton pääsee ylös. GERMAN SUPLEX! Orton ottaa iskun toisensa perään vastaan, mutta ei vain luovuta. Joe jatkaa hurjaa telomistaan - ja silloin Orton onnistuu kääntämään tilanteen edukseen! Orton heittää Joen kulmaukseen. POWERBOMB KULMAUKSESTA JOELLE! Joe nousee vaivoin pystyyn... ja saa maistaa heti Ortonin Powerslamia! Orton alkaa taas polkea kaikkia Joen ruumiinosia.

Joe yrittää vielä taistella vastaan, mutta ei auta! Orton paiskaa Joen maahan. Potku suoraan maassa makaavan Joen päähän. Knee Drop selkään. Joe ryömii kehässä tuskaisena, ja yhtäkkiä Orton alkaa vetäytyä kauemmas. Mitä Orton meinaa? Ei kai vain sitä? Ei kai vain kiellettyä liikettä? Toisaalta: Samoalla kaikki on sallittua...PUNT KICK!


Kyllä! Orton monottaa Joeta suoraan päähän, ja Joe alkaa vuotaa verta! Muut painijat katsovat tilannetta kauhuissaan. Orton selättää.

1!

2!
3.

VOITTAJA: Randy Orton

Kuva Kuva
DEAN AMBROSE vs. CHRIS JERICHO - KING OF THE RING QUARTER FINAL MATCH

Seuraavassa KOTR-ottelussa toisensa kohtaavat Dean Ambrose ja edellisellä kerralla immuniteettiamuletin voittanut Chris Jericho. Kuinka käy tässä ottelussa?

Ottelu alkaa tasaisesti: Ambrose käy ensin Jerichon kimppuun, mutta Jericho kääntää tilanteen edukseen ja kaataa Ambrosen maahan. Jericho alkaa polkea Ambrosen kättä, mutta Ambrose pääsee ylös ja pamauttaa puolestaan Jerichon maahan Neckbreakerilla. Jericho counteraa. Shoulder Block Ambroselle! Ambrose counteraa ja iskee Jericholle Jawbreakerin.

Kumpikaan ei oikein pääse hallitsemaan ottelua. Sitten Ambrose jyrää Jerichon kanveesiin Headlock Driverilla, kömpii itse ylös ja nousee yläköydelle. Siellä hän odottaa, että Jericho nousee ylös... TOP-ROPE ELBOW DROP SUORAAN SEISOVAN JERICHON PÄÄHÄN! PAITSI ETTÄ JERICHO VÄISTÄÄ SEN! ELBOW DROP EI OSU! Jericho nappaa Ambrosen Surfboardiin - ja Ambrose pääsee irti.

Ambrose alkaa murjoa Jerichoa uudestaan, mutta Jericho taistelee ja jyrää Ambrosen maahan Back Suplexilla. Nyt on Jerichon vuoro nousta yläköydelle ja odottaa, että Ambrose nousee ylös. Double Axe Handle Ambrosea päähän! Jericho nappaa Ambrosen Single Leg Boston Crabiin, mutta Ambrose taistelee irti tästäkin luovutusliikkeestä. Ambrose kömpii taas jaloilleen ja heittää Jerichon apronille. Sieltä Ambrose tempaisee Jerichon Suplexilla takaisin kehään! Ambrose selättää.

1!


2!
2,8888!

Ambrose jatkaa Suplexin jälkeen Jerichon murjomista pitkään, eikä Jericho mahda mitään, vaikka yrittää kuinka taistella vastaan. Lopulta Ambrose nousee uudestaan yläköydelle. Hän tähtäilee kyynärpäätään tarkkaan... JA NYT TOP-ROPE ELBOW DROP SEISOVALLE JERICHOLLE ONNISTUU! Hakattu Jericho horjuu pystyyn...
DIRTY DEEDS!

Ambrose selättää.

1!2!
3!

VOITTAJA: Dean Ambrose

Kuva Kuva
UNDERTAKER vs. THE MIZ - KING OF THE RING QUARTER FINAL MATCH

The Mizin ja Undertakerin ottelu on kolmas puolivälieräottelu. Ottelu alkaa yllättävästi, kun Miz hallitsee matsia ja heittää Undertakerin jopa ulos kehästä. Hiekka pöllyää Upolun uimarannalla, kun voimainsa tunnossa oleva Miz jatkaa Takerin telomista kehän ulkopuolella. Lopulta Miz heittää Takerin takaisin kehään, ja siellä Taker saa ottelun hallintaansa - kunnes Miz pääsee taas niskan päälle. Backbreaker Takerille!

Lopulta Taker saa ottelun hallinnan itselleen ja jysäyttää Mizin kanveesiin parilla näyttävällä voimaliikkeellä. Miz onnistuu kuitenkin vielä kääntämään tilanteen edukseen ja jysäyttää Takerille Backbreakerin. Painijat seuraavat Mizin yllättävän hyviä suorituksia hämmentyneenä. Samalla Taker onnistuu paiskaamaan Mizin maahan. Miz nousee ylös... CHOKESLAM! CHOKESLAM MIZILLE! Taker selättää.

1!


2!Mutta Miz selvittää!

Nyt Taker on kuitenkin päässyt hallitsemaan ottelua - JA HÄN NAPPAA MIZIN TOMBSTONE PILEDRIVER -OTTEESEEN! TOMBSTONE PILEDRIVER! Taker selättää!MUTTA MIZIN JALAT OVAT KÖYSISSÄ!

Taker olisi luultavasti voittanut ottelun muuten, mutta Miz on liian lähellä köysiä! Dead Man hämääntyy tästä täysin, ja Miz ehtii nousta pystyyn ja yllättää pöllämystyneen Takerin Backbreaker-Neckbreaker-combolla. Mizin hallintaa jää kuitenkin lyhyeksi, ja Taker alkaa piestä Miziä kehäkulmauksessa kuin vierasta sikaa. Yhtäkkiä Miz kuitenkin kääntää tilanteen edukseen, nostaa Undertakerin kehäkulmauksen päälle... SUPERPLEX! Miz selättää.

1!
2!

EI!

Nyt Undertaker on hätää kärsimässä, kun vielä isomman vaihteen vaihtanut Miz alkaa hyökätä täysillä legendaa vastaan. Miz potkaisee Undertakerilta jalat alta matalalla Dropkickillä. Elbow Drop Takerille! Taker nousee ylös... Knee Lift! Taker on köysissä, Taker on hätää kärsimässä, Taker... JYSÄYTTÄÄ MIZIN MAAHAN YHDELLÄ POLVENISKULLA! Miz haukkoo henkeää, nousee ylös...

TOMBSTONE PILEDRIVER! TOMBSTONE PILEDRIVER TÄLLÄ KERTAA KESKELLÄ KEHÄÄ! Taker selättää.

1!
2!3!

VOITTAJA: Undertaker

Kuva Kuva
ALBERTO DEL RIO vs. KEVIN OWENS - KING OF THE RING QUARTER FINAL MATCH

Viimeisessä puolivälieräottelussa toisensa kohtaavat Alberto Del Rio ja eilisiltana hyvin levännyt Kevin Owens. Ottelu alkaa hyvin samanlaisena kuin moni muukin puolivälieräotteluista: miehet taistelevat toisiaan vastaan tasaisesti ja paiskovat toisiaan maahan, mutta kumpikaan ei saa selvää hallintaa. Lopulta Owens iskee Del Rioa kyynärpäällä vatsaan. DDT! Knee Drop Del Rion selkään.

Mutta Del Rio toipuu näistä liikkeistä ja käy Owensin kimppuun. Owens onnistuu kuitenkin vastaamaan Del Rion hyökkäykseen ja tempaisee hänet Sunset Flip -tyylisellä liikkeellä maahan. Del Rio onnistuu pääsemään ylös ja counteraa. Molemmat estävät toistensa liikkeitä. Kumpikaan ei pääse millään niskan päälle. Clothesline Owensille! Potku selkään! Ja taas Owens counteraa. Clothesline Del Riolle!

Viimein Owens päättää kokeilla isompaa liikettä, nousee apronille ja... SPRINGBOARD MISSILE DROPKICK OWENSILTA DEL RIOLLE! Owens jatkaa hallintaa, pamauttaa Del Rion istumaan kulmaukseen ja... JYRÄÄ PÄÄLLE CANNONBALLILLA! Nyt Owens uskoo mahdollisuuksina ja selättää.

1!


2!


EI!

Del Rio pääsee ylös, ja Owens yrittää potkaista häntä päähän, mutta Del Rio väistää. HURJA GERMAN SUPLEX OWENSILLE! JA DEL RIO NAPPAA OWENSIN CROSS ARMBREAKERIIN! Luovuttaako Owens?
Luovuttaako?Ei luovuta! Owens pääsee irti, nousee ylös - ja jyrää Del Rion maahan Back Suplexilla! Owens selättää.

1!
2!


EI!

Myöskään Del Rio ei halua luovuttaa. Hän taistelee vielä itsensä ylös... ja iskee nyt Owensin maahan Spinebusterilla! Matala DDT polvillaan olevalle Owensille! Owens kömpii vieläkin pystyyn. Backbreaker! Owens on hätää kärsimässä... MUTTA SITTEN HÄN ESTÄÄ DEL RION LYÖNNIN! Del Rio hämääntyy... JA OWENS ISKEE HÄNELLE KO BREAKERIN! KO BREAKER! Owens selättää.

1!

2!


3!

VOITTAJA: Kevin Owens

Kuva Kuva
RANDY ORTON vs. DEAN AMBROSE - KING OF THE RING SEMI FINAL MATCH

Seuravaaksi vuorossa ovat välierät. Ensimmäisessä toisensa kohtaavat Dean Ambrose ja Randy Orton. Erityisesti Ortonilla on takanaan hyvin rankka puolivälieräottelu, mutta myös Ambrose on väsyneen oloinen. Ambrose aloittaa räväkästi, heittää heti Orton kulmaukseen ja nostaa siellä Ortonin istumaan selkä kehään päin yläköydelle. Ambrose nousee itse perässä yläköydelle... BACK SUPLEX YLÄKÖYDELTÄ!
EI! ORTON ESTÄÄ SEN! ORTON TIPUTTAA AMBROSEN HAAROILLEEN KULMAUKSEN PÄÄLLE! Ambrose tippuu kehään tuskaisen näköisenä, ja Orton hyödyntää tilanteen. Orton odottaa, että Ambrose nousee ylös. Clothesline! Toinen! Powerslam! Mutta Ambrose toipuu vielä ja kiskaisee Ortonilta jalat alta. Ambrose nousee yläköydelle ja hyppää sieltä Double Axe Handlella Ortonin päälle!

Ambrose potkii Ortonin kulmaukseen ja yrittää potkaista kulmauksessa lojuvaa Ortonia päähän, mutta Orton väistää. Clothesline! Molemmat ovat jo nyt väsyneitä, ja Orton selättää.

1!2!
EI! Ei näin helpolla!

Orton jää odottamaan, että Ambrose nousee ylös... OLYMPIC SLAM! Orton aloittaa taas tavaramerkkimäisen vastustajansa jokaisen ruumiinosan polkemisen. Kun koko Ambrosen kroppa on telottu, Orton selättää.

1!

2!EEEEI!

Ambrose pääsee vaivoin ylös, mutta Orton odottaa häntä jo valmiina. Ambrose on liian väsynyt tajutakseen, että Orton hakkaa nyrkkejään maahan. Ambrose nousee ylös. Orton...R

K

O!
RKO AMBROSELLE! Orton selättää!

1!


2!

2,99999999!

AMBROSE SELVIÄÄ! KUKAAN KEHÄN ULKOPUOLELLA OLEVISTA PAINIJOISTA EI OLE USKOA TÄTÄ TODEKSI!

Ambrose alkaa nyt huutaa sekopäisesti! Ambrose haluaa voittoa! Ambrose hakee voittoa! Ambrose iskee Ortonin maahan Backbreakerilla. Orton on hätää kärsimässä, nousee ylös...


DIRTY DEEDS! DIRTY DEEDS ORTONILLE!


1!
2!

EEEEEEI!

Nyt puolestaan Orton selviää finisheristä! Hullua taistelua!

Molemmat miehet hakkaavat toisiaan keskellä kehää, ja lopulta Orton paiskaa Ambrosen maahan. Molemmat ovat aivan puhki. Orton aloittaa taas jokaisen Ambrosen ruumiinosan polkemisen. Ambrose ei jaksa taistella enää vastaan ollenkaan. Kaikkia hänen ruumiinosiaan koskee aivan liikaa. Orton jatkaa polkemista - kunnes hän päättää selättää.

1!2!

3!

Ambrose ei vain saa enää olkapäitään ylös.

VOITTAJA: Randy Orton

Kuva Kuva
UNDERTAKER vs. KEVIN OWENS - KING OF THE RING SEMI FINAL MATCH

Toisessa välierässä nähdään Undertakerin ja Kevin Owensin kohtaaminen. Molemmat ovat kyllä ottaneet iskuja vastaan ensimmäisessä ottelussa, mutta onko Owens kuitenkin ennakkosuosikki, koska on levännyt paremmin risteilyn ansiosta?

Ainakin Owens saa ottelun vauhdikkaasti käyntiin jyräämällä Takerin maahan Back Suplexilla. Potku päähän. Knee Drop selkään. Taker nousee ylös, mutta Owens rokottaa Inverted DDT:llä. Taker nousee taas ylös... RUNNING DDT TAKERILLE! Ja Owens sen kuin jatkaa hallintaansa. Taker ei pääse otteluun ollenkaan mukaan. CANNONBALL SENTON TAKERILLE! Taker nousee vieläkin ylös, mutta Owens heitää hänet kulmaukseen. Enzuigiri! Taker vajoaa kulmaukseen istumaan... CANNONBALL KULMAUKSEEN! Ja Owens selättää hurjan dominoinnin jälkeen.

1!

2!EI!

Taker selviää vielä... MUTTA OWENS EI ANNA ARMOA! POP UP POWERBOMB! UUSI SELÄTYS!

1!
2!


2,999999!

TAKER SELVIÄÄ OWENS SEN KUIN JATKAA HALLINTAANSA! SPRINGBOARD MOONSAULT JA OWENS SELÄTTÄÄ TAKERIN JALAT KÖYSILLÄ!

1!


2!

2,9999999999999999999!

KUOLLUT MIES EI LUOVUTA!

Owens ei ole enää uskoa tätä todeksi. Mikään ei riitä Takeria vastaan. Ja silloin Taker herää taistelemaan. Taker kiskaisee Owensin DDT:llä maahan! Owens nousee ylös... CHOKESLAM! EI! Owens kääntää Arm Dragiksi! Shoulder Block OWensilta! Taker väistää... JA SAA MAISTAA KO DRIVERISTA! Owens voitti tällä äskeisen ottelun, mutta nyt Owens ei edes selätä. Owens on selvästi turhautunut ja repii Takerin ylös. SE ON VIRHE!

TAKER NAPPAA OWENSIN TOMBSTONE PILEDRIVER -OTTEESEEN! TOMBSTONE!


MUTTA OWENSIN JALAT OVAT KÖYSISSÄ!
Taker hämmästyy ja nousee ylös. Myös Owens kömpii vielä jaloillaan hurjan Tombstonen jälkeen... JA VÄISTÄÄ TAKERIN LYÖNNIN! PACKAGE PILEDRIVER TAKERILLE! TÄLLAISTA LIIKETTÄ TAKER EI OLE KOSKAAN OTTANUT VASTAAN! Owens selättää.

1!2!


EI NIIN EI!

Mikään ei todellakaan riitä Takeria vastaan! Owens turhautuu ja alkaa hakata Takeria päähän. Takerin otsasta alkaa vuotaa verta. Owens ei tunne sääliä. Lisää iskuja päähän. Owens alkaa Takerin nousta ylös... TAKER NAPPAA OWENSIN KURKUSTA KIINNI! CHOKESLAM! EI! OWENS KÄÄNTÄÄ SEN JO TOISEN KERRAN ARM DRAGILLA!

Owens hurmioituu toisesta Chokeslam-counteristaan, repii Takerin pystyyn... JA TAKER ISKEE VASTAAN! TAKER NAPPAA OWENSIN LAST RIDE -OTTEESEEN! LAST RIDE OWENSILLE! Taker repii Owensin keskelle kehää.

1!2!


2,99999!

AIVAN MIELETÖN TAISTELU!

Mikään ei riitä kumpaakaan vastaan! Taker näyttää kurkunleikkausilmeensä, repii Owensin uudestaan jaloilleen... JA TEKEE OTTELUN TOISEN TOMBSTONE PILEDRIVERIN! SELÄTYS!


1!
2!
JA OWENSIN JALAT OVATA TAAS KÖYSISSÄ! EI TÄMÄ OLE TOSIKAAN!

Owens pääsee jotenkin ihmeessä vielä jaloilleen, ja Taker yrittää käydä hänen kimppuunsa... MUTTA OWENS TEKEE OTTELUN TOISEN KO DRIVERIN! Owens ei selätä taaskaan, vaan odottaa, että Taker pääsee ylös... JA NYT OWENS TEKEE UNDERTAKERILLE TOMBSTONE PILEDRIVERIN!


JA NYT TAKERIN JALAT OVAT KÖYSISSÄ!

Tässä ei ole enää mitään järkeä!

Owens odottaa, että Taker pääsee ylös... KO DRIVER! OTTELUN KOLMAS KO DRIVER, MUTTA OWENS EI VAIN SELÄTÄ, VAIKKA ON VOITTANUT TÄNÄÄN YHDEN OTTELUN TUOLLA LIIKKEELLÄ!

Sen sijaan Owens nostaa Takerin ylös - ja se on virhe! Taker käy vimmaisesti Owensin kimppuun. SNAKE EYES! BIG BOOT! LEG DROP! Nyt Owens on hätää kärsimässä! Tämä on tässä! Undertaker repii Owensin ylös... LAST RIDE! OTTELUN TOINEN LAST RIDE!
JA MITÄ VITTUA?!?!OWENS NO-SELLAA TAKERIN LAST RIDEN TÄYSIN! OWENS PONNISTAA YLÖS! TAKER EI VOI USKOA TÄTÄ TODEKSI, VAAN JUOKSEE OWENSIA KOHTI!


POP

UP

POWERBOMB!


1!


2!


3!

VOITTAJA: Kevin Owens

Kevin Owens on voittanut Undertakerin mielettömän taistelun jälkeen, ja edessä on enää turnauksen finaali. Orton kiemurtelee kehään keermemäisesti sitä varten.

Kuva Kuva
RANDY ORTON vs. KEVIN OWENS - KING OF THE RING FINAL MATCH

Randy Orton ja Kevin Owens. Eilen pareina Uutisvuodossa ja illalla kaveruksina risteilyllä. Nyt he ovat kuitenkin toisiaan vastassa, ratkaisemassa immuniteettiamuletin voittajan. Molemmat ovat aivan poikki, mutta vaihtoehtoja ei ole. Ottelu on käytävä.

Owens yrittää lopettaa ottelun nopeasti kiskaisemalla Ortonin maahan. Heti perään käy irrottamassa yhdestä kulmauksesta pehmustuksen ja iskee Ortonille sitten Springboard Missile Dropkickin. Orton onnistuu kuitenkin katkaisemaan Owensin hallinnan Back Body Dropilla... Ja sen jälkeen Orton sekoaa täysin?! Hetken aikaa Orton juoksee päättömästi ympäri kehää ja taklaa myös Rod Zapatan maahan. Zapata nousee nopeasti pystyyn, ja myös Orton näyttää tulevansa tajuihinsa. Ehkä Samoan kuuma aurinko, liian vähä ruoka ja rankat kilpailut vain sekoittivat hänen ajatuksensa.

Orton ravistelee vielä hetken päätään, kömpii sitten yläköydelle... TOP-ROPE SPLASH! Owens väistää helposti! Orton jysähtää kanveesiin väsyneenä. Myös Owens on kuitenkin täysin poikki, eikä onnistu hallitsemaan ottelua. Orton onnistuukin kääntämään tilanteen edukseen ja heittää Owensin kulmaukseen. Siellä hän nostaa Owensin yläköydelle... SUPERPLEX!

Orton ei kuitenkaan selätä, vaan päästyään ylös hän jatkaa Owensin telomista potkimalla tätä, mutta Owens onnistuu kiskaisemaan Ortonin maahan. Sen jälkeen hän repii Ortonin ylös - ja heittää hänet pehmustamatonta kulmausta päin! Orton huutaa kivusta, mutta kömpii ylös. ENZUIGIRI! Orton vetäytyy tuskaisena istumaan kulmausta vasten... Ja se on tietenkin virhe! CANNONBALL KULMAUKSESSA ISTUVALLE ORTONILLE! Owens selättää.

1!
2!
2,9999!


Orton repii vielä olkapäänsä ylös!

Mutta Owens ei luovuta. Owens odottaa ylhäällä, kun Orton nousee jaloilleen... POP UP POWERBOMB! POP UP POWERBOMB ORTONILLE!

1!2!
3.

Kevin Owens on voittaja.

VOITTAJA: Kevin Owens

Owens jaksaa vain vaivoin nousta edes seisomaan, kun Rod Zapata nostaa hänen kätensä ylös. Molemmat finaaliin päässeet miehet ovat antaneet kaikkensa, mutta niin vain Owens oli tänään parempi. Hetken odottelun jälkeen kaikki kahdeksan uupunutta miestä saadaan seisomaan samaan riviin Vince McMahonin eteen. McMahon luovuttaa immuniteettiamuletin Owensin kaulaan.

McMahon: Upea turnaus, UPEA TURNAUS! Tietenkin, koska se on minun keksimäni. Kevin Owens, sinä olet Samoan ensimmäinen King of the Ring, ja se tarkoittaa sitä, että sinä olet tänään turvassa äänestykseltä. Te muut sen sijaan... Yksi teistä jättää kilpailun vielä tänään. Nähdään heimoneuvostossa!

-------------------------------

Näin. Seuraavaksi on heimoneuvoston vuoro. Tuttu kaava. Teillä on nyt 24 tuntia aikaa (eli huomiseen 13.7. kello 00.30 asti) lähettää oma äänenne minulle täällä foorumilla yksityisviestillä. Kenet haluatte äänestää täältä pois ensimmäisenä? Kevin Owensia ei voi äänestää. Liittäkää mielellään äänen yhteyteen myös lyhyt perustelu, miksi haluatte kyseisen henkilön äänestää pois. Lisäksi haluan JOKAISELTA nyt jonkin kommentin siitä, minkälaista elo Uso-heimossa on ollut heimojen yhdistämisen jälkeen.
So Chris Jericho you can go straigh to hell and burn in hell because that's where you belong. And I'll help get you there by cutting your tongue in half. I think that would put end to your music career. That's all I have to say about Chris Jericho.

Avatar
Zemppari
Moderaattori
Viestit: 647
Liittynyt: 04 Tammi 2016, 06:43
Paikkakunta: Jokela

Re: Smarkside: SELVIYTYJÄT

Viesti Kirjoittaja Zemppari » 12 Heinä 2018, 16:27

Kuva
Voittaminen tuntuu hyvältä... helvetin hyvältä. Harmi etten päässyt pieksämään Jerichoa matkallani KUNINKAAKSI!
In the 27 years I've been doing this I never thought I'd find a better wrestler than me, but I found him.
Daniel Bryan.

-William Regal

Avatar
kenitys
Main eventer
Viestit: 421
Liittynyt: 18 Tammi 2016, 18:44
Paikkakunta: HKI
Viesti:

Re: Smarkside: SELVIYTYJÄT

Viesti Kirjoittaja kenitys » 14 Heinä 2018, 09:25

ILTA 21

Kuva

Kilpailu on edennyt yli puolivälin. Kahdeksan viimeistä jäljellä olevaa WWE-selviytyjää kävelee uupuneena kohti heimoneuvostoaluetta, jossa Vince McMahon odottaa kilpailijoita jo malttamattomana. On aika äänestää jälleen yksi pois. Ketkä seitsemän jatkavat taistelua vielä tämän illan jälkeen? Kaikkien painijoiden pää tuntuu olevan varsin tyhjä. Mitään järkevää sanottavaa ei ole enää jäljellä. Niinpä kukaan ei myöskään katso toisiaan, vaan jokainen tuijottaa jalkoihinsa kantaessaan soihtuaan ja käydessään istumaan.

Samoa Joe, The Miz, Kevin Owens ja Randy Orton asettuvat istumaan eturiviin. Taakse käyvät Dean Ambrose, Alberto Del Rio, Undertaker ja Chris Jericho. Immuniteettiamuletti roikkuu Owensin kaulasta.


Kuva

Ryytyneiden kilpailijoiden silmät rävähtävät auki vasta, kun siistiytynyt ja omahyväisen oloisena hymyilevä Big E kävelee paikalle ja käy istumaan tuomaristolle varatulle penkille hieman Vincen taakse. E katsoo entisiä kilpatovereitaan tiukasti, mutta ei sano mitään.

McMahon: Uso-heimo, tervetuloa jälleen kerran. Teitä on enää kahdeksan, ja tämän illan jälkeen jälleen yksi vähemmän. Kuten näette, tänään paikalla on myös ensimmäinen tuomariston jäsen. Tästä eteenpäin kaikki kilpailusta ulos äänestetyt kilpailijat muodostavat tuomariston, joka päättää lopulta sen, kuka voittaa kilpailun. Se kannattaa pitää mielessään.

Moni kahdeksikosta näyttää Vincen sanojen jälkeen hermostuneelta katsoessaan Big E:tä. Big E ei reagoi mitenkään.

McMahon: No niin. Mennään sitten asiaan. Viime aikoina olette olleet hemmetin hiljaisia. Tiedän, että energianne ovat varmasti lopussa, mutta se ei kelpaa syyksi. Haluan kuulla nyt TEILTÄ KAIKILTA, millaista elo uudessa Uso-heimossa on. Aloitetaan sinusta, Owens - olet kuitenkin tänään ainut varmasti turvassa oleva kilpailija.

Owens: Heimon paskasta nimestä huolimatta asiat ovat sujuneet... kohtuullisesti. Toki majapaikan jakaminen Chris Jerichon kanssa on täyttä helvettiä.

Chris Jericho katsoo vihaisesti vinosti edessään istuvaa Owensia. On selvää, että nämä kaksi eivät tule toimeen.

McMahon: Entäs sinä, Jericho?

Jericho: Minun ei ole pakko sanoa mitään sen jälkeen, miten Owens kehtasi loukata minua sanoillaan.

Jericho vaikenee täysin, eikä edes McMahonin hurjistuminen saa häntä avaamaan sanaista arkkuaan.

McMahon: JOS SAISIN PÄÄTTÄÄ, KAIKKI TÄNÄÄN HILJAA OLEVAT SAISIVAT LÄHTEÄ! Mutta koska en päätä tästä, mennään eteenpäin. Mitä mietteitä sinulla on Samoa Joe?

Joe: Usossa on kyllä ollut huomattavasti erilainen tunnelma kuin Fatussa oli. Fatussa kun toimimme tiiminä eikä meillä ihan hirveästi tullut erimielisyyksiä. Nyt ollaan kaikki vastaan kaikki tilanteessa kuin Royal Rumblessa ikään, ja tunnelmat on paljon kireämmät, kun aina ei tiedä, voiko luottaa entisiin Fatulaisiin, saati sitten Afalaisiin. Harvat enää puhuvat avoimesti asioista, joka puolelta leiriä kuulee vain supinaa. Minulla on kyllä jo vahva tunne siitä ketkä meistä selviävät finaaliin. Sinne pääsevät meistä fiksuimmat.

McMahon: Mitä lisättävää sinulla on The Miz?

Miz: Aika sama kuin Samoa Joella. Uso-heimossa oleminen on ollut tietyllä tavalla hyvin hermostuttavaa, sillä nyt kun kisan luonne on kaikki kaikkia vastaan, niin tuntuu, että kehenkään ei voi tai kannata luottaa samalla tavalla kuin alussa. Mutta toisaalta nautin tämmöisistä painetilanteista, joten ei suurta ongelmaa.

Miz virnistää viimeisten sanojensa jälkeen tyytyväisenä.

McMahon: Entäs Randy Orton. Mitä ajatuksia?

Orton: Tunnelma leirissä on hyvin jännittynyt. Koen, että jokainen vahtii omia liikkeitään ettei vaan kuse toisen muroihin ja siten saa heimon vihoja niskaansa. Osan kanssa juttu luistaa hyvinkin, mutta on meidän leirissä myös niitä, jotka mieluummin haluavat vetäytyä omiin oloihinsa. Se on selvää, että täältä vain yksi selviytyy voittajana. Tänään jälleen yksi joutuu lähtemään tyhjin käsin kotimatkalle.

McMahon: Dean Ambrose, millaista elo Uso-leirissä sinun mielestäsi on?

Ambrose: Voisihan se olla parempaaki, mutta tämän kanssa on vain elettävä.

Ambrosen lyhyt vastaus saa Vincen kulmakarvat ylös, mutta hän tyytyy siihen.

McMahon: Alberto Del Rio, onko sinulla jotain uutta sanottavaa?

Del Rio: Oikea kahdeksikko on päässyt tähän pisteeseen asti ja likaista peliä pelaavat perrot on saatu tiputettua pois. Roman Reignskin lähti saarelta, joten kaikki on hyvin tällä hetkellä.

Big E mulkaisee Del Rioa tympeästi tuomariston puolelta.

McMahon: Ja viimeisenä: Undertaker, mitä sanottavaa sinulla on?

Undertaker: Kuuma... helvetin... kuuma.

Se on kaikki, mitä Takerista saadaan irti. McMahon näyttää tyytyväiseltä siihen, että on saanut lähes kaikista jotain irti, ja ilmoittaa, että on aika äänestää.

Samoa Joe aloittaa äänestämisen ja marssii suoraan uurnan luo. Joe raapustaa nimen paperiin, tiputtaa sen äänestysuurnaan ja katsoo kameraan. "Totta puhuakseni henkilökohtaisella tasolla et olisi ykkösvaihtoehtoni tällä hetkellä, mutta mitä enemmän väkeä lähtee, sitä todennäköisempää on, että tulet nappaamaan enemmän koskemattomuuksia tulevaisuudessa. Sitä ei voida sallia."

The Miz nousee virnistäen ylös ja kävelee Joen jälkeen äänestyspaikalle. Siellä hän sutaisee nimen nopeasti paperiin. "En ole missään kisan vaiheessa luottanut sinuun, tuntuu että olet arvaamaton tyyppi. Lisäksi vahvana painijana olet suuri riesa immuniteettikisoissa."

Koskemattomuusamulettia kantava Kevin Owens harppoo äänestyspaikalla kolmantena. Myöskään Owens ei aikaile, vaan panee nimen nopeasti paperiin. "Sinun matkasi on päätyttävä nyt."

Randy Orton on neljäntenä äänestysalueella. Orton näyttää miettivän hetken aikaa, ennen kuin kirjoittaa mitään paperille. Sitten hän tarttuu kynään, raapustaa nimen paperiin ja nostaa sen kameralle näkyviin. "Sinusta ei pysty ottamaan selvää, mitä tahdot. Olet arvaamaton ja siksi myös uhka."

Dean Ambrose kävelee tutun rivakkaan tapaan äänestysalueelleen, haroo siellä hetken aikaa hiuksiaan ja kirjoittaa sitten hieman tyytymättömän oloisena nimen paperille. "Ei mitään sinua vastaan, mutta joskus on tehtävä radikaaleja ratkaisuja."

Alberto Del Rio virnistää tutulla tavallaan kävellessään seuraavaksi äänestysalueelle ja mietiskellessään matkalla vielä jotain. Uurnan luona Del Rio kirjoittaa nopeasti nimen paperiin ja pudottaa lapun uurnaan. "Olet heimon isoin perro."

Undertaker on äänestysvuorossa toiseksi viimeisenä. Undertaker raahautuu tutun hitaasti alueelle, ottaa sielläkin oman aikansa ja kirjoittaa lopulta nimen paperiin. "Varoitin sinua jo viime kerralla. Lepää... rauhassa."

Chris Jericho päättää äänestyskierroksen marssimalla nopeasti paikalle ja kirjoittamalla siellä nimen paperiin sen enempää pohtimatta. "Hyvästi."

TULOS

Vince McMahon nousee seisomaan, kävelee äänestyspaikalle ja hakee uurnan painijoiden eteen.

McMahon: Jos joku haluaa käyttää henkilökohtaisen immuniteettiamulettinsa, nyt on sen hetki.

Tunnelma sähköistyy jälleen. Onko jollakulla vielä immuniteettiamuletti? Käyttääkö joku sen nyt? Sitten...


..Mitään ei tapahdu. Kukaan ei käytä amulettiaan - jos sellaisia vielä on.

McMahon: Selvä. Uso-heimo, luen nyt antamanne äänet. Kun äänet on luettu, päätös on lopullinen. Eniten ääniä heimoneuvostossa saanut on yhdeksäs Selviytyjät: WWE:stä ulos äänestetty kilpailija ja juryn toinen jäsen.


Ensimmäinen ääni menee... RANDY ORTONILLE.Toinen ääni menee... UNDERTAKERILLE.
Kolmas ääni menee... RANDY ORTONILLE.

Neljäs ääni menee... UNDERTAKERILLE.Viides ääni menee... SAMOA JOELLE.
Kaikki vilkuilevat toisiaan. Viisi ääntä on annettu. Kaksi Ortonille, kaksi Undertakerille ja yksi Samoa Joelle.


Kuudes ääni menee... RANDY ORTONILLE.


McMahon: Randy Ortonilla kolme ääntä. Undertakerilla kaksi ääntä. Samoa Joella yksi ääni. Kaksi ääntä on laskematta, joten jos Randy Orton saa vielä yhden äänen, on tulos selvä.


Seitsemäs ääni menee........
RANDY ORTONILLE.

Kuva

Orton ei sano mitään. Hän vain tuijottaa ilmeettömänä Vince McMahonia ja odottaa tämän sanovan pelätyt sanat.

McMahon: Randy Orton, sinut on äänestetty ulos Selviytyjät: WWE:stä. Ole hyvä ja tuo soihtusi.

Orton ei sano edelleenkään mitään. Hän vain nappaa kassinsa ja soihtunsa ja luikertelee käärmemäisesti Vincen luokse.

McMahon: Randy Orton, tuli edustaa elämää tällä saarella, ja kun tuli sammuu, kilpailusi on ohi. Heimo on puhunut.

Kuva

Seitsemän Uso-heimon jäsentä jää istumaan mietteliäänä. Orton kävelee pois paikalta. Big E katsoo myhäillen porukkaa, joka on selvästi joutunut taas tekemään päätöksen, joka ei ollut yksimielinen. Nyt Ortonin kilpailu on ohi. Mitä se tarkoittaa loppukilpailulle?

------

Heimoneuvosto on ohi. Seuraavaksi palkintokisa, siihen pitää oikeastaan selvittää kaikkien aikataulut. Palaan Discordissa asiaan!
So Chris Jericho you can go straigh to hell and burn in hell because that's where you belong. And I'll help get you there by cutting your tongue in half. I think that would put end to your music career. That's all I have to say about Chris Jericho.

Avatar
Krizski
Main eventer
Viestit: 203
Liittynyt: 04 Tammi 2016, 17:55
Paikkakunta: Seinäjoki
Viesti:

Re: Smarkside: SELVIYTYJÄT

Viesti Kirjoittaja Krizski » 14 Heinä 2018, 19:37

Kuva

Tämä ei yllättänyt, että minut tässä vaiheessa äänestettiin pois. Olin kuitenkin usein vahvoilla palkintokisoissa kuin myös immuniteettikisoissa. Tiesin, että minun olisi pitänyt saada loppukisasta immuniteetteja, koska olen painikehissä iso uhka keskinkertaasille kehätaapertajille. Sen sanon, että luottakaa oikeisiin ihmisiin ja tehkää isoja ratkaisuja, mikäli tahdotte finaaliin asti selviytyä.

Minulla on omat toiveeni kisan ultimaattisesta selviytyjästä. Orton muistaa saaren metkut ja jutut, kun päästään siihen tilanteesen, että voittajaa pitää valita.
KrizskiMania is running wild!!

Avatar
kenitys
Main eventer
Viestit: 421
Liittynyt: 18 Tammi 2016, 18:44
Paikkakunta: HKI
Viesti:

Re: Smarkside: SELVIYTYJÄT

Viesti Kirjoittaja kenitys » 15 Heinä 2018, 08:53

PÄIVÄ 22

Kuva

Aurinko paistaa jälleen, mutta se ei lohduta kauheasti seitsemää jäljellä olevaa selviytyjää. Ruoka on melkein loppu: riisiä ja papuja on vähän jäljellä. Dean Ambrosekaan ei ole onnistunut enää metsästämään villisikoja. Ehkä ne ovat jo loppu saarelta. Big E:n ravustustaitoja ei ole onnistuttu korvaamaan. Kukaan ei ole nukkunut kolmeen viikkoon oikeasti hyvin. Ja mikä pahinta: kilpailu on edennyt siihen vaiheeseen, että oikeasti keneenkään ei voi enää luottaa.

Nälkä

Väsymys.

Vitutus.

Epäluottamus.

Näitä asioita miettivät Dean Ambrose, Undertaker, Kevin Owens, Samoa Joe, The Miz, Alberto Del Rio ja Chris Jericho marssiessaan jälleen kohti Vince McMahonin lähettämässä kartassa lukevaa määränpäätä. McMahon myhäilee jo paikalla tyytyväisenä. Brock Lesnar ja Hideo Itami seisovat hieman kauempana Vincestä.

Kun painijaseitsikko pääsee kilpailualueelle, huomaavat he heti, että edessä on taas kerran jotain erikoista.....Kuva

McMahon: Tervetuloa HEIKOIMPAAN LENKKIIN!

Seitsemän painijaa katsovat toisiaan epäuskoisena.

McMahon: Tänään palkintokilpailussa ratkaisee teidän tietämyksenne painimaailmasta! Samalla joudutte kuitenkin tekemään yhteistyötä kasvattaaksenne mahdollisimman ison palkintopotin - jonka lopulta vain yksi voittaa. Kieroa, mutta juuri siksi niin antoisaa, ah! Herra Itami, esittele säännöt!

Hideo Itami astelee esiin, ja hänellä on kädessään ensimmäinen taulu. Siinä ovat seuraavat luvut:

50
150
300
600
1500
2250
3750
7500

McMahon: Tämä tässä on rahapuu. Summat ovat paikallisessa raha-yksikössä, joka on Samoan tala. Heikoimman lenkin idea on simppeli. Kilpailette yhtenä joukkueena. Jokainen teistä joutuu aina vuorotellen vastaamaan kysymykseeni. Jos vastaatte omaan kysymykseenne oikein, pääsette seuraavaan summaan rahapuussa. MUTTA jos vastaatte väärin, rahapuu katkeaa ja joudutte aloittamaan alusta. Voitte kuitenkin halutessanne huutaa omalla vuorollanne ennen kysymyksen esittämistä "PANKKI", jolloin saatte talteen sen summan, johon olette päässeet siinä vaiheessa rahapuussa - ja sen jälkeen aloitatte taas summan keräämisen alusta. Tavoitteenanne on joukkueena joka kierroksella kerätä maksimisumma rahaa, joka on tässä kilpailussa 7500 Samoan talaa. Helpoiten sen saavuttaa vastaamalla putkeen kahdeksaan kysymykseen, mutta se voi osoitautua vaikeaksi. Tavoitteenanne on tietenkin kerätä maksimisumma Samoan taloja kaikkien kierrosten aikana. Miettikää strategiaanne.

Porukka alkaa jutella keskenään ja pohtia, miten saavuttaa parhaan tuloksen.

McMahon: Ensimmäisellä kierroksella teillä on aikaa yhteensä neljä minuuttia. Sen jälkeen joka kierroksella ajasta vähennetään kymmenen sekuntia. Jokaisen kierroksen jälkeen te myös äänestätte joukkueena tästä palkintokilpailusta ulos yhden kilpailijan, joka on ollut teidän mielestänne Heikoin lenkki. Sen jälkeen jatkatte seuraavaan kierrokseen palkintotehtävässä yhdellä jäsenellä vähemmän. Lopulta teitä on jäljellä enää kaksi, jolloin keräätte vielä yhden kierroksen ajan kahdestaan rahaa pottiinne. Sen jälkeen kaksi viimeistä kamppailevat siitä, kumpi voittaa koko potin. Se tapahtuu niin, että esitän molemmille vuorotellen kysymyksiä, yhteensä viisi. Kumpi on vastannut useampaan niistä oikein, voittaa. Herra Itami, toinen taulu!

Itami astelee taas esiin toisen taulun kanssa:

Samoa Joe
Kevin Owens
Dean Ambrose
The Miz
Chris Jericho
Undertaker
Alberto Del Rio

McMahon: Tässä järjestys, johon käytte seisomaan tällä pelialueella. Ensimmäisen kierroksen ensimmäinen kysymys esitetään Samoa Joelle, minkä jälkeen kysymykset esitetään aina tässä järjestyksessä teille vuorotellen. Olkaa siis valmiina vastaamaan omalla vuorollanne, kun sen aika on. Onko selvää? HYVÄ! Sitten asetukkaa paikoillenne - voin nimittäin luvata, että keräämillään Samoan taloilla voittaja saattaa saada ostettua sellaisen palkinnon, että ei paremmasta väliä. Mutta teidän on pärjättävä hyvin. Jos taloja kertyy liian vähän, palkinto jää myös huonommaksi.

--------------------------

Näin! Kohta siis aloitetaan Discordissa Heikoin lenkki.

Perusohjeet ovat aika lailla tuossa Vincen puheessa, mutta vielä kertauksena:

- Kilpailette yhtenä joukkueena. Jokainen vastaa vuorollaan kysymykseen. Jos vastaa oikein, etenee rahapuussa seuraavaan kysymykseen. Sanon aina kysymyksen kohdalla, minkä summan arvoinen kysymys on. Jos vastaa väärin, rahapuu katkeaa ja seuraava vastaaja joutuu taas aloittamaan pohjalta. LISÄKSI: aina ennen kysymyksen esittämistä sanon Discordissa teidän nimenne, jolloin teillä on pari sekuntia aikaa huutaa väliin "PANKKI", jos haluatte pankittaa jo kertyneen summan.
- Tavoitteenanne on kerätä mahdollisimman paljon rahaa. Kannattaa tähdätä tähän, koska rahasumman määrä määrittää sen, minkälaisen palkinnon voittaja saa.
- Ensimmäisellä kierroksella aikaa on 4 minuuttia.
- Joka kierroksen jälkeen pelistä (siis huom! vain palkintokilpailusta, tällä ei mitään tekemistä heimoneuvostojen kanssa) äänestetään pois yksi kilpailija. Seuraavalla kierroksella aikaa on 10 sekuntia vähemmän.
- Voittaja ratkaistaan lopulta 1 vs. 1 -skabassa, jossa molemmille esitetään viisi kysymystä ja enemmän oikein vastannut voittaa koko palkinnon.
- Kysymyksien vaikeustaso saattaa heitellä: olen koonnut vain ison kasan painiaiheisia kysymyksiä ja ne voivat olla vähän laidasta laitaan. Näin on oikeassakin Heikoimmassa lenkissä. Suurin osa kysymyksistä koskee WWE:tä, mutta jonkun verran WCW- ja muitakin aiheita saattaa olla.
So Chris Jericho you can go straigh to hell and burn in hell because that's where you belong. And I'll help get you there by cutting your tongue in half. I think that would put end to your music career. That's all I have to say about Chris Jericho.

Avatar
kenitys
Main eventer
Viestit: 421
Liittynyt: 18 Tammi 2016, 18:44
Paikkakunta: HKI
Viesti:

Re: Smarkside: SELVIYTYJÄT

Viesti Kirjoittaja kenitys » 16 Heinä 2018, 19:02

PÄIVÄ 22

Kuva

"AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAUUUUUH!"

Chris Jericho päästää yhtäkkiä tuskallisen ulvaisun. Kuusi muuta Selviytyjää, Vince McMahon, Brock Lesnar ja Hideo Itami kääntyvät katsomaan Jerichoa. Jericho taipuu maahan kaksinkerroin ja pitelee vatsaansa kivusta huutaen. McMahon tajuaa, että tosi on kyseessä ja hälyttää paikalle lääkintähenkilökunnan.

Jostain viidakosta hyvin nopeasti paikalle juoksee kaksi lääkäriä, jotka säntäävät suoraan Jerichon luokse. Lääkäreillä on mukanaan paarit, jolle he nostavat Jerichon. Tuskasta ulvova Jericho ei selvästikään pysty osallistumaan päivän palkintokilpailuun, ja hetken aikaa näyttää jopa siltä, että hänen koko kilpailunsa saattaa olla ohi. Lopulta lääkärit lähtevät kuljettamaan Jerichoa pois paikalta kohti rantaa. Muutaman minuutin odottelun jälkeen toinen lääkäreistä saapuu takaisin paikalle.

McMahon: Mikä Jericholla oikein on?

Lääkäri: Näyttää akuutilta ja yllättävältä samoalaiselta vatsaflunssalta, joka saattaa iskeä näissä olosuhteissa täysin arvaamattomasti. Tänään hän ei ole kilpailukunnossa, mutta uskomme ankaran suolihuuhtelun auttavan hänet jo huomiseksi kuntoon. Pidämme häntä silti yön ajan tarkkailussa.

McMahon nyökkää, ja muut Selviytyjät näyttävät hämmentyneeltä tilanteesta. Jos jotain, ainakin heillä kaikilla on nyt astetta paremmat mahdollisuudet voittoon.

McMahon: Selvä on! Jos muilla ei ole tarvetta sairastella jotain paikallisia tauteja, asettukaa paikoillenne. Aloitamme kilpailun, jonka nimi on... HEIKOIN LENKKI!

Samoa Joe, Kevin Owens, Dean Ambrose, The Miz, Undertaker ja Alberto Del Rio asettuvat paikoilleen. Tiimalasiin viritetään oikea aika. Ensimmäinen kierros on valmis alkamaan.

McMahon: Samoa Joe, 50 talaa: Mikä oli Steve Austinin lempinimi WCW:ssä?
Joe: Ohi.
McMahon: Väärin, oikea vastaus on Stunning. Kevin Owens, 50 talaa: Kumpi ei ole ollut koskaan WWE-mestari: Alberto Del Rio vai Dolph Ziggler?
Owens: Dolph Ziggler.
McMahon: Oikein. Dean Ambrose, 150 talaa: Kenet Rey Mysterio voitti WrestleMania 21:ssä?
Ambrose: Eddie Guerreron.
McMahon: Oikein. The Miz, 300 talaa: Milloin Shawn Michaels paini ensimmäisen kerran ppv:ssä?
Miz: Hmm... Hetkinen.... Öööö.... 1988?
McMahon: Oikein. Undertaker, 600 talaa: Montako kertaa Undertaker on ollut WWE:n päämestari?
Undertaker: Viisi.
McMahon: Väärin, oikea vastaus on seitsemän. Alberto Del Rio, 50 talaa: Kumpi on valittu useammin Wrestling Observer Newsletterin äänestyksessä vuoden parhaaksi painijaksi: AJ Styles vai John Cena vai molemmat yhtä monta kertaa?
Del Rio: AJ Styles.
McMahon: Väärin, molemmat yhtä monta kertaa. Samoa Joe, 50 talaa: Kenet André The Giant päihitti WrestleMania 1:n Body Slam Challengessa?
Joe: Ohi.
McMahon: Väärin, oikea vastaus on Big John Studd. Kevin Owens, 50 talaa: Mistä maasta NXT-mestari Aleister Black on kotoisin?
Owens: Hollannista.
McMahon: Oikein...

*TÖÖÖÖÖÖÖÖT*

Hideo Itami soittaa torvea ensimmäisen kierroksen päättymisen merkiksi. McMahon ei näytä tyytyväiseltä.

McMahon: Aika päättyi. Teillä oli mahdollista kerätä tällä kierroksellta 7500 talaa. Keräsitte... 0 talaa. Se on huonoin mahdollinen suoritus. Kenet pistätte pihalle ensimmäisenä tästä palkintokilpailusta?

Ei mene kauaa, kun jokainen kirjoittaa nimen tauluunsa ja nostaa ne ylös. Kaikki Samoa Joeta lukuun ottamatta äänestävät Joeta. Joe kiroaa hetken ja painuu sitten metsänreunaan seuraamaan kilpailua. Toinen kierros on valmis alkamaan. Kierroksen aloittaa Kevin Owens.

McMahon: Kevin Owens, 50 talaa: Keneltä Hulk Hogan voitti ensimmäisen WWF:n päämestaruutensa?
Owens: Iron Sheikiltä.
McMahon: Oikein. Dean Ambrose...
Ambrose: PANKKI!
McMahon: 50 talaa: Mikä oli WWE:n lyhenne ennen kuin siitä tuli WWF?
Ambrose: WWWF.
McMahon: Oikein. The Miz, 150 talaa: Kuka painija käyttää sanontaa “You want some, Come get some”?
Miz: John Cena.
McMahon: Oikein. Undertaker, 300 talaa: Minä vuosina Steve Austin voitti Royal Rumblen peräkkäin?
Undertaker: 1997 ja 1998.
McMahon: Oikein. Alberto Del Rio...
Del Rio: PANKKI!
McMahon: Missä kaupungissa Bret Hart voitti ensimmäisen päämestaruutensa WWF:ssä?
Del Rio: Montrealissa.
McMahon: Väärin, Saskatoonissa. Kevin Owens, 50 talaa: Missä WrestleManiassa Randy Orton päihitti Triple H:n ja John Cenan?
Owens: 24.
McMahon: OIkein. Dean Ambrose...
Ambrose: PANKKI!
McMahon: 50 talaa: Kuka eliminoi vuoden 2001 Royal Rumblessa 11 painijaa?
Ambrose: Kane.
McMahon: Oikein. The Miz, 150 talaa: Mistä mestaruudesta painitaan 205 Livessä?
Miz: WWE Cruiserweight Championshipista.
McMahon: Oikein. Undertaker...
Undertaker: PANKKI!
McMahon: Mainitse joku muu lempinimi, jota Randy Savage on käyttänyt kuin “Macho Man”.
Undertaker: En tiedä.
McMahon: Väärin. "Macho King" olisi ollut oikea vastaus. Del Rio, 50 talaa: Oliko Yokozuna oikeasti japanilainen?
Del Rio: Ei.
McMahon: Oikein. Kevin Owens...

*TÖÖÖÖÖÖÖÖT*

Hideo Itami soittaa jälleen torvea kierroksen päättymisen merkiksi. Tällä kertaa McMahonin ilme on edes vähän tyytyväisempi.

McMahon: Aika päättyi. Teillä oli mahdollista kerätä tällä kierroksellta 7500 talaa. Keräsitte... 550 talaa. Ei häävi suoritus sekään. Mutta kenet pistätte nyt seuraavaksi tästä palkintokilpailusta pihalle? Kuka on heikoin lenkki?

The Miz äänestää Undertakeria. Muut jo ennen Alberto Del Rioa antavat äänensä Del Riolle, joten on selvää, että Del Rio joutuu lähtemään. Del Rio päästää suustaan pari espanjankielistä kirosanaa ja kävelee sivuun. Kolmas kierros on valmis alkamaan. Sen aloittaa Dean Ambrose.

McMahon: Dean Ambrose, 50 talaa: Kenet Undertaker voitti ensimmäisessä WrestleMania-ottelussaan?
Ambrose: Jimmy Snukan.
McMahon: Oikein. The Miz, 150 talaa: Keneltä painijalta “Nature Boy” -lempinimi on alun perin peräisin?
Miz: Buddy Rodgersilta.
McMahon: Oikein. Undertaker, 300 talaa: Millä nimellä Peter England tunnetaan WWE:ssä?
Undertaker: Pete Dunne.
McMahon: Oikein. Kevin Owens...
Owens: PANKKI!
McMahon: 50 talaa: Ketkä painivat legendaarisessa Kennel From Hell -ottelussa?
Owens: Al Snow ja Big Bossman.
McMahon: Oikein. Dean Ambrose...
Ambrose: PANKKI!
McMahon: 50 talaa: Ketä vastaan feudatessaan Steve Austin loi legendaarisen Austin 3:16 -sanonnan?
Ambrose: Jake Roberts.
McMahon: Oikein. The Miz, 150 talaa: Kuka painija on ollut useimmin WWF Hardcore -mestari?
Miz: Raven.
McMahon: Oikein. Undertaker...
Undertaker: PANKKI!
McMahon: 50 talaa: Missä WrestleManiassa John Cena kosi Nikki Bellaa?
Undertaker: WrestleMania 33.
McMahon: Oikein. Kevin Owens, 150 talaa: Undertakerin Wrestlemania-streakin katkettua yhdellä painijalla on tuloksella 4-0 paras undefeated streak WrestleManiassa. Kenellä?
Owens: Rob Van Dam.
McMahon: Oikein. Dean Ambrose...
Ambrose: PANKKI!
McMahon: 50 talaa: Missä osavaltiossa Vince McMahon on syntynyt?
Ambrose: Connectuc?
McMahon: VÄÄRIN! POHJOIS-CAROLINASSA! The Miz, 50 talaa: Mikä on suurin tulos, johon Iron Man -ottelu on WWE:ssä päättynyt?
Miz: 6-5.
McMahon: Oikein. Undertaker, 150 talaa: Mikä ensimmäistä kertaa järjestetty ppv avasi WWE:n ppv-kalenterin vuonna 2005?
Undertaker: New Years Revolution.
McMahon: Oikein. Kevin Owens...
Owens: PANKKI!
McMahon: 50 talaa: Missä vuoden 2006 tapahtumassa Impostor Kane päihitti oikean Kanen?
Owens: Ohi.

*TÖÖÖÖÖÖÖÖT*

Hideo Itamin torvensoitto katkaisee kierroksen heti Owensin vastauksen jälkeen. Vince McMahon on jälleen totisen oloinen.

McMahon: Aika päättyi. Owens, oikea vastaus olisi ollut Vengeance. Teillä oli mahdollista kerätä tällä kierroksellta 7500 talaa. Keräsitte... 800 talaa. Kehitystä, mutta ei kummoinen suoritus edelleenkään. Kuka häiritsee suoriutumistanne? Kuka on heikoin lenkki?

Kaikki kolme muuta antavat äänensä Dean Ambroselle. Ambrose yrittää äänestää Kevin Owensia, mutta se ei vaikuta mihinkään. Ambrose polkee maata ja astuu sivuun. Kolme kilpailijaa jää jäljelle. Aloitusvuoro on Mizillä.

McMahon: The Miz, 50 talaa: Kuka oli WWE:n ensimmäinen 3-kertainen Intercontinental-mestari?
Miz: Randy Savage.
McMahon: Väärin, Razor Ramon. Undertaker, 50 talaa: Kuka liittyi nWo:hon neljäntenä Hulk Hoganin, Scott Hallin ja Kevin Nashin jälkeen?
Undertaker: Eric Bischoff.
McMahon: Väärin, Ted DiBiase. Kevin Owens, 50 talaa: Kuka entinen WWE-painija näyttelee Guardians of the Galaxyssa?
Owens: Dave Batista.
McMahon: Oikein. The Miz, 150 talaa: Mikä on Roman Reignsin, Seth Rollinsin ja Dean Ambrosen muodostaman porukan nimi?
Miz: The Shield.
McMahon: Oikein. Undertaker, 300 talaa: Mainitse joku muu Vince McMahonin perustama urheilufirma kuin WWE tai XFL.
Undertaker: ...Ohi.
McMahon: Väärin, WBF olisi kelvannut vastaukseksi. Kevin Owens, 50 talaa: Kuka voitti historian ensimmäisen Royal Rumblen?
Owens: Jim Duggan.
McMahon: Oikein. The Miz, 150 talaa: Kuka WWE:n päämestari pitää yllä saavutusta historian pisimmästä mestaruuskaudesta?
Miz: Bruno Sammartino.
McMahon: Oikein. Undertaker...
Undertaker: PANKKI!
McMahon: 50 talaa: Ketkä ovat tällä hetkellä Raw’n joukkuemestarit?
Undertaker: Matt Hardy ja Bray Wyatt.
McMahon: Oikein. Kevin Owens...
Owens: PANKKI!
McMahon: 50 talaa: Minä vuonna Edge voitti ensimmäisen kerran IC-mestaruuden?
Owens: 2002.
McMahon: Väärin, 1999. The Miz, 50 talaa: Kuka oli ensimmäinen TNA Hall of Famen jäsen?
Miz: Sting.
McMahon: Oikein. Undertaker, 150 talaa: Kuinka monta kertaa Goldberg selätettiin WWE-uransa aikana PPV:ssä?
Undertaker: Kaksi.
McMahon: Väärin, kolme.

*TÖÖÖÖÖÖÖÖT*

Itami soittaa torveaan. McMahon pudistelee päätään.

McMahon: Aika päättyi. Teillä oli mahdollista kerätä tällä kierroksellta 7500 talaa. Keräsitte... 200 talaa. Aikamoinen tasonlasku parin kohtuullisen kierroksen jälkeen. Kuka munaa koko ajan? Kuka on heikoin lenkki?

Kevin Owens ja The Miz äänestävät yhdessä Undertakeria. Undertaker ei sano mitään, vaan astelee muiden pudonneiden seuraan metsänreunaan katsomaan, kun Owensilla ja Mizillä on viimeinen mahdollisuus kerätä lisää rahaa. Owens aloittaa kierroksen.

McMahon: Kevin Owens, 50 talaa: Kenet kaksi painijaa Chris Jericho voitti samana iltana Vengeancessa vuonna 2001 ja nousi historian ensimmäiseksi Undisputed Championiksi?
Owens: Steve Austin ja The Rock.
McMahon: Oikein. The Miz, 150 talaa: Missä maassa Greatest Royal Rumble järjestettiin?
Miz: Saudi-Arabiassa.
McMahon: Oikein. Kevin Owens, 300 talaa: Paljonko WWE Network -tilaus maksaa?
Owens: 9,99 dollaria.
McMahon: Oikein. The Miz, 600 talaa: Missä tapahtumassa Scott Hall palasi WWE:hen WCW:n kaatumisen jälkeen?
Miz: Royal Rumble 2002.
McMahon: Väärin, No Way Out 2002. Kevin Owens, 50 talaa: Kuka on WWE:n hallituksen puheenjohtaja?
Owens: Vince McMahon.
McMahon: Oikein. The Miz, 150 talaa: Onko Samoa Joe oikeasti kotoisin Samoalta?
Miz: ...On?
McMahon: Väärin, ei ole. Kevin Owens, 50 talaa: Kuka tunnettu painija aloitti WWF-uransa nimellä Johnny Polo?
Owens: Raven.
McMahon: Oikein. The Miz, 150 talaa: Tony Schiavone kertoi Monday Night Warin aikana yhden kerran Nitrossa, että myöhemmin samana iltana Raw’ssa eräs painija tulisi voittamaan WWF-mestaruuden. Kuka tuo painija oli?
Miz: Mankind.
McMahon: Oikein. Kevin Owens...
Owens: PANKKI!
McMahon: 50 talaa: Ketkä painivat WrestleMania 34:n avausottelussa, puhutaan pääshow’sta?
Owens: The Miz, Seth Rollins ja Finn Balor.
McMahon: Oikein. The Miz, 150 talaa: Kumpi ei ole WWE:n Hall of Famessa: Hillbilly Jim vai Owen Hart?
Miz: Owen Hart.
McMahon: Oikein. Kevin Owens, 300 talaa: Kuka tämänhetkisistä WWE:n mestareista on pitänyt mestaruuttaan pisimpään?
Owens: Brock Lesnar.
McMahon: Oikein. The Miz...

*TÖÖÖÖÖÖÖÖT*

Samalla soi torvi, eikä The Miz ehdi pankittaa puussa olleita rahoja. McMahon näyttää jälleen pettyneeltä.

McMahon: Aika päättyi. Teillä oli mahdollista kerätä tällä kierroksellta 7500 talaa. Keräsitte... 150 talaa. Tekö todella olitte tämän pelin kaksi vahvinta lenkkiä? Ilmeisesti sitten niin, koska jompikumpi teistä voittaa nyt koko rahapotin - ja sillä ansaittavan palkinnon. Kokonaispottinne on 1700 talaa. Myöhemmin selviää, kumpi teistä sen voitti. Sitä ennen voittaja ratkaistaan ratkaisukierroksella. Kysyn nyt teiltä molemmilta viisi kysymystä. Se, kumpi osaa vastata useampaan oikein, voittaa. The Miz aloittaa.

Owens ja Miz nyökkäävät jännittyneenä. Molemmat haluavat palkinnon ja 1700 talaa, vaikkeivat tiedäkään, mitä sillä saa.

McMahon: The Miz, ensimmäinen kysymys: Minä vuonna Shawn Michaels eläköityi painikehistä ensimmäisen kerran?
Miz: 1998.
McMahon: Oikein. Kevin Owens, ensimmäinen kysymys: Keneltä Ric Flair voitti ensimmäisen NWA:n World Heavyweight-mestaruuden?
Owens: Dusty Rhodesilta.
McMahon: Oikein. The Miz, toinen kysymys: Monday Night Warsin aikana eräs painija esiintyi molemmissa ohjelmissa, sekä Raw'ssa että Nitrossa samana iltana. Kuka tämä painija oli?
Miz: Rick Rude.
McMahon: Oikein. Kevin Owens, toinen kysymys: Muun muassa Giant Gonzalesia manageroinut Harvey Whippleman voitti urallaan yhden mestaruuden WWF:ssä. Minkä?
Owens: WWE Women's Championship.
McMahon: Oikein. The Miz, kolmas kysymys: Mihin Yhdysvaltojen sotaan Brian "Road Dogg" James on osallistunut?
Miz: Ensimmäiseen Irakin sotaan.
McMahon: Hyväksyn. Oikea vastaus on Persianlahden sota. Kevin Owens, kolmas kysymys: Minkä osavaltion kuvernöörinä Jesse Ventura on työskennellyt?
Owens: Minnesotan.
McMahon: Oikein. The Miz, neljäs kysymys: Keneltä Triple H voitti ensimmäisen WWF:n päämestaruutensa?
Miz: Mankindiltä.
McMahon: Oikein. Kevin Owens, neljäs kysymys: Kuinka monta klassista Survivor Series -eliminointiottelua vuoden 1992 Survivor Seriesissä oli?
Owens: Yksi.
McMahon: Oikein. The Miz, viides kysymys: Ketkä kaksi painijaa muodostivat tag-teamin The Dream Team 1980-luvulla WWF:ssä?
Miz: Brutus Beefcake ja Greg Valentine.
McMahon: Oikein. Kevin Owens, viides ja ratkaiseva kysymys: Mikä oli vuonna 1999 järjestetyn kaikin puolin katastrofaalisen ja surullisenkuuluisan maineen painihistoriassa saaneen “legendojen kokoontumis-ppv:n” nimi?
Owens: Heroes of Wrestling.
McMahon: OIKEIN!

McMahon on hämmentynyt. Nyt molemmat vastaavat kaikkiin viiteen kysymykseen oikein. Miten tässä näin kävi? McMahon ilmoittaa, että kilpailu jatkuu äkkikuolemaperiaatteella: molemmille esitetään aina yksi kysymys. Jos vain toinen tietää oikean vastauksen, tietäjä voittaa koko kilpailun.

McMahon: The Miz: Kuinka monta ottelua Goldberg paini WWE:ssä palattuaan firmaan vuonna 2016?
Miz: Neljä.
McMahon: OIKEIN! Kuten kaikki tietävät! Kevin Owens: Kuka oli historian ensimmäinen NXT-mestari?
Owens: Seth Rollins.
McMahon: OIKEIN!

Ja kilpailu on edelleen tasan. Seuraava äkkikuolemakierros alkaa.

McMahon: The Miz: Mistä maasta entinen WWE-painija Nathan Jones on kotoisin?
Miz: Australiasta.
McMahon: OIKEIN! Kevin Owens: Kuka on ainoa viidestä kuuluisasta Von Erichin veljeksistä, joka on vielä hengissä?
Owens: Kevin.
McMahon: OIKEIN!

Ja edelleen tasan. Loppuuko tämä koskaan?

McMahon: The Miz: Kuinka monta WrestleMania-ottelua Shawn Michaelsin ja Marty Jannettyn muodostama joukkue The Rockers otteli?
Miz: Kolme.
McMahon: OIKEIN! Kevin Owens: Mikä oli Koko B. Waren papukaijan nimi?
Owens: ...
McMahon: Kuulitko kysymyksen?
Owens: ...
McMahon: Owens?
Owens: En tiedä. Polly?
McMahon: VÄÄRIN! Oikea vastaus on Frankie. THE MIZ ON VOITTANUT HEIKOIMMAN LENKIN!

Miz repeää riemusta ja alkaa tuuletella voittoaan. Owens hautaa kasvot käsiinsä pettyneenä, päästää äänekkäitä kirosanoja ja murhaa katsellaan pari ilmassa lentävää papukaijaa. Muut Selviytyjät-kilpailijat eivät sano mitään, vaan katselevat hetken aikaa Mizin voitonjuhlia. Lopulta kaikki kuusi (Jericho on edelleen poissa) asettuvat riviin seisomaan ja kuuntelemaan, mitä Miz saa 1700 talallaan.

McMahon: The Miz, sinä olet voittanut! Palkintosi on oikeastaan kaksiosainen. Ensimmäinen on se, mitä saat 1700 talalla: mukavan hieronnan tänään tämän kilpailun jälkeen. Palaat illaksi heimosi luokse. Täällä olisi ollut paljon hienompia ja makeampiakin palkintoja, mutta niihin olisi tarvittu enemmän paikallista valuuttaa - eli teidän olisi pitänyt pärjätä paremmin kisoissa.

Miz näyttää hieman pettyneeltä. Pelkkä hieronta tästä kaikesta?

McMahon: MUTTA EI TÄSSÄ KAIKKI. Se suurempi palkinto on se, mitä te kaikki olisitte varmasti halunneet tavoitella. Seuraavaksi on nimittäin jälleen edessä immuniteettikilpailu, ja siellä kuusi painijaa - myös sairastuvalta toivottavasti palannut Chris Jericho - kohtaavat toisensa Samoan historian ensimmäisessä MONEY IN THE BANK -OTTELUSSA. Ja ehkä laskittekin jo oikein, että 6+1 on 7. Eli kyllä, Miz ei osallistu MITB-otteluun, vaan kohtaa MITB-ottelun jälkeen tuon ottelun voittajan. Eli Miz, olet aikamoisessa etulyöntiasemassa huomisessa immuniteettimatsissa. No niin, menkääpäs siitä!

Viisi Selviytyjät-kilpailijaa lähtevät kiroillen kohti Uso-heimon leirialuetta. Miz suuntaa myhäillen hierontaa kohti. Chris Jericho kärsii jossain samoalaisesta vatsataudista. Miten käy huomisessa immuniteettiottelussa?

--------------------------

Näin tässä kävi! Miz siis ansaitsi aikamoisen etulyöntiaseman: suoran paikan 1 vs. 1 -otteluun immuniteettiottelussa - ja lisäksi 1 pisteen parannuksen overalliinsa. Pyrin siihen, että immuniteettimatsit käytäisiin huomenna klo 21. Tai saattaa olla, että vasta keskiviikkona. Varmistan vielä Discordissa!

JA HUOM: Koska Chris Jericho ei osallistunut palkintokilpailuun, hänet saatettiin samoalaisen flunssan takia sairaalahoitoon, eikä hän ole leirissä ollenkaan ennen immuniteettikilpailua. Tämä tarkoittaa sitä, että Jericho ei voi puhua muiden heimolaisten kanssa yksityisviesteillä tai muuten ennen immuniteettikilpailun alkua. Lisäksi Jerichon overallia vähennetään viidellä pisteellä taudin takia.
So Chris Jericho you can go straigh to hell and burn in hell because that's where you belong. And I'll help get you there by cutting your tongue in half. I think that would put end to your music career. That's all I have to say about Chris Jericho.

Avatar
Villezka
Main eventer
Viestit: 284
Liittynyt: 03 Tammi 2016, 22:03
Paikkakunta: Hyvinkää

Re: Smarkside: SELVIYTYJÄT

Viesti Kirjoittaja Villezka » 17 Heinä 2018, 14:52

Kuva

Hemmetin Pohjois-Carolina, vaikka hävisinki palkintokilpailun, niin uskon että minulla on hyvät mahdollisuudet voittaa koskemattomuus. Olen ennenkin voittanut Money in the Bankin, joten sen uudelleen voittaminen ei pitäisi tuottaa ongelmia ja sen jälkeen tuhoan sen B-luokan elokuvatähden helposti, vaikka joutuisin puolikuntoisena ottelemaan häntä vastaan.
Ehkä otin, ehkä en

Avatar
Enska
Ylläpitäjä
Viestit: 588
Liittynyt: 02 Tammi 2016, 21:19
Paikkakunta: Turku
Viesti:

Re: Smarkside: SELVIYTYJÄT

Viesti Kirjoittaja Enska » 17 Heinä 2018, 15:02

Kuva

Paahdun tänne... vitun... viidakkoon.

Olkaa... hyvä. Rakensin teille... kuudelle... ruumisarkut.

Saatte nyt... paremmin... levättyä... rauhassa.
IMDb | last.fm | Goodreads

Big Show et Kane, qui es in caelis,
sanctificetur nomen tuum,
adveniat regnum tuum,
fiat voluntas tua,
sicut in caelo, et in terra.

Avatar
Zemppari
Moderaattori
Viestit: 647
Liittynyt: 04 Tammi 2016, 06:43
Paikkakunta: Jokela

Re: Smarkside: SELVIYTYJÄT

Viesti Kirjoittaja Zemppari » 18 Heinä 2018, 04:56

Kuva

POJAT, TÄNÄÄN SYÖDÄÄN PAISTETTUA PAPUKAIJAA!
In the 27 years I've been doing this I never thought I'd find a better wrestler than me, but I found him.
Daniel Bryan.

-William Regal

Avatar
kenitys
Main eventer
Viestit: 421
Liittynyt: 18 Tammi 2016, 18:44
Paikkakunta: HKI
Viesti:

Re: Smarkside: SELVIYTYJÄT

Viesti Kirjoittaja kenitys » 18 Heinä 2018, 20:16

PÄIVÄ 23

Kuva

Drone-kopteri surraa Samoan kuuman auringon paahteessa rannalla olevan painikehän yläpuolella, kun kuusi Selviytyjät-kilpailijaa kävelee kohti Vince McMahonia, Brock Lesnaria, Hideo Itamia ja Rod Zapataa. Miksikö kuusi? No tietenkin sen takia, että Chris Jericho on ollut yön sairaalahoidossa, eikä hän ole vieläkään palannut leiriin.

Sen sijaan palkintokilpailun voittaja The Miz on nukkunut leirissä muiden tavoin, mutta väsymyksestään huolimatta hän näyttää paljon parempivointiselta kuin muut kilpailijat. Se ei ole sinänsä ihme: Miz on saanut nauttia samoalaisesta hieronnasta, mutta sitäkin enemmän häntä rentouttaa tieto siitä, että hänen ei tarvitse osallistua tähän saatanalliseen Money In The Bank -otteluun, joka muilla on edessä.

Painijat asettuvat seisomaan riviin McMahonin eteen, ja samalla horisonttiin ilmestyy moottorivene. Se lähestyy kovaa vauhtia rantaa, ja lopulta veneestä nousee Chris Jericho. Jericho on vielä muitakin kalpeamman ja huonovointisemman oloinen, mutta lääkärit ilmoittavat hänen olevan silti painikunnossa. Jericho asettuu seisomaan muiden viereen.

Samalla Vince McMahon käskee Kevin Owensia luovuttamaan kaulastaan roikkuvan immuniteettiriipuksen takaisin. Koskemattomuus on jälleen pelissä.

McMahon: Seitsemän viimeistä selviytyjää. Olette kulkeneet pitkän tien. Mutta ette tarpeeksi pitkää! Jäljellä on vielä kymmenen tiukkaa päivää, ja vielä tänään äänestetään jälleen yksi kilpailija pois. Sitä ennen on kuitenkin edessä tiukkaakin tiukempi kamppailu. Samoan historian ensimmäinen Money In The Bank -ottelu! Sen voittaja kohtaa vielä palkintokilpailun voittaneen The Mizin ratkaisevassa ottelussa, ja tuon ottelun voittaja saa itselleen himoitun immuniteettiriipuksen. EIKÖHÄN ALETA PAINIA!

Miz myhäilee tyytyväisenä ja astelee sivumpaan, kun kuusi muuta painijaa kävelevät kohti kehää. Kehän ympärille on tuotu useita tikkaita. Kehän yllä pörräävästä drone-kopterista roikkuu tällä kertaa oikea MITB-salkku, joka symboloi jatkopaikkaa Miziä vastaan käytävään otteluun.

Matsit katsottavissa parin viikon ajan tästä

Kuva Kuva Kuva Kuva Kuva Kuva
ALBERTO DEL RIO vs. CHRIS JERICHO vs. DEAN AMBROSE vs. KEVIN OWENS vs. SAMOA JOE vs. UNDERTAKER - MONEY IN THE BANK MATCH

Tuomari Rod Zapata kierähtää heti pois kehästä hiekalle, koska hän ei halua jäädä näiden kuuden tappelevan miehen alle. Se onkin hyvä ratkaisu, koska kehässä alkaa sellainen joukkotappelu, ettei siitä saa mitään selvää. Dean Ambrose ja Chris Jericho kierähtävät ulos kehästä ja alkavat mätkiä toisiaan hiekalla. Toisella puolella hiekkarantaa puolestaan tappelevat Kevin Owens ja Samoa Joe. Kehässä Undertaker hallitsee Alberto Del Rioa ja onnistuu pystyttämään tikkaat, jotka on alkukahinan aikana tuotu kehään. Undertaker nousee tikkaita ylös, mutta hänen pyrkimyksensä salkun tavoitteluun jää lyhyeksi, kun Kevin Owens puuttuu peliin. Lopulta myös Chris Jericho nousee kehään ja onnistuu kaatamaan tikkaat sekä niiden mukana Takerin ja Owensin. Yksi kerrallaan kaikki miehet kierivät ulos kehästä ja aloittavat siellä joukkotappelun.

Kevin Owens ottaa kehän ulkopuolella tilanteen haltuun ja tekee Ambroselle Inverted Suplexin. Samalla Undertaker iskee Jerichon hiekalle Chokeslamilla. Miestä kaatuu hiekalle niin kovaa vauhtia, ettei perässä pysy. Lopulta vain Ambrose on pystyssä, ja hän ryömii kehään kiivetäkseen tikkaita ylös. Chris Jericho ehtii kuitenkin vielä estämään tilanteen ja alkaa kiivetä tikkaita toiselta puolelta. Samalla paikalle ilmestyy Samoa Joe, joka kaataa tikkaat.

Samaan aikaan kehän ulkopuolella Undertaker on alkanut viritellä sekopäistä spottia. Taker asettelee yhdet tikkaat kehänreunan ja hiekalle tuodun turvakaiteen päälle. Sen jälkeen Undertaker paiskaa Alberto Del Rion tikkaiden päälle, alkaa kiivetä itse kehäkulmauksen päälle...

...

JA UNDERTAKER HYPPÄÄ VALTAISELLA ELBOW DROPILLA TIKKAIDEN PÄÄLLÄ LOJUVAN DEL RION PÄÄLLE! TIKKAAT KATKEAVAT KAHTIA! HOLY SHIT!

Samalla kehässä meno vain yltyy. Kukin yrittää vuorollaan päästä tikkaita ylös, mutta aina joku on estämässä toisia. Lopulta Undertaker on toipunut äskeisestä spotistaan, ja hän nousee kehään... JA ISKEE TOMBSTONE PILEDRIVERIN CHRIS JERICHOLLE! Suolihuuhtelusta vasta toipunut Jericho on aivan poikki! Siitäkin huolimatta Jericho kömpii polvet täristen vielä ylös... JA SAA SUORAAN TIKKAAT PÄÄHÄNSÄ! JERICHO VUOTAA VERTA. Tikkailla Jerichoa on lyönyt Samoa Joe, joka pistää matalaksi myös Undertakerin ja Dean Ambrosen. Myös Del Rio lakoaa maahan. Joe riehuu hetken aikaa ympäri kehää, eikä huomaa, että verinen Chris Jericho on päässyt taas jotenkin jaloilleen ja yrittää kiivetä tikkaita ylös. Myös Kevin Owens nousee tikkaille, mutta Dean Ambrose ja Alberto Del Rio kaatavat tikkaat yhteistuumin.

Kehän ulkopuolella Undertaker on poiminut taas uudet tikkaat käsiinsä, ja Dean Ambrose kierähtää kehästä ulos käydäkseen Takerin kimppuun. Se on kuitenkin virhe, koska Taker täräyttää tikkailla suoraan Ambrosea päähän - JA AMBROSE ALKAA VUOTAA VERTA! Samalla Kevin Owens on yksin kehässä tikkaiden päällä - mutta Taker ja Del Rio ryntäävät kehään estämään Owensia. Samalla verinen Dean Ambrose yllättää Takerin ja Del Rion, pistää heidät matalaksi ja alkaa kiivetä tikkaita... Mutta Samoa Joe ilmestyy jostain ja estää Ambrosen salkuntavoittelun.

Vähitellen meno kehässä muuttuu jälleen epämääräiseksi joukkotappeluksi, eikä kukaan oikein saa selvää etulyöntiasemaa. Alberto Del Rio pystyttää tikkaat ja yrittää napata salkun, mutta Owens tiputtaa hänet alas. Samoa Joe yrittää seuraavaksi, mutta Undertaker kaataa tikkaat. Lopulta kaikki muut paitsi Ambrose ja Owens ovat maassa. Ambrose asettelee tikkaat pystyyn ja alkaa kiivetä ylös. Owens on niin pyörällä päästään, ettei tajua mitään... MUTTA CHRIS JERICHO ILMESTYY VIELÄ KEHÄÄN JA TIPUTTAA AMBROSEN ALAS! Samalla Owens paiskaa Jerichon maahan - ja Samoa Joe puolestaan Owensin!

Seuraavaksi onneaan kokeilevat Samoa Joe ja Alberto Del Rio, jotka ovat ainoat pystyssä olevat. Joe ja Del Rio tappelevat tasaisesti tikkaiden yläpäässä... JA JOE TIPUTTAA DEL RION MAAHAN! Joe on yksin tikkaiden päällä. Joella on mahdollisuus voittaa koko ottelu!
MUTTA SEN SIJAAN JOE UHRAA VOITTONSA JA LOIKKAA DEL RION PÄÄLLE TIKKAIDEN PÄÄLTÄ VALTAISALLA CANNONBALL SENTONILLA!

Joe nousee vielä ylös ja alkaa kiivetä tikkaita, mutta nyt myös Chris Jericho on päässyt ylös ja alkaa kamppailla Joen kanssa. Joe tiputtaa Jerichon, mutta samalla myös Undertaker on päässyt kehään ja kaataa tikkaat. Taker jää kehään ja alkaa tapella kehään palanneen Kevin Owensin kanssa samalla kun muut makaavat piestynä hietikolla. Owens lyö Takeria, ja Taker on niin pyörällä päästään, ettei tajua mitään. Owens asettelee tikkaat ylös, alkaa kiivetä tikkaita, pääsee tikkaiden päälle, alkaa haroa salkkua... MUTTA SAMOA JOE ILMESTYY VIELÄ JOSTAIN JA TIPUTTAA OWENSIN MAAHAN VALTAISALLA POWERBOMBILLA!

Chris Jericho palaa myös kehään tikkaiden kanssa, odottaa että Owens nousee ylös... JA LYÖ OWENSIA TIKKAILLA PÄÄHÄN! MYÖS OWENS VUOTAA VERTA! Sen jälkeen Jericho tajuaa tilanteensa tulleen ja alkaa kiivetä tikkaita ylös. Saako Jericho salkun? EI! Samoa Joe kaataa tikkaat ja Jerichon sen mukana.

Yhtäkkiä kaikki kuusi miestä seisovat kehässä ja alkavat lyödä toisiaan. Tappelu käy hurjana. Del Rio iskee Takerille Backstabberin. Jericho nappaa tikkaat ja yrittää hakata sillä porukkaa, mutta ei riitä! Backstabberista toipunut Taker väistää Jerichon lyönnin ja tiputtaa Jerichon maahan. Taker pystyttää tikkaat ja alkaa kiivetä niitä... MUTTA ALBERTO DEL RIO TIPUTTAA TAKERIN ALAS!

Dean Ambrose kokeilee onneaan vuorostaan ja alkaa kiivetä kehässä olevia tikkaita ylös. Samoa Joe on kuitenkin liian valppaana ja tiputtaa Ambrosen alas. Veriset arkkiviholliset Chris Jericho ja Kevin Owens ovat toistensa kimpussa, ja päättävät Ambrosen putoamisen jälkeen kokeilla yhtäaikaa onneaan. Molemmat harovat salkkua... Owens tiputtaa Jerichon! Owens on yksin tikkaiden päällä. Samoa Joe ja Alberto Del Rio ovat aivan vieressä, mutta eivät saa estettyä Owensia! Owens saa otteen salkun klipsistä...JA OWENS NAPPAA SALKUN ALAS! OWENS ON VOITTANUT HURJAN TAISTELUN!

VOITTAJA: Kevin Owens

Kevin Owens tuulettelee, mutta ei pitkään. Kun tikkaat ja ylimääräiset painijat on siivottu sivuun kehästä, leveästi virnuileva The Miz astelee paikalle valmiina kohtaamaan rankan ottelun voittaneen Owensin.

Kuva Kuva
THE MIZ vs. KEVIN OWENS

Kevin Owens tietää, että hänen ainoa mahdollisuutensa The Mizin voittamiseen on nopea ottelun loppuminen. Niinpä Owens käy heti Mizin kimppuun. Clothesline! Cannonball Senton! Miz pääsee ylös, mutta Owens jatkaa hallintaansa. Owens kiskaisee Mizin maahan ja selättää, mutta Rod Zapata ei ehdi laskea edes yhteen. Owens alkaa hakata Mizin selkää, ottaa vauhtia köysistä... TOINEN CANNONBALL SENTON! Owens nousee apronille... Springboard Senton! Owens on hurjassa vauhdissa, ja Miz ei pysty vastaamaan iskuihin ollenkaan.

Lopulta Miz saa väistettyä yhden Owensin iskun ja kiskaisee äkisti Owensin maahan. Miz menee heti kehäkulmaukseen ja repii sieltä pehmusteet pois Rod Zapatan vastusteluista huolimatta. Owens nousee ylös... ja maistaa Mizin Backbreaker-Neckbreaker-comboa! Miz kiipeää yläköydelle odottamaan, että Owens pääsee ylös. Double Axe Handle! Nyt Miz on hallinnassa - ainakin siihen asti, kunnes Owens kääntää Mizin hyökkäyksen ja ripustaa Mizin roikkumaan kehäkulmauksesta Tree of Woe -asentoon.

Miz yrittää taistella vastaan, mutta ei voi mitään. Owens repii Mizin ylös... SAMOAN DROP! SAMOAN DROP SAMOALLA! Owens selättää, mutta Miz ei vielä luovuta. Zapata ehtii laskea vain yhteen. Owens alkaa sen sijaan jo puuskuttaa. Verinen Owens on otellut rankan Money In The Bank -ottelun, eikä jaksa enää pitkään. Niinpä hän rynnii taas täysillä Miziä päin... JA MIZ TEMPAISEE HÄNET KEHÄSTÄ ULOS STUN GUNILLA!

Kehän ulkopuolella miehet eivät tappele kauaa, vaan Miz heittää Owensin nopeasti takaisin kehään ja iskee ottelun toisen Backbreaker-Neckbreaker-combonsa. Owens ei kuitenkaan vielä luovuta, vaan lyö Miziä vatsaan... KO DRIVER MIZILLE! Owens ei kuitenkaan selätä, vaan repii Mizin ylös, ja se on virhe. Miz onnistuu tempaisemaan Owensin apronille, nousee itse perässä... JA JYRÄÄ OWENSIN APRONILLE DDT:LLÄ! OWENSIN VERINEN PÄÄ ISKEYTYY APRONILLE, JA OWENS JYSÄHTÄÄ HIEKALLE.

Kehän ulkopuolella Miz yrittää kiskoa väsynyttä Owensia ylös... MUTTA OWENS SAA JOSTAIN VIELÄ ENERGIAA, JA HÄN JYRÄÄ MIZIN HIEKALLE CLOTHESLINELLA! Owens kierähtää kehään hengähtämään, ja lopulta Miz seuraa perässä. Kehässä Miz heittää Owensin maahan ja hakee Top-Rope Elbow Dropia, mutta Owens väistää sen. Owens yrittää tehdä Mizille Suplezxia, mutta alkaa olla liian poikki, koska Miz saa käännetyä sen omaksi Suplexikseen. Inverted DDT Owensille! Miz näyttää voitonvarmalta...JA SE ON VIRHE! OWENS YRITTÄÄ VIELÄ KERRAN! POP UP POWERBOMB MIZILLE KUIN TYHJÄSTÄ! OWEN SELÄTTÄÄ!


1!2!

2,9999999999!


MIZ PÄÄSEE YLÖS OWENSIN FINISHERISTÄ!

Owens ei tiedä, mitä enää tehdä! Hän on aivan poikki ja yrittänyt kaikkensa, mutta hän ei saa selätettyä Miziä. Owens yrittää selättää uudestaan jalat köysillä.

1!


2!

EI!

Miz pääsee taas ylös. Owens vaikuttaa luovuttaneelta. Hän ei tiedä, mitä tehdä. Owens repii kuitenkin vielä Mizin ylös ja yrittää Fallaway Slamia, mutta Miz estää sen helposti... JA ISKEE OWENSILLE OTTELUN KOLMANNEN BACKBREAKER-NECKBREAKER-COMBONSA! Owens jysähtää kanveesiin lyötynä, väsyneenä. Miz selättää.

1!

2!


3!

VOITTAJA: The Miz

The Miz nouse riemuitsemaan voittoaan, eikä lyöty Kevin Owens pysty sanomaan mitään. Mizin etulyöntiasema oli vain liian vahva, Owensista ei vain ollut päihittämään Miziä. Muut painijat katsovat mietteliäinä, kun Vince McMahon luovuttaa immuniteettiriipuksen Mizin kaulaan.

McMahon: Jälleen kerran HIENOA PAINIA! Hienoja suorituksia! Mutta vain yksi saa nauttia niistä. The Miz on varmasti kuuden viimeisen joukossa. Sen sijaan joku teistä kuudesta muusta joutuu lähtemään vielä tänään. Miettikää tarkkaan, kuka.

-------------------------------

Näin. Seuraavaksi on heimoneuvoston vuoro. Tuttu kaava. Teillä on nyt 24 tuntia aikaa (eli huomiseen 19.7. kello 23.30 asti) lähettää oma äänenne minulle täällä foorumilla yksityisviestillä. Kenet haluatte äänestää täältä pois? The Miziä ei voi äänestää. Liittäkää mielellään äänen yhteyteen myös lyhyt perustelu, miksi haluatte kyseisen henkilön äänestää pois. Muitakin kommentteja saa taas laittaa.
So Chris Jericho you can go straigh to hell and burn in hell because that's where you belong. And I'll help get you there by cutting your tongue in half. I think that would put end to your music career. That's all I have to say about Chris Jericho.

Avatar
kenitys
Main eventer
Viestit: 421
Liittynyt: 18 Tammi 2016, 18:44
Paikkakunta: HKI
Viesti:

Re: Smarkside: SELVIYTYJÄT

Viesti Kirjoittaja kenitys » 20 Heinä 2018, 14:41

ILTA 23

Kuva

Kuinka kauan tätä vielä pitää jaksaa? Se on päällimmäisin tunne, joka seitsemällä vielä jäljellä olevalla Selviytyjät-kilpailijalla on mielessään, kun he kävelevät jälleen kerran kohti heimoneuvosto. Nuotiossa roihuavat liekit ja Vince McMahonin totinen ilme ovat käyneet jo kaikille hyvin tutuiksi, mutta mitään muuta vaihtoehtoa ei ole kuin asettaa jälleen oma soihtu paikalleen ja asettua istumaan heimotulen äärelle. Joku lähtee tänäänkin kotiin.

Vakava tunnelma ei helpotu Vince McMahonin tyytyväisestä ilmeestä. Ainoastaan koskemattomuusamulettia kaulassaan kantava The Miz näyttää tietyllä tavalla tyytyväiseltä olotilaansa. Kaikki muut purevat hammastaan käydessään istumaan Vincen eteen. Miz, Undertaker, Samoa Joe ja Alberto Del Rio käyvät istumaan eturiviin. Kevin Owens, Chris Jericho ja Dean Ambrose takariviin. Owens ja Jericho mulkoilevat toisiaan, mutteivät sano mitään.

Hetkeen kukaan ei sano mitään. Sitten Big E ja RANDY ORTON astelevat esiin. Myös Orton on taas siistiytynyt ja näyttää nyt suurinpiirtein samalta kuin ennen saarelle saapumista - vain ruskettuneemmalta. Orton mulkoilee totisena jäljellä olevia kilpailijoita, mutta keermeestä ei pääse sanaakaan.

McMahon: Uso-heimo. Tervetuloa taas kerran. Edessä on viimeiset 10 päivää, ja voin luvata, että ne ovat vaikeimmat 10 päivää. Kaikki tähän mennessä kokemanne on helppoa siihen verrattuna. Mutta ketkä teistä jäävät taistelemaan voitosta? Kuka poistuu kilpailusta tänään? Se jää nähtäväksi.

Kukaan ei sano mitään Vincelle. Kaikki on jo sanottu. Tyhmäkin näkee, että kulunut päivä kilpailun jälkeen on mennyt taas tiukan juonittelun parissa. Kaikki ovat yrittäneet vahvistaa omat liittonsa. Sopia uusia liittoumia. Ehkä jopa puukottaa jotakuta selkään?

McMahon: Onko jollakulla jotain sydämen päällä?

Kevin Owens nousee pystyyn.

Owens: Vince, kaiken tämän paskan jälkeen me kaikki ansaitsemme palkankorotuksen, vakuutukset, matkakorvaukset...

Owens mutisee vaatimuksiaan ja näyttää totaalisen tympääntyneeltä. Muut nyökyttelevät vieressä. Myös Alberto Del Rio nousee ylös.

Del Rio: Haluaisin vain sanoa, että nämä heimoneuvoston penkit ovat epämukavia.

McMahon katsoo Owensia, Del Rioa ja muita nyökytteleviä kilpailijoita tyrmistyneenä.

McMahon: Mitä... HELVETTIÄ?! KEHTAATTEKO TE OIKEASTI VALITTAA? TE OLETTE TÄÄLLÄ TUOTTAMASSA MAAILMAN PARASTA VIIHDETTÄ, EIKÄ TEILLÄ OLE PIENINTÄKÄÄN OIKEUTTA VALITTAA ASIASTA! Nyt... ÄÄNESTÄMÄÄN SIITÄ!

Heimotulikeskustelut jäävät tällä kertaa lyhyeksi. Monet näyttävät tyytyväiseltä siihen.

The Miz kävelee äänestyspaikalle ensimmäisenä immuniteettiamuletti kaulassaan. Miz mietiskelee hetken paperin äärellä ja kirjoittaa sitten lappuun nimen, jota esittelee virnuillen kameralle. "Nyt on sinun aikasi lähteä. En luota sinuun ja olet liian suuri uhka."

Undertaker on äänestysvuorossa toisena. Taker nousee jo totuttuun tapaansa ylös rauhallisesti, kävelee hitaasti äänestyspaikalle ja raapustaa siellä lappuun nimen. Sen jälkeen Taker murahtaa harvat sanansa kameralle. "Sinulla oli mahdollisuutesi. Sinä petit minut. Lepää... rauhassa."

Samoa Joe rynnii äänestyspaikalle kolmantena. Joe näyttää siltä, ettei halua aikailla turhaan, vaan suttaa heti nimen lapulle ja laukoo sitten perustelut kameralle. "Tämän olisi todennäköisesti pitänyt tapahtua jo aikaisemmin, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan."

Alberto Del Rio seuraa äänestyspaikalle Joen jalanjäljissä. Siellä Del Rio väläyttää kameralle tutun pepsodent-hymynsä ja alkaa sitten kirjoittaa lapulle nimeä, josta näyttää olevan täysin varma. "Pärjäät kilpailuissa liian hyvin."

Kevin Owens ei myöskään aikaile, vaan harppoo päättäväisenä äänestyspaikalle. Itse äänestyspaikalla Owens näyttää kuitenkin varsin turhautuneelta ja suttaa nopeasti vain paperille nimen. Sitten Owens katsoo murheellisena kameraa. "Eiköhän oma matka pääty tähän."

Chris Jericho ei katso Owensia, kun Owens palaa takaisin paikalleen, ja Jericho ohittaa hänet kävellessään äänestyspaikalle. Siellä Jericho ei pahemmin mieti asiaa, vaan kirjoittaa nimen lapulle. "Olet koko Selviytyjien ajan ärsyttänyt minua ja olet onnistunut siinä. Kukaan ei halua, että enää jatkat täällä. Siispä hyvää kotimatkaa, koska sinä lähdet täältä tänään pois", Jericho sanoo ja vilkuttaa ivallisesti kameralle sanojensa tueksi.

Dean Ambrose on viimeisenä äänestysvuorossa. Kuuhullu jääkaappi harppoo vauhdilla äänestyspaikalle, repii hiuksiaan miettiessään äänestyspäätöstään ja sotkee sitten lapulle nimen. "Tämä oli vaikea päätös, mutta jonkun on lähdettävä."

TULOS

Vince McMahon nousee seisomaan, kävelee äänestyspaikalle ja hakee uurnan painijoiden eteen.

McMahon: Jos joku haluaa käyttää henkilökohtaisen immuniteettiamulettinsa, nyt on sen hetki.

Taas kerran immuniteettiamuletti mainitaan. Vieläkö jollakulla on sellainen piilossa? Jos on, eikö nyt viimeistään olisi aika käyttää se? Ehkä, ehkä ei...


..Kukaan ei ota tälläkään kertaa amulettia esille. Useampi painija tuntuu hengähtävän helpotuksesta.

McMahon: Selvä on. Uso-heimo, luen nyt antamanne äänet. Kun äänet on luettu, päätös on lopullinen. Eniten ääniä heimoneuvostossa saanut on kymmenes Selviytyjät: WWE:stä ulos äänestetty kilpailija ja juryn kolmas jäsen.


Ensimmäinen ääni menee... KEVIN OWENSILLE.Toinen ääni menee... KEVIN OWENSILLE.
Kolmas ääni menee... UNDERTAKERILLE.

Neljäs ääni menee... UNDERTAKERILLE.Kevin Owens näyttää hieman hämmästyneeltä. Undertakerin kasvoilta ei voi päätellä mitään ilmettä. Pari muuta painijaa katsoo kiinnostuneena tilannetta.
Viides ääni menee... UNDERTAKERILLE.
Jännitys kasvaa. Nyt kaikki katselevat toisiaan - paitsi Undertaker, joka vain tuijottaa eteenpäin.

McMahon: Undertakerilla kolme ääntä. Kevin Owensilla kaksi ääntä. Kaksi ääntä on laskematta, joten jos Undertaker saa vielä yhden äänen, on tulos selvä.


Kuudes ääni menee........
UNDERTAKERILLE.

Kuva

Undertakerin katse pysyy yhtä vakavana ja mitäänsanomattomana, kun Vince on lukenut ratkaisevan äänen. Owens näyttää suorastaan hämmästyneeltä. Muut heimolaiset eivät sano mitään.

McMahon: Undertaker, sinut on äänestetty ulos Selviytyjät: WWE:stä. Ole hyvä ja tuo soihtusi.

Undertaker nousee ylös kuin kuollut mies, vilkaisee juryssa istuvia Randy Ortonia ja Big E:tä ja astelee sitten Vincen eteen soihtunsa ja tavaroidensa kanssa.

McMahon: Undertaker, tuli edustaa elämää tällä saarella, ja kun tuli sammuu, kilpailusi on ohi. Heimo on puhunut.

Kuva

Uso-heimo on ollut jälleen suurimmaksi osaksi yksimielinen. Enemmistö on tehnyt päätöksen. Mutta ketkä ovat vähemmistössä? Mitä salaisuuksia tämän illan äänestystulos piilottaa alleen? Kuka pelaa tätä peliä parhaiten - ketkä ovat jäämässä statistin rooliin? Kuka on tarpeeksi kiero voittamaan ja keiden pitäisi olla huolissaan siitä, keiden kanssa ovat oikeasti liittoutuneet? Nyt saattaa olla viimeisiä hetkiä miettiä näitä asioita kunnolla, ja sitä toivottavasti jokainen Uso-heimolainen tekee vielä, kun ehtii. Pitäisikö sittenkin puukottaa kaveria selkään? Vai onko se jo tehty?

------

Heimoneuvosto on ohi. Seuraavaksi palkintokisa, se on tällä kertaa vähän erilainen. Kyselen taas aikatauluja Discordissa.
So Chris Jericho you can go straigh to hell and burn in hell because that's where you belong. And I'll help get you there by cutting your tongue in half. I think that would put end to your music career. That's all I have to say about Chris Jericho.

Avatar
kenitys
Main eventer
Viestit: 421
Liittynyt: 18 Tammi 2016, 18:44
Paikkakunta: HKI
Viesti:

Re: Smarkside: SELVIYTYJÄT

Viesti Kirjoittaja kenitys » 20 Heinä 2018, 19:51

PÄIVÄ 24

Kuva

Kevin Owens, Samoa Joe, The Miz, Chris Jericho, Dean Ambrose ja Alberto Del Rio ovat olleet Samoan saarella karuissa olosuhteissa kolme ja puoli viikkoa. Se on pitkä aika. Pirun pitkä aika. Niin pitkä aika, ettei kukaan kuusikosta oikein tiedä, mihin enää varautua, kun edessä on jälleen uusi palkintokilpailu. Taas yksi kisa, jossa pitää osoittaa oma paremmuutensa.

Kaikkien kuuden leukaa "komistavat" siivottomat parrat. Kasvot ovat auringon polttamat ja ahavoittamat. Hiukset ovat siivottomat. Kevin Owensilla ja Samoa Joellakin kylkiluut ovat alkaneet jo paistaa. Kukaan kuusikosta ei ole ollut missään vaiheessa urallaan näin huonossa kunnossa. Ja silti heidän pitäisi kestää vielä puolitoista viikkoa, jos he haluavat voittaa kilpailun. Onko se edes mahdollista?

Kokonaan oma osansa on henkinen rasitus. Jatkuvat heimoneuvostot. Jatkuvat äänestykset. Jatkuva kyräily. Jatkuva juonittelu. Ei voi olla täysin varma, voiko kehenkään luottaa. Joku puukottaa kuitenkin selkään. Onko edes se ihminen, kenen kanssa on alussa sopinut menevänsä finaaliin asti, oikeasti aikonut pitää kiinni lupauksestaan? Vai pitäisikö vain itse olla se kiero tyyppi ja puukottaa lähintä liittolaistaan selkään?

Näitä kaikkia asioita kaikki kuusi miettivät kävellessään jälleen yhden huonosti nukutusti yön jälkeen kohti palkintokilpailualuetta. Siellä heitä odottaa erikoinen näky.

Ei Brock Lesnaria. Ei Hideo Itamia. Ei varsinaista kilpailualuetta.

Sen sijaan heitä odottaa pöytä ja sen takana huutokauppanuijaa heilutteleva Vince McMahon.

McMahon: SELVIYTYJÄT! Tervetuloa tämän ohjelman yhteen perimmäisimpään osioon: aitoon Selviytyjät-huutokauppaan.

Kuusi painijaa katsovat toisiaan ihmeissään.

McMahon: Kaikki joskus Selviytyjiä katsoneet tietävät, että kun kilpailu on edennyt tarpeeksi pitkälle, tarvitaan pieni tauko. Palkintokilpailu, jossa ei oikeasti kilpailla mistään. Ja nyt on sen aika. On aika järjestää perinteinen Selviytyjät-huutokauppa, jossa jokaisella teistä on mahdollisuus ostaa itselleen jonkinlaisia herkkuja, joista olette uneksineet viime viikkoina. Hampurilaista? Pizzaa? Kenties kylmää olutta...

Kuola alkaa valua kilpailijoiden suupielistä.

McMahon: Niin arvelinkin! Homman juoni on yksinkertainen. Jokainen teistä saa 300 talaa. Se on arvoltaan noin 100 euroa. Minulla on täällä huutokauppapöytäni takana ennalta ilmoittamaton määrä eri kohteita. Jokaisesta kohteesta käydään huutokauppa. Korkeimman tarjouksen tehnyt voittaa kohteen itselleen ja saa nauttia siitä aivan yksin. Jokaisen kohteen lähtöhinta on 50 talaa. Minimikorotus on 25 talaa. Tässä rahanne, olkaa hyvät!

McMahon jakaa jokaiselle kilpailijalle nipun taloja.

McMahon: Huutakaa siis järkevästi! Koska kun nautitte oikein herkuistanne, olette paljon vahvempia immuniteettikilpailussa, joka käydään vielä tänä iltana. JA SITTEN ALOITETAAN!

------------------------

Kyllä, vuorossa on siis perinteinen huutokauppa, joka käydään Discordissa. Se toimii yksinkertaisesti. Säännöt ovat seuraavat:

1) Ilmoitan aina, mikä kohde on seuraavaksi huutokaupattavana (esimerkiksi vaikka "Hot Dog -ateria"). Eri kohteet ovat eri arvoisia. En kerro, montako kohdetta huutokaupassa yhteensä on ja mitä kohteita seuraavaksi on luvassa. Teidän on siis vain pääteltävä, haluatteko kilpailla kulloinkin vuorossa olevasta kohteesta.
2) Jokaisen huudettavan kohteen itselle huutanut kilpailija saa painijalleen tietyn määrän lisää overallia tulevaan immuniteettikilpailuun. Eri kohteet ovat eri pistemäärän arvoisia. En kerro, montako pistettä kustakin kohteesta saa - se teidän pitää itse arvioida siitä, miten herkulliselta mikäkin kohde kuulostaa. Pistemäärät vaihtelevat 1 ja 5 overallin välillä.
3) Huudettavana saattaa olla myös yllätyskohteita. Niiden arvosta ei kerrota etukäteen mitään.
4) Jokaisen kohteen lähtöhinta on 50 talaa. Minimikorotus on 25 talaa.
5) Huudot tehdään huutamalla aina Discordissa se summa, minkä tarjoaa. Sen jälkeen kysyn korkeampia tarjouksia ja jos kukaan ei tarjoa kolmannen kerran kohdalla mitään, kohde menee isoimman tarjouksen tehneelle.

Tätä siis huomenna klo 12!
So Chris Jericho you can go straigh to hell and burn in hell because that's where you belong. And I'll help get you there by cutting your tongue in half. I think that would put end to your music career. That's all I have to say about Chris Jericho.

Avatar
kenitys
Main eventer
Viestit: 421
Liittynyt: 18 Tammi 2016, 18:44
Paikkakunta: HKI
Viesti:

Re: Smarkside: SELVIYTYJÄT

Viesti Kirjoittaja kenitys » 21 Heinä 2018, 17:03

PÄIVÄ 24

Kuva

Kevin Owens, Samoa Joe, The Miz, Chris Jericho, Dean Ambrose ja Alberto Del Rio istuvat Vince McMahonin eteen kahteen penkkiriviin. Kaikilta on päässyt pieni helpotuksen huokaisu, kun he ovat tajunneet, että tällä kertaa palkintokilpailussa ei tarvitse kilpailla mistään, vaan jokaisella on vain mahdollisuus huutaa itselleen jotain herkullista syötävää. Jotain, mikä auttaa tulevassa immuniteettikilpailussa.

McMahon silmäilee porukkaa ja nostaa sitten eteensä ensimmäisen tarjottimen. Tarjottimella on jättiläismäinen hampurilaisateria: tuplajuustoateria isoilla ranskalaisilla ja herkullisella Coca-Colalla höystettynä. Kuola alkaa valua koko viiden painijan suupielistä, kun he katsovat annosta. Ainoastaan The Miz on näyttänyt nukahtavan penkille täysin, eikä hän tajua ympäröivistä tapahtumista yhtään mitään.

McMahon: Ovathan kaikki ymmärtäneet, mikä on jutun juoni? Hyvä. Te huudatte. Minä ilmoitan, kuka saa minkäkin kohteen itselleen. Aloitetaan. Hampurilaisateria, lähtöhinta 50 talaa. Tarjotkaa!

Hetken aikaa painijat katsovat toisiaan. Miz on edelleen unessa, mutta se ei muita näytä kiinnostavan.

Owens: 75!
Jericho: 100!

McMahon odottelee lisätarjouksia. Kopauttaa nuijaansa ensimmäisen... toisen... JA KOLMANNEN KERRAN! Chris Jericho saa hampurilaisaterian itselleen 100 talalla. Jericho käy hakemassa hampurilaisaterian itselleen ja alkaa hotkia purilaista heti. Samalla McMahon nostaa eteensä tarjottimen, jonka sisältö on peitetty isolla kuvulla.

McMahon: Näin saatiin huutokauppa alkuun. Hyvä! Seuraavaksi on vuorossa päivän ensimmäinen yllätyskohde. Mitään lisätietoja ei ole... Saatte itse päättää, uskotteko kuvun alla olevan sisällön olevan huutamisen arvoinen. Lähtöhinta on 50 talaa.

Del Rio on valppaana heti.

Del Rio: 75!

Myös Owens on yrittänyt tarjota 75 talaa, mutta on hitusen myöhässä. Ja samalla The Miz herää unestaan!

Miz: Ei helvetti, joko te täällä huudatte jotain? Älkääs nyt, kyllä minäkin haluan olla mukana tässä.

Miz ei kuitenkaan tarjoa lisää, eikä sitä tee kukaan muukaan. McMahon kopauttaa nuijaansa kolmesti. Del Rio voittaa yllätyspalkinnon... JA SE PALJASTUU MANGOSMOOTHIEKSI JA KAHDEKSI PIPARMINTTUKARKIKSI! Del Rio näyttää hitusen katkeralta hakiessaan smoothielasillisen ja karkit ja alkaessaan ryystää smoothietaan. Seuraavaksi McMahon nostaa eteensä ison jäätelökulhon.

McMahon: Kolmas huudettava kohde on iso jäätelöannos: suklaata, vaniljaa ja mansikkaa. Päällä kaikenlaisia herkkuja, kinuskikastiketta ja tuoreita marjoja. Kuulostaa aika hyvältä, vai mitä? Sulaa toki täällä lämmössä nopeasti, joten kannattaa huutaa pian. Lähtöhinta on 50 talaa.

Hetken ajan kaikki katsovat Vincen edessä olevaa jäätelökulhoa.

Jericho: 75!
Joe: 100!

Muut näyttävät harkitsevan asiaa, mutta kukaan ei korota tarjousta. McMahon kopauttaa nuijaa kerran, kahdesti... JA KOLMESTI. Samoa Joe saa jäätelöannoksen itselleen ja alkaa hotkia sitä samoalaiseen viilentävään tyyliin heti. McMahon nostaa nyt eteensä tarjottimen, jossa on valtava kulho jonkinlaista höyryävää ruokaa.

McMahon: Nyt on tarjossa todellinen spesiaalikohde: iso annos samoalaista perinneruokaa. Riittää pitkäksi aikaa. On täyttävää. Valmistettu ja maustettu ammattitaidolla. Tuoksuu herkulliselta - mukavaa vaihtelua pelkälle riisille. Lähtöhinta 50 talaa.

Kaikkien silmät alkavat kiilua. Tämä on kohde, jota kaikki ovat halunneet.

Del Rio: 75!
Owens: 100!
Del Rio: 125!
Ambrose: 150!
Jericho: 175!
Ambrose: 200!
Miz: 225!
Ambrose: 250!
Miz: 275!
Ambrose: 300!

Se on sillä selvä, siitä ei tarvitse nuijaa enää kopauttaa. Kellään ei ole yli 300:a talaa, joten Ambrose on voittanut itselleen ison annoksen samoalaista perinneruokaa. Ambrose alkaa nauttia sitä heti suurella ruokahalulla eikä keskity enää meneillään olevaan huutokauppaan, koska tietää, että hän ei enää voi seuraavien kohteiden huutamiseen osallistua. Samalla Vince McMahon nostaa eteensä tarjottimen, jossa on iso salamipannupizza ja kolpakollinen kylmää olutta. Painijoiden katseet muuttuvat taas himoitsevaisiksi.

McMahon: No niin, kuka haluaa tarjota salamipannupizzasta ja litran tuopista olutta? Varmasti joku teistä. Lähtöhinta on 50 talaa.

Hetken aikaa kaikki näyttävät katsovan toisiaan.

Owens: 75!
Miz: 100!
Jericho: 125!
Owens: 150!

Vince kopauttaa nuijaansa kerran, kahdesti... JA KOLME KERTAA! Owens saa eteensä ison pannupizzan ja oluttuopin. Owens alkaa nauttia raskaasta annoksestaan ja valittelee hetken päästä hieman huonoa vointiaan. Suurin osa painijoista on jo saanut jotain itselleen, mutta Miz on jäänyt vielä ilman. Onko nyt hänen vuoronsa, kun Miz nostaa taas kuvulla varustetun tarjottimen eteensä?

McMahon: On toisen yllätyskohteen vuoro. Päätelkää itse, haluatteko olla mukana. Lähtöhinta on 50 talaa.

Del Rio: 75!
Miz: 100!
Del Rio: 150!
Jericho: 175!
Joe: 200!
Del Rio: 225!

McMahon kopauttaa nuijaansa kerran... kahdesti...

Miz: 250!

Siihen ei vastaa enää kukaan! McMahonin nuija kopahtaa pöytään kolmesti. Kaikki odottavat jännityksellä, mitä kuvun alta paljastuu... JA SIELLÄ ON KORTTI?! Mutta ei suinkaan mikä tahansa kortti, vaan lahjakortti Upolun saaren hienoimpaan ravintolaan! Vince ilmoittaa, että Miz pääsee kyseiseen ravintolaan illalliselle heti tämän huutokaupan jälkeen. Muut katsovat katkerana, kun Miz hakee lahjakortin itselleen ja jää tsemppaamaan muiden huutokauppaa. McMahon nostaa eteensä uuden tarjottimen, ja sen sisältö on taas suojattu kuvulla.

McMahon: Heti perään illan kolmas yllätyskohde. Onko se yhtä hyvä kuin äskeinen? En osaa sanoa. Lähtöhinta on 50 talaa.

Del Rio: 100!
Jericho: 125!
Del Rio: 150!
Jericho: 175!
Del Rio: 200!

Huutokauppa yltyy Del Rion ja Jerichon kaksintaisteluksi, eivätkä muut uskalla tulla väliin. McMahon kopauttaa nuijaansa Del Rion uuden tarjouksen jälkeen kerran, kahdesti... JA KOLMESTI! Del Rio tuulettelee voittoaan - mutta tuulettelu vaihtuu nopeasti raivoksi, kun McMahon poistaa kuvun - JA SIELTÄ PALJASTUU KULHOLLINEN MATOJA! Muut selviytyjät alkavat nauraa räkäisesti, kun raivoisa Del Rio hakee matokulhon ja heittää niistä muutaman smoothieensa. Sen jälkeen hän taikoo kasvoilleen tutun virneen ja alkaa ryystää smoothieta. Vince nostaa eteensä tarjottimen, jossa on paljon hedelmiä ja pullollinen kivennäisvettä.

McMahon: Seuraavaksi vuorossa on iso kulhollinen kypsiä, herkullisia paikallisia hedelmiä. Iso pullo hiilihapotettua lähdevettä, jottei tarvitse juoda viikkojen ajan keitettyä vettä. Lähtöhinta 50 talaa.

Vain kolmella selviytyjällä on varaa enää esittää tarjouksia. Owens, Jericho ja Joe katsovat toisiaan.

Owens: 75!
Jericho: 100!
Owens: 150!
Jericho: 175!

McMahon katsoo hetken kaikkia, kopauttaa sitten nuijaansa kerran, kahdesti... JA KOLMESTI. Jericho pääsee nauttimaan kypsistä hedelmistä ja raikkaasta vichystä.

McMahon: SE SIITÄ! Kaikki huudettavat kohteet ovat ohi. Kiitos teille asiakkuudesta - toivottavasti saitte huutokaupasta irti sen, mitä halusitte.

Osa näyttää pettyneeltä, mutta erityisesti Miz myhäilee tyytyväisenä. Myös Ambrose näyttää olevan varsin iloinen syödessään samoalaista annostaan. Jericho viimeistelee hampurilaisannoksensa ranskalaisia. Del Rio yrittää uskotella matosmoothien olevan meksikolainen perinneherkku.

McMahon: Nauttikaa nyt herkuista, koska niitä te tarvitsette vielä TÄNÄÄN! Kyllä vain, teidän immuniteettikilpailunne käydään VIELÄ TÄNÄ ILTANA. Sitä ennen The Miz kuljetetaan tämän saaren hienoimpaan ravintolaan syömään, ja hän saapuu sieltä suoraan energisenä kohtaamaan teidät muut. Ja energiaa teistä ihan jokainen tarvitsee, joten toivottavasti olette hyödyntäneet päivän herkut oikein. Nimittäin... TÄNÄ ILTANA TE KOHTAATTE TOISENNE SAMOAN HISTORIAN TOISESSA ELIMINATION CHAMBER -OTTELUSSA! Voittaja ansaitsee tutun immuniteettiamuletin, muut ovat vaarassa pudota kilpailusta. No niin, matkoihinne siitä!

Muut viisi lähtevät kävelemään huolestuneen oloisena kohti Uso-heimon leiriä. Miz sen sijaan tullaan hakemaan autokyydillä Upolu-saaren hienoimpaan ravintolaan.

----------------------

No niin! Huomenna siis klo 11 taistellaan immuniteetistä Elimination Chamberissa. Miz on siihen asti nauttimassa illallisestaan, eli ei voi puhua yksityisviesteillä tai muilla tavoin muiden heimon jäsenten kanssa. Ja tässä vielä näin "Out of character" -tyyliin sen, mitä kukakin ansaitsi huutamillaan kohteilla.

Hampurilaisateriasta 4 overallin korotus
Smoothiesta ja karkeista 1 overallin korotus
Jäätelöannoksesta 2 overallin korotus
Samoalaisesta annoksesta 4 overallin korotus
Pannupizzasta ja kaljasta 3 overallin korotus (vähän turhan raskasta Samoalla)
Illalliskortista 5 overallin korotus
Madoista 1 overallin lasku (vitutuksesta)
Hedelmistä ja vichystä 2 overallin korotus

Mikä tarkoittaa painijoille seuraavaa:
Jericho +6
Miz +5
Ambrose +4
Owens +3
Joe +2
Del Rio +/-0
Viimeksi muokannut kenitys, 22 Heinä 2018, 18:58. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
So Chris Jericho you can go straigh to hell and burn in hell because that's where you belong. And I'll help get you there by cutting your tongue in half. I think that would put end to your music career. That's all I have to say about Chris Jericho.

Avatar
Helsing#65
Main eventer
Viestit: 156
Liittynyt: 12 Tammi 2016, 02:25

Re: Smarkside: SELVIYTYJÄT

Viesti Kirjoittaja Helsing#65 » 21 Heinä 2018, 23:00

Kuva
Heikoimman lenkin voitto. Viime immuniteettikisan voitto. Illallinen Upalun Michelinin tähden ravintolassa. On hienoa olla The Miz.

En voi käsittää jos teille kenellekään on tullut yllätyksenä, että minulla, mahtavalla miehellä, menee tässä vaiheessa kisaa näin hyvin. Kaikkihan te tiedätte minun älykkyyteni ja taitoni. Ja ihan vaan tiedoksenne, voin kertoa, että tämä on vasta alkua. Huomenna peittoan teidät kaikki Elimination Chamberissa ja jatkan kohti viiden parhaan joukkoa ja jo horisontissani häämöttävää finaalia.

Ruoka on muuten mahtavaa täällä raflassa, nauttikaahan te muut ”palkinnoistanne”, hahaa.
Beat that Nigga ass!

Rakkautta painiin, jääkiekkoon ja kaljaan

Avatar
kenitys
Main eventer
Viestit: 421
Liittynyt: 18 Tammi 2016, 18:44
Paikkakunta: HKI
Viesti:

Re: Smarkside: SELVIYTYJÄT

Viesti Kirjoittaja kenitys » 23 Heinä 2018, 13:49

ILTA 24

Kuva

Elimination Chamber -häkki on laskettu jälleen Upolun saaren rannikolla sijaitsevan kuluneen painikehän päälle, ja Vince McMahon katsoo leveästi virnuillen, kun Kevin Owens, Alberto Del Rio, Dean Ambrose, Samoa Joe ja Chris Jericho marssivat uupuneena kohti kilpailualuetta. Aurinko on jo painunut horisontin taakse, ja ilta on alkanut hämärtyä Samoan saarella. Tämä on ensimmäinen kerta, kun painijat pääsevät mäiskimään toisiaan kehässä ilta-aikaan.

Yksi puuttuu kuitenkin vielä joukosta: The Miz. Miz ei ole palannut Uso-leiriin muiden kilpailijoiden tapaan, vaan hänet on kyyditetty helikopterilla nauttimaan Upolun saaren hienoimman ravintolan annista. Nyt samainen helikopteri tuo Mizin rannalle muiden joukkoon. Päivä on ollut kaikille rankka (vaikka kunnon kilpailua ei ole käytykään), ja Mizin saapuminen paikalle virnuillen ja ravintolaillallisellaan kehuskellen ei varsinaisesti auta asiaa.

Lisäksi The Mizin kaulasta roikkuu immuniteettiamuletti, jonka hän käy nyt luovuttamassa ylimielisesti Vincelle. Vincen vieressä seisova Brock Lesnar mulkaisee Miziä tylysti, eikä Hideo Itamikaan näytä olevan vakuuttunut Mizin asenteesta. Rod Zapata katselee pelokkaana jälleen häkkiä, jonka sisään hän joutuu astumaan hetkenä minä hyvänsä.

McMahon: Hyvät herrat, ei aikailla tämän pidempään! Ilta on jo saapunut, jokainen teistä haluaisi varmasti nukkumaan. Sitä ennen pitää kuitenkin ratkaista, kuka teistä voittaa tällä kertaa koskemattomuuden? Kuka on turvassa huomenna käytävässä heimoneuvostossa. Olette tänään aikaisemmin päässeet nauttimaan huutokaupan ilosta. Toivottavasti siellä voitetuista herkuista on apua, kun astutte Elimination Chamberin sisälle. Oletteko valmiita? HYVÄ! OTTELU ALKAKOON!

(Ottelu katsottavissa täältä)

Kuva Kuva Kuva Kuva Kuva Kuva
ALBERTO DEL RIO vs. CHRIS JERICHO vs. DEAN AMBROSE vs. KEVIN OWENS vs. SAMOA JOE vs. THE MIZ - ELIMINATION CHAMBER MATCH

Tuomari Rod Zapata katselee, kun Alberto Del Rio, Chris Jericho, Samoa Joe ja The Miz asettuvat Elimination Chamberin sisällä jokainen omaan koppiinsa. Arpaonnestaan hermostuneet Kevin Owens ja Dean Ambrose kävelevät sen sijaan keskelle kehää ja odottavat, että Zapata ilmoittaa ottelun alkaneeksi.

Sitten alkaa tapahtua. Owens hyökkää heti voimallisesti Ambrosen kimppuun ja heittää kuuhullun jääkapin kehästä ulos teräslattialle. Ambrose karjuu tuskasta, kun Owens kuristaa vastustajaansa teräslattialla. Tämäkään ei riitä Owensille, vaan hän heittää Ambrosen päin teräshäkin seinää - mutta silloin Ambrose pääsee iskemään vastaan ja heittää Owensin kehään. Siellä Ambrose jysäyttää Owensille DDT:n ja kiipeää kakkosköydelle odottamaan, että Owens pääsee ylös... MISSILE DROPKICK PÄIN KASVOJA!

*TÖÖÖÖÖÖÖÖT*

Hideo Itami soittaa tuttua torvea kehän ulkopuolella sen merkiksi, että yksi häkeistä on avattava. THE MIZIN häkin ovi aukeaa, ja Miz ryntää kehään. Miz jyrää Ambrosen heti maahan Side Effectillä, mutta Ambrose onnistuu kömpimään ylös ja vastaamaan Jawbreakerilla. Bulldog Mizille! Samalla Owens puuttuu tilanteeseen ja hyökkää taas Ambrosen kimppuun. Miz ja Owens alkavat murjoa Ambrosea yhdessä, ja Ambrose näyttää olevan hätää kärsimässä. Ambrose onnistuu tempaisemaan Mizin maahan, mutta se ei auta, kun Owens repii Ambrosen kanveesiin Back Suplexilla. Miz nousee ylös, ja kaksikko heittää Ambrosen kehäkulmaukseen.

*TÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖT*

ALBERTO DEL RION kammion ovi aukeaa, ja Del Rio nousee kehään. Ambrose onnistuu samalla pakenemaan Owensin ja Mizin hyökkäyksestä ja käy Del Rion kimppuun. Ambrose pääseekin kehän ulkopuolella niskan päälle tappelussa Del Rioa vastaan. Kehässä Owens ja Miz ajautuvat nyt keskinäiseen tappeluun. Owens jyrää Mizin maahan Sunset Flipillä samalla, kun Ambrose heittää Del Rion takaisin kehään. Kehässä Owens loikkaa Mizin päälle Cannonball Sentonilla... PAITSI ETTÄ SE MENEE OHI! Miz ja Owens jatkavat tiukkaa tappeluaan, ja Del Rio pääsee puolestaan vihdoin kurittamaan Ambrosea.

*TÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖT*

CHRIS JERICHON ovi aukeaa. Kehässä on nyt jo viisi painijaa, ja Jericho nappaa Ambrosen Headlockiin. Samalla Owens jatkaa Mizin telomista... JA NYT CANNONBALL SENTON OSUU! Ambrose pääsee puolestaan irti Jerichon Headlockista ja paiskaa hänet maahan Suplexilla. Del Rio puuttuu tilanteeseen ja heittää Ambrosen kulmaukseen... TORNADO DDT! Owens jatkaa entisestään Mizin telomista heittämällä Mizin kehästä ulos teräslattialle - JA JYRÄÄ MIZIN TERÄSLATTIALLE KO DRIVERILLA!

*TÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖT*

SAMOA JOE nousee kehään viimeisenä, ja nyt täydet karkelot ovat valmiita alkamaan. Joe jää heti häkistä noutuaan Owensin jyrän alle samalla, kun Del Rio tekee Ambroselle kehässä jo toisen Tornado DDT:n. AMBROSE VUOTAA VERTA! Toisella puolella kehän ulkopuolella Jericho kurittaa nyt Miziä Surfboardilla. Tuomari Rod Zapatalla on täysi työ pysyä edes jotenkin ottelun tapahtumista perillä. Vihdoin Owens ja Jericho löytävät toisensa kehän ulkopuolella, ja vanhat vihamiehet alkavat hakata toisiaan. Owens saakin paiskattua Jerichon maahan teräslattialle ja selättää.

1!
2!
EI!

Miz on tällä välin ehtinyt päästä ylös ja bongaa huonossa jamassa olevan Joen. Backbreaker-Neckbreaker-combo toimii Joelle, mutta Miz ei pääse selättämään, koska Jericho hyökkää hänen kimppuunsa. Samalla kehässä Ambrose on saanut Del Rion maahan ja selättää, mutta Del RIo saa olkapäänsä ylös.

Ottelu alkaa muistuttaa täyttä kaaosta, kun Jericho heittää Joen kehään ja samalla Miz selättää Owensia kehän ulkopuolella. Zapata ei meinaa edes ehtiä laskemaan selätystä kaiken meiningin keskellä, kun Owens saa jo olkapäänsä ylös. DEL RIO ISKEE YHTÄKKIÄ SUPERKICK POLVILLAAN OLEVALLE AMBROSELLE! MUTTA DEL RIO EI SELÄTÄ!

Sen sijaan Del Rio lähtee kehästä ulos hakkaamaan Miziä, mutta kehään noussut Samoa Joe huomaa tyrmätyn Ambrosen ja selättää.

1!2!


2,999999!

SE ON LÄHELLÄ! Mutta Ambrose saa vielä olkapäänsä ylös! Samalla Owens nousee kehään ja aloittaa tappelun Joen kanssa. Kehän ulkopuolella Jericho jysäyttää Del Rion teräslattialle Suplexilla. Kehässä Joe ja Miz ovat aloittaneet yhteistyön ja pieksevät nyt yhdessä Ambrosea. Joe jyrää Ambrosen maahan ja selättää, mutta Ambrose selviää edelleen.

Yhtäkkiä kaikki kuusi miestä ovat tappelemassa kehässä: Del Rio hakkaa Jerichoa. Ambrose yllättää Joen DDT:llä. AMBROSE TEKEE DIRTY DEEDSIN DEL RIOLLE! EI! DEL RIO COUNTERAA! DEL RIO NAPPAA AMBROSEN CROSS ARMBREAKERIIN!

LUOVUTTAAKO AMBROSE!


EI LUOVUTA!

Ambrose pääsee otteesta irti, ja samalla Miz on lukinnut Owensin Figure Four Leg Lockiin. Kehän ulkopuolella Jericho selättää Joeta, mutta tuomari ei huomaa sitä, kun hän kyttää, luovuttaako Jericho Figure Four Leg Lockiin. EI LUOVUTA! Joe pääsee irti samalla Jerichon selätyksestä! Jericho ei luovuta, vaan jyrää Joen Brainbusterilla teräslattialle.

Samalla kehässä Ambrose paiskaa Mizin yläköydeltä alas valtaisalla Double Underhook Superplexillä! JA AIVAN TYHJISTÄ ALBERTO DEL RIO YLLÄTTÄÄ JUURI YLÖS KÖMPINEEN OWENSIN BACKSTABBERILLA! DEL RIO SELÄTTÄÄ.

1!2!


3!

Kevin Owens on eliminoitu ensimmäisenä.

Ensimmäinen eliminointi on vihoin nähty todella pitkän väännön jälkeen. Tappelu jatkuu kehässä katkemattomana: Ambrose jatkaa maassa makaavan Mizin telomista, ja Jericho puolestaan heittää Joen kehään. JERICHO LOIKKAA LIONSAULTILLA SAMOA JOEN PÄÄLLE! JERICHO SELÄTTÄÄ!

1!


2!


3!

Samoa Joe on eliminoitu.

Toinen eliminointi tulee salamannopeasti ensimmäisen jälkeen. Jericho hakee heti kolmatta selätystä paiskaamalla Del Rion teräslattialle ja selättämällä, mutta Del Rio selviää. Miz puolestaan kurittaa ottelussa alusta asti mukana ollutta veristä Ambrosea paiskaamalla tämän Superplexillä maahan. Jericho nappaa Del Rion Surfboardiin, ja kehässä Miz jatkaa tappelua Ambrosen kanssa. Jericho yrittää selättää Del Rion uudestaan kehän ulkopuolella, mutta Del Rio ei taltu vieläkään.

Del Rio on aivan hätää kärsimässä Jerichon kynsissä, kun Jericho repii Del Rioa ylös uudestaan ja uudestaan... NYT BACK SUPLEX TERÄSLATTIALLE! Kehässä Miz on jäänyt yhtäkkiä alakynteen Ambrosea vastaan...
DIRTY DEEDS!AMBROSE JYRÄÄ MIZIN MAAHAN DIRTY DEEDSILLÄ! MIZ VUOTAA VERTA!

1!

2!
3!

The Miz on eliminoitu.

Kolme viimeistä on jäljellä. Kaikki nousevat tappelemaan kehään. Jericho yrittää saada edelleen selätettyä Del Rioa ja tekee tälle nyt Northern Lights Suplexin, mutta Del Rio vain repii olkapäänsä ylös. Ambrose puuttuu tilanteeseen hyökkäämällä Jerichon kimppuun. Samalla myös Del Rio pääsee ylös ja iskee nyt Neckbreakerin Jericholle. Del Rio stomppaa maassa makaavaa Jerichoa päähän, ja Jericho alkaa vuotaa verta! Jericho kömpii verta vuotavana ylös... BACKSTABBER DEL RIOLTA JERICHOLLE! SELÄTYS!

1!

2!

2,9999999!

JERICHO SELVIÄÄ!

Jericho on kuitenkin nyt tuskaisessa asemassa, koska Del Rio ja Ambrose alkavat teloa häntä yhdessä. Double Irish Whip kulmaukseen... Mutta jericho potkaisee päälle rynnivää Del Rioa päähän, nousee nopeasti yläköydelle... CROSSBODY DEL RION PÄÄLLE! Ilo jää hetkelliseksi, koska Ambrose jyrää Jerichon maahan Back Suplexilla. Ambrose nousee heti perään yläköydelle... TOP ROPE ELBOW DROP JERICHON PÄÄLLE! Ambrose on niin tuskissaan, ettei pysty selättämään, mutta maassa makaava Del Rio ryömii Jerichon päälle selättämään.

1!
2!


EEEEI!

Jericho selviää vieläkin!

AMBROSE LOIKKAA JERICHON PÄÄLLE TOISELLA ELBOW DROPILLA! EI, SE MENEE OHI! JERICHO LOIKKAA AMBROSEN PÄÄLLE LIONSAULTILLA!

1!2!
2,99999!

NYT ON AMBROSEN VUORO SELVITÄ!

Samalla Del Rio pettää hetkellisen liittolaisensa ja lukitsee Ambrosen Cross Armbreakeriin! Ambrose pääsee siitä irti - ja heti perään Jericho lukitsee Del Rion Liontameriin! Del Rio tuskailee Liontamerin kynsissä, mutta saa kuin saakin potkaistua itsensä irti... JA SILLOIN AMBROSE LOIKKAA SELÄTTÄMÄÄN VÄSYNYTTÄ DEL RIOA!

1!


2!3!

Alberto Del Rio on eliminoitu.

Del Rio ei saa enää olkapäätään ylös, ja kaksi veristä miestä - Ambrose ja Jericho - jäävät tappelemaan keskenään. Jericho saa aluksi hallinnan itselleen jyräämällä Ambrosen maahan Backbreakerilla, mutta Ambrose kääntää kiskaisemalla Jerichon maahan... REBOUND CLOTHESLINE JERICHOA PÄÄHÄN! MUTTA JERICHO EI VÄLITÄ!

Jericho lähes tulkoon no-sellaa Ambrosen signature-liikkeen ja nappaa Ambrosen Walls of Jerichoon!
Luovuttaako Ambrose?


EI TIETENKÄÄN!

Ambrose potkaisee itsensä vielä irti... JA TEKEE DDT:N JERICHOLLE! Jericho on nyt täysin pyörällä päästään, mutta taistelee silti itsensä vielä jaloilleen...

DIRTY DEEDS!AMBROSE SELÄTTÄÄ!

1!


2!3!

VOITTAJA: Dean Ambrose

Verinen Dean Ambrose on kuin onkin taistellut tiensä Elimination Chamber -ottelun alusta loppuun saakka voittoon - ja voittanut samalla ensimmäisen henkilökohtaisen immuniteettinsä. Helikopteri saapuu nostamaan häkin kehän yltä pois, ja Vince luovuttaa immuniteettiamuletin voipuneelle Ambroselle. Muut selviytyjät katsovat katkerina pimentyneessä illassa, kun Ambrose juhlii voittoaan.

McMahon: HURJA TAISTELU! Mutta vain yksi voittaja. Dean Ambrose, sinä olet varmasti viiden viimeisen kilpailijan joukossa. Sen sijaan joku teistä muista joutuu jättämään leikin kesken, kun huomenna koittaa jälleen heimoneuvosto. Miettikääpä sitä!

-------------------------------

Näin. Seuraavaksi on heimoneuvoston vuoro. Tuttu kaava. Teillä on nyt 24 tuntia aikaa (eli huomiseen 24.7. kello 17 asti) lähettää oma äänenne minulle täällä foorumilla yksityisviestillä. Kenet haluatte äänestää täältä pois? Dean Ambrosea ei voi äänestää. Liittäkää mielellään äänen yhteyteen taas jotain fiiliksiä, jos siltä tuntuu.
So Chris Jericho you can go straigh to hell and burn in hell because that's where you belong. And I'll help get you there by cutting your tongue in half. I think that would put end to your music career. That's all I have to say about Chris Jericho.

Avatar
kenitys
Main eventer
Viestit: 421
Liittynyt: 18 Tammi 2016, 18:44
Paikkakunta: HKI
Viesti:

Re: Smarkside: SELVIYTYJÄT

Viesti Kirjoittaja kenitys » 24 Heinä 2018, 16:26

ILTA 25

Kuva

Loppu häämöttää. Sekä kilpailijoiden silmissä että kilpailussa itsessään. Kahdeksan päivän - siis vain hieman reilun viikon - päästä julistetaan kilpailun voittaja. Sitä ennen jäljellä on kuitenkin vielä monta kilpailua. Monta painiottelua. Monta tuskaista hetkeä. Ja ennen kaikkea vielä monta heimoneuvostoa. Monta pitkää iltaa nuotion äärellä Vince McMahonin kanssa. Nyt edessä on jälleen yksi niistä illoista, ja tunnelma on masentunut.

Kulunut päivä on ollut piinallinen Uso-heimossa. Kaikki kuusi tietävät, että nyt on ratkaisevien peliliikkeiden aika. Puukottaako lähin ystävä selkään? Kuka on liitossa kenen kanssa? Pitäisikö sittenkin vielä muuttaa suunnitelmansa? Näitä asioita on pohdittu siitä lähtien, kun kuusikko on palannut edellisenä iltana heimoalueelle Elimination Chamberin jälkeen. Kulunut päivä on ollut pitkä. Todella pitkä. Porukka on hädin tuskin muistanut syödä, ja se näkyy.

Nyt kuitenkin selviää, mihin ratkaisuun kukakin on päätynyt. Vince McMahon katsoo totisena, kun Kevin Owens, Alberto Del Rio ja Chris Jericho käyvät istumaan tutulla penkillä eturiviin. Taakse istuvat Dean Ambrose, Samoa Joe ja The Miz.

Ei kulu kauaa, kun Big E, Randy Orton ja UNDERTAKER kävelevät myös paikalle. Taker näyttää melkein samalta kuin aikaisemminkin. Pysähtynyt ilme. Totiset kasvot. Taker katsoo suoraan Selviytyjät-kuusikkoa kohti, muttei katso kuitenkaan ketään silmiin.

Vince McMahon aloittaa keskustelun.

McMahon: Uso-heimo. Minun on turha enää sanoa mitään. Tiedätte, missä olette. Tiedätte, mitä on edessä. Kuten näette, Dean Ambrosen kaulasta roikkuu immuniteettiriipus. Se tarkoittaa sitä, että Ambrose on turvassa tänään, varmasti viiden parhaan joukossa. Te muut... Joku teistä siirtyy tänään tuonne tuomariston puolele.

Tieto jonkun kilpailijan matkan päättymisestä näyttää miellyttävän Big E:tä, Ortonia ja Undertakeria.

McMahon: The Miz, sinä niin sanotusti "voitit" palkintokilpailun saadessasi parhaan kohteen itsellesi huutokaupassa. Oliko ravintolaillallinen saaren parhaassa ravintolassa niin hyvä kuin voisi luulla?

Miz myhäilee, kun muut katsovat häntä murhaavasti.

Miz: Kyllä, Vince. Se oli hyvää, aivan äärimmäisen hyvää. Mutta ei sitten kuitenkaan tarpeeksi hyvää, että olisin voittanut... Perhanan Ambrose.

Miz mulkaisee tiukasti Ambrosea, joka ei reagoi Mizin valitukseen mitenkään.

McMahon: Entäs te muut? Millä perusteella äänestettä tänään? Alberto?

Del Rio: Si, olen ylpeä siitä, että alkuperäinen Fatu on päässyt näin pitkälle. Siitäkin huolimatta, että kasvomaaleilla naamansa sotkeva ja puisella helistimellä villisikoja metsästävä iso kiukutteleva vauva veikkasi, että heimo ei pärjää ilman häntä.

Kaikki tietävät, keneen Del Rio viittaa, mutta hän ei ole onneksi tänään paikalla. Chris Jericho sentään mulkoilee Del Rioa äkäisesti. Hän on todellakin ainut alkuperäisen Afan jäsen, joka on jäljellä.

McMahon: Selvä. Entäs Joe?

Joe: Tämä äänestyksen jälkeen ei ole enää epäselvyyksiä siitä, ketkä tämän kisan eliittiin kuuluvat. Viimeinen mätä omena saadaan pois joukosta ja voimme aloittaa oikean kisan.

Ennen kuin Vince ehtii jatkaa kyselyä, Kevin Owens nousee jälleen raivokkaasti ylös.

Owens: Vince, tämän kilpailun takia olemme valmiita perustamaan vihdoin liiton ajamaan oikeuksiamme.

Väsyneen, riutuneen ja ahavoituneen Owensin silmissä palaa viha, ja Vince ei pidä siitä. Vince nousee seisomaan nuotion toisella puolella.

McMahon: MITÄ MINÄ SANOIN SIITÄ VALITTAMISESTA VIIMEKSI? EN KUUNTELE ENÄÄ SANAAKAAN, OWENS! ÄÄNESTÄMÄÄN SIITÄ!

Ja kyllä, äänestys alkaa saman tien.

Kevin Owens marssii edelleen raivosta ja turhautumisesta puhisten ensimmäisenä paikalle, raapustaa vihaisena nimen paperiin ja katsoo sitten suoraan kameraan. "Pala helvetissä", Owens murahtaa.

Alberto Del Rio siirtyy äänestyspaikalle sen jälkeen, kun Owens on istahtanut alas. Del Rio väläyttää kameroille tutun hymynsä, kirjoittelee nimen lapulle ja pudottaa sen uurnaan. "Painit liian hyvin."

Chris Jericho siirtyy seuraavaksi äänestyspaikalle. Jericho on ollut hiljaa keskustelun ajan, mutta nyt hän avaisee sanaisen arkkunsa näyttäessään äänestyslappuaan kameralle. "Välillä olet ilokseni aivan pimennossa, mutta pakko myöntää, että olet usein myös suuri uhka. Siksi sinä lähdet tänään."

Dean Ambrose harppoo koskemattomuusriipus kaulassaan seuraavaksi äänestyspaikalle, keräilee hetken aikaa itseään ja suttaa sitten lapulle nimen. "On sinun vuoro lähteä", Ambrose toteaa.

Samoa Joe jatkaa äänestyspaikalle toiseksi viimeisenä. Joe marssii uurnan luokse tuttuun päätäväiseen tyyliinsä ja kirjoittaa lappuun nimen vauhdilla. "Pieni lammas ei millään pärjää yksin susilauman keskellä", Joe sanoo kameralle.

The Miz virnuilee tyytyväisenä kävellessään äänestyspaikalle viimeisenä. Mizkään ei aikaile tällä kertaa äänestämisen kanssa, vaan kirjoittaa nimen lapulle päättäväisesti ja katsahtaa sitten kameraan. "Ei mitään henkilökohtaista sinua vastaan, nyt vain on aikasi poistua."

TULOS

Vince McMahon nousee seisomaan, kävelee äänestyspaikalle ja hakee uurnan painijoiden eteen.

McMahon: Jos joku haluaa käyttää henkilökohtaisen immuniteettiamulettinsa, nyt on sen hetki.

Immuniteettiamulettia ei ole nähty moneen kertaan. Monet muistavat yhä Owensin käyttäneen omansa jo hyvän aikaa sitten. Mutta vieläkö jollakulla voisi olla sellainen? Tuskin...

..

Eikä olekaan. Helpotus näkyy silti Selviytyjien kasvoilla. Jos väärällä ihmisellä olisi ollut amuletti, olisi kaikki voinut mennä uusiksi.

McMahon: Selvä on. Uso-heimo, luen nyt antamanne äänet. Kun äänet on luettu, päätös on lopullinen. Eniten ääniä heimoneuvostossa saanut on yhdestoista Selviytyjät: WWE:stä ulos äänestetty kilpailija ja juryn neljäs jäsen.


Ensimmäinen ääni menee... CHRIS JERICHOLLE.Toinen ääni menee... CHRIS JERICHOLLE.
Kolmas ääni menee... KEVIN OWENSILLE.

Neljäs ääni menee... CHRIS JERICHOLLE.Chris Jericho vilkuilee muita hermostuneena. Muiden ilmeet ovat täysin totisia.

McMahon: Kolme ääntä Jericholle, yksi ääni Owensille. Kaksi ääntä on laskematta. Jos yksikin ääni menee vielä jollekulle muulle kuin Owensille, on Chris Jericho seuraava kilpailusta pudonnut.
Viides ääni menee...


.....


CHRIS JERICHOLLE.

Kuva

Tällä kertaa epäselvyyttä ei ollut. Chris Jericho manaa hetken aikaa paikallaan, ei edes katso muita ja alkaa sitten nousta ylös.

McMahon: Chris Jericho, sinut on äänestetty ulos Selviytyjät: WWE:stä. Ole hyvä ja tuo soihtusi.

Chris Jericho on jo ylhäällä, hakee nopeasti urheilukassinsa ja soihtunsa. Niiden kanssa hän kävelee Vincen luokse.

McMahon: Chris Jericho, tuli edustaa elämää tällä saarella, ja kun tuli sammuu, kilpailusi on ohi. Heimo on puhunut.

Kuva

Näin on käynyt. Viimeinenkin alkuperäisen Afa-heimon jäsen on äänestetty pihalle. Viisi alkuperäistä Fatu-heimon jäsentä muodostavat nyt jäljellä olevan Uso-heimon. Mutta tämä ei ole joukkuetaistelu. Tässä vaiheessa ei ryhmäytymisellä ole enää väliä. Tänään vanha Fatu on kuitenkin tehnyt selvästi yksimielisen päätöksen, mutta nyt heidän pitää ratkaista keskinäinen paremmuutensa. Siitä voi tulla rumaa.

------

Heimoneuvosto on ohi. Seuraavaksi palkintokisa, siitä taas lisätietoa lähiaikoina, varmaan huomenna.
So Chris Jericho you can go straigh to hell and burn in hell because that's where you belong. And I'll help get you there by cutting your tongue in half. I think that would put end to your music career. That's all I have to say about Chris Jericho.

Vastaa Viestiin