Tervetuloa Smarksiden viralliselle keskustelualueelle! Luo tunnukset ja tule mukaan vaihtamaan mielipiteitä. Muista lukea foorumin säännöt!

Tarkasta kotisivumme osoitteessa smarkside.com. Facebookista löydät fanisivumme sekä keskusteluryhmämme Discussion ja Talk. Olemme myös Twitterissä, Instagramissa, Soundcloudissa ja YouTubessa. Reaaliaikaisen chattailun löydät Discordista.

Smarksidetubessa Raw tiistaisin klo 20 ja SmackDown keskiviikkoisin klo 20. Muu ohjelmisto elää tilanteen mukaan. Parhaiten pysyt kärryillä seuraamalla Discordin kanavaa #smarktube.

Smarkside: SELVIYTYJÄT

Fiktiivinen painiaiheinen tarinankerronta.
Vastaa Viestiin
Avatar
Zemppari
Moderaattori
Viestit: 647
Liittynyt: 04 Tammi 2016, 06:43
Paikkakunta: Jokela

Re: Smarkside: SELVIYTYJÄT

Viesti Kirjoittaja Zemppari » 05 Kesä 2018, 14:26

Kuva

JeriKO kaatui ainoastaan SINUN valtavan egosi takia, Chris. Sinun pitää tajuta, että et ole koskaan ollut "maailman paras." Hitto, et ole edes Kanadan paras!

Viikko täällä helvetissä alkaa jo tuntua luissa ja ytimissä. Unelmoin Karinasta ja hänen ihanista kotikokkauksistaan jatkuvasti. Olen nälkäinen. Nälkä tekee minut VAARALLISEKSI, CHRIS! MINÄ TAPAN SINUT, CHRIS!

F A T U!


In the 27 years I've been doing this I never thought I'd find a better wrestler than me, but I found him.
Daniel Bryan.

-William Regal

Avatar
kenitys
Main eventer
Viestit: 421
Liittynyt: 18 Tammi 2016, 18:44
Paikkakunta: HKI
Viesti:

Re: Smarkside: SELVIYTYJÄT

Viesti Kirjoittaja kenitys » 05 Kesä 2018, 16:06

PÄIVÄ 8

Kuva

Sade piiskaa Vince McMahonin ja Roman Reignsin bungalowia, kun Afa- ja Fatu-heimon jäsenet kävelevät leireistään kohti painiareenaa. On aika taistella jälleen koskemattomuudesta! Rod Zapata pyyhkii vettä päältään seistessään jo kehässä valmiina tuomaroimaan päivän ensimmäistä immuniteettiottelua. Tällä kertaa Vincellä ja Reignsillä ei ole turhaan rantatuoleja, koska niissä ei voisi kuitenkaan istua. Sen sijaan kaksikko seisoo keskellä vetistä hiekkarantaa ottamassa Afan ja Fatun vastaan. Reignsiä sade ei näytä haittaavan, hän päinvastoin nauttii, kun vettä kaatuu hänen niskaansa. Myöskään Vinceä ei sade näytä haittaavan - mutta aivan eri syystä.
..

Kuva

SE ON HIDEO ITAMI! SATEENVARJON KANSSA!

Itami yrittää parhaansa mukaan kannatella sateenvarjoa Vince McMahonin vieressä, ja McMahon katselee häntä tyytyväisen näköisenä.

McMahon: Tervetuloa taistelemaan koskemattomuudesta, Selviytyjät. Kuten huomaatte, tänään on varsin sateinen päivä, mutta ei estä meitä käymästä mahdollisesti viittä - vähintään kolmea - kovatasoista painiottelua, vai mitä? Konsepti on tuttu: enemmän otteluita voittanut heimo voi huokaista helpotuksesta. Vähemmän otteluita voittanut joutuu äänestämään yhden joukostaan vielä tänään. Ai niin, kuten ehkä huomasittekin, päätimme Romanin kanssa sittenkin pitää tämän japanilaisen tunkeutujan mukanamme täällä saarella. Hänestä voi olla korvaamatonta apua esimerkiksi tämmöisinä sadepäivinä.

Itami ei sano mitään, vaan kannattelee totisena sateenvarjoa. Reigns näyttää virnuilevan tyytyväisenä.

Reigns: UUUUUUUUUUUUUUUUUUAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!

McMahon: Niinpä, Roman! Ei siis aikailla sen enempää täällä sateessa, vaan käydään hommiin. Palkintona on jälleen himoittu immuniteettipokaali. Afa-heimo, tuokaa pokaali tänne minun hoteisiini.

Seth Rollins tuo pokaalin hieman vastentahtoisesti Vincelle.

McMahon: Kuten molemmat heimot tiedätte, palkintona viime kilpailun voitosta Afa on saanut valita tämän päivän otteluparit. Se tarkoittaa sitä, että painimisen aloittavat tänään "rakas" poikani Shane McMahon ja Aiden English, jotka kohtaavat toisensa jo kolmannen kerran. Voisi melkein sanoa, että tästä on tullut jo klassikko. Vai mitä, Itami?

Itami ei sano edelleenkään mitään.

(HUOM! Kaikki ottelut on simuloitu WWE 2k17:lla, ja striimaan simulointilähetykset Twitchillä livekatsottavaksi. Striimit on katsottavissa aina kaksi viikkoa jälkikäteen. Halutessasi voit katsoa tämänkertaiset matsit tästä.)

Kuva Kuva
AIDEN ENGLISH vs. SHANE MCMAHON

Aiden English näyttää tällä viikolla hieman varovaisemmalta noustessaan kehään Shane McMahonia vastaan. English huutaa Shanelle ottaneensa opiksi viime kerran virheistä. Shanea ei kiinnosta, vaan hän käy heti Englishin kimppuun... Mutta English on valmiina ja täräyttää Shanen maahan Clotheslinella! Northern Lights Suplex Shanelle! Elbow Drop. Backbreaker. Toinen Elbow Drop. English on liekeissä, ja Fatu-heimo hurraa - kunnes McMahon onnistuu kääntämään tilanteen nopealla Uppercutille ja iskemään Englishille Suplexin.

McMahonin ilo on kuitenkin lyhyt, koska kun hän repii Englishin pystyyn, English kääntää taas tilanteen edukseen ja tekee vuorostaan Suplexin. McMahon nousee vielä pystyyn, ja hetken aikaa molemmat estävät toistnesa liikkeitä. Kolmas Suplex Shanelle! English nousee kakkosköydelle... FLYING YPPERCUT! English alkaa olla taas liian itsevarma ja erehtyy tuulettelemaan kehässä liian kauan. Se on virhe: McMahon lyö Englishiä päähän ja potkii tämän maahan. Elbow Drop... mutta English väistää. Bulldog Shanelle! English on todellakin tänään vahvoilla.

Eikä English hillitse thatiaan, vaan tekee Shanelle ensin DDT:n ja sen jälkeen CAMEL CLUTCHIN! Milloin olemme viimeksi nähneet Camel Clutchin Aiden Englishiltä? Osa Fatu-heimosta aloittaa erikoisen "PERSEESEEN"-chantin, kun Shane pääsee köysiin ja English jatkaa tuulettelua. Se koituu jälleen virheeksi: McMahon tekee Englishille ensin Hip Tossin ja sitten POWERBOMBIN! Oikea Powerbomb Shane McMahonilta! Shane selättää!

1!


2!


English pääsee irti. McMahon on saanut vihdoin homman jujusta kiinni, ja hän nousee yläköydelle. English väistää McMahonin loikan, repii Shanen ylös ja tekee Side Slamin Shanelle! Elbow Drop! Shane onnistuu väistämään Englishin kyynärpään, kierähtää ylös ja jyrää Englishin kanveesiin Spinebusterilla. McMahon selättää jälleen.

1!2!Ei riitä! McMahon repii Englishin ylös, mutta English onnistuu pääsemään irti ja tönäisee McMahonin kulmaukseen. Shane vastaa potkaisemalla Englishiä päähän... JA TEKEE TÄLLE SCORPION DEATHDROPIN?! STINGIN LIIKKEEN! Heti perään McMahon potkaisee Englishiä alavatsaan. Rod Zapatan mukaan potku on laillisella alueella. English kömpii ylös arkaa aluettaan pidellen... ja Shane on valmiina tarjoilemassa tavaramerkkinään tunnetut tanssahtelevat nyrkiniskut Englishin kasvoihin. Ne osuvat niin kovaa, että English alkaa vuotaa verta...


MUTTA ENGLISH KERÄÄ VIELÄ JOSTAIN VOIMAA JA KAATAA POLVILLAAN OLLESSAAN SHANEN MAAHAN! English karjuu taistelevansa... JA TEKEE SHANELLE FALCON ARROWIN! Tämä on oikein toisten painijoiden liikkeiden varastamisilta! Shane pääsee Falcon Arrowista vielä polvilleen ja kaataa Englishin maahan Fireman's Carrylla! English kostaa tekemällä Shanelle saman liikkeen. McMahon pyörähtää taas jaloilleen - ja onnistuu heittämään Englishin kehäkulmaukseen. McMahon hakaa Englishiä hetken aikaa kulmauksessa niin, että English lojuu kulmauksessa istualteen.

Fatu- ja Afa-heimon muut jäsenet tietävät jo, mitä on tulossa, kun McMahon katsoo kulmassa lojuvaa Englishiä. Verta vuotava English on sen sijaan sen verran pahasti ulapalla, ettei tajua mitään, kun McMahon nousee kehän toisella puolella yläköydelle, mittailee Englishiä...


COAST


TO


COAST.

Shane selättää:

1!

2!

3!

Se on pelkkä muodollisuus.

VOITTAJA: Shane McMahon

FATU 0 - AFA 1

Kuva Kuva
KEVIN OWENS vs. CHRIS JERICHO

Kevin Owensilla on nyt isot paineet. Fatu ei onnistunut voittamaan viimeksi yhtään ottelua, ja tälläkin kertaa immuniteettikilpailu alkoi Fatun tappiolla. Vastassa hänellä on vanha tuttavansa Chris Jericho, joka näyttää olevan varma siitä, että Afan voittoputki jatkuu. Owens on kuitenkin toista mieltä ja käy heti täysillä Jerichon kimppuun. Owens heittää Jerichon kulmaukseen, potkaisee tätä selkään ja iskee sitten brutaalilla Headbutilla päähän. TIGER SUPLEX JERICHOLLE! Owens dominoi ottelua.

Dominointi päättyy kuitenkin lyhyeen, kun Jericho onnistuu viskaamaan Owensin yliheitolla ilmoihin. Jericho murjoo maassa makaavaa Owensia, mutta vääntö kehässä pysyy nyt tasaisena. Jericho päättää nousta yläköydelle ja hakea ilmavaa liikettä... CROSSBODY! Owens väistää sen. Jericho ponnistaa nopeasti pystyyn. Molemmat yrittävät saada ottelua hallintaan, mutta kumpikin tietää toisen metkut niin hyvin, että osaa estää toisen liikkeet.

Kunnes Owens pamauttaa Jerichon maahan Sit Down Powerslamilla! Selätys ei riitä kuin 1-countiin. Owens nappaa maassa makaavan Jerichon Headlockiin. Jericho kierähtää jaloilleen ja nappaa vuorostaan Owensin Headlockiin. Owens pääsee irti, heittää Jerichon päin kulmausta ja seuraa itse perässä. Owens nostaa Jerichon yläköydelle, kömpii sitten itse kakkosköydelle... ja nostaa Jerichon päänsä päälle! JA TEKEE HURJAN FIREMAN'S CARRY SLAMIN JERICHOLLE! Owens selättää.

1..2..
Jericho pääsee irti. Owens ei luovuta, vaan jatkaa Jerichon murjomista, mutta Jericho onnistuu kääntämään ja tekee Jawbreakerin. Owens rojahtaa maahan, ja Jericho nappaa heti Walls of Jerichon! Afa-heimo kannustaa Jerichoa, mutta Owens onnistuu potkaisemaan itsensä irti luovutusliikkeestä...MUTTA JERICHO ON VALMIINA JA ISKEE OWENSIN MAAHAN CODEBREAKERILLE!

CODEBREAKER! SE TALTUTTI VIIMEKSI UNDERTAKERIN! JERICHO SELÄTTÄÄ.


1..

2..

Owens pääsee irti!

Owens könyää tuskaisena pystyyn... JA LYÖ NYT JERICHOA KASVOIHIN! Owens heittää Jerichon kulmaukseen... JA JYRÄÄ ITSE PERÄÄN CANNONBALLILLA! SELÄTYS!

1!

2!EI RIITÄ VIELÄKÄÄN!

Jericho nousee tuskasta huutavana ylös ja yrittää hyökätä vauhdista Owensin kimppuun...


Mutta se on virhe.

POP-UP POWERBOMB JERICHOLLE!

1!


2!


3!

Owens on tuonut tilanteen tasoihin.

VOITTAJA: Kevin Owens

FATU 1 - AFA 1

Kuva Kuva
SAMOA JOE vs. SETH ROLLINS

Vesisade voimistuu koko ajan, joten nyt ei aikailla yhtään, vaan siirrytään suoraan seuraavaan otteluun. Kahteen ensimmäiseen otteluun sade ei ole vaikuttanut, ja Samoa Joe sekä Seth Rollins taatusti toivovat, ettei se vaikuta tähänkään. Tämäkin ottelu on revanssi: miehet kohtasivat toisensa ensimmäisen kerran ensimmäisessä immuniteettikilpailussa.

Ottelu alkaa hieman yllättäen lukkopainilla. Molemmat lukitsevat toisensa Headlockiin, toinen rimpuilee irti ja toinen lukitsee puolestaan Headockin jaloillaan. Lopulta molemmat kierähtävät ylös taidokkaasti ja saavat taputukset nyt jo litimäriltä painijoilta. Kyynärpääisku Rollinsilta! GERMAN SUPLEX! Joe kääntää! Mutta Rollins onnistuu heittämään Joen vielä apronille...


MINKÄ JÄLKEEN ROLLINS HAKEE HIEMAN VAUHTIA, LOIKKAA HURJAN LOIKAN JA PAMAUTTAA JOEN ULOS KEHÄSTÄ HURJALLA SUNSET FLIP POWERBOMBILLA!

Märkkä hiekka vain lässähtää, kun Joe ja Rollins pamahtavat täydellä voimalla ulos kehästä. Rollins ei kehoon tarttuvasta märästä sannasta välitä, vaan alkaa potkia Joeta... JA TEKEE AIVAN YHTÄKKIÄ JOELLE CURB STOMPIN KEHÄN ULKOPUOLELLA! Joen naama uppoaa märkään hiekkaan, kun Rollins polkee Joen pään hiekkaan! Joen naama on aivan kotimaansa hiekassa, kun hän kömpii vielä jaloilleen. Rod Zapatan uloslasku on seitsemässä. Lopulta molemmat kierähtävät kehään... JA KEHÄSSÄ EDELLEEN YLTÄ PÄÄLTÄ HIEKASSA OLEVA JOE ONNISTUU YLLÄTTÄMÄÄN ROLLINSIN POWERBOMBILLA!

Vesisade kastelee Joen, Rollinsin ja kehän, ja vähitellen painijoista irronnut märkä hiekka on sotkenut myös kehän kanveesin. Joe ei välitä, vaan jatkaa Rollinsin telomista. Cannonball Senton! Ei riitä. Joe hakee vauhtia... TOINEN CANNONBALL SENTON! Joe yrittää repiä Rollinsin ylös, mutta Rollins onnistuu vielä potkaisemaan Joeta suoraan päähän! Toinen potku ja Joe on kanveesissa. Rollins kerää hetken voimiaan, kierähtää sitten apronille... SPRINGBOARD FROG SPLASH! JOE VÄISTÄÄ SEN!

Hurja taistelu jatkuu, kun Joe kiskoo taas Rollinsin ylös ja heittää hänet kulmaukseen. Nopea kyynärpääisku ja Spinning Kick heti perään! Rollins horjuu kulmauksesta - mutta onnistuu väistämään Joen seuraavan iskun ja nappaa tämän Armlockiin! Joe pääsee irti... JA ROLLINS KIERÄYTTÄÄ HÄNET POLVILLEEN JA LATAA SEN JÄLKEEN SUPERKICKILLÄ PÄÄHÄN! Joe on hätää kärsimässä, eikä tajua Superkickin jälkeen mistään mitään, kun kömpii pystyyn...


PEDIGREE!Rollins tekee liikkeen, jolla onnistui viimeksi voittamaan matsin! Joen toinen jalka roikkuu köysistä, mutta Rollins repii hänet keskelle kehää ja selättää.

1!

2!
2,999999!JOE PÄÄSEE IRTI!

Rollins ei ole uskoa tätä todeksi. Hetken Rollins riuhtoo litimärkiä hiuksiaan, mutta nousee sitten yläköydelle... JA YRITTÄÄ ISKEÄ POLVELLA LENNOSTA JOETA PÄÄHÄN! JOE VÄISTÄÄ TAAS! Mutta Rollins ei luovuta: hän heittää Joen kulmaukseen, nostaa viimeisillä voimillaan Joen yläköydelle... SUPERPLEX JOELLE! JA ROLLINS JOTENKIN VIELÄ ONNISTUU KIERÄHTÄMÄÄN PYSTYYN JA REPII JOEN MUKANAAN JA TEKEE FALCON ARROWIN TÄMÄ ON HULLUUTTA.

1!


2!
MUTTA KUN EI RIITÄ!

Rollins ei tiedä enää mitä tehdä, joten hän kiskoo Joen epätoivoisena ylös... Ja Joe kostaa jyräämällä Rollinsin maahan Back Suplexilla! Rollins nousee vielä ylös ja heittää Joen kulmaukseen. Molemmat miehet ovat aivan poikki. Rollins läimäisee Joeta kasvoihin, huutaa olevansa parempi painija... JA KISKOO JOEN YLÖS POWERBOMB-ASENTOON! POWERBOMB JOELLE KEHÄKULMAUSTA PÄIN!
JOE NO-SELLAA KOKO LIIKKEEN!

SPINEBUSTER ROLLINSILLE!


Joe ei kuitenkaan selätä, vaan yrittää kiskoa Rollinsin pystyyn - ja Rollins onnistuu vielä tekemään Joelle Jawbreakerin! Rollins repii Joen hiekan täyttämään kehänpintaan Reverse STO:lla! Hiekka raapii Joen otsaa, ja Joe alkaa vuotaa verta! Rollins kiskoo Joen ylös... INVERTED DDT! Nyt Joe makaa kenties jo tajuttomana...Ei sittenkään.

Joe nousee vielä polvilleen, verta vuotavana.


Se on virhe, koska Rollins on valmiina.CURB STOMP! SITÄ EI OLE KIELLETTY SAMOALLA!

Rollins jyrää Joen pään armottomasti maahan Curb Stompilla ja selättää.

1!

2!3!

VOITTAJA: Seth Rollins

FATU 1 - AFA 2

Ensimmäiset kolme painiottelua ovat olleet hurjia, mutta immuniteettipokaalin kohtalo ei ole vielä ratkennut. Niinpä on seuraavaksi aika siirtyä joukkueotteluihin. Molemmat heimot ovat valmiita.

KuvaKuva KuvaKuva
ALBERTO DEL RIO & THE MIZ vs. MARK HENRY & RUSEV

Tämä on tärkeä joukkueottelu, ja sen tietää koko nelikko. Jos Alberto Del Rio ja The Miz voittavat, Fatu pääsee uudestaan tasoihin. Jos Rusev ja Mark Henry vievät voiton kotiin, Afa nappaa koskemattomuuden. Vesisade pysyy kovana, ja kanveesi on edelleen märkä, hiekkainen ja verinen aiemmista otteluista. Kaikkien neljän miehen pää valuu vettä, kun Rod Zapata ilmoittaa ottelun alkaneeksi.

The Miz ja Rusev aloittavat ottelun tasaisella painilla, jonka päätteeksi Miz iskee Ruseville Dropkickin ja vaihtaa Del Rion kehään. Del Rio jatkaa hallintaa täräyttämällä Tornado DDT:n, mutta Rusev pääsee ylös ja jyrää Del Rion maahan. Nyt Rusev vaihtaa puolestaan Mark Henryn kehään. Henry alkaa murjoa Del Rioa, kiskoo tämän ylös, heittää köysiin ja viskaa korkealle ilmaan. Del Rio jysähtää märkään ja hiekkaiseen kanveesiin ja huutaa kivusta. Henry jatkaa dominointia: Belly To Belly Suplex! Selätys.

1!


2!


Del Rio potkaisee irti, nousee polvilleen ja käyttää kaikki voimansa repäistäkseen Henryn maahan Snap Suplexilla! Del Rio vaihtaa Mizin kehään, ja Henry saa taas Shoulder Blockilla ottelun hallintaansa. Köriläät hallitsevat, kun Henry vaihtaa kehään Rusevin ja kaksikko kurmoottaa Miziä Double Gutbusterilla. Falling Side Slam Mizille!

1!2!Miz selvittää, mutta Rusev vaihtaa Henryn kehään ja korstot jatkavat taas pienempänsä murjomista kahdestaan. Del Rio yrittää tulla pelastamaan kaverinsa, mutta Rusev kolkkaa hänet. Hetken aikaa koko nelikko tappelee kehässä, kunnes tuomari häätää ylimääräiset Powerslam Mizille! Miz selvittää selätyksen.

Fatu-heimo alkaa olla todella huolissaan, kun pienikokoiset Miz ja Del Rio eivät näytä pärjäävän millään tässä vesisateessa monstereille. Miz on hätää kärsimässä, kunnes vihdoin onnistuu väistämään Henryn iskun, tekemään Backbreaker-Neckbreaker-combon ja nappaamaan sitten Henryn Figure Four Leg Lockiin! Rusev katkaisee tilanteen. Koko Fatu-heimo karjuu Miziä vaihtoon, mutta Miz ei kuuntele, vaan yrittää nyt hallita ottelua. Se onnistuu, kunnes Henry kajauttaa Mizin kanveesiin Clotheslinella ja vaihtaa Rusevin kehään. Rusev hallitsee, kunnes Miz onnistuu väistämään taas iskun ja tekemään viimeisillä voimillaan Russian Leg Sweepin! Epätoivoinen selätys, mutta Rusev pääsee ylös 1-countin jälkeen.

"VAIHTOON!" karjuu koko Fatu, mutta Miz ei vain kuuntele. Hollywood-tähti nousee kakkosköydelle ja hyppää sieltä Elbow Dropilla. Se ei paljoa Rusevia pidättele, vaan hän nousee ylös, paiskaa Mizin kehäkulmaukseen, nostaa hänet yläköydelle... JA ISKEE MIZIN YLÄKÖYDELTÄ ALAS TORTURE RACK -TYYLISELLÄ BACKBREAKERILLA! Selätys.

1!2!


Miz pääsee vielä irti, mutta on nyt todellakin vaihdon tarpeessa! Rusev jatkaa dominointia: Belly to Belly Suplex! Macha Kick! Rusev ei selätä, vaan repii vielä Mizin ylös... JA MIZ TEKEE TOISEN RUSSIAN LEG SWEEPIN! Selättää, ja tällä kertaa tuomari laskee juuri ja juuri kahteen. Miz ei vaihda edelleenkään, vaan iskee Ruseville jo kolmannen Russian Leg Sweepin. Backbreaker! Neckbreaker! Miz alkaa vihdoin päästä otteluun kiinni, vaikka on aivan poikki... Ja silloin Rusev lyö häntä päähän. Rusev nostaa Mizin jälleen kehäkulmauksen päälle... TOISEN KERRAN TOP-ROPE BACKBREAKER MIZILLE!

Tällä kertaa Rusev ei selätä, vaan kiskoo vielä Mizin ylös... JA PAMAUTTAA MIZIN MAAHAN SITTEN ALABAMA SLAMILLA! Selätys!

1..

2..
2,88888!!!

Miz pääsee vielä irti! Fatu-heimo huoahtaa yhdestä suusta ja karjuu Miziä vaihtoon. Mark Henry turhautuu, nousee kehään ja paiskaa juuri polvilleen päässeen Mizin maahan. Fatulaiset yrittävät protestoida, mutta tuomari ei kuuntele vaan keskittyy ohjaamaan Henryä ulos kehästä. Back Suplex Mizille! JA RUSEV NAPPAA MIZIN ACCOLADEEN!
Mutta jotenkin ihmeessä Miz pääsee vielä irti! Rusev rojahtaa polvilleen epäonnistuneen Accoladen jälkeen, Miz on sopivasti lähellä omaa kulmaustaan... ja loikkaa vihdoin kohti Del Rion kättä! VAIHTO! Miz vaihtaa Del Rion kehään!

Kuuma Del Rio loikkaa vauhdilla kehään ja aloittaa heti tasaväkisen tappelun Rusevin kanssa. Del Rio onnistuu väistämään Rusevin potkun ja tekee Clotheslinen. Selätys ei tuo toivottua tulosta, vaan Rusev pääsee irti heti. Samalla Mark Henry nousee jälleen kehään häiritsemään! Fatu jatkaa protestointiaan, mutta turhaan. Del Rio teloo Rusevin käsivartta, kun tuomari ohjeistaa taas Henryn ulos kehästä. Lopulta Rusev onnistuu pääsemään irti Del Rion liikkeistä... JA PAMAUTTAA TÄMÄN MAAHAN ALABAMA SLAMILLA! RUSEV NAPPAA NYT DEL RION ACCOLADEEN! Del Rio pääsee irti! Rusev ei välitä, vaan nappaa Accoladen uudestaan! JA DEL RIO PÄÄSEE TAAS IRTI...
JA TIETENKIN MARK HENRY RYMYÄÄ TAAS KEHÄÄN ILMAN VAIHTOA! Fatu-heimolla palaa nyt jo totaalisesti päreet, kun Henry sekaantuu otteluun ja iskee Del Rion maahan Powerslamilla! Myös tuomari alkaa turhautua ja ilmoittaa Henrylle, että tämä ei voi nousta kehään ilman vaihtoa. Rusev on samalla asettunut selättämään Del Rioa Henryn Powerslamin jälkeen.

1!


2!Del Rio pääsee kuin pääseekin irti! Del Rio nousee ylös, väistää Rusevin hyökkäyksen, kiskaisee tämän maahan... SUPERKICK RUSEVIA PÄÄHÄN! Double Foot Stomp Rusevin rintalastaan! Fatu-heimo käskee Del Rioa selättämään, mutta meksikolainen keskittyy sen sijaan tanssimaan vesisateessa jonkinlaista salsaa tuhoisten liikkeidensä kunniaksi. Lopulta Del Rio päättää jatkaa painimista ja NAPPAA RUSEVIN CROSS ARMBREAKERIIN!


Mutta Rusev pääsee siitä irti! Rusev pääsee kulmaukseensa ja vaihtaa vihdoin Henryn laillisesti kehään. Del Rio loikkaa Henryn päälle hurjalla yläköyden liikkeellä ja vaihtaa Mizin kehään! Miz potkaisee Henryä päähän, ja Henry peruuttaa äkkiä omaan kulmaukseensa vaihtaakseen Rusevin takaisin kehään.

Bulgarialainen ei ole ehtinyt levätä kunnolla, mutta hänellä ei ole muuta vaihtoehtoa kuin palata vettä valuvana kehään. Samalla Miz on vaihtanut Alberto Del Rion kehään. Rusev murjoo Del Rioa ja selättää, mutta mikään ei riitä! Meksikolainen Del Rio on päättänyt, että hän ei ole se mies, johon Fatu-heimon toivo kaatuu. Rusev ei näistä päätöksistä välitä, vaan nostaa Del Rion yläköydelle... MUTTA DEL RIO KÄÄNTÄÄ TILANTEEN JA TIPUTTAA RUSEVIN ALAS! RUSEV ON POISSA TOLALTAAN TOISEN POLVENSA VARASSA... JA DEL RIO PAMAUTTAA SUPERKICKIN SUORAAN PÄÄHÄN! Rusev lakoaa kanveesiin. Selätys!

1!2!
3!

Fatu-heimo päästää helpottuneen riemunkiljahduksen kuin yhdestä suusta.

VOITTAJA: Alberto Del Rio & The Miz

FATU 2 - AFA 2

Niin vain on käynyt, että tällä kertaa ratkaisua joudutaan hakemaan jälleen viimeisestä ottelusta. Afa-heimo alkaa vaikuttaa hieman hermostuneelta. Heidän laskelmointinsa ei ole toiminut toivotulla tavalla. Miten käy viimeisessä ja ratkaisevassa matsissa?

KuvaKuva KuvaKuva
DEAN AMBROSE & UNDERTAKER vs. BIG E & RANDY ORTON

Vesisade on ollut niin uuvuttava, että Dean Ambrose, Undertaker, Big E ja Randy Orton näyttävät jo valmiiksi väsyneiltä noustessaan painimaan ratkaisevan ottelun. Myös kehän lähistöllä ottelua seuraavat muut Fatu- ja Afa-heimon jäsenet ovat aivan poikki. Kehässä ei ole silti varaa minkäänlaiselle herpaantumiselle, koska pieninkin virhe voi koitua kohtalokkaaksi. Pelissä on koskemattomuus.

Vime kerrallakin toisensa kohdanneet Undertaker ja Orton aloittavat ottelun, ja Taker alkaa murjoa Ortonilla kovilla iskuilla. Orton kääntää kuitenkin tilanteen Lou Thesz Pressillä, jonka jälkeen molemmat miehet nousevat ulos kehästä märälle hiekalle. Kehän ulkopuolelle tiputtautuu myös Big E, ja Afa-heimo alkaa yhteistuumin piestä Undertakeria. Dean Ambrose pysyy sen sijaan paikallaan omassa kulmauksessa, ja Fatu-heimo alkaa jälleen protestoida Afan likaisista taktiikoista. Taker ei tästä välitä, vaan väistää Big E:n ja pamauttaa Ortonin märkään hiekkaan Running DDT:llä! Taker repii Ortonin hiekasta ylös, paiskaisee tämän päin kehänreunaa ja heittää Ortonin sitten kehään.

Taker nousee itse kehään hieman hitaasti, koska Orton on ehtinyt toipua, ja kun Taker pääsee kehään, Orton pamauttaa hänet maahan Spinebusterilla! Orton vaihtaa kehään Big E:n. Taker iskee E:lle Back Suplexin ja vaihtaa Ambrosen kehään. Ambrose jyrää Big E:n kanveesiin Spinebusterilla, ja E perääntyy äkkiä omaan kulmaukseensa vaihtaakseen Ortonin kehään.

Ortonin ja Ambrosen vääntö onkin tasaväkisempää, kunnes Ambrose onnistuu heittämään Ortonin kulmaukseen, nostamaan hänet yläköydelle... JA SIELTÄ HÄN TEKEE ORTONILLE BUTTERFLY SUPERPLEXIN! Ambrose ei kuitenkaan selätä, vaan kiskoo Ortonia ylös... Ja Orton yllättää hänet Back Body Dropilla! Orton vaihtaa Big E:n kehään. Nyt E pääsee otteluun kiinni ja iskee Ambrosen maahan Powerbombilla. Heti perään Splash keskiköydeltä Ambrosen päälle! Ambrose onnistuu vielä vaihtamaan Undertakerin kehään, mutta Taker kävelee suoraan Big E:n Belly to Belly Suplexiin!

Dominantti Big E saa hallinnasta tarpeekseen ja vaihtaa joukkueparinsa kehään. Orton päättää kokeilla jälleen likaisia konsteja ja heittää Undertakerin ulos kehästä. Siellä Orton ja Big E murjovat Takeria yhdessä, ja Fatu valittaa taas tuomarille. Ambrose ei tee mitään, vaan lojuu väsyneenä kulmauksessaan. Lopulta Orton ja Taker palaavat kehään...

...JA SILLOIN UNDERTAKER YLLÄTTÄÄ ORTONIN HURJALLA CHOKESLAMILLA!

1!

2!BIG E KATKAISEE SELÄTYKSEN! Fatu-heimo käy raivona, ja jopa Dead Man näyttää siltä kuin olisi hermostumassa tässä vesisateessa. Ei auta mitään, Taker nousee ylös ja Orton seuraa perässä. Miehet alkavat vaihdella iskuja. Molemmat estävät toistensa liikkeet. Kumpikaan ei saa etulyöntiasemaa...


RKO OUT OF NOWHERE! ORTON YLLÄTTÄÄ TAAS RKO:LLA!


1!

2!
2,99999!

TAKER PÄÄSEE IRTI!

Orton ei voi uskoa tätä! Big E ja Dean Ambrose nousevat myös kehään. Joukkotappelu alkaa. Orton jatkaa Takerin telomista ja yrittää selättää, mutta Ambrose katkaisee selätyksen. Tuomari häätää E:n ja Ambrosen kulmauksiinsa. Orton vaihtaa Big E:n kehään, ja Big E jatkaa nyt Takerin telomista. Splash yläköydeltä Takerin päälle. Big E repii Takerin uudestaan pystyyn... JA ISKEE TAKERIN ENSIN POWERSLAMILLA KEHÄKULMAUKSEEN, SITTEN MAAHAN! Big E selättää legendan!

1!
2!
EI RIITÄ!

Taker ei luovuta millään, mutta Big E jatkaa päämäärätietoisesti. Back Body Drop Takerille. Selätys. 1..2.. DEAN AMBROSE NOUSEE KATKAISEMAAN SELÄTYKSEN! Tuomari alkaa hätistellä Ambrosea pois kehästä, ja samalla Big E kiskoo jo Takerin uudestaan pystyyn... BELLY TO BELLY SUPLEX! Big E selättää!

1!

2!
DEAN AMBROSE NOUSEE KEHÄÄN...


3!


...MUTTA LIIAN MYÖHÄÄN!

Tuomari ehtii juuri laskea kolmeen, ennen kuin Ambrose ehtii katkaista selätyksen! Big E on selättänyt Undertakerin Belly to Belly Suplexilla ja tuonut heimolleen ratkaisevan voiton.

VOITTAJA: Big E & Randy Orton

FATU 2 - AFA 3

Fatu-heimo on murheenmurtama. Alussa kilpailuja dominoinut heimo on nyt hävinnyt kolme kilpailua putkeen - siis yhtä monta kuin Afa alussa. Miten Fatu onnistuu katkaisemaan tappioputkensa? Mitä heidän pitää tehdä toisin? Sitä he joutuvat miettimään kuumeisesti. Afa sen sijaan juhlii jälleen käsiinsä saaman immuniteettipokaalin kanssa, eikä ihme. He eivät joudu äänestämään ketään pois heimostaan.

McMahon: Ai JUMALAUTA, että näimme upeaa painia! Isoja raavaita miehiä tappelemassa toisiaan vastaan JUURI KUTEN PITÄÄKIN! Eikä edes pikku vesisade haitannut teitä! Afa, onneksi olkoon arvokkaasta voitosta! Fatu, teidät minä näen vielä tänään heimoneuvostossa. No niin, matkoihinne siitä!

-----

Immuniteettikilpailu on siis ohi, ja voiton vei jälleen Afa. Se tarkoittaa sitä, että Fatu-heimo joutuu jälleen heimoneuvostoon.

Fatu-heimo, teillä on nyt 24 tuntia aikaa (eli huomiseen kello 01.00 asti) lähettää oma äänenne minulle täällä foorumilla yksityisviestillä. Kenet haluatte äänestää täältä pois ensimmäisenä? Liittäkää mielellään äänen yhteyteen myös lyhyt perustelu, miksi haluatte kyseisen henkilön äänestää pois.
Viimeksi muokannut kenitys, 05 Kesä 2018, 22:09. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
So Chris Jericho you can go straigh to hell and burn in hell because that's where you belong. And I'll help get you there by cutting your tongue in half. I think that would put end to your music career. That's all I have to say about Chris Jericho.

LostHardyBoy
Main eventer
Viestit: 195
Liittynyt: 15 Marras 2017, 21:45

Re: Smarkside: SELVIYTYJÄT

Viesti Kirjoittaja LostHardyBoy » 05 Kesä 2018, 16:18

Kuva

UUUUUUUUUUUUUUUUUUAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!

...kröh...köh. Oon aina halunnu kokeilla tota. Sori Roman. Tämä oli kyllä jännin koskemattomuuskisa. Kiitos Orton mahtavasta matsista. Ja kiitos muullekkin tiimille panoksesta.

AFA!!!

Avatar
MinimiMax
Main eventer
Viestit: 229
Liittynyt: 09 Touko 2016, 16:37
Paikkakunta: Tampere

Re: Smarkside: SELVIYTYJÄT

Viesti Kirjoittaja MinimiMax » 05 Kesä 2018, 18:07

Kuva

Curb Stomp, Seth, CURB STOMP?! Olet vieläkin alhaisempaa roskasakkia kuin minä osasin kuvitella. Tuo liike bannattiin ihan syystä, sen kuuluu olla bannattu. Olisin voittanut ilman likaisia taktiikoitasi SENKIN LIMANULJASKA! Täällä ei pääse edes hammaslääkäriin joten joudun elämään lohjenneen hampaani kanssa loppukisan.
"Unohda kaikki mitä tiedät niin tulet tietämään paljon enemmän."
-Teme, 2016

Avatar
PeeTseta
Main eventer
Viestit: 462
Liittynyt: 04 Tammi 2016, 17:04
Paikkakunta: Paltamo

Re: Smarkside: SELVIYTYJÄT

Viesti Kirjoittaja PeeTseta » 06 Kesä 2018, 12:29

Kuva
Jälleen upea voitto meille, mutta ei niin upea kuin viime kerralla. Syytän tätä sadetta. Shane nöyryytti jälleen Aiden Englishiä täysillä ja minä voitin Joen kuten lupasinkin. Ja kuten sanoin, siihen ei tarvittu kuin se yksi Pedigree. En ymmärrä mitä Fatu itkee siitä, että emme muka pelaa immuniteettikisassa reilusti. Eivätkö he ymmärrä sitä, että tämä on kilpailu. Siinä on tarkoitus voittaa. Ja sen meidän heimo osaa. Big E näytti sen tänään kun selätti THE UNDERTAKERIN. Kuinka moni on pystynyt viime vuosina? Hyvä me! Hyvä Afa!
Kirjallisuutta, taidetta tiedettä. Sä et tarvii niitä, mä tiedän oikotien!
Last.fm
Youtube

Avatar
Villezka
Main eventer
Viestit: 284
Liittynyt: 03 Tammi 2016, 22:03
Paikkakunta: Hyvinkää

Re: Smarkside: SELVIYTYJÄT

Viesti Kirjoittaja Villezka » 06 Kesä 2018, 14:46

Kuva

Ei tässä nyt näin pitäny käydä pojat. Se hemmetin käärme ja Iso Edward oli onnekkaampia tällä kertaa, mutta aina on seuraava kerta.

Heimokokous kutsuu taas ja tiedän jo tasan tarkkaan kuka saa ääneni.
Ehkä otin, ehkä en

Avatar
kenitys
Main eventer
Viestit: 421
Liittynyt: 18 Tammi 2016, 18:44
Paikkakunta: HKI
Viesti:

Re: Smarkside: SELVIYTYJÄT

Viesti Kirjoittaja kenitys » 06 Kesä 2018, 16:55

ILTA 8

Kuva

Sateinen päivä on kääntynyt illaksi, ja samalla myös sateen määrä on vaimentunut hieman. Siitäkään huolimatta seitsenhenkinen Fatu-heimo näyttää kaikkea muuta kuin tyytyväiseltä kävellessään jälleen heimoneuvostoa kohti. Edellisestä vierailusta on ehtinyt kulua vain kaksi päivää. Tällä kertaa heimon olemuksessa on kuitenkin jotain erilaista kuin viimeksi. Tunnelma ei ole niin tulehtunut, kahtiajakautunut. Ennemminkin heimo vaikuttaa varsin päättäväiseltä ja jopa yksimieliseltä siitä, kuka lähtee tänään. Se toki tarkoittaa sitä, että joku tulee pettymään pian, kun oma soihtu sammuu yllättäen...

Vince McMahon istuu tuttuun tapaansa heimoneuvostoalueen penkillä yksin. Hänen edessään palaa soihtu, heimoneuvostoalue on muuten tavallisen synkkä. Sateenropina kuuluu taustalla, kun jokainen Fatun jäsenistä käy vuorollaan sytyttämässä soihtunsa nuotiossa. Sen jälkeen kaikki käyvät istumaan kahdelle penkkiriville. Alberto Del Rio, Kevin Owens, Dean Ambrose ja Undertaker eturiviin. Samoa Joe, The Miz ja Aiden English takariviin.

McMahon: Fatu, te olette täällä taas. Jos ette ymmärtäneet jotain viimekertaisesta keskustelustamme, tämä ei ole paikka, jonne halutaan päätyä. Tämä on paikka, jota teidän pitäisi välttää! Mutta niin vain te olette hävinneet kolme viimeisintä kilpailuanne ja olette nyt yhtä pahassa tappioputkessa kuin Afa kilpailun alussa. Sen takia joudutte äänestämään tänään jälleen yhden joukostanne pois.

Fatu-heimon jäsenet katsovat vakavana Vinceä. Hekin näyttävät ajattelevan tismalleen samaa asiaa kuin Vince. Täällä ei pitäisi olla. Tänne ei pitäisi joutua. Mutta niin vain he ovat joutuneet.

McMahon: Tällä kertaa en aio päästää teitä enää äänestämään, ennen kuin olette vastanneet jotain kysymyksiini. Alberto Del Rio, kuka tätä teidän heimoanne oikein johtaa?

Del Rio: Si, señor McMahon! Tuo olla hyvä kysymys, bueno cuestión. Minulla olla tunne, että tässä heimossa pari vahvaa johtajaa. Heillä eri näkemykset... Mutta lopulta Fatu olla kuitenkin yhtenäinen. Taistella yhdessä - varsinkin tämän illan jälkeen!

McMahon katsoo Del Rion virnistelevää naamaa mietteliäänä, mutta ei sano sitten mitään.

McMahon: Dean Ambrose. Kenen vika on se, että te olette hävinneet kolme viimeisintä kilpailua?

Ambrose: Aaaah! Minä tiedän syyllisen! Tekee vähän pahaa sanoa, mutta tässä joukossa on vain yksi syntipukki. TOIVOTTAVASTI saamme hänet tänään pihalle.

Muut Fatu-heimon jäsenet kääntyvät katsomaan sekopäisesti virnistävää Ambrosea hieman hermoissaan. Kuka on Ambrosen mielestä syyllinen? Se jää vielä epäselväksi.

McMahon: Kiitos rehellisyydestäsi, Ambrose. Entäs Aiden English, millä logiikalla äänestät tänään?

English: Hehee, herra McMahon! Täältä pitää saada heikot pois. Ne, keistä ei ole hyötyä Fatulle.

McMahon nyökkää tyytyväisenä. Sen enempää hänellä ei ole kysyttävää, joten hän komentaa ensimmäisen Fatu-heimon jäsenen kohti äänestysaluetta.

Alberto Del Rio nousee ylös penkiltä, ottaa pari meksikolaista tanssiaskelta kohti äänestysaluetta ja kirjoittaa sitten nimen äänestyslappuun kaunokirjoituksella. Sen jälkeen hän katsoo suoraan kameraan ja vilauttaa hymyn valkoisella hammasrivistöllään. "Si, myös sinun kohtalosi on lähteä nyt."

Kevin Owens seuraa äänestysalueelle sen jälkeen, kun Del Rio on tullut sieltä pois. Owens on jälleen äärimmäisen totinen kirjoittaessaan nimen tikkukirjaimilla paperiin ja nostamalla sen näkyville. "Ainoa tapa, jolla sinusta olisi hyötyä, olisi grillata sinut hiljaisella tulella."

Kolmantena äänestysalueelle harppoo Dean Ambrose. Ambrose repäisee paperinpalan itselleen, kirjoittaa siihen nimen epäselvällä käsialalla ja lausuu perustelunsa kameralle. "Olet hieman ryhdistäytynyt, mutta et tarpeeksi, joten ääneni menee sinulle."

Undertaker ottaa jälleen aikansa noustessaan penkiltä ylös hitaasti ja suorastaan lipuessaan kohti äänestysaluetta. Siellä Taker riisuu hanskansa, kirjoittaa nimen paperiin ja rauhallisesti ja mulkaisee sitten kameraa. "Pidät itseäsi johtajana, vaikka olet epäonnistunut kaikessa. Fatu-heimo pärjää paremmin ilman sinua."

Samoa Joe on äärimmäisen päättäväisen näköinen noustessaan ensimmäisenä ylös takarivistä ja lähtiessään kävelemään kohti äänestysaluetta. Siellä hän ei aikaile kauaa, vaan kirjoittaa nimen lappuun ja lausuu sitten perustelunsa. "Pelkkä läsnäolosi laskee heimon moraalia, ja näkeehän sen nyt sokea idioottikin että olet heimon heikoin yksilö."

The Miz on vuorossa seuraavana. Miz näyttää olevan jälleen hieman omissa oloissaan kävellessään äänestysalueelle. Siellä hän ei kuitenkaan pähkäile lisää, vaan tekee nopean ratkaisun. "Sinusta ei ole mitään hyötyä Fatulle."

Aiden English kävelee äänestysalueelle viimeisenä. English hymyilee kameralle, kirjoittaa päättäväisesti nimen paperiin ja lausuu sitten perustelunsa lähes laulamalla. "Olet ainoa turha täällä. Ja haloo mikä tappio painiottelussa!"

TULOS

Vince McMahon kävelee hakemaan äänet uurnasta ja palaa hetken päästä uurnan kanssa takaisin seitsenhenkisen Fatu-heimon eteen.

McMahon: Jos joku haluaa käyttää henkilökohtaisen immuniteettiamulettinsa, nyt on sen hetki.

Hetkeksi tunnelma sähköistyy, ja kaikki vilkuilevat taas toisiaan. Kukaan ei tee elettäkään. Onko se hyvä vai huono päätös? Se selviää pian.

McMahon: Selvä. Fatu-heimo, luen nyt antamanne äänet. Kun äänet on luettu, päätös on lopullinen. Eniten ääniä heimoneuvostossa saanut on kolmas Selviytyjät: WWE:stä ulos äänestetty kilpailija.

Ensimmäinen ääni menee... AIDEN ENGLISHILLE.


Toinen ääni menee... AIDEN ENGLISHILLE.


Kolmas ääni menee... SAMOA JOELLE.Neljäs ääni menee... AIDEN ENGLISHILLE.Vince McMahon katsoo tiukasti Fatu-heimoa.

McMahon: Kolme ääntä Aiden Englishille, yksi ääni Samoa Joelle. Aiden, jos saat vielä yhdenkin äänen, olet seuraava Selviytyjät: WWE:stä ulos äänestetty kilpailija.
Viides ääni menee... UNDERTAKERILLE.

Kuudes ääni menee... AIDEN ENGLISHILLE.

Se riittää.
Kuva


Aiden English näyttää pettyneeltä ja katsoo hämmästyneenä ympärillään istuvia Fatu-heimon jäseniä. Muut eivät sano oikeastaan mitään. Tulos on selvä, vaikkeikaan täysin yksiselitteinen. McMahon katsoo totisena joukkoa.

McMahon: Aiden English, sinut on äänestetty kolmantena ulos Selviytyjät: WWE:stä. Ole hyvä ja tuo soihtusi.

English hakee selkänsä takaa soihdun, kävelee sen kanssa McMahonin luokse. McMahon hoitaa loput.

McMahon: Aiden English, tuli edustaa elämää tällä saarella, ja kun tuli sammuu, kilpailusi on ohi. Heimo on puhunut.

Kuva

Jäljelle jää kuusi Fatu-heimon jäsentä. He näyttävät osittain tyytyväisiltä, osittain mietteliäiltä. Oliko tämä se päätös, joka heidän täytyi tehdä, jotta saavat taas kurssinsa käännettyä? Se jää nähtäväksi.

------

Kolmas heimoneuvosto on ohitse. Seuraavaksi vuorossa on palkintotehtävä, siihen tulee ohjeet todennäköisesti huomenna. Palataan siis silloin.

Ja huomio: ulos äänestetyt kilpailijat älkää enää mielellään postatko tälle alueelle - paitsi jos haluatte kirjoittaa hahmollanne vielä ns. äänestyksen jälkeisen loppukommentin. Out of character -avautumiset mielellään esim. tuolla paskanjauhanta-aiheessa, lyhyempää huutelua toki sitten vaikka Discordissa.
So Chris Jericho you can go straigh to hell and burn in hell because that's where you belong. And I'll help get you there by cutting your tongue in half. I think that would put end to your music career. That's all I have to say about Chris Jericho.

Avatar
Teme
Main eventer
Viestit: 344
Liittynyt: 25 Huhti 2016, 10:18
Paikkakunta: Kärkölä

Re: Smarkside: SELVIYTYJÄT

Viesti Kirjoittaja Teme » 06 Kesä 2018, 17:22

HAISTAKAA PASKA. haistakaa iso paska, ensinnäkin joe sä petit mut saatanan mulkku, juteltiin koko ajan yhdessä, opetit mulle kaikkea ja tulos on tämä. miz ja alberto mitä vittua, tiputetiin sting hyvillä mielin ensin ja nyt teette tämän kaltaisen kusetuksen minulle. ME TIPUTETIIN STING, MINÄ, JOE, MIZ JA RIO YHDESSÄ, HAISTA PASKA STING. Nyt meillä oli diili tiputtaa undertaker mutta mitä vittua te luulette tekevänne nyt, PAHIMMAN VIRHEEN IKINÄ. AFA VOITTAA TÄMÄN VITUN KILPAILUN. MINÄ LUPAAN TULLA TAKAISIN, EIKÖHÄN VINCE KEKSI JONKUN ETTÄ TIPPUNUT MIES SAA TULLA TAKAISIN TAI JOTAIN.
"Jos yrität selvittää keitä me olemme, tuhoamme sinut. Jos lähestyt Jack Gallagheria, me tuhoamme sinut. Ja jos haastat Gallagherin otteluun, niin me olemme varmistamassa että Gallagher kävelee voittajana ulos, sillä me olemme me."

Avatar
Kana
Main eventer
Viestit: 215
Liittynyt: 16 Tammi 2017, 18:54

Re: Smarkside: SELVIYTYJÄT

Viesti Kirjoittaja Kana » 06 Kesä 2018, 18:26

Kuva
Russon kana:
100 g broilerin rintafileitä (maustamaton)
600 g voita
10 kpl valkosipulinkynttä
3 rkl sitruunankuoriraastetta
2 hl vehnäjauhoja
2½ hl korppujauhoja
10 rkl valkopippuria
2 kpl strutsinmunaa

Avatar
MinimiMax
Main eventer
Viestit: 229
Liittynyt: 09 Touko 2016, 16:37
Paikkakunta: Tampere

Re: Smarkside: SELVIYTYJÄT

Viesti Kirjoittaja MinimiMax » 06 Kesä 2018, 18:48

Kuva

Joskus käy niin että joku pääsee pitkälle kilpailussa ja alkaa uskoa olevansa voittamaton. No, Aidenin tapauksessa siihen riitti että hän selvisi yhdestä heimoneuvostosta. Ylimielisyys kostautuu, kannattaa olla varovainen Samoa Joen leirissä.
"Unohda kaikki mitä tiedät niin tulet tietämään paljon enemmän."
-Teme, 2016

Avatar
Wanhus
Main eventer
Viestit: 266
Liittynyt: 03 Tammi 2016, 22:15

Re: Smarkside: SELVIYTYJÄT

Viesti Kirjoittaja Wanhus » 06 Kesä 2018, 20:23

Kuva
"Taas vauva naapuriin, vittu en kestä vauvoja. Meen katsoo Rumblen"
- Chris Jericho

" joudun olemaan viikkoja täällä jos pylly leikataan, en pääse ees bookediin"
- Teme

Avatar
kenitys
Main eventer
Viestit: 421
Liittynyt: 18 Tammi 2016, 18:44
Paikkakunta: HKI
Viesti:

Re: Smarkside: SELVIYTYJÄT

Viesti Kirjoittaja kenitys » 08 Kesä 2018, 15:55

PÄIVÄ 9

Kuva

Aurinko paistaa eilisen sateen jälkeen poikkeuksellisen kovaa Samoalla Upolun saarella, minkä takia Vince McMahon on päättänyt tänään heittää paidan kokonaan pois. McMahon virnuilee leveästi, kun Hideo Itami löyhyttelee lehvällä hänen suuntaansa kylmää ilmaa ja Roman Reigns karjuu vieressä.

Reigns: UUUUUUUUUUUUAAAAAAAAAAAAAAAAAA!

Luultavasti juuri Reignsin huuto onkin keino, jonka avulla Fatu- ja Afa-heimot onnistuvat suunnistamaan tänne saaren keskiosilla sijaitsevalle kilpailualueelle. Afa saapuu paikalle varsin tyytyväisen oloisena, sen sijaan kuusihenkinen Fatu-heimo näyttää jotenkin väsyneeltä. Aiden Englishin eilinen raivoaminen heimoneuvoston päätteeksi on edelleen monen mielessä, kun porukka astelee Afa-heimon vierelle Vincen, Reignsin ja Itamin eteen.

McMahon: Tervetuloa, Fatu ja Afa! Eilen on jälleen äänestetty pois yksi kilpailija, ja kuten näette, Fatu on tällä kertaa äänestänyt pois Aiden Englishin. Alberto Del Rio, miten meinaatte pärjätä ilman Englishiä?

Del Rio: Si! Sanotaanko näin, että... Fatu olla parempi ilman Aiden.

Del Rio hymyilee leveästi, ja näyttää siltä, että hän tarkoittaa koko sydämestään sitä, mitä sanoo.

McMahon: Randy Orton. Teitä on nyt enemmän kuin Fatu-heimon jäseniä. Jatkuuko voittoputkenne tänään?

Orton: Eiköhän se ole selvää. Fatu-heimo on täysin köysissä... Ja vaikka he nyt onnistuivatkin äänestämään sen luuserin pois, ei heistä ole mitään vastusta meille.

McMahon nyökkäilee vakavana ja katsoo sitten taakseen siintävälle kilpailualueelle, jossa tönöttää erikoinen esine... Ihan kuin mikrofoni.

McMahon: No niin, mennään sitten itse asiaan! Tänään kilpaillaan jälleen palkinnosta. En sano mitään tarkempaa palkinnosta, mutta tyydyn toteamaan, että jokainen teistä näyttää todella riutuneelta. Nälkäiseltä. Ei sellaiselta, miltä PAINIJAN pitäisi näyttää. Voi olla, että tämän päivän palkinto toisi siihen asiaan muutosta... Mutta sitä ennen teidän täytyy osata tehdä jotain, mihin ainakin osa teistä on käyttänyt yllättävän paljon aikaa elämästään.

Heimot katselevat toisiaan hämmentyneenä. Mistä Vince oikein puhuu?

McMahon: KATSOKAA TARKEMMIN TAAKSENI!

Kuva

Kyllä, se on mikrofoni! Keskellä Samoan viidakkoa tönöttää vanhanmallinen iso mikrofoni. Eikä oikeastaan vain yksi mikrofoni, vaan kaksi mikrofonia vierekkäin.

McMahon: Joko ymmärrätte? Kyllä, tänään kilpaillaan laulamalla! Joko alkaa kaduttaa Aiden Englishin äänestäminen ulos, Fatu?

Fatu-heimon jäsenet näyttävät kieltämättä hermostuneelta. Jos English oli yhdessä asiassa taitava, se oli todellakin laulaminen...

McMahon: Mutta ei, tänään ei kilpailla laulutaidosta! Sen sijaan jokainen teistä joutuu osoittamaan tänään, miten hyvin osaa WWE:n legendaaristen painijoiden sisääntulokappaleiden lyriikat. Kilpailette pareittain. Jokainen pari saa kaksi laulua, joiden sanat heidän pitää tavalla tai toisella osata. Jokaisesta onnistuneesta suorituksesta saa pisteen. Se heimo, kummalla on lopuksi enemmän pisteitä, voittaa palkinnon ja on... noh, WWE:n "Biisikärpänen", kuten minä tykkään asian ilmaista. ONKO SELVÄÄ? HYVÄ!

McMahon on jo lähettämässä ensimmäistä paria mikrofonien taakse, kun muistaa yhden asian.

McMahon: AI NIIN! Kilpailu käydään jälleen tasaparein, eli Afa, te joudutte jättämään yhden kultakurkun sivuun tästä kilpailusta. Kuka se on?

Afa-heimon jäsenet näyttävät miettivän asiaa hetken aikaa yhdessä, ja sitten Chris Jericho astuu esiin.

Jericho: Minä en osallistu tänään.

Monien kasvoille nousee hämmästys. Chris Jericho? Fozzy-Jericho? Ei osallistu laulukilpailuun. Yllättävää, mutta valinta on lopullinen. Vince ilmoittaa, että ensimmäinen pari on Undertaker vastaan Shane McMahon. Miehet käyvät mikrofonien taakse.

--------

No niin, pahoittelut! On ollut kaikkea muuta, joten Selviytyjissä on ollut pieni tauko. Nyt päästään taas jatkamaan. Oikeastaan ohjeet ovat tällä kertaa erittäin simppelit. Lähetän jokaiselle kilpailijalle tarkemmat ohjeet siitä, minkälaisia suorituksia heiltä toivon. Oleellista on tietää pyydetyt kappaleen sanat oikeasta kohdasta sanatarkkaan. Vastatkaa oikein ja saatte pisteitä. Enemmän pisteitä saanut heimo voittaa. Kilpailette siis pareittain, eli aina yhden parin jäsenet saavat kilpailtavakseen samat kappaleet. Parit ovat seuraavat:

Undertaker vs. Shane McMahon
Alberto Del Rio vs. Randy Orton
The Miz vs. Mark Henry
Dean Ambrose vs. Big E
Kevin Owens vs. Seth Rollins
Samoa Joe vs. Rusev

Ja muistutan nyt vielä kerran huijauksesta. Tietenkin kaikkien biisien lyriikat (jotka teidän pitää tietää) löytyvät googlettamalla, mutta jälleen kerran idea ei ole googletus vaan oikea tietämys. JA KAPPALEITA EI MYÖSKÄÄN SAA KUUNNELLA ITSE TÄTÄ VARTEN! No niin, kaikki varmasti jo ymmärtävät jutun juonen.

Aikaa selitysten lähettämiseen on sunnuntaille 10.6. kello 10 saakka. Saa mielellään olla nopeampikin, mutta annan vähän enemmän aikaa, kun on viikonloppu ym. Sunnuntaina koitan järjestää myös taas sitten seuraavan immuniteettikisastriimin!
So Chris Jericho you can go straigh to hell and burn in hell because that's where you belong. And I'll help get you there by cutting your tongue in half. I think that would put end to your music career. That's all I have to say about Chris Jericho.

Avatar
PeeTseta
Main eventer
Viestit: 462
Liittynyt: 04 Tammi 2016, 17:04
Paikkakunta: Paltamo

Re: Smarkside: SELVIYTYJÄT

Viesti Kirjoittaja PeeTseta » 09 Kesä 2018, 18:48

Kuva
Pakko myöntää, että Jerichon jättäminen pois taisi olla virhe enkä ole itse mikään kultakurkku, mutta kamoon, Del Rio? Mies ei puhu edes englantia. Ja Undertaker... vanha kuin taivas ja mielessä tuskin on mitään muuta kuin hautakiviä ja kuolemaa... ja sitten Owens, se on Kanadasta, joten uskon että ollaan vahvoilla. Vähän kyllä huolettaa.
Kirjallisuutta, taidetta tiedettä. Sä et tarvii niitä, mä tiedän oikotien!
Last.fm
Youtube

Avatar
kenitys
Main eventer
Viestit: 421
Liittynyt: 18 Tammi 2016, 18:44
Paikkakunta: HKI
Viesti:

Re: Smarkside: SELVIYTYJÄT

Viesti Kirjoittaja kenitys » 10 Kesä 2018, 09:43

PÄIVÄ 9

Kuva

Vince McMahonin kasvoilla on leveä virne. Musiikki, siitä hän nauttii paljon. Ihmisten nöyryyttäminen, siitä hän nauttii vielä enemmän. Niinpä McMahon on suorastaan ylpeä itsestään, kun on keksinyt tavan yhdistää nämä kaksi täydellistä viihdettä. Roman Reigns ja Hideo Itami seisovat Vincen vierellä ja katsovat, kun Fatu- ja Afa-heimon jäsenet istutuuvat viidakkoon pystytetylle kahdelle penkille katsomaan, kun kaksi ensimmäistä painijaa astelee mikrofonien luokse.

Kuva Kuva

Undertaker seisoo liikkumattomana toisen mikrofonin takana. Tympääntyneen oloinen Shane McMahon potkii nurmikkoa ja asettuu toisen mikrofonin taakse.

"Laulukilpailuja... En todellakaan suostunut isäni pyynnöstä lähtemään tällaiseen...", mutisee Shane niin, ettei Vince kuule sitä.

Samalla Vince selittää vielä säännöt: molemmat painijat kuulevat pienen pätkän kahdesta samasta kappaleesta. Painijoiden pitää tietää, kenen sisääntulokappaleesta on kyse ja miten laulu jatkuu katkaistun kohdan jälkeen. Jos tietää oikean painijan, saa yhden pisteen. Jos osaa jatkaa laulua oikeasta kohdasta täsmälleen oikein, saa toisen pisteen. Toinen painijoista saa ensin vastausvuoron, minkä aikana toisen korvat suojataan kuulosuojaimilla. Sen jälkeen toinen pääsee yrittämään suoritustaan samasta kappaleesta. Oleellista on osata jatkaa kappaleen laulamista täsmälleen oikeilla sanoilla siitä kohtaa, kun kappale päättyy.

Sitten alkaa kilpailu.

https://www.youtube.com/watch?v=IFz8oOAPM-c

"When it comes crashing down, and it hurts inside
Ya' gotta take a stand, it don't help to hide
If you hurt my friends, can you hurt my pride
I gotta be a man, I can't let it slide
I am a real American
Fight for the rights of every man
I am a real American
Fight for what's right - Fight for your life
Well I'm feeling strong about right and wrong..."


Legendaarinen kappale katkeaa. Undertaker saa ensin vastausvuoron. Shane suojaa kuulonsa.

Undertaker: "Tämä on... mmm.... Hulk Hogan... levätköön rauhassa."

Sitten on aika jatkaa kappaleen laulamista oikeasta kohdasta. Taker tarttuu mikrofoniin.

Undertaker: "...And I don't... take trouble... for very long", Taker tulkitsee Hoganin riehakasta kappaletta suorastaan balladimaisin tunnelmin...

JA SE ON TÄYSIN OIKEIN! Kaksi pistettä Undertakerille. Sen jälkeen on Shane McMahonin vastausvuoro.

McMahon: Tämä kappale on tietenkin Hoganin! MUTTA MINÄ EN AIO RUVETA PELLEILEMÄÄN JA LAULAMAAN VIIDAKOSSA, ISÄ! SOITTAKAA SE TOINEN KAPPALE.

Afa-heimo näyttää pahasti pettyneeltä Shaneen, joka ei aio edes yrittää tehtävästä suoriutumista. Se on kuitenkin pientä verrattuna Vince McMahonin pettymykseen: Vince pudistelee päätään eikä katso edes poikaansa päin, kun käskee soittamaan seuraavan kappaleen.

https://www.youtube.com/watch?v=DC8EEooKSAY

"Whooaaa Yeaaah!
Whooo!
I can slap a tornado,
I can dry up a sea, yeah.
When I live for the moment..."


Rankka rock-kappale katkeaa. Undertaker pääsee jälleen vastaamaan Shanen suojatessa kuulonsa.

Undertaker: "Mmm... Matt Hardy..."

Kyllä, se on Matt Hardyn vanha sisääntulokappale! Mutta miten laulu jatkuu tästä eteenpäin?

Undertaker: "...I rise up... and see...", Taker tulkitsee jälleen möreällä äänellään.

Se ei ikävä kyllä ole oikein. Undertaker ansaitsee silti suorituksellaan yhteensä kolme pistettä joukkueelleen. Shane McMahon saa vastaus- ja lauluvuoron Takerin jälkeen.

McMahon: Kyllä minä nyt MATT HARDYN vanhan kappaleen tunnistan! MUTTA EN LAULA EDELLEENKÄÄN, LOPETETAAN TÄMÄ PELLEILY ISÄ!

Shane näyttää suorastaan raivokkaalta, ja niin näyttää myös Vince, joka käskee Undertakerin ja Shanen pois paikalta. Samalla Vince ilmoittaa, että oikea versio Hardyn kappaleen jatkosta olisi tietenkin ollut "There aint no aint no in me".

"MUTTA SIITÄ AINAKAAN SINULLA SHANE EI NÄYTÄ OLEVAN TIETOA!", Vince raivoaa.

FATU 3 - AFA 2

Kuva Kuva

Toisena mikrofonien taakse astelevat Alberto Del Rio ja Randy Orton. Pisteitä on jälleen jaossa yhteensä neljä: molemmat painijat kuulevat samoista kahdesta kappaleesta niiden ensisävelmät. Sen jälkeen heidän on tiedettävä, keiden painijoiden kappaleesta on kyse ja millä sanoilla kappale alkaa. Painijan tietämisestä saa yhden pisteen, oikeiden alkusanojen tietämisestä toisen pisteen.

https://www.youtube.com/watch?v=1Vh6UVZ3aek

Alberto Del Rio saa vastata ensin. Randy Orton suojaa kuulonsa.

Del Rio: Si, tämä on Rob Van Damin kappale.

Entä millä sanoilla kappale alkaa? Del Rio pitelee mikrofonista kiinni, näyttää pähkäilevän sanoja tuskaisesti ja alkaa sitten laulaa.

Del Rio: Hey, hey, hey, one of a kind... ÄH! IHAN SAMA! Minä, Alberto Del Rio, en tiedä tämän typerän kappaleen sanoja, mutta nyt kun minulla on tässä mikrofoni edessäni, niin haluaisin sanoa muutaman sanan. Vince, miksi kuljetat tuota jättimäistä perroa mukanasi? Jos samassa heimossa minun kanssani olisi Aiden English ja Roman Reigns, niin olisi selvää, että tuo typerä koira lähtisi ensimmäisenä! Vince, sinä seniili vanhus, minun kuuluisi olla tämän firman ykköstähti!

Vince McMahon kuuntelee hämmentyneenä, kun Del Rio raivoaa mikrofoniin. Roman Reigns on syöksyä suoraan Del Rion kimppuun, mutta McMahon estää hänet viime hetkellä ja käskee Hideo Itamin raahaamaan Reignsin pois paikalta, ennen kuin useampi painija saa idean Reignsin suututtamisesta. Myös Randy Orton on riisunut kuulokkeensa huomatessaan, että nyt ei ole kyse enää laulamisesta.

Del Rio: Ja sinä, Orton, sinä käärme, sinut kuuluisi nirhata ja grillata nuotiolla! Minä en pelkää sinua, ja minä haluan kohdata sinut seuraavassa immuniteettikilpailussa! Se on meidän kohtalomme, ja sinun kohtalosi on hävitä se ottelu!

Del Rio ei saa pistettä tulisesta promostaan, mutta Rob Van Damin nimen tunnistamisesta tulee yksi piste. Randy Orton pääsee suoritusvuoroon. Orton sylkäisee ensin Del Rion jalkoihin, mutta siirtyy sitten itse asiaan.

Orton: Tämä on tietenkin Rob Van Damin, yhden tappamani legendan, kappale.

Osaako Orton laulaa sen alkusanat paremmin kuin Del Rio? Orton asettuu mikrofonin taakse ja treenaa hieman ääntään.

Orton: "One of a Kind! Hey, hey, hey / One of a Kind! Hey, hey, hey / One of a Kind!"

Ortonin "Hey Hey" -huudot ovat rytmikkäitä, mutta Vince ei hyväksy tätä huutelua vastaukseksi. Oikeat alkusanat olisivat olleet "The fear I see when I look in your eyes / Makes you believe I'm one of a kind". Molemmat saavat siis yhden pisteen.

https://www.youtube.com/watch?v=tzIjQtoGWwQ&t=5s

Del Rio näyttää rauhoittuneen hieman äskeisen purkauksensa jälkeen ja aloittaa vastaamisen.

Del Rio: Si, CM Punkin kappale tämä tietenkin on!

Entäs se laulaminen? Tällä kertaa Vince McMahon ilmoittaa Del Riolle, että tämän on parasta laulaa - JA VAIN LAULAA. Del Rio hyräilee hetken mielessään ja alkaa sitten luritella mikrofoniin.

Del Rio: "Look in my eyes, what do you see? / The cult of personality / I know your anger, I know your dreams / I've been everything you want to be / I'm the cult of personality"

Del Rio revittelee meksikolaisella saundilla mikrofoniin enemmän kuin tarvitsisi, mutta se menee täydellisesti oikein! Fatu-heimo riemuitsee, kun Del Rio tienaa suorituksellaan yhteensä kolme pistettä. Randy Orton riisuu kuulokkeensa ja pääsee yrittämään omaa suoritusta.

Orton: Tämä on sen pellen, CM Punkin, kappale. Hänetkin minä olet tuhonnut!

Kyllä vain. Saako myös Orton kappaleen sanat oikein? Legend Killer näyttää hieman epäileväiseltä astellessaan mikrofonin luokse.

Orton: "Look into my eyes, what do you see / Cult of personality / I know your anger, I know your dreams"

Ortonin ääni värisee hieman, eikä hän pääse laulamisessa samaan meininkiin kuin Del Rio. Vince joutuu ilmoittamaan Ortonille, ettei tämän suoritus ole täydellinen: parissa kohdassa on pieniä virheitä, jotka estävät pisteen saamisen.

McMahon: Oikea muoto on "Look IN my eyes" ja "THE Cult of personality", Randy. Joudun tuottamaan sinulle pettymyksen.

Orton polkee maata pettyneenä, lähes raivostuneena, muttei voi muuta kuin niellä päätöksen. Del Rio virnuilee tyytyväisenä.

FATU 6 - AFA 4

Kuva Kuva

Kolmantena vuorossa ovat The Miz ja Mark Henry. Miz virnistelee mikrofonin takana. Henry näyttää siltä, että häntä ei voisi laulaminen vähempää kiinnostavan. Silti molemmat kuuntelevat ohjeet. Taas arvuutellaan kahta laulua: tällä kierroksella Vince antaa molemmista kappaleista lyhyet sanalliset vihjeet. Sen perusteella on tiedettävä, kenen tai keiden sisääntulokappaleesta on kyse, ja sen jälkeen osattava taas laulaa kappaleen ensimmäiset sanat.

Vince McMahon: Ensimmäisen kappaleen vihje on: "1990-luvun suosituimman ryhmän tunnuslaulu"

Mark Henry suojaa kuulonsa, kun The Miz pääsee vastaamaan ensimmäisenä.

Miz: Vince, tämä on helppo. Tietenkin sinun silmissäsi 1990-luvun suosituin ryhmä on D-Generation X.

https://www.youtube.com/watch?v=snW-5AHxYTA

Vince nyökkäilee tyytyväisenä. Se on oikea vastaus. Millä sanoilla tämä kappale sitten alkaa? Miz hieroo hetken elokuvatähden kurkkuaan ja alkaa sitten laulaa.

Miz: "Are you ready? / You think you can tell us what to do / You think you can tell us what to wear / You think that you’re better / Break it down!”"

Miz revittelee rap-tyylillä melkein yhtä tyylikkäästi kuin Del Rio äsken jaa suosionosoitukset heimoltaan. Se on täysin oikea suoritus - enemmänkin kuin olisi tarvittu! Mizin jälkeen on Mark Henryn vuoro.

Henry: 1990-luvun suosituimman ryhmän tunnuslaulu? MRGH! Tämä on tietenkin nWo! TAI JOS EI OLE, TÄMÄ ON AIVAN PASKA VIHJE.

Vinceltä meinaa mennä samoalaiset sumpit väärään kurkkuun, kun hän kuulee Henryn vastauksen. NWO? 1990-LUVUN SUOSITUIN RYHMÄ? EI TODELLAKAAN OLE. WCW. HÄVIÄÄ. AINA. Vince on lähellä alkaa huutaa Henrylle naama punaisena, mutta tyytyy sitten ilmoittamaan, että Henryn ei tarvitse laulaa, koska hänen vastauksensa on väärin.

Vince McMahon: Toinen vihje on tässä: "Legendaarisen polka dot -kuosia suosineen kasaripainijan tunnuskappale"

Miz saa jälleen vastata ensin.

Miz: Helppo vihje taas, Vince! Tämähän on yksi sinun suosikeistasi, Dusty Rhodes.

https://www.youtube.com/watch?v=BRATbL8eI18

Kyllä, "American Dream" Dusty Rhodes on tietenkin oikea vastaus! Miz virittäytyy jälleen laulamaan mikrofoniin.

Miz: "Ameeeericaaan Dreeeaamm / He’s just a common man / Working hard with his hands”

Miz päästää aluksi melkein kuoromaisen kirkaisun ja saa Fatu-heimolta jälleen hurjat suosionosoitukset täydellisestä suorituksesta. Myös Vince nyökkäilee tyytyväisenä, kun Henry saa vastausvuoron.

Henry: No tämä on ainakin Dusty Rhodes. VAI MITÄ?!

No niin on. Nyt myös Henry pääsee yrittämään laulamista.

Henry: "American dream / He's just a common man / Working hard with his hands!"

Henryn tulkinnassa ei ole samaa herkkyytä kuin Mizin laulussa, vaan se on enemmänkin huutoa mikrofoniin. Sanat menevät silti oikein, ja se on tässä tapauksessa kaikki, mitä tarvitaan. Fatu-saa tältä kierrokselta täydet neljä pistettä. Afa puolestaan kaksi pistettä.

FATU 10 - AFA 6

Kuva Kuva

Neljällä kierroksella toisensa kohtaavat Dean Ambrose ja Big E. Ambrose näyttää sekopäisen raivokkaalta, Big E sen sijaan pomppii suorastaan innoissaan. Tällä kierroksella molemmat kuulevat jälleen alkusanat kahdesta kappaleesta, minkä jälkeen heidän on tiedettävä kappaleen oikea nimi ja osattava laulaa, miten kappale jatkuu katkaistun kohdan jälkeen. Kappaleen oikeasta nimestä saa yhden pisteen, oikeista sanoista toisen pisteen.

https://www.youtube.com/watch?v=gQhJMvJDSZA

"Your time is up, my time is now
You can't see me, my time is now..."


Dean Ambrose aloittaa vastaamisen. Hymyilevä Big E suojaa kuulonsa.

Ambrose: John Cenan kappale.

Ambrose mutisee vastauksena. Vince McMahon katsoo häntä ihmeissään. Eikö Ambrose kuunnellut ohjeita? Nyt kysyttiin kappaleen NIMEÄ, ei kappaletta käyttävän painijan nimeä. Ambrose on silti lukinnut vastauksena, eikä saa tästä pistettä. Mutta saako hän laulettua sanat oikein?

Ambrose: "I'm Franchise and i'm shining now / You can't see me, my time is now"

Ambrose lähinnä murisee ärtyneenä laulamisen sijaan sanat mikrofoniin. Eivätkä ne mene täysin oikein, eli tästä ei tule yhtään pistettä Fatulle. Ambrosea se ei näytä kauheasti kiinnostavan. Sitten on Big E:n vuoro vastata. Big E virnuilee ilmoittaessaan ensin kappaleen nimen.

Big E: "Tämähän on nimeltään "The Time Is Now" ja esittäjänä, sekä käyttäjänä on itse John Cena."

Täydellinen vastaus, yksi piste. Miten sujuu Big E:ltä laulaminen? Vince hieroo käsiään katsoessaan tummaa adonista.

Big E: "It's a franchise boy / I'm shining now"

Big E räppää sanat tyylikkäästi... MUTTA. Vincen ilme on vakava.

Vince McMahon: Big E, olen pahoillani. Tässä kilpailussa edellytetään TÄYDELLISTÄ TARKKUUTTA. Ja ikävä kyllä sanat menevät "It's THE franchise..." ei joku satunnainen "a franchise". En voi hyväksyä vastaustasi!"

Hymy hyytyy Big E:n kasvoilta, mutta hän ei uskalla väittää Vincelle vastaan. Seuraava kappale alkaa soida.

https://www.youtube.com/watch?v=mpS9oFx-OT4

"Here's to the greatest (greatest)
Love I've ever known..."


Rakkauslaulu näyttää olevan liikaa Ambroselle, joka aloittaa kuitenkin vastaamisen.

Ambrose: Ärh, Mike ja Maria Kanelliksen laulu!

Mutta edelleenkään Ambrose ei tiedä kappaleen nimeä, eli Vince ei anna ärtyneelle Ambroselle pistettä. Tämä suututtaa Ambrosen niin pahasti, että hän ilmoittaa, ettei halua enää osallistua tähän typerään kisaan eikä edes yritä laulaa pellelaulun sanoja. Fatu-heimo ei tienaa yhtään pistettä tällä kierroksella. Niinpä vuoroon tulee Big E, joka näyttää unohtaneen äskeiset takaiskut ja aloittaa vastaamisen nyt taas virnuillen.

Big E: "Oijoi, tämä on yksi suosikkejani. Olen luukuttanut tätä tauotta siitä asti kun kappale julkaistiin. Kappalehan on tietenkin Kanellisin pariskunnan rakkaudesta kertova "True Love"."

Hieno vastaus, ja sillä saa yhden pisteen. Osuuko Big E:n laulukin tällä kertaa täysin oikeaan?

Big E: "I'm burning up / In your love..."

Big E hyräilee kappaleen sanat suorastaan romanttisesti mikrofonia hivellen, ja saa Afa-heimolta ansaitut aplodit! Nyt sanat menevät täysin oikein. Big E tienaa yhteensä tällä kierroksella kolme pistettä.

FATU 10 - AFA 9

Kuva Kuva

Toiseksi viimeisenä ovat vuorossa Kevin Owens ja Seth Rollins. Owens näyttää tympääntyneeltä ja totiselta. Rollinsin kasvoilla on sama virne mikä melkein aina. Kaksikon tehtävä on tuttu: molemmat kuulevat kahdesta kappaleesta pätkän. Sen jälkeen heidän pitää osata kertoa, kenen painijan sisääntulokappale on kyseessä. Tuolla tiedolla ansaitsee yhden pisteen. Sen jälkeen pitää osata jatkaa kappaleen laulamista oikeasta kohdasta, mistä saa toisen pisteen.

https://www.youtube.com/watch?v=z6rhLTg6M7A

"You think you know me
On this day I see clearly everything has come to life
A bitter place and a broken dream
And we'll leave it all behind
On this day it's so real to me
Everything has come to life..."


Totinen Kevin Owens astelee ensin mikrofoninsa taakse. Rollins suojaa kuulonsa.

Owens: Edgen kappale. Mitä muuta haluat tietää?

No tietenkin sen, miten kappale jatkuu. Laula meille, Owens!

Owens: "Better days, have gone away / And I'll leave it all, leave it all behind"

Ei, se menee mönkään. Tympääntyneen Owensin laulu kuulostaa myös kamalalta: siltä, ettei Owens oikeastaan edes tiedä, miten mikrofoniin pitäisi laulaa. Vince näyttää silti iloiselta, kun vaihteeksi taas painijaa nöyryytetään. Vastausvuoro siirtyy Rollinsille.

Rollins: Olisiko vaikka Edgen kappale?

Onhan se. Sujuuko Rollinsilta kappaleen sanojen tulkitseminen paremmin? Rollins astelee mikrofonin eteen itsevarmasti ja virnistää.

Rollins: "And."

AND? Vince on täysin hämmentyneenä, kun Rollins sanoo mikrofoniin vain yhden sanan, ei edes laulaen.

Vince McMahon: AND? MITÄ SINÄ MEINAAT ROLLINS?

Rollins: No eikös se laulu jatku seuraavaksi sanalla and? Eikö se riitä?

Vince McMahon: NO EI TODELLAKAAN RIITÄ! EIKÄ SE JATKU EDES SANALLA "AND"! Oikea vastaus olisi ollut "Another chance to chase a dream". Te molemmat saatte vain yhden pisteen tästä. Seuraava laulu!

https://www.youtube.com/watch?v=oZ6VlUpGedU

"If you close your eyes, your light will make the truth revealed
Dreams you never lived, and scars never healed"


Kevin Owens pääsee taas vastaamaan ensin.

Owens: Christian, Cristianin kappale tämä on.

Oikea vastaus. Joko nyt Owens saisi myös laulun sanat oikein?

Owens: "From the darkness I will take you to the other side / And you'll see if you just close your eyes..."

Fatu-heimon jäsenet pudistelevat päätään. Owensin laulu kuulostaa lähinnä rääkymiseltä, eivätkä sanat mene tälläkään kertaa täysin oikein. Virnuileva Rollins riisuu kuulokkeensa ja pääsee vastaaaman.

Rollins: No olisiko tämä Christianin kappale?

Onhan se. Nyt Rollinsin on parasta yrittää kunnolla laulamista, tai Vince raivostuu täysin. Rollins näyttää tietävän tämän itsekin asettuessaan mikrofonin taakse.

Rollins: "If you close your eyes..."

Myös Rollinsin laulaminen kuulostaa sekä epävarmalta että kamalalta. Eivätkä sanatkaan mene oikein. Vince pudistelee päätään sivistäessään molempia, että laulu jatkuisi sanoilla "In the darkness, light will take you to the other side". Owensilla oli siis kyllä yritystä, mutta ei tarpeeksi! Molemmat tienaavat heimoilleen tällä kierroksella kaksi pistettä. Viimeiselle kierrokselle siirryttäessä joukkueiden välillä on vain yhden pisteen ero. Tasaista on!

FATU 12 - AFA 11

Kuva Kuva

On viimeisen kierroksen aika. Tämä ratkaisee sen, kumpi saa arvokkaan palkinnon itselleen. Vastakkain ovat Samoa Joe ja Rusev. Molemmat köriläät näyttävät hyvin totisilta. Laulu ei ole heidän vahvinta alaansa. Myös tehtävä poikkeaa hieman aiemmista kierroksista: tällä kertaa kuullaan kaksi kappaletta, ja painijoiden pitää osata laulaa koko kappaleen kertosäe. Nyt ei kysytä siis, kenen laulusta on kyse, eikä mitään muutakaan. Jos osaa koko kertosäkeen oikein, saa kaksi pistettä. Jos ei, ei saa mitään. Simppeliä!

https://www.youtube.com/watch?v=l9JW8-9lAg0&t=28s

Zack Ryderin sisääntulokappaleen kertosäettä pääsee laulamaan ensin Samoa Joe.

Joe: "Oh radio, tell me everything you know / I will believe your every word, just tell me so / I see the look in their eyes, I see... ÄH, EN MINÄ MUISTA... in their lies, in their lies"

Niin lähellä, mutta niin kaukana! Joe laulaa hämmentävän hyvin ja korkealta, mutta sekään ei riitä. Yhden sanan unohtaminen johtaa siihen, että Vince hylkää koko Joen suorituksen. Joe näyttää olevan raivoissaan, mutta ei voi kuin tyytyä kohtaloonsa. Vuoroon pääsee nyt Rusev, joka riisuu kuulokkeensa raivokkaasti ja astelee heti mikrofonin eteen.

Rusev: "Oh radio tell me everything you know / I will believe every word just tell me more!"

Rusev luottaa kunnon laulamisen sijaan enemmän perinteiseen karjuntaan. Ikävä kyllä hänelläkään sanat eivät mene täysin oikein, joten kumpikaan ei saa tästä yhtään pistettä. Vince hieroo suolaa Joen haavoihin kertomalla, että tämän unohtama sana oli "desire", muuten sanat olivat aivan oikein.

https://www.youtube.com/watch?v=j4ErmBDTOJo

Kilpailu päättyy yhteen kaikkien aikojen ikonisimmista kappaleista. Mutta osaako kaksikko tämän kertosäkeen? Ensin on vuorossa Joe. Joen on osattava nämä sanat oikein varmistaakseen joukkueelleen voiton.

Joe: "I'm just a sexy boy (sexy boy) / I'm not your boy toy (boy toy) / I'm just a sexy boy (sexy boy) /I'm not your boy toy (boy toy!)"

Joe näyttää hieman kiusaantuneelta tulkitessaan kappaletta, mutta täysin oikein tulkinta menee! Fatu-heimo taputtaa helpottuneena ja antaa hurjat hurraukset Joelle. Joe on tuonut jo voiton joukkueelleen, mutta Rusev astelee silti vielä mikrofonin taakse.

Rusev: "I'm just a sexy boy / sexy boy / I'm not your boy toy / boy toy / I'm just a sexy boy / sexy boy / I'm not your boy toy / boy toy"

Myös Rusev osaa nämä sanat täysin oikein! Ja Rusev intoutuu suorastaan keinuttamaan bulgarialaista lantiotaan kappaleen tahtiin. Kenties muistoon palaavat kappaleen tulkitsemiset yhdessä Lanan kanssa. Oli miten oli, myös Rusev saa tältä kierrokselta kaksi pistettä. Se ei kuitenkaan enää riitä. Kilpailun lopputulos on ratkennut.

FATU 14 - AFA 13

Vince McMahon virnistelee tyytyväisenä. Tämä kilpailu on ollut juuri niin nöyryyttävä ja hauska kuin hän on etukäteen toivonut. Myös voittaja on ratkennut, joten edessä on enää palkinnon julkistaminen. Fatu-heimo juhlii voittoa riehakkaana, he ovat vihdoin palanneet voittokantaan pitkän tappioputken jälkeen.

McMahon: Kuten jo etukäteen kerroin, tätä palkintoa kannatti tavoitella! Näette edessänne peitetyn pöydän, ja nyt kun herra Hideo Itami vetää sen päältä peitteen pois...

Itami on todellakin palannut - ilman Roman Reignsiä - pöydän eteen. Hän repii pöydän päältä peitteen - ja sieltä paljastuu jättimäinen kasa ruokaa! Hedelmiä, erilaisia juomia, paistettua kanaa... Kahviakin näyttää olevan. Painijoiden silmät kimmaltavat, ja kuola alkaa valua suupielistä.

McMahon: AIVAN! Tämä kaikki on nyt voittaneen heimon omaisuutta, Fatu onneksi olkoon! Tankatkaa kunnolla, koska huomenna edessä on tämänastisen Selviytyjät: WWE:n rankin painikilpailu. Siellä todellakin tulette tarvitsemaan jokaista ruuanmurua. Ja Afa... No, koittakaa pärjätä kaikesta huolimatta vaikkapa LAULUN VOIMALLA.

Ne ovat viimeiset sanat, jotka Vince päästää suustaan ilman mikrofonia. Yhtäkkiä Hideo Itami kiikuttaa Vincelle mikrofonin ja jostain alkaa kaikua kummallista sähkökitaran ja puhallinsoittimen sointia. Fatu- ja Afa-heimon jäsenet katsovat täysin järkyttyneenä, kun Vince ottaa samoalaisen viidakon haltuunsa.

https://www.youtube.com/watch?v=BxtCTaCxDUc

Näihin kuviin ja tunnelmiin. Vince jää keinuttelemaan lanteitaan. Heimot palaavat leirialueihinsa.

-------

Tällä kertaa ei mitään lisäsäätöä oikeastaan teidän osaltanne tarvita. Fatu voitti koskemattomuuden, mikä tarkoittaa sitä, että jokainen heimon painija saa jälleen immuniteettikilpailuun viiden yksikön parannuksen omiin statseihinsa.

Seuraavaksi vuorossa on siis vielä tänään klo 15 striiminä lähetettävä immuniteettikilpailu, ja se onkin tällä kertaa hieman erilainen! Tässä ovat kilpailun ottelut:

Kevin Owens vs. Seth Rollins - Normal Match
The Miz vs. Randy Orton - Normal Match
Dean Ambrose vs. Rusev - Normal Match
Samoa Joe vs. Undertaker vs. Alberto Del Rio vs. Mark Henry vs. Chris Jericho vs. Big E - ELIMINATION CHAMBER MATCH

(Shane McMahon jättää siis tämän immunitettikilpailun väliin Afa-heimosta.)

Kyllä, nyt otellaan isossa Elimination Chamber -ottelussa! Konsepti on muutenkin tällä kertaa hieman erilainen kuin aiemmissa immuniteettiotteluissa.

Kolme ensimmäistä ottelua ovat normaaleja Singles-otteluita. Jokaisen 1 vs. 1 -ottelun voittaja tienaa heimolleen 2 pistettä. Kolmen ensimmäisen ottelun jälkeen tilanne voi olla vaikkapa 6-0 toiselle heimolle. Sitten tulee kuitenkin Elimination Chamber -ottelu, joka voi muuttaa kaiken. Siinä jaetaan pisteitä seuraavasti: EC-ottelun voittaja saa 6 pistettä. Toiseksi tullut saa 3 pistettä. Kolmanneksi tullut saa 1 pisteen. Lisäksi JOKAISESTA ELIMINOINNISTA tienaa heimolleen 1 pisteen. Ja mahdollista on tietenkin, että painijat eliminoivat omankin heimonsa jäseniä (koska WWE 2k17 ei tiedä, että kyseessä Selviytyjät-skaba), mutta siitäkin voi olla lopulta pisteiden valossa hyötyä omalle heimolle...
So Chris Jericho you can go straigh to hell and burn in hell because that's where you belong. And I'll help get you there by cutting your tongue in half. I think that would put end to your music career. That's all I have to say about Chris Jericho.

Avatar
kenitys
Main eventer
Viestit: 421
Liittynyt: 18 Tammi 2016, 18:44
Paikkakunta: HKI
Viesti:

Re: Smarkside: SELVIYTYJÄT

Viesti Kirjoittaja kenitys » 10 Kesä 2018, 14:29

PÄIVÄ 10

Kuva

Seitsemän Afa-heimon ja kuusi Fatu-heimon jäsentää katsoo kauhuissaan samoalaisen rannikon lähellä siintävää rakennelmaa. Vince McMahon on toden totta lennättänyt helvetillisen Elimination Chamber -häkin tänne viidakkoon - ja osa painijoista joutuu astumaan sen sisälle tänään. McMahon seisoo auringonpaahteessa uimarannalla yhdessä Roman Reignsin, Hideo Itamin ja Rod Zapatan kanssa ja virnuilee leveästi. Heimot kävelevät kahteen riviin ja asettavat lippunsa paikalleen santaan. Afa-heimon Seth Rollins astelee McMahonin luokse ja luovuttaa immuniteettipokaalin jälleen vastentahtoisesti Vincen käsiin.

Reigns: UUUUUUUUUUUUUUUUUAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!

Vince on hetkeksi aikaa uppoutunut leveästi virnuillen ihailemaan takanaan kohoavaa Elimination Chamber -rakennelmaa, mutta Roman Reignsin karjaisu palauttaa hänet nykyhetkeen.

McMahon: Aivan! Te olette olleet nyt täällä Samoalla 10 päivää - ja sen näkee teistä.

McMahon katsoo hymyillen kolmeatoista jäljellä olevaa kilpailijaa. Monilla on pieniä haavoja, joita on tullut päivittäisissä askareissa leirissä. Usean kasvot ja käsivarret punoittavat osoituksena siitä, että aurinkorasvaa ei ole Samoalla käytetty liikaa. Yhä useamman parransänki näyttää hyvin siivottomalta. Puhumattakaan siitä, että erityisesti Afa-heimon jäsenet näyttävät kärsivän nälästä. Sen sijaan Fatu-heimon jäsenet näyttävät ainakin vähän paremmin voivilta, eikä ihme. He ovat saaneet herkutella eilisen palkintokisan voitoillaan.

McMahon: SITTEN ASIAAN! Tervetuloa jälleen taistelemaan koskemattomuudesta. Tänään käymme kilpailun hieman toisella tavoin kuin aiemmilla kerroilla. Tänään otellaan yhteensä neljä ottelua. Ensin kolme normaalia 1 vs. 1 -ottelua. Jokaisen voittaja tienaa heimolleen 2 pistettä. Sen jälkeen on kuitenkin vuorossa todellinen jännitysnäytelmä, MAIN EVENT, kuten tykkään sitä kutsua...

McMahon vilkaisee vielä kerran takanaan seisovaa Elimination Chamber rakennelmaa. Myös painijoiden katseet ovat liimaantuneet siihen.

McMahon: KYLLÄ, voitto ratkaistaan tänään ELIMINATION CHAMBER -OTTELUSSA! Siihen osallistuu kuusi teistä! Ottelun voittaja tienaa heimolleen 6 pistettä, toiseksi tullut 3 pistettä ja kolmanneksi tullut 1 pisteen. Lisäksi jokaisesta eliminoinnista tienaa heimolleen 1 pisteen. ONKO SELVÄ?

Kaikki nyökyttelevät, vaikka kukaan ei näytä siltä, että haluaisi osallistua tuohon otteluun.

McMahon: HYVÄ ON! Afa, kuka teistä jättää tänään painiottelunsa väliin?

Shane McMahon astuu esiin hieman häpeilevän näköisenä. Vince puistelee päätään katsoessaan omaa poikaansa ja käskee tämän sitten Reignsin ja Itamin seuraksi kilpailualueen ulkopuolelle. Rod Zapata nousee kehään. Kaikki on valmiina ensimmäistä ottelua varten.

(HUOM! Kaikki ottelut on simuloitu WWE 2k17:lla, ja striimaan simulointilähetykset Twitchillä livekatsottavaksi. Striimit on katsottavissa aina kaksi viikkoa jälkikäteen. Halutessasi voit katsoa tämänkertaiset matsit tästä.)

Kuva Kuva
KEVIN OWENS vs. SETH ROLLINS

Ilta alkaa kovalla ottelulla. Seth Rollins ei ole toistaiseksi hävinnyt yhtään ottelua immuniteettikilpailuissa. Kevin Owensilla on sen sijaan ollut hieman epätasaisempaa, vaikka viime kerralla hän olikin auttamassa heimoaan tiukassa paikassa. Nyt kaksikko käy toistensa kimppuun, kun Zapata ilmoittaa ottelun alkaneeksi.

Owens pyöräyttää Rollinsin heti maahan ja potkaisee Rollinsia päähän, mutta ketterä Rollins ei tästä hämäänny, vaan kiskaisee Owensin maahan. Rollins alkaa teloa Owensin kättä, mutta Owens pyörähtää pystyyn, kierähtää Rollinsin selän taakse... JA HEITTÄÄ ROLLINSIN GERMAN SUPLEXILLA KEHÄKULMAUKSEEN! Heti perään Owens loikkaa Cannonball Sentonilla Rollinsin päälle! Mutta Rollins on vielä hyvin mukana ottelussa, onnistuu nousemaan ylös ja iskee Owensin maahan Clotheslinella.

Kaksikon tappelu jatkaa tasaisena. Molemmat estävät toisensa liikkeet. Lopulta Rollins saa heitettyä Owensin köysiin... RUNNING DROPKICK! MUTTA! OWENS VÄISTÄÄ!


ROLLINSIN DROPKICK PAMAHTAA SUORAAN ROD ZAPATAA PÄÄHÄN! ZAPATA TIPPUU KOLKATTUNA MAAHAN!

Rollins ei ehdi miettiä Zapatan kohtaloa, vaan jatkaa Owensin telomista. Rollins heittää Owensin apronille, hakee vauhtia köysistä... SUNSET FLIP POWERBOMB ULOS KEHÄSTÄ! Rollinsin rakastama spotti onnistuu taas täydellisesti, ja Rollins jatkaa vielä Owensin kurittamista iskemällä Brainbusterin hietikolle. Samaan aikaan myös Zapata on toennut Dropkickistä ja alkaa laskea miehiä ulos. Kehän ulkopuolella Owens on puolestaan onnistunut pääsemään jaloilleen, ja hän yllättää Rollinsin täräyttämällä hänet maahan Torture Rack Backbreakerilla. Molemmat ryömivät väsyneinä ja hiekkaisina kehään.

Kehässä Rollins onnistuu taas pääsemään niskan päälle, ja hän työntää Owensin kulmaukseen. Siellä Rollins murjoo Owensia lisää, kääntää hänet Tree of Woehen, nousee itse yläköydelle... DOUBLE FOOT STOMP TREE OF WOESSA ROIKKUVALLE OWENSILLE!

Tämäkään ei vielä riitä, vaan kun Rollins nostaa Owensin ylös, Owens pääsee vielä mukaan otteluun. Nopea Neckbreaker! Owens selättää, mutta saa vaivoin 1-countin. Samalla Rollins ottaa ottelun taas haltuunsa, pyöräyttää Owensin maahan polvilleen... SUPERKICK OWENSIA PÄÄHÄN! OWENS ALKAA VUOTAA VERTA SAMOAN HELTEESSÄ! Rollins ei anna armoa, vaan repii Owensin ylös...

PEDIGREE! PEDIGREE OWENSILLE! ROLLINS SELÄTTÄÄ.


1..
2..

2,99999999!OWENS PÄÄSEE IRTI!

Rollins ei ole uskoa tätä todeksi, ja "Arkkitehti" alkaa repiä auringonpaisteessa haalistuneita hiuksiaan. Lyhyen turhautumisen jälkeen Rollins päättää keskittyä olennaiseen, ja hän kiskoo Owensin pystyyn. Hetkellinen herpaantuminen koituu kuitenkin kohtaloksi. ENZUIGIRI ROLLINSIA PÄÄHÄN! Rollins vetäytyy kulmaukseen, mutta se on virhe. Owens jyrää Rollinsin päälle Cannonballilla! Ja nyt Owens kiskoo Rollinsin pystyyn, heittää hänet köysiin...
POP-UP POWERBOMB! TUHOISA LIIKE ONNISTUU! OWENS SELÄTTÄÄ!

1!


2!
2,9999!


NYT ON ROLLINSIN VUORO PÄÄSTÄ IRTI VIIME HETKELLÄ.

Owens ei välitä, vaan juoksee heti köysiin. Cannonball Senton! Rollins väistää sen! Nousee itse viimeisillä voimillaan jaloilleen... JA REPÄISEE VIELÄ STANDING SHOOTING STAR PRESSIN SUORAAN OWENSIN PÄÄLLE. Owens on hätää kärsimässä, mutta kömpii vielä jaloilleen. JA JUURI SITÄ ROLLINS ON ODOTTANUT! Rollins potkaisee Owensia vatsaan...
POWERBOMB OWENSILLE! SUORAAN PÄIN KEHÄKULMAUSTA!


Owens rojahtaa kanveesiin liikkumattomana. Rollins kääntää hänet selälleen ja selättää.

1!2!
3!

Owens ei nouse enää ylös. Rollins tienaa Afalle ensimmäiset 2 pistettä.

VOITTAJA: Seth Rollins

FATU 0 - AFA 2

Kuva Kuva
THE MIZ vs. RANDY ORTON

Afa on aloittanut jälleen vakuuttavasti, kuten kahdella viime kerrallakin. The Mizillä on nyt kovat paineet auttaa heimoaan. "Käärme" Randy Orton näyttää tosin varsin ylimieliseltä, eikä ihme. Orton ei ole hävinnyt vielä yhtään ottelua. Ei ole tosin Mizkään. Jompi kumpi joutuu taipumaan nyt.

Zapata ilmoittaa ottelun alkaneeksi, ja Orton käy heti Mizin kimppuun. Neckbreaker. DDT. Knee Drop. Miz pelastautuu heittämällä Ortonin ulos kehästä, mutta Orton palaa heti takaisin. Sillä aikaa Miz on kuitenkin onnistunut poistamaan pehmusteen yhdestä kehäkulmauksesta, ja nyt hän heittää Ortonin suoraan päin pehmustamatonta kulmausta! Rod Zapata alkaa huutaa Mizille ja muistuttaa tätä säännöistä. Miz vain virnistää ja tuulettelee heimonsa suuntaan... Liian pitkään! Orton on ehtinyt päästä ylös ja hyökkää nyt Lou Thesz Pressillä Mizin päälle. Orton repii Mizin pystyyn ja pamauttaa uudestaan maahan DDT:llä.

Orton jatkaa Mizin telomista iskemällä Knee Dropeja ja Elbow Dropeja Mizin päähän. Miz yrittää väistää, muttei onnistu. Orton heittää Mizin ulos kehästä, nousee itse apronille ja hyppää siitä köykäisellä One-Arm Axe Handlella Mizin päälle. Orton alkaa näyttää jo ylimieliseltä, ja se on virhe! Miz onnistuu pääsemään jaloilleen ja repäisee Ortonin kuumalle hietikolle Snapmare Driverilla! Hiekka pöllyää, kun Ortonin naama uppoaa hiekkaan. Miz heittää Ortonin kehään ja nousee itse perässä.

Kehässä Miz pääsee vihdoin hallitsemaan ottelua. Miz teloo Ortonin selkää ja iskee sitten Backbreaker-Neckbreaker-combon. Miz lukitsee Ortonin yllättäen Figure Four Leg Lockiin! Hetken aikaa Orton huutaa tuskaisena, mutta saa sitten käännettyä legendaarisen luovutusliikkeen edukseen, ja Miz irrottaa Ortteen. Miz kuitenkin jatkaa hallintaa - JA HEITTÄÄ ORTONIN NYT UUDESTAAN PEHMUSTAMATTOMAAN KULMAUKSEEN! Nyt Zapata ilmoittaa Mizille olevansa kyllästynyt huijaamiseen ja diskaavansa Mizin seuraavasta vastaavasta tempusta.

Miz vain virnistää Zapatan saarnan jälkeen... ja iskee Ortonin kanveesiin toisella Snapmare Driverilla! Miz nousee yläköydelle... KNEE DROP YLÄKÖYDELTÄ ORTONIN PÄÄN PÄÄLLE! Miz ei onnistu edelleenkään selättämään Ortonia, mutta jatkaa ottelun hallintaa. Afa-heimo katsoo jo hieman hätääntyneenä, kuinka Miz on onnistunut kääntämään ottelun edukseen ja pieksee nyt Ortonia mennen tullen. Miz teloo Ortonin jalkoja ja yrittää valmistella tätä uuteen Figure Four Leg Lockiin. Miz ottaa vauhtia köysistä ja polkaisee täysillä Ortonia nilkkaan...

Ohi! Orton väistää Mizin potkun, kierähtää yhtäkkiä polvilleen...


RKO!


RKO OUT OF NOWHERE MIZILLE!


Miz ei ehdi tajuta mitään, kun Orton on iskenyt RKO:n Mizille aivan puskista! Orton selättää RKO:n, ja Fatu-heimo katsoo hetkessä kääntynyttä tilannetta kauhuissaan.

1!2!
3!

Se on siinä.

VOITTAJA: Randy Orton

FATU 0 - AFA 4

Kuva Kuva
DEAN AMBROSE vs. RUSEV

Tuskanhiki alkaa kohota jälleen Fatu-heimon jäsenten otsalle, eikä sillä ole mitään tekemistä Samoan helteisten lämpötilojen kanssa. Kaksi tappiota on paha. Kolmanteen ei oikeastaan enää olisi varaa. Dean Ambrose saakin heimoltaan hurjat kannustukset, kun hän nousee kehään Rusevia vastaan. Toistaiseksi Ambrose ei ole onnistunut voittamaan yhtään ottelua, mutta onko tänään "Kuuhullun jääkaapin" vuoro?

Jos kysytään Rusevilta, ei ole. Bulgarialainen aloittaa ottelun murhaavasti jyräämällä Ambrosen maahan voimallisella Belly to Belly Suplexilla. Rusev jatkaa hakkaamalla Ambrosea päähän, mutta Ambrose onnistuu kääntämään tilanteen edukseen ja iskemään nopean Uppercutin. Rusev vastaa heittämällä Ambrosen ulos kehästä niin, että hiekka pöllyää! Rusev laskeutuu itsekin ulos kehästä ja jatkaa Ambrosen murjomista kehän ulkopuolella. Fatun jäsenet katsovat tilannetta kauhuissaan.

Samalla Fatulaiset saavat kuitenkin hieman helpotusta, kun Ambrose onnistuu kääntämään Rusevin hyökkäyksen ja heittämään hänet teräsportaisiin. Molemmat palaavat kehään... NOPEA SPINEBUSTER RUSEVILLE! Ambrose selättää, mutta Zapata ehtii laskea vain yhteen, kun Rusev jo kiskaisee hartiansa ylös matosta. Ambrose jatkaa Rusevin kurmoottamista iskemällä tälle tyylikkään Knee Liftin. DDT heti perään. Ambrose nousee yläköydelle. Elbow Drop! Rusev onnistuu väistämään!

Ohi mennyt Elbow Drop koituu kohtalokkaaksi, koska Rusev pääsee nyt niskanpäälle ja iskee maassa makaavalle Ambroselle Headbuttin. Heti perään Rusev nousee yläköydelle... TOP-ROPE SPLASH! SEKIN MENEE OHI! Mutta Rusev ei luovuta, vaan nousee ylös lähes yhtä nopeasti kuin Ambrose. JA JYRÄÄ AMBROSEN MAAHAN HURJALLA SIDE SLAMILLA! Selätys.

1!


2!

Ambrose pääsee irti. Molemmat miehet nousevat jälleen jaloilleen. Rusev hyökkää Ambrosea päin, mutta Ambrose potkaisee häntä vatsaan. POWERBOMB! HURJA POWERBOMB RUSEVILLE! Ambrose kömpii uudestaan yläköydelle ja jää tällä kertaa odottamaan, että myös Rusev nousee jaloilleen. Rusev ei näe, mitä ympärillään tapahtuu... TOP-ROPE ELBOW SMASH RUSEVIA PÄÄHÄN! Selätys.

1!


2!

Rusev pääsee irti. Ambrose haistaa kuitenkin jo voiton, ja Fatu-heimo kannustaa häntä hurjasti. Afa yrittää tsempata Rusevia, mutta se voi olla liian myöhäistä. Bulgaari kömpii jaloilleen... Ja Ambrose nappaa hänet heti tiukkaan otteeseen.


DIRTY DEEDS!Ambrose selättää.


1!2!
3!

Se on siinä! Ambrose ottaa ensimmäisen voittonsa ja kaventaa tilanteen heimolleen.

VOITTAJA: Dean Ambrose

FATU 2 - AFA 4

Ja näin. Ensimmäisen kolmen ottelun jälkeen tilanne on niukasti Afan eduksi, mutta ero on sen verran niukka, että seuraava ottelu voi muuttaa kaiken. Kuusi jäljellä olevaa painijaa katsovat kauhuissaan, kun helikopteri ilmestyy uimarannan yläpuolelle, nappaa koukuillaan kiinni Elimination Chamber -rakennelmasta ja laskee valtaisan teräshäkin sitten kehän ympärille. Kehässä seisova Rod Zapatakin näyttää hieman hermostuneelta. Tämä on kiistatta brutaalein ottelu, joka Samoalla on koskaan käyty. Vince McMahon nauttii tilanteesta kuitenkin täysin siemauksin ja käskee kuusi painijaa kehään. Neljä nousee luodinkestävällä lasilla suojattuihin koppeihin. Kaksi jää heti kehään. On aika ratkaista tämänkertaisen immunniteettikilpailun voittaja.

McMahon muistuttaa vielä pisteistä: Voittaja saa 6 pistettä, toiseksi tullut 3 pistettä ja kolmanneksi tullut 1 pisteen. Jokaisesta eliminoinnista tienaa joukkueelleen 1 pisteen.

Kuva Kuva Kuva
Kuva Kuva Kuva
SAMOA JOE vs. ALBERTO DEL RIO vs. UNDERTAKER vs. MARK HENRY vs. BIG E vs. CHRIS JERICHO - ELIMINATION CHAMBER MATCH

Samoa Joe ja Mark Henry jäävät seisomaan keskelle kehää Rod Zapatan kanssa, valmiina aloittamaan tämän brutaalin teräshäkkiottelun. Alberto Del Rio, Undertaker, Big E ja Chris Jericho käyvät jokainen omaan koppiinsa. Zapata ilmoittaa, että ottelu on valmis alkamaan...

Eivätkä Joe ja Henry aikaile hetkeäkään! Isot korstot käyvät heti toistensa kimppuun, ja Joe alkaa murjoa Henryä. Suplex Henrylle keskelle kehää! Mutta Henry onnistuu kääntämään tilanteen edukseen. Henry pamauttaa Joen Clotheslinella maahan. Headbutt Joelle! Mutta eikö Henry tiedä, että Headbuttit eivät koskaan toimi samoalaisille?! Eivät ainakaan samoalaisten omalla kotikentällä! Niinpä Joe nouseekin Headbuttin jälkeen ylös lähinnä hermostuneena ja paiskaa Henryn maahan kuristusheitolla. Henry kömpii vielä pystyyn, ja Joe alkaa latoa MMA-iskuja maailman vahvimman miehen kasvoihin.

UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!

Reignsin karjaisu on merkki siitä, että seuraavan miehen on aika astua kehään. Tuo mies on Undertaker. Fatu-heimon jäsenet kannustavat konkari-Takeria... KUNNES TAKER KÄY OMAAN HEIMOONSA KUULUVAN JOEN KIMPPUUN! Mitä ilmeisemmin Joella ja Takerilla on jonkinlaisia keskinäisiä riitoja, koska Taker pieksee Joea armotta, ja myös Henry liittyy mukaan pieksemiseen. Ehkä tämä on Takerin taktiikka, jolla hän aikoo eliminoida kaikki ottelun osanottajat ja voittaa ottelun suvereenisti? Oli miten oli, Henry nostaa nyt Joen yläkulmaukseen. Henry ja Taker alkavat kuitenkin piestä toisiaan, koska kumpikin haluaa heittää Joen alas kulmauksesta. Samalla Joe toipuu ja hyppää kulmauksesta Takerin päälle... MUTTA UNDERTAKER KÄÄNTÄÄ SEN VOIMALLISEKSI POWERBOMBIKSI JA JYRÄÄ JOEN KANVEESIIN!

UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!

Reisgns antaa jälleen merkkinsä, ja Afa-heimon Big E nousee kehään. Heimojen edustus on nyt tasainen. Heti kehään noustuaan Big E käy Takerin kimppuun, ja nämä kaksi näyttävät jatkavan samaa tappelua, joka päätti viimekertaisen immuniteettikilpailun. Tuolloin Big E selätti Takerin Belly to Belly Suplexin jälkeen, nyt Dead Man hakee kostoa. Taker pääseekin niskan päälle ja heittää E:n ulos kehästä suoraan teräslattialle. Samalla Henry ja Joe ovat jatkaneet omaa tappeluaan kehässä, ja Joe heittää Henryn kanveesiin Suplexilla. Teräslattialla Taker jyrää E:n maahan Clotheslinella. Joe puolestaan iskee Henrylle Enzuigirin! Fatu hallitsee ottelua, Afan jo otelleet painijat näyttävät hermostuneilta seuratessaan matsia rannalla.

UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!

Mutta nyt Afa saa helpostusta! Viidentenä kehään pääsee Chris Jericho - JOKA EI TEE MITÄÄN! Jericho astelee kehään, mutta jää sitten seisoskelemaan kehään ja nojailemaan köysiin. Jericho katselee vain virnuillen vierestä, kun muut käyvät hurjaa taistelua. Taker ja Big E ovat myös palanneet kehään, ja Taker jatkaa nyt E:n murjomista sen jälkeen, kun E on hallinnut taistelua hetken. Myös Henry on saanut hetkeksi otteen Joesta, mutta Joe kääntää tilanteen edukseen ja loikkaa yläköydeltä Henryn päälle. Taker ottaa BIg E:stä tiukan otteen.. FALLAWAY SLAM! Joe puolestaan heittää Henryn kulmaukseen. Chris Jericho ei tee edelleenkään mitään, vaan seisoo paikallaan. Afa-heimon jäsenet huutavat Jericholle ja yrittivät saada tätä auttamaan heimonsa jäseniä, mutta Jericho ei reagoi... UNDERTAKER ISKEE SAMALLA BIG E:LLE CHOKESLAMIN!

UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!

Reigns antaa merkkinsä viimeisen kerran, ja nyt myös Alberto Del Rio nousee kehään. Del Rio ei katsele Jerichon paikallaan seisoskelua hetkeäkään, vaan käy hänen kimppuunsa ja jyrää Jerichon maahan Back Suplexilla. Joe potkii Henryä päähän ja selättää. 1..2.. Ei riitä! Taker jatkaa edelleen Big E:n dominoimista ja heittää hänet jälleen teräslattialle. Del Rio teloo Jerichoa, ja Joe potkii Henryä. Ottelu on täysin Fatu-heimon hallinnassa, ja Afan jäsenet katsovat tilannetta kauhuissaan. Joe jyrää Henryn maahan jälleen yhdellä German Suplexilla. Jericho onnistuu vihdoin tekemään jotain, ja pamauttaa Del Rion maahan Suplexilla... MUTTA SAMALLA UNDERTAKER ON TUONUT BIG E:n TAAS KEHÄÄN, JA OTTAA NYT E:N TOMBSTONE PILEDRIVER -OTTEESEEN! TOMBSTONE PILEDRIVER!

Taker selättää.

1!


2!
3! Big E on eliminoitu (Tilanne 4-3 Afalle). Taker on saanut kostnsa Big E:stä.

Ensimmäisen eliminoinnin jälkeen ottelu hajoaa täysin käsiin, eikä tapahtumista pysy perillä edes Rod Zapata. Taker pieksee Henryä kehän ulkopuolella Joen kanssa. Samalla kehässä Del Rio lukitsee Jerichon Cross Armbreakeriin! Joe yrittää selättää Henryä German Suplexin jälkeen, mutta tuomari keskittyy tarkastamaan, luovuttaako Jericho. Ei luovuta. Zapata juoksee laskemaan Joen selätyksen, mutta liian myöhään. Henry pääsee irti. Taker palaa kehään, niin palaavat myös Henry ja Joe. Samalla Del Rio ja Jericho heitetään ulos kehästä - ja silloin Samoa Joe ja Undertaker käyvät taas toistensa kimppuun!

Fatu-heimon voimajäsenten Joen ja Takerin välillä kuohuu selvästi, koska Joe ja Taker alkavat mäiskiä toisiaan armotta. Henry ei uskalla puuttua tilanteeseen, vaan siirtyy myös teräslattialle. Joe iskee Takerin maahan Suplexilla ja selättää! 1..2.. Ei riitä! Fatu-heimon jäsenet katsovat tilannetta kauhuissaan. Ottelu oli täysin heidän hallussaan, ja nyt Joe ja Taker yrittävät tehdä selvää toisistaan. Samalla Afa-heimon Jericho ja Henry ovat löytäneet yhteisen sävelen ja alkavat teloa yhdessä Del Rioa. Double Backbreaker Del Riolle. Joe ja Taker siirtyvät tappelemaan omalle alueelleen kehän ulkopuolella. Henry raahaa Del Rion kulmaukseen, nousee itse kakkosköydelle ja jyrää Del Rion päälle hurjalla Splashilla!

SAMALLA UNDERTAKER TEKEE TOMBSTONE PILEDRIVERIN JOELLE KEHÄN ULKOPUOLELLA! Tämä on täysin sekopäistä! Miksi Joe ja Taker tappelevat vain keskenään? Taker selättää Joen!

1!
2!
Joe pääsee vielä irti! Kehässä Del Rio on sisuuntunut ja käy nyt sekä Henryn että Jerichon kimppuun. Myös Joe ja Taker palaavat kehään, ja Joe jyrää Takerin maahan kolmelle perätteisellä Suplexilla! Joe selättää.

1!

2!
Taker pääsee irti. Vihdoin Mark Henry puuttuu Takerin ja Joen väliseen tappeluun - mutta ei olisi kannattanut! Samoa Joe jyrää Mark Henryn maahan voimallisella German Suplexilla! Samalla Chris Jericho on päässyt jälleen niskanpäälle tappelussa Del Rioa vastaan ja lukitsee tämän Walls of Jerichoon! Del Rio ei luovuta, vaan saa rimpuiltua vielä irti Jerichon otteesta. Undertaker on noussut myös jaloilleen, ja hän heittää Joen jälleen ulos kehästä. Henry sekaantuu taas Joen ja Takerin tappeluun ja jyrää Joen maahan Clotheslinella. Samalla kehässä Del Rio tekee DDT:n Jericholle.

Kehän ulkopuolella Henry on ottanut nyt totaalisen hallinnan ja pieksee sekä Joea että Takeria... WORLD'S STRONGEST SLAM TAKERILLE SUORAAN TERÄSLATTIALLE! 250-vuotias Taker ei muutu tuhkaksi, mutta Henry selättää.

1!


2!


EI RIITÄ! TAKER PÄÄSEE YLÖS! SAMALLA KEHÄSSÄ DEL RIO ISKEE JERICHOLLE BACKSTABBERIN! SELÄTTÄÄ!


1!


2!


EI RIITÄ!

Sekä Fatu- että Afa-heimon jäsenet katsovat suu pyöreänä tätä sekopäistä menoa. Kukaan ei tiedä enää, mitä voi tapahtua. Kukaan ei suostu selätettäväksi. Joe lyö Henryä nyrkiniskuilla, ja Henry alkaa vuotaa verta. TIES KUINKA MONES GERMAN SUPLEX JOELTA HENRYLLE! SELÄTYS!

1!
2!EI KUN EI!

Joe ja Taker alkavat jälleen tapella keskenään, kun Henry makaa maassa. Del Rio lukitsee Jerichon taas Cross Armbreakeriin, mutta Jericho kääntää otteen ja pääsee siitä irti. Kehän ulkopuolella Taker heittää Joen päin yhtä kopeista! Taker paiskoo Joea Elimination Chamberin terässeinämää päin ja selättää jälleen.


1!


2!Joe pääsee yhä irti!

YHTÄKKIÄ MARK HENRY ON PÄÄSSYT YLÖS, JA HÄN JYRÄÄ TAKERIN MAAHAN! Heti perään Henry kääntyy Samoa Joeta kohti... POWERBOMB JOELLE TERÄSLATTIALLE! Tämä on Henryn tilaisuus! Henry selättää - mutta tuomari ei huomaa, koska Jericho selättää samaan aikaan Del Rioa kehässä!

1!


2!


Del Rio pääsee irti! Niin pääsee myös Joe Henryn Powerbomb-selätyksestä, jota Rod Zapata ei ole ehtinyt edes laskea. Kehän ulkopuolella Henry, Joe ja Taker makaavat aivan uupuneina, mutta kehässä Chris Jericho ei luovuta. Jericho odottaa, että Del Rio pääsee ylös...

CODEBREAKER DEL RIOLLE! SELÄTYS!

1!


2!
3!

Ja siitä Del Rio ei pääse enää ylös. Alberto Del Rio on selätetty (Tilanne 5-3 Afalle).

Tuskanhiki kohoaa jälleen Fatu-heimon jäsenten otsalle. Nyt heillä ei ole enää varaa menettää yhtään jäsenistään. Sen näyttävät tajuavan myös Undertaker ja Samoa Joe, jotka hautaavat keskinäisen sotakirveen. Taker nousee kehään ja käy heti Jerichon kimppuun. Samalla Joe repii Mark Henryn ylös kehän ulkopuolella... VERTICAL SUPLEX TERÄSLATTIALLE! Tämä on liki sadas Suplex Joelta tänään Henrylle! Joe selättää.

1!2!
3!

Siitä Henry ei enää toivu! Mark Henry on selätetty (Tilanne 5-4 Afalle).

Todellisuus selkenee Afa-heimon jäsenille hetkessä. He ovat lirissä. Kolmesta viimeisestä osanottajasta kehässä on kaksi Fatu-heimon jäsentä ja yksi Afan jäsen. Piste-eroa on vain yhden pisteen verran. Ottelun voittaja saa 6 pistettä, toinen 3 pistettä. Chris Jerichon on pakko melkeinpä voittaa tämä ottelu, jotta Afa säilyttäisi voittonsa. Sen tietää myös Chris Jericho, joka aloittaa epätoivoisen tappelun Undertakeria vastaan kehän ulkopuolella, jonne Taker on hänet heittänyt. Samoa Joe liittyy kuitenkin nopeasti mukaan tappeluun, ja Joen sekä Takerin ylivoima on liikaa Jericholle. Jericho ei voi mitään. Hän yrittää ja yrittää... Mutta turhaan. Undertaker antaa Joen hoitaa viimeistelyn, ja niinpä Joe nappaa Jerichon hurjaan Muscle Buster -otteeseen...
MUSCLE BUSTER JERICHOLLE TERÄSLATTIALLE! Selätys on lähinnä muodollisuus:

1!2!

3!

Chris Jericho on selätetty. Afa-heimo on tuhottu.

Muodollisesti tilanne on Jerichon selätyksen jälkeen toki vasta 5-5, mutta pisteisiin ei ole laskettu vielä mukaan kolmelle parhaalle jaettavia pisteitä. Niinpä Afa-heimo tietää jo hävinneensä, kun kaksi Fatu-heimon voimamiestä tappelevat hetken aikaa kehässä. Joe ja Takerkin ovat silti jo niin poikki, etteivät jaksa mäiskiä toisiaan kauan. Joe yrittää lyödä Takeria, mutta Taker väistää... TOMBSTONE PILEDRIVER OMALLE HEIMOKAVERILLE! Takerin ja Joen tappelu on jatkunut lähes koko ottelun ajan, vaikka he ovat olleet samalla puolella, ja nyt se saa loppunsa, kun Taker selättää Joen.

1!


2!


3!

VOITTAJA: The Undertaker

Tätä ennen Undertaker on hävinnyt kaikki ottelunsa, mutta tänään hän on ylivoimainen. Helikopteri pörrää jälleen paikalle ja nostaa teräshäkin painijoiden yläpuolelta samalla, kun Vince saapuu jakamaan painijoille heidän henkilökohtaiset pisteensä:

Undertaker saa 6 pistettä voitosta + 2 pistettä kahdesta eliminoinnista (Big E ja Samoa Joe).
Samoa Joe saa 3 pistettä toisesta sijasta + 2 pistettä kahdesta eliminoinnista (Mark Henry ja Chris Jericho).
Chris Jericho saa 1 pisteen kolmannesta sijasta + 1 pisteen yhdestä eliminoinnista (Alberto Del Rio).

Lopputulos on näiden pisteiden ynnäämisen jälkeen varsin murskaava.

FATU 15 - AFA 6

Fatu-heimon levänneet jäsenet repeävät riemuun, kun Vince McMahon ilmoittaa lopullisen tuloksen. Undertaker ja Joe ovat niin poikki, että hädin tuskin jaksavat ryömiä heimonsa luokse juhlimaan. Vince luovuttaa immuniteettipokaalin Kevin Owensin käsiin, ja Owens ojentaa pokaalin heti Takerille, joka pitelee kuin uurnaa nojatessaan yhden polven varaan. Afa-heimo katsoo tilannetta murheellisena. Chris Jericho ja Mark Henry makaavat rantahietikolla eivätkä nouse edes ylös, ennen kuin Vince McMahon käskee heidät pystyyn. On aika loppusanojen.

McMahon: PERHANA! Tässä oli sitä jotain! Kaikki kaikkiaan vastaan, miehet mäiskimässä toisiaan! Tätä lisää, niin tulee hyvä. Fatu, te voititte tänään immuniteetin ansaitusti. Se tarkoittaa sitä, että näen Afa-heimon vielä tänä iltana heimoneuvostossa. Ja silloin teidän on Afassa parasta tietää, ketä syytätte tämän päivän tappiostanne. MENKÄÄ MATKOIHINNE SIITÄ!

-----

Immuniteettikilpailu on siis ohi, ja voiton vei Fatu. Se tarkoittaa sitä, että Afa-heimo joutuu heimoneuvostoon.

Afa-heimo, teillä on nyt 24 tuntia aikaa (eli huomiseen 11.6. kello 17.30 asti) lähettää oma äänenne minulle täällä foorumilla yksityisviestillä. Kenet haluatte äänestää täältä pois ensimmäisenä? Liittäkää mielellään äänen yhteyteen myös lyhyt perustelu, miksi haluatte kyseisen henkilön äänestää pois. Myös muita kommentteja kisasta ja sen etenemisestä voi halutessaan laittaa, hyödynnän niitä sitten heimoneuvostokirjoittelussa.
So Chris Jericho you can go straigh to hell and burn in hell because that's where you belong. And I'll help get you there by cutting your tongue in half. I think that would put end to your music career. That's all I have to say about Chris Jericho.

Avatar
Villezka
Main eventer
Viestit: 284
Liittynyt: 03 Tammi 2016, 22:03
Paikkakunta: Hyvinkää

Re: Smarkside: SELVIYTYJÄT

Viesti Kirjoittaja Villezka » 10 Kesä 2018, 17:04

Kuva

Ai että nämä viime päivät ovat olleet täydellisiä. Leirillä on ollu mukavan rauhallista, jos ei lasketa metsästysreissuja. On saanut mukavasti loikoilla riippumatolla, kun ei ole ollut sitä nimeltä mainitsematonta rääkyjää enää meidän heimossa.

Ainiin olihan meillä se joku tyhmä 'biisikärpänen' tässä välissä, jossa joutu kestämään muitten rääkymistä, mutta onnistuimme sentään voittamaan sen ja pääsimme syömään helvetisti, joten se oli vaivan arvoista.

Immuneettikilpailu olikin sitten täydellistä dominointia. Luuliko se bulgarialainen järkäle oikeesti voittavansa mut? Ainahan sitä voi haaveilla.

Ai että nyt voisi mennä loikoilemaan riippumatolle vai menisikö sitä pain... siis metsästämään villisikoja ja kaikkea muuta mitä tulee vastaan?

Mietin hetken...
Ehkä otin, ehkä en

Avatar
MinimiMax
Main eventer
Viestit: 229
Liittynyt: 09 Touko 2016, 16:37
Paikkakunta: Tampere

Re: Smarkside: SELVIYTYJÄT

Viesti Kirjoittaja MinimiMax » 10 Kesä 2018, 17:32

Kuva

Eikös ollutkin aika nerokas juoni? Siinä vaiheessa kun olimme monta pistettä jäljessä, tiesimme että meidän pitää käyttää aivojamme. Siispä minä ja Undertaker esitimme kinaavamme keskenämme mutta siinä sivussa eliminoimme kaikki muut jotta Fatun jäsenet olisivat finaalikaksikko ja saisimme muhkean voittopotin. Tässä vaiheessa joku ylimielinen varmaan sanoisi uhrautuneensa, mutta minä sanon ihan suoraan että lopputaistelu meni ihan paras mies voittakoon periaatteella, sillä ei ollut enää väliä kumpi voittaa sillä heimomme voittaisi jokatapauksessa. Tämä on sitä aivojen käyttöä, ottakaa opiksenne Afa!
"Unohda kaikki mitä tiedät niin tulet tietämään paljon enemmän."
-Teme, 2016

Avatar
Enska
Ylläpitäjä
Viestit: 588
Liittynyt: 02 Tammi 2016, 21:19
Paikkakunta: Turku
Viesti:

Re: Smarkside: SELVIYTYJÄT

Viesti Kirjoittaja Enska » 10 Kesä 2018, 18:16

Kuva

Afa-heimo... yksi kerrallaan... hautaudutte tämän saaren... kuumaan hiekkaan.

Valmistautukaa... viimeiselle... matkallenne.
IMDb | last.fm | Goodreads

Big Show et Kane, qui es in caelis,
sanctificetur nomen tuum,
adveniat regnum tuum,
fiat voluntas tua,
sicut in caelo, et in terra.

Avatar
kenitys
Main eventer
Viestit: 421
Liittynyt: 18 Tammi 2016, 18:44
Paikkakunta: HKI
Viesti:

Re: Smarkside: SELVIYTYJÄT

Viesti Kirjoittaja kenitys » 11 Kesä 2018, 13:36

ILTA 10

Kuva

Aikaisemmin päivällä koettu karvas tappio Elimination Chamberissa kirvelee Afa-heimon jäsenten mieltä edelleen. He olivat jo niin lähellä voittaa kolmannen immuniteetin putkeen, mutta sitten Undertaker ja Samoa Joe pilasivat kaiken... Sitten he joutuivat tänne. Nyt seitsenhenkinen heimo marssii mietteliäänä, varsin hiljaisena kohti heimoneuvostoaluetta. Tunnelma on jälleen jännittynyt. Osa heimon jäsenistä pälyilee toisiaan epäileväisesti. Kukaan ei tunnu olevan ihan varma siitä, onko turvassa tänään. Jotakuta puukotetaan tänään selkään. Ja jollakin heistä saattaa hyvin suurella todennäköisyydellä olla vielä oma immuniteettiamuletti piilossa.

Vince McMahon istuu jälleen kerran heimoneuvostoalueella yksin ja hymyilee. Päivä päivältä tunnelma Samoalla on muuttunut kiristyneemmäksi, ja juuri tästä draamasta McMahon nauttii. Vincen edessä palaa nuotio, jossa kaikki Afa-heimon jäsenet käyvät jo tuttuun tyyliin sytyttämässä soihtunsa. Sen jälkeen he astelevat istumaan penkille Vincen eteen. Randy Orton, Rusev, Chris Jericho ja Shane McMahon käyvät eturiviin. Mark Henry, Seth Rollins ja Big E takariviin.

McMahon: Afa, te olette onnistuneet parilla viime kerralla välttämään heimoneuvoston. Tänään te kuitenkin epäonnistuitte pahasti Elimination Chamberissa, ja sen takia on vain oikeus ja kohtuus, että istutte nyt täällä. Tänään yksi teistä joutuu jättämään Samoan saaren pysyvästi. Toivottavasti olette varmoja siitä, kenet haluatte äänestää ulos.

Afa-heimon jäsenen ilmeet ovat vakavat. Osa nyökyttelee päätään. Heillä on selvästi tiedossa, kenen aikovat äänestää ulos. Mutta mitä jos ajatukset ovatkin ristissä? Mitä jos enemmistö onkin päättänyt äänestää juuri sinut pois?

McMahon: Minulla on teille pari kysymystä ennen kuin pääsette äänestämään. Toivon rehellisiä vastauksia. Mark Henry, te olette hävinneet taas kaksi viimeisintä kisaa. Mikä mättää?

Henry: Kisat eivät ole taas menneet ihan suunnitelmien mukaan, mutta samapa tuo. Kipujuna puksuttaa eteenpäin, ilman huolta huomisesta. Porukka vähenee ympäriltä, ja se on loppujen lopuksi melkolailla se ja sama, lähteekö sitä väkeä kummasta heimosta tahansa, kaikki ovat yhtälailla alapuolellani. Lopussa seisoo vain yksi voittaja, ja se olen minä, HAH!

Henryn uho näyttää hieman ahdistavan muita Afa-heimolaisia, mutta he eivät uskalla sanoa isolle köriläälle mitään. Vince myhäilee Henryn vastaukselle.

McMahon: Seth Rollins. Olen ollut aistivinani, että sinä olet yrittänyt ottaa vähän johtajan roolia heimossa. Pitääkö paikkansa? Keneen sinä luotat täällä?

Rollins: Tähän mennessä on ollut ihan mukavaa ja heimossa on hyvä yhteishenki. Toki joihinkin luotan vähemmän kuin toisiin tässä kisassa. En nyt sano keihin, mutta tiedän, että tämä peli menee vielä kovaksi. Saas nähdä.

Rollinsin kommentti on varsin kiero, eikä tarjoa oikeastaan minkäänlaista vastausta Vincen kysymykseen. Vince näyttää silti hyväksyvän sen.

McMahon: Selvä. Chris Jericho, sinä olit tänään ratkaisevassa roolissa Elimination Chamberissa, kun heimosi hävisi. Mitä Afan pitää tehdä toisin, että pärjäätte?

Jericho: Meidän heimollamme oli hieman aikaa momentum päällä, mutta nyt se on jälleen siirtynyt Fatulle. Tänään on äänestettävä heikoin lenkki ulos.

McMahon katsoo vielä hetken Afa-heimoa, mutta ilmoittaa sitten olevansa tyytyväinen. Äänestys on valmis alkamaan.

Randy Orton luikertelee käärmemäisesti ensimmäisenä äänestyspaikalle. Hän kirjoittaa lappuun nopeasti nimen, nostaa sen kameralle ja ilmoittaa perustelunsa totisena. "Valitettavasti taitosi eivät riitä selviytymään tällä saarella."

Rusev rymistelee äänestyspaikalle Ortonin jälkeen. Rusev kirjoittaa nimen lappuun jälleen kyrillisillä aakkosilla ja murahtaa sitten kameralle perustelunsa. "Liian epävarma suorittaja ja liian iso uhka myöhemmin kisassa."

Chris Jericho on äänestysvuorossa kolmantena. Jericho pitelee edelleen selkäänsä päivän EC-ottelun jäljiltä, kirjoittaa lappuun nimen pitkän harkinnan jälkeen ja nostaa sitten lapun ylös kameralle. "Pitkän harkinnan jälkeen valitsin sinut, koska olet tuonut meille tappioita viime aikoina. Päätös ei todellakaan ollut helppo, mutta joku on valittava."

Shane McMahon on ollut hiljaa koko heimoneuvoston ajan, mutta nyt on hänen vuoronsa nousta ylös, kävellä isänsä ohi ja astella äänestyspaikalle. Siellä hän ei aikaile, vaan kirjoittaa lappuun nopeasti nimen. "Sorry buddy, mutta et ole tarpeeksi energinen, jotta voit jatkaa kisassa."

Mark Henry nousee ensimmäisenä ylös takarivistä ja meinaa kaataa edessään istuvan Ortonin löntystellessään äänestyspaikalle. Siellä Henry ottaa tussin nyrkkiinsä ja kirjoittaa nimen lapulle. "Tietämystä ei ole ollut kuten veteraanilta sopii odottaa, ja muutenkin äijä tuntuu vain makoilevan biitsillä."

Seth Rollins astelee äänestyspaikalle itsevarman oloisena. Rollins virnistää nopeasti kameralle, kirjoittaa sitten tarkkaan harkitun nimen paperille ja lausuu perustelunsa. "Kokonaisuus ja tasaisuus ratkaisee."

Big E on viimeinen, joka pääsee äänestämään. Energinen E suorastaan pomppii alueelle ja vakavoituu vasta, kun hänen pitää kirjoittaa lappuun sen henkilön nimi, kenet haluaa ulos. "Olet ollut vähän poissa oleva viimeaikoina. Onko se sitten ikä vai koti-ikävä, ken tietää?"

TULOS

Vince McMahon kävelee hakemaan äänet uurnasta ja palaa hetken päästä uurnan kanssa takaisin seitsenhenkisen Afa-heimon eteen.

McMahon: Jos joku haluaa käyttää henkilökohtaisen immuniteettiamulettinsa, nyt on sen hetki.

Tämä on ensimmäinen kerta, kun Afa-heimon jäsenten on mahdollista käyttää immuniteettiamulettiaan. Hetken aikaa seitsikko katselee toisiinsa, mutta kukaan ei tee mitään. Immunitettiamuletti jää piiloon.

McMahon: Selvä. Afa-heimo, luen nyt antamanne äänet. Kun äänet on luettu, päätös on lopullinen. Eniten ääniä heimoneuvostossa saanut on neljäs Selviytyjät: WWE:stä ulos äänestetty kilpailija.

Ensimmäinen ääni menee... MARK HENRYLLE.


Toinen ääni menee... CHRIS JERICHOLLE.

Kolmas ääni menee... RUSEVILLE.


Neljäs ääni menee... MARK HENRYLLE.


Vince McMahon katsoo tiukasti Afa-heimoa. Äänet jakautuvat tasaisesti. Vince nostaa viidennen äänen uurnasta.Viides ääni menee... MARK HENRYLLE.

Vincen ilme muuttuu totisemmaksi.

McMahon: Kolme ääntä Mark Henrylle. Yksi ääni Ruseville. Yksi ääni Chris Jericholle. Kaksi ääntä on laskematta. Henry, jos saat vielä yhdenkin äänen, olet seuraava Selviytyjistä ulos äänestetty kilpailija.Kuudes ääni menee...


CHRIS JERICHOLLE.

Tunnelma kiristyy entisestään.

McMahon: Kolme ääntä Henrylle. Kaksi ääntä Jericholle. Yksi ääni Ruseville. Jos Jericho saa viimeisen äänen, järjestämme uusintaäänestyksen Jerichon ja Henryn välillä. Jos ääni menee kenelle tahansa muulle, Mark Henry saa pakata kamansa.

Seitsemäs ääni menee...
..
MARK HENRYLLE.

Se on ohi.
Kuva


Mark Henry näyttää raivoisalta. Onko tämä heimo oikeasti äänestänyt hänet pihalle? Afa-heimon jäsenet perääntyvät jopa hieman kauemmas, kun Henry nousee ylös penkistään. Lyökö hän heitä? Käykö huonosti? Ei käy, Henry näyttää lopulta tyytyvän kohtaloonsa.

McMahon: Mark Henry, sinut on äänestetty neljäntenä ulos Selviytyjät: WWE:stä. Ole hyvä ja tuo soihtusi.

Henry ottaa urheilukassinsa ja tuo selkänsä takaa soihdun. McMahon sammuttaa tulen yhdellä kädenheilautuksella.

McMahon: Mark Henry, tuli edustaa elämää tällä saarella, ja kun tuli sammuu, kilpailusi on ohi. Heimo on puhunut.

Kuva

Nyt molemmissa heimoissa on kuusi jäsentä jäljellä. Puntit ovat taas tasan, mutta mitä käy seuraavaksi? Ketkä selviävät siihen asti, kun heimot yhdistyvät? Kaikkien mielessä siintää jo se, että yksilökilpailu lähentyy hetki hetkeltä. Näiden aatosten kera rikkinäinen Afa nousee ylös ja marssii pois.

------

Neljäs heimoneuvosto on ohitse. Seuraavaksi vuorossa on palkintotehtävä, siihen tulee ohjeet todennäköisesti huomenna. Palataan siis silloin.

Ja huomio: ulos äänestetyt kilpailijat älkää enää mielellään postatko tälle alueelle - paitsi jos haluatte kirjoittaa hahmollanne vielä ns. äänestyksen jälkeisen loppukommentin. Out of character -avautumiset mielellään esim. tuolla paskanjauhanta-aiheessa, lyhyempää huutelua toki sitten vaikka Discordissa.
So Chris Jericho you can go straigh to hell and burn in hell because that's where you belong. And I'll help get you there by cutting your tongue in half. I think that would put end to your music career. That's all I have to say about Chris Jericho.

Avatar
saunassa tuijottaa
Midcarder
Viestit: 35
Liittynyt: 06 Tammi 2016, 00:12

Re: Smarkside: SELVIYTYJÄT

Viesti Kirjoittaja saunassa tuijottaa » 11 Kesä 2018, 14:54

Alkoiko jo pelottaa? Heikot ja köyhät juonittelijat, saatana. Piru teidät vielä perii, sanokaa minun sanoneen.

Hyvin pelattu, sillä finaalisuoralla olisitte jääneet tomuksi jalkojeni alle. Mitään en tästä paskasaaresta jää kaipaamaan, menen iloisin mielin kotiin palkintokaappini, kauniin vaimoni ja MILJOONAOMAISUUTENI pariin. Syökää te täällä hiekkaa, ja miettikää miksette enää pärjää tämänkään vertaa.

HAH, MAAILMAN VAHVIN MIES LÄHTEE, PIKKUPOJAT LEIKKIKÖÖT KESKENÄÄN
lentää lehdellä nakkikiskan taa

Avatar
kenitys
Main eventer
Viestit: 421
Liittynyt: 18 Tammi 2016, 18:44
Paikkakunta: HKI
Viesti:

Re: Smarkside: SELVIYTYJÄT

Viesti Kirjoittaja kenitys » 12 Kesä 2018, 09:35

PÄIVÄ 11

Kuva

Selviytyjät: WWE:n kilpailijat ovat olleet nyt Samoalla Upolun saarella 11 päivää. Se tarkoittaa sitä, että koko kilpailuajasta takana on kolmasosa. Vasta kolmasosa. Ei kuulosta kovin lohduttavalta niiden kilpailijoiden mielestä, jotka heräävät jälleen uuteen aamuun hikisenä, kolotuksesta kärsivänä ja nälkäisenä. Kummankaan heimon jäsenet eivät voi väittää, että leiriin rakennettu makuupaikka olisi alkanut tuntua mukavalta vielä 11 yön jälkeenkään.

Fatu-heimon leirissä edellinen ilta ja yö on sujunut suhteellisen rauhallisesti. Heimon kuusi jäljellä olevaa jäsentä ovat olleet äärimmäisen tyytyväisiä siihen, että ovat onnistuneet vaihteeksi välttämään heimoneuvoston. Ketään ei ole tarvinnut äänestää pois. Erityisesti kehuja ovat saaneet Samoa Joe ja Undertaker, jotka ratkaisivat kilpailun Elimination Chamberissa. Joe on ottanut kehut myhäillen vastaan, sen sijaan erakkomainen Taker ei ole jaksanut kuunnella kehuja, vaan on vetäytynyt taas omiin oloihinsa.

Nyt Undertaker herää ja nousee tuttuun tapaan arkustaan.

Hyvin nopeasti heräämisensä jälkeen hän huomaa, että joku on hullusti. Dean Ambrose ei ole lähtenyt metsästämään. Alberto Del Rio ei ole lähtenyt perinteiselle aamupulikoinnilleen. Sen sijaan he seisovat yhdessä The Mizin ja Kevin Owensin kanssa uimarannalla ja näyttävät hätääntyneeltä. Mizillä on kädessään kirje.

Sitten Undertaker vasta tajuaa: Samoa Joeta ei näy missään. Taker kävelee rauhallisesti muiden heimonsa jäsenten luokse ja kysyy hitaasti, mikä on hätänä.

"Katsopa tätä", Miz sanoo ja tyrkkää kirjeen Undertakerin käteen.

Afa-heimossa tunnelma ei ole ollut edellisenä iltana yhtään niin leppoisa kuin Fatussa. Enemmistö heimon jäsenistä on ollut selvästi tyytyväinen siihen, että he ovat saaneet äänestettyä ison, vahvan ja pelottavan körilään Mark Henryn pois. Selvää on kuitenkin se, että kaikki eivät olisi halunneet Henryä pihalle. Erityisesti Chris Jericho on nostanut pienen äläkän vielä leirialueelle saavuttuaan.

"Kuka täällä oikein haluaa minut pihalle?" Jericho kysyi ja korottaa äänensä varsin korkealle.

Kukaan heimon jäsenistä ei vastannut rock-tähden tiuskintaan mitään, kunnes Shane McMahon käski Jerichon tukkimaan turpansa.

"Jos et muista, myös minä sain pari ääntä ensimmäisessä heimoneuvostossa. Niiden kanssa pitää vain elää", Shane sanoi Jericholle.

Siihen Jericho ei ollut vastannut enää mitään. Tunnelma oli edelleen kireä, kun heimon jäsenet kävivät nukkumaan, mutta kaikkien toiveena oli, että ehkä seuraava aamu parantaisi tilanteen.

Niin ei kuitenkaan käy. Aamulla Big E nousee ensimmäisenä ylös ja huomaa heti, että jotain puuttuu. Hänen vieressään heimon makuualueella nukkuu vain NELJÄ muuta painijaa. Neljä. Yksi puuttuu. Seth Rollinsia ei näy missään.

Big E lähtee juoksemaan uimarannalle ja yrittää etsiä Rollinsia, mutta "Arkkitehtiä" ei löydy mistään. Hätääntynyt Big E päättää herättää heimon muut jäsenet, mikä ei miellytä ainakaan kaikkia.

"Mikä perkele... Nyt... Rusev, tuhoa!" Rusev mutisee noustessaan ylös.

Valitukset vaimenevat kuitenkin nopeasti, kun Big E selittää, että Seth Rollins on kadonnut johonkin. Shane McMahon, Chris Jericho ja Randy Orton unohtavat eilisillan kinastelut ja alkavat miettiä, mihin Rollins on voinut kadota. Big E lähtee käymään heimon postilaatikolla, jos sinne olisi tullut joku selitys aiheesta. Pian Big E palaakin kirjeen kanssa.

"Tämä taitaa selittää kaiken", Big E sanoo.

Muut nappaavat kirjeen Big E:n kädestä ja alkavat lukea yhteen ääneen.

"Huomenta! Kuten ehkä olettekin huomanneet, yksi puuttuu joukostanne. Olen selvittänyt, ketä te pidätte heimonne johtajanne. Nyt hänet on kaapattu pois joukostanne. Pois laumansa luota. Ja mitä olisi heimo ilman johtajaa? Ei paljon mitään. Kun saavutte kartassa näkyvälle palkintotehtäväalueelle, löydätte sieltä mahdollisesti johtajanne. Samalla selviää, minkälaisen tehtävän eteen johtajanne tänään joutuu. Pakatkaa paljon varusteita mukaan lähtiessänne leiristä. Saatatte tarvita niitä."

--------

Kyllä, seuraava palkintotehtävä on hieman erilainen kuin aiemmat. Kysyin, keitä te pidätte heimonne johtajina, ja te vastasitte. Samoa Joe ja Seth Rollins on nyt kaapattu leiristä, mutta näette heidät kyllä vielä. HUOM! Samoa Joe ja Seth Rollins eivät saa puhua yksityisviesteillä/Discordissa privaattikeskusteluissa/tms. muiden heimolaistensa kanssa, kunnes heidät on vapautettu.

Tänään kello 19 Discordissa Selviytyjät-kanavalla järjestetään livenä kilpailu, johon Samoa Joe ja Seth Rollins osallistuvat. Samalla selviää, mistä on kyse.
So Chris Jericho you can go straigh to hell and burn in hell because that's where you belong. And I'll help get you there by cutting your tongue in half. I think that would put end to your music career. That's all I have to say about Chris Jericho.

Avatar
kenitys
Main eventer
Viestit: 421
Liittynyt: 18 Tammi 2016, 18:44
Paikkakunta: HKI
Viesti:

Re: Smarkside: SELVIYTYJÄT

Viesti Kirjoittaja kenitys » 12 Kesä 2018, 19:02

PÄIVÄ 11

Kuva

"ET OLE TODELLAKAAN PAREMPI JOHTAJA KUIN MINÄ!"

"Sehän nähdään... pelle!"

Fatu- ja Afa-heimon jäsenet kuulevat huudot jo kaukaa, kun he kävelevät kartan ohjaamalle alueelle, joka sijaitsee jälleen Upolu-saaren keskiosissa. Molemmat heimot ovat etukäteen pelänneet, että heidän johtajikseen valitut Samoa Joe ja Seth Rollins olisi kolkattu tajuttomaksi, ehkä huumattu, ehkä he riippuisivat jaloistaan puusta tai jonkinlaisesta häkistä, josta heidät pitäisi pelastaa...

Mutta ei. Täällä he ovat huutamassa toisilleen Vince McMahonin ja Roman Reignsin selän takana. Reigns vilkuilee Joeta ja Rollinsia kyllästyneenä, sen oloisena että haluaisi itse käydä molempien kimppuun. Vince pitää kuitenkin Reignsin aisoissa ja alkaa virnuilla leveästi, kun näkee, että Fatu- ja Afa-heimon jäsenet kävelevät kisapaikalle yhtä aikaa hämmentyneen oloisina.

Kun viisihenkiset Fatu- ja Afa-heimot ovat asettuneet paikoilleen riviin, McMahon alkaa nauraa maanisesti.

McMahon: HAHAHAHAHAHAAAAAA! TÄNÄÄN EI OLE MITÄÄN PALKINTOKISAA!

Kuva

@_______________________@

Fatu- ja Afa-heimon jäsenet katsovat Vinceä silmät ymmyrkäisinä. Nytkö se on mennyt lopullisesti sekaisin? Samoa Joe ja Seth Rollins (jotka ovat tässä välissä rauhoittuneet) näyttävät kuitenkin sen verran vakavilta, että heimot ymmärtävät, että tosi todellakin on kyseessä.

McMahon: AIVAN! Tänään ei kisata joukkueina ollenkaan, mutta edessä on jotain paljon suurempaa. On aika sotkea hieman pakkaa JA JAKAA HEIMOT UUSIKSI. Kyllä! Mitä olisi hyvä viihde ilman kunnon swerveä, kuten ystäväni Vince Russo aina sanoo? No ei mitään! Niinpä tänään panemme Fatu- ja Afa-heimojen jaon kokonaan uusiksi.

Kaikki rivissä seisovaa 10 painijaa näyttävät kauhistuneilta. Osa kiroaa ääneen. Osa jupisee mielessään. Tämä voi pahimmillaan tarkoittaa sitä, että heidän tarkkaan kaavailemansa suunnitelmat ja liittoumat menevät aivan pieleen... Ei perkele.

McMahon: Ja koska te olette nimenneet nämä ka ksi takanani seisovaa sankaria nykyisten heimojenne johtajiksi, HE SAAVAT TEHTÄVÄN VALITA HEIMOT UUDESTAAN. Samoa Joe edustaa Fatu-heimoa, Seth Rollins Afa-heimoa. Molemmat saavat vuorotellen valita aina yhden painijan heimoonsa. Ensimmäiseksi he valitsevat yhden nykyisestä heimostaan, sitten yhden vastakkaisesta heimosta. Sitten jälleen yhden nykyisestä ja sitten taas yhden vastakkaisesta. Sen jälkeen jäljellä on enää kaksi painijaa, ja heille minulla on luvassa erikoistehtävä...

Painijoita pelottaa Vincen erikoistehtävä. Sitäkin enemmän heitä pelottaa silti se, mihin heimoon he päätyvät. Samoa Joe ja Seth Rollins astelevat rinnakkain Vincen eteen. Joella on kädessään Fatun punaisia huiveja. Rollinsilla Afan sinisiä huiveja. Joe aloittaa.

Joe: Valitsen ensimmäisenä Fatuun DEAN AMBROSEN. Deano, en pärjää ilman sinua. Tule tänne!

Ambrose huokaisee helpottuneena ja kävelee Joen luokse. Hän saa jatkaa Fatu-heimossa.

Rollins: Minun ensimmäinen valintani on RANDY ORTON. Käärme, olet ollut korvaamaton apu painiotteluissa. Tarvitsemme Afassa sinua!

Orton tyytyy virnistämään tyytyväisenä ja kävelemään Rollinsin luokse. Seuraavaksi edessä ovat kiinnostavat valinnat.

Joe: Tervetuloa Fatuun, RUSEV! Sinussa on kaipaamamme voimaa.

Rollins: UNDERTAKER, olit voittamaton Elimination Chamberissa. Lisää vastaavaa nyt, kun olet osa Afa-heimoa.

Undertaker ei sano mitään kävellessään Rollinsin luokse ja napatessaan käteensä uuden sinisen huivin. Vanhan punaisen huivin hän tiputtaa maahan. Myös Rusev on hyvin vaitonainen korvatessaan sinisen huivinsa punaisella ja asettuessaan Samoa Joen ja Dean Ambrosen viereen.

Joe: ALBERTO DEL RIO, olet kaipaamamme ketku. Fatu on paikkasi.

Rollins: CHRIS JERICHO! Jätetään egobuustailut jatkossa vähemmälle, niin olet ehdottomasti kultaa. Kuulut yhä Afaan.

Alberto Del Rio ja Chris Jericho kävelevät tuttujen heimojensa luokse tyytyväisen oloisina. Valittavien rivissä seisoo vielä neljä painijaa: vanhan Fatun jäsenistä The Miz ja Kevin Owens. Vanhan Afan jäsenistä Big E ja Shane McMahon. Kaikki neljä katselevat maahan ja miettivät, mitkä ovat Joen ja Rollinsin viimeiset valinnat.

Joe: BIG E! Et voi olla turha kaveri, koska onnistuit selättämään Undertakerin. Nyt pääset yrittämään sitä uudestaan Fatun joukoissa.

Rollins: THE MIZ. Meissä on jotain samaa - hyvällä tavalla. Tervetuloa Afaan.

Big E pomppii uuden Fatu-heimon joukkoon ja ottaa käsiinsä punaisen huivin. Vastaavasti Miz näyttää hieman mietteliäältä kävellessään uuden Afa-heimonsa luokse ja kätellessään Rollinsia, Chris Jerichoa ja Randy Ortonia. Mizin vanha tuttu Undertaker ei vilkaisekaan Miziä päin, kun tämä korvaa punaisen huivinsa sinisellä.

Nyt jäljellä on enää kaksi painijaa. Kevin Owens ja Shane McMahon. Molempia näyttää selvästi ahdistavan se, mitä Vince on keksinyt heille. Tai pahimmassa tapauksessa: onko heidän kilpailunsa tässä?

McMahon: Shane ja Owens... Teille minulla on vain KAKSI SANAA!

Ei helvetti...

McMahon: NOPEUS PELI! No, se on oikeasti vain yksi yhdyssana, mutta halusin hieman säikäyttää teitä. Kyllä vain. Te pääsette kamppailemaan toisianne vastaan yhdessä maailman legendaarisimmassa kilpailussa: nopeuspelissä. Tässä vieressäni on masiina, jossa on neljä eri väristä nappulaa, ja teidän tehtävänne on pysyä sen mukana mahdollisimman kauan. Katsotaan, onko 11 päivää Samoan kuumuudessa sulattanut aivonne jo täysin, vai onko reaktiokyvystänne vielä jotain jäljellä...

Kuva

Kevin Owens ja Shane McMahon astelevat nopeuspelin luokse, kun Vince vielä selostaa sääntöjä.

McMahon: Säännöt ovat niin simppelit kuin mahdollista. Molemmat pelaavat nopeuspeliä kierroksen. Se, kumpi saa paremman tuloksen, saa valita kumpaan heimoon siirtyy. Hävinnyt joutuu menemään toiseen heimoon. JA LISÄKSI! Jos teistä paremman tuloksen saanut saa VIELÄ PAREMMAN TULOKSEN KUIN MINÄ - NOPEUSPELIN MESTARI - ansaitsee tuo voittaja heimolleen erikoispalkinnon. Roman, näytä mikä on erikoispalkinto!

Reigns näyttää selvästi todella tympääntyneeltä. Missä helvetissä se Hideo Itami on? Sen tehtäviä nämä palkinnon näyttämiset ovat. Reigns tekee kuitenkin työtä käskettyä ja paljastaa takanaan seisovan pöydän, joka on täynnä erilaisia hedelmiä.

McMahon: AIVAN! Voittaja ansaitsee heimolleen kaikki nuo hedelmät, jos saa minua paremman tuloksen. Mutta selvitetäänpä ensin, kumpi teistä kahdesta on parempi.

Kevin Owens astelee turhautuneen oloisena nopeuspelin luokse, pistää sen päälle ja alkaa murjoa näppäimiä kaikella voimalla. Valot välkkyvät, kone piippailee ja Owens pysyy tahdissa tiukasti mukana... 60.. 70... 80.. 90.. Owens tekee hyvää tulosta.. 100.. 110.. 120... JA SIIHEN JÄÄ! OWENS SAA TULOKSEKSI 120. Se on varsin hyvä saavutus, mutta Owens ei näytä itse olevan tyytyväinen, vaan kiroaa ääneen.

Seuraavaksi vuoroon astuu Shane McMahon.

Shane McMahonin kädet tärisevät. Hänen on pakko saada parempi tulos kuin Owens. Ja sitten vielä parempi kuin oma isä - mikä tuo Vincen tulos ikinä onkaan... Shane alkaa näpytellä, mutta sormet lipsuvat jo alussa. 30.. 40... EIH! Shanen kädet lipsahtavat, kun tulostaulussa näkyy 50.

Se jää siihen.

Owens voittaa Shanen!

McMahon: Onneksi olkoon Owens! Saat päättää nyt, kumman heimon valitset.

Owens näyttää miettivän hetken aikaa.

Owens: Afa on vahva... Orton, Undertaker, voittamaton Rollins, aina ovela Miz... Ja Jericho. Chris Jericho. HAISTAKAA PASKA, MINÄHÄN EN TUON PAPAN KANSSA LIITTOUDU! FATU ON VALINTANI!

Se on sillä selvä. Owens pysyy samassa heimossa kuin tähän saakka. Se tarkoittaa sitä, että Shane pysyy Afa-heimossa. Mutta päihittääkö Owens Vincen tuloksen?

McMahon: Ai niin, Owens. Minun piti nyt näyttää sinulle, miten tätä peliä OIKEASTI PELATAAN.

Vince astelee nopeuspelin taakse, kytkee sen päälle, näpyttelee hetken aikaa peliä... ja virnistää.

Kuva

Vincen tulos on lyömätön. Owens pudistelee päätään. Fatu-heimo näyttää hieman pettyneeltä. Toivottu hedelmäkasa jää saamatta.

McMahon: HAHAA! KUKAAN EI VOITA VINCE MCMAHONIA! Tällä kertaa kumpikaan heimoista ei saa palkintoa - ME SYÖMME HEDELMÄT ROMANIN KANSSA KAHDESTAAN. No niin, menkääs matkoihinne siitä! Teillä riittää tutustumista uuteen heimonne. Ja huomenna on jälleen tiukka päivä. Silloin taistellaan koskemattomuudesta.

----

Näin. Tässä oli siis tämänkertainen palkintokilpailu ja heimojen uusjako. Seuraavaksi on edessä immuniteettikilpailu. Se käydään jälleen painiotteluina, lisätietoa ottelupareista, ajankohdasta ja vastaavasta todennäköisesti huomenna!
So Chris Jericho you can go straigh to hell and burn in hell because that's where you belong. And I'll help get you there by cutting your tongue in half. I think that would put end to your music career. That's all I have to say about Chris Jericho.

Avatar
kenitys
Main eventer
Viestit: 421
Liittynyt: 18 Tammi 2016, 18:44
Paikkakunta: HKI
Viesti:

Re: Smarkside: SELVIYTYJÄT

Viesti Kirjoittaja kenitys » 13 Kesä 2018, 15:27

PÄIVÄ 12

Kuva

Uusi päivä sarastaa, jälleen paahtavan kuumana. On hiljaista - molemmissa heimoissa. Selvästi eilen tapahtunut heimojen sekoittaminen uusiksi on pannut jäljellä olevat 12 painijaa hyvin mietteliääksi.

Osa on menettänyt heimojen jakautuessa lähimmät liittolaisensa. Osa on saanut heimoonsa sellaisia vanhoja tuttuja, joiden kanssa olisi alun perinkin halunnut liittoutua. Osa huokaisee helpotuksesta: pahimmat ongelmatapaukset omasta vanhasta heimosta ovat nyt vastustajien puolella.

Kukaan ei tietenkään sano näitä tunteita ääneen, ei ainakaan koko heimon kuullen. Metsän syvyyksissä ja rannalla kauempana leirialueesta käydään kävelemässä pienin porukoin. Mietitään läheisimmän liittolaisen kanssa, miten reagoidaan muuttuneeseen tilanteeseen. Yritetään etsiä uusia liittolaisia muuttuneen tilanteen ansiosta. Varmistetaan tutuilta tyypeiltä, ovatko vanhat suunnitelmat yhä voimassa.

Leirialueella vannotaan tietenkin yhtenäisyyttä. Kaikki ovat ääneen puhuessaan sitä mieltä, että uusi heimo on aikaisempaa parempi. Tällä heimolla on mahdollisuuksia mihin tahansa - varsinkin toisen päihittämiseen.

Kokonaan toinen asia on se, mitä ajatuksia piiloutuu ääneen lausuttujen sanojen taakse.

Sitten saapuu kirje.

"Tänään taistellaan immuniteetista uusien heimojen voimin! Luvassa on kolme tiukkaa painiottelua - pankaa kaikki peliin kaikkeen, tai yhdelle käy huonosti."

----

Tällä kertaa tarkoituksella lyhyemmät jorinat ja lähinnä pelin ohjaajan huomioita uudesta tilanteesta. Uudet heimot ovat hiljentäneet selvästi pelaajat, mutta rohkaisen kaikkia edelleen roolipelaamaan tässä aiheessakin, niin peli pysyy kiinnostavana! Niiden pohjalta rakennan aina kirjoituksianikin.

Otetaan myös tässä pientä breikkiä siltä osin, että seuraava immuniteettikisa käydään perjantaina iltapäivällä/alkuillasta ennen kuin kaikki lähtevät ryyppäämään (ehkä noin klo 17). Tässä perjantaina koittavat immuniteettimatsit:

Alberto Del Rio vs. Shane McMahon
Rusev & Samoa Joe vs. Seth Rollins & Undertaker - Tag Team Elimination Match
Dean Ambrose & Big E & Kevin Owens vs. Randy Orton & Chris Jericho & The Miz - Tag Team Elimination Match

Matsit käydään seuraavasti:
- Ensimmäisen ottelun voittaja saa normaaliin tapaan 1 pisteen
- Toisessa ottelussa voittajajoukkue saa 2 pistettä, jos molemmat jäsenet selviävät eliminoitumatta. Jos vain toinen voittajajoukkuejäsen selviää, joukkue saa 1 pisteen.
- Kolmannessa ottelussa voittajajoukkue saa 3 pistettä, jos kaikki jäsenet selviävät eliminoitumatta. Jos kaksi selviää, 2 pistettä. Jos vain yksi selviää, 1 piste.
- Jos kolmen ottelun jälkeen on pisteissä tasatilanne, käydään Sudden Death -ottelu.

Koska Kevin Owens tai Shane McMahon eivät voittaneet Vinceä palkintokisassa, tällä kertaa kummallakaan ei ole etua kilpailuun tultaessa.
So Chris Jericho you can go straigh to hell and burn in hell because that's where you belong. And I'll help get you there by cutting your tongue in half. I think that would put end to your music career. That's all I have to say about Chris Jericho.

Avatar
PeeTseta
Main eventer
Viestit: 462
Liittynyt: 04 Tammi 2016, 17:04
Paikkakunta: Paltamo

Re: Smarkside: SELVIYTYJÄT

Viesti Kirjoittaja PeeTseta » 14 Kesä 2018, 09:26

Kuva
Uusi Afa vaikuttaa erittäin hyvältä. Undertakerin kaltainen legenda istuu tiimiin kuin hansikas ja Miz on kehässä hyvin arvaamaton. Fatulla ei ole mitään mahdollisuuksia immuniteettikisassa. Ja täällä majassakin on väljempää nukkua kun Taker nukkuu arkussaan. Vähän ehkä jään kaipaamaan Big E:n ravustustaitoja, mutta onneksi kalaa riittää.
Kirjallisuutta, taidetta tiedettä. Sä et tarvii niitä, mä tiedän oikotien!
Last.fm
Youtube

Avatar
Zemppari
Moderaattori
Viestit: 647
Liittynyt: 04 Tammi 2016, 06:43
Paikkakunta: Jokela

Re: Smarkside: SELVIYTYJÄT

Viesti Kirjoittaja Zemppari » 14 Kesä 2018, 13:59

Kuva
Minä uskon Fatuun. E ja Rusev ovat sopivia vahvistuksia. Miziä jään toki kaipaamaan. Viidakkoelämä alkaa kyllä kyrpiä toden teolla. Ambrose haisee koko ajan villisioilta. Kaipaan Karinan lihapatojen ääreen.

Immuniteettitaistossa Jericho kuolee. Taas. Fatu voittaa, ei kysymystäkään.
In the 27 years I've been doing this I never thought I'd find a better wrestler than me, but I found him.
Daniel Bryan.

-William Regal

Vastaa Viestiin