Tervetuloa Smarksiden viralliselle keskustelualueelle! Luo tunnukset ja tule mukaan vaihtamaan mielipiteitä. Muista lukea foorumin säännöt!

Tarkasta kotisivumme osoitteessa smarkside.com. Facebookista löydät fanisivumme sekä keskusteluryhmämme Discussion ja Talk. Olemme myös Twitterissä, Instagramissa, Soundcloudissa ja YouTubessa. Reaaliaikaisen chattailun löydät Discordista.

Smarksidetubessa Raw tiistaisin klo 20 ja SmackDown keskiviikkoisin klo 20. Muu ohjelmisto elää tilanteen mukaan. Parhaiten pysyt kärryillä seuraamalla Discordin kanavaa #smarktube.

Ruoka ja juoma

Vaihtoehtoiset puheenaiheet maan, taivaan ja kosmoksen väliltä.
Avatar
NeVille
Moderaattori
Viestit: 107
Liittynyt: 03 Tammi 2016, 22:03
Paikkakunta: Helsinki

Ruoka ja juoma

Viesti Kirjoittaja NeVille » 17 Helmi 2016, 12:01

Koska syömisestä ja juomisesta on aina mukavaa puhua, niin pistetäänpä aihepiirille ketju pystyyn. Eli jos haluat esitellä kotikeittiösi luomuksia tai kirota kun soppa paloi pohjaan, jakaa reseptejä tai kysellä vinkkejä, manata lähikaupan eineshyllyn uutustuotteen alimpaan helvettiin, fiilistellä miten hyvältä se rullakebab darrassa maistuikaan tai ihan mitä vaan muuta, tämä on the place to be!

Itse tajusin juuri että punaisen lihan kulutus vähentynyt viime aikoina melko radikaalisti, vaikka mitään tietoista ratkaisua sen käytön hillitsemiseksi ei olekaan tullut tehtyä. Sen sijaan on mennyt paljon broileria sekä tofua, josta on pienen alkukankeuden jälkeen oppinut tekemään oikein mainioita pöperöitä. Arkiruokana tulee usein vain paistettua kuutioina, joihin mausteeksi soijakastiketta ja fiiliksen mukaan jotain maustehyllystä. Näitä sitten riisin, nuudelien tai kasviswokin sekaan, helppoa ja hyvää. Tofuburgerit coleslaw´lla ja cheddarilla on myös hyviä jos kaipaa jotain mättösafkaa ilman lihaa.

Loppuun voisin heittää parhaan tofureseptin mitä on tullut vastaan, mutta tämä nyt vaatii sen verran panostamista että ei ihan kovin usein tule tehtyä. Ohjeessa oleva paistettu riisi sopii hyvin kaveriksi myös muillekin safkoille.