Tervetuloa Smarksiden viralliselle keskustelualueelle! Luo tunnukset ja tule mukaan vaihtamaan mielipiteitä. Muista lukea foorumin säännöt!

Tarkasta kotisivumme osoitteessa smarkside.com. Facebookista löydät fanisivumme sekä keskusteluryhmämme Discussion ja Talk. Olemme myös Twitterissä, Instagramissa, Soundcloudissa ja YouTubessa. Reaaliaikaisen chattailun löydät Discordista.

Smarksidetubessa Raw tiistaisin klo 20 ja SmackDown keskiviikkoisin klo 20. Muu ohjelmisto elää tilanteen mukaan. Parhaiten pysyt kärryillä seuraamalla Discordin kanavaa #smarktube.

Smark Night Turku: SummerSlam 2016 (27.8.)

Vaihtoehtoiset puheenaiheet maan, taivaan ja kosmoksen väliltä.
Avatar
Enska
Ylläpitäjä
Viestit: 594
Liittynyt: 02 Tammi 2016, 21:19
Paikkakunta: Turku
Viesti:

Smark Night Turku: SummerSlam 2016 (27.8.)

Viesti Kirjoittaja Enska » 17 Heinä 2016, 17:12

Seuraava Smark Night -saunailta järjestetään siis Turussa lauantaina 27. elokuuta. Kaikki Facebookin Smarkside Wrestling Talk -ryhmän jäsenet ovatkin jo saaneet kutsun tapahtumaan, mutta jos et ryhmään kuulu tai halua siihen liittyä mutta kuitenkin tahdot saunailtaan tulla, niin voit ilmoittautua miittiin tässä ketjussa.

Tämä on järjestyksessään jo seitsemäs saunailtamme, enkä usko, että yksikään ihminen, joka on saunailtaan joskus tullut, on osallistumistaan katunut. Kannattaa siis ehdottomasti tulla mukaan, jos hauskanpito kiinnostaa. Yleensä saunaillan ohjelmisto koostuu PPV:stä sekä erinäisistä ohjelmanumeroista, kuten tietokilpailuista tai WWE 2K16 -turnauksista yms. Niin, ja tietysti myös saunomisesta.

Pääsymaksua on mahdoton arvioida ennen kuin osallistujamäärä on selvillä, mutta yleensä hinta on ollut noin 15–25 euroa.


IMDb | last.fm | Goodreads

Big Show et Kane, qui es in caelis,
sanctificetur nomen tuum,
adveniat regnum tuum,
fiat voluntas tua,
sicut in caelo, et in terra.