Tervetuloa Smarksiden viralliselle keskustelualueelle! Luo tunnukset ja tule mukaan vaihtamaan mielipiteitä. Muista lukea foorumin säännöt!

Tarkasta kotisivumme osoitteessa smarkside.com. Facebookista löydät fanisivumme sekä keskusteluryhmämme Discussion ja Talk. Olemme myös Twitterissä, Instagramissa, Soundcloudissa ja YouTubessa. Reaaliaikaisen chattailun löydät Discordista.

Smarksidetubessa Raw tiistaisin klo 20 ja SmackDown keskiviikkoisin klo 20. Muu ohjelmisto elää tilanteen mukaan. Parhaiten pysyt kärryillä seuraamalla Discordin kanavaa #smarktube.

ROH – Ring of Honor

Kaikenlainen showpainiaiheinen keskustelu.
Vastaa Viestiin
Avatar
Enska
Ylläpitäjä
Viestit: 595
Liittynyt: 02 Tammi 2016, 21:19
Paikkakunta: Turku
Viesti:

ROH – Ring of Honor

Viesti Kirjoittaja Enska » 29 Helmi 2016, 11:37

Kuva Ring of Honor, Yhdysvaltojen kenties toiseksi suurin liiga. Perustettu vuonna 2002 ja ollut nousussa viime aikoina. Tekee yhteistyötä NJPW:n kanssa ja järjestää yhteisiä tapahtumia pitkin vuotta. Myös PWG (Pro Wrestling Guerrilla) on ROH:n yhteistyökumppani. ROH:n suurimmat tapahtumat ovat perinteisiä maksulähetyksiä, mutta kaikki Japanissa järjestetyt tapahtumat on nähtävissä NJPW Worldista.

Tähän ketjuun siis kaikki yleinen ROH-keskustelu. PPV:ille voi halutessaan luoda oman ketjunsa.

Eilen katselimme Smarktubessa ROH:n uusimman PPV:n (14th Anniversary Show), ja väkeä taisi olla linjoilla parhaimmillaan jopa 14 henkilöä. Siksi on vähän sääli, ettei kyseinen PPV ollut erityisen hyvä (ei ainakaan yhtään niin hyvä kuin joulukuun Final Battle). Ei tapahtuma siis missään nimessä huono ollut (erityisesti Kenny Omegan ja Young Bucksin matsi ACH:ta, Matt Sydalia ja Kushidaa vastaan oli loistava), muttei silti mikään napakymppi.

Tällä hetkellä kiehtovinta ROH:ssa ovat mielestäni maailmanmestari Jay Lethalin ja TV-mestari Tomohiro Ishiin kuviot. Molemmat ovat loistavia painijoita ja mestareita, joten on jännittävää nähdä, keitä vastaan miehet tulevat vöitään jatkossa puolustamaan. Esimerkiksi Hiroshi Tanahashi tai IWGP-mestari Kazuchika Okada olisivat oikein kihelmöiviä vastustajia Lethalille, eikä Kenny Omegakaan olisi yhtään hullumpi vaihtoehto. Ishii sen sijaan on mielenkiintoinen painija ihan ketä tahansa vastaan, joten TV-mestaruusottelut tulevat taatusti olemaan hienoja tulevaisuudessa.


IMDb | last.fm | Goodreads

Big Show et Kane, qui es in caelis,
sanctificetur nomen tuum,
adveniat regnum tuum,
fiat voluntas tua,
sicut in caelo, et in terra.

Mr. Off
Main eventer
Viestit: 135
Liittynyt: 01 Helmi 2016, 20:44

Re: ROH – Ring of Honor

Viesti Kirjoittaja Mr. Off » 29 Helmi 2016, 11:56

Ishiin mestaruusvoitto näköjään meni minulta ohi tullessani linjoille vähän myöhäsessä. Todellakin mielenkiintoinen käänne ROH:n kannalta varsinkin, jos Ishiitä nähdään nyt useammin kunnian kehässä. Nostaa kyllä pirusti ROH:n osakkeita, koska Ishiin jokainen esiintyminen tulee olemaan must see, sillä mies saa täysin tuoreita ottelupareja ja uusia tyylejä, joita tuhota brutaalilla ottelutavallaan! Aivan loistavaa!

Tosiaan 14th Anniversaryn matseista parhaiten jäi juuri mieleen 6 man tag, mutta täytyy nostaa myös esille Moosen hieno suoritus Okadaa vastaan. Hirvestä tulee vielä iso tekijä painimaailmassa sillä kokoa, voimaa ja atleettisuutta mieheltä löytyy.

Goton ja Castlen matsi jäi itseltäni hieman varjoon, mutta vaikutti tasaväkiseltä ja ihan hyvin bookatulta matsilta. Ikävä kyllä kuollut yleisö vesitti tämän kuin monen muunkin matsin tunnelmaa. War Machines ja ANX vetivät myös erittäin kelvollisen hardcore tag-matsin, mutta yleisön ollessa hiljaa ei oikein matsi napannut mukaansa. Lisäksi alun kova tempo matsissa hyytyi loppuakohden, joka antoi hiljaisen yleisön kanssa ottelusta hieman aneemisen kuvan.

Main Event oli kelpo matsi, mutta yön makustelun jälkeen ei tällekkään hirveän suurta kiitosta pysty antamaan. Jay Lethal tuntui osaltaan sivulliselta matsissa ja kun ottelu tosissaan pääsi vauhtiin niin se loppui. Lopetus oli kuitenkin täydellinen korostaessaan osaksi Lethalin ylivertaisuutta, mutta samalla sitä, että Cole ja O'Reilly olivat liikaa keskittyneitä omaan kiistaansa. Lethalin bookkauksesta pidän ylipäätään, mutta ROH:ssa alkaa vähitellen loppua hänelle vastustajat, joten mestaruuskuviot huutavat Japskeista vastustajaa Lethalille. Enskan mainitsemasta kolmikosta jokainen kelpaisi paremmin kuin hyvin! Samalla päästäisiin myös korostamaan ROH:n vyön merkittävyyttä eikä se jäisi IWGP-mestaruuden varjoon niin pahasti.

All in all, ihan kelpo show, jota vaivasi kuollut yleisö ja huonosti suunniteltu matsien järjestys. Btw olihan siellä myös MCMG:n yhteenpaluu, joka meinasi täysin unohtua. Lupaavalta vaikuttaa ROH:n tulevaisuus ja etenkin Dallasin showt tulee olemaan must see, koska yleisö ei siellä voi pettää.

Avatar
Jomppa
Midcarder
Viestit: 27
Liittynyt: 03 Tammi 2016, 22:10
Paikkakunta: Tampere

Re: ROH – Ring of Honor

Viesti Kirjoittaja Jomppa » 15 Maalis 2016, 20:31

Nyt kyllä pitää alkaa seuraamaan ROH:ia kun MCMG teki paluun! Olen aina fanittanut kyseistä joukkuetta. 8-)

Avatar
Zemppari
Moderaattori
Viestit: 670
Liittynyt: 04 Tammi 2016, 06:43
Paikkakunta: Jokela

Re: ROH – Ring of Honor

Viesti Kirjoittaja Zemppari » 20 Huhti 2016, 17:19

Ring of Honorin Global Wars tapahtumaan on julkistettu ensimmäiset ottelut:

ROH World Championship
JAY LETHAL vs COLT CABANA

ROH World TV Championship
TOMOHIRO ISHII vs BOBBY FISH

ROH World Tag Team Championship
WAR MACHINE vs THE BRISCOES

THE ADDICTION vs JUSHIN LIGER & CHEESEBURGER

WOMEN OF HONOR PRE-SHOW MATCH
KELLY KLEIN vs. “CRAZY” MARY DOBSON

Ihan mielenkiintoiseksi muodostumassa kortti. Cabanaa on jännä nähdä vakavammassa ottelussa. Tagmestaruusottelu vaikuttaa myös mielenkiintoiselta eikä TV-mestaruuskaan pahalta näytä. Lisäksi ROH:n isoista nimistä ilman ottelua ovat vielä Adam Colen, Kyle O'Reillyn ja Roddy Strongin kaltaiset nimet.

New Japanin puolelta Global Warsiin ja sitä seuraavaan War of the Worlds TV-nauhoituksiin osallistuvat Hiroshi Tanahashi, KUSHIDA, Kazuchika Okada, Guerillas of Destiny sekä Tetsuya Naito.
In the 27 years I've been doing this I never thought I'd find a better wrestler than me, but I found him.
Daniel Bryan.

-William Regal

Avatar
Enska
Ylläpitäjä
Viestit: 595
Liittynyt: 02 Tammi 2016, 21:19
Paikkakunta: Turku
Viesti:

Re: ROH – Ring of Honor

Viesti Kirjoittaja Enska » 20 Huhti 2016, 17:53

Näistä otteluista War Machine vs. Briscoes ja Ishii vs. Fish kiinnostavat eniten. Cabana ei allekirjoittanutta sytytä enää vuonna 2016, ja satuin itse asiassa näkemään Coltin ja Lethalin välisen matsin paikan päällä Dallasissa WrestleMania-viikonloppuna, ja se matsi oli mielestäni tylsempi kuin sitä edeltänyt Lethal vs. Cheeseburger. Yleisökään ei oikein jaksanut tai halunnut kannustaa Coltia. Chicagossa tilanne tosin lienee toinen – kyseessä kun on Cabanan kotikaupunki.

Tästä tulee kyllä joka tapauksessa mahtava tapahtuma, sillä kortista tosiaan puuttuvat vielä mm. Tanahashin, Okadan ja Naiton matsit. Vielä jos saisi Omegan ja Shibatan mestoille. :o
IMDb | last.fm | Goodreads

Big Show et Kane, qui es in caelis,
sanctificetur nomen tuum,
adveniat regnum tuum,
fiat voluntas tua,
sicut in caelo, et in terra.

Avatar
Zemppari
Moderaattori
Viestit: 670
Liittynyt: 04 Tammi 2016, 06:43
Paikkakunta: Jokela

Re: ROH – Ring of Honor

Viesti Kirjoittaja Zemppari » 26 Huhti 2016, 20:26

Global Warsin kortti alkaa näyttää entistä paremmalta muutaman uuden lisäyksen myötä:

MICHAEL ELGIN & HIROSHI TANAHASHI VS. KAZUCHIKA OKADA & MOOSE W/ GEDO & STOKELY HATHAWAY

ALEX SHELLEY/CHRIS SABIN/MATT SYDAL/KUSHIDA VS. YOUNG BUCKS (NICK & MATT JACKSON)/GUERRILAS OF DESTINY (TAMA TONGA & TANGA ROA)

KYLE O'REILLY VS TETSUYA NAITO

Varsinkin O'Reilly/Naito näyttää herkulliselta sekä 8-man tag saattaa olla kiva spotfest.
In the 27 years I've been doing this I never thought I'd find a better wrestler than me, but I found him.
Daniel Bryan.

-William Regal

Avatar
Zemppari
Moderaattori
Viestit: 670
Liittynyt: 04 Tammi 2016, 06:43
Paikkakunta: Jokela

Re: ROH – Ring of Honor

Viesti Kirjoittaja Zemppari » 10 Touko 2016, 11:05

Tulipa sitten katsottua Global Wars livenä ja ihan kiva tapahtumahan se oli. Mitään huippukovaa kohtaamista ei nähty, mutta kaikki ottelut olivat vähintäänkin hyviä. Yritän pitää tekstin suhteellisen spoilerivapaana, sillä tapahtuma näytetään (toivottavasti) Smarktubessa viikon aikana.

Illan avasi Four Corners ottelu TV-mestaruuden ykköshaastajuudesta. Dalton Castle oli koko ottelun tähti ja yksi illan suurimpia valopilkkuja. ROH, tässä teillä on tuleva tähti seuraavaksi kymmeneksi vuodeksi. Eivät muutkaan huonosti vetäneet. ACH heitti volttinsa, Adam Page heitti parit kivat liikkeet ja Roddy oli Roddy. Oikein mukava opener.

Seuraavaksi kohtasivat Addiction (Kazarian ja Chris Daniels) sekä THUNDERBURGER eli Cheeseburgerin ja legendaarisen Jushin Thunder Ligerin liittouma. Otteluna tämä oli lähinnä filleri, jolla saatiin Liger mukaan. Mies saikin loistavan vastaanoton Chicagon yleisöltä.

War Machinen ja Briscoen veljesten ottelu olikin sitten jo MOTN. Hyvää suorittamista kaikilta parilla kovalla near fallilla höystettynä. Varsinkin Ray Rowe vakuutti otteillaan.

Tetsuya Naiton ja Kyle O'Reillyn kohtaaminen oli ehkä se eniten odottamani ottelu tässä tapahtumassa. Hyvähän ottelu kieltämättä oli, mutta sitä kovinta vaihdetta ei missään välissä lyöty sissään. Muutenkaan Japanin kaverit eivät ihan täysillä ymmärrettävistä syistä vetäneet. Naiton metkuilut hymyilyttivät jälleen.

Illan kovimmat yleisöreaktiot repivätkin sitten Big Match Tana sekä Okada, joiden pelkkä läsnäolo samassa kehässä sai salin repeämään liitoksistaan. Tästä ottelusta jäi aika hämärät muistikuvat väsymyksen takia. Moose ja Elgin pyörivät myös mukana.

TV-mestaruusottelu Bobby Fishin ja Tomohiro Ishiin välillä jäi sitten illan heikoimmaksi otteluksi. Ei se missään nimessä huono ollut, mutta Ishiistä ei vaan ole saatu sitä parasta irti ROH:ssa. Eipä tähän enempää lisättävää ole.

Bullet Clubin hemmot vastaan Reborn Time Machine. Markkasin aivan liikaa MCMG:n ja Kushidan liittoumalle eikä Matt Sydal tuota ryhmittymää yhtään pahentanut. Lopputuloksena ihan kiva spotfesti, joka ei päässyt lähellekään Anniversary-tapahtuman Elite vs Sydal/ACH/Kushida kohtaamista. Selostamolle kuitenkin iso peukku tästä ottelusta.

Main event pisti hommat kivasti nippuun. Meno toimi hyvin niin kauan kuin sitä kesti ja hieman vakavampi Colt toimi hyvin tässä ottelussa. Lethal suoritti taas perusvarmasti ja Taeler oli tyrmäävä kehänlaidalla. Lopetuksesta hieman tarkemmin spoilereissa.
► Show Spoiler
Parempi tapahtuma kuin edeltävä 14th Anniversary, mutta sille aivan huipputasolle ei edelleenkään päästy.
In the 27 years I've been doing this I never thought I'd find a better wrestler than me, but I found him.
Daniel Bryan.

-William Regal

Avatar
Zemppari
Moderaattori
Viestit: 670
Liittynyt: 04 Tammi 2016, 06:43
Paikkakunta: Jokela

Re: ROH – Ring of Honor

Viesti Kirjoittaja Zemppari » 21 Kesä 2016, 10:55

ROH:n seuraava PPV on jo tänä perjantaina. Best in The World käydään Chicagossa Concordissa 24.6 ja kortti näyttää tältä:

ROH WORLD CHAMPIONSHIP, REMATCH ONE YEAR IN THE MAKING
JAY BRISCOE VS. JAY LETHAL (C) W/ TAELER HENDRIX

ROH WORLD TAG TEAM CHAMPIONSHIP
MOTOR CITY MACHINE GUNS (ALEX SHELLEY & CHRIS SABIN) VS. THE ADDICTION (CHRISTOPHER DANIELS & FRANKIE KAZARIAN) (C)

ROH WORLD TELEVISION CHAMPIONSHIP
DALTON CASTLE W/ THE BOYS VS. BOBBY FISH (C)

UNSANCTIONED FIGHT WITHOUT HONOR
STEVE CORINO VS. BJ WHITMER

TORNADO RULES
MOOSE/WAR MACHINE (RAYMOND ROWE & HANSON) VS. ADAM COLE/YOUNG BUCKS (NICK & MATT JACKSON)

SPECIAL CHALLENGE
RODERICK STRONG VS. MARK BRISCOE

KAMAITACHI vs. KYLE O'REILLY

SILAS YOUNG VS. ACH

Varsin mielenkiintoinen kortti on tosiaan saatu kokoon. Jay vs Jay II kiinnostaa jostain syystä vähemmän kuin Colt Cabanan mestaruusmatsi viime kerralla, mutta muuten kaikki vaikuttaa lupaavalta. MCMG/Addiction tulee näin MCMG-markkina olemaan kova koitos, vaikka jokunen vuosi sitten TNA:ssa tämä olisi saattanut olla vielä kovempi koitos. Corino/Whitmer tulee todennäköisesti olemaan illan heikoin koitos, mutta toivottavasti stipulaatio tarkoittaa tämän feudin päättymistä.

Castle/Fish, Roddy/Briscoe ja ACH/young tulevat varmasti olemaan kivoja alakortin koitoksia, mutta shown varastaa toivottavasti O'Reilly/Kamaitachi. Kamaitachi on kuulemani mukaan otellut huippulaadukkaan sarjan otteluita Dragon Leen kanssa ja viettää nyt loppuexkursionsa ROH:ssa. Kunhan ottelu saa tarpeeksi aikaa niin taivas on rajana.

Toivottavasti saadaan myös SmarkTube-esitys aikaiseksi, ROH:lla on vaan paha tapa poistaa videoita aktiivisesti.
Viimeksi muokannut Zemppari, 21 Kesä 2016, 11:44. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
In the 27 years I've been doing this I never thought I'd find a better wrestler than me, but I found him.
Daniel Bryan.

-William Regal

Avatar
Enska
Ylläpitäjä
Viestit: 595
Liittynyt: 02 Tammi 2016, 21:19
Paikkakunta: Turku
Viesti:

Re: ROH – Ring of Honor

Viesti Kirjoittaja Enska » 21 Kesä 2016, 11:41

Zemppari kirjoitti:ROH:n seuraava PPV on jo tänä perjantaina. Best in The World käydään Chicagossa 24.6 – –.
Nope, vaan Pohjois-Carolinan Concordissa. Kuva

Itse en ole kortista kovin innoissani. Eniten kiinnostaa tuo kuuden miehen joukkueottelu, jossa Moose ja War Machine kohtaavat Bullet Clubin. Lethal toki toimittaa aina, joten myös pääottelu kiinnostaa jonkin verran. Muutoin vaikuttaa aika laimealta tapahtumalta, vaikka eihän sitä ikinä tiedä.
IMDb | last.fm | Goodreads

Big Show et Kane, qui es in caelis,
sanctificetur nomen tuum,
adveniat regnum tuum,
fiat voluntas tua,
sicut in caelo, et in terra.

Avatar
Zemppari
Moderaattori
Viestit: 670
Liittynyt: 04 Tammi 2016, 06:43
Paikkakunta: Jokela

Re: ROH – Ring of Honor

Viesti Kirjoittaja Zemppari » 16 Elo 2016, 12:59

Seuraava ROH:n PPV Death Before Dishonor onkin jo aivan nurkan takana tänä perjantaina. New Japanin ukkelit ovat jälleen vahvasti edustettuna. Kortti näyttää tältä:

ROH WORLD CHAMPIONSHIP
ADAM COLE vs JAY LETHAL (c)

ROH WORLD TELEVISION CHAMPIONSHIP
MARK BRISCOE vs BOBBY FISH (c)

TRIPLE THREAT - ROH WORLD TAG TEAM CHAMPIONSHIP
TETSUYA NAITO & EVIL vs MICHAEL ELGIN & HIROSHI TANAHASHI vs THE ADDICTION (CHRISTOPHER DANIELS & FRANKIE KAZARIAN) (c)

NON TITLE
IWGP Heavyweight Champion “RAINMAKER” KAZUCHIKA OKADA vs DALTON CASTLE W/ THE BOYS

“PRO WRESTLING’s LAST REAL MAN” SILAS YOUNG vs KAYSUYORI SHIBATA

CHAOS vs BULLET CLUB
CHAOS (ROCKY ROMERO/BERETTA/TORU YANO) vs BULLET CLUB (YUJIRO/TAMA TONGA/TANGA LOA)

GRUDGE MATCH
JAY BRISCOE vs HANGMAN PAGE

ROH WORLD TV TITLE #1 CONTENDER'S 4 CORNER SURVIVAL
LIO RUSH vs JAY WHITE vs DONOVAN DIJAK vs KAMAITACHI

Mitä todennäköisimmin tämä on se tapahtuma missä Jay Lethal tiputtaa mestaruutensa yli vuoden valtakauden jälkeen. Muuten kortti vaikuttaa omasta mielestä yllättävän tylsältä, eikä edes New Japanin edustus jaksa oikein kiinnostaa. Eniten tässä melkein kiinnostaa kaksi alakortin ottelua eli Briscoe/Page sekä neljän miehen ykköshaastajuusottelu. Eivätköhän Okada/Castle ja Shibata/Young myös mielenkiintoisia ole, mutta ROH syöttää jälleen omien kavereidensa momentumin rippeet "outsidereille". Ja missä ihmeessä on Kyle "voitan sen päämestaruuden vihdoin Final Battlessa" O'Reilly.

Asiaa ei myös auta se, että viikko tästä eteenpäin järjestetään Field Of Honor tapahtuma (joka ei ole edes iPPV). Tähän korttiin on saatu sellaiset herkkupalat kuten Cole vs Lethal vs Naito vs Tanahashi päämestaruudesta sekä Shibata/O'Reilly.

Tähän voisin avautua myös hieman yhdestä Ring Of Honorin ongelmasta: stagnatisoituneesta rosterista. Viimeiset pari vuotta yläkortti on pysynyt lähes muuttumattomana (Lethal, Cole, Jay Briscoe & Elgin), keskikortista kukaan ei nouse parrasvaloihin ja New Japanin tähdet voittavat lähes kaikki keskinäiset kohtaamiset (tästä surullisin esimerkki nähtiin kevään Anniversary-tapahtumassa jossa suurimman reaktion saivat Okadan ja Tanahashin kohtaaminen joukkueottelussa ja "omien" saadessa erittäin laimeita reaktioita).

Top Prospect-turnaus on kiva lisä, joka on tuonut sisään Hansonin, Donovan Dijakin ja Lio Rushin, mutta niiden uusien tähtien luonnissa ollaan epäonnistuttu. O'Reilly on ollut limbossa joukkuedivarissa lukuunottamatta satunnaisia kahnauksia Adam Colen kanssa, koko lafkan karismaattisin kaveri Dalton Castle on jäänyt sivuun kuivan Bobby Fishin ollessa TV-mestari ja ACH suuntasi NOAHin puolelle kiertueelle. Myös valtavat pudotetut pallot Cedric Alexanderin ja Tommaso Ciampan kannsa, jotka johtivat molempien lähtöön (tosin Ciampan parhaat esitykset ovat olleet ROH:n ulkopuolella AAW:ssä sekä Progressissa). Myös Moosen lähtö varmasti sattui.

ROH ei ole enää se indytalentin kuumin keskipiste. Osansa on tietysti TV-sopimuksilla, jotka sulkivat Lucha Undergroundin tähdet pois, mutta vapaita kykyjä on silti pilvin pimein sekä Amerikassa että viime vuosina syttyneessä brittiskenessä. Juu, Ospreay on tulossa tuleviin nauhoituksiin, mutta vasta kun Progress, Evolve ja NJPW tekivät kaverista tähden. Entä Gulak, Monster Mafia, Speedball (ennen rajakahnausta), Haskins, Scurll, Thatcher, Galloway, Chuck Taylor, Beaver Boys, Trevor Lee ja monet muut. Tai vaikkapa muutama vanha kasvo piristämään menoa kuten Eddie Kingston Sami Callihan taikkapa Chris "MAAILMAN PARAS" Hero.
In the 27 years I've been doing this I never thought I'd find a better wrestler than me, but I found him.
Daniel Bryan.

-William Regal

Avatar
Enska
Ylläpitäjä
Viestit: 595
Liittynyt: 02 Tammi 2016, 21:19
Paikkakunta: Turku
Viesti:

Re: ROH – Ring of Honor

Viesti Kirjoittaja Enska » 17 Elo 2016, 09:23

Vähän on tuuliajolla Ring of Honor kyllä. NJPW-yhteistyö on kaksiteräinen miekka.

Toivottavasti Lethal säilyttää, sillä tuntuisi antikliimaksilta, jos hänen pitkä mestaruuskautensa päättyisi tällaisessa matsissa. Oma unelmani on se, että Lethal kantaa mestaruuttaan aina Final Battleen asti, kunnes häviää sen Kenny Omegalle (jos Omega saa viisuminsa kuntoon), joka saa siten entistä suurempaa momentumia Wrestle Kingdomin IWGP Heavyweight -mestaruusotteluunsa ja nousee WWE:n ulkopuolisen painimaailman kuninkaaksi Okadan ja Tanahashin rinnalle.

Muu kortti tuntuu jotenkin todella oudolta, eritoten Okadan ja Shibatan matsit. Ideana tietysti se, että Okada ja Shibata saavat helpot suupalat, mutta aika omituisia matseja silti. Joukkuemestaruusottelu tuntuu sentään kutkuttavalta ja voi parhaimmillaan olla todella hyvää kamaa.

Tällä hetkellä brittiskene on rutkasti kuumempaa kamaa kuin ROH.
IMDb | last.fm | Goodreads

Big Show et Kane, qui es in caelis,
sanctificetur nomen tuum,
adveniat regnum tuum,
fiat voluntas tua,
sicut in caelo, et in terra.

Avatar
Zemppari
Moderaattori
Viestit: 670
Liittynyt: 04 Tammi 2016, 06:43
Paikkakunta: Jokela

Re: ROH – Ring of Honor

Viesti Kirjoittaja Zemppari » 30 Syys 2016, 15:58

Tänä yönä tosiaan jälleen Ring of Honorin iPPV, vuorossa All Star Extravaganza. Kortti näyttää tältä:

**MAIN EVENT** ROH WORLD TAG TEAM CHAMPIONSHIP - LADDER WAR 6
MOTOR CITY MACHINE GUNS VS. YOUNG BUCKS VS. THE ADDICTION (CHRISTOPHER DANIELS & FRANKIE KAZARIAN) (C)

ROH WORLD CHAMPIONSHIP
MICHAEL ELGIN VS. ADAM COLE (C)

ROH WORLD TV CHAMPIONSHIP
DONOVAN DIJAK w/ PRINCE NANA VS. BOBBY FISH (C)

TETSUYA NAITO w/ EVIL VS. JAY LETHAL

KAMAITACHI VS. DRAGON LEE

HANGMAN PAGE VS. KYLE O'REILLY

6-MAN TAG TEAM TOURNAMENT ROUND 1
JAY WHITE/KUSHIDA/ACH VS. TORU YANO/JAY & MARK BRISCOE

4 CORNER TAG SURVIVAL FOR SHOT AT ROH TAG TEAM CHAMPIONSHIP
ANX (RHETT TITUS & KENNY KING) w/ CAPRICE COLEMAN VS. SHANE TAYLOR & KEITH LEE VS. DALTON CASTLE & COLT CABANA VS. WAR MACHINE (RAY ROWE & HANSON)

Näyttää kyllä paremmalta kuin edellinen ainakin korttinsa puolesta. Alakortti on erittäin mielenkiintoinen: Tag-hässäkässä on kolme mielenkiintoista joukkuetta sekä ANX (joka todennäköisesti voittaa, Delirious on haistellut taas liimoja), Adam Page saattaa varastaa jälleen shown kun tällä kertaa vastassa on Kyle O'Reilly ja Kamaitachi ja Dragon Lee tuovat kovatasoisen feudinsa nyt myös Amerikkaan.

Yläkortissa "ihan kiva" potentiaalin omaava Lethal/Naito, toivottavasti Dijakin mestaruusvoitto sekä Adam Colen ja BEEG Miken kohtaaminen ROH:n mestaruudesta. Mutta tuo pääottelu, kaikkien aikojen kuudes Ladder War. Mukana kaksi 2000-luvun kenties parasta joukkuetta sekä parhaat päivänsä nähneet Addiction. Mutta TÄMÄ Chris Danielsin promo sai aikaiseksi kylmät väreet. TÄMÄ promo on yksi niistä promoista, jotka yksinkertaisesti myyvät. TÄMÄN promon ansiosta haluan katsoa tuon ottelun ja tuon tapahtuman.

https://www.youtube.com/watch?v=55Y_RKL4dK8
In the 27 years I've been doing this I never thought I'd find a better wrestler than me, but I found him.
Daniel Bryan.

-William Regal

Avatar
Enska
Ylläpitäjä
Viestit: 595
Liittynyt: 02 Tammi 2016, 21:19
Paikkakunta: Turku
Viesti:

Re: ROH – Ring of Honor

Viesti Kirjoittaja Enska » 05 Loka 2016, 17:44

Sain katsottua ROH:n uusimman PPV:n eli All Star Extravaganza VIII:n, joka järjestettiin viime perjantaina. Tässä sekalaisia ajatuksiani:

– Bobby Fish on kuiva Television-mestari, ja Donovan Dijak on vielä kuivempi haastaja. Todella hidastempoinen matsi, joka sisälsi liiankin yksinkertaisen tarinan (Fish teloi Dijakin jalkaa). Koko divari kaipaisi uudistusta, kuten vaikkapa Silas Youngia mestariksi.

– Tapahtuman ylivoimaisesti suurin mark out moment tulikin sitten jo seuraavassa ottelussa. Nimet Keith Lee ja Shane Taylor eivät ehkä kerro teille mitään, mutta me todelliset painihipsterit todistimme kyseisen kaksikon otteita jo huhtikuun Supercard of Honor -tapahtuman dark matchissa Dallasissa! Ja kyllä, kyseinen kaksikko muodostaa ilmiömäisen joukkueen, jota ei voi muuta kuin rakastaa. Kaksi lihavaa ja lennokasta tummaihoista miestä, jotka heittelevät vastustajiaan voimalla kanveesiin. Toimii todellakin. Tässäkin tapahtumassa nähtiin Keith Leen aivan sairas voltti kehän ulkopuolelle, mikä luonnollisesti synnytti ansaitun "Holy shit!" -chäntin. Kaksikko kaiken lisäksi nokitteli War Machinen kanssa, eli luvassa lienee melkoinen mättö jossain vaiheessa. Voiton veivät kuitenkin Colt Cabana ja Dalton Castle, mikä oli ihan hyvä juttu – Castle ja Cabana lienevät mahtavia vihollisia Young Bucksille.

– Dragon Lee säväytti ottelussaan Kamaitachia vastaan, ja Kamaitachikin jätti nyt paremman vaikutuksen kuin kesällä Kyle O'Reillya vastaan otellessaan. Ottelu oli silti liian vauhdikas ja spottipainotteinen minun makuuni. Etenkin lopussa meno äityi jo liian överiksi, kun mikään ei tuntunut riittävän voittoon. Dragon Lee on silti tervetullut vierailija ROH:iin, ja hänestä kyllä kuullaan vielä. Kyseessä on vasta 21-vuotias painija.

– Kyle O'Reillyn ja Hangman Pagen matsin missasin, koska... en edes muista. Tein jotain. Syytän siitä O'Reillyä, joka on kenties kuivempi kuin Roderick Strong.

– ROH:iin on tulossa kolmen miehen joukkuemestaruus, mikä tuntuu ajatuksena mälsältä. ROH:n rosteri on niin pieni, että kohta jokaisella on jokin vyö lanteillaan. Myös itse ottelu oli melko mälsä. Erityisesti ACH on jonkinlaisen hahmon tarpeessa.

– Lethal kävi voittamassa Naiton, joka ei vaikuttanut kovin motivoituneelta. Lähinnä matsista jäi mieleen se, kun Naito potkaisi kehäkuuluttaja Bobby Cruisea mahaan samalla kun Cruise kuulutti Lethalia kehään. Tuntuu siltä, että Naiton momentum on laskemassa – ainakin Jenkeissä.

– Adam Cole puolusti ROH:n mestaruutta Michael Elginiä vastaan. Ihan hyvä matsi, jossa etenkin Elgin veti hyvin. Ei kuitenkaan todellakaan paras suoritus kummaltakaan painijalta. Cole on yhtä kaikki hyvä valinta ROH:n mestariksi, ja mikäli mies feudaa jossain vaiheessa Cody Rhodesia vastaan, niin luvassa lienee upeaa settiä.

– Pääottelussa nähtiin TLC-tyylinen rymistely, kun Daniels ja Kazarian puolustivat tag-vöitään Motor City Machine Gunsia ja Young Bucksia vastaan. Viihdyttävä mättö, mutta jotenkin nämä TLC-tyyliset ottelut alkavat kyllä maistua puulta. Young Bucks nousi tässä joukkuemestariksi, mikä oli mieluisa yllätys. Toivottavasti Daniels siirtyisi tappionsa myötä singles-painijaksi ja lähtisi vielä kerran jahtaamaan ROH:n mestaruutta, jota hän siis ei ole koskaan onnistunut voittamaan.

Kokonaisarvosanaksi antaisin 6/10. Menettelevää, muttei mitään sen enempää. Jotenkin ROH:ta kuvastaa yksinkertaisesti momentumin puute. Tuote tarvitsee jotakin raikasta, jotakin uutta.
IMDb | last.fm | Goodreads

Big Show et Kane, qui es in caelis,
sanctificetur nomen tuum,
adveniat regnum tuum,
fiat voluntas tua,
sicut in caelo, et in terra.

Avatar
Zemppari
Moderaattori
Viestit: 670
Liittynyt: 04 Tammi 2016, 06:43
Paikkakunta: Jokela

Re: ROH – Ring of Honor

Viesti Kirjoittaja Zemppari » 30 Marras 2016, 06:19

ASE Kasista vielä sen verran että Leen ja Kamaitachin kohtaaminen sekä Ladder War olivat illan kohokohdat. ROH:n vuoden tasokkaimpia koitoksia näin äkkiseltään mietittynä.

Vuosi lähestyy loppuaan ja Ring of Honorin Final Battle onkin jo aivan nurkan takana eli tänä perjantaina. Kortti näyttää tältä:

ROH WORLD CHAMPIONSHIP
KYLE O'REILLY VS. ADAM COLE (c)

ROH WORLD TELEVISION CHAMPIONSHIP - 4 CORNER SURVIVAL
DRAGON LEE VS. BOBBY FISH VS. WILL OSPREAY VS. MARTY SCURLL (c)

ROH WORLD TAG TEAM CHAMPIONSHIP
MARK & JAY BRISCOE VS. YOUNG BUCKS (NICK & MATT JACKSON) (c)

ROH SIX MAN TAG TEAM CHAMPIONSHIP TOURNAMENT FINALS
LIO RUSH/JAY WHITE/KUSHIDA VS. KINGDOM OR TEAM CMLL

CODY RHODES VS. JAY LETHAL

JUSHIN THUNDER LIGER VS. SILAS YOUNG

GRUDGE MATCH
COLT CABANA VS. DALTON CASTLE W/ THE BOYS

MOTOR CITY MACHINE GUNS (ALEX SHELLEY & CHRIS SABIN) & DONOVAN DIJAK VS. THE REBELLION (CAPRICE COLEMAN, RHETT TITUS, & KENNY KING)

Kortti on mielenkiintoinen ja positiivisesti New Japanin ukoista mukana on vaan Liger ja Kushida. Trios turnauksen finaali tulee olemaan kova jos CMLL on finaalissa (vaikka vöiden mukaantuonti nyt olikin melko tyhmää). Ainoat ei niin kiinnostavat ottelut ovat MCMG & Dijak vs Cabinet ja Bucks vs Briscoes. TV-titteli on saanut piristysruiskeen Fishin kuivaakin kuivemman kauden päätyttyä. Nyt nelinottelussa on mukana kolme maailmanluokan kykyä.

Pääottelu, vuosien vihanpidon huipentuma ja se hetki kun Kyle O'Reilly kruunataan ROH:n mestariksi. Eikös? Tietty epävarmuutta on ilmassa sillä WWE on ollut sekä Colen että O'Reillyn perässä viimeiset kuukaudet ja molempien sopimus loppuu vuoden vaihteeseen. O'Reillyn mestaruusvoittoa on viivitetty perinteiseen ROH-tapaan vuodella, mutta nyt herää kysymys tarttuuko jompi kumpi WWE:n tarjouksiin. Jääkö se huipentuma tapahtumatta.
In the 27 years I've been doing this I never thought I'd find a better wrestler than me, but I found him.
Daniel Bryan.

-William Regal

Avatar
Zemppari
Moderaattori
Viestit: 670
Liittynyt: 04 Tammi 2016, 06:43
Paikkakunta: Jokela

Re: ROH – Ring of Honor

Viesti Kirjoittaja Zemppari » 03 Joulu 2016, 08:06

Final Battle katseltu livenä ja hyvältähän se maistui. Uskaltaisin jopa väittää ROH:n vuoden parhaaksi tapahtumaksi (se rima ei mitenkään hirveän korkealla valitettavasti ollut). Muutamista tuotanto-ongelmista huolimatta tapahtuma sujui teknisesti tasaisena alusta loppuun ja yleisön mikit oli vihdoin pistetty päälle.

Ilta käynnistettiin yllättävän hyvällä six man tagilla Rebellionin (Rhett Titus, Kenny King & Caprice Coleman) kohdatessa Machine Gunit sekä hiljattain facesi kääntyneen Donovan Dijakin. Hammersteinin yleisö heräsi hyvin henkiin jo alkuminuuteista lähtien (ja pysyikin lämpimänä lähes koko illan). Dijak oli ottelun tähti osoittaessaan hämmentävää atleettisuutta niinkin pitkäksi kaveriksi. Ja vaikka Rebellionin gimmick on aika hirveä niin kehässä juttu luistaa ihan hyvin. MCMG on oma itsensä. Yllättävää oli sitten Rebellionin puhtaahko voitto, missä ei hirveästi järkeä ollut ottaen huomioon mikä joukkue voitti upouudet Trios-mestaruudet.

Legendaarinen Jushin Thunder Liger otti yhteen Silas Youngin kanssa. Viihdyttävä alakortin ottelu. Liger jaksaa paahtaa vielä yli viisikymppisenä. Youngin gimmicki on rautaa, mutta olen itse yleensä kokenut miehen kehätyöskentelyn melko puuduttavaksi. Oikea mies vei silti voiton Youngin selättäessä Ligerin.

Dalton Castle ja vasta heeliksi kääntynyt Colt Cabana ottivat yhteen. Cabana oli kääntynyt Castlea vastaan muutama viikko sen jälkeen kun he olivat epäonnistuneet joukkuemestaruuksien voittamisessa. Castlen sisääntulo sota-vaunun kyydissä oli vuoden sisääntulo ehdokas. Itse ottelussa seurasin mielenkiinnolla Cabanan hyvin toiminutta heel-työskentelyä. Castle oli puolestaan yksi illan overeimmista painijoista. Tuloksena jälleen ihan hyvä keskikortin ottelu Castlen ottaessa voiton. NYT Castle on pakko nostaa jo mestaruuskuvioihin.

Illan yksi odotetuimmista hetkistä koitti seuraavaksi Cody Rhodesin tehdessä ROH-debyyttinsä Jay Lethalia vastaan. Kvaeri sai varsin komean vastaanoton yleisöltä eikä Lethalinkaan yleisönreaktio kalvennut paljonkaan hänen rinnallaan. Ottelu oli kieltämättä hyvä, muttei Rhodesin parhaimpien indyotteluiden tasolla (vs Hero, vs Callihan, vs Scrull, vs Angle). En ole myöskään koskaan ollut Lethalin suurin fani. Ottelun lopetus ja jälkipyykki olivat kuitenkin mahtavia. Ensin Rhodes kenkäisee Lethalia kulkusille ja voittaa Cross Rhodesilla kääntyen heeliksi ja sitten vielä riehuu kehäalueella ja käy tönimässä WWE:hen lähtevää Steve Corinoa. Rhodes on toiminut yleensä paremmin heelinä ja tämä tarkoittaa toivottavasti sitä että hän pysyy ROH:ssa ainakin jonkin aikaa. Ensimmäinen kuvio on todennäköisesti Christopher Danielsin kanssa, mistä en ole vielä hirveän innoissani.

Illan huonoimman ottelun kunnian nappasi Trios-mestaruusottelu Kingdomin (>Matt Taven, TK O'Ryan & Vinny Marseglia) ja Kushidan, Jay Whiten ja Lio Rushin joukkueen välillä. Yleisö oli väsähtänyt tässä kohtaa eikä oikein lähtenyt käyntiin tämän ottelun aikana. Kingdomin uudet ukot olivat itselleni täysiä tuntemattomia (tosin Marseglia oli niittänyt kyseenalaista internet-mainetta olemalla sekä Jeff Hardy että Randy Orton kopio tatuointeja myöten) eivätkä ehtineet kehässä ihmeempiä esittää. Matt Taven on oma ikävystyttävä itsenä, mutta onneksi face-joukkue oli täynnä energiaa. Lio Rush loisti, mutta Kingdom vei lopulta mestaruudet. Miksi? (Koska Kushida ei pystyisi NJPW-velvotteiden takia olemaan aina paikalla)

Sitten ilta viimeisteltiin kolmella kovalla ottelulla. Ensin TV-mestaruus oli pelissä kolminottelussa Dragon Leen, Will Ospreayn ja Marty Scrullin välillä. Bobby Fishin piti alunperin olla mukana ottelussa, mutta päätti vetäytyä tapahtumasta perhesyihin vedoten (hänen äitinsä oli kuollut). Ja niin pahalta kuin se tuntuukin sanoa niin tämä ottelu oli parempi ilman Fishiä. Kaikki kolme miestä esittivät parastaan. Ospreay oli yleisön suosikki hulluilla loikillaan, Scrull hoiti yleisön ärsyttämisen ja Dragon Lee oli vain ylipäätänsä mainio. Tietysti tämä ajoutui paikoin spotfestin puolelle, mutta se ei meikäläistä haitannut. Illan toisiksi paras ottelu.

Olin aluksi skeptinen Briscoen ja Jacksonin veljesten kähinästä, mutta kyllä tämä ottelu vei vaan mukanaan. Kaksi ROH:n historian ehkäpä parasta joukkuetta kehässä keskenään, niin eihän tästä huonoa saa tekemälläkään. Lopussa kickouttaaminen meni "vähän" ylitse, mikä itseäni ärsytti vähäsen. Se isoin juttu tapahtuikin sitten ottelun jälkeen kun BROKEN MATT HARDY ilmestyi titantronille ja haastoi Bucks of Youthit otteluun. Vuosi 2016 ja Matt vitun Hardy on yksi painimaailman kuumimmista asioista.

Pääottelu oli pitkän feudin päätös Kyle O'Reillyn haastaessa Adam Colen päämestaruudesta. Viime hetkillä otteluun oli lisätty vielä No DQ -stipulaatio. Minä nautin tästä ottelusta erittäin paljon, kuten kaikista muistakin Colen ja O'Reillyn välisistä kohtaamisista, ja tämä olikin mielestäni illan paras ottelu. Molemmat vuosivat verta (vaikka kameramies ryssikin totaalisesti kuvaamalla O'Reillyn ryömimässä apronin alle bleidaamaan), O'Reilly heitti erittäin mojovia iskuja ja Cole oli oma ylimielinen itsenä. Pari saatanan kivuliasta spottia ja ainoa oikea voittaja. Toiseksi paras miesten välinen ottelu minkä olen nähnyt.
In the 27 years I've been doing this I never thought I'd find a better wrestler than me, but I found him.
Daniel Bryan.

-William Regal

Avatar
Enska
Ylläpitäjä
Viestit: 595
Liittynyt: 02 Tammi 2016, 21:19
Paikkakunta: Turku
Viesti:

Re: ROH – Ring of Honor

Viesti Kirjoittaja Enska » 04 Joulu 2016, 16:50

Lyhyet mietteet ranskalaisin viivoin:

– Rakastin Cody Rhodesin turnia. Huikea juonenkäänne, joka teki Codysta kertaheitolla tulikuuman nimen. Toivottavasti pääsee nopeasti maailmanmestaruusjahtiin ja lopulta myös mestariksi.

– Kyle O'Reillyn voitto sen sijaan lähinnä kyllästytti. Ei vaan iske. Adam Cole puolestaan rokkaa, mutta lienee nyt matkalla WWE:hen.

– Broken Matt Hardyn videopromo nosti hymyn huulilleni. Hienoa, että Hammersteinin väki otti Mattin hyvin vastaan. Tulevaisuudessa orastava Hardyn veljesten ja "Bucks of Youthin" välinen ottelu ROH:n joukkuemestaruudesta on takuuvarmasti mahtavaa settiä.

– Will Ospreay jaksaa yllättää show'sta toiseen. Dragon Lee on puolestaan oiva atleetti meksikolaisen painin soihdunkantajaksi. Marty Scurll (huom., Zemppari, Scurll – ei Scrull ;)) ei tehnyt aivan yhtä kovaa vaikutusta kehässä, mutta hahmona "The Villain" on kyllä mainio. Muistuttaa tavallaan Kenny Omegaa.

– Mahtavaa, että Silas Young otti vihdoin ison voiton. Ligeriä on kiva nähdä aina. Silasin ja Beer City Bruiserin kaveruus toimii tosi hyvin.

– Dalton Castle kaipaa viilausta hahmoonsa. Nykyinen setti alkaa vanhentua pelottavasti.

– Kuuden miehen joukkueottelut eivät kiinnostaneet. Donovan Dijak tosin väläytteli ihan hienoja temppuja avausmatsissa.

Kokonaisuudessaan 7/10. Jotain ROH:n meiningistä kielii se, että kuumimmat asiat olivat WWE-veteraanit Cody Rhodes ja Matt Hardy. Young Bucks ja Adam Cole saivat myös paljon rakkautta, mutta hekin ovat Castlen tavoin jotain uutta vailla.
IMDb | last.fm | Goodreads

Big Show et Kane, qui es in caelis,
sanctificetur nomen tuum,
adveniat regnum tuum,
fiat voluntas tua,
sicut in caelo, et in terra.

Avatar
Los_Pebbels
Main eventer
Viestit: 888
Liittynyt: 04 Tammi 2016, 13:44
Paikkakunta: Tampereen Manchester

Re: ROH – Ring of Honor

Viesti Kirjoittaja Los_Pebbels » 06 Joulu 2016, 01:27

+ Codyn turn oli mahtava. Parasta tässä oli tuomarin refbump, joka oli harvinaisen looginen. Ehdottomasti top-5 refbumppeja painin historiassa.
+ Ospreay tuntuu varastavan shown kuin shown.
+ Bucks vs. Briscoes tuntui paperilla maailman kuivimmalta ja nähdyimmältä matsilta. Mielestäni se oli kuitenkin tapahtuman paras ottelu, joskin muutamat kickoutit olivat vähän liikaa. Lopetuksesta sen sijaan tykkäsin todella paljon: yksi suosikkispoteistani painissa on juurikin tuo, missä vastustajat ottavat turpaan, mutta silti käyttävät viimeiset energiansa vastustajan provosointiin.
+ Two words: Matt freakin' Hardy! ROH:n ja TNA:n soisi tekevän muutenkin hieman enemmän yhteistyötä.
+/- Colt Cabana 20 vitun 16? Ai heelinä? Tämän kerran.
+/- Kyle O'Reillyn fightingo spiritto gimmick oli ihan hauska, mutta ei tuntunut ainakaan näillä näkymin mestariainekselta. RoHia paremmin seuraavat ovat luultavasti eri mieltä.
+/- Ligeriä oli kiva nähdä ja hänen vastustajansakin gimmick vaikutti ihan kivalta, mutta ottelu oli reippaasti huonompi kuin oletin. Tyler Breeze veti tuhannesti kovemman matsin vuosi sitten NXT:ssä.
+/- Dalton Castle tuntuu paljon paremmalta painijalta, mitä viime näkemän, mutta hahmo taas tuntuu junnaavan paikallaan.
- Molemmat tag-matsit tuntuivat niin turhilta, etten jaksanut edes katsoa.

Vaikka plussia on paljon enemmän kuin miinuksia, niin tuskin alan ROHia seuraamaan. Maailmassa on liikaa hyvää painia, joten ROH tarvitsisi jotain oikeasti kiinnostavaa ohjelmaansa sen lisäksi kiinnostaakseen. Matt Hardyn esiintymiset tulen luultavasti kuitenkin etsimään käsiini. Tämä tapahtuma kaipasi myös taimaseuraa todella paljon, sillä kiinnostus tapahtumaan tuntui katoavan joka toinen hetki. Ja missä on BlowJob Whitmer?
Aurinkoinen puoli ylöspäin

Avatar
Brainbuster
Upper Midcarder
Viestit: 86
Liittynyt: 28 Touko 2016, 08:32

Re: ROH – Ring of Honor

Viesti Kirjoittaja Brainbuster » 11 Maalis 2017, 07:46

"15th Anniversary Show" spoiler (älä lue, jos aiot katsoa show'n, mutta et ole vielä tehnyt niin):
► Show Spoiler

Avatar
Zemppari
Moderaattori
Viestit: 670
Liittynyt: 04 Tammi 2016, 06:43
Paikkakunta: Jokela

Re: ROH – Ring of Honor

Viesti Kirjoittaja Zemppari » 15 Maalis 2017, 15:04

Pidempi teksti katosi bittiavaruuteen, mutta heitetään vielä lyhyet mutuilut Ring of Honorin 15-vuotis juhlista. Tapahtuma yllätti positiivisesti kokonaisuudessaan. 6 Man Mayhem oli todella hauska spotfest ja Fish/Lethal oli todennäköisesti paras Fishin yksilöottelu ikinä. Kaksi pääottelua olivat myös hyviä, ensimmäinen Trentin hullujen bumppien takia ja toinen Danielsin mahtavan tarinan vuoksi. Kokonaisuudessaan tiukka 7,5/10

Kuten tuolla indyketjussakin avauduin, niin ROH tarvitsee kipeästi tuoretta talenttia, sillä yläkortti on hiukan kulahtanut ja kaikki nuoret midcard-nimet lähteneet vihreimmille laitumille. Vapaista talenteista (eli ei TNA, LU, WWN tai WoS-sopparia) tulevat mieleen JT Dunn, Team Tremendous, Jimmy Havoc, Mark Haskins, Tim Donst, Joey Janela, David Starr, Jonathan Gresham, Chuck Taylor... lista jatkuu. Delirious, nyt se pää pois perseestä ja skouttaamaan.
In the 27 years I've been doing this I never thought I'd find a better wrestler than me, but I found him.
Daniel Bryan.

-William Regal

Avatar
Brainbuster
Upper Midcarder
Viestit: 86
Liittynyt: 28 Touko 2016, 08:32

Re: ROH – Ring of Honor

Viesti Kirjoittaja Brainbuster » 24 Kesä 2017, 07:39

Oli kyllä fantastinen trilleri matsiksi Daniels'in ja Rhodes'in välillä ROH:in maailmanmestaruudesta eilisessä "Best in the World" pay-per-view tapahtumassa.
5* tähden luokkaa.
Tässä on kaikille halukkaille katsottavaksi:
https://youtu.be/ueKmjbHSjFs

Avatar
What
Main eventer
Viestit: 173
Liittynyt: 04 Tammi 2016, 08:36
Paikkakunta: Joensuu

Re: ROH – Ring of Honor

Viesti Kirjoittaja What » 17 Maalis 2019, 10:14

Kuva
Perjantai 15. Maaliskuuta 2019
Sam's Town Hotel and Gambling Hall, Las Vegas
Onko elämää Eliten jälkeen?

Bullet Clubin eli nykyisen Eliten poppoo jätti Marty Scurllia lukuun ottamatta jäähyväiset ROH:ille joulukuun Final Battlessa. Kyseinen porukka oli useamman vuoden ajan kaikkien ROH:in isompien tapahtumien keskiössä, joten edessä on pakotettu sukupolvenvaihto. Onnistuuko tämä vai vajoaako ROH öbskyyrien pikkuindyjen joukkoon muiden paahtaessa ohi oikealta ja vasemmalta?

Lähitulevaisuudessa siintää myös Madison Square Gardenissa järjestettävä G1 Supercard, joka tulee olemaan ROH:in historian suurin ja merkittävin tapahtuma. Tapahtuman tarkka päivämäärä on 6.4.2019. Kyseessä on ensimmäinen kerta sitten vuoden 1960 kun MSG:issa järjestetään WWE:n ulkopuolinen showpainitapahtuma.

En seuraa lainkaan ROH:in viikottaista ohjelmaa, joten edellisen kerran olin katsonut nimenomaan Final Battlen. Näin ollen useassa ottelussa kehässä oli itselleni ennalta täysin tuntemattomia lahjakkuuksia.

Marty Scurll teki viisaasti jäädessään ROH:iin

Marty Scurll kuuluu olennaisena osana Eliten porukkaan ja tulee taatusti AEW:hen melko nopeastikin liittymään. Hän teki mielestäni viisaan ratkaisun jäämällä ROH:iin vielä joksikin aikaa, sillä nyt hän nousi kertaheitolla ravintoketjun huipulle. Tätä korostaa entisestään alkuvuodesta perustettu Villain Enterprises talli, johon kuuluvat Scurllin lisäksi Brody King ja kulttipainija PCO.

Scurll on G1 Supercardissa maailmanmestarin ykköshaastaja ja tämän lisäksi hän on ykköshaastaja myös NWA mestari Nick Aldisille, joka toimi tässä tapahtumassa kommentaattorina. Scurllin ja Aldisin NWA mestaruusottelu puolestaan tapahtuu 27.4, joten hän on kiistatta tulikuuma nimi WWE:n ulkopuolisessa showpainitodellisuudessa. Tässä tapahtumassa ”The Villain” otteli vanhaa vihollistaan Kenny Kingiä vastaan illan avausmatsissa. Ottelusta ei jäänyt pahaa sanottavaa, mutta ei mitään erityisen hyvääkään. Perushyvä tapahtuman avausmatsi, ei juurikaan enempää.

Kuva
kuva: wrestletalk.com
Jeff Cobb vakuutti jälleen

Entisessä elämässään Jeff Cobb oli vapaapainija ja kohokohtana oli vuosi 2004, jolloin hän osallistui Ateenan olympialaisissa vapaapainin kevyen raskaan sarjan loppukilpailuun. Vuonna 2009 Cobb siirtyi showpainin maailmaan ja on toden teolla lyönyt itsensä läpi parin viimeisen vuoden aikana.

TV-mestaruutta hallussaan pitävä Cobb vakuutti minut jo Final Battlessa ja hyvä oli esitys tässäkin Shane Tayloria vastaan. Cobbin painityyliä voisi ehkä kuvailla jonkinlaiseksi JBL:n ja Kurt Anglen risteymäksi. Tärkeässä roolissa on nyrkkien heiluttelu ja ”vanhan koulukunnan brawlaus”, mutta toisaalta myös erilaiset supleksit ovat iso osa arsenaalia. G1 Supercardissa Cobb kohtaa Will O’Spreyn ja se ottelu tulee taatusti olemaan erittäin maukas.

Mainettaan parempi Matt Taven

Illan puhuttavin tapaus oli, että Jay Lethalin ja Matt Tavenin ROH:in päämestaruudesta käyty kamppailu venyi tunnin mittaiseksi ja täten lopputuloksena oli aikarajan täyttyessä tasapeli. Jay Lethal on pitänyt mestaruutta hallussaan viime kesästä saakka ja kyseessä on hänen toinen kautensa päämestarina. Yhteenlaskettujen päivien määrässä Lethal on ROH:in historian pisimpään hallinnut maailmanmestari.

Matt Taven on kuulunut ROH:in vakiokalustoon kohta vuosikymmenen ajan ja nyt sukupolven vaihdoksen myötä hänet on nostettu pääkuvioihin mukaan. Fanien keskuudessa tämä on herättänyt paljon närää, sillä Taven nähdään perin keskinkertaisena ottelijana, jolta ei löydy päämestarilta vaadittuja ominaisuuksia.

Tuossa on varmasti totta toinen puoli, mutta ainakin minut tämä tunnin matsi Jay Lethalin kanssa onnistui vakuuttamaan. Toki, Lethal teki suurimmat työt ja ”kantoi” Tavenin hyvään otteluun, mutta kyllä Taven myös ansaitsee tunnustuksen. Lisäksi oli mielestäni erinomaisen hyvä asia, että selostajat pidättäytyivät päivittelemästä ottelun pitkää kestoa ja siten pyrkivät pitämään aikarajan täyttymisen mahdollisimman pitkään pimennossa. Ehkäpä minut vääräuskoisena nyt ristiin naulataan smarkien alttarille, mutta pidin tästä ottelusta aikamoisen paljon.

Kuva
kuva: rohwrestling.com
Kulttipainija PCO joukkuemestariksi

PCO:n tarina ansaitsee kertauksen, sillä se on kerta kaikkiaan uskomaton. Pierre Carl Ouellet muistetaan (tai ei muisteta) 1990-luvun alkupuolen WWF:stä toisena osapuolena The Quebecers- joukkuetta, joka piti kolmeen kertaan hallussaan WWF:n mestaruuksia. Attitude eran kynnyksellä joukkue kuitenkin jäi muiden jalkoihin ja loppuvuodesta 1995 PCO tuli irtisanotuksi kieltäydyttyään häviämästä puhtaasti Dieselille. Maanantai-iltojen sotien aikana PCO pomppi WCW:n, WWF:n ja ECW:n välillä, mutta ei saavuttanut mainittavaa menestystä missään. Ura hiipui auringonlaskuun.

Kunnes vuosi sitten WrestleMania viikonloppuna nyt PCO hahmona uudelleensyntynyt mies otteli Joey Janelan Spring Break 2:ssa Walteria vastaan. Kulttimaineeseen noussut otteli resurrektoi 50-vuotiaan veteraanin täysin ja vuonna 2018 hän alkoi saada isoja indybuukkauksia. ROH palkkasi PCO:n isolla sopimuksella riveihinsä ja nyt oltiin tultu tähän — 17th Anniversary Show’n pääottelussa PCO & Brody King haastoivat Briscoe Brothersit.

Stipulaationa oli Las Vegas Street Fight ja ottelu todellakin oli päräyttävää hardcore painia. Itse en ole koskaan ollut mikään HC painin suuri ystävä, mutta pidin tästä ottelusta todella paljon. Siinä kun oli aidosti sellaista arvaamattomuuden tuntua ja hallitsemattomalta tuntuneita spotteja. Ehkäpä tämän kruunasi se, että King & PCO tosiaan vielä voittivat ottelun. Olin aivan vakuuttunut, että Briscoet veisivät tämän ja pääsisivät MSG:hen puolustamaan vöitään, ovathan he olleet ROHissa mukana koko sen 17 vuoden ajan. Vastoin odotuksia vyöt kuitenkin vaihtoivat omistajaansa ja King & PCO kohtaavat Guerrilas Of Destinyn Gardenissa.

Yhteenveto

17th Anniversary Show’n perusteella puheet ROH:in kuolemasta ovat vahvasti liioiteltuja. Rush, Bandido ja Jeff Cobb ovat erinomaisia kiinnityksiä rosteriin ja heidän varaansa voi hyvillä mielin tulevaisuutta rakentaa. Matt Taven on ehkäpä tällä hetkellä ylipushattu taitoihinsa nähden, mutta Kingdominsa kanssa myös hän on tärkeä tulevaisuuden tukipilari. Surullisin osa on Women Of Honor- divisioona, jonne ei ole saatu houkuteltua oikeastaan ketään erityisen hyvää naispainijaa.

AEW:n, Impactin, MLW:n ja NXT:n puristuksessa ROH:in elintila on pienentynyt, mutta jotenkin suhtaudun silti positiivisesti ROH:in tulevaisuuteen. 17 vuodessa se on kuitenkin käynyt läpi useamman sukupolven vaihdoksen, kun nimekkäimmät ottelijat on kaapattu WWE:n tai aikanaan TNA:n kelkkaan mukaan. Eliten lähtö on iso takaisku, mutta en usko sen musertavan ROH:ia. Ainakin tämä 17th Anniversary Show oli lupauksia herättävä.

Tulokset

Singles Match
Kenny King vs. Marty Scurll
(12:46) 6/10

ROH World Television Title Match
Jeff Cobb (c) vs. Shane Taylor
(13:29) 7/10

ROH Women Of Honor World Title Match
Mayu Iwatani (c) vs. Kelly Klein
(8:54) 5/10

ROH World Title Match
Jay Lethal (c) vs. Matt Taven
(60:00) 8/10

Singles Match
Bandido vs. Rush
(15:20) 7/10

ROH World Tag Team Title No Disqualification Street Fight
The Briscoes (c) vs. Villain Enterprises (Brody King & PCO)
(19:50) 8/10Kolme tähteä

*** Jay Lethal
** Matt Taven
* PCO

ROH 17th Anniversary Show arvosana: 7 / 10
It ain't about how hard you hit, it's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done!
- Rocky Balboa

Vastaa Viestiin