Tervetuloa Smarksiden viralliselle keskustelualueelle! Luo tunnukset ja tule mukaan vaihtamaan mielipiteitä. Muista lukea foorumin säännöt!

Tarkasta kotisivumme osoitteessa smarkside.com. Facebookista löydät fanisivumme sekä keskusteluryhmämme Discussion ja Talk. Olemme myös Twitterissä, Instagramissa, Soundcloudissa ja YouTubessa. Reaaliaikaisen chattailun löydät Discordista.

Smarksidetubessa Raw tiistaisin klo 20 ja SmackDown keskiviikkoisin klo 20. Muu ohjelmisto elää tilanteen mukaan. Parhaiten pysyt kärryillä seuraamalla Discordin kanavaa #smarktube.

WWE irtisanoi Enzo Amoren

Kaikenlainen showpainiaiheinen keskustelu.
Avatar
megam4n
Lower Midcarder
Viestit: 18
Liittynyt: 05 Tammi 2016, 16:03

WWE irtisanoi Enzo Amoren

Viesti Kirjoittaja megam4n » 23 Tammi 2018, 19:48

http://www.wwe.com/article/enzo-amore-released
https://whatculture.com/wwe/wwe-suspend ... accusation

Että semmosta. Mielipiteitä? Mitäköhän WWE tekee CW-mestaruudelle? Saakohan Enzo Benoit kohtelun?


:andre:

Avatar
Teme
Main eventer
Viestit: 369
Liittynyt: 25 Huhti 2016, 10:18
Paikkakunta: Kärkölä

Re: WWE irtisanoi Enzo Amoren

Viesti Kirjoittaja Teme » 23 Tammi 2018, 22:49

Tästäkin on puhuttu paljon discordissa, en tiedä oletko sä siellä, siellä puhutaan nämä asiat ja foorumi on hiljaisempi mutta asiaan: Jos Enzo on oikeasti syyllistynyt raiskaukseen niin tuskin tullaan enää näkemään WWE:ssä, jännä nähdä miten tää selitetään tän viikon cruiseritunnilla.
"Jos yrität selvittää keitä me olemme, tuhoamme sinut. Jos lähestyt Jack Gallagheria, me tuhoamme sinut. Ja jos haastat Gallagherin otteluun, niin me olemme varmistamassa että Gallagher kävelee voittajana ulos, sillä me olemme me."

Vastaa Viestiin