Tervetuloa Smarksiden viralliselle keskustelualueelle! Luo tunnukset ja tule mukaan vaihtamaan mielipiteitä. Muista lukea foorumin säännöt!

Tarkasta kotisivumme osoitteessa smarkside.com. Facebookista löydät fanisivumme sekä keskusteluryhmämme Discussion ja Talk. Olemme myös Twitterissä, Instagramissa, Soundcloudissa ja YouTubessa. Reaaliaikaisen chattailun löydät Discordista.

Smarksidetubessa Raw tiistaisin klo 20 ja SmackDown keskiviikkoisin klo 20. Muu ohjelmisto elää tilanteen mukaan. Parhaiten pysyt kärryillä seuraamalla Discordin kanavaa #smarktube.

Matt Hardy

Kaikenlainen showpainiaiheinen keskustelu.
Bernando92
Jobber
Viestit: 1
Liittynyt: 30 Kesä 2016, 14:21
Paikkakunta: Kuopio

Matt Hardy

Viesti Kirjoittaja Bernando92 » 19 Huhti 2017, 23:59

Matt Hardy on varmasti tuttu meille kaikille vuosien varrelta ja halusin nostaa hänet nyt ylös, koska hän on tällähetkellä painimaailman puhutuimpia nimiä.

Hän uudisti itseään viimeisimmin vuonna 2016 Broken Matt Hardy hahmollaan ja on tosiaan ollut painimaailman otsikoissa siitä lähtien. Nyt kun Hardyt palasivat WWE:hen Wrestlemaniassa ja on huhuttu vahvasti, että Broken-hahmoa yritetään saada WWE:hen myös, niin mitä te olette mieltä siitä, että ansaitsisiko Matt Hardy viimeinkin päämestaruus-kauden uransa loppuvaiheilla (ei, en laske ECW-mestaruutta tähän)? Omasta mielestäni hän on todellakin ansainnut sen ja varsinkin jos/kun saamme Broken-hahmon WWE:n maailmaan, hän varmasti saisi luotua todella mielenkiintoisen mestaruuskauden jommankumman brändin päämestaruuden kanssa. Enkä edes näkisi itse sitä niin sanottuna nostalgiakautena (verrattaren The Rock, Goldberg, yms), vaan todella oikeutettuna ja varmasti mielenkiintoisena mestaruuskautena.

Miten te näette asian ja muutenkin mitä mieltä olette Matt Hardyn paluusta WWE:hen?