Tervetuloa Smarksiden viralliselle keskustelualueelle! Luo tunnukset ja tule mukaan vaihtamaan mielipiteitä. Muista lukea foorumin säännöt!

Tarkasta kotisivumme osoitteessa smarkside.com. Facebookista löydät fanisivumme sekä keskusteluryhmämme Discussion ja Talk. Olemme myös Twitterissä, Instagramissa, Soundcloudissa ja YouTubessa. Reaaliaikaisen chattailun löydät Discordista.

Smarksidetubessa Raw tiistaisin klo 20 ja SmackDown keskiviikkoisin klo 20. Muu ohjelmisto elää tilanteen mukaan. Parhaiten pysyt kärryillä seuraamalla Discordin kanavaa #smarktube.

WWE Network

Kaikenlainen showpainiaiheinen keskustelu.
Vastaa Viestiin
Freddy
Jobber
Viestit: 4
Liittynyt: 26 Heinä 2016, 09:58

WWE Network

Viesti Kirjoittaja Freddy » 26 Heinä 2016, 10:04

Ostin juuri kyseisen palvelun, mutta en tajunnut, että eihän tässä näy Raw ja Smackdown suorina saati tallenteina heti seuraavanakaan päivänä, vaan ne upataan joskus myöhemmin. Mielestäni varsin turhauttavaa. Katsooko porukka mistä kyseisiä pätkiä, jos ei halua sortua lataamaan niitä netin syövereistä?

Muutoin olen tyytyväinen palveluun. Sisältöä on paljon, siis todella paljon. Siksi tähän ketjuun voisi laittaa jotain tärppejä, mielenkiintoisia jaksoja vuosien varrelta, hyviä otteluita viikoittaisista / ppv jne. Antakaahan suosituksia!Avatar
Los_Pebbels
Main eventer
Viestit: 848
Liittynyt: 04 Tammi 2016, 13:44
Paikkakunta: Tampereen Manchester

Re: WWE Network

Viesti Kirjoittaja Los_Pebbels » 26 Heinä 2016, 10:08

Hieman leikelty versio ladataan WWE:n youtubekanavalle muutama päivä esityksen jälkeen. Tässä viime viikon SmackDown. Toki mitenkään simppelein ratkaisu tämä ei ole, mutta minkäs teet kun sopimukset käyvät päälle. Network kun ei tietääkseni geoblokkausta tue.

Itsehän katson painini suurimmaksi osaksi Smarktubesta.
Freddy kirjoitti:Muutoin olen tyytyväinen palveluun. Sisältöä on paljon, siis todella paljon. Siksi tähän ketjuun voisi laittaa jotain tärppejä, mielenkiintoisia jaksoja vuosien varrelta, hyviä otteluita viikoittaisista / ppv jne. Antakaahan suosituksia!
Onhan noita. E&C show, Monday Night Wars dokumenttisarja, itseasiassa kaikki muut dokumentit mitä WWE on koskaan tehnyt, Breaking Ground jne.
Aurinkoinen puoli ylöspäin

Freddy
Jobber
Viestit: 4
Liittynyt: 26 Heinä 2016, 09:58

Re: WWE Network

Viesti Kirjoittaja Freddy » 26 Heinä 2016, 10:18

Los_Pebbels kirjoitti: Onhan noita. E&C show, Monday Night Wars dokumenttisarja, itseasiassa kaikki muut dokumentit mitä WWE on koskaan tehnyt, Breaking Ground jne.
Juu näitä on tullut katsottua. Mutta entä yksittäisistä RAW tai Smackdown jaksoista, joita ei millään jaksa kaikkia läpi kahlata. Matseja, promoja, segmenttejä, joita olisi tarttunut mieleen?

Avatar
Miksu
Main eventer
Viestit: 349
Liittynyt: 03 Tammi 2016, 22:42

Re: WWE Network

Viesti Kirjoittaja Miksu » 26 Heinä 2016, 12:23

Katso NXT;stä Bayleyn ja Banksin feudi ja Rawin puolelta löytyy turhankin monta tärppiä vuosien varrelta, mutta tsiigaa nyt ainakin Shieldin ja Punkin feudi loppuvuodesta 2013, se tarjoili mukavia matseja ja segmenttejä.

Avatar
Ultimate
Midcarder
Viestit: 72
Liittynyt: 06 Tammi 2016, 09:29

Re: WWE Network

Viesti Kirjoittaja Ultimate » 24 Loka 2016, 22:14

Nostetaas tätä topicia ylös, kun tällainen täällä sattui jo valmiiksi olemaan.

Klikkailin Networkista sattumanvaraisesti Legends with JBL -sarjan jakson, jossa vieraana oli Bruno Sammartino. Mielenkiintoista settiä, etenkin jos Brunon ura ja vaiheet eivät ole kauhean tuttuja. Kompakti 45 minuutin haastattelu, jossa Sammartino puhuu mm. lapsuudestaan natsien hyökättyä tämän kotikylään, erikoisista ottelukokemuksistaan ja siitä, kuinka Hulk Hogan ei loppujen lopuksi ollut kovinkaan kummoinen tapaus.

Check it out!

Avatar
Zemppari
Moderaattori
Viestit: 647
Liittynyt: 04 Tammi 2016, 06:43
Paikkakunta: Jokela

Re: WWE Network

Viesti Kirjoittaja Zemppari » 10 Tammi 2017, 14:03

Kuten moni on varmasti kuullut, WWE järjestää tänä viikonloppuna Blackpoolissa UK Championship -turnauksen (8 PM GMT eli klo 22 Suomen aikaa molempina iltoina). Mukana on 16 painijaa Isosta-Britanniasta sekä Irlannista. Turnauskaavio näyttää tältä:
Kuva Osallistujakaarti on melko mielenkiintoinen vaikkeivat saarten ykkösnimet olekaan mukana sopimus/terveyssyistä johtuen (Ospreay, Scurll, Haskins, Galloway, ZSJ, Grado nyt muutamia mainitakseni). Foorumin johtavana brittipainin seuraajana käyn Pebbelsin pyynnöstä läpi turnauksen isoimmat nimet. On myös aluksi huomautettava että monella näistä nuorista painijoista voi olla takana jopa kymmenen vuotta painikokemusta.

Kuva
Mark Andrews (Ikä: 24, Wales)
Turnauksen kansainvälisesti tunnetuin painija on PWG:stä ja TNA:sta tuttu (M)Andrews. Mielestäni yksi planeetan parhaista underdog-painijoista ja erittäin sulava high flyer. Progress-projektiani seuranneet tietävät miehen olevan yksi Progressin vakionimiä lähes sen koko olemassaolon ajan. Ei ole päässyt loistamaan TNA:n puolikuolleessa X-divarissa, mutta pääsee nyt toivottavasti näyttämään kykyjänsä kunnolla. Uskoisin Andrewsin raivaavan tiensä vähintään puolivälieriin asti. Soittaa myös punk-pop bändissä nimeltä Junior.
Ottelusuositus: vs Chris Hero (Progress Chapter 30, Day 1)

Kuva
Pete Dunne (23, Englanti)
"Bruiserweight" oli jo melkein mukana viime kesän mahtavassa CWC:ssä ja onkin vain kohottanut osakkeitaan vuoden aikana. Debyytti PWG:ssä loppukesästä mahtavassa ottelussa Mark Andrewsiä vastaan, nousu Progressin huipulle ja rooli nopeasti kasvavassa WCPW:ssä (unohtamatta suuria rooleja Fight Club Prossa ja Attack! Prossa) nostivat miehen yhddeksi brittipainin kuumimmista nimistä. Luonnollinen heel ja ilkeä brawleri, jota on povattu jo varmaksi voittajaksi. Odotan innolla mahdollista Andrews/Dunne kohtaamista välierissä, millä on mahdollisuus räjäyttää hallin katto ilmaan...
Ottelusuositus: vs Mark Andrews (PWG BOLA 2016 Night 2)

Kuva
Trent Seven (35, Englanti)
Tässä on turnauksen karismaattisin mies. Vaikka ikää on jo 35, niin on Seven paininut vasta vuodesta 2009. Edustaa "British Strong Stylea" eli voitte odottaa miestä joka lyö paljon ja kovaa. On noussut avainrooleihin sekä ICW:ssä että Progressissa viime vuoden aikana ja on lisäksi kehutun Fight Club Pro -promootion omistaja ja kärkinimi. Omaa painimaaliman toiseksi parhaat viikset. Uskoisin Sevenin raivaavan tiensä finaaliin. Seven tunnetaan myös paremmin maailmalla jokkueottelijana Moustache Mountainissa, jonka toinen jäsen on...
Ottelusuositus: with Pete Dunne vs London Riots (Progress Chapter 36)

Kuva
Tyler Bate (19, Englanti)
Vasta 19-vuotias Tyler Bate on yksi Englannin lupaavimmista painijoista. Karismaa ja kehätaitoja löytyy urakalla ja tämä turnaus onkin miehelle suuri näytön paikka. Tyyliltään Bate on peribrittiläinen teknikko höystettynä kovilla iskuilla ja hienoilla voimannäytteillä. On saanut oppia paljon joukkuetoveri Trent Seveniltä ja toiveissa olisikin kaksikon kohtaaminen välierissä. En usko miehen siirtyvän ainakaan vielä WWE:n leipiin kokopäiväisesti, sillä miehellä on vielä paljon annettavaa kasvavalle skenelle. Lisäksi muistaakseni WWE on asettanut säännön ettei palkkaisi enää ketään alle 21-vuotiasta (mahdollisesti johtuen eräästä brittinaisesta ja hänen alamäestään...)
Ottelusuositus: vs Damien Dunne (Progress)

Kuva
Wolfgang (30, Skotlanti)
Hallitseva ICW:n mestari ja yksi turnauksen ainoista raskassarjalaisista. ICW:n satunnaisseuraajana miehen kehätyö ei ole hirvittävän tuttua, mutta hoitaa hommansa heelinä hyvin (vaikka miehen mestaruuskautta onkin kritisoitu välillä aika rankasti). Kokenut brawleri, joka ei pelkää hardcore-ottelujakaan. Status ICW:n ykkösnimenä ja koko voivat kantaa miehen pitkälle turnauksessa.

Kuva
Danny Burch (35, Englanti)
NXT-alumni, joka on varsin yllättäen löytänyt paikan Yhdysvaltojen eteläosien indyskenestä. Perinteinen brawleri, joka etsii tästä turnauksesta mahdollista paluulippua takaisin Floridaan.

Kuva
Joseph Conners (29, Englanti)
Hyvä heeltyöskentelijä, joka ennen viime vuotta oli pyörinyt lähinnä perheystävällisemmissä britti-indyissä kuten Southside sekä NGW. Löysi kuitenkin uuden kodin viime vuonna WCPW:stä, jossa pitikin hetken mestaruutta hallussaan. Tämä turnaus kuitenkin estänee miehen paluun kyseiseen lafkaan. Kärsinee tappion toisella kierroksella, mutta toivottavasti saa loistaa edes hetken.
Ottelusuositus: vs Drew Galloway (WCPW)

Kuva
Tyson T-Bone (35, Englanti)
Kokenut ja isokokoinen brawleri, jonka kohtalona on hävitä Wolfgangille ensimmäisellä kierroksella. Pyörinyt ympäri britti-indyjä jo vuosia. Geneerinen hossi, mutta kykeneväinen hyviin otteluihin. Jos WWE:n idea UK-divarista tai uudesta viikottaisohjelmasta toteutuu, niin T-Bone on oiva lisä keskikorttiin ja joukkuekuvioihin.

Kuva
Jordan Devlin (26, Irlanti)
Nyt siirrytään niihin nimiin joista tietoni ovat melko rajalliset. Devlin oli ennen Networkin lyhyttä ennakkopakettiä lähinnä nimeltä tuttu, mutta mies oli paljon ruudussa tuossa ennakossa. Lisäksi hänen kouluttajansa on Finn Balor, joten tuo yhteys saattaa auttaa häntä huomattavasti. Omaa kuulemma Balorin kanssa hieman samanlaisen kehätyylin. Tämän turnauksen villi kortti.

Kuva
James Drake (23, Englanti)
Olen nähnyt Draken tasan kerran ja ensivaikutelma ei ollut hyvä. Hänen vastustajansa (CWC:stä tuttu Fabian Aicher) oli sen ottelun tähti ja Drake jäi täysin sivurooliin. Nyt miehellä on mahdollisuus näyttää ja luulen että Conners on hyvä vastustaja, joka saa hänestä myös ne hyvät puolet esiin.

Kuva
Dan Maloney (19, Englanti)
Mies, josta olen kuullut pelkkää hyvää. Pyörinyt lähinnä Fight Club Prossa, mutta on kuulemani mukaan yksi lupaavimpia nuoria painijoita saarilla. Odotan mielenkiinnolla ottelua Andrewsin kanssa, jolle toivotaan annetaan aikaa enemmän kuin muutama minuutti.

Kuva
"The Bodyguy" Roy Johnson (Englanti)
Turnauksen kokemattomin kaveri, joka on paininut vasta kaksi vuotta. Progressin painikoulun ProJon tuotos, jolla on useita kansallisia mestaruuksia voimanostosta. Painijana vielä raakile, mutta mikkitaitoja ja karismaa löytyy. Aksentti vaan on melko hankala tulkita paikoin/usein. Liitän oheen erään miehen segmentin noin vuoden takaa (pahoittelut paskasta äänenlaadusta). https://www.youtube.com/watch?v=zFaInTAdo4c


Loput neljä miestä ovat itselleni täysin tuntemattomia. Saa nähdä minkälaisia miehiä siellä on tarjolla.


Pieni pohdinta vielä painijoista, joiden olisi luullut olevan mukana. Drew Galloway eli entinen McIntyre on ollut liekeissä WWE:stä lähtönsä jälkeen. TNA-sopimus on kysymysmerkki, mutta olisi luullut WWE:n havittelevan miestä jo takaisin. Kokoa ja taitoa löytyy. Zack Sabre Jr. oli mukana CWC:ssä, mutta kieltäytyi huhujen mukaan sopimuksesta, vedoten haluavansa saavuttaa vielä asioita painimaailmassa. Mene ja tiedä ovatko miehen ja WWE:n välit tästä syystä huonontuneet, sillä luulisi "maailman parhaan teknisen painijan" olevan oiva lisä turnaukseen. Joe Hendry, tuo Skotlannin lahja sisääntuloille, on pakattuna täyteen karismaa, joten olisi luullut WWE:n olevan jo miehen perässä. Noh, parempi näin. Jimmy Havoc on ymmärrettävin näistä poissaoloista. Mies palasi vasta loukkaantumiseltaan, enkä näe miehen habituksen ja tyylin toimivan lainkaan WWE-ympäristössä. Deathmatch- ja TNA-taustalla saattaa olla myös tekemistä asian kanssa. (Voi olla että Havoc oli myös se, joka kutsui WWE:n tarjoamia rajoittavia sopimuksia nimellä "mark-deal". Ken tietää...)
In the 27 years I've been doing this I never thought I'd find a better wrestler than me, but I found him.
Daniel Bryan.

-William Regal

Avatar
PeeTseta
Main eventer
Viestit: 462
Liittynyt: 04 Tammi 2016, 17:04
Paikkakunta: Paltamo

Re: WWE Network

Viesti Kirjoittaja PeeTseta » 10 Tammi 2017, 21:03

Todella iso kiitos analyysistä ja suosituksista, auttanee kaltaisiani brittipaininoviiseja paljon. Mitenkään mihinkään vihjaamatta, analyysi on ihan pääsivulle kelpaista kamaa...
Kirjallisuutta, taidetta tiedettä. Sä et tarvii niitä, mä tiedän oikotien!
Last.fm
Youtube

Avatar
Los_Pebbels
Main eventer
Viestit: 848
Liittynyt: 04 Tammi 2016, 13:44
Paikkakunta: Tampereen Manchester

Re: WWE Network

Viesti Kirjoittaja Los_Pebbels » 15 Tammi 2017, 22:47

Mahtava turnaus oli tuo brittiturnaus. Eka ilta meni vähän väsyneemmissä merkeissä, eikä mieleeni jäänyt kuin T-Bone, Pete Dunnen nyrkkiä kaipaava naama ja nuoren Tyler Baten mahtava teema.

Toinen ilta sitten taas oli aivan mahtava. Andrews vs. Dunne oli illan paras matrsi, vaikka Andrews ei painijana kiinnostanutkaan kauheasti. Wolfgang vs. Bate taas oli yllättävän lyhyt. Nevillen "vittu mua ei kutsuta bileisiin" on hauska vivahde hänen hahmossaan ja Tommy End vaikutti siistiltä. Finaalissa nähty Tyler Bate vs. Pete Dunne oli myös aivan mahtava matsi. Kiva, että kaksi nuorta ja lahjakastas painijaa pääsivät finaaliin. Siis hitto, molemmat heistä olivat nuorempia kuin minä.
Aurinkoinen puoli ylöspäin

Avatar
Zemppari
Moderaattori
Viestit: 647
Liittynyt: 04 Tammi 2016, 06:43
Paikkakunta: Jokela

Re: WWE Network

Viesti Kirjoittaja Zemppari » 16 Tammi 2017, 09:37

Toinen ilta oli tosiaan hieno ja ensimmäinen vähän vaisumpi. Hyvä tapahtuma kokonaisuudessaan ja onnistui esittämään laajemmalle yleisölle brittien taitoja. Baten voitto oli itselleni yllätys, sillä koko homma vaikutti Dunnelle pedatulta. Eivätköhän molemmat silti löydä tiensä WWE:n riveihin ennemmin tai myöhemmin.

Andrews/Dunne oli tosiaan odotetusti turnauksen kovin ottelu, muttei finaali paljoa huonommaksi jäänyt. Tommy Endin visiitti oli myös kova hetki. Seven/Wolfgang oli lyhyt ja aggressiivinen rypistys, joka jäi mieleen. Jopa "Balorin Poika" Jordan Devlin esiintyi toisena iltana edukseen. T-Bonea olisi mielellään katsonut enemmänkin, kuten myös Dan Moloneyta.

Nyt jäädään odottelemaan, mikä on brittimestaruuden tulevaisuus. Oma show networkilla vaiko päärosteriin välittömästi kuolemaan? Eikä sovi unohtaa spekulaatioita Aasian ja Latinalaisen Amerikan mestaruusturnauksista...

https://www.youtube.com/watch?v=ntUZrEnN-i8
In the 27 years I've been doing this I never thought I'd find a better wrestler than me, but I found him.
Daniel Bryan.

-William Regal

Avatar
Miksu
Main eventer
Viestit: 349
Liittynyt: 03 Tammi 2016, 22:42

Re: WWE Network

Viesti Kirjoittaja Miksu » 16 Tammi 2017, 10:45

Zemppari kirjoitti:Nyt jäädään odottelemaan, mikä on brittimestaruuden tulevaisuus. Oma show networkilla vaiko päärosteriin välittömästi kuolemaan? Eikä sovi unohtaa spekulaatioita Aasian ja Latinalaisen Amerikan mestaruusturnauksista...
Tälläinen tekstinpätkä on Wikipediassa:
Wikipedia kirjoitti:The championship is intended to be the top championship of a new WWE Network show, produced in the United Kingdom (the show and its premiere date have yet to be revealed by the WWE)
Lähteiksi on taas annettu tämä ja tämä. Eli eiköhän se oma show sieltä putkahda keväällä/kesällä.

Avatar
Marauderi
Main eventer
Viestit: 168
Liittynyt: 05 Tammi 2016, 07:30
Paikkakunta: Rovaniemi
Viesti:

Re: WWE Network

Viesti Kirjoittaja Marauderi » 16 Tammi 2017, 10:48

Pete Dunne.
Ehdottomasti turnauksen tähti, loistava tarinakaari kertakaikkiaan oli miehelle tähän rakennettu. En ehkä kuitenkaan haluisi nähdä ukkoa WWE:n pääohjelmassa (smack/raw), jossa Vince varmaan tekisi miehestä perus chikenshit pelkuri heelin. Ainoastaan voitto jäi puuttumaan, olisin niin halunnut nähdä Regalin ilmeen kun Triple H ojentaa vyön Dunnelle.

Andrews vs Dunne ja finaali jäi parhaimpina matseina mieleen. Tommy End teki ihan ok debyytin ja tämä uusi Neville toimii. Yleisö oli äänekäs kuten saattoi odottaakin (ja toivoa), tosin omaan makuun ehkä liikaakin ruvettiin hoilaamaan ihan outouksia. Voittaja Tyler Bate ikäisekseen todella taitavan oloinen, vaikkakin hahmo jäi todella etäiseksi (haastateltiinko poikaa edes missään vaiheessa). Kyllä tästä kourallinen mielenkiintoisia tyyppejä jäi mieleen, joiden uraa tulee jatkossa seurattua.

edit. parempi ratkaisu varmasti tuo oma show, kuin mestaruuden jäänti päärosterissa mitättömäksi. Toki se että taas pitäisi vissiin varata lisää katsomisaikaa tälle uudelle showlle.

Avatar
Porcupine
Main eventer
Viestit: 117
Liittynyt: 05 Tammi 2016, 10:15
Paikkakunta: Haaparanta

Re: WWE Network

Viesti Kirjoittaja Porcupine » 19 Tammi 2017, 10:39

Tulin hehkuttamaan Dunnea, mutta edellinen kerkesi ensin. Turnauksen kiinnostavin nimi. Tuosta kaverista ei tarvitse tietää yhtään mitään entuudestaan, sillä kaiken tarpeellisen saa tietää vain katsomalla hänen ilmeitään ja kehäotteitaan. Huikea esiintyjä. Toivottavasti isoja suunnitelmia hänelle tiedossa. Lähes samaa mieltä olen myös Tommy Endistä. Toivottavasti pääsee nopeasti NXT-mestaruuteen käsiksi tai edes haastajaksi Bobby Roodea vastaan. Mielenkiintoisia promohetkiä saattaisi olla tiedossa.
Pissing our pants yet?

Avatar
Brainbuster
Upper Midcarder
Viestit: 85
Liittynyt: 28 Touko 2016, 08:32

Re: WWE Network

Viesti Kirjoittaja Brainbuster » 11 Helmi 2017, 11:22

En ole tällä hetkellä palvelun tilaaja, mutta noin vuosi kaksi takaperin tuli tosi aktiivisesti katsottua kaikenlaista sisältöä, mm. vanhoja WCW "Monday Nitro" jaksoja, WWE:n "Ruthless Aggression" aikakauden pay-per-view tapahtumia ja dokumentteja. Tosi hyvä palvelu, mutta jos halajaa muuan "Rampauttajan" matseja katsoa, niin täytynee etsiä tyhjiä aukkoja videoiden aikajanasta, ha ha.
Omega ja Ibushi on söpö pari.

Vastaa Viestiin