Tervetuloa Smarksiden viralliselle keskustelualueelle! Luo tunnukset ja tule mukaan vaihtamaan mielipiteitä. Muista lukea foorumin säännöt!

Tarkasta kotisivumme osoitteessa smarkside.com. Facebookista löydät fanisivumme sekä keskusteluryhmämme Discussion ja Talk. Olemme myös Twitterissä, Instagramissa, Soundcloudissa ja YouTubessa. Reaaliaikaisen chattailun löydät Discordista.

Smarksidetubessa Raw tiistaisin klo 20 ja SmackDown keskiviikkoisin klo 20. Muu ohjelmisto elää tilanteen mukaan. Parhaiten pysyt kärryillä seuraamalla Discordin kanavaa #smarktube.

Selostajat ja selostaminen

Kaikenlainen showpainiaiheinen keskustelu.
Avatar
PeeTseta
Main eventer
Viestit: 462
Liittynyt: 04 Tammi 2016, 17:04
Paikkakunta: Paltamo

Selostajat ja selostaminen

Viesti Kirjoittaja PeeTseta » 09 Maalis 2016, 00:02

Kolumnia johdantona
Nyt puhutaan selostajista ja selostamisesta. Mikä katsomasi liigan selostajissa mättää, mikä on hyvää ja mikä olisi se ns. "dream team"? Josh Mathews vaati toimiakseen jonkun ärhäkämmän ja Byron Saxton on kovin harmaa. Nyt meillä on myös Mauro Ranallo selostamassa Smackdownia. Tällä hetkellä oma unelmatiimini kommentoimaan olisi Ranallo + Graves (+ Renee Young). Tiimi, jota voisi kokeilla Smackdownissakin.

Colen voisi ehkä jättää pelkäksi PPV-selostajaksi ja Kingin siirtää eläkkeelle. JBL saisi pitää omaa slottiaan WWE Networkilla ja Saxtonille antaisin joko kenkää tai jättäisin backstage-haastattelijaksi. Namedroppaan myös Trentr MacGregorin pienemmistä indyistä, siinä on selostaja, jolla on maneereja.

Jatkakaa.


Kirjallisuutta, taidetta tiedettä. Sä et tarvii niitä, mä tiedän oikotien!
Last.fm
Youtube

Avatar
Los_Pebbels
Main eventer
Viestit: 848
Liittynyt: 04 Tammi 2016, 13:44
Paikkakunta: Tampereen Manchester

Re: Selostajat ja selostaminen

Viesti Kirjoittaja Los_Pebbels » 09 Maalis 2016, 16:58

Yksi vastaus WWE:n selostuksen pelastamiseen voisi olla pakan täydellinen sekoittaminen joka jaksoon. Tämä toimi NXT:ssä (olen yhä hieman katkera, että tästä luovuttiin), enkä näe syytä miksi tämä ei toimisi RAW:ssa. Michael Colet, Mauro Ranallot, Tom Phillipsit ja Bulky Michael Colet (vai mikä Rich Brennan onkaan) vuorottelisivat play-by-play selostajuudesta. Väriselostajat (JBL, King, Renee, Booker T, Graves yms.) vuorottelisivat sitten värirooleista. Itse en ole mikään kolmihenkisen selostajatiimin fani, mutta toisaalta jos selostajapakkaa sekottaisi paremmin niin siihenkin saisi tiettyä virtaa. Itsessään kolmihenkisessä selostajatiimissä on yksi iso ongelma siinä, että jos joku painija saapuu sitten selostamoon, niin neljä (tai enemmän) ääntä on jo ihan liikaa.
Aurinkoinen puoli ylöspäin

Avatar
Phenomenon
Lower Midcarder
Viestit: 22
Liittynyt: 05 Tammi 2016, 08:02

Re: Selostajat ja selostaminen

Viesti Kirjoittaja Phenomenon » 11 Maalis 2016, 07:17

Ei ole Tenay & West paria voittanutta. Tieto kohtaa intohimon = parhautta.

Avatar
Helsing#65
Main eventer
Viestit: 156
Liittynyt: 12 Tammi 2016, 02:25

Re: Selostajat ja selostaminen

Viesti Kirjoittaja Helsing#65 » 11 Maalis 2016, 11:46

Ei ole Heenan - Monsoon parin voittanutta. Gorillan selostustyyli on parasta ikinä, ja Heenan on hauskin ja paras color commentator ikinä. Ainoa selostuskaksikko joka on saanut mut nauramaan, samalla kun pitivät aina myös huolen siitä, että meneillään ollut matsi kiinnosti.

Mitä tulee nyky-WWE:hen, niin Raw'hon ja SmackDowniin takaisin kaksihenkiset selostustiimit, sillä kolme on mielestäni vain liikaa. PPV:issä sitten näitä kahden miehen porukoita voisi sekoitella. Raw'hon laittaisin Colen ja Gravesin, kun taas SmackDownissa Ranallo ja King toimivat loistavasti. NXT:hen sitten Tom Phillipsin pariksi vaikka sitten joku vanha painija kommentaattoriksi Gravesin paikalle. JBL ja Saxton voisivat puolestani pysyä kaukana selostuspöydästä.
Beat that Nigga ass!

Rakkautta painiin, jääkiekkoon ja kaljaan

Mr. Off
Main eventer
Viestit: 133
Liittynyt: 01 Helmi 2016, 20:44

Re: Selostajat ja selostaminen

Viesti Kirjoittaja Mr. Off » 11 Maalis 2016, 13:18

Itse pitäisin kanssa nyky WWE:ssä hieman kiertävästä linjasta, mutta Los_Pebbelsin sijaan pitäisin kuitenki RAW'ssa ja SD'ssä vakioäänet. Ranallo SD:ssä ja Cole Raw'ssa. Kaikki muut voisivat kiertää, mutta esim niin, että King, Saxton ja Graves vaihtelisivat yhtä istuinta SD:ssä, kun taas Rawssa olisi vaikka JBL - Renee - Booker. Sitten kolmannella tuolilla nähtäisiin aina jotain guest vierailuja, joita ei tarvitsisi olla joka jaksossa. Nämä voisivat olla entisiä painijoita, mutta myös nykyisiä, jotka eivät vain paini sen päivän kortissa. Tällälailla saataisiin myös osalle talentille enemmän aikaa luoda persoonallisuutta ja esimerkiksi aloittaa tai jatkaa feudeja. Jos WWE oikein hurjaksi heittäytyisi, niin miksei tuoda Indyistäkin veteraaneja tämmösiin one off - selotushommiin. Lisäksi mielelläni, vaikka Edgeä silloin tällöin joskus näkisin selostuspöydän takana tai vaikkapa loukkaantuneena olevaa John Cenaa. Jotain piristystä! Loisi myös uuden aspektin jaksoihin, kun saisi jännittää kuka istuu minäkin iltana selostuspöydän takana.

Avatar
Helsing#65
Main eventer
Viestit: 156
Liittynyt: 12 Tammi 2016, 02:25

Re: Selostajat ja selostaminen

Viesti Kirjoittaja Helsing#65 » 17 Maalis 2016, 08:50

Onko kenelläkään muuten mielipidettä suuntaan tai toiseen Tony Schiavonesta? Tai verratessa, niin kumpi on parempi, Tony vai Cole?

Schiavone on kiistattomasti yksi kaikkien aikojen aliarvostetuimmista selostajista. Paljon parempi kuin esimerkiksi Cole. Painitietoutta löytyy kuitenkin huomattavasti ja osaa "myydä" käynnissä olevaa matsia loistavasti. Lisäksi Cole on mielestäni ehkä inan verran parempi luomaan suuren matsin tunnelmaa, mutta senkin Schiavone taitaa ihan ongelmitta.

Lisäksi Tony toimii loistavasti face-selostajana Jesse Venturan kanssa, 1993 WCW-ppv:t ovat jo kyseisen kaksikon selostuksen ansiosta viihdyttäviä.
Beat that Nigga ass!

Rakkautta painiin, jääkiekkoon ja kaljaan

Avatar
Brainbuster
Upper Midcarder
Viestit: 85
Liittynyt: 28 Touko 2016, 08:32

Re: Selostajat ja selostaminen

Viesti Kirjoittaja Brainbuster » 10 Helmi 2017, 10:40

Suosikkiselostajatiimi on kyllä Total Nonstop Action Wrestlingin klassinen Mike Tenay ja Don West.
Jotenkin vaan tulee aina hyvät muistot mieleen katsoessa vanhoja TNA "Impact!" jaksoja, ja pay-per-view tapahtumia yli kymmenen vuoden takaa; silloin kun aloin kyseistä promootiota seuraamaan. Se oli rakkautta ensisilmäyksessä. West saa paljon kuraa niskaan selostajana, mutta omasta mielestäni juurikin se Westin innostuneisuus, ja ns. otteluiden "myyntipuhe" on se, joka tekee Westistä hyvän selostajan.

Toinen suosikkitiimi oli WCW:n "Monday Nitro'n" Tony Schiavonen, Bobby Heenanin, ja edellämainitun Mike Tenayn muodostoma kolmikko.

Jesse Venturaa, ja niitä hauskoja ja ovelia miehen "huomautuksia" matseissa ottelevista painijoista on kanssa mukava kuulla selostajapöydän takaa.

Unelmaselostajatiimi olisi ehkä Mike Tenay ja Jesse Ventura. Älkää kysykö miksi - se vaan kuulostaa niin loistavalta meikäläisestä.
Omega ja Ibushi on söpö pari.

Avatar
Zemppari
Moderaattori
Viestit: 647
Liittynyt: 04 Tammi 2016, 06:43
Paikkakunta: Jokela

Re: Selostajat ja selostaminen

Viesti Kirjoittaja Zemppari » 11 Helmi 2017, 12:20

Bisneksen Top 3 selostajaparia tällä hetkellä:

3. Tom Philips & Corey Graves

Kaksikon yhteinen taivallus tosiaan päättyi Gravesin lopetettua vihdoin NXT-hommat. Kaksikolla oli kuitenkin roppakaupalla kemiaa ja varsinkin Graves on erinomainen color-kommentaattori. Philips on toki WWE:n toiseksi paras play-by-play mies Ranallon jälkeen (Cole voi olla hyvä ks. UK-turnaus ja Beast in the East, mutta Rawissa täyttä tuskaa). Toivottavasti tällä kaksikolla on vielä joskus tulevaisuus myös päärosterissa, vaikka WWE:llä onkin kumma fetissi kolmen/NELJÄN miehen selostajaporukoihin.

2. Matt Striker & Vampiro

Olen aina pitänyt Matt Strikerista. On miehellä toki heikommat hetkensä ("NO SLAPPING OF THE THIGH HERE"), mutta yleensä Striker on asiansa osaava selostaja. Vampiro on taas täysi villi kortti. Teknisesti hän n aivan hirveä, mutta LU:n kontrolloidussa ympäristössä Strikerin rinnalla Vampiro onnistuu hauskuuttamaan sekä aika ajoin tarjoamaan oikeasti järkeviä pointteja. Lisäksi Vampiron ähinät 5/5.

1. Excalibur & Chuck Taylor

Excalibur on maailman paras play-by-play selostaja tällä hetkellä. Mauro Ranallo on ainoa joka tulee edes lähelle. Asiantunteva ja hauska. Kun rinnalle lisätään Chuck Taylor on tuloksena yleensä komediakultaa ja läjä mieleenpainuvia lausahduksia. ("He's done the deal" ja "This shit is serious!" ovat tietysti legendoja, mutta pelkästään BOLAsta tulee mieleen Adam Colen haukkuminen läskiksi, "Boy K and Boy B" sekä "JUSHIN LIGER'S LEGENDARY ASSHOLE"). Näitä miehiä on aina ilo kuunnella.
In the 27 years I've been doing this I never thought I'd find a better wrestler than me, but I found him.
Daniel Bryan.

-William Regal

Avatar
Teme
Main eventer
Viestit: 344
Liittynyt: 25 Huhti 2016, 10:18
Paikkakunta: Kärkölä

Re: Selostajat ja selostaminen

Viesti Kirjoittaja Teme » 11 Helmi 2017, 19:12

Tällä hetkellä WWE:SSÄ on vain yksi huono selostaja ja se on byron vitun saxton, otungakin menee koska sitä ei ees huomaa kun sd on niin awesomea ja jbl ja tom ja mauro hoitaa homman mutta rawssa byronin huomaa ja corey aina sanoo turpa kiinni byron ja mä aina sanon myös. ja se vitn facemaisuus ja hymy. kukaan ei ole niin lapsellinen ja face kuin byron, ei new daysta ole pako tykätä, olet selostaja byron, hoida homma ammattitaidolla, älä ole fanboy
"Jos yrität selvittää keitä me olemme, tuhoamme sinut. Jos lähestyt Jack Gallagheria, me tuhoamme sinut. Ja jos haastat Gallagherin otteluun, niin me olemme varmistamassa että Gallagher kävelee voittajana ulos, sillä me olemme me."

Vastaa Viestiin